מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקלאורטל29/10/2011
שלום לכם!
אני בת 24, עושה בין 3-4 פעמים בשבוע ספורט ואוכלת תפריט מסודר וקבוע כבר 5 שנים. היו לי תקופות קטנות של שינויים אבל במהות, התפריט נשאר אותו הדבר. עם הזמן העלתי 6 קילו ואני נראית יותר ויותר מלאה....
התפריט שלי היום הוא מאוד מדוד וכל סטייה שלי ממנו - מנפחת אותי ואני משמינה...אני אוכלת בין 1110-1220 קלוריות
אני מאוד רוצה להוריד את הקילוגרמים שהעלתי ולא יודעת מה לעשות. אין לי מאיפה להוריד קלוריות... וזה בלתי אפשרי מבחינתי להעלות באימונים...מה אני צריכה לעשות ??? איך אוכל להוריד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל - תגובה
אפרת סויסה הרוש29/10/2011היי אורטל
קודם כל חשוב שתבצעי בדיקות דם כולל בדיקה של בלוטת התריס ,כדיי לוודא שהעליה במשקל לא נובעת מחוסר איזון של בלוטה זו ,מאחר ואת טוענת שלא שינת את התפריט.
אני באמת לא ממליצה לך להוריד קלוריות ,אבל למלא יומן אכילה של שבוע ואיתו לפנות ליעוץ על מנת שדיאטנית תראה מה אפשר בכל זאת לשנות.
לפעמים יש מזונות שאנו אוכלים ולא מודעים לערך הקלורי שלהם או לכמויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!גל29/10/2011
שלום,
אני שוקלת 82 ק"ג ורוצה להוריד 10 ק"ג ולחזור לשקול 72 ק"ג
כיצד אני עושה את זה בזמן הכי מהר שאפשר שנחשב בריא?
אני גובה 1.70
בת 21 וחצי
מבנה גוף בינוני
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה! - תגובה
אפרת סויסה הרוש29/10/2011על מנת לעשות דיאטנ נכונה ובריאה את צריכה לפנות ליעוץ אצל דיאטנית ולקבל את כל המידע .כמובן שמומלץ להיות בתהליך מסודר ולא פגישה חד פעמית ,על מנת לראות את ההתקדמות ולקבל תמיכה ויעוץ מקצועי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערקים29/10/2011
כמה קלוריות יש בכוסית של שוט של ערק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערק - תגובה
אפרת סויסה הרוש29/10/2011כ- 70 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בריא? וכמה קלוריות בערך?דפנה28/10/2011
אכלתי בלנדוור סלט שנקרא סלט עוף.. ביקשתי בלי רוטב.. כי אני יודעת שבדרך כלל הרטבים הם הלו שגורעים מהערך התזונתי של המנה..חשבתי שאקבל סלט בריא ומשביע..
מה שיצא זה. סלט שרובו עלים ירוקים וחסות.. קצת גזר קצוץ, כמה עגבניות שרי, ומעל- מגיע החתיכות עוף.. היה להן טעם של שווארמה, והן נראו כמו שווארמה בהירה.. הסבירו לי שזה הוקפץ יחד עם פטריות.. וזה בטח מהתיבול.. ובנוסף הגיע עם קצת בצל מטוגן וכמה חתיכות אבוקדו.. אכלתי את כל החתיכות עוף והפטריות.. עגבניות, כמה חתיכות קטנות של אבוקדו וקצת מהחסה ודיי התמלאתי.. רציתי לדעת כמה קלוריות בערך אכלתי? תודה! וכמובן שזה לא הגיע עם רוטב.. כי ביקשתי ללא.. חוץ מהרוטב שהקפיצו לי את החתיכות עוף והפטריות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה בריא? וכמה קלוריות בערך? - תגובה
אפרת סויסה הרוש29/10/2011היי דפנה
מאוד קשה להעריך את הקלוריות
אבל אני מציעה לך יותר להתמקד באכילה נכונה ובריאה ובכמויות סבירות של אוכ ולא לספור קלוריות של כל דבר ,זה נורא מתסכל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
דפנה29/10/2011אבל בכל מקרה.. בתור מנה.. נראה לך שזה בריא מה שאכלתי? ושהכמות סבירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת - תגובה
אפרת סויסה הרוש29/10/2011נראה לי די בריא בגלל שחזה עוף הוא אינו בשר שמן וירקות עשירים בויטמינים ומינרלים .אבל תקחי בחשבון שתמיד אוכל בחוץ יהייה שמון יותר ומוקפץ ,מטוגן או מבושל עם שמן מהסוג הלא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דיאטה דחוףלימור28/10/2011
שלום רב,
אני בת 28 אמא לשני ילדים תינוק בן שנה.
אני שוקלת נכון להיום86 קילו גובה:1.73 כול חיי שקלתי בין57 ל60 גם בהריוני הראשון לפני 4 שנים עליתי 20 קילו וחזרתי מיד ל-60 בתוך שנה הפעם ממש מתעכבת לי הירידה במשקל חייבת לציין שלא עסקתי בספורט לפני ובנוסף לעולם לא היתה לי בטן עכשיו הופיע לי בטן נכון שעברתי שני ניתוחים קיסריים אבל עדין אחר הניתוח הראשון כשחזרתי למשקלי הכול היה בסדר והבטן ירדה לחלוטין בלי שום ספורט בלי סימני מתיחה שטוחה ממש
התחלתי השבוע להשתמש ברזין בשילוב קסניקל וממש התחלתי להפחית באוכל.
2 שאלות לי אליכם?
1. האם יש תפריט שאוכל לקבל שיסייע לי לי לרדת ירידה בטוחה .
2. כמה להערתכם פרק זמן ידרש ממני לעשות דיאטה בכדי לחזור למשקל של לפחות 60 קילו וכמה אני ירד כול שבוע?
כרגע זה ניראה לי ממש רחוק וגם מייאש לא מעט
תודה רבה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא זאת הדרך!
אהרון רזון29/10/2011אני מבין את התסכול שלך, אבל נטילת תכשירי הרזיה לא תפתור את הבעיה ואף תחמיר
אותה לטווח ארוך. אם זה היה פתרון בריא ועמיד, ייתכן שלא היו עוד שמנים בעולם. לצערנו אין פתרונות חוץ מאימוץ לצמיתות של אורח חיים בריא שמלבד תזונה נכונה, כולל פעילות גופנית כחלק קבוע מסדר היום.
בפורום אנחנו לא מציעים תפריטים (לא חסרים ברשת), כי תפריט צריך להיות מותאם אישית
אחרי הבדיקות הנדרשות. באופן כללי, על מנת לראות תוצאות מוחשיות עליך להמנע לחלוטין מכל מה שמכיל סוכר, כולל משקאות וחטיפים, לאכול הרבה ירקות, רק פחמימות
מלאות אבל בהגבלה מוקפדת, בשר ודברי חלב רזים בלבד, דג טרי איכותי 2-3 פעמים בשבוע וגם 2-3 פירות מגוונים ביום. יש להמנע מטיגון ומזון מתועש.מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות.
כל יום לפחות שעת פעילות גופנית אירובית וגם אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע יתרמו האופן מהותי להרזיה בריאה.
קשה לנבא את קצב ההרזיה ותוך כמה זמן תגיעי למשקל היעד, אבל העיקר להתחיל ולהתמיד. אם תעשי את הדברים הנכונים בטוח שתרזי בקצב זה או אחר.. אל תשכחי שתהליך ההרזיה הוא מוגבל, אבל השמירה היא לכל החיים, וזה המבחן האמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכלת רק מוצרי חלב...רונה27/10/2011
היי
אני התחלתי לפני כשבוע דיאטה של גלוטן וללא סוכרים. ילדתי לפני כחודש, ואני מוצאת את עצמי אוכלת הרבה גבינות עם פת אורז, ויוגורט 1.5 שומן.
כמו כן אני אוכלת ירקות ושותה נס קפה ללא סוכר.
יחד עם זאת אני מתאמנת שוחה.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכלת רק מוצרי חלב... - תגובה
אהרון רזון28/10/2011המנעות מסוכר תורמת משמעותית להרזיה ולבריאות בכלל, אבל מי שאינו חולה צליאק
לא מפיק תועלת מדיאטה נטולת גלוטן. כאשר מוותרים על רוב הדגנים, מפסידים גם
ערכים תזונתיים חשובים . אבחנה של צליאק צריכה להעשות על ידי רופא מומחה בגסטרואנטרולוגיה ולא על ידי תזונאי אשר ממליץ להימנע ממרכיבים תזונתיים רבים, כמו גלוטן, ללא שום בסיס מדעי ורפואי.
אם את לא צמחונית, מומלץ לשלב גם דג טרי איכותי ובשר עוף\בקר רזה בתפריט. אם את כן צימחונית, יש להוסיף ביצה כל יום (אם הכולסטרול תקין, אפשר יותר). במוצרי חלב אין מספיק ברזל וגם הספיגה של הקיים ביעתית בגלל הכמות הגדולה של הסידן. כמו כן, לא בטוח שאת מקבלת מספיק B12.
עדיף קפה טבעי על נס, ולא יותר משלוש פעמים ביום, רצוי פחות. המנעי מגבינה מעל 5%.
הוסיפי לתפריט 2-3 פירות מגוונים.
הפעילות הגופנית שלך, בעיקר השחיה, שווה הרבה לבריאות והרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב בלתי נשלטעדו מושקה27/10/2011
אנ י שומרת על דיאטה באופן מסודר אבל לאחר יומים של דיאטה מוצלחת תוקף אותי רעב בלתי נשלט ולמה משנה מה אני אוכלת
מה עושים????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב בלתי נשלט - תגובה
אהרון רזון27/10/2011כנראה שהדיאטה שלך לא מאוזנת או דלה מדי או אין חלוקה טובה של הארוחות או את לא שותה מספיק מים או את לא ישנה מספיק או סופרת קלוריות באופן אובססיבי.
מומלץ לפגוש איש מקצוע לאבחון הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלח תירס - קלוריותשי27/10/2011
כמה קלוריות יש בקלחי התירס הנמכרים במארזים בסופר ? משקלם 250-300 גרם כולל העצם . רשום 103 קלוריות ל100 גרם , זה יתכן שכל כך הרבה ? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלח תירס - קלוריות - תגובה
אהרון רזון27/10/2011זה בערך כפי שרשום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקיי עוף(:27/10/2011
היי
כידוע ירכיים זה כמו פרגית ונחשב ליחסית בשר עם שומן יותר מחזה עוף (גם לאחר הורדת העור) השאלה שלי לגביי שוק עוף האם זה אותו הדבר כמו ירך מבחינת אחוז שומן או שזה נחשב לנתח בלי הרבה אחוזי שומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכלת רק מוצרי חלב... - תגובה
אהרון רזון27/10/2011המנעות מסוכר תורמת משמעותית להרזיה ולבריאות בכלל, אבל מי שאינו חולה צליאק
לא מפיק תועלת מדיאטה נטולת גלוטן. כאשר מוותרים על רוב הדגנים, מפסידים גם
ערכים תזונתיים חשובים . אבחנה של צליאק צריכה להעשות על ידי רופא מומחה בגסטרואנטרולוגיה ולא על ידי תזונאי אשר ממליץ להימנע ממרכיבים תזונתיים רבים, כמו גלוטן, ללא שום בסיס מדעי ורפואי.
אם את לא צמחונית, מומלץ לשלב גם דג טרי איכותי ובשר עוף\בקר רזה בתפריט. אם את כן צימחונית, יש להוסיף ביצה כל יום (אם הכולסטרול תקין, אפשר יותר). במוצרי חלב אין מספיק ברזל וגם הספיגה של הקיים בעיתית בגלל הכמות הגדולה של הסידן. כמו כן, לא בטוח שאת מקבלת מספיק B12.
עדיף קפה טבעי על נס, ולא יותר משלוש פעמים ביום, רצוי פחות. המנעי מגבינה מעל 5%.
הוסיפי לתפריט 2-3 פירות מגוונים.
הפעילות הגופנית שלך, בעיקר השחיה, שווה הרבה לבריאות והרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
(:28/10/2011היי
תודה על התשובה
כמה שוקיים ואיזה גודל ייחשבו כמנת בשר בארוחת הצהריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2-3, תלוי בגודל
אהרון רזון28/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן רעב...בן 17 וחצי27/10/2011
אני רשום שוב את ההודעה כי לא עניתם לי...
שלום,
כפי שהכותרת מדברת בעד עצמה, אני בן 17 וחצי. גובהי הוא 1.75 מ' ואני שוקל 69 ק"ג (68.8 ליתר דיוק).
יש בעיה שמאוד מפריעה לי. כל הזמן אני רעב. אני אוכל ארוחות ערב טובות הכוללות ירקות ומדי פעם סלט, פחמימות, חביתה מדי פעם ולפעמים גם טונה, אבוקד, וכד'. בצהריים אני אוכל עוף או בשר ופחמימות (אורז, פתיתים או קוסקוס) ומדי פעם ספגטי בולונז. בבוקר אני אוכל רק קורנפלקס עם חלב ולפעמים איזה עוגייה או שתיים כי אני קם מאוחר.אני לא אוכל שוקולדים, ממתקים, חטיפים ושטויות כאלה כי זה פשוט מגעיל אותי ולא טעים לי (זה מיותר לאכילה כי זה גם ככה לא משביע אז לשם מה להכניס את זה לפה..?). יש לי ממש קצת בטן שאני רוצה לשטח אותה. אני לא עושה ספורט כי אין לי זמן בגלל הלימודים. בין הארוחות קורה לי כמעט כל הזמן שאני פשוט רעב כשעה אחרי האוכל. זה מאוד מציק לי. אני נוהג לאכול מסודר ובבית הספר אני אוכל כריך עם טונה וזה משתנה לגבינות, קוטג', אבוקדו בעונה וכו'. אני לא נוהג לאגול כל כך פירות כי זה לא כל משביע אותי. אני כמעט ולא אוכל בין הארוחות. בין ארוחת הערב לארוחת הבוקר למחרת אני רעב וכשמגיע הבוקר הרעב פשוט מחרפן אותי. אני אומר להוריי פעמים רבות ביום שאני רעב וזה משגע אותם...
יש לציין שיום שישי הוא היום היחידי שאני אוכל בו בשר בערב (ערב שבת.. אתם יודעים...)
מקווה שתוכלו לסייע לי בזה, אני. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הזמן רעב... - תגובה
אהרון רזון27/10/2011אתה צריך לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות כלחק מתפריט מאוזן המותאם לך באופן אישי. מומלץ לפנות לדיאטן(\נית). ייתכן שתפריט מתאים, בנוי באופן מקצועי יפתור את בעיית האכילה העודפת. אם תרצה גם לרזות, תצטרך למצוא את הזמן ואת החשק לפעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי שומןלירון27/10/2011
נמדדתי במכשיר שמודד משקל ואחוזי שומן, ואלו התוצאות:
משקל: 54. אחוזי שומן: 17.
האם זה תקין.? (אני בעיקר שואלת לגבי אחוזי השומן כי אין לי מושג בזה)
יש לציין שאני בת 20 וגובהי 165 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי שומן - תגובה
אהרון רזון27/10/2011הטווח התקין לנשים הוא 15-25, לכן אחוז השומן שלך תקין. (בהנחה שאין לך הפרעות מחזור).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
לירון29/10/2011האמת היא שמאז הוא מתמיד יש לי בעיות עם סדירות המחזור.
קיבלתי בגיל יחסית מאוחר (16) והוא אף פעם לא היה סדיר.
כשהתגייסתי החלו ממש שיבושים והייתה תקופה של 5 חודשים שלמים שלא קיבלתי.
הייתי אצל רופאת נשים והיא נתנה לי כדורים מיוחדים כדי שאני אקבל ואחרי שקיבלתי התחלתי לקחת גלולות,כך שהמחזור סדיר עכשיו אבל רק אם אני לוקחת גלולות.
האם אני צריכה להעלות את אחוזי השומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
אהרון רזון29/10/2011אחוז שומן נמוך יכול להיות אחת הסיבות להפסקת המחזור, אבל אם בינתיים הוא סדיר, לא הייתי נוקט בצעדים נוספים. בדרך כלל גלולות משפיעות במידה זו או אחרת לכיוון ההשמנה, כך שאין צורך להשמין בכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה מגלולות?
עדי29/10/2011האם הפסקה של הגלולות יכולה לגרום לתהליך ההפוך? כלומר הרזייה?
אני לוקחת את הגלולות כבר כמעט 4 שנים, ושנה אחרי שהתחלתי איתן התחלתי במגמת השמנה. כאשר ניסיתי לרדת, לא ממש הצלחתי.
ייתכן שיש קשר בין הדברים? האם כדי לנסות להחליף את סוג הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה מגלולות? - תגובה
אהרון רזון29/10/2011הפסקת הנטילה בלבד אינה בהכרח מרזה, אך אמורה לתמוך בדיאטת הרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפה
עדי29/10/2011ואם אני נוטלת אותן מבחינה רפואית (תת פעילות בלוטת יותרת המוח) האם החלפת הגלולה יכולה להועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שכן, או שלא
אהרון רזון30/10/2011זה אינדיבידואלי. הדרך היחידה היא לנסות אחרי התייעצות עם הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלורית ודלעתענבר27/10/2011
היי
התחלתי לא מזמן תהליך דיאטה שבמסגרתו אוכלים 6 ארוחות ביום (אני לא אפרט את כל התוכנית עכשיו)
ובמסגרת הארוחות מותר לאכול כמה ירקות שרוצים, השאלה שלי היא האם הדלורית והדלעת נחשבות כירקות או כמנת פחמימה כמו תפו"א ודלעת? אם הן נחשבות כפחמימה ,איזה כמות נחשבת כמנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלורית ודלעת - תגובה
אהרון רזון27/10/2011אכילה חופשית של ירקות (למעט גזר) מתייחסת לירקות טריים. ירקות מבושלים כגון דלורית ודלעת צריך לאכול בהגבלה (נדיבה) מאחר שאחוז המים שבהם נמוך מאשר בירקות חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיםלולה26/10/2011
היי, אני בת 16, שוקלת 52-53 ובגובה 158
שמעתי שמים תורמים מאוד לדיאטה ואפילו שעשר כוסות מים יכולות לשרוף כ-300 קלוריות, אחרי שקצת הזנחתי בזמן האחרון את הדיאטה חזרתי השבוע לאכול כ1300 קלוריות ביום והקפדתי לשתות יותר מ2 ליטר (!) מים, מאז היו לי קצת כאבי ראש, יכול להיות שזה בגלל שהגוף שלי לא רגיל לכזאת כמות מים?
חוץ מזה רציתי לדעת במה מים עוזרים חוץ מ"לסתום" את הבטן.
תודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים - תגובה
אפרת סויסה הרוש27/10/2011הייי לולה
נראה לי שהכאבי ראש נבעו אולי מדיאטה לא מאוזנת ונכונה ולא מהמים .
לגבי מים -מרכז הצמא ומרכז השובע ממוקמים אחד ליד השני במח ,הרבה פעמים אנחנו צמאים ובטעות מתרגמים זאת לרעב ומנשנשים. אם תשתי כמות מים מספקת יקטן הסכוי שתכלי סתם במצבים שאת בעצם צמאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירב26/10/2011
שלום אני מעוניינת לעשות דיאטה יפנית..אמרו לי שהיא בריאה ועובדת...אבל יש שם הרבה בשר ועוף..ואני צימחונית האם יש דרך להמיר את הבשר והעוף במשהו?זאת הדיאטה(המשך בתגובה)ואני יודעת שכתוב שאי אפשר..אבל אולי בכל זאת יש אפשרות..
דיאטה יפנית היא דיאטה אשר פותחה בקלינקה היפנית הנקראת "Jaecks" הדיאטה אמורה להמשך 13 יום, ועל פי מפתחיה הדיאטה אמור להשיב בחזרה את חילוף החומרים בגוף למסלול תקין.
לטענת מפתחי הדיאטה, ההשפעה של הדיאטה היפנית שאותה מבצעים רק 13 ימים, אמורה להמשך למשך שנתיים שלוש.
תפריט דיאטה יפנית
במהלך 13 יום אסור לאכול מהמזונות הבאים:
סוכר.
מלח.
אלכוהול.
מזונות עמילניים.
מזונות ממותקים למינהם.
סכרין ממתיק מלאכותי.
אפשר לשתות מים מינרלים או מים מורתחים בין הארוחות, ללא הגבלה.
בכדי לגרום להשפעת הרצויה של הדיאטה על חילוף החומרים בגוף, חשוב להקפיד הקפדה יתרה על כל כללי ותפריט הדיאטה מבלי לחרוג מן הכללים (כך טוענים מפתחי הדיאטה).
יום 1
ארוחת בוקר: קפה שחור (ללא סוכר).
ארוחת צהריים: 2 ביצים קשות, סלט כרוב מבושל עם שמן צמחי (שמן זית הולך), כוס מיץ עגבניות.
ארוחת ערב: דג מטוגן או מאודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מירב26/10/2011יום 2
ארוחת בוקר: קפה שחור, קרום לחם יבש.
ארוחת צהריים: דג מטוגן או מאודה, ירק כלשהו או סלט כרוב עם שמן צמחי.
ארוחת ערב: 100 גרם של בשר בקר מאודה, כוס משקה קפיר (משקה יוגורט פרוביוטי ביתי).
יום 3
ארוחת בוקר: קפה שחור, קרום קשה של הלחם.
ארוחת צהריים: קישוא גדול מטוגן בשמן צמחי.
ארוחת ערב: 2 ביצים קשות, 200 גרם בשר בקר מאודה, סלט כרוב טרי עם שמן צמחי.
יום 4
ארוחת בוקר: קפה שחור.
ארוחת צהריים: ביצה לא מבושלת, 3 גזרים מאודים עם שמן צמחי ו15 גרם של גבינה קשה.
ארוחת ערב: פירות.
יום 5
ארוחת בוקר: גזר טרי עם מיץ לימון.
ארוחת צהריים: דג מטוגן או מאודה וכוס מיץ עגבניות.
יום 6
ארוחת צהריים: חצי עוף מאודה, סלט כרוב או סלט גזר טרי.
ארוחת ערב: 2 ביצים קשות, כוס גזר טרי עם שמן צמחי.
יום 7
ארוחת בוקר: תה.
ארוחת צהריים: 200 גרם בשר מאודה + פירות.
ארוחת ערב: ניתן לבחור מכל ארוחות הערב של הימים 1-6 מלבד ארוחת ערב של יום 3.
יום 8
ארוחת צהריים: חצי עוף מאודה, סלט כרוב או סלט גזר טרי.
ארוחת ערב: 2 ביצים קשות, כוס גזר טרי עם שמן צמחי.
יום 9
ארוחת בוקר: גזר טרי עם מיץ לימון.
ארוחת צהריים: דג מטוגן או מאודה וכוס מיץ עגבניות.
יום 10
ארוחת צהריים: ביצה לא מבושלת, 3 גזרים מאודים עם שמן צמחי ו15 גרם של גבינה קשה.
יום 11
ארוחת בוקר: קפה שחור, קרום קשה של הלחם.
ארוחת צהריים: קישוא גדול מטוגן בשמן צמחי.
ארוחת ערב: 2 ביצים קשות, 200 גרם בשר בקר מאודה, סלט כרוב טרי עם שמן צמחי.
יום 12
ארוחת בוקר: קפה שחור (ללא סוכר) + קרום לחם.
ארוחת צהריים: דג מאודה או מטוגן, סלט ירקות וכרוב בשמן צמחי.
ארוחת ערב: 100 גרם בשר בקר מאודה עם משקה קפיר.
יום 13
ארוחת בוקר: ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אפרת סויסה הרוש27/10/2011שיה
הדיאטה הזו נשמעת לי מאוד לא בריאה ונכונה
תנסי לשמור על אורח חיים בריא ,עם תפרי מגוון עד כמה שאת יכולה ושמירה על כמויוצת נכונות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,אשמח אם תענו לי על כמה שאלות!קארין1726/10/2011
אני בת 17 ,שוקלת בין 60-65 קילו על גובה 1.60-1.62
מה אמור להיות המשקל שלי?
אני רוצה להוריד 3 קילו כל חודש עד שאני מגיעה ל-55 קילו,זה אפשרי?
אם כן אשמח לקבל תפריט מתאים ופירוט של פעילות גופנית מתאימה...
תודה מראש!
אני מעריכה את העזרה והייעוץ שאתם נותנים פה לכולם,כל הכבוד! :-)
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,אשמח אם תענו לי על כמה שאלות! - תגובה
אפרת סויסה הרוש27/10/2011היי קארין
אין משקל אחד שמתאים לך ,ישנו טווח משקלים כרגע את בטווח בריא ותקין ,אבל גם יכולה לרדת במשקל וזה יהייה בסדר.
חשוב שתביני שבניית תפריט ותהליך הרזיה לא בנוי רק על תפריט אלה על אורח חיים בריא וכמובן חשוב לעשות תהליך הרזיה נכון ובריא .
אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית על מנת לעשות זאת בדרך הנכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)