מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלהמיכל15/06/2008
בעקרון אני במשקל תקין לגובה, אני רזה בכל חלקי הגוף חוץ מהמותניים, אבל יש בעיה!!
אם אני רוצה לרדת מאזור המותניים אני צריכה לעשות דיאטה וזה אומר לרדת בחלקים אחרים בגוף כמו רגליים פנים וכו'..
מה אני צריכה לעשות כדיי לעצב את המותניים ועדיין לא לפגוע באזורים אחרים בגוף?
האם רק שאיבת שומן מהמותניים תעזור פה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותניים
עופר קיס15/06/2008אם תשאבע מהמתניים, כאשר וסביר להניח שתעלי בחזרה, אינך יודעת איפה זה יתיישב. אין ברירה.
רק תזונה וספורט. אין תרגילים לאיזור המותניים כיוון שהשרירים הם יחסית עמוקים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע לא ממש הבנתי
מיכל15/06/2008אם אני עושה שאיבת שומן ומעלה בחזרה אז השומן לא יחזור למותניים?הוא יהיה במקומות אחרים?
לזה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשרירי בטןאמיר14/06/2008
שלום, קוראים לי אמיר ואני בן 15 וחצי.
לפני שנתיים הורדתי ממשקל גופי 27 קילו(אני לא בטוח שזה קשור למה שאני מתכוון לשאול).
לאחר עבודה קשה של שריפת שומן, התחלתי לעבוד על שרירים ובעיקר על שרירי בטן.
לאחר זמן מה ראיתי ששרירי הבטן(הריבועים)מתחילים לבלוט, אך עם זאת יש בעיה:
יש לריבועים שלי צורה משונה ממה שהיא צריכה להיות, הצד הימני של שרירי הבטן כולל שלושה ריבועים והצד השמאלי כולל ארבעה, הכוונה שיש לי 7 ריבועים במקום 8 או 6.
רציתי לדעת אם צורת השריר יכולה להשתנות והאם היא תשתנה לבד או שאני צריך לעבוד עליה בצורה מיוחדת.
בבקשה תעזרו לי זה חשוב ! תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לריבועים
יוני14/06/2008אם אתה רוצה להסתכל על הקוביות שלך אז תסתכל במראה כי אם אתה מסתכל עם הראש על הבטן אז אצלי רואים אפילו חמש.
כמה זמן אתה מתאמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לריבועים יוני..
אמיר14/06/2008זה בדיוק מה שאני עושה ... אני מסתכל במראה ושם זה ניראה סוג של עקום :(
ואני מתאמן בסביבות 9 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל...
יוני16/06/2008אני בן 14 ואני מתאמן רק שישה חודשים.
רואים לי אותם ממש טוב וזה באמת יכול להיות קשור לגנטיקה.
אפילו שאני עבדתי על שרירי הבטן לבד כדי שייראו אותם, סבא שלי היה
שחקן כדורגל בקבוצה וגם מתאגרף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירי בטן
עופר קיס15/06/2008אמיר שלום
החלוקה בבטן היא גנטית. אצל חלק היא סימטרית ואצל חלק לא. תשמור על שרירי בטן מחוטבים
ולאף אחד לא יהיה אכפת אם הם סימטרים או לא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק שרירי רגלייםלימור14/06/2008
שלום,
אני בחורה רזה וצעירה אבל למרות זאות אני לא מצליחה לעצב את הרגליים,
הרגליים שלי במו ג'לי .
אשמח לדעת איזה סוג ספורט אני צריכה ובאיזו תדירות (בעבר עשיתי ספינינג וזה לא ממש עזר).
תודה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק רגליים
אייל אמון14/06/2008את הג'לי יש להוריד בפעילות אירובית יומית, או לפחות מס' פעמים בשבוע, את החיזוק יש לבצע בתרגילי סקווא (קימה מישיבה) עליה במדרגות ומכרעים, 2 סטים שעולים בהדרגה ל3 ול4 של 15-20 חזרות או כמה שאת יכולה בהנחה שאינך מנוייה בחדר כושר. התרגילים והועצמה של המשקולות בחדר הכושר יתנו לך ערך מוסף שקשה להשיגו באצמעי עזר ביתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון לקרסול רגישרן13/06/2008
אני בן 38 ,עם BMI תקין יש לי פלטינות מעל קרסול רגל ימין עקב תאונה לפני 15 שנים
נתגלתה אצלי סוכרת והחלטתי לעסוק בפעילות גופנית
החלתי בהליכה ברגל בקצב של 6 קמ""ש עם ריצה קלילה לסירוגין
התוצאה י כאב רב עם מעט נפיחות ואדמומיות באיזור הפלטינה שחלפה רק לאחר שבוע מנוחה
כיצד עליי להמשיך להתאמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
אייל אמון14/06/2008כנראה שישנה דלקת לפי הסימפטומים שתיארת, נסה שנית ואם המצב דומה, אין להתאמן יש לפנות לטיפול רופא ולהחליף לפעילות אירובית אחרת אם לא יהיה שינוי דוגמת רכיבה על אופניים שחייה סטפר וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון אישישרון13/06/2008
אני מתאמנת עם מאמן אישי יותר מחודשיים .
