מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברכייםקרין27/09/2008
היי ענת, רציתי לשאול איזה משטח ריצה פוגע הכי פחות בברכיים (דשא- עם נעליי פקקים או ספורט, מדרכה- כביש- עם עליות וירידות כמובן, הליכון בחדר כושר)? (באופן כללי, וגם אני אחרי ארתוסקופיה, שבה תפרו לי את המיניסקוס).. בנוסף איזה תרגיל יכול לחזק באופן משמעותי את שריר הארבע ראשי? (פיזותרפיסט המליץ לי לשכב על הגב ולהרים את הרגל לכ-45 מעלות להישאר כ3 שניות להוריד ללא פגיעה ברצפה, ולהרים שוב- עם משקולת 1 ק"ג.. 15X3).. האם יש משהו יותר טוב מזה? תודה! חג שמח! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין
ענת פלדמן27/09/2008ברכות על החזרה לפעילות אחרי הניתוח. תמיד תמיד עושים פעילות גופנית וודאי ריצה עם נעליים טובות. ניו באלאנס קבלו ציון מעולה ביחס לאחרות, זה לא אומר לרוץ לקנות אותם אם יש נעליים טובות אחרות אבל לקחת בחשבון את חשיבות הנעל. בירידה אני ממש לא ממליצה לרוץ. הלחץ על רצועות הברך במקרה זה מקסימלי וודאי אם את אחרי ניתוח.
ככלל, חזרי לפעילות כמובן רק באישור רופא ובהדרגה !
ככל שהמשטח עליו רצים הוא רך יותר כך קשה יותר לרוץ - על חול או על דשא למשל, אבל כדאי לחזור לפעילות במקום שיהיה לך קל להתמיד בו. אם את גרה רחוק מהים למשל זה סיפור לנסוע לשם כל פעם ואת תתיאשי. לכן בחרי לך מסלול נוח ליד הבית שלא יצריך הרבה התארגנות.
התרגיל שהוא המליץ לך עליו הוא מצוין, והוא גם מתאים לשרירי הבטן. אפשר לעשות אותו בווריאציות שונות. למשל הרגליים עולות זו אחר זו בתנועת מספרת, מעט ישרות יותר. פעם בלי ופעם עם משקולת או בשכיבה על הגב רגליים כפופות לכוון בית החזה ודוחקים אותן למעלה לכוון התקרה. פעם בלי ופעם עם משקולות. אני לא ממליצה על המכרעים המפורסמים בגלל הלחץ על הברכיים.
בריאות שלמה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי אורטוסקופיה
עופר קיס27/09/2008קרין שלום.
התרגיל שקיבלת הוא התרגיל הראשוני אחרי ניתוח. על מנת לחזור לפעילות ללא נזקים את חייבת לבצע מעקב פיזיוטראפי עד לחזרה מלאה לכשרות. איננו פיזיוטרפיסטים כך שאת חייבת לבצע זאת דרך הקופה שלך. אם עשית את הניתוח באופן פרטי , בצעי גם את הפיזיו כך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתחת לבית חזה ימיןג.2927/09/2008
שלום... אני בן 29 ויש לי כאבים מתחת לבית חזה ימין רק כאשר אני עושה פעילות ספורטיבית רכיבה ריצה וכו'. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג.29
ענת פלדמן27/09/2008אני ממליצה לך בחום להתייעץ עם רופא. אני נוטה לחשוב שאין בזה דבר, ושכנראה אתה לא ממש בכושר (האם זה נכון?) אבל שווה בהחלט שרופא יראה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בשגרת אימוניםליל27/09/2008
שלום, שמי ליל, בת 18 ולפני גיוס. בעבר שמרתי על כושר גבוה דרך אימוני ריקוד אינטנסיביים, בשנים האחרונות הורדתי הילוך אך עדיין חשוב לי לשמור על כושר בריא וגמישות. עוד מספר חודשים אני מתגייסת, ואכנס לקורס של 4 חודשים שעיקרו למידה בכיתה... כיצד ניתן בכ"ז לשמור על כושר כש-90% משעות הערות מושקעות ללמידה, שעות השינה מתקצרות ואין פנאי כמעט לפעילות גופנית? האם אני צריכה לחשוש מכך שהשרירים שצברתי יהפכו למסת שומן? חשוב לציין שלאחר חודשי הקורס אני בהחלט מתכננת לחזור לרקוד לפחות פעמיים בשבוע ולהתאמן בבית. (התפקיד מתבסס על יומיות, כך שהערב יהיה שלי..) תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליל
ענת פלדמן27/09/2008השריר לא הופך לשומן. אילו שתי רקמות נפרדות ולא מחליפות תפקידים. לכן אם את עושה הפסקה באימונים שווה להקפיד על האוכל על מנת שההוצאה הקלורית היומית תהיה שווה להכנסה ושלא תעלי במשקל. איך אפשר בכל זאת לשמור על הכושר? כשתגיעי לגשר נעבור אותו. יכול להיות שיקצו לכם שם זמן חופשי, תמצאי חברה שהיא בעניין וביחד תמצאו דרך. או ריצות והליכות בחוץ, כמה תרגילי כוח בחדר, מתיחות. תמיד אפשר להסתדר, וגם אם לא - את הרי חוזרת לשגרת הריקודים כפי שציינת ולכן אולי בפעמים הראשונות תהיי קצת פחות בכושר אבל מהר מאד תחזרי לתלם.
בשעה טובה ושנה מוצלחת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לענת
יוסי27/09/2008כתבת לליל שהשריר לא הופך לשומן... אז יש לי שאלה על הדרך... נגיד מישהו מתאמן לצורך העניין 3 שנים, אחרי 3 שנים הוא עושה הפסקה נגיד שנה ,ואחרי שנה הוא חוזר לאימונים מהתחלה, אז בהפסקה הזאת , השריר הופך לשומן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן27/09/2008שריר ושומן הן שתי רקמות נפרדות ולא מתחלפות. לא ולא. בשנה הזאת אם הוא אכל יותר, או המשיך לאכול כמו שהוא היה אוכל כשהיה מתאמן (ואז מוציא הרבה אנרגיה, אבל עכשיו כבר לא) אז הוא פשוט העלה במשקל ואז נראה כאילו השריר הפך לשומן. הוא פשוט השמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך את מסבירה ש..
