פורום קרינה סלולרית, סרטן - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם קרינה גבוהה?
    חסויה
    07/02/2009

בהנחה שאני נמצא כ-50 -30 מטר מאנטנה זו. מה המשמעות של זה? מה האחוז מסף החשיפה הבטוח שיש מאנטנות?? שם החברה: פרטנר מספר אתר: WM3696B עיר: תל אביב-יפו כתובת האתר: נחלת בנימין 20 רשות המקומית בתחומה הוקם האתר: תל אביב תחום שיפוט: תל אביב יפו X: 178447 Y: 663861 סוג מוקד שידור: 6 סוג אתר: אתר זעיר פנימי תאריך היתר הקמה: 15/1/2008 תאריך היתר הפעלה: 13/3/2008 בדיקה תקופתית אחרונה בתוקף לשנה: 20/2/2008 היתר קרינה: יש היתר עוצמת קרינה - מיקרוואט לסמ'ר: 38 אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 8.09

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קרינה גבוהה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרינה גבוהה

ד"ר זמיר שליט"א
    07/02/2009

הקרינה גבוהה. אנא בקש סקר בטיחות של האנטנה בטל. 02-649-5869, ושלח לי בדוא"ל. אני אבדוק, ויותר מכך יבדוק מהנדס מומחה, ויענה לך ישירות.
    האחוז מהסף המותר זה קישקוש, כי הסף המותר גבוה מאד, ואתה קרוב לאנטנה.
    יותר מכך, עם שירותי הדור - 3 יכול השכן שלך להזמין משחק כדורגל לצפייה בסלולרי ב- 8 בערב, אז האנמטנה תשדר הרבה יותר חזק, זמן רב, ושם מודד לא יהיה בשטח לתפוס את זה.
    אני מחכה לסקר הבטיחות.
    כל טוב,
    זמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מדידיה
    חסויה
    07/02/2009

ראיתי כי אתה מציע אמצעי מדידיה של קרינת סלולרי וקרינה מחשמל. האם יש אפשרות לקבלם ביום ראשון?

לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מדידיה

הוספת תגובה

• אמצעי מדידה

ד"ר זמיר שליט"א
    07/02/2009

המכשירים בהשאלה.
    אנא צלצל אלי מדי 2-3-ימים לודא שהמכשירים הוחזרו.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק משנאי תת קרקעי
    חסויה
    07/02/2009

מה המרחק הבטוח למגורים משנאי תת קרקעי המכיל שני שנאים של 1000kva ראיי כי יוצאים מהשנאי בעומק 70 ס"מ מתחת לאדמה 10 כבלים בקוטר 25 ס"מ כל אחד. כרגע השנאי לא עובד ואין אפשרות למדוד. לכן אשמח אם תענה לי על פי נסיונך מה המרחק בו לא תהיה קרינה של יותר מ 1 מילי גאוס. המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מרחק משנאי תת קרקעי

הוספת תגובה

• מרחק משנאי תת קרקעי

ד"ר זמיר שליט"א
    07/02/2009

להערכתי מהשנאי מרחק 10-12 מטר כבר יהיה בטוח, אולם לייד הכבלים יהיה שדה ניכר במקום שיעברו.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    07/02/2009

אם הכבלים מתפצלים.נקודת היציאה של הכבלים מהשנאי נמצאת כ 35 מטר מהבית וחלקם עוברים ברחוב במרחק של כ 8 מטר משער הבית + 4 מטר עד הבית האם מהווה בעיה . הכבלים בעומק 70 ס"מ? המון תודה על נכונתך לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה-חסויה

זמיר שליט"א
    07/02/2009

במרחק של השנאי, לבניין, הרבה מעל המרחק הבטיחותי שהוא כ- 10-12 מטר (לפי הערכה, ללא מדידה). גם במעבר הכבלים היוצאים מהשנאי, , להערכתי במרחקם עד לבניין לא יעלה השדה המגנטי מהם על הרקע. השורה האחרונה: לא נראה לי סיכון, אבל עם הפעלת המערכת אוכל להשאיל לך מכשיר למדידה עצמית, כדי לודא כל חריגה. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצת סלולרי
    מאיה
    06/02/2009

במידה ופורצים קוד למכשיר סלולרי מהארץ על מנת להשתמש בו בחו"ל באופן תמידי. זאת אומרת להתחבר לחברה סלולרית בחו"ל דרך מכשיר הפלאפון מהארץ. האם המכשיר יקרין בעוצמה גבוהה יותר? הרי הוא יהיה מחובר לחברה מקומית.

לקביעת תור
    סגירה
    פריצת סלולרי

הוספת תגובה

• פריצת סלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    06/02/2009

עוצמת השידור של הטלפון נקבעת על ידי השרת המקומי, לפי הרמה בה האנטנה הקרובה ביותר קולטת את הטלפון של המשתמש. כשהקליטה טובה, קרוב לאנטנה, בשטח פתוח או לייד חלון, השרת מורה לאחר כמה שניות לטלפון שלך לשדר חלש יותר, לא כדי לדאוג למוח שלך שלא ייפגע, אלא כדי לחסוך בטריה... כשהקליטה אינה טובה, ממרתף או חניון תת קרקעי, או ממעלית, השרת מורה לטלפון לשדר בעוצמה חזקה, אפילו עד למכסימום.
    השורה האחרונה: עוצמת השידור נקבעת במקום, ויתר הנתונים לא משנים כאן.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכונת צילום והריון
    תמי
    06/02/2009

אני בשבוע 7.2 להריון (אחרי IVF). אתמול במקום עבודתי צילמתי חומר רב במכונת הצילום. שהיתי ליד המכונה כ- רבע שעה ומכסה המכונה היה פתוח למחצה (כך שיכולתי לראות הבזקי האור). האם סיכנתי את עובדי? האם יש דרך לבדוק בשלב זה שלא גרמתי נזק. מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    מכונת צילום והריון

הוספת תגובה

• מכונת צילום והריון

ד"ר זמיר שליט"א
    06/02/2009

יש חשיבות רבה לכמות, לא רק למה נחשפת לייד מכונת הצילום:
    מכונת צילום משרה סביבה שדה מגנטי ניכר, והבזקי האור גורמים ליצירת אוזון (O3 ) שהוא חמצן בעל מוליקולה משולשת, יש לו ריח נעים, אבל הוא גורם נזקי חימצון, ובחשיפות חוזרות, מגדיל סיכון לסרטן.
    השדה המגנטי דועך עד למרחק כ- 60 ס"מ עד הרקע, לכן אין להיצמד למכונת הצילום. רצוי שמכונת הצילום תהיה במקום מאוורר, ולא באיזו גומחא במקום סגור, כדי שהאוזון יתנדף משם.
    חשיפה של רבע שעה אינה משמעותית, והנזק זניח.
    כדאי מעתה להיזהר מעבודה שיגרתית בלתי בטיחותית, העלולה לגרום לנזק מצטבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה מקרינת הפלאפון
    יואב
    05/02/2009

שלום רב, איזה סוג של אמצעי להגנה מקרינת הפלאפון אתה ממליץ לקנות (לדוגמא bluetooth, airtube וכו'..) ומאיזה דגם? ובנוסף, האם רמת הקרינה מטלפונים אלחוטיים היא משמעותית? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    הגנה מקרינת הפלאפון

הוספת תגובה

• הגנה מקרינת הטלפון הסלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

המרחק הוא המגן הטוב ביותר.
    לכן, לא להחזיק את הטלפון על הגוף, אפילו במצב כוננות, כי אז הוא משדר סיגנל כל דקה, להודיע שאתה זמין.
    אוזנית: הכי טוב עם צינור אוויר, בקרוב ישווקו אוזניות חדישות, לשתי האוזניים, אני בדקתי ומצאתי אותן גם יעילות, וגם מעבירות אפס קרינה.
    אוזנית השן הכחולה, משדרת בערך 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, אולם כל הזמן.
    אוזנית רגילה מורידה פי 20, דהיינו מעבירה כ- 5% של הקרינה, וזה תלוי כמה זה ה- 100%, שתלוי בתנאי הקליטה: ככל שגרועה יותר, שידור הטלפון יהיה חזק יותר וכן להיפך.
    רמת הקרינה מטלפונים אלחוטיים יכולה להגיע לעשרות מיקרוואט לס"מ רבוע, והיא משמעותית ביותר.
    כדאי מאד רק לקבל את השיחה בטלפון כזה, ומייד למהר איתו לטלפון בזק חוטי, וממנו להמשיך את השיחה. האחרון אינו משדר לך לראש קרינה מסוכנת.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

יואב
    05/02/2009

קודם כל תודה רבה על התשובה, שנית, מתי אמורים להתחיל לשווק אוזניות עם צינור אויר והיכן אני יכול להשיג אוזניות כאלו בינתיים? שלישית, בהנחה שכרגע לא ניתן למצוא אוזנית עם צינור אויר, מה עדיף - להסתפק באוזנית רגילה או באוזנית בלוטות'? ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזנית, עכשיו

זמיר שליט"א
    05/02/2009

נאמר לי שיש כרגע בשוק אוזנית עם צינור אוויר, אבל לא טרחתי לברר. בינתיים הייתי קונה אוזנית רגילה, שמספיקה ברוב המקרים. את האוזניות עם צינור אוויר, הבטיח לי היצרן שבקרוב מאד הן ישווקו. הודעות פרסומת יהיו בתיקשורת. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מדירות סמוכות.
    אילן
    05/02/2009

שלום קניתי נתב אלחוטי למחשב הנייד שלי וזה לא לפני שגם ניסיתי קצת לקרוא על נושא הקרינה ומה שהבנתי מקריאה שמדובר בקרינה יחסית חלשה ונתב אלחוטי שמוצב במרחק של מטר לא מסוכן מבחינת קרינה.. אבל לאחר שחיברתי אותו בפעם הראשונה התחתלתי לחוש עקצוצים בגוף ותחושה לא נוחה ועם הזמן גם פיתחתי תחושה של על סף כאב ראש.כמו כן לקראת סוף אותו יום חשתי חום בראש או בקרקפת במיוחד האזניים שלי היום מאוד אדומות וחמות. בנוסף לכך המחשב שלי הראה שיש לי סמוך לדירה שלי מספר רשתות אלחוטיות (נתבים) שאחד או שניים מהם נקלטים אצלי בדירה בעוצמה טובה ויותר כאילו שהן נמצאים אצלי בדירה והיתר בעוצמה חלשה. השאלה שלי היא : 1) האם התחושות של אי נוחות בגוף עקצוצים חום וכו' הן תוצאה של הקרינה. 2) האם העובדה שלתוך הבית שלי חודרת קרינה של נתב אלחוטי בעוצמה טובה ומעלה יכולה להזיק לי במיוחד כאשר אני מפעיל את הנתב שלי. 3)ויותר מכך בהנחה שחלק מהשכנים שלי משתמשים בטלפון אלחוטי DECT האם גם אז הקרינה שחודרת לבית שלי מסוכנת או מזיקה בטווח הארוך? הנתב שלי חדש מסוג אדימקס 6524 . תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מדירות סמוכות.

הוספת תגובה

• קרינה מדירות סמוכות

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

הכי פשוט זה למדוד את עוצמת הקרינה המגיעה אליך מהשכנים, ומהנתב שלך. נראה לי שאתה רגיש לקרינות אלקטרומגנטיות, כמוך יש כ- 8% מהאוכלוסיה, והם מגיבים בתופעות אלרגיות שונות אפילו לרמות קרינה נמוכות מאד. זה דומה מאד לאלרגיה מפרחים, או מדגים, אחד לא מרגיש בכלום, והשני מתפתל מכאבים, ועלול גם להיכנס להלם. יתכן גם שאינך אלרגי, והקרינה היתה חזקה.
    קרינת מחשב נייד פוגעת במשתמש ברמה גבוהה בהרבה מקרינת אנטנות במרחק 100 מטרים.
    את המודל של נתב שאתה מתאר איני מכיר, אולם תוכל למדוד בעצמך ולדעת.
    תוכל לטלפן לתאם לקיחת מכשיר מדידה, שאני משאיל ללא תמורה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

אילן
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביבה בטוחה לנו ולילדינו
    מלי
    05/02/2009

שלום, האם אין מידע מרגיע בנושא הקרינה הסלולרית ? האם אין מידע מרגיע בנושא השדה המגנטי של רשת החשמל ? זה ממש מלחיץ לקרוא את כל הדברים המפחידים בעיקר משום שזה פשוט לא בשליטתינו. גם אם אנו בודקים את הבית שלנו ושם תקין אזיי יש את מקום העבודה יש את גני הילדים, יש את בתי הספר . . . פשוט אין לזה סוף. חרדה ומיואשת.

