פורום דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות יש במרק אפונה?
    שקד
    01/11/2009

כמה קלוריות זה בערך 3 מצקות( כף של מרק..) מרק אפונה (יבשה)???.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 130

ריקי
    03/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב
    חסויה
    01/11/2009

אני בת 24 משקל 63 ק"ג על 1.63
    אני כרגע משתדלת לעשות תפריט דיאטה שקיבלתי מדיאטנית אבל יש ימים שאני קוראת להם יותר שמירה על המשקל.
    אני אוכלת בארוחת בוקר לחמניה קלה +ביצה וגבינה וירקות+נס קפה עם סוכרזית ,אך לעיתים אני עדיין רעבה אז אני אוכלת כוס חד פעמית של פיטנס (דגנים מלאים) אני יודעת שעדיף שיבולת שועל אך זה לא טעים לי.
    ביניים-פרי
    צהריים- פסטה או תפוא או אורז+סלט+עוף בתנור או טבעול לייט +כף טחינה
    ביניים פרי
    ערב 2 פרוסות קל + גבינה צהובה לייט או קוטג' 5% +סלט+נס קפה עם סוכרזית
    לילה פרי+מעדן דיאט או 1.5% שומן
    * האם הארוחת בוקר בסדר?
    * אני סטודנטית ולצערי אין לי הרבה זמן לספורט כמו שהייתי רגילה(אני פעילה מאוד:הליכה,עיצוב בסטודיו סי) האם זה בסדר שיהיו שבועות שלא אוכל לעשות ספורט אך לפחות אשמור על משקלי?

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• דיאטה לסטודנטית

ליטל סמואל-לוי
    01/11/2009

התפריט שלך מאוזן יחסית כולל ארוחת הבוקר ומחולק נכון לארוחות קטנות. אם את מרגישה מאוד רעבה יתכן שהוא קצת "דל" בשבילך אז הייתי מציעה לך להוסיף עוד פרוסה-שתיים של לחם קל לארוחות או לעבור ללחם מלא רגיל שהוא קצת יותר משביע. טיפ חשוב נוסף הוא לגוון. לגבי הפעילות - כמה שאת יכולה להוסיף זה מבורך. את יכולה לרדת במשקל גם ללא הספורט אבל הוא מאוד חשוב לשמירה, להרגשה ולבריאות שלך. תנסי להיות פעילה גם ללא "פעילות רשמית" - ללכת יותר ברגל, לעלות מדרגות וכו...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לליטל

חסויה
    01/11/2009

כשאני בלימודים אז אין לי אפשרות לאכול ארוחה חמה אז אני אוכלת לחמניה קלה +כף טחינה וחזה עוף מהצומח 5% שומן. זה בסדר? כי בארוחת בוקר אני אוכלת גם לחמניה קלה ובערב 2 פרוסות קל או דגנים מלאים(פיטנס,ברנפלקס). זה בסדר?
    מה דעתך לגבי התוספת של הפיטנס בבוקר?כי לפעמים אני לא שובעת מהלחמניה ואוכלת קצת פיטנס.
    תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרדת שוב
    מירב
    31/10/2009

שלום יש לי שני שאלות אני אחרי ירידה של 15 קילו וכל הדיאטה מבחינת פחמימות אכלתי 6 פרוסות לחם קל וירדתי בחצי שנה את זה בזמן האחרון בסופי שבוע היו לי התקפי בולבוס שאכלתי ללא הכרה וכן כמובן שעליתי שלוש קילו , אני מתחילה את הדיאטה שוב התפריט שלי הוא שני פרוסות לחם קל + שני כפות גבינה ותפוח צהריים ירקות מבושלים עם רסק +שני פרוסות לחם קל וחזה עוף על הגריל וכפית מיוקל בניים- תפוח + שני פרוסות לחם קל כפית ריבה ערב- שני פרוסות לחם קל ושני כפות גבינה וסלט ענק עד עכשין בארוחת בניים לא היה לי פחמימה עם אני ככה אני ירזה שוב ? אפשר להוסיף יוגורט עוד ? אני כל כך מפוחדת ורצה להוריד את הקילוגרמים בבקשה תעני לי עושה שלוש פעמיים ספורט בשבוע