יוסי27/09/2008שאני מתאמן כמה שבועות טובים לצורך העניין ,נגיד אני מתאמן על הדו ראשי, מתאמן חזק חזק אחרי כמה שבועות שאני עושה שריר , רואים אותו יפה מנופח. ושאני עושה הפסקה של כמה שבועות ואני לא מתאמן ואני עושה שריר ביד בקושי רואים אותו ונוגעים בו אז הוא רך כזה למה זה קורה? בגלל שזה הופך לשומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן27/09/2008זה לא הופך לשומן. שומן ושריר הן שתי רקמות שונות שלא יכולות להחליף זו את זו. התשובה שלי לא ממש תשתנה גם אם תמשיך לשאול. שריר שלא עובדים עליו מאבד מהמסה שלו. זה כמו שתראה מישהו אחרי שהורידו לו גבס, לא עלינו. יד אחת שעשתה את כל הפעולות כרגיל נראית גדולה יותר מזו שהייתה מגובסת ולא פעלה כלל. זו שעבדה שמרה ופתחה את מסתה וזו שנחה בגבס ירד לה הנפח. אין לזה שום קשר לשומן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
יוסי27/09/2008שיהיה שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך :))
ענת פלדמן27/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענתחיים126/09/2008
היום מדדתי את בגדי החורף שלי וכל הג'ינסים ונדהמתי לגלות שמתוך 20 חולצות ארוכות רק 2 עולות עליי ויושבות כמו שצריך כל השאר פשוט צמודות ממש צמודות חח, גם בג'ינסים מתוך 8 עולים עליי 2 אני אומר לך זה ממש מפחיד חח יש לי ג'ינס ששנה שעברה היה גדול עליי באיזה 3-4 מידות והיום הוא קטן עליי! חח עכשיו באמת שמתי לב שאני גודל!! ועוד משהו שלא קשור החלטתי לעשות תוכנית כזאת 3 פעמים בשבוע אימון AXBXCXX וביום שבת לעשות ריצה של 30 דקות ולעשות אימון כללי עם משקל גוף של שכיבות שמיכה בתנוחות שונות מתח ובטן ככה לחיזוק של כל הגוף עם טווח חזרות של 15-20 חוץ ממתח שבו אני עושה מקסימום שזה בערך 6-8 חזרות. ועכשיו משהו לא כל כך קשור יש לנו בבית הספר שביתה מיום ראשון עד להודעה חדשה, זה משהו שועד ההורים בבית הספר אירגן בגלל שחסרים מזגנים וברזיות ועוד כמה דברים, ובקיצור יוצא לי שיש לי זמן להתאמן בבוקר ולאכול כמו שצריך וכמובן סוף סוף לישון כמו שצריך ובנוסף יהיה לי זמן אחרי צהריים לצאת עם חברים כי בימים רגילים של לימודים יוצא לי בערך 3 ימים בשבוע עם חברים אחרי צהריים ובלילה, מה שמאוד קשה כי פעם הייתי יוצא כל יום חוץ מיום שישי, ככה שתכלס זה שינוי גדול מאוד. ואני צריך עזרה בזמן האחרון אין לי תאבון בכלל אני כבר יומיים מכניס לגוף בקושי 2600 קלוריות לפני שבוע הייתי מכניס 2000 קלוריות עד השעה 5 בערב ככה שהייתי חוזר הביתה ואוכל שתי ארוחות של 500-600 קלוריות ואז אני מסודר אבל עכשיו אין לי מושג למה זה קורה מה את ממליצה לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו כי ממש לא בא לי עכשיו לרדת במשקל אלא להפך כי עכשיו חורף וזה הזמן לעלות הרבה ולחטב בקיץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ענת פלדמן27/09/2008אני שמחה לשמוע על השינויים והצמיחה ובעיקר שאתה מאושר מזה. אז יופי. גם תכנית האימונים נשמעת בסדר גמור, וכאמור תמיד טוב לגוון. לגבי האוכל: תקשיב לגוף שלך, אתה יודע את זה כבר. אין טעם לאכול סתם. תראה איך זה מסתדר עכשיו עם השביתה ועם החגים. דווקא בחגים אנשים חוששים מלהעלות במשקל והנה אתה עם דילמה הפוכה. אז בוא ניתן לזמן לעשות את שלו ואם זה ממשיך אז נדבר שוב. תהנה מהזמן הזה שהתפנה יכול להיות באמת ששינה טובה ובילוי עם החברים יחזירו את התאבון. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
חיים127/09/2008שתהיה לך שנה טובה ומתוקה!! לך וכל חברי הפורום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, גם לך !
ענת פלדמן27/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילהיוסי26/09/2008
מתי כדי לאכול ביצים,לפני האימון או אחרי? וכמה צריך לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הקשר?
ענת פלדמן26/09/2008אתה יכול לאכול ביצים בכל שעה ביום. אפשר גם כארוחת בוקר עם ירקות. אם אתה רוצה דווקא בהקשר לאימון אפשר אחרי האימון. כמה? תלוי בעצימות האימונים שלך ובטיב שלהם. ביצה אחת עם שתי פרוסות לחם וירקות (כריך בעברית צחה) כחצי שעה אחרי האימון יכול להיות מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
יוסי27/09/2008בשביל לעלות מסת שריר צריך לאכול הרבה ביצים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל
ענת פלדמן27/09/2008להעלות במסת השריר צריך לעשות פעילות אנאירובית. מי שעושה פעילות אנאירובית עצימה צריך לאכול יותר חלבון. בחישוב בערך של 1.5 כפול ממשקל הגוף. בביצה יש 6 גרם חלבון, שזה חפה אבל לא המון. ולאכול הרבה ביצים זה גם לא בריא. אז אחרי אימון אנאירובי עצים אפשר כריך עם טונה או יגורט עם גרנולה או משהו בסגנון, גן, גם שתי ביצים זה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסת שריר
יוסי27/09/2008אם אני יעשה פעילות אירובית יחד עם אנאירובית, אז אני לא יעלה במסת השריר? בגלל האירובית?
ענת פלדמן27/09/2008פעילות אירובית עובדת על משהו אחד ופעילות אנאירובית עובדת על משהו אחר. מה מטרת האימון שלך? להעלות במסת השריר? יפה, אז תאכל נכון, תעשה פעילות אנאירובית בצורה מבוקרת וחכמה. במקביל כדאי לעשות פעילות אירובית למען בריאותך הכללית, וודאי לחימום
וודאי אם אתה נמצא בקטגוריה של משקל יתר. לאלו שמבקשים לרזות, בתהליך ההרזיה הם עושים פעילות אנאירובית על מנת לשמר את מסת השריר. כשאנחנו יורדים במשקל אנחנו מאבדים 25 אחוזים של שרירים אלא אם כן נבצע פעילות אנאירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 16 בחדר כושר - מפריע לגדילה?אור26/09/2008
שלום רב, אני בן 16 ומתאמן בחדר כושר כבר חודשיים. אני מרים משקולות של 7.5 KG בכל יד וגם מוט של סה"כ 17 KG בערך. כמובן שאני גם עושה חזה, גף במתקנים עם משקל של 25KG. בכולם אני עושה 3 סטים של 15. אמרו לי שאימון בחדר כושר פוגע בגדילה ומונע ממני לגבוהה. האם זה נכון? האם אני מרים משקלים כבדים לגיל שלי? אשמח לתשובה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, אני מתאמן יום כן ויום לא
אור26/09/2008יום של גב ויומיים אחרי חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
ענת פלדמן26/09/2008האם אתה נהנה מהאימון? כיף לך לבוא לחדר הכושר? אתה מרגיש שזה עושה לך טוב גם מנטלית? שאתה במודעות לגבי הגוף שלך, התזונה שלך,? אם התשובה חיובית לכל אחת מהשאלות אתה יכול להמשיך כרגיל. זה נכון שאני בעד פעילות אירובית יותר בגיל שלך, אבל אתה תמשיך לצמוח אם אכן אתה אמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיוני26/09/2008
רציתי לישאול שאלה... אני בן 15 אני מיתאמן ארובי+(הרבה)אנארובי שנה+- ואני אוהב את זה אני מרגיש קצת תוצאות אבל ליפעמים אין לי מרץ אני נימרח בבית ולא עושה כלום אני אני יגרום לעצמי להתחיל לזוז? ועוד שאלה אני עובד על כול הגוף מישקלים קלים והרבה וכושר והכול ועדין יש לי בטן כזאת זה לא שאני שמן יש לי משהוא אני מרגיש לא בטוח שאני הולך בלי חולצה כאילו הבטן שלי רועדת וזה מאוד מפריעה לי לביטחון האישי שלי (ויש לי המון כזה חחח) נ.ב (גר ב אמריקה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוני מאמריקה
ענת פלדמן26/09/2008איפה באמריקה?
