פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעת נזיקין
    זאב7
    18/10/2009

האם אפשר להעמיד לדין נזיקין גבר נשוי שבגד אם אישתי?הנ"ל גרם נזק כלכלי עקב פירוד כואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעת נזיקין

הוספת תגובה

• תביעת נזיקין

תמי אורן
    20/10/2009

זאב שלום,
    ממליצה לך לפנות לפורום של עו"ד העוסק בדיני אישות ע"מ לקבל תשובה הולמת לשאלתך.
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה או שתיים
    אורה
    17/10/2009

מתי נזק הופך לבלתי הפיך במערכת זוגית? מה צריך להשבר סופית כדי להבין שהקשר לא בריא/נכון?

שאלה נוספת...

מה דעתכם על מערכת זוגית שבה יש חילופי זוגות או שלישיות? יכול לתרום או להרוס?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה או שתיים

הוספת תגובה

• זוגיות

דליה שוורץ
    18/10/2009

שלום לך אני,
    נזק הופך להיות בלתי הפיך כאשר אחד מבני הזוג אינו מעוניין לעשות מאמץ כדי לשפר ולשקם. ברגע שאחד מבני הזוג מוותר על הזוגיות, זה הרגע שבו הזוגיות נגמרה.

לגבי שאלתך השנייה - ישנם סוגים שונים של שבירת שיגרה בזוגיות וחילפוי זוגות או שלישיות זה אחת הדרכים. כמו בכל דבר שקשור בבני אדם אין כאן חוקיות. יש זוגיות שזה מפשר את הנישואים שלהם ויש זוגיות שזה מחסל את הזוגיות באופן סופי. השאלה היא מדוע אתם לא מצליחים לשבור את השיגרה בכוחות עצמכם. נסי/ה לברר זאת. בכל מקרה, אם אתם מחליטים ללכת על חילופי זוגות או שלישיות חשוב ששני בני הזוג יהיו שלמים עם ההחלטה ושאף אחד מהשניים לא יכפה על השני לחוויה זו אם הוא לא ממש מעוניין.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו לא חושבים על זה

אורה
    18/10/2009

כתבתי באופן פרטי ולא זוגיי כי הבעייה שלי היא אחרת.
    אני פשוט מרגישה שמה שאני לא עושה,הוא ממשיך לפגוע בי,בבחירת מילים "לא מוצלחת",באופן מעליב,כל פעם מחדש כמובן זה בלי כוונה לפגוע.

אבל בשורה התחתונה בשנה וחצי שאנחנו יחד הוא האדם שפגע בי הכי הרבה בזמ ן כל כך קצר.

ישתנה?יפנים?יש על מה להאבק? אני חייבת לציין שמלבד זה,הזוגיות שלנו נבנית בצורה טובה,אנחנו גרים ביחד כמעט כל הזוגיות שלנו ומנהלים משק בית משותף.

איפה עובר הגבול בין הרצון להשקיע ולהלחם על הקשר ללהיות ה"סמרטוט"? אולי זווית ראייה מצד שלישי תיתן לי קצת פרופורציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזוגיות

דליה שוורץ
    18/10/2009

שלום אני,

את מתארת מצב בו את מנסה להשקיע בקשר ולפתח אותו ומצד שני את מרגישה סמרטוט. יכול להיות שזו רק הרגשה שלך ויכול להיות שהוא באמת מתיחס אליך לא כ"כ יפה. בכל מקרה חשוב לדבר איתו על זה ולהבהיר לו מה את מרגישה ואיך ההית רוצה להרגיש ומה הוא יכול לעשות כדי לעזור לך. בנוסף אני מציעה לך לבחון את הדרך שבה את מסתכלת על הדברים ולנסות להבין מדוע את מרגישה סמרטוט ומדוע את נעלבת.

כמה פגישות של אימון זוגי יכולות מאוד לעזור לכם.

אשמח לעזור,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שהוא לא ירצה ולכן....

אורה
    18/10/2009

אנ י שואלת,כי חשבתי ללכת לבד.

האם זה יותר מידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע לפני בגידה
    אלה
    17/10/2009

בטעות מצאתי את התכתובת של בעלי (דולפין לפני כשנה) בפורופ הזה , ברצוני לכתוב לכל אלה
    "שלא טוב להם בבית" ומחפשים משהו יותר טוב בחוץ , עדיף לפרק את הנישואין ולא להתפס בבגידה , הכאב הוא עצום , הפגיעה עצומה , אז לכל הבנים והבנות שמחפשים משהו יותר טוב בחוץ , זה לא שווה את זה. ...וכרגע אנחנו שנה אחרי ועדין לא חלף לא המשבר, גם עם יועץ זוגי.
    תודה , אלה.

לקביעת תור
    סגירה
    רגע לפני בגידה

הוספת תגובה

• רגע לפני בגידה

דליה שוורץ
    17/10/2009

אלה שלום,
    את כותבת על חוויה אישית שלך אבל אני רוצה להזכיר לכולם שכל זוג מתנהג באופן שונה ומה שטוב לזוג אחד לא בהכרח טוב לזוג אחר. אז נכון הבגידה כמעט תמיד לא שווה את הכאב שהיא גוררת אחריה אבל אדם שמוצא את עצמו מחפש בחוץ צריך להבין שזו נורת ההזהרה שלו. זה הסימן שמשהו לא טוב בנישואים וזה הזמן ליזום שיחה, להבין מה לא עובד בזוגיות ולגשת לייעוץ כדי לנסות להציל רגע לפני שזה בלתי הפיך...

בהצלחה לכולם,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע לפני בגידה

אלה
    17/10/2009

היי דליה,

אנחנו כמעט שנה נימצאים ביעוץ זוגי , הכאב אינו נעלם רק מחמיר , כל דבר מקפיץ לי את הלב , לכן התגובה שלי מאוד קיצונית בקשר לבגידות , עדיף לדבר ולגמור את הקשר ולא להפגע בצורה כזאת.
    אם תקראי את הכתבה של הדולפין 10/08 תביני הכל.
    תודה רבה.
    אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשר שנים עם גבר לא פנוי
    ari
    17/10/2009

אני מנהלת קשר כעשר שנים עם גבר לא פנוי און אן אוף בכל פעם שאני עוזבת אותו ותמיד כשהוא אינו עונה לציפיות שלי , איננו מתראים חודש חודשיים ושוב הוא חוזר בדלת האחורית. בשנים הראשונות שברי את לבי לא פעם. לאחרונה התרגלתי למצב והדפוס החוזר. איני מבינה מדוע הוא חוזר תמיד. כן אני אוהבת אותו ויודעת את החולשה שלי. אבל השאלה הנשאלת מדוע הדפוס חוזר. נכון שטוב לנו מאוד בסקס וגם בתקשורת והוא תמך בי ,בעבודה שלי ובקידום שלי. איני מבינה מדוע אינו מרפה ממני. האם הוא אוהב אותי? או מחזיק אותי על אש קטנה? כך אני חושבת. אגב בת זוגתו יודעת עלי הוא מספר לה.נכון שגם אני איני פנויה ואולי אנו משקפים מראה האחד לשנייה. אשמח לקבל ניתוח לגבי המצב בו אני נמצאת.

לקביעת תור
    סגירה
    עשר שנים עם גבר לא פנוי

הוספת תגובה

• זוגיות עם גבר לא פנוי

דליה שוורץ
    17/10/2009

ari שלום,
    ניתוח לגבי המצב שלך בוודאי שלא ניתן לתת בפורום אבל אני מציעה לך לשאול את עצמך מדוע את אינך מצליחה להרפות ממנו ותמיד מוכנה לחזור לקשר כשהו מתקשר? את כותבת שאת יודעת מה החולשה שלך.. אם כך הפכי חולשה זו לחוזקה. את כנראה מחכה שהוא יוותר עליך ולא יצור את הקשר מחדש אבל זה לא קורה והוא חוזר שוב ושוב. אם את לא מעוניינת להמשיך כך עצרי זאת ואל תאפשרי לו לחזור שוב. את כותבת שיש גם לך קשר אחר, נסי להשקיע את המאמצים בקשר הקיים והפכי אותו לכזה שלא תירצי להכניס אדם נוסף.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגד לא בגד? מבולבלת
    חגית
    15/10/2009

לפני כחודש גיליתי בנייד של בעלי הודעת אס אם אס יוצאת 'את מטורפת לגמרי' כתגובה להודעה שנשלחה אליו. אותה הוא אגב מחק. כששאלתי על מה הגיב כך. התחמק ואמר שהוא נפגע מההודעה וחשש שגם אני אפגע ולכן מחק ואף ידע את הממונים עליו. מאוחר יותר התברר שמדובר בפקידה בעבודה גרושה ששלחה לו כנראה הודעה בעלת גוון מיני. מאז האמון התערער לגמרי, מה גם שגיליתי בספר הטלפונים שלו בנייד את הטלפונים שלה גם בבית ואשר לא קוטלגו לפי שמה. הוא מכחיש מכל וכל שהיה קשר מיני . מה עלי לעשות? מבולבלת לגמריי

לקביעת תור
    סגירה
    בגד לא בגד? מבולבלת

הוספת תגובה

• להמשיך לתעד את כל העדויות,

איל
    15/10/2009

לא להגיד כלום, אלא לפקוח עין, להיות עירנית ולתפוס אותו על חם.
    את צריכה כמה שיותר חומר, כדי להלום בו בזמן הגירושים, ולהוציא ממנו תנאים יותר טובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית יקרה...

מיכאלה
    15/10/2009

צר לי וליבי איתך, אבל אני חייבת לומר לך שהיום אחרי זעזוע גדול משלי במערכת הזוגית, ברור לי ממה שכתבת שתמימותו של בעלך מעושה ולא אמיתית. עצם זה שההודעה עליה הגיב איננה, ונוכחות מספרי הטלפון שלה באלפון הסלולרי שלו ועוד בשם בדוי.. מעיד על כך שיש דברים בגו. אני טיפוס מאוד אימפולסיבי ולא עמד לי כוחי ברגע אמת דומה לזה שהצגת ובחרתי להתעמת ולפוצץ את הסיטואציה. על תיבת הפנדורה שהתגלתה אין לי רצון לדבר רק אוסיף ואומר שהסימנים אצלנו היו הרבה פחות מרשיעים מאצלכם. קראתי את עצתו של המגיב לפניי, יתכן וזו הדרך הנכונה לפעול, כך תוכלי לגלות פרטים נוספים לפני שאת עושה צעדים משמעותיים. אני פיצצתי, הוא היה בשוק ומלא חרטה, ואפילו הרחקתי והתניתי את נכונותי להתאמץ ולשקם בבדיקת פוליגרף שתנקה ותרגיע אותי מכל חשש נוסף. כמובן שלפני הפוליגרף הוא "שפך" את כל מה שידעתי וגם את מה שלא. את הבדיקה עצמה עשינו בכל זאת גם כדי להיות נאמנה לתנאי שהצבתי וגם כדי לקבל אישור אמיתי על נקיון ליבו. אני שולחת לך כח ובטוחה שתבחרי נכון. רק אל תפחדי להיות לבד אם צריך, העתיד מלא הפתעות ולמדתי על בשרי שבתמונה הגדולה של החיים לפעמים הדבר הכי רע שקורה לנו הופך להיות הדבר הכי טוב, מעצים ומחזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למגיבים

חגית
    15/10/2009

ל-1. סערת הרגשות שלי גרמה לי להיכנס איתו לפינות. הוא כמובן טוען שלא היו דברים מעולם ושהוא 'קורבן' להודעות הללו. לא יודעת מה עדיף שיהיה לי מה לתעד או שהוא ימחק או יטשטש עקבות. ול-2. תודה שהבנת אותי. לא פשוט. לחיות בתחושה של חוסר אמון . זה הדבר הכי מבזה ומשפיל . ממש. חגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגד לא בגד

דליה שוורץ
    17/10/2009

שלום לך חגית,
    השאלה שלי אלייך היא מה היית רוצה לעשות?
    האם את רוצה את האמת בכל מחיר? מה יקרה אחרי שתדעי את האמת?
    אולי את מעדיפה להשאיר את זה כך ולדעת שלא חשוב מה היה בסוף הוא בחר להשאר אתך.
    אולי את חושבת שעצם העובדה שאולי הוא רק פלירטט עם מישהי מצדיקה בדיקה מה קורה בזוגיות שלכם?
    התעסקות עם מה היה לא תקדם אותך לשום מקום נסי לעבוד על מה יהיה בינכם עכשיו ואיך אתם ממשיכים את הזוגיות שלכם בצורה הטובה ביותר למרות החשדות שלך.

עני לעצמך על השאלה מה את רוצה שיקרה עכשיו ומשם תוכלי להתקדם.

מומלץ להעזר בייעוץ זוגי כדי לנהוג בצורה הנכונה ביותר.

אשנח לסייע יותר,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה

חגית
    18/10/2009

תודה עלת תגובתך.
    שאלת השאלות היא מהי האמת? בגד ? לא בגד ? אכן היה 'קורבן' של הודעת אס אם אס שאינה בשליטתו. אני לא תמימה אבל אני מתחילה לחשוב שאולי אני מכניסה את עצמי לסרט. כמובן שאני מעוניינת לשמור על על התא המשפחתי אבל לא בכל מחיר. בטח ובטח לא להמשיך בתחושה של חוסר ודאות. השאלה מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה בחיי הנישואין
    יעל
    13/10/2009

אני נשואה לבעלי בסה"כ שנה וחצי ללא ילדים ואנו יחד 4 שנים. אני מאוד אוהבת את בעלי וקשה לי לראות את חיי בלעדיו אך לצערי הרב אני בחורה מאוד מינית ואינני נמשכת לבעלי כבר כמו פעם ואני לא יכולה שלא להסתכל על גברים אחרים. הכרתי מישהו בעבודה לפני מס' חודשים ושכבנו פעם אחת. אני מאוד מתוסכלת מכך מכיוון שאינני רוצה לפרק את חיי הנישואים אך אינני יכולה גם להמשיך מערכת יחסים כזאת. אינני רוצה להמשיך לבגוד אך אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות. אשמח לעצה.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה בחיי הנישואין

הוספת תגובה

• בגידה בחיי הנישואין

תמי אורן
    13/10/2009

יעל שלום,
    אני ממליצה לך לפנות לטיפול ע"מ להבין מדוע אינך נמשכת לבעלך. הדרך שבחרת להתמודד עם הבעיה עשוייה לפרק את חיי הנישואין . מדברייך אני מבינה שאת אוהבת את בעלך ואינך יכולה לראות את חייך בלעדיו כנראה רק לשם כך נכון לעבור את התהליך. עלייך לבחון מדוע את בוחרת להשאירו מושא לאהבה ולא מושא מיני .מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי מצחיק אותי,

איל
    14/10/2009

שהבוגדות והבוגדים למיניהם ,כמעט כולם, טורחים להדגיש שהם שכבו רק פעם אחת.
    איזה צירוף מקרים, בגדו כן, אבל רק פעם אחת.
    פחחחחח.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נשמע בדיוק כמו המקרה שלי...

טל
    18/10/2009

גם אשתי ואני נשואים שנה וחצי, אחרי 4 שנים בערך ביחד. גם אשתי התאהבה במישהו בעבודה לפני מספר חודשים וניהלה עמו רומן (אם כי היא אומרת שלא שכבה איתו).
    עכשיו הסכמנו לגירושין למרות שממש לא רציתי (פחדתי).

אשתי היקרה, האם זו את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום?

איל
    18/10/2009

יעל שכבה עם המאהב רק פעם אחת, ואילו אשתך יותר צדיקה, היא בכלל נפגשה עם המאהב, אבל לא נגעה בו אפילו בקצה האצבע.
    לא זאת לא היא, מה פתאום שהיא תשקר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, ושכחתי,

איל
    18/10/2009

ובגלל שהם נפגשו סתם לצורך דיבורים ולא היה כלום, אז אל תסכים גם לתת לה גט, מה אתה פראייר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו אני יודע את כל האמת

טל
    20/10/2009

עכשיו אני יודע את כל האמת. נחשפתי לכל הזוועה. זה גורם לי להיגעל מהמחשבה שחייתי איתה באותו הבית. בכל מקרה, אני מעדיף את הכעס הבלתי מתפשר הזה על פני חוסר האונים והמסכנות של קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• remember

רואי
    20/10/2009

a woman is a pussy on lease it is not yours and in the end you have to pay again
    b strong my freind

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לטל

יעל
    21/10/2009

הסיפור אומנם דומה אך זאת לא אישתך..אם אתה אוהב את אישתך והיא באמת אוהבת אותך ומצטערת על מה שקרה היא תעשה הכל בשביל שהקשר בינכם יעבוד! אני מאוד מצטערת על כך שבגדתי, הסיפור ביני לבין הבחור שהכרתי בעבודתי נגמר מאוד מהר ואני מתכוונת לעשות הכל בכדי שהקשר ביני לבין בעלי יצליח וששנינו ניהיה מאושרים ללא בגידות ומעידות נוספות. אני יודעת שייקח זמן לבטוח בה שוב אך היא צריכה לעשות הכל בשביל שהקשר ביניכם לא יתפרק אם היא באמת רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אשתי

טל
    22/10/2009

הי,

מאז שכתבתי את התגובה המקורית גיליתי עוד מיני דברים לגבי איזה קשר בדיוק היה לה, כמה זמן הוא נמשך ומה היא באמת חושבת עלי. גיליתי שהיא התחילה להרגיש(אנחנו נשואים בסה"כ שנה וחצי) ובמקום לפנות אלי ולדבר, היא נתנה לעצמה להיסחף לרומן שהתחיל כחברות קרובה עם מישהו בעבודה ונגמר בהתאהבות עוצמתית מלווה בתשוקה. מכיוון שכך, היא איבדה כל מוטיבציה לנסות אפילו לתקן את הקשר איתי וכך, חודש לפני שפנתה אלי בהצעה לטיפול זוגי היא כבר התחילה מחפשת לעצמה דירה.
    ההמשך היה שהיא תכננה בדיוק איך זה יקרה: קודם היא תפנה לאמא שלה ותכין את הקרקע לכך שיש מצב להיפרד. אח"כ היא תלך לטיפול זוגי כדי להגיד שהיא ניסתה ולבסוף, אחרי החגים ואחרי יום ההולדת שלי (זה בשבוע הבא) היא הייתה מודיעה שניסתה הכל ועוזבת.

אני הייתי אמור להיות שבור אך מוכן לכך, מכיוון שמאז שהודיעה לי שהיא רוצה בטיפול זוגי, היא טרחה לפזר אמירות כמו: "ההצלחה של זה תלויה בעיקר באהבה שלך", "אני לא בטוחה מה אני מרגישה", "אם לא היינו נשואים כבר הייתי עוזבת". וכו'.

רצה הגורל וגיליתי את דבר הבגידה. כך בעצם, התאפשר לה להמשיך ברומן שלה ללא הפרעה ובמקביל, לסיים את הנישואים. אחד הדברים שהכי מטרידים אותי בכל הסיפור הזה, מלבד הבגידה כמובן, הוא העובדה שהיא כלל לא תכננה ליישר את ההדורים. זה מעיד בעיקר על האופי שלה. כיוון שהיא אינה מעוניינת לחזור, ולאור מה שאני יודע כיום לא הייתי מקבל אותה בכל מקרה, הרי שהתהליך היחיד שנעבור ביחד הינו גישור לקראת גירושין.

מצד אחד זה חבל, משום שאם היא הייתה מנסה ולא מוותרת, יכול להיות שהיום היינו ביחד. מצד שני, זה כנראה כן לטובה אחרי הכל מכיוון שבסופו של יום, היינו זוג לא מוצלח שהיה צריך להיפרד כבר לפני שנים.

במידה רבה אני מרגיש שזכיתי בהזדמנות שנייה לחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרחן קטן

אייל השני
    22/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי טרחן?

טל
    22/10/2009

אתה מתכוון אלי? ואם כן, למה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא משתפר

מרב
    22/10/2009

גם אני נשואה (כבר כמעט 6 שנים). והרצון להיות עם מישהו אחר, לא עובר אלא רק מחמיר.
    אולי כדאי שתגיעי למסקנה שאת לא בנויה לנישואין. זה עדיין לא מאוחר מדי (עוד אין ילדים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

חסויה
    22/10/2009

אני ובעלי זוג דתי נשואים 8 חודשים. לצערי בחודשים האחרונים היו בינינו הרבה ריבים ואי הסכמות.מודה שהרבה מהריבים נגרמו בגללי. אני הרמתי את הקול עליו ובכיתי והוא לא אוהב אתזה. היה ביניו ריב רציני השבוע ביום החתונה של אחיו . באותו יום הוא היה הנהג ואני כעסתי שלא היה לו זמן בשבילי במהלך היום. בחתונה הייתי עצבנית עליו והפגנתי זאת כלפי חוץ לצערי הרב וזה שבר אותו. אני כבר יומיים ישנה בלעדיו הוא טוען שהוא צריך זמן לבד עם עצמו.ץאני שבורה אני מתגעגעת אליו וזה שובר אותי מאוד. עזרו לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה את את דתיה את אמורה לדעת זאת

מ.
    28/10/2009

מציעה לך ללמוד מלכות בעל ואישה ותביני אז הוא היה הנהג של אחיו " הלו את אמורה לשמוח לא לריב על שטויות חבל את צריכה ללמוד להבין ולכבד אותו ותאמיני לי זה יחזור אלייך . לייצור מריבות על שטויות זה יוביל לאסון חבל רק התחלתם את הנישואים תשקעי בו ותראי תוצאות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל!

נטלי גולן
    29/10/2009

שלום!
    אם באמת היית אוהבת את בעלך לא היית בוגדת בו לעוולםם!!
    תחשבי מה היית עושה אילו הוא היה עושה לך את זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגשת תביעה ברבנות
    ספיר
    13/10/2009

שלום, בן זוגי ואני החלטנו להתגרש, הבנו ש'נגמרה האהבה' זו לא סיבה מספיק טובה ברבנות
    1. מה כותבים בטופס התביעה
    2. מה אפשר לטעון?
    3. למה לעזעזל אני צריכה להסביר למישהו חוץ מלבעלי למה אני רוצה להתגרש?!

לקביעת תור
    סגירה
    הגשת תביעה ברבנות

הוספת תגובה

• ספיר

תמי אורן
    13/10/2009

ספיר שלום,
    אני ממליצה לך לפנות לפורום העוסק בדיני משפחה ע"מ לקבל תשובות לשאלותייך. מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לגשת לרבנות שאינה באזור
    ספיר
    13/10/2009

אנחנו רוצים להגיש תביעת גירושין, הרבנות האזורית שלנו היא בנתניה
    שמעתי תגובות לא טובות על הרבנות
    האם ניתן לגשת לרבנות אחרת שאינה באזור המגורים שלנו (תל אביב או כפר סבא?*)

הוספת תגובה

• האם ניתן לגשת לרבנות באזור?

תמי אורן
    13/10/2009

ספיר שלום,
    כאמור פנית לפורום הלא נכון אנא פני לפורום העוסק בדיני משפחה. עו"ד ידע לענות על שאלותייך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה אני יודע.

איל
    14/10/2009

לא פותחים תיק גירושים בכל רבנות מקומית, רק בבתי דין רבניים.
    בנתניה יש בית דין רבני, שבו ניתן לפתוח תיק, בכפר סבא לא למשל.
    כלומר לפתוח תיק נישואים אפשר בכל רבנות, תיק גירושים, רק בבתי דין איזוריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות גישור להסכם גירושין
    נפרדת
    12/10/2009

הייתי שמחה אם מישהו ייתן לי מושג על עלויות של תהליך גישור להסכם גירושין. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עלות גישור להסכם גירושין

הוספת תגובה

• נפרדת- עלות גישור

תמי אורן
    13/10/2009

שלום לך,
    ממליצה לך לפנות לפורום אחר העוסק בגישור ע"מ לקבל תשובות לשאלותייך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני מגזימה? האם הוא בוגד בי?
    מישהי
    12/10/2009

אני ובעלי נשואים כארבע שנים (שמונה שנים יחד) +פעוט ותינוק חדש.
    כבר חצי שנה שאני יודעת שבעלי יום יום לילה לילה גולש באתרי פורנו כבדים (אונס, סקס קשה). הוא מצידו מסתיר זאת ממני. אם אני יוצאת בלילה מהחדר ישר הוא נעוות וסוגר חלונות במחשב.
    בהתחלה לא ייחסתי לזה משמעות. זה בסדר שגברים מסתכלים פורנו, אך כשזה כבר נעשה באופן אובססיבי ושזה עלה במחיר חיי הסקס שלנו (פשוט אין סקס, וכשיש הוא לא מגיע לסיפוק מסקס רגיל, ודורש סקס "חזק") וכן גם כשראיתי שהוא ממש מתאמץ להסתיר זאת, וכשהבנתי איזה סוגי סקס הוא צופה התעמתתי איתו פעם אחרי פעם. אמרתי לו שזה פוגע בי וכו' וכו'. אך עדין ע"פ ההיסטוריה במחשב כל לילה הוא גולש שם.

עד פה הכל טוב ויפה. אך ממש היום גיליתי שהוא פתח לפני חצי שנה כרטיס הכרות באתרי דייטים. נחרדתי לגלות איזה פרטים הוא השאיר שם. הוא אמר שהוא רווק + 1 (הייתי בהריון בזמן שפתח) וממש מכר את עצמו (ולא פתח בשביל הצחוקים). אמר שמחפש נשים לשם בילויים. ציין תכונות אופי שלו ומה הוא אוהב בבחורה, ועוד ועוד. מה שכן, לפי הפרטים בכרטיס, הוא לא יצר קשר עם בחורות שם, לא כתב הודעות ולא כלום.
    אבל למה לעזאזל פתח כרטיס כזה??

בדכ' כשחוזר מהעבודה הוא בבית כל הזמן. אז לא נראה לי שבגד בי.
    אבל האם אני תמימה מדי?? (תמימות זו תכונה ששולטת בי בדכ'), האם אני מגזימה??
    להתעמת איתו לגבי האתר הזה או שכדאי לחכות אולי יפיל את עצמו בהמשך (הוא וטכנולוגיה לא הולך יחד, ואין לו מושג איך מוחקים היסטוריה במחשב. הוא כל לילה מוחק היסטוריה של גוגל וזהו).

יכול להיות שהוא בוגד בי או רוצה לבגוד ? אשנח אם תעירו את עניי

הוספת תגובה

• ממממ לדעתי....

אורה
    12/10/2009

לדעתי את צריכה להבין קודם כל שבעלך נורמלי לחלוטין,וזה שהוא מעדיף עכשיו סקס אחר ממה שהיית רגילה אליו רק אומר שהוא מרגיש צורך בשינוי.

אמרת שהוא דורש סקס חזק,ושאין ביניכם סקס,אני מניחה שזה בגלל שאת לא משתפת פעולה עם רצונותיו המחודשים,ובהמשך(כמה לא צפוי) אף פתח כרטיס להכרויות,שם כנראה חשב למצוא סיפוק (כנראה מאחר שלא קיבל אותו ממך),אולי הוא עוד לא בגד,ואת צריכה לקבל את מה שקורה כ"סטירה" למערכת היחסים שלכם,אבל לקחת את מה שקרה ולבנות ממנו,לא להרוס.

לדעתי,את צריכה להרחיב קצת גבולות מיניים,אם את רוצה לשמור על הגבר שלך בבית ונאמן.
    גם כאישה אנ י אומרת לך,אם לא נקבל מה שנצטרך מהבית(אהבה,פירגון,תמיכה)-נחפש או נתנחם במישהו חיצוני...בסופו של דבר....

אולי תנסי לזרום איתו,והכי חשוב לדעתי,שהוא יפסיק להרגיש צורך להסתיר ממך את העדפות שלו כי זה פוגע בחברות ובזוגיות.תצרי שוב אמון שיפתח בפנייך,תנסי לזרום איתו,תמצאי מה נעים לך ומה לא,תגדירו גבולות שיתנו לך להרגיש בטוחה-אני בטוחה שאת תראי שהגבר איתו בחרת לחיות חוזר להיות מה שהכרת :)

מאחלת לך ים של הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסוף התעמתתי איתו על זה אתמול

מישהי
    13/10/2009

הי. הייתי מסכימה עם מה שאמרת לולא התפנית של אתמול.
    חד וחלק אמרתי לו על האתר הזה ושיש לו אחלה פרופיל ושכדאי שיעדכן "רווק+2" ולא פלוס 1. הוא מצידו הכחיש ואפילו התעצבן עלי שככה האמון שלי בו. הפניתי אותו לאתר ששם הכתובת מייל שלו עם הסיסמא של המייל. הוא כנראה רפרף בפרטים של הפרופיל וכתב לי SMS כזה (לא היינו יחד, כל הדיבור היה דרך הודעות SMS): "הבן זונה שעשה את זה יודע עלי הכל" כשחזרתי הבייתה הוא המשיך לטעון שמישהו עשה לו את זה ואז עימתתי אותו עם עוד פרטים שכנראה לא ראה שכתובים שם כמו מס' הפלאפון שלו ומשפט המוטו שלו ואיך אותו מישהו יודע את הסיסמא?
    הוא כנראה נבהל והגרסה שלו - זה לא יכול להיות זה לא אני. אולי עשיתי את זה ואנילא יודע? וכל הזמן טען וכעס איך אני חושבת עליו ככה.

היום בבוקר לפי ההסטוריה של המחשב החצוף כמובן גלש לו אמש בשעות הלילה באתרי הפורנו שלו .והתנהג כאילו כלום אפילו כעס עלי שלא הערתי אותו ויצא מהבית עצבני עלי...

הרי ברור שהוא פתח את הכרטיס. אז למה ככה לשקר עלי?? ועוד איזה שקר מטומטם.. עושה אותי סתומה. אם הוא משקר ככה בלי להניד עףעף אפילו שדי, השקר שלו יצא החוצה, מי יודע על מה ככה משקר עלי.

אני בתומי חשבתי נתעמת איתו, יתחרט ונוכל לשקם את היחסים. אבל הוא רק ממשיך לשקר ועוד בא וצועק עלי ומנסה להוציא אותי הלא בסדר.

תמיד הוא אומר שאני תלויה בו ובחיים אני לא אעזוב אותו. אולי זה מה שהוא חושב עכשיו ולכן בכלל לא מנסה לשקם את היחסים בנינו, לבקש סליחה, לשבת ולפתוח קלפים במטרה לבנות את היחסים מחדש.

אוף אני כ"כ מתוסכלת.. מצטערת שהצפתי פה.. לא יודעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההגנה הכי טובה היא התקפה.

