מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- WHEY SHAKE אבקת חלבון בתפריט.דורון09/01/2011
שלום,רציתי לקבל עזרה בנוגע לשילוב אבקת חלבון בתפריט.
אני משתמש באבקת חלבון WHEY SHAKE-SYNTRAX.
איך לשלב אותה בתפריט שלי ועם האימונים(מבצע 3 פעמים בשבוע אימוני כוח ופעמיים בשבוע אימוני אירובי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WHEY SHAKE אבקת חלבון בתפריט. - תגובה
סיון דוד09/01/2011שלום אריאל
לא בטוחה שאתה צריך תוספת אבקה לתפריט. מהו גובהך ומשקלך?
אם תפרט מה אתה אוכל ביום ממוצע אוכל לחשב לך את כמות החלבון בתפריט ולבדוק אם יש צורך בתוספת חלבון לתפריט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים.
דורון12/01/2011משקל 81
גובה 1.88
צורך בערך 120 גרם חלבון מתפריט רגיל.
הבנתי שמתאמן במכון כושר צריך לעלות את צריכת החלבון לכ X2 ממשקל הגוף.
והוואי שייק די טעים כחלבון,לכן יותר מתאים לי מטונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים. - תגובה
סיון דוד12/01/2011הי אריאל
לדעתי אין צורך להוסיף אבקת החלבון לתפריט , וגם עם 1.5 גר' חלבון לק"ג שאתה צורך מהמזון אתה אמור לראות תוצאןת טובות . אני ממליצה לך להקפיד לאכול היטב מסביב לאימון - אתה מוזמן לקרוא מאמר שלי על ארוחה לפני ואחרי אימון ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה. אם תקפיד על הארוחות , ותפזר את צריכת החלבון הנ"ל על פני הארוחות במהלך היום אתה אמור לראות תוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתיכת תשובה מקיפה!חיים06/01/2011
המשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתיכת תשובה מקיפה! - תגובה
רעות גרוס08/01/2011זו התשובה. אתה צריך לאכול כל 2-3 ולהגדיל את כמות האוכל בכל ארוחה אם אתה רוצה לעלות במשקל, פשוט (לאנשים רזים מאוד עם מטבוליזם מהיר מאוד קשה לעלות במשקל גם אם הם מעלים את כמות הקלוריות היומית שלהם, אין דרך אחרת).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור סיבולת לב-ריאה מבלי להרזות.חיים05/01/2011
שלום.
מטרת האימונים שלי היא כמובן ליצור אורח חיים בריא יותר ולעליה במשקל. אני מודע לחשיבות של שיפור סיבולת לב-ריאה וגם מאוד אוהב את שלל גווניה אך לצערי מאז שהתחיל החורף והבריכה נסגרה חזרתי לרוץ (משהו שאני מאוד אוהד לעשות) אך הירידה במשקל החלה שוב. נורא חשוב לי לעלות במשקל, במסת השריר ובאחוז השומנים, אני לא אוהב את המראה החיצוני שלי ככה שמא לטעמי אני רזה יתר על המידה (מבחינה חיצונית, אני לא תת-משקל).
אשמח לקבת את עזרתכם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור סיבולת לב-ריאה מבלי להרזות. - תגובה
רעות גרוס06/01/2011פשוט תאכל יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהעמיר04/01/2011
היי סיון ורעות,
אני בן כ-32, מתאמן המון שנים וב-7 שנים האחרונות בעצימות די גבוהה, גובהי 1.80 מ', אני שוקל 90 ק"ג ואחוז שומן די נמוך (14% בערך).
בנוסף למזון היומי, אני צורך תוספי תזונה כגון: אבקות חלבון, קריאטין, חומצות אמינו וחומצות אמינו מסועפות (במהלך האימון), אני מודע לאופן השימוש בהן ובזכותם אני מגיע להישיגי, אך בחודשים האחרונים אני חש שהמערכת החיסונית שלי מעט נפגעה וחליתי מספר פעמים.