אם אין לך מרץ ואתה נמרח בבית לפעמים - מותר לך. זה בסדר. לעיתים לא ממש כדאי להילחם ולהתאמן בכוח ושווה להקשיב לגוף שלך.
אם אתה עוקב אחרינו אז אתה כבר יודע שאי אפשר להמיס את הבטן רק על ידי תרגילי כוח אלא צריך באמת לשלב פעילות אירובית - אתה טוען שאתה עושה את זה הרבה אז זה טוב. מה זה "הרבה" ? חשוב גם לאכול נכון, לא ג'אנק או רק לעיתים רחוקות. יש לך תפריטים אצלי באתר וכמובן להמשיך עם תרגילי הכוח. עכישו כיון שאתה בארה"ב - כנס לWAL MART יש שם בעשרים דולר את פלטות הפוש אפ. הן מצוינות לעבודה על פלג הגוף העליון וגם על הבטן והגב. אין לי ספק שאם אתה מתחיל לאכול כמו שצריך, שם דגש על בריאות, ממשיך עם האירובי והתרגילים -אתה בדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יוני27/09/2008
תודה רבה לכול העצות ואני לא ידעתי שהפלטות האלו גם עוזרות לבטן...
שאמרתי הרבה היתכוונתי ל יותר סיבולת לב מאשר כוח כי אני חושב שזה בעדיפות ראשונה משום מה....
ואם יש עוד עצות אני ישמח לישמוע...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן27/09/2008דגש גם על תזונה, המשך עם האימונים וחוץ מהפלטות גם תרגלים לבטן. אני מצרפת דוגמאות. אתה גר בדיוק בצד השני של המפה מאיפה שאנחנו גרנו...
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליפוניה?
יוני27/09/2008תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינגו :)
ענת פלדמן27/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב ענתיוסי25/09/2008
מה היתרונות שבלחם מחיטה מלאה? והאם הוא משמין יותר מלחם רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן26/09/2008לחם מקמח מלא טוב יותר לגוף מהקמח הלבן. קמח לבן מכיל את החלקים הפנימיים של הגרעין, ואינו מכיל את הקליפה והנבט של הגרעין. הקמח המלא מכיל את כל חלקי הגרעין, כולל הקליפה והנבט. מאחר שהקמח המלא מכיל את כל חלקי הגרעין, הוא מכיל את הוויטמינים והמינרלים, החלבון, נוגדי החמצון והסיבים התזונתיים, כלומר לקמח המלא ערך תזונתי רב יותר. אפשר למצוא לחם קל מופחת קלוריות שעדיין יהיה משביע וטעים. אהרון המליץ כאן לא מזמן על לחם קל עינן מחיטה מלאה:
"מכל הסוגים הגעתי למסקנה שהוא עדיף גם בטעם (זה אישי), גם בערך תזונתי כולל שפע סיבים.
160 קק"ל ל100 גרם, 38 לפרוסה. ( מבחינה זו לא הייתי סומך אבל לכאורה כולם מרמים)"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת[חשוב!]גיא...25/09/2008
אני לא מתחרט יותר אני עושה את התוכנית עם האוכל וזהו. אז תסתכלי כי זה קצת שונה . גם התחלתי להתאמן בחדר כושר אז זה תרגילים עם משקולות. תוכנית אימון: זמן מנוחה בין סט לסט: 45 שניות. 3 אימונים בשבוע. לא בימים עוקבים. משך כל אימון לא יעבור שעה ורבע. בתחילת האימון יש לבצע חימום קל של 5 דקות. חזה: לחיצת חזה כנגד מכונה- 3X12 פרפר במכונה 2X15 גב: פולי רחב לפנים 3X12 חתירה כנגד מכונה 2X15 רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3X12 פשיטת רגליים - 2X15 כפיפות רגליים 2X15 כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה 3X12 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 2X15 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות 2X12 כפיפות מרפקים במכונה 2X15 יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון כגד חבל 2X12 פשיטת מרפקים במכונה או הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש 2X15 בטן: 2 תרגילים לפי בחירה אישית 3 סטים בכל אחד 15-20 חזרות בכל סט אוכל: 6 ארוחות ביום. בוקר: חביתה מביצה אחת,איזשהו ירק , קפה ארוחת בית ספר: 3 לחמניות : אחת עם נקניק וחמאה ,שני עם חמאת בוטנים וריבה , שלישי עם נקניק עם חסה. ארוחת צהריים:מה שאמא מכינה [ קציצות בדרך כלל , פירה אורז , וכל השאר חזה עוף גם] ארוחה אחרי אימון שחייה+חדרכושר:חביתה מ -3 ביצים ,חזה עוף[3חתיכות],קופסת טונה, קוטג ,ירקות. ארוחת ערב:קופסת טונה במים עם 2 לחם מיונז, קורנפלקס עם חלב. בין לבין אם רעבים אפשר לנשנש משהו :P .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מותק
ענת פלדמן25/09/2008האימון נראה על הכיפאק, זה טוב שאתה מגוון. אוכל: 4 ביצים זה המון. החלף ביוגורט או אפילו בשניים. שתי ביצים ביום זה די והותר. נקניקים - לא מתה על זה, לחמניות -עדיף מקמח מלא. קורנפלקס עדיף סוג "בריא" עד כמה שאפשר במגבלות הטעם, טונה אתה יכול בשמן זית. חסרות לי שתי מנות פרי שכנראה יכנסו לקטגוריה ה"נשנושים". אתה לא חייב לקבל וליישם את כל ההערות שלי, זו נקודה למחשבה. ברגע שאתה הופך את האוכל והאימונים לשגרה מהנה - אשרי וטוב לך - FOR LIFE . שנה טובה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ..
גיא...26/09/2008תודה רבה , דבר ראשון , קורנפלקס זה לא קריטי בכלל. איזה 3 פרי ביום ככה אני יאכל. ונקנניקים זה אחלה אני לא מבין למה לא. בעיקרון כמו שאמרתי אני לא עושה פה שמירה הדוקה על אוכל הכי בריא שיש. ורק שתדעי יש כאלה שאוכלים 8 ביצים רק בבוקר! אז 4 בכל היום זה סבבה וזה אפילו טעים אם אתה יודע להכין טעים P:. הקיצר אני יתמיד בזה לבערך תקופה של חודש או משהו כזה אם אני יראה תוצאות אני ימשיך , ואם לא אני יחכה עוד חודש ונראה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי :)
ענת פלדמן26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונאית?