איל
    13/10/2009

כשאין לו תשובות לעניין, ולמה שיהיו לו ,אז הוא כועס על חוסר האימון שלך, למה שתתני בו אימון?
    הוא מצדיק את זה?
    אבל מה שעכשיו די ברור, זה שהוא חי לו בסרט שאת לא תעזבי אותו בשום מקרה, וכדאי לך מאוד לטלטל אותו, ולהגיד שאת לא חוששת מגירושים, והוא חייב לדאוג לילדים שלו כלכלית ונפשית עד גיל 18 .
    תציעי לו טיפול זוגי, או פרידה, כי הנישואים שלכם בנויים לא נכון, אם הוא במקום להתחנן לסליחה לא סופר אותך, וממשיך כרגיל, אז יש כאן בעיה יותר עמוקה מכרטיס באתר היכרות, שזה חמור לשעצמו, ושיהיה לך ברור, הוא יבגוד בך במוקדם או במאוחר, אם הוא לא יבין שהוא עלול לאבד אותך ואת הילדים.
    את חייבת להיות קשוחה ונחושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. אשמח אם תביע דעתך גם כאן..

מישהי
    13/10/2009

כתבתי לו בבוקר על כך שהוא מתייחס כאילו כלום וממשיך לשקר ולכעוס במקום לכפר וכו' וכו'.

הוא החזיר תשובה:
    אני לא משקר אני באמת שלא זוכר. אם זה אני זה היה רגע של שיעמום ותו לא כי העובדה שאם תחפשי במייל שלי תראי שלא פתחתי אפילו הודעה אחת משם בכל החצי שנה הזאת.
    אני לא יודע על מה את מדברת בקשר לשיקום הנישואים שלנו מבחינתי הם הכי טובים בעולם.
    אני אוהב אותך מאוד מאוד למרות שאת חושבת שלא. אני לא מאשים אותך על ההתנהגות שלך כי אני הייתי עושה אותו הדבר אם לא יותר.
    אני בחיים לא יבגוד בך אז תוציאי את זה מהראש שלך כי זהפוגע בי.
    אני אוהבתי אוהב ואוהב (עתיד) אותך עד סוף חיי

האמת היא שבשנייה שקראתי את זה כמעט והשתכנעתי. וחשבתי שאולי הוא צודק. אבל יש בי את הספק ואני כן פגועה. ומה זה הוא לא זוכר? סה"כ לפני חצי שנה והוא מילא שם הרבה פרטים לדיוק. ומה זה לשעמום? זה בסדר שזה לשיעמום?

אשמח לדיעה אובייקטיבית. אני כ"כ מהר נהיית נמסה, אבל יש בי עוד הרגשה שהוא מתעתע בי. ואני מרגישה דיי סתומה שאני נופלת מהר מדי. מה אתה חושב?
    והאמת האמת? אני ממש פוחדת מגירושין . אני סה"כ בת 26. להיות גרושה+2??

טיפול זוגי הוא פשוט לא יסכים. כבר הצעתי לו בעבר כמה פעמים.. הוא צוחק על כל הטיפולים האלה וטוען שזה דרך לסחוט כסף ולהתערב לו בחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי...

אורה
    13/10/2009

מצד אחד להתעמת איתו לא היה נכון בעיניי כי כשתוקפים,אז אנשים מתחפרים בעמדה שלהם ולא יגידו את האמת בכל מקרה.רק יעורר שליליות....
    אם היית מושיבה אותו לשיחה בצורה רגועה,מגיעה ממקום של "יודעת" אבל יותר אמהית...

אם הוא אוהב אותך כפי שהוא טוען והכל פרי דימיונך,לכאן או לכאן-אתם צריכים טיפול מקצועי לשקם את מערכת האמון הפגועה שלך.

לא רוצה-כן רוצה זה בכלל לא משנה,אלא הצורך לדאוג לרווחה ולרוגע שלך,אם ילדיו.

אבל קחי בחשבון ששיחות שנערכות ברוגע,ובהקשבה והכלה מועילות הרבה יותר מהתעמתויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, מישהי. כשאני קורא את המומחית,

איל
    14/10/2009

אז אני מתחיל להבין למה כל כך הרבה אנשים, מסתייגים מטיפול זוגי, ורואים בו רק מסחטת כסף.
    לגופו של עניין, אני משוכנע בוודאות מוחלטת, ואין לי צל צילו של ספק שבכלל לא מדובר בעניין של פערים בסקס.
    מאיפה אני יודע? כי הייתי שם.
    מי שדפדף בהודעות שלי בעבר ראה שרמזתי על כך, הייתי בסרט הזה, מצד הגבר.
    אין שום קשר בין צפייה בפורנו, ויהיה הביזארי ביותר , לבין העניין של פתיחת כרטיס באתר היכרויות במשך חצי שנה, בניסיון להכיר נשים למטרות סקס.
    שיהיה ברור כאן ועכשיו, זה שמישהו רואה פורנו מסוג מסויים, לא אומר שהוא רוצה להגשים אותו, הטח לא עם אשתו ,לפעמים להיפך, דווקא הצפייה מאפשרת לו לממש פנטזיות, ולבוא על סיפוקו.
    אתר היכרויות, זה אופרה אחרת. לגמרי.
    הבן אדם עשה משהו מאחורי הגב שלך, בהסתר ותוך פגיעה באימון שלך,במשך חצי שנה, וגם אם הוא
    טרם נפגש (??) עם אשה, הוא בהחלט התכוון ותכנן, ואם לא היית עולה עליו, הוא היה מגשים. בוודאות.
    דבר אחד טוב יצא, שהוא קצת נבהל, כי אני מתרשם שהוא כן הפנים לרגע שהמשפחה שלו בסכנה התפרקות, אני מאוד מקווה שההלם והזעזוע יגרמו לו להיות ילד טוב ירושלים מעכשיו.
    בכל אופן עלייך, להמשיך ולפקח על הילד המגודל, שלא יחזור לסורו.
    לסיכום, אל תכנסי לפינה הזאת, של גבר מתוסכל מינית ,אל תקחי על עצמך שום אחריות, אין קשר לסקס, אין קשר לפורנו, יש קשר לפגיעה ושבירת האימון, ואת זה הוא, אני חושר הוא צריך לתקן ולהוכיח בהתנהגותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מישהי
    14/10/2009

חייבת לציין שאתה כותב מאוד יפה ולענין.. התחברתי למה שאתה אומר.. ולקחתי לתשומת ליבי.

אתמול הייתה לנו שיחה. מין שיחת סיכום. הוא מצידו מתעקש שלא זוכר כלום אפילו לא במעורפל. שיהיה.. נתתי לו להבין שאני לא ממש מאמינה לסיפור הזה.. ושהאמון בנינו התערער. שאלתי אותו אם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת, אפילו הכי קטן. הוא טוען שלא. זהו.. ננסה להמשיך מכאן.. אין ספק שאני כבר פחות תמימה לגביו.. (מה שטוב, שהוא עדין לא יודע למחוק הסטוריה במחשב חחח לא משנה שאמרתי לו אלף פעם שאני יודעת על הפורנו מההסטוריה, הוא עדין רק מוחק את של גוגל..(-:
    )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מישהי
    14/10/2009

חייבת לציין שאתה כותב מאוד יפה ולענין.. התחברתי למה שאתה אומר.. ולקחתי לתשומת ליבי.

אתמול הייתה לנו שיחה. מין שיחת סיכום. הוא מצידו מתעקש שלא זוכר כלום אפילו לא במעורפל. שיהיה.. נתתי לו להבין שאני לא ממש מאמינה לסיפור הזה.. ושהאמון בנינו התערער. שאלתי אותו אם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת, אפילו הכי קטן. הוא טוען שלא. זהו.. ננסה להמשיך מכאן.. אין ספק שאני כבר פחות תמימה לגביו.. (מה שטוב, שהוא עדין לא יודע למחוק הסטוריה במחשב חחח לא משנה שאמרתי לו אלף פעם שאני יודעת על הפורנו מההסטוריה, הוא עדין רק מוחק את של גוגל..(-:
    )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף אוף ואוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהי
    15/10/2009

כבר חשבתי להמשיך הלאה, אמנם לא ביקש סליחה ולא כלום כי הוא "לא זוכר"..
    בסדר זוכר לא זוכר אמרתי נמשיך הלאה.
    ואז גיליתי שלפני כחמש שנים (בשלהי תקופת הזוגיות שלנו) הוא פתח עוד כרטיס כזה באתר אחר. ושם הוא אפילו פנה והתכתב עם כמה..

איך שגיליתי זאת ביקשתי שבשביל לסגור את הנושא שישבע לי שלא בגד ושלא פתח עוד כרטיס כזה בכל 9 השנים שלנו יחד. נתתי לו פה צ'אנס להגיד קצת אמת בזמן האחרון. חשבתי לעצמי בטח הוא פה יתוודה, וזה כבר יגרום לפתיחת הקלפים.

הוא נשבע שלא. שאלתי אותו ואם כן? הוא אמר - תתגרשי ממני. אז אמרתי לו שמצאתי עוד אתר כזה. הוא היה בשוק. הראיתי לו במחשב. (אוקיי, אולי לרגע הוא שכח זה היה לפני כמה שנים, אבל עכשיו כשיראה הוא יזכר) והוא?? הפלא ופלא! לא זוכר! כלום.. פשוט לא מצלצל לו מוכר. אפילו הבנות ששלח להן הודעות והתכתב עימם.. שום זכרון דהוי. מבחינתו- לא היה ולא נברא.

מה אני עושה איתו?? מה הוא עושה אותי מפגרת! אולי שילך לנורמולוג עם כל הבעיות שכחה שלו.

די. אין לי כבר אמון בו. איך יש לו בייצים להמשיך לשקר עלי??

מה לעשות ? אני פשוט יושבת ובוכה.
    הוא ראה אתמול שאני כבר ממש דומעת ומה הוא אומר?
    "דיי את מכניסה את עצמיך לסרטים. לא היה כלום. עזבי כבר את זה"
    עוד נותן לי להרגיש כאילו אני אובר דרמטית. מכניס לי ספקות לגבי התגובות שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה

אורה
    15/10/2009

למה את מציקה לעצמך בעניין הזה?

אם הוא אומר שהוא לא בגד,קבלי את זה. תתמודדי עם זה. ותודי שיותר קשה לך פשוט להאמין לו מאשר בגד או לא,אחרת אני לא רואה סיבה יותר מוצלחת לזה שאת מחפשת בכוח וידויים מפלילים מבן זוגך.

תשמעי,תפסתי את בן זוגי במצב הרבה יותר לא נעים משלך...אחר כך,לא הפסקתי לחטט לו בפלאפון וחיפשתי סתירות באינפורמציה שנתן לי,ואז הבנתי שאם אני באמת רוצה לסלוח ולהתקדם הלאה ,אני חייבת לתת לעצמי להאמין בו שוב. בהתחלה זה היה קצת קשה...ממש נלחמתי עם עצמי אבל עכשיו (עברה מאז תקופה) אני מרגישה שוב במקום שהיינו בו לפני. שלא תטעי,גם הוא עבד קשה מאוד ושיפר "נקודות חלשות" מצידו.

אני רק אומרת שוב ומקווה שתנסי לקחת את מה שקרה לכם בזוגיות ולבנות ממנה דברים טובים. תמצאו ביחד את מה שגרם לכם להתאהב,תרעננו את הקשר,גם המיני אם צריך.

אומרים שכל ירידה היא גם עלייה,תלוי מאיפה את מסתכלת על זה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל שני דברים

מישהי
    15/10/2009

בגלל שהוא לא מפסיק לשקר לי על דברים מוכחים, אז מי יודע מה עוד משקר. ואם הוא ככה משקר אז איך אני יכולה לתת בו אמון, הרי הוא משקר ומשקר.

ובגלל שאפילו סליחה קטנטנה לא שמעתי ממנו. כלום. לא הבעת חרטה ולא בזיק התנצלות.
    וזה פוגע עוד יותר. יותר מהכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איל

אורה
    14/10/2009

רק לרקורד,תדע שאני חושבת שטיפול זוגי הוא רעיון מצויין לזוגות שנקלעים לקשיים בזוגיות.

אני לא יודעת מה איתך,אבל כל מה שכתבתי כאן,מבוסס גם על הניסיון שלי,ותוסיף לזה אומנם שאני לא מטפלת מקצועית,אבל לאחר שנים של התעסקות בבני אדם ומין אני יכולה בוודאות להגיד שלמדתי דבר או שניים בחיי.

ועד כה,דווקא ממה שהגברת תמי כתבה,נשמע שהיא דיי מאששת את כתבי הקודמים. אולי אם הייתי מתנסחת בצורה יותר מקצועית עם קצת שילובים של מונחים מקצועיים,היית מתייחס למה שכתבתי קצת אחרת.

ולך,מישהי...

אני מקווה שתצליחו להתגבר על המשבר הלא קל הזה-אמרתי קודם ואומר גם עכשיו.קחי את מה שקרה ותנסי לבנות מזה משהו חיובי עבור הקשר שלכם,הזדמנות להתחבר מחדש וכו'.
    וכמובן,טיפול...אין דרך אחרת לפעמים מלבד גורם מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער , אני.

איל
    15/10/2009

רק בשביל הרקורד, כשהתייחסתי למומחית התכוונתי לדבריה של תמי אורן שהיא ,הבנתי יועצת ומטפלת זוגית, וממש ממש לא לתגובה שלך, חשבתי שזה די מובן מאליו, כנראה שטעיתי, בכל זאת אני מתנצל לפנייך אם נפגעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי

תמי אורן
    13/10/2009

שלום לך,
    מתאורייך כנראה בעלך זקוק לסקס חזק כפי שתאר , סקס העלול להתפס בעינייך אף אלים. מפאת כנראה הכבוד כלפייך או הצורך שלו לשמור אותך כקדושה כי את גם אם ילדיו כנראה יחפש מחוץ לנישואין את הקדשה קרי הזונה זו שיכול להוציא כלפיה תוקפנות .בספרות נכתב על הקדושה והקדשה. וכמי שדואג לשמור על הפיצול הזה ולא להכניס את הצרכים שלו למערכת היחסים מחפש זאת באמצעות אתרי פורנו קשים או לחילופין פורומים להיכרויות. כמו כן מנגנון הגנה של פיצול גם עוזר לו להתכחש לטענותייך. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול זוגי .
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית מוסמכת
    0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי

תמי אורן
    13/10/2009

שלום לך , בהמשך לדבריי המלצתי על טיפול זוגי ע"מ לפתוח ערוץ תקשורת ביניכם בו יוכל ללא בושה לדבר בפתיחות על הצרכים המיניים שלו. שכנראה עד כה לא נתן להם ביטוי מפאת הבושה או הכבוד כלפייך או משום שאת אינך מגלה פתיחות לצרכים שלו. ומנגד זו תיהיה לך הזדמנות להפתח לסקס מסוג אחר כמובן מותאם גם לגבולות שלך ובכך גם ישתפרו יחסי המין וגם היחסים ביניכם.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים האינסטיקטים שלנו נכונים תחשב

טליה
    13/10/2009

וטטפלי כשזה קטן אל תתני לזה להגיע למימדי ענק
    יש טיפולים זוגיים וכו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר 25 שנים ביחד הכל קרס ואני מתה
    טליה
    11/10/2009

אני ובעלי חברים מגיל 19 ותחתנו לאחר 5 שנות חברות לפני כמה שנים בעלי התמוטט נפשית וכלכלית ואני בעקבותיו לאחר שיקום זוגי ונפשי המשכנו בחיים ופתאום לאחר כמה שנים הוא שוב נוטש את הספינה ומשאיר אותי להתמודד עם כאוס ורצון להעלם הוא אומר שאין לו כוח להמשיך ביחד שאני מוציאה לו את החשק לחיות שאני לא הבראתי מהנפילה זה בטח נכון אבל אני לא רואה עכשיו את עצמי ממשיכה לחיות ויש לי ילדים, אני לא מצליחה להתמודד . בנסיון שלו לפני שנים להתאבד נפלתי איתו ומאז קשה לי להתמודד עם הידיעה שהוא רצה לנטוש, וכשבסוף חזרנו אחרי חודש אני זוכרת שבכיתי שכשהמשבר יחלוף הוא יעזוב שוב ובטח עם בחורה צעירה (על זה אין לי מושג) הוא טוען שלא. אבל את הנטישה חזיתי ועכשיו אני מדממת.
    מה עושים?

הוספת תגובה

• למה אין תגובות או הצעות? אשמח לתשוב

טליה
    13/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריסה אחרי 25 שנים ביחד

תמי אורן
    13/10/2009

טליה שלום,
    נראה שעשיתם כל שביכולתכם להמשיך בחיים למען עצמכם למען הילדים וכו' אבל כנראה לא עברתם טיפול שורש למשבר ונותרו ספיחים שכרסמו בזוגיות ובכל אחד מכם באופן אישי. וכנראה מכאן בעלך בוחר לנטוש ואת חשה מתה. אני ממליצה שכרגע תראי את עצמך וצרכייך כדי לעשות בחירות ממקום חי , חיוני ובוודאי לא מת. מכאן שנכון שתפני לטיפול פרטני.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה
    מירי
    10/10/2009

שלום,

בת 28 ,יצאתי עם בחור בן 35 כחצי שנה, המערכת הזוגית ביננו היתה ממש מושלמת ואפילו דיברנו על חתונה בעוד שנה. בהמהלך השבוע האחרון הרגשתי שבן זוגי קריר אלי בלי שום סיבה, יזמתי שיחה ביננו והוא אמר שברצונו ל היפרד מסיבה שמשהו לא מסתדר לו שהכל ביננו מצוין ,הסקס, התקשורת, אבל חסר לו משהו בתוך המערכת היחסים ביננו שהוא בעצמו לא מבין מה בדיוק חסר.
    אני בקשר טוב עם אמא שלו שטוענת שהוא בלי מצב רוח וממש בדיכאון אך לא אומר מילה על הקשר שלנו. אני כרגע חצי בן אדם.
    אני לא מוצאת שום הסבר הגיוני לפרידה הזאת, מה סיבות היכולות להביא בחור להיפרד אם הכל כל כך טוב ויפה? האם כדי ליצור קשר עם ה בחור ולנסות שוב להבין את סיבותיו, אני ממש אוכלת את עצמי שהסיבה שלו לא מצדיקה פרידה.

מודה לתשובתכם מראש,
    מירי

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה

דליה שוורץ
    11/10/2009

מירי שלום,

בן הזוג שלך בחצי השנה האחרונה בחר לסיים את הקשר בלי להסביר מדוע, את מרגישה עם זה מאוד רע ואוכלת את עצמך ולכן אני בהחלט חושבת שבשלב ראשון עלייך ליזום שיחה איתו לנסות להבין מדוע החליט לסיים את הקשר. השיחה הזו חשובה בעיקר כדי שאת תדעי שעשית הכל כדי להבין מה לא בסדר. יחד עם זאת עלייך לקחת בחשבון שיש סיכוי שגם בתום השיחה תשארי בלי תשובות. אין לך דרך ליגרום לו להגיד לך מה קרה אבל הדרך שאת תבחרי לפעול צריכה להתאים למה שאת חושבת שצריך לעשות וכך לפחות תדעי שעשית כהל כדי לקבל תשובות.
    מעבר לזה לפעמים צריך לשחרר מישהו כדי להבין מה היתה המשמעות שלו בחיים שלנו.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות אופטית.

איל
    11/10/2009

אין שום טעם לשאול אותו ולחפור בראש שלו ושלך.
    מה שקרה כאן לדעתי, קורה במקרים רבים, וזה מאוד פשוט.
    אתם לא רואים עין בעין את הזוגיות.
    התיאורים שלך על קשר מושלם משקפים את דעתך, אבל לא את דעתו של הבחור, גם "הדיבורים על חתונה" לא משכנעים אותי, יש להניח שמי שדיבר על חתונה זו את, והוא הנהן בראש, וחשב על דברים אחרים.
    צר לי לנפץ לך את החלום, אבל הבחור לא מצא בך את מה שאת מצאת בו, ולפחות הוא לא סחב אותך שנים ובזבז את זמנך, חצי שנה לקשר זה סביר.
    יש עוד אפשרות, יכול להיות שבלי קשר אלייך הוא פשוט לא בשל לקשר רציני, והוא מסוג הגברים שכל פעם שיש זוגיות עם פוטציאל להתמסדות, הוא מקבל רגליים קרות ונעלם מהשטח, אופייני לרווקים בני 35 .
    יכול להיות גם ששתי הסיבות "תופסות" כאן, מבחינתך זה לא חשוב, ואין טעם בחיפוש התשובות, ממילא מה שתקבלי אלה לא הסיבות האמיתיות אלא תירוצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור דומה

רחל
    11/11/2009

ראיתי את התגובה ואני חייבת להגיב.
    אני במצב דומה וקצת שונה. אנחנו כבר שנתיים יחד והאולם לחתונה כבר סגור וחתום. אבל מסתבר שגם זה לא ערבות לשום דבר. יום אחד הוא קם ואמר שהוא לא רוצה משפחה וילדים. ככה סתם, משום מקום.

והאמת שבדיעבד, זה לא היה ככה סתם ולא בא משום מקום. הרי הכול היה לנגד עייני כל הזמן הזה. הוא תמיד בחר שלא לדבר על להתמסד, למרות שהוא בן 34. להפך, הוא תמיד שאל אותי - למה אי אפשר להמשיך סתם ככה, להיות ביחד, למה זה לא מספיק לך? ואני אמרתי לו - לא, זה לא מספיק. באיזשהו מקום, ואולי תמיד, הייתי סוגרת את העיינים למציאות ומחכה לראות בו שינוי. ולכאורה הוא בא, הוא נתן לי טבעת ואני הייתי בעננים. הבנתי מזה שהוא סופסוף מוכן להתמסד ולחיות איתי את חייו. ורק עכשיו אני מבינה שבאקט הזה הוא רק רצה להגיד - אני אוהב אותך ולא רוצה להיות עם מישהי אחרת. הוא לא רצה חתונה וילדים, הוא רק הצהיר לי על אהבתו. כוונותינו היו שונות לגמרי והקשר לא החזיק יותר מ4 חודשים לאחר הטבעת.

והטעות אינה שלו, הוא הרי אמר לי מההתחלה שהוא לא רוצה את זה. ואני המשכתי להאמין שהוא ישתנה, אם הוא אוהב אותי מספיק אז הוא ישתנה. אבל אנשים לא משתנים! וככל שיותר מהר נבין את זה, יותר קל יהיה לנו לשרוד ולא להתרסק. צריך להקשיב לאנשים ולא לסגור עייניים למציאות.

ולא, לא נראה לי שכל הגברים כאלה. יש גברים שמחפשים דברים דומים למה שאנחנו רוצות. פשוט צריך לראות הכול עם מבט צלול, לא תלותי, בלי פחד מהעתיד, בלי קבלת החלטות שגויות. ואז הכל יסתדר. הכל יהיה ברור ונכון. הרגע הזה יגיע. רק צריך להאמין ולעשות.

בהצלחה, לך ולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור דומה

רחל
    11/11/2009

אני במצב דומה וקצת שונה. אנחנו כבר שנתיים יחד והאולם לחתונה כבר סגור וחתום. אבל מסתבר שגם זה לא ערבות לשום דבר. יום אחד הוא קם ואמר שהוא לא רוצה משפחה וילדים. ככה סתם, משום מקום.

והאמת שבדיעבד, זה לא היה ככה סתם ולא בא משום מקום. הרי הכול היה לנגד עייני כל הזמן הזה. הוא תמיד בחר שלא לדבר על להתמסד, למרות שהוא בן 34. להפך, הוא תמיד שאל אותי - למה אי אפשר להמשיך סתם ככה, להיות ביחד, למה זה לא מספיק לך? ואני אמרתי לו - לא, זה לא מספיק. באיזשהו מקום, ואולי תמיד, הייתי סוגרת את העיינים למציאות ומחכה לראות בו שינוי. ולכאורה הוא בא, הוא נתן לי טבעת ואני הייתי בעננים. הבנתי מזה שהוא סופסוף מוכן להתמסד ולחיות איתי את חייו. ורק עכשיו אני מבינה שבאקט הזה הוא רק רצה להגיד - אני אוהב אותך ולא רוצה להיות עם מישהי אחרת. הוא לא רצה חתונה וילדים, הוא רק הצהיר לי על אהבתו. כוונותינו היו שונות לגמרי והקשר לא החזיק יותר מ4 חודשים לאחר הטבעת.

והטעות אינה שלו, הוא הרי אמר לי מההתחלה שהוא לא רוצה את זה. ואני המשכתי להאמין שהוא ישתנה, אם הוא אוהב אותי מספיק אז הוא ישתנה. אבל אנשים לא משתנים! וככל שיותר מהר נבין את זה, יותר קל יהיה לנו לשרוד ולא להתרסק. צריך להקשיב לאנשים ולא לסגור עייניים למציאות.

ולא, לא נראה לי שכל הגברים כאלה. יש גברים שמחפשים דברים דומים למה שאנחנו רוצות. פשוט צריך לראות הכול עם מבט צלול, לא תלותי, בלי פחד מהעתיד, בלי קבלת החלטות שגויות. ואז הכל יסתדר. הכל יהיה ברור ונכון. הרגע הזה יגיע. רק צריך להאמין ולעשות.

בהצלחה, לך ולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור דומה

רחל
    11/11/2009

בהצלחה, לך ולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ההמשך להודעה הקודמת ..סורי
    רינת
    10/10/2009

והבחירה שלו תיהיה לכאן או לכאן. אני היום יודעת שהשיקול הוא הבת שלו ומההבנה הפשוטה שלי, אני יודעת שעדיף להילדים לחיות בבית שההורים פרודים מאשר לחיות בבית בו אין דוגמא לזוגיות או אהבה. אני מניחה שגם ברגע שאני אלך הקצר בניהם יגדל מפני שהפרתי את האיזון.
    אני שואלת כרגע, האם מישהו יוכל להצביע על מאמר או יועץ/ת שאוכל לפנות ולקבל כלים להבנת המצב הזה?
    אני לא רוצה להטיף לו או להוכיח אותו אבל אני רוצה לדעת עם הנחת היסוד שלי היא נכונה. ואם בשעתה שיחה אנחנו נגיע למצב הזה שיהיה לי הסבר מדוע זה אולי לא יהיה גרוע יותר מאשר להישאר בבית.
    וכל חוות דעת כללית על המצב תתקבל בברכה...

תודה רבה.

הוספת תגובה

• מזדהה

אגר
    25/10/2009

שלום רינת,
    אני יכולה להגיד לך שהתרשמתי מהבגרות שלך ומההבנה שלך את העניין. אני נמצאת בסיטואציה דומה, כלומר, גם כן בקשר עם גבר נשוי עם ילדים, אך גם אני נשואה עם ילדים. מאוהבת בגבר שאני בקשר איתו.. חיי הנישואין שלי לא טובים ואני שוקלת להתגרש. מצפה שהגבר שאיתי יעשה את אותו הדבר. אין לי את הסבלנות שלך שלא לדרוש ממנו לעשות כך, אבל את צודקת, זה באמת כבר עניין שלו. הגבר שאיתי גם כן מצהיר את אותן ההצהרות שאין לו קשר עם אישתו מעבר לגידול הילדים והוא גם כן נשאר שם בשביל הילדים. אבל דווקא, בגלל שיש לי ילדים, לא מסכימה שצריך להשאר כדי להראות לילדים "אהבה" ו"זוגיות" - דבר שכבר לא קיים שם. בכל מקרה, אני מסכימה איתך שצריך לתת להם את האפשרות להחליט לבד מה הם עושים עם החיים שלהם. את אחראית לעצמך.. אני גם כן הייתי ממליצה לך לעזוב את הקשר. אגיד קלישאה, אבל בכל זאת.. את צעירה וחבל עלייך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואי
    .צילה
    08/10/2009

לכבוד הוא לי להתבגר ומאחלת גם לך לזכות לכך בכייף שיש לי

לקביעת תור
    סגירה
    לרואי

הוספת תגובה

• במילים אחרות

רואי
    08/10/2009

אם לא הבנת. קראתי שהתפיסה הקוגנטיבית יורדת עם הגיל, אל תתנשאי את לא יודעת עלי דבר וחצי דבר גם לא בן כמה אני, אז אולי את בקצה אבל צאי מהמקום שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילה

אסף
    08/10/2009

מה את מתייחסת לאחד כזה. הוא בא לכאן ויילל על מר גורלו ועכשיו פתאום נהיה גיבור והתחיל להעביר ביקורת על כולם. חכם גדול. תעזבי אותו. הוא שם לב שאף אחת לא מתייחסת אליו אז הוא התיחל שוב לירות חיצים. אולי מישהי תשים לב אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הא? התעוררת

רואי
    09/10/2009

השד קם מרבצו, מה קורה הכל בסדר אצלך בבית? יוצאים לטיול עם הילדים אני מבין.
    אידיליה. איזו זכות מנעת מזוגתך לאחרונה? או שהיא מאולפת יפה... מתי תבין שאתה הפראייר המקומי ותתבבייש לך בפינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה חמוד

אסף
    09/10/2009

זה בסדר מתוק. אני מבין את התסכול שלך. זרקו אותך מכל חור. המאהבת נפנפה אותך לכל הרוחות וחזרה הביתה אחרי ששאבה ממך את כל האנרגיות.הילדים שלך שבטח כבר שכחו איך אתה נראה.ואפילו לא הספקת להרביץ לבעלה של המאהבת. יווו איזה עלוב מסכן. נכון.אני נהניתי עם הילדים שלי. ואתה? אני בטוח שהעברת את החגים כמו כלב מוזנח. לבד ומסכן. בגלל זה אתה כל כך מתוסכל.לא נורא חמוד.אתה כבר תמצא עוד אחת להתאהב בה כמו חמור. רק מה? תיזהר . בפעם הבאה אולי הבעל לא יהיה כל כך אצילי ויבוא לפרק לך את הצורה. כמו שאתה נשמע זאת לא תהיה בעיה גדולה. נכון ילד מגודל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואי
    .צילה
    08/10/2009

רואים שאתה עדין עול ימים ולפני שאתה מרביץ תורה ב-ק חכה שתגדל קצת ותצבור ניסיון חיים

לקביעת תור
    סגירה
    לרואי

הוספת תגובה

• לפי השם

רואי
    08/10/2009

אני מסיק שאת שייכת למודל גבוהה בטח יד חמישית לא מרופא, מצב לא משהו.
    הייתי מציע לך פחח טוב ומוסכניק לשיפוץ כללי אבל לא נראה לי שאת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה