מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירי החזהאיתמר31/05/2008
שלום רציתילדעת בתוכניות למתקדמים למשל abc כשאני עושה את התוכנית יותר טוב להביא גם לחזה עליו גם למרכזי וגם לתחתון אני יודע שהחזה זה שריר אחד אבל אני מתכוון שיותר יתמקד או שזה לא משנה כאילו השאלה למשל אם אני עושה שתיים למרכזי ואחד לעליון זה טוב או שעדיף שיהיו שלושה שיפועים כליון ותחתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה
ישראל פרנקל31/05/2008איתמר שלום,
באופן כללי ניתן לומר כי עדיף לבצע נפח אימונים מסוים על שריר מסוים ובאותו תירגול רצוי לא לשנות את אופי וזויות התרגיל על מנת להכיע למצב של עומס והשעה אימונית מיטבית. לכן, עדיף כי את מספר הסטים שהינך עושה בתרגיל מסוים תבצע באופן אחיד ורציף על אותו חלק בשריר ותפעיל את אותן יחידות מוטוריות וכך תיצור מצב של פיצוי יסף. לאחר מכן את התרגיל הנוסף ניתן להצע בזויות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איתמר31/05/2008לא הבנתי אותך אז צריך לתת את שלושת הזוויות לשריר החזה כאילו שיפוע שלילי וחיובי באותו אימון או לא:?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מכשירי כח מורידים במשקלמרים31/05/2008
האם מכשירי כח מורידים במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות כוח
ישראל פרנקל31/05/2008מרים שלום,
אימוני כוח המתוכננים באופן שיטתי להעלאת מסה שרירית בהחלט יכולים לעזור בהפחתת משקל לאחר תקופה מסוימת של אימונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכוונה למציאת פעילות גופנית מתאימהדני31/05/2008
אני מחפש פעילות גופנית כאשר האלמנטים החשובים לי ביותר בפעילות אותה אני מחפש (דגש רב עליהם) הינם:
1. מתיחות. גמישות.
2. דגש רב על נשימה נכונה - יהיה נפלא עבורי במידה וקיימים תרגילי נשימה יחודיים לאותה שיטה אשר אפשר יהיה לעבוד על נשימה.
3. תנוחות הפוכות (גם אם חלקית) - כאלה שהראש נמצא למטה והרגליים למעלה.
גם אם יש פעילות גופנית המכילה חלק מן האלמנטים שרשמתי שחשובים לי אשמח אם תמליצו.
ניסיתי יוגה במספר מקומות, על פניו היוגה היתה צריכה להתאים אולם אני ממש לא מתחבר ל"רוחניות" שביוגה ובכלל אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פעילות שמקורה במערב ולא במזרח הרחוק. מקווה שתוכלו לסייע לי בחיפוש שלי....
המון תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה
ישראל פרנקל31/05/2008דני שלום,
בעת קריאת בקשתך מיד עלה במוחי הפעילות - יוגה, אולם אני מבין שניסית. שאלתי היא אילו סוגי יוגה ניסית? לדעתי יוגה "אקטיבית" כגון אשטנגה תוכל בהחלט לענות על רצונותיך וחלק רב מהמדריכים בשיטה זו גם לא מדגישים את הצד הרוחני של היוגה אלא דווקא את הצד של התנועה המדויקת ותירגולה.
בהחלט הייתי ממליץ לך על פילאטיס גם מזרן וגם פילאטיס מכשירים. לדעתי גם פעילות זו תיתן לך את סוג הפעילות שהינך מחפש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי לדעת במהירות האפשרתינתנאל29/05/2008
איך אני עובד חזק על איזור המותניים בכדי להרחיב את האיזור יש לי מבנה צר ואני נוטל אבקת מסה אשמח לדעת מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת מתניים
אייל אמון30/05/2008שלום נתנאל, אזור זה הינו שייך לשרירי הבטן האלכסונים ושרירים נוספים הפועלים בהטיות גו לצדדים כאשר שוכבים על הצד ומרימים את הגו עד למקסימום ומורידים לפני מגע עם הקרקע וחוזר חלילה. עדיין - גנטיקה תנצח במקרה זה כי פיתוח האזור הנ"ל שונה מגדילת שרירי חזה או גב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה הבנתי ולגבי
נתנאל30/05/2008אבקת עלייה מסה זה ינתן לי שיפור שאני יעבוד חזק על המותניים כפי שאתר תארתה לי
ואחר כך לקחת אחרי האימון אבקת מסה זה יעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזון
אייל30/05/2008הייתי ממליץ לך לקבל אבחון תזונתי ע"י דיאטן מוסמך טרם נטילת התוספים כדי שיגדיר לך כמויות אם יש צורך בכלל. בעיקרון - אנו זקוקים ל- 1.5 גר' חלבון לכל ק"ג משקל גוף בתקופות אימוני כוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה סבבה תודה רבה
ירון31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתכנית אימון ביתיתענבל29/05/2008
שלום, כבר הרבה זמן שאני וחבר שלי רוצים להתעסק בפעילות גופנית באופן קבוע ולא יוצא כ"כ לשלב. הכנתי תכנית כללית של פעילות לשבוע ואני אשמח לדעת אם היא סבירה וכמה זמן כדאי לערוך כל פעילות. בנוסף אני אשמח לרעיונות של אימון כח (יש בבית משקולות, מזרון אימון, אופני כושר, פרפר לרגליים, קפיץ לידיים , קפיץ לאצבעות ומשקולות שמלבישים סביב הידיים והרגליים)
א-חופש (ריצה\כדורסל)
שבת- אימון כח שמשלב זרועות, בטן, רגליים....?
תודה רבה על העזרה,
ענבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך התכנית, היא השתבשה בהודעה
ענבל29/05/2008א-חופש
ב-שחיה
ג-הל (כדורסל\ריצה)
שבת-אימון כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק שורף שומןירון29/05/2008
שלום רב,
האם זה נכון שכדי להרזות צריך לשמור על דופק נמוך? זה לא מסתדר לי שפעילות עצימה יותר פחות מרזה מפעילות קלה יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שומן
עופר קיס29/05/20081. מה שחשוב הוא ההוצאה הקלורית - כמה ולא איך
2. כן היו ממצאים שבאימוני אינטרוולים קשים שורפים יותר לאורך זמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירובי ואנאירוביירון29/05/2008
שלום רב,
אני עושה תוכנית אימון כוח של כל שרירי הגוף שלוש פעמים בשבוע.
האם פעילות אירובית אחרי האימון כוח פוגעת בהתפתחות השרירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדה בין אימונים
עופר קיס29/05/2008בפרוש כן
הפרד ביניהם או בוקר- ערב, או עדיף לא באותו היום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ירון29/05/2008אם עושים באותו יום אנאירובי ואירובי אז כמה שעות הפרש מינימום מומלץ בין האימונים?
ומדוע אירובי אחרי אנאירובי פוגע בהתפתחות השרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאייל אמוןמיכל28/05/2008
נכנסתי לאתר של חולון קריית שרת, איפה שמלמדים התעמלות אומנתית אבל כתוב שם שהחוגים מיועדים לגילאי 4-18.
איפה נראה לך שיש עוד מקומות שכן מלמדים התעמלות אומנתית אחרי גיל 18?
תודה על כל תשובה שלא תהיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
אייל אמון30/05/2008היי מיכל , מאמין שהן יודעות יותר טוב ממני, לצערי לא מכיר, לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות בטןריקי28/05/2008
אני נוהגת לבצע כ-160 כפיפות בטן באימון אחד. האם נכון ששני סטים של 15 כפיפות בטן יביאו לאותה תוצאה? (מדובר על 3 אימונים בשבוע). חברה שמתאמנת עם מאמן אישי טוענת שאני מעמיסה על עצמי עומס מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפיפות בטן
עופר קיס29/05/2008הייתי מבצע 3-4 תרגילים שונים שאורכם בין 30-60 שניות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל28/05/2008
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאול אבל ננסה..
אני בת 21 ודי גמישה באופן טבעי (לא נערת גומי אבל גמישה יחסית) ואני רוצה ללמוד התעמלות אומנתית..אני יודעת שאני כבר "זקנה" בשביל להתחיל אבל רציתי לדעת אם יש מקום שמלמדים בו התעמלות אומנתית בשביל הכיף..
אם מישהו יודע אני אשמח לקבל פרטים על המקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות אומנותית
אייל אמון28/05/2008גוגל כמובן... ואני מכיר אישית את הקיים בקירית שרת בחולון. אף פעם לא מאוחר... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי בגוגל אבל
מיכל28/05/2008לא ממש מצאתי כי כל המקומות מתעסקים בהכנה לתחרויות כאילו באופן רציני..אני לא יודעת אם יקבלו מישהי שסתם רוצה את זה בתור תחביב אבל תודה בכל זאת..אני אברר על המקום בחולון..
ת'נקס!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופניגורדון28/05/2008
האם את/ה יודע/ת מה הפרושים לכושר גופני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני
אייל אמון28/05/2008כושר הינו יכולת!!!.
כושר גופני בדר"כ הכוונה ליכולת של הגוף לבצע פעולות תוך כדי השארת רזרבות אנרגיה לפעולות נוספות, מתחלק לכללי שהכוונה ללא פיתוח מרכיב מסויים וספציפי שמפתח מרכיב מסויים.
הכושר הגופני מורכב ממרכיבי כוח סבולת מהירות ומרכיבים פסיכומוטוריים דוגמת שיווי משקל וקואורדינציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לגבי אימון משקולות ראשונירון27/05/2008
שלום
אני בן 31,משקל 125 ק"ג,גובה 1.80 מבנה גוף ועצמות רחב.
השבוע קניתי משקולות <4 צלחות של 2.5 ק"ג> עם 2 מוטות קצרים וחיברתי לכל מוט 5 ק"ג.
המטרה העיקרית שלי היא לפתח כוח בידיים.לא מעוניין בתרגילי חזה,גב או רגליים.<אולי בעתיד כתפיים>.
השאלות שלי הם כאלו:
1-מה רצוי והאם רצוי לאכול לפני אימון כזה?
2-מה רצוי והאם רצוי לאכול אחרי אימון כזה?
3-איזה סוג תרגילים הכי אפקטביים יועילו לי על מנת לחזק את שרירי הידיים?
4-האם אני יכול לבצע את האימון כל יום,וכמה זמן אמור להימשך אימון שכזה.
5- האם כדאי שאקנה גם מוט ארוך יותר או שמספיק מה שקניתי?
בתודה מראש
רון
נ.ב-אני פשוט עברתי על הרבה חומר באינטרנט וקצת נהייתי מבולבל מהמידע.אודה לך אם תוכל להסביר לי את העקרונות לאימון שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רון שלום
אייל אמון28/05/2008רון שלום לשאלותיך הרבות תשובה ארוכה ומורכבת , עיקרה :
1. רצוי לאכול שעתיים לפני אימון פחימימות מורכבות.
2. אחרי אימון פחמימה פשוטה וחלבון, כ- 25-30 גר'.
3. כל תרגיל שבו תתבצע כפיפה כנגד התנגדות במפרק המרפק.
4. 3 פעמים בשבוע יועילו בהתחלה. אח"כ יהיה כדאי לפצל את הגוף לשני חלקי אימון.
5. כל המרבה הרי זה משובח ומגוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אייל ראשית תודה על ההתייחסות..
רון28/05/2008היי אייל
ראשית תודה רבה על התשובות.
אני מאוד אודה לך אם תוכל להפנות אותי לתרגילים מסויימים אשר ייתנו את המירב.אם יש איזה שהוא אתר עם תמונות של תרגילים אני אשמח לראות זאת.
בנוסף לזה יש לי כמה שאלות נוספות:
1-כמה זמן אני צריך להתאמן בכל יום?חצי שעה? שעה?
2-כמה סטים,וכמה חזרות בכל סט אני צריך לעשות?
3-האם כדאי לעשות חימום לפני האימון?
4-אתמול הרמתי משקולות בפעם הראשונה ועכשיו אני מרגיש שיש לי כאבי שרירים בייחוד ביד ימין.יש איזו שהיא משחה טובה שיכולה להקל על הכאבים?
5-אמרת שאני יתחיל עם אימון של 3 פעמים בשבוע.האם לא כדאי לי לעשות אימון כל יום?
6-בנוסף רציתי להגיד לך שאני כבר שבועיים עושה הליכה כל יום במשך כשעה.
בתודה מראש
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוביירון27/05/2008
שלום רב,
התחלתי לאחרונה להתאמן בחדר כושר. יש לי עודף משקל של 10 קילו. המטרה שלי היא ירידה לאחוזי שומן נמוכים ועלייה במסת השריר.
כמה פעמים בשבוע מומלץ וניתן לעשות אירובי? 3/4/5/6 פעמים בשבוע? האם מותר לעשות כל יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירובי מידי יום
אייל אמון28/05/2008שלום ירון,
אפשר כל יום אפילו פעמיים ... השאלה באיזה מינון וכמה זמן כל אימון. ההמלצה 5 פעמים בשבוע בתנאי שהדופק עד 75 אחוז מהבירבי החזוי שלך שזה 220 פחות גילך, במילים אחרות פעילות מתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה כדאי?
ירון28/05/2008שורה תחתונה- כמה פעמים כדאי לעשות בשבוע אירובי? אני עושה די אינטנסיבי, מגיע לדופק 180 כל אליפטיקל (לפי המכשיר...) ואני בן 20. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הקטע של כולם עם מאמן אישי??מיכל27/05/2008
יש איפשרות גם להגיע לחיטוב הגוף בעזרת הליכות/תרגילים ביתיים? או שרק עם מאמן אישי אני אהיה מסוגלת להגיע לגוף מושלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמן אישי
עופר קיס27/05/2008תלוי מה רמת המוטיבציההמצב הגופני והידע שלך, אנשים מגיעים לתוצאות נהדרות גם בלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיגרת אימוניםקובי26/05/2008
שלום, אחרי הפסקת אימונים די ארוכה במכון כושר חזרתי להתאמן במתכונת קצת שונה...יום א' אני רץ בסביבות 10 ק"מ במשך שעה אחת, שלושה סטים של מתח (רוחב כתפיים) ושלושה סטים של מקבילים. יום ב', תישעה סטים של שכיבות שמיכה (שלושה רחב, שלושה רוחב כתפיים ושלושה יהלום) ושלושה סטים של בטן (מצב שכיבה מלאה על הגב כאשר רק פלג גוף עליון מתרומם, רגליים נשארות פרוסות, צמודות על הריצפה)..השיגרת אימונים שלי היא יום א' יום ב' בלי הפסקות. האם יש דגשים מיוחדים שכדאי לשים אליהם לב, האם כדאי לשנות,להוסיף,לגרוע משהו מהתכנית. לאילו תוצאות לצפות?
המון המון תודה (ומצטער על ההודעה הארוכה...)
קובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנית
עופר קיס27/05/2008קובי שלום
חסרים שני דברים
גיוון - גם מנטלי וגם אורטופדי
הגברת עומס- מחזוריות באימון,
נסה לשנות תרגילים ועצימות ונפח באירובי ( למשל אימוני הפוגות)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קובי27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)