מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעינת30/11/2008
אני בת 34 התחתנתי לפני 5 חודשים עם גבר מדהים שאני מאד מאד אוהבת ונמשכת מאז החתונה הרצון שלי לסקס ירד כמעט לאפס עליתי מאד במשקל בחודשים האחרונים , חשוב לי לציין שלפני החתונה היינו שוכבים המון כמעט כל יום . אני מאד מאד נמשכת אליו ואני גם מאד רוצה אותו ואוהבת אותו. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה עצמית
לימור בנדל30/11/2008עינת יקרה ,
ממה שאני מצליחה להבין מהכתוב השינוי שאת מתארת בחשק המיני הוא תלוי דימוי עצמי = השמנה שלך מאז החתונה . מה קרה בעצם? מדוע היתה עליה במשקל שגרמה לך להתרחק מהגוף שלך ?
האם את אוהבת את עצמך כיום עם הק"ג העודפים ? - יש נשים שחובות ריחוק רב מגופן שמשתנה במהלך החיים מסיבות כאלה ואחרות ( השמנה, הריון ועוד.. ) ומתחילות פחות לאהוב את עצמן ..
חיבור למיניות בא ממקום של אהבה עצמית ווקבלה עצמית כמו שאני. אהבה עצמית = מקום של קבלת העצמי כשלם. אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. כאשר אנו שמים תלות מסויים במראה שלנו אנחנו מתנים התניות לחשק המיני.
מעשה אהבה עם בן הזוג הוא מקום של חיבור אליו , מקום של אינטימיות וביחד . לעיתים אנחנו הנשים לא מצליחות להתנתק ממחשבות על עצמו או על היום שעבר בגלל שאנחנו מאוד רגשיות. אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה . אנרגיה זו יכולה להשפיע ישירות על החשק המיני ולעיתים אף על חוסר ברצון לעשות אהבה עם בן הזוג . החסימה הרגשית מאוד גדולה כך שאני חוסמת מעצמי את החשק.
אישה המחוברת לגופה ומקבלת אותו ללא תנאי תהיה שלמה עם עצמה וגופה ובעיקר תשדר החוצה כי היא אישה מפתה וחושנית ללא הצורך להתבייש בכך. אישה שמקבלת את עצמה לא תתבייש להתבונן במראה להחמיא לעצמה על המראה שלה ( גם באם השמינה ) .
האם יש ירידה בחשק שלו כלפיך ?
האם הוא מעיר לך על העליה במשקל ?
האם אתם עוברים קשיים של זוג בתחילת חייו הנושאים
שיכול להשפיעה על הדינמיקה ביינכם גם במיטה ?
ספרי לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרובי26/11/2008
שלום רב, מעניינת אותי השאלה איך אפשר להצליח בזירת הסטוצים גם בלי להיות חתיך על? האם הכל באמת עניין של גישה כמו שאומרים?האם הצלחה עם נשים יכולה להיות דבר נרכש? בתשובה לשאלה שתמיד באה "למה דווקא סטוצים?" אענה מראש - כי זה מה שאני רוצה. אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובי יקר
רמי בוכניק26/11/2008רובי איש יקר
הצלחה בזירת הסטוצים כפי שאתה מגדיר אינה רק פועל יוצא של להיות חתיך על
אבל -פורום זה בא ממקום של אהבה ,מיניות ואהבה ,השקעה באהבה ובמעשה האהבה
שזה לתפיסתי האישית לא מזכיר סטוץ כלל וכלל .
לכן דיונים בענייני סטוצים אפשר לנהל אך לא חושב שזה הפורום הנכון .
סטוץ זה כמו לאכול סנגוויץ לעומת מערכת זוגית עם מיניות טובה בתוך מערכת יחסים - ששם אפשר לאכול ארוחות גורמה.
איזה ארוחה היית רוצ הלאכול במרחב המיני - סנגוויץ זול או ארוחה מושקעת וטובה ?
שלך
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניןרובי19/11/2008
שלום אני בחור רגיש וחם לאחרונה אני מרגיש דחף מיני חזק.השאלה עם טנטרה יכול לעזור לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובי איש יקר
לימור בנדל19/11/2008אינני מוצאת במשפט שלך מקום שזקוק ל"עזרה" כמו שציינת.
במה היית מעוניין שטנטרה תלווה אותך בחייך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתהילה16/11/2008
בזמן האחרון בכל פעם לפני שאני מגיעה לאורגזמה מפלח את ראשי כאב ראש
ואני מרגישה ממש שהראש שלי עומד להתפוצץ
אני צריכה להפסיק ולהרגע כדי להרגיע את הכאב
האם אתם מכירים מקרים כאלה?
ממה זה נובע?
איך מטפלים בזה?
אודה לתשובותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהילה
לימור בנדל16/11/2008פני בבקשה לגנקולוג שלך וספרי לו על הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהשירלי11/11/2008
שלום,
אני נשואה באושר לבעלי 4 שני כמעט והסקס בינינו טוב מאוד עד לפני שנה כי יש לנו ילד (מן הסתם זה תמיד יורד)
יש לי שאלה שמביכה אותי ואין לי את מי לשאול, איך אני אמורה לדעת שאני מגיעה לאורגזמה לסיפוק?תמיד בעלי גומר ראשון ולפעמים אני לא מספיקה להנות מהסקס וזה מכעיס וכשאני כועסת יוצא לי בכי וזה לא נעים.
יש מצב שאישה לא מצליחה לגמור אף פעם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגז-מה ?
לימור בנדל13/11/2008אלמונית יקרה ,
בשנה הראשונה לאחר הלידה החשק המיני נמוך מאוד . זוהי שנת מעבר והסתגלות - האישה חווה את האמהות שלה ופחות מחוברת לגופה ולמיניות שלה . ההורמונים המיניים בגופה לא גבוהים והיא פחות מינית ובעלת חשק מיני יותר נמוך . זו תופעה ידוע . יש להמתין בסבלנות וליצור אינטימיות - מגע לא ממקום של ייצר מיני . ממקום של ליטופים , חיבוקים - בעצם לתת לעצמך מקום של חום ומגע עם בן הזוג . בזמן זה יש להתחבר לעצמך מחדש.
האם התחברת שוב לעצמך , לגופך ולמיניות שלך ? האם את אוהבת את עצמך ? - יש נשים שלאחר הריון ולידה חובות ריחוק רב מגופן שהשתנה במהלך ההריון ומתחילות פחות לאהוב את עצמן ..
אורגזמות הן אהבה עצמית וחיבור למיניות . אהבה עצמית = מקום של קבלת העצמי כשלם.
אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. או.. אז האורגזמות הרבה יותר חזקות כאשר את פתוחה , מקבלת וזורמת עם חווית ההעצמה הזוגית.
"וזה מכעיס וכשאני כועסת יוצא לי בכי וזה לא נעים "
אישה היא מעיין רגשות. כאשר היא חווה בעבודה / ילדים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה . אנרגיה זו יכולה להשפיע ישירות על האורגזמה ולעיתים אף על חוסר באורגזמה. החסימה הרגשית מאוד גדולה כך שאני חוסמת מעצמי את האורגזמה.
אישה המחוברת לגופה ומקבלת אותו ללא תנאי תהיה פתוחה לחלוטין במיניותה ולא תתבייש לבקש מה שהיא רוצה , להדריך את בן זוגה שיגע בה טוב יותר, איך שהיא אוהבת ובעיקר תשדר החוצה כי היא אישה מפתה וחושנית ללא הצורך להתבייש בכך. אישה שמקבלת את עצמה לא תתבייש להתבונן במראה בין רגליה על הפרח שנמצא שם ותביא את עצמה במגע אישי לשיא האורגזמתי.
המלצתי : עשי לך ערב פנוי. נתקי את הטלפונים. דאגי לא לקבוע כלום , שאף אחד לא יוכל להפריע לך . מלאי לך אמבט חם עם מלחי אמבט מרגיעים. שימי נרות לאוירה. טבלי באמבט והרגעי. שכבי בכיף , אם את אוהבת שימי לך מוזיקת רקע שלווה ומרגיע . התרכזי בעצמך, לטפי את עצמך לאט, לאט בכל הגוף. אם לא נוח לך ואת לא אוהבת ללטף את גופך ( לא רגילה לזה , לא מקבלת את גופך כמות שהוא ), אז קחי סבון ורחצי את עצמך בצורה עדינה ונעימה. זכרי רק את יודעת מה את עושה לעצמך - אין כאן אף אחד שישפוט או יעביר עליך ביקורת. השתמשי בזרם המים או באצבעותיך ולטפי את פתח איבר מינך באמבט. נסי למצוא בדיוק את הנקודה שאת מרגישה בה את הריגוש המיני. כשאיתרת נק' זו נסי להביא עצמך לשיא אורגזמתי. בדקי האם את רגועה ופתוחה מספיק , האם הראש במקום אחר או באמת בכאן ועכשיו , בעודך עושה אהבה עם עצמך.
בהצלחה יקירה !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אכפתיות מבן הזוג..
לימור בנדל13/11/2008אופס..
בגלל שכ"כ חשבתי על התשובה בנוגע לאורגזמה שכחתי לתת התייחסותי לנושא שהעלת בנוגע לאינטראקציה בתוך המיניות מול בן זוגך .
את מתארת מצב לא נעים בו אין בכלל אכפתיות של בן זוגך לסיפוקך.
האם הוא התעניין בזה שאת לא גומרת ולא חווה אורגזמות ?
האם אכפת לו שאת בעצם לא מסופקת ? האם שיתפת אותו ברגשותיך או בחרת להבליג ולשמור בבטן את התחושות אותם העלת על כתב בשאלתך ?
