מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות.איילת11/07/2010
שלום זאת אני מההודעה הקודמת, פשוט יש לי כמה שאלות ששכחתי לשאול...
יש לי חילוף חומרים יחסית איטי (גם כשאני אוכלת מעט אני מרזה לאט),
אז רציתי לדעת כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול?
בת 14, גובה: בין 1.55-1.58, משקל בסביבות ה50 ק"ג אם לא יותר.
אני לא מאוד מלאה!! אבל אני כן מרגישה לא נוח עם הגוף שלי וגם הרופאה בבית הספר
אמרה שאני בעודף משקל קל.
אני רוצה להרזות אבל מפחדת להרזות יותר מדי ככה שאני אהיה לא בריאה
עם מחזור לא סדיר וכ'ו...אנורקסית אפשר להגיד....(חס וחלילה)
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כדאי לך כבר לספור קלוריות.
אהרון רזון11/07/2010את עדיין בתהליך התבגרותו וצפויה עוד לגבוה. מומלץ כל יום שעה וחצי (עכשיו יש לך שפע של זמן)
פעילות אירובית ולאכול נכון. וותרי או הגבילי משמעותית את המתוקים, דברי מאפה, מטוגנים, שתיה ממותקת (כולל דיאט), מאכלים שמנים, חטיפים. אכלי הרבה ירקות טריים ופירות. הגבילי אכילת לחם (צריך להיות רק מלא), אורז ודגנים אחרים בעיקר דגני בוקר מעובדים. השקלי פעם בשבוע-שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת נערותלארין11/07/2010
אני אמא לנערה בת 17.5 ש גובה 162 משקל 64 הבת שלי רוצה להתחיל בדיאטה ולא יודעת אם ה
תפריט שלה בריא
בוקר: 2כוסות קורנפלקס עם כוס חלב או לחמנייה רגילה עם לבנה או פסטרמה או ביצה קשה או שתי פרוסות סלמי.
צהריים: חזה עוף בתנור עם תפוח אדמה אפוי וסלט ירקות. או דג בתנור או טונה עם שמן (עם מים לא אוהבת)
ביניים: חטיף אינרגי 90 קלוריות או שקית קטנה במבה או פרוסת עוגת בית בלי קרם.
ערב: כמו בבוקר .
השאלות שלי כמה לחמניות מותר לאכול ביום וכמה פרוסות לחם קל מותר לאכול בכל ארוחה .
מה אפשר להציע עוד מאכלים לארוחת צהריים.
בחופשת קיץ היא מבלה עם החברות מחוץ הבית מה אפשר לאכול במסעדות או בקניון ומה עם הקינוח איזה גלידה היא יכולה לאכול ומילקשייק תות בננה היא יכולה לשתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת נערות
לארין11/07/2010מבקשת את תשובתכם מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן.איילת11/07/2010
אני נערה, בת 14. קיבלתי מחזור לפני שנה בערך, והוא סדיר.
אני מאוד רוצה להוריד מס' קילוגרמים, אבל לא משהו רציני, 4-6 ק"ג (אם תקראו לזה
רציני...)
אני כרגע בעודף משקל של 4-6 ק"ג.
רציתי לשאול 2 שאלות -
1) במידה ואני וארזה קצת, החזה שלי יקטן? כרגע הוא בינוני ואני מאוד מפחדת שהוא
ייקטן.
2) האם המחזור הסדיר שהיה לי עד עכשיו ייפסק? גם מזה אני מפחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אהרון רזון11/07/20101) שונה מאחת לשניה, אבל ירידה מתונה ואיטית בד"כ אינה משפיעה.
2) עלול להפסק אם את מגיעה לכיוון הגבול התחתון של טווח המשקל התקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנגוג10/07/2010
שלום רב
ראיתי בחוברת של תחליפים שרבע מנגו נחשב למנת פרי, אבל לא מוזכר אם זה מנגו קטן בינוני או גדול.
אשמח אם תעזרו לי
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנגו
ד``ר נסטור ליפובצקי11/07/2010רבע גדול או חצי קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת 1500 קלוריותערן10/07/2010
שלום יועצי הפורום,החלטתי להתחיל לעשות דיאטה של 1500 קלוריות ליום(שלוש ארוחות עיקריות ושתי מנות ביניים) במטרה לחזור לכושר ולהוריד אחוזי שומן.
אני בן 18,מטר שבעים ושוקל 60 קילו,מטרת הדיאטה שלי היא לא לצנוח מתחת למדד הbmi הבריא אלא לרדת באחוזי השומן לאט לאט.אני מתאמן 3 פעמיים בשבוע בחדר כושר(התחלתי לפני שבוע)ופעמיים בשבוע בקרב מגע במשך שעה.
הbmr שלי הוא 1620 קלוריות,ובטח יחד עם הפעילות הגופנית הוא יותר מזה,השאלה שלי האם
הדיאטה הזו בריאה לפני המדדים שלי?,אני צריך לקחת דיאטה אחרת?,כי אני דיי בטוח שהאימונים שורפים יותר קלוריות ואני אולי נשאר עם חוסר קלורי לא בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד``ר נסטור ליפובצקי11/07/2010נראה לי סביר, אם תראה שאתה יורד מהר, תוסיף עוד כ-300 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרסם את השאלה שוב-צריכת קלוריותYUVI10/07/2010
צריכת קלוריות נכונה...
אחרי שירדתי בערך 29 קילו אני מתרכז כרגע בבניית גוף בצורה נקייה בשביל לא לאגור שומן...
השאלה שלי היא לגבי הקלוריות כי אני סופר כפייתי ואני לא סגור על כמה אני צריך לאכול...
אני בן 18 ,משקל 79 גובה 177.
אני מתאמן כל יום ושורף בערך 200-250 באימוני כוח ו400-450 באירובי שלאחר מכן שאורך 40 דקות. סה''כ בין 600-700 קלוריות מידי יום.
התזונה שלי נעה בסביבות ה1800-2000 ואני חושב שזה יותר מידי לפעמים...
200 בערך אני מקציב למתוקים ומשתדל לחלק את זה על כל היום בשביל להרגיש שאכלתי הרבה ולא לרצות עוד וזה די עובד ככה אני מצליח לאכול קצת ולהסתפק בזה(וזה רק לפעמים כי בד''כ אני לא צורך ג'אנק פוד..)
בקיצור השאלה שלי כמה קלוריות אני צריך לאכול בשביל לשמור על המשקל שלי ואפילו קצת להוריד אחוזי שומן...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
אהרון רזון11/07/2010לפי התאור שלך אתה אמור לרזות באופן מתון עם תזונה יומית של 1800-2000 קק"ל בתנאי שאין לך בעיה מטבולית, וקשה לי להאמין שיש. בלי לדעת את מבנה הגוף שלך, מניח אני שמשקלך האידאלי הינו 68-70 ק"ג, אבל מה שיותר חשוב הוא אחוז השומן שעבורך מומלץ להיות 13-14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי הגיוני
///11/07/2010מצד אחד החישובים לא משקרים אבל מבחינת הגוף שלי
אם אני ארד עוד 9-10 קילו אני אהיה ממש שחיף,ויש לי מבנה גוף רחב
ככה שזה לא בדיוק יחמיא לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט נכוןשירה10/07/2010
לפני כשנה עליתי במשקל מ-58 קילו ל-65 קילו, אני 1.56 וזה מאוד מפריע לי, עשיתי המון פעילות גופנית אבל אכלתי הרבה ולא ירדתי גרם, עכשיו התעשתתי,אני עושה פעילות גופנית פעמיים בשבוע כשעתיים כל פעם-פעילות אירובית והתחלתי לאכול תפריט מאוזן:
דגני פיבר 1 כל בוקר על חלב 1% שומן או חלב אורז
פרוסת לחם קל עם גבינה
לצהריים ירקות מבושלים עם חזה דל שומן
פירות
בערב אני משתדלת לאכול 2 פרוסות לחם קל ביצה טונה בשמן צמחי וסלט.
אם אני רעבה בלילה אני אוכלת עוד פרי או מעדן.
אני עושה את הדיטה כבר שבוע ולא נראה שירדתי במשקל...האם היא נכונה?כמה אני אמורה לרדת?על המשקל נשארתי אותו הדבר, יש לציין ששינוי האוכל הוא קיצוני הייתי אוכלת לא מסודר ואוכל משמין ולא בריא הרבה, בעיקר בלילה...
דרך אגב הרופאה שלי אמרה לי שיתכן ואני סובלת מהצטברות נוזלים ברגלים אני נוטלת גלולות הריון האם זה קשור? ומה ניתן לעשות כנגד זה? אני שותה כ-4-5 ליטר מים ביום האם זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירה
ד''ר רוני חרמון10/07/2010בכדי לרדת במשקל לא מספיק לאכול בריא צריך גם לחשב את סה"כ האנרגיה שאת אוכלת במשך היום לכמות האנרגיה הנצרכת ע"י הגוף שלך. חוץ מזה שבוע זה לא מספיק זמן בדרך כלל המדד הוא של מספר שבועות. כן גלולות יכולות להאיט קצת את קצב הירידה לא אצל כולם ובצקות ברגלים את חייבת להבדק אצל רופא שמבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרינת09/07/2010
בס"ד
שלום אני רינת בת 15 שוקלת 64 בגובה 157 אני יודעת שהמשקל הזה לא תקין.
במשך שבועיים אני בדיאטה (אוכלת עד 1500 קלוריות) ועושה פעילות גופנית 5 פעמים בשבוע בזמן של שעה וחצי-שעתיים כל פעם,שכוללת הליכות וחדר כושר ולא הורדתי אפילו לא קילו !
אשמח אם תסבירו לי למה אני לא מצליחה להוריד כלום מהמשקל שלי.
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רינת
ד''ר רוני חרמון10/07/2010לדעתי את צריכה להתחיל עם 1000-1200 קל' ליום את חייבת לשתות הרבה מאוד מים ואת חייבת סבלנות דברי איתי בעוד חודש חודש יים. קצב הירידה במשקל צריך להיות בממוצע כל שבוע עד חצי קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה אבל....
רינת12/07/2010בס"ד
אממ תודה על התשובה אבל איך מרזים יותר מעד חצי קילו לשבוע כי זה ממש קצת לשבוע.....איך מרזים נגיד 3 קילו תוך שבוע?
ועוד שאלה כמה קלוריות יש מלחמנייה אחת מקמח מלא?
תודה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי09/07/2010
זה בסדר לאכול פעם בכמה זמן פיתה עם שווארמה או 4 בורקסים בתור ארוחת צהרים?
מה לגבי כמה קוביות שוקולד מידי פעם?
האם זה אפשרי לרדת במשקל יחד עם האכילה של הדברים האלה פעם בכמה זמן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לילי
ד''ר רוני חרמון10/07/2010לרדת במשקל זה מדע וזה חייב להיות בריא ולאור השאלות שלך נראה לי שאת לא בעיניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאהרון(:09/07/2010
היי אהרון
אכלתי היום פילה דג דניס בצהריים
ראיתי באינטרנט שהערכים שלו ל-100 גרם זה 182 קל' ו17% שומן
אכלתי שתי יחידות שכל אחת מהן 150 גרם + - זה נשמע הרבה אבל בפועל זה לא נראה הרבה
בכל מקרה זה אומר שאכלתי 50% שומן בארוחה אחת??? ושמנה שווה ל-500+ קל'?
אשמח שתבהיר לי את העיניין
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים לא מדוייקים
אהרון רזון09/07/2010אכן, באחד מהאתרים מופיע שומן 17%, אבל זה מוגזם ולא מסתדר עם הערך הקלורי של 182 ק"ל.
אני מעריך שבמציאות זה לא יותר מ12%, כי אחרת לא נשאר כמעט מקום לחלבון (רק השומן = 153 קק"ל, פרוש הדבר הוא שנשארות 29 קק"ל שהן רק 7 גר חלבון, וזה לא הגיוני)
מכל מקום, דניס נחשב לדג שמן אבל איכותי. לשומרי משקל מומלץ לאכול אותו צלוי על הגריל של התנור או על האש, כאשר רוב השומן ניגר ונשאר בערך 5 גר ל100 גר דג (סביר בהחלט)
בתור ספורטאית מומלץ לאכול את מנת הדג בתור החלבון העיקרי אחרי האימון, אבל מספיק רק 200 גר נטו (לפני בישול). זה בערך 35 גר חלבון שנחשבת למנה מומלצת בארוחה אחת + פחמימות. הגוף הקטן, (48 ק"ג) שלך לא מטמיע יותר מ30 גר חלבון בבת אחת.
לסיכום, 200 גר דניס צלוי בלי השומן הניגר מכיל כ-280 קק"ל.
300 גר = 420 קק"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
(:10/07/2010תודה רבה על התשובה
יפה שאתה זוכר את הפרטים שלי (:
כל הכבוד ושוב תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקות מצליביםגל09/07/2010
שמעתי שברוקלי תרד וכל הירקות האלה רגישים במיוחד לריסוס רציתי לדעת אם זה ממש פוגע בירקות האלו { הריסוס} או שזה באמת זניח הערך שהם מאבדים או הרעלים שהם מכילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואיפה עדיף לקנות סופר,שוק,מקום אחר?
גל09/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גל לא טוב ריסוס לכל הירקות
ד''ר רוני חרמון10/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה
גל10/07/2010זה לא טוב ספציפית לקבוצה שהזכרתי או שכללי זה לא טוב ועד כמה זה נורא ואיפה עדיף לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
גל11/07/2010השאלה שלי אם היא לא הייתה מובנת היא-אם הריסוסים שמשמתשים בהם לירקות והפירות פוגעות במיוחד בירקות כמו ברוקלי ,תרד ושאר הירקות המצליבים ועם כן עד כמה זה גרוע? והאם יש הבדל בין לקנות אותם מהשוק או מהסופר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחס בבקשה!!
גל11/07/2010תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפהתמרה08/07/2010
בוקר טוב!
ויתרתי על מתוקים כמעט לגמרי... השאלה שלי האם זה בסדר לא לוותר על נס של הבוקר עם טיפה
חלב 3% וכפית אחת סוכר? זה יכול להרוס לי את הדיאטה?
אני כן שומרת בכל שאר הדברים, שומנים, סוכרים, בלי שטויות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הורס את הדיאטה
אהרון רזון08/07/2010אבל את צריכה להיות מודעת על התוספת הקלורית: כפית סוכר = 20-25 קק"ל,
רבע כוס חלב 3% = 35 קק"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומןרן08/07/2010
התחלתי לפני חודש וחצי חודשים תזונה בריאה וספורט
התחלתי ב120 בערך נשקלתי היום בבוקר ישר שקמתי
והייתי 103
אני רואה שינוי ענק באזור הבטן
ממש הכול הכול ניהיה יותר קטן באזור הבטן והחזה
ולעומת זאת
הרגליים שלי מאחורה איפה שהתאומים וכל אזור הברכיים
עדיין אני לא רואה הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר הורדת השומן
אהרון רזון08/07/2010שונה מאדם לאדם. ישנו שומן יותר "עקשן" באיזורים מסויימים, אולם אם ההרזיה תמשך, בשלב מסויים תראה שינוי גם שם. אינני יודע את הגובה שלך, אבל מניח אני שיש לך עוד הרבה להוריד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגובה שלי
רן08/07/2010אני מטר שמונים וחמש
ואני בן 16
ותודה על העזרה אחיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צריך לשקול לא יותר מ-80 ק"ג
אהרון רזון08/07/2010מסתבר שהגוף שלך מגיב טוב לדיאטה, אבל היות שעוד לא גמרת את ההתבגרות ,היא צריכה להיות מתונה ומאוזנת ומלווה בפעילות גופנית. הדגש צריך להיות על הפעילות האירובית, לפחות שעה ביום. שלוש פעמים בשבוע גם אימוני כוח אפקטיביים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יודע
רן08/07/2010בדקתי את הBMI שלי ואני יודע שאני צריך לשקול בערך 80-85
ויש לי משקולת יד של 20 קילו
אני מתאמן איתה כולל שכיבות סמיכה ובטן חצי שעה קבוע כל יום
ואני עושה פעמיים בשבוע 60 דקות של פעילות אירובית
שאני שורף בכל אימון 300+ קלוריות
זה בסדר בערך ?
ומשום מה אני לחוץ כזה כל הזמן
אני אומר לעצמי שאני מת כבר לראות 100% את השינוי וזה מחרפן אותי כל היום לחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות אירובית
אהרון רזון08/07/2010לא מספיק פעמיים בשבוע. לפחות עכשיו כשאתה בחופש, תשתדל כל יום, ביחוד שאתה רוצה תוצאות מהירות. עם זאת, אני רוצה לציין שלא קצב ההרזיה חשוב אלא ההתמדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה רבה
רן08/07/2010עזרתה לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן שלא יורדתגלית07/07/2010
שלום,
אני ספורטאית 3-4 פעמים אירובי בחדר כושר, לאחר 3 לידות שגרמו לי לבטן שלא יורדת + אוכל , משקל גופי תקין אחוז שומן נורמלי אבל הבטן מאוד מטרידה אותי, אני משמינה רק בבטן.... לאחרונה השתמשתי בטיפות תמצית אשכוליות שהתברר כבבלת... בימים אחרונים אני מתענינת בגלולות בשם שמדברות על רמות קורטיזון שמתפרקות בבטן וכו' וכו' . מה דעתכם על הגלולות? ומה דעתכם על אבקה שניקראת שובע?? האם הבטן תרד לי ???
תודה מראש
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מציע לך
אהרון רזון07/07/2010להשתמש בגלולות ואבקות כלשהן. גם אם עוזרות, זה לזמן מוגבל, ובנוסף עלול להגרם נזק בריאותי.
נסי לרזות עוד על ידי הגברת הפעילות הגופנית ותזונה נכונה (בהנחה שאת לא בתת-משקל). הורדת אחוז השומן מתחת ל20% עשויה להוריד גם את הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה טובה?נועם07/07/2010
אני בת 34 יש לי הליכון חשמלי בבית רציתי לשאול אתכם בבקשה: אני יודעת שהליכה של 40 דקות במהירות 5.1 קמ'ש שורפת 200 קלוריות.
האם אני יכולה לפצל את ההליכה שלי ל-4 פעמים כלומר כל שעה ללכת 10 דקות.
כלומר ב-4 שעות סך הכל אני אשרוף 200 קלוריות.
זה נחשב ששרפתי 200 קלוריות , ואותה הליכה כמו הליכה רצופה?
אשמח מאוד אם תענו לי ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד``ר נסטור ליפובצקי07/07/2010שלום,
שאלה טובה. על פי ההמלצות האחרונות, את יכולה לפצל כמה שאת רואה העיקר הסך כל הליכה היומי. מבחינתי אם מדובר בשריפת שומן, הייתי מעדיף רצוף.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)