מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה| איזה תרגילים אפשר לעשות במכוןטומי03/07/2009
לקראת גיוס ואני נרשמתי למכון כושר ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנית אימונים מומלצת לכושר קרבי
כיאילו כמה לרוץ ואיזה תרגילים לעשות...
תודה לעוזרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר קרבי
דני בארי08/07/2009מאחר וכל הגיבושים נערכים בשטח להערכתי אין כל הכנה איכותית בחד כושר סגור וממוזג (כמובן שניתן לשפר את מרכיבי הכושר הגופני אך זה מדבר על כושר כללי ולא ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוש מדריך לכושר קרביהדס02/07/2009
לחדר כושר ייחודי במושב ליד פתח תקוה דרוש מדריך חדר כושר וכושר קרבי. מדובר בעבודה לקבוצות קטנות של נערים שמשלבת עבודה בחדר כושר, אימונים בבריכה שבמקום ואימוני ריצה. כמו כן יש אופציה לעבודה עם קבוצות מבוגרים שרוצים להתאמן לתריאטלון. לבעלי נסיון בלבד! תנאים מעולים. נא לשלוח קורות חיים למייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה עדיין רלווני מדריך חדר כושר
עומרי דהאן05/08/2009אפשר ליצור קשר ב052-2208515
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להצתרף :)
עידו21/08/2009אני נער המעוניין להצתרף לקבוצה השמח לשמוע עוד פרטים [email protected] עידו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצת 2000יקיר21/06/2009
אני בן 16 וחצי והמטרה שלי היא השייטת 13.
אני עושה ריצת 2000 ב7:30 בדיוק(היום עשיתי ריצת 2000)
המטרה שלי היא למצות את המקסימום פוטנציאל מהגוף שלי ולרדת מ6:30 עד הגיבוש ואם אפשר יותר אז אין ספק שאני אעשה הכל.
רציתי לשמוע את חוות הדעת שלך איך אתה ממליץ לשפר בצורה הטובה ביותר ואיך למצות את המקסימום מהגוף בריצת ה2000 ובכלל בכל הנושא של כושר גופני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה בבקשה?
יקיר30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצוי הפוטנציאל
דני בארי21/07/2009בעיקרון כשאק רוצים לשפר יכולת מסוימת עליך להגיע למיצוי הפוטנציאל.
אני אישית הייתי תוקף את הריצה מ-3 זוויות.
ריצות של 1000 מ' 3-4 פעמים באימון בקצב מהיר.
ריצות של 2500-3000 פעמיים באימון בקצב בינוני +
ריצת המרחק המבוקש (2000) פעם אחת באימון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיבוש חובליםyyyttt21/06/2009
שבוע טוב,
יש לי גיבוש חובלים בעוד חודש, נפלתי בכושר ריצת 2000 היום אני עושה ב9+ ושכיבות שמיכה ואני אני לא מצליח לעשות 3 סטים של 20, אני חושש לא לעבור בגללל שלא יהיה לי כושר מספק, מה אתה ממליץ לי לעשות בחודש הזה כדי לשפר את המצב?
לעשות ריצה כול ערב + תרגילי כוח?
להרשם למכון כושר?
מאוד חושב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי22/06/2009ראשית להרגיע אותך החלק הפיזיבגיבוש חובלים הוא לא גדול.
מה שכן כמובן שזה לא יזיק להפגין יכולת.
הייתי ממליץ לבצע 3 אימונים בשבוע: יום אימון, יום מנוחה,] חדר כושר לא יעזור לך- צא החוצה ובצע הפעילות בחוץ, להזכירך הגיבוש הוא בחוץ!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאוד לרדת את ה-9 דקות בריצה!!!
חשוב מאוד!!!28/06/2009חשוב מאוד לרדת את ה-9 דקות בריצת האלפיים, אני אישית לא עברתי בגלל שעשיתי 9:10
וכל מי שעשה יותר מ - 9 גם לא עבר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר קרבי-פרטיםשקד הרשקוביץ07/06/2009
שלום, שמי שקד ואני מתגייס בעוד 17 חודש
פרופיל 97 וקבלתי אפשרויות לגולני גבעתי צנחנים .
