מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה התחליףליאל10/10/2007
מאז שהתגייסתי העליתי 2 קילו כיוון שהפסקתי ללכת שעה כל יום ,כרגע אני מתאמנת בחדר כושר ורציתי לדעת מה יכול להחליף שעה של הליכה כל יום מבחינת שריפת קלוריות [אציין שהייתי הולכת כל יום שעה מלבד שישי שבת ומבחינת המכון אני יכולה ללכת רק 3 פעמים בשבוע להתאמן במכון אז איך בשלושת הפעמים הללו אני אשרוף את מה ששרפתי בשעת הליכה במשך 5 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משוואה קלורית
עופר קיס12/10/2007את לא יכולה
הפעילות היומית שהייתה לךהיא מעבר לסך כל הקלוריות. היא גם שמירה על רמת סוכר יומית ששומרת על רמות הורמונים.כמובןאם תבצעי אימון ארוך יותר כאשר את מתאמנת זה עשוי לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון בוקרמאירה10/10/2007
שלום לכם
אני מתאמנת בחדר כושר בשעות הבקר המוקדמות ז"א משעה 6 בבקר ועד 7.30 .
אני יודעת שצריך לאכול לפני אימון , בגלל השעה המוקדמת אינני מסוגלת לאכול האם מספיק
לשתות קפה עם פרוסת לחם קל או עוגיה, כמו כן האם כדאי להתאמן על הבוקר או בערב על מנת
להוציא את המקסימום מהאימון בהתייחס לכך שאני מתאמנת כ-4 -5 פעמים בשבוע שכל אימון כולל אירובי בן 50 דקות וכל יום שני אימוני כוח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון בוקר
עופר קיס12/10/2007תלוי בך. אם נוח לך להתאמן בבוקר - לא מוקדם מדי עדיףעל פני הלילה. לגבי תזונה
חשוב לאכול משהו לפני אימון משקולות כיוון שכל האימן יש שריפת פחמימות . וכאשר הגוף נמצא בדפיצית הוא יעכל חלבון שריר. לגבי אירוטבי. אם העצימות נמוכה אפשר בלי. לאימון אינטרוולים או אימון ארוך , ם ממליץ ארוחה קלה ו/או משקה פחמימות תוך כדי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם ה"שניצלים"?:-)ortal10/10/2007
הי,
אני 1.74,שוקלת כ63 ומאוד מעוניינת לרדת כ 10 קילו.
קודם כל מה עושים עם "השניצלים" מאחורה על הגב התחתון,העודף שומן הזה שבולט כשלובשים ג'ינס?:-)
אני כן עושה בטן אבל זה לא כלכך משפיע...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניצלים
עופר קיס12/10/2007חמוד. לכל מי שחדש בפורום. אין הורדה נקודתית של שומן.!!!!!!!!!
אם מבצעים כפיפות בטן, הבטן מתחזקת אך הגוף לוקח את האנרגיה -(שומן בוא נגיד) ממאגרים בגוף שמבחינת מי יורד קודם , איפה, נקבעים גנטית. תתצר מאזן קלורי שלילי והשומן ירד מכל המאגרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני עושה בסדר?יוסי10/10/2007
שלום לכם. לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר לכפיפות בטן שהתגלה כדי יעיל. עבדתי איתו כשלושה שבועות (כ-300 - 400 כפיפות ליום, שבעה ימים בשבוע, כ-10 כפיפות בכל סט). לצערי, הפסקתי את האימון מטעמים שונים וכעת אני רוצה לשוב ולהתאמן.
מה הדרך הנכונה? אציין שאני שוקל כ-75 קילו, הגובה שלי זה 1.85. אני די רזה. כמה כפיפות אני צריך בכל יום, כמה סטים, כמה פעמים בשבוע, והאם כדי להביא לפיתוח השרירים אני צריך לעשות גם שכיבות שמיכה? וכמה?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות - מכשיר בטן
עופר קיס12/10/2007רוב מכשירי הבטן מדמים כפיפת בטן בו הגב מתכופף. כאשר מבצעים את התרגיל הנל מאות פעמים , הדיסק
בין החוליות נפתח ונסגר מאות פעמים ולאורך הזמן נוצרת שחיקה בדיסק.
ממליץ לבצע בטן יום כן יום לא עם מגוון תרגילים. אחד ישר. אחד לאלכסונים וכן החזקות סטאטיות
למשל מצב שכיבת סמיכה למשך 20 שניות בסטים. כדי להקשות ניתן לנתק יד אחת. חשוב לכווץ חזק את הבטן ולהחזיק את האגן ישר במצב נטראלי.
לגבי שכיבות סמיכה, גם כן מאוד מבורך.יום כן יום לא 3-4 סטים של 20 . גם עובד על חצי גוף עליון וגם על הבטן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה...אחד08/10/2007
אני בן 16 ואני התחלתי להתאמן ליפני חודשיים וחצי בחדר כושר עם מדריך הבעיה שלי היא כזו אם אני ארים משקולות בגיל הזה האם זה יפגע לי בצמיחה???
בבקשה אני לא יודע מה לעשו תעזרו תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה די דחופה
עופר קיס12/10/2007לא.
אבל עם עובדים לא נכון זה יכול לגרום לבעיית יציבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאלי08/10/2007
שלום , קיים דואר אלקטרוני שאני יכול להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר e mail
עופר קיס12/10/2007sorry לא יכול לתת. מה הבעייה.- מה יכול להיות כה נורא. כולנו יצורים של הטבע - אין חריגים
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה לרצפהנעם07/10/2007
אני לא מגיע לרצפה שאני עומד....תרגיל בסיסי שאומרים לעשות בשיעורי ספורט...
אתה עומד ישר ומנסה להגיע עם היידים לרצפה....בישיבה אני מצליח להגיע לקצות הרגליים אך בעמידה לא..איזה תרגילים אפשר לעשות כדי שיעזרו לי בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילי גמישות
עופר קיס08/10/2007תרגיל זה ניתן לבצע בעמידה או בישיבה. בשניהם השרירים הנמתחים אם שרירי הגב, הירך האחורית ומקרבי השכמות. על מנת להגיע לרמת גמישות טובה יותר יש להתחמם במשך 10 דקות(ריצה קלה, הליכה מהירה) ואז לשבת , להכנס לתנוחה באיטיות להגיע למתיחה נעימה אך לא כואבת ולהשאר בה 15-20 שניות. לנוח כמה שניות ולחזור עליה כמה פעמים. לשים לב שבכל נשיפה ניתן להגיע כמה מילימטרים רחוק יותר . לבצע יום יום או כמה שאפשר. אפשר גם בוקר ערב.
כמו כל דבר - העניין הוא התמדה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנאור06/10/2007
אני לא שמן אבל אני לא כחוש אני מתאמן 9 שנים קראטה ולפני חצי שנה התחלתי מסיבי יותר עם משקולות ראיתי שיפור אבל עכשיו אני רוצה לנפח את השרירים ביידים ולהבליט יותר את הריבועים בבטן והוורידים...
תודה מקווה שתענה לי מהר
עוד משהו קטן אם תוכל להגיד לי איזה דברים אכול לפני ואחרי אימון אני יודע שלפני צריך פחמימות ואחרי חלבונים אני רוצה לדעת קצת יותר מפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפוח שרירים
עופר קיס06/10/2007לגבי הגדלת ידיים בצע 2-3 מחזורים של 2 תרגילי ידיים בקושי של 8-10 חזרות(כבד) עם מנוחה של דקה וחצי עד 2 דקות.
לגבי הבטן תמשיך להוריד אחוזי שומן בהדרגה
לגבי תזונה 2-3 שעות לפני האימון ארוחה מאוזנת ואחרי האימון עד שעה לאכול ארוחה מאוזנת המכילה פחמימה חלבון ונוזלים. לגבי ההרכב של הארוחה, הכל הולך כל זמן שכמות השומן היא נמוכה יחסית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
נאור06/10/2007לא הבנתי את הקטע של הפחמימה צריך לאכול פחמימה לפני וחלבון אחרי לא?..
אני רוצה להרשם לשייפ שבקריון עכשיו כמה זה עולה בשעות אחה"צ עד - ערב לילד בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לפעילות
עופר קיס07/10/2007נאור שלום.
אכול ארוחה מאוזנת של פחמימה וחלבון לפני אימון (2-3 שעות) ושוב ארוחה מאוזנת תוך שעה מסיום אימון.
לגבי שייפ אינני יודע. תרים אליהם טלפון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- questionאורדון05/10/2007
שלום..רציתי לדעת האם יש משהו שניתן לאכול או לשתות או בצורת כדור או לא יודע מה...שנותן אנרגיה..כלומר כוח ומרץ להתאמן...לא שיעשה לי שרירים...אלא שייתן לי את הכוח להתאמן..אני רוצה לציין שמלפני חצי שנה התאמנתי קבוע...ומאז התאמנתי כל פעם...פעם בשבועיים פעם בחודש וכך הלאה..וכרגע אני רוצה לחזור ולהתאמן...ואני מרגיש כל פעם שאני הולך..שיש לי כוח להרים את המשקלים שאני מרים..אבל אני מתעייף מהר מזה..ואני צריך מרץ או משהו...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנרגיה לאימון
עופר קיס06/10/2007לצערי אין קיצורי דרך. אם אתה מתעייף מהר או שאינך בכושר ,עליך להאט את קצב האימון ואם זה לא עוזר גש לרופא לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אוכלים לפני ואחרי אימוןהלן05/10/2007
שלום
אני אחרי לידה התחלתי להתאמן והמאמן אמר לי שאם לא אכלתי פחמימות לפני אימון אז האימון לא שווה כלום רציתי לדעת אם זה נכון ואם תוכלו לומר לי מה צריך לאכול לפני ואחרי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות לפני אימון
עופר קיס06/10/2007אין צור לאכול לפני אימון אם הארוחה האחרונה הייתה לפני 2-3 שעות. אם לא אכלת למעלה מכך מומלץ לאכול בננה או מעט פירות יבשים לפני האימון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על שריפת שומןאייל05/10/2007
שלום רב!
אני אייל ואני בן 22 ומתאמן בין 3 ל-5 פעמים בשבוע כאשר האימון כולל בעיקר ריצה, ולפעמים אני עושה גם תרגילי כח אחריה (כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, מתח וכו').
אני רק אציין שבעיקרון יש לי מסת שריר כך שהמטרה שלי היא יותר הורדה במשקל או הורדת אחוזי שומן (מניח שזה פחות או יותר אותו דבר...)
לאחרונה התחלתי להתעניין באיך בעצם כל המנגנון עובד, ומה כדאי לאכול לפני ואחרי אימון ובכלל, והבנתי שמה שבעצם מספק את האנרגיה לגוף בכלל ובאימון בפרט אלה הפחמימות, המתחלקות לפחמימות מורכבות ופשוטות.
עוד הבנתי שלפני אימון כדאי לצרוך את המורכבות ואחריו קצת פשוטות כדי להחזיר קצת גליקוגן לדם.
ממה שקראתי הצטיירה לי תמונה קצת מוזרה ואני רוצה להבין איך זה עובד:
כדי להוריד במשקל (במילים אחרות - לשרוף שומן), אני צריך להשתמש במאגרי שומן שיש לי בגוף כמקור אנרגיה באימון אירובי.
עד כאן זה בסדר, אך בנוסף אומרים שכדאי גם לצרוך פחמימות מורכבות לפני אימון כדי לספק לגוף אנרגיה לאימון. מכאן אני מבין שהארגיה הזמינה שהגוף משתמש בה כשאני רץ היא הפחמימות שאכלתי שעתיים לפני.
מכאן השאלה -
אם זה נכון (שבאימון האנרגיה באה מהפחמימות שאכלתי לפני), מתי הגוף שורף את השומן העודף כמקור אנרגיה? לפי ההגיון שלי כדי לשרוף את השומן שאני רוצה להוריד אני אמור להשתמש בו באימון....
בנוסף, שמעתי כאן את המונח מאזן קלורי שלילי... אשמח גם להסבר על זה...
תודה מראש :)
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שומן
עופר קיס06/10/2007הגיונית אתה צודק. אם אתה רוצה להוריד שומן אתה צריך לשרוף שומן, אך הגוף פועל בצורהיותר מורכבת.
נמצא שעל מנת לרדת באחוזי שומן הגוף צריך להיות כל הזמן במצב בו האנרגיה שנצרכת גדולה מן האנרגיה שנכסת (מזון) אך לא באופן מוגזם אחרת הגוף נכנס למגננה ומוריד את חילוף החומרים על מנת לשרוד. נמצא שמה שחשוב הוא יותר סך הקלוריות בחסך מאשר מאיזה אב מזון החסך נוצר.
כיוון שפחמימות בעיקר דרושות לפעילות עצימהו/או משקולות הרי אידיאלי יהיה רצוי לבצע פעילות באופן מתון יותר על מנת לשרוף יותר שומן, אך מצד שני זה לוקח יותר זמן ,
האם יותר טוב לבצע חצי שעה של פעילות קשה ולשרוף את אותן הקאלוריות כמו בשעה של פעילות מתונה - לא בטוח. האם אתה מסוגל לבצע פעילות קשה במשך חצי שעה והאם אתה יכול לבצע אותה כל יום. אלו חלק מן השאלות שאדם שרוצה לרדת במשקל צריך לשאול את עצמו.
לסיכום - מצב בו הגוף נמצא בגרעון אנרגיה מצד אחד ( על ידי תזונה ואימונים)ומצד שני מסוגל להתמיד במצב זה לאורך זמן מבחינה מנטאלית ופיזית על מנת להגיע למטרה שנקבעה על ידו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחמות ויציבהחסוי04/10/2007
שלום וחג שמח,
אני בן 16 ואני לא רוצה להתאמן במכון על מנת לא להעמיס על הגוף.
אני לא עושה כושר כלטם אני לא שמן ולא רזה אנ י ממוצע יש קצת כרס
ואמרו לי שאני לא זקוף שהגב לא ישר רציתי לדעת עם זה קשור לספורט ?
איך אפשר לטפל בזה ושהגב לא יפול והשחמות.
תודה רבה,עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציבה
עופר קיס04/10/2007אני מציע לך דרך קופת החולים שלך לגשת לאורטופד ולקבל הפנייה לפיזיוטרפיה. אמנם אין לזה קשר לכרס שלך,(שם פשוט תשלוט בתזונה ותבצע פעילות ספורטיבית)אך תקבל תרגילים ומתיחות ימנעו ממך לפתח ליקוי יציבה וכאבי גב בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר "סטפר"שואנה03/10/2007
שלום!
אני מעוניינת לרכוש מכשיר סטפר.
רציתי בבקשה לדעת על אילו חלקים בגוף הוא עובד והאם הוא יעיל בשריפת שומנים וחיטוב.
וגם מה הזמן המומלץ לשימוש בסטפר ביום.
תודה מראש, שואנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטפר
עופר קיס04/10/2007סטפר עובד על כל שרירי החלק התחתון של הגוף. ככל שהצעד עמוק יותר - כך גם העבודה על הישבן אך גם העומס על הברכיים. זהו מכשיר נהדר לכושר גופני, שינויבהרכב הגוף ובמידת מה עיצוב פלג גוף תחתון. חשוב לזכור להתחיל בהדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני הורסת את המפרקים???אור:)02/10/2007
שלום,
אני סטודנטית, לאחר השחרור החלטתי שאני יורדת במשקל והתחלתי להתאמן בחדר כושר, ירדתי 11 ק''ג, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע, רצה שעה על ההליכון (ולעיתים הולכת הליכה מהירה לסירוגין) ואימון אנארובי, הבעיה היא שבזמן האחרון התחילו לי כל הזמן "קנאקים" מהרגליים, משפחתי אומרת לי שאני הורסץ אץ המפרקים והסחוסים-האם הדבר נכון??? מהם אותם קנאקים???האם זה מהמאמץ???? חשוב לי לציין שתמיד היו לי אך זה החמיר.
ואם כן איך אפשר לשנות תוכנית אימונים כדי לא להחמיר את מצבי???
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאקים בקרסוליים
עופר קיס03/10/2007אם הקנאקים הוחמרו, נראה לי שיתכן שיש עומסים מטיותרים שגורמים לחיכוך יתר במפרקים
אני ממליץ לך לבצע CROSS TRAINING עם מכשירי אירובי אחרים כדוגמאת אופניים , אליפטי, מדרגות וחתירה
בנוסף, ניתן להוריד את משך האימון האירובי ל 30-40 דקות ולהוסיף עוד תרגילי התנגדות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ??or02/10/2007
איזה תרגילים ניתן לעשות כדי להוריד את השומנים באזור היריכיים(לנשים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בירכיים
עופר קיס02/10/2007לצערי לא ניתן להוריד ספציפית את השומן בירכיים. כאשר הגוף יהיה במאזן אנרגיה שלילי כמות השומן המאוחסן מתחת לעור תפחת בהתאם להיררכיה קבועה מראש לפי גנטיקה משפיתית.
SORRY
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)