מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש לאחר מאמץ גופניישראל27/10/2007
שלום, אני בן 40 לא מעשן.
במהלך השבוע הנני מתאמן בחדר כושר, 45 דק' ארובי ואימון משקולות של עוד 30 דק לערך.
בסופי שבוע אני רוכב על אופניים כ 15 ק"מ במאמץ בינוני (85% מדופק מקסימלי)
בתום פעילות האופניים , באופן קבוע ממש, אני חוטף כאב ראש חזק לכמה שעות שלא עובר ללא כדור אופטלגין וכד' או/ו שינה של שעה +.
זה לא קורה באימוני מכון הכושר.
אני שותה היטב במהלך הרכיבה ומקפיד על חימום, שחרור ותזונה (חטיף בריאות).
האם התופעה מוכרת? מה הגורמים לה? איך אפשר להיפטר מהמטרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש בזמן הרכיבה
עופר קיס28/10/2007לפי דעתי האפשרויות הן כאלו
1. אחיזה לא נכונה של הזרועות - העלאת לחץ דם
2. מנח גב וצוואר לא נכון - יתכן מאד
3. כאבי סינוסים מרוח בפנים
4. בעיית ראיה וצורך רב בריכוז - יתכן מאד
תיכנס לאתר שוונג שמתמחים באוםניים ונסה שם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומניםר24/10/2007
שלום רב,
מה כדאי לעשות כדי לשרוף שומנים בשמן פעילות גופנית ולא פחמימות?
האם מומלץ לא לאכול פחמימות לפני פעילות גופנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שומנים
עופר קיס28/10/2007שומנים נשרפים בזמן פעילות בעצימות נמוכה. ניתן לבצע פעילות אירובית מתונה לאורך זמן . השאלה בשביל מה. מבחינת הוצאה קאלורית וירידה במשקל הוכח שזה לא משנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוןן חד"כ פעם בשבועחסוי24/10/2007
בקרוב אתחיל קורס קדם צבאי ותהיה לי אפשרות להגיע לאימון בחד"כ רק פעם בשבוע. האם יש טעם באימון כזה אפילו בשביל לשמור על המצב הקיים או שעדיף כבר לוותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון חד שבועי
עופר קיס28/10/2007אימון חד שבועי הוא טוב , בעיקר עם עושים מעט תרגילים כאשר כולם מורכבים עם עצימויות גבוהות
כנס בגוגל ל HIGH INTENSITY TRAINING וקבל מידע נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תיכנסס הטרדה אחורנה:)קרן24/10/2007
אתה יוכל להמליץ לי על תרגילים לחימום שלא לוקחים יותר מחמש דקות ועובדים על כל הגוף בערך לפני התחלת התעמלות כלשהיא..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום לפני פעילות
עופר קיס24/10/2007נןרא פשוט
הליה מודגשת במקום. הליכה תוך הרמת ידיים לסרוגין למעלה, לפנים, לצדדים.
צעד , סגור, צעד לצד שני , סגור -באריובי קוראים לזה STEP'TOUCH.
לאחר מכן סיבובי ידיים לפנים ולאחור. סיבובי אגן לצד אחד ולצד שני. פיסוק רגליים העברת משקל מצד לצד תוך כדי כפיפת ברכיים (תרגילים של פעם) וזהו, את מוכנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגול לחדול?חסוי24/10/2007
שלום רב
אני בת 47 גובה 173 ומשקל 75. אני אף פעם לא עסקתי בספורט ממש. מזה כ- 10 שנים אני צועדת כ-3 פעמים בשבוע במשך שעה, הליכה מתונה וזו בעצם הפעילות היחידה שאני עושה.
לפני מספר חודשים החלטתי להתחיל בפעילות יותר רצינית, ערכתי בדיקות מאמץ ונמצאתי כשרה לפעילות גופנית.
רכשתי קלטת של פילטיס , תרגילים ברמה מאוד בסיסית.
אחרי 5-6 תרגילים שגם אותם עשיתי באופן חלקי מאוד, איטי מאוד וזהיר מאוד - ככל שגמישותי איפשרה לי, הרגשתי עייפה וסחוטה – לקח לי כמה שעות " לחזור אל עצמי" ויש לי כאבים בשרירי הרגליים והכתפיים.
הערה: בעבר ניסיתי מספר פעמים פעילות בקבוצה (פלדנקרייז,, פילטיס...) אני מרגישה מאוד לא נוח עקב הפער ביני לבין יתר המתעמלים וזה מלחיץ אותי.
שאלתי היא :
האם יש טעם להמשיך לתרגל למרות הכאבים או להמתין שכאבי השרירים יפסיקו (כנראה יקח מספר ימים) אבל אז זה שוב יחזור על עצמי ברגע שאנסה להתעמל.
האם יש "תקווה" לאחת כמוני ובגילי?
כולם אומרים שאחרי התעמלות מתמלאים אנרגיות – אני יצאתי ממש גמורה בלי שעשיתי משהו. מה הסיכוי להגיע למצב כזה?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות לבני 47
עופר קיס24/10/20071.התחילי להוסיף אינטרוולים יותר קשים לשעת ההליכה המתונה שלך
2. המשיכי עם הקלטת - בצעי תרגי אחד אך לפחות זמן או פחות חזרות - הפסיקי, נוחי 2 דקות ובצעי שוב או עיברי לתרגיל אחר - שוב , בצעי אותו באופן מקוצר
3. אין לבצע פעילות שרירית למעט הליכה קלה עם השרירים עדיין כואבים
4. יש תקוה - התמדה - מדי פעם תרגיל יותר קשה ואז לחזור לפעילות הרגילה וחוזר חלילה
אין מצב ליאוש -הכי חשוב בצעי את ההליכה יותר מהר.
רק תוודאי שיש לך אישור לפעילות מרופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילטיס ועוד
אהרון24/10/2007אני לא שייך להנהלת הפורום אבל יש לי השכלה וניסיון בנושא, לכן אשתדל לעזור לך.
פילטיס הינה פעילות מאוד מומלצת לכל גיל. אם עושים אותה נכון התועלת רבה, אחרת יכול להגרם נזק. מומלץ לבצע אותה תחת הדרכה ופיקוח מדריך מוסמך ומנוסה. אין מקום לריגשי נחיתות אם את מתעמלת בקבוצה. את לא חייבת לבצע את כל התרגילים במלאום ובצורה מושלמת. ההתקדמות מגיעה עם ההתמדה. יכולת הביצוע תלויה גם בנתוני יסוד גנטיים. לא כל אחד גמיש באותה מידה.
הכאבים שלך נובעים כנראה מביצוע לא נכון או מעבר ליכולת שלך בשלב הזה. כעיקרון לא ממשיכים להתעמל לפני שהכאב עובר אבל זה חשוב להבין את מקורו.
אם את מעוניינת בהרזיה, אני רוצה לציין שפילטיס לא שורפת קלוריות באופן משמעותי וגם לא תורמת לשיפור סיבולת לב-ראיה. למטרות אלה רק פעילות אירובית בעצימות בינונית עוזרת. אני ממליץ לך להגביר את קצב ההליכה בהדרגה ואם יש לך זמן וחשק גם את התדירות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה :)קרן22/10/2007
אני עושה בבית מספר תרגילי חיטוב (ידיים רגליים תחת בן ) אני לא עושה תרגילים קישם מידי ויותר מידי חזרות אבל בכל מקרה רציתי לדעת עם עדיף יום כן יום לא לעשות תרגילים או לחללק אותם בצורה כלשהיא כדי שההשפעה תהייה טובה יותר ולא ייגרם נזק לשריר או שעם התרגילים לא קשים במיוחד אפשר כל יום למשל 100 כפיפות בטן..?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקה לימי אימון
עופר קיס23/10/2007אפשר יום כן ולא או לחלק פעמיים בשבוע רגליים ותחת ופעמיים בשבוע ידיים ובטן. רק לזכור שמומלץ מאוד לבצע חימום על ידי פעילות אירובית של מספר דקות לפני פעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול להמליץ לי על
קרן23/10/2007פעילות כזו שלא לוקחת יותר מחמש דקות...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרחל מלול22/10/2007
יצא לי לקרוא השבוע מאמר שבוא נאמר שבשביל להוריד קילו אחד נקי יש לשרוף 7700 קלוריות
שזה המווווון!! ואני מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע שעה כל יום ולפי החישובים שלי אני לא שורפת מספיק כדי לרדת בחודש קילו(7700 קל')
השאלה שלי היא כזאת : כמה זמן ביום אני אמורה להתאמן?
האימון שלי הוא חצי שעה אירובי בבית כדי להתחמם,ואז אני יוצאת לעוד 45 דק' הליכה מהירה..
לפעמים בשעות המאוחרות יותר אני עושה כפיפות בטן ותרגילים לרגליים משך רבע שעה
ואני עושה חישוק של עיצוב גוף רבע שעה..
כמה אני שורפת במהלך היום?..(את החישוב של האוכל אני מחשבת בעצמי כמה אני מכניסה:)
מחכה לתשובה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל, גובה, משקל, מרחק הליכה?
אהרון22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב קלורי
עופר קיס23/10/2007הליכה נמרצת של חצי שעה תשרוף אצל אדם במשקל ממוצע כ 150-200 קלוריות.
תרגילי בטן ורגליים עוד מעט.
כך ש5 אימונים בשבוע של 150 קלוריות=750 . משמע שב10 שבועות תשרפי 1 קילוגרם שומן.
אל לחץ כיוון שידוע שפעילות גופנית היא רק תמיכה לתזונה נכונה, כך ששינוי תזונתי ביחד עם פעילות גופנית יעשו את ההבדל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי
רחל מלול23/10/2007תוך 10 שבועות!?..איזה גרוע..אני מצפה מעצמי לרדת כל חודש קילו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותליאל21/10/2007
אני בת בחורה רזה אך יש לי בטן וצדדים ,כמה שאני נלחמת בזה לא ממש עוזר ,לרוב אני אוכלת פחמימות ,הרבה קורנפלקס לחם פריכיות אורז פופקורן וכו" ,רציתי לדעת אם אני יעבור לתזונה המבוססת יותר על חלבונים זה יפחית את הצטברות השומן בבטן? כיוון ששמעתי שאם אוכלים יותר מדי פחמימות הן הופכות לסוכרים ואז לשומנים [יש לציין שאני שומרת על משקל תקין ואני רזה אך עדין סובלת מבטן וצדדים וברצוני לדעת אם לפחמימות יש צד בזה ,עוד שאלה אם אני סופרת קלוריות הספירה שונה בין פחמימות לחלבונים או ששניהם אותו הדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות נגד חלבונים
עמית קליין22/10/2007ליאל צהריים טובים אתייחס לכל שאלותייך
אכן עודף פחמימות עבור הגוף מהווה בעיה מהסיבה הפשוטה שאם אינך ספורטאית השגית הרי שגופך לא זקוק לכל כך הרבה אנרגיה ולכן כמות זו נאגרת בגופנו ומהווה עליה במשקל
לגבי ההבדל הקלורי בין גרם פחמימה לגרם חלבון הרי שבשניהם יש 4 קלוריות לגרם בניגוד לשומן בו יש 9
לגבי תפריט המורכב בעיקר מחלבון הרי שצריך לשים לב שמזונות שיש בהם חלבון בבדרך כלל גם אחוז השומן גבוה לדוגמא גבינות בשר בקר וכו.
צריך לזכור כלל מאד פשוט בכל הקשור לירידה במשקל והוא שצריך לאכול מעט פחות ביחס למה שהגוף זקוק ולכן בסופו של יום או שבוע צריך לקחת בחשבן כמה קלוריות הכנסתי לגוף וכמה שרפתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףקרן21/10/2007
שלום לך!
יש לי מספר שאלות:
1.אני עושה כפיפות בטן בבית הייתי עושה פעם 200 ביום וירדתי ל100 ועכשיו אני לא עושה כל יום בגלל שאני נורא רזה יש לי ריבועים ואני לא רוצה להפסיק עם התרגילים ואני אוכלת מלא ועדיין יש לי ריבועים(איזה 6) והז מגעיל מה לעשות?
2. יש לי כבר הרבה זמן שפשוף מעיל כזה בגב כי הייתי עושה כפיפות לא מעל מזרן ועכשיו כל פעם שאני יושבת יש לי חיכוך בגב וזה לא עובר ואני מפחדת שתהייה לי צלקת מה לעשות?
3. שאלה אחורנה היא , אני עושה מספר סטים של משקולות בבית שבינהם "פרפר" נדמה לי קוראים לזה ואני שומעת לפעמים קנקים כאלה באיזור הצוואר ידיים כתפיים זה אומר שאני לא עושה את התרגילים נכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות של נועם
עופר קיס21/10/20071. דימוי גוף הוא פסיכולוגי. אם את לא מוכנה לקבל את גוף יש שתי אפשרויות.
א. לאכול תוספי מזון מעלי משקל ולהעלות אחוזי שומן
ב. לקבל את עצמך ולהכנס יותר לעומקים רוחניים
2. כל תכשיר שהרוקח יחליט לתת לך
3. יתכן שאת עושה זאת לא נכון - מורידה ידיים עמוק מדי או שיש לך לחץ על הצוואר בגלל המנח בו את שוכבת.
אם את לא בטוחה הפסיקי לבצע והיכנסי לאתר EXRX ותוכלי לראות איך מבצעים זאת נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..קרן21/10/2007
אני תקופה דיי ארוכה עושה מספר סטים של תרגילי כושר ומתיחות בבית (לא למטרת חיטוב או הרזייה כי אני מאוד רזה אלא בשביל הגמישות והשרירים) בכל אופן אני עושה מספר סטים של משקולות, כפיפות בטן קצת ויש שני תרגילים שאני עושה שרציתי לשאול לגביהם : תרגיל 1 הוא כשכף הרגל מונחת על המיטה/כסא ורגל שנייה בפיסוק לפנים וצריך לרדת ולעלות 15 חזרות ו3 סטים בכל רגל. הבעיה שלפעמים אני מריגהש איבוד שיווי משקל כיאלו אני זזה עקום ורציתי לדעת עם האימון בגלל זה לא אפקטיביומטרתו לפי מה שהנבתי היא לחזק את שרירי הרגליים.
תרגיל אחר שאני עושה הוא בעמידת שש על מזרון כאשר רגל נשלחת לאחור פעם ישר ופים בזווית של 90 מעלות כדי לעבוד על שרירי הישבן ובתרגילים האלה אני מרגישה הרבה פעמים עומס באיזור הכתפיים וכאב בכפות ידיים ושוב מעט איבוד שיווי משקל. רציתי שתגיד לי עם 2 התרגילים האלה אפקטיביים בכלל או יכולים לגרום לי נזק ועם יש לך הצעה אחרת תציע... תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים לבדיקה
עופר קיס21/10/2007התרגיל הראשון מצויין. רצוי לעשות אותו מול או מד של ראי על מנת לראות שהביצוע סימטרי
התרגיל הראשון מכסה את אזור הישבן. כל עבודה המלווה בכאבים במפרקים מאד לא מומלצת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע לא הבנתי
קרן22/10/2007התרגיל שאמרלת שהוא מצויין ומכסה גם את שרירי הישבן מספיק טוב ואני לא צריכה לעשות את התרגילים בעמידת שש?
ועוד משו מומלץ את התרגילים לעשות כל יום או יום כן יום לא כדי לא להעמיס על השריר (זה הרי לא אימון קשה או מאסיבי אז אני לאיודעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי על השאלונת הקטנה הזאת
קרן23/10/2007לעשות עדיין את שני סוגי התרגילים האלה או שמספיק רק אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכרעים לישבן
עופר קיס23/10/2007התרגיל מצויין לישבן. 3 מחזורים של 12-15 חזרות כל רגל . יום כן יום לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "צמיג" במותנייםחסויה21/10/2007
היי אני חדשה בפורום ואני לא יודעת אם השאלה שלי שייכת לפורום אבל אני אנסה =]
אני בת 15 שוקלת 64 וחצי קילו...שבמילים אחרות זה עודף משקל ואני כרגע מנסה להוריד את המשקל בעזרת אכילה נכונה.הבעיה שאני לא עושה הרבה פעילו ת גופנית..זאת אומרת פעמיים בשבוע אני הולכת לחוג ריקוד ופעם בשבוע הליכה של חצי שעה..האם זה מספיק?
והאם זה הגיוני להעלות טיפה במשקל בהתחלה בגלל "מסת שריר"? מתי מופעלת מסת שריר?
ועוד שאלה אחרונה: יש לי צמיג במותניים..איך ניתן להוריד אותו? אומרים שזה הרוב שומן אבל איך ניתן לחזק את האזור הזה?
תודה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיגים במותניים
עופר קיס21/10/2007לא הגיוני להעלות משקל כיוון שאת שינית תזונה והתחלת פעילות אירובית
לא כמות הפעילות היא מינילית. תוסיפי עוד פעמיים הליכה של 30 דקות
אפשר לחזק את איזור הבטן על ידי תרגילי בטן ישנים ותובים , אך הירידה בשומן תתבצע עקב ירידת אחוז שומן כלל מערכתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לצייןחסוי19/10/2007
אני סובל מאקנה,וחלב קוטג' ביצים וכל השומנים האלה אסורים לי
מה עלי לאכול לפני אימון? ואחרי אימון? שאני אתחיל להתאמןוהארוחות שלי הם מאוד מסדרו
בבוקר ואקר ארוחת 10 פרי
וארוחת צהרים אורז,מק,ירקות פירות,בשרי לפעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפעילות
עופר קיס21/10/2007עליך לפנות לרופא בקופה שיפנה אותך לתזונאית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ ספורטחסוי19/10/2007
שלום רב ושבת שלום,
אני בן 16 גובה:1.67 משקל:55 דק במבנה גוף קטן מאוד הגב שלי נפול קצת הכתפים כזה.
רציתי להתיל לעשות ספורט רציתי לדעת עם יש בכלל אפשרות שאני יפתח שרירים? כי אני ממש רזה אני רוצה להתחיל לעשו ספורט לפתח שרירים בבטן ידים, כתפים, הכל ,בעיקר בטן
איזה ספורט אתה ממליץ לי הכי הרבה?
מכון כושר למשל ההליכון האופנים וכל הדברים האלה מורידים במשקל אני לא רוצה עוד לרדת במשקל אולי מעט בבטן והמשקולות פוגעות גדילה יש לי עוד שנתיים לגדול על מה אתה ממליץ לי הכי הרבה?
חשוב לציין כי הידים שלי המפרק של כף היד ממש צר אתה חושב שמאימונים הוא יכול להתרחב?
שרזים כמוני יש אפשרות לפתח שרירים
מצטער אני פשוט חיב לעבוד על זה אני נכנס לשואו ביז =]
תודה רבה,
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
עופר קיס21/10/2007אני ממליץ לך לגשת למועדון בריאות מוכר ומקצועי ולקבל תכנית אימון מתאימה מהמדריך. בנוסף תוכל להתיעץ איתו לגבי עליה במשקל. לגבי כף היד - אין אפשרות לשנות את גודלה לאחר שגדילת העצמות הסתיימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילים למותנייםדר19/10/2007
היי
אני בת 16 גובה 1.71 ושוקלת 55.
בשנה האחרונה השמנתי 7 קילו והייתי רוצה מותניים צרות יותר.
אני בדיאטה עכשיו על מנת לרדת 5 קילו,, והייתי מעוניינת לדעת איזה תרגילים כדי לבצע כדי להצר מותניים?
ואם צריך מכשירים אני במכון כושר, רוקדת ומתעלמת הרבה.
תודה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הרזיה נקודתית
אהרון19/10/2007את לא יכולה לבחור באיזה חלק גוף תורידי שומן. רק הרזיה כללית עוזרת אבל גם מבנה הגוף הוא גורם דומיננטי. תרגילים נכונים (מדריך חדר הכושר ילמד אותך) מחזקים את השרירים אבל רק מאזן קלורי שלילי מוריד את אחוז השומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילים למותניים
עופר קיס21/10/2007אין אפשרות להצר מותניים כיוון שרוחב עצמות האגן הוא נתון מולד. ניתן לרדת באחוזי שומן בכל הגוף עקב תזונה ופעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני כוח- מישקל גוףהמיתעניין18/10/2007
שלום!
במידה ואני מבצע תרגילים של מישקל גוף כמו מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה וכדומה האם כדאי לעבוד בסטים או סט אחד של מקסימום יכולת? במידה ועדיף סטים- כמה סטים לבצע ואיזה אחוז מהיכולת המירבית בכל סט?
אשמח אם תפנו אותי לאתר שיש בו תרגילים והמלצות לאימון מול מישקל גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
המיתעניין26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר סטים?
עופר קיס28/10/2007השאלה מה המטרה. אם סבולת שריר לפי מחקרים זה לא משנה. לגבי מסה רצוי יותר מחזורים
מומלץ 4-5 מחזורים כאשר יש צורך להוסיף משקל אם ניתן לבצע מעל 12 חזרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)