מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד רעשיר02/03/2008
אני בת 35 ונמשכת לטיפוס מסוג "הילד הרע" (אם זה המניאק או הנכה רגשית), כדאי לנסות "לתקן" אותו וזה מין סוג של אתגר בשבילי ושמתי לב שהרבה בנות נמשכות למי שרע אליהן למה קשה לי לאהוב את מי שרוצה אותי? בדרך כלל הם לא מושכים אותי פיזית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אבא שלך היה מניאק כנראה
שני02/03/2008את נימשכת לטיפוסים שאת מכירה את ההתנהגות שלהם
מילדות התנהגו אליך בבית כמו שהיום הגברים מתנהגים אליך. לכי ליעוץ ותבדקי למה את נמשכת אל הרעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוד בחיים–לתקן בעלי נכויות רגשיות
יהודית ברגמן10/03/2008שרון יקרה!
בגיל 35 הגיע הזמן לחשוב מה טוב לך ולא איך לתקן אחרים. מצד אחד ידועה התופעה שאנשים ציניים ורעים מצטיירים כאנשים חזקים ואולי לך יש משיכה לכאלה ואת מחפשת איש חזק ויכול להיות שאת נמשכת למי שלא רוצה אותך כי לא משלימה עם דחייה ומנסה להתחבב עליו. האם יתכן שזהו דפוס התנהגות מוכר לך מהבית מילדותך ואותו את שוב מחפשת – אב קשוח ?
נסי לדמיין אותך עם אחד שתאהבי וגם יתנהג אליך יפה ושמראש יידע להרגיש ולרגש, כמה קל יהיה לך כשלא תצטרכי לתקן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון כגורם מפריע בזוגיותב29/02/2008
שלום רב
אני נשואי 23 שנים
לאחר הנישואים אני הפסקתי לעשן ואישתי לא ומאז אני בויכוח מתמשך על כך איתה.
לאחרונה החריף המצב ויש נתק מוחלט ביננו לא מדברים וכעס גדול קיים אחד על השני
מבחינתי העישון של אישתי יוצר בי כעס וסלידה ואני מעיר הערות נרגזות, ומבחינה פנימית אני מרגיש גועל להתחבק ולהתנשק ואף ירידה במשיכה המינית. אישתי לא מוכנה להפסיק לעשן בשבילה כהגדרתה זה לקחת ממנה את הכבוד ואת הביטחון העצמי.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון שפוגע בזוגיות
שני02/03/2008אמרת לאשתך מה שסיפרת לנו? שמבחינה פנימית בגלל העישון שלה והריח אתה סולד מרגיש גועל להתחבק ולהתנשק ואף ירידה במשיכה המינית? אם אמרת לה והיא ממשיכה. אז לא אתה המזלזל בה.אלא היא שמזלזלת ביחסים ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלכלה בזוגיות שנייהדני29/02/2008
אנו יוצאים שנתיים יחד זוגיות שנייה שנינו גרושים אני שנתיים היא כ8 שנה , אחרי חצי שנה עברנו לגור יחד בבית אחר שהשכרנו ואז התחילו הבעיות...למרות שהסכמנו לפני זה כמה כל אחד משתתף בשכירות ובכלכלה...אחרי כמה זמן כחודש ימים אמרה לי שאינה יכולה לשלם את משסוכם .
הסכמתי ללא ברירה...בגלל מצבה הכלכלי הגרוע עזבנו את הבית שהשכרנו וכל אחד חזר לבית.
כעת מערכת היחסים ממשיכה כמה ביקורים בשבוע...היא כל הזמן יש לה טענות למה אני לא עוזר לה כלכלית..למה אני לא משלם חלק מהחשבונות שלה..למה אני לא מכסה את המנוס שלה ...
נופש היא רוצה לצאת לנופש אבל אינה מוכנה להשתתף ...לדעתה רק הגבר צריך לשלם
מה דעתכם על אייך צריכה להיות מערכת יחסים בזוגיות שנייה ודעתכם על משקורה עכשיו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נשמע רע מאוד..
רותי29/02/2008לדעתי היא פשוט מנסה לנצל אותך. אני מכירה אנשים נשואים שלכל אחד יש לו חשבון משלו והם לא מבקשים טובות כל הזמן כמו חברתך. לדעתי תשוחח עימה על כך שהדבר אינו מקובל עלייך במידה והיא לא תסכים אז תלך, יש הרבה דגים בים שהם לא נצלנים כמוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכלה בזוגיות שנייה תשובה לרותי
דני02/03/2008רותי תודה לך על תשובתך...האם עוד משהוא יכול לתת לי תשובה ורעיון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע כמו מישהי נצלנית
שני03/03/2008אבל אתה הוא זה שמכיר אותה הכי טוב. יש לה כסף? היא מנסה לסחוט אותך? היא חוסכת את כספה ובינתיים מנסה לחיות על חשבונך? אם התשובות חיוביות - תן לה בעיטה בישבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטחון וזוגיותשיר29/02/2008
האם לאנשים עם חוסר ביטחון לא הולך בזוגיות? כלומר אילו שהתחתנו או נמצאים בזוגיות יציבה הם תמיד בעלי ביטחון עצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזוגיות בריאה: קודם כל אהבה עצמית
שני02/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שיר02/03/2008ואם אני שונאת את איך שאני ניראית? אני מכוערת שחורה ושמנה, אם הייתי יפה היה הולך לי והייתי נשואה אבל אלוהים שונא אותי והביא אותי כמפלצת שאפחיד את כולם עם הכיעור שלי ושאף גבר לא ירצה להביא איתי ילדים כי הם יצאו מכוערים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטחון עצמי וזוגיות
יהודית ברגמן10/03/2008שרון יקרה!
את כותבת עם המון תסכול. בטחון עצמי טוב לכל תחום וכשאין - מחפשים בתוכנו את השלילה ובמה האני לא בסדר ומתמקדים ומגדילים ונתפשים לזה. לא כל הגברים יפהפיים ורובם בזוגיות. גם לא כל הנשים יפהפיות ורובן בזוגיות.
שרון יקרה, הכל בראש. ואם את תופסת את עצמך ככזו מכוערת ומבטלת את כל התכונות האחרות ושמה את זו בראש, איך את חושבת שאחרים יראו אותך? תפעלי להיראות טוב יותר ותבליטי את התכונות הטובות שבך. תחשבי על עצמך באור חיובי, תקריני לעולם את יתרונותיך ורק כך תמגנטי אליך, כי מחשבות שליליות לא פיתו אף אחד לרצות בך. כשתאהבי את עצמך על מה שהנך ועם מה שהנך .. תתפני לקבל אהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל27/02/2008
אני ובעלי נשואים 3 שנים. לאחרונה הוא לא מעוניין לשכב איתי. הוא מעדיף לראות טלוויזיה או כל דבר אחר על פני ללכת לישון איתי ביחד. אני מרגישה פגועה וגם מאוד זקוקה לסקס. מה עלי לעשות?
דיברתי איתו כמה פעמים לא עזר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל נמנע מתקשורת או סקס עם האשה
אלה28/02/2008סיגל. לי זה קרה, אבל אחרי 20 שנות נישואים. לכם זה מוקדם מידי. תנסי לברר עם בעלך למה הוא הפסיק להתענין בך,,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה לחשוב מטר קדימה
שני03/03/2008ולקחת לעצמך צעצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואים 3 שנים והבעל איבד עניין מיני
שכן טוב03/03/2008שלום סיגל
יובש מיני מכחיד זוגיות בפרט אם זה לא הדדי וצד אחד מעוניין יותר. האם כך היה מתחילת הזוגיות הקצרה, או שרק לאחרונה? האם הוא פשוט עייף? האם אין גיוון ? דברו על זה. תציעי ללכת ליעוץ ואם לא עוזר , תשאלי אותו אם את יכולה להעזר במאהב. אני פה בשבילך סיגל~
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ זוגיגלי24/02/2008
היי, אני נשואה מזה 9 חודשים וללא ילדים. אני ובעלי בגיל 29-30. יש לנו קצת בעיות בזוגיות. בעיקר בעיות תקשורת ואנחנו לא יודעים לריב,כמו כן אני מרגישה שהוכל זה בעיקר בגלל השוני באופי שלנו והשקפת החיים.
אני יותר פסימית לגבינו מאשר הוא, וחשוב לפני שמביאים ילדים לנסות טיפול זוגי. שמתי לב שיש כמה מטפלים ושיטות טיפול, איך נידע לפנות למטפל הנכון ולשיטה שתתאים לנו ולצרכינו?
אם אוכל לקבל תשובה,מה ההבדל בין מטפל זוגי מוסמך ,לפסיכולג קליני ולפסיכותרפיסט? ומה זה בדיוק אימאגו ומתי זה יכול להתאים?
תודה ואשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת יועץ זוגי
דורית כהן25/02/2008היי גלי,
ראשית, חשוב מאוד לעשות זאת בהקדם
מטפל זוגי מוסמך - תבדקי מוסמך מטעם מי! יש כיום קורסים בני 10 מפגשים שמתיימרים להסמיך "מטפלים" ללא השכלה פורמלית בתחום מדעי ההתנהגות, ולהעניק להם תעודת "מטפל זוגי" - בידקי היטב!
ה"מוסמך" היחידי שאני מכירה זו האגודה לטיפול משפחתי שמקפידה מאוד על תהליך ההסמכה ומקבלת לאגודה רק מטפלים מנוסים, ממקצועות מדעי ההתנהגות - תואר שני לפחות - שלמדו במכוני טיפול משפחתי כמה שנים ועמדו בהמון דרישות.
פסיכולוג קליני יכול לעסוק גם בטיפול זוגי ורובם עושים זאת, וכאן את על קרקע בטוחה במישור הפורמלי לפחות.
פסיכותרפיסט - לרוב הכוונה לעובדים סוציאליים שהוכשרו בתחום הפסיכותרפיה - אבל עלייך לבדוק כל מטפל ולשאול על הרקע הלימודי שלו ואיזה תואר יש לו, כי גם ב"תואר" ההוא משתמשים לרעה, בלי שיש מאחוריו לימודים רשמיים.
לגבי אימאגו - זו אחת הגישות היותר מוצלחות לטיפול זוגי ומטפלת במיוחד בקשיי תקשורת, כך שזה נשמע מתאים למה שאת מתארת.
יחד עם זה - בכל גישה טיפולית - ובכל תחום מקצועי - יותר חשוב להתחבר למטפל בהיבט של כימייה, תחושה שהוא מבין אתכם וקשוב אליכם, ומסוגל גם להיות ישיר ולאמת אתכם מול דברים שהוא רואה, לא רק להיות נעים איתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית תודה
גלי26/02/2008על התשובה המפורטת.
לגבי כל המטפלים ששאלתי למעלה. התכוונתי לכאלו שמפורסמים בשירותי בריאות כללית ופניתי אליהם דרך הקופה. השאלה אם אלו שנותנים שירות דרך הקופה הם "בסדר" לפי מה שתיארת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניחה שהם בסדר.
דורית כהן26/02/2008אינני יודעת מהו תהליך המיון והפיקוח, אבל נראה לי אינטואיטיבית שאת יכולה לסמוך שקופ"ח דורשת את כל התעודות ושמה קריטריונים מקצועיים גבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהצביה23/02/2008
שבת שלום.
אני נשוי למעלה מעשר שנים ולאחרונה יש ביני ובין אישתי חיכוכים בכל מיני שטחים ,
כרגע לא משנה על איזה נושאים .
מה שאני רוצה לשאול ולקבל הצעות ורעיונות איך משכנעים את אשתי להודות בנושאים / שטחים שהיא לא צודקת ופועלת לא נכון גם אם אומרים לה זאת (גם אני) אנשים אחרים + בעלי מקצוע .
אשתי אף פעם עד היום לא הודתה שהיא טועה או טעתה או ביקשה סליחה על משהו שהתברר שלא עשתה נכון ובסדר היא פשוט שותקת וממשיכה קדימה ולא לומדת מהשגיאות שלה .
אין אצלה בלקסיקון , סליחה טעיתי אלמד ואתקן מהשגיאות שעשיתי , אעשה חשבון נפש , אתם צודקים הדרך שלי לא הייתה נכונה וכו"י .
אשמח לקבל הצעות / רעיונות איך מזיזים אותה מהקטע הזה .
תודה
יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכו של מי נכונה יותר..?
יהודית ברגמן24/02/2008יפים יקר!
ביקשת מענה כללי כיצד לשכנע את אישתך להודות בטעויות. האם באמת היא זו שתמיד טועה? ואם כן, האם שקלת מה מידת השיכנוע שלה בטעות? אולי אתה, פרדי, הוא זה שלעיתים טועה ולא מודה? אולי היא עומדת על דעתה והסיבות לכך מוצדקות, אך הטעמים עימה ולא מסבירה? יתכן והיא אכן לא רואה שאחרים מלבדה פותרים נכון יותר וזווית הראייה שלה, לדעתה היא היא הנכונה? אולי נסיונות חוזרים ונישנים להוכיח אותה על טעויות רק מציקים ויוצרים התנגדויות והתבצרות בהן? אולי נסיונות חוזרים לשלוט ולשבור לה את מסך ההגנה והכבוד אוטמים אותה יותר לקבל את דרכך, והדרך להגיע לליבה היא רק בדוגמא אישית וחשיפה אמיתית של מה שמעיק. אולי נכנסת עמוק מידי לסיחרור של הצודק ואינך משאיר לה שביל הגנה. נסה לנמק ולפרט יותר וננסה פה לפרוס נושא נושא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי זאת...רונית21/02/2008
עזבתי את המאהב שלי, היינו בקשר שלוש שנים ומזה כחצי שנה אנחנו שוכבים.
אני מודעת לכך שאני אוהבת את בעלי והקשר עם המאהב נוצר בעקבות חסך מיני עצום עם הבעל שנתן לי תחושה שאני לא מספיק מושכת.
בעלי מאוד אוהב אותי אך אני מרגישה שהוא אוהב אותי כאחות ולא כמאהבת. אנחנו נשואים שנים רבות+ילדים. הצעתי לו מספר פעמים ללכת ליעוץ זוגי, אך הוא מסרב בטענה שאין שום בעיה.
הסקס עם המאהב מדהים, הכי טוב שהיה לי אי פעם (שכבתי רק עם בעלי).
השבוע החלטתי לסיים את הקשר. ראשית כל הרגשתי שאני מתחילה לקנא לו ולאישתו, ולא מתאים לי קשר ריגשי-זה "כבד" לי מאוד. הקשר נוצר לאחר חברות (אנו גרים באותו איזור) הוא טען שהוא מאוהב בי, ובאמת האמנתי לו. בנוסף הוא טען שהיו לו קשרים עם נשים אך אני היחידה שאיתה הוא שכב. הוא גם טען שהוא אוהב את אישתו למרות שאני רואה אותם יחדיו הם לא ממש מתקשרים אחד עם השני.
נמאס לי להתעסק עם זה. בא לי להשקיע בבית. ביקשתי ממנו שנפסיק את הקשר לגמרי, הוא ביקש שנישאר רק חברים אך סירבתי.הבעיה היא שאני רואה אותו המון ואני מתגעגעת לריח שלו, לשיחות ובעיקר לסקס. אני מפחדת להתפתות לחזור. הוא כל הזמן אומר לי שכולם בוגדים ושבעתיד בטוח אני אנהל רומן עם מישהו אחר כי קשה לחיות בזוגיות אחת כ"כ הרבה שנים.
מה עושים הכל כ"כ מסובך לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעסקות עם מאהב כפתרון לחסך מיני
יהודית ברגמן24/02/2008רונית יקרה, ראשית את המילים החכמות שלך אני רואה לנכון לצטט כי הן המענה לשאלתך: "נמאס לי להתעסק עם זה. בא לי להשקיע בבית. ביקשתי ממנו שנפסיק את הקשר לגמרי, הוא ביקש שנישאר רק חברים אך סירבתי." טוב עשית. אני לא מסכימה שקשה לחיות בזוגיות הרבה שנים כדבריו, ועובדה שאת עדיין אוהבת את בעלך. הנחתו שכולם בוגדים היתה לשכנעך להמשיך לשכב איתו. נכון, אלו שלא רוצים להתאמץ להשקיע להעצים ולפתח יחד מערכת יחסים עמוקה וטובה אחת , מפזרים את האנרגיות הטובות לכל הכיוונים רק לא לזו שבבית. כשתביני שהשקרים והבגידות פוגעים באיזון הדק בינך לבין בעלך האהוב, יהיה לך קל יותר להפרד מהמאהב, תחזרי ותגווני בבית, תיצרי אווירה ושיחות ופיתויים כאלו - שלפתע תגלי אוצר גלום גם במיניות והמשיכה של בעלך ותהיי שלימה ומלאה. לגבי הליכה ליעוץ מיני או מציאת סדנאות זוגיות - אם את מבקשת מבעלך שתלכו, הוא צריך להבין שכן, לך יש בעיה עם זה, גם אם לא חמורה, אין להתעלם ולהמתין שתחמיר. את מבקשת לשניכם לצאת מהשיגרה, לחיות את הזוגיות והמיניות בעוצמה חשק וגיוון. אחרי שנים של יחד וזה לגיטימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך...
רונית26/02/2008ראשית תודה על היעוץ. שקלתי רבות את מילותייך ואני מזדהה עימן.
הבעיה היא שאני חשה קושי רב, אני רואה את המאהב כמעט באופן יום יומי. ואני "מתה" לשכב איתו שוב כי זה כ"כ כיף ומהנה.
המאהב מבחינתו כמעט ולא מתייחס אליי, הוא האמנם מדבר איתי מעט, אך לא מנסה ליצור שוב קשר. זה גם דיי פוגע, למרות שביקשתי ממנו בפרידה לא ליצור עימי כל קשר.
עם בעלי עדיין לא שכבתי כי לא בא לי להתמודד שוב עם כל הקשיים שנוצרו בסקס. לעומת זאת ביחסים בינינו השתפרו והוא מרבה לחבק אותי ולהראות לי אהבה.
איך מתגברים על התשוקה חסרת המעצורים למאהב? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
רונית26/02/2008האם הגיוני שהמאהב באמת פיתח אליי רגש, כפי שטען או שהייתי מבחינתו רק סקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש לא חשוב. הגעת להחלטה- זהו!
ירדנהJ27/02/2008חיזקי ואימצי. תוציאי לך מהראש את כל הדילמות. גמרתם ודי וכל היתר לא חשוב. לכי קדימה תשקיעי בזוגיות ואל תלכי שני צעדים אחורה . זה ששכנך לא מחזר יותר מלמד שהוא קלט את המסר ותפסיקי לחפור להתחרבש ולחפש רמזים. די!!!!!!!!!!! תכבדי את ההחלטות שלך ואת עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה על התגובה אך...
רונית27/02/2008זה קשה מנשוא. אני רואה אותו בכל יום(המאהב) ואני כל יום אומרת לעצמי "אולי תתקשרי, זה רק סקס מה את כ"כ מתרגשת". הבעיה היא שקשה לי להתייחס לקשר זה כקשר מיני בלבד מכיוון שהיינו ידידים לפני הקטע המיני. הקושי הגדול במיוחד שעם בעלי מבחינה מינית לא כ"כ הולך לנו. ואני נורא אוהבת סקס וקשה לי לוותר על ההתרגשות שבקיום יחסי מין טובים. אני קרועה וממש נאבקת בשיניים למען המשפחה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולך סתירות. האם את בת מזל תאומים?
אסטרו-לוגית27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בררנות?שיר21/02/2008
אני בת 35 למרות גילי אני נמשכת לסוג מסויים מאוד של גברים סליחה על ה"רדידות" (מיזרחיים, כהים, יפים, חושניים כאלה עם קסם אישי). אני מנסה להימשך לסגנון אחר נניח בהירים, חנונים, שמנמנים וכל מיני ולא מצליחה, אני נעולה על הטעם הזה והמון גברים לא מושכים אותי בגלל המראה במיוחד כי עינין המשיכה הפיזית וכל עינין המיניות נורא חשוב לי, מה לעשות לחכות עד שיבוא אחד כזה שגם יהיה בטעם שלי וגם נורא ירצה אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה, לירון! אל תתפשרי לגמרי
יהודית ברגמן24/02/2008לירון יקרה! אף אחד לא מושלם ובחיינו ישנם הרבה פשרות. אך אנחנו אלה שבוחרים על מה להתפשר.
כדי ליהנות ממיניות בזוגיות טובה, בן זוגך צריך להיות מושך ולטעמך ועל החזות הכהה, חושניות וקסם אישי שחשובים לך - כנראה לא תתפשרי. לכן, אל תקפאי על השמרים, אל תמתיני. צאי ומיצאי את בחיר ליבך האחד והיחיד. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה...חשוברונית21/02/2008
אני בת 18 ויש לי חבר בגילי כבר כמעט שנתיים...עד שלב מסויים היה לנו טוב זאת אומרת עד השנה וקצת היה ממש טוב ובאמת האמנתי שאין דבר שיכול להפריד בינינו..
עד שהתחלנו לריב והתחילה לצאת הקנאה..ואני כנראה כן קנאית ומתעצבנת מהר..אבל הבעיה שהוא נותן לי סיבות..עד עכשיו הצלחנו להחזיק מעמד ולא נפרדנו למרות שהרבה פעמים דיברנו על זה..וכמעט ישמנו זאת..לפני שבוע רבנו ממש ולא דיברנו כמה ימים עד שאני באתי והשלמתי איתו..אמרנו שנראה מה יהיה ועד עכשיו היינו במצב לא ברור ממש.
הייתי אצלו ומישהי שלחה לו איזה הודעה לא מעניינת..אבל עדיין זה מעצבן..והוא כמובן אמר שהוא לא יודע על מה הוא מדבר ושזה סתם..אחרי זה ראיתי משהו שהוא רשם למישהי שהיא ילדה יפה בדיוק באותו יום..זה לא הפעמים היחידות שאני רואה שהוא מדבר עם בנות או שבנות מנסות לדבר איתו..אבל הפעם אני מרגישה שזהו..הוא כנראה באמת רוצה להמשיך הלאה ואני לא יודעת מה לעשות..כמובן שאני בכיתי והוא אמר לי שאנחנו לא ניפרד..אבל אני לא בטוחה שזה בא מהלב שלו..
אני חייבת לצייין שבכיתי בגללו המון פעמים אבל באותו יום שהייתי אצלו הוא בכה גם..
אני חייבת שתגידו לי מה לעשות כי אני כבר מיואשת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברות
יהודית ברגמן21/02/2008בת 18 יקרה!
את סובלת מקנאה והשאלה אם יש לכך הצדקה. לדבר עם חברים או חברות מותר לו, למרות שהוא חבר שלך אמנם אבל אינו בהסגר. יתכן והוא זקוק לשחרר מעט את הרסן. דברו על כך ולבנו את הנושא ללא מורא. רק את צריכה להרגיש אם את רוצה בהמשך הקשר או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשות =\
רונית21/02/2008בכל מקרה זה לא רק ההחלטה שלי...כי בנתיים אנחנו פרודים..אבל נגיד ונחזור אני מרגישה שזה לא יוביל לשום מקום ושעוד שבוע שוב אני יראה משהו שאני לא חושבת שצריך לקרות ושוב זה יתפוצץ..
הבעיה שאני לא יודעת אם פשוט לתת לזה לזרום..לנסות לעבור הלאה..או לחכות ולראות אולי יש דרך לסדר את העניינים..
אני לא יכולה לדבר איתו על זה..הוא לא מבין הוא תמיד חושב שאני טועה ושאני סתם מדמיינת..אבל אני ראיתי בעיניים שלי דברים..אומנם לא בגידה ..אבל לרשום למישהי שהיא יפה זה סוג של להתחיל איתה או פתאום לקבל SMS ממישהי שבחיים לא דיברה איתו זה גם משהו לא נורמלי...ושהיינו חברים הוא לא עשה כאלה דברים..יכול להיות שהוא כבר ממשיך הלאה אפילו בלי לשים לב..ולא אמרתי כלום בקשר לאהבה..אני אוהבת אותו..והוא אומר שהוא גם.. למרות שאני לא מרגישה את זה בזמן האחרון..
אני אשמח לתגובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבד במערכהלילי20/02/2008
שלום לך
אני בת 34. בהיריון ראשון. בן זוגי הינו בחור לא ישראלי (ולא יהודי) ואינו מתגורר בארץ. בתחילה היינו בקשר, מאוהבים. אני נסעתי אליו (מערב אירופה), הוא בא לכאן. עם הזמן ידעתי שאני רוצה ילד וגם אמרתי לו זאת. הוא היה בעניין. היינו מתאמים את המפגשים שלנו (פעם בחודש) לימי הביוץ. וזה קרה. אני בהיריון. דא עקא שמאז ההיריון אני פשוט לא סובלת אותו. מתנהג כמו ילד ולא כמו גבר שתומך בי, כמו כן התחלתי להבין ממנו שזה פתאום לא מתאים לו, ההיריון הזה, עד שלאחרונה הוא אמר לי שהפיתרון הטוב ביותר זה הפלה. אגב, בשבועות הראשונים כשסבלתי מהקאות ובחילות הוא לא היה רגיש מספיק כדי להבין זאת וכל הזמן התבכיין לי שאני לא מספיק נותנת לו תשומת לב (לא שולחת מספיק אס,אם,אסים) (ובקושי יכולתי לנשום מרוב הקאות....). החוסר רגישות הזו מצידו הורידה לי אותו מהעיניים וכמו שאמרתי - אני לא סובלת אותו אבל אני יודעת שאני רוצה את ההיריון. אני בת 34 וחצי ואין לי כוונה להעביר את הזמן עוד.
אנחנו לא מדברים כמו פעם והוא די מתנתק ממני.
אט אט אני מבינה שאני לבד במערכה הזו של ההיריון וכנראה גם הזוגיות וזה עושה לי עצוב ולעיתים אני לא יכולה לנשום מרוב עצבות.
אני לא יודעת עדיין מה ההשלכות של המעשה שלי. מה גורלו של הילד מבחינה חוקית, מבחינת הרשויות הדתיות (האבא הרי לא יהודי) וכל זה גורם לי ללחץ. אני רואה נשים בהיריון שלהן בני זוג שעוזרים להן ואני יודעת שאני אהיה לבד...
אחותי כל הזמן שואלת אותי: מה? את רוצה להיות אם חד הורית? כאילו שזה משהו מאוד מוקצה (האמנם?)
זה היריון ראשון וכל שכן להיות לבד - מפחיד אותי. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ציפית?! או שהיית מסונוורת.
מרים21/02/2008לא חשבת קדימה איך הילד יחיה בחברה ישראלית כגוי בלי אבא בלי אמא לידו כי צריכה לרוץ לפרנס
תחשבי איך את רוצה לראות את עצמך בעוד חמש שנים. עשר שנים. תקועה בלי בן זוג בודדה בלי אהבה עם בעיות פרנסה מסתובבת סביב עצמך עם ילד שלא הוכר על ידי אביו הנוכרי הזר הרסת את העתיד שלך ושלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון אישי
נעמה22/02/2008קודם כל הוא לא גוי! הוא יהודי! לפי ההלכה היהודית ילד נחשב יהודי אם האמא יהודיה. ולהפך עם האבא יהודי והאמא גויה הילד נחשב לגוי.
לדעתי כן תמשיכי עם ההריון. ואם את רוצה את הילד הזה לעצמך ושהוא יהיה רק שלך בלי שיום אחד תמצאי את עצמך בארץ זרה ובלי אפשרות לקחת איתך את הילד, כי האבא גם תובע משמורת
כדי למנוע את זה את פשוט צריכה לגרום לקשר הזה למות לבד.
לא בכעסים לא בפגיעות (כדי שהוא לא יחליט להתנקם בך וירצה גם את הילד) פשוט תתרחקי תהי קרירה. תני לו להבין שהאהבה נגמרה. שלא טוב לו כאן. שאין לו מה לחפש באזור שלך.
תאמיני לי שהוא יעלם
ואז אחרי שתלדי את הילד פשוט תעלמי גם את. תחליפי טלפון כתובת (אם את יכולה גם שם ושם משפחה.אבל זה קצת מסובך.)
אבל העיקר תתחילי להתרכז במה שהכי חשוב בילד!
תתחילי לדאוג לעצמך ולו.
בסהכ קיבלת מתנה. ואני הייתי שומרת על המתנה הזו מכל משמר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה היועצות אינן עונות ?
לילי24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת לבד במערכה. רוצה כך לתמיד?J
סיגל24/02/2008לילי, מוזר איך חשבת להכנס להריון ולא הכנת תכניות מגירה לכל מצב אפשרי כשבן זוגך גם אינו יהודי, גם לא חי בארץ ומתרועע אתך אחת לחודש, ולא נבחן בבגרותו מולך מעולם. לא באמת חייתם יחד ובחנתם זוגיות אפשרית. מאוחר מידי היום להכות על חטא, אך את צריכה כעת להרגע, ולחשוב הכי צלול שתוכלי, על איך היית רוצה לראות את עצמך מגדלת ילד/ה לבדך, בעוד 5 שנים. בעוד 10 שנים וכו' ולדמיין את כל הפרטים. איך מבחינה כלכלית תעמדי בזה, האם תרצי לפגוש גבר אחר במועד מאוחר יותר, האם הבדידות שלך לא תיגבר בגלל הנטל הכלכלי וההתעסקות לבד עם ילד בכל מצב - של חולי או בכלל ביום יום.. האם את חושבת גם עליו, חסר האונים שתלוי בחוזק והבגרות של אימו, או רק בעצמך שצריכה צעצוע ולא חושבת מטר קדימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור מעמיק מול עצמך
דורית כהן25/02/2008לילי היקרה,
אני מאוד מסכימה עם סיגל, הדרך בה קיבלתם את ההחלטה על הבאת ילד היתה כנראה לא ממש בשלה. הוא כנראה לא צפה מה זה אומר ולא הביא בחשבון שתהיי כה מרוכזת בהריון ולא פנוייה אליו, מה שמעיד על חוסר בשלות. כנראה זה היה יותר הצורך והיוזמה שלך והוא משום מה הצטרף, בלי לבחון זאת מול עצמו.
אבל כיום, אני מציעה ממש לעשות מה שסיגל הציעה לך - לבחון היטב את המשמעות עבורך של הבאת ילד לעולם ללא תמיכת בן הזוג הזה, אבל להיות עד עולם קשורה אליו בצורה מסויימת. הרי הילד יגדל וירצה לדעת מי אביו ואולי ירצה לקשור איתו קשר, וקורה לפעמים שבגיל ההתבגרות, כאשר מסתכסכים עם ההורה שמגדל, דורשים לעבור לגור עם האב, ובמצב הזה זה הרבה יותר מסובך. מבלי להסתכל על הער, אותו לא ניתן לשנות, עלייך להתרכז בעתיד ולבחון האם זה מה שמתאים לך. מן הדברים שכתבת אני מתרשמת שאינך לגמרי שקולה, וכי לא הרבה זמן התבשלת עם המחשבה להביא ילד לבד. אני יכולה להציע לך לקחת כמה שיחות ייעוץ מול מישהו, כדי שיעזרו לך להיות מאוד כנה עם עצמך ולנקות את הרגשות שיש לך כלפי מה שקרה בעבר, ולהסתכל קדימה על מנת לבחון אם את באמת שלמה עם הבאת הילד עכשו לעולם בנסיבות אליהן נגררת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעתי למבוך פורומי beokעמוס19/02/2008
יש לי שאלה בנושא יחסי מין עם אישתי שתחיה. למי להפנות אותה.
בקשה שמישהו יסביר לי מי נגד מי כי הגעתי למבוך מרובה פורומי beok
......"למידע נוסף בנושא היכנסו לפורומים:
פורום מין וסקסולוגיה
פורום קואצ'ינג זוגיות
פורום טיפול משפחתי, קשר משפחתי
פורום זוגיות ונישואים
פורום סקס ויחסים "...
תודה.
עמוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה פורום לפנות
יהודית ברגמן21/02/2008עמוס יקר!
אכן תחומי הפורומים שציינת דומים. תוכל להפנות את שאלתך לפורום זוגיות ונישואים או לאחד הפורומים האחרים ובמידה ואפשרי - תקבל מענה בפורום אליו הפנית את שאלתך, או ששאלתך תועבר לפורום הרלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיבטים שונים, פורומים שונים
דורית כהן25/02/2008ובהמשך למה שיהודית כתבה, אני חושבת שלגבי בעייה ביחסי מין אתה עשוי לקבל תשובות שונות מאשני מקצוע שונים, כי לכל אחד יש הסתכלות שונה ובאים מתיאוריות שונות. יש יועצים זוגיים שכלל לא נכנסים לתחום המיני ויש כאלה שכן. יש סקסולוגים שלא נכנסים לתקשורת ובעיות ביחסים ונשארים ברמה הטכנית של יחסי המין. איך שאני רואה זאת - חשוב ראשית להגדיר את הבעייה ולמפות אותה, ואולי תוכל "לתת קצת בשר" כדי שנוכל להתייחס.
אני מסכימה עם הנימה הסרקסטית שלך שיש יותר מדי פורומים וכי זה מבלבל. צר לי על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסת מרובה לא תפסת BEOK
יוגב26/02/2008ההתחלה פה היתה יותר טובה עכשיו יש תפזורת מבלבלת
נכון. יותר מידי התפרסות של פורומים באותם תחומים.
לכן אין מצב שאחד מהפורומים יתרומם ממש
לכן אין מצב שאחד מהפורומים יתרומם ממש
לכן אין מצב שאחד מהפורומים יתרומם ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת החלטהנועה17/02/2008
שלום רב,
אני בת 26 וחברי מזה שנה וחודשיים בן 30. אני מאזור המרכז והוא מהצפון. במהלך שנת החברות שלנו נפגשנו בסופי שבוע, ידענו לכל אורך הדרך שלאחר לימודיי אני אעבור לצפון, וכך היה , גרנו מעל להוריו ביחידה נפרדת (למרות שלא התלהבתי מהרעיון כי הרגשתי לא נוח). כעבור חודש וחצי שהתבססתי בצפון מצאתי עבודה וכו רבנו ואני צרחתי עליו ההורים שלו שמעו ועלו למעלה, מה שצרחתי שאני רוצה לחזור הביתה וכו מתוך עצבים, אני יודעת שעברתי המון בפרק הזמן הקצר הזה. אמו אמרה לי לארוז את הדברים וללכת ודיברה אלי לא יפה בתוספת עלבונות. עזבתי את הכל וחזרתי למרכז, לאחר יומיים אמו התנצלה וקיבלתי זאת ,אך אני וחברי לא פתרנו את הדברים ביננו כי שנינו כעסנו. לאחר חודש חזרנו. באתי למשפחתו בחשש כבד, איך אמו תקבל אותי , היא לא קיבלה אותי יפה ואני לא החזרתי יחס כלשהו. נשארתי אדישה לה. אחרי 3 פעמים שנפגשנו והיא לא שינתה את התנהגותה חברי אמר שהוא ידבר איתה ואכן כך היה, אך היא פתאום אומרת שאני לא אומרת לה שלום, ושיש לי התנהגויות לא נורמליות כמו שצעקתי ושאני מסתגרת ( דבר שהוא באופי שלי ושהחמיר כתוצאה מהיחס הקר שקיבלתי ממנה) נורא נפגעתי ששופטים אותי לא נכון. חברי מוכן להשכיר איתי דירה ושננסה לשקם הכל. אני מאוד חוששת מהצעד ומתלבטת מה לעשות , גם קשה מאוד למצוא שם עבודה ויש בחברי דברים שמפריעים לי כמו זה שהוא מושפע מאוד ממשפחתו, שהוא מתקשה לקרוא תרגום מהטלויזיה וחסר לי לראות איתו סרטים , הוא לא מבין כלום במחשבים ולא יודע אנגלית, הוא לא מפתח את עצמו. יש בו תכונות אופי נדירות יש לו טוב לב אינסופי, כבוד הדדי, אמונה, יכולת נתינה רוגע שלווה. אני יודעת שהוא יהיה איש משפחה למופת ואבא נהדר. זהו חברי הראשון ואני מפחדת שיש מישהו שמתאים לי יותר. משפחתי אומרת שהוא נראה טמבל ולא בגלל שהוא לא לומד אלא בגלל האישיות שלו ומה שהוא מקרין וזה מפריע לי , משפחתי אומרת שזה בושה להסתובב איתו ושמגיע לי מישהו קצת יותר ברמה. אני מרגישה תקועה כי אני לא יודעת מה להחליט לסיים את כל הפרשה הזאת או להמשיך במרכז ולחפש עבודה ולשכוח?אני לא יודעת איך עלי להחליט זאת ואני לחוצה כל יום שעובר ואני לא עובדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם אחת לא הזכרת את המילה אהבה
סהר17/02/2008אפילו פעם אחת לא הזכרת את המילה אהבה. האם זה מיקרי? בהחלטה לחיים השיקולים שונים מאלו של קניית אבטיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה
נועה17/02/2008אני כן אוהבת אותו , זה ברור!
אבל אהבה זה לא הכול... ומי שחושב שכן טועה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק את לבדך צריכה לקבל החלטה
אור18/02/2008החיים שלך. רק את יכולה להרגיש ולדעת מה טוב בשבילך.. מי טוב בשבילך. עם מי את רוצה לחיות ולגדל ילדים משותפים, עם מי תיהני לבד בזוג, עם מי תיהני בזוג עם עוד חברים, איך את רואה את עצמך איתו בעוד כמה שנים בחיק המשפחה, כבעל וחבר. אם יש לכם נושאים שמעניינים את שניכם וטוב לכם לחלוק אותם.. תחליטי את ורק את אם הוא זה שהכי מתאים לך לשארית חייכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה תקשורת רצינית בזוגיותאתי16/02/2008
שלום רב,
אני בת 28, נמצאת בזוגיות כבר 8 שנים, נשואה 3 שנים, עם ילד בן 3.
מאז הנישואים, ואולי קצת לפני, בן זוגי הפסיק בהדרגה לגעת בי.
מדובר על כל מגע שהוא... לאו דווקא על יחסים אינטימיים.
יש פעמים שאנחנו לא מקיימים יחסים המון זמן (חודש, חודשיים) ובגלל הלחץ השגרתי, זה לא כ"כ מפריע...
שכן יש לי קצת כח, אני יוזמת, והוא איכשהו משתף פעולה, או שלא. אם הוא כבר משתף פעולה, שנייה אחת אחרי הוא נרדם.
מעבר לזה, הוא אף פעם לא מלטף, מחבק, מנשק, כאילו ממש נמנע ממגע. כשהתחלנו לצאת היה בינינו הרבה מגע, ואט אט זה ירד.
יש לציין שכל לילה אנחנו נרדמים כשאני מניחה עליו את הראש, וזה מהרגל. וכל מיני פינוקים, כמו ליטוף בשיער, או משהו דומה, אני מקבלת רק אם אני מבקשת.
המגע בינינו חשוב לי מאוד, אבל הוא מצידו, יכול פשוט לא להתקרב אליי.
יש לציין שבשאר הדברים (טיפול בילד, אחריות הורית וכל מה שמסביב...אני לומדת כרגע והוא מאוד מפרגן ועוזר) הוא פשוט מקסים, אבל זוגיות אין!
אני כל הזמן חשבתי שהוא נשאר חבר שלי, ושהוא מדבר איתי על הכל... אבל נראה לי שהוא פשוט "נחמד" מדיי עם אנשים שהוא פוגש בחוץ, ויוצר קשר טוב עם אנשים בעבודה וכו', ועליהם הוא "זורק" את כל הנחמדות שלו, ואז כשהוא חוזר הביתה, לי לא נשאר כלום. זה סיפור ארוך, אבל אני כבר ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות....
צריכה עזרה, (שנינו סטודנטים) ולא רואים את האפשרות הכלכלית לגשת ליועץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית תקשורת בזוגיות
יהודית ברגמן17/02/2008אתי יקרה!
לפני שאת בכלל חושבת על הליכה ליעוץ, האם פנית אליו בשיחה ישירה ומעמיקה, לא על רגל אחת על הנושא שמטריד אותך? אם לא עשית כן, נסי לדבר איתו, להגיד לו מה מציק לך, איך את רואה את הקשר והתקשורת ביניכם, ואיך היית רוצה שיהיה ושאלי אותו , ללא אפשרות להתחמק, לדעתו בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר הסכמתצביה15/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חוסר הסכמה למה? רשמת רק כותרת
סהר17/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)