מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטובאני21/07/2008
אני מאוד רוצה לחטב את הישבן שלי ואת המדלדל שיש בזרועות העליונות. יש לך אולי כמה תרגילים לחיטוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב
אילן בוסקילה21/07/2008היי אני
במסגרת הביתית תוכלי לבצע מספר תרגילים כמו: מכרעים. פישטת ירך בעמידת 6 , הרחקת ירך בשכיבה על הצד,לידיים תוכלי לבצע תרגיל של מקבילים בישיבה על כיסא ואם יש לך משקולת תבצעי פשיטת מרפק מעל לראש בישיבה. עם הזמן תוכלי להעלות עומס בעזרת גומי או משקולת קשירה לרגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בטבורחנה20/07/2008
שלום! האם מותר לי להתאמן עם בקע בטבור? ממה כדאי להמנע? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע בתבור
אילן בוסקילה21/07/2008היי חנה
הייתי ממליץ לך להוועץ עם רופא ולפתור את הנושא.
בכל מקרה במידה ואת מתאמנת לא הייתי ממליץ להרים משקל כבד ולא לבצע תרגילים
שיוצרים לחץ תוך בטני גדול.
לא לבצע כפיפות בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהרועי20/07/2008
תוספי תזונה לספורטאים במחירים זולים www.protein.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו חדשני לשיפור ביצועים לספורטאים
שלמה קליין20/07/2008לאחרונה חשף לפני חבר מוצר חדשני לשיפור הביצועים. המוצר ממריץ פעילות גומלין בין חומרים אורגניים בגוף האדם וכתוצאה מכך הם גורמות להגברת האנרגיה, שיפור הכושר והעצמת הסיבולת. הכל מבלי לבלוע דבר ומבלי להחדיר חומרים לגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל20/07/2008
שלום רב, אני מעוניינת להיות גמישה יותר. באיזה ספורט עליי לעסוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמישות
אילן בוסקילה21/07/2008היי טל
במידה ואת מעוניינת רק בגמישות הייתי ממליץ על יוגה.
במידה ואת מבצעת פעילות גופנית נוספת בחדר הכושר כדאי לבצע תנועות בטווח תנועה מלא
ולבצע שחרור ומתיחות בסוף האימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקלימור20/07/2008
שלום אני בת 40 ויש לי עודף משקל של 15 ק"ג. (12 כבר ירדתי בלי פעילות גופנית) . אני רוצה להתחיל בהליכה. הדופק שלי במצב רגיל הוא 59. אני שוקלת היום 77 והגובה שלי הוא 1.58 . אני לא בכושר! אני עושה דיאטה במסגרת קבוצתית עם שקילה שבועית. נאמר לי להתחיל ללכת. כמה פעמים בשבוע כדאי ללכת , כמה זמן וכן, אשמח אם תסביר לי על השימוש במד דופק כי אני מעוניינת להשתמש באחד כזה כיד לשרוף יותר קלוריות. רק שאינני יודעת כיצד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
עופר קיס20/07/2008לימור שלום
התחילי בפעילות 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים. הוסיפי יום אימון כל שבוע.
התחילי בהליכה בקצב מתון 15-20 דקות כל אימון והוסיפי כל שבוע 2-3 דקות עד לכ 40 דקות.
לגבי דופק. אם את בריאה ולא מעשנת קני מד דופק ולאחר חימום של 3-4 דקות בהליכה קלה עלי את הקצב כך שהדופק יהיה בין 130-140 . התחושה בזמן האימון צריכה להיות בינוני עד בינוני פלוס. לאחר כ 1-15 דקות בדופק זה לחזור ללכת הליכה קלה מספר דקות לפני סיום האימון ומתיחות.
אין לבצע אימונים ללא אישור רפואי. בכל מצב שאינך חשה בטוב להפסיק את האימון ולבדוק עם רופא
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאדיר19/07/2008
שלום הגובה שלי הוא 1.68 ואני שוקל 55 כמה אני צריך לשקול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל
אילן בוסקילה21/07/2008היי אדיר
קודם כל הייתי רוצה לדעת בן כמה אתה.
בגדול המשקל המומלץ לגובה שלך הוא 60-70 תלוי בגיל ובמבנה הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני סיבולתאסף מצגר19/07/2008
באימוני סיבולת עובד המתאמן על הרבה חזרות כדי לאמן את השריר למאמץ ממושך המתאמן מגיע כפי הידוע לי עד 20 חזרות ואף יותר שאלתי היא האם אימון זה תורם לחיטוב הגוף יותר והאם גם אימון כזה לא פוגם במסת השריר של המתאמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימוני סיבולת
חיים20/07/2008שלום! בקשר לאימוני הסיבולת אז ככה אימוני סיבולת הם אימונים שבהם מאמנים את השריר להחזיק כמה שיותר מעמד בתרגיל מסוים כלומר מרגילים את השריר לעבודה קשה וכן אם תעבוד הרבה זמן על אימוני סיבולת ותעשה אירובי מן הסתם מסת השריר תרד כי אתה לא מעמיס משקלים על השריר אלא רק נותן לו עבודה ארוכה. אם אתה רוצה לעשות אימוני סיבולת בלי להוריד במסת השריר תתחיל קודם כל בחודש בערך של אימוני סיבולת אם 2-3 אימוני אירובי בשבוע ואז תתחיל אם תכנית מסה ארוכה של בערך 6-7 חודשיים ואז תעשה חיטוב של חודש ותאמין לי אתה תראה את השינוי ואתה תשמח! (אחד שיודע) מקווה שעזרתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון סיבולת
אילן בוסקילה21/07/2008היי אסף
אימוני סיבולת של כ 20 חזרות מבוצעים גם עם מנוחות קצרות של 30-40 שניות.
זהו אימון מטבולי שמיועד לחיטוב הגוף ומשולב עם עבודה אירובית.
כדיי למנוע איבוד מסת שריר הייצתי ממליץ לבצע אימונים כאלה לתקופה של בערך שבועיים .
תוכל לחזור על השבועיים האלה כל 3-4 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה למסת שריררונן17/07/2008
שלום למנהל הפורום ותודה מראש על הזמן שלך.אתן לך קצת רקע עליי: אני בחור בן 26,שמתאמן בבית עם משקולות של 3 קילו ותרגילים עם רצועות גומי של פיזיוטרפיה,תרגילי התנגדות,עקב ניתחים חוזרים שעברתי בכתף אני לא יכול להתאמן חזק יותר אחרת אזיק לכתפיים,האמת שאני מרגיש נפלאה מבחינת הכאבים בכתפיים עם הדרך שאני עובד כרגע,התעייצתי עם הפיזיוטרפיטית שלי ועם הרופא שניתח אותי ואין להם בעיה שיחד עם תרגילי הפיזיוטרפיה שאני עובד לפי פרוטוכול של הרופא שלי באופן קבוע אני אוסיף כמה תרגילים עם משקולות ליד קדמית ואחורית עם משקלים נמוכים, אני כמה שבועות עובד ככה ואין לי כאבים. פעם הייתי מתאמן אז אפשר לומר שלגוף שלי יש זכרון שריר טוב,אני נהיה שרירי מהתרגילים האלא,בגלל שאני מרים משקל מאוד נמוך אז אני מקפיד יותר בלעשות יותר חזרות בין 15 ל 25 כל פעם,לעבוד לאט,ולאכל נכון.שאלתי היא בנוגע לתזונה,אני יודע שאם אקפיד יותר על תזונה אוכל לגדול הרבה יותר,אני מאוד מודע עד כמה תזונה חשובה כדי לגדול.למרות שאני מתאמן עם משקלים נמוכים ועם רצועות התנגדות נהיה לי גוף שרירי יותר ויותר ככל שהזמן עובר,כמובן שהתקדמות היא מאוד איטית אבל בטוחה שזה הכי חשוב לי,לשמור על הכתפיים.,אגיד לך את האמת אני לא יכול לאכל 5 ארוחות חלבון ביום וכל התפריט למתאמנים,זה קשה לי ואין לי תקציב לזה. אני צריך את העזרה שלך,אני רוצה להשקיע הארוחות לפני האימון,אחרי האימון,ארוחה לפני השינה ואורחת בוקר,תוכל להמליץ לי בבקשה. 1-כמה זמן לאכל את הפסטה\אורז לפני האימון ואיזה חלבון רצוי לאכל יחד עם זה לפני האימון? 2-אני לא רוצה לקחת אבקת חלבון בשום אופן,תוכל לומר לי מה מקור החלבון הכי טוב לאכל אחרי אימון ואיזו פחממה לאכל אחרי האימון?(אני בדרך כלל אוכל טונה +5תמרים)יש משהו יותר טוב מזה לאחר האימון? 3-איזה חלבון הכי טוב לאכל לפני שהולכים לישון כדי לעזור לגוף לגדול בלילה?פעם המליצו לי לאכל 3 פרוסות גבינה 5 אחוז שומן לפני השינה,זה יקר קצת האמת,יש תחליף יעיל באותה מידה לאכל לפני השינה או עדיף להשאר עם זה? 4-מה לאכל לארוחת בוקר?שהגוף הרבה שעות ללא חלבון?(אין לי בעיה אגב לאכל 6 או 7 מהלבן של הביצה)אבל אם יש משהו אחר אשמח לשמוע :) המכתב יצא קצת ארוך אני מתנצל,אבל אם תוכל לכוון אותי קצת מאוד יעזור לי,שיהיה לך המשך שבוע נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
עופר קיס17/07/2008רונן שלום.
אכול 5 ארוחות קטנות במשך היום שכל אחת מהן מאוזנת מבחינת חלבון ופחמימות
שעתיים לפני אימון ארוחה מלאה של עוף פסטה וסלט למשל ושעה אחרי סנדטיץ גבינה או פסטרמה עם פרי. לפני השינה קח ביויוגורט. אל תגזים בחשיבות החלבון, כיוון שאימונים בעצימות נמוכה אינן דורשות כמות רבה של חלבון.
חלבון נהדר יהיה 5-6 לבנים של ביצה בחביתה או כביצים קשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שריריםמתאמנת17/07/2008
שלום אני מתאמנת כבר במשך חצי שנה אימוני התנגדות, כ 3 פעמים בשבוע. בתקופה האחרונה אני מרגישה כאבי שרירים ואלו הם לא כאבים של התכווצות, זוהי אותה הרגשה שמרגישים ברגליים אחרי יום עם עמידה או הליכה מרובה רק שאני מרגישה את זה בכל שרירי הגוף. האם אלו התעייפות של השרירים? מה עלי לעשות? לקחת הפסקה יכול להיות שזהו נזק בריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
עופר קיס17/07/2008אם את מרגישה שהכאבים לא תואמים לרמת האימונים שלך ובנוסף את חשה סימנים אחרים של עייפות, כאבי מפרקים. בעיות שינה, רעב מוגבר או דיכאון קל או אפילו רק אחד מסימנים אלו עליך ללכת לרופא ולבקש בדיקה דם יתכן שאת נמצאת באימון יתר.
לגבי מרכז רפואי שמתמחה נסי את מכון וינגייט או את ד"ר יוני ירום במרכז הספורט האולימפי בהדר יוסף
שם החברה MEDIX.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיאטת חלבון להורדת אחוזי שומןאטל16/07/2008
האם מומלץ לעשות דיאטה שמכילה כמה שיותר חלבונים ופחות פחמימות בתפריט היומי בשביל לעצב את הגוף ולשלב הרבנה אירובי או שזה לא בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים
עופר קיס17/07/2008מורכב ולא בריא. אם כן רק דרך תזונאית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרונות בחיזוק הישבןשירלי16/07/2008
שלום אני מעוניינת לחקור מעט את נושא חיזוק הישבנים...מה תורם לי לחיזוק הישבן מלבד החוזק שלו והצורה. האם יש יתרונות אחרים בריאותיים לכל הנושא הזה? כמו שיפור בכאבי גב וכיוצא בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישבן
עופר קיס17/07/2008ישבן חלש משפיע על הגב והברכיים.
חיזוק של ישבן בריא לעיצוב ומניעת בעיות בעתיד תמיד טוב. צריך רק להקפיד על טכניקה נכונה
של תרגילים כדוגמאת מכרע במקום או מכרע קדמי או SQUAT אחורי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה?חיים16/07/2008
שלום רציתי לדעת אם אני יאכל בערך בין 2500-3000 קלוריות ביום ואני ישתה 3 ליטר מים וביחד אם אימונים נכונים תוך כמה זן אני אוכל לראות שינויים בגודל ובמשקל כי כרגע אני חושב שאני די רזה. 1.80 על 65 ק"ג אני רוצה להגיע לפחות עד 70 ק"ג ואז לעשות חיטוב קצר האם זה נשמע טוב או שאתם ממליצים לעלות יותר עד 75 ק"ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה
עופר קיס17/07/2008זו שאלה לתזונאים
SORRY
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה של 4 דקות בסוף אימון מכשיריםטלי16/07/2008
שלום רב, אני בת 29. גובהי: 1.62 ומשקל: 57. אני מעונינת להתחטב באזור המותנים, הישבן והבטן ולהוריד במשקל כ- 4 ק"ג. במשך כחודשיים וחצי עשיתי הליכה מהירה של שעה כ-4 פעמים בשבוע. הצלחתי לרדת באותה תקופה 2 קילו בלבד והירידה במשקל נעצרה. התחלתי לעשות אימון מכשירים שכולל 20 דקות על מכשיר שמדמה סקי, 3 סטים על 3 מכשירים שונים שנועדו לחטב את הרגליים, 5 דקות על אופני כושר + ריצה של 4 דקות בסוף האימון. סה"כ אימון המכשירים נמשך כ- 45 דקות.אני מתכוונת להעלות את משך זמן הריצה לאחר שארגיש שאני מסוגת לכך. בנוסף לכך, כל יום אני עושה עיצוב בבית שכולל כפיפות בטן לבטן תחתונה, עליונה ולאלכסונים+ 2 תרגילים לישבן + אימון כוח עם משקולות של 1.5 ק"ג כל משקולת שכולל 3 סטים של 5 תרגילים שונים לידיים עם 10 חזרות בכל סט. אני מעלה בהדרגת את כמות החזרות בכפיפות הבטן כל פעם בהתאם להרגשה שלי. סה"כ העיצוב בבית נמשך כ- 20 דקות. את אימון המכשירים והריצה אני עושה כ- 4 פעמים בשבוע לכל היותר.רציתי לשאול האם הריצה עלולה לגרום לנזק גופני והאם כדאי להעלות את משך הזמן של הריצה בהדרגה. בנוסף, רציתי לשאול האם בעזרת כל האימון שציינתי אני יכולה להשיג את מטרתי להתחטב ולרדת במשקל? בתודה מראש, טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 דקות
עופר קיס17/07/2008טלי שלום. את חייבת להתמקד בשאלה שחשובה לך. יש יותר מדי מידע בשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בייעוץ בקשר לאבקות חלבון כשרותתומר16/07/2008
שלום אני מעוניין להתחיל להשתמש באבקת חלבון כשרה לצורך בנית מסת שריר הומלץ לי ע"י אנשי מקצוע בתחום לצרוך אבקת חלבון,דבר שיעזור לי להתקדם באימונים היות ואני בחור יחסית רזה.. כיוון שאני אדם השומר כשרות,אני מבקש לדעת מכל מי שמבין,האם ישנה המלצה לרכישת אבקת חלבון כשרה טובה,אמינה ויעילה שיש כיום בשוק? אני מכיר 2 אבקות חלבון מחיפושיי באינטרנט האחת היא "אופטימלי" והשנייה "סופר נוטרישיין" אודה מקרב לב לכל המלצה,עזרה והכוונה בנושא...תודה רבה,תומר(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשרות
עופר קיס17/07/2008אינני יודע. אולי מישהו אחר
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי [=ורד16/07/2008
שמעתי שאם עובדים על שרירי חזה זה יכול לגרום לחזה לגדול ולהיות זקוף יותר ? ואם כן תוכל\ו לתת דוגמאות של תרגילים שניתן לבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דורית
אילן בוסקילה16/07/2008היי דורית
אצל נשים רוב החזה הוא רקמת שומן, תרגילים יחזקו את שרירי החזה שנמצאים מתחת לרקמת השומן אולם לא יגרמו להגדלת החזה והרמתו אלא יחזקו את השריר.
במידה ותרצי בכל זאת לחזק את שרירי החזה תוכלי להתחיל עם שכיבות שמיכה וברכיים על הרצפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)