פורום הפרעות אכילה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרהה
    גלי
    03/06/2008

שלום אני סובלת תקופה מהקאות אני רזה מאוד ..
    אני בדרך כלל חריי כל הארוחה מרגישה רעע משו לוחץ לי על הגרון ואז אני חייבת להקיא כד להרגיש טוב אני מלא רוצה שזה ייקרה ואני נורא מפחדת מה אני יכולה לעשות בבקשה עזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרהה

הוספת תגובה

• אז בבקשה תגידו לי מה קורה עם הגוף

tultuli
    03/06/2008

הייתי חודש ימים על ירקות גבינה תפוחי עץ ויוגורט שישי שבת האחרונים פשוט אכלתי מכל מה שבא לי עוגות וממתקים ביום ראשון עליתי על המשקל ראיתי שעליתי קילו ועודקילו נוסף משמע גם מה שירדתי בחודש זה. וריבית של עוד קילו מיום ראשון חזרתי לדיאטה ואני פשוט מדוכאת כלום לא זז שאלה שמתחחננת שתעזרו לי האם הקילו שהתווסף ביומיים שאכלתי ירד? והכי חשוב החודש שכל כך התאמצתי הלך לאיבוד או שכעת שחזרתי לדיאטה אני יתאזן יוריד את הקילו שעליתי ועוד כמה קילוגרמים נוספים?זה נחשב לחודש שני שאני בדיאטה או בגלל ששברתי אותה אני כביכול מתחילה מחדש? אנא כיתבו לי תשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים לאנורקסיה אני מדוכאת
    tultuli
    01/06/2008

היי אני בת 30 אם ל-2 ילדים עד לפני כארבעה חודשים שקלתי 48 49 קילו המשקל שיחק בין לבין.
    הייתי 55 קילו מזה כחודש אני בדיאטה רק של ירקות ירדתי קילו אחד אך בשלושה ימים האחרונים זללתי מכל מה שבא ליד אבל ממש זללתי הפה לא נח היום עליתי על המשקל והוא מראה 56 קילו. אני נמצאת בדיכאון והכרזתי על צום. אל תגידו לי שלא ארזה בצום כי אין דבר כזה איך האנורקסיות?!
    מה שני רוצה עכשיו זה רק לחזור למשקל 49 לא אכפת לי כלום אנא בבקשה ממכם תתנו לי טיפים שיעזרו לי להמשיך בצום ולא להישבר ולהמשיך הלאה לא אכפת לי להגיע לאנורקסיה מצידי מה שקשה לי להאמין שאגיע כי אני אוהבת לאכול.נמאס לי מהשומן פשוט נגעלת מעצמי.איך מתגברים על הרעב וממשיכים בצום אנא כיתבו לי
    תודה......

הוספת תגובה

• שלום לך!

קרן אור
    01/06/2008

עצוב לקרוא את מה שאת כותבת..עצוב כי את מחפשת מישהו שיתן לך טיפים כיצד להרוס את עצמך,וצר לי לאכזב אותך אך זאת לא הכתובת.את מוזמנת לקרוא אחורה כמה סבל וכאב יש בה"א וכולי תקווה שתביני עד כמה הדרך שאת כה כמהה אליה היא סבל מתמשך שלא לדבר על הרס הבריאות שלך,דבר שלא נראה לי שבתור אם לשני ילדים יש לך את "הפריבילגיה" לעשות.
    אם את מוטרדת לגביי משקלך פני לקבלת ייעוץ אצל דיאטנית ושני את התזונה באופן מסודר ובריא.
    אנורקסיה רק מביאה להתקפי אכילה משתנים בגלל הצמצום והיא אינה דרך להוריד במשקל שכן הגוף הופך להיות "חסכן" כך שאח"כ כמות מועטה של קלוריות תגרום לך להשמין...
    כך או כך,את תיצאי נפסדת,אז לא עדיף לעצור קודם ולעשות דברים בדרך הדרגתית ושפויה יותר???

מאחלת לך בריאות והצלחה
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה בבקשה..
    טלי
    29/05/2008

ההי. אני טלי בת 15 עוד חודש..
    לפני כחצי שנה משקלי היה 54 גובה 1.62 והגעתי להחלטה שאני חייבת להרזות כי אני שמנה.
    לקחתי את עצמי בידיים והייתי רושמת כל יום מה אני אוכלת והייתי מנסה שזה לא יעלה על 300 קלוריות.
    ככה זה נמשך במשך חודשיים שהגעתי למשקל 38! אני ירדתי 16 קילו תוך חודשיים אתם קולטים?!
    וכולם אמרו לי מה את עושה לעצמך תראי איזה רזה את זה לא יפה ואיבדתי הרבה חבריים בדרך.. כי פשוט הייתי דבוקה במטרה ולא הקשבתי לסביבה שבאמת דאגו וכבר זה היה משו שנשאר במוח ולא יכולתי לשלוט בזה.
    אחרי שהגעתי למשקל 38 החלטתי שאני הורסת לעצמי תחיים ושאני טיפשה שרק עכשיו ניזכרתי.
    הייתי אוכלת כל היום רק דברים משמינים.
    הייתי אוכלת בכוח גם שהרגשתי שבאלי להקיא.
    כל היום רק בורקסים שוקולדים לחמניות מה לא.
    היום אני במשקל 50 והרופא אמר שזה משקל בסדר גמור לגובה ולגיל שלי.

אני מתחננת שתגידו לי כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום כדי לא להשמין ולא להרזות.
    עד שהגעתי למשקל הזה אני לא רוצה להרוס את עצמי עוד פעם.
    אהה ואם צריך לציין אני עושה ארבע פעמים בשבוע פעילות אירובית.

אוהבת.

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה בבקשה..

הוספת תגובה

• שלום

קרן אור
    30/05/2008

קודם כל-כל הכבוד שלקחת את עצמך בידיים והבנת את הנזקים שההרעבה גורמת לגוף!
    לגביי שאלתך-לא ניתן לתת ייעוץ דרך הפורום מבלי להכיר את סדר היום שלך ואת מבנה הגוף שלך.מה גם,שתזונה נכונה ונבונה אינה רק סך קלורי אלא האיזון בין כל המרכיבים השונים הדרושים לגוף ע"מ למנוע חוסרים(כדו' ויטמינים מינרלים).לכן המשיכי בדרך שהלכת בה עד היום וקבלי החלטה מודעת ללכת לדיאטנית ולשנות את אורח חיים לבריא יותר.
    בהצלחה ורק בריאות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי תיצרי איתי קשר פליז תעזרי לי

tultuli
    03/06/2008

טלי פליז תכתבי לי אני בדיכאון של ממש לא יוצאת מהבית הגוף שלי פשוט מסרב לרדת תגידי לא נשברת לאחר חודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חלי
    27/05/2008

מה פירוש המילה בולמיה? האם זהו סוג אחד של הפרעות אכילה מבים הרבה סוגים? האם רק הבולימים מקיאים את מה שהם אוכלים? סליחה על הבורות,
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חלי שלום

קרן אור
    27/05/2008

המילה בולימיה באה מלשון בולמוס כלומר אכילת יתר בזמן קצר,יותר משדרוש לגוף.ישנם כמה סוגים של ה"א(אנורקסיה,בולימיה ואכילת יתר) כשכול אחד מהם נחלק לתתי סעיפים.לא נדיר לראות מעבר בין סוג אחד של הפרעת אכילה לסוג אחר.למעשה הרבה אנורקטיות חוות התקפי אכילה שלאחריהם ישנם התרוקנות בכמה דרכים.
    בכול אופן,למה את מתעניינת??
    ניתן למצוא במנועי חיפוש הסברים נוספים.
    בברכה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ודחוף
    קרי
    19/05/2008

שלום.אני בת 24,כבר מעל מספר שנים סובלת מאנורקסיה .אני מרגישה מאוד מאוד לבד בזמן האחרון. הייתי רוצה לקבל עידוד,תמיכה,אני לא יודעת איך אני ממש מדוכאת בזמן האחרון,ומפחדת למות. יש לי אימייל kery100@walla. אני רגישה זוועה,שמנה יותר מאי פעם,למרות שכולם רק מעירים לי שאני נראת גרוע.אין לי כוח לעמוד על הרגליים,אני לא יודעת איך אני מצליחה לתפקד,אני כל הזמן מתפללת בלב שיביאו לי כבר כיסא גלגלים,ואני לא אצטרך ללכת על הרגליים שלי. אם מישהו רוצה לדבר איתי.האימייל שלי מצורף.תודה רבה לכולם.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום ודחוף

הוספת תגובה

• קרי יקרה

קרן אור
    20/05/2008

כמה סבל יש במעט משפטים שכתבת!!!
    אשמח לתת לך עידוד ותמיכה,אבל כאלו שיתנו לך כתף ובסיס להחלמה ולא כאלו שילוו אותך לחידלון...
    אני כאן יקרה,אולי תספרי עוד קצת על עצמך והאם את מטופלת באיזשהי מסגרת...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות
    דור
    18/05/2008

אני אוכלת קצת קלוריות ביום.
    אני רוצה להתחיל לעלות את הקלוריות,אבל אני אשמין?איך עושים את זה בלי להשמין?

לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• נטלי בוקר טוב

קרן אור
    19/05/2008

אני לא יודעת עוד נתונים לגבייך(כמו מה המשקל והגובה שלך).באופן כללי לפעמים מתרחשת עלייה מועטה במשקל כשמתחילים לאכול יותר אבל זה מתייצב לאחר שהגוף מתחיל להתאזן.ממליצה כמו בכול שינוי לפנות לדיאטנית אפילו לייעוץ חד פעמי ע"מ שתנחה אותך איך לעשות זאת נכון.
    אגב,שילוב של התעמלות שלוש פעמים בשבוע יכול למנוע את העליה במשקל.

בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בולמיה
    גילי
    18/05/2008

קרן אור שלום,
    אני בת 24 את הקשר עם בעלי בהווה התחלתי לפני 4+ שנים. כל חיי הייתי ספורטאית, במשקל תקין ואף פעם לא סבבתי סביב אוכל.
    מאז שהוא נכנס לחיי , מהפגישה הראשונה, אמר שהוא אוהב בחורות רזות, לא הייתי שמנה או מלאה, יש לי מבנה ספורטיבי היות ומגיל 6 עסקתי בספורט.
    ומאז בעצם החל המרדף שלו אחרי מה אני אוכלת וכמה אני אוכלת, זה התחיל בצורה מתונה ועד שאפילו לא הספקתי לשים לב שהייתי עמוק עמוק תחת הפיקוח המתמיד שלו, כל פעם שעליתי ק"ג הוא ראה את זה מייד עליי והעיר לי על זה.
    הגענו למצב שהבן אדם שהייתי אמורה להרגיש הכי בנוח לידו הרגשתי הכי לא, לא יכולתי להתפשט שלא ישים לב שעליתי, שהבטן נפוחה, לא הרגשתי נשית או סקסית.
    נכנסתי למעגל של לנסות לרצות אותו. הגעתי פעמיים לתת משקל ולאורך כל הדרך זה לא היה מספיק לו.
    היום אני מקיאה מזה 5 חודשים, לאורך הקשר שלנו דיברנו כל כך הרבה פעמים על הבעייה הזאת שנוצרה, על התיסכולים שלי, על הפחדים, על המחשבות שלא מרפות , ואף פעם לא הבין אותי, או יותר נכון בחר שלא לראות אותי.
    היום אני לא רואה שום דבר חוץ מהקלוגרמים שאני רוצה להוריד, אין לי שאיפות, הרצונות והתחביבים שלי נמוגו, ואני מרגישה שהדבר היחיד ששם זו ההפרעה שלי שהיא היחידה שממנה אני רוצה להיפטר.
    לפני כחודש וחצי הוצאתי את הכל החוצה, סיפרתי לכולם מה עבר עלי כל השנים האלה, וביקשתי עזרה כי לא יכולתי יותר.
    אני לא רוצה לחיות עם האדם הזה יותר, התחלתי תהליך גירושין ואני ממש רוצה לצאת לדרך חדשה.
    כמו כן גם התחלתי טיפול במרפאה פרטית להפרעות אכילה בתקווה ששם יוכלו לעזור לי כי אני לא יכולה לשאת את הכאב הפנימי הזה יותר.
    אני רוצה לחייך מבפנים ולא רק כלפי חוץ,
    אני רוצה להיות מאושר, לאהוב, שיקבלו אותי כמו שאני ולהפסיק את המרדף הלא נגמר הזה.
    מתי זה ייגמר???....

לקביעת תור
    סגירה
    בולמיה

הוספת תגובה

• גילי יקרה

קרן אור
    18/05/2008

כמה עצוב לקרוא את מה שכתבת....אבל גם מתגלה בין השורות אישה חזקה,שמבינה שיש לה הרבה לתת מעבר למשקל...אני מחזקת את החלטתך,אני חושבת שמישהו שאוהב אותנו יאהב אותנו בזכות מי שאנחנו ולא בזכות או כהתניה לאידיאל שיש לו בראש.
    כמה אומץ יש בך לבקע את קשר השתיקה שאפף אותך בכל השנים האחרונות,אני מאוד מעריצה את היכולת הזאת.
    אני בטוחה שעם המודעות והנכונות שיש לך היום את תמצאי כי הפנייה למרפאת ה"א תעזור לך להאמין בעצמך בחזרה ולאט לאט תלמדי להפנים את החיוך החיצוני...
    אני כאן גילי ואת מוזמנת לכתוב כל מה שעובר עלייך בכול התהליך...
    אגב,האם יש לך ילדים??
    שיהיה ערב נעים,מחזקת את ידייך,
    בהערכה,קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

גילי
    19/05/2008

היי קרן אור,
    תודה על התמיכה, אני מרגישה ת האומץ בימים מסויימים ויודעת שאחרי הכל ועם כל הקושי זאת ההחלטה הכי נכונה שיכולה להיות.
    למזלי הרב אין לנו ילדים!!!
    וזה עוד פרט גדול שמקל על הנוושא.
    משתדלת להיות חזקה בתהליך כל כך רוצה שהכל יגמר כבר..
    אבל אחרי הכל יודעת שכב טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גילי

קרן אור
    19/05/2008

שמחה לשמוע ממך ועוד יותר להרגיש את האופטימיות והרצון הכנה והאמיתי לחיים מאושרים משוללים כל מחשבה על משקל..
    היכן את מטופלת??ואיך את מתמודדת כרגע ביום יום??האם אתם כבר פרודים,כלומר לא חיים ביחד??
    ברור לי שהתהליך הזה הוא ממש לא קל ויש ימים קשים יותר אבל בשורה התחתונה נשמע שקיבלת את ההחלטה הנכונה ושאת שלמה איתה,עם כל הקושי.
    אני כאן,יקרה,אם את רוצה "לשפוך" ולספר...
    ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גילי
    20/05/2008

אנחנו עדיין חיים יחד למרות שפתחי תיק בבית דין לענייני משפחה. היה כבר משא ומתן שלא ממש הלך וכרגע ממתינים לראות אם תהיה התקדמות בלי להתחיל ממש הליכים משפטיים.
    מאוד שלמה עם החלטתי!!!

אני מטופלת ב"נופית" מרפאה פרטית בהוד השרון.
    מקבלת שם יחס חם ,דואג ואוהב והמון תמיכה.
    עדיין לא רואה התקדמות דרסטית ויודעת שיקח לי עוד זמן, ושכל זה תהליך ארוך וקשה שאצטרך לעבור עם עצמי בעזרת תמיכה של אחרים, אבל מאוד אופטימית ומחזקת את עצמי כל יום מחדש.
    מאמינה היום יותר מתמיד שמה שאני מרגישה בתוכי זה מה שאני מביאה על עצמי, ולכן קמה כל בוקר בידיעה שיהיה לי יום טוב, ושאם אחייך לעולם הוא יחייך אליי בחזרה.
    יום מקסים ומחזק לכולנו
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גילי

קרן אור
    20/05/2008

אני כל פ עם נפעמת מחדש לקרוא את מה שאת כותבת.כל הכבוד!
    כן שמעתי על נופית,ואני שמחה שאת מוצאת בו בית חם.
    מאחלת לך שתקומי לעוד הרבה ימים מחויכים..ואכן זה תלוי רק בנו.
    שיהיה המשך יום מקסים
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

גילי
    20/05/2008

תודה על התמיכה קרן אור- זה מרגש אותי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "הייתי רעה לעצמי"

גילי
    22/05/2008

הזדמנות שנייה,
    שלישית, עשירית
    אתה שם אבל לא שם
    שומע לא מקשיב
    רואה לא מסתכל
    אומר מילים יפות חסרות משמעות
    זורק הערות באויר
    ששוברות אותי כל פעם מחדש
    וצוחק
    זה נראה לך מן משחק,
    שעשוע
    רואה אותי בוכה
    ואוסף את הדמעות שלי
    כאילו היו קריסטלים
    בשבילך אני תפאורה
    מריונטה על חוטים
    ואני לא משאירה מקום לעצמי
    נותנת לך להשתלט עלי
    על המחשבות שלי
    על גופי
    תחושותיי
    חיי היו שלך
    מאפשרת לך לעשות את הבחירות שלי
    כאילו היית מושל בי
    וביום אפור אחד
    המריונטה מתעוררת לחיים
    ומבינה
    שלא זקוקה לחוטים שלך
    שיכולה להחליט
    לבחור
    להרגי עזרתך
    מנפצת לך את העולם הורוד
    בו חיית עד עכשיו
    ולא מוכנה לו יותר.

ואתה נשאר שם
    מנסה בכל הכח למשוך
    ולא מבין
    שהחוטים שלך
    כבר לא מחוברים אליי.

הייה שלום,
    מי שהייתה שייכת לך וכבר לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי יקרה

קרן אור
    22/05/2008

עצוב אבל עם זאת אופטימי בסוף.נשמע שיצאת לדרך חדשה בה את מחליטה מה מתאים לך ומה לא וההחלטות שאת לוקחת נובעות משיקולים של טובתך הבלעדית.(כשם שצריך להיות).

מקווה שאת בטוב,שמחה לשמוע ממך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב

גילי
    23/05/2008

אכן בטוב, רק בטוב.

תודה
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל הבולמיות האהובות
    אורית
    16/05/2008

הי,
    אני לא יודעת איך להגדיר את המצב שאני נמצאת בו היום... אני בת 22 וכבר כמעט 9 שנים כלואה במחלה הנוראה הזאת. זה נשמע די מזעזע שזה כ"כ הרבה זמן, אבל זאת התוצאה של הכחשה והסתרה מכל העולם... מצב של חיים שקריים, של חוסר הנאה מכל הישג בחיים בגלל הצל האפור הזה שמעכיר הכל.
    לא האמנתי שזה יכול להשתנות, התחלתי כבר להשלים עם העובדה שכל מה שמעניין אותי זה אוכל... וכמה שזאת תחושה משפילה.. כמו בהמה אימפולסיבית...
    הבעיה הכי גדולה היתה שחשבתי שאני אפתור את ז לבד, וזה פשוט לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הבולמיה גדולה עלינו ואנחנו חייבות מישהו קרוב שיעזור!!!!!!!!!
    ובאמת חבר שלי לחץ עלי לספר לאמא, וסיפרתי לה את הכל. התחלתי טיפול מדהים במחלקה להפרעות אכילה בהדסה עין-כרם. טיפול שמשלב דיאטנית ופסיכולוגית. וברוך- ה' המחשבות הכפייתיות על זלילה והקאה פשוט נעלמו!!! אני כבר כמעט 4 חודשים לא הקאתי (חוץ מנפילה אחת..)
    וגם לא עליתי במשקל!! מה שמגלים זה שההקאות רק משמינות יותר ולא מרזות...
    אני פונה כאן באופן אישי לכל בולמית, לכי ותעזרי באדם הכי קרוב אליך, חיבים להיכנס למסגרת, כי רק זה עוזר.... בחיים שלי לא הייתי מאמינה שאני אגיע למצב כזה טוב של החלמה, ואם אני הצלחתי, כל אחת יכולה, רק א"א לעשות את זה לבד!!!!!!!!!!!!!!! אי אפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    לכל הבולמיות האהובות

הוספת תגובה

• אורית יקרה

קרן אור
    16/05/2008

נשמע שעברת כברת דרך ארוכה עם עצמך וכל הכבוד!!!
    אכן הפרעות אכילה הם שקר לתוכן אחר עמוק יותר ורק טיפול משולב במחלקה שמתמחה בה"א יכול להביא לתחילת השינוי המיוחל.
    אני בטוחה שהמשך ההחלמה תהיה קלה יותר,תודה ששיתפת אותנו והבאת איתך לכאן אנרגיות מבורכות,
    שבת שלום יקירה,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורית

מיכל
    17/05/2008

הי אורית!
    כל הכבוד לך על כך שלקחת את עצמך בידיים! אני גאה לשמוע על אנשים כמוך! רציתי לשאול אם יש מצב שנתכתב במסינג'ר?

אם בא לך תכתבי לי את הכתובת...בייי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מיכל

אורית
    18/05/2008

האמת שאני לא ממש בענייני המסנג'ר, אבל אם את רוצה אז בכיף את יכולה לשלוח לי מייל - [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאוש.
    דור
    14/05/2008

אני רוצה לספר לך עצמי...
    אני בת 17, גובה 1.60
    עד לפני חודשיים,שקלתי 58..היום אני שוקלת 52 (כולל מכון 3 פעמים בשבוע)
    אנשים מחמיאים לי על זה שירדתי במשקל..אבל איך אני אסביר לך? אני לא אוהבת את הגוף שלי עדיין!!!ואני לא כלכך מרגישה שירדתי, ואני לא רוצה להשתגע עם המשקל ולהרעיב את עצמי!
    אני מרגישה לפעמים חסרת אונים....כי אני אומרת לעצמי שאני נותנת יותר מידי מעצמי והגוף שלי לא מחזיר לי על כך...עדיין יש לי בטן! ואני עושה מלא כפיפות בטן,הליכות,סקי..אני לא עושה מכשירים לחיזוק השרירים,מכיוון שאמרו לי שאם אני אחזק אותם יהיה לי קשה להוריד במשקל..אז קודם כל אני רוצה להגיע למשקל הרצוי ורק אז להתחיל מכשירים.
    לגביי התפריט היומי שלי,אני לא קובעת לי זמנים לאוכל...מתי שאני רעבה אני אוכלת..
    אני לא אוכלת כבר פחמימות (תפוחי אדמה,אורז,פסטה).חוץ מפרוסת לחם קל בבוקר..
    אז בעיקרון זה ככה:
    בבוקר אני אוכלת בסביבות 9 וחצי:סנדויץ לחם קל עם קוטג' 3% או חסה.(החסה בלי ממרח).
    לפעמים לוקחת איתי תפוח ירוק.
    ב2 בצהריים אני אוכלת: עוף (בלי השומן)וסלט. או סלט וגיל.
    ב6 בערב אני יכולה לאכול רק ירקות עם גיל או גבינה...או ברנפלקס.
    אני יודעת שאני לא אוכלת הרבה קלוריות...אבל תחשוב שככה אני אוכלת במשך חודשיים!!+ מכון..
    אז למה אני לא יורדת מספיק?הרי כל 7000 קלוריות זה קילו,והייתי צריכה לרדת בהרבה יותר!
    אני לא רוצה לחשוב על האוכל ועל כל הדיאטה אני רוצה לרדת בכיף בלי לסבול כמובן..אני לוקחת את הדיאטה הזאת מאוד קשה ואין יום שאני לא חושבת על זה,ומסתכלת במראה.....כיף לי להתפרק כאן ולכתוב לך את זה כי אני לא אוהבת לדבר על זה עם אנשים אחרים..
    אז תודה לך!
    נטלי..

לקביעת תור
    סגירה
    יאוש.

הוספת תגובה

• בוקר טוב נטלי..

קרן אור
    16/05/2008

נשמע שהדיאטה שלך הפכה להיות המטרה העיקרית והחשובה יותר כרגע אצלך,וזה מעלה בי תהיות רבות-למה??הרי ברור לך שהמשקל שלך תקין..אבל נדמה כי שום משקל לא באמת יספק אותך.
    הורדת פחמימות מהתפריט גוררת אחריה חוסר אנרגיה ולטווח הרחוק מאפיינים שאף הם משפיעים על מצב רוחך.את בפתחה של ה"א ולכן העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לשתף מישהו קרוב ואולי כצעד ראשוני לפנות לייעוץ אצל דיאטנית שתוכל להתאים לך תפריט שיתאים לך ולצרכייך האמיתיים.
    ומוטב עכשיו וכמה שיותר מהר,
    רק בריאות,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטחון עצמי
    מור
    13/05/2008

היי .
    אני בת 16 וחצי ,
    והתחילו לי הפרעות אכילה בגיל 15 וחצי [לפני שנה וכמה חודשים ]
    פסק לי המחזור וכו' .. היייתי יכולה לאכול רק ירקות כל היום ,לאכול בכמויות מטורפות ,היתה לי תקופה שלקחתי גם מדיי פעמים לקסעדין [אף פעם לא על בסיס קבוע ]
    ולפני כמה חודשים התחלתי ללכת באמת למרכז רפואי ,ועליתי קצת .. היית 1.52 ששוקלת 41.5-42 והיום אני שוקלת 43.5-44. ... ובאמת המצב הבריאותי שלי עלה ,וגם המצב רוח ..ואני אוכלת מאוזן מסודר ולפעמים גם מקחנת מתוקים פה ושם .
    אבל יש לי כל הזמן חוסר בטחון כלפי הגוף שלי מה שלא היה לי במשקל 41.5 -42 ..
    ואני נתקפת להרבה דכאונות ..
    מה לעשות בשביל להעלות את הבטחון העצמי בגוף שלי ?

לקביעת תור
    סגירה
    בטחון עצמי

הוספת תגובה

• בוקר טוב

קרן אור
    14/05/2008

אז קודם כל אני שמחה שאת מרגישה פיזית יותר טוב(אם כי ה-BMI שלך עודנו נמוך),אבל במהלך השינוי שעשית לא טיפלת במקור שהביא אותך לפתחה של הפרעת האכילה.
    אני חושבת שדווקא עכשיו כשאת במקום קצת יותר טוב עם עצמך,יהיה נכון להתחיל ללכת לטיפול נפשי ע"מ להבין ולטפל בדכאון ובהרגשת חוסר הבטחון העמצי כדי להחלים באמת.
    בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה-שאלה
    תומר
    12/05/2008

בשבועיים האחרונים אני נתון להתקפי אכילה לא נשלטים בין 1000-2000 קלוריות כל פעם אני לא יודע מה הסיבה יכול להיות פשוט תקופה רציתי כמה כלים שיעזרו לי להתמודד עם המצב תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה-שאלה

הוספת תגובה

• תומר שלום

קרן אור
    12/05/2008

אם מדובר בשבועיים לא הייתי ממהרת לדאוג.יכול להיות שהתצרוכת והפעילות היומיומית שלך גדלו..אבל נשמע שאתה מודאג וזאת סיבה כן לבדוק עם עצמך האם אתה אוכל בתגובה לאיזשהו שינוי שעבר עלייך בתקופה האחרונה??בתגובה לכעס\עצב\שעמום??
    האם יכול להיות שהתזונה שלך לא מאוזנת ואתה לא אוכל במשך שעות ולכן מופיע הרעב??
    הייתי ממליצה להתחיל לאכול ארוחות קטנות כל כמה שעות כדי לשמור על רמה קבועה של גלוקוז בדם,לפעמים זה עשוי לעזור.אבל אם אתה מזהה שהאכילה היא לא תוצאה של רעב אלא ריגשית זה הזמן לבדוק עם עצמך למה.
    אם בכול זאת אתה מודאג פנה לייעוץ תזונתי.
    בהצלחה,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יכולה יותר....
    נואשת
    08/05/2008

שלום
    אני בת 17... הגובה שלי הוא 166 ס"מ....כל חיי נלחמתי עם המשקל... לפני שנה כששקלתי 65 ק"ג החלטתי שהפעם הדיאטה חייבת להצליח...
    בהתחלה זה היה רק טיפה ספורט אחכ עבר לספורט אובססיבי והרעבה... לפני בערך חצי שנה אחרי שהמחזור איחר לי (זה היה יוצא דופן כי מאז גיל 11 הוא היה מסודר מאוד...) אימא לקחה אותי לרופא , ששקל אותי וגיליתי שאני 53 קג.... הוא אמר שעלי לחזור לאכול וללכת לטיפול פסיכולוגי... אני כמובן לא הקשבתי והמשכתי בשלי... לאחר המלצת הפסיכולוגית הלכתי לדיאטנית וגיליתי אצלה שירדתי למשקל של 51 ק"ג...
    כיום אני שוקלת 53 וחצי ק"ג, שונאת כל גרם וגרם בגוף שלי... כבר עזבתי שתי פסיכולוגיות, והתחלתי ללכת למישהו אחר...
    אני ממש כבר מיואשת... אין לי כוח לחיים האלה... נמאס לי... אני רוצה להיות רזה!
    אני שוקלת לעזוב את הדיאטנית והפסיכולוג.. לא אכפת לי כבר מה יקרה...
    זקוקה לעזרה

לקביעת תור
    סגירה
    לא יכולה יותר....

הוספת תגובה

• לנואשת שלום

קרן אור
    09/05/2008

אני קוראת את מה שאת כותבת ומבין השורות "זועקים" הפחדים והקשיים שלך שנערמים ומסווים תחת הצורך להיות רזה.
    אני חושבת שטוב שאת נמצאת בטיפול,שחיוני שלפני שאת "בורחת" שוב תפתחי את הקלפים עם הצוות המטפל ותביני מה רודף אותך ולמה את בוחרת לעזוב כמה פעמים את הטיפול-האם זה מחוסר כימיה??או שמא מפחד מנגיעה במקומות שקשים לך??
    אל תוותרי לעצמך.אין קיצורי דרך.
    שבת שלום,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

נואשת
    11/05/2008

קודם כל אני רוצה להודות לך על שהגבת לי...

את שתי הפסיכולוגיות הראשונות עזבתי משילוב של חוסר כימיה וחוסר רצון שלי להיכנס לתהליך פסיכולוגי.... אני עדיין לא ממש מתלהבת מהרעיון של לדבר עם מישהו על החיים שלי....

אני יודעת שאין קיצורי דרך... אבל אני נכנעת... הרבה יותר קל לוותר מאשר להילוחם...

יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם צריך עזרה
    ללא שם
    05/05/2008

הי לכולם אני בן 20 ואני סובל כבר שנתיים מהפרעות אכילה קשות ללא רצון.
    אף פעם לא הייתי אכלן יותר מידי גדול הייתי אובל ממוצא מינוס( לא קשור למישקל אני182 הייתי שוקל פעם 72, לא נישקלתי המון חודשים ופתאום אני שם לב שאני שוקל 57קילו!
    כל יום שאני קם מהרגע שהתעוררתי אני מרגיש בחילות אין סופיות למשך כל היום
    עד לפני כמה חודשים היו לי את הבחילות אבל ברמה יותר נמוכה מעכשיו אני מרגיש אני כל יום אובל פחות ופחות זה יכול להגיע למצב שאני לא מסוגל להכניס אפילו תפוח לפה במשך יומיים
    ואני ממש רוצה לאכול אבל אין לי טיאבון ועם אני יוכל טיפה אני ירגיש עוד יותר בחילה ואפילו זה כבר מגיע למצבים של הקעות בבוקר מרוב בחילה.
    התחלתי לעשן מריחואנה בשביל שיהיה לי טיאבון אז כשאני מעשן אני יוכל לאחר מיכן אבל עם אני לא יעשן אני ךא מסוכל לאכול שום דבר, מה שהמריחואנה עושהנ היא מבטלת את הבחילה ומביאה תיאבון.
    אני כבר שנה בדיכאון והחודשיים האחרונים אני ממש מרגיש כבר חלש אני לא מצליח להרים כבר דברים אין לי כוח לצאת מהחדש ימים שלמים רק עם מישהו יבוא ויחריח אותי, עדיין אני לא ירצה
    אבל אין מה לעשות, יש לי מצבי רוח קשים מאוד(ואני בדרך כלל בן אדם מאוד יציב ומאוזן) אני בוכה כל כזמן אפילו עם זה מדבר קטן או סתם בלי סיבה.
    אני מרגיש שההורים שלי ממש התאכזבו מימני ובאמת שאני כבר ךלא יודע מה לעשות יותר.
    בבקשה עם מישהו מבין או חושב שיוכל לעזור לי אני מקווה שאני יחזור להיות מאושר.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם צריך עזרה

הוספת תגובה

• שלום!

קרן אור
    05/05/2008

מקריאת השורות שכתבת עולה הסבל והכאב שאתה חווה...נשמע כי הדיכאון שאתה מצוי בו הוא שגורם לך לחוסר תיאבון..אבל קודם כל צריך לשלול בעיות פיזיות אחרות ולכן הדבר הטוב ביותר הוא לפנות בראשונה לרופא משפחה שיעריך את מצבך הפיזי.אם ישללו מחלות גופניות שיכולות להסביר את ההקאות הבחילות ,אזי יש מקום לפניה לעזרה נפשית .
    ירידה גדולה במשקל בפרק זמן קצר מלווה בבחילות ,,הקאות חוסר תיאבון-הוא מצב שצריך לאבחן אותו ולאוו דווקא קשור בה"א.
    לכן אל תדחה יותר את הבירור,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך.

ללא שם
    06/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה?!... חדשה כאן..
    רקדנית:)
    29/04/2008

ותוסיפו לכותרת "מקווה לא להיות כאן" חחחח
    נשברתי.. הגיע הזמן לשאול ולדעת.. חברה שלי אומרת לי כל הזמן שיש לי הפרעות אכילה, אבל אני בסה"כ רוצה לרזות וכשזה לא עובד מקצצת בקלוריות...
    הבעיה היא שאני רקדנית די פרפקציוניסטית שמלא זמן רוצה לרזות, האמת שירדתי כבר קצת אבל לא מספק אותי ומלא זמן שאני אוכלת מתחת 800 קל', ולפני כמה זמן היתה לי הופעה ולפניה משהו כמו 3 שבועות אכלתי מקסימום 300 קל' ואז אחרי היה פסח והחלטתי שאני אוכלת רגיל (וכמובן שזה היה אבל עדיין לא מתקרב למה שאחרים אכלו..) ואז ראיתי שהשמנתי ונלחצתי וחזרתי לאכול כמה שפחות (זאת המטרה).. בשלב מסויים הודתי בפני עצמי שאני מרעיבה את עצמי אחרי שהדחקתי ופשוט תמיד אמרתי (לי ולמי שהתעניין..) שאני לא רעבה בכלל. בקיצור עכשיו אני מסוגלת להגיע ביום (כמו היום למשל..) ל-500 קל' כשאני מדוכאת מכל מה שאכלתי וחושבת כל הזמן איך אני מורידה את זה (המחשבות לכיוון ספורט, בחיים לא אקיא!!) וכמה שאני משמינה..
    אני גם לא ממש אוהבת את עצמי בזמן האחרון, אפילו לי זה לא כל כך ברור למה... פשוט מרגישה רע... אולי פשוט תקופה, מקווה
    טוב שיתפתי, הוקל במידה מסוימת. תודה :)
    אגב אני בת 17, 1.53 ושוקלת 49, כך שאני לא אנורקסית ועדיין הרצון לרזות הוא אמיתי...

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה?!... חדשה כאן..

הוספת תגובה

• רקדנית יקרה

קרן אור
    29/04/2008

כמה שאני מכירה את המסלול הטובעני הזה..גם אני הייתי בעברי בתחום,באליפויות ארציות,וזה היה הטריגר שפתח פתח לשנים ארוכות בה"א.אבל את יודעת מה??עם הזמן נחלשתי.הביצועים שלי היו גרועים,ויותר מכל-האהבה הכי גדולה שהיתה לי להתעמלות הפכה לאובסססיה-עוד תחרות..לזכות שוב..לשבור את ההישגים הקודמים..עד שלא זכרתי למה בכלל התחלתי.
    ואני יודעת כמה לחץ מופעל בוודאי עלייך לרזות,זה הרי אף פעם לא מספיק..אבל לפעמים צריך להניח על המאזניים את הבעד והנגד כדי לגלות שיש לך הרבה מה להפסיד בדרך שבחרת לעצמך.מודעות וקבלה של העובדה שיש לך ה"א היא שלב ראשוני,כעת את צריכה להתמודד ולטפל במכלול הרגשות שמובילים אותך לדרוש מעצמך שלמות לא הגיונית ולהבין מה עומד מאחוריי הפרפקציוניזם שלך.איך??פני בשלב ראשוני לדיאטנית שתנחה אותך בשמירה על משקל תקין אך עם זאת בריא ומותאם לאורח חיים שלך בתור רקדנית,ואל תשללי פניה לייעוץ נפשי.
    מאחלת לך בהצלחה ושתמשיכי תמיד לרקוד ממקום שלם,אמיתי ונהנה...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור יקרה

30/04/2008

תודה רבה על ההתייחבות והתגובה.
    כל כך נכון מה שאמרת בקשר לתחרויות והכל.. ככה זה גם אצלי בריקוד.
    וגם לי היו כבר מקרים שבאמצע מבחן (בחזרה) סתם נפלתי או שהגוף שלי סירב לעשות תנועות מסוימות. ובגלל זה הבנתי שהאוכל הוא לא מה שפותר את הבעיה.. צריך לאכול, פשוט מעט.
    עכשיו אני דוקא מרגישה טוב ונהנית מהחיים, אבל מקווה שזה לא יחמיר לפני ההופעה הבאה ואז שאני לא אתפטה לא לאכול... בכל מקרה העצה שלך ליעוץ אצל דיאטנית או מומחה לא ממש בשבילי.. אני לא יכולה ללכת לשום דבר, מבחינת כולם הכל בסדר אצלי, ואני גם רוצה שזה ימשיך להיות כך, אני מספיק גדולה ואחראית כדי לשלוט בעצמי. אני רק צריכה להאמין ובאמת לשקול במאזניים כמו שאמרת, את הבעד והנגד של כל דבר.
    אגב, את היית אובססיבת כלפי התחרויות והכל, עד שקרה משהו? מה גרם לך לשנות/להפסיק את הגישה והכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רקדנית

קרן אור
    30/04/2008

שמחה לשמוע שעכשיו את בתקופה טובה יותר...אחת מהבעיות שהיו לי(ולפעמים אני עדיין "חוטאת" בזה) זה ללבוש מסיכה ולהעמיד פנים שאצלי הכול מושלם כ"כ,שחיי מאושרים...ואנשים קונים את המסיכה הזאת כי זה נוח יותר..אבל את יודעת מי משלם את המחיר??היום אני כבר מרשה לעצמי להיות מי שאני ליד הקרובים אליי ויודעת שמי שאוהב אותי באמת יהיה שם תמיד בשבילי ולא רק כשנוח...
    לגביי ההפסקה שלי-עברנו דירה למקום מרוחק מהאיזור בו היתה הנבחרת הארצית,ואני כבר הייתי בשיא האנורקסיה אז פשוט שקעתי וויתרתי....עד היום אני מוצאת את עצמי עושה תרגילים ואין לך מושג כמה כיף זה לעשות זאת היום ממקום אחר,בשביל עצמי ולא בשביל לקבל "ציון".
    ואגב,ייעוץ אצל דיאטנית ו\או טיפול הוא סודי וחל עליו חיסיון כך שהחשש שלך שידעו הוא לא מה שצריך למנוע מבעדך לעשות את הצעד הזה בשביל עצמך...
    מאחלת לך שתשכילי לקבל את עצמך כמו שאת ולהבין שההישגים שלך והריקוד שלך הם מי שאת וכל עוד שזה עושה לך טוב,זה מספיק.
    המשך ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב...

30/04/2008

וואו היית בנבחרת הארצית?! איזה כיף! באמת חבל שהגעת לאנורקסיה והכל.. אבל אם עכשיו את ממשיכה לעשות את מה שאת אוהבת אז זה פי מליון יותר טוב ויותר שווה!!
    האמת שלמרות כל הלחץ של ההופעות, התחרויות וכל החזרות שבינהן אני עדיין נהנית מהריקוד וגם עושה בבית תר' וריקודים שאני אוהבת במיוחד. רק שאצלי זה יותר לעבוד על גמישות בכיף עם מוזיקה כדי להגיע למקסימום של עצמי..
    אני יודעת שאולי אני צריכה לעשות משהו עם האכילה שלי, אבל כשאמרתי שאני לא רוצה שידעו התכוונתי לזה שאפילו ללכת עם ההורים אני לא יכולה כי אני לא מתכוונת להגיד שיש לי איזה בעיה או משהו.. אם רק ידעו (למרות שאולי מרגישים ומתעלמים..) שבגלל זה אני לא אוכלת הם לא ירשו לי להמשיך לרקוד, ועם כל הלימודים (אני בבגרויות עכשיו...) אני אמות בלי הריקוד שמוציא אותי מהלימודים ההיסטרים... בכל מקרה אני דווקא מרגישה שקצת משנה את הגישה, אפילו הסכמתי לקחת היום 2 סנדויצ'ים לבי"ס (אמנם לחם קל ועד שעה 4.. אבל זה יותר טוב מלפני ההופעה שהייתי לוקחת רק מלפפון חחחח).
    אגב קוראים לי נוגה, נחמד לדבר איתך ולשתף, את עושה עבודה מדהימה, אני במצב טוב אבל לבנות שהדרדרו יותר את פשוט עושה דבר קדוש וכל כך חשוב! הלוואי שאף אחד לא היה מגיע למצב הזה של הורדת קלוריות מיותרת ושאר הדברים הנוראיים שקשורים להפרעות אכילה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב נוגה

קרן אור
    01/05/2008

אני יכולה להבין אותך לגביי הפחד לשתף...אבל אני חושבת שלפעמים יש לנו נטיה לחשוב איך אחרים יתמודדו עם "הבעיה" שלנו מאשר להבין שאנחנו בסה"כ הסובלות היחידות...אנחנו מעמיסות על הגב שלנו תפקיד שהוא בעצם לא שלנו...
    ואני יותר משמחה שלקחת איתך היום סנדויצים(נכון זה לחם קל,אבל זאת התקדמות ואל תמעטי בערך של זה...שאפו יקרה!) אני מאמינה גדולה בצעדים קטנים.ואני מקווה שהיום את "תפרגני" לגוף שלך קצת יותר.(כדי להגיע למקסימום תוצאות,את צריכה מקסימום כוח,לא??)
    ותודה על המחמאות,גרמת לי להסמיק על הבוקר(איזה מזל שאף אחד לא רואה...) ותאמיני לי שזה הרבה,כי אני לבנה מאוד...
    יום נעים,ואני כאן תמיד,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר כמעט צהריים אז צהריים טובים!

01/05/2008

היי,
    תודה רבה לך.. את עוזרת לי להסתכל על הדברים קצת אחרת.. הלוואי שאני גם אצליח לאהוב את עצמי יותר.. לפעמים אני באמת מקנא באלה שנראות הרבה פחות טוב ממני, רוקדות פחות טוב ולמרות זאת יש להן בטחון עצמי גבוה מאוד שגורם להן להראות יותר טוב.. יום אחד אני גם יהיה כזאת :) יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רקדנית

קרן אור
    01/05/2008

זה רק גורם לנו להבין שאושר הוא משהו שבא מבפנים.הכרת התודה על מה שקיבלנו ולא על מה שלא.זאת כנראה זווית ההסתכלות שאנחנו צריכות לאמץ.
    ערב נעים,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן את בהחלט צודקת! שבת שלום

02/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוףף קרן אור תעזרי לי

03/05/2008

היי, כמה שהבנתי את כל מה שאמרת אבל עדיין אני חושבת (אולי אני סתם צריכה להפסיק לחשוב) שיש לי בעייה..
    אני כל הזמן אבל כל הזמן לא מפסיקה לחשוב על איך אני מרזה.. הייתי אצל דודים ואכלתי מלא (יותר נכון רגיל לפיהם.. מלא מלא מלא בשבילי..) כולל כל הדברים המשמינים (אפילו בורקס!) וחזרתי משם בהרגשה נוראית. אני לא יודעת מה עובר עליי אבל מאז אני לא מפסיקה לחשוב על איך להעלים את מה שאכלתי, שוב חזרתי לא לאכול, היום לא אכלתי כלום.. ובנוסף לזה, ניסיתי לעשות דבר נוראי ממש! ניסיתי להקיא שזה הדבר שהכי מגעיל אותי בעולם! חשבתי שאם רק חד פעמי אני אעשה את זה.. אבל לא הצלחתי לשמחתי. ופגעתי בעצמי, ממש כואב לי ויש לי בחילה.. למה זה קורה?! אני באמת מבינה שזה דבר נוראי לא לאכול ופי מליון להקיא, אז למה במציאות אני לא קולטת את זה?!
    אני כאילו בין שני עולמות, מצד אחד רואה את הדבר הנוראי שנקרא הפרעת אכילה ומבינה את המשמעות שלו, אבל מצד שני אני לא מסוגלת לאכול רגיל כי יש לי רצון עז לרזות.. ובמיוחד שלא עשיתי ספורט יומיים אז בכלל המחשבות הורגות אותי...
    לילה טוב, נוגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקדנית יקרה

קרן אור
    04/05/2008

נשמע שעל אף ההבנה שההתנהלות היום יומית שלך מנוהלת ע"י האוכל\הימנעות ממנו\התעמלות אובססיבית את לא מצליחה לשלוט בזה.ואת לא היחידה,אגב.זה הזמן לקחת אחריות על החיים שלך ולפנות לקבלת עזרה.זאת יכולה להיות פניה לרופא משפחה לדיאטנית ליועצת בי"ס,מה שתבחרי.אבל אם את רוצה לעצור את התהליך הזה כדאי שתתחילי טיפול.
    צר לי שאין ביכולתי לומר או לעשות משהו אחר,אבל אם זה היה פשוט כ"כ כבר היית מצליחה לצאת מזה בעצמך,נכון???
    אני כאן מבינה תומכת ומחבקת אותך...ומקווה מאוד שתמצאי את הדרך להיעזר באנשי מקצוע.
    מאחלת לך שבוע נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הכל :)

04/05/2008

אני לא יודעת עוד למי אפנה ומתי (אם בכלל... צריך אומץ רב לא?!..) אבל תודה רבה על הדאגה והתמיכה!
    שבוע נהדר שיהיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקדנית יקרה

קרן אור
    05/05/2008

אני כאן כדי לעזור לך ולכוון אותך אם וכאשר תחליטי שאת רוצה...
    שלך,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמאס לי וכלום לא עוזר
    שרון
    29/04/2008

יש לי הפרעת אכילה כבר יותר משנה.. התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי ואמנם זה לא תקופה ממושכת אבל הייתי מצפה להתחיל כבר לראות שינוי. כל הפגישה היא רק שואלת אותי שאלות ובתור ילדה ששונאת לדבר וליצור קשר בייחוד על הנושא הזה- קשה לי. היא לא נותנת לי עצות או טיפים פשוט כלום, בינתיים אני מתדרדרת ונמאס לי מהמצב הזה.נאמס לי מבולמוסים והרעבות ותפריטים ומחשבות מטרידות! אני רוצה, לשם שינוי, לחיות. בלי לחשוב על אוכל כל הזמן.מה את חושבת שצריך לעשות בעניין הפסיכולוגית?

לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי וכלום לא עוזר

הוספת תגובה

• שרון יקרה

קרן אור
    29/04/2008

אני יכולה להבין את התסכול שאת חשה..אבל מצד שני,אם את לא מדברת ומספרת לה-תהיה הפסיכולוגית הכי טובה שיכולה להיות -היא לא ממש תוכל לעזור לך.לכן את צריכה לברר עם עצמך,לטעמי,מהיכן הקושי להיפתח אליה-האם זה ממקום שלא סומך עליה או מפחד להיפגע או שמא חוסר כימיה??אם זה מחוסר חיבור וכימיה-נסי למצוא מטפלת אחרת.ואם זה ממקום שלך-זה הזמן לפתוח איתה את הקלפים ולספר לה מה את חשה לגביי "היתקעות" הטיפול שלכן.להפסיד הרי אין מה-גם כך את לא מוצאת את הטיפול יעיל..אבל מהצד השני את כן יכולה להרוויח-כי תוכלו לברר יחד מה את מרגישה ואולי מתוך זה יגיע הפתרון.
    כך או כך,אל תוותרי על עזרה לעצמך.ותבואי מוכנה וכנה לקראת השינוי והתהליך הזה.זה לוקח זמן,אבל שווה,מניסיון.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה