מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אחוזי שומןנטע01/08/2010
עליתי 2.5 קילו בחודש האחרון אז הלכתי לבדוק מדדים. (שקלתי כבר 54.6
אני מתאמנת אימוני כוח וגם אירובי
רציתי לדעת אם זה תקין ומה המשמעות של FFM ו TBW (שניהם עלו)
גובה - 157
משקל : 57.1
BMI : 23.2
BMR - 5584 KJ/1335Kcal
Impedance: 463
Fat% 21.9
FAT MASS 12.5
FFM 44.6
TBW 32.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
רעות גרוס02/08/2010FFM - מסת הגוף ללא השומן (כולל גם את השרירים)
TBW - הנוזלים בגוף
הבדיקות במשקל הנ"ל הם לא תמיד מדוייקות (רגישים מאוד לנוזלים ולכן אין לשתות ולאכול לפני השקילה). אם ה FFM עלה - עלית במסת השריר (צריך לבדוק אם זה הגיוני מפני שנשים מעלות מעט מסת שריר ובטח שזה לא קורה בשבוע..) וה TBW עולה, ז"א כמות הנוזלים עלתה שזה מצוין.
ה BMI שלך תקין וכן % השומן טובים מאוד (שוב, קשה להעריך כיוון שהמשקל הוא לא כל כך אמין)
ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתראה מה את אוכלת, והאם את אוכלת נכון בהתאם לאימונים שלך
שכחתי לשאול לגילך (נראה שאת צעירה) ולכן חשוב לאכול נכון ומזין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור קצב התאוששות השריראור31/07/2010
שלום, רציתי לשאול על הקשר בין תזונה לבין איכות או קצב התאוששות השריר.
האם שריר שמתאושש מהר משמע שריר שמתאושש בצורה איכותית יותר אחרי אימון?
אם כן מה משפר את איכות הבנייה וההתאוששות שלו? אולי כדאי להוסיף תוסף תזונה כמו מגנזיום או משהו? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
רעות גרוס08/08/2010שלום, לפני שאתה לוקח תוספים, מיד לאחר האימון תאכל פחמימות פשוטות + חלבון, לאחר שעה עד שעה וחצי תאכל ארוחה נוספת של פחמימות וחלבונים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות החלבון הנדרשת למתאמן בחדר כושראדי28/07/2010
אני בן 40 גובה 1.80 משקל 83 ק"ג מתאמן בחדר כושר מזה כ - שנה ו - 4 חדשים הנני מתאמן פעמיים בשבוע כאשר כל אימון מתחלק לשעה ו - 10 דקות משקולות ו - 50דקות ספינינג בשגרה אני אוכל בבוקר מעדן יוגורט 0% דנונה + כוס חלב חם עם כפית נס קפה וקוביית חלבה ללא סוכר.
לאחר 3 שעות אני אוכל 2 ביצים קשות וסלט חי גבינות אני לא יכול לאכול.
בצהריים חזה עוף עם ירקות מבושלים. ב- 4 אחר הצהריים קפה עם 2 תמרים ו - 5 אגוזי מלך בערב טונה + סלט ו2 פרוסות לחם קל. השאלה שלי האם אני יכול לצרוך אבקת חלבון לאחר אימון בחדר כושר מסוג iso903 שזה מורכב מ - 95% חלבון ללא פחמימות ? אם כן אני יכול להוסיף אבקה זו בתזונה היומית באיזה כמות ומתי? יש כפית מדידה באבקה זו שהיא 30 גרם אשמח לקבל את תשובותיכים בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדי
סיון דוד31/07/2010הי
לפי חישוב צריכת חלבון אתה צורך כ-80 גרם ואכן אתה יכול להוסיף מנה אחת של אבקת חלבון בשעות הערב. כשעתיים לאחר ארוחת הערב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה לאחר הרזייה וכמות אימוניםayalak27/07/2010
שלום,
קוראים לי איילה, אני בת 22.5 אני שוקלת 56 על 172/3 הגעתי למשקל הזה לאחר שעשיתי "דיאטת כאסח" של בערך 4 חודשים ממשקל 73 ק"ג, ירדתי בערך קילו בחודש. רוב התפריט שלי התבסס על ירקות לסוגיהם (ברמה של 2 סלטים ענקיים ביום), קורנפלקס בבוקר, 3 קפה ביום וקופסאת טונה במים/מעדן0% עם דגנים/ 2 פרי פחות או יותר (מדי פעם היו חריגות )
אני עושה 5 פעמים בשבוע ספורט אני אוהבת מאוד ספורט וזה חלק מהחיים שלי.
אני יודעת שהדרך שבה ירדתי במשקל היא לא בריאה וקיצונית
השאלה שלי היא כזאת ואני באמת רוצה להשתפר מפה מבחינת התזונה (למרות שהערכים שלי תקינים והכל).
המטרה שלי היא לשמור על המשקל, ולהתחטב ולהשתפר בכושר והגמישות, כרגע אני נראת ממש טוב ואני לא מכונה לוותר על זה. אני פוחדת ש"דפקתי" לעצמי את חילוף החומרים, חיפשתי על זה מידע באינטרנט והנו' לא כ"כ ברור לי.אשמח על מידע בנו'.
עכשיו, אני יודעת שאם אני אמשיך בתפריט אני ארד עוד, אני מעונינינת להגיע למצב של 1000 קל' ביום, באיזה קצב להעלות את הצריכה? מאילו אבות מזון? אני לא רוצה לשחק עם הגוף שלי במיוחד שזה קשה לי נפשית כל פעם לאכול מאכלים שונים מבלי לדעת את ההשפעה שלהם על הגוף שלי. איך לעשות את ההדרגה? אני לא רוצה להישקל כל יום (כרגע זה פעם בשבוע אני מכונה פעמיים)
האם 5 פעמים בשבוע של ספורט זה אינטנסיבי מידי לספורטאית? (לא תחרותית)
אני מצטערת אם זה היה ארוך מידי, אודה על תשובה מפורטת(:
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילה
רעות גרוס08/08/2010שלום, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתבנה לך תפריט המותאם לך כדי שתאכלי אוכל מזין ולא תעלי במשקל. 5 פעמים בשבוע למשך שעה פעילות גופנית (אירובי + משקולות, כל יום על קב' שרירים אחרת) זה בסדר גמור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה לאחר אימוןמיקי27/07/2010
מה כדאי לשלב באכילה לאחר אימון כדאי שהספיגה של הרכיבים תיהיה מרבית... אכילה מין הצומח בלבד..
מה כדאי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחה לאחר אימון
סיון דוד31/07/2010הי מיקי
אנא קראי מאמר שכתבתי על ארוחה לפני אימון ברשימת "שאלות נפוצות " בפורום זה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת שומן בבוקר - שאלת תםאורי לכנו26/07/2010
מפתחי גוף רבים מבצאים את האימון האירובי שלהם בבוקר מתוך הנחה כי זהו הזמן הטוב ביותר לשרוף שומן. אולם אנו יודעים כי דוקא בבוקר ובמיוחד לאחר צום הלילה רמות הקורטיזול גבוהות . איך מתגברים על סטייה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
רעות גרוס26/07/2010אוכלים כשעה לפני האימון פחמימות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנישגב26/07/2010
בן 15.3 , 170 ס"מ, 62-64 ק"ג.
שאלתי היא:האם אפשר ,לאכול לאחר אימון 3 ביצים קשות,ללא החלמון(שהוא הכולסטרול.נכון?)
רק את החלבון.בסה"כ זה 45 גרם חלבון,האם זה מספיק?או שכלל אסור מפני שמותר 2 ביצים ביום?אני דיי מתבלבל עם הנושא.אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש.א
רעות גרוס26/07/2010מותר לאכול כמה שאתה רוצה חלבונים (יש רק חלבון וכמות קטנה ביותר של ויטמינים). בחלבונים יש רק 3.2 גר' חלבון (קקיצב שלימה יש 6.25 גר חלבון) כך שב 3 חלבונים יש 9.6 חלבונים בלבד.
אתה בהחלט יכול לאכול ביצה שלימה + כמה שאתה רוצה חלבונים. כדי לגוון אתה יכול לאכול דג / בשר רזה / עוף / מוצרי חלב דלי שומן ועוד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להעלות במשקל ?חסוי21/07/2010
שלום ,
הגובה שלי הוא 1.89 , המשקל שלי הוא בערך 64 , ואני בן 15 וחצי ..
אני מתאמן הרבה בכדורסל בערך 4 פעמים בשבוע , כל אימון בערך שעה וחצי .
אני גם מתחיל להתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע.
אבל אני לא ממש מצליח להעלות במשקל ,
איזה דברים אני צריך לאכול כדי שאני אצליח להעלות במשקל בבוקר, בצהרים , בערב ?
איזה אוכל צריך לאכול לפני אימון כדורסל ואחריו, ואיזה אוכל לפני ואחרי אימון בחדר כושר ?
חשוב שהאוכל יהיה בריא, ועוזר להעלות את המשקל.
ואיזה עוד דברים אוכל לעשות כדי להעלות את המשקל ?
מקווה מאוד שתעזרו, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
רעות גרוס22/07/2010בקשר לשאלות מה לאכול לפני/אחרי אימונים ,תראה בשאלות נפוצות.
בעיקרון כדי להעלות במשקל אתה צריך לאכול בערך כל 3 שעות בעיקר פחמימות, אתה יכול להוסיף שייק גיינר המכיל פחמימות, חלבונים, שומנים, ויטמינים ומינרלים גם הוא יוסיף אנרגיה (קלוריות)
אם לסיוון יש מה להוסיף, בשמחה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיגת חלבון- בבקשה לא להתעלםעומר21/07/2010
יש מוסג כזה "ספיגת חלבון יעילה" ?
ולאותם אנשים שיש להם תכונה זאת יכולים לצרוך פחות חלבון מאשר אדם אחר באותם אימונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומר
רעות גרוס22/07/2010חלבון מהחי הוא חלבון מלא (כל 22 חומצות אמינו) והוא מתעכל ונספג בצורה יעילה יותר מחלבון מהצומח. גם חלבון מהחי יש לו אחוזי ספיגה. אתה יכול לחפש באינטרנט טבלה ולראות איזה מזון עשיר בחלבון נספג בצורה האופטימאלית ביותר. מי גבינה נספגים מצוין. זה לא קשור לבני אדם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת זרעי פשתןתומר14/07/2010
האם כאשר מקפיאים זרעי פשתן הם מאבדים מאיכותם?
הכוונה היא לטחינתם ומיד להקפאתם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשתן טחון
סיון דוד16/07/2010הי תומר
בדיוק להיפך, הם נשמרים יותר טוב ככה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא........
תמתם18/07/2010האם זה פחות טוב מאשר לאכול אותם ישר לאחר הטחינה או שאין שום הבדל?
האם יש ערך כלשהו שהולך לאיבוד בהקפאה?
אני יודע שככה הם נשמרים יותר טוב מאשר לא לעשות כלום אבל השאלה היא מה בעצם קורה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומר
רעות גרוס18/07/2010כמובן שטרי זה הכי טוב אבל לא תמיד זה אפשרי ולכן לטחון כמויות של 100-150 ג' ולהכניס למקפיא כיוון שבפשתן טחון יש חומצות שומן שיכולות להתחמצן .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהרון14/07/2010
איך אני יודע כמה קלוריות זה בק"ג כלומר נגיד ששרפתי 100 קלוריות - כמה הורדתי במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון
סיון דוד16/07/2010הי
אנא קרא את תשובתה של הדיאטנית רעות גרוס מתאריך 30.6.10 לפונה בשם סטיבי (בפורום זה). התשובה תתאים לשאלתך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיובל13/07/2010
שלום קוראים לי יובל ואני בין 15 יש לי קרס לא גדולה אבל גם לא קטנה והייתי רוצה להוריד אותה ולפתח ריבועים בבבטן אני מתאמן כל יום שעתיים ריצה משקולות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ו23 פעמים בשבוע הולך למכון כושר למשך שעה -שעה וחצי ושוחה 2 פעמים בשבוע במשיך שעה-שעה וחצי אשמח אם אוכל לקבל תפריט תזונה להורדה במשקל ופיתוח הריבועים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
רעות גרוס13/07/2010שלום יובל, אנחנו לא נותנות תפריטים בפורום ולכן עצתי לך לפנות לדיאטנ/ית המתמחה בספורט שתבנה לך תפריט ספציפי לנתונים שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יורדת במשקלליאת12/07/2010
שלום אני בת 18 גובה: 1.56 ומשקל 65 וכבר כחודש אני עושה דיאטה שמלווה בהליכות/ריצות רוב השבוע כשעה. אני לא יורדת במשקל כלל!!! זה התפריט שאני אוכלת:
בוקר-נס עם פירכית
צהריים-אורז/כוסמת ורבע עוף
ביניים-יוגורט 0%
ערב(שעה 19.00)-3 פרוסות לחם קל, סלט וטונה/חביתה
*במהלך היום אני אוכלת ירקות ופירות כשאני מרגישה רעבה זה יוצא לי בסופו של דבר 2 פירות ו2 ירקות בממוצע.
ואני מאוד אוהבת מנגו ובל הוא מאוד מתוק..כמה מנגו אני יכולה לאכול בשבוע?
בנוסף אני מאוד אוהבת לקפוץ בדילגית...היא גם מורידה מהמשקל וכמה זמן צריך לעשות בה כדי שאני ירד במשקל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
רעות גרוס13/07/2010מה שיש לי לאמר לך כרגע שתמשיכי לעשות 6 פעמים בשבוע פעילות אירובית, תוסיפי בצהריים ובערב ירקות, תשתי הרבה מים ותחכי עוד חודש, לפעמים הגוף נמצא ב "סטרס" בגלל הדיאטה ולא רואים ירידה בחודש הראשון אבל לאחר מכן ישנה ירידה חדה במשקל.
אם גם לאחר חודש לא יהיה שינוי במשקל, פני לדיאטנית שתעזור לך.
מנגו - 1/2 פרי (כ 100 גר') זו מנת פרי = 60 קלוריות.
דילגית - את יכולה לשלב את הדילגית באימון האירובי, לפני ואחרי האימון תקפצי (100 קפיצות כל פעם), הקפיצות מעלות את הדופק, כמובן שאת יכולה לקפוץ יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון דופקנועה10/07/2010
עשיתי "ניסוי" עם הפולר שלי,
שמתי אותו בבוקר לפני האימון, נניח בשעה 9 בערך,
התאמנתי כמעט שעה במכשיר amt (סוג של קרוס)
השעון הראה כ-500 קלוריות,
עכשיו קצת נתונים עליי: משקל 60, גובה 163,
ולשאלה- השארתי את השעון פועל עד השעה 00:00, כלומר משך 15 שעות בערך,
במהלך היום אני די פעילה וקצת מתרוצצת,
נכון לשעה 00:00 הוא הראה ששרפתי כ- 3,600 קלוריות!
האם זה ייתכן??
זאת נראית לי כמות מטורפת... תמיד חשבתי שזה משו באיזור ה-2000...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולר
משה10/07/2010השעונים האלו פחות אמינים מראש הממשלה שלנו, ככה שלא הייתי מסתמך עליהם
(יש לי פולר, וכמו כולם-אחרי חודש וחצי הוא התחיל לזייף)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
רעות גרוס11/07/2010תבדקי שוב, זה נשמע הרבה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלידה שעתיים לפני אימוןא'07/07/2010
שלום, אני רוצה לשאול - האם מומלץ לאכול גלידה שעתיים לפני אימון ?
ועוד שאלה, למה אם אני אוכלת שוקולד (נגיד snikers ) גם שעתיים- שלוש לפני אימון , אין לי כוח להתאמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחה לפני אימון
סיון דוד07/07/2010הי
1. לא רואה בעייה באכילת גלידה לפני האימון, אבל תוכלי לקרוא פירוט והסבר על ארוחה לפני אימון ברשימת "שאלות נפוצות" בפורום זה. מה מומלץ, מה כדאי, ומתי....
2. לגבי השוקולד- הוא מכיל כמות סוכרים גבוהה ולכן גורם לעלייה חדה ברמת הסוכר , וכמו שהיא עולה ככה היא יורדת ולכן אנו עלולים להרגיש רעב וירידה באנרגיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א'08/07/2010תודה על התשובות, אני הקרא את המאמר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)