מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעם בחודשתות24/05/2008
סקס פעם בחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להרחיב אם ברצונך לקבל תגובה
דורית כהן28/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתגלית23/05/2008
שלום,
אני בת 26 הוא בן 30 יוצאים חודש יחד פחות או יותר.
הכרנו דרך האינטרנט..הוא עדיין רשום שם ולא חסם את כרטיסו..אני שמתי לב שהוא עדיין נכנס לאתר שאלתי אותולעניין זה אמר לי שהוא נכנס סתם ולא יוצא עם אחרות חוץ ממני..לי זה מפריע אבל לא מעלה את זה שוב למרות שאני מאמינה לו שבאמת לא יצא..תחושה..
הבחור מראה נכונות, יוצאים, קונה מתנות ומראה יחס חיובי.
הבעיה מתחילה כאן הוא כנראה וסביר להניח רוצה להעלות שלב ביחסים ביננו שאבוא לישון אצלו (הוא גר לבד)אני מרגישה מצד אחד רצון כן ללכת מצד שני משהו עוצר אותי .(העניין שהוא עדיין מצוט'ט שם מפריע לי)
אתמול רצה שאבוא סירבתי (גם לא הרגשתי במיטבי ) אז תגובתו הייתה בעצם פרצופים וחוסר תקשורת..יש לי תחושה שהוא גם לא יצור קשר כי התחושה הייתה שממש ביאסתי אותו..בקושי הוציא הגה בדרכנו חזרה.
מה עושים? האם יהיה נכון לישון אצלו? אני בכלל לא יודעת האם ראוי שאני אתקשר אליו?
אתמול בערב כשחזרנו שלחתי לו הודעת לילה טוב ולא חזר..מה שלא קורה אף פעם.
מבולבלת ....
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת בניית היחסים
דורית כהן28/05/2008גלית היקרה, סליחה על העיכוב בתשובה אליך. את מדברת על תחילת בניית יחסים עם חבר פוטנציאלי, כאשר עדיין אין מחוייבות, ואתם בשלב שכל אחד בודק שני דברים, לפחות: איך הוא עצמו מרגיש כלפי בן הזוג החדש - עד כמה יש התרגשות, פרפרים, ציפייה, רצון לבלות כל רגע פנוי יחדיו, עד כמה יש משיכה מינית, עד כמה נעים לשוחח יחדיו, והבדיקה הנוספת: איך הוא מתרשם מהתנהגותו של בן הזוג כלפיו - עד כמה הוא יוזם, מזמין, מתלהב, מחוייב, משקיע, מחזיר טלפונים, עומד במילה שלו, וכמובן - איך הוא בתור "בן אדם" - מה הן תכונותיו ואופיו.
מכיוון שכל אחד מביא את נסיון העבר שלו, לטוב ולרע, אל שלב ה"מבחן" הזה, מאוד כדאי לקחת את הזמן הזה בסבלנות, בהבנה: מצד אחד לא לעשות עניין גדול מדברים שקורים, ומצד שני לא להתעלם מכל מיני סימנים שהאינטואיציה שלך משדרת לך, כדי להכיר כמה שיותר טוב את בן הזוג הפוטנציאלי ולהבין את התנהגותו ואת תגובותיו. כי אחת הסכנות בשלב הזה היא שאם את מתאהבת - את מסונוורת ואינך מבחינה כראוי בדברים שאחרים יכולים לראות אצלו. ההתאהבות גורמת לנו לעוורון מסוכן, וכדאי לנו להזכיר זאת לעצמנו מידי פעם.
לגבי בילוי הלילה אצלו, עלייך להיות שלמה עם עצמך ולהרגיש עד כמה את רוצה בכך מתוך עצמך, לעומת עד כמה את עושה זאת כי הוא לוחץ ואת חוששת לגורל היחסים אם לא תלכי בקצב שלו.
מכיוון שעבר כמעט שבוע - נשמח לשמוע ממך כיצד את מרגישה כיום, אם מתאים לך לשתף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גלית30/05/2008בוקר טוב,
ראשית, תודה על תגובתך.
התקשורת ביננו בסדר לכאורה.
נפגשנו מוצ"ש והכל היה בסדר.
הכרטיס שלו עדיין פתוח ולי זה מאוד מפריע דיברתי איתו בעניין זה הוא טוען שהוא לא יוצא עם אחרות "אבל אם זה מפריע לך אני מבטל את המנוי".
השבוע עשיתי לו תרגיל (צר לי שעשיתי פשוט הוא הביא את זה על עצמו אין בי אמון בו) שלחתי לו הודעה בתור מישהי אחרת והוא הגיב ויותר מזה המשיך לשיחת טלפון.
העניין הוא שאחריי העניין הזה "ירד" לי מהבנאדם..הוא לא יודע שזו אני..והשבוע קבענו להיפגש אתמול...לאחר שמסר לי שהוא ביטל את המנוי "כפי שהבטחתי"...אך בערב לא התקשר ולא יצר שום קשר אבל היה לו זמן להיכנס לאתר און ליין (לפי מה שראיתי)
אני לא יצרתי קשר וחושבת לסיים את הקשר הזה...למרות שהיום בבוקר גיליתי שהוא ביטל את המנוי.
מה לעשות???הרי אתמול חצי לילה גלשת באינטרנט לחפש משהו אחר מה?לפניי שייגמר???לא מובן לי ההתנהלות שלו..יש לי תחושה שהוא סתם "נחש" לא קטן.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגלי הגלישה וההיכרויות
דורית כהן01/06/2008היי גלית, תודה על שאת ממשיכה עבורנו את סיפור היחסים.
שוב, אני לא חושבת שהשקר שלו כה חמור, אפשר להבין שמצידו עדיין אין התאהבות ומחוייבות, ושזה לוקח לו יותר זמן מאשר לך. אין בכך משהו גורלי, כי לאנשים יש את הקצב שלהם להיכנס למערכת יחסים. כמובן עדיף היה אילו לא היה משקר לך, והיה מתנהג כמו גבר ואומר לך את האמת. אני במקומך לא הייתי מתעמתת איתו על הנושא, כדי לא לגרום לו לעשות דברים בסתר, מאחורי הגב שלך. עכשו הוא יודע שאת רגישה לנושא, והוא ירגיש צורך להסתיר מפנייך דברים מסוייים כדי לא להיכנס אתך לפייטים, ולא בריא להיכנס כך ליחסים. איך שאני רואה זאת - הייתי משתמשת במידע הזה לעצמי בלבד ומבינה מהעובדה שהוא ממשיך בהיכרויות שהוא עדיין לא סגור על היחסים איתי, ותו לא. זו לא סיבה לכעוס אלא פשוט לדעת, להביא בחשבון.
עכשו הרי הוא יכול לסגור את הכרטיס הנוכחי כפי שהבטיח לך אך לפתוח חדש בשם אחר, מאחורי גבך, ולא תדעי, נכון? בעיני, מי שהתרגל להשתמש באתרי ההיכרויות יתקשה להפסיק עם כך בגלל החידוש והריגוש הכרוכים בכך, אין זה מעיד בהכרח על עוצמת היחס אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות?
גלית01/06/2008תודה על התגובה.
אז מה אני צריכה לעשות בעניין הזה? כל הזמן לעקוב אחריו? להיות כמרגלת?
לא ברור לי מה הצעד הבא שלי? להניח לעניין ודי.
ואם באמת כפי שאת חושבת שהוא פתח כרטיס בשם אחר..איך אני אדע זאת ?הרי זה מעיד לי קצת שהוא לא רציני ולא מכבד אותי.
שורה תחתונה - אני בדילמה..מה עושים לחתוך?או להישאר איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמון קבלה ופתיחות
דורית כהן06/06/2008גלית היקרה, נסי לראות את בניית היחסים איתו כתהליך מתמשך ודינאמי, ולהביא בחשבון שכל אחד מכם מגיע מרקע שונה, מנסיון חיים שונה, ונוסף על כך מאוד יתכן שרגשותיכם אינם זהים על מימד הזמן. יש כאלה שמתאהבים מייד ובאופן טוטאלי, ויש כאלה שלוקח להם המון זמן לפתח רגשות אהבה. נסי להשתית את יחסיכם על אמון ועל קבלה ועל פתיחות, כדי שלא ייווצר צורך אצלו להסתיר דברים מפנייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"נעלם"...
גלית07/06/2008תודה על תגובתך וסליחה שאני שוב מציקה אבל אני די אובדת עצות.
ביום רביעי התכתבנו במחשב אמר שיש לנו בעיה על ההבדלים ביננו (אני מסורתית והוא חילוני) אמרתי לו שאפשר לפתור את העניין בשיחה גלויה ולהגיע לפשרה (רוצה שאשן אצלו בשבתות וכו') בערב דיברנו הכל היה בסדר אך לא העלנו את העניין שוב ..(רציתי בפגישה לדבר איתו פנים מול פנים)קבענו לכאורה להיפגש ביום חמישי לא יצר קשר..אני יצרתי קשר טלפוני לא ענה וטרם חזר אליי עד היום.
לא ניסיתי שוב להתקשר. מה דעתך? האם הוא צריך זמן לעצמו ל"בדוק" מחדש את הקשר? אבל למה להיעלם בצורה שכזו??או שהוא רוצה לגמור את העניין ככה??? לא ברור לי מה קרה פה פתאום? קשה לי להאמין שהוא מהנעלמים...
תודה מראש ושוב סליחה.
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני אשת בשורות, לצערי
דורית כהן08/06/2008גלית היקרה, לעניות דעתי, מתרבים הסימנים שהוא אינו דלוק על הקשר כמוך. במצב דברים זה הייתי מורידה הילוך וממתינה לצעד הבא שלו. אלא אם את לא יכולה לעמוד במתח ואז היי ישירה איתו כדי לקצר את ייסורייך. כלומר בידקי איתו ישירות מה כוונותיו ביחס לקשר. אלא שאני יכולה לומר לך כמעט בוודאות ששיחה כזאת לא תתרום להמשך הקשר, ואולי אף תזיק לו, אלא שיש בה כדי לקצר את ייסורי ההמתנה שלך. צר לי שאינני אשת בשורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת תשובה ואני בלחץחלי22/05/2008
דורית שלום !
אני בת 16 ולחברה הכי טובה שלי יש חבר.
לפני חודש בערך יצאתי עם שלושתם לבלות והיום גילתי שהם נפרדו סופי!!
אני המשכתי לדבר עם החבר שלה בהתכתבות במחשב גם בזמן שהם היו חברים.
הוא היום סיפר לי שהוא אוהב אותי ואני באמת גיליתי איזה רגש כלפיו אבל אני לא רוצה להיות באמצע בין החבהרה הכי טובה שלי שאחר כך טאם היא תראה אותי איתו היא תכעס ולא תדבר איתי יותר.
אני לא ניסיתי לשאול אותה אם היא יוצאת אם מישהו אחר..כי לטענתו הוא אמר שהיא יוצאת עם מישהו אחר.
מה לעשות?
תוכלי לתת לי כמה עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנהגי בזהירות ובשיקול דעת
דורית כהן28/05/2008חלי יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי, מקווה שזה עדיין רלבנטי. בכל מקרה, בידקי עם עצמך קודם כל האם את ממש מאוהבת בבחור או שסתם מחמיא לך וכיף לך שהוא מתעניין בך. אם אינך מאוהבת בו - אל תתחילי אפילו כי את סתם מסכנת את החברות עם חברתך. אם את מאוהבת - מה שאני מציעה הוא להמתין קצת, ואז לשאול את חברתך איך היא תרגיש אם תתחילי לצאת עם החבר לשעבר. כדאי שתדעי שקורה הרבה פעמים שנפרדים וחוזרים אפילו כמה פעמים, ונאי מציעה לך לקחת את הזמן ולהתנהג בזהירות כדי לא להפסיד את החברה הכי טובה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי תקשיבי
נועם29/05/2008בנים זה משהו שבא והולך, משהו זמני, חברות הן לנצח!!!
אין מצב שבגלל בנים תפסידי חברות....
ותאמיני לי שאם יהיה משהו בינך לבחור ההוא, יהיה ריב ענקי בינך לבין חברה שלך....
לא כדאי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא הייצי נאמנה לבעליאור22/05/2008
אני חייבת להתייעץ. לא הייתי נאמנה לבעלי וניהלתי רומן כבד עם מישהו ממקום העבודה שלי
רציתי ואפילו היו לנו מחשבות לעבור לגור ביחד אבל אני נסוגתי ברגע האחרון והחלטתי להישאר בבית, אני רוצה לתת צ'אנס למערכת היחסים עם בעלי אהל חוששת לספר לו על הרומן מהסיבה שאולי הוא ירצה לעזוב מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחת יעוץ אישי
דורית כהן28/05/2008אור היקרה, אינני יכולה להגיד לך מה לעשות, כי יש פנים לכאן ולכאן. יש אנשים שעצם המחשבה על כך שבת /בן זוגם קיים יחסים עם מישהו אחר גורמת להם לתגובה טראומטית ולאובדן האמון וזה עלול להימשך זמן רב. מצד שני קורה שחשיפה כזאת מטלטלת את הזוגיות ומן המשבר יכולים לצאת לדרך טובה יותר כאשר מצליחים לטפל בדיוק בבעיות שגרמו לך לפנות החוצה. מה שאני מציעה לך הוא לפנות לבדך לייעוץ ולדסקס את המצב עם מישהו מנוסה ומקצועי, ולהתבשל עם עצמך לאחר מכן כדי להחליט מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף אני בלחץשולי21/05/2008
החבר ביקש איימל מידידה שהוא מכיר
בכל מקרה אנו חיים ביחד כשנתיים שנינו בני 40 + והיום במקרה גיליתי במחשב שהוא מתכתב עם ידידה שאני גם מכירה, אך לא טרח להגיד לי ,וכששאלתי אותו מדוע הוא לא סיפר לי ומה בכלל הוא צריך את האיימל שלה הוא אמר שהוא שכח לספר לי ,והוא כמעט לא בקשר איתה,סתם ביקש את האיימל כדי לדבר מידי פעם
השאלה שלי איך להתייחס לזה? כי אני רתחתי וכשהוא חזר מהעבודה סיפרתי לו שאני יודעת על האיימל. מה אני אמורה לעשות? האם זו בגידה וירטואלית או התחלה? למרות שהוא נשבע שאין לו שום קשר איתה ורק אתמול הוא ביקש ממנה את האיימל, אני נפגעתי כשהוא סיפר שהוא ביקש ,כאילו אני לא מספיקה עבורו? כך אני רואה אך הוא כמובן הסביר לי שאני טועה במחשבה ואין שום דבר
צריכה ייעוץ לפני פירוק הזוגיות היפה שלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחב בזוגיות וחופש הביטוי האישי
דורית כהן22/05/2008שולי יקרה, הרגיעי...קחי צעד אחד אחורה ותבדקי את עצמך...אני חושבת שתגובתך היתה מאוד מוגזמת. לקחת מייל ולהתכתב עם מישהי מהמין השני, ידידה משותפת - זה רחוק מאוד מבגידה! תני קצת חופש ומרחב פעולה והתבטאות לבן זוגך!
אבל, אם אתם חיים כך שאתם מטילים זה על זו מגבלות רבות, ולא מרשים ולא מפרגנים זה לזו כל מיני דברים - אז אולי הצעד שלו היה צעד חריג בהשוואה לסגנון החיים שלכם. לי נראה שמאוד קשה לחיות כך לאורך השנים. יש לי הרגשה שהמגבלות הללו הן תוצאה של היסטוריה מסויימת של מישהו מכם או של שניכם, הקשורה בבגידה, לא ביניכם אלא עם בני זוג אחרים, ומה שאת עושה עכשו זה להשתמש ב"עונש של מאסר עולם" על "עבירה" של "אי עצירה בתמרור עצור", אולי מתוך החשש לא להידרדר למקומות שפעם מאוד הכאיבו לך. יש זוגות שאצלם אסור לגבר להסתכל על אישה אחרת ברחוב או במסעדה. ויש זוגות שהאישה מפנה את תשומת לב בעלה ומצביעה לו על מישהי יפה כדי לפרגן לו שייהנה גם הוא ממראה העיניים. השנונות בין הזוגות היא מאוד גדולה גם בנושא הזה. אין כאן כללים נוקשים, אין "נכון" או "לא נכון"...אתם זוג חדש יחסית, עליכם ללבן את הסוגייה הזאת ביניכם בכנות, שכל אחד יגיד מה הוא מעדיף ומה חשוב לו בנושא של חופש אישי, ובכל מקרה, אל תפוצצו את הזוגיות היפה שלכם על אירוע כזה. אתם יכולים לנצל את המקרה הזה כדי להתקרב עוד יותר ע"י כך שכל אחד יגיד לשני מה באמת חשוב לו ומה כואב לו ואיך היה רוצה שזה יהיה. אני מאמינה שריבים יכולים דווקא ליצור קירבה גדולה יותר אם יודעים איך לפתור אותם בצורה בריאה, לא ממקום של כניעה, פשרה וויתור אלא ממקום של ביטוי עצמי מלא, נדיבות, פירגון והתחשבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ זוגי באיטלקיתקרן21/05/2008
אני מחפשת יועץ/ת זוגי שמדבר/ת איטלקית, באזור השרון או ת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ זוגי באיטלקית
יהודית ברגמן21/05/2008קרן יקרה, ניתן לאתר באמצעות האינטרנט. מצאתי כתובת אחת שעשויה להתאים לך:
http://www.psychologia.co.il/
קרן קפלן - פסיכולוגית קלינית עובדת בקליניקה פרטית ברמת-גן ,מתמחה בטיפול פסיכולוגי דינמי, בעלת גישה פסיכואנליטית וניסיון רב בטיפולים פסיכולוגים בגישה זו: התלבטויות אישיות ומקצועיות, קשיי חרדה ולחץ, דיכאון, בעיות בקשר זוגי, שאלות זהות והתפתחות, "תקיעות" בחיים, ייעוץ פסיכולוגי כללי, טיפול בהיפנוזה.
דוברת באופן שוטף: עברית, אנגלית, צרפתית; ברמה סבירה: ספרדית, איטלקית, רומנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהחסוי19/05/2008
זה נמשךהרבה זמן עוד לפני התינוק ,זה פשוט הטבע שלה,היא יותר מדי קשורה לבן שלה אמרתי לה לנו קצת ספייס והיא אמרה לי מה אני לא יבוא לבית של בן שלי? אמרתי לה שתבואי אבל נעשה הסכם שתתקשרי ,היא מסרבת , פעם היא היתה פותחת לי את הדלת במפתח שלה ואמרתי לה שאני לא מסכימה לזה, אך היא לא הפסיקה עד שרבתי איתה ...אני מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה: האם בעלך תומך בך?
יהודית ברגמן19/05/2008האם בעלך מצדד בך? האם הוא מודע לבעיה ולמצוקתך ותומך בך? או שהוא חושב כמוה, שהוא ואימו צריכים לנהוג יחד כאילו הוא לא נישא מעולם ולא גדל, כאילו יש לה עדיין חזקה שתלטנית על הבן הקטן שלה , נאחזת , נלחמת עליו ולא מניחה לו לצמוח? רוצה אותו לעצמה ולא מקבלת אותך. אולי כמוה -עדיין לא הִפנים.
אם הוא חש כמוך, מפרגן ואכפת לו ממך, טוב יהיה שגם הוא ישוחח עם אימו האוהבת (אהבה חונקת)ברוח טובה ויניא אותה ממעשיה, ידרוש את הפרטיות לה את כאשתו, זקוקה, לפני שהיא תפריד ביניכם! (יש איזו תחרות כפייתית מצידה ואפילו לא סמויה - על ליבו. בכל מקרה אל תכנסי איתו לעימותים בגללה ועיבדי על עצמך לקבל אותה כמו שהיא. כי כשלא תחוש מאויימת- היא תניח לכם ) ספרי לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמותי -חמה
תות19/05/2008אל תנסי ללכת ראש בראש עם בעלך כי תפסידי תנסי לנהוג בחוכמה תנסי להתקרב אליה כמה שאת יכולה ככה תרווחי שני ציפורים גם את בעלך וגם תאמיני לי היא תרד ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יהודית, קלעת בול! תודהשירי19/05/2008
אני אפנים את הדברים שאמרת, אני חושבת כמוך, קצת בעייתי בבאר שבע להתפתח.
אני אחפש דרכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לזה
שירי19/05/2008את ממש צודקת, אני באמת מחפשת בנואשות להוכיח לעולם, לגברים ואפילו למשפחה שלי, שהנה אני נראית טוב, אני נחשקת. אין לך מושג איזה מאמצים אני עושה כדי להיראות טוב.
וזה בגלל הדחיות שחוויתי בגיל המוקדם יותר.
אני לא יודעת אם זה ישתנה או איך לשנות את זה, אבל אני בהחלט רוצה שיהיה בי יותר, אני בהחלט רוצה להאמין שכבר יש בי יותר.
תודה על התגובה שלך, חיזקת בי דברים שידעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחסוי19/05/2008
אני לא יודעת מה לעשות אבל חמותי משגעת אותי, לא בגלל שהיא רעה אלא אנחנו גרים באותו בלוק והיא כל הזמן באה, אין פרטיות, ואני מסבירה לבעלי שרע לי אבל הוא אומר שאין מה לעשות, יש לי תינוק קטן וזה מאוד מפריע אנחנו כל הזמן רבים ואני כל הזמן בוכה ומתחננת שנעבור, אבל כלום , אני כבר חשבתי להתגרש, זה ממש נמאס לי, אני כ ל הזמן לחוצה שהיא תכנס, וניסיתי להסתדר איתה אבל היא לא מבינה, אני משתגעת....רעה לי לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברי אִתה. הסבירי לה את מצבכם
יהודית ברגמן19/05/2008יקרה, ליבי איתך. אבל אסור שבעיה עם החותנת תגרום לבעיה ביניכם כזוג. מה בעלך אשם?
הדרך הכי מוצלחת היא פשוט לתקשר. נפלא שיש בך התבונה להבין שהיא לא פועלת מתוך רוע, כך תהיי רכה אך ישירה, אסרטיבית מכבדת ולא פוגעת בשיחה. ברוח טובה ולא בריב, תסבירי לה שאת מאוד אוהבת אותה, נעים ונחמד לך בקירבתה, אבל את גם זקוקה למרחב. אתם זוג צעיר שמאוד חשובה לו האינטימיות והפרטיות. תסבירי מהי התחושה שאת לפעמים לא לבושה, עסוקה או נחה ומלחיץ אותך שמישהו עשוי להיכנס בלי להודיע וכשאת בעצם לא ממש פנויה אליו. תסבירי שאת רוצה בביתך להרגיש "בבית" ולא תמיד להיות מוכנה לביקור.
אולי בעלך יסכים לדבר ולהסביר לה את זה שהקירבה הפיסית לא צריכה להיות מעיקה ומנג'סת. אתם רוצים לגדול לבד. לעשות אפילו טעויות ולהתמודד.
וכשהיא תרצה לבקר - שתרים טלפון כדי לבדוק אם זה מתאים לך/לכם. תודיעו לה שזה הצורך שלכם כדי להשאר בשכונה ואתם מבקשים שתכבד את רצונכם לפרטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי19/05/2008בהתחלה חשבתי שהיא עושה את זה לא מרוע, אבל עכשיו אני בספק... אמרתי לה שהיא לא נותנת לנו פרטיות ואנחנו כל הזמן רבים בגללה ובסוף נתגרש למרות שאני אוהבת את בן שלה, והיא במקום להגיד שהיא תתן לנו פרטיות היא אמרה לנו שאם אנחנו רבים אז גם ככה נתגרש.. היא מרכלת עלי עם השכנים ,היא מבקרת אותי על איך שאני מאכילה את התינוק ,מחטלת ... היא מצטרפת אלינו לכל יציאה שלנו..וכשאני יוצאתם זה היא כל הזמן על המשמר, את חושבת שזה מטוב לב... אני לא יכולה להבין אם זה מטוב לב או לא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך?שירי18/05/2008
יכול להיות שההרגשה הזו שגברים מעוניינים רק במין נובעת מהתגוננות, אולי ההערכה העצמית שלי אינה שלמה.
אני גרה בבאר שבע, ואני לא סטודנטית, רוב הגברים שאני יוצאת איתם, או לפחות שיצאתי איתם עד כה היו סטודנטים, אני מרגישה שאני צריכה להרגיש פחות מהם כי אני לא סטודנטית, אף על פי שאני יודעת שאני אינטיליגנטית, והמרחק ביני לבין האוניברסיטה הוא התחום הכמותי בפסיכומטרי:)
ויכול להיות שאיבדתי את היכולת לבחור בגברים בגלל ההרגשה הזו שאני לא סטודנטית, אני פחות מהם, כמו כן הסטיגמה שיש על באר שבע ועל בארשבעיות בפרט גם היא מפריעה... ברגע שאני אומרת שאני בארשבעית אני מקבלת כמעט תמיד את אותה התגובה. (שלילית)
אולי סיבה נוספת היא שאני פוגשת את הגברים הסטודנטים בפאבים סטודנטיאלים. אין לי דרך אחרת לפגוש אותם מאחר ואני לא נמצאת במסגרת הלימודית.
ובפאבים האוירה מלאת האלכוהול היא מינית מלכתחילה כך שכבר מראש מי שמתחיל איתי לא רואה בי פוטנציאל לחברה אלא לשותפה לאותו לילה.
זה מה שהיה עד עכשיו, אני לא מכירה זוגיות... אני לא יודעת איך עושים את זה.
איך אני מנתבת את העניין לכיוון זוגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי, ראי מענה תחת הכותרת "גברים
יהודית ברגמן19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבריםשירי18/05/2008
אני בת 25.
רוב הגברים, בעיקר אלה שאני מעוניינת בהם מעוניינים בי רק בתחום היצרי, המיני.
למעשה לא היה לי חבר שרצה אותי באמת.
אני לא חושבת שזה קשור לאינטליגנציה שלי, אני לא בטוחה למה זה קשור, אני מקרינה מיניות את זה אני יודעת כי זה מה שאומרים לי כל הזמן, אבל אני חושבת שכיף איתי, אני חושבת שיש לי הרבה להעניק. אני חושבת שאני נהדרת.
בעברי הייתי ילדה מאוד לא יפה, ספגתי רק דחיות, אני הייתי מציעה חברות לבנים שחיבבתי (כמה מהם פגשתי לאחרונה, הם רצו אותי עכשיו:) ) אבל אז נדחיתי על ידם.
עד גיל 21, השתנתי מאוד מבחינה חיצונית, גם פנימית, מבחינת ההערכה העצמית.
אבל אני עדיין לבד. אמנם גברים לא דוחים אותי, אבל הם לא רוצים קשר רציני.
אני מסרבת להאמין שכולם חלאות שמעוניינים אך ורק בסקס. פשוט משהו כאן לא עובד כמו שצריך.
והנה אני רוצה להתייעץ בקשר לגבר מסויים. הוא קטן ממני בשנתיים. אני הייתי בת 21 כשנפגשנו, הוא לא משך אותי, אבל עדיין, למרות שהשתנתי חיצונית לא יכולתי להאמין שגברים מעוניינים בי, והוא היה מעוניין אבל בגלל הביטחון העצמי הירוד שלי, סיפרתי לעצמי שאני זו שמנצלת אותו. כלומר לפני שיתברר לי שהוא רוצה אותי רק בשביל מין אמרתי לעצמי שאני רוצה אותו בשביל מין, מעבר לזה הוא היה נורא ילדון ולא ממש רציתי אותו כחבר.... הוא היה בקושי בן 18.
וזה מה שהיה. קשר מיני, אומנם לא קיימנו יחסים אבל עשינו הכל חוץ מ...
והנה עכשיו חודש הקשר. אני רוצה אותו, אני רוצה אותו באופן רציני.
אין לי מושג איך עושים את זה. איך אני אמורה להתנהג שזה הרושם שהוא יקבל.
הוא הגיע אלי מרחוק, הוא נסע עד אלי, יצאנו וכשחזרנו הביתה ישר התחלנו להתגפף. אבל לא קיימנו יחסי מין.
והנה, הוא לא מתקשר אלי, הייתי צריכה לבקשר שיתקשר יום אחד, הוא התקשר אבל רק פעם אחת, כל התקשורת ביננו היא מאוד קצרה, והיא דרך האינטרנט, דרך הפייסבוק.. וזה נורא..
אני מאוד בודדה. מעבר לבעיית התקשורת שמתבצעת רק דרך המחשב, אני חושבת שגם הוא השתנה.... כלומר אני לא בטוחה שהוא רוצה משהו רציני באופן כללי, אבל אני לא יודעת... יש לי בעיה.....
איך לשפר? מה לעשות? איך לעשות?
אני באמת חושבת שאני זקוקה להכוונה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גברים יחושו מה שתשדרי להם.
יהודית ברגמן19/05/2008שירי יקרה, גברים יחושו מה שתשדרי להם. במה שתאמיני - זה מה שתשדרי.
הכל מתחיל בראש וכשתבטחי בעצמך, וההערכה העצמית שלך, מעבר למראה החיצוני, תשתפר ותקבל ביטוי, תוכלי ליצור קשר אמיתי בלי הצורך הנואש להוכיח לעולם ולעצמך שאת נראית טוב, מושכת ומקרינה מיניות (שלא כבעבר), תפנימי שיש לך אינטליגנציה ותבונה טבעית למרות שאינך סטודנטית ויש בך משהו נוסף להציע לקשר אמיתי וטוב מעבר למיניות.
תחיי את חייך בעוצמה. תתפתחי. מצאי תחומי עניין שיעסיקו אותך. ישנם קורסים לתקשורת ויחסי אנוש. קורסים בתחום הביטוי העצמי והתפתחות אישית. תלמדי, צאי לטיולים, חוגים, הצגות אולי במקום העבודה תפגשי אנשים ראויים לקשר אמיתי ולא תמהרי להיכנס למיטה עם כל גבר איתו את נפגשת במועדונים שמלכתחילה נועדו לשעשוע מזדמן והתפרקות . זה לא המקום ליצירת זוגיות/ קשרים רציניים. שם לא יחפשו בך את הפוטנציאל להיות חברה. אולי זה ניתן לשינוי גם לגבי הבחור לו שידרת שאת רוצה סקס ועכשיו החלטת לבחור להיות איתו גם בקשר חברי. שוחחי איתו על הצורך שלך. ידעי אותו על מנת שיבין שאת רוצה ביותר ממגע מיני ואיפה הוא נמצא בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! מתעניינת בלימודי ייעוץ זוגיניתול17/05/2008
אני בת 24 לומדת שנה שלישית פסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן.
אני מעוניינת מאוד ללמוד ייעוץ זוגי. ברצוני לשאול מספר שאלות:
1. היכן נתן ללמוד ייעוץ זוגי?
שמעתי ברדיו על מכללת ארבל, האם זהו מקום נחשב ומוכר? אם לא, אשמח לשמוע עם מקומות מוכרים ונחשבים.
2. מהם בד"כ תנאי הקבלה?
האם נתן ללמוד ייעוץ זוגי עם תואר ראשון בלבד?
אינני מעוניינת ללמוד תואר 2 בפסיכולוגיה, גם אם הייתי רוצה, הממוצע שלי עומד על 88-89 כך שלא אתקבל, וגם אני לא ממש רוצה לעשות מתא"ם.
3. מהו משך הלימודים ד"כ?
אשמח אם תענו לי על שאלותי,
בתודה ובברכה, קרן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי יעוץ זוגי
יהודית ברגמן18/05/2008ניתול יקרה, אין זה מעיסוקו של פורום זה לתת מענה בייעוץ והכוונה ללימודים. נסי לברר באוניברסיטאות, באינטרנט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיות קשהטוהר17/05/2008
יש לי חבר כבר חצי שנה. בתקופה האחרונה אנחנו נפרדים הרבה מאוד והוא כל הזמן מצוברך. אחרי שהוא מחליט לשים ליחסים שלנו סוף יום למחרת הוא מתקשר כולו געגועים ואנחנו חוזרים. הבעיה היא שזה קורה יותר מידי ולעיתים תכופות, אני מתחילה להגיע למצבים של בכי ולא טוב לי בקשר. אני רוצה לתקן את הקשר אני רוצה את כל הגעגועים של ההתחלה וכל היופי. בפרידה האחרונה שלי הוא סיפר לי שאני ההיתי הראשונה שלו ובעצם כל הזמן הזה הוא שיקר לי כי הוא התבייש. נראה לי שהוא רוצה לנסות עוד בחורות ובגלל זה אנחנו נפרדים כל כך הרבה. מה לעשות תעזרו לי. אני ממש אוהבת אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להחזיר את החברות לנקודת התחלה
יהודית ברגמן18/05/2008טוהר יקרה,
במקום לעסוק בניחושים, בררי איתו ועם עצמך מה גורם לפרידות. בכל מקרה, ולמרות האהבה, אם לא טוב לו ולך בקשר – כנראה שהוא לא צריך להימשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נמשך לאישתי....אייל17/05/2008
אני ואשתי נמצאים במשבר ומאד קרובים לפרידה....אנחנו נשואים בקושי שנה וחצי...ומכירים בקושי 3 שנים...בהתחלה היינו הכי מאוהבים בעולם,והייה הרבה משיכה...אבל זמן קצר לאחר הנישואין, המשיכה אל אישתי ירדה מאד, עד למצב שכמעט ואיני נמשך אליה כלל..אני לא מפסיק להסתכל הצידה,וכל הזמן מפנטז על אחרות אבל עדיין לא עשיתי כלום, יצא לי להסתובב לא מעט בצאטים ולסייבר אך לא מעבר.היו לנו הרבה משברונים עד עכשיו,אבל לפני כמה ימים עברנ משבר שפשוט שבר אותנו,ואמרתי לה שאני לא מרגיש כמו פעם,ושכבר זמן ארוך שהאהבה דועכת בעיני...היא מאוהבת בי ולא רוצה שניפרד..אני ממש חסר אונים ולא יודע מה לעשות...שנינו מאד צעירים בני 25 היא לא נראית רע בכלל...אני לא אומר לה את עניין המשיכה המינית כי אני לא רוצה לפגוע בה כמו שכבר נפגעה כשאמרתי לה שאני כבר לא אוהב ותה כמו פעם..אנחנו שוכבים פעם בחודש וגם אז זה לא מתחיל ממשיכה,אני מוצא עצמי מאונן הרבה וגם מעדיף את זה...אשמח לתגובה ותודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתחלה זה נשמע כמו בעלי
לינדה17/05/2008כי גם אנו על סף פרידה אחרי משברונים קצרים ואחרי שנה וחצי של נישואין וגם אנו שוכבים פעם בחודש.......אבל יש כמה הבדלים שלא נראה לי שהיה אור שאני נראית לא רע בכלל למרות שלא אמר את ההפך
וגם הוא לא אמר לי שכבר לא אוהב אותי
בהתחלה באמת חשבתי שבעלי כתב את זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאד קשה
אייל17/05/2008זה משבר מאד קשה שגרם לי לאמר לאשתי שאני לא אוהב אותה ושאני לא נמשך אליה...זה היה ממש אחרי ימים של סבל שבסופו של דבר מצאתי את הדרך לאמר לה הכל...
מעניין אותי באיזה צד את בכל העניין...האוהב והרוצה או ההיפך?
את מרגישה שכבר אי אפשר אחרת? שאי אפשר לתקן? בני כמה אתם? סליחה על כל השאלות סתם מנסה למצט דברים שדומים שאולי יעזרו לי להבין ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשיכה
יהודית ברגמן18/05/2008אייל יקר, ירידה בתשוקה המינית מוכרת וסביר שאחרי זמן מה אינה לוהטת כבתחילה. אבל אצלכם נראה שזה מצב קיצוני. השאלה אם אתה אוהב אותה ואם טוב לכם מבחינות אחרות. אם אתה רוצה להמשיך לחיות עם אשתך וזו הבעיה היחידה לחיים משותפים – ניתן לפנות לטיפול ואבחון עם יועץ מה הבעיה. אולי היא בך ולעולם לא תשׂבע מאישה אחת ובזה צריך לטפל. אם המשיכה המינית אינה הבעיה היחידה וגיליתם שאין עניין לחיים משותפים אז עדיף לסיים את הקשר כשהנכם עדיין צעירים, ללא ילדים ויכולים להתחיל חיים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בגדה?אדם16/05/2008
לפני 22 שנה אשתי בגדה בי עם גבר אותו הכירה במקום העבודה. הדבר נודע לי רק לאחר שבעה חודשים ומיד התגרשנו. אשתי עברה להתגורר עימו ולאחר 6 חודשים הם נפרדו. מאחר והיה לנו ילד בן שנתיים וחצי אותו רציתי לגדל יחד עם אשתי, חזרנו לחיות ביחד ונשאנו בשנית. לדבריה, בגדה בי מאחר וכבר לא היו לה פרפרים בבטן, החיים נראו לה שגרתיים מדי וכיו"ב.
לפני מספר חודשים בקרתי בסלקום לברור בנושא החשבון ונודע לי כי ממספר הטלפון שלי (לאשתי אין קו נפרד אלא 2 מכשירים על אותו מספר) נוצר קשר למספר טלפון מסויים אשר אינו מוכר לי וכי סך השיחות איליו היה הגבוה ביותר - שעה ורבע בחודש האחרון בלבד. בנוסף, התקשרה איליו גם מהטלפונים של הבנים וגם מקו בזק וכן, ממקום עבודתה. מדובר באדם הקשור בקשרי מסחר עם מקום העבודה של אשתי המנהל עסק פרטי והרוכש ממקום עבודתה מוצרים. הוא נמצא במרחק של כ 70 ק"מ ממקום מגורינו, צעיר בעשר שנים מאשתי, בעל משפחה, ילדים משלו וכן, הוא ואשתו מאמצים ילדים ממשפחות הרוסות. אדם זה, עסוק בעבודתו מבוקר עד ערב ואשתו עובדת עימו בעסק המשותף. בנוסף, הינו מקדיש זמן גם לגידול הילדים. מיד בקשתי מסלקום ומבזק להוציא פלט שיחות של השנה האחרונה. התברר לי כי בחודשים האחרונים אשתי חייגה אליו כמעט מדי יום מספר פעמים (לעיתים 7-8 פעמים) משך השיחות היה בין 12 שניות (כנראה שלא היה יכול לדבר עקב עומס בעבודה או בגלל קרבה לאשתו) ולעיתים משך השיחה היה מספר דקות. אשתי אינה עובדת בימי שישי ואני עובד עד שעת שעת ערב מאוחרת. רוב השיחות היו בימי שישי או בימים בהם הייתי בקורס בתל אביב. בנוסף, גיליתי מספרי טלפון של 2 צימרים אשר משך השיחות אליהם היה מספר שניות (די בכדי לברר האם קיים חדר פנוי) ראוי לציין שאין לי מידע לגבי שיחות אשר בצעה ממקום עבודתה. אחד הצימרים נמצא במרחק 5 דקות נסיעה ממקום העבודה של אשתי ואילו השני במרחק 15 דקות. השיחות בוצעו בימים בהם הייתי בתל אביב או בימי שישי בזמן היותי בעבודה. כי אשתי הייתה ממש אובססיבית לדבר עימו והדבר מעיד כי חשבה עליו רוב שעות היום. לפני הגילוי, אמרה לי אשתי כי חיי הנישואין שלנו שגרתיים מאוד וכי הייתה רוצה לחיות בנפרד. לאחר מכן, התחרטה ואמרה כי שום דבר טוב לא מחכה שם בחוץ. לאור חשדותיי, התקשרתי לבחור אותו הנני מכיר אישית ושאלתיו מה קורה בינו ובין אשתי. הוא טען כי מדובר ב"פלירט טלפוני בלבד - דבר אותו עושים כולם" אמרתי לו: אל תתן לי לחיות עם אישה בוגדנית. הוא מיד הציע להפגש עימי, עשה מרחק של 70 ק"מ כדי לשוחח עימי. הוא נדהם מפלט השיחות ואמר כי הוא ממש לא האדם המתאים לניהול רומן וכי בסך הכל היה מדובר בשיחות על הבעיות שלו וכן על שיחות בענייני חולין ותו לא. שניהם מכחישים כל קשר רומנטי ולשניהם אין הסבר מתקבל על הדעת לגבי השיחות לצימרים. אשתי מכחישה כי התקשרה אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אדם16/05/2008כתבתי כאן לפני מספר חודשים אך מאז גיליתי פרטים חדשים והם מצויינים בגוף ההודעה. אנו נמצאים בהליך של טיפול זוגי אך לצערי, קיים בי חוסר אמון עמוק כלפני אשתי ואיני מסוגל לחיות עם הידיעה שאולי בגדה בי פעם נוספת. היא אינה מכחישה כל קשר מיני וכך גם הבחור. לאור כל ממצעי, הנני בטוח כי הם משקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לבגוד
תות17/05/2008לפעמיים שגרת החיים וחוסר בתקשורת בן שניי אנשים גורמת ליצור קשר עם אדם אחר במיוחד נשים
אך לפעמיים זה רק שיחות אולי זה משהו שחסר לאישתך אבל בגידה זה כבר פגיעה בתא המשפחתי תעשה סדר במחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע את דעתה של דורית כהן
אדם19/05/2008לדורית שלום רב,
אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצורך בריגושים
דורית כהן21/05/2008ערב טוב, אדם.
אני שואלת את עצמי מה בעצם אתה מבקש?
האם היית רוצה שאעזור לך להוציא משפט על אישתך ואגיד לך שלאור הסימנים שציינת סביר להניח שאשתך והגבר עליו כתבת כן נפגשו גם לצורך סקס? על כך יכול רק בלש פרטי לענות לך.
השאלה היא מה אתה היית רוצה - במערכת היחסים. כרגע נראה לי שכמו שכתבת - אתה לא מסוגל להמשיך לחיות איתה תחת החשד המעיק שהיא בגדה בך שוב.
אני יכולה לומר לך שאני מבינה את תחושתיך מבחינת האמון שנפגע. יחד עם זה, השאלה היא אם אתה אוהב את אשתך. כי אתה משדר כאן גישה השוללת את הצורך בחוויות וריגושים בתוך מסגרת הנישואין. יכול להיות שהיא כל כך חוששת מתגובותיך ועל כן לא יכולה לשתף אותך בשום פרט מן החוויות שהיא כנראה מאוד זקוקה להן. אולי זה כך בגלל העבר הבעייתי שכבר היה לכם כזוג, בו היא עזבה וחייתה עם המאהב תקופה מסיימת, ואין ספק שזה השאיר אצלך פצעים שכנראה עד היום לא הגלידו.
הבעייה היא שאשתך היא כנראה טיפוס הזקוק לחום ואהבה וריגוש ואולי גם סיכונים. השאלה היא אם אפשר לתת לצורך האנושי הזה לגיטימציה, ולחפש יחד פתרונות מסויימים שששניכם תוכלו לחיות איתם בשלום, כמו סדנאות טנטרה למיניהן, או סדנאות לצמיחה אישית. לחפש חוויות מעשירות המוציאות מן השיגרה אבל כאלה שאתם יכולים לעשות יחד, לא מאחורי הגב. אם היא היתה יכולה לקבל ממך קצת לגיטימיזציה זה היה מאוד עוזר לה לא להסתיר מפניך דברים.
בשלב זה אני חושבת שיהיה לכם קשה להתמודד עם המצב לבדכם, ואני ממליצה שתחפשו ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)