מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות לאחר חופשת לידהקרן14/05/2008
הי
אני עובדת בחברה כלשהי מזה 10 שנים, חזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה לפני 3 חודשים (ישבתי בבית 4 חודשים) הלחץ בעבודה לא מאפשר לי להיות רגועה שאני מגיעה הביתה ואין לי אפשרות להשאר שעות נוספות. בעקבות המצב הזה אני נאלצת להתפטר ולמצוא לי עבודה רגועה יותר עם שעות עבודה נורמליות אבקש לדעת האם אני זכאית לקבלת כל הפיצויים והתנאים של מפוטרת לאחר לידה ואם כן אבקש לדעת איך לכתוב את מכתב פיטורין.
ממתינה לתשובה מהירה
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008את זכאית להתפטר מהעבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה לצורך טיפול בילד.
במכתב הפיטורין יש לציין את סיבת הפיטורין וניתן להיעזר בעו"ד לצורך ניסוח המכתב.
אילן קמינצקי, עו"ד
02-6253156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חופשת לידהטובה יואל14/05/2008
לשום רב,
בעלי ואני התחלקנו בחופשת הלידה, אני חזרתי לעבודה כשהתינוקת הייתה בת חודשיים.
עבדתי כ- 3 חודשים וכעת ברצוני להתפטר. (הותק שלי בעבודה כולל חופשת הלידה הוא של 13 חודשים.
סיבת ההתפטרות היא הרצון שלי לחלוק יותר זמן עם בתי, יכול להיות שאחפש עבודה קרובה יותר לבית, אולי פחות שעות...
האם החוק הקשור בהודעה מוקדמת זהה גם במצבי לאחר לידה?
האם עלי להודיע חודש מראש?
בברכה,
טובה יואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008בכל התפטרות יש לתת הודעה מוקדמת למעביד שאורכה נגזר מתקופת העבודה.
מומלץ להודיע למעביד לפחות 30 יום מראש על ההתפטרות לצורך טיפול בילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות מהעבודה לאחר חופשת הלידהבתיה14/05/2008
שמי בתיה ישראל, וברצוני להתפטר ממקום עבודתי, בו התחתי לעבוד באוגוסט 2006. ילדתי בחודש מרץ 2008 וחופשת הלידה אמורה להימשך עד 21 ביוני 2008. ברצוני להתפטר ממקום העבודה לאחר תום חופשת הלידה, משני טעמים עיקריים: ברצוני להמשיך לשהות בבית על מנת לטפל בילד, ושנית אנו מעתיקים את מקום מגורנו בחודש אוגוסט מירושלים (שם נמצא מקום עבודתי) לחיפה, שם לומד בעלי.
יש לי כמה שאלות בנוגע להתפטרות:
- ראשית, מתי יש להודיע במקום העבודה על כוונתי להתפטר? האם להודיע בעל פה ולאחר מכן בכתב, או שעדיף להגיש את מכתב ההתפטרות ובזה לסיים זאת?
- מה עלי לרשום במכתב ההתפטרות? מה הנוסח המקובל? האם עלי לכתוב את שתי הסיבות גם יחד או סיבה אחת בלבד?
- האם אני זכאית בכלל לקבל פיצויים במצב כזה? על פניו, ממה שהחוק היבש אומר, אז כן. אולם, האם למעסיק יכולות להיות אמתלות שבגינן הוא יכול להתכחש לכך? הוא ניסה לפטר אותי במהלך ההיריון, על ידי פנייה למשרד התמ"ת, אך בסופו של דבר לא קיבל היתר לכך, כך שנוצרו יחסים בעייתיים עמו. האם זה יכול להוות מכשול?
- כאמור, ילדתי בחודש מרץ, אולם בשל הנסיבות בהם נקלע ההיריון, נאלצתי לשבת בבית בשמירת הריון עוד בחודש ינואר. משום כך, אני שואלת האם נפגעה הרציפות בעבודה, כך שהיא עלולה לפגוע בוותק שלי לגבי פיצוי פיטורין (במידה ואני זכאית), כי יוצא שלא עבדתי במקום עבודתי מחודש ינואר ועד כמעט סוף חודש יוני?
תודה מראש,
בתיה ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבתיה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008במכתב ההתפטרות יש לציין את סיבת ההתפטרות (טיפול בילד) ורצוי להעביר מכתב זה לפחות 30 יום לפני מועד ההתפטרות.
לגבי נוסח המכתב - ניתן להיעזר בעו"ד לצורך ניסוח מכתב זה.
אילן קמינצקי, עו"ד
02-6253156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין ואבטלהמעיין13/05/2008
בזמן שהותי בחופשת לידה השתנו שעות העבודה במשרד מתשע עד ארבע לתשע עד חמש ומארבע עד עשר בלילה לחמש עד שתיים עשרה בלילה (משמרות)
אני עם שני ילדים בבית ואין באפשרותי לחזור לעבוד בשעות האלו ובמשמרות ערב. האם זוהי הרעה בתנאים? ואם כן מה עלי לכתוב במכתב הפיטורין שאני רוצה להגיש על מנת לחתום אבטלה מיד ולא לחכות תשעים יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין ואבטלה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008על מנת שהרעה תיחשב כהרעה מוחשית בתנאי עבודה יש צורך בשינוי המונע מהעובד להמשיך לעבוד ובית הדין לעבודה הוא הקובע בכל מקרה אם אכן השינוי מהווה הרעה מוחשית בתנאי העבודה.
בכל מקרה לפני ההתפטרות יש להוציא מכתב למעביד בו עלייך להודיע כי אין באפשרותך להמשיך לעבוד בשעות החדשות.
בכל מקרה יש לבדוק את נסיבות המקרה הספצפיות של כל מקרה ומומלץ להיעזר בעו"ד לצורך ניסוח המכתב.
אילן קמינצקי, עו"ד
02-62523156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....דידי13/05/2008
רציתי לשאול לגבי פיצויי פיטורין לאחר חופשת לידה- האם יש זמן מינימום שאני צריכה לעבוד על מנת לקבל את פיצויי הפיטורין? אני אעבוד כ-10 חודשים במקום עד הלידה ולא מתכוונת לחזור לשם אחר כך. האם כדאי לי לחכות עם ההתפטרות עד לאחר הלידה? האם אהיה זכאית לפיצויים למרות שאעבוד פחות משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדידי
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008לצורך קבלת פיצויי פיטורין יש לעבוד לפחות שנה לכן נראה כי כדאי לחכות עד שתעבדי שנה ולאחר הלידה תוכלי להתפטר בתוך 9 חודשים לצורך טיפול בילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות.......?אני13/05/2008
שלום ברצוני לשאול:אם ברצוני להקדים את חופשת הלידה בחודש ימים כמה זמן אני אמורה להודיע לבוס לפני התאריך המשוער?ושאלה נוספת אם מהרגע שיצאתי לחופשת לידה אלד כעבור חודש וחצי ,ואינני מעוניינת לחזור אני רוצה להודיע חודש לפני שמסתיימת חופשת הלידה זה בעצם יצא ששבועיים לאחר ב''ה הולדת הילד אצטרך כבר להודיע הלא כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייקל
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008רצוי להודיע למעביד לפחות 30 יום לפני היציאה לחופשת לידה או לפני ההודעה על ההתפטרות לצורך ההתפטרות בילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין במהלך חופשת לידהיערית ש.13/05/2008
פוטרתי מעבודה ברשת גדולה במהלך חופשת לידה, לפני למעלה משנה. קיבלתי תשלום עבור 30 ימי הודעה מוקדמת וכן 45 הימים המוגדרים בחוק. מסיבות אישיות שעניינן חשש מהשלכות התביעה, לא הגשתי תביעה עד כה. כיצד מתייחס החוק להגשת תביעה כעת? לא ניתנה לי אפשרות לשוב לעבודתי והסיבה הרשמית לפיטורין הייתה קיצוץ תקן. כאמור, מדובר ברשת גדולה בעלת סניפים רבים ולא נעשה כל ניסיון לשבצני בסניף אחר. ההודעה הייתה חד צדדית ולקונית, באמצעות מכתב שנשלח אלי.
אודה מאוד על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה- עבדתי אצלם שנתיים
יערית ש.13/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורים במהלך חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008תביעות ניתן להגיש גם לאחר סיום יחסי עובד מעביד כאשר יש לבחון את עילת התביעה ואת תקופת ההתיישנות בגינה. כך למשל תביעות בהתאם לחוק שיוויון ההזדמנויות בעבודה יש להגיש בתוך שנה מיום סיום יחסי העבודה. תביעות כספיות אחרות ניתן להגיש בתוך 7 שנים.
לגבי המקרה שלך הייתי מציע לך לפנות לייעוץ משפטי פרטני על מנת לבחון אם ישנה עילת תביעה נגד המעביד ומהו הסכום הנכון אותו יש לתבוע.
אילן קמינצקי, עו"ד
02-6253156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןרעות13/05/2008
מי זכאית לשמירת הריון?
אם אני עובדת בעבודה במשך 9 חודשים רצוף, האם זכאית לכסף משמירת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008עובדת תהיה זכאית לגמלת שמירת הריון אם נתקיימו בה התנאים הבאים:
תושבת ישראל
עובדת שכירה או עצמאית, ששולמו בעדה דמי ביטוח בעד 6 חודשים לפחות מתוך 14 החודשים שקדמו ליום שהפסיקה את עבודתה עקב שמירת הריון.
רופא מומחה למחלות נשים ולידה אישר בטופס מיוחד של הביטוח לאומי, שהאישה הייתה בשמירת הריון 30 יום רצופים לפחות.
היא אינה מקבלת תשלום בגין שמירת הריון מגוף אחר. לשם קבלת גמלת ההריון על העובדת לצבור לפחות 30 ימי מחלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטוריםאודליה12/05/2008
אני עובדת אצל מעסיק פרטי כשנה וחצי. כשהתחלתי לעבוד עבדתי בחצי משרה (אני חתומה על הסכם עבודה של 20 ש"ש) ובהמשך העלו לי את המשרה לפי צרכי המקום ל-36 ש"ש. יצאתי לחופשת לידה לפני חמישה חודשים. הייתי אמורה לחזור ב-1.6 וביקשתי לחזור לחצי משרה. הם בתגובה דורשים שאעבוד שלוש פעמים בשבוע בין השעות 15:00- 19:00 , דבר שאינו מתאפשר לי בשום אופן. הם טוענים שאני הפרתי הסכם שכן אני רוצה לחזור לחצי משרה ולא ל-36 שעות. קודם עבדתי בין השעות 8:30-15:30 ופעמיים בשבוע עד 17:00. שאלותיי היא האם מקרה זה נחשב לפיטורים או להתפטרות? (מבחינתם הם לא מוכנים שאחזור אם אנ י לא אעבוד 3 פעמים אחה"צ), במידה ואתפטר האם אני זכאית לדמי אבטלה בשל הרעת תנאים? מה לגבי פיצויים?
תודה מראש על העזרה הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008אין באפשרותי לענות על שאלתך באמצעות הפורום. יש לבחון את חוזה העבודה, אופי העבודה , כמה זמן עבדת בהיקף של 36 ש' , הסיבה שהמעביד לא מוכן שתחזרי לעבוד בחצי משרה ועוד.
ניתן להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156 לצורך קביעת פגישת ייעוץ בנושא.
אילן קמינצקי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרותרעיה12/05/2008
שלום !
במידה ובעלי מתפטר עד 9 חודשים מיום הלידה ע"מ לטפל בתינוקת, האם הוא יכול לקבל פיצויים ממעביד?
או שאני זאת שחייבת להתפטר ?
ושאלה שניה: אני לקחתי חל"ת ל3 חודשים , האם מותר למעביד שלי להוריד לי בשכר? חשוב לציין שהחוזה שלי לשנה, נגמר ב1 למאי ואני אמורה לחזור ב15 יוני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות
עו"ד אילן קמינצקי15/05/2008גם בעלך יכול להתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד ולקבל פיצויים בהתאם לתנאים הקבועים בחוק (בין היתר נדרש שאת עובדת והוא מתפטר מהעבודה לצורך הטיפול בילד).
חל"ת הינו חופשה ללא תשלום והמעביד לא מחוייב לשלם לך שכר עבור תקופה זו.
לאחר חופשת הלידה המעביד לא רשאי לפגוע בתנאי עבודתך לפחות במשך 60 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרעת תנאים? טיפול בילדה?יונתן א.12/05/2008
שלום רב.
הנני אח העובד מזה יותר מ-3 שנים רק משמרות לילה או ערב. לעתים נדירות הנני עובד משמרות בוקר. כך הייתה בקשתי מהאחראית וכך בית החולים איפשר לי זאת עד עתה. כעת, בית החולים רוצהלהחזירני לעבוד משמרות בוקר אחת לשבוע או שבועיים. הדבר מוריד באופן ברור מהמשכורת, שכן משמרות בוקר פחות "יוקרתיות", וכן הדבר מאלץ אותי למצוא סידור לתינוקתי הקטנה (בת 5 חודשים), מה שיגרום לי להוצאות כספיות לא מבוטלות.
הודעתי זאת בעל-פה ובכתב לכל הנוגעים בדבר אך עדיין הציבוני בעוד שבועיים למשמרת בוקר. מה עליי לעשות? האם להתפטר מהרעת תנאים?
האם אני יכול להתפטר בעניין שאני צריך לטפל בתינוקתי בת החמישה חודשים? האם זה מביא פיצויים אם אתפטר, כלומר מתפטר כדין מפוטר?
אנא ענו לי במהרה.
בתודה על עזרתכם מראש,
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעת תנאים?
עו"ד אילן קמינצקי15/05/2008במידה ועבדת במשך שנים משמרות לילה יש בסיס לטענה שמדובר בהרעת תנאים אף כי יש לבחון פרטים נוספים ובכלל זה את חוזה העבודה, סיבת השינוי במשמרות ועוד.
בכל מקרה לפני שעובד עוזב עקב הרעה בתנאי העבודה עליו לכתוב למעביד מכתב בדרישה לחזור בו מהרעת התנאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה מהבית לאחר חופשת לידהמאיה12/05/2008
אני מסיימת חופשת לידה בסוף החודש.התכוונתי להאריך את החופשה עד ספטמבר.הבוס שלי צריך אותי בחזרה עקב המצב הנוכחי במחלקה בה עבדתי,וסוכם על עבודה מהבית כפתרון ביניים.רציתי לדעת לאילו דברים עלי לשים לב בהסכם העבודה לתקופה הזו,וכן יחושב התעריף לשעה?(סוכם כי אעבוד על בסיס שעות ולא גלובלי).תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה מהבית לאחר חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי15/05/2008בעריכת חוזה עבודה יש לשים לב לפרטים רבים.
לא ניתן לענות על שאלה זו באמצעות הפורום.
במידה והנך מעוניינת בייעוץ משפטי פרטני ניתן להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156
אילן קמינצקי, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשה לפני הלידה (חודש תשיעי)קיסרית12/05/2008
בספטמבר 2007 התחלתי לעבוד במקום חדש ונכנסתי להריון. תאריך הלידה המשוער היה אמצע אפריל 2008 (שבוע 40) באותו זמן כבר היה לי קשה עם הנסיעות לעבודה (בעיר סמוכה לעיר מגורי כ40 ד' נסיעה) ולקחתי לעצמי חופשה ארבעה ימים לפני תאריך הלידה המשוער ולא שבתי לעבודה. ילדתי ב-29/04. בימים אלה התבקשתי למלא נוכחות לעבודה לחודש אפריל ברצוני לדעת מה זכויותי לגבי הימים טרום הלידה, יש לציין כי אין בידי אישורים רפואיים לימים אלה. מה עלי לעשות בכדי לא להפסיד כסף?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה לפני לידה
עו"ד אילן קמינצקי16/05/2008עובדת זכאית להיעדר מהעבודה לבדיקות שגרתיות במהלך ההריון וכן להיעדר עקב סיבות רפואיות.
אם נעדרת מהעבודה שלא מסיבות אלו הרי שאת לא זכאית לשכר עבור ימי ההיעדרות אלא אם ימי ההיעדרות יחשבו על חשבון החופשה השנתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בפועל לאחר חופשת לידהיונתן א.11/05/2008
חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה, ואחרי שבוע היה גל פיטורים בחברה ופוטרתי.(פוטרו כ 20 איש מתוך 350)
האם זה חוקי לפטר אותי? קיבלתי אומנם את ה 60 יום +30 הודעה מוקדמת, אבל
האם הם לא מחוייבים להחזיר אותי לעבודה בפועל לחודשיים?
האם יש לי סיכוי במידה ואתבע אותם? האם גובה הפיצויים יהיו שווים את המאמץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל
עו"ד דלית דה-קסטרו11/05/2008יעל שלום,
לאחרונה ניתן בבית הדין הארצי לעבודה פסק דין הקובע כי אם עובדת מעוניינת לשוב לעבודה, המעביד מחוייב להשיב אותה לעבודה בפועל לתקופה של 60 הימים.
את מוזמנת ליצור עימי קשר במשרדי בטלפון 04-8704747 על מנת שאסביר לך מהם סיכוייך ומהו גובה הפיצויי שייתכן ותקבלי מכיוון שהדבר תלוי גם בנסיבות המקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מגיע לי דמי אבטלה?קרן11/05/2008
ילדתי ביולי 2007 והתחלתי עבודה חדשה לאחר 14 שבועות של חופשת לידה, כיום אני רוצה לעזוב וברצוני לדעת האם מגיע לי דמי אבטלה מיידים או שיש לי זמן המתנה?האם העזיבה שלי תחשב כפיטורין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך הטיפול בילד
עו"ד דלית דה-קסטרו11/05/2008קרן שלום רב,
יולדת רשאית להתפטר תוך 9 חודשים מיום הלידה לצורך הטיפול בילד ולקבל פיצויי פיטורים.
לפיכך, אם ילדת לפני למעלה מ- 9 חודשים לא תהיה לך זכאות לפיצויי פיטורים אם תתפטרי לצורך הטיפול בילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)