מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום על ימי חופשהשני16/04/2008
שלום,
היתי מעוניינת לדעת האם אני זכאית לקבל מהמעסיק תשלום מלא של ימי חופשה שנצברו לי (ולא רק % מסויים) במידה ואני מתפטרת לאחר חופשת הלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום על ימי חופשה
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008את זכאית לקבל את ימי החופשה שנותרו לך בכפוף לתקופת ההתיישנות ולקבוע בחוק לגבי צבירת חופשה שנתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכב לאחר חופשת לידהשרון16/04/2008
שלום
אני עובדת כ-4 שנים במקום עבודה. לאחר חופשת הלידה יצאתי לחל"ת של כ - 6 חודשים באישור המעסיק.
לפני הלידה עבדתי במשרה מלאה + רכב. עם חזרתי לעבודה המעסיק מחזיר אותי לתפקיד אחר (מכיוון שהתקן בוטל לתפקיד הקודם). התפקיד החדש אינו כולל רכב. השכר נשאר אותו דבר.
הטענה של המעסיק היא כי אין מדובר בהרעת תנאים מכיוון שהרכב הוא כלי עבודה שקשור לתפקיד ולא תנאי העסקה. זאת על פי שהרכב היה צמוד אלי כל העת ולא השתמשתי בו רק לצורכי עבודה (כמובן בידיעת המעסיק).
האם מדובר בהרעת תנאים? מה אוכל לעשות בנידון?
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכב לאחר חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008הפסקת מתן רכב לעובד יכול להיחשב בנסיבות מסויימות להרעת תנאים. יחד עם זאת יש לבחון את הנסיבות הספציפיות של כל מקרה, חוזה העבודה הסיבה שבגללה ניתן לך הרכב ועוד.
ניתן להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156 לצורך קביעת פגישת ייעוץ בנושא.
אילן קמינצקי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לחתום אבטלה לאחר פיטוריםשרון15/04/2008
אני עבדתי 3 שנים בחברה מסויימת ויצאתי לפני 3 חודשים לחופשת לידה. היום ב- 15.4.08 חופשת הלידה מסתיימת.
המעסיק הודיע לי טלפונית לא לחזור לעבודה והוא ישלם לי 60 יום הגנה מפיטורים + 30 יום הודעה מוקדמת. כלומר ב- 90 יום הקרובים אני אמשיך לקבל שכר מהמעסיק.
בנוסף, אני מעוניינת לחתום בלישכה מאחר ופוטרתי.
בביטוח לאומי אמרו לי שאני צריכה לחתום מיד בתום חופשת הלידה. כלומר- מחר. אחרת אני אאבד את הזכאות שלי לדמי אבטלה
אבל מצד שני, איך יתכן שישלמו לי דמי אבטלה כשהמעסיק עדיין מפריש לי משכורת ב- 90 יום הקרובים??
מה אני גם אקבל דמי אבטלה וגם משכורת מהמעסיק??
זה לא נראה לי הגיוני
אני לא מבינה אז למה אני צריכה לחתום מיד עכשיו ולא לחכות 90 יום?
ממתינה לתגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר לחתום אבטלה לאחר פיטורין
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008אפשר לחתום החל מהמועד המופיע במכתב הפיטורין על הפסקת העבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצוי פיטוריםסילבי15/04/2008
שלום
אני עבדתי בחברה מתאריך 06.12.2000 עד 29.05.07
בהמהלך הייתי הבריון פעמים עם שמרית הריון בשני הההריונות.
לצערי לפני שחזרתי מחופשת לידה השניה נמסר לי על ידי המנהל הישיר שלי כי הוא מבקש שאני אשמש בתפקיד מנהלת המחלקה ( עד אז הייתי ע. מנהלת המחלקה)
מכיון שהיא בהריון ולכאחזור היא תצא לחופשת לידה (לא ניתנה לי האופציה לסרב ונמסר לי שאעבור חפיפה ותהיה לי תמיכה בתפקיד הנ"ל ).
לאחר שחזרתי מחופשת הלידה חזרתי לתפקידי והייתי אמורה ללבתע חפיפה אך לא היה למנהלת זמן לבצע זאת מכיון ששהמנהל העביר לה כל מיני פרויקטיםן למיענהם שהיו אמורין לעבור אלי בסופו של דבר.
לאחר נסיונות שלי לבצע חפיפהבהפסקות שלי ובימי שישי ראיתי שאין לי את היכולת לבצע את היקף העבודה הזו בשעות הסטנדרטיות שהיו ( שעת הנקה - מ8:00 עד 15:30) ופניתי אליו בטענה שאין ברצוני לקבל את התפקיד אך הוא מאן לקבל זאת וטען שיעזור לי לאורך כל הדרך ושאין אופציה אחרת .
בוצעה בפועל חפיפה קצרה .
לאחר זמן מה דגיליתי שהמנהלת תחזור רק אחרי חצי שנה ולא 3 חודשים .
ניסיתי לבצע את העבודה כמיטב יכולתי אך לאחר כ3 חודשים התרבו הקשיים ולא הרגשתי שום תמיכה אלא רק נסיון של המנהל להעביר אלי את עבודתו ומסרתי למנהל שאני מוסרת את התפטרותי .
באותו יום פנה אלי מנהל האגף וביקש שאשהה את התפטרותי מכיון שהמנהל הישיר לא יהיה יותר המנהל הישר שלי אלא המחלקה שלי תהיה כפופה ישירות אליו והאו ינסה לעזור לי כמיטב יכולתו.
( אציין שבפועל הוא נכנס לתפקידו כחודש לפני חפיפץי ונאלצתי פעמים רבות להעיבר מהידע שלי ולבצע עבודתו נוספות שהביו נכללות חלק מתפקידו.
אף מכיון שעבדתי שנים רבות בחברה זו הסכמתי ואשהתי את פיטורי.
לאחר כמספר שבועות שהמבצב נהיה גרוע יותר נאלצי להתפטר , לא יכולתי לשהות במקום יותר.
ועזבתי בלי לתת חודש מראש . עזבתי על בסיס שאני עוזבת לטיפול בבני.ונכון להיום אכן אנ ימטפלת בבני.
קיבלתי פיציים פיטורים מעבודתי בסך 25,000 ש"ח.ץ( כי כהייתי חייבת לחברה כ17,000 ש" מתוך הלוואה של 300,000 ש"ח.).
הייה לי ביטוח מנהלים בסך 56,000 ש"ח שמתוכו קיבלתי לפני כחודש כ-35,0000 ש"ח.
ונמסר לי בזמן שחתמי על המסמכים שהחברה לוקחת לעצמה את ההפרשות שלה .
האם זה חוקי ?
תודה סילבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויי פיטורין
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008שאלתך כוללת פרטים רבים וחורגת מהאפשרות למתן מענה בפורום.
באופן כללי אם התפטרת לצורך טיפול בילד וקיבלת פיצויי פיטורין הרי שהמעביד פעל כדין.
במידה והנך מעוניינת בייעוץ משפטי פרטני ניתן להתקשר לטל: 02-6253156 לצורך קביעת פגישת ייעוץ.
אילן קמינצקי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חל"דשירה15/04/2008
כמה זמן מראש עלי להודיע מראש על כוונתי להתפטר אחרי חל"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לח"ד
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008אורך ההודעה מראש נגזר מתקופת העבודה. אם את עובדת במשכורת למעלה משנה עלייך לתת הודעה מוקדמת של 30 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תביעת המעסיקלילך15/04/2008
שלום,
רציתי לשאול בפשטות:
פוטרתי בחופשת לידה המעביד משלם לי את כל המגיע לי 60 + 30 יום האם למרות שהוא משלם הנני יכולה לתבוע אותו על עוגמת נפש והפרת חוק זכויות נשים?
הנני מחפשת חודשיים עבודה ולא מוצאת המשרות הינם עד השעה 18:00 בערך ואם אני מוצאת משהו בנתניה אז המשכורות הם בדיחה (ירידה ב- 3000-4000 ש"ח ברוטו).
אצל המעביד הייתי צריכה לעבוד עד 16 ואם שעת ההנקה עד 15.
איך אוכל למצוא משרה כזו בתקופה הקרובה עד שהילד יגדל?????
מקום העבודה פגע בי כלכלית ונפשית.
לפחות היו מחכים שהילד יגדל קצת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעת מעסיק
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008אם קיבלת תשלום בגין 60 יום + 30 יום הודעה מוקדמת אני לא רואה בסיס משפטי לתביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר לידהלימור14/04/2008
אני 7 חודשים אחרי לידה כרגע גרה ועובדת בפתח תקווה משרה של 9 שעות התקבלתי לעבודה בהרצליה במשרה של 7.5 שעות האם אני יכולה לדרוש פיצויים בטענה של פחות שעות לצורך טיפול בילדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר לידה
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008על מנת שתהיי זכאית לפיצויי פיטורין עלייך לעזוב את העבודה לצורך טיפול בילד. ספק בעיני אם שינוי מ 9 שעות עבודה ל 7.5 שעות נחשב התפטרות לצורך טיפול בילד. יחד עם זאת המילה האחרונה תהיה לבית הדין לעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי דמי אבטלהשרון14/04/2008
פיטרו אותי במהלך החופשת לידה ואני רוצה לחתום אבטלה
1. מה עליי להציג בלשכת אבטלה ?
מכתב פיטורים? טופס 106? תלושי משכורת? או משהו אחר?
2. יש איזה טפסים שצריך למלא מראש?
3. מה קורה בחג פסח למשל? כשאי אפשר לחתום כל השבוע בגלל חול המועד? אז איך חותמים??
4. אני בת 26 . משך כמה זמן אני יכולה לחתום בלשכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי אבטלה
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008את צריכה להגיע עם תלושי משכורת ומכתב פיטורין. לגבי יתר הפרטים מומלץ לפנות למוסד לביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין בחופשת לידה. מתי אפשר לחתוםשרון14/04/2008
שלום,
חופשת הלידה שלי אמורה להסתיים ב- 20.4.08
המעסיק שלי הודיע לי טלפונית שלא אחזור לעבודה והוא ישלם לי 60 יום + 30 יום הודעה מוקדמת
כלומר, הוא אמר לי לא לחזור אבל ישלם לי את ה- 90 יום שאחרי החופשת לידה עפ"י החוק
אני רוצה לחתום אבטלה
1. מתי אני יכולה כבר ללכת לחתום?
האם כבר ב- 20.4.08 כשמסתיימת חופשת הלידה? או לחכות עד שמסתיימים ה- 90 יום שאחרי הלידה?
2. לאיזה תאריך המעסיק צריך לכתוב לי את מכתב הפיטורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אפשר לחתום
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008אפשר לחתום לאחר ניתוק יחסי עובד מעביד. יש צורך במכתב פיטורין והחל מהתאריך המופיע במכתב בו לא תעבדי אצל המעסיק, תוכלי לחתום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לקופותכשד14/04/2008
האם תוכלו בבקשה להפנותי לחוק מכוחו מעסיק חייב להפריש לקרן פנסיה/בטוח מנהלים גם בחופשת לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לקופות
עו"ד אילן קמינצקי18/04/2008ביום 31.3.2004 פורסם חוק עבודת נשים (תיקון מס' 24), התשס"ד–2004, לפיו –
עובדת הזכאית לדמי לידה לפי חוק הביטוח הלאומי [נוסח משולב] התשנ"ה–1995, או הזכאית לגמלת שמירת הריון לפי החוק האמור, והיא ומעבידה או המעביד בלבד, נהגו לשלם תשלומים לקופת גמל, ימשיך המעביד לשלם תשלומים כאמור בעד התקופה שבעדה שולמו דמי הלידה או גמלת שמירת ההריון, לפי הענין, ובלבד שהעובדת שילמה בעד התקופה האמורה את התשלומים החלים עליה, אם חלים, להבטחת הזכויות האמורות, והכל בשיעורים ולפי שכר העבודה כאילו הוסיפה העובדת לעבוד בתקופה האמורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב 3 חודשי משכורת - בירורשני13/04/2008
שלום,
ברצוני לדעת האם ביטוח לאומי מחשיב 3 חודשי עבודה מלאים (משכורות מלאות) בחישוב הענקת דמי הלידה שמבוססים על 3 חודשי העבודה האחרונים?
כוונתי היא, במידה ואצא 6 שבועות לפני התאריך המשוער לחופשת לידה כפי שמותר ע"פ חוק, והמשכורת האחרונה שלי תהיה נמוכה מקודמותיה בשל כך (אני מוגדרת כשעתית מה-25 לחודש עד ל- 25 לחודש העוקב - במידה ואצא נניח לחופשה בעשירי לחודש וארוויח כחצי משכורת בערך) האם המשכורת הנמוכה תחשב בממוצע של 3 החודשים האחרונים?
אני מקווה ששאלתי מובנת...
אודה להתייחסותכם,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתם על פנייתי
טליה18/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים לי? אודה להתייחסות
טליה21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשני
עו"ד דלית דה-קסטרו22/04/2008שני שלום,
דמי הלידה מחושבים על פי השכר בשלושת החודשים שקדמו ל-1 בחודש שבו יצאה העובדת לחופשת הלידה, לחלק ב–90.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה שבטעות דילגה על ההודעה שלי!!לילך11/04/2008
שלום,
שים לב בעמוד הראשון למטה יש פניה ושאלה מלילך, אנא התייחס.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי לא מצאתי שאלה זו
עו"ד אילן קמינצקי14/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויתור על דמי הודעה מראששרית10/04/2008
בקרוב ימלאו 60 יום לחזרתי לעבודה מיום סיום חופשת הלידה. אני והמעביד מעונינים הדדית לסיים קשרי עבודה בינינו. האם יש באפשרותי לוותר לו בהסכמה על דמי הודעה מראש כך שהפיטורין יכנסו לתוקף החל מהיום ה-61 לחזרתי? האם מבחינת החוק אוכל מאותו יום לחתום בלשכת התעסוקה ולקבל דמי אבטלה ללא תקופת המתנה של 90 יום והאם המעסיק לא יחשב כעובר על החוק בכך שלא שילם לי דמי הודעה מראש.
אנו מעונינים לסיים יחסי עובד מעביד מהר ככל האפשר וברוח טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויתור על דמי הודעה מראש
עו"ד אילן קמינצקי14/04/2008הדבר שקובע הינו התאריך המופיע במכתב הפיטורין לגבי סיום העבודה.
החל ממועד זה תהיי זכאית לפיצויים.אם לא תנתן לך הודעה מוקדמת הפיטורין יכנסו לתוקף באופן מיידי אף כי על המעביד יהיה לשלם לך תמורת הודעה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בזכויות נצברות בתקופת חל"דאוצוק09/04/2008
אני מועסקת בחברה העוסקת בשיווק מזה 3 שנים, אשר בה נהוגים בונוסים שנתיים.
בספטמבר 2007 ילדתי ויצאתי לחל"ד.
בתקופה הנוכחית משולךמים בונוסים על הישגי שנה שעברה, נמצאתי זכאית לבונוס ,אך זכיתי רק ב 0.75 מס"כ הסכום בטענה שלא עבדתי בתקופה האמורה (בחל"ד).
למיטב ידיעתי תקופת החל"ד נחשבת לתקופת העסקה לכל ענייני זכויות וחל איסור בחוק על פגיעה בתנאים אלה בעקבות חל"ד.
האם החברה זכאית לנכות את התק' האמורה מהבונוס שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בזכויות נצברות בתקופת חל"ת
עו"ד אילן קמינצקי14/04/2008אכן בתקופת חופשת הלידה אין לפגוע בזכויות העובדת אולם זאת בזכויות מכוח החוק כגון פנסיה, פיצויים ועוד.
בונוסים ניתנים בהתאם להסכם עבודה אישי בין העובד למעביד ולכן אין חובה על המעביד לתת בונוסים בתקופת חופשת הלידה, אלא אם נקבע בינכם אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתימה על טופסחני09/04/2008
שלום,
האם אני צריכה לחתום על טופס כלשהו ממס הכנסה שאוסר עלי לקבל פיצויים לאחר לידה מעבודה נוספת ?( כלומר יש לי 2 עבודות והתפטרתי מעבודה אחת והבוס טוען שאני צריכה לחתום לו על טופס כלשהו )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתימה על טופס
עו"ד אילן קמינצקי14/04/2008לא ידוע לי על איזה טופס מדובר.
אם עובדת עובדת ב 2 עבודות היא תהיה זכאית לקבל פיצויים מ 2 המקומות לאחר פיטוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)