מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים שריריות ומוצקות.בטן וחזה לא.אריקו15/10/2008
שלום, אני בן 47, 1.74 מטר, 91 ק"ג. BMI=30 מתאמן 5 פעמים בשבוע אירובי - ריצה+הליכה : שעה בכל פעם, 8 ק"מ. בנוסף, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אנ-אירובי : 5 מחזורים של : 5 שכיבות שמיכה, 35 כפיפות בטן, , 4 מתח. שאלתי : הרגליים שלי מאד שריריות ומוצקות. לעומת זאת , הבטן והחזה רפויים ושומניים. מה עושים כדי שגם הבטן והחזה יהיו שריריים ומוצקים ? תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות:
ענת פלדמן15/10/20081. מתי התחלת להתאמן?
2. האם אתה מקפיד על תזונה נכונה?
מחכה לתשובות. התזונה מאד קריטית לגבי אחוזי השומן בגוף בכלל ובבטן ובחזה בפרט. הוצאה קלורית גדולה מהכנסה קלורית, על מנת להוריד במשקל, סוג המזון, ההרכבים. אשמח לקבל תשובות ופירוט ונוכל להמשיך
שורה תחתונה: האימון האירובי והאנאירובי שלך מצוינים, בשילוב עם תזונה מתאימה אתה משיג מטרותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת-תשובות לשאלותייך
אריקו15/10/2008ענת, קודם כל תודה רבה לך על תשובתך המהירה. 1. אימון אירובי - אני מתאמן כבר שנתיים, 5 פעמים בשבוע, שעה כל פעם, 8 ק"מ ריצה+הליכה. אימון אנ-אירובי - התחלתי רק לפני כחודשיים. 3 פעמים בשבוע. 5 סטים של : 5 שכיבות שמיכה, 35 כפיפות בטן, 4 מתח. את האימון האנ-אירובי התחלתי אחרי שהבנתי שרק אירובי לא מספיק לרדת במשקל. 2. לגבי התזונה - אני מקפיד שלא לאכות מתוקים, אבל כמות האוכל שלי גדולה. כולל הרבה לחם מחיטה מלאה, ואוכל רגיל-אחר, אבל הרבה. ושוב תודה, וממתין לעצותייך. אריקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן15/10/2008כמו שצפיתי - האוכל... הייתי מכוונת אותך לתפריט של עד 2000 קלוריות בתור התחלה, ארוחות מצומצמות, בעיקר מסודרות. אני מזמינה אותך להציץ באתר שלי יש שם דוגמא של תפריט שבועי לגברים (Nutrition tips) לפי שעות, כמויות, קלוריות והרכבים. אין לי ספק שאם אתה מתחיל עכשיו להיות מודע לעניין האוכל - כבר שבוע מהיום תראה תוצאות. אתה בגיל (עד 120) שהמטבוליזם אינו כמו שהיה, ויש צורך להקפיד יותר על האוכל, עם האימונים אתה מסודר. המשך עם האימונים האנאירוביים הם אכן חשובים מאד. הוסף גם מתיחות אחרי האימון.
שורה תחתונה: התחל מהאתר, חזור אלי אם יש שאלות. הישקל עכשיו, יישם את השינויים והישקל שוב בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה על בטן ריקה מגבירה שריפת שומן?שחר15/10/2008
האם נכון? או פוגע בשריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא
ענת פלדמן15/10/2008ממש בעד. לא. זה לא פוגע בשריר ואין נזק אבל בשניות המאמץ הראשונות הגוף עושה שימוש בפחממות כאנרגיה זמינה, ראיתי אנשים שהתחילו אימון עצים ללא אוכל, במיוחד בבוקר, וחוו סחרחורות וחולשה. לפעמים גם משהו קטן יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון חחחיים114/10/2008
ענת עדכון די מצחיק חח! היום נשקלתי ואני שוקל 71.050 עליתי 50 גרם חח לא שאני מזלזל אבל אני לוקח בחשבון את הצום שאני מעריך שירדתי בערך ק"ג בצום והיה לי עוד צום (גדליה) כמה ימים לפני כיפור ככה שזה עוד חצי ק"ג טיפה פחות אז אני בטוח שעליתי אבל בגלל הצום אז זה לא מורגש כל כך !! אבל לא נורא אני יחכה ואני יעדכן לגבי המשקל ב- 1.11 מקווה להגיע ל72.5 לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחמד להתעדכן. תודה וחג שמח !
ענת פלדמן15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילי בטן.14/10/2008
הי ענת, יש המון תרגילים ב2 הקישורים ששלחת לי. בנתיים לרמה שלי מה אני צריך לעשות איזה תרגיל להתחיל וכמה פעמים? יש לי בבית מיטה כזאת באלכסון לכפיפות בטן ויש למכשיר כזה עם משענת ראש וידיות כאלה למעלה. תודה שוב, וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוטל ג'ים?
ענת פלדמן14/10/2008זה עם גומיות? זה לא ממש לבטן אלא יותר לזרועות
הייתי מתחילה עם ישיבה בברכיים כפופות, כפות רגליים על הקרקע ופשוט ניעות לאחור. ידיים שלובות על החזה, 50 ניעות. בשלב מסוים תעצור בזוית הקשה ביותר ושם תישאר לכמה שניות. ממצב זה אתה יכול לסובב את הגוף פעם לימין ופעם לשמאל, 10 פעמים לכל צד.
גם שכיבה על הגב, רגליים שלובות באויר תמיכה קלה עם הידיים לצידי הגוף ואתה מעלה את הטוסיק למעלה. 30 פעמים. זה לא פשוט.
אם אתה בעד כפיפות הבטן הקלאסיות - אני אוהבת את הגרסא של רגליים באויר כפופות ב - 90 מעלות. זה בעיקר עובד על השרירים העליונים של הבטן אבל לא רק. נסה להתחיל מ 50 ניעות, אם זה קל אז יותר. הקשב לגוף שלך.
חשוב לשלב את האירובי, לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה ענת..14/10/2008
ואי ממש ממש תודה! לגבי הכפיפות בטן כמה לעשות כמה להתחיל והאם הרגלים באוויר או על הרצפה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה
ענת פלדמן14/10/2008זה המעט שאני יכולה לעשות דרך הפורום.
אני בכל זאת שולחת לך שתי כתבות על שרירי הבטן, את רוב התרגילים אפשר לעשות בבית בלי מכשירים מיוחדים.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
שים לב, זה לא רק לבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ..14/10/2008
ענת שלום, אני תלמיד תיכון בן 17 וחצי שוקל 60 פחות או יותר והגובה שלי הוא 1.72 מאוד חשוב לי לפתח את הגוף אך לא מוצא כ'כ זמן בין חזרות,לימודים הקלטות חשוב לציין שאני לא בכושר בכלל אני לא עושה כלום חוץ מללכת קצת. השרירים שלי חלשים בגב העליון והכתפים הם נוטים קדימה,אגב הליכות יכולות להשפיע על זה? המטרות שלי: להיות בכושר. לפתח את שרירי הנשימה. גוף חטוב,שרירי גב,ידים,בטן,חזה,כתפיים(הם חלשות עם נטיה קדימה קצת בכפיפה כיוון שאני לא עושה ספורט בכלל)ן. עכשיו אני רזה בפנים ואני לא רוצה לרדת במשקל כ'כ בפנים אבל כן להתחטב בגוף איך אני עושה את זה? אני מבקש ממך תרגילים לאימון עצמי לא במכון כושר להשגת מטרותי נ.ב איפה את מעבירה אימונים אישים וכמה עלות אימון איתך? תודה רבה וחג שמח,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חמוד
ענת פלדמן14/10/2008אז איך להתחיל? גם אם אין ממש הרבה זמן אפשר למצוא עד חצי שעה כמה פעמים בשבוע, ככה בשביל להתחיל. למשל ריצה קלה של 10 דק'. ואם קשה לרוץ אז מתחילים בהליכת חימום, רצים שתי דק', שוב חוזרים להליכה, שוב שתי דק' ריצה קלה. מאימון לאימון הריצה מתחילה להיות נוחה יותר ויותר ואתה מוצא את עצמך עושה ג'וגינג בקלילות במשך 15 דק'. כמה זמן עד שזה מתחיל להיות קל? זה מאד אישי, תלוי ברמת הכושר וכמה אתה מתמיד. אני ממליצה על לפחות 3 פעמים בשבוע של אימון אירובי, תתחיל ב -10 דק' עד רבע שעה ובהדרגה תגיע גם לחצי שעה. זה בשביל הכושר. אחרי הריצה להימתח
במקביל כדאי לעבוד על חיזוק, פלג גוף עליון, שרירי בטן, וכמובן תרגילים לגב ולשכמות.
למשל:
שכיבות סמיכה פשוטות, 15 חזרות ושלושה סטים בתור התחלה. אם זה ממש קל תעשה יותר חזרות. שכיבות הסמיכה מצוינות לכתפיים, לזרועות, גם לבטן ולגב.
אני אוהבת להוסיף שכיבות סמיכה "הפוכות". כלומר הראש פונה קדימה, הרגליים ישרות קדימה כשהעקבים נוגעים ברצפה ואתה מכופף את המרפקים לאחור. שים לב שאת לא מוריד את הטוסיק אלא באמת מכופף את המרפקים. זה עובד על הזרועות, פותח את בית החזה
לגב: שוכבים על הבטן, ידיים מאחורי הגב התחתון אוחזות זו בזו והראש עולה ומסתכל לאחור - פעם לימין ופעם לשמאל.
כפיפות בטן, כמו שאתם עושים בשיעורי ההתעמלות, אחכ אשלח לך תרגילים לגוון
מכרעים אפשר להוסיף
ואתה מסודר
תלוי כמה זמן יש לך, אתה לא חייב כל פעם לעשות את כל הסבב, או לקצר בחזרות ולהוריד בסטים
אין לי ספק שעם שילוב ריצות בסדר היום שלך כמה פעמים בשבוע תראה תוצאות מהר מאד. וכשתתחיל זה כבר יזרום.
לפני האימון: כשעתיים לפני פחממות. עד כשעה אחרי ארוחה של פחממות וחלבונים (כמו שרשמתי לך בשרשור הקודם)
נתחיל מזה, אני פה לשאלות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוחב כתפייםטל14/10/2008
שלום כיום אני בן 21 פעם הייתי כדורגלן ומהתרגילים שהיינו עושים באימונים פיתחתי רוחב כתפיים גדול יחסית לגוף שלי והייתי רוצה להוריד אותו השאלה שלי האם יש אפשרות להוריד רוחב כתפיים (יאנו לא להתאמן בכלל וזה ירד)? או שיש דרך אחרת? וכמה זמן זה לוקח ?לתודה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכדור רגל
ענת פלדמן14/10/2008התרחבו לך הכתפיים? לא נשמע לי כל כך הגיוני, זה ככל הנראה מבנה הגוף שלך, וזה גנטי. תהנה מכתפיים רחבות ושריריות, זה נפלא ! אפשר לאזן באימונים של פלג הגוף התחתון אבל אני צריכה לראות אותך בשביל זה. כדאי בכל מקרה לעשות פעילויות אירוביות ואנאירוביות עם דגש על פלג גוף תחתון. כמה זמן זה יקח זה מאד תלוי, גם בשעות האימון שלך וגם בגנים. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרגות קושי באליפטיקלעדי (בן)14/10/2008
שלום למנהלי האתר.. שאלה לי לגבי כמות הקלוריות "הנשרפות" במכשיר אליפטיקל על הדרגת קושי הכי גבוהה למשך כשעה (דרגה 8 לצורך העניין) על מהירות 2.5 בממוצע? (כך מופיע לי בצג המכשיר) תודה מראש וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי בן
ענת פלדמן14/10/2008המשקל שלך מאד משנה כמה קלוריות אתה שורף פר פעילות. אם במכשיר שם יש אפשרות לתכנת את המשקל שלך זה יתן תוצאה אמינה יותר - אם כי לא במאת האחוזים. הכי כדאי, אם אתה רציני ומתמיד- להצטייד בשעון דופק (פולר) שמראה גם את השריפה הקלורית וכך לקבל נתונים מודיקים עד כמה שאפשר. השעון הזה ממש ממכר כי אתה יכול גם לראות כמה קלוריות אתה מוציא במנוחה או בכל פעילות שהיא במשך היום ולפי זה לדעת כמה לאכול לפי המטרות שלך. אם הייתי צריכה להעריך באופן גס מבלי לדעת מה המשקל שלך הייתי אומרת ששעה על האליפטיקל, בעצימות קשה יחסית בין 400-550 קלוריות לשעה. אל תתפוס אותי במילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקלי 64 ק"ג
עדי (בן)15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן15/10/2008עדיין קשה לי להעריך. אני חוזרת על הערכים הקודמים שרשמתי לך וממליצה על שעון דופק. אני מכורה לשלי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאה קלורית
עופר קיס16/10/2008מחקרים הראו שוני גדול בין אנשים המשתמשים באותה עצימות וקצב צעדים. אי לכך וכיוון שנמצא שתגובת הדופק דומה מאד בין מכשיר אליפטי והליכון -
1. מצא את הדופק בו אתה מתאמן באליפטי
2. מצא את אותו הדופק בהליכון ותראה על הצג את ההוצאה הקלורית לדקה בדופק הזה- תכפיל בכמות הדקות.
יתכן ולא מדוייק אך אין דרך אחרת מאשר לשים מסכה על הפנים ולמדוד צריכת חמצן ומשם לקבל נתונים לגהי הוצאה קלורית
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת היה בעיה באתר אתמול?יוסי14/10/2008
ענת היה בעיה באתר אתמול? או שזה רק היה אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין
ענת פלדמן14/10/2008אני יכולה לענות רק מכאן ולא מעמוד מנהלים. מקווה שיסתדר בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווץ שריריםעידן13/10/2008
הבנתי מהתשובות שהשרירים מתכווצים אז יורדים בגובה ? מה כלומר ריהועים בבטן והרמת משקולת ביד הרי השריר מתכווץ ועם זאת יורדים בגובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשהשריר
ענת פלדמן13/10/2008מתחזק ומתכווץ הוא עצמו מתקצר, זה נכון. אבל זה לא מוריד מהגובה שלך. אם אתה 1.75 ומפתח את שרירי הזרועות אתה לא מאבד מהגובה שלך. ככלל אני בעד איזון - ולכן הוספה של מתיחות וגמישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוקפי גבעידן13/10/2008
אפשר לקבל תרגילים לזוקפי גב ובכללי תרגילים ליציבות הגוף בכלל שלא נהיה כפופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן13/10/2008זה אכן חשוב. אני ארשום לך תרגילים אבל לאור השאלות שלך (כאבי הגב בזמן אימון בטן) אני בהחלט ממליצה לך לעבוד עם מישהו שמבין שיעזור יכוון וישגיח.
בעמידת 6 כשהגב ישר כמו שולחן מישרים יד ימין קדימה ורגל שמאל לאחור. מחזיקים ומחליפים ידיים ורגליים
שכיבה על כדור פיטבול, על הבטן, הרמה של הגב לאחור כשהידיים שומרות על איזון לצדדים, אפשר לאחוז משקוליות בידיים. אם אין כדור: אפשר לעשות זאת משכיבה על קצה המיטה כשפלג הגוף העליון (עד המתניים) באויר. מספר חזרות לפי כושר התחלתי.
שכיבה על הבטן ידיים אוחזות זו בזו מאחורי הגב מעלים את הגוף לאחור - פעם לימין ופעם לשמאל כשהראש מסתכל לאחור לכוון תנועה הגוף. להשאיר כפות רגליים על הקרקע.
מתיחות לגב בסיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת בגבעידן13/10/2008
שלום רב התחלתי לעשות 4 חודש כפיפות בטן יום כן יום לא והחלו לי כאבים בגב והפסקתי שמתי לב שגם הגב שלי נהיה בו עקמת כלומר הוא יותר דחוס פנימה כאילו נהיה לו יותר קמר האם ייתכן שמהתרגלים של הכפיפות בטן יכולה להיווצר עקמת ? או שאני מדמיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ענת פלדמן13/10/2008לא מאמינה שנוצרה לך עקמת. יכול מאד להיות ששרירי הבטן שלך עדיין מעט חלשים, אולי לא עשית את התרגילים כל כך כמו שצריך והגב השתתף בפעילות על מנת "לעזור" לשרירי הבטן. ומכאן הכאבים. ככלל שווה להתחיל בהדרגה, לעבוד נכון ומדויק... ולעשות תרגילים במקביל גם לגב. ומתיחות כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ - המשך. לענת.12/10/2008
אוקי, את ממש נחמדה ומקצועית. רציתי לשאול אפ שפר לקבל את המייל שלך ולהתיעץ איתך ואולי בעתיד לקבל ממך אימונים אישים כי אני שכלתי את זה. הגובה שלי הוא 1.72 בן 17 וחצי משקל 60 65 משו כזה. אני לא שמן קצת בטן כזאת. כן,ריצה באה בחשבון :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי
ענת פלדמן13/10/2008לך כרגע תשובה במייל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות בטןעידן12/10/2008
ושאלה אחרונה בקשר לכפיפות בטן הבנתי שזה גנטי אך האם יש דבר כזה שלא יראו אצלי ריבועים לא משנה כמה אני יעבוד לא יהיו אצלי ריבועים האם יש דבר כזה? או שכל אחד יכול להשיג ריבועים רק בעבודה קשה וארוכה יותר כלומר אין בנאדם שלא יראו אצלו ריבועים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בספק
ענת פלדמן12/10/2008אם לא יראו בכלל, בגלל זה הצעתי לך לעבוד על בטן עם משקוליות. לכולנו יש ליגמנטים על שרירי הבטן כאחראים על החלוקה ועל "קוביות" אבל לא אצל כולם זה יבלוט. אני לא יכולה להבטיח שיהיו, עבודה על שרירי בטן (וגב ) חשובה לבריאות בכל מקרה. המשך כרגיל, ועם התרגילים החדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למשקולותעידן12/10/2008
לא הבנתי בתשובה שנתת לי מה זה מיני וביה וזוקפי הגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה חמוד
ענת פלדמן12/10/2008"מני וביה" זה ביטוי בעברית, לקוח מארמית, הכוונה היא ששחיה משלבת גם כווץ וגם הארכה מעצם האימון עצמו. תוך כדי אתה זוכה גם וגם - גם בכוח וגם בהארכה. קשה לתרגם "מני וביה" אבל זה הרעיון. זוקפי הגו אילו השרירים שעוזרים לנו להיות זקופים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)