אהרון26/09/2008למה ללכת רחוק אם יש לך מול העיניים מומחית עם רקורד עשיר של הצלחות בשילוב כושר-תזונה? אין תחליף לניסיון ולראיה כוללת. לפי דעתי, ואני מצוי בנושא, פגישה פנים מול פנים תביא לך תועלת רבה בנוסף להדרכה המסורה והמקצועית בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מיועדת ל"חסוי"
אהרון26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני יגדל חוץ מזה
גיא...26/09/2008אני גם יהיה חזק יותר? והאם גם כל הגוף שלי יגדל ? כי יש לי רגליים קטנות ואני רוצה שהן יגדלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו כנראה
ענת פלדמן26/09/2008נצטרך לדבר גם עוד כמה חדשים או מספר שנים כדי שאוכל לראות שנרגעת כי אתה גדול והכל בסדר. בינתיים אתה יכול לנסות לפחות להפסיק לדאוג, להנות מההוה, מהבריאות טפו טפו מהגיל המדהים שלך. גיא -הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויחסוי25/09/2008
שלום! אני בן 15 וחצי אני מטר 86 וחצי... אני התחלתי להתאמן בחדר כושר מגיל 13 מבנה הגוף שלי רחב אני לא מהילדים הרזים שקשה להתפתח..האמת הגעתי לתוצאות יפות מאוד בכל הגוף אבל יש לי בעיה שהורסת לי תחיים ... יש לי כרס קטנה ואני מת להוריד אותה אבל זה בעיה כי אם אני יתחיל בריצות זה ישרוף לי גם תשריר אני מעלה תמסת השריר זה העבודה שלי כרגע בעיקר .. שאלתי זה איך אני יכול להרויד תכרס הקטנה והמצעבנת הזאת זה מוציא לי תחשק מהחיים אני שונא תדבר הזה!! ועוד דבר המאמן שלי אמר שבגלל שאני מתאמן שנתיים ללא הפסקה הוא אמר לי לקחת שבוע מנוחה ולאכול מאכלים עם חלבונים ופחות פחממות כדי לתת לשרירים מנוחה האם כדאי לי ?? בבקשה תענו לי זה באמת חשוב לי אני מתחנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי יקר, אין צורך להתחנן...
ענת פלדמן25/09/2008בוא נתמקד רגע בדברים החיוביים שלו רק בשבילם שווה להמשיך. התוצאות שלך יפות מאד, אתה לא מהרזים שקשה להם להתפתח, אתה מטר שמונים ושישה וחצי ס"מ שזה גובה של דוגמן. אני מסכימה שבטן קטנה ומעצבנת יכולה להעיב על הכל ולהרוס את כל ההצלחות במחי יד. חשוב על זה רגע: לא חבל? ההתמקדות ב"כרס קטנה ומעצבנת" "הורסת (לך) ת'חיים". לא חבל לתת לה את הקרדיט על זה? אני רחוקה מלזלזל או להיות צינית. נהפוך הוא, אני מסכימה שזה יכול לאמלל את החיים. אפשר יחד עם זאת להכניס את הכל לפרופורציות. להתמקד בחיובי, בעוד דברים נפלאים שוודאי יש לך בחים כמו משפחה, חברים, בריאות, טפו טפו. זו הקדמה חשובה להמשך התשובה שלי כיון שתמיד יש דברים בנו שאנחנו לא ממש מרוצים מהם. אם זה ציון נמוך במבחן, אם זה ריב עם חבר, אם זה צבע העיניים שלנו או הבטן. חלק זה בר שינוי (למבחן אפשר ללמוד, עם חבר אפשר להשלים ), וגם אז שווה לקחת את הדברים בפרופורציה, ועם חלק יש ללמוד לחיות לקבל ולאהוב אותנו כמו שאנחנו (צבע העיניים). מה עם הבטן? כנראה שאפשר לעשות שם משהו, אבל בתהליך חיובי, רגוע, מלא קבלה עצמית. החיים שלך נפלאים, את הבטן נסדר.
עכשיו: אני מאד בעד אימונים אירוביים ולו רק לבריאותך הכללית: פעילות הלב והנשימה, כלי הדם, עצמות, מטבוליזם ומה לא. שווה בהחלט לשלב במסגרת האימונים זו בריאות לחיים. אני מכירה מתאמנים שירימו משקולות יופי טופי אבל כשיטפסו מדרגות יתנשפו כמו מעשנים כבדים. אז מה עשינו פה? בשילוב עם הקפדה על התזונה שלך - מאוזנת ולא רק חלבונים (!!!) - יורידו את אחוזי השומן שלך, גם בבטן. אין "המסת שומנים" נקודתית, תזונה+ אירובי+ אנאירובי= אין כרס. אבל גדול - כיון שלא ראיתי אותך, לא מדדתי לך אחוזי שומן (יש לך מושג מה הם?) אבקש שתענה לי: האם ירדת במשקל בצורה דרסטית לאחרונה?
אני לא יודעת מה המאמן שלך אמר לך, יכול להיות שאתה מעביר את הדברים אלי לא נכון כי זה פשוט לא. אם אתה מתאמן בטרוף, שווה פעם ב לקחת כמה ימי מנוחה. מאכלים עם חלבונים לא יתנו לשרירים מנוחה. מנוחה תיתן לשרירים מנוחה. אכילה מאוזנת וחכמה לפני ואחרי אימון בשילוב עם האימון ומנוחה פעם בשבוע יתנו תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
חסוי25/09/2008דבר ראשון תודה על התשובה המהירה.. רציתי לשאול אותך עוד כמה שאלות. האם כדאי לי ללכת לתזונאית ולבקש ממנה לבנות לי תפריט לשריפת שומן או תפריט למסת שריר כי לפי דעתי תפריט למסת שריר רוב האוכל ילך לשריר.... לפי מה שידוע לי במשך השנים אני יגיע לפחות למטר 90 מפני שאבא שלי מטר 95 ואמא שלי מטר 78 אנחנו משפחה של אנשים גבוהים אולי זה יעזור לבטן... אז שאלתי אלייך היא לבקש תפריט מסה או להוריד שומן.?? וגם כדאי לי לקחת שבוע של מנוחה מהאימונים המאמן שלי אמר שכדאי ובריא לקחת פעם ב..מנוחה אפילו פעם כמה 4 חודשים ואני מתאמן שנתיים ואני לא מוותר אני לא מפספס אימון אלא אם כן זה מקרה חריג.. אז תודה רבה ושבת שלום חג שמח !!!! אשמח אם תעני לי בהקדם מפני שזה חשוב לי(ודרך אגב אני אבדוק את אחוזי השומן ואצור איתך קשר בהמשך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן26/09/2008אני מציעה שתקרא שוב את התשובה הקודמת שלי בסבלנות. עולה המון לחץ מהשאלות שלך ובעצם מה שלא יקרה זה לא יקרה עכשיו. זה תהליך שמצריך סבלנות ומודעות. ללכת לתזונאית תמיד אפשר, אתה גם יכול להעזר בי דרך הפורום. למשל להכנס לאתר שלי ולראות תפריטים מומלצים לבריאות. זה נכון שזה לא מחולק לפי סוג האימון אבל אפשר להוסיף פה ושם יותר חלבונים לפי הנוסחא של משקל כפול 1.5. לגבי הגובה -נכון מאד, אתה כנראה עוד בשלבי צמיחה והגיוני שעם הזמן זה "יעזור" לבטן... כדאי בשגרת אימונים שבועית לקחת יום מנוחה אחד. לא סתם המציאו את יום השבת. אתה לא צריך לקחת פגרה של שבוע אחרי שאתה קורע את עצמך אבל בהחלט בשבוע של אימונים לקחת כל פעם יום מנוחה אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
חסוי26/09/2008עוד פעם תודה... אני אשמח אם תוכלי לייעץ לי לגבי תפריט ואם יש לך עצות שאני יוריד תבטן בלי לפגוע הרבה בשרירים אני חייב להוריד אותה אני לא יכול לשים חולצות צמודות ללכת לבריכה כמו בן אדם אני מתבייש בזה ... אז חשבתי אם תוכלי לתת לי עצות איך להוריד תבטן לשמור על מסת השריר ואם אפשר אז גם תפריט... אני שוקל 83 רק שתדעי אם זה משנה לך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
חסוי26/09/2008ועוד שאלה... זה בכלל אפשרי במצב שלי להוריד תבטן הזאת אני מת שיהיה לי בטן שטוחה אבל השרירים לא יפגעו תני לי דרך להוריד אותה אני מוכן לעשות כל דבר כדי להגיע לבטן שטוחה ויפה... גם אם זה כולל ריצות או על אופניים בחדר כושר להזיע הרבה... ואם זה יפגע בשרירים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויסוי
ענת פלדמן26/09/2008לא, זה לא אמור לפגוע בשרירים, זה אמור להועיל לבריאות שלך ולהוריד את אחוזי השומן שכנראה מתרכזים שם. האם הורדת במשקל באופן דרסטי בחדשים האחרונים? האם אתה יודע כמה אחוזי שומן יש לך?
כן, פעילות אירובית של 3 פעמים בשבוע, ריצה לפחות 30 דק' או אופניים או לשלב בין השניים. לגבי תפריטים אני מציעה שוב שתציץ באתר שלי יש שם תפריטים מאוזנים ובריאים. תאמר לי באילו שעות האימונים ונסדר שיהיו לך מספיק פחממות וחלבונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
חסוי26/09/2008האמת שלא נסיתי להוריד או לעשות דיאטה אכלתי כרגיל ואני אוכל בריא אני אף פעם לא אוכל ג'אנק או דברים משמינים עוגות במבות כלום רק בריאות!! לגבי אחוזי השומן אני צריך לברר אני צריך לדבר עם המאמן שלי שיבדוק לי למרות שאני לא חושב שיש לנו משקל שמודד גם אחוזי שומן יש לנו משקל למשקל רגיל וגובה... לגבי האתר של אם תוכלי לשלוח לי קישור ואני רוצה לדעת שאני אוכל ליצור איתך קשר שם זה יהיה טוב.. חג שמח ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר להוסיף
חסוי26/09/2008המאמן שלי אמר שאם אני ירוץ גבוע ויעשה הרבה ארוביב זה שורף גם תשריר אם אני עוהש את זה במידה של כמה פעמים בשבוע ... אני אומר לך תסדר יום שלי כדי שתאמרי לי מה לאכול.. אני רוב השבוע מסיים ללמוד ב 3 ועשרה מבית הספר ועד שההסעה מגיעה הביתה זה 4 ועשרה אני יוצא להתאמן בערך בשעה 5 עם אחי הגדול (יש לו רשיון..) אני אוכל לפני אימון ארוחת צהריים בריאה ולא ג'אנק כאשר אני חוזר מהאימון אני אוכל 2 ביצים קשות (רק את החלק הלבן קופסאת טובה ירקות..) אבל אמשח אם תתני לי עצות וחשוב שתאמרי לי אם אני ארוץ הרבה אז השריר לא ישרף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט מאוזן
ענת פלדמן26/09/2008אני שמחה לקרוא שאתה אוכל בריא ונכון, יכול להיות שבשביל הבטן כן יהיה צורך באימונים אירוביים עצימים ובהקפדה יותר לא רק על איכות התזונה אלא גם על הכמות. בתקווה שלא "תשרוף שריר". אתה יודע מתי הגוף מתחיל אולי לשרוף שריר? תאר לך רץ מרתון, 3 אחוזי שומן בגוף, מגיע לק"מ הארבעים. אין פחממה, אין שומן מה נשאר? שריר. אתה לא שם. תסתכל באתר על השעות פחות או יותר ועל ההרכבים. לפני אימון, כשעתיים לפני נעשה שתאכל פחממה, וכשעה אחרי ארוחה של חלבונים ופחממות. אתה זקוק גם לפחממות אחרי האימון. בביצה אגב כמות החלבון אינה בשמיים. 6 גרם חלבון. עדיף קופסת טונה עם לחם או פרי או ארוחת ערב מזינה. אימוני אירובי תשלב עם אימוני כוח כדי לשמר את התוצאות היפות.
יש מחשבונים לאחוזי שומן באינטרנט (תחפור באתר שלי, יש שם קישור לאחד כזה) ואז אתה צריך למדוד היקפים, להכניס נתונים וזה נותן תוצאה אינדיקטיבית. נמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל עצה
מדבר מנסיון26/09/2008אחי אני מבין תסרט שלך גם אני סובל ממנו בעיקר אחרי שנפצעתי בצבא וכל הקוביות נהרסו כי הפסקתי עם אירובי למשך שנה וחצי אבל המשכתי לנפח תשריר דבר שאוטומטית גורם לך לרצות לאכול יותר התיאבון גדל במיוחד כשמסת השריר גדלה בחודשים האחרונים חזרתי לאירובי ב"ה הקובהיות חזרו אך פספסתי נפח בשרירים .... אך הנפח שירד הוא ממש קטן כמו כן אני שוב משקיע באנאירובי על מנת לנפח שוב את הכל שתדע לך שכפי שידוע לי האנרגיה לשם פעילות אירובית נלקחת בתהליך הראשוני מהמזון שיש אצלנו בבטן (כמות הקלוריות היומית) ואח"כ כזה נגמר (בערך 20 דקות אחרי פעילות רציפה) האנרגיה נלקחת מהשומן ומהשריר כאשר רוב השריפה היא יותר מהשומן שיותר קשה לפרק שריר מאשר שומן ואחריי פעילות קורעת מתפרקים גם העצמות מפה נובעים שברי מאמץ) והדבר ההכי חשוב שממקובל היום - לא משנה כמה תתאמן עדיין התוצאות יהיו מושפעות מהתזונה שלך (בדר"כ זה ביחס של 70 אחוז תזונה 30 אחוז פעילות גופנית) ענת תתקני אם טעיתי אבל זה לפחות מה שידוע לי.... מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ששיתפת אותנו
ענת פלדמן26/09/2008זה וודאי נותן השראה לאילו שקוראים אותנו, אז ממש תודה. כן, פעם חשבו שרק אחרי 20 דק' הגוף עושה שימוש במאגרי השומן אחרי תחילת הפעילות. המיתוס נשבר מזמן, זה נכון שהמאגר הזמין הראשוני היא הפחממה אבל אנרגיה היא אנרגיה. אצטט את צחי כנען שמראיון טלפוני שערכתי איתו לקראת כתבה שתצא בעה"ש בקרוב שאמר שמכונית שנוסעת מחיפה לת"א משתמשת באותו דלק בק"מ הראשון כמו גם בק"מ השמונים. אהבתי את התאור. בסופו של יום אפילו פעילות עצימה של רבע שעה (שזה פחות מ - 20 דק') מזרזת את קצב חילוף החומרים ואם אוכלים פחות ממה שמוציאים מורידים במשקל. 15 דק' 4 פעמים ביום או פעילות רציפה של שעה יתנו את אותה שריפה קלורית. אבל פעילות רציפה תשפר את הכושר. וכמובן שנכנס גם היבט פסיכולוגי, אבל נמשיך רגע.
אני לא מדברת בדרכ באחוזים. אם כי שמעתי על 20 80 או 30 70. אני אומרת תמיד שתזונה לחוד וספורט לחוד. לא להבין אותי לא נכון: שניהם חשובים מאד לבריאות שלנו. אבל לתת לכל אחד את המקום שלו מבחינת המודעות והחשיבה. להמנע ממצב שמישהו שמבקש לרדת במשקל יאכל ביום מסוים יותר קלוריות כיון שהוא עבד בחדר כושר וזקוק לפיצוי. צריך אולי להערך אחרת מבחינת הרכבי המזון אבל לשמור על מודעות קלורית ובעיקר מודעות של כמות ו"רספקט" לאוכל. אבל זה נכון: חשיבות התזונה גבוהה מאד.
ואני חייבת שוב לומר : חלבונים לא בונים שריר. פעילות אנאירובית בונה שריר. והפחממות שלנו לא פחות חשובות. הן בונות את הגוף שלנו, ומהוות את מירב האנרגיה שלה אנחנו זקוקים, כן - -גם עבור אילו שרוצים להיות מנופחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קטנה
חסוי26/09/2008דבר ראשון אני לא מוצא תמחשבון באתר אני חפשתי אם תוכלי לשלוח לי קישור זה יעזור לי נורא... דבר שני מה לדעתך אני צריך לאכול אחרי אימון קופסאת טונה ועוד משהו??? ודבר שלישי תודה רבה שאת עוזרת לי לעבור את התהליך הזה!
חסוי26/09/2008ענת תקשיבי אני עושה אימוני כח 3 פעמים בשבוע ימי ראשון שלישי חמישי..אז את מציעה לי לעשות הליכון או אופניים בימי שני רביעי שישי??ואני אשמח אם תעזרי לי בבעיה הקטנה שרשמתי לך בהדועה הקודמת...אני לא מצאתי את המחשבון באתר שלך ואשמח אם תגידי לי מה לאכול אחרי אימון כדי להחזיר את החלבונים לשרירים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסחסוי
ענת פלדמן26/09/2008רשמח לדעת מה השם שלך, זה קצת מוזר ככה. שלח לי אימייל ואקשר אותך לאתר, אני מנועה מלתת שמות של אתרים מתחרים. במקביל הצעתי להנהלת האתר להוסיף מחשבון כזה גם פה אז אני מקווה שבקרוב זה יהיה.
כן, הליכון או אופניים בימים האחרים זה מצוין. אם לא מסתדר לך אפשר לפעמים גם לוותר ולחילופין ביום של אימון אנאירובי אתה יכול גם לשלב. אימון אירובי למשל אחרי.
אחרי האימון אפשר לשתות חלב רבע שעה אחרי אבל אפשר גם בתום כשעה לאכול ארוחה מלאה מזינה. למשל סלט עם טונה וחביתה או חזה עוף עם פסטה או יוגורט עם גרנולה ופירות. משהו בסגנון. נוכל לבנות לך תפריט יומי ושבועי כמו שזה מוצג אצלי באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונאית?
אהרון26/09/2008למה ללכת רחוק אם יש לך מול העיניים מומחית עם רקורד עשיר של הצלחות בשילוב כושר-תזונה? אין תחליף לניסיון ולראיה כוללת. לפי דעתי, ואני מצוי בנושא, פגישה פנים מול פנים תביא לך תועלת רבה בנוסף להדרכה המסורה והמקצועית בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:) תודות :)
ענת פלדמן26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת לא ענית לי :(
חסוי26/09/2008ענת תקשיבי אני עושה אימוני כח 3 פעמים בשבוע ימי ראשון שלישי חמישי..אז את מציעה לי לעשות הליכון או אופניים בימי שני רביעי שישי??ואני אשמח אם תעזרי לי בבעיה הקטנה שרשמתי לך בהדועה הקודמת...אני לא מצאתי את המחשבון באתר שלך ואשמח אם תגידי לי מה לאכול אחרי אימון כדי להחזיר את החלבונים לשרירים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
ענת פלדמן26/09/2008עניתי לך מותק, תראה למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת..
חסוי26/09/2008את יכולה בבקשה לשלוח לי את הקישור למחשבון באתר שלך?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוראים לי עידן
חסוי26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמייל שלי זה
חסוי26/09/2008האמת שאני לא זוכר אם זה [email protected] or [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת סליחה שאני משגע אותך
חסוי26/09/2008האמייל זה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
חסוי26/09/2008ענת זה עידן רציתי לשאול אותך אחרי שתשלחי לי אמייל אם תרצי שאשלח לך תמונה אם זה יעזור לך אין לי בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ענת פלדמן26/09/2008הי מותק, אני שולחת לך במייל את הקישור. תמונה ? אל תטרח אם אין לך כי זה לא אותו הדבר כמו פנים מול פנים אבל אם יש לך כבר אז אתה יכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחכה למייל
חסוי26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
חסוי26/09/2008ענת תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה עכשיו רק נשאר לי לקנות סרט מדידה ותגידי לי תמונה תעזור לך במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי איזו, בגדול לא ממש, אבל אפשר
ענת פלדמן26/09/2008לנסות
אגב, סרט מדידה יהיה בחנות לכלי תפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת אני מחזיר לך אמייל
חסוי26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
חסוי26/09/2008ענת תודה רבה אני יקנה סרט ימדוד את עצמי וישלח לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת ענת ענת דחוףףף
חסוי26/09/2008ענת תקשיבי לקחתי שרוך של נעל מדדי את ההקפים שהיה צריך שמתי את השרך על סרגל ארוך מדדתי במדויק יצא לי אחוזי שומן 8.8 מה עושים אני חייבים תדעה שלך והעצה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נשמע לי הגיוני
ענת פלדמן26/09/2008סורי. מדדת בדיוק איפה שדורשים באתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי26/09/2008אמרו לי ירך בחלק הכי גדול עבה למעלהה.... אחרי זה היקף הבטן בקו הטבור ואז את ההיקף של המקום שבו שמים את החגורה נגיד כמו חגורה של ג'ינס אז מדדתי אז האזורים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
חסוי26/09/2008ענת את חושבת שכדאי לקנות סרט מדידה למרות שנראה לי שמדדתי טוב אבל עזבי אני יקנה כבר ורציתי לאמר לך תודה על הסבלנות והזמן שאת מקדישה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן26/09/2008זה לא אמור לעלות הרבה. נשמע שמדדת טוב, התוצאה מעט נמוכה לעניות דעתי, גם בלי לראות אותך. הייתי מודדת לך בשיטת "קפל עור" שהיא יותר מדויקת. איפה אתה גר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתומרת קפל עור
חסוי26/09/2008תסבירי לי את השיטה אני אמדוד אני פשוט לא חס וחלילה בגללך אני פשוט לא מעוניין להגיד את איזור מגורי ועוד פעם לא בגללך חלילה אבל אשמח אם תסבירי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
חסוי26/09/2008אולי אני לא אענה לך בזמן הקרוב כי אני יוצא למסעדה עם המשפחה שלי ....מסעדה בשרית..אני מתכוון לאכול פרגית קצת אורז והרבה סלטים ...בלי כל מיני דברים לא רצויים מהצד שיהיה לך שבת שלום ולכל משפחתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת נפלאה ושנה טובה עידן
ענת פלדמן26/09/2008שיטת קפל עור היא מדידה של אחוזי השומן משלושה אזורים בגוף, יש לי מכשיר אלקטרוני אצלי שהוא יותר מדוייק.
נמשיך בהזדמנות, בלי לחץ, תהנה בסוף השבוע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיות
חסוי26/09/2008אני אבדוק איתך זה איתך בהמשך פשוט אנחנו בלחץ של לצאת אני מתכוון לאכול פרגיות אורז וסלטים... ותודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתאבון :))))))))))))))))
ענת פלדמן26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
חסוי26/09/2008אז לפי מה שהבנתי אני אמור לעשות בימים שאני לא עושה אימון כח לעשות אימוני אירובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי
ענת פלדמן27/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
חסוי27/09/2008אם אני אעשה בימים שאני לא עושה אימוני כח לעשות אירובי חצי שעה הליכה ו 5 דקקות אופניים על רמה גבוהה זה יעזור לי??כמוןבל לאורך זמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן
ענת פלדמן27/09/2008אם אתה הולך במהירות גבוהה יחסית, מתאמץ ומזיע אז בהחלט כן. הייתי מאריכה את זמן האירובי ל40 דק' לפחות, במיוחד אם אתה לא רץ.
חסוי27/09/2008ענת אם אני יעשה 10 דקות הליכה אחרי זה 10 דקות ריצה 10 הליכה 10 ריצה ואז 10 דקות אופניים זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע
ענת פלדמן27/09/2008מצוין, שים לב שאתה אכן מתאמץ ומזיע ושהאימון יחסית קשה לך. בעיקרון זה נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש משהו לבטןאיציק25/09/2008
אני חובב ספורט- גדול בצפייה וקטן יותר בעשייה, אבל משתדל להקפיד על פעילות אירובית כ 3 פעמים בשבוע וגם מכשירים. אבל...בגלל שאני חובב צפייה ואולי גם בירה, אני לא מצליח להיפתר מהכרס שלי שאשתי כבר שונאת... איך אפשר לגרום לה להיעלם או לפחות להצטמק?יש תרגיל מיוחד?שיקוי קסמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות מודעות ועשיה
ענת פלדמן25/09/2008לאכול מאוזן ונכון, אפשר בירה אבל במידה. אין לצערינו המסת שומנים נקודתית - כלומר שום תרגילי חיזוק לא יסירו את שכבת השומן. מה שהם כן יעשו זה יחזקו את הבטן. זה טוב אבל לא מספיק. פעילות אירובית זה מצוין, ספר כמה בדיוק, תזונה זה חשוב, תרגילי כוח לכל השרירים בכלל ולבטן בפרט. אני מצרפת תרגילי בטן, אחד לבנים אחד לבנות אבל כולם טובים. רעיונות לתפריטים אתה יכול להציץ באתר שלי וכמובן להמשיך לשאול.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
יפה שאתה מתחשב באישתך, זה אצילי ויפה, אבל התהליך שאתה נכנס אליו בעיקר תורם לבריאות שלך... בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבטן שלי- תודה על התשובה
אבי28/09/2008אני מודה לך ויודע שהבעיה שלי מעסיקה עןד הרכבה גברים (ונשים) בארץ... בקשר לפעילות האירובית אני עושה הליכות מהירות 3 פעמים בשבוע - 50דקות עד שעה ,אני לא רץ בגלל בעיות ברכיים ואני עושה כמובן תרגילי כוח האם האירובי מספיק? תודה על הלינקים המעניינים ששלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן28/09/2008אז בוא נמשיך. לכאורה הפעילות האירובית שלך מצוינת. אפשר להגיע לרמות דופק מצויינות גם ללא ריצה, כך שזו לא חובת המציאות.אני צריכה יותר פרטים ברשותך כמו גיל גובה ומשקל בשביל לדעת אם זה מספיק. שילוב של תזונה נכונה יותר ממה שאתה עושה עד עכשיו ותגבור באירובי -כלומר יותר משלוש פעמים בשבוע. תרגילי הכוח בכלל ולבטן בפרט יועילו מאד, אין לי ספק. אני חוזרת לכותרת של התשובה הקודמת שלי. זה לוקח זמן אבל זה אפשרי בהחלט עם הכוונה נכונה מודעות ויישום הדברים. מחכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרווליםלילך24/09/2008
אני מנסה את שיטת האינטרוולים .לפי מה שכתוב בחומר עליו אני מסתמכת תוכנית האימון היא -3דקות ריצה ו1 דקה התאוששות הליכה .ניסיתי לא הצלחתי (כאב לי בצד) .עשיתי 1 דקה ריצה 1דקה הליכה קצבית (לאכולל 5 דקות חימום ו5 דקות הרפיה בסוף .שניהם בצורת הליכה) האם זה עושה משהו ? אם לא איך עושים אינטרוולים למי שהכושר שלא ממש התחלתי (לכיווון לא קיים...) לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ענת פלדמן24/09/2008עניתי לך פסקה שלמה שמשום מה נמחקה. אנסה לשחזר מבלי לפגום באיכות התשובה [השניה ] שלי. לא הבנתי את המשפט האחרון בשאלה שלך, אשמח אם תבהירי אותו. אימון אינטרוולים אני מאד אוהבת. הוא עובד על שינויי דפקים ומשפר את הכושר הגופני. הוא מעניין, הזמן עובר חולף לו, עובדות כמה שיותר קבוצות שרירים מה שמביא בין היתר לשריפה קלורית מוגברת. את התחלת אולי חזק מידי, אבל כשהורדת לדקה\דקה עדיין עשית את העבודה. לא ציינת כמה זמן היה האימון בסך הכל. אני אוהבת להתחיל עם 5 דק' חימום, דקה ריצה קלה, שתי דק' הליכה מהירה, דקה ניתורים לגובה, שתי דק' הליכה מהירה, דקה דהרות ברגל ימין קדימה, שתי דק' הליכה מהירה דקה דהרות ברגל שמאל קדימה שתי דק' הליכה מהירה וחוזר חלילה, במשך 40 דק'. מתיחות והרפיה בסוף. וכמובן שווה להוסיף מעט תרגילי כוח, תלוי במטרת האימון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת יקירתיאהרון24/09/2008
שירן מפורום תזונה ודיאטה זקוקה לעזרה שלך. תודה וערב טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ענת פלדמן24/09/2008יוצאת לעבודה, אחזור בלילה ואענה בשמחה. זה יכול לחכות עד אז? תודה, ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק 56יהודה23/09/2008
שלום מדדתי את הדופק שלי והוא היה 56.. זה מאוד נמוך.. יכול להיות שזה בגלל שאני בכושר טוב? אני רץ 3 פעמים בשבוע פעם אחת ריצה אירובית פעם הפוגות עצימות כשהפסקה בין ספרינט לספרינט היא רצה שלא יורדת מדופק 128.. ואימון ספרינטים נטו.. ושלוש פעמים בשבוע מכון כושר עבודה על כוח שעתיים כול אימון.. זה יכול להיות גרם לדופק שלי להיות ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה
ענת פלדמן23/09/2008לא ציינת בן כמה אתה, זה בעיקר מעניין לאור הנתון של 128, אבל בכל מקרה דופק במנוחה של 56 זה מצוין, לא נמוך מידי. נהוג היה לומר שזה דופק מנוחה של ספורטאים אבל ראיתי כל כך הרבה מקרים של דפקים נמוכים אצל אנשים שהיו רחוקים מלהכנס לקטגוריה. אני לא אומרת חלילה שזה המצב אצלך, אתה נשמע בכושר מצוין. האידניקציה לדעת אם אתה בכושר טוב או לא היא כמה מהר אתה חוזר להתאוששות אחרי עצימות גבוהה, כלומר קצב הירידה בדופק אחרי שסיימת אימון. רואים את זה אצל אדם שהוא לא בכושר למשל הוא ממשיך להתנשף דקות אחרי אימון ונשאר בדופק גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 18 וחצי
יהודה23/09/2008אממ אימון הבא אבדוק מהו הדופק המירבי ולאחר דקה אבדוק שוב ואגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה
ענת פלדמן24/09/2008לראות את קצב הירידה מיד כשאתה מסיים. הדופק המקסימלי שלך הוא 200 בערך. לא כדאי להגיע אליו אבל לסביבות 160 ואז לראות את קצב הירידה. אתה תרגיש בעצמך אם אתה מתאושש מהר יחסית או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת.גיא...22/09/2008
מחר על הבוקר באיזה 6 אני רוצה ללכת לרוץ האם כדאי ? לרוץ את המרחק 2500 מטר. פחות או יותר. ועוד דבר אני לא יודע למה, אבל פשוט התוכנית תזונה לא מתאימה לי. אז אני אוכל כמו שצריך רק לא לפי אותו הדבר כל יום. אבל אני עדיין שוחה ועושה את התוכנית אימון שלי, ונוסע באופניים לפעמים. ואני גם אוכל הרבה ככה שאחלה. ותקשיבי עוד משהו עליתי ביום אחד 1.5 ק"ג. אבל לא הלכתי לשרותים באותו יום. ואחרי יום אני הולך לשירותים ועשיתי וכמעט והורדתי את הכול. אולי כדאי שאני יעשה לי משהו שאני ילך לשירותים[קקי רק] רק פעם אחת ביומיים , וככה אני לא ירזה. וגם אני יוכל לעשות את זה , כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חמוד
ענת פלדמן22/09/2008לא כדאי, תן לטבע לעשות את שלו. לדברים יש נטיה מופלאה להסתדר. אתה תראה. ריצה בבוקר היא מצוינת, ממליצה בחום לדעתי תהנה מאד. לגבי האוכל כן כדאי לגוון כדי שלא ישעמם.
אני שמחה לשמוע עדכונים ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ענת
גיא...22/09/2008המטרה היא לא לשמור על תזונה אלא כן לשמור על 6 ארוחות ביום או 5 ולנסות כמה שיותר בריא. סבבה?? ואני עדיין שותה קולה אני לא מצליח להיגמל. נ.ב : בצבא לא מרשים לאח שלי לשתות קולה . הוא אמר לי בגלל שזה מחליש את העצמות. וגם שוקו אסור להם מסיבה לא ידועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך
ענת פלדמן22/09/2008בזמנו את הקטע על הקולה. יש טכניקת NLP שנקראת Like to dislike כך שאפשר לעשות שקולה יהיה בשבילך הדבר השנוא עליך ביותר. עשיתי את זה עם מישהי לגבי קולה, ובכלל, אם רוצים באמת להיגמל זה תמיד עובד
מה זה "לא לשמור על תזונה" אתה הרי אוכל בריא, נכון? אז אתה במודעות וחושב על מה שנכנס לך לפה, לגוף שלך שהוא המקדש שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקו
אהרון22/09/2008אכילה מופרזת של קקאו (שוקו, שוקולד) מפחיתה את ספיגת הסידן, לכן פוגעת בעצמות. הנ"ל מכיל ריכוז גדול של חומצה אוקסלית הקושרת את המתכות. (הסידן הוא מתכת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ..
גיא...22/09/2008אתת האמת!? לא. פשוט לא כי אני רגיל לאכול ככה , אני אוכל מה שיביאו לי . כאילו את יודעת אני אוכל עוף ואורז ויש דברים בריאים אבל אני אוכל לפעמים פיצות ומקדונלדס. וגלידות. אבל אני לא יכול להוריד את זה ואני לא רוצה. אני רזה ועד שאני ישמין דרך ארוכה . חיים רק פעם אחת אז לא חייבים לחיות במשטר כל הזמן . של תזונה מהודקת ותוכנית אימון מהודקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיאקוש
ענת פלדמן22/09/2008סחתיין ! אני ממש שמחה לקרוא את הגישה הבריאה הזו שמתאימה לנער מתבגר כמוך. שאפו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
גיא...22/09/2008תודה קודם כל. דבר שני: אז מה לעשות ? 6 ארוחות ביום? 5 ארוחות? בוקר : 10: צהריים: ארוחת 7 [אחרי אימון שחייה]: ארוחת ערב: ענת ? אשמח אם את יכולה למלאות לי את זה כי אין לי מה לשים, נ.ב : את ממש לא חייבת לשים דברים בריאים במיוחד. דברים רגילים , אורז ביצים עוף וכדומה את יודעת. תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה
ענת פלדמן23/09/2008לא חייב "לתקוע" בכוח 6 ארוחות. כמו שאמרת - מה שיוצא. מה שדיברנו כל הזמן הזה, ומה שאתה עושה עד עכשיו. אני לא מתה על שניצלים מטוגנים אבל אם יום אחד זה מה שאמא שלך מכינה לא יקרה אסון. חזור לתפריטים של פעם: לחם כם גבינה וירקות בבוקר, עשר תפוח, צהרים מה שאמא שלך מכינה ואם לא אכלת ירקות בבוקר שווה לשלב, ארבע פרי ויוגורט, אחרי אימון ארוחת ערב מזינה, ואם אתה רעב בלילה אז יוגורט. אתה יכול שוב להתסכל בתפריטים באתר שלי. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
יוני23/09/2008קודם כל מניסיון זה מאוד כיף לרוץ בבוקר. אני רץ בערך 4-5 ק"מ באימון ריצה שלי (פעם בשבוע) ואני שוחה שלוש פעמים בשבוע שעה בקבוצת שחייה (פעמיים בשבוע עם כושר של שעה). חובה לאכול לפני ריצת בוקר (פעם לא אכלתי לפני ריצת בוקר וזה הפריע לזמני האכילה שלי כל היום). אני בד"כ אוכל דגנים בכוס ככה 30-45 דקות לפני הריצה. בקשר לתזונה כמו שאמרת חיים רק פעם אחת אז אל תשגיח 24/7 על התזונה. אני ממליץ במקום משקאות תוססים לשתות משהו מתוק אחר (מיץ רימונים, מיץ תפוזים..) ואם אתה ממש חייב משקה תוסס אז תתפשר על כוס אחת של קולה ביום. ואני לא אוכל 6 ארוחות ביום, אני אוכל 4 ארוחות (בוקר, ארוחת בוקר -צהריים בבי"ס, צהריים,ערב) ובין ארוחת צהריים לערב אני לפעמים לוקח קצת שוקולד או משהו אבל לא הרבה במיוחד. ולפעמים גם אני אוכל פיצה או מקדונדלס אבל בתדירות של פעם בחודש חודש וחצי. מקווה שעזרתי. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יוני, נהניתי לקרוא
ענת פלדמן23/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)