לקביעת תור
    סגירה
    לרדת שוב

הוספת תגובה

• הי מירב

ד''ר רוני חרמון
    01/11/2009

את חייבת לחשב את כמות הקלוריות הכללית היומית שלך ולבדוק אם זה מתאים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה על המשקל
    חן
    31/10/2009

כבר כמה זמן שאני מנסה לשמור על המשקל הנוכחי ופשוט לא מצליחה. אני מנסה לשמור על תזונה בריאה ורזה במשך כל השבוע, אך כאשר מגיע יום שישי ושבת אני מרשה לעצמי לאכול הכל, ולכן במקום לרדת במשקל או להישאר בו, אני מרגישה שאני רק עולה..
    אני מצרפת את התפריט השבועי שלי, ואשמח לדעת מה לא תקין ומה אפשר לשנות או להוסיף..
    משקל- 58 (המשקל בו אני רוצה להישאר, או לרדת קילו)
    גובה- 170
    גיל- 18
    התפריט (ימים א'-ה'):
    בוקר: נס קפה (2 סוכרזית, חלב 1%), 1 קיווי, 1 פרוסת לחם שיפון, 3 כפות קוטג' 3%, עגבנייה (לעיתים גם עם כף זעתר).
    ביניים (בלימודים): סנדוויץ'- 1 פרוסת לחם שיפון, כף חומוס, 1 פרוסת פסטרמה 3%. סנדוויץ'- 1 לחם שיפון או עם מרגרינה ופרוסת גבינה צהובה 5% או עם כף ממרח תמרים. ליד הסנדוויצ'ים- ירקות (מלפפון, גזר, פלפל), תפוח עץ.
    צהריים [רק בימים קצרים]. השבוע אכלתי- 1 כוס עדשים מבושלים, כמה חתיכות מפשטידת קישואים (ללא גבינות), חצי חציל קלוי.
    א. ארבע- נס קפה, מעדן שוקו 3%/ דגני בוקר (שוגי, פיבר וואן, גרנולה וכו') עם חלב 1% (בערך 300 מ"ל)
    ערב- סלט (1 מלפפון, עגבניה, פלפל, כף מיץ לימון משומר), 1 פרוסת לחם שיפון, גבינה/ קוטג' 3% (2-3 כפות), חביתה (2 ביצים).
    ימי שישי:
    בוקר- נס קפה, קיווי.
    ביניים- לחם עם קוטג' וסלט ירקות.
    צהריים- לא תמיד יש, אבל יש נשנושים של כל מיני דברים מתוקים..
    ארבע- נס קפה + נשנושים...
    ערב- 2 כפות אורז, 2 כפות אנטיפסטי, 1 כרעיים, 2 כפות שעועית ירוקה מוקפצת, והשבוע גם כמה שניצלים קטנים עם בערך 3 כפות קטשופ.
    אני יודעת שחסר בשר בתפריט, וזה משום שהייתצי צמחונית עד לא מזמן ולכן אני רגילה לתפריט שכזה... אני משתדלת להכניס מידי פעם בקר, קציצות עוף (קנויות) ופסטרמה.
    בנוסף לתפריט- בכל יום 3 ליטר מים (בערך 1 ליטר אני שותה עם מעט תרכיז אשכוליות דיאט).
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על המשקל

הוספת תגובה

• פרט חשוב ששכחתי להוסיף...

