מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקווירטינג ונקודת הג"ינושי29/09/2009
שלום
עד כה גמרתי מהדגדגן
ורציתי לדעת ,אם אוכל לגמור מנקודת הג"י וגם להשפריץ" (שפיכה נשית)
אם כן ,מה הסיכויים שזה יקרה ומה אני אמורה לתרגל בכדי שזה יקרה ?
כשחבר שלי יורד לי ומכניס אצבע פנימה
אני מרגישה לקראת הגמירה שהגירוי הפנימי גם גדל ,אבל אני לא יודעת אם זה יקרה אז אני מפסיקה
האם זה באמת יקרה ?
אשמח לתשובה מפורטת לגבי העניין כי אני הרבה זמן כבר מחפשת תשובה מדוייקת.
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמר בנושא
לימור בנדל14/10/2009היי נושי , תודה על שאלתך החשובה .
בימים אלו אני פשוט כותבת מאמר שלם
שיתאר בצורה מדוייקת ויספר הכל על הנושא .
אני חוקרת כעת וקוראת מאמרים מן העולם בנושא
בכדי ליצור מאמר מקיף ונכון .
בימים הקרובים אעלה אותו לאתר
ואשלח לך קישור ומענה לשאלתך.
אהבה, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמאמר באתר !! - שפיכה נשית
לימור בנדל27/10/2009נושי יקירה וכל באי הפורום
מזמינה אתם בהתרגשות
לקרוא את המאמר
[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=9348' id='link']
שפיכה נשית - אקסטזה מינית !![/a]
לימור בנדל
אלת האוהבים
סקסולוגית הוליסטית ומורה לטנטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לימורזאת עם השמלה24/09/2009
נפגשנו בערב גיבוש לפני שבוע בערך. השאלה שלי לא קשורה לטנטרה אבל זה הפורום שלך שמצאתי.
במפגש איתך דיברת בין היתר על "השפרצות" או בשם היותר סקסי "סקויירטינג" ואמרת שבשום אופן לא מדובר בשתן.
אני חווה השפרצות רציניות מהנרתיק בזמן אורגזמה. הדבר קורה לי אך ורק עם בן זוגי הנוכחי שלשמחתי חיי המין שלנו מדהימים והוא היחיד שגורם לי לאורגזמות גם מחדירה בלבד.
אני "משפריצה" אך ורק לאחר גירוי של נקודת הג'י בשילוב של עינוג הדגדגן. הרבה פעמים המיטה נרטבת עד כדי כך שלא ניתן לישון עליה בלי להפוך את המזרון ולהחליף מצעים (כמויות גדולות מאוד, לפעמים בעוצמה כה חזקה עד שפוגעות בעוצמה בקיר או אפילו בחבר שלי). לא תמיד הנוזל חסר ריח, לפעמים הריח שלו חזק וחריף מאוד, דומה בריח לשתן אך איני בטוחה שזה שתן.. במיוחד אחרי ששמעתי את מה שאת אומרת. חקרתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי מחקרים רבים על התופעה אך בכל זאת רציתי לשאול האם אין סיכוי באמת שמדובר בשתן? בזמן האורגזמה אני מרגישה לחץ רב על רצפת האגן ואם אני משתחררת ונותנת לזה להילחץ (ההפך מלהתאפק כשיש פיפי) אני מגיעה לעוצמות מטורפות כפי שפירטתי... אחר כך מסתחרר לי הראש ואני לא נרגעת עד שאני שותה בקבוק שלם של מים...
חבר שלי אוהב את זה ומתלהב כשזה קורה, אבל אני לפעמים מרגישה קצת לא נוח עם זה כי אני חוששת שזה שתן ולכן שאלתי את רופא הנשים שלי ממה זה נובע. רופא הנשים שלי אמר לי שזה שתן בוודאות ושאני אקפיד לרוקן את השלפוחית לפני הסקס. ניסיתי, וזה לא עוזר... אני עדיין משפריצה לכל הכיוונים...
אני בטוחה שזה מהנרתיק כי כשחבר שלי "בפנים" זה לא יוצא והוא מרגיש את זה בתוכי לוחץ על איבר המין שלו ורוצה להתפרץ. ברגע שהוא יוצא זה מתפרץ.
מה דעתך? האם בורכתי או שכמו שרופא הנשים שלי אמר - זה שתן ופשוט תעצרי את זה...?
אשמח לתשובתך המלומדת...
זאת עם השמלה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שמסקרנת אותי
דובשי28/09/2009הי
רציתי לדעת כי זה נורא מסקרן אותי : ,
לפני שפגשת את חברך הנוכחי ,לא "השפרצת ככה ?
איך גמרת ?
לא אוננת דרך הדגדגן ? זה משהו שגילית בזוגיות הנוכחית ?
ובפעם הראשונה שזה קרה לך ,איך זה קרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצות
לימור בנדל28/09/2009מתוקה !!
איזה כיף לשמוע ממך.
איזה כיף לקרוא את האהבה שלכם ומעשה האהבה ביינכם.
החוויות שלך נדירות , הפתיחות המינית שלך קסומה !!! איזה כיף !
מבורכת ! מבורכת ! מבורכת !
וואו , הרגשתי כאילו אני כותבת לעצמי .. זה ממש מצחיק .
אשמח אם תצרי קשר בטלפון ונדבר בכיף -
יש דברים אינטימים שאוכל לספר לאוזנייך בלבד
, אך אני לא מעוניינת שכל מי שקורה את הפורום ידע עלי .
בתשובתי אליך ( לקהל הרחב ) לפי הקריאה שלי את כתבייך :
ראשית , נפלא , נפלא שאת נותנת לעצמך ל"התפוצץ"
ולהוציא את ההשפרצה בלי לעכב את עצמך !!
הלוואי ורבות וטובות היו עושות כמוך , במיוחד עם בן זוג אוהב כמו שלך.
יקירה - מגן מזרן . זה הרבה יותר קל ופשוט מלהפוך את המזרן כל פעם ..
יש להשתמש במגבת מקופלת ולשם אותה מתחתכם בעת קיום יחסי המין .
המגבת ומגן המזרן יעשו את עבודתם נאמנה .
תאורייך בנוגע להשפרצות - נכון ומדויק .
נוזל ההשפרצה - מכיל כ 80% נוזלי גוף ומים וכ 20% אוראה ( שיתנן ).
הנוזל נמצא בדופן הנרתיק ולכן עובר אליו נוזל מהכליות והוא מכיל אוראה.
בבוקר הנוזל יותר חזק בריח כי הוא מרוכז יותר או באם לא שתית מספיק.
רופאי הנשים ( בעיקר המבוגרים מבינהם ) מאוד מקובעים ומרובעים
אינם מכירים בתופעה ומעולם לא חקרו אודותיה .
לא משנה כמה תרוקני את השלפוחית לפני הסקס - את תשפריצי !
זה לא שתן . הכי נכון שכתבת : " כשחבר שלי "בפנים" זה לא יוצא
והוא מרגיש את זה בתוכי לוחץ על איבר המין שלו
ורוצה להתפרץ. ברגע שהוא יוצא זה מתפרץ. "
יפה אחת , תתקשרי אלי .
חג שמח לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור! :) בהחלט הרגעת אותי...
זאת עם השמלה29/09/2009אני אתקשר אלייך בימים הקרובים ואשמח לדבר על הנושא...
לשאלותייך דובשי:
לפני שפגשתי את חברי הנוכחי זה קרה לי פעם אחת בלבד עם בן הזוג שהיה לי לפניו, ובכמות קטנה. מיותר לציין שהפעם הראשונה הייתה קצת מבהילה אז התחלתי לחקור את הנושא.
לאחר מכן כשהכרתי את חברי הנוכחי אחרי שנוצרה בינינו פתיחות מינית זה קרה לי שוב אחרי כמה חודשים לאחר גירוי נקודת הג'י בשילוב עם הדגדגן. הוא ממש התלהב כי שמע / ראה את זה קורה בעיקר בסרטי פורנו ולא חווה את זה במציאות...
האורגזמות שלי לפני כן היו יבשות לחלוטין. אבל מצד שני גם מעולם לא אהבתי מישהו והרגשתי לגמרי משוחררת איתו כמו שאני אוהבת את בן הזוג הנוכחי שלי...
אוננתי דרך הדגדגן כמובן, והגעתי לאורגזמות חזקות מאוד, אבל לא השפרצתי, בעיקר כי עינגתי רק את הדגדגן ולא את נקודת הג'י.
ושוב תודה לימור :) שמחה לשמוע שזה טוב ונורמלי... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת ..
דובשי30/09/2009איך אפשר לגעת בדגדגן עם נקודת הג"י ?
זה רק בעזרת האצבע לא ?
בחדירה הבנתי שזה פחות ממוקד ונקודת ה"גי צריכה חיכוך חזק וממושך
תוכלי לפרט לי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדובשי :)
זאת עם השמלה30/09/2009אפשר להגיע לנקודת הג'י לא רק עם האצבע. בתנוחות מסויימות מספיק איבר המין של בן הזוג שלך כדי להגיע לשם ולהגיע לאורגזמה מטורפת שכוללת השפרצה לכל עבר...
כמה דוגמאות -
דוגי - בן הזוג חודר אלייך לנרתיק מאחור ותוך כדי מענג לך את הדגדגן במרץ עד שאת מרגישה שאת הולכת לגמור. אז הוא יוצא אבל ממשיך לשפשף לך את הדגדגן ... לי זה גורם לאורגזמות הכי עוצמתיות שיש...
שני בני הזוג אחד מול השני, בן הזוג חודר אלייך מקדימה ומחזיק לך את הרגל למעלה. תוך כדי הוא מענג לך את הדגדגן.כשאת אומרת לו שאת עומדת לגמור הוא יוצא לרגע אבל ממשיך לשפשף לך את הדגדגן...פה שוב את יכולה להשתחרר לגמרי ולהתמסר לאורגזמה הנהדרת....
את רוכבת על בן הזוג, מכניסה את האיבר שלו עמור עמוק לתוכך, כשאת מרגישה קרובה את מוציאה את איבר המין שלו ממך ומשפשפת בעזרתו את הדגדגן של, או לחילופין ממשיכה בעינוג עצמי של הדגדגן שלך... אל תתפלאי אם את תרטיבי אותו לגמרי...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווץ הנרתיקאורלי22/09/2009
שלום שמי אורלי אני גרושה חצי שנה ולא מקיימת יחסי מין האם הנרתיק יכול להיתכווץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי ריצפת האגן ( הנרתיק )
לימור בנדל23/09/2009הי אורלי ,
שריר רצפת האגן ( הנרתיק ) אכן מתכווצים אם אין בהם פעילות .
אני ממליצה בחום לתרגל כיווץ והרפייה של שרירי הנרתיק
כמו ש" עושים פיפי " בשרותים ומפסיקים אותו ומשחררים.
יש לבצע את פעולת הכיווץ והשחרור כ 20 פעם ביום ( אפשר כשרואים
טלויזיה , באוטו בדרך לעבודה , במקלחת ) אם אפשר כמה פעמים
במהלך כל היום , זה מבורך .
חיזוק שריר זה נפלא ועוזר לנו הנשים מבחינה בריאותית :
מונע צניחת רחם , מונע בריחת שתן ואף מקטין סיכון לסרטן הרחם.
אורלי יקירה , השתדלי לא להכנס לא-מיניות :
להפוך לאישה לא שאינה זקוקה יותר למין.
נשים כאלו חוות קושי גדול יותר בחיים על כל המישורים שבהם.
הן נשים יותר ממורמרות , יותר מתלוננות , חולות , בעלות ראיית חיים
יותר צרה וחשיבה פחות חיובית של חייהן ומצבן.
ממליצה לך באם אינך רוצה לבוא במגע מיני עם גבר
לאונן לעצמך ואף להשתמש 3-4 פעמים בחודש בויברטור נרתיקי.
מיניות חשובה מאוד , גם מבחינה בריאות נפשית ( לא רק פיזית )
אוננות וחווית אורגזמות יעזרו לך להיות יותר שלווה ורגועה עם
עצמך ועם הגרושים שאת חווה , עם הפחדים שאת נמצאת בהם
עקב הפרידה וסיום הקשר .
ההורמונים שמשתחררים למחזור הדם
עם האורגזמה גורמים לאושר , רוגע , שלווה , התבוננות טובה יותר
על החיים , חיזוק הביטחון והאהבה העצמית ולא תהיי חולה בחורף -
זה מחזק את המע' החיסונית של הגוף !!
תאהבי את עצמך ,
לימור
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפה וגמירהאנונימי17/09/2009
היי, אני מעדיף להשאר אנונימי כי אני מאוד נבוך ממהות הבעיה שלי
אני בן 23, לא מעשן, לא שותה עסקתי בעברי בספורט, ועד היום משתדל לשמור על כושר
לאחרונה התחילו לי בעיות זיקפה,
שהתחילו לגרום לי לבעיות פסיכולוגיות של חרדת ביצוע
עד לא ממזמן סיימתי קשר של 5 שנים עם מישהי שהיינו פעילים מינית, היינו גרים ביחד והתשוקה הייתה גדולה, ורוב הימים היינו מקיימים יחסי מין בבוקר ובערב, מעולם לא קיימתי יחסי מין עם קונדום, והסקס היה אורך כ45 דקות עד שעה, עכשיו כעבור חצי שנה שבה לא הייתי פעיל מינית, רזיתי 40 קילו במהירות דרסתית של חמישה חודשים(שמתוכם המון שריר שאיבדתי, אני משקל תקין ביחס לגובהי ואוכל רגיל היום) והתייפתי יותר ולאחרונה התחלתי לצאת יותר, ופגשתי כמה בחורות למין מזדמן והבעיה שנוצרה לי שבהתחלה של הנשיקות וחירמונים(סליחה על הביטוי) הוא עומד, אך לא לאורך זמן, אין בי את הצורך להכנס ישר, וזה לא נעים, אני אוהב לענג לפני, אבל כשאני עומד להכות את הברזל אז הוא נופל, ויוצר מצב לא נעים לי, ולוקח המון זמן בכדי לגרום לו לעמוד שוב, כדי שאוכל להשים את הקונדום, ואז כשאני נכנס מהר מאוד הוא נופל תוך כדי, באם הבחורה יורדת לי או מאוננת לי כשאני בלי קונדום הוא נשאר עומד לאורך כל הדרך, אך כשאני נכנס הוא נופל בפנים, וכאן נוצרת בעיה שנייה שאני לא נהנה מאף אחד מהעולמות, כי כשהן מאוננות לי אני פשוט לא גומר, יכול לעבור שעה ואני פשוט לא מרגיש כלום(בין אם חומרי סיכה או בלי, בין אם שיפשוף חזק, או בין אם שיפשוף מהיר), עד שבסוף אני נהיה מובך ומבקש מהן להפסיק, יש מצבים שהן מנסות לאונן לי וכבר החרדה משפיע והוא נופל שוב (הם מרגישות שאני לא נמשך אליהן ונעלבות), הסקס לא מתקיים לאורך זמן כי הוא נופל בפנים או לפני קיום המשגל ואז אני לא יכול להכניס את הקונדום, וכן אני מנסה לשנות תנוחות כל הזמן בזמן הסקס, תוך כדי, ומנסים לעשות במקומות מגוונים כדי להרגע יותר ולהלהיט יותר, וגם כתוצאה מאוננות אני לא גומר בין אם הוא נשאר עומד ובין אם לא. למען אסר ספק אני לא חושב על החברה לשעבר והיא לא מפריע לי בחיים, וניסיתי אחרי עם כמה בחורות מכל גודל או צורה, המצב מייאש אותי, ואני לא מצליח לפתח קשר חדש כי אני מרגיש נבוך ונעלם ישר,
כם כשאני מאונן לעצמי לבד בחדרי חדרים דורש המון ריכוז וזמן בכדי שהגיע לגמירה,
ניסיתי גם כמה תרגילים להתרגל לקונדום אך שום דבר לא עזר
אחרי כל הסיפור הארוך, אני נורא מיואש,
זה הופך אותי לדיכאוני ומרגיש נורא דחוי
ונורא אשמח לעצה או עזרה
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שאתה צריך אימון אישי
רמי בוכניק24/09/2009מתולך מה שאתה מספר
נשמע שבטחונך העצמי נפגע כמו כן אתה מספר שירדת במשקל וכיו"ב.
קשה לי לתת תושה אינטרנטית ולתחושתי כדאי לך לבדוק אימון אישי או עבודה פסיכולוגית
בהקשר של ביטחון עצי ,חרדת ביצוע ועוד .
יכול להתקשר לשאול שאלות
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים...?ענבל10/09/2009
היי לימור,
אני בת 24 ויש לי חבר כבר חצי שנה ואיתו שכבתי בפעם הראשונה..
העולם הזה נורא חדש לי.. אבל יכולה לציין שלאט לאט אוהבת אותו מרגע לרגע.
הבעיה הקטנה שיש לי היא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזnה.. אני תמיד מרגישה שזה מגיע
ואז נעלמת התחושה.. אני נורא אוהבת לשכב עם החבר שלי, הוא תמיד מגיע לסיפוקו
ואני גם רוצה! חייבת לציין שהוא לפעמים עושה לי ביד.. ואני מכוונת אותו מה נעים אבל עדיין
אני לא מצליחה להגיע לסוף..
מה הטיפים שאת ממליצה לי? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם להתנסות לבד
רמי בוכניק10/09/2009מאד מאד כדאי גם להתנסות לבד .לאונן ,לגעת ולהתרגש כשאת לבד ומהמקום הזה תלמדי אתגופך יותר טוב ,תדעי מה יותר נעים לך מה פחות והסיכוי לאורגזמה יגדל .
כשתכירי את גופך יותר טוב תוכלי לכוון גם את חבר שלך באופן יותר מדויק.
שיהיה בהצלחה .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לקרוא "המרדף אחרי האורגזמה"
לימור בנדל10/09/2009היי מתוקה ,
את יכולה לקרוא את התשובה שנמצאת 3 שאלות מתחתייך.
היא מפורטת וממוקדת גם לשאלתך .
תשובתו של בוכניק היא נכונה לגמרה ומהווה חלק מתהליך.
שחררי את הראש , האורגזמה תבוא ..
אציין כי את בתחילת דרכך , תהני מהמיניות שלך יקירה
מקריאה של מה שכתבת - את בדיוק בדרך הנכונה !!
אורגזמות הן גם עניין של פתיחות ו"שפשוף " מיני
ז"א בגרות מינית כחלק מהתפתחות מינית .
היי סבלנית עם עצמך ואל דאגה .. הן תבואנה .. בשרשרת !!
תתענגי על הביחד ועל המיניות שלכם , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוד עצמייוגב06/09/2009
שלום!
רציתי לדעת אם ניתן לקבל איזושהי חוויה והבנה בסיסית של אומנות הטנטרה דרך לימוד עצמי בלבד.לדוגמא קריאת ספרים ומאמרים ואימון אישי עם בת הזוג?
ואם כן הייתי שמח לקבל המלצה על ספר למתחילים שמנחה לאורך התהליך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבר הרב אורגזמתי
לימור בנדל06/09/2009הגבר הרב-אורגזמתי
מאנטק צ'יאה
ספר מומלץ הכולל הסברים ותירגול .
מומלץ מאוד !
קריאה מהנה !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד חוסר אורגזמההילה30/08/2009
שלום. אני הילה, בת 25, חיה עם חבר שלי ואוהבת אותו מאוד. גם חיי המין שלנו מצוינים, פרט לעובדה שנדיר מאוד שאני מגיע לאורגזמה, לא רק איתו - בכלל. יש איזה משהו שמונע ממני להגיע לרגע הזה, משום מה.
האם יש סדנת טנטרה (או קורס) שיכולים לעזור לי לחוות אורגזמה על בסיס קבוע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
רמי בוכניק30/08/2009שלום רב
נשים לא תמיד מגיעות לארוגזמה מחדירה ואם גבר יכול די בקלות להגיע לשפיכה בכל משגל אין כך הדבר אצל נשים . מה שמאד מומלץ בשלב הראשון זה להכיר את גופך יותר טוב ,ע"י אוננות עצמית ,ולראות עם עצמךמה עושה לך יותר טוב ,איזה מגע ואיפה מעורר אותך אישית . הדבר הבא זה לתקשר את זה בפתיחות עם בן הזוג שיענג אותך כפי שאת רוצה מתוך רצון מלא .
סדנאות טנטרה תמיד עוזרות לעבוד על פתיחות וחיבורים .
שיהיה בהצלחה .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרדף אחרי האורגזמה ..
לימור בנדל30/08/2009הילה יקירה ,
את מתארת תהליך טבעי לחלוטין המתאים לגילך הצעיר.
אני ממליצה לך לשנות את תפיסתך לתהליך . רק את תוכלי לעשות זאת לבד.
שינוי תפיסה לגבי משהו הוא ממקום של שחרור דפוס חשיבה ישן על עצמי .
לא קל אך אפשרי מאוד !!!
המרדף אחרי " אורגזמות " הוא זה שיש ליחס לו פחות חשיבות .
תארת בכתיבתך אישה אוהבת , חושקת , נהנת מהחיים וממיניותה. אשרך .
השאלה שנשאלת היא בעצם :
האם את אוהבת את עצמך ?
האם את מאוננת יקירה?
חיבור למיניות בא ממקום של אהבה עצמית וקבלה עצמית כמו שאני.
אהבה עצמית = מקום של קבלת העצמי כשלם. אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. למדתי לאהוב את הגוף שלי , לגעת בעצמי - לאונן ולהביא את עצמי לאורגזמות ללא תלות בבן הזוג שלי .
אונני יקירה , תאהבי את עצמך ,
תני לעצמך אורגזמות אינספור ללא בן הזוג.
אז התהליך הזוגי האורגזמתי ישתפר פלאים !!
מעשה אהבה עם בן הזוג הוא מקום של חיבור אליו , מקום של אינטימיות וביחד . לשתף אותו , לספר לו מה עושה לך טוב , איך את אוהבת שנוגעים בך . דעי , כי לעיתים אישה לא מצליחה להתנתק ממחשבות על עצמה או על היום שעבר בגלל שאנחנו מחוברות ריגשית למה שעבר עלינו במהלך היום . אישה היא מעיין רגשות. כאשר אישה חוותה בעבודה / לימודים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה . אנרגיה זו יכולה להשפיע ישירות על האורגזמה = חוסר באורגזמה . החסימה הרגשית מאוד גדולה כך שהיא חוסמת מעצמה את האורגזמה המיוחלת.
אישה המחוברת לגופה ומקבלת אותו ללא תנאי תהיה שלמה עם עצמה וגופה ובעיקר תשדר החוצה כי היא אישה מפתה וחושנית ללא הצורך להתבייש בכך. אישה שמקבלת את עצמה לא תתבייש להתבונן במראה להחמיא לעצמה על המראה שלה . אישה שנותנת לmind שלה להשתחרר תחווה אורגזמות מהנות ותהנה גם ממעשה האהבה עצמו ומהחוויה המינית עם בן הזוג .
חוויה של אורגזמה באה ממקום של שחרור .
תהליך שחרור המחשבות הוא מסע עצמי.
מסע של קבלת עצמי כמות שאני , אהבה עצמית - לא לכעוס על עצמי שאני לא חווה אורגזמה.
שחרור המחשבה ש" יש איזה משהו שמונע ממני להגיע לרגע הזה, משום מה" .
במסע הזה את לוקחת אחריות על עצמך ובעיקר על המחשבות שלך.
זהו מסע פשוט וקסום שמצריך שינוי דפוסי חשיבה
אבל הכי הרבה מצריך רצון של האדם שנמצא במסע
להתמיד בתהליך ..
רבים מאיתנו מפחדים משינוי גם אם
לבסוף יבינו כי השינוי היה להם לטובה ..
וכן רבים מאיתנו מרימים ידיים כאשר השינוי
לא מגיע בתוצאות מידיות " עכשיו " .. וההתמדה בורחת מהחלון.
בהצלחה יקירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים ואנאלימשה20/08/2009
אני בזוגיות של 20 שנה - עם אותה אישה .
היא מגיעה מבית מסורתי ודי שמרנית באופיה וקשה לה לדבר בפתיחות על עניני מין וסקס בפרט.
בתחילה - כשהצעתי תנוחה אנאלית היא לא כל כך התרצתה - אולם בשנים האחרונות שמתי לב שהיא נענית לי יותר ויותר .
האם זה נובע מכך שהיא רוצה להתרצות לי או שנשים גם נהנות ממין אנאלי ?
אגב , אני מאוד רגיש לתגובותיה ולא הייתי רוצה במשהו שאיננו נעים לה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת
רמי בוכניק20/08/2009האם בנושאים אחרים התקשורת בינכם יותר פתוחה?
האם אתה מצליח להרגיש אותה? כלומר להרגיש מתי היא נהנית ומתי היא פחות?
מציע לך לשאול אותה אבל מתוך מקום שכל תשובה שהיא תגיד לך זה בסדר ,לא ממקום של להיפגע מהתשובה . אם תהיה במקום של היפגעות מהתשובה שלה מאד יכול להיות שלא תקבלת תשובה אמיתית .
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים..נשים..
משה20/08/2009התקשורת ביננו פתוחה - עד לנושאי המיטה -שם היא נסגרת ואינני רוצה ללחוץ עליה .
אני בטוח שאינה סובלת כי את זה הייתי מרגיש .
שאלתי : האם היא מסוגלת להנות מזה ? או שהיא עושה זאת עבורי בלבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך לחוויה אנאלית מהנה
לימור בנדל21/08/2009מין אנאלי הינו שער לחוות אורגזמה נפלאה.
אבל ההנאה הפיזית תלויה בד בבד עם הסכמה ושחרור מנטליים. כאשר נחווה בעבר חוויה שלא היתה לנו נעימה , לא נהיה מעוניינים לחוות אותה שוב - מה אנחנו טיפשים שנרצה שיכאב שוב?
סקס אנאלי מתחיל בראש - אישה צריכה להתעניין ולרצות לעשות זאת, מכתיבתך אני יכולה להבין שאתה כן מעוניין לחוות סוג זה של חדירה אבל בת זוגתך עושה זאת מתוך רצון להענות להנאה שלך ולהפצרותיך. הסוד שתמון במין אנאלי הוא - שתהיה לה חווית הנאה מטריפה ואורגזמה נפלאה גם כן ! ולכן הכל תלוי ברצון שלה האישי. ולא ברצון שלה לרצות אותך. את הראש אפשר " לשכנע " הגוף יגיב בהתאם לאמת.
באם אישתך מסכימה יש לבנות חוויה הדדית חיובית . ראשית עליה להיות חופשיה בראש , בלי טרדות היום - יום , בלי הפרעות מהסביבה ( טלפונים , ילדים ) וכאן נכנס העולם הקסום של הטנטרה . אתם יכולים באמצעות תרגילי טנטרה שונים ומגוונים ותרגילי נשימות שנלמדים בסדנאות טנטרה להגיע לרוגע ושלווה . לחיות את הרגע , להגיע להוויה של כאן ועכשיו איתך.
לעיתים חווים כאב בעת חדירה רקטלית הודות לכיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - ז"א חוסר מוכנות ונכונות ,כאשר יש חוסר שלווה השרירים יהיו יותר מכווצים.
לפני הכל, מומלץ שהגבר יבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת של האישה ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בבקשה , היי איטי בחדירה הראשונית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין והאישה שלך תרגישי איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !
איחולי הנאה צרופה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
סיגי29/09/2009שלום רב,
בעלי מאוד מעוניין לקיים יחסי מין אנאליים ניסינו פעם אחת והדבר היה בשבילי עינוי עליי לציין כי אנחנו נשואים 16 שנים ולאחרונה אני מרגישה צורך להיענות לו אבל מצד שני גם מאוד מפחדת מכך מה ניתן לעשות? מה אני יכולה לבצע קודם על מנת "להכין" את הגוף לכך? ואם ניתן לקבל הסבר הכי מפורט במה להשתמש? באיזו תנוחה יכולה החדירה להיות הכי פחות כואבת? ובאיזה חומרים הכי מומלץ להשתמש?
בברכה,
ותבורכו על עזרתכם,
סיגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי - המשך ..
לימור בנדל29/09/2009סיגי יקירה ,
מה בהסבר שכתבתי ובדרך המפורטת שציינתי לא מובן ?
אשמח להעמיק ולהבהיר יותר .
באיזו תנוחה יכולה החדירה להיות הכי פחות כואבת?
בתנוחה בה את נמצאת על 4 ובן זוגך נמצא מאחורייך " דוגי סטייל ".
ובאיזה חומרים הכי מומלץ להשתמש?
1. בבית מרקחת - KY וחומר הסיכה של דורקס בבקבוקונים כחולים
( נמצא בדר"כ במדף ליד הקונדומים ) .
2. בחנויות סקס - ID . הכי טוב ID על בסיס סיליקון הוא מצויין למין אנאלי.
בהנאה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם את יכולה להדריך אותנו?אלי17/08/2009
הייתי מעוניין לדעת האם יש אפשרות שנבוא אליך לפגישה ואת תדריכי אותנו כיצד לשפר את הביצועים שלנו? האם נוכל לעשות את זה מולך על מנת שנוכל לקבל פידבקים בזמן אמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכה טנטרית
רמי בוכניק18/08/2009הדרכה טנטרית בהחלט זה דבר אפשרי --מאד מיוחד לעשות בזוג סדנת טנטרה זוגית ו\או עיסוי זוגי ומתוך כך ללמוד המון .
בברכה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאשתי תגמור ואני לאאנונימי14/08/2009
שלום רב! לאחר מספר ניסויים שעשיתי עם אשתי ועם עצמי, גיליתי שאני מאוד רוצה להפסיק לגמור. לאחר שבוע שאני לא גומר אני מרגיש מאוד אנרגטי, לאחר שבועיים שאני לא גומר, אני מחפש כל פינה מאובקת לנקות אותה על מנת לשחרר את האנרגיה שיש בי, אני הופך להיות עוזרת בית מרוב שאני אנרגטי. לאחר יותר משבועיים אני מלא באנרגיות ומרגיש מאוד בריא.
אני מרגיש שאני נמשך המון לאשתי ושאני אוהב אותה יותר.
יש לי קושי להגיע לזה בעצמי, אני צריך עידוד קבוע מאשתי (כמו אימון) כי משם אני שואב כוחות להפסיק לגמור. אשתי אוהבת מאוד לגמור ואני מעודד אותה לגמור. הייתי מת שהיא תרצה שאני לא אגמור יותר (נמשיך לעשות סקס רק שאני לא אגמור), היא לא משתפת איתי פעולה והיא טוענת שזה רק החלטה שלי, אבל לי זה מוציא את כל העוקץ מהעניין, אני חייב עצה דחופה איך אני יכול להציג לה את הדברים באופן הטוב ביותר ועד כמה העניין ריאלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריאות , אנרגיות ושפיכת זרע
לימור בנדל14/08/2009אנונימי יקר ,
לאחרונה קראתי מאמר רפואי על סרטן הערמונית.
מחקרים רפואיים מוכיחים ששפיכת זרע מצויינת לתפקוד הערמונית
ואף שפיכת זרע בתדירות גבוהה מקטינה את הסיכוי לסרטן הערמונית.
שפיכת זרע מבורכת ומיטיבה עם בריאותך
ולכן אין בייכולתי לתמוך ברצון שלך לא לגמור יותר אף פעם .
אני מאוד מחוברת מאידך גם לטנטרה .
שם שמירת האנרגיה נעשת בדיוק בדרך הקסומה אותה תארת
בכתיבתך אלי , גבר עושה אהבה ואוסף פנימה את האורגזמה
ללא פליטת זרע בסוף המגע המיני .
מציעה לך פתרון ביינים ממקום שקול ובריאותי ,
לאסף כמה אורגזמות ולאחר מכן להגיע לשפיכה.
מאמינה בכל ליבי שאתה יכול להיות אנרגתי
ו"עוזר בית" מצויין גם עם רצון טוב למען בית שיהיה
לכם טוב להיות בו !!
איזון גוף נפש , חשוב לחיים בריאים יותר.
בהצלחה ! לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את יכולה להדריך אותה?
אנונימי16/08/2009הייתי מעוניין לדעת האם יש אפשרות שנבוא אליך לפגישה ואת תדריכי אותנו כיצד לשפר את הביצועים שלנו? האם נוכל לעשות את זה מולך על מנת שנוכל לקבל פידבקים בזמן אמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסביך..רויטל12/08/2009
שלום שמי רויטל ואני בת 22 הייתי בקשר עם בחור קטן ממני והגענו למצב של סקס כאשר הוא החדיר כמה פעמים הוא פתאום בא בקטע שאמר לי שהאיבר שלי רותח מבפנים ושהוא חם מאוד ולכן הוא בקושי יכול להכניס אותו וגם התלונן שאני מרטיבה עכשיו יש לציין שבהתחלה עמד לו ואחרי שירד לו או שהוא גמר הוא התלונן שהאיבר חם עכשיו אני שואלת אם זה הגיוני שבפנים מאוד חם ואם זה מסמן על בעיה כלשהיא כמו כן ההרטבה או שזה בעיה אצלו ? ושהוא מפיל אותה עליי כדאי לצאת גבר...
נ.ב
התייעצתי עם בן דוד וחברים קרובים כולם אמרו לי שאין לי שום בעיה ושהבעיה אצלו ..
האם לצאת מהתסביך או שייש באמת בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר קטן
לימור בנדל12/08/2009יקירה ,
לא לך ולא לבחורציק יש ניסיון .
הבחור שקטן ממך , אינו רגיל להיות בתוך אישה
ולהרגיש את החמימות שעוטפת את איבר המין שלו כשהוא נכנס ולכן תגובתו היתה כזו .
עם השנים תוכלי להבין מהם יכולותייך הטבעיות ולקבל אותן באהבה .
וגם הבחור הקטן יגדל ויבין שכשאישה מאוד חמה ומלאת תשוקה אז היא מרטיבה באופן טבעי .
הנרתיק שלנו נמצא בטמפרטורה גבוה יותר מיתר אברי הגוף מכיוון שתפקידו לשמור על הזרע שנפלט מאיברו של הגבר בעת הגמירה ולהעביר אותו לפנים צוואר הרחם ללא פגיעה בזרע.
זאת עושים כאשר הגבר מעוניין להפרות את האישה שאיתו.
אסיים בדבר שהכי צועק לי מתוך הטקסט - טיפשותכם ( סליחה על הבוטות )
יש המוןןןןןןןןןןןן !!! מחלות מין כולל איידס מדוע לא היה שימוש בקונדום ???
הם את מעוניינת להיות אמא צעירה ? כולי תקווה כי את משתמשת בגלולות.
שמרי על עצמך . קונדומים !! תמיד ליד המיטה ! תמיד בארנק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפהא. לא משנה12/08/2009
שלום לימור, קראתי את כל מה שרשום באתר שלך ובמיוחד בנוגע להעצמת החווי המינית, אני אפרט את הבעיה שלי ואודה לך על תשובתך.
אני בחור צעיר, בן 31, בריא לחלוטין, לא מעשן, מקפיד על ספורט, הליכה ו/או ריצה 2-3 פעמים בשבוע, ועוסק גם בהרמת משקולות, יש לי סיבולת לב-ריאה טובה, אני לא שותה אלכוהול או מעשן והתזונה שלי יחסית תקינה, (אם כי אני אוכל הרבה בשר).
יש לי בעיה להגיע לזקפה במגע מיני עם אישה כי פשוט אני לא מרגיש מגורה מספיק, כשאני מאונן לבדי יש לי זקפה חזקה ואני יכול להשאיר אותה לאורך יותר מ-20 דקות, (בגירוי ידני בלתי פוסק של הפין). אולם אני מאבד את הזקפה מהר מאוד ללא גירוי ידני, מכיוון שאני זקוק לגירוי ידני חזק כדי להגיע לזקפה, כבר אין לי זקפות בוקר.
בעת אוננות אני מגיע לאורגזמה חזקה ושפיכה, (נוזל הזרע ניתז ממני למרחק של כ-2 מטר, ומכאן, למיטב הבנתי, אין לי בעיה בשרירי רצפת האגן).
לאחר שחקרתי רבות את הנושא, אני סבור שאני יודע את מקור הבעיה:
מצעירותי, אני נוהג לצפות בסרטים כחולים ולאונן מולם, האקטים המיניים המבוצעים שם הם הרבה יותר פראיים ומגרים מאקט מיני רגיל, בנוסף, הרגלתי את עצמי, (לצערי), במשך השנים לאונן כשאני לובש תחתונים ומחכך את איבר מיני על מזרון, כתוצאה מכך, הפין שלי לא הגיע לזקפה מלאה ולאט ולאט התרגלתי להגיע לאורגזמה ולשפיכה כשהפין שלי רפוי.
כשהתחלתי לקיים יחסי מין התגריתי מכל נשיקה אולם כיום כדי שאישה תגרום לי לזקפה, אני זקוק למין אוראלי ממושך מצידה, ברגע שאני שם קונדום, אני מרגיש שהזקפה שלי נחלשת, אני מסוגל לחדור אבל לזמן קצר ולרוב אני מאבד את הזקפה לפני שאני מגיע לאורגזמה, (וברור לפני שהיא מגיעה).
האם יש באפשרותך לעזור לי?
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול סרוגייט
לימור בנדל12/08/2009לא אוכל לעזור לך . אך אוכל להפנותך למקום הנכון לטיפול.
אני ממליצה לך בחום על טיפול סרוגייט אצל ד"ר אלוני
ראה בגוגל מה המספר שלה בקליניקה .
אכן אתה מתנה את הזיקפה שלך בהרגלים וצריך לשחרר
את הראש מכל חשיבה ישנה ודפוסי התנהגות שהיו לך בעבר.
זהו תהליך ארוך של מס' חודשים ( את הפגיעה יצרת במהלך שנים
וזהו תהליך שינוי לא פשוט אך אפשרי אם תתמיד ! )
יש ממש "למחוק" לאט , לאט את כל מה שחשבת והורגלת אליו
במהלך חייך המיניים ולהתחיל מחדש . לסגל לעצמך הרגלים מיניים בריאים
כמו ההרגלים של חייך , אותם ציינת , שהם כה בריאים ונכונים .
גש לאנדוקרינולוג , במקביל , ובצע בדיקות טסטוסטרון .
זיקפת בוקר אינה מותנת בכלום – בטח לא במגע.
אם אין לך זיקפת בוקר יתכנו בעיות הורמונליות .
בהצלחה !!!
אל תזניח ..אתה צעיר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת עזרה.ארז10/08/2009
שלום.
כבר זמן רב שאני מתעניין בטנטרה ע''י ספרים סרטים ועוד. אך לדאבוני אני לא מצליח להעלות את האנרגיה למעלה ולפזרה בכל הגוף למרות שאני עושה הכל 'לפי הספר' . מה אפשר לעשות?
אגב , אין באפשרותי להשתתף בסדנאות מטעמיים אישיים.
תודה.ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש אישי
לימור בנדל10/08/2009במידה ויש בעיה להשתתף בסדנאות לקהל הרחב
אתה מוזמן לפנות לדקה / דקיני ( מנחה טנטרה ) ולקבוע
מפגש אישי שהוא אישי ודיסקרטי .
במידה ויש בעיה עם מנחה אישה
ממליצה בחום על בועז סופר וערן רוטשילד
שני מנחים מצויינים שילמדו אותך את
התהליך בקסום בצורה מצויינת .
יום קסום , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
ארז11/08/2009ללימור שלום.
לצערי אין באפשרותי להפגש עם אדם בכלל בנושא.
אשמח אם תמליצי לי על חומר לצפיה או קריאה בנוסף למה שכבר קראתי.
תודה
(קראתי את אומנות האקסטזה המינית - הגבר הרב אורגאזמי- צפיתי ב'אומנות ההתמסרות'
תודה)
ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה ברשת
לימור בנדל11/08/2009אני ממליצה בנוסף לקריאהבספר הנכון וצפיה בסרט הנכון
גם לגלוש באינטרנט ולגלוש לאתר בחו"ל בנושאי טנטרה
יש שם גם כתבות וגם סירטונים.
לצערי שום סרטון ושום ספר עם הסברים
לא יחליף חוויה 1 על 1 עם מנחה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרה ללהט"בכפיר28/07/2009
שלום רב,
מה יש בטנטרה למי שלא התנסה כלל בסקס? והאם יש מנחים לקהילת הגייז ?
האם הטנטרה מקבלת גייז לסביות כשווים?
מה כולל ומה לא כולל המפגש הטנטרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה וסקס
רמי בוכניק29/07/2009בטנטרה יש המון עבודה אנרגטית עבודה על פתיחת הצאקרות
ועבודה על העברת האנרגיה מצאקרת השורש לצאקראת הכתר
ועוד ועוד .
הטנטרה מקבלת כל קהילה
אני אישית הנחיתי בעברבפסטיבל שאנטי בגאווה בכרמיאל סדנא של הומוהים ולסביות והיה מאד מעניין .
לגבי מפגש טנטרי כל מטפל ומטפלת עם הגישה שלה וכדאי לשאול ולשוחח עם המטפל\מטפלת לגבי מה יש בתוך המפגש .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טנטריאבי27/07/2009
שלום רב , רציתי בבקשה להפנות שאלה זו לגברת לימור בנדל , מה זה בדיוק הטיפול הטנטרי שאת מעניקה , כמה זמן נמשך הטיפול בערך והאם זה מתאים לחסרי ניסיון גבר כמוני למשל , שמאוד מתעניין בתחום לאחרונה ?
אני מודה לך מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרי
לימור בנדל27/07/2009אבי איש יקר ,
אציין ראשית כי המפגש איננו ממקום טיפולי !
מדובר בהנחייה , הדרכה , הכוונה וייעוץ .
מפגש טנטרי זהו מפגש אישי המאפשר לכל אחד ואחת
לגלות את סוד האנרגיה המינית הטמונה בתוכנו.
במהלך המפגש נלמד מהם מקורות
האנרגיה המינית וכיצד ניתן באמצעות תרגילים פשוטים
להעצים את חווית היחיד בפרט ואת החוויה הזוגית בכלל,
בכל הקשור להתפתחות אנרגטית רוחנית.
נשתמש באנרגיה מינית זו לאהוב את עצמנו ואת האחרים
ולחיות חשיבה חיובית וחיים בריאים ומאושרים.
במפגש זה אני מזמינה את כולם - גברים, נשים וזוגות
לתרגל יחד איתי את אמנות האהבה וסודות האנרגיה המינית.
מפגש חוויתי ומרתק בו אנו לומדים יחד
להרגיש את האנרגיה המינית בגופנו, תרגול המהות של " כאן ועכשיו "
נלמד לחוות חיים ללא רצון להגיע למטרה כלשהי
לימוד טכניקות לשליטה בשפיכה - חיבור לעוצמת הטנטרה דרך מודעות אישית
השקטת המחשבות ותרגול נשימתי ומהי הדרך לסלילת זוגיות מעצימה ומצמיחה..
המפגש מועבר בצורה חוויתית ומעצימה
בחיבור גבוה לעצמנו ולאחר.
לפרטים נוספים - עלות , אורך המפגש, זמן המפגשים ..
צור קשר לנייד שלי 0544578993
שיהיה המשך ערב קסום , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)