מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת הרזיה מהירהניב27/10/2009
בס"ד
בוקר טוב,
אני מעוניין לעשות דיאטת
הרזיה מגוונת,כלומר בשילוב
של כל אבות המזון הנחוצים לגוף.
ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות דיאטה
ונשברתי...ושוב אכלתי וטחנתי לצערי!!
יש לי בעיקר בעייה בשומנים בישבנים
ובצדדים...
מה אני יכול לעשות כדי להוריד בעיקר
שומנים בצדדים ובישבנים?
עכשיו..אני מודע לכך שלא ניתן להוריד
היכן שומנים שרוצים (על-פי מידע רפואי)...זה פשוט יורד לבד...אבל זה ממש לא!!
ניסיתי כמה פעמים הורדתי כמה קילו מהבטן
אבל אחרי זה זה נעצר ואז שוב פעם התחלתי לאכול....
איך אני יכול להוריד בצדדים בכל זאת??
תודה,
ניב רגב...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה חושב שהפעם תצליח?
אהרון רזון27/10/2009ועוד בדיאטה מהירה. אחרי כל הכשלונות והתסכולים הגיע הזמן לפנות למומחה שילמד אותך לאכול נכון בהתאם לנתונים, מגבלות, העדפות ויעד המשקל שלך. אם הוא מספיק מקצועי יסביר לך שבלי פעילות גופנית אפקטיבית יהיה לך קשה לרזות ובעיקר לשמור. הוא גם כן יסביר שאין מבצע מהיר חד פעמי להרזיה אלא קנית הרגלי אכילה נכונים ופ"ג כאורח חיים.
כאשר תרזה מספיק תפתר במידה זו או אחרת גם בעית העודפים שמפריעים לך, אבל אין שום אפשרות לכוון את ההרזיה (גם את ההשמנה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם הקלוריות של..שקד26/10/2009
1 פרוסה לחם מלא?
1 ביצה?
1 תפוח?
1 פרוסה של חלה?
1 קלמנטינה?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף...
שקד27/10/2009כפית קוטג' 5%
תודה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דחוף...
שקד27/10/2009כפית קוטג' 5%
תודה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב קלוריות חלק מהדברים
בת 1827/10/2009פרוסת לחם מלא- 40 קל'
ביצה- 70
תפוח בינוני 50
כפית קוטג' 20
קלמנטינה 30
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אניאני26/10/2009
אני בת 20 אני 1.70 שוקלת 73 אני רוצה לרדת 20 קילו לפחות
התחלתי דיטטה בבוקר כפית לבנה או שוקלד או שיצא לי או סתם בפלה ב12 אני מרגישה רעבה אני אוכלת קורנפלקס ולפעמים אני אוכלת תפוח לבד או מוסיפה לקורנפלקס והבעיה לא יודעת האם התפוח ממולץ בדיאטה כי אני יודעת שיש בו הרבה קלוריות אני 5 אוכלת בצלחת מאוד מאוד קטנה ובלילה אני אוכלת סלט
אבל השאלה השניה שלי היא האם בערב כדאי לאכול אפילו אם זה סלט ומה עוד לפעמים אני שותה נס וקצת קורנפלקס עם הסלט ולפעמים אני אוכלת עוגיה אבל קטנה מאוד
האם אני ארד במשקל ב דיטה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התזונה שלך לא בריאה וממנה לא תרזי
אהרון רזון26/10/2009- התפוח מומלץ
-בערב כדאי ומומלץ לאכול אבל לא מה שאת אוכלת (מלבד סלט שהוא בריא)
- קראי את ההודעה (כולל שיפורים) של דניאל כדוגמה לתפריט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אידוי בצלאבי26/10/2009
כאשר אני מאדה בצל אז נוצר מיץ ירוק כזה שאני מעריך שזה תמיסה המכילה את הויטמינים של הבצל. האם אני אמור לשתות את זה על מנת להנות מסגולות הבצל או שרוב הויטמינים לא נאבדים במהלך האידוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אידוי
אהרון רזון26/10/2009כעיקרון, אידוי נכון של ירקות צריך להיות קצר עד כמה שניתן ובכלי מכוסה. במקרה הזה רוב הערך
התזונתי נשמר, אם שותים גם את מי האידוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בירור קטן
אבי26/10/2009אז אתה אומר לשתות את מי האידוי נכון? ואני מאדה בצול לבן + בצל סגול במשך רבע שעה. זה יותר מידי או שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
אהרון רזון26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת מונטניאקsilan26/10/2009
שלום רב,
אני מעוניינת לעשות בשיטת מונטניאק
מה דעתך על השיטה והאם היא יעילה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, בתנאי
אהרון רזון26/10/2009שמגבילים את הכמות בהתאם לנתונים, פ"ג ויעד, ולא כפי שטוענים (מסיבות מסחריות, כמובן) שאפשר לאכול כמה שרוצים.
גם חלוקת התזונה היומית לשלוש ארוחות בלבד אינה תורמת להרזיה. ההתר לשתיית 3 כוסות יין
ליום (המון קלוריות) והעידוד לשתיית מיצים טבעים אינם במקומם. אני מסכים בהחלט עם איסור אכילת סוכר, דבש, קמח לבן, קורנפלקס וכו", אבל זה רצוי ליישם בכל דיאטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה***26/10/2009
שלום,
אני מנסה לרדת במשקל ורק ניראה שאני עולה
אני מנסה לאכול כמה שפחות בארוחה אבל אני לא מצליח
וממתקים הם החולשה שלי כמובן שאני לא מגזים כמו שהייתי אבל בכל זאת אני כל פעם מפחד לאכול ולעלות במשקל
אני בן 17 שוקל 60-61 הגובה שלי ה1.60 ואני מיתאמן קבוע כל יום
ריצה 5 פעמים בשבוע
קפיצות בחבל 2 בשבוע
מתח שכיבות שמיכה
כפיפות בטן משקולות
ואיגרוף תילאנדי 2 בשבוע
אם תוכלו לעזור לי אשמח
תודה מראש D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טל
ד''ר רוני חרמון26/10/2009משקלך בסדר מתוקים אינו תחליף לאוכל רצוי להמנע לחלוטין מהם ההתיחסות אליהם הוא כמו לסם. בקצב הפעילות הגופנית הגבוה שלך אתה חייב תוכנית מזון בריאה ומתאימה לפעילות כזו רצוי לקבל יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום מאוד דחוף לי לדעתליאור26/10/2009
אני בת 16 ואני באמצע דיאטה. היא לא כל כך בריאה, אבל עוזרת לי לפחות! עשתי המון דיאטות ולא הצלחתי. היום אני ירדתי כבר יותר מעשר קילו, ממשקל 75 ל.63 אבל אמרו לי משהו שמטריד אותי מאוד.זה נכון שגם כשאני יהיה 45 קילו(זאת המטרה שלי כי הגובהה שלי הוא 154),אז תשאר לי בטן, או שהגוף שלי התעוות?חשוב לציין, שאני לא עושה ספורט.
חוץ מרקוד פעמיים בשבוע כל פעם שעתיים.
זה נורא חשוב לי בבקשה תענו לי
בתודה ליאור
נ.ב
אם זה עוזר לתשובה,אז הדיאטה שלי היא בערך ככה:
אני אוכלת סנדוויץ אחד ביום,כל יום משהו אחר או טונה או ביצים או גבינה בפנים(אגב אני צימחונית)
ואם אני ממש רעבה, אז אני אוכלת ירקות או יורגטים ולפעמים ארוחה מבושלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ליאור
ד''ר רוני חרמון26/10/2009הירידה במשקל לא משנה את הנתונים הבסיסיים של גופך בדרך כלל הירידה הינה פרופורציונלית. למי שיש בטן תשאר קצת בטן ולמי שיש ירכיים רחבות הפרופורציות ישארו בהתאמה.
התזונה שלך ממש לא בריאה ואת זקוקה ליעוץ. שאיפתך למשקל כזה נמוך מוגזמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה לדאוג
אהרון רזון26/10/2009איך תראה הבטן ב45 ק"ג... בגלל שלא תגיעי לשם (מתוך הנחה שלא תגלשי לאנורקסיה).
הסיכוי שתגיעי למשקל ההתחלתי ומעבר לו, יותר סביר בעקבות התקפות הזלילה שתקבלי
אחרי שתשברי מהטרוף הזה. מה שאת עושה אינה דיאטה "לא כל כך בריאה" אלא הרעבה עויינת.
הפסיקי את זה לפני שייגרם נזק בריאותי, והתחילי לאכול בהתאם ליעוץ המקצועי שאת חייבת לקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת אם יש בטן תשאר בטן?א
ליאור27/10/2009אני שמנה ברור שיש לי בטן אז מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בירידה במשקלדניאל25/10/2009
אני בת 16.5 ושוקלת כ-60 ק"ג הגובה שלי הוא 159 ס"מ
מזה זמן רב שאני מנסה להוריד ממשקלי אך ללא הצלחה ועם תסכול רב
אני לומדת עד שעות מאוחרות דבר המקשה עליי בנוגע לשמירה על התפריט שכתבתי לעצמי אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על שינויים בתפריט שלי..זה תפריט חדש מזה כשבוע שאני מצליחה לעמוד בו השאלה היא אם הוא מספיק טוב כדי להוריד ממשקלי..
בוקר: כוס חלב חם +כפית דבש+ חופן פיטנס
ביניים: כריך מלחם חיטה מלאה + גבינה לבנה 1/2 %+ ירקות
תפוח
צהריים:( עדיין בבית ספר) כריך מחיטה מלאה עם פסטרמה 1%
ערב: פרוסת לחם מחיטה מלאה + גבינה לבנה וירקות וחביתה
כוס חלב + כפית דבש +פרוסת לחם קל עם ריבה
תודה מראש דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעות שיפור
אהרון רזון26/10/2009בוקר: כוס חלב חם +כפית דבש+ חופן פיטנס
=== חלב 1% בלי דבש. עם שיבולת שועל. גם פילפל אדום
ביניים: כריך מלחם חיטה מלאה + גבינה לבנה 1/2 %+ ירקות
תפוח
צהריים:( עדיין בבית ספר) כריך מחיטה מלאה עם פסטרמה 1%
===גם ירקות. לא כל יום פסטרמה. עדיף צלי ביתי ללא שומן.
ערב: פרוסת לחם מחיטה מלאה + גבינה לבנה וירקות וחביתה
====מדי פעם קופסת סרדינים במקום גבינה
כוס חלב + כפית דבש +פרוסת לחם קל עם ריבה
===במקום חלב, יוגורט 1.5%, בלי דבש. ריבה ללא סוכר אבל עדיף פרי טרי.
תוכלי לרזות בקצב בריא וגם לשמור בתנאי שתבצעי פעילות אירובית של שעה ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרדת במשקלמאי25/10/2009
אני 1.60 בת 16 ,שוקלת 51..רוצה להגיע ל48/47 ,הייתי רוצה לדעת אם התפריט שלי הוא טוב ומה הוא טווח הירידה כל שבוע?
בוקר:לחמנייה עם פסטרמה/טחינה/חביתה.
ביניים:תפוח
צהריים:כוס אורז/פתיתים/פסטה ו150 גרם בשר.
ביניים:חצי כוס דגנים וחצי כוס חלב.
ערב:2 פרוסות לחם וחביתה+2 כפות גבינה+מעדן/גבינה צהובה ב2 פרוסות לחם+מעדן/לחמנייה עם פסטרמה ומעדן.
ביניים:אפרסק וקצת ענבים/חטיף מיני שוקולד.
ביחד עם שילוב פעילות גופנית פעמיים בשבוע אני אוכל לרדת במשקל.??
תודה רבה[=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את אחרי הרזיה?
אהרון רזון26/10/2009אם כן, כמה ותוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס cmvבתיה25/10/2009
ביתי בת ה-16 חלתה בוירוס cmv וסובלת מכל התסמינים של מחלת הנשיקה. מאלו מאכלים עליה להמנע ומה צריך לכלול התפריט שלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv
אהרון רזון25/10/2009אין למעשה טיפול, כולל תזונתי, נגד הווירוס הנמצא רדום אצל רוב הבוגרים.
בתקופת התעוררות, המנעות ממאכלים שמנים, סוכר ומתוקים עשויה להקל. כמו כן יש להרבות בירקות, פירות ושתיית מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בתיה
ד''ר רוני חרמון25/10/2009צריכה לאכול בריא הרבה ויטמינים ולא צריך להמנע מכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח בדיאטהיוס25/10/2009
מדוע איני מצליח לרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוס
ד''ר רוני חרמון25/10/2009אתה לא מצליח לרדת כי אינך רוצה מספיק. לא קל לעשות דיאטה ויותר קשה לעשות דיאטה ולרדת במשקל עוד יותר קשה לשמור על המשקל ולכן אתה חייב לפנות ליעוץ ולקבל על עצמך דרך חיים חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על מי הייתם ממליצים לי כתזונאי טוב?גילי24/10/2009
שלום רב,
על מי הייתם ממליצים לי כתזונאי טוב?
תראו אני סובל בבעיית יתר לחץ דם והשמנה באיזור הבטן!
לפני בירורים שערכתי ראיתי אודות מספר תזונאים (אשר גם מטפלים בבעיות רפואיות),
* גיל גרנות - שפגישות היעוץ הכי זולות. אך אולי הדבר קשור לכך שהוא לא בדיוק תזונאי, כלומר תזונאי ללא תעודה רישמית (תעודה שרכש מרשת האינטרנט).
* יאיר להב - תזונאי לפי הביקורות טוב מאוד! אך בכל בדיקת אחוזי שומן (עולה 150 ש"ח) בנוסף לתשלום בעבור הפגישות יעוץ.
* קובי עזרא - אחד התזונאי הטובים הטובים ביותר (לפי דבריהם של חברים שלי שהיו אצלו בקליניקה). מה גם שיש לקובי עזרא הרבה מאמרים בעשרות אתרים ברחבי האינטרנט ובעיתונות הכתובה. (פשוט הקלדתי "קובי עזרא" בגוגל ובום מיליוני מאמרים שלו נחתו עליי)...
* הראל אורן - תזונאי שטוען שלפי השיטה שלו מובטח לי שאני יורד 10 אחוזי שומן במהלך 4-5 שבועות. (למרות כי הבנתי שהשיטות שלו לא יעילות - לדיברי באתר ישראל-דובי).
אוקיי עד כאן הסקר המקיף שערכתי
אודה לכם אם יש למשהוא מה להוסיף
ולמי עלי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי
ד``ר נסטור ליפובצקי24/10/2009שלום גילי,
אני יכול לעזור לך. תכנסי לאתר שלי.
בהצלחה בכל מקרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתנאני24/10/2009
אני בת 38 גובה 160 משקל 68 לפני שנה היה משקלי 60 בגלל עבודתי החדשה עליתי במשקל אני מתחילה בשעה 7 וחוזרת בשעה 5 אני מתחילה את היום שלי עם כוס נס קפה וקצת חלב בלי סוכר ו2 ביסקויטם של פתי בר בשעה 9 אוכלת שתי פרוסות לחם מחיטה מלאה עם כפית ממרח לבנה או קוטג 5 אחוז שומן או פסטרמה וירקות בשעה 11 פרי ו נס קפה בשעה 5 אוכלת אוכל ביתי וזה כולל לחם בשעה 9 בלילה אוכלת שתי פרוסות לחם קל עם ממרחים גבינה או ביצה עם ירקות ופרי הבעיה שלי שקשה לי לעשות דיאטה מבוקרת בחזרה הביתה אם אין אוכל מוכן מראש אני אוכלת דברים שמשמינים אין לי כוח להכין אוכל בריא כי משעמם לי כול יום אותו אוכל כי בדיאטות שעשיתי אכלתי בצהריים עוף או דג אפוי עם תפוח אדמה אפויה וסלט ירקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נאני
ד''ר רוני חרמון24/10/2009דיאטה קשה לעשות ובכדי להצליח צריך להפוך את הרגלי האכילה לדרך חיים. אין דרך אחרת לכן תתחילי לתפקד שונה ואל תנסי לעשות מבצעי דיאטה זה פשוט לא יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אני לא יורדת במשקל ?לינויי23/10/2009
שלום ,אני בת 15 וחצי
ומתוך הרגל בבוקר אני רק שותה כוס קפה +כפית סוכר ,
ועד השעה 3 מחזרתי מבית הספר אני לא אוכלת כלום ,גם לא בבית ספר (רק מסטיק)לא מתוך עיניין של דיאטה ,זה מתוך הרגל .
בצעריים כשאני חוזרת אני אוכלת מה שיש זאת אומרת מה שאמא שלי מכינה ....(שעה שלוש)
בשעה שש אני שותה עוד כוס קפה ובשעה שבע וחצי אני אוכלת ארוחת ערב שזה או מעדן או פרוסת לחם +משהו ,הבעיה שזה למרות שאני אוכלת מאט אני עדיין לא יורדת במשקל ....
פעילות גופנית אני עושה בין פעמים לשלוש פעמים בשבוע שאחד מהם כולל שיעור ספורט בבית ספר שהוא משך 45 דקות וכל היתר בין 10 דקות ל רבע שעה..
כאילו למה אני לא יורדת במשקל ?ומה אני יכולה לשנות בהרגלי אכילה שלי כדי שאני ירד ?(חוץ מלאכול בבוקר כי אז זה לא עושה לי טוב ,זה עושה לי כאבי בטן ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה , משקל?
אהרון רזון24/10/2009עד עכשין רזית? אם כן, כמה ותוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה :
לינויי24/10/2009זהו שאני לא יורדת ולא עולה המשקל משקח לי בין 68 ל-71...
זה לא יורד פחות מ 68 ולא עולה יותר מ -71..
הגובה שלי הוא :1.62* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, את לא אוכלת הרבה
אהרון רזון24/10/2009אני מציע לך לעשות איבחון תפקוד בלוטת התריס ומדידת RMR\BMR. עם היקף התזונה שלך, למרות שהרגלי האכילה שלך אינם נכונים, היית אמורה לרדת.
בכל מקרה, זה לא בריא לא לאכול כלום עד שעה 15. קפה אינו אוכל ואפילו לא שתיה מזינה.
את צריכה לאכול מאוזן ומגוון כל 3-4 שעות. גם אם קשה לך לאכול מוקדם בבוקר, קחי לבי"ס 2 פרוסות לחם קל מקמח מלא עם גבינה 3%, פילפל אדום וגם פרי.
בצהריים אל תאוכלי אוכל מטוגן או שמן אלא בשר\דג צלוי עם סלט גדול.
בשעה 18 אכלי פרי ויוגורט
בערב סלט גדול, פרוסת לחם קל מלא ביצה\דג\קוטג' 3% .
הגבירי את הפעילות הגופנית לשעה ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במסת השרירקובי23/10/2009
שלום, שמי קובי ואני בן 21.
משקלי הוא 75-76 וגובהי 1.78
מזה שנתיים וחצי שאני מתאמן בחדר הכושר ומעוניין להעלות את מסת השריר שלי.
חשוב להדגיש כי אינני רוצה להיות מפתח גוף אלא להעלות קלות את מסת השריר על מנת לקבל נפח וחיטוב.
מה עלי לאכול ביום על מנת לעשות זאת ?
יש לציין כי לאחר אימון כוח אני נוהג לאכול קופסת טונה / קערת קורנפלס עם חלב / קוטג'.
אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרכב האימונים והתזונה הנוכחית?
אהרון רזון24/10/2009מה הוא אחוז השומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קובי01/11/2009אימונים תדירים של 3 פעמים בשבוע על כל השרירים בגוף
איך אני מודד את אחוזי השומן בגופי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות האימונים נכונה
אהרון רזון01/11/2009אני מניח שמדריך חד"כ בנה לך תוכנית.
ברוב מכוני הכושר יש מכשיר למדידת אחוז השומן. אם לא, דיאטנ(ית) מיומנ(ת) יכול(ה) למדוד.
לא פרטת את התזונה היומית, לכן לא אוכל להתייחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)