מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנונימית אני לוקחת פסק זמן מהפורוםליאור06/08/2015
אני מקווה שתתחזקי ותתקדמי. ????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה לך בהצלחה
חני06/08/2015בכול דרכייך,עשית מצווה גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שירהחני05/08/2015
הייתי שמחה אם תוכלי לעזור לי.כמו שכתבתי לשרון אני חווה בדידות איומה אפילו אין לי חשק לצאת מהבית בקושי אני יוצאת.גם אין לי לאן לצאת.יש לך הצעה איך אני יכולה לחזור לשגרה ולשמחת חיים? בנוסף למה שכתבת לי?תודה שירה והרבה חיבוקים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה יקרה
ליאור06/08/2015יש לך אחים/אחיות? שכנים? בת כמה את? את עובדת? האם היה לך פעם בן זוג? אני לא מכירה אותך לכן אני שואלת. את יכולה להכיר חברות דרך האינטרנט. מציעה לך ללכת לקבוצות תמיכה של אנשים במצבך ואולי שם תקבלי כלים ואולי תמצאי חברים. לכתוב באינטרנט באינסוף פורומים על מר גורלך לא יקדם אותך. אל תרחמי על עצמך תני פייט. לכי תרשמי לאיזה חוג או סדנת בישול. תלמדי לשחות. תנועי. תחיי. תפרצי את המעגל הזה. מציעה לך לקרוא את הספר כוחו של התת מודע. תראי כמה כוח יש לך. טפחי את הצורה החיצונית שלך. החיים טסים. מחזיקה לך אצבעות לשינוי.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
חני06/08/2015יש לי משפחה תומכת ואוהבת היו לי בני זוג אני כמעט עמדתי להתחתן אבל ברגע האחרון נפרדנו מסיבות אישיות,אני כרגע מתנדבת פעמיים בשבוע,עבודה כרגע אני לא עובדת,את צודקת חשבתי על אתמול שמספיק לרחם על עצמי.חשבתי אחרי החגים למצוא לי איזה חוג אחד בערב שאוכל ללכת חשבתי אתמול אחרי שכתבתי לך ולשרון אולי ללכת להרצאה שמעניינת אותי.אגב עוד מישהי הציעה לי לקרוא את הספר כוחו של התת מודע אולי אלך לספריה היום כדי לקרוא את הספר הזה.אני אחרי גיל 40.אומנם באמת אני לא מכירה אותך,אבל לפי איך שאת כול כך עוזרת לי בפורום את נראית לי מדהימה אם לב זהב.שיהיה לך יום נפלא שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
חני06/08/2015כול מה שכתבת לי,חשבתי על זה אחרי שכתבתי לך ולשרון.אגב יש לי שתי אחיות מדהימות שבאמת עוזרות לי ותומכות בי חבל על הזמן.אפילו יש לי 3 אחיינים מדהימים שאלת כמה אחים יש לי אז עניתי לך.יום נפלא שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי שיש לך אחיות
ליאור06/08/2015כמה אני רציתי שתהיה לי אחות וקיבלתי רק גיסות מעצבנות. ואחיינים זה כיף בייחוד שהם קטנים.אף פעם לא מאוחר למצוא בן זוג. מציעה לך לך ללכת לקבוצת תמיכה של רווקות בסביבות גיל הארבעים. כוחו של התת מודע מדבר על כך שבעצם מה שאת נותנת לו תשומת לב הולך וגדל. למשל אם תמשיכ רק ותכתבי בפורומים כמה את בודדה זה ילך ויגדל. יש ליקום כוח משיכה. אני לא אומרת שזה קל. גם לי יש הרבה נפילות ומצבי רוח. מציעה לך קחח פסק זמן מהפורומים וקראי את הספר ואם כבר אינטרנט אז.משהו אחר. יוםי שאת מוצאת עיסוק למרות שאת לא עובדת. אני באמת מאחלת לך הצלחה ואושר שתמצאי את דרכך ותפרחי??????????????????????ביי מותק
חני06/08/2015רציתי להודות לך למרות שהודיתי לך כל כך הרבה,המצב רוח שלי ישתפר,הלכתי לספריה לקחת את כוחו של התת מודע,ניראה לי שהמצב רוח שלי משתפר דיברתי אם הוריי שאחרי החגים אני אתחיל איזה שהוא חוג בערב וחשבתי כמו שכתבתי לך שאלך להרצאות אני רוצה להגיד לך שלמרות שאני לא מכירה אותך,את מדהימה אני התחזקתי גם בזכות משפחתי וגם בזכותך,מאחלת לך חיים מאושרים רק בשורות טובות ובריאות,נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה להודות לי
ליאור06/08/2015לכי חפשי לך קבוצת תמיכה דחוף. את צריכה את זה. את רואה בכל זאת את לא כל כך בודדה.גם ספרים הם חברים במובן מסוים. תמשיכי בקו ישר אל תסטי. האל יברך אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדידות קשהחני05/08/2015
הי שרון.מאז האובדן אני מרגישה אולי קצת מאוששת אבל מבחינה חברתית כרגע אני מרגישה בדידות איומה,איך אני יכולה לחזור לשמחת החיים למרות הבדידות?אני מרגישה שאני רוצה משהו שימלא אותי,האנשים היחידים כרגע שאני מדברת איתם ותומכים בי זה המשפחה שלי,ושירה בפורום ועל זה אני רוצה להגיד כול הכבוד.אבל הבדידות הורגת אותי מה עושים?תודה רבה שרון וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות קשה - תגובה
שרון לויט07/08/2015שלום לך,
יצירת מעגל חברתי לעצמך הוא תהליך שאורך זמן. התחושה של הבדידות לאחר מות חברתך בהחלט מובנת וטבעית, וכרגע את יכולה להיעזר באנשים שמקיפים אותך- משפחה תומכת היא דבר מצוין! עם הזמן, תוכלי גם ליצור קשרים חברתיים חדשים במסגרות שונות. שמחת החיים תחזור, כמובן, עם הזמן. מכל אבדן אפשר להתאושש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני08/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנונימית בוקר טובליאור05/08/2015
מה שלומך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירה יקרה
חני05/08/2015אני מרגישה שאני קצת מתאוששת,אני חייבת לקחת את עצמי בידיים,זה מאוד קשה,אבל היום אני מרגישה טיפה התאוששות.אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מעריכה את הדאגה והתמיכה שלך ובכלל גם גלית גם שרון המנהלת של הפורום אני כל כך מודה לכם על כול ההתעניינות והאכפתיות,מאחלת לכם רק אושר בחיים,אתם מדהימים.אוהבת אתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרה שלי
ליאור05/08/2015אין לך מה להודות לי. תני לעצמך זמן. לא סתם יש שנת אבל. אבל את קחי את הזמן שלך אבל אל תשקעי בזה כי היא לא תחזור. תשקיעי בעתיד שלך . לכי להצגות מסעדות טיולים. ההני מהחיים. לכי לבריכה זה כיף אדיר. תרשמי לקורס או סדנא תלמדי משהו. תקראי ספרים. תנסי להכיר חברות חדשות. יהיה טוב מותק. חייכי ועוחם יחייך אלייך. ?
חני05/08/2015אין לי מילים,את מרגשת אותי,שולחת לך הרבה חיבוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרון. איך מוצאים טיפול קבוצתיליאור04/08/2015
האם לכל קבוצה יש מטרה מסוימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון. איך מוצאים טיפול קבוצתי - תגובה
שרון לויט07/08/2015היי שירה,
יש קבוצות שיש להן מטרה מוגדרת, למשל: קבוצת תמיכה בדיכאון, קבוצת התמודדות עם סכיזופרניה או קבוצת טיפול בחרדה חברתית. יש קבוצות שהמטרה שלהן היא דינמיקה קבוצתית, יש קבוצות שנועדו לתמיכה הדדית. את צריכה להגדיר קודם כל מה את מחפשת, ולאחר מכן אפשר לחפש בגוגל לפי מילות החיפוש שהגדרת. כיום ניתן למצוא כמעט כל דבר באינטרנט.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרון , מנהלת הפורום בוקר טובליאור04/08/2015
רציתי להציע לשנות את שם הפורום לטיפול בדכאון ןחרדה. ככה זה נותן תקווה שיש טיפול. השם דכאון וחרדה מן.הסתם.מכניס עוד דכאון. הלוואי ולא נדע רוע כזה אמן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון , מנהלת הפורום בוקר טוב - תגובה
שרון לויט04/08/2015היי שירה,
את יכולה לפנות להנהלת האתר BEOK אם יש לך הצעות כאלה. זהו אינו פורום "שלי", אלא של האתר ואני רק עונה כאן לשאלות...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב אנונימיתליאור04/08/2015
אני מקווה שאת מתאוששת. צאי לטבע לחיים. תהני מכל יום שיש. עוטפת אותך באהבה ושמחה. יום טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ליאור04/08/2015אז מי ידאג לילדה עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה יקרה
חני04/08/2015היא נמצאת אצל סבתא שלה,אין לי מושג בינתיים.אבל כרגע היא אצל סבתא.מאחלת לך יום נפלא,אוהבת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שיש סבתא
ליאור04/08/2015תהיי בקשר עם הילדה זה יכול לעזור לך. נקווה לטוב.
חני04/08/2015בוודאי שאני אתמוך בילדה,ובמשפחה אני אשמור איתם תמיד על קשר,הם בשבילי כמו משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאוןא03/08/2015
אני אוטוטו בן 41, רווק, לא מזמן סיימתי 6 שנים במקום עבודה, לא עובד כבר 6 חודשים, לומד מחשבים עכשיו, הדיכאון שלי נובע מא. אני לא נשוי ואין חברה רצינית ב. נכשלתי במועד ב' באחת מהבחינות הסופיות ג. ככל החברים שלי התחתנו גם כאלה שהצהירו בריש גלי שהם לעולם לא יתחתנו ד. מרגיש שאין עם לחיי
רואה רק יאוש ודיכאון
בתודה א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש יקר
ליאור04/08/2015נושא נישואין והקמת משפחה ולצידה בניית קריירה וחיי חברה מעסיקים כמעט את רובנו. כשאנו חווים כשלון בתחומים האילו באמצע החיים אנו מרגישים שכל העולם מתרסק לנו. האם יש לך משפחה מורחבת שתומכת בך.הורים?אחים? אני מציעה לך לפעול בשני מישורים. קודם כל ללכת למטפל זוגי ולראות מה תוקע אותך למצוא זוגיות ואיך אפשר לעזור לך להתקדם. בנוסף אם הלימודים נותנים לך תקווה למציאת עבודה והתקדמות אז אל תוותר. תדבר עם.המרצה בקורס שנכשלת איך אפשר לשפר את הציון. אולי הוא יכול לתגבר אותך. אולי תיקח שעור פרטי שיכין אותך. בין לבין תעשה דברים שעושים לך טוב. אל תזניח את עצמך ואת המטלות שיש לך.אל תתן לייאוש לגבור עליך כי רשה לצאת מדם והוא מבזבז זמן. צא לדרך בחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות כתיב
ליאור04/08/2015בשורה האחרונה כתבתי קשה לצאת משם מהייאוש. אז היי בחור הרם ראש וקדימה לעבודה. אתה בתחילת שנות הארבעים אל תבזבז אותן. בעהש תגיע לגיל 50 מסודר. בהצלחה מרובה!!!!??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון - תגובה
שרון לויט04/08/2015שלום לך,
הדבר המשמעותי ביותר שיכול לעזור לשיפור המצב הן מערכות התמיכה המקיפות אותך: משפחה, חברים, קבוצות תמיכה שאתה יכול ללכת אליהן, טיפול פסיכולוגי שאתה יכול להיעזר בו. ניתן להיעזר גם בטיפול פסיכיאטרי כדי לשפר את מצב הרוח ולהעלות את רמת האופטימיות, מה שיכול לעזור להוביל לעשייה.
מה שכתבה לך כאן הגולשת הן עצות טובות ומועילות, אך חשוב להדגיש שלהערכתי, ללא תמיכה, יהיה קשה מאוד להרים את עצמך ולחזור לתפקוד לבד. יש צורך בסביבה תומכת ש"תיתן לך יד" בתהליך, וחשוב לזכור שכל הדברים שאתה מתאר הם הפיכים וניתנים לשינוי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ליאור04/08/2015ואם אין לו משפחה תומכת וחברים ולא בראש שלו ןעם קבוצת תמיכה זה לא מסתדר אז זה אומר שהוא לא יצליח???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון - תגובה
שרון לויט04/08/2015אני חושבת שאדם תמיד יכול למצוא מי שיתמוך בו, אנחנו לא חיים בחלל ריק. גם טיפול פסיכולוגי, אישי או קבוצתי, הוא מקור לתמיכה וקבלת אמפתיה. בדידות היא אחד הגורמים רבי העוצמה המשפיעים לרעה על דיכאון, אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי להתקדם ולהצליח כשאתה בודד- אך הרבה יותר קשה. גם עצם הנוכחות של אחרים בחייך משפיע ביותר על מצב הרוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
א04/08/2015תודה רבה אנשים יקרים, כן ברוך השם שיש לי משפחה חמה ותומכת, וגם חברים טובים למרות שעכשיו אני מתרחק קצת מכולם, אני חושב שאני אאעזר בתמיכה קבוצתית, איפה אפשר למצוא קבוצה כזאת? בקשר ללימודים סידרתי את זה ויעשו לי מבחן חוזר בזמן אחר, תודה רבה על התשובות המהירות והתמיכה עודדתם אותי מאחל לכם כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתרחק מהחברים בגלל שהם התחתנו
ליאור04/08/2015ואתה מרגיש שונה. אל תתן לדכאון להשאיר אותך בודד וכאוב. שמחה לשמוע שיש לך מערכות תמיכה. ושהתקדמת בלימודים. קבוצות תמיכה אפשר לחפש באינטרנט. או תשאל פסיכולוג. העיק שאתה קם על הרגליים. בהצלחה בזוגיות ובקריירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
שרון לויט07/08/2015קבוצת תמיכה זה רעיון טוב. כדאי לחפש באינטרנט קבוצת תמיכה הקרובה למקום מגוריך. לדעתי תופתע ממה שאפשר למצוא בחיפוש פשוט בגוגל. בנוסף, לגבי הבחילות והעייפות הייתי פונה קודם כל לרופא, כדי לבדוק אם יש לכך סיבה פיזיולוגית. פעמים רבות, כשמטפלים בגוף (אם יש בעיה כלשהי, אפילו תזונה לקויה או חוסר בשינה) גם הנפש מרגישה הרבה יותר טוב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת שרון במאה אחוז
ליאור04/08/2015הבדידות הורסת. קל יותר ביחד. אבל לצערנו לא לכולם יש משפחה תומכת וחברים. או דיש כאלו שהיו להם ואיבדו את זה. זה טוב להעזר בטיפול של פסיכולוג או קבוצה אבל זה לא תחליף לחברה. כל אחד והמזל שלו בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
א05/08/2015הבעיה היא שהחרדה מלווה בבחילות ועייפות קשה וקשה להתמודד למרות שאני עדיין מחפש עבודה והולך ללימודים, שוב פעם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב. ממה יש לך חרדה?
ליאור05/08/2015האם זה משהו שאתה סובל ממנו הרבה זמן? אל תתן זה להשתלט עליך. נראה לי שאתה זקוק לטיפול אישי לדבר על הכל. החיים זה לא פיקניק הם מזמנים אתגרים לא פשוטים. תעזר בחברים ובמשפחה. תרגיש טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
א05/08/2015כן אני סובל מזה מאז שאני זוכר את עצמי, טיפול אישי יכול לעזור האם הכוונה לפסיכולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם טיפלת פעם בנושא החרדה שלך?
ליאור05/08/2015נראה לי שאתה מתמודד עם הרבה דברים ולא פשוט לך. אז חשבתי אולי טיפול אישי עם פסיכולוג או מטפל זוגי יכול חעזור לך. ממה יש לך חרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאת צודקת
אני05/08/2015לי יש ילדים ובעל אבל מרגישה הכי לבד בעולם, אין לי משפחה או חברים תומכים בתקופה הקשה שאני עוברת וזה קשה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה לשירה
אני05/08/2015כתבתי תגובה למה ששירה אמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חסר
א05/08/2015יש לי חרדות מהלימודים, מנישואים מעבודה חדשה...ואיך את מתמוגגת לבד עם הבעיות והחרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
א05/08/2015ואיך את מתמודדת*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יקרה
ליאור05/08/2015מאוד עצוב לשמוע שלמרות שאת נשואה ויש לך ילדים את מרגישה בדידות. זה עולם אכזרי ותחרותי. כל אחד רק מתכנס בפינה שלו. למזלנו בעידן של היום יש את האינטרנט אז את יכולה להכיר חברות חדשות. תלכי לחוגים. סדנאות שם את יכולה להכיר. חזקי את עצמך בכל דרך. גם אני פה בשבילך אם בא לך לשתף. לילה טוב מותק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסימה
אני06/08/2015תודה על מילות העידוד, כרגע אני בבית גם לא עובדת יותר משנתיים מה שמשאיר לי הרבה זמן פנוי שזה לא כל כך טוב, התחלתי תהליך עם ביטוח לאומי שנתן לי אחוזי נכות בעקבות המלצת פסיכיאטר, ואני מתחילה תהליך של שיקום, בשאיפה לחזור לשוק העבודה , מקווים לימים טובים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את ?
ליאור06/08/2015מה המקצוע שלך? זה נשמע שאת בדכאון אבל יופי שאת מטפלת בזה. שיהיה בהצלחה . תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 40
אני06/08/2015בת 40 , יש לי תואר ראשון במשאבי אנוש שלא עשיתי איתו כלום ותעודת הוראה באנגלית ( עשיתי הסבה ) שעבדתי שנה ולא שרדתי במערכת החינוך, סבלתי בעבר מדכאונות אחרי לידה אבל האבחנה היא דיסטמיה שזה דכאון קל אבל מתמשך יותר, אני מטופלת כבר 10 שנים בכדורים , מקווה שעכשיו אני אוכל למצוא מקום עבודה שמתאים לי יותר, תודה על ההתעניינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מדהים
ליאור06/08/2015ידעתי שיש בינינו משהו משותף. גם בגיל וגם במקצוע וגם בגורל. כמה ילדים יש לך איך המערכת יחסים שלך איתם? הלוואי ולמצוא עבודה לא פשוט.לא מגיע לך לסבול. 40 זה גיל טוב. תחגגי אותו. אני כבר בת 43. את ממרכז הארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יקרה
ליאור06/08/2015את אישה מדהימה. אם תרצי לדבר אני תמיד פה בשבילך. לוקחת קצת פסק זמן מהפורום. מאחלת לך שמחה והצלחה ואושר. ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
אני06/08/2015היי שירה, יש לי שלושה ילדים 10. 8 ו- 2 ילדים מדהימים, מקווה שאני אמא טובה משתדלת להיות דם בשבילם לא תמיד זה קל, אנחנו מהדרום, כמה ילדים יש לך? מאחלת גם לך אושר ושתמשיכי להיות כמו שאת נהדרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא אוהב
גל07/08/2015לתמוך במישהו שבדכאון. כולם מחפשים אינטרסים.ומה יוכל אדם עצוב לתת???טוב שאת חזקה ולוקחת את עצמך.בידיים וזכית ל3 ילדים. תאמיני לי שתהיי מאושרת ופעילה כולם ירוצו אחרי הזנב שלך. ובכל זאת מי עוזר לך עם הילדים ותהליך מול ביטוח לאומי? שיהיה לך בהצלחה במציאת עבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי
אני07/08/2015בעלי עוזר לי עם הילדים ובנושא של ביטוח לאומי עובדת סוציאלית , הבעיה שלא תמיד אני חזקה לפעמים בא לי להרים ידיים ואני אומרת לעזאזל הכל כמה אפשר ומהרגעים האלה אני מפחדת שברגע של ייאוש אני אעשה משהו לעצמי, את צודקת בהחלט לגבי זה שאף אחד לא אוהב לתמוך במישהו בדיכאון, זה העולם
ליאור07/08/2015לעולם אל תתיאשי. החיים יפים. יש לך 3 ילדים שזקוקים לך. תשקיעי במשפחה תחזקי אותה. בקשר לעבודה את יכולה ללמד אנגלית בשעורים פרטיים או חוגים.את יכולה לכתוב משימות לאינטרנט או לעשות חוברות. האם זו עובדת סוציאלית מהרווחה שעוזרת לך? צאי לטבע הרבה. לכי לבריכות. בתי מחון. טיולעם. תאכלי בריא. יהיה טוב מאמילה. שתהיה לך שבת עונג. ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה
אני07/08/2015שוב תודה על המילים המוסדות, שתהייה גם לך שבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
גל07/08/2015כמה שנים את לא עובדת? איזו עובדת סוציאלית סוציאלית עוזרת לך בתהליך היא מטעם ביטוח לאומי? איך את מתפקדת בבית?(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווחה
אני08/08/2015היי גלית עובדת סוציאלית שייכת לרווחה, אבל כל התהליך הוא מול ביטוח לאומי, לגבי התפקוד שלי כרגע סביר, היו תקופות שיותר טוב לתקופות שפחות, בינתיים אני בתחילת הדרך אז אני לא ממש יודעת לענות לגבי כל התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת פנית לרווחה לעזרה?
גל09/08/2015האם הם מתערבים בגידול הילדים? את מסוגלת לנהל בית מבחינת ניקיון כביסות בישולים כספים וכו. אני שואלת כי יש לי בעיה קשה עם אחותי ואני ממש חוששת לחייה וחיי משפחתה. אני מאחלת לך רק בריאות ואושר. תחזקי את המשפחה שלך תצמחי ממנה. זה לא קל אבל את חייבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלית
אני09/08/2015כמו שאמרתי אני רק בתחילת תהליך אז אני לא יודעת לענות לך לגבי התערבות עובדת סוציאלית, הילדים שלי לא מוזנחים בשום צורה , מקווה שאחותך תרגיש טוב יותר המון בהצלחה ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחותי הזניחה א כל העולם שלה
גל09/08/2015לעצמה היא לא דואגת. אני מקווה שיהיה דרך להתאושש. מאוד מעציב. דכאון זה נורא ואיום. ההסתגרות בבית היא מכה. תודה על השתוף. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית יקרה
ליאור10/08/2015טוב שאת מודעת למצב. תני לה יד להתרומם לעשייה ויציאה מהבית. אל תוותרי לה. החיים חזקים מהכל. בריאות ואושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
גל11/08/2015לקחתי את אחותי אליי הביתה. פה אשגיח עליה טוב יותר ואעזור לה לחזור לעצמנה.353588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני. מה שלומך?
ליאור13/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. יש בפורום פסיכולוגיה הוליסטית
ליאור13/08/2015בחור שנקרא השורד גם הוא רווק בגיל 45. אולי תוכלו להכיר ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א13/08/2015תודה לכולם על העצות
רק טוב שיהיה אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלתי בפורום
ליאור13/08/2015הוא נמצא בפורום פסיכולוגיה. תעשה עם עצמך משהו אל תשקע. הזמן טס והימים לא חוזרים. חדרת לי ללב. אני רוצה שיהיה לך טוב. אמן . תרים ראש אל תפחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יקרה. מה שלומך?
ליאור13/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
אני14/08/2015אני בסדר, מתמודדת, לא קל אבל אלה החיים לא פשוטים, תודה על ההתעניינות, איך את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
ליאור14/08/2015יש לך אחים או אחיות? תאחזי באהבה לילדים ולבעלך. מבינה אותך. שולחת לך חיבוק גדול (((((((())))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושא רגיש
אני14/08/2015היי שירה יש לי אחים ואחיות אבל כל אחד דואג לביתו, יש לי הורים מבוגרים ואמא שסובלת גם מדכאון, לפני משהו כמו שנה נפלה בבית שברה אגן ונכנסה לדיכאון, אז תמיכה מהכיוון הזה אין לי , שולחת גם לך חיבוק , שתהיי שבת רגועה ושלווה
ליאור14/08/2015אני מאוד מבינה אותך. גם לי יש אמא סיעודית. תאחזי במשפחה שלך. תטפחי את עצמך. אל תתני לדכאון לגבור עלייך. האם האחים שלך בקשר עם ההורים? תלכי לפגישות עם פסיכולוג אולי או מאמן . אל תשאבי לצער. אני מקווה שנתברכת בבעל תומך. תהיי חזקה!שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציעה לך גם לצאת לעבוד
ליאור14/08/2015אפילו כמה שעות. זה יעשה לך טוב. לכי לבריכה זה כיף. תעשי ספורט אם את יכולה.לכי לסדנה ללמוד משהו חדש למשל עיצוב עוגות או בישול או מה שבא לך. תצאי מהבית הרבה. ביי מותק
אני15/08/2015מי מטפל באמא שלך? אחים שלי בקשר עם ההורים , לוקחת את העצות שלך, לגבי עבודה מקווה שאני אמצא כבר מקום שיהיה לי נחמד ללכת אליו , שיהיה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא שלי יש עובדת זרה
ליאור16/08/201524 שעות. זה המון כסף. אבל אין ברירה. אמא שלי גם אלמנה. את בקשר עם המסגרות של הילדים? את בקשר עם האמהות של ילדים אחרים?האם לילדים שלך יש חברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא שלי יש מטפלת זרה
ליאור16/08/201524 שעות. זה המון כסף. אבל אין ברירה. אמא שלי גם אלמנה. את בקשר עם המסגרות של הילדים? את בקשר עם האמהות של ילדים אחרים?האם לילדים שלך יש חברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אני16/08/2015לילדים שלי יש חברים, אני מכירה את האמהות שלהם , קשר רק סביב הילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת חרדהחני03/08/2015
הי שרון.אני מצטערת שאני כותבת לך יותר מדי,היום ההלוויה לפנות ערב,אני יושבת בבית כולי אם רעידות ויש לי כאבים פיזיים בגוף,אני כמובן אלך להלוויה אבל רציתי לשאול וזה באמת מאוד דחוף לי וגם אודה לך על זה אם תוכלי לייעץ לי מה אני עושה אם התחושות הפיזיות והרעידות בגוף לפני ההלוויה,זאת הרגשת טראומה וחרדה נראה לי.אשמח לתשובה מהירה לפני ההלוויה אני מקווה,תודה מכל הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה שלי
ליאור03/08/2015הלוויה מעוררת רגשות קשים לכל אחד. אבל את בחורה בוגרת ויכולה לשלוט בזה. אולי תקחי כדור הרגעה ותלכי עם מידהו קרוב. יכולה לספר לך שלפני 12 שנה אח שלי מת באופן הכי מפתיע והרגשתי שהשמים נפלו עליי. לא ידעתי את נפשי מרוב פחד ולחץ לקראת ההלוויה. פחדי מאיך שאמא שלי תגיב. פחדתי שלא אעמוד בזה. אבל עם כל.הכאב והצער הלכצי לעפרד ממנו באופן אישי. אני שולחת לך חיבוק גדול והרבה אהבה וחוזק. אלוהים יהיה איתך וישמור עלייך. נשיקות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירה
חני03/08/2015קודם כול אני ממש מודה לך על כול הדאגה והתמיכה.אני מצטערת לקרוא שאיבדת את אח שלך אני מצטערת לשמוע על זה.באמת זה קשה והכי כואב בעולם לאבד אח וזה מצער אותי שעברת דבר כל כך כואב ונורא.אני חזרתי עכשיו מההלוויה היה לי מאוד קשה היינו חברות המון שנים גם גרנו אם עוד שותף ביחד.ולא תאמיני אבל השותף שלי עזר לקבור אותה.זה היה קשה מאוד,אני עדיין לא מאמינה שהיא איננה קשה לי לקלוט את זה,לא מפסיקה לחשוב עליה ולבכות,זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן של חברה כל כך קשה.אבל איך אומרים?כמה שזה כואב החיים ממשיכים וצריך להעריך את החיים.צריכים להגיד תודה לקדוש ברוכו שכול יום אנחנו קמים בבוקר בריאים.זה יקח לי זמן להשתחרר.שלא נדע צער יותר,אמן.שולחת לך הרבה אהבה ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונינימית שלא תחווי יותר צער
גל03/08/2015אבל המוות הוא חלק מהחיים. אבל הכי עצוב זה.שיש אנשים שחיים כמו מתים ולא נהים מהחיים. אני מקווה שאת מעריכה את החיים וממצה אותם. ודרך אגב הת כמה הייתה החברה שלך? תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה גלית
חני03/08/2015אני יושבת וכותבת לך וכול הזמן בוכה.חברתי היתה צעירה בסך הכול בת 49.היא היתה מדהימה,תמכה פרגנה אהבה לעזור אין דבר יותר כואב מזה.וכמו שאימא שלי אמרה אם הזמן זה יעבור.אבל מאוד קשה לי כרגע.אני במשבר נוראי.שלא נדע עוד דברים כאלה.תודה על תמיכתך גלית ושולחת לך הרבה אהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברה שלך הייתה נשואה
ליאור04/08/2015יש לה ילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב שירה יקרה
חני04/08/2015היא היתה אם חד הורית לבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשת חרדה - תגובה
שרון לויט04/08/2015שלום לך,
לגבי התחושות הפזיות, הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לא "להתרגש" מהן יותר מדי. חשוב לזכור שאלו תחושות טבעיות ונורמליות של חרדה ואף של התרגשות (גם לפני התרגשות חיובית הן עשויות להופיע באותה מידה!). התחושות האלה אינן מסוכנות לגוף, והן דרכו של המוח להתריע בפנינו על אירועים חשובים, ואולי כאלה שמכילים סכנה (גם אם הסכנה אינה אמיתית אלא נתפסת). הן כמובן יחלפו כשהאירוע הקשה יעבור, והדבר הטוב ביותר לעשות הוא לקבל אותן ולהיעזר בסביבה תומכת במהלך האירוע הקשה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד על התמיכה שרון
חני04/08/2015יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת דחופהחני02/08/2015
הי שרון.אתמול בבוקר התקשרו אלי עם בשורה לא טובה,שחברה הכי טובה שלי,קיבלה דום לב והיא נפטרה.קשה לי לעקל את זה,אני כול הזמן לא מפסיקה לחשוב עליה,בוכה כול היום ביטלתי ללכת לעבודה השבוע מחר ההלוויה וקשה לי לעמוד בהלוויות.מה עושים במצב כזה?זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן של בן אדם כל כך קרוב.תודה על התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת דחופה - תגובה
שרון לויט02/08/2015שלום לך,
מצטערת לשמוע על חברתך. זה אכן מאוד עצוב וקשה להתמודד עם מוות של אדם כה קרוב. התגובה שלך היא טבעית ונורמלית, ובשלב זה הייתי ממליצה בעיקר לתת לזה להיות. עם הזמן, התחושה תשתנה ותיעשה קהה יותר, אך כרגע תני לזה מקום והשתדלי לדבר על כך עם אנשים קרובים ולא "לשמור בבטן". אפשר גם לתת לזה ביטוי בכתב, בבכי או בדרך יצירתית כלשהי. לגבי הלוויה, לדעתי חשוב ללכת מאחר שזו ההזדמנות שלך להיפרד ממנה. אם לא תלכי, את עשויה להתחרט על כך מאוחר יותר. נכון שזה קשה, אך זו ההזדמנות לתת ביטוי לרגשות ו"לשפוך" הכל, יחד עם עוד אנשים קרובים אליה (ואולי גם אלייך) שהכירו אותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן המשך
חני02/08/2015זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן כזה קשה,אני לא מפסיקה לחשוב עליה זה קרה בפתאומיות,אבל אני מקווה שאתגבר בבוא הזמן ואחזור לשגרה,תודה על תמיכתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתתפת בצערך.
ליאור03/08/2015תני לעצמך זמן להתאבל. דברי עליה עם אנשים שמכירים אותה. תכתבי לה מכתבים זה מנקה את הנפש. תשתדלי להעסיק את עצמך בעדייה. אם את עובדת זה מצןין. אז בנוסף אולי תלכי לחוג או קורס שיתן לך משמעות. ואל תשכחי את כיף.הקיץ מקלחות רעננות. בריכה וים. גלידות ארטיקים. שתיה מרובה. ופירות קיץ אבטיח מלון. תאנים. סברס. אפרסקים ועוד ועוד. אבטיח הוא הכי. החים חזקים מהכל. נאמר על המתים במותם ציוו לנו את החיים. תחיי את החיים!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני03/08/2015מחמם את הלב,תודה על התמיכה,שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שיבוש בשעות השינה יכולליאור02/08/2015
לגרום דכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שיבוש בשעות השינה יכול - תגובה
שרון לויט02/08/2015היי שירה,
שיבוש בשעות השינה בהחלט יכול להשפיע על מצב הרוח. הוא אינו הגורם הבלעדי לדיכאון, אך הוא יכול להצטרף לגורמים נוספים ולהשפיע. יש לשים לב היכן הביצה והיכן התרנגולת, שכן גם דיכאון עשוי לגרום לשיבוש בשעות השינה...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני30/07/2015
האם קיים דבר כזה דיכאון קיץ? אני מרגישה שקשה לי לצאת מהבית בתקופת הקיץ ומרגישה דיכדוך,מרגישה שזה מפריע לי בחיי היום יום,אשמח לתשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובשאר עונות השנה את מאושרת??????
שירי30/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
שרון לויט01/08/2015שלום לך,
דיכאון עונתי בהחלט יכול להיות קיים בקיץ. אין הכרח שיהיה דווקא בחורף. הוא נקרא "עונתי", מאחר שהוא תלוי בעונת שנה מסוימת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי כחאני28/07/2015
בת 40 נשואה פלוס שלושה ילדים, מטופלת יותר מעשר שנים בכדורים נגד דיכאון בעקבות דיכאון אחרי לידה, לפני כשנה החלפתי טיפול תרופתי לאחר ששוב נכנסתי לדיכאון לאחר פיטורים(מרסיטל לויפאקס), הרגשתי הטבה,ושבוע שעבר לאחר מקרה שקרה שוב אין לי מצב רוח אין לי חשק לדבר או לראות אנשים, האמת שאני מרגישה שאין לי כבר כח יותר, נמאס לי ליפול כל הזמן לדבר הזה, כל החיים שלי כמעט הם ככה, אם לא הילדים לא חושבת שהייתי רוצה לחיות בכלל, הייתי גם בטיפול פסיכולוגי כשנה, אפשר להגיד שדי הרמתי ידיים, אם אלה החיים שצפויים לי? האם אפשר לצאת מזה בכלל או שכל פעם שקורה משהו רע אני אחזור למקום הריק והרע הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי כח - תגובה
שרון לויט28/07/2015שלום לך,
בהחלט יש מה לעשות, אל תאמרי נואש. ראשית, יש לבדוק באיזה טיפול פסיכולוגי היית, ואם את מרגישה שהוא נתן לך כלים להתמודדות. ייתכן שלא ניסית טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שיכול לתת לך כלים מאוד יעילים להתגבר על הדיכאון. הוא יכול לעזור לך לשנות את החשיבה השלילית וללמוד לחשוב בצורה רציונלית יותר, וכן לתת לך כלים התנהגותיים שיעזרו לך לשמור על "ראש מעל המים" ולא ליפול למצבי רוח רעים. בנוסף לכך, קיים טיפול בגרייה מגנטית למוח, שתופס תאוצה בשנים האחרונות כטיפול יעיל לדיכאון.
ממליצה מאוד לעסוק בפעילות גופנית, אני מכירה אנשים שיצאו מדיכאון רק בזכות הפעילות. כמובן ששמירה על תזונה נכונה (יש אפילו טיפול בתזונה לדיכאון), שינה טובה והרגלים בריאים באופן כללי יכולים לעזור מאוד לשיפור ההרגשה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה באנרגיה ומצב הרוחהילה28/07/2015
הי למנהלת הפורום.בשבוע האחרון אני מרגישה מצב רוח ירוד עקב משהו שחיכיתי לו מאוד,ובסוף זה לא מומש.אני מרגישה חוסר אנרגיה אין לי חשק לדבר אם אף אחד אני רוצה לחזור למצב רוח טוב ולחיזוק האנרגיה.אני אשמח לעזרתך תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה באנרגיה ומצב הרוח - תגובה
שרון לויט28/07/2015היי הילה,
אני מאמינה שהאכזבה תתמתן בסופו של דבר ומצב הרוח ישתפר מעצמו. בינתיים, את יכולה להעסיק את עצמך בפעילויות נעימות למיניהן, על מנת שלא לשקוע בחוסר מעש המעודד מחשבות שליליות. חשוב גם לזכור שעם כל הצער שבדבר, פעמים רבות אנחנו לא מקבלים את מה שאנחנו רוצים. כל עוד לא נחשוב שאנחנו חייבים לקבל את רצוננו, הציפיות קצת יתמתנו והאכזבה לא תשתק אותנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת לחץ וחרדהאורית27/07/2015
ערב טוב.רציתי לדעת איך להתמודד אם לחץ נפשי וחרדה באופן מיידי בלי ללכת לפסיכיאטר.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת לחץ וחרדה - תגובה
שרון לויט29/07/2015היי אורית,
באופן מיידי, הדבר הכי טוב שניתן לעשות הוא לקבל את החרדה.. במצבים של לחץ נמוך, מה שנקרא "סטרס", אפשר להשתמש בתרגילי הרפיה למיניהם ופעילות גופנית. אולם, יש לשים לב כי תרגילי הרפיה אינם יעילים במצבים של חרדה עזה והתקפי חרדה. במצבים כאלה, צריך ללמוד לקבל את הפחד ולהישאר איתו עד אשר חולף מעצמו.
ממש אין צורך ללכת לפסיכיאטר במצבי חרדה. התרופות המשמשות להקלה על חרדה יכולות להחמיר את המצב בטווח הארוך, והתרופות שמקלות בטווח הארוך (ולא הקצר) אינן פותרות את הבעיה. עדיף להיעזר בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שיכול ללמד כלים מאוד יעילים להתמודדות עם החרדה ולפתרון הבעיה מן השורש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)