לטעמי יש לנסות ראשית כל ( אחרי שהתחברת לעצמך - חלק 1 של התשובה ) בתחילת מפגש מיני עם בן הזוג, לדאוג שאת תחווי אורגזמה ראשונה. נסי בגירוי על הדגדגן או ידנית או במין אוראלי ( עם הפה ). מכיוון שאת מתארת מצב בו את לא חווה אורגזמה מחדירה . אציין כי אורגזמה דגדגנית היא הנפוצה ביותר . אורגזמה מחדירה יש רק ל 30% מהנשים . 70% מהן יגמרו לא מהחדירה עצמה אלא רק אם יהיה גירוי חיצוני על הדגדגן אם בחיכוך הדגדגן בגוף לפי התנוחה או ע"י האצבעות באוננות ( תוך כדי חדירה ) .
באם לבן הזוג לא אכפת ממך - " תזרקי אותו " אמרה ורדה וצדקה.. אני צוחקת ..
נסי לפרגן לו על המגע שלו , על כמה שאת אוהבת שהוא חודר אליך והסבירי לו שכמו שהוא נהנה לגמור , גם את היית רוצה לחוות את החוויה המדהימה הזו והיית רוצה לחוות אותה ביחד איתו . יש נשים ששנים היו סגורות בתוך זוגיות שלגבר לא היה אכפת מהן בכלל , רק פיסקו רגליהן בכדי שיבוא על סיפוקו . אחר שהתגרשו , נפתח עולם חדש ונפלא של מיניות ואורגזמות בפניהן ...
אני מאמינה בכל ליבי שאין צורך בפרידה כדי לחוות אורגזמות מדהימות יחד עם בן הזוג , סה"כ מדובר בתהליך של תקשורת במיטה . ספרי לו מה עובר עליך , נסי לשוחח איתו , בדקי באם יש לך בן זוג שאכפת לו ממך ומהסיפוק שלך במיטה . באם אין - אני ממליצה על ייעוץ זוגי.
לכעס ובכי אין מקום במיטה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לימור
שירלי14/11/2008בעלי יודע שאני לא מגיעה לאורגזמה עוד מלפני ההריון , לדעתי הוא לא אשם שאלתי היא: מהי אורגזמה ? מה חווה אישה שמגיעה לסיפוק? והאם יש מצב שאני לא יכולה להגיע לאורגזמה אף פעם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ד"ר - אני יועצת ומטפלת
לימור בנדל14/11/2008אנונימית יקרה,
מה היא אורגזמה?.
אורגזמה ידועה כתחושת עונג עילאי המתפשטת בכל הגוף בעת הגעה לשיא ולריגוש המיני בזמן קיום יחסי מין. זוהי תחושה גופנית - פיזית שקשה לעיתים לתאר אותה במילים ומי שלא חוות/ה אורגזמה יתקשה להבין במה מדובר. בעת האורגזמה משתלבים כאחד רגשות, תחושות ופיזיולוגיה של הגוף. הגדרה מדעית : אורגזמה (בעברית: אֲבִיוֹנָה) פורקן מיני אותו חווה האדם (וככל הנראה גם יונקים אחרים) במהלך יחסי מין (ואצל האדם ויצורים כמו קופי הבונובו גם במהלך אוננות). לרוב האביונה מגיעה כשהנפש משוחררת, כשיש תחושה של בטחון, נוחות וכמובן גירוי מיני.
במהלך יחסי המין מואץ קצב פעימות הלב והנשימה, הורמונים שנקראים אנדורפינים משתחררים למחזור הדם בכמויות גדולות וגורמים לתחושה של עונג, אושר ורוגע עד לפורקן המיני המאופיין בתגובה של כיווץ והרפיה מהירים של שריריי רצפת האגן והנרתיק ( אצל נשים ). כל התכווצות נמשכת בממוצע כ- 0.2 עד 0.4 שניות, וכוללת כ-4 עד 6 התכווצויות.
לרוב מלווה האורגזמה אצל הזכר בפליטת זרע שכן המטרה המקורית של יחסי המין היא רבייה. קיימת הנחה לפיה כיווצי הרחם והנרתיק החלים באישה בעת אורגזמה מסייעים לזרע להגיע אל הביצית ולהפרות אותה. גברים יכולים להגיע למס' אורגזמות ספורות במרווחים של מספר דקות עד הבדל של כמה שעות מאחת לשנייה עקב מגבלה פיזית ואילו הנשים מסוגלות לחוות מולטי-אורגזמה ( מספר אורגזמות ברצף ).
אישה שאינה חווה כלל אורגזמות - לא מחוברת לגופה ולמיניות שלה ועליה לעבור תהליך חיבור לגוף ואהבה עצמית . את זה הסברתי בחלק הראשון של התשובה . במידה ואת מעוניינת תוכלי לפנות גם אלי ונוכל לעבור את התהליך יחד .
שבת מבורכת ,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור יקרה
שירלי14/11/2008היי, קראתי את תשובתך ואני מודה על התייחסותך ועל עזרתך בפורום. אפנה אלייך במידת הצורך. תודה ושבת שלום ומבורכת גם לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניותאחת09/11/2008
אני באמת לא בטוחה אם זה המקום לשאול, אבל יש לי חברה שמספרת לי הרים וגבעות על צעצועי מין ואותי זה דיי מסקרן ומגעיל ביחד. אני בעד מיניות שבאה מבפנים, טבעית, נקיה שמחוברת לרגש ולנפש עם עוד בן אדם. האם זה סותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעצועי מין
לימור בנדל09/11/2008מיניות טיבעית , טהורה , אוהבת אינה באה בסתירה לצעצועי מין.
צעצועי מין נקראים כך כי הם צעצועים - משתעשעים בהם לבד ויחד עם בן הזוג , זה לשעשוע .
כמו כל צעצוע - בובת ברבי , מכונית מרוץ ועוד.. ניתן להשתעשע בהם מתי שהילד/ה רוצה . האם בגלל שיש לך בובת ברבי לא תאהבי את עצמך / האם מכונית מרוץ תחליף גבריות ?
תשאלי את עצמך מהו מקור הסקרנות ? על מה הוא יושב ? כמו תינוק שרואה צעצוע חדש ורוצה לגעת בו , לברר האם הוא מצפצף / רוטט, האם הוא בצבע אדום או כחול .. כך גם הסקרנות שלנו כמבוגרים מצעצוע מין. לכל צעצוע יש יתרונות , כל צעצוע מתפקד לעונג אחר של אזורים בגוף שלנו - לדגדגן , לאנאלי , לחדירה נרתיקית , לעונג אזורים רגישים בגוף וגם מופעל אחרת - ללא רטט , עם רטט , רטטים בעוצמות משתנות , סיליקונים מסוגים שונים ועוד.
באם צעצוע מין מגעיל אותך ראי אם זה מפני שאת חושבת שיהווה תחליף לך או לגבר שלך וזה בעצם יושב על מקום של פחד = מקום של אגו . רב הגברים לא ירצו להכניס ויברטור למיטה מהפחד שהוא יהווה תחליף לאיבר המין שלהם . יש לציין כי ויברטור אכן מהווה "איום" על הגבר מכיוון שאישה יכולה להתמכר לויברטור שלה שכן הוא מביא לאורגזמה מיידית וממוקדת ובכך האישה מאבדת סבלנותה לבן זוגה ולא מעוניינת לקיים איתו יחסי מין יותר.
חיבור לרגש ולנפש , אהבה טהורה , משחק מקדים עם החושים , נשיקות , מעשה האהבה , אינטימיות וליטופים לעולם לא יהוו "תחרות" או תחליף לצעצועי מין. כמו שאת אוהבת לאכול פנקייק עם שוקולד / סירופ מייפל / סוכר .. כך גם בסקס ( הפנקייק עצמו ) את יכולה להוסיף טבעת רטט / ארנב / רוקט פוקט . ממליצה בחום על צעצועים שמשתעשעים בהם - ביחד!
רק לא לשכוח לשחק בכייף!
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנילי06/11/2008
שלום רב, כל פעם שאני מנסה לשכב עם חבר שלי אני לא מצליחה להגיע למצב שאני מספיק רטובה למטה וזה מאוד מקשה על החדירה... אני לא יודעת מה לעשות, איןלי נסיון מיני גדול מדי (אני בת 22) והמצב הזה די מתסכל כי הוא מנסה הרבה יותר מדי זמן לגרות אותי ידנית וזה לא מצליח. יש לזה פיתרון? בעבר, רוב הגברים שהגעתי איתם למיטה התייאשו די מהר אבל יצא לי לשכב עם מישהו פעמיים. תודה על כל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רמי בוכניק07/11/2008מבחינה טכנית אתם יכולים להשתמש במוצרי סיכה -עדיף על בסיס מים שניתן לרכוש בכל בית מרקחת או סופר פארם כזה או אחר.
מבחינה מהותית יש כמה שאלות
האם כשאת מענגת את עצמך ומאוננת את מרטיבה?
האם את מאוננת?
אם לא -אז לפני שיוצאת למסע אינטימי עםפ הבן זוג מזמין אותך לצאת למסע עם עצמך -לענג את עצמך להכיר את גופך לחקור דרך מגע עצמי מה עושה לך טוב ומה לא. מה נעים יותר ומה גורם לך להגיע לריגוש מיני.
מבחינה אנרגטית שווה לך כל יום להזיז את האגן [בדיוק כמו שעשוים במדיטציית קונדליני ] וכך לשחרר דרך הגוף כמה דברים.
בהצלחה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיבור לעצמך
לימור בנדל09/11/2008רמי כתב נפלא!
כאשר אישה מחוברת לעצמה ולמיניות שלה ( נעשה ע"י אוננות ) היא תדע אח"כ עם בן הזוג לכוון אותו איך לענג אותה טוב , במקום שהיא יודעת שיעשה לה טוב , בקצב שהיא יודעת שיעשה לה טוב .
רק רציתי להוסיף - את יכולה לבקש ממנו לענג אותך אוראלית. יש נשים שלא יוכלו לגמור באוננות = מגע ידני . אבל , באם גבר יענג אותן עם הלשון הן כן תחוונה אורגזמה מדהימה . מדובר ברגישות שונה של הדגדגן ובעיסוי שונה ומגע שונה .
אהבה עצמית,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי03/11/2008
יש לי בעייה קשה ואני מקווה שניתן לעזור לי הייתי בעבר נערת ליווי, כיום אני במערכת יחסים מחייבת ואוהבת וכמובן לא עוסקת בזה עוד. אך אני לא ממש נהנית מיחסי מין. בן הזוג שלי מאוד משתדל, ולעיתים אף מצליח לגרום לי לגמור, הבעייה היא בחוסר העניין שלי בסקס. אני לא מצליחה להיכנס לזה. מה עושים???? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
עוז4606/11/2008עם שם כזה אני חייב לענות
בדיק לשאלה- לענג את.. אלכסנדר ולימור נתנו תשובה גם לבעיה שלך.
כן על זוגיות צריך לעבוד, להקשיב, להשקיע, ולפעמים צריך תמיכה או יעוץ והדרכה
כן, זה לא רק איך? כמה? ומתי? סקס לזוגיות. זה הרבה יותר ושווה להשקיע
אז בהצלחה וחיבוק חם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב שקשה לענות עליו בפורום
רמי בוכניק07/11/2008ממליץ לך לפנות לטיפול ייעוץ וכיו"ב
סביר להניח שבעבר מן הסתם חווית הרבה חוויות נעימות יותר או פחות וזה מנשפיע מאד
אגב זה משהו שדווקא הייתי לוקח יותר לכיוון הפסיכולוגי טיפולי ופחות לכיווןם האימוני.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענג את הגבר.קרן31/10/2008
היי,אני בת 22 ויש לי בן זוג קבוע כבר שנתיים.הסקס בנינו מטורף. אך לאחרונה אני מרגישה שזה תמיד אותו דבר.אף על פי שאנחנו לא מפסיקים לשנות תנוחות,עדיין זה נהיה שגרה מעצבנת של סקס מעולה! הסקס בנינו הוא באמת טוב ואין פעם שאני לא גומרת מינמום פעמיים.כיף לי איתו והוא מענג אותי מאוד ואני אותו.אך מה יכול להכניס יותר פלפל?יותר שגעון?יותר שינוי? אני מאוד רוצה להעשיר את חיי המין שלנו .הפחד שלי זה להכנס לשיגרה ולאבד את התשוקה,להט,התלהבות. עוד שאלה.אני נותנת לבן זוגי מין אוראלי באופן קבוע והייתי רוצה לדעת איך לעשות זאת בצורה הכי טובה שיש.כאשר האיבר מין שלו מתקשה אני מתקשה לתת לו את הסיפוק הרצוי ואני עוברת לעבודה עם היד. מה הדרך הטובה ביותר לענג את הגבר שלך באוראלי? ומה הקטע של הביצים? תודה על הסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טקסים טנטריים להעשרת חיי המין
אלכסנדר31/10/2008מישהי יקרה,
השגרה והשעמום הם אויבים קשים ואכזריים של חיי המין בפרט וזוגיות ארוכת שנים בפרט. טנטרה מלמדת אותנו להעשיר, לגוון, לשפר ולקדש את גופינו ולתת לאהבה ומינית משמעויות נוספות של קדושה, תפילה ושירות ליקום כולו. ביחד עם זאת ניתן ומומלץ ליהנות מטקסים טנטריים באופן ישיר ופשוט ורק מאוחר יותר להגיע לעומק הרעיונות והמשמעויות שמאחריהם. בין הטקסים אני רוצה לציין בשבילך את חניכה לצ'קרות הזוגית ועיסוי לינגם (איבר המין הזכרי), מצד שני, ייתכן שעיסוי יוני (איבר המין הנשי) יעניין את בן זוגך. ניתן למצוא חומר על הטקסים באינטרנט או לקבל שיעור אצל מנחי טנטרה יודעי דבר.
נמנסטה
שלי ואלכסנדר
בית פתוח לטנטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידושים באהבה
לימור בנדל01/11/2008מישהי אהובה ,
איזה כייף לקרוא שהסקס בינכם טוב ומספק אותך . אבל מהו " סקס " בשבילך ? האם מדובר בחדירה בלבד ובאורגזמות בלבד ? החוויה המינית מכילה עולם ומלואו של ליטופים , מגע , אהבה , מבט בעיניים , ריח , עינוגים ועוד. יחד עם זאת קראתי את הטקסט שכתבת כמה פעמים וממש תמוהה בעיניי שמילים כמו " מעצבנת / מעולה " נמצאים יחד באותו המשפט ומהווים סימני שאלה כמה באמת את נהנת מההוויה שלכם יחד. אם קיימים תשוקה ולהט - למה לקלקל במחשבות טורדניות שאינן קשורות בכלל לחוויות המיניות שלכם . יש תחושה כי הפחד מנהל אותך במיניות ולא הכאן והעכשיו הנפלא שלכם. את צריכה להעלות בפני עצמך את השאלה מדוע את עוסקת בכלל ברצון לשנות משהו טוב ? מדוע את מכניסה אנרגיה פחות טובה - כמו פחד " להכנס לשיגרה ולאבד את התשוקה,להט,התלהבות. " למרחב הזוגי שלכם שהוא כה נפלא ממה שתארת . כשהפחד מנהל אותנו דברים פחות טובים מתרחשים .
בטנטרה אנו חווים את הכאן ועכשיו , את הביחד והאינטימיות , את החגיגה שבלהיות אחד עם השניה ממקום של פשטות ועונג . כמו שציין עמיתי למקצוע ,אלכסנדר, בתשובתו אליך אתם בהחלט יכולים להצטרף לקבוצות תירגול טנטרה בכדי ללמוד טקסים נפלאים ומקודשים שיכניסו מימד חדש לאינטימיות של הזוגיות שלכם. את הקבוצות השונות תוכלי למצוא באתר " להיות טנטרה " של המורה שלי בועז שגב.
הרצון להעשיר את חיי האהבה , האינטימיות ומיניות שלכם צריך לבוא ממקום מצמיח של גיוון וחידוש , לא ממקום של פחד מכניסה לשיגרה - יש הבדל אנרגתי משמעותי בהתנהלותך במרחב הזה. בכדי לחדש ולגוון את תמיד יכולה להיעזר :
1. באינטרנט - יש כתבות שלי ושל סקסולוגים ומנחי מיניות שונים ומגוונים עם המון רעיונות איך לחדש ולגוון במיטה.
2. בספרים שקשורים למיניות מהם תוכלי גם לשאוב תנוחות חדשות ורעיונות חדשים.
3. שיחות עם חברות - שתפו אחת את השניה בערב בנות סודות מחדר המיטות ..
הפתיחות לחדש מהווה מרבד קסמים נפלא
להתפתוח ביחד בעשיית האהבה שלכם , תהנו מהרגע..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה לאתרים?
קרן03/11/2008היכן כל האתרים שהבאת לי? לאן הם נעלמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומר בכללעומר28/10/2008
אם נגיד אני לא גומר באקט עצמו? (הצד השני בד"כ מגיע לסיפוקו, אני אומר על סמך ידע..) או שיש לי בעיית התמכרות לאוננות? זה המקום לטפל בדברים כאלה? אנו זוג דתי כך שלא נראה לי שאשתי תקבל את הרצון לטפל בזה כמו שאני מקבל.. עמדתה יותר נוקשה בקשר למין. אשמח לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מעוכבת
לימור בנדל28/10/2008לא לגמור בכלל זה מעיד על סף רגישות מאוד נמוך כך שיתכן ואינך מרגיש בכלל את החדירה עצמה לאישתך ואין חיכוך טוב שיכול להביא אותך לגמירה בחדירה . אם כך , בזמן שאתם עושים אהבה , אחרי שהיא מסופקת ניתן להמשיך במין אוראלי או ידני ביחד ולהגיע לשפיכה.
מה זה אומר מבחינתך "התמכרות לאוננות "?
מבורך מאוד לאונן , גם לנשים וגם לגברים ( אני יודעת שאצל הדתיים יש בעיה של שפיכת זרע לשווא , אז כל עניין לגופו ) ואף מבורך לאונן מס' פעמים ביום . מתי זה הופך להתמכרות , כאשר משהו הופך להיות אובססיבי . כשאתה מתעסק בנושא כל הזמן , חושב עליו כל הזמן והמחשבות טורדניות ולא מאפשרות לך לנהל חיים נורמליים בכל שאר התחומים. כשהאוננות מנהלת אותך.
האם מה שמנהל אותך במהלך היום הכל סביב החשיבה על אוננות ? שאתה כל הזמן במקום לעבוד חושב " מתי אני יאונן " " איפה אני יכול עכשיו לאונן " ואז ללכת לשרותים במסעדה נגיד ולאונן ? התמכרות זה אומר 24 שעות לחשוב על אוננות - איך , מתי , איזה ריגוש זה עושה לי ..האם זה אתה ?
בנוגע למפגש טנטרי :
מרחב שנוצר במפגש הוא בין המטפל/ת למטופל/ת .כל מרחב שנוצר הוא בסדר גמור העיקר שכל אחד נמצא בתוך הגבולות של עצמו .כך שאם תבוא למפגש טנטרה ותהיה נאמן לגבולות של עצמך - במידה ויהיה תרגיל שכולל מגע , תדע היכן הגבול שלך בנוגע למגע זה ( האם הוא נחשב מבחינתך לבגידה באישתך ) אז תהיה ער לו ותשם אותו מול המטפלת בצורה בהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא מצליח לגמור. יש טיפול?
שי02/11/2008היי לימור. אוהב לקרוא בפורום הזה, ואת המאמרים שלך. האם יש טיפול שיכול לסייע בשפיכה מעוכבת? איך עושים את זה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירהמולי27/10/2008
לימור שלום, יש לי שאלה קטנה ואני אשמח אם תוכלי לעזור לי: אני בן 22 וכשהייתי בן 4 עברתי ניתוח היפוספדיאס (הפיכת 2 חורים בפין לחור אחד). הוריי לא סיפרו לי אך אני יודע שגורמים רפואיים אמרו להם שהניתוח יקצר בעתיד את זמן חווית הסקס עד לגמירה. במשך 4 השנים האחרונות אני מקיים יחסי מין עם חברה קבועה אך לצערי אני גומר מהר ומרגיש שלא מצליח לרצות אותה. האם את חושבת שיש מה לעשות בנושא? אשמח לעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה עצמית ותרגול
לימור בנדל27/10/2008היי מולי ,
גברים בגילאים צעירים עד גיל 24 בערך ידועים במהירות השפיכה שלהם.
יש שמגיעים לבגרות מינית ומזהים את נושא מודעות האנרגיה המינית בגילאי 25 ומעלה מצליחים לשלוט בשפיכה שלהם ויש שימשיכו לגמור מהר .
שפיכה מהירה תהיה מהירה רק אם אתה חושב ככה .
עליך לקבל את עצמך כמו שאתה – אם תמיד תהיה עסוק בכך לא תשתחרר בראש מעולם מהרצון הזה ותמיד תגמור מהר.מה גם עליך לא לבוא ממקום של " לרצות " את בת הזוג - אלה להיות ממקום של אהבה , הרי אם היה לה לא טוב היא לא היתה נשארת איתך 4 שנים .
הכל עניין של תפיסה ועניין של הבנת הגוף וקבלתו. זה בסדר גמור שיש לך שפיכה מוקדמת !
הבא לא נשכח שפעם אחת היא לא סוף המפגש המיני .. יכול להיות שלא תביא את בת זוגתך לסיפוק מיני בחדירה הראשונה כי תגמור מהר – אך תוכל להמשיך לסבב שני ושלישי ואז תחזיק מעמד יותר זמן.
השתדל במפגש אהבה להתחיל בבחורה – תן לה לגמור מהלשון שלך , האצבעות שלך ממגע על הדגדגן..אחרי שתהיה מסופקת – אולי גם הלחץ שלך עצמך מנושא הגמירה שלה ירד ותהיה במרחב מאפשר ורגוע יותר לעצמך.
אתה יכול לתרגל בשרותים תרגיל שעוזר לשליטה בשפיכה :
תן שתן – תפסיק , תשחרר – תפסיק ותשחרר וכך הלאה..
יש לתרגל זאת פעם אחת ביום! אסור יותר מפעם אחת כי זה פוגע מבחינה אורולוגית בתפקוד המיני.
יש לבצע זאת עד מקסימום חודש – חודש וחצי שכן אז מרגישים בשיפור בברור ..
ישנו גם מפגש טנטרי שעובד על הנושא הזה - אתה מוזמן לפנות אלי ואשמח להעביר לך את התרגול הזה בנושא הטנטרה.
יש לשחרר את הראש .. קודם כל ..
לא להלקות את עצמך בנושא ..
הצלחה וקבלה עצמית כמות שאתה !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסוקרנת!!!אושרי26/10/2008
אנו זוג בשנות 30+ ויחד תקופה ברצוני לשאול בפעמים שבן זוגי ביקש שאענג אותו באיבר מינו בתחילת קיום היחסים ברגע שהגעתי לליקוק באשכים הוא פשוט השתגע מרוב הנאה וממש לא יכל לתת לי לענג אותו באשכיו אודה לכם אם תוכלו לומר לי איזו נקודה כה רגישה ומענגת יש לגבר שם שזה פשוט מטריף אותו??? נהיה נמר ממש חחחחחחחחח יום טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזור ארוגני גברי
לימור בנדל27/10/2008אושרי יקירה ,
אזור שק האשכים הינו אזור ארוגני - מעורר מינית.
זהו אזור מאוד רגיש בו נמצאים המון עצבובים קטקטנים שמתמלאים בדם תוך כדי הריגוש המיני והופכים את האזור לרגיש עוד יותר . אזור הפירנאום - מתחת לשק האשכים גם הוא מאוד מעורר ומגרה מינית וכמו כן גם אזור פי הטבעת . משחק מקדים באזורים אלו אכן ישגעו את הגבר שלך ויהפכו אותו לנמר במיטה . הכי כייף לגלות יחד את האזורים הרגישים של הגבר שלך ..
אציין כי ישנם גברים שלא פתוחים במיטה לחוויות באזור הזה ומשליכים חשיבה חברתית בנושא נטיות מיניות על העונג האישי שלהם ומפסידים עולם עונג שלם ! אך עם זאת יש לשם לב כי יש גברים שרגישות זו תהיה להם לא נעימה והם יכולים לבקש ממך לא לגעת להם בכלל באזור זה ! יש גברים שנמנעים ממגע באזור האשכים בגלל כאב. יש לברר עם הגבר אם נעים לו ומעורר אותו מגע באזורים האלו ..
ממליצה על משחקי חום וקור באזורים אלו - קחי כוס מים חמים וכוס מים קרים / קרח . קחי לגימה מהמים החמים ובצעי עיסוי עם הלשון החמה על האשכים ומתחתיהם ואז קחי לגימה מהמים הקרים וחזרי על העונג הזה שוב . חוויה מטריפה ומענגת מובטחת לגבר שלך .
עונג שיהיה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יניב 3906/11/2008היי שלום לך
הנקודה הכי מדליקה אצל הגבר היא באזור פי הטבעת לבין הביצים
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפזית22/10/2008
שלום רב, התחלתי לקחת כדורים פסיכיאטריים עקב דיכאון. כעת אני מרגישה שירד לי החשק המיני נורא. מה אפשר לעשות? אפשר לקבל טיפים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
רמי בוכניק23/10/2008הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה להתייעץ עם הפסיכיאטר או הרופא שרשם לך את הכדורים
לראות האם ניתן אולי לשנות מינון וכו .
לא הייתי מציע לך ללכת לסדנאות כאלה ואחרות בתקופה רגישה כל כך.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון19/10/2008
אבל יש לי בעיה רצינית: אני בן 26 ואני לא מצליח ליצור קשר מיני או רומנטי כבר זמן רב.
יש לציין שאני מתחיל עם בחורות באופן כמעט יומיומי בכל הזדמנות - מועדונים פאבים קניונים ואף פעם עד עכשיו לא ייצא לי מזה כלום, במקרה הכי טוב הגעתי לנשיקות ומזמוזים ואף פעם לא היה לי סקס...
חשבתי אולי למישהו יש איזה רעיון איך יוצאים מהמעגל המתסכל הזה , ולא! אין לי כסף להוציא על טיפולים פסיכולוגים יקרים כי אני לא עובד כבר הרבה זמן וחי על חסכונות...
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא מצפה לפתור עניין כזה פה
רמי בוכניק19/10/2008אי אפשר לפתור בעייה כזו שאינטרנט
אתה מתאר מצב ששווה לבדוק עם טיפול
אפילו דרך קופת חולים
בברכה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאפרת15/10/2008
בן הזוג שלי הוא דו מיני שכבר 10 שנים לפחות לא היה עם אישה במיטה , לפני 3 שנים הכרנו ומאז אנחנו בלתי נפרדים בכל תחום ודבר בחיינו וחיים אהבה מטורפת והדדית דבר אחד שעוד לא התנסנו בו זה סקס אחד עם השני וזה הפחד הגדול שלנו, הוא מפחד מהתגובה שלי או מחוסר הצלחה ולכן מתקשה ליזום צעד כזה ... איך ניתן לעזור לו להשתחרר מהמחסום הזה ולהיפתח אליי?? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון הדרגתי
רמי בוכניק15/10/2008קודם כל שאלה
הוא נמשך אלייך?
גופו מתעורר כשאת מחבקת אתו מלטפת אותו וכו
אם כן אז לעשות הכל בהדרגה ואולי כדאי לפנות ליעוץ בעניין.
אם גופו לא מתעורר כלל יכול להיות שאתם חברים בלב ובנפש אבל אם הוא לא נמשך ברמה הבסיסית אז לפי דעתי צריך לקבל את זה ולהמשיך הלאה.[ייתכן שהוא לא דו מיני אלא הומו]
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד אופציה
אחד שהיה שם .20/02/2010יכול להיות שהסיטואציה מלחיצה אותו עד כדי כך שזה מפריע לו לתפקד - משתק אותו.
תהיי תומכת, סבלנית, תעזרי לו (פיזית) ואל תלחצי עליו בשום אופן.
אפילו אם הוא הומו, הוא עדיין יקבל זיקפה..
במובן הזה, באופן אירוני, זה שהוא לא מקבל זיקפה מקטין את הסיכויים שהוא הומו .. :)
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את זה מקרוב...
טל19/03/2010קודם כל חשוב להשקיט את הרעשים והפחדים ולהתמקד בלב שלנו ולהרגע. להביט בעיניים ולנשום ביחד ליצור קרבה ואינטמיות ע"י מגע רגיש להתקרב לאט לאט תוך כדי הקשבה ללב שלנו ואחד לשני להתמקד במה שקורה עכשיו! להתקדם כל פעם בדיוק עד היכן שיכולים. להתחבר למגע, לנשיקה, לריח האחד של השני ... ואז התחושות ידברו ולא המחשבות ומשם זה יכול לזרום אחרת.....
כדאי ורצוי לדאוג לאווירה נעימה: מוזיקה רגועה וחושנית, נרות, מפיץ ריח או קטורת, מגבת חמה, שמן מחומם לעיסוי....
בהצלחה.....
טל,מנחה וחונכת טנטרית
דרך החוויה הטנטרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)