מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות צריכת הקלוריות היום יומיתחסויה17/05/2011
הגובה שלי הוא 1.76 המשקל שלי הוא 102
כמה קלוריות עליי לצרוך ביום יום על מנת להוריד 5 קילו בחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות צריכת הקלוריות היום יומית - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי18/05/2011בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
חסויה18/05/2011בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי18/05/2011בהנחה שחילוף החומרים שלך בסדר ותבצעי פעילות גופנית סבירה, בסביבות ה-1600 קלוריות ליום.
אבל אני מאמין שכדי לרדת במשקל ולשמור על התוצאות צריך הרבה יותר מספירת קלוריות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות צריכת הקלוריות היום יומית - תגובה
ד''ר רוני חרמון18/05/2011קצת פחות מהתוצאה של הכפלת משקלך ב- 21.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה לא מוזר הנוסחא הזו?
דנה18/05/2011אם מישהי שמנה מאד והיא תכפיל את משקל גופה ב- 21.6 אז יצא לה מס' קלוריות רב ליום. לא? אני שוקלת בערך 53. הכפלתי ב- 21.6 ויצא לי 1,144.8 האם זה אומר שאני צריכה לאכול בסביבות ה-1000 קלוריות ביום? הנוסחא הזו היא בשביל לשמור על משקל תקין או בשביל לרזות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה להמלצה לדיאטה בריאה ומהירהאורית17/05/2011
אשמח לקבל מידע מבעלות ידע ונסיון ומהמומחים
ברצוני להוריד 5 קילו
גובהי 1.65
משקל 65
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה להמלצה לדיאטה בריאה ומהירה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי18/05/2011אורית שלום,
אני מניח שכל אחד מהמומחים שעוסקים בתחום מסוים עושים את הטוב ביותר שיודעים לעשות. את מוזמנת להכנס לאתר שלי או של המומחים האחרים ולהחליט בעצמך איזו שיטה מתאימה לצרכים ודרישות שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת בבקשה
אורית18/05/2011אני בת 31 גובהי 1.65 ומשקלי 65
אני מעוניינת להוריד 5 קילו בחודש וחצי הקרובים(אירוע חשוב..)
כמה קלוריות עלי לצרוך ביום?
אני עובדת בישיבה אך עושה בהליכון חצי שעה ביום.
בריאה לחלוטין.
תודה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר נסטור ליפובצקי18/05/2011חישובית כ-1700 קלוריות. כמובן אין כמו לעשות אבחון ולבדוק כמה אנרגיה הגוף שלך מוציא במציאות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למדריכת הרזייה ב"שומרי משקל"קרן17/05/2011
אני מעוניינת להירשם ל"שומרי משקל" בפ"ת, ואשמח לשמוע המלצות למדריכת הרזייה באזור זה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפורום לא נהוג להמליץ באופן פרטני.
אהרון רזון17/05/2011בעמוד הראשי של האתר, בצד ימין למטה יש רשימה ארצית של דיאטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופניתאתי17/05/2011
שלום,
אני בגובה 1.58 ושוקלת 55 ק"ג, בת 31 אחרי שתי לידות.
בסה"כ אני מרוצה מהמראה שלי אם כי נשארה לי קצת בטן. אני עושה כל יום כפיפות בטן - כ - 75 בשלושה סטים והולכת פעם בשבוע בלבד פשוט כי אין לי זמן עם הילדים, שיהיו בריאים.
שאלותיי הן - האם התעמלות אירובית אחת לשבוע - "מיותרת" או שאין בה טעם בגלל התדירות הנמוכה? מישהו אמר לי שזה אפילו לא טוב האם כך?
איך אני יכולה להוריד את הבטן? האם התמדה בכפיפות בטן ברמה זו תעזור בטווח הארוך או שכלל לא.
האם הפתרון הוא בדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית - תגובה
ד''ר רוני חרמון17/05/2011אף פ"ג לא מיותרת דיאטה בשילוב כפיפות בטן לאורך זמן יעשו את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורז בסמטינועה16/05/2011
האם יש הבדל מהותי לאורז בסמטי מלא?
הבנתי שאורז בסמטי בריא בפני עצמו
מה עדיף?
וכמה קלוריות יש בערך בכוס אורז בסמטי רגיל/מלא ?
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורז בסמטי - תגובה
ד''ר רוני חרמון17/05/2011ההבדל הוא בין אורז מלא (עם הקליפה והסיבים) ןאורז אחר אין הבדלים נוספים כמעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לסוכרת ותזונהמיכל16/05/2011
אני חולה בסוכרת כבר 8 שנים ולאחרונה התחלתי לסבול מעליות חדות בסוכר אחרי האוכל.
אני מקפידה לאכול תזונה נכונה ומאוזנת ואני מלווה בדיאטנית אבל זה חוזר על עצמו כבר יותר מידי זמן. כמובן שאני ממתינה לתור לרופאה שלי אבל רציתי לשאול האם ייתכן שהתרופה שאני לוקחת יכולה להוביל לכך?
אני לוקחת מטאפורמין. קראתי באינטרנט על תרופה לסוכרת שמתחילה לעבוד כאשר הערכים של הסוכר עולים בשם גאלבוס, האם היא ידועה בטיפול במקרים כאלו בהם הסוכר עולה אחרי האוכל? איך אוכל לדעת שזה נגרם מהתרופה ולא מהתזונה?
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לסוכרת ותזונה - תגובה
ד''ר רוני חרמון17/05/2011דברי רק עם הרופאה לסכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה של ד"ר סימונס רופא בריטי...?ליאת מועלם16/05/2011
שמי ליאת מועלם קיבלתי לפני כמה ימים דף מהקוסמטיקאית שלי על דיאטה של ד"ר סימונטס שלוקחים טיפות הומאופטיות שלוש פעמים ביום מתחת ללשון +תפריט מדוייק
והבטחה לרדת 15 קילו או יותר בין - 23 - ל-40 יום
ההערכה עולה 2,000 ש"ח
מישהו מכיר את הדיאטה הזאת........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת ד'ר סימונס
שרית16/02/2012שלום לך,
אני מכירה את הדיאטה ואף מבצעת אותך.
רק שלי הערכה עלה 650 ש'ח. בהחלט עשקו אותך.
אם לא קנית ותרצי לנסות, את מוזמנת לשלוח אלי במייל, ואני אקשר אותך עם המדריכה שלי.
הדיאטה אכן מאוד מדוייקת. לוקחים את הטיפות, המשקל נושר והכי נהדר זה שהשומן נושר, בלי לגעת במסת השריר או המים.
מקווה שתראי את ההודעה.
המשך יום ניעם
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה של ד"ר סימונס רופא בריטי...? - תגובה
ד''ר רוני חרמון17/05/2011אל תאמיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבאססס !ירדן16/05/2011
שלום, כבר חודשיים אני נמצאת בדיאטה, אך בחודש האחרון אני לא מצליחה להוריד במשקל וזה נורא מתסכל. ידוע לי שהדיאטה שלי יחסית דלה : 1000 אולי רצת יותר, קלוריות ליום כולל פעילות גופנית, לכן ההשערה שלי שקצב חילןף החומרים בגופי הואט וזה מתבטא גם ביציאות שלי בזמן האחרון (אחת ליומיים). ברצוני לדעת מה עליי לעשות כעט כדי שאוכל להמשיך לרזות ? אני אוכלת נורא בריא ובארוחות קטנות ומסודרות, אך אם אעלה את צירכת הקלוריות שלי לא אשמין ? מה עליי לעשות כדי להרזות ? והגיוני שהמשקל לא יורד אך אני עדיין רואה תוצאות ? (מזעריות ביותר אך עדיין)
דרך אגב, אני בת 16 גובה 1.63 משקל 55.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיבה שמדלגים עליי ?
ירדן16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל את לא צריכה דיאטה...
דנה17/05/2011כן, אפשרי שתרדי בהיקפים ולא במשקל.. טבעי לגמרי.. את תרדי במשקל עם הזמן.. ישנה תרופה ישנה שקוראים לה 'עקביות וסבלנות' - היא לא משמינה, כמה שיותר יותר טוב..:) מניסיון, פעילות גופנית טובה מאד, גם בלי קשר לדיאטה, אבל מה שבאמת עוזר לרזות, זה להפחית באוכל.. הקפדה על כמות השמן, וכל הדברים הקטנים שהכי משמינים, עושה את ההבדל.. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבאססס ! - תגובה
ד''ר רוני חרמון17/05/2011הי ירדן קשה לרדת ממה שאין לך משקלך ממש טוב ואת לא צריכה לרדת במשקל לפי כל המדדים זה משקלך ואני מבקש ממך להסתגל ולאהוב אותו ככול שתאהבי יותר את מה שאת רואה במראה יתב לך. אין לך לאן לרדת ולכן את לא יורדת הגוף שלך יודע ופועל נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמלקס או פגלקס לאורך זמןראובן16/05/2011
אני לוקחת נורמלקס או פגלקס לאורך חודשים עקב פיסורה.
האם יש בעיה בכך? (כגון, התמכרות , מעעים עצלות או נזק אחר?)
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלקס או פגלקס לאורך זמן - תגובה
אהרון רזון16/05/2011על אף הנאמר על ידי היצרן, קשה להאמין שהתרופה אינה גורמת להתרגלות ולמעי עצל
כמו כל תרופה אחרת נגד עצירות. במקרה שלך (פיסורה) מומלצות יציאות רכות ולא בתדירות גבוהה כייעוד התרופה. נסי להפסיק את נטילת התרופה לשבוע ובמקומה אכלי תמרים (רצוי זן מג'ול) בנדיבות. אם את סובלת גם מהשמנה צריך לקחת בחשבון את הערך הקלורי ולקזז עם מאכלים אחרים. גם תפריט עתיר ירקות טריים בתור סלט עם שמן אמור לרכך את היציאות.. כמו כן, צמצמי עד כמה שאפשר צריכת ביצים, בננות וגבינות רזות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שמרית
שירי17/05/2011מניסיון (מר) עם פיסורה
ממליצה לך על ניתוח.
אחרי שנה של ניסיונות לטפל, רק ניתוח הציל אותי.
והאמיני לי שזה לא נורא כפי שחושבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מירי , זאת המסקנה הכואבת שלי
זאב17/05/2011צודקת. הגעתי למסקנה הזאת לאחר סבל של כמעט שנה, ואני ממתינה לניתוח. זאת ההמלצה לכל מי שמתלבט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,בר16/05/2011
רציתי לשאול האם זה נכון שכשהארוחות לא מסודרות, אפשר להשמין יותר? מה ההסבר לכך שאחרי כל ארוחה אני חייבת משהו מתוק? האם הרצון לנשנש מראה על משהו לא תקין בגוף? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, - תגובה
ד''ר רוני חרמון17/05/2011הבעיה בראש ולא בגוף מספר הארוחות פחות חשוב מהתכולה בקלורית שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
בר18/05/2011שלום לך, *שאלתי אם לזמני הארוחות יש השפעה ולא לכמות הארוחות.. שמעתי שאומרים שכשהארוחות לא מסודרות, כלומר אין שעות קבועות, אז אפשר יותר להשמין.. האם זה נכון? * האם הצורך למשהו מתוק לאחר הארוחה מבטא אולי חוסר איזון בגוף? (לא רק חוסר איזון בראש..:) תמיד אחרי הארוחה אני מרגישה צורך למשהו מתוק .. (קוביית שוקולד או שתיה מתוקה..) *באחד הספרים קראתי שההשמנה באיזור הירכיים יכולה להעיד על פירוק לא תקין מספיק של סוכר וכיוון שהוא לא מתפרק טוב, התוצאה של זה זה השמנה באיזור הירכיים. יש אמת בדבר? תודה רבה רבה לך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות בוודקה ואן גוךאלה15/05/2011
קראתי במספר אתרים באינטרנט שבוודקה ואן גוך יש בין 0-4 קלוריות ל100 מ''ל וזה לא נשמע לי הגיוני. האם זה יתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות בוודקה ואן גוך - לא ייתכן
אהרון רזון17/05/2011בכדי לחשב את הערך הקלורי, צריך להכפיל את אחוז האלכוהול שבמשקה ב7.
למשל אם האחוז 40:
40 * 7 = 280 קק"ל \100 גר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונהטל15/05/2011
היי,
רציתי לדעת אני לא אוכלת הרבה בשר אילו מאכלים נוספים מכילים את הויטמנים הללו:
ין B12, אבץ, ברזל, וויטמין B6 אני אוכלת הרבה גבינות ביציםאגוזים קטר בעק יוצא לאכול בשר בסופי שבוע עוף, כבד עוף חזה עוף האם זה מספיק?
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה - תגובה
אהרון רזון15/05/2011כל הרכיבים הנ"ל נמצאים בכמות משמעותית עם ספיגה טובה בכבד, בשר בקר, דגים ( הרינג, סלמון, פורל, מקרל ועוד), ביצים. חזה עוף מומלץ לדיאטה בגלל דלות הקלוריות אבל הוא דל גם בערכים תזונתיים כולל הנ"ל.
ברזל ואבץ בכמות גדולה יש גם בשורה ארוכה של מוצרים מן הצומח, אבל ספיגתם מופחתת באופן משמעותי בגלל נוכחות מסיבית של נוגדי ספיגה (בעיקר חומצה אוקסלית, וחומצה פיטית) . מלבד זה, לרוב הם גם בעלי ערך קלורי גבוה. פעמיים בשבוע כבד, פעמיים בשר בקר, פעמיים -שלוש דג מהסוגים הנ"ל וביצה כל יום יספקו את הנדרש ויתכן שבעית השער שלך תפתר (אם קשורה לתזונה).
גבינות רזות, יחסית דלות ברכיבים אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל תקין?ענת15/05/2011
גובהי 1.58 -משקלי 500 קילו-שומרת כבר 3 שנים.עושה הליכה מידי יום
שעה. שאלתי היא האם המשקל תקין? וואיזה חטיף ודיאטטי וכמה פעמים בשבוע מותר לי לאכול?לפעמים בשעה 16.00 מאוד מתחשק לי.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל תקין? - כן, בהנחה שהתכוונת 50
אהרון רזון15/05/2011גם הפעילות הגופנית ראויה. מומלץ להוסיף גם פעילות אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע.
אם החטיף דיאטתי, מותר לפי העדפה לא יותר מאחד ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשתות באמצע האוכל ? ליפני או אחרי ?יניב15/05/2011
שלום ... לא פעם ולא פעמיים שמעתי מאנשים שונים שנוהגים לישתות או ליפני האוכל או אחרי האוכל או גם ליפני וגם אחרי אך חס וחלילה הם ממש ניזהרים לישתות בזמן האוכל .. אני דווקא שמעתי שכששותים באמצע האוכל זה סותם את הקיבה ויותר משביע היתי שמחה ליקורא יותר מידע בנושא ...
השאלות שלי הן ... מה באמת הדבר הנכון לעשות ? והאם שתייה [לא מרובה] של מיים ליפני אוכל ואכילה לאט תגרום לשובע ובכך תפחית את התאבון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר גם וגם וגם.
אהרון רזון15/05/2011הגבלת שתיית המים למועדים מסוימים היא גישה מיושנת שעדיין חלק מהנטורופתים דבקים בה ומביאים טעונים ללא אחיזה במציאות. כל אחד יתאים את השתיה איך שטוב לו בלי הגבלות בכמות או במועד.
אכילה לאט תמיד מומלצת ועשויה גם למתן את התאבון בגלל שתחושת השובע מגיעה בהשהיה מסויימת. כמו כן שתיית מים לפני הארוחה גורמת לאנשים מסויימים לאכול פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאני14/05/2011
אני בת 50 ,מיואשת,עם עודף משקל של בין 25 ל30 קג.בדיקות אחרונות שעשיתי מראות על טרום סכרת,כבד שומני,ובאמתחתי אינספור דיאטות עם הצלחות זמניות.יודעת שצריך ספורט ,תזונה נכונה .השאלה האם אצליח לרזות בגילי?יש למישהו רעיון?מלבד ניתוח כמובן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לרזות בכל גיל.
אהרון רזון15/05/2011קרוב לוודאי שעם ההרזיה המיוחלת יחול שיפור משמעותי בתסמינים הנזכרים ובבריאות בכלל. בעניין "אינספור דיאטות" את לא לבד אלא משתייכת לרוב המרזים המשלים את עצמם שקיים "זבנג וגמרנו". אין דיאטה שהוכיחה את עצמה לאורך ימים. אולי תתעודדי אם תדעי שאני באתי מאותו מקום עד שנוכחתי שרק שינוי רדיקלי באורח החיים,
כאשר הפעילות הגופנית הופכת לעיסוק יום יומי במינון גבוה פותר לצמיתות את הבעיה החמורה המתרידה חלק גדול מהעולם המודרני.
את לא צריכה להיות צמודה לשום דיאטה, כי שם כבר היית ונכשלת. כישלון נוסף רק יזיק גופנית ונפשית. אני מציע לך להתחיל לבצע פעילות גופנית אירובית כל יום לפחות שעה ואימוני כוח פעמים -שלוש בשבוע. יש לוותר על סוכר ולהגביל דראסטית קמח, דגנים ומוצריהם. להמנע מאוכל מטוגן או שמן. חמאה ומרגרינה מחוץ לתחום!. בתפריט היומי המחולק בין 5-6 ארוחות יהיה שפע ירקות לרוב טריים. גבינות עד 5%, רצוי 3%. לשתות רק מים. כל יום 2-3 פירות.
הגיל יקשה במידה לא משמעותית על קצב ההרזיה. ההשפעה היותר משמעותית היא ריבוי הדיאטות באמתחתך שהורידו את קצב חילוף החומרים, אבל לרוב המצב הפיך אם עושים את הדברים הנכונים. אגב, ניתוח בריאטרי לא מספק פתרון לאורך ימים ללא שינוי אורח החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המידע והתשובה הרצינית
אני15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)