מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה בבקשהאורלי13/04/2009
שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי נמוך
לימור בנדל14/04/2009הסיכוי לכך נמוך מאוד אבל.. כל מגע בין זרע פעיל לפנים הנרתיק יכול להניב הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרת מחדירהאוש24/03/2009
אני בן 35 והיא 30 יש לנו משיכה חושנית חזקה מאוד
כשאנחנו שוכבים היא לא גומרת מחדירה, היא יכולה לגמור בחצי דקה רק עם האצבע שלה או הלשון שלי....כשהיא מאוננת איתי הנרתיק שלה נסגר ממש חזק ואני יודע שזה סימן של "בדרך לגמור" אבל כשאני מצרף אצבע (ובטח שגם איבר שמנמן) זה מפריע לה ליגמור והיא מבקשת ממני לצאת על מנת לגמור.
יש לי הרגשה שהיא צריכה להתנסות עם חדירה אנאלית(אין לה ניסיון אבל יש נכונות ,להתחיל עם משהו דק יחסית) כדי לפתח את ההכרה שלה עם שרירי הכווץ,בתקווה שזה יביא אותה להיכרות עם השרירים החדשים.
בעבר "אימנתי" הרבה חברות של ולימדתי אותן לגמור מחדירה אבל זה נראה לי --מקרה קשה
האם יש הגיון בסברה שלי?
מה אתם מציעים בנוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ - 70% מהנשים לא גומרות מחדירה
לימור בנדל03/05/2009אוש יקר ,
יקירי - צר לי לבשר לך . אתה לא יכול ללמד מישהי לגמור מחדירה. וגם לא "לגרום " למישהי לגמור מחדירה . אתה גבר . אינך יודע מה ההרגשה של אורגזמה נשית - אלה רק מסיפורים של הנשים שנכנסו איתך למיטה. אישה יכולה לזייף לך אורגזמה רק בכדי לספק את הגחמה שלך והרצון שלך שהיא תגמור מחדירה . קל יותר לזייף כדי לספק אותך מאשר לאמר לך את האמת . תלוי כמה באמת איכפת לאישה הזו ממך . אם יש אהבה וקשר פתוח , לפעמים , תוכל באמת לשמוע את האמת לגבי גירוי ואורגזמה מחדירה .
אז ככה .. ראשית - רק כ30% מהנשים גומרות מחדירה .. אני אסביר קצת לגבי אורגזמה מנקודת הג'י שממנה אישה יכולה לגמור מחדירה.
נקודת הג'י הינה גוש קטן של קצות עצבים ובלוטות הממוקם סמוך לשופכה הנשית בתוך הנרתיק - איזור הטלת השתן. עונג בנקודת הג'י ניתן לחוש בשני אופנים או באמצעות חדירה או הפעלת גירוי באזור מסוים מאד של הנרתיק. לחוקרים לא ברור אם נקודה זו קיימת או לא אבל ידוע שיש נשים שהנרתיק שלהן רגיש יותר מבחינה עצבית מהנרתיק של נשים אחרות והן מרגישות גירוי זה טוב מאחרות. בכדי להתחיל לחוות אורגזמה מנק' הג'י רצוי שהאישה תהיה מגורה לפני כן או ע"י אורגזמה דגדגנית או ע"י משחק מקדים מורחב ומפנק מבן הזוג . ברגע שהאישה שלך מגורה נק' הג'י תבלוט בתוך הנרתיק ( קיימת מבחינה פיזיולוגית רק אצל כ 30% מהנשים ). אז יש לשכב על המיטה על הגב , לפסק את רגליה ולקרב אותם מעט אל הבטן. הגבר מחדיר 2 אצבעות לכיוון הבטן כשלושה וחצי עד חמישה סנטימטרים מהכניסה לנרתיק ( המיקום משתנה מאישה לאישה ) ולבצע בתוך הנרתיק תנועת " בואי הנה " עם האצבעות .
מכיוון שמדובר בעינוג נקודה שנמצאת בעומק הנרתיק את האורגזמה תחושי כאורגזמה " עמוקה " שכן הגירוי מערב עיסוי של הדפנות הפנימיות של הנרתיק. ישנן נשים שיסיימו אורגזמה זו ע"י הפרשת נוזל שקוף הידוע כ" שפיכה נשית ". נוזל השפיכה הנשית אינו שתן, הוא חסר טעם וחסר ריח ומהווה המקבילה הנשית לשפיכה הגברית.
ניתן לחוות גירוי של נקודת ה ג'י גם באמצעות איבר מינך כאשר היא זו השולטת בתנוחה. אתה שוכב על המיטה או יושב והיא מתיישבת עליך ומקשיתה את גבה לאחור ופשוט "רוכב" עליך ( עולה ויורדת ). יש לנסות תנוחות שונות בעזרת אגן הירכיים שלה, עד שתגיעו לנקודה. תנוחה נוספת שיכולה להקל היא תנוחת ה" דוגי סטייל " , כשאתה חודר לנרתיק שלה מאחור.
- אין שום קשר לסקס אנאלי.
אין לה שום צורך לחוות חדירה אנאלית בכדי לחוות אורזמה נרתיקית - אין שום קשר ביינהם !
שרירי רצפת האגן אינם קשורים לשרירי הרקטום.
אורגזמה נרתיקית אינה דומה לאורגזמה רקטלית .
כל אזור ארוגני יכול לענג אישה - אורגזמה זה העונג הסופי והתוצאה של העונג.
יש תחושה כי אתה רץ אחרי תוצאות. אתה נשמע כאילו אתה בתחרות ו"מאמן" את הבחורות שלך להגיע למטרה מסויימת. לעשות אהבה זה לא תחרות ואין צורך להגיע לאורגזמות מכל עונג שהגוף מאפשר לנו. המרוץ החומרי אחרי האורגזמה מראה על עשיית אהבה ממקום של אגו.
אני לא באה לבקר אותך חלילה - אני מזמינה אותך להתבונן פנימה ולראות האם אתה משיג תפיחות על האגו שלך כשאתה מקיים יחסי מין עם בחורות ?? האם כל מישהי שמגיעה לאורגזמה " בזכותך" זה עוד V לאגו הגברי שלך.. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי לינגאםירון22/03/2009
שלום, אשמח לדעת מה זה . מה קורה במפגש מעין זה? מה זה עיסוי טנטרי ללינגאם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי לינגאם
לימור בנדל24/03/2009הלינגאם הינו איבר המין של הגבר. יוני הינו איבר מינה של האישה.
לינגאם ויוני מסאג' הם עיסוי אברי המין.
המעוסה לומד דברים חדשים על עצמו, איפה הוא רגיש, מה נכון ומה לא נכון לו. המעסה יכול לבחון את הגישה שלו לעיסוי, את ההקשבה, עד כמה אנחנו מכירים את בן זוגנו. חוויה מאתגרת.
המפגש הינו מפגש חוויתי בו אישה לומדת כיצד יש לעסות את הלינגאם המקודש של בן זוגה, ואילו הגבר מתמסר לריפוי ולעונג. בסדנה מלמדים טכניקות להעצמה אנרגטית והזרמת האנרגיה בגוף. עוד מובטח: חיבור בין בני הזוג ברמה רגשית, רוחנית וגופנית עמוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיימות סדנאות עליהן אתם ממליציםאדרה21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סדנאות מומלצות
לימור בנדל22/03/2009סדנאות לזוגות של בן ואפרת
- סדנאות לזוגיות יוצרת של מיה ויו-חנן
- סופ"ש לזוגות של גיטמה
- סופ"ש לזוגות של מורן וסוג'יי
בכולם היתי - כולם מדהימים והתעשרתי.
כל מנחה מביא/ה את האופי שלו/ה לסדנה
ולכן תיראה מה הכי מתאים לך . כנסי לאתר " להיות טנטרה " שם
תוכל להתרשם מכל אחד מהמנחים שכתבתי ולראות סדנאות
שונות ומגוונות שלהם ואף של מנחים אחרים .
ישנו גם כנס הטנטרה בבית אורן - זו שנה 5. בקיץ הקרוב..
מומלץ בחום !
בהנאה ועונג צרוף , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנת טנטרה היכן מומלץ?אני16/03/2009
היכן מומלץ לעשות סדנת טנטרה בסוף שבוע?
אנחנו חדשים בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה המלצות
לימור בנדל16/03/2009- סדנאות לזוגות של בן ואפרת
- סדנאות לזוגיות יוצרת של מיה ויו-חנן
- סופ"ש לזוגות של גיטמה
- סופ"ש לזוגות של מורן וסוג'יי
בכולם היתי - כולם מדהימים והתעשרתי.
כל מנחה מביא/ה את האופי שלו/ה לסדנה
ולכן תיראה מה הכי מתאים לך . כנס לאתר " להיות טנטרה " שם
תוכל להתרשם מכל אחד מהמנחים שכתבתי ולראות סדנאות
שונות ומגוונות שלהם ואף של מנחים אחרים .
בהנאה ועונג צרוף , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהסיגל15/03/2009
שלום ! אני ממש בבעיה! אני נשואה שנה וחצי - אני בחורה מאוד חרמנית שאוהבת מאוד סקס בעלי לא אותו דבר - הוא לא אוהב להתנשק איתי ( נשיקה צרפתית) אני רואה את זה הוא כמעט לא מנשק אותי נשיקות ארוכות- יחסי מין שלנו רק פעמיים בשבוע לעומת שאנחנו רק בני 26 .וגם הוא לא אוהב להחליף תנוחה. כשאני אומרת לו שאני רוצה אחרת הוא לא רוצה לנסות אפילו אני מאוד פתוחה ואוהבת סקס אבל הוא לא רוצה הרבה דברים- הוא לא מבקש ממני מין אוראלי .כאילו הכל אפור אנחנו שוכבים רק במיטה כשהולכים לישון כי ככה לפי ההסדר כאילו ולא לפי החשק. הוא בעל מאוד טוב אוהב אותי דואג לי אבל משהו לא מובן לי למה זה קורה האם זה נורמלי??
מאוד קשה לי עם מצב כזה וכשאני רוצה לדבר איתו על זה הוא ישר נעלב ולא מדבר איתי - לא מסכים לדבר על סקס בכלל על מה שמפריע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ זוגי
לימור בנדל16/03/2009שלום סיגל ,
באופן כללי אמליץ ליצור קשר עם יועצת זוגית ולעבור מפגש 1 או 2 של שיחות עם היועצת בכדי להבין ולחדד את הנושאים שיש לגשר עליהם ולמצוא מחנה משותף בינכם .