אף אחד ממקורבי לא רואה שום שינוי אצלי
(גם כאלו שלא ראו אותי זמן רב)
האם זהו זמן קצר מדי לראות שינוי כלשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון אישי
אייל אמון14/06/2008טוב לך איתו? השתנית ביחס שלך לפעילות גופנית? זה גם משהו, סבלנות ושתפי אותו בתחושותיך, את צריכה תוצאות מעבר להרגשה. שיבצע שינוי בתוכנית למטרותיך ואל תאמיני למראה עיניים ומשמע אוזניים בקשי ממנו שיבדוק אותך במבחנים שונים כולל אחוזי שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שריריהודה13/06/2008
יש לי שאלה.. אני מתאמן כול יום לפחות שעה.. יום אחד אני במכון כושר מתאמן על חיזוק ויום אחרי רץ שעה לפחות בשדות על דופק לא גבוה מידי קצב אירובי שהוא לגבוה כדי לאפשר שריפת שומן יותר מאשר פחמימות אבל למרות העבודה האחוזי שומן לא יורדים.. ואני אוכל מאוד נכון אני משתדל לאכול חלבונים אוכל 4-6 ארוחות ביום קטנות משלב הרבה ירקות ופירות מה הבעיה פה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שריר
אייל אמון14/06/2008הנושא גודל שריר והשאלה על אחוזי שומן.....
בכל אופן, חסרים נתונים כדי לעלות על הבעיה, או שאחוז השומן יורד ואתה לא שם לב, או שהוא נשאר כי אתה לא אוכל נכון כמו שאתה חושב, או שאתה לא מתאמן מספיק חזק יחסית לכמות המזון הנצרכתץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנית תוכנית -המשך לשאלה ספורט לנוערת.12/06/2008
בהמשך לשאלה על פעילות בחדר-כושר בגיל 15, רציתי לשאול האם ניתן לסמוך על כל מדריך כושר בדרך לבניית תוכנית אימון אישית?
האם ישנן תעודות מסוימות שראוי לדרוש ממנו? או קריטריונים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לת'
אייל אמון12/06/2008בעיקרון חוק הספורט מחייב הכשרה של קורס האורך בדר"כ 3 חודשים עד חצי שנה, ובו מספיק כלים לטפל באוכלוסיה הכללית, אם קיימות פתולוגיות, ממליץ על בעל מקצוע עם תואר בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטודיו cסיגל12/06/2008
שלום,
רציתי לדעת עם מישהי התעמלה בעבר או מתעמלת עכשיו בסטודיו סי,והאם באמת יוצאים משם עם תוצאות טובות,ובטן שטוחה כמו שהם מבטיחים!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
אייל אמון12/06/2008בטן שטוחה הינה תוצאה של דיאטה היפוקלורית אשר משילה מאחוז השומן של הגוף, פעילות כוח וסיבולת חשובות אך אינן הגורמות בלבד לבטן שטוחה, ולכן לא על סטודיו C לבדו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו סי
דקלה15/06/2008
אני בסטודיו סי כבר שנה ואכן יש תוצאות . בשנה הזו ירדתי 2 מידות
כולם כל כך מחמיאים לי !!! ממליצה בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה דקלה,איזה כייף לך,אני
סיגל15/06/2008הולכת להרשם השבוע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טונוס שרירים גבוהמתן11/06/2008
אני מאובחן כבעל טונוס שרירים גבוה (בעבר עברתי צניחת רקטום - לפני שנתיים)
התאמנתי עד עכשיו בחדר כושר כרגיל, מרגיש שצריך שינוי כי מרבה להרגיש תפוס מדיי
ברוב חלקי הגוף
איזה סוג של תרגילים מומלצים לי ובאיזו תדירות?
ממתין לתשובתם
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגה
אייל אמון12/06/2008נסה יוגה ופלדנקרייז, שיעורים המתמקדים בשליטה בשרירי הגוף, גמישות והרפייה של 30 שניות ואפילו עד דקה לכל סט ימתנו את טונוס השרירים.
נשימה עמוקה ואיטית דרך האף בדגש על הוצאת האוויר כבר אמרתי...י???.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט לנוערת.10/06/2008
שלום, אני בן 15 1.75.
אני רוצה להתחיל להתאמן בצורה רצינית על השרירים (במיוחד שרירי הבטן) שמעתי רבות על בעיות בגדילה שיכולות להיווצר כתוצאה מכך, האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות בגיל 17
ישראל פרנקל11/06/2008שלום רב,
כל פעילות גופנית (גם בחדר כושר) המבוצעת בהדרגה תוך התחשבות ביכולות האישיים של המתאמן והתאמת התוכנית, העומסים והתרגילים בהתאם לנתונים האישיים של המתאמן צריכה להניב תוצאות חיוביות תוך ביטחון מלא ומניעת פגיעות.
בקיור, אם התוכנית נבניית על ידי מדריך מוסמך ומקצועי- אין לך מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות לשריפת שומןמלי ג.10/06/2008
שלום, מהי הפעילות המומלצת המכון כושר להורדה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן
ישראל פרנקל11/06/2008אימונים אירוביים בעיקר ולאחר שבועיים שלושה יש לשלב גם אימוני כוח כחלק בלתי נפרד מהתוכנית הסדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנגדות של שריריוני10/06/2008
שלום.
בקשר לתרגיל בטן בו נשענים על האמות ועל קצות האצבעות עם גוף ישר, איך אני יכול להגביר את ההתנגדות של שרירי הבטן כדי לחזק אותם?
קראתי שכדי לחזק שריר לא צריך לעבוד עליו למשך זמן ארוך אלא ליצור התנגדות של השריר בצורה יותר חזקה. איך אפשר לעשות זאת בתרגיל זה?
תודה מראש, יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק
אייל אמון12/06/2008יד אחת באוויר, רגל אחת באוויר, מגע של בן זוג לכיוון הרצפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה?
יוני13/06/2008שלום,
בערך שלושה ימים לפני תגובתך חשבתי לנסות רגל אחת באוויר ויד אחת באוויר.
קודם כל למה הכוונה מגע עם בן זוג?
שנית האם לנסות שהבטן תישאר מקבילה לריצפה או להישען על הצד בזמן התרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתרגיל
יוני19/06/2008למה הכוונה מגע עם הבן זוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצלנות יתר?אורן09/06/2008
שלום
אני בן 18 ,רזה (63 ק"ג) גבוה (184) ואני עצלן רציתי לדעת איך אפשר להוריד את העצלנות שלי אני רוצה כלכך להיכנס לכושר ולבנות את עצמי נירשמתי שנתיים לחדר כושר ובשניהם לא התמדתי, לא התאמנתי וסתם ביזבזתי המון כסף.. אני כל הזמן אומר מחר אני יתחיל להתאמן ואני לא מצליח יש לי זמן פנוי ואת הזמן הזה אני מבזבז מול המחשב והטלויזיה או משהו שלא קשור כלל בכושר איך אפשר להיכנס לכושר במצב כזה? לא ניראה לי שלהירשם שוב לחדר כושר יועיל פה...
אולי אני רזה אבל הגוף ניראה מוזנח ואני רוצה לדעת מה לעשות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפ
יוני10/06/2008להתאמן עם חברים זה נותן יותר מוטיבציה.
ככה גם אני מתאמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצלן
ישראל פרנקל11/06/20081. מצא פעילות שאתה אוהב.. לא חייב - חדר כושר. מה עם לשחק כדורסל?
2. מצא חברים שיפעלו איתך. מסכים לטיפ מיוני- חברה זה תמיד עוזר.
3. הכר בחשיבות הנושא. כך גם תדע לדרבן את עצמך בימים "פחות טובים"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוביאיתמר09/06/2008
שלום רציתי לדעת מה כמות האירובי המומלצת בתקופת מסה והסבר למה לא טוב הרבה אירובי בתקופת מסה כאילו למה אי אפשר להוריד אחוז שומן ולהעלות אחוז שריר בו זמנית כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירובית קלה
אייל אמון12/06/2008שהגוף משיל ק"ג, חלק מזה כ-15-20 אחוז מגיע ממסת השריר, פעילות אירובית עם הכנסה קלורית גבוהה מההוצאה היומית לא תפגע במסת השריר ולהיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצה בחבלבר08/06/2008
שלום לכולם
אני רוצה להתחיל לקפוץ על חבל
השאלה שלי היא כזאת
אם כדאי לקפוץ כמות קפיצות מוגדרת לאורך פרקי זמן לא קבועים(שכמובן עם הזמן הזמן יתקצר)
או שעדיף לקפוץ בפרק זמן קבוע כמות קפיצות שיכנסו בפרק זמן הזה
וגם אם כדאי לקפוץ בפרק זמן קבוע כמה זמן לקפוץ?
וגם האם קפיצה על חבל נחשבת פעילות אירובית ששורפת הרבה קלורית
תודה מראש וסליחה על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל
ישראל פרנקל11/06/2008
בר שלום
בוא נתחיל עם זה שנתחיל לקפוץ. פעילות של קפיצה בדלגית הינה פעילות אירובית אינטנסיבית ועלותה האנרגטית הינה גבוהה יחסית.
עדיף לנסות בתחילה לבצע סדרות קבועות של קפיצות כגון 50 ניתורים או 75, 100 וכו' לכל סידרה. יש לבצע לפחות 5 סדרות כאלו עם הפסקות של לפחות דקה בין כל סידרה. רצוי גם לגוון בין צורות הקפיצה השונות.
רק לאחר זמן מסוים של אימונים תוכל להתחיל לבצע פעילות על פי זמנים קבועים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)