מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה זוגיות והיא לאתומר21/04/2008
שלום, אני בקשר עם בת זוג כשנה, אנו לא נשואים,ף מאז שנכנסה להריון הקשר החל להתדרדר, אני מאד רוצה להיות מעורב, אבל אני גם משתלט מאד והיא רוצה ממני מרחק שאני לא מסוגל לתת, כי אני לא מוכן לוותר על זכותי להיות אבא ועל הזכות לגדל את הילדה שלנו, בת זוגי כבר בחודש שמיני ועכשיו אני מעוניין להחתים אותה על מסמך שנותן לי הכרה באבהות עוד לפני שהיא יולדת, כי זאת נראית לי הברירה היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז תהיה גבר ותתחתן איתה!
שני23/04/2008היריון זה דבר לא קל - תתמוך בה, תבין אותה, אל תלחץ עליה. תהיה אמפתי אליה - זה נורא חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפרדים בלית ברירה..:(ליאן15/04/2008
שלום ....אני נתקלתי לבעיה חמורה בעייני ...
אני וחבר שלי כבר כמעט שנתיים ביחד,אני אוהבת אתו מאוד וגם הוא אותי,היו גם משברים בדרך אך הצלחנו להתגבר על הכל ,טוב משברים יש בכל זוגיות...
אבל זה רק הפתיחה....כרגע אני בבעיה ממש ממש רצינית,כי ההורים שלי החליטו שהם רוצים לחזור לאוקראינה כי לא הסתדר להם בארץ ואני אין לי ברירה אני חייבת ללכת עם אמא שלי כי אני בחיים לא יעזוב אותה...
אז ככה הרבה הרבה מאוד זמן לא ידעתי איך לספר את זה לחבר שלי,ולפני שבוע סיפרתי לו ...
טוב חבר שלי הוא אחד כזה שהוא יבין הכל ואפילו יהעץ לי...
ועכשיו אני בבעיה אני לא יודעת מה לעשות ?
האם אחרי שאני יטוס נוכל להשאר ביחד?
האם זה אפשרי בכלל?
ואם כן אז איך לדבר איתו על כך שנמשיך ביחסים שלנו או לשאול אותו עם הוא רוצה את זה בכלל עם זה יהיה נוח לו....האם את חושבת שהוא ירצה בכלל ביחסים כאלה...?
גם אני ת'אמת לא יודעת עם אני יחזיר מעמד...
מ-ה ל-ע-ש-ו-ת?
בבקשה תעזרו לי כי אני ממש ממש ממש מ=ש=ת=ג=ע=ת
תודה רבה ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאן
דיקלה15/04/2008קודם כל שלום,
לא אמרת בת כמה את ובן כמה החבר שלך?......... בכל אופן אם את בגיל של להסתדר לבד בכוחות עצמך ואת באמת חושבת שזו אהבה שלך וזה מה שטוב לך ושאת מחפשת בחיים אז לכי על אחותי........ אסור לך ללכת בהרגשה של פיספוס כזה... אם החבר שלך ואת בגיל כזה שאפשר להיות ביחד אז אולי תעברו אפילו לגור יחד וזה יקל עלייך את המצב או שלא?............! וחוץ מזה אני חושבת שאין מצב להמשיך את הקשר שלכם כשאת שם.................. זה רחוק מידי מאמי את הוא והאהבה שלכם לא יחזיקו מעמד בלי לראות ולהרגיש אחד את השני............ בכל אופן זו דעתי אני בטוחה שזו התלבטות גדולה וקשה בכל זאת להמשיך לבד אבל תחשבי טוב כי זה העתיד שלך....
בהצלחה בכל מקרה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית ויהודית אשמח לשמוע את דעתכם
ליאן15/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחיות תגיבו בבקשה...!!!!!!
ליאן16/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפרדים בלי ברירה
יהודית ברגמן17/04/2008ליאן יקרה,
אני מתנצלת על העיכוב במענה.
בשלב זה אין לך ברירות או אופציות נוספות בהן תוכלי לבחור. אין לך על מה להתלבט עכשיו ולא תוכלי לדעת מראש אם הקשר מרחוק יצליח או לא. הרבה מאוד פעמים המשפט "רחוק מהעין – רחוק מהלב" נכון, אבל במקרה שלכם – כיוון שאתם אוהבים – אל תוותרו על הניסיון לפחות, לשמור על קשר ואולי בעתיד הלא רחוק תחזרו ותיפגשו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית הייתי רוצה לשמוע גם את דעתך .
ליאן18/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע אין התלבטות
דורית כהן22/04/2008צר לי ליאן היקרה על העיכוב בתשובתי. לא אשאל מה שלומך כי קראתי את הודעתך וצר לי שאחרי כל התלאות שיחסיכם עברו ואחרי שהצלחתם להתגבר על כך כך הרבה קשיים, כפי שספרת לנו בעבר, עכשו יש מכשול חיצוני שלא קשור אליכם, והוא עזיבת ההורים את הארץ. אני מבינה מדברייך שכלל אינך שוקלת להישאר בארץ ללא ההורים. אין לך התלבטות בנושא. לכן גם אין מה לייעץ לך בשלב זה.
יתכן שאחרי שתעברו לחו"ל, ויעבור זמן, את תרגישי יותר ויותר שאינך יכולה לחיות בלעדיו ומנקודת המבט הזאת, מבחוץ, תחליטי לשוב ארצה. עד שלא תהיי שם - לא תדעי עד כמה הוא יחסר לך. יש רגעים בחיים שצריך לקחת החלטות חשובות וגורליות ויתכן שדווקא כאשר תהיי רחוקה יהיה לך יותר ברור מה את רוצה ולמה את מסוגלת. כרגע אינך יכולה לדמיין את חייך ללא ההורים, אבל יתכן שממרחק את לא תוכלי לשאת את החיים ללא חברך.
אני מציעה שלמרות כל הרגשות החזקים, תשחררו זה את זו ממחוייבות אחד כלפי השנייה, תנו זה לזו חופש מתוך פרגון ודאגה לאושר של שניכם. אם החיבור הרגשי הוא כה חזק - יקרה כנראה משהו בעתיד שיחזיר אתכם זה לזו. ואם החיבור אינו כה חזק - יצא כל אחד לדרכו ותשמרו את הקשר הראשוני הזה בתור זכרון יקר ללבכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
ליאן22/04/2008תודה רבה לך את תמיד עוזרת לי ....
בכל מה שאת אומרת...
אני מסכימה אני ב-100%
וכל כך קשה לי לעזוב את הארץ לא רק בגלל החבר שלי יש עוד המון דברים שקשה לי מאוד לעזוב את מבינה...
אך אני חייבת....
ואני חושבת שאני בעתיד אני ישכח אותו כי זה רק "אהבת נעורים" שמו שאומרים...
ואולי לא...
כל כך קשה לחשוב ולהחליט על משהו ....מתסכל....
תודה לך על הכל ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץאתי14/04/2008
ערב-טוב!
אני בחורה בת 22 ועדיין לא היה לי חבר וזה מלחיץ אותי. היו לי רק יחסים של ידידות עם בנים
וגם הכרתי מס' בחורים דרך האינטרנט אך לא יצא מזה קשר רציני. יש לציין שאני בחורה שקטה וביישנית וקצת קשה לי להיפתח בפני אנשים.אני נורא מפחדת שלא יהיה לי חבר אף פעם, רציתי לדעת איך ניתן להכיר בצורה הטובה ביותר, ואיך ניתן להתגבר על הביישנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אתי
נועה15/04/2008האמת, שזה פשוט בא ברגע שאת הכי לא מצפה לו.
תצאי למסיבות ולפאבים ויתחילו איתך וככה גם האגו והביטחון שלך יעלו ואולי גם יצא מזה קשר רציני.
לדעתי בגלל הלחץ של "למצוא חבר" זה לא קורה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי
דיקלה15/04/2008שלום,
אני חושבת בדיוק כמו נועה..... קודם כל באמת חשוב שתעבדי על הביטחון העצמי שלך תטפחי את עצמך ותהיה עם ראש פתוח, תתחילי להרחיב אולי את המעגל החברתי שלך תיצאי ותבלי במקומות הנכונים שבהם מסתובבים ונמצאים הבחורים שמחפשים אותך......... כי אני בטוחה שיש מישהו או אפילו יותר שמחכה לך בפינה....... אל תחשבי על זה יותר מידי פשוט תזרמי זה הגיל הכי יפה. את תיראי שהדברים יתגלגלו לך לבד..........
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
פרח15/04/2008תודה רבה בנות על העצות,אני ייקח זאת לתשומת ליבי
וישתדל לעבוד על זה.
חג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואל תשכחי...
ורד25/04/2008שאף אחד בחוץ לא יודע שאת חסרת ניסיון!
עטי על עצמך ארשת בטחון, פזרי חיוכים, רקדי, ותראי איך הכל יחזור אלייך כמו בומרנג.
את לא מבינה עד כמה זה פשוט...
שיהיה בהצלחה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיסכול בחיי הנישואין- דחוף...יעל14/04/2008
שלום לכן,
אני נשואה מזה זמן מה לבעל מקסים שאני אוהבת. הבעיה שלנו היא בעיה שלפי דעתי נובעת מהבדלים באיך שאני רואים את החיים, את המציאות, ואת מה שצריך להיות.
אני חיה עם תחושה מתמדת שהוא לא מבין אותי, לא רואה את הצרכים שלי, ולא עושה מספיק. הוא מצידו לא מבין על מה כל המהומה, הוא לא מבין למה אני תמיד מוצאת בו ובמעשיו פגמים ולא מבין למה א"א פשוט לחיות את החיים כמו שהם.
לאחרונה ניסיתי להסביר לו מה אני מרגישה אבל זה ממש קשה לי. ניסיתי להסביר לו שאני מרגישה שאנחנו צריכים להשקיע יותר, לשנות, לצאת מהשגרה. אבל זה לא עוזר. תמיש יש לו סיבות למה לא. אומנם, הוא מאוד צודק בסיבותיו ואני רואה את זה. אבל לפי דעתי ניתן לעשות יותר. עם טיפה מאמץ זה אפשרי! אבל אני לא יכולה להכריח אותו...
בינתיים זה גורם אצלי לתחושת אומללות, אני פשוט מרגישה עצובה וזה מתבטא בכך שכשהוא מנסה להתקרב אליי אני די דוחה אותו מעליי, הוא לא מרגש אותי, ולמרות שאני רוצה אותו לידי- שיחבק וילטף, אני לא נותנת לו ממש להתקרב. גם כשאני מנסה בכוח הגוף שלי לא נענה לי והוא מרגיש מתוסכל מזה.
אבל כשאנחנו מנסים לדבר על זה הוא תמיד נעלב שאני מוצאת פגמים במעשים שלו שאני תמיד מאשימה אותו וכו'..
אני פשוט אל יודעת איך לצאת מהמעגל הזה, כשאנחנו שם כ"כ קשה לי לסלוח לו.. כל מה שאני רוצה זה להרגיש נאהבת, להרגיש גם את הכיף שבחיים. לפני החתונה היינו מבלים, יוצאים ונהנים המון וכל זה די נעלם.. אני לא חושבת שזה משהו שלא יכול ללכת לחלוטין עם נישואין ומערכת יחסים יציבה.
וזה קשה לשנינו. האם יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהתנהגות דוחה להתנהגות מקרבת
יהודית ברגמן17/04/2008יעל יקרה,
בתשובה לשאלתך אם יש מה לעשות – לדעתי בהחלט יש מה לעשות. ראשית עליך לצאת מדמות הקורבן, המסכנה והאומללה הבלתי נסבלת. עם הרגשה כזו, לא רק שלך קשה עם עצמך, אלא שגם לסביבה קשה ולא נעים להיות בחברתך. חשבי חיובי וקחי את החיים בקלות. תתָקשרי איתו מתוך חברות ואינטימיות ולא בביקורת והתרסה מרחיקה. נסי להיות רכה ואוהבת והאהבה תחזור אליך והחשק להשקיע ,לבלות בחברתך ולשמוח אתך רק יגברו. ואם תצליחי לשנות דפוס התנהגות ועדיין היחסים לא ישתפרו גם לאחר שתתני לזה זמן והזדמנות – פנו לייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיותשלום14/04/2008
אני נשוי 2 שנים ואנחנו ביחד 6 שנים אני אף לא ידעתי אם אנחנו מאושרים או חיים טוב או לא כל הזמן אישתי מתלוננת אפילו לא יודעת על מה כל הזמן קשה בחיים בעבודות בלנהל בית בהכל למרות שאין שום בעיות היה כל הזמן שיש בעיה הכו קטנה רוצה להתגרש לא יודע מה לעשות.
היה שייכת למשפחה מפנקת הרבה ולא נותנת לה להיות עצמאית בכל תחומי החיים כל דבר צריכה לשאול את אמא שלה מש לעשות אני כבר נמאס לי כבר כמה חודשים אנחנו חיים כל אחד חיים משלו כי קשה לה בחיי זוגיות ואומרת כל הזמן זה גדול עליה ולחית בבית עם כל ההוצאות זה נפילה בחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות
יהודית ברגמן17/04/2008שלום יקר,
יתכן שלאשתך יש קשיי הסתגלות וקשה לה להתמודד עם המעבר מבית חם ומפנק לבית שבו חלק מהנטל נופל על כתפיה. יתכן שאחרי זמן מה של התמודדות היא תתחיל לתפקד כאישה נשואה ועצמאית, ולעומת זאת בהחלט יכול להיות שאלו תכונות אופי והיא לא תוכל ואף לא תרצה לשנות את התנהגותה. לא ברור מה א ת ה רוצה. האם אתה אוהב אותה עדיין? האם עדיין היא חשובה לך? אם התשובות חיוביות, אז דבר איתה והצג את דעתך. יחד עם זאת נסה להקל עליה עם מטלות הבית בלי שום ניסיון להתחרות עם הוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישואין במשברע14/04/2008
שלום רב,
אני ובעלי נשואים 3.5 שנים. ( אני בת 30 ובעלי בן 38 ) . בעלי עובד קשה מאוד במהלך היום ( 10 שעות ביום ) וחוזר בערב מאוחר לאחר שהבנותהולכות לישון ( תאומות בנות שנה ו-7 חודשים) .בעיתי היא שכל פעם שחוזר הביתה מעבר לשלום ונשיקה אינו מתקשר איתי יותר מידי .לטענתו רוצה קצת שקט לאחר יום העבודה . אני יכולה להבין את הכל . הבעיה המרכזית שנרדם בסלון כל ערב בעת שצופה בטלוויזיה ועובר רק בשעות הקטנות של הלילה למיטה .( 4,5,6 בבוקר).
יש לציין שמעבר לבעיה זו הוא בעל מקסים , ואבא נהדר .
נ.ב
במהלך היום אנו משוחחים הרבה בטלפון . בחדר השינה יש טלוויזיה אך טוען שאינו רואה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואין במשבר
יהודית ברגמן17/04/2008ע יקרה,
לא ציינת מהי התנהגותו בסופי שבוע וחופשים בהם נח ואינו עובד. האם יש לכם עניין משותף, שיחות, בילוי משותף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוגיות במשבר המשך
ע18/04/2008יהודית ,
ראשית תודה על התיחסותך . בנוגע לשאלתך . בזמן חופשות הוא אב נפלא לבנות . משחק ומשתעשע ( לעיתים יותר ממני) . אנחנו גם דואגים לעצמינו לזמן איכות כמו סרט , חופשות בארץ ובחול ובכלל נהנים לפנק האחד את השניה .
תודה וחג שמח ע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משברשמואל13/04/2008
שלום רב!!!
אני בן 26 ואני עם חברה שלי כבר 3 שנים והיא בת 21.
היא החברה הראשונה שלי ובהתחלה הכל היה מצויין, כבר שנה ויותר אני לא מרגיש אליה אותו הדבר כמו בהתחלה, בנוסף עברתי שינוי חיצוני שתרם לי נורא ואיפה שהוא השתניתי, ואני מרגיש גם יותר מבטים מבחוץ בבחורות שגורמות לי לחשוב...
אני אוהב את חברה שלי אך מפחד שלא ניסיתי מספר מערכות יחסים ושאני תקוע במערכת יחסים הראשונה שלי.
בנוסף יש מישהי שאני תמיד חושב עליה, אולי זה מרמז משהו...
אני כבר לא יודע מה לחשוב...
מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוי להתנסות בכמה מערכות יחסים
דורית כהן13/04/2008שמואל היקר, אתה גבר צעיר, ואחד הדברים שאנשים בגילך עושים הוא להתנסות במערכות יחסים שונות, גם כדי למצוא את האישה "האחת והיחידה" איתה תרצה להקים משפחה בבוא העת, שזהו הקשר העמוק והמשמעותי ביותר שניתן להעלות על הדעת עם מישהו. אם אינך שלם עם הקשר ואה מרגיש שלא התנסית מספיק וכי אינך מרגיש אותה עוצמת אהבה כלפיה - עליך לאזור אומץ ולהפסיק את הקשר. הבא בחשבון שצעד כזה עלול להיות בלתי חזיר, שהיא עלולה להיפגע, וכי זו לא תהיה תקופה נעימה בתחילה. אבל הלוא אתה יודע - רוב הצעירים עוברים חוויות כאלו, פעם זה יהיה אתה שמפסיק את היחסיםפ ופעם אחרת מישהי תעזוב אותך כי זה לא יתאים לה. הכל לגיטימי. זה טוב להתנסות עם יותר מבת זוג אחת, ולבחור היטב מישהי שתתאים לך ותהיה גם אהבה חזקה, גם משיכה גופנית וגם הערכה כלפיה, וגם התאמה מסויימת בסגנון החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויכוחלינדה12/04/2008
היי
לבעלי נפסל הרשיון נהיגה והוא טוען שצריך תעודת שחרור מצהל כדי לגשת למבחן תאוריה הדבר נשמע לי הזוי אז בררתי אצל מורה נהיגה ובמשרד רישוי ואצל מישהו שפסלו לו רשיון.
אתמול שאלתי אותו שמאיפה הוא יודע שצריך תעודת שחרור הוא אמר שכך היה תמיד אמרתי שזה נשמע לי מוזר אמר לי תבררי וכשאמרתי שביררתי כבר צעק עליי שאני אפסיק לברר דברים מאחורי גבו
אז השאלה האם מישהו נתקל בדבר כזה פעם שצריך להביא תעודת שחרור כדי לגשת לתיאוריה?
דרך אגב בבירור כולם אמרו שלא צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אמון ותקשורת
יהודית ברגמן12/04/2008לולה יקרה,
יש בעית אמון ביניכם שעליכם לפתור. שאלתך בנושא מה משרד הרישוי מחייב בכדי לגשת לתיאוריה לא קשורה לפורום יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית אמון בבעלשיר11/04/2008
נשואים 18 שנה וישנה אהבה גדולה ותשוקה גדולה..אבל יש בעיה שבעלי מסתיר ממני למשל מפעם לפעם הוא הולך לעיסוי רפואי והוא מגיע הביתה ולא מספר לי על כך ופעם שאלתיו מדוע? והוא ענה שהוא לא חייב דין וחשבון. והוא הלך ללא ידיעתי כמובן ללמוד טנטרה לפחות 4 או 5 פעמים גיליתי זאת באקראי והוא הכחיש זאת לבסוף אחרי אינספור ריבים הוא אמר לי שזה היה בשביל שנינו-ללמידה. זה ממש פוגע בי כמו כן זהו מפגש מאוד אינטימי ועוצמתי ככה קראתי ואני לא מבינה איך אפשר לפגוע בי ככה האם הוא כה חסר רגש? כול ההסתרות הללו. וזה גרם לחוסר אמון בו ולמעשים בזויים כמו שזה גורם לי להציץ כול הזמן בנייד שלו ובהודעות ולגלות לפעמים את מה שכתבתי וסיפרתי. מה עושים? אני אובדת עצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לתשובה מקצועית שלכן
שיר13/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתוף פעולה במקום ביקורת
יהודית ברגמן13/04/2008שיר יקרה,
נפלא שאש האהבה והתשוקה בוערת בכם גם אחרי 18 שנות נישואים. נפלא שבעלך עושה למענה ולומד גם טנטרה. חבל רק שהאינטימיות ביניכם ,תפָּגע בגלל שאינו משתף אותך במאוויים הכמוסים שלו.
אולי לפני הסקת מסקנות, במקום לחטט לבקר ולהוכיח אותו עד שיתכנס וייאלץ להסתיר, תבררו יחד מה מתאים לשניכם. אולי הכיוון מדבר גם אליך. תבחרו בתקשורת פתוחה, תפתחו את כל הנושא בצורה חברית ואם הכיוון שהוא פנה אליו מתאים גם לך, לכו יחד לסדנאות תלמדי ותעצימי גם את ביחד איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח גם לדעתה של דורית... בבקשה
טליה05/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוויות מעשירות
דורית כהן07/05/2008אני מסכימה עם יהודית. אוסיף עוד משהו. מאוד יתכן שבעלך מהסס לשתף אותך בחוויות הללו כי את עצמך קצת עצורה ומסוייגת - כמו הרבה נשים - מלשוחח על סקס או להיפתח לחוויות חדשות בתחום המיני, והוא חושש מתגובותייך. אבל יש לו צרכים ונטיות מיניות בריאות ונורמליות ואחרי 18 שנים הרבה אנשים רוצים להעשיר את חוויותיהם והוא אינו יוצא דופן. אל לך לכעוס עליו. אולי בסוף את תודי לו על שהוא הוביל אותך לחוות חוויות מרתקות וחרגשות - אם תיפתחי קצת ותקשיבי עם סקרנות לרעיונות שלו במקום עם ביקורתיות. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישרכרט ופרידהלינדה11/04/2008
היי
אני בת 28 לבעלי יש עיקולים בחשבון והוא מפקיד המשכורת בחשבוני ורוצה שאזמין ישרכרט כאשר לא הסכמתי הוא אומר שאנחנו יכולים להפרד בגלל זה? מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראכרט ופרידה
יהודית ברגמן13/04/2008לולה יקרה,
לא ציינת מה טיב היחסים ביניכם. אולי בעלך מקסים , אתם אוהבים והוא רק הסתבך מעט ובמצוקה ורואה את אי הסכמתך כחוסר אמון, ואולי את צודקת לחלוטין שאינך מפקידה גם את חשבונך בידיו וחוששת שיכניס גם אותך לחובות. בכל מקרה ישנה אופציה כן להזמין כרטיס, וכדי לא לתת יד חופשית מידי - להגביל את ההרשאה לסכום אשראי נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני עושה במצב הזה???נועה10/04/2008
הי לכולם,
אני בת 21, היה לי חבר כמעט שנה (שירתנו באותו מקום בצבא והיינו כל יום כל היום ביחד) ונפרדנו לפני 4 חודשים. האמת שהוא זה שנפרד ממני וזה בא לי בבום ענקי כי הכל היה באמת מצויין ביננו, לא רבנו והיינו ממש מאושרים ביחד. הוא בן 24, הייתי החברה השנייה שלו והוא נפרד ממני כי הוא טען שהוא לא אוהב אותי כמו שאני אותו (למרות שבאותו יום הוא אמר לי שהוא אוהב אותי!), וגם כי הוא רוצה לראות איך זה לאהוב מישהי אחרת (אבל הוא גם טען שהוא היה הכי רוצה שהחברה הבאה שלו תהיה כמוני!!!)... תאמת שהפרידה היתה ממש קשה- הוא עשה את זה יומיים אחרי שהשתחררתי וכמה ימים לפני הפסיכומטרי שלי, אז זה באמת היה משבר נוראי בשבילי. בגלל כל מה שהיה אמרתי לו שלא ייצור קשר לפחות לא עד הפסיכומטרי. הפסיכומטרי עבר ואחריו יצא לנו לדבר ממש קצת (ונפגשנו בשתיית שחרור של חברה).
בקיצור מה שקורה עכשיו זה שבחודש האחרון הוא מתקשר אליי כל שבוע ומתעניין מה קורה איתי (בשתי שיחות הראשונות הוא התעניין מה חדש, אם אני יוצאת עם מישהו....) ובשיחות האחרונות הוא ממש מתעקש להפגש איתי ואני לא כל כך מראה סימני התעניינות ודוחה את זה.
מה עושים???? אם הוא ירצה שאני אחזור אליו והוא מצטער?
אני לא יודעת מה גם אני רוצה, מצד אחד אני אולי עדיין אוהבת אותו אבל מצד שני אולי כבר פחות בגלל הזמן שעבר ובגלל כל מה שסבלתי בגללו אחרי הפרידה.
יהיה כיף לחזור אליו כי הייתי הכי מאושרת בעולם, אבל אני גם יודעת שזה לא צריך לקרות כי הוא זה שזרק אותי... הכי קל לחזור לקשר קודם, אבל אולי זה לא נכון לעשות?
הוא הציע להיפגש בסופ"ש, אבל אמרתי לו שלא וניפגש כנראה באמצע שבוע.
מה אתם חושבים שהוא רוצה? מה להגיד לו?
תודה רבה רבה וסורי על ההודעה הארוכה!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להגיד ש...
נועה11/04/2008הוא באמת קצת מתוסבך ולא בטוח מה הוא רוצה, אז זה גם מפחיד אותי שנחזור ואז שוב הוא יתחרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שחשוב זה- מה את רוצה...
יהודית ברגמן11/04/2008נועה יקרה,
השאלה אם את רוצה אותו. אם כן – וותרי על האגו, תזרמי, תבלי בלי לעשות חשבונות ותראי איך זה מתפתח...
בנוגע למה שהוספת: אבל אם את באמת באמת חושבת שהוא מתוסבך, למה את בכלל שוקלת אם להיות איתו ביחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גלית11/04/2008נועה היי
אני במקומך הייתי הולכת לפגישה (הרי בתוך ליבך את כן רוצה אותו לפי מה שמשתמע מדברייך) ופשוט מקשיבה למה שייש לו לומר.
את מבחינתך לא אומרת כלום רק מקשיבה למה שיש לצד השני לומר.
במידה ויציע לחזור לקשר לדעתי את לא צריכה לתת לו תשובה במקום אלא להגיד לו "שאת צריכה לחשוב על העניין בכובד ראש" וזאת בגלל החוסר יציבות שלו הרי את לא רוצה שוב להיפגע ממנו
ובאמת תשקלי את העניין גם לחיוב וגם לשלילה.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
נועה11/04/2008אני באמת אעשה את זה, ניפגש ונראה מה יש לו לומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה ...
גלית11/04/2008נועה,
יופי אני שמחה שאולי טיפה עזרתי לך.
אם יוצא לך לראות את ההודעה שלי שרשמתי בפורום זה תחת הכותרת "זוגיות" (מיום 10.4) אני אשמח אם תגבי ותתני את דעתך בעניין.
תודה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוגיותגלית10/04/2008
שלום רב,
הכרתי בחור דרך האינטרנט שנינו בני 26 נפגשנו לאחר שהחלפנו בנינו תמונות כבר בתגובתו הוא הראה נכונות לפגישה ונראה נלהב. ( אני חייבת לציין שהוא מאוד בוגר יחסית לגילו הצעיר)
נפגשנו במוצ"ש האחרון הפגישה הייתה בין הטובות שלי הייתי אומרת, הבחור עם חוש הומור,מקסים, נינוח, מדבר לעניין ומראה נכונות לקשר רציני ( אמר שהיה בקשר רציני כשנה וחצי משראה שזה לא הולך לכיוון של חתונה "פרש" מהסיפור)
הגענו הביתה ליוה אותי וקבענו שנדבר, ראוי לציין שכבר שהוא אמר לי כבר שהוא נורא נהנה ומצפה לפגוש אותי שוב.
באותו הערב כבר שלח לי הודעת לילה טוב... במשך השבוע דיברנו כל יום ותיכננו להיפגש במהלך השבוע, הוא נשמע נלהב ואמר לי בטלפון שהוא "מת לראות אותי כבר" היינו צריכים להיפגש אתמול אך לא הרגשתי טוב ודחינו זאת (לא הייתה לא בעיה עם זה אמר "העיקר שתרגישי טוב") במהלך השיחה הכל היה בסדר ואמר "שהוא מצפה לראותי כבר ושהיה לו כל כך כיף בפגישה" .בנוסף אמר רק אתמול "שהוא רוצה להריץ את זה קדימה "...
..יש לציין שכל השבוע כשדיברנו טלפונית השיחה זרמה ולא היה שום רמז לבא אחריו..
היום בצהריים שלח לי הודעה לפלאפון בו אמר לי שאני בחורה מדהימה והיה כיף בפגישה והוא מאוד נהנה אך לצערו הוא מעדיף לקחת קצת זמן לעצמו ושהוא מצטער.
ואני שואלת את עצמי למההרי הכל היה טוב ושנינו ציפינו בקוצר רוח לפגישה הבאה שלנו ...אז מה קרה כאן בדיוק?היייתה רק פגישה אחת בנינו בו היה מאוד מאוד נלהב ממני
אני התקשרתי אליו טלפונית אמר שהוא מצטער שעובר עליו ימים קשים בעבודה ושרב עם כל העולם עם חברים שלו ושאין לזה כל קשר אליי אבל כרגע הוא לא יכול להיות בקשר עם אף אחת והוא מצטער ולא רוצה לפגוע בי
מה דעתכם? אתם "קונים" את הסיפור הזה?
בסופו של השיחה ביקשתי להיפגש איתו במוצ"ש כדי לשבת לדבר על קפה ...אמר שידבר איתי במוצ"ש אמר שהוא לא שולל את זה וידבר איתי .
אני ציינתי בסוף השיחה שאני מכבדת את ההחלטה שלו ולא מתכוונת לשווק את עצמי אבל אני רוצה שנשב לקפה יחד ( האמת שאני רוצה פגישה ע"מ "לבדוק" מולו מה באמת המניע לזה כי זה לא הגיוני כל הסיפור הזה)
מה דעתך? האם את "קונה" את הסיפור שלו?
והאם אני עושה נכון לגבי הפגישה העתידית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במרוץ לזוגיות
יהודית ברגמן10/04/2008אורית יקרה,
מוקדם מידי לקבוע ולא נכון להסיק לגבי הסיבות לשינוי בהתלהבותו. יתכן ובאמת מוטרד ולא חפשי לשתף בחייו האישיים אחרי היכרות של מפגש אחד. אל תיחפזי להסיק מסקנות. תני לו מרחב ואל תדחקי בו להיפגש כדי לברר מה מאחורי הדחייה. אם הוא יהיה בשל לכך וירצה – ייזום הוא פגישה נוספת אתך. דומה שאת נלהבת ולחוצה מידי ומקרינה זאת – מה שעשוי להרתיע כל מחזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגב' ברגמן
גלית11/04/2008גב' ברגמן הנכבדה,
ראשית, אני מודה לך על תגובתך המהירה.
לפי מה שהבינותי מדבריך היא שאולי באמת והוא נתון במצב רוח שלילי ומכונס בעצמו ואולי זה באמת לא קשור אליי כלל (לפי מה שהוא אמר לי בשיחה אבל לא יודעת קשה לי להאמין לזה ).
פשוט יש כאן סתירה נקרא לזה מה שהיה במשך כל תחילת השבוע עד יום חמישי בצהריים זה קצת מראה לי על חוסר יציבות של הבחור.
אולי הוא "חזר" לבחורה הקודמת לא יודעת או שמפריע לו משהו בי (למרות שקשה לי להאמין הוא היה נלהב ממני ורק ציפה למפגש נוסף איתי),לכן זה הפתיע אותי לא ציפיתי להודעה שכזו.
במידה והוא יתקשר במוצ"ש (זה מה שקבענו) אני לא אציע לו מפגש? אלא אחכה לבדוק מה הוא אומר?
תודה שוב,
המאוכזבת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמרוץ לזוגיות
יהודית ברגמן11/04/2008אורית יקרה,
הָצעֳתי לך לצאת מהלחץ, לא להתבשל בתוך ניחושים ומסקנות ולא לנסות לפרש כל הזמן את מעשיו וכוונותיו. פשוט לזרום בשיחה באופן טבעי ללא תכנון. אל תשחקי משחק. פשוט תהיי את. ומה שיתפתח - יתפתח...ומה שלא - לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
נועה11/04/2008הוא באמת נשמע בוגר לגילו בזה שאמרת שהוא "פרש" מהקשר הקודם כי זה לא התקדם לחתונה.. זה מראה שהוא רציני ורוצה גם קשר כזה.
לדעתי אין לך מה להילחץ, אולי באמת הוא עסוק... בכל מקרה תמשיכי לצאת עם אחרים, תבלי ותכירי אנשים, ואם הוא יתקשר וזה עדיין יהיה רלוונטי מבחינתך אז בכיף!!! את בעצמך אמרת שנהנית, ואני גם בטוחה שהוא כבר יהיה בשל יותר כי הוא בטוח חשב על מה שהיה ועובדה אם הוא באמת יתקשר שוב אז הוא באמת רוצה להיות איתך וככה גם תראי שזה הדדי. בקיצור, תראי מה יהיה במוצ"ש, בכל מקרה אולי באמת אל תיזמי כלום, תתני לו להתקשר ולחפש אותך שלא ילחץ או משהו (נו בנים, אי אפשר להבין אותם!!!)
בהצלחה!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה כנסי
גלית11/04/2008נועה,
תודה על תגובתך.
כן, אני לא איצור קשר אחכה שהוא ידבר איתי..
אבל לי יש תחושה שהבחורה שהיה איתה בקשר חזרה לתמונה והוא מבולבל לכן לא יכול להיות איתי בקשר "ומעדיף" אותה כי מכיר אותה כבר שנה וחצי.
נדמה לי שבגלל זה כל זה קרה ולא נראה לי שזה בגלל לחצים בעבודה.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות אבל...
נועה11/04/2008יכול להיות אבל חבל שזה יעסיק אותך וסתם תתבאסי למה הוא לא המשיך בקשר כמו שרצית (בכל זאת לא היייתם "ביחד", הייתה רק פגישה אחת אז זה לא שיש איזושהי מחוייבות). פשוט תמשיכי הלאה ותראי מה יהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ זוגי או שאין טעם?.........אודליה10/04/2008
בעלי אני נשואים מזה 3 שנים, עברנו הפלה ולאחר מכן הבאנו ילד היום בן שנה ו-5.
אנחנו רבים הרבה בשנה וחצי האחרונות,בגדול, אני לא מוכנה לעשות הכל-נקיון הבית, כיסה, גיהוץ, שטיפה, טיפול בילד וכל השאר כאשר הוא רוחץ את הכלים ומוריד את הזבל- בשורה תחתונה הוא אומר שגדל במנטליות שהאמא עושה הכל- אני לא מוכנה לזה וביקשתי שכולם עושים הכל פרט לשטיפה ולקיפול כביסה שאני עושה לבדי-ויתרתי לו על זה.
הוא אמר בסדר ואחר כך חזר בו וטען שאני עושה אותו אישה. אני מרגישה שאני שיפחה- הוא לא מנקה וגם יוצר עוד בלאגן, איך מגיעים לעמק השווה? איזה פתרון אני יש לכם אם בכלל<? אני לא רוצה להתגרש- גדלתי בבית מאוד אידילי שכולם עושים הכל ווהוא לא, אז מה עליי לעשות? בטוח יש פתרון שאני יכולה להציג בפניו- אבל לא שזה יבוא על חשבוני כמובן.
בנוסף לכך, עכשיו אנחנו רוצים לרכוש דירה- ומתברר שהוא רוצה לחיות בעיר, אשקלון לצורך העניין ואני רוצה במושב- לטענתו, איננו מסכימים ולכן צריך להיפרד. מה אני עושה? אודה לכם אם תתנו לי כיוון לפחות,
דרך אגב פתחנו תיק ברבנות אבל רק בחודש יוני יהיה הזימון הראשון, ואני במטרה ללכת ליעוץ- השאלה אם יש טעם בכלל כאשר שנינו כ"כ שונים וכל אחד רוצה ומושך לצד אחר.
תודה מראש, אודליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגזמת לא?..
דיקלה10/04/2008אודליה שלום,
אני לא יודעת אם זה הפיתרון אבל לפחות עצה וחוות דעת....
הבעיות והמריבות האלה נמצאים אצל כולם, אני ממש לא חושבת שבגלל דבר כזה צריך להרים רגלים וללכת, הכי פשוט זה לוותר,,,, ומה אחר כך?
הבעיה של הניקיון בביתיכולה בהחלט להשתנות אבל הכל תלוי בגישה שלך תדעי מתי לבוא ולבקש בתור התחלה תעשו ביחד את הדברים למשל קיפול כביס תשיארי עד שהוא חוזר מהעבודה ורק אחרי שהוא מתקלח ואוכל ויושב כמה רגעים אז תוציאי את הכביה ותתחילי לקפל תיזרקי לו מילה לעזור לך בצורה כייפית ונחמדה ולא בכעס ומניסיון זה עובד אם לא פעם ראשונה אז שניה וכך בכל דבר לא רק עם הכביסה ואם זה שטיפה אז תתני לו את הילד ותשטפי את ותאמיני לי שאז הוא יבין טוב מאוד ששניכם צריכים להתחלק בעבודות הבית (רק אל תגזימי אל תשכחי שהוא חוזר מהעבודה....) הכי חשוב שהכול יעשה בכייף זו ממש לא סיבה לגירושים,,, העניין עם הבית זה כבר שיקול של טאולי תימצאי דר לשכנע אותו לעבור למושב או שאת תיתפשרי על הרצון שלו (תביני שמי שגר ורגיל לחיות בעיר פתאום מושב לא נראה לו....) בקיצור את צריכה לדעת לוותר ולנסות לשמור על המשפחה והנישואים ואם צריך ללמד אותו לעשות הכל ביחד אז תלמדי (את לבד אמרת שהוא רגיל שאמא שלו עושה הכל אז תתחילי להרגיל אחרת,,, אבל הכל בצורה נכונה ותהיה סבלנית לא כל דבר פותרים בפרידה ורבנות חבל..........
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאת סיבות טובות להפרד, פאתטית! J
יהונתן10/04/2008לא יאומן.. מאיפה העלית את התירוצים להפרד? כמו ילדה בגן. לך הסיבות לפרידה נראות מוצדקות ????? ברבנות יפלו מהכיסא למשמע התירוצים המטופשים שלך. מילא, היית כותבת שנגמרה האהבה. שאת לא יכולה לסבול אותו.. שהוא אבא רשע.. אבל בגלל שהוא לא שוטף ריצפה?! פחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הבעיה שלך בחיים????
גלית10/04/2008אודליה,
לדעתי את עושה טעות מרה ויפה שעה קודם שתחזרי בך.
לא יעלה על הדעת שבגלל "אי שטיפת רצפה או אי קיפול כביסה " יעלה בך הצורך להתגרש!!
מילא אם הייתה לך סיבה מוצדקת לקום וללכת, אבל מותק לדעתי זה שטויות יש בעיות הרבה יותר
מרוכבות בחיים וכדאי שתמודדי עם הבעיה הקטנה שלך כמו בוגרת
לדעתי,טעות!
שיהייה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכו ליעוץ זוגי
יהודית ברגמן10/04/2008אודליה יקרה,
נכנסת למאבקי כוח ושליטה עם בעלך בסגנון כפייתי, שתלטני, ילדותי וקטנוני על עקרונות, כולל איום בגירושין- המלמד על תקשורת לקויה ביניכם. הכל פתיר, וודאי שמומלץ לכם ללכת לייעוץ זוגי ובהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי זה רגליים קרות?א10/04/2008
שלום לכם...
אני בת 26, ועוד חודשים ספורים אני אמורה להינשא לבן זוגי מזה 6 שנים.
כשהוא הציע לי הייתי מאוד נרגשת ובטוחה לגבי ההחלטה, אבל במהלך הדרך דברים השתנו.
תמיד היה לי את הפיתויים, וחיזורים ואפילו שמאוד רציתי, לא נכנעתי להם.
בחודשים האחרונים התחברתי לבחור, זה התחיל כידידותי, והמתח המיני הלך וגבר, וקרו דברים שלא היו צריכים לקרות. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על הבחור, ומצד שני אני מאוד רוצה להפסיק, אבל פשוט לא מסוגלת לוותר על הריגוש הזה איתו, ואני כבר לא יודעת אם זו רק משיכה מצידי.
דיברתי עם בן זוגי, ואמרתי לו שמשהו חסר לי בקשר, ושהתרחקנו ואני לא מצליחה להתקרב בחזרה.
הוא קיבל את דברי, ואמר שיתמוך בי לכל אורך הדרך והסכמנו שנלך לייעוץ זוגי.
לקחתי כמה ימים פסק זמן מהבחור, לא דיברתי איתו ולא התראינו, וקצת חזרתי יותר לעצמי, וליכולת להתעסק בחתונה.
אתמול דיברתי עם הבחור שוב, וכל החששות והפחדים בקשר לחתונה חזרו.
יכול להיות שזה רק עניין חולף, וברגע שאני יצליח להוציא את הבחור מהראש שלי אני אוכל להרגיש שוב את האהבה לבן זוגי? או שזה מצביע על כך שמשהו נגמר לי עם בן זוגי ובגלל זה יש לי מקום בלב לגברים אחרים?
מה עושים? והאם טיפול שבו לא אומרים את האמת על רגשות למישהו אחר יכול להועיל?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדחות את קבלת ההחלטות
יהודית ברגמן11/04/2008א יקרה,
אין ספק שעם הרגשה כזו לא שלמה, אסור לך להתחתן. שתפי את המיועד, לא בהכרח בפרטים, אבל בלבטים והחששות לקבל מחוייבות. קחי לך את הזמן עם עצמך, תסדרי את הדברים בראש ורק כשתהיי בשלה, מגובשת ותדעי באופן ודאי מה את רוצה – רק אז תחליטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד ממחוייבותאינשם10/04/2008
שאלה- האם ידועה תופעה של חוסר חשק מיני בולט אצל גבר (רווק
בשלהי ה-30 ) שיש לו פחד גדול ממחוייבות, אך "מצהיר" בפני בת זוגו
על רצונו להתחתן בעתיד הקרוב..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד ממחוייבות
יהודית ברגמן10/04/2008אינשם,
האם הפחד ממחוייבות בא ממך? פרסת מספר שאלות בסגנון מרוחק מאוד, כללי ולא מפורט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אינשם10/04/2008מבן זוגי לשעבר..
כיוון שאיני רוצה להכנס לפרטים, אשאל זאת אחרת-
האם מוכרת לכן בעיה של חוסר חשק מיני בגבר עקב פחד ממחוייבות וחתונה (למשל לפני הצעת נישואין),
ושנית, האם שיחות עם פסיכותרפיסט יכולות לפתור בעיית פחד ממחוייבות ולהביא אדם ליציבות רגשית ונפשית על מנת להתחייב ולהשאר בקשר יציב ובריא במטרה להקים משפחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון לפחד ממחוייבות
יהודית ברגמן10/04/2008לחץ נפשי יכול תמיד להשפיע. לכן חשוב לברר אם הבעיה תמידית או רק כשהועלתה הצעת הנישואין. איש מקצוע טוב יכול להגיע למקור הבעיה ולהוביל לפתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)