פורום כושר גופני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת
    גיא...
    07/10/2008

שלום, האם את אוכלת ביום כיפור? ויש לי שאלה: אח שלי הוא אוכל אבל הוא לא אוכל שהוא לא רעב כמוני בגלל שאני רוצה להשמין. אם אני יאכל רק כמה שאני צריך כאילו לא לדחוף לעצמי האם אני לא יהיה חייב אחר כך לשירותים כל כך מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת

הוספת תגובה

• גיאקוש

ענת פלדמן
    07/10/2008

לא כל כך הבנתי את השאלה. אתה יכול לחדד? בעיקרון לא כדאי לדחוף לגוף אוכל אם לא רעבים במיוחד. חזור על השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אני ינסה

גיא...
    07/10/2008

מממ.. ניסיתי להגיד אם אני לא ידחוף לעצמי אוכל סתם ואני אוכל רק כמה שאני רוצה אז אני לא יצטרך ללכת לשירותים? כאילו אני יהיה מלא , אבל לא מפוצץ. כי אח שלי ככה הוא עושה. וסתם שאלה את צמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ענת פלדמן
    07/10/2008

אני לא צמה. אני מאד מקווה שתלך לשרותים גם אם אתה לא מפוצץ את הבטן.זה בריא וחשוב ללכת כל יום לשרותים. לא זה מה שיגרום לך להשמין זה רק יגרום לתחושה לא נעימה ולא נוחה. אל תילחם בזה, זה חלק מסילוק הפסולת של הגוף שלך וזה חשוב. אתה צם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אני לא . אבל

גיא...
    07/10/2008

אני תמיד חייב לשרותים אחרי שאני אוכל! אז אני רואה שיש שינוי ואז אני הולך לשרותים והכול הלך וככה זה כל הזמן ואני תקוע על משקל של 5 קילו וזה ממש ממש ממש כלום. אח שלי אמר לי שהוא שוקל 76 קילו אבל הוא ממש לא רזה הוא ממש מנופח וגם הוא הולך לשרותים כמוני באותו זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב

ענת פלדמן
    07/10/2008

וזה בריא וזה בסדר? כמה אחיך שקל כשהיה בגילך? בכמה שנים הוא גדול ממך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא גדול ממני ב - 5

גיא...
    07/10/2008

שנים , אבל ראיתי תמונות שלו בגיל שלי והוא יותר גדול ממני. המשקל שיא שלו היה שהוא היה בכיתה י"ב שזה היה 90 קילו ואני ממש רוצה לשקול ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעמים רבות

ענת פלדמן
    07/10/2008

אנחנו לא יכולים לשנות את המציאות אבל אנחנו יכולים לשנות את איך שאנחנו מתיחסים למציאות. אז מצב הרוח משתפר. אתה עושה הכי טוב שאתה יכול, ואתה לא יכול לשנות את המצב מעבר למה שאתה עושה. אתה גם לא יכול להאיץ בזמן. אבל אתה יכול לשנות את התחושה שלך וההתיחסות שלך למציאות שלך. קבל את עצמך כעת כמו שאתה. התמקד בדברים הטובים. זוכר את הרשימה שלנו? זה חשוב להתמיד בה. יום יום לרשום את הדברים הטובים בחיים, את הברכות הקטנות, השמחות הקטנות של יום החולין. התמקדות בטוב יביא טוב , תחושה טובה יותר. קבלה עצמית ושלווה.
    וכרגיל: סבלנות, הזמן עובר והכל מסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מממ..

גיא...
    07/10/2008

אני כרגע שוקל 55 קילו האם זה יכול להיות שאני יעלה 35 קילו ב - 3 שנים?! כאילו אני יודע שזה אפשרי. אבל אני עדיין לא התפתחתי בגוף אז אולי בגלל זה אני לא גודל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

ענת פלדמן
    08/10/2008

הזמן בהחלט משחק תפקיד חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת
    אבודה
    06/10/2008

שלחתי לך מייל, יש לי הרגשה ששוב לא קיבלת. נכון?

לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת

הוספת תגובה

• לא!

ענת פלדמן
    06/10/2008

אני מיד עונה למיילים. נסי שוב?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת :) וזה כזה כייף! שלחתי

אבודה
    06/10/2008

שוב. נקווה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש !

ענת פלדמן
    06/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבירת מאמץ
    יוני
    06/10/2008

שלום עינת. אני מאוד אוהב לעשות ספורט וכושר, אך שמעתי על מצבים של שבירת מאמץ. קודם כל מהם הגורמים לשבירת מאמץ ואיך אפשר למנוע אותם? דבר שני, הנה תוכנית האימונים שלי לשבוע רגיל של אימונים: יום ראשון- אימון שעה כושר+שעה שחייה (בכושר עובדים או על ריצה, בטן ידיים וחזה, רגליים וכתפיים) יום שני- שעה שחייה יום שלישי- אימון אתטליקה לריצות ארוכות בבי"ס 45 דקות. יום רביעי- אימון שעה כושר+ שעה שחייה(בכושר עובדים או על ריצה, בטן ידיים וחזה, רגליים וכתפיים) יום חמישי- מנוחה. יום שישי- מנוחה. יום שבת- אימון בטן, ידיים וכתפים כולל ריצה (אני מתאמן עם חברים) וככה האימון: בטן: (כמו התוכנית שהראתי בהודעה קודמת בפורום) ידיים: 4X13 שכיבות סמיכה 15 שניות מנוחה בין כל סט יד אחורי 4X15 ירידות ועליות עם 15 שניות מנוחה בין כל סט. 3 סטים מתח כמה שאפשר. 3 סטים מקבילים כמה שאפשר. ריצה של2-5 ק"מ (תלוי במזג האוויר בד"כ) בקשר להרגשה שלי אני מרגיש מצוין בלי כאבים או משהו שנגרמים בשל כל האימונים. יוני.

לקביעת תור
    סגירה
    שבירת מאמץ

הוספת תגובה

• ענת

ענת פלדמן
    06/10/2008

לא עינת... זה שם יפה אבל לא שלי. כן, שגרת האימונים שלך אכן עמוסה אבל זה עדיין לא אומר שזה עומס יתר. ימי המנוחה שלך במקום, אתה ממלא מצבורים לקראת המשך פעילות. הרעיון הבסיסי והחכם הוא להיות קשוב לגוף שלך. לפתח מודעות אמיתית לתחושות הפיזיות וגם המנטיליות. הפיזיות זה ברור. אם כואב אז נחים. אם מרגישים חולשה, אז נחים. הפן המנטלי חשוב לא פחות. אם אתה מרגיש שנמאס לך, לא מתחשק לך, הגוף מגיב בהתאם ואתה יכול לגרום לעצמך נזק.
    זו השורה התחתונה. שוב, עניין העומס הוא מאד אישי. מישהו יקרא את תכנית האימונים שלך ויתעייף רק מלראות כמה אתה עובד קשה ומישהו אחר יעריך את העבודה ולגביו זה יהיה סביר. איך זה בשבילך? אז ענית שאתה מרגיש מצוין . אז הכל מצוין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ו..

יוני
    06/10/2008

אני עדיין מעוניין איך אפשר למנוע שבירת מאמץ כי אני מאוד מאוד מאוד אוהב לעשות ספורט וזה אחד הדברים האהובים עליי. אני יודע שאני צריך להיות קשוב לגוף שלי אך שבירת מאמץ לפי איך שאני יודע ניגרמת בד"כ בזמן הפעילות. ומצטער על השגיאה בשם. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון,

ענת פלדמן
    06/10/2008

זה גם יכול לקרות "פתאום". לא חובה. אבל אם אתה פועל נכון, מתחמם כמו שצריך, דברים שאני בטוחה שאתה עושה כמו שצריך, לא אמורה להיות בעיה. האם משהו בעבר באימונים העלה חשד לעומס יתר? מדוע אתה טרוד בעניין? האם למישהו במשפחה זה קרה? אני מסכימה שצריך להיות מודעים לתופעה אבל חבל להטעין את עצמך בסרטים ובשליליות. כל עוד אתה פועל נכון ויודע מה שאתה עושה אז תמשיך. שוב, נכון שצריך לעשות "הכל במידה" אבל המידה היא עניין יחסי. לאחד מה שאתה עושה זה מוגזם ולאחר זה מתאים. ואם אתה כל כך אוהב ספורט, ומי כמוני מבינה.... כמו שה נראה עכשיו הכל בסדר. ענת :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

יוני
    06/10/2008

פשוט שבוע שעבר יצאתי להתאמן עם חברים שלי ופגשנו בן אדם שהסביר לנו על שבירת מאמץ כי אם מנסים לעבור את היכולת הגופנית שלך בצורה משמעותית במקום בהדרגה אפשר להגיע לשבירת מאמץ. גם הצטרף ילד לקבוצת שחייה שלנו שאמר שהיו לו שברי מאמץ והוא לא יכול לעסוק גם בריצה, שחייה ואופניים ביחד, אלא אם הוא יפרוש משחייה הוא רק יוכל לעבור לרוץ שוב. אבל אם אמרת שאני לא צריך לדאוג וכל עוד אני אעלה את רמת האימונים בהדרגה אני אנסה להגיע לכושר הגופני הכי טוב שאני יכול מבלי להיפגע. תודה רבה ענת. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם

ענת פלדמן
    06/10/2008

בהמשך יש לך ספק לגבי מנוחה, זמני התאוששות, - אז כשיש ספק אין ספק. כלומר: לנוח. בהצלחה בהמשך ותמשיך להנות מספורט, בריאות ואושר :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת כמה שאלות!
    חיים1
    06/10/2008

אוקי אז בנתיים אני מתאמן טוב ואוכל טוב ועכשיו יש לי כמה שאלות שאני צריך תשובה עליהם. 1. החליטו לפתוח לי ולעוד מספר חברים שלי קבוצת כדורגל לקט רגל עם מאמן מסודר ומשחקי ליגה. ועכשיו אני החלטתי לבוותר בכלל על ריצות כי האימונים עורכים כשעתיים כל אימון ויש לי 2-3 אימונים בשבוע ככה שמבחינת אירובי אני סגור אבל מה אני לא רוצה לרדת במשקל את חושבת שזה יותר מדי??? או שפשוט בימים שיש אימון כדורגל אז פשוט אני יעלה את הצריכה שלי ל3500 קל' כי בנתיים אני אוכל 2900-3100 ובערך 150-160 גרם חלבון ופחמימות 300-400 אבל הבעיה שיש ימים שיוצאים גם על יום אימון רגיל (לפי תוכנית האימונים שלי) אז מה את אומרת לאכול יותר וכך אני יצליח באמת לעלות ולא לרדת ??? 2. כמה בממוצע אני שורף באימון משקולות לפי התוכנית ששלחתי לך במידה והיא בעצימות גבוההה ובכל אימון אני מזיע כאילו חזרתי מריצה??? כנ"ל לשעה-שעה וחצי של כדורגל??? 3. זה טוב לעלות כל שני אימונים במשקלי העבודה כלומר: אני עושה שכיבות שמיכה עם 10 ק"ג בסט הראשון אז שבוע אחר כך אני עושה אותו דבר ושבוע אחריו אני יעשה שכיבות שמיכה עם 11.25 ק"ג זה נראה בסדר נכון?? זה יעזור לי יותר מבחינת העלייה בשריר וגם בחוזק?? 4. בדרך כלל יוצא לי בתוכנית החדשה לעבוד כמעט בכל אימון על בטן כי אני מתאמן שעה וחמש דקות בערך בכל אימון ואז אני מוסיף עבודה על בטן של בערך 10 דקות זה מספיק נכון??? ענת בבקשה תעזרי לי !!

לקביעת תור
    סגירה
    ענת כמה שאלות!

הוספת תגובה

• הי חיים1

ענת פלדמן
    06/10/2008

1. נשמע מצוין, אתה אכן לא צריך לרוץ בנוסף וכדאי לשמור על מאזן קלורי. בכל מקרה תהיה בקשר עם המשקל שלך, הישקל פעם בשבוע ותראה אם ירדת במשקל.
    2. וואו, זו שאלה קשה לי. זה כל כך תלוי . אתה יכול להכניס את זה למחשבונים, יש כאן ב BEOK וגם באתר שלי יש קישורים לכמה מהם, ועדיין זה יתן תמונה כללית מאד. שעון דופק - פולר יכול לתת תמונה אמינה יותר, אם יש לך אחד כזה. אם לא - העזר בינתיים במחשבונים לפי הגובה גיל משקל וסוג פעילות
    3. נראה בסדר גמור, אתה כרגיל מקשיב לגוף שלך ורואה אם זה לא עומס יתר
    4. כן. זה נשמע מספיק
    זה עוזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת מאוד!!

חיים1
    06/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

ענת פלדמן
    06/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

חיים1
    07/10/2008

היום אני מחליט לוותר על האימון שאמור להיות על חזה ויד אחורית, הסיבה היא חוסר חשק להתאמן אז החלטתי לעשות 4 סטים של שכיבות שמיכה מקס' חזרות וכפיפות ספסל ליד אחורית 4 סטים מקס' חזרות ובטן 10 דקות, אני עושה את זה כי אני מרגיש שפתאום אין לי את החשק הזה להתאמן אז החלטתי במקום להתאמן ושהאימון לא יהיה הכי אפקטיבי וטוב לעשות אימון קצר שעדיין יעזור במשהו. כי אני מעדיף להתאמן ולעשות אימון גם עם הוא קצר מאוד אבל הוא טוב מאשר לעשות אימון יותר ארוך ולגלות שאני לא משקיע הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה בהחלט !

ענת פלדמן
    07/10/2008

כל הכבוד, זה מה שנקרא להקשיב לגוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבה נדבר בתזונת ספורט
    עמרי
    05/10/2008

לקביעת תור
    סגירה
    הבה נדבר בתזונת ספורט

הוספת תגובה

• אני שם

ענת פלדמן
    05/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    עמרי
    05/10/2008

שלום לפני כשבועיים עברתי ניתוח שבו הוציאו לי 30 ס"מ מהמעי ולכן לא אכלתי כלום למשך כמעט שבוע כתוצאה מכך נפח גופי ירד מאוד כולל שריריי הצטמקו ועכשיו אני די כחוש רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר לבנות מחדש את גופי אני בן 21 וירדתי מ72 ל65 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עמרי

ענת פלדמן
    05/10/2008

איפה אתה רוצה שנשוחח ב"תזונת ספורט" או כאן? עניתי לך שם בשאלה: האם אתה כשיר לחזור לפעילות שבועיים אחרי הניתוח? ועוד: האם אתה אוכל כרגיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת
    אוהד
    05/10/2008

היי ענת, ברשותך רציתי לשאול מספר שאלות, מקווה שתהיה לך הסבלנות לענות... אני בן 38, שוקל 83 ק"ג ולפני מספר חודשים התחלתי להתאמן באופן מדורג כשמרבית הפעילות התמקדה בהליכה, בתקופה זו השלתי כ שבעה ק"ג ממשקלי. לפני כשלושה שבועות התחלתי לרוץ, בשבוע הראשון בקושי גמרתי ק"מ והשבוע רצתי כבר שלושה. רציתי לבקש עזרתך בקביעת דרגת השיפור הסבירה הן מבחינת העלאת מהירות (כרגע 9 קמ"ש) והן מבחינת יעד המרחק (האם לעלות 1 ק"מ בשבוע זה סביר? הרבה מידי?) כשכמובן המטרה היא לא להגיע למצב של עומס יתר ופציעה. כרגע אני משתדל לרוץ 2-3 פעמים בשבוע ועוד 2-3 הליכות משולבות באופניים. איך מחליטים מתי להחליף נעליים שהרי אין עליהן מד ק"מ ואין לי שום דרך להעריך כמה עומס הופעל עליהן ומה מצב בולמי הזעזועים ? אם אני משלב אימון כח האם עדיף לבצע קודם אימון אירובי או קודם אימון כח ? האם יש לכך חשיבות ? באופן כללי מטרת הפעילות לרדת עוד כשלושה ק"ג ממשקל גופי ולהרגיש בריא יותר ולא להפוך לטריאתלט. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ענת

הוספת תגובה

• סבלנות תמיד יש

ענת פלדמן
    05/10/2008

אז בוא נתחיל. ברכות על ההישגים ועל ההתקדמות. נראה שאתה בדרך הנכונה אז המשך כך. כלומר: השיפור בריצה אינו מפתיע ותודה שאתה משתף אותנו זה מחזק את כל אילו שרק מתחילים. אם הקצב נוח לך - 9 זה מעולה ואתה יכול להמשיך ולרוץ כל פעם עוד, אז זה בסדר. הקשב לגוף שלך. אנחנו לא פתאום מגיעים לאימון יתר. אם אתה עם "יד על הדופק" אין מניעה להמשיך ולהשתפר, בקצב שלך עם מודעות וקשב לגוף. מספר הפעמים בשבוע שאתה מתאמן הוא סביר ומתון יחסית כך שאין בעיה. לגבי הנעליים אתה צודק, אין עליהן מד ק"מ :))) אומרים שכל 800 ק"מ שווה להחליף. אם הן במצב טוב, נוחות לך, הסוליה לא משופשפת למטה - אז אין צורך של ממש להתחדש. אני מניחה שבקצב הזה תוך כמה חודשים כבר תראה צורך להחליף. ניו באלאנס - מצוינות. אישית אני אוהבת להתחיל באירובי ובסוף להוסיף את אימוני הכוח, בייחוד אם מטרתך היא להוריד במשקל.
    האם אתה מקפיד על תזונה נכונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן בהחלט

אוהד
    05/10/2008

במסגרת הרה-אורגניזציה העצמית בהחלט התחלתי לאכול מאוזן ובריא יותר, זה לא שאני מוותר על עוגה מידי פעם או כוס בירה קרה עם חברים אבל הורדתי משקאות מתוקים ומזונות עתירי קלוריות והחלפתי אותם ביותר ירקות ופירות. אם הייתי אומרת לי לפני חודשיים שארוץ שלושה ק"מ רצוף הייתי צוחק בפה מלא כי גם בתיכון לא הייתי יכול לעשות זאת...לא יודע אם זה ריאלי אבל המטרה היא להגיע ל 10 ק"מ לאימון בעוד שלושה-ארבעה חודשים כשאני לוקח בחשבון שבהתחלה עקומת השיפור מהירה יותר. תודה על התגובה המהירה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בהחלט

ענת פלדמן
    05/10/2008

ריאלי. ברכות על הבחירה בבריאות. שנה טובה וחתימה טובה ובהצלחה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת, כמה שאלות בפנים
    של
    05/10/2008

היי ענת,
    אני בן 21 שוקל כ- 87 קילו (:() וגובה כבערך 1.75.
    נרשמתי לחדר כושר לפני כבערך שבועיים, שם אני מבצע פעילות אירובית שעה ביום ועוד מבצע פעילות על המכשירים הבסיסיים (חזה, כתפיים, ידיים, כפיפות בטן וכו').
    רציתי לשמוע מהיא דעתך בכלליות לגבי שורפי שומנים והאם עלי להתחיל להשתמש בהם לפני האימון בצורה חכמה? אני כמובן מדבר על השורפי שומן הטבעיים הקיימים ואשר מאושרים על ידי משרדי הבריאות בארץ ובארה"ב,
    כמובן שאם יש אחד יותר טוב שאת ממליצה עליו אשמח לשמוע.
    חשוב לציין שאני הרבה שנים כבר מנסה לרדת במשקל ופשוט נשבר בדרך בצורה כזו או אחרת בעיקר עקב אכילה לא נכונה, אני אוכל ללא תפריט, בחיים לא אכלתי לפי תפריט מסודר. (אבל לכן קבעתי תור לדיאטנית לשבוע הבא :)).
    עוד שאלה היא כל כמה זמן לדעת עליי להשקל בכדי לבצע מעקב נכון ולמדוד תוצאות?

תודה

של

לקביעת תור
    סגירה
    שלום ענת, כמה שאלות בפנים

הוספת תגובה

• סליחה

ענת פלדמן
    05/10/2008

יקירי, אבל אני מנועה מלאפשר פרסום או מעבר לאתרים אחרים. לכן מחקתי. אני אישית נגד דיאטת בזק, פתרונות חיצוניים, כדורים ממיסים וכדומה. מתינות וסבלנות ואיזון ובריאות הן מילות מפתח מורות דרך בפילוסופית החיים שלי. אתה הרי יודע לשים את הנקודה על הבעיה, ציינת שאתה לא אוכל מסודר, וטוב ונפלא שקבעת תור לדיאטנית. אני בעד מסגרת והכוונה שיעניקו לך כלים לחיים ומודעות. אני ממליצה על שקילה של פעם בשבוע, לחכות לשקילה הבאה, אחרי שבוע של אכילה נכונה ומאוזנת, פעילות גופנית אירובית ואנאירובית. לרשותך לשאלות נוספות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער על הקישור :)

של
    05/10/2008

מצטער על הקישור רק רציתי שתדעי בוודאות על מה מדובר. אז אני אמשיך ללא שום כדורים כי האמת שאני גם בעד להיות טבעי כמה שאפשר ולא להיות תלוי בשום דבר אחר מלבד עצמי. לגבי הדיאטנית, קבעתי עם דיאטנית מקופת חולים החולים שבה אני חבר, מקווה שזה מספק ושהיא באמת תוכל להתאים לי משהו ייחודי ולא סתם לתת לי תפריט כללי שנבנה מראש ללא היתייחסות אישית לסדר יום / אורח חיים שלי. אדע יותר בוודאות רק לאחר שאפגש איתה. (ב- 12 לחודש). לגבי הפעילות בחדר הכושר עצמו, מה שאני עושה זה כאשר אני מגיע לחדר הכושר, זה בעצם רבע שעה של הליכה מהירה בהליכון - בתור מין "חימום" שכזה, לאחר מכן עובר כל כל המכשירים אשר בתפריט האימון שבניתי עם המאמן בחדר כושר (והאמת? משהו מאוד בסיסי... אני פשוט חסר ידע בתחום ולא התווכחתי איתו), ולאחר מכן מבצע עוד 45 דקות בהליכון, ככה שאני משלים שעה בהליכון + התרגילים במכשירים השונים... האם זו דרך נכונה לטעמך? לגבי השימוש במכשירים, המטרה שלי היא אחת והיא להרזות, האם את חושבת שעלי לבצע יותר סטים במשקל נחות או פחות סטים עם יותר משקל? לדוגמא, אני עובד על מכשיר דחיפה שמתרכז בחזה, האם לעשות 2 סטים של 30 קילו או 3 סטים של 20 קילו? אני רק מנסה להבין כיצד זה עובד ומה יצא בסופו של דבר יעיל ביותר להרזייה. תודה של

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין

ענת פלדמן
    05/10/2008

צורך להתנצל, הסברתי וממשיכים הלאה... :)) נוכל להתחיל לטפל בתפריט שלך עוד לפני ה - 12 לחודש. מדוע לא להתחיל עכשיו? אם זה דרך הקופה אז לא לבטל, תמיד כדאי לשמוע עוד חוות דעת. הייתי בונה לך בתור התחלה תפריט של 1700 קלוריות, 5-6 ארוחות פרוסות במשך היום. כלומר בוקר צהרים ערב ושתי מנות ביניים. בתור התחלה אתה מוזמן כמו כולם להיכנס לאתר שלי, זה יכול לתת רעיון ומושג בסיסי ומשם נתקדם. המטרה העיקרית בחדר הכושר מתחלקת ל 2:
    1. פעילות אירובית בעצימות גבוהה יחסית על מנת לתגבר הוצאה קלורית ושריפת שומנים
    2. פעילות אנאירובית על מנת לשמר את מסת השריר שלך. אני בעד התרגילים הבסיסיים, אל תסתבך יותר מידי, ונשמע לי בתור התחלה 3 סטים במשקל לא היסטרי.אבל זה הרבה ניסוי וטעיה. עם הזמן מומלץ להעלות מעט את המשקלים. לגבי הפעילות האירובית: האם אתה מזיע בהליכה? באיזה קצב אתה הולך? שווה ליצור שינויי דופק- למשל לשלב מידי פעם עליה בשיפוע, או 2 דקות ריצה קלה ואז לחזור להליכה. מסכימה עם 45 דק', אפשר גם שעה אם זה לא משעמם אותך יותר מידי, אבל תהיה מודע לעצימות. אישית אני אוהבת להתחיל באירובי ואז לעשות את סבב האנאירובי, במיוחד לאור מטרת האימון שלך. האם אתה אוכל נכון לפני האימון? שותה מים? עבור על הדברים ונמשיך את השיחה.
    מילת מפתח לירידה במשקל: סבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

של
    05/10/2008

לגבי תפריט אשר בנוי מ- 5-6 ארוחות, זה טיפה בעייתי עקב חוסר זמן/נוחות לאכילה במהלך היום, האם אפשרי "להתפשר" על 3 ארוחות ביום של בוקר צהריים וערב? רעב זה לא בעיה אצלי, אם אני אוכל ארוחה אני לא הופך רעב. אני מנסה לחשוב על סדר היום יום שלי ולהיות כמה שיותר ריאלי שבאמת איישם את כל זה בפועל ולא רק "על הנייר". הבעיה אצלי שאני לא אוכל מסודר, ואף אוכל מבולגן, כתוצאה מכך כמובן, משמינים. לגבי הפעילות האירובית והאנאירובית, אז את ממליצה להתחיל עם האירובית ואחר כך לעבור לאנאירובית בחדר הכושר? אירובית: אני מבצע הליכה ואף משלב מספר דקות (מצומצם) של ריצה, אני מתחיל בדרגה 5.5, למשך 5 דקות, עולה לדרגה 6 למשך 5 דקות נוספות, וכך הלאה עד דרגה 7 ואני נשאר בדרגה הזו קבוע עד הסוף. (מלבד לכמה דקות שבהם אני משלב ריצה ומעלה לדרגה 8). אלו הם הדרגות של ההליכונים בחדר הכושר בו אני נמצא, יכול להיות וזה משתנה ממכשיר למכשיר. בממוצע יוצא לי כבערך 5 ק"מ בשעה. בסופו של דבר אני מזיע, אם כי לא הרבה - לעומת זאת שאני עושה שעה במכשיר האופניים שיש לי בחדר אני מרגיש שאני מזיע פי שתיים אם לא פי שלוש מאשר ההזעה המתקבלת מההליכון בחדר הכושר. אנאירובית: אז אדבוק ל- 3 סטים במשקל סביר, עם הזמן ובהתאם לתוצאות אעלה את המשקל, אבל אני משער שזה לוקח כמה חודשים ולא משהו מיידי. תזונה לפני אימון, להגיד לך את האמת שלדעתי אני לא אוכל כלל לפני אימון, בדרך כלל אני הולך לחדר הכושר בבוקר כשאני מתעורר, כשאני חוזר מחדר הכושר אני אוכל ארוחת צהריים, ואז הולך לעבודה עד השעה 24:00, משמרת ערב - זהו בערך סדר היום שלי. שותה מים לפני אימון, גם לא, אני פשוט לא יודע במדוייק מה צריך ומה לא צריך לעשות, לפני/אחרי/במהלך האימון. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    05/10/2008