אני בטוח שישנו צורך בויטמינים מסויימים או אולי קומפלקסים שיעזרו לי לחזק את המערכת החיסונית... אני יותר מאשמח אם תוכלו לכוון אותי ולהמליץ.
המון תודה
ואני מת על האתר הזה(!!!),
עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה - תגובה
סיון דוד04/01/2011הי עמיר
אני הייתי ממליצה לך לבדוק את התזונה שלך. ייתכן והיא לא מאוזנת ויש צורך לאזן אותה ובכך לא יהיה צורך להוסיף תוספי ויטמנים.
נסה להקפיד על הכללים ההבאים:
1. צריכת פירות וירקות , ההמלצה עומדת על לפחות 5-6 ירקות ופירות ליום.
2. צריכת מוצרי חלב דלי שומן ועשירים בסידן
3. צריכת ביצים -במידה ואינך סובל מכולסטרול גבוה הייתי ממליצה על צריכת יומיומית של ביצים
3. הקפד על צריכת דגנים מלאים- לחם מלא, אורז מלא, שיבולת שועל (בדיייסה או ביוגורט), וכו',
4.צריכת סיבים תזונתיים מדגנים מלאים, קיטניות , אגוזים ושקדים,
5. צריכת שומנים טובים מן הצומח: אבוקדו, שמן זית, אגוזים,
6. צריכת דגים- ההמלצה עומדת 3 מנות דג לשבוע לפי דיאטה ים תיכונית לשמירה על הבריאות.
7. והכי חשוב- שתיית מים נאותה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לאכול לפני אימון?איריס03/01/2011
אני משתדלת להתאמן כ- 4 פעמים בשבוע בבוקר.
אני מתעוררת ב- 6:30 ושותה נס קפה.
אח"כ ב- 7:30 אני אוכלת פתית פרכיית אורז 1 עם כף קוטג'.
ב- 8:10 אני מתחילה 30 ד' אימון אירובי, ואז משקולות עד 9:30.
הבעיה שבסביבות 9 אני שוב רעבה, ומרגישה שהקרקר שאכלתי קודם לא מחזיק אותי עד סוף האימון.
ניסיתי לאכול גם חצי גמבה עם הקרקר שלפני, אבל זה לא כלכך עזר
מה כדאי לאכול לפני האימון? (ולרדת במשקל?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לאכול לפני אימון? - תגובה
סיון דוד04/01/2011ממליצה לך להחליף את הפריכית או הקרקר בפרוסה אחת של לחם מלא. הלחם אמור להשביע אותך עד סוף האימון ואפילו יותר... לאחר שתאכלי ארוחה קלה זו- המתיני
כ-45 דק' והתחילי באימון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לעלות 10 קילואלון01/01/2011
שלום, אני רוצה להעלות עוד 10 קילו..
אני מתחרה בענף ספורט שדורש גוף גדול
יש לי את תוכנית האימונים המתאימה
מה אני צריך לעשות מבחינת מזון? איך אני עולה 10 קילו בזמן הכי קצר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעלות 10 קילו - תגובה
רעות גרוס02/01/2011אתה צריך לפנות לדיאטן/ית שתבנה לך תוכנית תזונה בהתאם לאימונים שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי אימון אירובי..?(:01/01/2011
היי
רציתי לדעת אחריי אימון אירובי שכולל ריצה של 30 דק' במהירות גבוהה
ידוע לי שצריך לאכול ישר אחרי פחמימה לעליית הגליקוגן שיתרוקן נכון?
אבל האם לשלב יחד עם הפחמימה גם חלבון למרות שמדובר רק באירובי? או מספיקה רק פחמימה כמו למשל בננה?
יש לציין שהארוחה שאחריי אותה "אכילה" לאחר האירובי תהיה כשעתיים אחריי ולכן הפרי לאחר אימון ואכילת חלבון+פחמ' כעבור חצי שעה לא מתאים במקרה זה,לכן חשוב לי לדעת האם לשלב גם פחמ' עם חלבון כמו למשל יוגורט עם פרי (29 גרם פחמימה,7 גרם חלבון) או לאכול רק פחמ' כי מדובר באירובי ולא בבניית שריר באימון כוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי אימון אירובי..? - תגובה
רעות גרוס02/01/2011כן, תאכל פחמימות עם קצת חלבון (כמו יוגורט, גבינה וכו')
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקטוזנורית29/12/2010
שלום רב,
אני רגישה ללקטוז
רציתי לדעת מה ההבדל בין חלב אורז, חלב שקדים וחלב סויה
שתיתי לראשונה השבוע חלב אורז והיה לי טעים מאוד (מזה שנים שלא שתיתי קפה בגלל הרגישות לחלב) תחושה מדהימה לשתות שוב קפה :)
רציתי לדעת כמה קלוריות יש בכוס חלב אורז, כוס חלב סויה וכוס חלב שקדים שלא אפריז עם התגלית החדשה ....
תודה רבה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקטוז - תגובה
רעות גרוס30/12/2010הכי פשוט תסתכלי על תויות המזון של המוצרים, יופיע לך אנרגיה (קלוריות) ל 100 מ"ל (כוס היא בין 200-240 מ"ל) וכך תוכלי להשוות בין המוצרים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וירידה במשקל.ח.29/12/2010
שלום
אני רשומה לחדר כושר כבר 4 חודשים ואני מתעמלת בסביבות פעמיים - שלוש בשבוע. באימון אני עושה בעיקר אירובי של שעה-שעה וחצי + תרגילי מתיחות ובטן.
לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי במיוחד ואיני אוכלת יותר מידי או יותר מהרגיל, אני עדיין אוכלת לפעמים קצת מתוק אך הכל בגדר הסביר והרגיל שהייתי עד עכשיו.
במשך כל ארבעת החודשים בהם אני מתמידה על אימונים, איני מצליחה לרדת במשקל ואף משקלי עלה ב-3 קילו. התייעצתי עם המאמן לפני כחודשיים ואמרו לי שזה לוקח זמן כי הגוף מנסה להתרגל ואולי קטע של העלאת מסת שריר שנשמע לי קצת מופרך לאימון אירובי. רציתי לשאול האם זה נורמלי להמשיך להעלות במשקל (וגם ההיקפים לא יורדים יותר מידי), והאם אני צריכה להתייעץ עם מישהו ואם כן עם מי?
ראוי לציין כי עשיתי בדיקות דם לפני כחודשיים והכל יצא תקין (גם תפקוד בלוטת התריס).
תודה רבה
.ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט וירידה במשקל - תגובה
רעות גרוס30/12/2010תפני לדיאטנית שמתמחה בספורט, היא תתן לך תפריט שמתאים לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט ותזונהקרן25/12/2010
שלום, אני בת 33 שוקלת 60 קילו וגובה 1.77 מאז שאני עושה ספורט כמו ריצה 6 קילומטר , ספינינג, שחיה 5 פעמים בשבוע' יש לי תיאבון מוגבר אני אוכלת בסביבות 1800 קלוריות ביום
כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום כדי לא להשמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט ותזונה - תגובה
רעות גרוס26/12/2010ה BMI שלך הוא 19.1, ז"א את רזה (BMI20-24.9 - טוב) ולכן, כמה זמן את אוכלת 1800 קק"ל ליום? האם עלית במשקל מאז? אם לא, את יכולה להמשיך לאכול את אותה כמות קלורית (מפני שאת זקוקה לה), אם תעלי במשקל, תפני אלינו שוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסאי בריאורן24/12/2010
שלום רב,
אני מעוניין בכדורי אסאי ברי כתוסף תזונה. רציתי לשאול האם יש סוג מסויים שעדיף או מומלץ יותר?
תודה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסאי ברי - תגובה
רעות גרוס26/12/2010האמת, לא שמעתי על הכדור, לא יודעת איזה תוסף תזונה זה ולמה אתה זקוק לו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר אימון כוחאלי21/12/2010
עקב אילוצי שעות עבודה אני מתחיל את האימוני כוח בחדר כושר שהקמתי בביתי.
בסיום האימון אשר מסתיים בסביבות שעה 22:00 אני מתקלח והולך לישון. אני קם בשעה 5:00 בבוקר . האם מה שהוזכר במאמר הנמצא בשאלות נפוצות מתאים גם לאורך החיים שלי? אם לא אז מה המלצתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר אימון כוח - תגובה
רעות גרוס22/12/2010אתה צריך לאכול לאחר אימון משקולות, אני לא יודעת מה המטרה שלך ומה המשקלים שאתה מרים, אך בעיקרון יש לאכול לאחר האימון אך לא צריך כמות גדולה של אוכל (יכול להיות כמה פרוסות לחם עם קוטג' וירקות או עם טונה), לא מכביד מידי לפני השינה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנת..אור17/12/2010
אני עכשיו לא מתאמן כי שברתי את הכף היד אבל אני ממשיך לאכול נכון בשביל שאני יחזור אני יראה תוצאות מהר, עכשיו אני כל הזמן בודק באינטרנט כל מיני דברים שאני יוכל לאכול כי אני נרשמתי למכון כי הייתי רזה מידי ורציתי להשמין ולפתח גוף.. עכשיו ראיתי שיש שמנת חמוצה 15% מה שאומר שהיא משמינה, אבל אני לא בטוח אם כדאי לאכול אותה?
כאילו היא בריאה? זה בסדר לאכול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנת.. - תגובה
רעות גרוס22/12/2010אני תמיד ממליצה (אבל זו דעתי, יתכן שאנשים שרוצים להשמין כן יאכלו את השמנת, אני מכירה משהו מאוד רזה שניסה להשמין ומתאמן בחדר כושר שאוכל כל יום 500 גרם גלידה ולא עולה במשקל...), לאכול פחות % שומן (סה"כ השומן בגבינה הוא שומן רווי), אך לאכול כמויות גדולות יותר של מזון. אתה יכול לאכול כל 3 שעות יותר פחמימות (פסטות, לחם) וכמובן לשלב מזונות עשירים בחלבונים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנת
סיון דוד23/12/2010הי אור
כפי שרעות הסבירה לך בשמנת ישנו שומן רווי- כלומר מן החי המזיק לבריאות,
אבל אשמח להוסיף שאתה כן יכול לנסות לאכול בתפריטך שומן בלתי רווי שיכול לסייע לך לעלות במשקל ואינו מזיק כמו שומן רווי .
והנה דוגמאות למזון המכיל שומן בלתי רווי:
אבוקדו- אתה יכול לחתוך לקוביות ולהוסיף לסלט,
שמן זית- נסה להוסיף לאחר הבישול כי טיגון של שמן זית פוגע בתכונותיו הטובות,
אגוזים- במצבם הטבעי ולא קלויים!
שקדים - מכילים שומן וגם חלבון!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם
אור24/12/2010תודה על התשובה אז אני ישתדל לא לאכול הרבה מזה..
ושמן זית, תמרים, ואגוזים אני אוכל רק אבוקדו לא חשבתי על לאכול אני ינסה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרי ריצהטלי15/12/2010
שלום,
אני רצה על בסיס יומי והייתי רוצה לדעת מה הכי מומלץ לאכול לאחר ריצה ואחרי כמה זמן.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחרי ריצה - תגובה
סיון דוד15/12/2010לאחר אימון מומלץ לשלב חלבונים ופחמימות. ממליצה לקרוא הסבר נוסף במאמר שכתבתי ברשימת שאלות נפוצות בפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהשולה13/12/2010
היכן ניתן למצוא תפריטי תזונה טובים,לא חובבניים וכללים,לאימון בחדר כושר פעמיים שלוש בשבוע?מחפש קצת לגוון את הטונה,הגינה ,ביצים וכו'?האם תוכלי להמליץ לי טו להפנות אותי ספיציפית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה - תגובה
רעות גרוס14/12/2010יש הרבה אתרים של דיאטנים שנותנים שם תפריטים (אני לא יודעת אתרים ספציפיים אבל כבר ראיתי כאלו), חפש בגוגל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)