מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה להורדה במשקלשני06/06/2009
התחלתי דיאטה מלפני שנה והייתי במשקל 81 קילו בגובה 1.64 והורדתי עד עכשיוו 16 קילו
כבר ארבעה חודשים שאין לי תזוזה במשקל (65) ואני מתאמנת בכדורסל 2-3 שעות במאמץ בינוני
כול יום .הפחתתי בכמות האוכל ואני אוכלת שתי ארוחות קטנות ביום אחד בבוקר (שזה או צלחת קורנפלקס בינונית או שייק פירות דל קלוריות) ובערב אחרי אימון אני אוכלת 100 גרם אורז או פתיתים וסלט וקוטג
עד עכשיו אין שינוי לא בגוף ולא במשקל אני רוצה לדעת אם זו הצורה שבה אני אוכלת מפריעה להוריד במשקל? . ועוד משהו במדד BMI כתוב שאני במשקל תקין אך במציאות אני נראית לא במשקל תקין איך זה יתכן ? מכוון שאני נראית בהרבה יותר מ 65 קילו ושום דבר לא עוזר
אשמח לתשובה במהרה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/2009הי,
כל הכבוד על ההורדה!. אני חושב שמה שאת עושה עכשיו ממש לא נכון. אכילה כל כך מועטה יכולה בעצמה לגרום להפסקת הורדה במשקל. תחזרי לאכול נכון ומאוזן כמו בהתחלה, לגבירי את הפעילות האירובי ועם הזמן תראי התקדמות.
ה-BMI שלך כרגע הוא בגבול העליון של הנורמה. את יכולה לרדת עוד במשקל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה05/06/2009
שלום אני בת 24 במשקל עודף
החלטתי לחזור לכושר ולרדת במשקל. אני עושה ספורט כל יום אבל לא בטוחה מה אני צריכה לאכול כדיי לקבל תוצאות. האם נכון להמנע לחלוטין מפחמימיות??
אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות
אהרון05/06/2009אם הכוונה לעמילנים כגון קמח, אורז, תפו"א, תירס ודגנים אחרים ומוצריהם התשובה היא: כן אפשר לוותר לכמה שבועות בתנאי שתאוכלי הרבה ירקות מגוונים טריים ומבושלים ופירות (2-3) ליום.
גם הירקות פחמימות אבל בריכוז נמוך, ויחסית לערך הקלורי ערכם התזונתי אפילו עדיף. ממלאים יותר את הבטן , האינדקס ובעיקר העומס הגליקמי נמוך יותר. אינדקס גליקמי נמוך מונע לרוב את ה"טעם של עוד".
הערה: זה לא מתאים לכל אחד. יש כאלה שנשברים ללא פחמימות מרוכזות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות...
דנה05/06/2009במידה ואני אכן אוכלת נכון ועושה פעילות אירובית מידי יום בין 30-45 דקות ותרגילי התנגדות
תוך כמה זמן אני צפוייה לראות תוצאות?? (אם זה עוזר אני שוקלת 78 קילו בגובה 1.58) שזה עודף משקל רציני...ומה אפשר לעשות כדיי להאיץ את תהליך הירידה??
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
דנה06/06/2009אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימית
ליטל סמואל-לוי06/06/2009אני מבינה את רצונך לרדת במהירות כדי להגיע למשקל תקין בהקדם אולם על סמך ניסיון של מאות אנשים בדיאטה אני יכולה לומר לך בודאות שהחיפזון פה - לא תורם בכלל!!!
את צריכה לשאוף לרדת עד 1 ק"ג בשבוע כדי שהסיכוי שתשמרי על ההישג שלך בסוף (וזו הרי המשימה הכי קשה...) יהיה גבוה יותר. לפעמים בשבוע הראשון יורדים קצת יותר כי מאבדים הרבה נוזלים אך לאחר שבועיים-שלושה זו צריכה להיות המטרה.
לגבי תפריט "נטול פחמימות", זה כמעט בלתי אפשרי לביצוע כי בהמון מאכלים יש פחמימות עם חלבונים/שומנים. אגב, גם ירקות מכילים בעיקר פחמימות. אם את מסוגלת להוריד את הפחמימות הפשוטות (את כל הסוכרים למינהם והקמח הלבן, פרט ל-2-3 מנות פרי ביום) ומהכמות שלהן בכלל, יחד עם אכילה נכונה מידי 3 שעות, את תרזי בודאות. נסי לאכול את הפחמימות שלוש שעות לפני הפעילות או בשעה שמיד לאחר הפעילות האירובית - כי אז הגוף שורף אותן יותר בקלות. הקפידי לאכול פחמימות עם אינדקס גלימקמי נמוך, כפי שהומלץ לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות פשוטות - תיקון טעות
אהרון07/06/2009הקמח הלבן אינו שייך לפחמימות פשוטות. הוא מורכב לרוב מעמילן שהינו פחמימה מורכבת. הוא אמנם דל בסיבים תזונתיים, וויטמינים ומינרלים שסולקו יחד עם קליפת הדגנים בזמן הטחינה, אבל זה לא משפיע על מבנה שרשרת הפחמימה.