חן
    01/11/2009

לאחר ארוחת הערב ביום שישי-
    נס קפה + 2 חתיכות בינוניות של עוגה / גלידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ח

ד''ר רוני חרמון
    01/11/2009

לשמור על המשקל זה לא רק האוכל שאת אוכל בפרק זמן מסויים. הדבר החשוב זה משך הזמן שאת עושה את הדיאטה אם תתמידי על 3 דברים חשובים תצליחי. 1. תבני תפריט שמתאים לך מבחינה קלורית לפי משקלך גילך ומבנה גופך. 2. תתאימי את הפ"ג שלך לתפריט ולגופך. 3. תתמידיבמשך 3 חודשים לפחות ללא הפסקות אפילו של יום אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חן
    01/11/2009

התפריט שרשמתי הוא פחות או יותר תפריט קבוע למשך המון זמן...
    רציתי לדעת האם החריגה השבועית הקבועה בימי שישי גורמת לעלייתי במשקל/ האם לפי הגובה והמשקל זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון יכול לענות?

חן
    03/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות שיפור.

אהרון רזון
    03/11/2009

- מרגרינה הוא אחד המזונות המזיקים ביותר
    -פסטרמה הוא בשר מעובד המכיל כל מיני חומרי ם לא בריאים. גם לא הייתי סומך שיש בו רק 3% שומן. עדיף פרוסת צלי ביתי רזה
    -לחם ואורז מלא בלבד
    -בלי מעדן שוקו
    סוף שבוע
    ----------
    -בלי נשנושים של דברים מתוקים
    -כרעיים ללא עור ושומן
    -במקום שניצלים, עוף\בקר רזה צלוי או מבושל ללא רוטב
    -במקם קטשופ - רוטב עגבניות.
    -קציצות עוף לא קנויות אלא מבשר נטול שומן טחון בבית.
    -בלי תרכיז דיאט (מכיל אספרטיים, לא בריא)

על מנת לשמור על המשקל (הנמוך מאוד) את חייבת פעילות גופנית (כמעט) יומית , אחרת לא יילך.
    אל תנסי לצמצם באופן מוחשי את ההיקף הקלורי של התפריט מעבר להמלצות, יש אולי מקום להפחתת הפחמימות (למשל לחם) לטובת ירקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה..!
    נערה מודאגת17
    30/10/2009

הי אני נועה בת 17 וחצי,עשיתי לפני שנתיים וחצי דיאטת כאסח שאכלתי כמעט 300 קל' ליום וגם בקושי, הגובה שלי 1.56 ושקלתי 55 , וירדתי ל 47 למשקל תקין,אבל נכנסתי לזה חזק והגעתי למשקל של 42 קילו.ואז הדיאטנית אמרה לי לעלות אז עליתי ל 45 והתחלתי לטחון ולטחון וככה עליתי ושמנתי ועברתי הרבה דכאונות מזה ושנאה עצמית ועכשיו אני שוקלת 53-4 על 1.57
    אני מרגישה מזעזע.
    הבטן שלי ענקית הרגליים ידיים כל הגוף.עכשיו חורף ואין לי איך לעשות הליכות וריצות כמו שאני תמיד עושה.
    יש לי חוג אירובי ועיצוב בסטודיו של דודה שלי אני עושה 45 שיעור פעמיים בשבוע.
    ואני עולה רק במדרגות כל יום לפחות 6 קומות.
    התפריט שהרכבתי לעצמי:
    בוקר-נס קפה עם חלב 1% ו 3 כדורי סוכרזית קטנים.
    בבית ספר-2 פרוסות לחם קל מלא+קוטג' 1%/פסטרמה דלת שומן 1%+מלפפון ירוק+פרוסת עגבנייה בפנים+גזר אחד שלם.
    צהריים-כרוב לבן מלפפון עגבניה גמבות קישוא קולורבי עם תבלינים ומים במחבת ועוף עם מרק עוף ביתי ובצל מבושל ופרוסת לחם קל אחת.
    ערב-מעדן דיאט שוקולד ונס קפה עם חלב 1% וסוכרזית.
    בין לבין אני לועסת 3 יחידות של מסטיק ללא סוכר של אורביט.

כמה אני יוכל לרדת בשבוע עם התפריט הזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..!

הוספת תגובה

• הי מודאגת

ד''ר רוני חרמון
    01/11/2009

יש לך סיבה לדאוג לדעתי יש לך הפרעת אכילה ואת חייבת טיפול ויעוץ לפני שיהיה גרוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את באמת לא צריכה דיאטת כאסח

ריקי
    03/11/2009

הפרעת אכילה זה לא משהו בריא..

אני מדברת מנסיון, היה לי את זה, עד שלא התחלתי לאכול בריא, וניסיתי דיאטה בריאה, כלום לא הלך לי.

את צריכה לנסות דיאטה אחרת, קצת יותר בריאה..

[
    עד עכשיו - הורדתי 10 ק"ג ואני לא רעבה. חבל להרעיב את עצמך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין סי ומשקל תקין, מה הקשר?
    זיוה ב.
    30/10/2009

קראתי מאמר באחד האתרים לפיו ויטמין סי חשוב לשמירה על משקל תקין
    האם יש בזה משהו, חוץ מחיזוק המערכת החיסונית ?

הוספת תגובה

• הי זיווה

ד''ר רוני חרמון
    01/11/2009

אין קשר לשמירה על המשקל וויטמין סי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לרדת במשקל עוד קצת
    מאי
    29/10/2009

ירדתי במשך 3 חודשים 7 קילו..כרגע אני 1.60 בת 16 ,שוקלת 50.
    אחרי שהגוף שלי היה כמה חודשים במצב של 800 קלוריות ליום,הרגלתי את הגוף שלי ל1400 קלוריות ביום ועכשיו אני שוב רוצה להוריד במשקל ולהגיע ל47/46...הייתי רוצה לדעת אם התפריט שלי הוא טוב לירידה,ואם כן מה הוא טווח הירידה כל שבוע?
    בוקר:לחמנייה עם פסטרמה/טחינה/חביתה.
    ביניים:תפוח
    צהריים:כוס אורז/פתיתים/פסטה ו150 גרם בשר.
    ביניים:חצי כוס דגנים וחצי כוס חלב.
    ערב:2 פרוסות לחם וחביתה+2 כפות גבינה+מעדן/גבינה צהובה ב2 פרוסות לחם+מעדן/לחמנייה עם פסטרמה ומעדן.
    ביניים:אפרסק
    יש לציין שהתחלתי 3 פעמים בשבוע פעילות גופנית של אירובי.
    אם התפריט לא מתאים לירידה,תוכל לומר לי מה לשפר?

תודה רבה[=

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לרדת במשקל עוד קצת

הוספת תגובה

• שיפורים

אהרון רזון
    29/10/2009

בוקר:לחמנייה עם פסטרמה/טחינה/חביתה.
    ===לחמניה מלאה. לא פסטרמה אלא צלי ביתי. פילפל אדום

ביניים:תפוח

צהריים:כוס אורז/פתיתים/פסטה ו150 גרם בשר.
    ===אורז\פסטה מלא. גם סלט עם 2 כפיות שמן זית

ביניים:חצי כוס דגנים וחצי כוס חלב.
    ====לא דגנים מתועשים אלא שיבולת שועל. חלב 1%

ערב:2 פרוסות לחם וחביתה+2 כפות גבינה+מעדן/גבינה צהובה ב2 פרוסות לחם+מעדן/לחמנייה עם פסטרמה ומעדן.
    ===בלי מעדן. לחם מלא. סלט . לא חביתה אם אכלת בבוקר
    ביניים:אפרסק

יש לציין שהתחלתי 3 פעמים בשבוע פעילות גופנית של אירובי.
    אם התפריט לא מתאים לירידה,תוכל לומר לי מה לשפר?
    ===את כבר רזה. למה לך להגיע על גבול תת-משקל עם כל הסיכונים הבריאותיים כולל הפסקת הווסת? אם בכ"ז, את צריכה לאכול בהתאם לתפריט המשופר (זה המינימום הדרוש) ולבצע פעילות
    גופנית לפחות שעה ביום. תוכלי לרזות עד חצי קילו לשבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להתחיל....
    דורה
    29/10/2009

אוףףףף. אני זקוקה לעזרה. אני כל כך רוצה להרזות כ-5 ק"ג אבל לא מצליחה לאכול עפ"י תפריט. לא מצליח להתגבר על "מה שבא לי". בד"כ בא לי דברים בריאם ולא משמינים דווקא, אבל הכמויות זו הבעייה. כשבא לי עוד פרוסה עם ביצה או גבינה אני פשוט לוקחת, ושוכחת כמ השאני רוצה לרזות, וכמה כדאי לי לוותר על התוספת, תוך מתן כל מיני תירוצים לעצמי (זה בסדר, ממחר, זו כולה פרוסה וכו'.). אולי אולי לקבל עצות מועילות???

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להתחיל....

הוספת תגובה

• הי דורה

ד''ר רוני חרמון
    29/10/2009

בעייתך בעיית רבים לכן גם לא כולם מצליחים לרזות. בכדי לרזות צריך אופי החלטה ודבקות במטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה אני צריכה לשקול
    שקד
    29/10/2009

בת 16: אני שוקלת 39 והגובה שלי הוא 150.5. מהו המשקלהאידיאלי בשבילי?? (מבנה הגוף שלי הוא בין בינוני לקטן)-בבקשה אל תפנו אותי למחשבונים...

בנוסף כמה קלוריות בערך אני צריכה לאכול ביום? אמרו לי ש-1400....

לקביעת תור
    סגירה
    כמה אני צריכה לשקול

הוספת תגובה

• הי ליאת

ד''ר רוני חרמון
    29/10/2009

את צריכה לאכול כ- 1200 קל' ליום ומשקלך צריך להיות לא פחות מ- 42 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני אוכל 1200 קלוריות אני אשמין?

שקד
    29/10/2009

אני לא רוצה להשמין ואני לא יכולה כרגע לעשות פעילות גופנית מסיבה בריאותית.. אם אני אוכל כ1400 קלוריות ביום אני אשמין??

אם אני אוכל לעשות פעילות גופנית כמה קלוריות עליי לצרוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון: אם אני אוכל 1400 ק"קל..!!!

שקד
    29/10/2009

..............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן
    מאי
    28/10/2009

אני אחרי הרזיה של 6 קילו שהורדתי תוך 8 חודשים...ד"א עכשיו אני שוקלת 49.5,איך ארד עוד במשקל ל47/46??

תודה(:

לקביעת תור
    סגירה
    כן

הוספת תגובה

• מה כן?

אהרון רזון
    28/10/2009

כדי להקל על מתן תשובה, עליך להוסיף הודעה זו להודעה המקורית בה נמצאים כל הפרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ
    חסויה
    28/10/2009

אני עושה תפריט דיאטה שקיבלתי מדיאטנית. אני בת 25 משקל 63 ק"ג גובה 1.63
    בבוקר- אני אוכלת לחמניה קלה (קונה בסופר ורשום עליהן קל)+ביצה או קוטג' או גבינה צהובה 5%+עגבניה+נס קפה עם סוכרזית
    ביניים פרי
    צהריים- לחמניה קלה +כף טחינה מוכנה או חומוס+ירקות או טבעול לייט או חזה עוף בתנור+ספגטי או אורז או תפו"א +סלט +כף טחינה
    ביניים פרי
    ערב- 2 פרוסות קל או לחמניה קלה + קוטג' 5% או גבינה צפתית 5% +ירקות+נס קפה עם סוכרזית
    פרי
    * 2-3 בשבוע אוכלת חטיף אנרגי 99 קלוריות (יש בו מעט שוקולד,אני סטודנטית וחייבת מתוק).
    * שותה המון מים
    * מנסה להקפיד על 3 הליכות+ 3 עיצוב בסטודיו סי(בלימודים קשה להקפיד)
    * האם לחמניה קלה במקום 2 פרוסות קל זה בסדר???
    תודה רבה...

לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• נראה בסדר

אהרון רזון
    29/10/2009

לחם\לחמניה\אורז\ספגטי מלאים בלבד. אפשר להחליף 2 לחם= 1 לחמניה קטנה.
    עוף עדיף על טבעול.
    אני מסתייג מן החטיף.
    העיצוב בסדר גמור. ככל שתעשי יותר הליכה נמרצת תרזי יותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני בסדר
    רחלי
    28/10/2009

אני בת 25, גובה 1.57 ומשקל 64 קילו.

התפריט שלי הוא:
    בוקר: 50 ג' ברנפלקס דיאט + חלב 1%
    ביניים: פרי
    צהריים: עוף + כוס פחמימה + סלט
    ביניים: פרי + דנונה 0%

סנדביץ קל + קוטג' 1% (לפני ספורט)
    סנדביץ קל חומוס + פסטרמה 1% (אחרי ספורט)

בערב סלט לפעמים עם סנדביץ קל.

אני עושה ספורט בין 3 ל5 פעמים בשבוע.

עד עכשיו הקפדתי על התפריט אך השתוללתי בסופ"ש ולכן השמנתי.
    אם אני אסתום את הפה בסופ"ש ואקפיד אך ורק על התפריט, כמה אני יכולה לרדת בחודש? וכמה ארד אם אני אגביר את כמות הפעילות הגופנית ל6-7 פעמים בשבוע?
    (חשוב לי לדעת כי יש לי נסיעה לחול בעוד חודש)

לקביעת תור
    סגירה
    האם אני בסדר

הוספת תגובה

• בסדר, אבל מה בנסיעה?

אהרון רזון
    28/10/2009

הדיאטה אינו מבצע חד פעמי, אם בנסיעה לא תמשיכי להקפיד, כולל פ"ג, תעלי את הכול בחזרה,
    ואם הנסיעה ארוכה, תשמיני יותר ממה שהורדת. זאת תופעה בדוקה אצל מי שמרזה לקראת נסיעה
    כמטרה בפני עצמה.
    התפריט בסדר, הייתי מוסיף ירק בבוקר ומוריד את הפחמימה בצהריים כי יש לך מספיק סנדביצ'ים (קמח מלא). העוף ללא שומן ועור, יש לגוון בדג טרי צלוי.
    אני לא יודע מה היקף ואופי הספורט, אבל אם את רוצה לראות תוצאות מוחשיות תוך חודש, צריך לפחות שעה וחצי ביום, פעילות אירובית בעצימות בינונית, רצוי מפוצל. תוכלי להוריד עד 4 ק"ג בחדוש הראשון, אם זאת התחלת הדיאטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחמימות בצהריים

רחלי
    29/10/2009

האם אני חייבת להוריד את כוס הפחמימה בצהריים? ניסיתי את זה בעבר אבל זה מאוד ביאס אותי כי המשמעות של זה היא להיפרד מפירה/פסטה/פתיתים וכו' שאני מאוד אוהבת....

כמה קלוריות יש בתפריט שלי? כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום (בהרזייה/ שמירה על המשקל)

כמו שאמרתי אני עושה ספורט 3-5 פעמים בשבוע, כל פעם במשך שעה, יום אחד חיטוב, יום אחר ספינינג/אלפיטי. זה לא מספיק??,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לרזות בלי וויתורים?

אהרון רזון
    29/10/2009

אם אפשר היה לא לוותר על שום דבר שאוהבים וגם לרזות, לא היו כבר שמנים בעולם.
    זה עקרוני, אבל במקרה שלך אפשר להמשיך עם פחמימות (במתינות ומלאות בלבד), אך הקצב יהיה איטי יותר. כפי שאמרתי יש לך הרבה עמילנים ביום בצורה של כריכים וברנפלקס. אני לא בעד הפרדת המזונות (שילובים) כלשונה, אבל מעודד אכילת בשר (כולל דג) עם ירקות בלבד. זה עוזר להרזיה ועוד יותר לשמירה. הרבה אנשים, ואני ביניהם, אימצו את השיטה כאורח חיים.
    בתפריט המקורי שלך יש כ1400 קק"ל ובשלב הזה תואם את צרכי הגוף שלך, כולל הרזיה מתונה עם הפ"ג. אם את רוצה לרזות יותר מהר ועדיין בריא, צריכה לאמץ את ההמלצות שלי. מינון הפ"ג שלך מתאים להרזיה מתונה ולשמירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסויה
    27/10/2009

שלום אמא שלי קנתה לחם כפרי ללא שמרים שרכיביו הם סוגי קמחים :שיפון מלא וכו' ומלח וסוכר , עד כאן הכל בסדר (גם הלחם טעים ) אבל מה שלא נראה לי הגיוני זה שעל השקית כתוב שיש רק 67 קלוראיות במאה גרם ! האם זה הגיוני?!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לא 100 גרם אלא פרוסה.

אהרון רזון
    28/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף בכולסטרול..דג סלומון
    שקד
    27/10/2009

יש לי עודף בכולסטרול האם כדאי לי לא לאכול דג סלומון?
    איזה דגים אני יכולה לאכול במקום? שהערך הקלורי שלהם יהיה גם נמוך וגם הכולסטרול נמוך..?
    כמה קלוריות יש בערך בחתיכת דג סלומון?
    האם בקלה מומלץ?
    כמה קלוריות וכולסטרול יש בערך בחתיכת דג בקלה?
    כמה זה בערך 100 גרם?

לקביעת תור
    סגירה
    עודף בכולסטרול..דג סלומון

הוספת תגובה

• מומלץ לאכול סלמון פעמיים בשבוע.

אהרון רזון
    27/10/2009

כמות הכולסטרול אינו גבוה רק 65 מ"ג ל100 גרם נטו. זה פחות מעוף או בקר, אבל להבדיל מהם
    יש בו מעט שומן רווי (לא בריא) והרוב הוא בלתי רווי (בריא) כולל כמות משמעותית של אומגה 3.
    תזונה דלה בשומן רווי מומלצת לבעלי כולסטרול גבוה, כי השומן הרווי מזיק יותר מאשר הכולסטרול שבמזון (אבל כמובן שגם בו לא צריך להגזים). הכיני את הסלמון בגריל שהתנור כך שהשומן ניגר,ללא
    רוטב ובמקרה הזה אין בו הרבה קלוריות. 150-200 קק"ל במנה משביעה.
    בקלה אינו דג איכותי כמו סלמון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לאכול ארוחה עיקרית?
    רוית
    27/10/2009

שלום אני בת 27 שוקלת 62,התחלתי דיאטה בה הפחתתי מכמויות האוכל,והליכה של כ4 ק"מ כל יום, הבעיה העיקרית שלי היא שאני עובדת כל יום מ9מעד 6 אין לי מיקרו במשרד שאני יכולה להכין אוכל בריא בבית ולחמם במשרד ולאכול אוכל מבחוץ אני מעדיפה שלא,האם זה אפשרי שבמשך יום העבודה אני יאכל לחם קל או לחמית עם קוטג' ומאוחר יותר ברנפלקס עם חלב ואת הארוחה העיקרית של היום אני יאכל כשאגיע הביתה בסביבות 6וחצי 7,וזה אומר פסטה עם חזה עוף או דג בתנור או ירקות מאודים וכ'? יש לציין שאני הולכת לישון כל יום ב11 12 בלילה ועושה הליכה ב8,אז זה קריטי אם אני יאכל בשעה 7 את הארוחה שלי העיקרית? תודה רבה לכם ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    מתי לאכול ארוחה עיקרית?

הוספת תגובה

• חשוב מה וכמה אוכלים ופחות מתי.

אהרון רזון
    27/10/2009

אין בעיה לאכול את הארוחה העיקרית בערב, בעיקר שאת הולכת לשון מאוחר. בכל זאת השתדלי לאכול לפחות 4 פעמים ביום. אל תשכחי לקחת לעבודה ירקות וגם פרי.. הלחם הקל צריך להיות מקמח מלא. חלב 1%.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה