פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמיר
    27/01/2008

לחבר טוב שלי יש הפרעות אכילה ולכן הוא רזה מאוד. הוא נראה כמו שלד עצמות. אני רוצה לדבר איתו על זה, לעזור לו, לנסות לשכנע אותו שהוא חייב להתחיל לאכול. אבל אני מתבייש להעלות את הנושא.
    האם כדאי לי לדבר איתו או לא, ואם כן אין לדבר איתו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום אמיר

קרן אור
    28/01/2008

קודם כל כל הכבוד על הדאגה הכנה לחברך,זה מראה שהוא מאוד חשוב לך.
    לא כתבת בן כמה הוא.יש לדבר חשיבות כיוון שאם הוא קטין אז ניתן לפעול ולדאוג שיגיע לטיפול באמצעות שיחה עם הוריו והבהרת מצבו.אבל אם הוא עבר את גיל 18 אז לצערי כל שאתה יכול זה להיות שם לצידו,ולסמן לו את הדרך.על הטיפול הוא יצטרך להחליט אם ובכלל בשביל עצמו.
    אשמח לשמוע קצת יותר פרטים כדי שאוכל להיות יותר ספציפית.
    יום נעים,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    סיגל
    24/01/2008

ההורים שלי מאיימים באישפוז.
    הם מנסים להכריח אותי לאכול ולפעמים מצליחים, תוך איומים להשבית לי הכל (חוגים ויציאות מהבית) אם אני לא אוכל.

אני לא יודעת איך להתמודד עם זה, לגרום לזה שלא יכריחו אותי לאכול, שהחברים לא ידעו ושאני לא אלך לאישפוז.
    הפתרון היחיד שנראה לפעמים הוא לנסות לצאת כמה שיותר מהבית, שלא יוכלו לעקוב אחרי מה שאני מכניסה לפה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סיגל יקרה!

קרן אור
    25/01/2008

נשמע שההורים שלך דואגים לך,ובצדק.ה"א תופסת את ההורים שלנו במקום של חוסר אונים ודאגה לשלומנו,והם לא יודעים מה לעשות עם זה אז לפעמים הם נוקטים בצעדים שניראים מבחוץ קצת מוגזמים.ה"א מביאה לשלל בעיות פיזיות ונפשיות,שאת רובם את כבר עוברת..עצתי לך -אל תתנגדי לטיפול המוצע לך.קחי את העזרה המושטת בזרועות פתוחות.ה"א מחמירה עם השנים וחבל על כל שנה שעוברת....אשמח לשמוע יותר עלייך-מי זאת סיגל??בת כמה את ??והאם שקלת לעבור טיפול פסיכולוגי בעבר??
    שבת שלום,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת
    ש
    22/01/2008

בת 20, במשך 7 השנים האחרונות אני נעה בין בולמיה לאנורקסיה
    לא קיבלתי מעולם טיפול מקצועי
    מצבי משתפר ומתדרדר לעיתים קרובות
    אני מיואשת!!!!!!!!!!!
    אני מנסה לשמור על בריאות, לאכול לפי שעות, לפי כמויות אך אני כל פעם נופלת שוב ושוב להרעבות או לבולמוסים הקאות וצריכת משלשלים
    אני חיילת ואני לא רוצה לעוף מהצבא על זה, במילא יש לי פרופיל נמוך מאוד בגלל בעיות רפואיות
    אני יודעת שאני מזיקה לבריאותי
    אני כבר לא יודעת איך לצאת מזה, לבד אני פשוט לא מצליחה
    אני רוצה להשתחרר מזה
    אני לא מסוגלת לשאת את זה יותר

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• שלום ש

קרן אור
    23/01/2008

אני חושבת שאת מספרת לנו ובעיקר לעצמך עד כמה את צריכה טיפול,עד כמה המעמסה נהיתה כבדה ואת לא מסוגלת לצאת מזה לבדך,ונכון.קשה מאוד להחלים מה"א לבד בייחוד לאחר פרק זמן כה ארוך.לכן עצתי לך היא להקשיב למה שאת מרגישה ולפנות לקבלת עזרה מקצועית.לא בהכרח שיוציאו אותך מהצבא על זה(יש הרבה בנות שנשארות ומקבלות טיפול תוך כדי הכול תלוי במצב הפיזי שלך),אבל גם אם כן,אז מה ?כרגע סדר העדיפויות יהיה לטפל בעצמך ולהניח את כל השאר בצד.אני מניחה שאת יודעת את התשובה לשאלותייך,אני רק מקווה שתדעי לבחור נכון.
    מאחלת לך רק בריאות,יותר מזה לא צריך,
    שלך,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שרון
    16/01/2008

האם אפשרי להפסיק מחשבות על להקיא אחרי אוכל?
    האם אפשרי להפסיק לערבב מאכלים ואז לגרום לבחילה ורצון להקיא ?
    האם באמת ניתן לצאת מכל הנ"ל ולהמשיך הלאה?
    בטח פתרון היחידי זה טיפול פסיכולוגי?הבעיה שמצאתי פסיכולוג,אבל בתשלום דרך קו"ח.בהנחה לא משמעותית ותשלום גבוה מידי.והפסיכולוג לא בטוחה שיקבל אותי לטיפול.
    דיאטנית שלי רגילה,לא של ה"א ,בזמנו היא נתנה לי את כל הדיאטות ותפריטים האפשריים ועכשיו היא לא יכולה לעזור,כי היא מתמחה רק בתחום תזונה.ולא בראש או מחשבות.לכן גם היא שלחה אותי לפסיכולוג,שייתן לי תמיכה נפשית בלאכול לפי תפריט,להפסיק מחשבות להקיא אחרי אוכל,לעלות דימוי ובטחון עצמי ואני לא מאמינה שפסיכולוג יוכל באמת לעזור לי.כי הייתי בכל כך הרבה טיפולים ש:או שלא עזרו,או שלא מספיק שיתפתי פעולה.
    אפשר עצות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ערב נעים שרון!

קרן אור
    16/01/2008

את שואלת אם אפשר לצאת מהפרעת אכילה??אפשר,אבל צריך לרצות מאוד.זאת דרך לא קלה,עם עליות וירידות,אבל מה שחשוב להבין שלפעמים עדיף לקחת כל יום כניצחון כשלעצמו,מאשר להסתכל על כל הדרך ולהתייאש.מה שמשנה הוא לא להפסיד בכמה מערכות,אלא לנצח במלחמה כולה.וכדי להגיע למקום הזה אסור לוותר לעצמנו.ואני חושבת שזה נכון שהדיאטנית הפנתה אותך לטיפול פסיכולוגי.אין ספק,ואת בודאי תסכימי איתי,שה"א משרתת אצלנו חיפוי על רגשות שאנחנו מנסות להתכחש להם,או להקיא אותם...רק באמצעות טיפול נפשי נכון,כזה שמתאים לך מבחינת הכימיה עם המטפל\ת,כזה שתגיעי אליו באמת מתוך רצון להחלים ובכנות,אפשר להבריא מה"א.לצערי,לא מכירה קיצורי דרך.כתבת שניסית בעבר טיפולים שונים-עם יד על הלב-האם היית שם באמת??האם הגעת אליהם מתוך רצון כנה להחלים??מתוך בגרות ואמונה בעצמך??ולא פחות חשוב-האם היתה לך כימיה עם המטפל\ת??
    למטרה מסוימת יכולים להיות הרבה דרכים,הנקודה היא שכל אחת מוצאת לעצמה מה הדרך הנכונה עבורה.
    מאחלת לך בהצלחה,ואשמח לשמוע עוד פרטים לגבייך.
    ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ירון
    14/01/2008

שלום,
    גילתי על עצמי אחרי הרבה שנים שהעלמתי עין שיש לי הפרעות אכילה התקפי זלילה בעיקר במצבי רוח קשים ולצערי היו הרבה בחיי ובנוסף כפיצוי על כל שאולי לא היה לי בחיי, היום אני מנסה לעבוד על זה אבל זה קשה נורא לבד בעיקר שהמשפחה אף פעם לא יודעת מזו הבעיה כי בתכלס הם אף פעם לא רואים אני מנסה לעזור לעצמי מנסה להתשלט על ההתקפים אבל לעיתים נשבר כמובן שזה מתבטא בעודף משקל אומנם לא רציני אבל עדין משפיע עליי וגורם לי להרגיש דחיה שמתבטא בהרבה מובנים אחרים בחיי .

האם אפשר פה אולי לקבל כתף חמה וטיפים שאוכל ללכת בדרך טובה יותר.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי ירון

קרן אור
    14/01/2008

אשמח לתת לך כתף חמה...אבל נראה לפי מה שאתה מספר כי אתה צריך טיפול,עמ"נ להבין מה האוכל מסמל בשבילך,ואילו רגשות אתה מנסה להדחיק....
    לא כתבת בין כמה אתה,זה משנה לבחירת אופן הטיפול וכן הדיסקרטיות.
    אשמח לשמוע יותר פרטים,כפי שאתה מוצא לנכון.
    שלך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יסמין
    13/01/2008

הכלב שלי מפריע לי לאכול, מה לעשות?

סתאאם.

יש לי הפרעות אכילה קשות. אני יודעת שאני בבעיה שאני לא רוצה לאכול אני מודעת לזה אבל איך אני עוזרת לעצמי? אם אני לא מוכנה לקבל עזרה ההורים רוצים לקחת אותי לטיפול אני מסרבת אבל אני יודעת שברגע שאני מסרבת אני עושה מריבה יותר גדולה, ומצד שניההורים לא מבנים אותי כשאני אומרת שהטיפול לא יעזור :'(
    מה לעשות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בוקר טוב יסמין

קרן אור
    14/01/2008

מצד אחד את מצהירה שיש לך הפרעות אכילה קשות,ומצד שני,את לא מבינה על מה בכלל המהומה ולמה הורייך דואגים...אפשר להבין לא??
    ולמה את מראש חושבת שטיפול לא יעזור??האם זה קשור לחוויה קודמת שהיתה לך??
    בתור אחת שהיתה בטיפול אני יכולה להגיד לך שהוא עוזר כשבאים במטרה כזאת.אם את באה מוכנה לחשוף,להיות אמיתית,לדבר אין סיבה שהוא לא יעזור.זאת שאלה של החלטה.אז במקום לבוא ולהילחם בהצעות העזרה המושטות לך,נסי לקבל אחת מהן.
    בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!!
    קרן אור
    11/01/2008

מאחלת לכולנו אחלה של סופשבוע(וחמים...לא יזיק...)
    שלכן,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב!!

הוספת תגובה

• אכן צהריים...קרן אור

ניצוצות
    11/01/2008

מאחלת לך קרן אור יקרה סופ"ש נפלא וקל
    שתתמלאי באור שאת צריכה
    שיספיק לך לכל השבוע

שולחת לך אהבה, תמיד, מכל מקום אל כל מקום!!

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לעזרה!!!!!!!
    מיקה
    09/01/2008

יש לי חברה יקרה הסובלת מהפרעות אכילה. כל נסיונותיי להביא אותה למצב בו תקבל עזרה, לא מצליחים. היא מבינה שהיא זקוקה לעזרה, אך שמגיעים לביצוע היא נסוגה. חשוב לציין שמדובר בבחורה בת 29 שהפכה להיות להיות אם בשנה האחרונה. היא לא עובדת, ובנוסף להפרעת האכילה היא סובלת מדימוי עצמי נמוך, ביטחון עצמי שואף לאפס. אין לה תחושת מסוגלות ויכולת להרים את עצמה. היא די אבודה. המערכת הזוגית שלה עומדת גם בפני אבדון. אולי האפשרות היחידה בה היא תסכים לקבל עזרה תהיה אם מישהי שעברה את מה שהיא עוברת תוכל לדבר איתה. להביע הזדהות ולהראות לה שהמצב ניתן לשינוי, ושהיא ראוייה ויכולה לחיות חיים טובים ומספקים יותר. ולבנות קן משפחתי יציב ומאושר. אם יש מישהי שמזדהה איתה, ומרגישה שהיא יכולה לעזור, אשמח מאוד אם תיצור איתי קשר בהקדם דרך הפורום!!!!! (המצב לא טוב).
    מדובר באיזור גוש דן. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לעזרה!!!!!!!

הוספת תגובה

• מיקה יקרה

קרן אור
    10/01/2008

קודם כל כל הכבוד על הדאגה והאיכפתיות שלך לגביי חברתך.את יודעת הסובלים מה"א מרגישים מאוד לבד בבעיה שלהם,וטוב שתמשיכי לתמוך בה וללוות אותה כל עוד אפשר.
    בתור אם לילדים אני מבינה עד כמה קשה המצב בו היא נמצאת.אשמח אם תפני אותה לכאן לקרוא חלק מהתגובות או אפילו להתחיל לשתף מעצמה.לדעת שהיא לא לבד,ושאפשר לנצח את ה"א בשביל עצמה,אבל גם ובעיקר בשביל לשמור על האוצר היקר ביותר-הילדים.
    האם ה"א התחילה לאחר הלידה??במה היא מתבטאת???האם ניסתה איזשהו טיפול בעבר??
    אשמח לקבל יותר פרטים,ולנסות לעזור עד כמה שניתן.
    יום נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקו הדק הזה, כשעוד נמצאים בשפיות..
    ניצוצות
    08/01/2008

ואולי אני כותבת כרגע ממקום מודע..ואולי שוב זאת אני שיצאתי מהגוף שלי, ואני הפעם
    אני מסתכלת עליה..ולאט לאט...שוב פעם הלאט הזה, שוב פעם עם החיוך הזה, שוב פעם עם הצעד
    הזה לתוך "השליטה"..והיא לא שמה לב, אני רוצה לעורר אותה, רוצה להגיד לה לעצור, אבל הרי עדיין
    לא מסוכן, ועדיין אף אחד לא רואה, זה הגבול שהיא מחפשת..זה הקו הזה של "לפני", לפני שהיא כבר
    לא תחייך, היא יודעת, משהו בה יודע שזה מגיע..היא מרגישה את זה..
    והפעם נמצאת במצב מעולה, אבל היא רק חושבת, זה "עטיפה" דקה שהיא עוטה על עצמה, מתי היא
    תתקלף? האם תתקלף מתישהו?
    האם זה הזמן לעצור את הגבול הזה, שהיא צועדת בדרכו..בדרך שמובילה אליו, בדרך שהיא תראה
    את ה"למטה" , את ה"קרקע" וקצת תרצה לגעת בה, ותרצה לראות האם יש יותר נמוך מזה..האם
    כשהיא תיפול היא תקבל מכה חזקה? או שה"עטיפה" תגן עליה..מכל דבר שקיים..
    לפעמים הייתי רוצה לנער אותה, להגיד לה שהכל יכול ליפול לטימיון שוב, אבל לפעמים נראה שזה
    טוב לה..ככה, לפעמים ה"ירידה" הזאתי נראה שעושה לה טוב, ששמה אותה שוב "מעל" כולם..
    נו רק בתחושה, אפשר להבין אותה לא?

טוב בנות אני רואה שריק פה בזמן האחרון,
    האם באמת אף אחד לא נכנסת לפה??
    אני הולכת להכין את התה של הערב שלי.....
    ומקווה שעל כל אחת הימים האחרונים עוברים טוב,
    ובלי יותר מדי התרחשויות..

פשוט אני

הוספת תגובה

• היי פשוט אני

קרן אור
    09/01/2008

מכירה את הגבול הדק הזה,אני לא זוכרת כמה פעמים התניידתי עליו,מתלבטת מה לעשות.אבל את יודעת,כל דבר שמתנדנד בסופו של דבר נופל.לכן כל עוד יש לך שליטה ע"כ תבחרי את הצד אליו את רוצה ליפול.הקליפה לא תגן עלייך תמיד,היא נותנת אשליה כזאת,אבל הדקות שלה לעומת העובי בפנים,בסופו של דבר תקרוס.
    לכן בדיוק בשלב הזה,בדיוק כשאת רואה או חוזה את התהום המתקרבת,עיצרי רגע ותחשבי כמה כואב יהיה ליפול,והרי שנים אספת את עצמך מפחדת מהרגע הזה,לא??אז למה דווקא עכשיו לוותר??ובשביל מה?????

אני מקווה שאת שותה את התה קינמון של עם הטיפ-טיפה(אולי יותר??) חלב....
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכלת בלי סוף
    י'
    06/01/2008

אני אוכלת בלי סוף, גם כשאני שבעה ואחריי זה מתבעסת על עצמי. וכל היום שלי הולך רק על פי אוכל, מתי אוכל ומה אוכל. מישהי מכירה את התחושה הזו שאוכל מנהל לך את החיים במקומך?

לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת בלי סוף

הוספת תגובה

• שלום י'

קרן אור
    07/01/2008

לצערי כולנו כאן מכירות את התחושה שהאוכל מנהל לנו את החיים,חלקנו אפילו כבר עשור בזה.אבל הנקודה החשובה היא שהאוכל הוא סימפטום לבעיה עמוקה יותר.האם ניסית לחשוב מתי את פונה אל האוכל???מה האוכל מסמל בשבילך??איזה רגשות את מנסה לבלוע יחד עם האוכל???
    אם את מרגישה שזה מעבר לשליטתך ואכן מנהלאת ימייך,פני לקבלת טיפול שיעזור לך "לסמן" את המקום בו האוכל נכנס לפעולה.
    אשמח לשמוע יותר עלייך,
    בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה חזק ממני

י'
    08/01/2008

אני מאמינה שיש בעיה פסיכולוגית כלשהי שמביאה אותי בכל פעם להתנחם באוכל, אבל אני לא מצליחה להבין מאיפה הבעיה, מה לא בסדר אצלי, מה יש לי בתוך הנפש שלא ידוע לי.
    איי יכולה שלא להתפתות לאכול כמעט כל דבר גם כשאני שבעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-י' ערב טוב!

ניצוצות
    08/01/2008

אולי את מחפשת למלא איזה ריק שיש לך שם?
    תחשבי למשל, מה את עושה כשאת עצובה?
    ואולי ברגע הזה שאת שניה לפני שאת אוכלת (כשאת לגמריי שבעה ולא באמת צריכה לאכול
    מתוך רעב) אז תעשי את הדבר הזה שאת עושה כשאת בדיכאון..ואז אולי זה יתבהר לך יותר..
    אולי תביני מאיפה באה הבעיה בעצם..
    והאמת שכתבת שיש לזה משמעות פסיכולוגית, אז נראה לי שלכל דבר שאנחנו עושים יש משמעות
    פסיכולוגית, זאת אומרת זה בא מתוך איזשהו צורך נפשי שלנו, מתוך איזה נקודה שנמצאת
    אצלנו, לרוב אנחנו לא מנסים לנתח את זה, וטוב שכך, אנחנו לא צריכים לחיות במשך היום ולהבין
    כל תגובה שלנו מאיפה היא באה ומדוע.
    התגובות שלנו אופייניות לנו, כי הן הרי שלנו...
    ולעניין שלך עם האוכל, כנראה זה בא כ"כיסוי" על משהו אחר שאת מחפשת, ואני מבינה שכרגע אינך
    יודעת בדיוק מהו..כשזה קורה לך, תעצרי את עצמך, תבדקי, מה היית רוצה ברגע זה..מה יכול למנוע
    ממך לאכול, כי באותו הרגע האוכל הוא "כלי עזר" שלך למשהו אחר.

האם יש לך רגשות אשם לאחר שאת אוכלת(כשאת אוכלת לא מתוך רעב, אלא "סתם" כפי שאת
    אומרת)?
    או שאת פשוט "מעבירה" את זה וממשיכה כרגיל..?

בנתיים שיהיה לך ערב טוב,

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב נעים י'

קרן אור
    09/01/2008

בדיוק בנקודה הזאת שאת מרגישה שזה חזק ממך ושמנגד שהמצב לא יכול להמשיך כך,זה הזמן לפנות לטיפול.כל טיפול שיתאים לך.ואני אהיה כאן כדי ללוות אותך בתהליך,אם תרצי.
    ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב בנות יקרות!
    קרן אור
    02/01/2008

כתבתי לפני זמן מה הודעה ארוכה,אך המחשב "סינן" אותי.
    מצטערת על ההיעדרות שלי אני לא בקו הבריאות,עייפה נורא,החוסר ידיעה משגע אותי,אבל מקווה לטוב.
    בכל אופן-בלונדי-מה שלומך עכשיו??הצטערתי לשמוע על השפעת(??) שתקפה אותך,ואני מקווה שהצלחת לראות רופא היום.שולחת לך איחולי החלמה מהירה.
    כרונית יקרה-קיבלתי את המייל שלך ושלחתי לך אחד משלי.מקווה שהיום עבר עלייך בנעימים,והיני כבר סוף השבוע אורב בפתח....
    פשוט אני-אני קוראת את מה שכתבת,ולצערי גם בתסריט הזה כבר הייתי.הלצאת בשביל לברוח,בשביל להרגיש שיש לך מישהו בחיים..אל תבקרי את עצמך על הצורך הזה,יש לנו גם תקופות כאלו.וכל קשר מפרה את שני הצדדים,וכל אחד לוקח ממנו מה שנכון עבורו,ומה שהוא צריך.אני מניחה שגם הוא הפיק ממנו משהו,שהרי אם לא הוא לא היה מתחיל אותו לא??זוגיות זה משהו שתלוי בהרבה משתנים-במצב העכשוי שלנו ועד כמה אנו מסוגלים להתחייב ולתת מעצמנו לשם קשר אמיתי,בצרכים השונים של כל אחד מבני הזוג.את יודעת דיברנו כבר על ההבדלים בין התאהבות לאהבה,זה שני דברים שלא קשורים אחד לשני.ולפעמים מגלים שלאחר שההתאהבות "הסתיימה" המכנה המשותף הוא בעצם לא זהה,זה לא זה.
    אני בטוחה שבקרוב תדווחי לנו על גברבר חדש(כן אני רומזת אליו...),תשאלי אותו כבר.
    פרפרה-אני יודעת שאת קוראת כאן ולפעמים מגיבה.אני לא יכולה שלא לתהות לפעמים מה שלומך ואיך את מתמודדת בכלל...אני מקווה בכל אופן שכמו כל פרפר גם את תרדי בסוף לאיזה פרח לשם יניקת הצוף....
    ערב נעים לכולנו,שלכן,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב בנות יקרות!

הוספת תגובה

• ומה איתך קרן אור יקרה?

פרפרה
    02/01/2008

דואגת לכולן בכזו מסירות, אני מבינה שמשהו עובר עלייך?
    אפשר לעזור במשהו? ולו להיות כאן בשבילך כמו שאת בשבילי ובשביל האחרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקרה שלי!

קרן אור
    02/01/2008

אני בסדר ,רק וירוס שממאן לעזוב...אבל מעריכה את הצעתך.
    נשיקות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה טובה!!!!! HAPPY NEW YEAR !!!
    בלונדי
    01/01/2008

מאחלת לכולנו ששנת 2008 תהיה שנה טובה, של בריאות ואושר, של שקט נפשי ושיהיה רק טוב.
    אמן!!!
    נשיקות!
    בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה
    שנה טובה!!!!! HAPPY NEW YEAR !!!

הוספת תגובה

• אמן!!!!!!!!!!!!!!

קרן אור
    01/01/2008

בריאות ובריאות ובריאות.......................
    הכי חשוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!! (-:

בלונדי
    01/01/2008

הרגע שלחתי לך משהו.
    מה שלומך הבוקר? וכולם שם אצלך?
    ספרי לי... ואיפה את היום?

אני חולהההה, ממש מסכנה )-: !!!
    מחר אנסה להגיע לרופא...
    וכפי שאת רואה התעוררתי מוקדם (ב-05:30)... אין לי מנוח!

שיהיה לך יום קל ונעים!

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר (טוב) גם לך...

קרן אור
    01/01/2008

קיבלתי את מה ששלחת,תודה.אני גררתי את עצמי לעבודה יש לי כמה ישיבות חשובות היום,ואין מנוס.הבת שלי נשארה אצל אימי.היה לי לילה קשה לא הרגשתי טוב,אבל היני זה כבר השתפר..בתקווה שימשיך כך.
    מקווה שתתחילי להרגיש טוב!אוף,גרון!את יודעת כמה זה שנוא עליי,אז יאללה לכי לרופא אולי יביא לך משהו שיקל עלייך...ולכי כבר לישון!!הייתי מחליפה אותך בכיף,אותי צריך להעיר בזמן האחרון אלפי פעמים עד שאני ניאותה לקום בכלל....
    נשיקות ליום טוב יותר,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי...

בלונדי
    01/01/2008

שוב לילה קשה? אוף...
    נראה לי שאנחנו צריכות להתחלף לכמה ימים...! כי אני פעילה מדי, ואת צריכה מנוחה...

הרופא "סגור" היום, חג!!! אז רק מחר.. לצערי!

טוב, אני צריכה לנתב את האנרגיות שלי למקומות יעילים ואני פוצחת בסידורים וכביסות....!

המשך יום קל, יקירה, ויאלללללה כבר- תרגישו טוב שם!!!!!!

(-:

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יקרה!

קרן אור
    01/01/2008

מה שלומך??האם ישנה הטבה בהרגשתך הכללית??
    לא נראה לי שכדאי לך להתחלף איתי....אבל אני הייתי שמחה לנוח קצת(טוב נו,הרבה)...
    ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדינהההה

ניצוצות
    01/01/2008

שנה טוב גם לך!!!!
    האמת שלי לא התחילה משהו, אבל בסדר..כמו שתמיד בילדותי הייתי אומרת, אם לא התחיל
    טוב, בטוח מה שיבוא בהמשך, יהיה בהרבה יותר טוב, האמת שבאמת האמנתי בזה..
    נו אני עדיין חייבת להאמין בזה.

מה שלומך בלונדי?
    ומאחלת לך גם שתהיה לך שנה לועזית נפלאה!!!
    מוזר כל כך שאנחנו כבר ב-2008, אני זוכרת את המילניום כאילו היה לפני כמה דקות, למרות
    שבשמונה שנים האלה אכן קרה הרבה.

אני עם תה ירוק בטעם נענע, ועוד מעט מתחילה ללכת, התחלתי להקדים את ההליכות..
    בכל מקרה אני מסיימת בחושך...

טוב מקווה שהרגשתך השתפרה מהבוקר!

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!!
    קרן אור
    31/12/2007

לא הייתי כאן אתמול,כי הייתי עמוסה בעבודה עד מעל הראש...
    בלונדי-מה שלומך בבוקר זה??האם מצב הגרון משתפר??
    כרונית-תודה על הדאגה יקירה,שולחת לך איחולים ליום מקסים.
    פשוט אני-כל הכבוד על מהלך היום אני יודעת כמה אומץ נדרש ממך כדי לעשות זאת...אני מאמינה שעם הזמן זה ילך ויהיה קל יותר...
    פרפרה-מה שלומך??את כותבת שגם את היית חולה,איך את??ובכלל אשמח לשמוע ממך ויאך עוברים עלייך הימים.

טוב יקרות,חייבת לעבוד,יש לי דד-ליין עד מחר והמלאכה עוד מרובה.
    נשיקות ואהבה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב!!

הוספת תגובה

• בוקר טוב.....

בלונדי
    31/12/2007

או שלא כל כך...
    לאחר רגיעה קלה בכאבים של אתמול, קמתי הבוקר עם כאבי אוזניים וגרון נוראיים, והראש הולם כמו פטישים. וכעת אני מודדת חום, ויש קצת..
    אז הנה הגיעה לה שפעת!
    אבל למה דווקא עכשיו?? אי אפשר לתאם איתי מראש?? חחח...

קרן אור- יפה! שלחתי לך כמה מילים אמש. אולי לא קיבלת. ושלחתי משהו כעת. אני מבינה שאת עסוקה עד מעל הראש. ואני תוהה איך המרגש היום והאם יש שיפור כלשהו... !!

כרוניתוש- יקרה שלי! קיבלתי את פנינתך לעת ערב.. שמחתי! ואני אשיבלך עוד מעט. מקווה שאת בסדר שם...

טוב בנות, הלוואי וכולנו נרגיש טוב.. וכמה שיותר מהר!
    יום נפלא שיהיה לכן!!!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בלונדי יקרה

קרן אור
    31/12/2007

אני מקווה שנחת היום ושהשפעת תעזוב אותך במהרה...
    אני מתחילה להשתפר,רק שהייתי היום בבית עם בתי,כי גם היא עוד לא משהו...
    בכל און יהיה טוב,לא??
    קיבלתי את המייל שלך(באנגלית) אתמול וגם היום קיבלתי נוסף,אענה לך עליו יותר מאוחר,יקרה שלי.
    מאחלת יום נעים ותתכרבלי מתחת לפוך,לפחות זאת הפנטזיה שלי כרגע..
    נשיקות,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן אור!

בלונדי
    31/12/2007

אני מרגישה על הפנים.. חולה לגמרי.
    אני מבינה שגם אצלך לא בריאים לגמרי.
    מאחלת רפואה שלמה לכולנו ויאללה שנהיה בריאים כבר!
    נשיקות!
    בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב, יקרות!!!
    בלונדי
    30/12/2007

יום ראשון... כן כן, אני יודעת היטב מה זה אומר. גם פה זה לא להיט.
    השכמתי קום. ומכיוון שאני "על קוצים", החלטתי כבר להשאר ערה ולא להלחם בשינה. אלך עוד מעט להתעמל קצת.
    האמת שקמתי עם "גרון", ז"א- הגרון מאותת שמשהו מתחיל. אולי אם אני אתעלם זה יעבור?! חחחח... נקווה שלא יהיה משהו רציני. אין לי כוח להיות חולה (שוב) דווקא עכשיו.

קרן אור- יפה! איך את מרגישה היום? אני מקווה שאת בסדר. אני מבינה שמצב התחלואה בבית לא משתפר וכל פעם מתקיף מכיוון אחר. והלוואי ותעברו זאת כבר במהרה.
    אל תעבדי קשה מדי היום. אני מקווה!!!

כרוניתוש- קיבלתי את מיילונך הקט. תודה!!
    אני שולחת לך חיבוקים ליום ראשון נעים וקל, בלי עצבים ושאר ירקות.

ואני, סיימתי את הקפה, מתארגנת לכתוב קצת מיילים, ויוצאת להתעמל!

שיהיה לכולנו יום טוב וקל, ושבוע נעים!!!!

אוהבת,

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב, יקרות!!!

הוספת תגובה

• שינוי בתוכנית...

בלונדי
    30/12/2007

כאבי גרון וכאבי אוזניים מתגברים.. ועימם גם כאבי ראש. אני חושבת שזה הזמן לחזור למיטה ולשכוח מההתעמלות של היום...
    אוווף!!

שנרגיש טוב כולנו...

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדיינה! רק בריאות בריאות בריאות!

ניצוצות
    30/12/2007

בלונדי,
    חבל לי לשמוע שאת מרגישה ככה!!
    אין לכם איזה סוכריה למציצה להקלה בכאבי הגרון שם?..לפעמים זה עוזר.
    [האמת לי יש סיפור כרוני עם הגרון, שהייתי קטנה גם הוציאו לי את הפוליפ השלישי.
    וגם היום יש לי רגישות די רבה, הרגישות שלי היא מאוד בגרון, זה יכול להתבטא בכך
    שאם קורה משהו שמסעיר אותי, הגרון פשוט מפסיק לדבר, וכן זה קרה לי בעבר הרחוק.

נראה לך שמתפתחת לך שם דלקת, או משהו ווראלי?

ואם את ככה, אין שום צורך להתעמל!!!
    זה ידחה ליום אחר שתהיי במיטבך!

(הנה את יודעת עלי עכשיו שאין לי את הפוליפ השלישי, ושאצלי דלקות גרון זה כרוני*).
    חחחח

שולחת לך מלאן של איחולים להחלמה מהירה, וכמה שיותר מהירה!!

אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי פשוט אני!

בלונדי
    30/12/2007

בוקר טוב.
    קמתי כעת מהשינה, לאחר שדחיתי הכל...

אז קודם כל, בואי ואספר לך משהו על עצמי- אני העצלנית הכי גדולה ביקום, ותמיד מחפשת סיבות למה לא להתעמל. ולכן- אין כל צורך להניא אותי מכך, אני עושה זאת בעצמי. וכמובן שלא אלך להתעמל כאשר אני חשה ברע.

לי אין שקדים! הם הוצאו עם הפוליפים בילדותי...

אני שותה כעת תה עם ג'ינג'ר טרי ולימון.. מקווה שזה יעזור קצת. ו-כן, יש לי סוכריות מציצה, אך לא חשבתי בכלל להשתמש בהן.. הן סתם!

טוב שיהיה לך המשך יום נעים!
    (-:

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלונדי!!כבר שתיים בצהריים??

ניצוצות
    30/12/2007

שמחה לשמוע שאכן לא התעמלת!
    אני בעבר הייתי מתעמלת גם שהייתי בלי יכולת לזוז, כן הרצון הזה להרס יותר ויותר.
    שום דבר לא הספיק לי, רציתי לראות את עצמי על הריצפה...או לא לראות את עצמי בכלל.
    אבל אז במחשבות שלי זה לא מה שהיה, לא הייתי אומרת לעצמי שאני רוצה להרוס את עצמי,
    פשוט הייתי הורסת.

כן אני יודעת שזה לא עוזר הסוכריות האלה, אבל את יודעת...לפעמים..
    נכון גם תמיד אומרים שכשמוציאים את השקדים לא סובלים יותר מדלקות גרון?
    כן גם זה בולשיט למרבה הצער=\

התה שלך נשמע מאוד נחמד,
    אני עכשיו סיימתי לאכול מרק עדשים! (קרן אור-מרק עדשים אמיתי ולא משקית!!!! גם בזה
    יש מונוסודים וגלוטמט...? אמ המ חחחח).

ועכשיו אני הולכת להכין לי גם תה
    קינמון עם קצת חלב :) (ממש קצת).

ומקווה שהרגשתך הולכת ומשתפרת.
    איך בלב?

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח שאני אתעמל??

בלונדי
    30/12/2007

אני גם בעבר הייתי מתעמלת קצת יותר, עקב הרצון להשיל כל טיפת בשר / שומן ממשקלי. אך חזרתי לעצלנות!!

מרק עדשים זה מעולה... כייף לך! וזה הרבה יותר בריא ממרק בשקית.

אני מרגישה סמרטוטית למדי.. והלב? הלב עסוק והראש עסוק... אבל הכל יהיה בסדר.
    אני הולכת להכין לי משהו לאכול, ולצנוח מול הטלויזיה.. לחכות שההשפעה תשתפר.

תודה יקירה. והמשך יום נעים!

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגישי טוב!

פרפרה
    30/12/2007

גם אני הייתי חולה בשבוע שעבר...פוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרפרה!!

בלונדי
    30/12/2007

מה שלומך?
    איך הולך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בלונדי

פרפרה
    31/12/2007

אני מקווה שאת משתפרת...
    אני באמת א יודעת מה לענות לך לגבי...אן לי תשובה מה איתי.
    עברו עליי ימים לא פשוטים - אבחנה מוטעית למחלה נוראית לאיש היקר לי בעולם...
    טוב שזה מאחורינו וטוב כל כך שזו טעות...
    אני פרפרה אמיתית- מרחפת מעל הכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב פרפרה...!

בלונדי
    01/01/2008

מזל לפחות שהייתה זו אבחנה שגויה...

נשמע שאת במצב לא טוב כל כך.. אני מאחלת לך שיבואו ימים טובים יותר.. ושיהיה לך טוב.

ליל מנוחה!

(-:

בלונדי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בנות! (-:
    בלונדי
    29/12/2007

מה קורה?
    שקט פה היום... כל אחת בעיסוקייה!!

אז מקווה שיש לכם ערב נעים..!!

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה
    הי בנות! (-:

הוספת תגובה

• לילה טוב יקרה שלי!

קרן אור
    29/12/2007

קיבלתי את המייל שלך,המון תודה יקרה.אשיב לך עליו מחר,כי כרגע אני מאוד עייפה.
    הוירוס אצלנו עדיין "חוגג" לו (מכיוון אחר אומנם...),אבל זה אומר שבעלי מחר נשאר בבית עם הילדה ומקווה שמחר זה כבר יגמר.
    קראתי מה הכנת אין לך מושג איך אני מתה על זה.בדיוק אכלתי כזה ביום שישי אצל אימי.
    טוב שולחת לך נשיקות לתחילת שבוע נעים,אוהבת מאוד,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה