מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יתכן שירדתי במישקל .בלי לעשותTCDSVUZJ22/07/2010
היתי שוקלת 90 קילו .
ופתאום עיקלתי סתם ושוקלת 84 קילו.
לא שאני לא מעונינת לרדת בכיף בשמחה .
אני אומנם סובלת מדלקת פרקים ודיכאון .ומקבלת תרופות מטטרוקקסאט ולמיקטל ווולבוטרין
האם יש קשר .
הגעתי למידה 44=46 אבל רק בבכניסת מכנסיים ירדתי במישקל בבטן .
וליפך התיאבון שלי היה חזק מוגזם לגמרה .
אני בכלל לא אוכלת אוכל בריא .
והאמת פחות תיאבון יש לי .ממה יכול להיות הסיבה.
האם זה מראה על משהו לקוי .
מה צריך לעשות רוצה לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ARUI
ד''ר רוני חרמון25/07/2010ירידה במשקל ללא סיבה מחייבת בדיקה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמשה22/07/2010
אחרי שאני עושה שכיבות סמיכה אני מרגיש שהכתפיים קצת כואבות וגם הגב..
האם יכול להיות ששכיבות הסמיכה פוגעות במנגנון הגדילה שלי ובגובה הסופי שלי.?
בן 14
כמה סטים ניתן לבצע ביום מבלי להזיק לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
אהרון רזון22/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=40 id=link]כושר גופני[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות במרקאליהו22/07/2010
ראשית תודה מיוחדת על הפורום, אתם הרוח החיה שמאחורי הדיאטה שלי.
רציתי לשאול כמה קלוריות למאה גרם יש במרק ירקות, המרק עשוי רק מירקות ומים בלי טיפת שמן או תבלינים? אני שואל על מי המרק עצמם בלי תוספת הירקות במנה.
כמה קלוריות במאה גרם יש באותו מרק אך עם תוספת במרק של 1 כרעיים עוף בינוני בלי עור? גם כן אני שואל רק על מי המרק.
כמה קלוריות יש בכרעיים עוף בגודל בינוני בלי עור שבושל במים או בגריל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
אהרון רזון22/07/20101. 5-10 קק"ל
2. 15-25 קק"ל
3. 220-250 קק"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 30 קילו+++ממקודם22/07/2010
אז ככה
ראיתי שאלות דומות פה בפורום אז החלטתי לשאול גם
אני בת 22 הגובה שלי 171
שנה שעברה חזרתי מחו"ל אחרי חצי שנה בניו יורק בחורף במהלך השהות שלי שם רזיתי וזה היה דיי נחמד המשקל שלי היה 72 קילו ותהיתי אולי מישהו יודע איך יכול להיות שלמרות שהייתי בטטת כורסא חלק נכבד מהזמן ולמרות שאכלתי באכול כפי יכולתך -ויכולתי היא רבה!- מלא אוכל סיני מטוגן
בקיצור לא עשיתי שום דבר מיוחד ובכל זאת ירדתי במשקל? אולי אם אני אפענח אני אוכל לשחזר את ההצלחה
מאז שחזרתי לארץ, הביתה... למרות שרציתי להמשיך את המגמה של הירידה... ההפך הוא הנכון זה התחיל בפיטום של אמא ששמחה שאני בבית והמשיך בבטלה מוגברת
בכל מקרה תוך חודשיים כבר עליתי 15 קלו בערך ומאז זה עלה ועלה והיום אני תופסת את עצמי ענקית! 30 קילו ויותר מעל מה שסביר
איך בשם ה' אני מורידה 30 קילו??? בלי להתעלף מהמספר...
:(
המון המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חמודה
ד''ר רוני חרמון19/08/2010יש הסבר לכל דבר אבל זה לא חשוב גם סיפורים כמו שלך די שכיחים מה שחשוב זה שיש לך מודעות ורצון ועכשיו את צריכה הרבה התמדה ודבקות במטרה בכול דרך שתבחרי ותעשי אותה טוב אולי עם יעוץ מקצועי ותשקיעי בכך לפחות חצי שנה תחזרי למידות שלך . ברצון אשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהיעל21/07/2010
שלום, שמי יעל וברצוני לומר שיש לי סימני מתיחה(ככה נראה לי) בצידי הבטן.
כמו ורידים כאלה לבן-ורוד בהיר..
הייתי אנורקסית ועליתי 25 קילו בערך ואני משחקת הרבה עם המשקל.
אם אני ירזה הסימנים יעלמו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי באיכות העור
אהרון רזון21/07/2010גם גיל צעיר הוא יתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדכנת :)שני21/07/2010
טוב אז ביום שני כשהתחלתי את הדיאטה הייתי 64.4
והיום אני 63.6 כמעטטטטטטט קילו בשבוע, ואני לא ממהרת ....
איך ? :)
בצבא בעיקרון לארוחת בוקר אני אוכלת קרקרים עם ריבה/ נס קפה עם חטיף אנרג'י ( אין אפשרות לגבינה בבוקר )
ארוחות ביניים פרי/ חטיף אנרגיה עד 100 קל'
בצהריים אני לוקחת אורז או תפוחי אדמה אפויים + או עוף או שניצל תירס שהבנתי שהוא גם אפוי וירקות
ובערב בעיקר גבינות ביצים/טונה סלטים וקרקרים..
אם יוצא לי לאכול לחם בבסיס אז לא יותר מ 2 פרוסות,
לא יותר מחטיף אנרגיה ביום ,
ומקפידה לשתות המון מים ...
בכל אופן אני ממש מקפידה לא לעבור את ה 1200 , אפילו יוצא לי קצת פחות ....
מה אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תני למבחן התוצאה לדבר
אהרון רזון21/07/2010אם ההרזיה תמשך, התזונה טובה. אם לא, יש מקום לשינוים. בכל אופן, הגוף שלך מגיב יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "לעבוד" על המטבוליזםזוהר21/07/2010
קראתי מאמרים שאומרים שאחת הדרכים הטובות להגביר את המטבוליזם ולעודד אותו לשרוף יותר שומן היא פשוט "לעבוד" עליו.
במקום לצרוך את אותה כמות קלורית כל יום, צריך פשוט לגוון ולהגדיל/להקטין את הכמות יומיום.
האם זה באמת עוזר?
ואיך בידיוק השיטה עובדת?
לשחק עם הקלוריות באופן לגמרי רנדומלי? למשל: 1000>1200>900>1300>1100...
או לנוע בין מספרים מסויימים, למשל:900-1300 קל', מתחילים מ-900 ואז>1100>1300 ואז שוב 900>1100>1300 וכן הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
זוהר21/07/2010ומה הטווח הקלורי המומלץ בין יום לבא אחריו?
200 קל'? פחות או יותר? או לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה200 זה טווח סביר
אהרון רזון21/07/2010אינני בטוח אם משפר את המטבוליזם, אבל אם מתאים לך, אין עם זה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חשבתי ככה ....
שני21/07/2010אבל אמרו לי שזה לא כדאי לא יודעת ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב ובשרדניאלה21/07/2010
שלום,
יש אנשים הגורסים כי שילוב של חלב ובשר אינו בריא או קשה לעיכול וכדומה.
בעיני זה לא מסתדר כיוון שמדובר על שני סוגים של חלבונים ונראה שיש אנשים שבוחרים לחשוב כך או מושפעים מהמסורת היהודית.
האם יש אמת בדבר? האם נכון להפקיד בין חלב ובשר גם מבחינה בריאותית ולא רק דתית?
האם לא נכון מבחינת תזונה בריאה לאכול נניח טוסט עם פרוסת פסטרמה וגבינה צהובה 9%?
תודה,
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר וחלב
דני21/07/2010אני לא מודע לבעיה רפואית. אני קראתי קצת בנושא ואני יודע שחלב באופן כללי זה לא הכי בריא ויכול גם לגרום לאלרגיות. אולי לזה התכוונת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנם חילוקי דעות בסוגיה.
אהרון רזון21/07/2010יש טוענים ששני המזונות משתמשים לצורך עיכול באנזימים שונים ומנוגדים, לכן ישנם גם גוים שלא מערבבים (בטח שלא מסיבות דת).
אני בטוח לפחות בדבר אחד: חלב ומוצריו הוא המקור העיקרי לסידן זמין, והבשר לברזל.בצורת HEME (ספיגתו טובה מאוד). ידוע שסידן בריכוז גבוה מקשה על ספיגת הברזל בגלל ששתי המתכון מתחרים על אותם הקולטנים. על מנת לשפר את אחוז הספיגה של כל אחד מהרכיבים הנ"ל יש להפריד בין שני המזונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה20/07/2010
שלום,
קרה לי היום דבר נורא מוזר לא הצלחתי להבין את סיבתו.
הלכתי היום לשיעור בחדר הכושר הכלל בתוכו פעילות אינטנסיבית.
לאחר 20 דקות מתחילת השיעור הרגשתי סחרחורת נוראית וחולשה, ולכן עזבתי את השיעור באמצע.
ההסבר ביחיד שיכולתי לחשוב עליו היה שאולי לא אכלתי היום מספיק ובעצם נוצר מצב של מחסור באנרגייה לגוף ולכן הרגשתי ככה, אבל זה בכלל לא הגיוני ! כי דווקא אכלתי הרבה לפני השיעור,
(אפילו מעט יותר מן הרגיל- לכן הלכתי לשיעור [ ; ).
מדוע זה קרה לי ? והאם זה אומר שפעם הבאה כשאני אלך לאותו שיעור זה גם יקרה לי ?
אשמח לקבל הסבר [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולות להיות כמה סיבות
אהרון רזון21/07/2010אולי לא שתית מספיק. אולי את בדיאטה לא מאוזנת או דלה מדי. אולי היית עייפה עוד לפני התחלת האימון. אולי הפעילות בעצימות גבוהה עבור הכושר שלך. אולי יש לך ווירוס זמני שגורם לעייפות וחוסר אנרגיה. אם זה לא חד פעמי, מומלץ לבדוק את רמת הסוכר, לחץ הדם ופעילות בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות מה לאכולמשה20/07/2010
שלום לכולם,
אני נמצא בדיאטה עפ"י תפריט שנבנה לי ע"י דיאטנית לפני כחודשיים.
התפריט של 1800 קלוריות ליום
אני כבר לא נמצא בטיפול אצלה.
בעוד מס' שבועות אני אמור להתחיל ללמוד לימודי ערב לתואר ראשון,
הלימודים מתקיימים פעמים בשבוע החל משעות אחרי הצהריים עד שעות הערב המאוחרות מאוד.
אני מגיע לשם מיד לאחר העבודה ולא יכול לעבור בבית לפני.
רציתי לקבל הצעה מה אפשר לאכול בימים אלה לארוחת ערב?
תודה רבה על כל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך?
מיכל21/07/2010היי מרדכי גם אני קניתי את הכדורים של בולזאיי 7 וקיבלתי התמוטטות עצבים מה קרה לך?
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה יש לידליה20/07/2010
אני בגיל 55,שוקלת 79,גובה 164.בשנה האחרונה כל השומן מצטבר בבטן.אבל הבטן גדולה ונפוחה.עשיתי בדיקות ואין מימצאים. הבטן העליונה נפוחה וכאשר אני ממששת את האיזור מהחזה כלפני מטה יש מין נוקשות בבטן.אני לא סובלת מכאבים,לא בחילות,אוכלת רגיל.הורדתי לחם לגמרי,סוכרים,פסטות,אוכלת אגוזי מלך כל יום,גבינות רק קוטג,חלב מעט,פירות מעט,אוכלת בבוקר קואקר,ועושה הליכות. לא יורדת גרם אחד .זה משונה בעיניי.הבטן לוחצת והבגדים צמודים .מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל
אהרון רזון20/07/2010כצפוי, הבדיקות לא העלו מימצאים תחלואתיים בגלל שהבעיה שלך היא אחז שומן גבוה.
אכן, מגיל מסויים הבטן בולטת יותר, וריכוז השומן שם עולה.
נראה שמשטר ההרזיה בו את נוקטת אינו מתאים לך. את פשוט לא מצליחה ליצור מאזן אנרגטי שלילי.
אינני יודע את היסטורית הדיאטות שלך וגם תפקוד בלוטת התריס, אך כנראה, קצב חילוף החומרים שלך איטי. אבחון RMR (קצב מטבולי במנוחה) יתן תשובה בסוגיה הזאת. בינתיים אני מציע לך
תזונה יומית שלא תעלה על 1400 קק"ל ופעילות אירובית של לפחות שעה ביום. הליכה נמרצת היא מומלצת, אבל רצוי לגוון בפעילות נוספת כגון שחיה וכמו כן, להוסיף פעילות אנירובית לשימור מסת השריר. (לא לשכוח תרגילי בטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות אירוביתזוהר20/07/2010
קניתי הליכון כדי להתחיל תוכנית אימונים אירובית לשם ירידה במשקל.
אני לא כל כך מבינה בזה אז הייתי רוצה המלצות לתוכנית יעילה.
בת 22 גובה 167 משקל 63
היום רצתי 40 דקות
כל 10 דקות עצרתי להפסקה של כמה דקות לשתות מים.
רצתי במהירות 8 קמ"ש 9 דקות ואת הדקה העשירית במהירות 10 קמ"ש
ואז הפסקה
וככה 4 פעמים.
כשעצרתי שמתי את הידיים על מד הדופק לחצי דקה בערך והוא הראה דופק שנע סביב 90
ובמדידה האחרונה הגיע ל110.
אני מתכננת להעלות את הזמן לשעה אחרי כמה ימים,
פשוט זו הפעם הראשונה.
באיזו מהירות לרוץ?
מותר לעשות הפסקות לכמה דקות? וכל כמה זמן?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות אירובית
ד``ר נסטור ליפובצקי20/07/2010אנה שלום,
חסר נתון חשוב. תבדקי ותכתבי מה הדופק שלך במנוחה, זאת אומרת כאשר את מתעוררת תבדקי דופק לדקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק במנוחה
זוהר23/07/2010בדקתי כ-5 דקות, נע סביב 59-65
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון בבוקר יותר אפקטיבי?
זוהר24/07/2010קראתי בכמה מקומות שאימון בבוקר על בטן ריקה שורף פי 3 שומן!
האם זה נכון?
או שלא משנה באיזו שעה של היום מתאמנים, שורפים את אותה כמות שומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקותתמרה20/07/2010
שלום!
ידוע שבדיאטה צריך לאכול המון ירקות. אני לא אוהבת לאכול ירקות סתם ככה, חייבת איזשהוא
טיבול אז את הסלט שלי אני מכינה ככה:
חותכת את כל סוגי הירקות... מוסיפה: מיץ לימון סחוט, חומץ, טיפה מלח, שום, ופטרוזיליה
זה בסדר ? אין בטיבול הזה שום חומרים מזיקים נכון? והאם אפשר לאכול סלט כזה בלי הגבלה
בין הארוחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי תמרה
ד''ר רוני חרמון20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריגלצירידיםפישר שוש19/07/2010
אני בת 60 . וכבר 5 שנים יש לי רמה גבוהה של טריגלצרידים 240-260 ואני לא מצליחה להוריד את הרמה גם אם אני אוכלת אוכל בריא . 5 ארוחות מסודרות ירקות ,דגים ,דגנים ושתיה מרובה מה עוד אפשר ? אני עושה פעילות גופנית(צועדת בקבוצת הליכה) אני שוקלת 87 ק"ג גובה 1.74
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב מנצח להורדת רמת הטריגלצרידים
אהרון רזון19/07/2010הרזיה (לפחות 12 ק"ג) + תזונה מופחתת פחמימות + פעילות אירובית יומית (שעה בעצימות בינונית- גבוהה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צוםרחל19/07/2010
שלום שאלתי היא דחופה אני מקווה לקבל עזרה אם לא תודה בכל אופן
בעלי סוכרתי ומתכנן לצום היום, בגלל שהוא מזריק לנטוס והוא מאוזן, קיבל אישורו של הרופא . אני חושבת לארוחה מפסקת להכין לו בשר כדי שישאר יותר זמן בבטן השאלה באיזה כמויות ומה עוד אפשר להוסיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת אינסולין וצום מצב מסוכן מאוד
ד''ר רוני חרמון20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)