הייתי רוצה לקבל פרטים לגבי האפשרות של קורס מאמן כושר קרבי על מנת לבדוק גם את האפשרות הזאת
תודה מראש
שקד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדריך כושר קרבי
דני בארי08/07/2009שלום שקד.
כדי להיות מדריך כושר קרבי (בן) עליך לענות על אחד מהקריטריונים הבאים: (מתייחס לפרופיל שלך).
1. משפחה שכולה.
2. בן יחיד (לא אחים ולא אחיות).
3. פרוטקציה מתאימה.
במידה ואתה לא עונה על אחד מהקריטריונים לא תקבל אופציה זאת.
בנוסף אזכיר כי אינני מתייחס לקורסי צופר במהלך השירות.
בכל מקרה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר תשובה ?יואב05/06/2009
אני מעולם לא הצלחתי לעשות מתח, אפילו לא 1....
אני רוצה להתחיל לעשות אבל אני לא מצליח להרים את עצמי בכלל
אני מכיר את השיטות שחבר עוזר ועוזב אותך למעלה ואתה יורד לאט למטה....
וגם את הקפיצה למעלה וירידה איטית.....
אבקשה מקווה לעזרה.
רציתי לדעת
על אילו שרירים מתח עובד, וכיצד ניתן לשפר זאת.
האם תוך חודשיים אני יוכל לשפר, אני מפחד לא לעבור בוחן מסלול בגלל החבל
אילו עוד תכניקות יש לשפר מתח/חבל.....
הגובה שלי 1.74 ומשקל 80
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יובל קפיטולניק13/06/2009לגבי הפעילות, ראה תשובה קודמת.
השרירים התנועתיים העיקריים הפועלים בתרגילי מתח הם:
במפרק הכתף- לטיסימוס דורסי וחזה תחתון.
במפרק המרפק- כופפי המרפק.
במפרק שכמה- בית חזה, טרפז תחתון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכיבות שמיכה ומתחאודי04/06/2009
שלום,אני בעל מבנה גוף אתלטי עוסק בספורט מקצועני ברמה הגבוהה בארץ וכמו כן בעל כושר אירובי טוב מאוד.אני בנוסף גם מתאמן אימוני משקולות על שרירי ידיים,גב כתפיים וכו'...
למרות אלה אני לא מצליח לבצע עליות מתח ושכיבות שמיכה בכמות נורמלית..
רציתי לדעת איך אפשר לשפר נקודות אלו(מהבסיס...)כדי שדברים אלו לא יפגעו בי בצבא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה תשובה קודמת
יובל קפיטולניק13/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיבושע02/06/2009
היי.
רציתי לדעת איזה יכולות פיזיות צריך בשביל לסיים גיבוש של שייטת או סיירת מטכ"ל אבל לא רק לסיים אלא לסיים בהצטיינות שתקנה יתרון משמעותי.
מה האלמנטים החשובים ביותר זו בעצם שאלתי?
למשל כוח ברגליים/כוח בפלג גוף עליון/סיבולת לב ריאה/כושר גופני וכו' במידה ומניחים בצד את הצד המנטאלי שזה סיפור אחר ומתייחסים רק לאלמנטים פיזיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי04/06/2009אתה מוזמן לצפות בתשובה של ע'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר לא משהו...בדוי02/06/2009
רציתי לשאול אם בגיבושים מסתכלים על הכושר יותר מכל הדברים האחרים בבן אדם (אופי,חוסן מנטאלי וכו'...).
הכושר שלי לא טוב כל כך... אני רץ 2000 ב - 10 דקות (פעם רצתי ב - 13 והשתפרתי כנראה).
כנראה יהיה לי גיבוש לש13 בקיץ ואני חושש מאוד שאני לא אעבור את זה בגלל זה.
שאלה נוספת,
אני רץ על אספלט בגלל שאין לי ממש ברירה, אין משטחי חול איפה שאני גר או קרוב אלי...
רציתי לשאול אם זה פוגע לי ברגליים בצורה כלשהי? (אין לי פלטפוס אם זה חשוב ואני עושה יום כן יום לא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי04/06/2009בוודאי שמסתכלים על דברים נוספים, ברור שאם יש לך כושר טוב זה יסייע לך אך זה לא מה שיקבע אם תעבור או לא.
לגבי האספלט אני ממליץ ולא משנה אם יש בעיות רגליים או לא להמנע כמה שיותר מריצה על אספלט. גם אם אתה לא מרגיש את זה עכשיו לא רחוק היום שכן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדאג לשעבראלדד30/05/2009
אני מברך על הפורום יישר-כוח, לשאלתי איך אני יכול להשיג את תבלאת הציונים של הבר-אור , הנני בוגר בהד-8 ועברו המון שנים משחרורי ,רצוני למצוא שוב את תבלת הניקוד של הבאר-אור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר אור
דני בארי04/06/2009כנס לויקיפדיה שם תמצא את הטבלה המלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפוגותיואב25/05/2009
רציתי לדעת מה דעתכם על שיטת האימון הזאת - לי היא נראת קצת קלה רציתי לדעת את דעתכם מה הקושי שלה, מה אפשר לשפר בה, וכיצד להתקדם מזה הלאה....
אימון הפוגות:
100 מטר ריצה מהירה - 2 דק' מנוחה
200 מטר ריצה מהירה - 3 דק' מנוחה.
300 מטר ריצה מהירה - 4 דק' מנוחה.
400 מטר ריצה מהירה - 10 דק' מנוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפוגות
דני בארי04/06/20091. מה המטרה שלך באימון?
2. בכל מקרה זמני המנוחות ארוכים מדי.
3. לגבי ההתקדמות שוב לאן אתה חותר? לריצות של 400? או שוודי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושרע23/05/2009
היי
אז ככה,אנוכי בן 16 וחצי בא מעולם האתלטיקה בעל יכולות אתלטיות מאוד גבוהות.
הצבתי לעצמי יעד חדש שהוא להגיע לאחת היחידות המובחרות בצה"ל.
אני מוכן לעשות הכל בשביל לעמוד במטרה.
עכשיו ברצוני לדעת האם אימון בחדר כושר יסייע לי וכמובן בנוסף אני ישלב ריצות ויותר מאוחד נגיד כחצי שנה לפני הגיבוש או מה שלא יהיה אני יתמקד בכושר,סיבולת וכו,
איך אתה ממליץ לעבוד,על מה לשים דגש וכיצד לשלב בין הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיבושים
דני בארי04/06/2009שלום ע'
אני חוזר שוב ושוב הכושר הגופני זה בסדר מה שקריטי זו היכולת המנטאלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרי 20 דק'- חצי שעה כולם שווים ומה שמדבר זו היכולת המנטאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אמרתי
ע05/06/2009אוקיי אמרתי שבמידה ומניחים את הצד המנטאלי בפינה והמטרה שלי היא להגיע במצב שבו ניצלתי 100% מהיכולת הפיזית המקסימאלית שלי.וכמובן שהחשוב מכל זו היכולת המנטאלית.
אז אשמח אם תענה לי על השאלות שלי ושוב במידה ומניחים את הצד המנטאלי.
האם עבודה בחדר כושר תעזור או עדיף להתרכז בריצות?
מהם הדברים החשובים בגיבוש מבחינה פיזית לדוגמא תאומים,ארב ראשי,גב וכו,
והאם פלג גוף עליון כמו כוח וקצת מסה בידיים ובחזה ובבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
דני בארי05/06/2009ע' ידידי
מה שלא תעשה ואפילו שזה לא מוצא חן בעיניך לא ניתן לחלק את הדברים היכולת המנטאלית משולבת בפעילות הגופנית. לדוגמא יהיה מתגבש שלא ניתן לשבור אותו אבל מבחינת רמה יהיה נמוך בהרבה מהממוצע עדיין הוא לא יעבור את הגיבוש בטח ובטח גיבוש גדול.
בגיבוש כל הגוף חשוב (אתה לא בחדר כושר), לא ניתן להפריד בזחילה עובדות הרגליים,הידדים, הבטן, הכתפיים או בקיצור כל הגוף, כנ"ל בריצת אלונקה או ברוב הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי אימוניםיואב22/05/2009
שלום לכם,
נשארו לי חודשיים לגיוס והתחלתי להתאמן אני מתאמן ע"פ השיטות הנ"ל :
1)שיטת הרצף
זוהי השיטה "הקלאסית" והנפוצה ביותר בקרב ספורטאי סבולת. אימון זה יוצר עומס קל עד בינוני ויש לבצעו לזמן של 35 דקות ומעלה (אצל רצים למרחקים, אף 3 שעות). אימונים אלה מתבצעים בין אימוני האיכות, או באופן בלעדי (כאשר הכושר הוא בסיסי). שיטת אימון זו היא גם הרווחת ביותר בקרב אנשים הרוצים לשמור על בריאותם הכללית. הרי, מן הראוי שאדם ממוצע לא יבצע אימונים כמן 400X10 באצטדיון...
2)שיטת ההפוגות הנרחבות
בשיטה זו, עומס האימון יהיה גבוהה. אלה האימונים "הקלאסיים" לשיפור צריכת החמצן המרבית (צח"מ). משכם נע בין 2 דקות ל-5 דקות. המרחקים הנפוצים ביותר הם בין 800 מ' ל-1500 מ' (עליי מועדף אימון האלפים). ניתן לבצע אימון זה בשיטת הפירמידה העולה/יורדת, כגון 800,1,000,1,200 מ'. כמו כן, ניתן לבצע זאת באופן אחיד, לדוגמא, 1,000X5. בין כל ריצה ישנה הפוגה הזהה לזמן הריצה ואף קצרה ממנה במעט. פיזיולוגים רבים גורסים כי בעת ההפוגה יש להגיע לדופק של כ-120 פעימות בדקה, אך הדבר תלוי מאוד בזמן האינטרוול, בדופק המרבי וברזרבת הדופק. זהו אימון טובעני מאוד ולכן לא יכול להתבצע בתדירות גבוהה.
3)שיטת ההפוגות העצימות
כאן עומס האימון הוא גבוה מאוד. גם שיטת אימון זו משפרת את צריכת החמצן המרבית, אך כאן העצימות היא גבוהה יותר ומתאימה יותר לרצים למרחקים בינוניים. האימונים "הקלאסיים" בשיטה זו, הינם 600 – 200 מ' בקצב התחרות (למשל 1,500 מ'). כאן ההפוגות יעלו על זמן הריצה. הסיבה לכך היא העובדה שריצה מסוג זה מייצרת רמות גבוהות ביותר של פסולת כגון חומצת חלב, ולכן לוקח זמן רב, יחסית, להיפטר מפסולת זו.
4)שיטת החזרות
כאן עומס האימון הוא קרוב למרבי ולעיתים על מרבי. אימון זה יתאים לענפים מתפרצים, כגון ריצות מיאוץ (ספרינט). בעזרת אימון זה ניתן לשפר את הכוח המתפרץ, סבולת מהירות, זריזות וכו'. מרחקי הריצות באימון זה, הן בד"כ 30-5 מ'. ההפוגות באימון זה, יעלו בהרבה על זמן החזרה, לשם חידוש מלאי ה-ATP.
בנוסף שכיבות שמיכה, מתח, ובטן....
כיום אני עומד על 4 דק' לקילומטר, רציתי לדעת מה דעתך על האימון, ומה אפשר לעשות בחודשיים כדי שאני אכנס עם כושר טוב....
אני מתגייס למודיעין קרבי....תודה
דני בארי23/05/2009אם אתה מבצע אימונים לבד זה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר מנטאלי - שטויותיואב22/05/2009
אני הייתי בגיבוש צנחנים, ולא עברתי אותו
הנתונים היבשים שלי מעולים, וכושרי המנטאלי חזק לאין פלאים ובכל זאת לא עברתי וכל זאת
בגלל כושרי בפיזי.
הייתי אחרון בהרבה מיקצים של ספרינטים, רוב הגיבוש ככה ואני לא טוב בספרינטים, אך תמיד הגעתי וסיימתי והמשכתי לרוץ גם שמדריכים אמרו לי "אתה רוצה לפרוש והכל"
וניסו לשבור מנטאלית. לא עצרתי לא לשנייה ולא לרגע, בזחילות זחלתי ואף אמרו זחילה נוספת למי שרוצה לשפר ועשיתי גם אותה, בקיצור נתתי 110% - לא פרשתי לרגע והם ראו שנתתי את כל כולי
כושר זה דבר שנבנה עם הזמן, אך מנטלאיות לא לכל אחד יש, והם וויתרו על כך בגלל שהייתי חלש פיזית.
מסקנה אחת, הם מחפשים כושר, כושר ועוד פעם כושר....
דני בארי23/05/2009יואב ,אני מבין את האכזבה אבל:
1. לא הייתי אומר שטויות על משהו שאני לא יודע.
2. יש פרמטרים שונים למעבר גיבוש צנחנים ומה לעשות לא עמדת בהם. זה שלא נשברת זה בסדר אבל צריך גם לעמוד לפחות בחלק מהמשימות הפיזיות (וע"פ דברך לא הצלחת בשום דבר) בנוסף יש את יכולת המנהיגות שלך שאינני יודע איך היא וכמובן שישנם אקטים של אמינות (שחלקם אינך יודע שאתה נמדד באמינות)- וגם בזה לא אתה ובטח לא אני יודעים איך עמדת.
לגבי הכושר הגופני מאחר וזה משהו נרכש הרי לא הגיוני שזה מה שרק מחפשים- נכון שאין הרבה היגיון בצבא אבל תן לפחות קצת קרדיט למגבשים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס אבטחה אחרי הצבא..לוי21/05/2009
שלום... אני בע"ה יוצא לחופשת שחרור בעוד שבועיים, סיימתי שירות 3 שנים כלוחם בגולני.. רוב העבודות שמצאתי בענף האבטחה דורשים מיונים... לדוגמא קורס אחיד או מעברים...
אני בכושר טוב אבל לא שיא.. יש לי חודשיים לשפר את זה.. איך אני יכול לשפר כדי להתקבל למיונים של קורס אחיד של השכ"ב... הדרישות : מתח,ריצת 3000,מקבילים,שכיבות סמיכה,בטן.
הבעיה הגדולה שלי היא שכיבות סמיכה ומתח!.!.. שמתח אני לא ממש רואה תוצאות...
אם אתה יכול לעזור לי בתוכנית אימונים למשך חודש וחצי.. שאני בטוח שאני יתמיד ויצליח לעבור את המיונים.. כי אני בכושר טוב... תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה .. אפשר תגובה...
לוי04/06/2009אם אפשר בבקשה תשובה.. אני מחכה כמה ימים לתשובה מכם.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יובל קפיטולניק13/06/2009קודם כל מתנצל על העיכוב בתשובה.
הירשם לחודש וחצי לחדר כושר ובקש מהמדריך במקום שיבנה לך תוכנית בהתאם למטרותיך. הפעילות בחדר הכושר תסייע לך לבצע תרגילי מתח ושכיבות סמיכה בצורה טובה. כרגע אתה מתמודד מול ההתנגדות של משקל גופך ואינך יכול לה, בחדר הכושר תוכל לבצע פעילות מקבילה בעזרת מכשירים יעודיים ומשקולות חופשיות אך תוכל לבצע זאת מול התנגדות הפחותה ממשקל גופך עד שתגיע ליכולת שתאפשר לך להתמודד עם שכיבות סמיכה ומתח בצורה חופשית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)