אתה יכול לקחת תפוח בתיק או חטיף אנרגיה או בננה. גם אחד כזה נחשב "ארוחה" ומוציא אותך ממצב של "צום" שמוביל בין היתר לאגירת שומנים ולא לניצולם. כך שאם יש לך בתיק משהו קטן זה בהחלט חשוב לתהליך. לא נכנסת לאתר שלי? אני מסבירה שם פיזיולוגית למה זה חשוב, ובעצם די קל לשמור על זה בעיקר כשמבינים את החשיבות.
    האימון האירובי נשמע סביר, דיברת על שיפוע או על מהירות? אפ הבנתי נכון ציינת מהירויות, אתה יכול להעלות את השיפוע של המכשיר, אז תזיע כהוגן. מומלץ. יכול להיות גם שחדר הכושר ממוזג ולכן אתה לא ממש מרגיש, בשביל זה יש מד דופק.
    במהלך האימון לפני ואחרי לשתות מים. בכלל במשך היום. זה בריא וחסר קלוריות.
    לפני האימון בבוקר אתה יכול לאכול משהו קטן, אפילו כוס קפה עם חלב או יוגורט. אחרי האימון תפוח ויוגורט, אבל גם צהרים זה בסדר. קח לך תיק כריך לעבודה, תפוח, ירקות חתוכים. גם אם אתה לא רעב שיהיה כל 3 שעות משהו קטן. שוב כנס לאתר יש קישורים ודוגמאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתמול בערב

של
    06/10/2008

אכלתי את חטיף האנרגיה הראשון שלי מזה שנים :) הייתי בעבודה כ 10 שעות אז באמצע אכלתי אחד. אם מדברים על עבודה, אני לרוב עובד משמרות ערב וחוזר הבייתה לקראת השעה 24:00, ולא אוכל ארוחת ערב בעבודה, יש בעיה אם אני אוכל ארוחה כאשר אני חוזר הביתה? כן נכנסתי לאתר ואכנס שוב בקרוב לחיפוש מעמיק יותר. דיברתי על מהירות בהליכון ולא על שיפוע, אף פעם לא נגעתי בשיפוע אבל אבדוק את זה בפעם הבאה בחדר הכושר. חדר הכושר אכן ממוזג, האם זה מקשה על תהליך השריפה/הרזיה עקב כך שמזיעים פחות? דיברנו על מה לאכות כארוחות ביניים, בין אם זה חטיף אנרגיה, בננה, או פרי אחר, השאלה היא מה לגבי שלושת הארוחות "העיקריות"? שהם בוקר צהריים וערב, לשם כך גם אצטרך תפריט אני משער, את אומרת כדאי להמתין לדיאטנית בשבוע הבא לראות מה היא תגיד? תודה שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    06/10/2008

אפשר להתחיל עכשיו, ולקבל עוד חוות דעת. למה לא. אני לא בעד מרווחי ענק בין הארוחות ולכן ברכות על החטיף. אתה יכול לאכול בלילה אבל אני לא בעד, עדיך את הארוחה המלאה יותר בשעות מוקדמות ובלילה אם אתה רעב אז משהו קטן כמו יוגורט ופרי.
    באתר שלי אכן רשום הכל, בוקר צהרים ערב וביניים. אם זה בעיה לאכול בשעות הערב המוקדמות -האם אתה יכול להביא לך כריך מזין לעבודה? או לחמם שם את הארוחה?
    בחדר הכושר אתה מזיע פחות בגלל המיזוג ואז נראה לך שאתה פחות מתאמץ. יחד עם זאת אני בטוחה שהעבודה בשיפוע תתן ערך מוסף לאימון ותראה שיהיה לך קשה יותר.
    אגב - כארוחת ביניים אני ממליצה גם על יוגורט. שלושה מוצרי חלב ביום שתורמים להרזיה.
    מחכה לשאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

של
    07/10/2008

היי :) לאט לאט אני מתחיל לאמץ את העיניין של המיני ארוחת ביניים בין הארוחות העיקריות וזה הולך לא רע. נכנסתי לאתר האמת קיבלתי קצת הלם מהתפריטים, אין סיכוי שאני מבשל את הדברים שמופיעים שם לעצמי, המקסימום שאני יודע זה חזה עוף ברגיל, אורז, וסלט. ולסמוך על אמא שלי שתדאג להכין לי זה ממש לא יציב :) - יש פה בעיה את אומרת? ארוחות הביניים בסדר גמור, אני רק לא סגור מה לאכול עדיין בארוחות העיקריות, נניח ובוקר זה אפשרי זה החלק הפחות בעייתי, אבל צהריים ואולי ערב עלול להוות בעיה קטנה. חזרתי כרגע מהחדר כושר, התחלתי עם הפעילות האירובית לשם שינוי, שעה של הליכה בשילוב של ריצה לכמה דקות מידי פעם, בנוסף שילבתי את ההליכה המהירה והריצה בשיפוע, אין ספק שזה תורם ואכן הרגשתי את השינוי, והשיפור. הגעתי ל- 6.3 קילומטר בשעה, מזיע, מזיע גם עם המזגן :). לאחר מכן ניגשתי לביצוע הפעילות האנאירובית, משמע המכשירים, אפילו העלתי את המשקל בחלק מהם והלך לא רע, לא רע בכלל. תודה רבה של

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

ענת פלדמן
    07/10/2008

אני מאד שמחה לקרוא. היה לי ברור שהשינוי באימונים יורגש... בקשר לאוכל: מה שיש שם בתפריט זה בדיוק מה שאתה מציין: חזה עוף, אורז וסלט. קינואה מכינים בדיוק כמו אורז, לא זכור לי שיש שם משהו מסובך במיוחד, אני עצמי רחוקה מלהיות בשלנית. אז אין לנו שום בעיה. אם אתה סגור על בוקר וביניים (יופי שמסתדר לך !) צהרים חזה עוף, אורז וירקות ובערב אתה לוקח לעבודה כריך עם חביתה למשל. גם יוגורט זה טוב. נסה לגוון מידי פעם את המנה החלבונית, אם יש משהו שאתה רואה בתפריטים ולא יודע להכין אתן לך הנחיות. אם אני יכולה אז כל אחד יכול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי... החגים וסופי השבוע

של
    10/10/2008

שלום (שוב) רב ענת :). כמה וכמה חששות ותהיות שהיו לי כבר הצלחנו להשאיר מאחורה בעזרת המענה המקצועי שלך פה בפורום לשאלות שלי, ואני מודה על כך. יש לי בעיה שאני מניח שלהרבה יש אותה אבל עדיין, זה פשוט מתסכל בצורה לא רגילה. במהלך השבוע/ימי חול אני שומר על תזונה נכונה, מבצע פעילות גופנית, ומרגיש מצויין עם עצמי! הנה מגיע לו סוף השבוע (שישי שבת), ואני שובר כל חוק שעליו הקפדתי במהלך השבוע ובכך "הורס" עבודה של שבוע שלם ביום-יומיים, כנ"ל לגבי החגים, עדיף שלא תשאלי מה הלך בכיפור כי לא רק שלא צמתי (גם לא ניסיתי), אלא יצא מצב שאכלתי הרבה יותר מאשר אני אוכל ביום רגיל, זה פשוט משגע... כנ"ל לגבי כל חג אחר שבו אני נמצא בבית ואין כל כך תעסוקה (מלבד עבודה מול המחשב). אשמח לקבל ייעוץ בנושא, חייב להיות לזה פיתרון..... תודה רבה. של

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוודאי

ענת פלדמן
    10/10/2008

שיש פיתרון ויש טיפים ויש הרבה מה לעשות בנידון. קל לי הרבה יותר לעשות את זה עם הלקוחות והמתאמנים שלי כי איתם אני בקשר יומיומי - מזכירה, מכוונת, עונה על שאלות, מתרגלת טכניקות הדמיה ועוד ועוד. בוא ננסה במסגרת הזו למקסם את העזרה שלי. נתחיל בזה שלא רק שאתה לא לבד ושיש המון המון עם ה"בעיה" הזאת, גם אני חווה זאת אישית. כלומר אני לא רובוט. זה מאד טבעי, אנושי ודי ברור. אז דבר ראשון: שינוי גישה. זה בסדר בסוף השבוע, יום שבת נניח, להתיר מעט את הרסן. מעט. מעין "יום צ'ופר" על עבודה שבועית קשה. לכאלו שמבקשים לרדת במשקל אני מגבילה את זה ל"מנת כיף" אחת באותו יום. אוכלים משהו אחד שחולמים עליו כל השבוע: חבילת שוקולד שלמה (!!) או מנת פלאפל או הר גלידה. כל אחד עם התאוות שלו. מיד אחרי שמתפנקים חוזרים למסלול. לכאלו ששומרים על המשקל ואורח חיים בריא, יום אחד אפשר להתיר מעט את הרסן, לאכול יותר, גם שטויות. ההנחיות לאותו יום הן מותאמות לכל אחד אישית. למשל למישהו מתאים לאכול יותר במשך היום, לסיים ארוחת ערב מוקדמת ולצאת בערב לאימון. למישהו מתאים להתחיל את הבוקר באימון, לאכול מעט יותר וללכת לישון מוקדם. למישהו מתאים לישון עד מאוחר לטייל (אופניים עם המשפחה) ולא להקפיד על האוכל. זה מאד אישי. אפשר לנסות להתאים את "יום הכיף" הזה לפעילות האישית שלך -אגב זה יכול להשתנות. הרעיון הוא לחזור אחכ לשגרה, והיום עצמו "למזער נזקים" כם הכושר. לגבי הגישה: ההתיחסות לתופעה לא כאל "בעיה" אלא כאל סוג של פינוק. אנחנו באנו לעולם על מנת להנות, לשמוח, לעשות לעצמינו טוב. אוכל זו שמחה וברכה, וכך נתייחס אליו.
    ועוד: הרבה פעמים אנחנו נשבעים נשבעים שלא נאכל בסוף השבוע או בכיפור או בחג כלשהו. או שאנחנו מוזמנים ומתכננים שלא לגעת בעוגה בשום פנים ואופן. ולא להשתולל עם האוכל ולא להתנפל על המתוקים. ומה קורה בפועל?זה בדיוק מה שאנחנו עושים. למה??? אחת הסיבות (ויש רבות, זה מאד אישי, אפשר לזהות בטיפול) היא שתת המודע שלנו לא שומע "לא". למשל של, אם אומר לך "בשום פנים אל תחשוב עכשיו על עץ כחול". מה התמונה הראשונה שעולה לך הראש? עץ כחול. אבל אמרתי לך לא לחשוב עליו, נכון? אז תת המודע שלך - כשאתה אומר לו לא לאכול מהעוגה, התכנות שאתה עושה לו הוא בעצם "לאכול מהעוגה". תת המודע מכוון את המודע ובפועל אתה עושה בדיוק את מה שלא רצית לעשות. מה עושים? טכניקות מופלאות של NLP מתכנתות את תת המודע. אבל גם כעת, כשאתה מודע לכך זו כבר דרך לפיתרון. למשל: לקראת סוף השבוע לא לחשוב מה אתה לא אוכל אלא מה אתה כן אוכל. בנוסף: לתכנן מבעוד מועד תעסוקות שסוף השבוע הוא זמן נפלא לטפל בהם. מעין רשימת מטלות מיוחדת לשישי שבת. זה לא חייב להיות דווקא לעבור על חשבונות החשמל. ברשימה יכול להיות גם: לעשות אמבטיה מפנקת או לישון עד מאוחר או לסיים את קריאת הספר ועוד. התמקדות במודע בחיובי, בעשייה, ולאו דווקא באוכל ובמה לא לאכול. אתה "שולט" באוכל ולא האוכל "שולט" בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לענת :)

של
    18/10/2008

שלום ענת, מצטער שלא הגבתי לתגובה הנפלאה שלך, היה שבוע די מטורף, אז תודה רבה, רבה. החגים האלו, פשוט עונש לאלו שבתחילת דרכם בביצוע השינוי בחיים שלהם מבחינה תזונתית. אציין שלא "נשברתי" מבחינת כושר וספורט והתמדתי, ואף אני נהנה מזה. לאט לאט אני משתפר בחדר הכושר, התחלתי לשלב ריצה של כ- 10 דקות רצוף כמה דקות מנוחה ואז שוב ריצה של כ- 10 דקות, אני מגיע למרחק של 7 ק"מ בשעה, שזה יפה... ושוב - אני נהנה מזה. הבעיה שלי היא התזונה... יכול להיות שזו תקופה כזו משוגעת של חגים כרגע, אבל אני פשוט "יורה לעצמי ברגל" כמו שאומרים, הולך לחדר כושר - מתאמץ ומתמיד, מגיע הבעיה וביום-יומיים הורס הכל, לא חבל אני אומר לעצמי? וחוזר על אותו הדבר חלילה. מתבאס מעצמי, כמובן שכן, אבל זה לא מונע ממני לחזור על אותו התהליך השגוי של אי אכילה נכונה, של אכילת שטויות בבית, של אכילה במסעדות עם המשפחה... ומה לא. ניסיתי את מה שאמרת לגבי זה שלא אגיד לעצמי מה לא אוכל, אלא אתכנן לעצמי מה כן אוכל... וזה פעם בשבוע הראשון, והנה נפלתי שוב... כמו שאומרים, החוכמה למצוא את הדרך להוריד במשקל, לאכול נכון - לכל החיים, ולא לתקופה של חודש,חודשיים. אני גר בראשל"צ, האם לדעתך מפגש ביחד איתך לגבי הנושא הזה יוכל לעזור? או אפילו שיחת טלפון (בתשלום כמובן) או מה שאת רואה לנכון... יכול להיות שאני סתם "מתעצל" ולא משקיע מבחינה נפשית מספיק בנושא, אבל לדעתי אני עושה מה שאני מסוגל, כי יש בי הרבה רצון, ועובדה לכך היא שאני מתמיד בספורט ואף נהנה מכך! אבל אני חייב למצוא פיתרון לנושא התזונה... אגב, בסופו של דבר לא הלכתי לדיאטנית מקופת החולים (אם תעברי בהודעות תוכלי להזכר במה מדובר), וכך אני במצב שאני "מנסה לאכול בהיגיון", ללא תפריט מדוייק כל כך עדיין... אני מאוד מקווה שמשלמים לך בעבור כל העזרה הענקית שאת מעניקה. תודה רבה, של.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב

של
    18/10/2008

בנוסף להודע האחרונה, מה ששחכתי לשאול זה: א. מכיוון שאת הבן אדם היחידי שאני מדבר איתו על הדיאטה שאני לפחות מנסה לעשות (כן כן, עם אף אחד אחר לא, רק שתביני עד כמה את משפיעה :}). ב. אני קורא בהודעות שלך שעל מנת להרזות צריך ליצור מאזן של שריפת יותר קלוריות מאשר הכנסה של קלוריות, אז איך לדוגמא - אם בממוצע בשעה אירובי ביום אני שורף 600 קלוריות, אך אוכל באותו היום 2000 קלוריות, איך תתבצע ההרזיה ממצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער

של
    18/10/2008

לא יודע מה קרה לי, בהקשר לסעיף "א" הקודם, שחכתי בעצם לשאול את השאלה. (אוויש... זה מביך חהחה). השאלה היא בעצם, בגלל שכשאמור, את היחידה שאני מדבר איתה (או בעצם, מתכתב) לגבי הדיאטה, מה תיהייה דעתך שאני אבצע עדכון התקדמות פעם בשבוע, ואפילו אציין את המשקל הנוכחי בכל פעם, ואחכה לתגובה שלך? :), זה אולי יראה חסר משמעות אבל אני מניח שיוכל לגרום לי למוטיבציה כזו או אחרת להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירי

ענת פלדמן
    19/10/2008

דווקא זכרתי שזה אמור להיות ב -12. חשבתי עליך וקיויתי שהלכת כי עניין אותי לשמוע מה אמרו... החגים, החגים, אני מסכימה. המשך כרגיל. הספורט חשוב ווודאי המודעות שאתה מפתח לגבי האוכל. אני חושבת שדווח בפורום של פעם בשבוע ותגובה שלי יכולים בהחלט לעזור, אני מאד בעד. לא, אני לא מקבלת על זה תשלום... אבל גם זה סוג של תמיכה שאני נותנת באופן פרטי במסגרת היותי מאמנת אישית. לא כולם מתאמנים איתי (כושר) יש גם טיפולים, שיחות, תמיכה וכו'. אם אתה רואה שמסגרת הפורום לא מספיקה לך אשמח להמשיך באופן אישי.
    600 הקלוריות שאתה שורף באימון מתווספות לעוד מאות קלוריות שהגוף שלך שורף ב"מנוחה". מערכות הגוף שמתפקדות בזכות זה שאתה נושם, חושב,הולך, יושב, כותב, ישן, חי (עד 120) הגוף צורך אנרגיה. זה תלוי במשקל שלך וכמה אתה פעיל ביום נתון אבל מחשבון BMR יתן לך הוצאה קלורית במנוחה מוחלטת ואם תכפיל פי 1.3 תקבל מספר אינידיקטיבי לגבי כמות קלוריות שאתה מוציא עם פעולות רצוניות. תוסיף לזה את ההוצאה הקלורית מאימון ואתה כנראה תגיע ליותר מ 2000 כך שההוצאה גדולה מההכנסה. המספרים מצטברים ואתה מגיע לקילו בערך בשבוע , שבוע וחצי, בלי נדר.
    http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אז ככה

של
    20/10/2008

קודם כל, הבנתי את הנושא של השריפת קלוריות, תודה! חזרתי מחדר הכושר כרגע, ונשקלתי לפני האימון. אני מאוד מקווה לקחת הכל לאט, ולעשות את השינוי מבחינה פסיכולוגית לגבי התזונה הנכונה והספורט, כך שזה משהו שישאר כדבר קבע ולא זמני, כי לא מעט מורידים במשקל ואחרי זה מעלים אותו בחזרה עם קצת ריבית... זה הכי גרוע :(. 20/10/2008 -> משקל נוכחי: 25.5 ק"ג! :). תודה רבה - אמשיך לעדכן ענת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון משקל

של
    20/10/2008

ענת תתעלמי מהמשקל שרשמתי בהודעה הקודמת, טעות כתיב נוראית! המשקל הנוכחי: 85.5 ק"ג!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהדר.

ענת פלדמן
    20/10/2008

מסכימה עם כל מילה.
    המשקל רשום, בהצלחה השבוע. אני פה לחיזוקים שאלות ועוד. בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די בהלם...

של
    26/10/2008

נשקלתי היום בבוקר שוב ומשקלי היה 86.4 ק"ג, לעומת 85.5 בשבוע שעבר, משמע עליתי כ- 900 גרם. אני די המום בהתחשב בעובדה שבמהלך השבוע שמרתי ואכלתי נכון בשילוב פעילות גופנית, אבל אציין שבסוף השבוע (שישי שבת), אכלתי ממש כמו מטורף, בלי לשים לב למה אני אוכל, החל ממתקים, בשר, ארוחות ללא סדר וכו'. היום, יום א' - חזרתי חזרה למסלול. יכול להיות ענת, שעצם העובדה ששמרתי במהלך כל השבוע ו"נשברתי" בסוף השבוע, גרמה להעלאה במשקל? הייתי מבין אם לא הייתי יורד, אבל עוד לעלות קילו? זה די הימם אותי. בכל מקרה אני חוזר עכשיו מחדר הכושר מרגיש די טוב עם עצמי, אני פשוט אוהב את הפעילות הגופנית בחדר הכושר וגם מסתדר מצויין עם התזונה בשילוב נכון במהלך השבוע. מאוד מתאכזב מעצמי בסופי שבוע שאני פשוט הורס את הכל, פשוט הורס. וזה לא פעם ראשונה... זה עצם העובדה שבשישי שבת אני בבית, לא עובד ולא לומד... לא יודע אם זה מתוך שיעמום או מתוך הרגל, אבל אני חייב להכניס לעצמי לראש שגם שאני בבית צריך לאכול נכון ולא להתפרע :(.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורי

ענת פלדמן
    26/10/2008

הי מתוק, אכן כן, הגיוני שהשתוללות בסוף השבוע הורסת הכל, ויותר. בוא נעשה הסכם, שביום ראשון אתה מספר לי שהיית "ילד טוב" בכל הסופשבוע. אתה יכול גם לכתוב לי במהלך סוף השבוע ולומר לי איך אתה מחזיק מעמד יפה, ואז לעלות על המשקל ולראות ירידה. מתאים? לידיעתך, ביום שבת כשאני לא ממש זזה השריפה הקלורית היומית שלי מגיעה בקושי ל 1000. בימי פעילות זה נושק ל 3000 ויותר. כך שההבדל ביו יום "פעיל" ליום "סביל" הוא שמיים וארץ והאכילה אמורה להיות בהתאם. זהו. אני פה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר גמור

של
    29/10/2008

אעשה זאת! אני ממתין לסוף השבוע עכשיו כאתגר הראשון! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולחת אנרגיות חיוביות. בהצלחה !

ענת פלדמן
    29/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון יום ראשון

של
    02/11/2008

שלום ענת, חזרתי מחדר הכושר כרגע לאחר שבוע נפלא כנ"ל סוף השבוע עבר בצורה תקינה לחלוטין. (אם כי לא הפסקתי לחשוב על זה, די מציק, אבל עבר בלי בעיה). נשקלתי היום והמשקל היה 83.5 ק"ג! כנראה שאחרי הכל הספורט משתלם! :) אמשיך לעדכן כמובן...! תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נפלא !!!! כל הכבוד !!

ענת פלדמן
    02/11/2008

עכשיו מותר לך "מנת כיף". משהו כייפי וטעים כצ'ופר על העבודה הקשה - וממשיכים כרגיל. ח-ו-ב-ה מנת כיף !!
    כל הכבוד, ממשיכים בדיוק כך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעדכן כרגיל

של
    09/11/2008

הנה עוד שבוע עבר לו, המשקל הנוכחי 83 ק"ג, "רק" חצי קילו הורדה, ואני מודע טוב מדוע זה... (שוב חרגתי בסוף השבוע במעט). של

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיכיתי לעדכון

ענת פלדמן
    09/11/2008

ירידה של חצי קילו היא מצויינת !!! אתה לא אמור לרדת מהר מידי. ממש לא. ויכול להיות שזו הדרך בשבילך. במשך השבוע לשמור יפה, בסוף השבוע מעט לשחרר את החגורה (תרתי משמע) ואז אתה לוקח בחשבון ירידה של "רק" חצי קילו. וזה ממש בסדר. חצי קילו בשבוע זה 2 קילו בחודש שזה 12 קילו בחצי שנה שזה 24 קילו בשנה. מתאים? אני לא אלופה בחשבון אבל תקן אותי אם אני טועה?!
    העדכונים השבועיים האלו חשובים לתהליך, המשך כך. וכל הכבוד !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

של
    11/11/2008

אמשיך לעדכן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    11/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת ענת...

של
    16/11/2008

Guess what? 82 קילו :) אני מרגיש טוב, עד מאוד! תודה רבה... אמשיך כמובן לעדכן (איך אפשר שלא?) :>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיכיתי חיכיתי

ענת פלדמן
    16/11/2008

איזו התרגשות !!!!!!!!!! כל הכבוד !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כדורים של שורפי שומן

אנונימי
    19/11/2008

מנסיון אני אומר את זה יש כדורים של שורפי שומן שמיועדים לאימון אירובי!!! והם ממש עוזרים הורדתי ביזכותם 13 קילו של שומן לא שיניתי בכלל את התזונה שהיתה לי פשוט כמעט כל ערב לפני אימון לקחתי כדור הכדור עושה דבר פשוט מאוד במקום שהמקור הזמין של האנרגיה ילקח מהפחמימות הוא נלקח ישירות מהשומנים כך לאחר האימון האינטנסיבי רמת הסוכר בדם נשמרת ואתה לא רעב ולא צריך לאכול מיד אחרי האימון כמו מטורף זה הסוד של הכדור הזה ניסיתי כמה פעמים להתאמן בלי הכדור וכתוצאה מכך תקף אותי רעב קשה שהוביל לאכילה מרובה עברה כבר שנה מאז התחלתי לקחת אותם לתקופה של חצי שנה ואני מרגיש מצויין והמשקל שלי מאוזן =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נגד כדורים

ענת פלדמן
    19/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בדקתה לא ידעתה הניסיון קובע !!!

אנונימי
    19/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה בשבילך שזה עובד

ענת פלדמן
    19/11/2008

ומאחלת בריאות ואושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון לאחר שבועיים

של
    30/11/2008

אהלן ענת :) לא יצא לי לעדכן בשבוע שעבר אז הנה אני מעדכן בשביל שבועיים, ראשון שעבר, 81 קילו ראשון הנוכחי (היום) 80 קילו. :) :) :) :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענת פלדמן
    30/11/2008

חיכיתי, קצת דאגתי, אתה ענק ! המשך כך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי מצאתי את ההודעה!

של
    19/04/2009

היי ענת

הנה זה הדיון, ראי הודעה חדשה שפתחתי. :))

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשמל סטטי מוגזם בריצה בהליכון
    רועי
    05/10/2008

יש לי הליכון של YORK עם ידיות מתכת, כל 2 דקות אני מקבל מהידיות עקצוץ דיי חזק של חשמל סטטי שממש מפריע לעניין, בדר"כ אני נשבר אחרי 3 פעמים בעצבים ש"זה לא שווה את הסבל" ויורד. הציעו לי לחבר חוט חשמל מבורג בהליכון לבורג בקיר, לא עזר. הציעו לי לשים מגבות לחות על הידיות, זה עזר ל10 דקות. הציעו לי לשים כפפות, לצערי הכפפות שלי עם פתח קטן מאחורה אז זה פשוט קורה לעיתים רחוקות יותר אבל כנראה מכוון שזה נותן ליותר חשמל סטטי להצטבר אז זה פשוט מכה חזקה יותר. אין לי מושג כבר מה לעשות, אני לא רוצה לוותר על אימון, במיוחד שסוף-סוף כבר יש לי הליכון בבית ואני יכול להתאמן כמה שבא לי מתי שבא לי, אבל זה מה שעוצר בעדי.... תודה רבה רבה מראש על כל תגובה.

הוספת תגובה

• ניסיון

ענת פלדמן
    05/10/2008

אחרון, כי גם לי היה את זה מההליכון שלי (שהוא מקצועי ברמות) וזה עבר. האם יש לך מגנט ביטחון כזה שמחובר למכשיר ואתה אמור לשים אותו על הבגד לביטחונך האישי? כלומר שאם חלילה קורה משהו החוט ניתק והמכשיר מפסיק לעבוד. ואף פעם לא מתחברים. אז זהו, שאם יש לך אחד כזה תחבר אותו לבגד.
    האם המכשיר שלך עומד על שטיח? על פרקט? ריצפה?
    קח את הדגם והמספר וכנס לאינטרנט, YORK זו חברה רצינית וודאי יש להם אתר בינ"ל עם שאלות ותשובות.
    ושורה תחתונה: כדאי כמעט ולא לגעת בידיות בכל מקרה, זה מוריד את עצימות האימון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

רועי
    06/10/2008

יש לי חוט לעצירה אוטומטית ואני תמיד שם אותו על הבגד. ההליכון הוא על שטיח (שטיח מקיר לקיר, זה לא שיש לי ברירה). אני כמעט ולא נוגע במוטות בצד אבל זה מחשמל אותי גם אם היד שלי עוברת סנטימטר מהמוט. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק את המכשיר כי אני דיי בטוח שיש בעיה עם ההארקה, אבל עד שהוא יבוא (תקופת חגים, בלאגן) זה יכול לקחת זמן וחבל לי להפסיק להתאמן בגלל זה, למישהו יש פתרון זמני ולא מסוכן? האם אני יכול להאריק את עצמי למוט? (חוט מתכת מהידית ליד שלי, משהו בינוני שלא יגביל את התנועה וגם לא יתקרב לרגל) ? תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתיעץ

ענת פלדמן
    06/10/2008

עם בעלי, הוא מהנדס חשמל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר המהנדס:

ענת פלדמן
    06/10/2008

חוט מתכת מהמכשיר להארקה. באותה נשימה הוא גם אמר שלא תעשה את זה כי טעות אחת ואתה מתחשמל. עצה ידידותית: לחכות לטכנאי, בינתיים לרוץ בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת אקומפליה על הפעילות הגופנית
    אבי
    04/10/2008

אני התחלתי בטיפול תרופתילהרזייה-כדורי אקומפליה בעיקר כי השמנתי מאד בבטן שאלתי היא האם זה אמור להשפיע על הספורט שאני עושה האם אפשר לעשות פחות (אני מתאמן 5 פעמים בשבוע) וגם אם יש תרגילים מיוחדים שאסור או כדאי לעשות בעקבות השימוש בתרופה

הוספת תגובה

• האם

ענת פלדמן
    05/10/2008

זו פרסומת סמויה ? שאלה שעברה גם בפורום השכן שלי? בשביל הסיכוי הקטן שזו שאלה תמימה אומר שהרופא שהמליץ לך עליה וודאי נתן לך הוראות לגבי פעילות גופנית המותאמת לך אישית, ובמיוחד אם אתה כל כך פעיל. אם אתה אוכל מאוזן ובריא וממילא מתאמן אתה יכול לוותר על התרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שאפרסם תרופה?!!!

אבי
    06/10/2008

ניסיתי לא מעט תרופות בחיי ואם הייתי מקבל כסף עבור השימוש בהן או הדיבור עליהם הייתי היום הרבה יותר עשיר או לפחות פחות עני... בכל מקרה,תודה על התשובה הרופא לא דיבר איתי על הפעילות הגופנית וגם נכון שאני מאד פעיל אבל עד היום זה לא עזר לי מספיק ולכן אני מנסה כבר כמה זמן תרופות הרזייה, תאמיני לי שבלית ברירה, אם יכולתי לא הייתי מתקרב אליהן אבל לא הצלחתי....לצערי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי יש כאלו שמנסים

ענת פלדמן
    06/10/2008

את מזלם בפרסום חינם ועוד אצל מאמנת\מטפלת שמאמינה בטבעי, בריא כושר ותזונה נכונה... אז סליחה. כיון שכמו שהבנת אני לא מכירה את התרופה -קראתי\ראיתי[שמעתי כמו כולם, אבל קטונתי מלהמליץ לך על פעילות זו או אחרת. שווה בהחלט להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי איסור על תרגילים מסוימים. אם אין - חזור אלי ואתן לך כמה המלצות. יחד עם זאת אני בטוחה שקיבלת הוראה לאכול נכון ולהתאמן. אני מאחלת לך שתמצא את הכוח שקיים בך לעשות זאת, ובקרוב להאמין בעצמך וביכולות שלך ולא בתרופה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה
    דודי
    04/10/2008

יש לי עודף משקל ואני רוצה לדעת איך כדאי להוריד אותו

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• דודי

ענת פלדמן
    04/10/2008

יעזור לי אם תתן לי יותר פרטים עליך: בן כמה אתה? גובה? משקל? האם אתה עושה פעילות גופנית?
    בעיקרון ירידה במשקל תתכן כשאוכלים פחות קלוריות ממה שמוציאים. זה קורה בשתי דרכים: 1. אוכלים פחות, כמובן עם מודעות לתזונה נכונה ומאוזנת, בשביל זה אני פה להנחות אותך. 2. פעילות גופנית, אירובית ואנאירובית. גם למטבוליזם אבל גם על מנת לשמר את מסת השריר שלך.
    נתחיל בהדרגה, מחכה לתשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אימונים עצימים
    אטל
    04/10/2008

שלום היתחלתי לעבוד באימונים אם קצת סטים ומספר חזרות נמוך באימון מפוצל abc לדוגמא אימון לדוגמא חזה פלוס יד קדמית ובטן לחזה 4 כפול 8 לחיצות חזה במוט 3 כפול 8 לחיצות חזה במוט שיפוע עליון ו 3 כפול 8 שיפוע תחתון לדו ראשי כפיפות מרפקים במוט w 3 כפול 8 ובפולי תחתון גם כפול 8 ובטן 4 כפול 15 עכשיו אני עושה קצת סטים אימון קצר ועצים אבל כל סט עד כשל חיובי כאילו אני גומר את השריר עד שממש אני לא יכול יותר ועוזרים לי להרים תחזרה האחרונה עכשיו הלחץ דפ שלי עולה גבוה השאלה שלי אם זה יכול להיות מסוכן או שזה בסדר

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אימונים עצימים

הוספת תגובה

• איתמר

ענת פלדמן
    04/10/2008

לגבי לחץ הדם: איך אתה יודע שהוא עולה? האם מדדת ומה הייתה התוצאה?
    בנובמבר אמור לצאת אייטם שלי במנטה לגבי אימון סטטי והתרומה שלו בדיוק לקטעים האלו שקשה לסיים סט. שלח לי מייל ואשלח לך את הכתבה שלא תצטרך לחכות עד נובמבר.
    [email protected]
    לגבי לחץ הדם אנא חזור אלי עם תשובות, זה חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יש מטרה
    יהודה
    04/10/2008

רוצה תוך חודש כי יש לי גיבוש ליחידות העילית ואני רוצה להגיע לשיא

לקביעת תור
    סגירה
    כן יש מטרה

הוספת תגובה

• סבבה

ענת פלדמן
    04/10/2008

אז בזהירות, המשך לעבוד, אני בטוחה שתרגיש בשיפור. ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת
    יוסי
    04/10/2008

ענת מה ההיתרונות בהליכה שאין בריצה? ומה היתרונות בריצה שאין בהליכה?

לקביעת תור
    סגירה
    ענת

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    04/10/2008

יתרונות הריצה: מגיעים לדפקים גבוהים, עצימות הפעילות גבוהה יותר, ממכר
    חסרונות הריצה: לחץ גדול על המפרקים בביצוע הפעילות
    יתרונות ההליכה: פשוט יותר, קל יותר, פחות לחץ על המפרקים
    "חסרונות" - אין ממש מלבד עצימות פעילות נמוכה יותר, אם כי אפשר להעלות את הדופק אם עושים "Power walk" או הולכים עם משקוליות
    כמו כל דבר בחיים: הכל במידה, גם להליכה שנחשבת מאד בריאה וזמינה יכולות להיות חסרונות. ראה כתבה בנושא
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7252

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסימום פעילות גופנית בשבוע
    חנה
    04/10/2008

אני בת 41 ובשנים האחרונות עושה כושר במכון ובבית. רציתי לדעת האם יש כמות מוגזמת של כושר שכבר אין יעילות או שזה אפילו מזיק. אני מתעמלת למעלה מ- 10 שעות בשבוע. יומיים בשבוע אני עושה אימון בבית שכולל שעה על מכשיר אלפטיקל, עשרים דקות חיזוק רגליים (חזרות של 12-15 כפיפות שלוש פעמים), 40 דקות משקולות (חזרות של 12-15 פעמים כל תרגיל שלוש פעמים), 40 דקות חיזוק רגליים אגן ותרגילי בטן ו-20 דקות מתיחות. סך הכל האימון נמשך 3 שעות. בנוסף יום אחד אני עושה שעה רק על המכשיר ועוד שלוש או ארבע פעמים בשבוע שיעורים במכון כושר משלבים קצת אירובי והרבה חיזוק שרירים. יום אחד בשבוע אני לא עושה שום פעילות גופנית. אשמח לקבל תגובה האם זאת כמות מוגזמת ואם כן למה ואיזה אימונים להוריד. תודה, חנה

הוספת תגובה

• חנה הי

ענת פלדמן
    04/10/2008

לכאורה אכן פעילות עמוסה, במיוחד האימון בבית - 3 שעות... יחד עם זאת: האם את מרגישה שאת מגזימה? שכואב? קשה במיוחד? ברגע שאת עובדת מתוך מודעות, נהנית מהעשייה וקשובה לגוף שלך, זה בסדר גמור. ולכן זה מאד אישי. יום המנוחה גם הוא במקום. אז זה לא מזיק. האם זה לא יעיל? יכול להיות שאת משמרת רף מסוים של פעילות, לא מעלה ולא מורידה בעומסים ולא "מתקדמת". אבל אם אין לך לאן להתקדם ואת שומרת על אורח חיים בריא ומאוזן גם מבחינת הספורט אז זה מצוין. אם 3 שעות בבית זה יותר מידי ואת סובלת אז ברור שזה לא יעיל מנטלית, אבל כל עוד את נהנית - המשיכי.
    כמובן שכדאי בימי האימון לאכול בצורה נבונה יותר, לשתות מים וכו', אני מניחה שאת בקיאה בכללים. אשמח להמשיך ליעץ אם יש צורך. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לענת ועוד מספר שאלות

חנה
    04/10/2008

ענת תודה על התשובה המהירה. קצת על עצמי שיהיה לך יותר מושג למי את מייעצת. אני כאמור בת 41 ועד לפני שלוש שנים לא עשיתי שום פעילות גופנית. בשל מעבר זמני לחו"ל והפחתת שעות העבודה בצורה משמעותית נשבעתי שאני עושה ספורט. לאט לאט התחלתי לעשות פעילות גופנית ואפשר לומר שבשמונת החודשים האחרונים, זאת המתכונת. יש לציין שיש לי נטיה רצינית להשמנה והייתי גם 20 ק"ג יותר ממה שאני עכשיו ואפילו יותר. אני משתדלת להקפיד על תזונה נכונה, אבל פעמים רבות לא מצליחה בכך. לגבי כאבים יש לי כאבים כרוניים בגב התחתון שלפעמים מקרינים לרגל, אבל אני מתעלמת מהם כי נוכחתי לדעת שמנוחה או הימנעות מפעילות לא משפרת בהכרח את המצב. יש לי כרגע שתי שאלות אליך : 1. לגבי התזונה אשמח אם תוכלי לפרט מה כדאי לאכול ובאיזה פרקי זמן לפני ואחרי האימון. 2. יש ימים שאני מתאמנת שלוש שעות אבל לא ברצף. למשל בבוקר מוקדם שעה במכון אח"כ בשעות הצהריים המאוחרות שעה אליפטיקל ואח"כ בסביבות 18:00 שעה שוב שיעור במכון. מה לגבי התזונה בימים כאלה. תודה רבה על הנכונות והרצינות, חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ענת פלדמן
    04/10/2008

על הפירוט, זה באמת נותן תמונה נוחה יותר לשיחה... ברכות על הירידה במשקל ועל ההתמדה.
    אני מסכימה איתך לגבי כאבי הגב, כלומר מצרה עליהם אבל מנוחה לא בהכרח עוזרת. מניסיון עם לקוחות דווקא הפעילות והמתיחות שציינת שאת עושה יכולים להקל. אני ממליצה לך בחום לשוטט באתר שלי, במיוחד בחלק של NLP. אני מאמינה שכאבים פיזיים הם תשקיף לנפש שלנו ואני מטפלת בשיטה זו, טכניקות קסומות שמורות שוב ושוב על הקשר ההדוק בין גוף ונפש. במקביל כדאי להציץ שם גם על החלק של התזונה, ובכלל יש שם קישורים נחמדים לאתרים מעניינים שנותנים תפריטים וגוון.
    באופן כללי: ארוחות פרוסות במשך היום, כשלפני האימון כדאי לאכול פחממות. אם זה בבוקר מוקדם אז אפשר חצי בננה כחצי שעה לפני או משהו קטן. אם זה אימון אחה"צ אז כשעתיים לפני פסטה או אורז מלא עם ירקות למשל. כלומר הפחממות לפני, כשעתיים לפני או חצי שעה משהו קטן. אחרי האימון- תלוי בעצימות אבל אפשר עד שעה אחרי כריך עם גבינה למשל, יוגורט עם גרנולה. שילוב של פחממה וחלבון. ולשתות כמובן מים. האם את במגמה של שמירה על המשקל? ירידה נוספת? בכל מקרה שווה לבדוק הוצאה קלורית במנוחה. צרפתי לך מחשבון BMR, את התוצאה הכפילי פי 1.2 וזה יתן לנו אינדקציה כללית לגבי כמה קלוריות את מוציאה ביום ללא פעילות גופנית. אני לא בעד ספירת קלוריות באדיקות קתולית אבל לפחות מודעות לעניין.
    http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לענת

חנה
    05/10/2008

תודה ענת על ההתייחסות הרצינית והיסודית. אכנס לאתר שלך וגם לקישור שנתת לי ואשלח לך את התוצאות ופידבק על מה שקראתי. שוב תודה ושבוע טוב, חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת עוד שאלה בבקשה ועדכון הנתונים

חנה
    05/10/2008

ענת בדקתי את ערך ה BMR שלי והוא 1352 וכשמכפילים אותו ב- 1.2 התוצאה היא 1622.4 קלוריות. ה- BMI שלי נע בין 23.5 ל- 24.5 תלוי כמובן במשקל. הסתכלתי קצת באתר שלך ובמאמר על הדמיון המודרך שאגב מוכר לי מחברות שלי. אני פחות מתחברת לזה, אני יותר מאמינה בטיפול פסיכולוגי ארוך טווח ועמוק, אבל אולי לא ניסיתי מספיק ומי יודע אולי בהמשך, בכל מקרה זה מעניין ותורם אז תודה. כתבת לי שאם לעשות אימונים ארוכים זה דבר שמכביד עלי מנטלית אז זה לא טוב. האמת שזה בעיקר תלוי בזמן העומד לרשותי. לפעמים למצוא את השעות האלה זאת בעיה. יש ילדים ובית ועבודה ולימודים ולכן שאלתי היא מה נראה לך תוכנית טובה ויחסית מלאה אבל עם פחות מעשר שעות שבועיות. שוב, מודה לך מאוד על העזרה והייעוץ. לבטח כשאחזור לארץ ארצה לפגוש אותך ולקבל ייעוץ יותר אישי. בנתיים שבוע טוב, חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו

ענת פלדמן
    05/10/2008

אני מבינה למה את ערה בשעות מוזרות... האם את בארה"ב? אני יכולה להמליץ לך לרכוש כמה דברים שיכולים לעזור. למשל שעון פולר, אני משאילה ללקוחות, הם עונדים אותו במשך כל היום כאילו הם בפעילות וזה נותן את מספר הקלוריות שהם מוציאים ביום רגיל. וכמובן בזמן פעילות, זה מעלה את המוטיבציה וכו'. אביזר חביב של פוש אפ שמוכרים של ב -20 דולר. אם את שם אשמח לכוון אותך.
    לפי ה BMI שלך - יש מקום לירידה במשקל?! האם את יודעת מהם אחוזי השומן שלך?
    אני שמחה לקרוא שאת בעד הפסיכולוגיה, שאישית תרמה לי רבות. את ההתמחות ב L.A עשיתי לצד פסיכולוגים ועובדים סוציאליים כך שזה לא סותר, להיפך. אנשים מודעים ממקסמים את הטיפול, קל לחדד ולדייק בLimiting decisions . ההגיון מנוטרל לרגע, אותו הגיון שפועל בפסיכולוגיה, ואת מנהלת תקשורת עמוקה עם תת המודע שלך ומגיעה לתובנות ולומדת שיעורים על עצמך. אם יצא לנו לדבר ישירות אוכל להסביר יותר בהרחבה.
    אם את אוהבת את האימונים שלך - המשיכי בהחלט. 10 שעות זה לא גבול עליון בהכרח, ולא יגרם לך נזק. התכנית שפרטת לי בשאלתך הראשונה נשמעת בסדר גמור, לא הייתי משנה, שוב בהנחה שאת אוהבת את מה שאת עושה ומוצאת את הזמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה