מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב אני!שרית24/11/2007
האם יש עדיפות ללכת על הליכון חשמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכון
עופר קיס25/11/2007. בעד- בטיחות
נגד - בלי נשמה(אין כמו בטבע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם!שרית24/11/2007
האם עדיף לעשות הליכה בשעה מסויימת?
והאם זה נכון שאחרי הליכה הגוף שורף יותר קלוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן נכון לפעילות
עופר קיס25/11/20071. מתי שאפשר.
2. אם אפשר בוקר מאוחר או אחה"צ מוקדם
זה נכון אך זניח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקולד והרזיהחסוי22/11/2007
היי עופר
אני צריכה להוריד בערך 25 קילו אני במכון כושר ואני משלבת גם תזונה נכונה הורדי בתקופה של חודש בערך 2 וחצי 3 קילו האם זה בסדר או זה מעט מידי?
ומה עליי לעשות עם היותי מכורה לשוקולד אני לא מצליחה להימנע מלאכול כל יום קוביה אפילו שאני בדיאטה .
מה עושים בבקשה תייעץ לי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקולד והרזיה
עופר קיס22/11/20073-2.5 ק"ג בחודש זה יפה מאוד.
המשיכי כך.
קוביית שוקולד ביום - זה הכול? אין בעייה , אפשר אפילו 2 אך ממליץ לצרף זאת לארוחה ולא לאכול אפילו את הכמות הזאת בפני עצמה, כיוון ש עד שעתיים אחרי אכילת פחמימות פשוטות ובינוניות אין שריפת שומנים במנוחה , אלא רק פחמימות .
תספרי מה קורה בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר מתוסכלתאחת22/11/2007
אממממ... אני לא יודעת מאיפה להתחיל
אבל אני השמנתי נורא מאז החורף שעבר .
השמנתי נוראאאאא נוראאא בוא נומר שהג'ינסים שלי משנה שעברה כבר לא עולים עליי וטרניגים צמודים פחדד עליי
אני ממש נכנסת לדיכאון נוראי , מפחיד אותי כבר להסתכל על המראה , אני מגעילה את עצמיי
אני מוצאת את עצמי בוכה בערך פעמיים ביום, אני אומרת לעצמי אשמות עצמיים ,
אני כבר לא יודעת מה לעשות :'(
פליזז תעזרו ליי אני כבר מתוסכלת מיואשת.
(ופליזז אל תדברו אל פסיכולוג כי זה לא יעזור)
אם אתם צריכים פרטים עלי אין לי בעייה או תפריט יומי אל תאססו
אבל פליזז תתנו לי תשובה כי אני כבר פוחדת להיכנס למצב של בולמיה או אנורכסיה כי אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים חושבת על זה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוי קצת פרטים
ישראל פרנקל22/11/2007בוקר טוב
האמת שקצת יותר פרטים בהכרח היה עוזר- גיל, משקל, האם את עובדת, האם את המתאמנת? וכו
ובשמחה נחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראל
אחת22/11/2007
היי זאת שוב אני .
הגיל :15
משקל:72 , עד לפני שנה שקלתי 63
גובה: 1.56
עכשיו התפריט הוא:
בוקר:לא אוכלת ואם כן זה מסטיק לבית הספר
צהריים : שניצל וסופגת ממנו את שמן , אורז או פתיתים או קוסקוס בערך כוס וחצי(כוס פלסטיק חד-פעמי) וליד זה תמיד סלט ירקות.
בנייהם :קלמנטינה
בחמש :שותה כוס חלב
וערב יותר נכון לילה (בערך ב-11 או 10 בלילה): זה שטוית זה לחם עם גבינה צהובה וירקות / דגנים של התירס / טוסט /לחמיניה עם גבינה/מרק בחורף
עכשיו פעילות ספורט : אני הולכת כמעט כל יום סתם ככה בערך בין 15-35 דקות
בשש: אני עושה 3 פעמים בשבוע במשך 60 דקות במכשיר כושר שדומה להליכון
(הזה שמזיזים גם הידיים)
ו- 100 כפיפות בטן כל יום ומתיחות
ובשש:אני מכריכה את עצמי לשתות 1.5 בכוח חוץ ממה שאני שותה כל היום.
מקווה שזה בסדר אם צריך עוד משו אל תאססו . כי אני רוצה באמת להראות ולהרגיש נוח עם עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראל או משו פלייז תענו לי
אחת23/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כולם..
אחת02/12/2007תוכלו לעזור לי אני ממש בצפייה ובתקווה לרדת אני רק צריכה הנכיות
בתודה מראש מתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסכול
עופר קיס03/12/20071. הרשמי אתמווול למכון כושר
2. בקשי תמיכה ממשפחה
3. אין מה לעשות. שימי כסף ולכי לתזונאית
אין קיצורי דרך
אני מאמין שהאמת היא הדרך התובה ביותר.
תבצעי את הצעדים הללו ואני בטוח לחלוטין שתרדי באחוזי שומן
נ.ב. יתכן ותצתרכי תמיכה פסיכולוגית קלה - לא לפחד גם מזה.
מה שחשוב זו הבריאות - פיזית ונפשית
אני מקווה שהועלתי.
אם יש לך שאלות ספציפיות, אנא
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופנינעם22/11/2007
אני כל יום עושה 100 כפיפות בטן ו 30 שכיבות שמיכה ויש לי בבית גם מדרגות כך שאני עולה ויורד אותן כ-4 דקות...
השאלה שלי אם זה יכניס אותי לכשר(מבחנת המדרגות)
ומבחינת האחרים אם זה טוב?
נ.ב -כל זה נעשה ב-2 סטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני
ישראל פרנקל22/11/2007שלום נועם,
אין ספק שפעילות גופנית תוכל לשפר את כושרך הגופני. על מנת שאוכל לענות לך בצורה טובה יותר יהיה עליך להוסיף מספר נתונים נוספים כגון גילך, משקלך, מספר האימונים השבועיים שהינך מבצע ומטרותיך הגופניות. בעזרת נתונים נוספים אלו נוכל לעזור לך להיות בכושר גופני גבוה יותר.
100 עליות בטן הינן בהחלט כמות מכובדת (תלוי בגיל ובגורמים נוספים..) אבל לעומת זאת 4 דקות של עלייה במדרגות יכולות להיות משך פעילות קצר מדי של פעילות אירובית.. מכה למידע נוסף ממך.
להתראות בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
נעם23/11/2007אני בן 16 כמעט משקל כ-50
מתאמן כל יום חוץ מסופ"ש
אני עושה 100 שכיבות בטן, 30 שכיבות שמיכה ועלייה במדרגות וירידה 4 דקות בערך
כל זה כפול 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
נעם28/11/2007אני בן 16 כמעט משקל כ-50
מתאמן כל יום חוץ מסופ"ש
אני עושה 100 שכיבות בטן, 30 שכיבות שמיכה ועלייה במדרגות וירידה 4 דקות בערך
כל זה כפול 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמיכאלה21/11/2007
שלום
יש לי בעייה נוראית :
האולפוס שלי עמוק ביותר - ואני מתעייפת מאוד מאוד מאוד מעמידה על רגליי.
העייפות הרסה את חיי.
פשוטו - כמשמעו ואני רק באמצע חיי !
אני ממש מתחננת בכל לשון של בקשה מכל מי שרק יודע - ואפילו הכוונה בלבד :
איך מוצאים את האדם הנכון שיכין לי נעל למידותיי בהזמנה אישית.
הבנתי שיש שרלטנים לא מעט.
האם מישהוא שמע ? יודע איפה ?
בבקשה אני מתחננת עיזרו לי בדחיפות !!!!
בבקשה מכולם !!!
האם מישהוא יוכל לעזור אנא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים
עופר קיס21/11/2007אמן עם קבלות
אבישי 0544788550
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה=]אלה21/11/2007
רציתי לשאול האם יש תרגיל מסוים, שיוכל לעזור לי להדגיש את עצמות הכסל (נדמה לי שככה קוראים להן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדגשת כסל
עופר קיס21/11/2007רק רזון אנורקסי
אבל דיר בלק ללכת לשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:O
אלה23/11/2007אתה בטוח?
אז זה רק זה?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה עצמות כסל??
יסמין29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסל
עופר קיס29/11/2007הקשתות הצידיות של האגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת כושר!שרית21/11/2007
אני בתהליך הרזיה. אני אמורה לרדת בערך 25 ק"ג.
אני מתלבטת בין מכון כושר, לבין פעילות אירובית כגון: סטודיו C
מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת
עופר קיס21/11/2007רק חדר כושר. מן הסיבות הבאות:
מכשירי כוח
מגוון מכשירים אירוביים
מגון שעורים ארוביים
השאלה - איזה מכון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירים תפוסיםשרית21/11/2007
הי!
אני עושה הליכה של יותר משעה במשך שבוע ובימים האחרונים כואב לי כשאני הולכת בחלק התחתון של הרגל בחלק מתחת לברך (עד כדי כך שאני חייבת לעצור למס' שניות ואח"כ להמשיך) רציתי לדעת מה זה?
והאם אפשר להמשיך ללכת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתחת לברך
עופר קיס21/11/2007לא. הפסיקי מייד ל3 ימים ואז חזרי ללכת 10 דקות והוסיפי 3-5 דקות כל פעם. ורק יום כן יום לא. עד שתלכי חצי שעה.
בנוסף להוריד קצב ולבדוק נעליים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה קטנה...נוגה20/11/2007
בזמן מאמץ בפעילות גופנית שאני מבצעת בבית אני מתקשה נורא לנשום כמו שצריך יש לכם אולי עצה או משהו כזה איך להקנות הרלגי נשימה נכונה בזמן הפעילות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשימה בזמן פעילות
עופר קיס20/11/2007ויסות הנשימה נעשה בצורה אוטומטית. אצל אנשים עם חרדה או בעייה נשימתית יתכן קוצר נשימה על בסיס נפשי או פיזיולוגי. בכל מקרה כאשר יש בעיית נשימה בזמן פעילות חייבים להגיע לרופא שישלול בעיית לב או ריאה. אם יש קוצר נשימה לאחר שלילה של מחלות אפשר לבצע את הדברים הבאים:
1. להאט את ביצוע הפעילות.
2. לנשום דרך הפה
3. סוכריית מנטה עוזרת
4. לנסות ולהאריך קצת את השאיפה והנשיפה ועל ידי כך להקטין את תדירות הנשימה וליעל אותה
5. לחלק את הפעילות לאינטרוולים יותר קצרים על מנת להתאושש ביניהם
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות חשובותתתנוגה20/11/2007
1.אני מרימה בביתי משקולות קצת ועושה תרגיל דמויי פרפר רק בישיבה... האם ייתכן שהתרגיל משטיח לי את החזה? כי הוא יוצר רקמת שריר שם במקום שומן?
2. אני יודעת שמומלץ לא לעשות כפיפות בטח כל יום כי השריר צריך לנוח אבל עםמ אני עושה יום אחד נגיד 100 כפיפות רגילות ויום אחריו 100 אלכסונים למשל זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון** כפיפות בטן
נוגה20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות חשובות
עופר קיס20/11/20071. לא. רקמת השריר נמצאת מתחת לרקמת השומן.
2. לא בסדר. למעשה אותם השרירים עובדים בצורה קצת שונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5 תרגילי כוחיואב19/11/2007
שלום!
אני לפני גיוס. להערכתי, אני צריך להעלות מסת שריר בגוף.חשובים לי שרירי הרגלים, לנשיאת משאות וחגורת ידיים-כתפיים.
אני מחפש 5 תרגילים מומלצים לתרגול בסטים על בסיס יומי.
יש המלצות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים
עופר קיס19/11/2007אין תרגילים על בסיס יומי. חייבים לחלק
יום א. עליה וירידה על רגל אחת 3 כפול 8-10 ולעלות בהדרגתיות ל 15
מכרעים - צעד רחב במקום לכפוף 2 ברכיים בו זמנית 3 כפול 15 (תתחיל 8)
יום ב. שכיבות סמיכה במצב צר 3 כפול 15
מתח - 3 כפול מקסימום
תרגיל מהיפ הופ ממצב של שכיבת סמיכה להעביר יד ורגל ולהגיע למצב הפוך -
ישבן באיר ועקבים וכפות ידיים במגע עם הריצפה . לעבור פעם מימין ופעם משמאל
כפול 8. אם יש כאב בשורש כף יד להפסיק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
יואב20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ספורט מומלץ?חסוי19/11/2007
שלום לכם
אני נער בן 15 ולאחרונה החליטו לשים לי חגורה שתיישר אותי בגב.וגם פיזיוטרפיה.
BOSTON BRACE() בגלל שיש לי זווית יותר מדי בגוהה בין החוליות אני כפוף מדי.
אני עם החגורה 22 שעות ביממה ורציתי לשאול איזה סוג של ספורט כדאי לי לעשות?
שנה שעברה הייתי בנבחרת שחייה ושחיתי 5 פעמים בשבוע.
הבעיה היא שאני חושב שהשחיה היא מהש גרם לגב שלי להיות כל כך כפוף.האורטופד שלי רוצה שאני יחזור לשחות כי הוא אומר שזה טוב
אז רציתיל שאול את דעתך:מה בנוגע לשחיה ?אם כן איזה סגנונות וכמה?
איזה עוד ענפי ספורט כדאי לי לעשות כדי שלו יתנוונו לי שרירי הגב?
איזה ענפי ספורט אתה ממליץ בכללי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט עדיף
עופר קיס19/11/2007זוהי שאלה אורטופדית וקצת גדולה עלי.
אם האורטופד מעוניין שתשחה - אז יאללה
לגבי סגנונות. או חתירה או גב
לרגליים אופניים
תשאל את האורטופד לגבי פילאטיס או CORE או יוגה
ממליץ שתיצור קשר עם פיזיוטרפיסט שמבין לגבי יותר עומק
למשל חברת אורטופדיה ופיזיוטרפיה MEDIX בהדר יוסף. 036482333 אני סומך עליהם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה בעליותשרית19/11/2007
הי!
אני גרה בירושלים וכידוע לכם בירושלים יש המון עליות שאלתי היא האם כאשר עושים הליכה בעליות שורפים יותר קלוריות מאשר במישור?
והאם זה נכון שעליות "הורסות" את הברכיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליכה בעליות
עופר קיס19/11/2007שאלה טובה - תודה
1. אם שומרים על אותה מהירות כמו במישור . כן
2. העליות לא הורסות את הברכיים. להפך הן מחזקות את הברכיים (כל עוד אין בעיות אורטופדיות), אך יש מצב שהירידות יעמיסו על מפרקי הברך. יש לרדת במתינות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת קלוריותשרית19/11/2007
שלום!
יש לי 2 שאלות אם אני הולכת שעה שעה ורבע כמה בערך ק"מ אני הולכת?
וכמה קלוריות אני שורפת בהליכה של שעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת קלוריות
עופר קיס19/11/2007הליכה מתונה נעשית במהירות 5 ק"מ בשעה. הוצאה קלורית למשקל אישה ממוצע
כ 250-270 קלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)