אשמח לקבל תשובה למס' שאלות בכדי לענות לך :
האם מתחילת הקשר היה פער כזה גדול בצרכים המיניים שלכם ?
האם לגבר שלך ( כשאתם כן שוכבים ) יש בעיות זיקפה / שפיכה מהירה ?
האם את פונה אליו לשיחה ממקום שופט / מבקר ?
האם הוא אוהב ומחובר לעצמו?
ממתינה לתשובותייך..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה16/03/2009שלום ותודה על תשובה המהירה! הפערים היו בהתחלת הקשר גם, אבל לא כמו עכשיו- בהתחלה הוא אמר שהוא אוהב מין אוראלי ופינק אותי הרבה במיטה - יכול להיות שגם אז הוא לא כל כך נהנה מזאת אבל עשה זאת כדי לעשות רושם? בעלי בחור יפה ,יש לו גוף טוב ואני חושבת שאין לו בעיה עם עצמו. בדרך כלל הוא גומר מהר.זאת אומרת אין לנו שום משחקים מקדימים אלא ישר ל"עניין" ותוך 10 דקות גג זה נגמר. אני לא שלמה עם זה מאוד מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ליצור מרחב אינטימי מחודש
לימור בנדל24/03/2009יש כאן פער בינכם.
ממליצה לפנות אלי או למטפל אחר למפגש טנטרי
בכדי לעורר מחדש את אותו מקום אינטימי שחסר בזוגיות שלכם, מתאורך.
יום קסום,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
חנוק25/04/2009היי סיגל
אני מזדהה לחלוטין עם תחושותייך רק שאצלי זאת אשתי.
אין לי יותר מדי עצות לתת לך במיוחד לאור העובדה שאני מחפש תשובות בעצמי
אבל אני כן יודע שבעלך (שזכה באישה חרמנית ולא מעריך אוצר שכזה) צריך ניעור עז.
נראה לי שהוא קצת נבוך משום מה. לכן תנסי לעשות איתו סקס אגרסיבי יותר, לעיתים זה מעורר גברים כבויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
רמי בוכניק27/04/2009שלום לך
אתה יכול ללמוד הרבה דרכים לעורר ריגוש נוסף אצל אשתך
בתור התחלה זה הרבה מחמאות לגבי המיניות המראה ןוכיו"ב
בהמשך זה גע נכון ועוד ועוד .
הייתי ממליץלך גם להזמין את אשתך יחד איתך לחוויה טנטרית משותפת של שניכם עם מטפל \מטפלת.
שיהיה בהצלחה
רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחה "להחזיק" בלי לגמורניבה08/03/2009
לי ולבעלי יש בעיה שנראה לי שלא להרבה יש אותה.
העניין הוא שלבעלי לוקח הרבה זמן לגמור, בעוד אני "ממצה" אחרי כמה דקות של חדירה אינטנסיבית.
על פניו זה נשמע כמו משהו שכל בחורה היתה חולמת עליו, אבל אחרי כמה זמן אני מתחילה להש,עמם, בעוד הוא ממשיך בשלו. זה יכול לקחת לפעמים חצי שעה ואף שעה, ואני מגיעה למצב שאני לא נהנית.
מה עושים במצב כזה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לגרום לו לגמור מהר יותר, או שעדיף "לסבול בשקט"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמת הריגוש
לימור בנדל16/03/2009היי ניבה ,
אכן תופעת " שפיכה מעוכבת " נדירה יותר וקיימת אצל אחוז קטן יותר מהגברים.
האם שוחחת עם בן זוגך ושאלת אותו בנוגע למצב :
- אולי אין חיכוך המספק אותו בתוך הנרתיק שלך ולכן הוא לא חש בך בזמן החדירה
- אולי הוא שולט בשפיכה ויכול להחליט לבד מתי הוא גומר ומתי לא
- אולי הוא לא מרוכז ועוברים עליו דברים מחיי היום , יום שהוא לא יכול להיות איתך ב " כאן ועכשיו " של מעשה האהבה שלכם והראש מרחף למקומות אחרים בזמן שהוא בתוכך ?
- אולי הוא מתבונן בך בזמן שהוא חודר אליך ורואה כמה את " סובלת בשקט " / לא נהנת / כבר מזמן לא בחיבור איתו וזה מוריד לו את החשק ומרחיק אותו מגמירה ??
האם שאלת אותו באם כל מעשה אהבה הוא מעוניין להגיע לשפיכה ? יש גברים ( במיוחד טנטריים ) שאינם מעוניינים כלל לגמור עם שפיכה ומכניסים את האורגזמה פנימה לתוך הגוף ללא פליטת זרע.
סבל איננו חלק ממעשה אהבה . " איפה שלא טוב לא נשארים ". האנרגיה שלך משתנה כאשר את סובלת בזמן קיום יחסי המין ואז בחילופי האנרגיה בינכם בזמן החדירה את מעבירה לו אנרגיה נמוכה וזה גורם גם לו לירידת אנרגיה . חיבור בין בני זוג במפגש מיני רצוי שיהיה חיבור מעצים ואוהב.
את יכולה לפני קיום יחסי המין לענג את האיבר שלו בסקס אוראלי או ידני ואז ל"סיום" לחדור לנרתיק או להפך, אחרי חדירה נרתיקית לבצע סקס אוראלי / ידני שיביא את הגבר שלך לשפיכה .
אשמח לשיתוף בנושאים שהעלאתי בכדי לחדד דברים
המשך יום קסום, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלניבה
שלוקי03/04/2009יש גברים שאוהבים לזיין הרבה זמן ועושים תרגילים לעכב את השפיכה לעיתיפ בת הזוג וטוב לה מגיעה לאורגזמות אחת אחר השניה בעוד בן זוגה מתאמץ לספק אותה ולענג אותה לעיתים זה הפוך הפתרון הוא תקשורת עם בן הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליטה באנרגיה מיניתאיליה28/02/2009
הייתי בכמה סדנאות טנטרה וגם קראתי קצת על הנושא אנרגיה מינית. הכוונה לאנרגיה שיוצרת משיכה בין גבר לאישה ומאפשרת להפריד בין פליטה לאורגזמה. איפה בארץ אני יכול ללמוד בצורה הכי טובה את השליטה באנרגיה מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרי ליחיד
לימור בנדל28/02/2009אתה מוזמן לפנות אלנו - דקה / דקיני.
אנו מנחים מפגשי יחיד ללמידת שליטה באנרגיה המינית.
ישנו אתר שנקרא " להיות טנטרה " בו תמצא המון מורים ומנחים נפלאים לנושא.
אתה מוזמן לפנות אלי אם תרצה ,
אשמח להנחות אותך בנושא ולהיות לצידך בתהליך.
שבוע קסום ,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מאווררים את הזוגיות?אלינור23/02/2009
אנחנו יחד כבר כמעט 20 שנה. הסקס הפך להיות טכני. בתחושה שלי משהו קצת טכני שצריכים לעשות אבל עדיף שייגמר כבר. וזה מרגיז. אני מרגישה שיש לי הרבה מה להציע, ואני רוצה להחזיר את התשוקה אל היחסים שלנו. האם יש המממ... רעיונות, עצות? או שאולי זה באמת עניין של גיל וזהו זה נגמר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרה זוגי
לימור בנדל23/02/2009אלינור אהובה ,
בטוחה שאת מכירה את המשפט הקסום שאומר
" זה לא הגיל - זה התרגיל "
20 שנה - זו כברת דרך נפלאה של ביחד. המון זמן כדי לספר , לשתף , להכיל ולחוות אחד את השניה . האם לפני שבאת לקבל עצות מבחוץ עשית בדק בית. את מספרת לי ש "אני מרגישה שיש לי הרבה מה להציע, ואני רוצה להחזיר את התשוקה אל היחסים שלנו " האם שיתפת את בן זוגך ? האם פנית אליו - ציינת שאת רוצה לחדש ? שאת רוצה כ"כ להשיב הביתה את התשוקה שאבדה ???
ראשית אני ממליצה לפנות אליו. שתפי אותו ברצון הנפלא שלך לחדש. תמיד יש חדש, תמיד יש פנטזיות חדשות. עולם המיניות הוא אין סופי . באם גם הוא רוצה יש המון דרכים לחדש ולגוון . כל רעיון שעדיין לא ניסיתם - חדש. כל תנוחה שעדיין לא חוויתם - חדשה . אם יש רצון הדדי - אפשר להשתולל , לחדש , להתנסות ולצחוק ביחד גם בניסיונות המוצלחים והמוצלחים פחות.
כאן חשובה הדרך - לא המטרה.
אני מזמינה אתכם למפגש טנטרי זוגי - מפגש מחדש , מעצים ומוציא מהשיגרה המוכרת והידועה.
המפגש הזוגי מלמד איך לחוש את בן הזוג בדרכים חדשות ומעוררות. איך לחדש את התשוקה , איך להחזיר את ההתאהבות והפרפרים בבטן לאהבה שקיימת כבר 20 שנה.
זה הזמן - כאן ועכשיו,
התקשרי אלי ואשמח לקבוע 0544578993, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עומדמרקו13/02/2009
אני בשנות ה20 המאוחרות לא נמצא בקשר זוגי יציב איבר המין לא עומד אם יש אישה בסביבה, לבד הוא מתפקד רופא בדק את המצב הפיזי ואין בעיה סקסולוג מנסה לפתור את הבעיה שאני מציין אבל בעיניי הוא גרוע כל טיפ יתקבל בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
לימור בנדל14/02/2009ע"מ לענות לך אזדקק למס' תשובות :
האם מדובר במצב חדש ? שלא היה קיים בכלל בעבר ..
האם במע' זוגיות ישנות האיבר תמיד עמד ?
האם חווית שינויים קיצוניים לאחרונה ? - לחץ, פיטורים , מוות ( חלילה ) של מישהו קרוב וכד' .
מדוע הזוגיות לא יציבה והאם מדובר בחיבור מיני בעייתי ביינכם ?
האם אתה נמצא בחרדת ביצוע ? מפחד שלא תספק אותה ?
היא מעירה לך ערות שפחות נעים לך לשמוע במהלך מעשה האהבה ביינכם ?
אם אין בעיה פיזית יש לאתר את המחסום הפסיכולוגי שבראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דברים
ccvbn15/02/2009האם מדובר במצב חדש ? שלא היה קיים בכלל בעבר .. <חדש בתחום> האם במע' זוגיות ישנות האיבר תמיד עמד ? <לא היו, היה אירוע מיני שהיה לפניו לפני שנה בערך וקרה אותו דבר, במצב הנוכחי לא מדובר על פעם אחת אלא על מספר פעמים> האם חווית שינויים קיצוניים לאחרונה ? - לחץ, פיטורים , מוות ( חלילה ) של מישהו קרוב וכד' . <לא> מדוע הזוגיות לא יציבה והאם מדובר בחיבור מיני בעייתי ביינכם ? <כי אני עושה את הצעדים הראשונים> האם אתה נמצא בחרדת ביצוע ? מפחד שלא תספק אותה ? <חרדה אולי כן לחץ אולי כן , אין לי דרך לשפוט, הסקסולוג שאני בקשר איתו לא נראה כמבין עניין, בכל מקרה להערכתי לא מדובר בחרדת ביצוע , אבל אני לא יכול לדעת> היא מעירה לך הערות שפחות נעים לך לשמוע במהלך מעשה האהבה ביינכם ? <לא>
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אני כמובן , הניק נהיה מוזר
מרקו20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה חדשה
לימור בנדל23/02/2009מרקו יקר..
תן לעצמך מקום של אהבה . תקבל את עצמך כמו שאתה.
כמו שתינוק לומד ללכת , ככה אתה מתחיל את עולמך המיני.
מיניות עם עצמך הינה מקום מבורך וטוב.
אתה מכיר את עצמך , יודע איך אתה אוהב את המגע שלך באיבר מינך
באיזה חוזק, באיזה צורה , באיזה חיכוך ועוצמה.
תאפשר לעצמך לגלות את העולם הנשי..
אתה בצעדיך הראשונים שם.
אל תתן לדברים הנפלאים כמו : התרגשות , התעוררות מינית , תשוקה ועוד
שקורים לך בדרך למנוע מעצמך עונג צרוף במפגש מיני עם בנות המין היפה..
תן לעצמך את הזמן והמקום ללמוד את אמנות האהבה.
עם בחורה סובלנית , ומכילה. שאוהבת אותך .
צור מרחב אינטימי שלא מביא לקיום יחסי מין - תאוננו אחד לשניה
תגעו , תלטפו , תתנשקו , תלחשו , תסתכלו בעיניים..
אל תרוץ לחדירה . זה בסוף - הדובדבן שבעוגה..
מקום מאפשר להתחלות חדשות וייצירת אינטימיות
יפתחו לך דרך חדשה לעולם המיניות הזוגית.
לאט , לאט.. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מרקו23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעה על מאמר שפיכה מוקדמתסטודנט12/02/2009
העניין בגדול הוא שאני סובל משפיכה מוקדמת ומתקשה לעמוד ביעד עם בת זוגי
העניין הוא האם תוכלו להמליץ על עוד שיטות שעובדות
שמעכבות את השפיכה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
לימור בנדל14/02/2009אענה לך משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).
כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה. לטיפול טנטרי בשפיכה מוקדמת מזמינה אותך ליצור עימי קשר.
בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.
תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...
יחד עם זאת גבר שנמצא בסטוץ / בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי.
יש גברים שיהיו להם בעיות שפיכה מוקדמת , שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן במע' זוגית ארוכת תווח והכרת הגוף הכל מסתדר.. כאן נדרשת סבלנות מבת הזוג . אציין נשים שמגזימות אף יותר ואומרות לו בקול רם ממקום של שיפוטיות/ביקורת " אוף אתה גומר ממש מהר! לא הצלחתי לגמור בכלל.. " משפטים כאלו ואחרים בכלל יביאו אסון על המיניות שלכם והבעיה תמשיך להיות ותיווצרנה גם בעיות חדשות. אישה חכמה , אוהבת וסובלנית יכולה לעזור לבן זוגה.
איחולי שפיכה מאוחרת.. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור, שאלה בהמשך לתשובה שלך
ג19/02/2009לימור שלום, ראשית את מדהימה גם במראה שלך וגם בתשובותייך המפורטות והמקצועיות. את נשמעת מאוד מעניינת ואני בטוח שמי שמכיר אותך יעיד על כך יותר ממני שלצערי איני מכיר אותך. השאלה שלי בענין הטבעת איך בכל זאת גומרים האם בשלב מסוים הטבעת לא מונעת הגמירה או שפשוט מוציאים אות ה בשלב מסוים ואז גומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המילים הטובות
לימור בנדל23/02/2009מוערך ומחמיא.
אכן , הטבעת עוצרת את השפיכה לזמן קצר .
יש שמסוגלים לגמור עם הטבעת
ויש שמורידים אותה בכדי להגיע לשפיכה המיוחלת.
לך על מה שנוח לך..
הצלחה ג.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
ג24/02/2009תודה רבה על התשובה הממצה. ראשית אצטרך לרכוש לי אחת. ושוב רוצה לומר שאת באמת נראית מדהים את ממש משדרת חושניות וסקסיות ואני בטוח שאת משרתת את הפונים כאן בצורה נפלאה. יום טוב שיהיה לך ורק טוב ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לחוות חדירהronit10/02/2009
שלום שמי רונית ואני בת 24 אני נמצאת במערכת יחסים עם בן זוגי מזה כשלוש וחצי שנים אני באה מהעולם הדתי בו ישנו טאבו על הנאה ממין ומין בכלל לפני נישואין. לאורך כל תקופת הקשר שלי עם בן זוגי עדיין לא חווינו חדירה. ביקרתי אצל גניקולוג ופיזיוטרפיסטית לרצפת האגן איתה תרגלתי החדרה של מרחיבים אלי. הסיבה לאי קיום חדירה הוא החשש מכאב, גם הגניקולוג וגם הפיזיוטרפיסטית קבעו כי מבחינה פיזית הכל תקין ולא צריכה להיות בעייה, ולמרות שראיתי מרחיבים דמויי פין חודרים אלי בגדלים שונים אף גדולים יותר מאיבר המין של בין זוגי אני עדיין מתכווצת לחלוטין בכל הנוגע לחדירה של בן זוגי אלי. אציין בזאת שהדבר לא נובע מלחץ מבן זוגי, הוא מבין ואוהב, ואני גוערת בו לעיתים לגרות אותי יותר למען אהייה רטובה יותר אבל גם אז החדירה לא מתרחשת. אני אובדת עיצות וחשבתי על ללכת לפסיכולוג או מהפנט בנושא מכיוון שלאחר אבחון הבנתי שהתופעה היא נפשית. אשמח לעצה נוספת בנושא מכיוון שגם אני וגם בן זוגי מאוד מתוסכלים מהנושא. המון תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית
לחוצה!!!11/02/2009היי רונית קראתי מה שרשמת...וגם אני עוברת מה שאת עוברת... אני נשואה ובעלי מצליח לחדור אליי חדירה מלאה ואני יודעת שזה מלחץ. אנחנו צריכות לחשוב חשיבה חיובית ולהבין ממה נובע הלחץ. אני מאוד מזדהה עם מה שאת עוברת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לחוצה..
ronit11/02/2009ניסית טיפול מקצועי-פיזי או נפשי? כי אני ניסיתי את הפיזי וזה מרגיע ומביא להבנה שזה אפשרי ואין ממה להלחץ או ממה לפחד ועדיין זה שם..אז הגעתי למסקנה שאולי צריך לפנות לטיפול נפשי כדי ללמוד להסיר את כל המחסומים ופשוט להנות מהסקס! לשמחתי בן הזוג שלי מבין ותומך ופתוח לנסות דברים והכי חשוב-יש לו סבלנות והמון אהבה לתת מעבר לחדירה.. מקווה שזה יסתדר לכם ולנו כמה שיותר מהר!!! המון בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני מבררת טיפול כזה?
לחוצה!!!12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקלות..
ronit13/02/2009אצל הגניקולוג..תספרי לו על הבעיה שלך ותבקשי שיפנה אותך למטפלת/פזיותרפיסטית לרצפת האגן..אם את מאיזור חיפה והקריות אני אשמח להמליץ לך על מישהי טובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ!!!לחוצה!!!08/02/2009
היי לימור יש לי כמה שאלות וכולם קשורות איכשהוא ללחץ... 1.אני מנסה להכנס להריון ואני שומרת נידה ורציתי לדעת אם יכול להיות שבאותו שבוע שאני שומרת אני מבייצת? 2.אני לא מצליחה לקיים יחסים מלאים בגלל שהגוף שלי רועד... מה עושים כדי להרגע ולהנות? אני חייבת לציין שהתחתנתי בתולה. אני כבר מתוסכלת ניראה לי אפילו שבעלי התייאש ממני... לא בא לו בכלל להיות איתי. נא עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ יוצר מחסום פיזי
לימור בנדל09/02/2009את מאוד מודעת לחסימה שלך וכותבת אותה בקולי קולות " לחץ".
לחץ בחיים = תחושה נפשית גורם למחסום פיזי בגוף ולבעיות בריאות. את מודעת לבעיה כך שיש לך רק עוד 50% מהדרך לעשות . מאוד קל לבוא ולהגיד לך תטפלי ב" לחץ " בחייך , אבל קשה מאוד ליישם . כאשר אדם בוחר בחירה להיות בלחץ זה משרת לו מטרה כלשהי - את המחיר שאת משלמת על הלחץ בחיים שלך אנחנו יודעות .
אז מה המטרה שלך ? במה זה עוזר לך בחיים שאת לחוצה ??
לא מוצאת תשובה , אז אני ממליצה להתחיל לעבוד על הורדת הלחצים בחייך.
איך עושים את זה :
1. כניסה להריון - שמירת נידה מבורכת ואינה קשורה כלל לכניסה להריון. קיום יחסי מין נעשה בדיוק בזמן 12- 16 יום אחרי קבלת הווסת. איך כל שומרות הנדה נכנסות להריון? שחררי את הרצון העז להכנס להריון שגורם לך לחץ נפשי. במקום לחץ הכניסי לראש חשיבה חיובית.
כאשר אתם עושים אהבה והבחור שלך גומר בפנים קחי כרית ושימי אותה מתחת לטוסיק. כשהרגלים למעלה מקופלות כלפי הגוף . עצמי עיניים ודמיני לעצמך איך הזרע עכשיו נפגש עם הביצית שלך. דמייני את המפגש והחיבור ביינהם. שימי מוזיקה מרגיעה ברקע ונשמי בצורה איתי. קבלי לתוכך את ההריון . אפשרי לו ברוגע ושלווה להתחבר אליך ולהיות חלק ממך. כך תשארי כ 20 דק' עם הרגלים למעלה. שוחחי עימו בזמן זה , ספרי לו מה את מרגישה.
2. תסכול מקיום יחסי מין - זה בסדר גמור להתחתן בתולה ולחוות את בעלך לראשונה . קיום יחסי מין צריך לבוא מרצון ולא מהכרח. כשמקיימים יחסי מין צריך לרצות שיהיה חיבור אוהב עם האדם שעימו התחתנו. כדי ליצור מרחב רגוע ושלב יש ליצור אינטימיות לפני החדירה . את האינטימיות ניתן ליצור באמצעות מגע , ליטופים , נשיקות , משחק מקדים עם הלשון או האצבעות באיברים באינטימים. יש להתחבר בשקט שלכם אחד לשניה ולא לבוא מיד למצב של חדירה.
הרגשת תסכול גורמת ליובש בנרתיק ולכאבים בחדירה - אם תבואי לקיום יחסי מין עם תחושה מקדימה של תסכול לא תוכלי להנות מהעשייה המבורכת הזו - עשיית אהבה עם בעלך. אני ממליצה בחום ליצור מקום של אינטימיות . כל יום להתכרבל , להתלטף , לענג אחד את השניה ללא חדירה . ככה תוכלי להתחבר לבן הזוג שלך ממקום חדש ורגוע יותר. כשתהיה רטובה ושלווה יותר - לא תכניסי רגשות של תסכול לחיבור האנרגתי והפיזי שלכם במיטה. ממקום זה של אינטימיות מבורכת תוכלי לעשות איתו אהבה בצורה מהנה וקיים יחסי מין מלאים ומהנים ללא כאב פיזי או נפשי.
ממליצה בחום על התנהלות של חשיבה חיובית ובניית מערכת אמון אינטימית, תומכת ומקבלת עם בן הזוג שלך . שתפי אותו בהרגשתך ובתחושותייך שיוכל להיות שם בשבילך בתהליך הנפלא שאת עוברת ברצונכם להביא ילד לעולם . בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכיםerosenin05/02/2009
שלום לכולם
בן 25 אין בעיות בריאותיות (לפי הביקורת האחרונה)
אז אני אלך ישר לעניין
מתרגל לבד
ואני הגעתי לרמה שאני די ''עושה אהבה עם עצמי''
ממש נהנה וחוה ממש חושניות כימעט ''נשית'' הייתי אומר.
אני עובר את סף ה20 דק' של תרגול עצמי שמחקרית מראה שאם גבר מסוגל לשחק עם עצמו מעבר ל20 דק' ללא פליטה אז גם במישגל עם אישה לא תהיה לו בעיה להחזיק מעבר לזמן הרגיל שלו.
הבעיה שלי היא זו: כל דק'20+- אני נותן לזיקפה להיחלש וגם מתרגל סידרה של כיווצים(נעילת הכח אם מישהו מכיר)
ונותן לזיקפה להירגע. אחרי 4-5 דק' אני מתחיל שוב.
כשסיימתי אני יושב כ15 דק' רגוע וללא זיקפה ומתרכז על ניסיון ל''משוך'' את התמצית מאיזור האשכים לאיזור הפרניאום ועצם הזנב.
עם כל זאת בין חצי שעה לשעה לאחר התרגול מתחילים לי כאבים באשכים.
זה לא!! הכי נעים בעולם ורציתי לקבל חוות דעת של מומחים:האם יש דרך להימנע/לפתור את הבעיה?,האם הבעיה נעוצה בתרגול לא נכון?,האם זה טבעי ועלי רק להמשיך לתרגל וזה יעלם?,והאם יש סכנה כלשהי?.
בנוסף רציתי לקבל עצה לגבי תדירות תרגול(בהנחה שאני מתרגל נכון),כלומר האם לתרגל כל יום,פעמיים בשבוע,פעם בחודש ואם כן כמה זמן 20דק' 40 60?
בתודה מראש
erosenin* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי - אך לא מומלץ
לימור בנדל09/02/2009טבע הגוף כמו שאלוהים יצר אותנו - לשפוך החוצה את נוזל הזרע. אבולוציונית המטרה זו הפרייה של הביצית. נכון שאנחנו לא מקיימים יחסי מין רק לצורכי הפרייה , אלא גם למטרות הנאה .
אתה בחור צעיר , ללא בעיות בריאותיות - אז למה אתה גורם לעצמך לאחת??
החיבור שאתה מתאר לעשיית האהבה שלך עם עצמך הוא גבוה מאוד .
אציין כי מחקרים רפואיים זה משהו אחד וכל אדם הוא לגופו = משהו אחר לגמרה.
כאשר תבוא במגע עם אישה אתה תתרגש ואני בטוחה שלא תהיה בשליטה עצמית כמו שאתה עם עצמך . בזמן זה נכנסים לריגוש המיני גם רגשותיך כלפי הנערה עימה אתה בא במגע. התרגשות , תשוקה , ייצרים , חוויות חדשות גורמות לגבר להגיע לשפיכה יותר מהירה מאשר שהוא נמצא עם עצמו. אני ממליצה בחום - תן לעצמך להיות טבעי. מכל ה"משחקים " שלך עם השפיכה נהיית שחקן. תן לגוף שלך להיות מה שהוא. האישה שאיתה תעשה אהבה תרצה להיות עם האני הטבעי שלך ולא עם שחקן מיומן - אנחנו מרגישות את זה.
יש תחושה מהתאורים שלך שאתה יושב עם סטופר ביד ומתזמן דברים שלא קשורים כלל לזמן. הראש שלך עסוק בגבולות ושיאים אישיים. גבר שלא משוחרר ב " mind " שלו בזמן קיום יחסי מין הורס לעצמו את החוויה הקסומה הזו, שלא לאמר גם לפרטנרית שלו . מאותו מקום רגיש , רך ונשי שתארת שאתה עושה אהבה עם עצמך - למד לקבל את עצמך כמות שאתה. יש כאן תהליך של קבלה עצמית .
כאבי הבייצים נובעים מתירגול מוגזם ומחוסר שפיכה. כן, אתה יכול לגרום לעצמך נזק פיזי . פנה לאורולוג בכדי לשמוע בדיוק אילו בעיות אתה יכול לגרום לגוף שלך פיזית. ממה שאני למדתי, כגבר צעיר יווצרו לך בעיות זיקפה :לא תהיה לך זיקפה או שהזיקפה שלך כשתהיה תהיה חלשה ורפה ואף תגיע למצב של חוסר רגישות באיבר המין ובעיות בשפיכה.
התרגול הטנטרי מבורך ונכון. יש לבצע אותו פעם אחת ביום במשך חודש ימים בלבד. לאחר מכן יש לאפשר לגוף אוננות טבעית , ללא תרגול וחזרה למצב רגישות טבעי ומבורך. חוויה כל כך יפה ואתה מכניס לתוכה מקום של מטרות וייעדים.מומלץ בזמן התרגול לאסוף פנימה 2 אורגזמות ובפעם השלישית יש לגמור עם שפיכה.
כשאתה גבר טנטרי - אין לך מטרה. הכל נעשה מהקשבה לגוף ,
אהבת הגוף וקבלה של טבעיות הגוף כמות שהוא.
כאשר אתה מתרגל ויש לך כאבים בגוף - סימן שלא היית קשוב לו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בקשר לטנטרה ולחדירהJoe30/01/2009
היי, יש לי כמה שאלות: 1. מהי הטנטרה? ואיך היא קשורה למין? 2. מה ההבדל בין הטנטרה לקאמה סוטרה (והאננגה ראנגה)? 3. היכן ניתן לרכוש ספרים של הטנטרה ועל אילו ספרים אתם ממליצים? 4. לי ולחברתי מאוד קשה להתחיל לקיים יחסי מין משום שהיא עדיין בתולה. הייתה תקופה שניסינו חדירה, אך זה כאב לה מאוד והיא הייתה "מתייבשת" מזה.. כעת אני מחדיר לה אצבעות בשילוב מין אוראלי ומנסה כך להרחיב את המקום. מה עוד אפשר לעשות, ואיך אפשר להפחית מכאבה? אני מפחד להכאיב לה משום שזה פוגע לה באורגזמה.. 5. לבת זוגי הקודמת, פתח הנרתיק היה ממוקם בצורה ישרה (כלומר שכאשר מסתכלים על איבר מינה, ניתן היה לראות את "שושנתה", ואילו אצל חברתי הנוכחית, פתח הנרתיק ממוקם בזווית, כך שכאשר מסתכלים ישר, רואים "ורוד" ולא את פתח הנרתיק, ובכדי להגיע על פתח הנרתיק, אני צריך לכוון את אצבעי בכיוון פי הטבעת שלה. האם זה תקין? האם זה מקור הכאב? תודה לכם ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רמי בוכניק30/01/2009הטנטרה היא דרך חיים ,דרך הסתכלות שעיקרה ובסיסה זה אהבה עצמית ,קבלה והרבה חופש פנימי,
היא קשורה למיניות משום שמיניות טובה נובעת מקבלה אהבה ,קבלת המיניות שלנו ,קבלת המיניות של בן \בת הזוג ,יכולת קבלה ויכולת הכלה ועוד .מיניות טובה באה גם עם חופש פנימי רחב כמו החופש להנות ללא ייסורי מצפון וללא מחשבות של "אני לא בסדר" שהרבה פעמים יש.
מוזמן לעיין באתר שלי בנושא טנטרה או באתר האימון ולקרוא קצת כמו כן יש אתר מצוין בנושא טנטרה שנקרא 2be.
הקאמה סוטרא על פי מה שאני יודע ויכול להיות שאיני בקיא בנושא באופן מדויק זה תנוחות
אך חוזר ואומר איני מומחה לנושא הקאמה סוטרא.
ספרים: ההמלצה שלי היא ללכת לחנות ספרים לעיין בספרים בתחום וספר שאתה מתחבר אליו תקנה ותקרא
יש באמת הרבה ספרים טובים על מיניות טנטרה וסקסולוגיה .
לגבי חדירה ,לפני קיום יחסים מוזמן לנער קלות בעדינות את האגן של בת זוגתך ולעסות את החלק שמעל הנרתיק [ מה שנקרא גבעת האהבה און גבעת ונוס] כמו כן יכולים להשתמש בג'ל סיכה איכותי עדיף על בסיס מים שניתן לרכוש בפארמים השונים ובבתי המרקחת.
אולי שווה לשניכם ללכת לפגישת ייעוץ אצל סקסולוג או מאמן טנטרי.
לגבי צורת הנרתיק וכיו"ב - מזמין את חברתך לפנות לגניקולוג שלה לשאול בטוח שב 99.9 אחוז התשובה תהיה שהכל בסדר.
יובש בנרתיק נוצר הרבה פעמים מלחצים ,פחד מחדירה וכיו"ב צריך הרבה סבלנות ואולי שווה לפנות לייעוץ.
שיהיה בהצלחה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)