לקביעת תור
    סגירה
    סביבה בטוחה לנו ולילדינו

הוספת תגובה

• סביבה בטוחה לנו לילידינו

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

לצערי כמעט אין כזאת.
    המידע המרגיע הוא במודעות של האנשים, שיש להיות מודע לכך שהמרחק הוא המגן הטוב ביותר כנגד הקרינה, והיא דועכת בריבוע המרחק.
    כדאי להתרחק מטלפונים סלולריים ואלחוטיים, וכן ממטענים, שנאים, וכל מכשירי החשמל.
    ניתן למדוד לבד את סביבת המגורים, את סביבת הלימודים ואת סביבת העבודה, ולראות באיזה מהם יש קרינות.
    יש מכשירים המודדים שדה מגנטי בתדר הרשת, ויש מכשירים המודדים קרינות רדיו בתדרי רדיו FM ובתדרים סלולריים,
    אני יכול להשאיל לך מכשירים אלה למדידה עצמית, זה כמובן ללא תשלום.
    ההסברים נמשכים כ- 1 דקה לכל מכשיר.
    אם תרצי למדוד לבד, או שהבעל ימדוד, תאמי מועד שיבוא לקחת מכשירים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע עדכני
    מלי
    05/02/2009

שלום.
    האם יש מחקרים או נתונים עדכניים בנושא ניזקי הקרינה הסלולורית והקרינה מרשת החשמל ?

בברכה

לקביעת תור
    סגירה
    מידע עדכני

הוספת תגובה

• מידע עדכני

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

יש הרבה חומר, אם תרצי אשלח לך, אבל זה לא ניתן באתר זה, כי זמן הכנת המכתב מוגבל,
    אז אנא שלחי לי דוא"ל ואשלח לך חומר רב מעודכן, ופחות מעודכן לעיון.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם
    נאור
    05/02/2009

בעקבות הדיון על נשקים אלקטרומגנטיים האם יש מצב בישראל שלאדם או קבוצת אנשים (לא גופים ממשלתיים מוסמכים)יהיו להם אמצעים כאלה והם יפעילו אותם כאוות נפשם כדי להשיג מטרות שונות לדוגמא: להקרין אדם כדי למנוע ממנו קידום בעבודה לפגוע באנשים מוכשרים וכדומה תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם

הוספת תגובה

• האם

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

הדברים האלה לא מתפרסמים, אלא רק פירורים מהם, כי הם סודיים.
    לי אין גישה לחומר זה, ואני מתייחס רק לחומר שפורסם.
    אני לא זוכר אם לך המלצתי להקליד בגוגל: ELECTROMAGNETIC WEAPONS
    שם יש הרבה חומר. אם תקרא בו היטב, תבין שכל דבר אפשרי. אם מיושם, איני יודע.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוח
    מלאני
    05/02/2009

שלום, אני גרה בקצה העיר מול שדה פתוח במרחק 300 מטר נמצא תורן אנטנות סלולריות אני יודעת שכאשר האנטנה בתוך העיר, מרחק כזה מאנטנה נחשב בטוח. אבל במקרה שתיארתי, כאשר האנטנה מחוץ לשטח העיר, בשדה פתוח, ואני הבית הראשון מולה, מה המרחק הבטוח במקרה זה ? אודה לתשובתיכם.

הוספת תגובה

• בית ראשון מול אנטנה בשטח פתוח

ד``ר דני וולף
    05/02/2009

300 מטרים הוא אמנם מרחק בטוח, יחד עם זאת, אם את רואה את האנטנה מהחלון בקו ישיר, כדאי למדוד.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

מלאני
    05/02/2009

שלום ד"ר, הדגשתי שזה בשטח פתוח מהסיבה, שבניגוד להמצאות אנטנה בתוך שטח עירוני, שם ביני לבין האנטנה יש עוד הרבה "צרכנים" כך שניתן להניח שהקרינה תוכננה שעד אליי (300 מטר) היא תדעך, הרי שאם אני הראשונה מול האנטנה (אפילו שביני לבינה 300 מטר) אזיי בבית שלי הקרינה היא הגבוהה ביותר וממני והלאה דועכת. האם ההנחה הזו נכונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

ממרחק 300 מטר אין לך סיכון בדרך כלל, אלא אם כן האנטנה משדרת בעוצמה מטורפת, ו\או תהיה כיוונית לכיוון שלך..
    כללית, אם יש לך קו ראייה לאנטנה, את נחשפת יוטתר לקרינתה והיא פוגעת יותר. אם אין קו ראייה אדם ניפגע מההחזרות מבניינים ושאר עצמים.
    באשר למספר המשתמשים, ככל שיש יותר משתמשים באותו זמן, האנטנה תשדר יותר חזק בהתאם. אם יש לך קו ראייה לאנטנה, אין זה משנה היכן המשתמשים, הם לא יפחיתו לך את הקרינה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספות של אנטנות בתורן קיים
    מלאני
    05/02/2009

שלום ד"ר זמיר כאשר אנשים מוטרדים מהמצאות אנטנה אתה מנחה לבקש מהמשרד לאיכות הסביבה סקר בטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה. אבל הבעיה היא שלאורך הזמן מוסיפים על התורן הקיים עוד אנטנות ועוד צלעות משדרות ןהתורן הולך ומתעבה. כיצד ניתן לעקוב אחרי זה? יכול להיות שהיום האנטנה אינה מסכנת את התושבים הגרים בסמוך לה אבל בעוד שבוע יוסיפו אנטנה בזיות שידור שכן תהיה מסוכנת. כיצד מתמודדים עם זה? אי אפשר כל הזמן להתכתב עם המשרד לאיכות הסביבה. בתודה.

הוספת תגובה

• כל שינוי בעוצמת השידור מחייב רישוי

ד``ר דני וולף
    05/02/2009

לפי החוק, כל שינוי בעוצמת השידור, הוספת משדרים חדשים, מחייב רישוי מחדש של האנטנה, כולל שינוי אנטנה מדור 2 לדור 3 או אחרת. נכון שתורן קיים, לא צריך לאשר, אולם כל האנטנות שעליו שעברו שינוי צריכות רישוי מחדש, כולל בדיקת סיכונים וכיו"ב. אם אין רישוי מחודש, לאחר הקמת האנטנה או עיבוי שלה האנטנה לא חוקית.
    כדאי לעקוב אחר זה, הטוב ביותר לצלם את האנטנה ולצפות בשינויים הנראים לפחות, כי את השינויים בעוצמות השידור אי אפשר לראות בעין, כמובן.
    חוץ מזה אין מה לעשות, כי מצד אחד החברות נבלות, כוחניות, ומצפצפות על כל החוקים והתקנות, כי בנכה אין לאף אחד כוח להציק להן, מהצד האחר הן בכל זאת צריכות לתת שירות ולהקים אנטנות. לכן, אם זה לא באמת קרוב ומפריע, חבל להתעסק איתן, אם זה מאיים, הדרך הטובה ביותר היא לוודא שאכן יש אנטנה חדשה שלא קיבלה היתר ורישוי כדין, ולצאת להפגנות כולל עיתונות, זו השפה היחידה שחברות הסלולר מבינות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מאולמות מחשב במסגרת הצבא
    גל
    04/02/2009

שלום רב ותודה רבה על תרומתכם הרבה לציבור. במסגרת שרותי בצה"ל אני מבלה הרבה זמן בתוך אולמות מחשב גדולים למדי(המכילים בין היתר מס' לא מועט של UPS-ים וארונות חשמל). אני חושש לבריאותי ולבריאות חברי לצוות ורצתי לשאול האם ידוע שקרינה באולמות מחשב/Data Centers מזיקה(או שאולי היא זניחה) והאם יש מכשיר לבדיקת קרינה אלקטרומגנטית הניתן לרכישה(שאינו עולה על 1,000 ש"ח) שבתקווה יסיר את הדאגה מלבי? תודה רבה לכם אנשים יקרים.

הוספת תגובה

• קרינה מאולמות מחשב במסגרת הצבא

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

באולמות מחשב גדולים, אדם נחשף גם למחשבים עצמם, בד"כ שדה מגנטי שדועך עד כ- 50 ס"מ, ומהמסך: מסכי הדור הישן קרנו גם בקרינה גבוהת תדר לפנים, וגם שדה מגנטי חזק, כולל לצדדים ולאחור, עד כ- 60 ס"מ ממנו, וזה עובר קירות כמו אוויר, כך שמסוכן גם אם מצד שני יש מסך. המסכים LCD כמעט ולא קורנים, והשדה המגנטי שלהם חלש, לפחות לדגמים שאני בדקתי, כך שממרחק יד פשוטה כל מחשב בטוח. באשר לאל פסק UPS זה מקרין שדה מגנטי חזק מאד, שדועך עד 2 מטר ויותר עד לרקע, וגם הוא עובר קירות גבס ואחרים כמו שיש אצלכם. בנוסף יש לכם שם כבלי חשמל, שנאים, ושאר ירקות, שעלולים להשרות שדה מגנטי חזק.
    תוכל לקבל מכשיר מדידה ממני ללא תשלום כמובן, ולמדוד שדה מגנטי בכל מקום חשוד.
    אנא התקשר לתאם. כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע נגד קרינה
    מוטי
    04/02/2009

חברת טמבור טוענת שצבע שהיא מוכרת מפחית את הקרינה בכ-99%, להל"ן ציטוט: "צבע מנחית קרינה סלולארית וקרינה אלקטרו מגנטית טמבור בשיתוף עם חברות צבע בינלאומיות המתמחות בהנחתת קרינה מצאו פתרון להגנה בפני קרינה מאנטנות סלולריות, קווי מתח גבוה ,חדרי חשמל ושנאים, יעילות הגנה של למעלה מ90% ועד 99% ביישום בשכבה אחת , (יעילות הגנה 99% בע"פ וכדי להיות צנועים בפרוספקט מצוין 90% עד 99.99% ) המוצר על בסיס מים אינו מכיל מדללים רעילים,אינו מכיל חלקיקי מתכת, כרומטים או עופרת. " האם זה בדוק? האם הצבע באמת לא רעיל ולא מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה
    צבע נגד קרינה

הוספת תגובה

• צבע נגד קרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    05/02/2009

בגד קרענה סלולרית הצבע יהיה יעיל. זה נתברר לי כשבדקתי צבע מאנגליה.
    נגד קרינת סלולרי בתדר הצבאי (שהוא נמוך בהרבה מהתדר האזרחי) היעילות היתה בינונית, ולבלימת קרינת רדיו מסחרי, היעילות היתה קטנה,
    נגד שדה מגנטי לא היה יעיל בכלל.
    אם אתה רוצה לבדוק, אנא בקש מאנשי טמבור לצבוע עבורך תיבת קרטון קטנה, ואפשר למדוד את הבלימה.
    הצבע חייב להכיל מתכת. יתכן שאין שם עופרת או כרומט, זה בהחלט טוב. אני צריך לקרוא את המיפרט הטכני כדי להגיד יותר מדוייק, ולמדוד את ההנחתה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי את הצבע של טמבור

גרשון
    05/02/2009

ניסיתי את הצבע על שטח גדול כנגד קרינה מלוח חשמל, למעשה הוא הגביר את השדה בצורה ניכרת הצבע הוא של חברת מיו שילד מאנגליה. אני תובע את טמבור. דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע נגד קרינה

זמיר שליט"א
    05/02/2009

הרי אני אמרתי לך בתשובתי הקודמת, שצבע זה אינו בולם שדה מגנטי, כי בדקתי את זה. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם החוק
    מ
    03/02/2009

לכנסיות מותר להשתמש באמצעים אלקטרומגנטיים כדי להשפיע על צאן מרעיתם????????

לקביעת תור
    סגירה
    מה עם החוק

הוספת תגובה

• להשתמש באמצעים אלקטרומגנטיים

זמיר שליט"א
    03/02/2009

עצם העובדה שכבר עשרות שנים ידועים תדרים של גלי המוח ואחרים, מאפשרת ליצור באופן מלאכותי גלים באותם תדרים, שהם נמוכים ביותר 1- עד 30 הרץ, ולהשפיע בהם על בני אדם לשימושים שונים. גלים כאלה נוצרים גם בקרינה סלולרית, הנשלחת בפעימות, שהן בתדרים בסדר גודל זה. תקבל מידע על אמצעים כאלה ורבים אחרים בהקלדת ELECTROMAGNETIC WEAPONS יש המון חומר על זה, אולם רובו לא נחשף לציבור. חלקו נראה כמדע בדיוני אבל הוא אינו מדע בדיוני. תראה גם שזה לא משהו שהתחיל אתמול. כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה