מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה רציניתתתתשונטל02/05/2008
לד"ר שלום רב...
אני מאוד מקווה שתוכלי לעזור לי להבין מה עובר עליי,
אני עובדת במקום עבודה כבר 7 חודשים, מאז שבאתי המנהל שלי מצא חן בעיניי,שמתי עליו עין אבל תמיד ידעתי שזה בגדר חלום או סתם אשליה, כי אני נמצאת במערכת יחסים רצינית כבר שנתיים וחצי והוא גם כן עם מישהי במערכת יחסים רצינית מזה שנתיים.
אבל לפני בערך חודשיים שלושה אני מוצאת את עצמי שוב מסתכלת עליו,חושבת עליו,מחייכת אליו, והכי הורג אותי שהוא גורם לי להתנהג כך,הוא מחייך אליי,עוזר לי מבחינת העבודה יותר ממה שצריך,מדבר איתי תרתי משמע,רומז דברים,מחמיא לי כל יום כל היום, שם לב לפרטים הקטנים אצלי.
באחת הפעמים הוא תפס לי ת'יד ליטף אותי בכתף, אמר לי חמודה חייך והלך...הקטע שזזה לא הפריע לי כאילו שרצייתי שזה יקקרה,אני מפחדת כי אני לא יודע בבירור מה אני מרגישה כלפיו,וכלפי חבר שלי,ומה הוא רוצה ממני כי זה שקוף שאני מוצאת חן בעיניו, ואני לא יכולה למנוע אאת זה אני קרועה בין שני הצדדים מצד אחד זה מוצא חן בעייניי היחס שלו מצד שני זה אסור לשנינוו יש מערכות יחסים רציניות.
וכן יש לו חברה רצינית זה בדוק הוא אוהב אותה וחושב להתחתן כך אמר פעם למישהי בחברה...
מה עושים במצב כזה?כי אני חושבת שמאוחר לנסות לשכוח או לנסות להתעלם כי קשה כל יום לראות אותו,והוא עם המבטים שלו והיחס המיוחד אליי יום יום יום יום...מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשה ביחס פלרטטני מצד המנהל
יהודית ברגמן04/05/2008שונטל יקרה,
נעים ומחמיא לך להיות מחוזרת. המנהל שלך מפלרטט אתך ובוודאי גם חש במבטים העורגים שלך. את יכולה להמשיך ולהנות מהעובדה שאת מוצאת חן בעיניו ולא מעבר לכך, אם את שלמה ומסופקת במערכת היחסים הרצינית שלך ורוצה להמשיך בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו נפרדיםלינדה02/05/2008
אתמול דיברנו בטלפון(אני בת 25 הוא 38) כל אחד אמר מה מפריע לו כרגיל כשאמרתי את שלי.....הוא עשה הכל לצאת צדיק והאשים אוותי.....אמרתי לו שמפריע לי שהוא כמעט ולא מדבר כשאני יושבת לידו....רק עונה במילה או שתיים אז הוא אמר שגם אם זה יפםגע בי יגיד מה שהוא חושב ושלפעמים אני מדברת על משהו שמישהו אמר ואני אומרת שזה היה מצחיק ולא נעים לו להגיד אבל אני נשמעת מאוד ילדותית
אמרתי לו שככה אני מה לעשות ? דבר כזה אני לא יכולה לשנות.....אמרתי ל שהוא לא מממן לי את הלימודים למרות שהבטיח אומר לי את גרה אצל הורייך(הכל שטויות גם אם היתי לומדת באזור מגוריי עם בעלי לא היה מצליח לממ) חוצמזה שדיברנו על זה שבזמן לימודים (שזה שנתיים אגור עם הוריי...כי מגורי בעלי רחוקים שעתיים נסיעה כל יום הלוך חזור וזה לא קל.....להחליף מכללה גם לא כדאי כי לא הספקתי להרשם בזמן וגם עוברים על קורסים שוב כי חלק לא מוכרים ושב הפסד כסף וזמן)
בקיצור אחרי שאמר שאני ילדותית הטחתי בפניו כל מה שאני חושבת עליו שהוא ילד מגודל שגר עם הוריו.....שיסתכל על עצמו לאן הגיע בגיל 40 ושיגיד תודה שאני סובלת איתו כי אף אחת אצלנו בעדה לא גרה עם חמה וחמותה רק אני ולא השכרה כל אחד שמתחתן בונה בית מתחת לבית הורים וגר לבד ......הוא הטיח בי שאני מדברת לא יפה וזה מהחינוך של ההורים.
בקיצור החלטתי סופית להתגרש ממנו לא יעזור פה שום יעוץ הבנאדם אוהב את עצמו ככ ולא רואה אף אחד ממטר.
סוף סוף אני נפטרת ממנו........איזה כיף!!!!!!!!!!
אה שכחתי לציין שהוא טען שאני לא מטפחת את עצמי(עוד מעז לדבר אם אני אטפח עצמי הוריי זה שיצטרכו לקנות לי כי אני סטודנטית ולא מוצאת עבודה בלילה)
גם בחודש הראשון אחרי חתונה התלבשתי יפה לכבודו....פיגמה יפה בלילה אומר לי את לא צריכה להתלבש יפה כל הזמן תתרגלי לנישאים היתי בשוק!!!! חודש ראשון אחרי חתונה מי אומר דבר כזה לאשתו ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפרדים
יהודית ברגמן04/05/2008אביבה יקרה,
זכורות לי פניות כואבות נוספות שלך לפורום בטענות שונות כלפי בעלך בחברה מסורתית, מאסת בו על חוסר זוגיות ותקשורת, חוסר אהבה, חוסר מגע ופירגון, מגורים בנפרד, חוסר אמון ושימוש בחשבונך עקב חשבונו המעוקל. מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני צריכה לעשות?נעמה01/05/2008
שלום לכולם.
יש לי בעיה... הכרתי לפני חודש מישהו ונוצר בינינו קשר של ידידות, בהמשך הזמן נוצר בינינו מגע פיזי(כניראה מהסיבה שלשנינו חסר מגע, כלומר הרבה זמן לא היינו בקשר זוגי). בכל מקרה איני מרגישה שאני רוצה להיות חברה שלו אבל המגע שלו מאוד נעים לי ואיני רוצה שזה יפסיק אני לא בחורה של סטוצים או משהו בסגנון, אני אציין שאנחנו נפגשים אז הרבה אין לנו על מה לדבר אני מתכוונת שהוא דיי משעמם ואני לא מוצאת בו יותר בידי עניין ולכן איני רואה איתו קשר רציני, הקשר שלנו מתבסס על חיבוקים ונשיקות ולא מעבר לזה.
אני בחורה שלא מסוגלת מעבר לזה עם בן אדם שאני לא אוהבת בתור חבר.
זאת פעם ראשונה שאני ניתקלת במצב כזה עם מישהו ולכן איני יודעת איך לפעול.
מה הייתם עושים במקומי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידות
יהודית ברגמן04/05/2008נעמה יקרה,
ציינת שאת לא מסוגלת להיות במגע אינטימי עם מי שאליו אין לך משיכה ואהבה. אל תנסי להתנגד והשארי נאמנה למה שהגוף שלך משדר. במקרה של הידיד החדש, רצוי שתשתפי אותו בסוג הקשר שבו את בוחרת להיות איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל שלא מכבד משפחתיסניוריטה30/04/2008
מה עושים במצב שהבעל לא מבין שצריך גם להעריך אתמשפחתי הוא כמעט לא בא לבקר אותם רק אם ממש חייב בחגים (סך הכל יש לנו 2 חגים בשנה) גם אז נותן יחס קר טוען שהם לא מדברים ולא נוח איתם......
גם איתי הוא לא מדבר ככ והוא בעצמו לא פטפטן וממש משעמם לשבת לידו אפילו דקה....גם אם אני מנסה לפתח איתו שיחה עונה בקמצנות רבה במילים.......
נדמה לי שהסיבה שהוא לא רוצה להיות איתם זה שאמרתי לו לפני שהתחתנו שלאימא שלי יש קצת התנגדות לחתונה כי הוא מבוגר ממני מעל 10 שנים ושאעבור לגור מרוחק ממנה.
לעומת זאת הוא מצפה ממני שאעזור לאימא שלו שאתייחס לאחיותיו כמו אחיותיי........בהתחלה היתי ככה חשבתי שישצתנה לטובה אבל לא......
אפילו הוא לא שואל לשלומם ובעצם מתנהג כאילו לא קיימים כשדיברתי איתו על העניין אמר לי שחושב שמשפחתו יותר מכובדת משלי....מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סניוריטה היי
דיקלה30/04/2008שלום וערב טוב
ההורים שלי במשך תקופה ארוכה התנגדו לקשר שלי עם בעלי ועשו לי מוות ורק אחרי שקבענו תאריך חתונה הוא התחיל לעלות אליי הביתה והם קיבלו אותו אבל עכשיו הוא לא מדבר איתם בכלל (אני הולכת לשם לבד אפילו בחג הייתי לבד כי חשבתי שזה לא בסדר שהוא לא יבוא ויכבד את משפחתי ואני ילך..... אז עשיתי את כל החג לבדי זה היה נורא בשבילי....) כי טוען שהם פגעו בו מאוד והשפילו אותו והוא לא מוכן לסלוח ומי שסובלת זו אני, זו באמת הרגשה מגעילה ולא נעימה שאני והבמקרה שלך את משתדלת ומכבדת את המשפחה שלו והוא לא מכבד למרות החשיבות של העניין בעייניך........ הלוואי והייתה לי תשובה או עצה בשבילך כי אני בעצמי מחפשת אותה בנרות.........
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדבר ביניכם על דברים שמפריעים
דורית כהן01/05/2008סיניוריטה היקרה, אני מציעה לך לא לשמור ולצבור את הרגשות ואת המחשבות האלו בבטן, כי הן עלולות להרעיל את היחסים, וכבר יש להם הפשעה שלילית על איך שאת מסתכלת עליו בתור משעמם, ואני קולטת במכתבך המון כעס שבודאי מקבל ביטוי ביחס שלך כלפיו בתחומים שונים, ומאוד יתכן שהוא קולט את הכעס שלך ואת האכזבה ומתכנס אל תוך עצמו עוד יותר.
זה מצב שדורש שינוי אחרת הוא רק יחמיר. אם אינך יכולה לנהל איתו שיחה על כך לבדך, דברי איתו על הליכה לייעוץ קצר מועד, כדי להחזיר אתכם למסלול הטוב, לפני שיצטברו יותר מדי כעסים ואכזבות ויפגעו בתחומי חיים נוספים שלכם, אם זה עוד לא קרה. יחסי זוגיות הם משהו מאוד רגיש ושברירי, ואסור להזניח אותם, כי רגש האהבה עלול להיפגע לבלי חזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתגרשת בשבוע הבא.s.g29/04/2008
היי ,
אני בת 28 נשואה 6שנים יש לי ילדה בת 4.5 ואני ובעלי נפרדנו לפני כארבעה חודשים ביוזמתי, הוא לא מבין אותי הפסקתי לאהוב אותו לשכב איתו לדבר איתו, הרגשתי כבוייה איתו, הייתי בטוחה בהחלטתי לגביי היגרושים כי התבשלתי איתם כבר שלוש שנים, במקביל הכרתי מישהו היחסים בינינו מצויינים אהבה פורחת התקשרות טובה, הוא החזיר אותי לגיל 16. בשבוע הבא מתקיים הדיון האחרון שלי ושל בעלי , קבלת הגט, פתאום התחלתי לחשוב שאולי אני טועה ,ובכלל חושבת על העתיד למרות שאין לי דאגה כלכלית. חושבת אולי לא ניסינו מספיק,למרות שהיינו ביחד לא יכלתי לשמוע את הקול שלו או לדעת שהוא נוגע בי או כל סוג של קירבה בינינו, אפשר לומר שפיחתי כלפיו שינאה במשך הזמן, כרגע אני לא יודעת מה לעשות? אחרי שאני בקשר עם בחור כבר כמה חודשים, אני רוצה לציין שבמשך נישואיי לא הייתי נאמנה לבעלי בשלוש השנים האחרונות. כרגע אני לא יודעת מה לעשות, בעלי חזר לגור אצל הוריו, אם אומר לו שנחזור זה יהיה לנצח, אבל אולי אחזור להיות שוב אומללה כמו אז??? לא יודעת מה לעשות הזמן שלי הולך ואוזל( בכל התקופה שהוא לא גר בבית לא הרגשתי בחסרונו,) רק לאחרונה שהזמן אוזל ואני צריכה להיות שלמה עפ ההחלטה שלי אני לא בטוחה. תודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סי שלום....
דיקלה29/04/2008שלום,
אני חושבת שזה פחד הגיוני ומובן אבל יחד עם זאת שאמרת שהוא לא חסר לך ולא יכולת לסבול אותו ואת הקול והמגע שלו אחותי מה יש לך לעשות עם גבר שאת לא נהנת איתו למה לך לסבול?.. אני חושבת שאת התקופה הקשה כבר עברת והיום את כבר מאוחרי זה ויש לך אפילו זוגיות....אז למה לחזור אחורה?......... ! תאזרי אומץ אחרון ותסיימי את זה.
אלא אם כן יש לך רגשות ואת מתחילה להרגיש שאת רוצה בו וזה הגבר שלך.... וזה משנה את כל התמונה....
בהצלחה בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לחזור אחורה
דורית כהן01/05/2008סי היקרה, אני מסכימה עם תמי, וחושבת שלא סתם הרגשת מה שהרגשת ולא סתם בגדת כבר בשנים הראשונות של הנישואין. למרות הכל - יש בך חלק שקצת מבוהל ומציק לך. תראי, יכול להיות שאילו היית משקיעה המון מאמצים בשיקום הקשר עם בעלך - אז כאשר הבעיות החלו - אולי הייתם יכולים להתגבר על הבעיות. אבל לא כך בחרת, ואני חושבת שאת הנעשה אין להשיב. התחתנתם מאוד צעירים, לא בשלים, ולא היית מוכנה להשלים עם רגשותיך הכבויים ויצאת החוצה וגילית עולם ומלואו עם גברים אחרים.
לגבי העתיד - אם חשוב לך להישאר בזוגיות יציבה - החליטי עכשו שאת נלחמת על הקשר הנוכחי אם גבר זה נראה לך מתאים לבנות איתו משפחה. חשוב ללמוד מן הטעויות שעשית בפעם הקודמת - לא לברוח מייד החוצה להתנחם בזרועות של מישהו חדש ומרגש, אלא להתמודד עם הקשיים בתוך הזוגיות, אחרת תתרגלי לקפוץ מגבר לגבר שזה סגנון חיים מאוד מרגש אך שוחק ומייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בזוגיותמאיה26/04/2008
היי ד"ר ..
אני בת 20 ובעלי בן 24
כרגע אני בהריון בחודש שני ..
התחילה לנו בעייה בזמן האחרון שבעלי חושב רק על עצמו!!ואני אפרט ..
הוא נהפך להיות מפונק מידיי
הוא רוצה כל יום אוכל חדש..
ולא מוכן להזיז את עצמו למיטבח לךהכין לעצמו סנדווי'ץ לעבודה.. ממש עצלן.. שבסוף אני צריכה כל הזמן ללכת לעבודה שלו ולהביא לו לאכול..
הוא יכול להעיר אותו משנתי כדיי שאני יחמם לו אוכל.. וזה הגיעה למצב שנימעס לי !! ולפעמיים קורה שממש אין לי כוח לזוז .. אני בתקופה כזאת של בחילות .. עייפות.. ומה שיש לו להגיד זה.."מסכנה עבדת קשה היוםם.. ישבת כל היום בבית" אבל זה בכלל לא נכוןן הריי הוא לא מרגיש מה שאני מרגישה.. זה כל כך מעצבן .. שהיום בכלל לא דיברנו.. ולא הסתכלנו לעבר של אחד בשני ..
אני מודאגת קצת כי הוא ממש ניראה רגיל לזה..ממש מפונק ועצלן..
אני רוצה שילמד להכין לעצמו לפעמיים לאכול.. שיהיה עצמאי!!
ד"ר איך אני יכולה לשנות את זה? מה אני אמורה לעשות.. ממש נימעס לי כבר.. שאני לא מרגישה כלום כלפין ברגעים כאלה .. ממש אין לי כוח כבר אליו.. מתחילה לשנוא אותו על הפינוקים שלו..
תודה ד"ר על העזרה והתמיכה שלך..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה יקרה....
דיקלה29/04/2008שלום רב,
אני לא מומחית אבל בכל זאת עצה וחוות דעת,
לא ציינת מה טיב היחסים בינך לבין בעלך איך הוא מתנהג אליך ואם יש אהבה והבנה בינכם והדבר היחיד שעומד בינכם הוא הנושא שכתבת עליו?......... או שמא מדובר בדברים נוספים?.......
קודם כל ממה ששמעתי והבנתי זה מאוד אופייני להתעצבן או אפילו "לשנוא" את הבעל בתקופת ההריון, בכל אופן אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולהסביר לו כמה מפריעה לך ההתנהגות שלו ולנסות להגידלו שדווקא עכשיו הוא צריך לתמוך ולעזור לך, בכל אופן אני חושבת שחבל לעשות עניין ולהיות כל היום סביב וויכוחים וכעסים במקום להנות מההריון שבד"כ מחכים לו (לפחות אני....) אז מאמי קחי הכל באיזי הכל יסתדר ויהיה בסדר,
בהצלחה והריון קל.
נ.ב. לבעלה של מאיה... אם אתה קורא.... אז תתמו ותעזור לה במקום להתפנק כל הזמן למרות שזה בסדר לפעמים.... רק לעכשיו זה הזמן שלך לפנק ולא להתפנק.... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנהל שיחה רצינית בהקדם!
דורית כהן01/05/2008מאיה היקרה, אני מצטערת על העיכוב בתשובותי, עימך הסליחה!
אני מניחה שהתנהגותו של בעלך היא תוצאה של ההרגלים שלו מן הבית. יש לי הרגשה שאימו פינקה אותו מאוד ולא נתנה לו להגיע למטבח, ומאוד נוח לו לשמר את הכללים האלו.
יקירתי - אין מנוס אלא לנהל שיחה רצינית איתו, קודם לנסות להבין איך הוא רואה את הנושאים האלו של הכנת אוכל ואולי גם שאר מטלות הבית. נסי להבין מאיזו נקודה הוא מתחיל, מה הסף שלו, ומדוע, כיצד זה נוצר. האם אני צודקת לגבי אימו? ואז, בידקי עם עצמך מה הציפיות שלך, מה חשוב לך, מה מהווה בשבילך עקרון שאינך מוכנה לוותר עליו, והבהירי לו שיש דברים שאם את תעשי אותם את תרגישי מאוד גרוע עם עצמך וזה יפגע מאוד ביחסים שלכם. אני אומרת לך שכמו שאת כרגע כותבת, האהבה שהיתה לכם נמצאת בסכנה אם לא תפעלי. עכשו - אם את מרגישה שזו שיחה קשה מדי ואת חוששת שיווצר פיצוץ - קחי קצת עזרה מקצועית, זה יכול להסתכם בפגישה אחת או שתיים אצל יועץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?צביה26/04/2008
שלום .
אני נשואה פעם שנייה+ ילד בן 16 ויש לי בת גדולה עצמאית שמגיעה אלינו מדי פעם .
לבעלי היקר יש אחות נשואה עם ילדים שהקשר בינינו ז"א בין אחיו אלי הם מאוד עניניים ומנומסים , אני בקיצור לא מתה עליו , אני לא מתה ללכת אליהם , אני לא יוצאת מגדרי שהם יבואו אלי ולא נלהבת להפגש איתם למרות שאני מדי פעם נפגשת איתם גם שאני לא רוצה וזאת למען בעלי וזאת בגלל התנהגויות לא יפות של אחותו כלפי משפחתי וילדיי .
בעלי מכיר את הקטעים של אחותו וטוען שאין לו מה לעשות בנושא ועלי לבלוע כי זו משפחה .
עוד טוען בעלי כי עלי להפגש עם אחותו אצלה / אצלנו (פגישות משפחתיות) למרות שלא נוח לי ולמרות כל ההתנהגויות שלה , בעלי לא מוכן לשוחח עם אחותו על ההתנהגויות שמפריעות לי על מנת לפתור את בעיית ההתנהגויות של אחותו ומגלגל את הנושא לאחריותי .
עוד מבריק בעלי וטוען שאם הוא מתיחס יפה לביתי מנשואי הקודמים (ילדה גדולהמעל 20) עלי להתיחס גם אני יפה לאחותו כי זה קשר דם למרות כל הנקודות שמפריעות לי בהתנהגיות של אחותו .
מה דעתכם מנהלי הפורום ?
בעלי צודק ?
מה עלי לעשות ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים עם מחותנים
יהודית ברגמן29/04/2008צביה יקרה,
מה לעשות, אבל משפחה לא בוחרים. אם את אוהבת את בעלך ומכבדת אותו, אל תיפגעי בו על ידי החרמת משפחתו, הגם שאינם יאים לטעמך. את בלבד אחראית לבחור ביחסים טובים עמם ולשוחח עם אחותו על התנהגויות שמפריעות לך בכדי לשפר את היחסים ולהעלות אותם מדרגה ולא לשים אותו כדובר שלך. אם רק תרצי - תוכלי למצוא בה את התכונות הטובות שכן ימצאו חן בעינייך ואפילו להינות מהקשר. יחסו האצילי לבתך מנישואייך הקודמים מרשים וטוב יהיה אם תילמדי ממנו יחסים. זה נכון שאין לו מה לעשות בנושא אחותו ועליך לבלוע כי זו משפחה, גם למען חינוך הדורות הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוס כזה?אורטל25/04/2008
שלום אז ככה אני בת 27, יש לי חבר 3 שנים. לאחרונה עברנו לגור ביחד (בבית שאנחנו לא משלמים בו שכירות, של ההורים שלו לשעבר, לבינתיים הבית הזה שלו... הדגש על לבינתיים)...
אני נמצאת בבעיה, אז ככה...
אתחיל מההתחלה אני כרגע לומדת ועובדת מרוויחה משכ' ממוצעת בחודש, הוא כרגע עובד בעבודות זמניות כל הזמן משהו אחר, אציין שבמשך הזמן שאנו יחד אף פעם לא היה לו כסף, תמיד תקופות שאני ממש מוציאה מכסף שלי ונותנת לו... המצב מתחיל לעלות לי על העצבים ממש ככה.
ואסביר במה זה מתבטא: הוא עבד תקופה אצל בנאדם שיש לו חברת הגברה, היה צריך לקבל ממנו כסף, לא דרש את מה שמגיע לו. הגיע חתונה של אחיו לקח ממנו ציוד ועבר זמן ולא נעים לו לבקש את הכסף כי הוא לקח ציוד. לפני יומיים שוב הלך לעבוד אצלו ובדיוק יום למחרת היה מסיבה של חבר שלו אז הוא שוב הביא ציוד... אציין שנגמר לו הכסף החודש ואין לו אפילו שקל אחד להוציא מהבנק... ועוד יותר לא היה לו נעים לבקש את הכסף שהוא חייב לו...
עכשיו נגמר לו הכסף ובמקום לבקש ממנו הוא ייקח ממני... הוא לא יבקש ממני אבל אני פשוט ייתן כי לא יהיה מה לאכול, איך לתדלק... דברים כאלה רק לדברים מינימליים...
עוד הוסיף כי אנחנו במצב טוב מבחינת זוגיות מדברים על להתחתן ,
אבל אולי אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני מתחתנת איתו?
אני ממש מבולבלת אני מפחדת לחיות את העתיד שלי ככה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרשמתי
אורטל25/04/2008הבית של ההורים שלו לשעבר - זהו בית קטן שפעם ההורים שלו היו גרים שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיבטים כלכליים והיבטים של התמודדות
דורית כהן01/05/2008אורטל יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
אני מבדילה כאן בין שני דברים. מבחינה כלכלית, את מתגוררת כיום ללא צורך לשלם שכירות - בדירה ששייכת לו. אז אולי יש מן הצדק בכך שאת משלמת הוצאות מסויימות בבית, כי אילו היית גרה בזכירות ודאי היית מוציאה לפחות 2000 ש"ח לחודש על הסעיף הזה. וחשוב שהנושא הזה יהיה על השולחן, דברי איתו ותשאלי אותו מה הוא חושב צריכה להיות התרומה שלך להוצאות הבית מן הסיבה הנ"ל. זה אולי יקל עליו כאשר הוא לא עובד, לדעת שאת תורמת למשק הבית כחלק ממחוייבות שלך ולא כי את עושה לו טובה או מרחמת עליו.
אבל ההתנהגות שלו בנוגע לגביית כספים שמגיעים לו היא ילדותית. הוא שונא להתמודד עם בעיות ומעדיף להתחמק מהן. עליו ללמוד להתמודד בחיים ולקחת אחריות, וכאשר את מוציאה כסף ביוזמתך - יש לו עוד הזדמנות להתחמק מלהתעתמת עם הבעייה. עלייך לשוחח איתו ואולי הוא זקוק לתמיכה שלך ולרעיונות שלך או של מישהו אחר מסביבתו כדי שיעזור לו ללמוד להתמודד עם המצבים האלו. אם הוא לא יהיה מוכן לקבל עזרה - חשבי פעמיים האם להישאר איתו בזוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולדת מהארוס שליכוכב24/04/2008
אני בת 34 גרושה עם 2 התארסתי לאחרונה עם גבר בן 48 גרוש עם 2..הכרנו כששה חודשים ולאחר מכן התארסנו.בתקופת ההכרות הרגשתי שהוא מבוגר מדי בשבילי וזה התבטא בכל מני תנועות גוף וגם בהתנהגות..למרות שהמון מסביבי אומרים שלגילו הוא נראה מצויין..כאדם הוא מאד נינוח מבין ומרעיף המון אהבה עלי ..אלא שאחרי האירוסין המראה שלו הפריע לי והתחלתי לסרב להופיע איתו בציבור כי הרגשתי לא נוח..ובנוסף לכך אני מסרבת שיגע בי ..יש לי סלידה לא מוסברת ותחושות של מועקה שאיני משתחררת מהם..המשפחה שלי מתקשה לקבל את מה שאני מרגישה וחושבת שהוא מתאים לי ושאני אמורה להתגבר על הרגשות האלה ויש להפעיל את ההיגיון ולא את הרגשות(אני באה מעדה שמרנית)..אנא תגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק את צריכה להמשך אליו ולאהוב J
אור28/04/2008כוכב, תחשבי טוב טוב אם את רוצה להזדקן איתו... או להזדקן כבר עכשיו. לא ההורים שלך ולא אף אחד אחר יחליטו בשבילך. רק את. רק את תיכנסי איתו למיטה עם סלידה. רק את תחיי את חייך בלי אהבה ומשיכה. רק את תסבלי בשקט. בשביל מה?!?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשיבי לתחושות גופך!!!!
דורית כהן01/05/2008כוכב היקרה - הקשיבי לתחושות של גופך!!! הגוף שלנו משדר לנו לפעמים את האמת שמוחנו מסרבת להכיר בה. אל תמשיכי עם האירוסין האלו, היי נאמנה לעצמך, אלו החיים שלך!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עצההדר24/04/2008
היי לכולם וחג שמח,
אולי מישהו מכיר את התחושה שכבר לא יודעים למה להאמין... ככה אני מרגישה, אולי אני חוששת מידיי, אולי קנאית, אני לא יודעת אבל אין לי שקט.
אני צריכה עצה אובייקטיבית ממקום חיצוני.
אני וחבר שלי כבר הרבה זמן ביחד, אנחנו בני 30, הקשר עם עליות וירידות (חדות ).
אחרי הפרידה האחרונה חבר שלי ממש משתדל לשקם את המערכת יחסים, אבל אני לא מצליחה לבנות אמון, זה הצד החלש שלי.
מידיי פעם בתקופה שאנחנו ביחד כל מיניי בחורות מתקשרות אליו, שהן לא ידידות שלו ששמעתי עליהן פעם. זה לא קורה הרבה, פעמים ספורות בשנה, אבל זה קורה.
כשאני שואלת, מי זאת או למה היא התקשרה, הוא מתעצבן. ואז מתחיל כדור שלג, כי בגלל שהוא מתעצבן זה גורם לי לחשוד ואז הוא אומר שאני מנפחת את העניין בלי שהוא מסביר לעומק אלא נותן איזה הסבר כללי.
פעם אחת גיליתי שהוא שיקר לי ובעצם מאז אני מתעניינת ושואלת וגם חושדת.
כמובן שהיו גם מקרים שהוא לא שיקר.
הוא אומר שמתעצבן כי הוא לא אוהב להסביר את עצמו במיוחד כשלא עשה כלום, והוא לא אשם שהן מתקשרות.
בכל מקרה, אתמול אנחנו הולכים לישון והוא מקבל SMS. השעה היתה חצות ושאלתי אותו מי שלוח לו הודעות כל כך מאוחר. מכיוון שהוא מאוד משתדל לשקם את הקשר בתקופה אחרונה, הוא לא התעצבן (לראשונה) ואמר שאין לו משוג מי זאת. בהודעה היה כתוב :"יש לי מישהי להכיר לך" וזה הגיע ממספר לו מזוהה. דקה אחרי זה הוא קיבל עוד SMS : "האם אתה ער, זאת ..." ושם של בחורה.
הוא אמר שזאת חברה של אחותו, והיא קצת מוזרה, והיא בכלל נשואה.
אבל אני לא שקטה, אני לא מסוגלת לדבר איתו על זה כי הוא מתעצבן ואני צוברת את זה ואז אני מתפרצת עליו במקומות אחרים כשבעצם אני מרגישה שאני אגרתי בבטן המון כעס.
אשמח לתגובות,
נראה לכם שאני קנאית וממציעה דברים? נראה לכם שאני מאמינה ל"סיפורים"? מה אני צריכה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעגל קסמים של חשדנות והסתרות
דורית כהן01/05/2008הדר יקרה, נראה לי שאת מנתחת נכון מאוד את מה שקורה. שנוצר מעין מעגל קסמים בו בגלל שאת כבר חושדת בגלל אירועים בעבר - הוא מרגיש על הכוונת שלך ואולי מנסה להסתיר או לעגל פינות, או לא להיתפס, ואז את נעשית עוד יותר חשדנית...אנו הנשים - לרוב בעלות אינטואיציה חזקה, ובדרך כלל יש ביסוס מסויים לחשדות שלנו. האם אתם יכולים לנהל שיחה פתוחה וגלוייה לגבי הרצונות, הפנטזיות ודרגות החופש שאתם מוכנים לתת זה לזו מול אחרים? יש ריגוש רב בהיכרויות חדשות ויש אנשים שאינם מוכנים להוריד זאת לגמרי מעל סדר היום, בייחוד בעידן האינטרנט הכל כך זמין. דברו ביניכם ותראו האם אתם מצליחים להביע הכל או שומרים דברים בבטן ולא מעיזים לפתוח הכל ביניכם. חשוב להגיע להבנות ולהסכמות, בצורה כזאת שהוא לא יצטרך לעשות דברים בהסתר. אם יבין עד כמה זה פוגע בך - את יכולה לומר זאת לא כהאשמה כלפיו אלא כמשהו שקשה לך איתו, פוקוס על רגשותייך שלך ולא על מעשיו שלו. בכל אופן אני חוששת שאם לא תצליחו לנהל שיחה פתוחה בנושא זה התופעה של מעגל הקסמים הזה עלולה לגבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לפי האינטואציה
תות13/05/2008היי
אף פעם אין עשן בלי אש.
השאלה מה אומר ליבך ואם את מסוגלת לדבר עם החבר שלך בצורה גלויה וברורה כי בסוף הכל מתגלה.
אודליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי לא מתרחץ לפניצביה24/04/2008
שלום.
אני נשואה מספר שנים ולא נעים לי שבעלי לא מתרחץ לאחר שהוא חוזק מהעבודה מזיע ומסריח ורוצה לקיים יחסי מין , לפעמים הוא גם משחרר גזים מסריחים שממש לא נעים .
שוחחנו על כך והוא הבטיח שהוא ישתנה בנושא .
לצערי התופעה חוזרת על עצמה וכל פעם הוא מצטער , לח נמאס להיות השוטרת והסיפור ממש מגעיל אותי ,אני מתביישת להגיד את זה אבל הוא מתחיל להגעיל אותי ולא בא לי עליו .אמרתי לו את זה מה שאני מרגישה ולאחרונה אני מתחמקת מלהתקרב אליו .
לאחר ששוחחנו על כך פעם שלישית בתקופה האחרונה הוא שוב הצטער וביקש סליחה עד הפעם הבאה .
למישהו / למשהיא יש ראיון איך פותרים את הבעיה מבלי ללכת ליעוץ זוגי .
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותק - תחזירי לו באותה מטבע
שני24/04/2008אל תתקלחי (בדגש על ימי המחזור...) תיראי מוזנחת, מגעילה ומסריחה תפליצי לידו, תגהקי לידו - ואז נראה אם הוא ירצה להתקרב אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת להפרדחלי23/04/2008
שלום,
אני בת 27, לאחר לימודים, יש לי עבודה כיפית, אני גרה לבד, יש לי אוטו. בקיצור, אפשר להגיד שיש את רוב הנתונים כדי להיות מאושרת ועצמאית. רק צריך מישהו לחלוק את זה איתו...
לפני כחצי שנה נפרדתי מחבר שלי. היינו ביחד שנתיים ואף גרנו ביחד שנה אחרונה. כבר מהתחלה, מאז שעברנו לגור ביחד, הרגשתי שזה לא "זה". כל יום שעבר היה יותר גרוע מקודמו. כן, הייתה אהבה, אבל לצערי הבנתי שזה לא תמיד מספיק. כל יום שנשארנו יחד היה יום מבוזבז בחיי. וגם כשנפרדנו, למרות שהבנתי שזה הדבר הכי הכי נכון בעולם לעשות, לא יכולתי לאמר את המילה האחרונה. חיכיתי שהוא יעשה את זה. חיכיתי לשמוע ממנו את המילים הקשות.
אחר כך הבנתי שפשוט פחדתי להישאר לבד. וחשבתי שזה לא יקרה לי שוב.
בזמן אחרון אני יוצאת עם בחור מאוד נחמד, שקט ונעים. לאחרונה יש לנו קצרים בתקשורת והדברים מסתבכים. אני כבר מתחילה להבין שאין מה להיחלם על זה, אבל... ושוב אני חוזרת לאותן הרגשות הפחד של להישאר לבד. מה יהיה? מה יקרה? אני אשאר לבד? זה נורא...
איך אפשר ליפטר מהפחד הזה? הרי כל החיים עוד לפניי. למה אני עדיין מפחדת? אני צריכה להיפרד ממנו ולהמשיך הלאה, אבל אני לא יכולה לעשות את זה!
תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות היכרות ולהתיידד עם הפחד
דורית כהן01/05/2008חלי יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
ראשית, כל הכבוד לך על שהבנת שאת נמנעת לחתוך את היחסים מן הסיבה של החשש להישאר לבד, זה צעד חשוב לקראת ההשתחררות מן הפחד. נסי להיכנס עוד יותר עמוק ולבחון ממה מורכב הפחד הזה - האם את לא אוהבת להיות רק עם עצמך? משעמם לך? מפריע לך מה יגידו עליך שאת כרגע בלי בן זוג? או אולי משהו אחר שלא הזכרתי? נסי לראות מהי הנקודה שמפריעה לך ואותה את צריכה לתקוף. במחשבה שנייה, הביטוי לתקוף דווקא לא מתאים כאן. אסביר למה: אני חושבת שהדרך הכי טובה להתגבר על פחד או דאגה שמנהלים אותך היא להתיידד איתו. לקבל שזה חלק ממך, ו"להיות איתו". להגיד לעצמך - אוקיי, אז אני כזאת שמפריע לה מה אומרים עליה. האם אני יכולה לחיות עם הדימוי הזה ולקבל שזה חלק ממני ולא להילחם נגדו? זה תהליך של קבלה עצמית שכאשר הוא מצליח, אז בדיוק אותו דבר שניהל אותך מקודם - הופך להיות קטן יותר, מוכר, אפשר קצת לצחוק עליו, אפשר לעבור הלאה. זה כאילו שעכשו העזת להתקרב אל הפחד ואל מקור הפחד, ולהסתכל לו בעיניים, ואילו קודם לכן כאשר הוא הופיע הוא נראה לך כל כך מאיים ולא רצית להתעסק איתו אז נכנעת לו, רק שלא יופיע. אני מקווה שתצליחי להבין את הכיוון שאני מציעה לך, ואם תתקשי ליישם אותו - לא יזיק קצת להתייעץ, כדי שתוכלי לקחת את החיים קצת יותר בקלות. אני חושבת שאת עושה נכון שאינך מוותרת על איכות הקשר שלך עם גברים. המשיכי לחפש ואל תבזבזי זמן יקר בלהישאר במקומות שליבך וגופך אומרים לך לעזוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצהנטלי23/04/2008
שלום רב,
אני בת 25, בן הזוג שלי ב 26. אנחנו גרים יחד כבר שנה ויוצאים 3 שנים.
אני יודעת שהכוונות שלו רציניות ושנינו יודעים שרוצים להמשיך להיות יחד, אבל כבר שנתיים שהוא מדבר איתי על חתונה ולא עושה שום דבר בנדון . לפני כחודש הוא אמר לי שבקיץ הבא ב"ה נתחתן. לפני כמה ימים שוב עלה הנושא והפעם הוא אמר שקיץ הבא נראה לו מוקדם ולכן נתחתן בקיץ שאחריו (בעוד שנתיים) .
הבהרתי לו שמבחינתי אין למה לחכות ואף אחד לא מבטיח לי שזה לא מה שאשמע גם בקיץ הבא, ושאני פוחדת למשוך את זה יותר מדי . אמרתי לו מה אני מרגישה אבל הוא ביקש שלא אלחץ עליו ושאתן לזמן לעשות את שלו, ואם אני כ"כ אוהבת אותו אחכה לו שנתיים נוספות .
אני לא רוצה לגרום לו להתחתן איתי מתוך לחץ, ומצד שני אני לא רוצה למשוך סתם את הזמן ולקחת סיכון שלא נתחתן גם בקיץ הבא .
אני פוחדת להת עורר עוד שנתיים ולגלות שאני תקועה באותו המקום .
אני לא יודעת אם כדאי להציב אולטימאטום או פשוט לחכות שזה יקרה כי אני אוהבת אותו ויודעת שזה הבן אדם שלי. אבל אני לא בטוחה שהוא מרגיש כמוני ....
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה לא פשוטה לכל כיוון
דורית כהן01/05/2008לילך היקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי.
די קשה לייעץ לך רק על סמך מה שאת כתבת. יש למצב כזה כמה צדדים. פגשתי זוג כבני שלושים שהגיע אלי לאחר שהתחתנו כי היא לחצה, קנו דירה כי היא לחצה, הביאו ילדים כי היא רצתה. הם נכנסו למשבר זוגיות קשה כי הבעל התעורר פתאום, כאשר החיים נעשו קשים וצפופים, עם כל האחריות על הילדים ועל הכלכלה, והתקומם על כך שההחלטות הכי חשובות בחיים נגזלו ממנו ולא הוא זה שהחליט אותן, אלא נגרר אליהן, והיו לכך השלכות כאובות מאוד על יחסיהם.
מצד שני (או אולי זה אותו צד, בעצם...) יש אנשים שמאוד קשה להם להחליט ולקחת אחריות על עצמם והם מעדיפים שההחלטה תילקח ע"י מישהו אחר. זו תכונה מאוד לא בוגרת, ועליך לשאול את עצמך האם את איתו כי זוהי אהבת חייך ואינך מסוגלת לדמיין עצמך עם מישהו אחר, או שנכנסת למסלול ציפיות כזה, שהגיע הזמן להתחתן? בקיצור, את נמצאת בצומת חשובה של חייך - עליך להחליט איך את מנהלת את חייך בהמשך - איתו או בלעדיו, עם לחץ או בלי לחץ. אם קשה לך לבד, קחי קצת ייעוץ, זה מספיק חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסר כפולורד22/04/2008
התחלתי לצאת עם בחור לפני חודש. הדייט הראשון היה מקסים, ישבנו יחד כמעט 5 שעות, הוא לא ניסה ליצור מגע ורק דיברנו היה נהדר. למחרת דיברנו, מחרתיים אני התקשרתי ולאחר מכן נעלם... אזרתי אומץ והשארתי לו הודעה שאני מבינה שלא רלוונטי ושיכל להיות נהדר. ענה לי שנפל עליו שבוע מטורף, סיפר לי קודם על כל מיני מטלות שהיו לו, ולכן הוא נעלם. למרות שביננו, טלפון יכל להרים. לסיכום אמר שמאוד ישמחל היות בקשר. יצאנו עוד 5 פעמים, לא נכנסו למיטה, ג'נטלמן, מגיע מהצפון לת"א, אוסף מהבית, משלם, אין מילים... אבל מה, משהו חסר. טלפונים זה לא זה. יום נעלם, יום מסמס באטרף, אני מתקשרת לא עונה, חוזר בסוף היום. זה הזמן להיות בשיא הריגושים, על פניו עושה רושם שהוא מעוניין. אני קוראת את המפה כשורה, יש מסרים כפולים כאן... יודע לפרוט על המיתרים הנכונים אבל בבית בצפון, מתפוגג. שנינו לא ילדים, גרושים ללא, הוא בן 38 אני בת 30, שנינו עם נסיון בחיים, רואים שהוא רוצה אותי... מה אני מפספסת אצלו במסר שלו שניה לפני שאני הולכת לשאול מה לעזאזל הסיפור שלו? למותר לציין שהחברים שלו כבר יודעים עלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחותי תבררי בוודאות שהוא לא נשוי
שני23/04/2008הייתי בסרט הזה עם אותם תסמינים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
ורד23/04/2008בדיוק היום אמרתי לחברה שיש לי תחושה שיש לו מישהי בצפון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו...
שני23/04/2008תגישי לו שבא לך לבוא אליו להתארח אצלו ורק אז תראי את תגובתו...
אם הוא פנוי - אז אין בעיה
אם הוא נשוי/ יש לו חברה - הוא יתחמק בשלל התחמקויות
אני כותבת לך את זה מניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ייאמן... שני את אלופה
ורד25/04/2008בדיוק מה שקרה...
מוכרז כאישיות בלתי רצויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי אין חכם כבעל ניסיון
שני27/04/2008עברתי את אותו סיפור על בשרי ונפגעתי. העיקר שגילית את זה עכשיו ולא יותר מאוחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה לבדמיכל22/04/2008
שלום וערב טוב
אני ובעלי נשואים 3 שנים עם ילד מקסים בן שנה.
האמת שאני יא יודעת מאיפה להתחיל אני פשוט לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה יותר לחיות איתו לצערי למרות שאני מאוד אוהבת אותו אבל אהבה זה לא הכל .
כל פעם הוא כועס עלי על זה שאני מבזבזת אל זה שאני לא מנקה וזה לא נכון כי הוא לא מסוגל לראות כוס אחת בכיור לצערי הוא יותר מידי נקי ואפילו אובססבי
אמרתי לו שמי שיש בעיה אולך לטיפול לפעמים אני מרחמת עליו .
עכשיו הוא כבר יומיים ישן בסלון זה משהו שניהיה כבר כל שבועיים.
וזה בגלל שנסעתי ליום כיף עם אחיות שלי ו"שזרקתי את הילד על אמא שלי" כאילו היא מישהי זרה.
אני לא יודעת רע לי נורא תמיד אני לא בסדר ותמיד אני מבשלת ודואגת .
אמרתי לו כבר כמה פעמיים שיבוא לשיחות והוא לא רוצה ואני הולכת לבד לצערי לא נראה לי שזה עוזר .לפעמים אני כבר אומרת לו בו נגרש הוא אומר שהוא יעשה לי את המוות.
אני מזמן הייתי הולכת אבל אני לא יוותר על הילד .
מה עו אני יכולה לעשות שלא עשיתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום מה אובססיה לניקיון וקמצנות..
שני23/04/2008אובססיה לניקיון וקמצנות כרונית זה תמיד הולך ביחד? מעניין - כי היה לי חבר כזה - קמצן זה לא מילה... ותמיד היה אובססיבי לניקיון הבית. נתן לי להרגיש כאילו אני בחורה לא נקייה שלא אכפת לה סדר וניקיון (מה שלא נכון בכלל). זרקתי אותו קיבינימט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה לבד
מיכל23/04/2008כן זה נכון זה הולך ביחד ואני לא יודעת מה לעשות כי הוא לא רוצה ללכת לטיפול
וממש קשה לי להמשיך לחיות איתו.ונראה לי שזה הולך ומחמיר יש לנו ילד בן שנ ה ואני לא יכולה פתאום לעזוב הכל וללכת.
הפתרון היחיד זה ללכת לעורך דין ולדעת מה הזכויות למרות שאני אוהבת אותו ויודעת שהוא לא עושה את זה בכוונה. אבל זה קשה ופוגע משפיל .
טוב תודה שהתיחסת
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)