אין בהכרח קשר בין מורכבות הפחמימה לבין האינקס הגליקמי של מוצר מסויים. למשל לדובדבנים יש אינדקס גליקמי נמוך מאוד למרות ההרכב הפשוט (פרוקטוז). לעומת זאת לתפו"א אי"ג גבוה במיוחד על אף היותו מורכב מפחמימות מורכבות (עמילנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות הפעילות הגופנית
דנה08/06/2009אני עושה אופני כושר כל יום במשך 40 דקות ואחר כך עושה תרגילי התנגדות
האם זה מספיק??
מבחינת אוכל:
בוקר : סלט ירקות עם גבינת קוטג'
ביניים: תפוח ירוק
ארוחת צהריים: מנת בשר (בדרך כלל עוף) וירקות מבושלים או חיים.
ביניים: יוגורט 1.5%
ארוחת ערב: ביצה וסלט עם קוטג' או טונה
ארוחת לילה במידה ומתחשק : יוגורט או פרי
אני אשמח לדעת האם התפריט נכון בשבילי ואם יש הצעות לשנויים?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבישביל לרזות צריך אנרגיה
אהרון08/06/2009
אני עושה אופני כושר כל יום במשך 40 דקות ואחר כך עושה תרגילי התנגדות
האם זה מספיק??
===כן, בדופק 120-140. אם את רוצה לרזות יותר מהר הוסיפי עוד אימון אירובי יומי של 30 דקות
הליכה מהירה\ריצה קלה.
מבחינת אוכל:
בוקר : סלט ירקות עם גבינת קוטג'
== גביע 3%
ביניים: תפוח ירוק
ארוחת צהריים: מנת בשר (בדרך כלל עוף) וירקות מבושלים או חיים.
====תמיד חיים כמנה ראשונה. המבושלים כתוספת. עוף ללא עור ושומן, צלוי או מבושל ללא רוטב
לפחות פעם בשבוע סלמון טרי על הגריל של התנור כך שהשומן ניגר ופעם בשר בקר טרי רזה. מנת החלבון 200-250 גר לפני בישול.
ביניים: יוגורט 1.5%
ארוחת ערב: ביצה וסלט עם קוטג' או טונה
==טונה\סרדינים מסוננים משמן
ארוחת לילה במידה ומתחשק : יוגורט או פרי
===בתנאי שעברו לפחות שעתיים
אני אשמח לדעת האם התפריט נכון בשבילי ואם יש הצעות לשנויים?
===לשתות רק מים והרבה. השקלי פעם בשבוע. אם את מתחילה עכשיו וחילוף החומרים שלך ממוצע
את צפויה לירידה של 1.5 ק"ג בשבוע הראשון (לא הרוב שומן) עם התמתנות בהמשך.
תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט...
דנה08/06/2009זה תפריט יחסית מצומצם....ואם נאמר את האמת קצת משעמם ...כרגע אין לי בעיה עם זה כי אני רק בהתחלה ואני מלאת מוטיבציה, אבל מה קורה בהמשך??
כמה זמן אנשים באמת מחזיקים עם תפריט כזה...??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקים בין יומיים לשנתיים
אהרון08/06/2009אם באמת רוצים לרזות צריך לוותר על דברים שאוהבים זמנית או לצמיתות וגם לעשות דברים שלא אוהבים (לפחות בינתיים) כמו פ"ג יומית למשל. לגבי גיוון התפריט זה לא רק עניין של הפגת השעמום אלא גם המלצה גורפת מסיבות בריאותיות. תמיד אפשר להחליף ולהוסיף מאכלים בתנאי שתואמים את עקרונות התזונה הנכונה. אם את חולמת (אחרי התהליך) על צ'יפס עם חמבורגר בפיתה ופשטידות עתירות שומן, עוגה כל יום, גלידות ,פיצות ופלאפל כדאי לגנוז את תוכנית ההרזיה כי חבל על התיסכולים וההשליות. דיאטה אינה מבצע חד פעמי אלא אורח חיים. האם את מכירה מישהו שעשה דיאטה ואחרי שרזה יפה חזר להרגלים הקודמים ונשאר רזה? אם היה כך מי היה מפרנס אותנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון שאלה...
דנה08/06/2009אוקיי....השאלה היא במה כן אפשר לגוון....
פירות אחרים, מרקים, גבינות??...איפה אני יכולה למצוא מידע על מה שכן טוב ורצוי לאכול
אנ י בטח לא מתכוונת למאכלים שהזכרת...כי זה באמת לא הכוונה שלי....
לא הייתי מטרידה אתכם בשאלות אם הייתי חושבת כל היום על ג'אנק פוד....זו לא המטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אהרון09/06/2009אוקיי....השאלה היא במה כן אפשר לגוון....
פירות אחרים, מרקים, גבינות??.
==כל פרי שאת אוהבת, עדיף פירות העונה. מנת פרי היא כ-160 גר נטו למעט ענבים ובננות (פחות)
אבטיח, מלון ותות (יותר)
מרקים - יש להמנע מאבקות מרק למיניהם. רק מרק ירקות טבעי. אפשר גם מרק עוף אחרי סילוק העור והשומן.
גבינות עד 5% שומן כמו גבינה לבנה רקה, בולגרית, קוטג', קאש, ריקוטה.
יוגורט 1.5% וחלב 1%
..איפה אני יכולה למצוא מידע על מה שכן טוב ורצוי לאכול
===אין אתר מסויים, צריך ללמוד את הנושא, בינתיים אפשר להעזר בנו.
אנ י בטח לא מתכוונת למאכלים שהזכרת...כי זה באמת לא הכוונה שלי....
לא הייתי מטרידה אתכם בשאלות אם הייתי חושבת כל היום על ג'אנק פוד....זו לא המטרה
==את לא מטרידה, המטרה של הפורום היא לענות על כל שאלהץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקטוזמוטי04/06/2009
על פי מחקר חדש המעיד על קשר בין צריכה גבוהה של פרוקטוז לסיכוי לחלות בגאוט, כמה ואיזה פירות מומלצים לאכילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחקר נערך ב2008 אבל לא מפתיע
אהרון05/06/2009הקשר בין סיכון לחלות בגאוט וצריכה מוגברת של פרוקטוז (מעודד ייצור חומצה אורית) ידוע כבר יחסית הרבה זמן אבל לא הוא הגורם העיקרי אלא חומר נקרא פורין הנמצא בין היתר בבשר (בעיקר באיברים הפנימיים) ובחלק מדגי ים ופירות ים. זה עדיין לא אומר שצריך להפסיק לאכול פירות, בשר
ודגים בעלי סגולות בריאותיות ניכרות. זה רק מעיד על החשיבות של תזונה המגוונת ולא רק מאוזנת מבחינת אבות המזון.
עם זאת חשוב להמנע משתיית מיצי פירות טבעים וממותקים כאחד ולהגביל את צריכת שומן רווי,משקאות חריפים, פירות יבשים (עתירי פרוקטוז) וכמובן דבש (עשיר במיוחד). לעומת זאת לאכול סוגי מזון עשירים בסיבים תזונתיים בעיקר מסיסים, הרבה ירקות. השמנת יתר והעדר פעילות גופנית נמנים גם הם עם גורמי הסיכון למחלה שמסיבות לא ברורות פוגעת בעיקר בגברים בשכיחות העומדת ביחס ישר לגיל. (המחלה נדירה ביותר בקרב ה"מין החלש")
להלן כמה דוגמאות של פירות עשירים ודלים בפרוקטוז: (גרם פרוקטוז \100 גר מוצר):
תפוחים 7.6
דובדבנים מתוקים 6.2
ענבים 7.6
אגסים 7.6
אבוקדו 0.2
אפרסק 1.3
מלון 1.8
אשכולית 1.2
משמש 0.7
שזיף 1.8
אננס 2.1
תות שדה 2.5
תפוז 2.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכת משקאות ממותקים ופירות
מוטי05/06/2009ע"פ המחקר הנדון, הסיכוי לחלות במחלה עלה בצורה ניכרת אצל אנשים שצרכו משקה ממותק אחד ליום,האם לא ניתן לשתות משקאות ממותקים בכלל?
כמו כן איך תוצאות המחקר מתיישבות עם ההמלצות של אכילה פירות על בסיס יומי אם הדבר מעלה את הסיכוי לחלות במחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לקבל את הכול בפרופורציה
אהרון05/06/2009ע"פ המחקר הנדון, הסיכוי לחלות במחלה עלה בצורה ניכרת אצל אנשים שצרכו משקה ממותק אחד ליום,האם לא ניתן לשתות משקאות ממותקים בכלל?
===ההסתברות עולה ב 45% לעומת מי שלא שותה אבל עדיין זה לא אומר ש 45 מתוך 100 גברים יפתחו את המחלה.
לפי הסטטיסטיקה 840 אנשים מתוך 100000 יחלו במשך החיים, כלומר ההסתברות היא של 0.84% כולל את מי שצורך מאכלים ומשקאות "אסורים" בכמות גדולה וגם את מי שמתנזר.
המסקנה היא שהסיכוי למחלה נמוך לעומת הסיכוי לחלות בסרטן או מחלת לב בהעדר אכילת
פירות וירקות בכמות מספקת .
יחד עם זאת, מכל מיני סיבות בריאותיות כולל השמנה מומלץ להמנע ממשקאות ממותקים ולהעדיף פירות על מיץ טבעי.
כמו כן איך תוצאות המחקר מתיישבות עם ההמלצות של אכילה פירות על בסיס יומי אם הדבר מעלה את הסיכוי לחלות במחלה?
====הגוף שלנו אינו מושלם. תמצא הרבה דוגמאות של מאכלים המיטיבים עם משהו ועלולים להזיק למשהו אחר אפילו אם מדובר על אנשים בריאים. זה עניין של סדר עדיפויות ומדתיות. בהתחשב בערך התזונתי הרב והתרומה המשמעותית של הפירות לבריאות, חייבים לכלול אותם בתפריט היומי.
עלי לציין שהתחלואה בכללותה אינה פונקציה רק של תזונה או אורח חיים, אלה רק גורמי סיכון במידה
שאינם נכונים. הגורם הדומיננטי הוא הגנטיקה ואנחנו צריכים להשפיע עליו לכיוון החיובי ככל יכולתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוקטוז
מוטי07/06/2009באיזו קבוצת אוכלוסיה יש לפרוקטוז את ההשפעה הגדולה ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורמי סיכון
אהרון07/06/2009בראש ובראשונה היסטוריה משפחתית (גורם גנטי, הסתברות של 18%). כמו כן, עודף משקל ניכר, שתיה מופרזת של אלכוהול, צריכת שומן רווי בכמות גדולה, העדר פעילות גופנית, אכילה מופרזת של בשר אדום ובעיקר איברים פנימיים, תפריט דל בסיבים תזונתיים. אם אצלך זה לא קיים, מיותר להתעסק בנושא הפרוקטוז ואסור להוציא את הפירות מן התפריט. אם בכל זאת אתה חרד, העדף פירות בעלי תכולה מופחתת של פרוקטוז ע"פ הרשימה שהצגתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה הרבה?מיכל04/06/2009
היי אהרון מה שלומך היום?
רציתי לדעת מה אתה חושב על התפריט שאכלתי היום האם זה הרבה?
בוקר 2 כוסות מים + משמש קטן
הליכה מהירה שעה
ביניים -2 לחם מלא (לא קל)+ רבע אבוקדו ומריחת גבינה+ ירקות
צהריים- חזה עוף +חצי כוס קוסקוס+ סלט חסה +כפית שמן
ביניים -אפרסק
ערב בתכנון- 2 לחם מלא (לא קל) + 2 כפות גבינה +ביצה קשה+ ירקות+ כפית שמן
נס קפה עם סוכרזית וחלב 1%
וכמובן הרבה מים בין הארוחות.
תודה אני מאד אוהבת את תשובותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבינה
מיכל04/06/2009רזה כמובן 3%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום היית ילדה טובה
אהרון04/06/2009כולל הפעילות. רק הערה אחת. או שתחליפי את הלחם בלחם קל באחת מהארוחות או תוותרי על קוסקוס לטובת ירק מבושל.
אם תמשיכי כך, אין מצב שלא תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי
מיכל04/06/2009תודה אהרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר רוני חרמון07/06/2009נראה לי שאת אוכלת בסדר חסרים הרבה נתונים עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים עליי
מיכל07/06/2009אני בת 30 גובה 160 בערך 89 קילו אני עושה בערך 4-5 פעמים בשבוע הליכות מהירות של שעה
אני בשמירה על אורח חיים בריא כבר כמעט חודשיים עד כה ירדתי כחמישה קילו ואני מרגישה שאני לא יורדת יותר מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט היום
מיכל07/06/2009בוקר משמש קטן
ביניים- 2 לחם עינן (לא קל) + כף וחצי אבוקדו+ גבינת טוב טעם 3% כף+ ירקות
צהריים- 2 שניצל לייט של טבעול 100 קלוריות לאחד +סלט בורגול מבושל חצי כוס
ביניים - נקטרינה
ערב בתכנון
שתי פרוסות לחם עינן לא קל(לא אוהבת קל )או להוריד פרוסה? + טחינה ככף + (חביתה בלחיצה אחת של ספריי שמן ) או גבינה צהובה פרוסה 9%+ סלט ירקות +כפית שמן זית+ נס קפה עם חלב דל שומן 1%
האם הגעתי ל1200 או עברתי אני נורא מתקשה עם כל החישובים זה משגע אותי!!!
האם אני צריכה להוסיף משהו לתפריט היום או להוריד משהו מארוחת הערב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
מיכל07/06/2009או חביתה או פרוסה גבינה צהובה 9%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו למה לא עונים לי?
מיכל07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני אמורה לרדת במשקל?ניקול04/06/2009
דיי פוגע שלא ענית לשאלתי ולאחרים שכתבו אחריי ענית כבר.
אז אני חוזרת -
היי. אני בת 14 וחצי, אך יותר כמו בת 16 ואף יותר מבחינת המראה וההתפתחות הגופנית.
שקלתי עד לא מזמן 54 ק"ג על 156 ס"מ. התחלתי בדיאטה בעצמי של 600 קל' ביום לפעמים הלך לי ממש גרוע אז 1800 ואפילו 2000 ביום, ועכשיו לאחר חצי שנה ירדתי 9 ק"ג.
אני שוקלת 48 ורוצה להגיע למשקל 43. הייתי אצל דיאטנית והיא נתנה לי תפריט של 1850 קל' כי טענה שאיני זקוקה לדיאטה. הבעיה שאני לא יודעת ממש איך לאכול והכל אני עושה בכוחות עצמי בלבד, אני לא אוכלת לפי התפריט שהיא נתנה לי כי אני רוצה לרדת ומזה אני יכולה אפילו לעלות,
עד שירדתי ושיניתי הרגלים אני לא מתכוונת לאוכל ככה! וזה ממש מתסכל.
עכשיו... ממוצע קלוריות יומי בשבוע אצלי זה 1500. האם אני אמורה להמשיך לרדת?
חשוב לי לציין שאני אוכלת חלק מהימים 1000 קל', חלק 2000 וחלק 500, משהו כזה.
אבל הממוצע 1500. האם ההבדלים בקלוריות וזה שיש ימים שאני אוכלת המון עלולים לגרום לאי ירידה במשקל? ואני לפעמים נתקפת בבולמוסים כאלה לפני השינה, בסביבות השעה 22:00.
האם האכילה בשעות כאלה משמינה יותר?! ואני עושה ספורט גם שלוש פעמים או יותר בשבוע,
שזה שיעורי אירובי כאלה, ושיעור ריצה של שעה.
האם אני אמורה להמשיך ולרדת במשקלי עם נתונים אלה? ואם כן, כמה בערך לשבוע?
וכמה אני אמורה לאכול בשביל לשמור על המשקל 48?
תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבחנתי סממנים של התחלת הפרעות אכילה
אהרון04/06/2009פחד מהתבגרות (נדמה לך שאת נראית יותר מבוגרת).
תנודתיות קיצונית בהקיף התפריט.
רצון עז להגיע לתת-משקל למרות משקלך הנוכחי האידאלי
חוסר אמון בדיאטנית והמלצותיה
התקפות בולמוסים
פני לאיש מקצוע מתמחה בהפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעות לתפריט דיאטהקרן04/06/2009
שלום!
ילדתי לפני שבעה חודשים ואני מעוניינת לעשות דיאטה. אני שוקלת 72 והגובה שלי הוא 1.69 אני בת 25. אשמח אם תוכלו להגיד לי אם התפריט בסדר.
התפריט שלי הולך בדר"כ כך:
בוקר: קפה ופרוסת עוגה/רוגלך/רק קפה.
צוהרים: קישואים, בטטה,וביצה/כוס קורונפלקס וכוס חלב/ביצה עם סלט יקרות/סלט ירקות+כף טחינה וטבעול.
ארוחת ארבע: לא תמיד!!! יוגורט או מעדן.
ארוחת ערב: פסטה עם רוטב/אורז עם חזה עוף/ירקות עם בשר וכדו'.
עוד אציין שאני עושה הליכה לפחות שלוש פעמים בשבוע כשעה.
התפריט הוא מה שאני אוכלת בדר"כ ניסתי להוסיף ארוחת בניים אבל אז אני מרגישה כאילו אכלתי יותר מידי, אני מסדרת עם שלוש ארוחות האם זה בסדר? האם התפריט טוב?
אשמח לתגובתכם המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שינוים
אהרון04/06/2009שלום!
ילדתי לפני שבעה חודשים ואני מעוניינת לעשות דיאטה. אני שוקלת 72 והגובה שלי הוא 1.69 אני בת 25. אשמח אם תוכלו להגיד לי אם התפריט בסדר.
התפריט שלי הולך בדר"כ כך:
בוקר: קפה ופרוסת עוגה/רוגלך/רק קפה.
====לא עוגה\רוגלך אלא פרוסת לחם קל מלא עם גבינה 3% ופילפל אדום
צוהרים: קישואים, בטטה,וביצה/כוס קורונפלקס וכוס חלב/ביצה עם סלט יקרות/סלט ירקות+כף טחינה וטבעול.
===לוותר על בטטה וטבעול. במקום קורנפלקס דגנים טבעים כמו שבולת שועל. חלב 1%.תמיד סלט
ארוחת ארבע: לא תמיד!!! יוגורט או מעדן.
==רק יוגורט 1.5%
ארוחת ערב: פסטה עם רוטב/אורז עם חזה עוף/ירקות עם בשר וכדו'.
===פסטה מלאה עם גבינה 3%. לוותר על אורז לטובת ירקות מבושלים. תמיד ירקות טריים.
עוד אציין שאני עושה הליכה לפחות שלוש פעמים בשבוע כשעה.
===אם כל יום, תרזי יותר מהר.
התפריט הוא מה שאני אוכלת בדר"כ ניסתי להוסיף ארוחת בניים אבל אז אני מרגישה כאילו אכלתי יותר מידי, אני מסדרת עם שלוש ארוחות האם זה בסדר? האם התפריט טוב?
====רצוי לאכול לפחות 4 פעמים אבל אם שלוש מתאים לך ולא גורם לאכילת יתר זה בסדר
אחרי השינוים התפריט בסדר.
אשמח לתגובתכם המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתמעיין04/06/2009
שלום,אני בת 35 אחרי 3 לידות,מבקשת לרדת 3 ק"ג,ואולי זה מעט אבל אני לא מצליחה לעשות זאת,
זה מאוד משפיע על המצב הנפשי שלי,מאוד מייאש אותי שאני לא מצליחה לעמוד במשימה הלכאורה פשוטה. יש לי בעיה שאני רוצה לראות תוצאות מהירות ואם זה לא קורה אני נשברת ואוכל כל מה שרק נקרה בדרכי... אם אני מקפידה על תזונה נכונה במשך שבוע ורואה שירדתי קילו יום אחרי אני כבר מתנפלת על אוכל ומעלה אותו,ואז בגלל ההרגשה הרעה אני שומרת שוב כמה ימים כדי לנסות להוריד שוב במשקל... הדרך היחידה שאני מצליחה לרדת במשקל היא כשאני במסגרת ויודעת שביום מסוים שוקלים אותי ואז אני שומרת כמו שצריך.
אני לא רוצה ללכת למסגרת כי אני יודעת בדיוק מה צריך לאכול,ואני רוצה לבקש עצה איך להתמודד עם הבעיה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי בפרופורציה
מיכל04/06/2009זה רק 3 קילו הכל עניין של רצון אם תרצי תורידי!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה טמונה בשאלה
אהרון04/06/2009את אומרת שרק מסגרת עוזרת לך ומצד שני לא חסר לך ידע.
העולם מלא בשמנים שלא חסר להם ידע. כפי שענו לך קודם מצבך לא נורא ואפילו מעורר קנאה בקרב לא מעט ממשתתפות הפורום.
עם הצלחה לא מתווכחים, שיטת המסגרת תפתור את הבעיה הקטנה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמעתי שמועה -האם יש לה ביסוס?יעל04/06/2009
אמרו לי שאכילה קלה לפני שמונה בבוקר אינה נספרת קלורית -זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנצל שאין לי מילים אחרות
אהרון04/06/2009שטויות במיץ עגבניות! הלוואי והיה כך....!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בת 51 ושוקלת 78 ק'ג ,גובהי 168יעל04/06/2009
יש לי תת פעילות של בלוטת התריס ולמרות שאני מאוזנת אני לא מצליחה לרדת במשקל ,אני עושה 30-40 ד' 4 פעמים בשבוע ספינינג ואוכלת 1200 ק' ליום ובכ'א לא יורדת במשקל,לאחרונה הפחתתי ל-1000 ק' וירדתי לאחר תקופה של חודשיים 2 ק'ג .האם כמות קלוריות כ'כ נמוכה היא בסדר ?אחרת אני פשוט לא יורדת במשקל .הספורט קשה לי מאד מאד-האם מ'ס הפעמים והזמן שאני עושה משפיע בכלל או שזה לא מספיק ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לרדת
אהרון04/06/2009עם הנתונים שלך לא מומלץ לרדת מתחת ל-1200, בהנחה שהספירה נכונה וגם ההרכב.
לאור הבעיה הספציפית שלך ולמרות הקושי, הגברת הפעילות הגופנית הכרחית לצורך שמירת קצב חילוף החומרים ברמה סבירה. את צריכה לבצע כל יום פעילות אירובית (ספינינג בסדר גמור אך מומלץ לגוון). בנוסף לפ"ג היזומה השתדלי להיות פעילה במשך היום, למשל לעלות במדרגות במקום במעלית, להחנות את הרכב או לרדת מהאוטובוס יותר רחוק ממקום היעד, אם עבודתך יושבנית לקום מדי פעם וללכת, לא לבלות יותר מדי זמן מול הטלוויזיה והמחשב וכו".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט יומיאפי03/06/2009
שלום,
אני בת 27.5 גובה 1.63 שוקלת 67. ברצוני להוריד במשקל.
התפריט היומי:
בוקר- נס קפה- חצי שקית ממתיק וקצת חלב 3% (חלב 1% לא טעים לי)
10:00- יוגורט 1.5% + 2 כפיות גרנולה
13:00- 2 פרוסות לחם קל/לחם דגנים + ירקות (מלפפון, עגבניה, חסה לפעמים) + קופסת טונה בשמן/
קוטג' / פסטרמה דלת שומן. לפעמים בלי לחם בכלל.
17:00-18:00- דג סלמון + שעושעית ירוקה
או מנת פסטה ברוטב עגבניות עם מנת חלבון
או חזה עוף עם ירקות וקצת אורז לבן
האם זה בסדר ?
אני עושה בערך פעמיים בשבוע הליכה של 45 דק' - שעה . יש שבועות שלא יוצא לי לעשותבכלל- האם אני יכולה לרזות בלי ספורט בשלב הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
אהרון04/06/2009התפריט היומי:
בוקר- נס קפה- חצי שקית ממתיק וקצת חלב 3% (חלב 1% לא טעים לי)
10:00- יוגורט 1.5% + 2 כפיות גרנולה
===גם פילפל אדום
13:00- 2 פרוסות לחם קל/לחם דגנים + ירקות (מלפפון, עגבניה, חסה לפעמים) + קופסת טונה בשמן/
קוטג' / פסטרמה דלת שומן. לפעמים בלי לחם בכלל.
===טונה במים
17:00-18:00- דג סלמון + שעושעית ירוקה
או מנת פסטה ברוטב עגבניות עם מנת חלבון
או חזה עוף עם ירקות וקצת אורז לבן
==פסטה מלאה, אורז מלא, הרבה ירקות
===לילה: יוגורט + פרי
האם זה בסדר ?
אני עושה בערך פעמיים בשבוע הליכה של 45 דק' - שעה . יש שבועות שלא יוצא לי לעשותבכלל- האם אני יכולה לרזות בלי ספורט בשלב הזה ?
====אפשר, אבל יילך לאט יותר ותאבדי יותר שריר. אם לא תאמצי את הפ"ג היומית כאורח חיים
יהיה לך קשה לשמור על הרזון. בלי קשר להרזיה, פעילות גופנית נכונה מועילה להגוף והנפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש בדיאיטה שליסיגל03/06/2009
בבורקר שותה קפה עם חלב 1 אחוז שומן
ושותה כדור רדוקטיל
ארוחת צהריים- סלט ירקות + כף שמן זיית סטייק פרגיות על מבת ללא שמן
שעה 4 אוכלת מעדן דיאט 0 אחוז שומן או קפה
ארוחת ערב - 4 פרוסות לחם קל +סלט ירקות +חצי קופסא קוטז 3 אחוז
אני שוקלת 80 ומטר 175 כמה קלוריות אני צריכה לאכול והאים הדיאטה נכונה
תודה מראש סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 900 קק"ל
אהרון03/06/2009דיאטה דלה מדי. עבור הנתונים שלך את צריכה דיאטה של 1200-1400 ופעילות גופנית יומית.
אמרת שדיאטנית הרכיבה אותה? נראה שלא הגעת לטובה ביותר (בלשון המעטה) ואני כבר לא מדבר על הרדוקטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בנושא דיאטהסיגל03/06/2009
התחלתי לישתות כדור רדוקטיל +דיאטה על ידי דיאטנית ירדתי ב 3 שבועות 4 קילו
ליפעמים יש לי תחושת רעב השמח לקבל תמיכה ועזרה כדי לרדת במישקל תודה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מה שעניתי על שאלה דומה
אהרון03/06/2009חבל! אהרון
01.06.09 22:00
חבל על הכסף, חבל על ההשליות, ואולי חבל גם על הבריאות.
תופעות הלוואי הנלוות לנטילת רדוקטיל הנפוצות : יובש בפה, כאבי ראש, חולשה, הגברת התיאבון, יתר לחץ דם, הכבדה על מערכת העיכול והשפעות על מצב הרוח (דיכאון, התרגשות, אי מנוחה). מצבים שונים המחייבים התערבות רפואית כוללים התקפי פאניקה, כאבים בחזה, הפרעות ראיה, קושי במתן שתן, דימום בלתי רגיל ועוד.
אם אפשר היה לרזות באמצעות תרופות פלא, את חושבת שעוד היו שמנים בעולם?
מה רע בדיאטה בלווי פעילות גופנית שתרזה אותך בדרך הבריאה והבטוחה?
בטח שתגידי: "אבל הרופא רשם...". האם הרופא בדק את כשירותך לתרופה לפני שאישר אותה?
אם במקרה היית נתקלת ברופא אחר שלא מאמין בפתרונות כאלה, אולי היה מצליח להסביר לך מהי הדרך הטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהדודי03/06/2009
שלום,
אני בדיאטה כחודשיים וחצי. החלטתי שזהו והשבועיים הקרובים אלה יהיו האחרונים.לכן חשבתי על לתת את הפוש האחרון מעין ספרינט שבסוף הריצה. לכן חשבתי לעשות איזושהי דיאטת בזק/כאסח
למשך 3 4 ימים הבאים. השאלה שלי, האם זה מזיק יתר על המידה מפני שאני כבר חודשיים וחצי בדיאטה? המטרה שלי היא להוציא רויבעים אני כרגע עומד על 13 אחוזי שומן ואני רוצה להגיע ל11 אחוזי שומן.
אולי אפשר המלצה להמשך השבועיים הקרובים.
תודה רבה על ההתיחסות.:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק אחוז השומן
אהרון03/06/2009אתה בטוח שיש לך ריבועים מתחת לשומן? לא כל אחד יכול לבנות ריבועים אם המבנה שלו אינו בהתאם. זה עניין גנטי, ועם הפוטנציאל קיים צריך לבצע אימונים אפקטיביים לשרירי הבטן .
אתה לא מסרת נתונים (גיל, גובה משקל התחלתי, משקל נוכחי) , תאור התפריט והפעילות הגופנית.
כל אלה נחוצים כדי לתת הצעות שיעזרו ל"פוש האחרון". הורדה אמיתית של 2% נראית לי לא מציאותית תוך שבועים בלבד אחרי שהגוף שלך כבר "סחוט".
דיאטת בזק למשך 3-4 ימים לא אמורה להזיק מבחינה בריאותית אבל עם סיומה אתה עלול להחזיר
מה שהורדת ואפילו יותר. אם אתה רוצה "פיניש מרשים", עדיף להשיג על ידי הגברת הפעילות האירובית והורדה מתונה של הערך הקלורי של הדיאטה הנוכחית בתנאי שהיא לא דלה מדי כבר עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
דודי03/06/2009קודם כל תודה התרשמתי ממך מאוד,
שנית אממ האמת שאני דיי מבין בכל הנושא אך רציתי חוות דעת נוספת וראיתי שדעתך כמו שלי.
כמו כן גילי הוא 18 גובה 188 ס"מ משקל 79. וכן יש לי ריבועים מתחת לשומן כבר רואים מעט את העלינות ומרגישים את כולם כאשר נוגעים בבטן,וכן באור מסויים או במראה מסויימת רואים את שישייה כך שיש ריבועים.
הדיאטה שעשיתי עד כה הייתה מאוזנת למדי. דאגתי שהגוף יקבל כל מה שהוא צריך ובמידה הנכונה.רק כמובן שזהו נמאס הקיץ בא יוצאים לבלות וזהו אני רוצה לסיים עם זה.
אני בטוח לא יחזיר את הקילוגרמים שהורדתי(גם אם אתחיל בכאסח) משתי סיבות1-יש לי כוח רצון ומשמעת עצמית.
2-אני מתאמן על בסיס יומי,אם זה ריצות או מכון כושר.
עכשיו מה דעתך לתת תפוש ולהכנס לכאסח או נאמר פעמיים ביום אירובי במקום?,אני חייב את הפוש האחרון הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין בדעתי
אהרון04/06/2009תוך הדגשה שהעניין הנדון אינו מדע מדוייק ואין בהכרח גישה אחת מנצחת. מה שמתאים לאחד לא תמיד מתאים גם לשני ומאחר שיש לך מספיק ידע ונסיון בנושא, מיותר להסביר לך.
ברצוני להבהיר בקשר לקטע של ה"פוש" הקצר והחזק. לא התכוונתי להחזרת כל הקילוגרמים שהשלת מהתחלת משטר ההרזיה, אלא למה שתוריד בפרק האינטנסיבי של 3-4 ימים
האחרונים. מלבד זה איבוד קטן של מסת שריר בקטע של "היובש" הוא בלתי נמנע מכיוון שאין לך מספיק עתודות שומן זמין.
לסיכום, הייתי הולך על הגברת השריפה על יד הכפלת הפעילות האירובית תוך המשך אימוני ההתנגדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
דודי04/06/2009תודה רבה עזרת לי מאוד ואני מעריך את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענוג לשמוע, בהצלחה!
אהרון04/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהשרית02/06/2009
שלום
אני בת 45 ורציתי לשאול, אני בשנה האחרונה עליתי קרוב ל- 10 קילו (השמנה ברובה באזור הטן והמותניים), ניסתי כל מיני דיאטות אך ללא הואיל, עכשיו אני בתחילת דרכי בדיאטה חדשה
קודם כל התחלתי לשתות 2 ליטר מים ביום, מה שבעבר לא שתיתי בכלל מים.
בבוקר,
אני מתחילה את היום בשתיית מים, לאחר מכן נס קפה ללא סוכר, בעבודה בקרוב לקראת השעה 10 אני אוכלת סלט, רבע אבוקדו, ביצה(לסירוגין ביום יום אני מחליפה את הביצה עם גבינה 5% - 3 כפות גבינה.
בשעה 12:00 -13:00 - אוכלת תפוח
בצהריים לקראת השעה 3-4 אני אוכלת חזה עוף,לא מטוגן)- 100ג,ר בקירוב + אפונה 1/4 כוס, או לחילופין 3 כפות אורז או עדשים
במשך היום אני שותה קפה שחור כוס אחת ללא סוכר, ושתי כוסות נס קפה
אני הורדתי את כל הלחמים , עוגות ופסטות למינהם
התחלתי לקחת 1/2 שעה לפני האחרוחה ציטוזן פלוס, כדי להקל על הירידה על המקל
ואני גם מרגישה במשך כל היום תחושת שובע
האם בדיאטה שאני עושה- היא בסדר והאם הציטוזן פלוס באמת יעיל כמו שאומרים שמזרז את פירוק השומנים ומגביר את תחושת השובע ואת חילוף החומרים
אודה על תשובתכם המהירה
תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרית
ד''ר רוני חרמון03/06/2009כל הכבוד את בדרך הנכונה הייתי מחליף את האפונה אורז ועדשים בירקות טריים או מבושלים ובכלל הייתי אוכל יותר ירקות לגבי הציטוזין זה ממש טוב לבית המרקחת ולכן את יכולה לחסוך אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת
אהרון03/06/2009איני יודע את המשקל והגובה שלך אבל התפריט נראה לי דל מדי. הוא יוריד את הקצב המטבולי
וגם תתקשי להתמיד.
בנוסף להעשרת התזונה בשפע של ירקות חיים, את חייבת לאכול יותר חלבון. 100 גר חזה עוף בצהריים אינו מספיק. הגדילי את המנה וגם גווני בדג איכותי 3 פעמים בשבוע.
3 כפות גבינה פעם ביומיים בהחלט אינו מספיק ועלול להווצר חוסר בסידן בעיקר שאת שותה הרבה קפה שמפחית את ספיגתו.
לארוחת 12 - 13 הוסיפי גביע יוגורט 1.5%.
אכלי גם ארוחת ערב, למשל קופסת סרדינים (כדי להשלים את הסידן והחלבון) וסלט ירקות גדול.
ציטוזן יעזור מאוד להורדת....מפלס המזומנים בארנק. יעיל מאוד לחשבון הבנק של היצרנים והמשווקים.
מה לגבי פעילות גופנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסקרין02/06/2009
אני סובלת מתת פעילות הבלוטה ולאחרונה עליתי בצורה דרסטית במשקל.משתמשת כבר חודשיים באלטרוקסין 100 מ"ג ואוכלת סדיר אך לא מצליחה להוריד וגם אם מורידה אני מחזירה את הכל ,(המשקל לא יציב)
אני רוצה לדעת כיצד ניתן לרדת בצורה מהירה מאוד במשקל ואז לחזור לאכול בריא.האם דיאטת כוסמת מומלצת? שמעתי שניתן להוריד באמצעותה 7 קילו בשבוע.אני חייבת להוריד מהר במשקל לחזור לעצמי ולהמשיך לאכול בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרין
ליטל סמואל-לוי02/06/2009האם את מאוזנת כרגע מבחינת הבלוטה לפי בדיקות הדם?
מה משקלך, גובהך?
ירידה של 7 ק"ג בשבוע היא לא מומלצת והיא בדרך כלל ברובה לא משומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)