פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    יעל
    25/08/2009

היי,בת 30 , נשואה וסובלת מכל שניה , גבר עם התפרצויות כעס ,אלימות פיזית , מילולית ,קנאה קיצונית, חשדות , חוסר אמון ,קמצן, אגרסיבי , תחמן ושתלטן , ,אני לא טלית שכולה תכלת אבל אני נאמנה תמיד וטובת לב, אני עם השנים נהיית יותר ויותר חלשה ,יותר תלויה, יותר כלום , אני לא אני כשאני איתו והכל התחיל מאהבה כל כך גדולה שפשוט התאיידה לה במיוחד אחרי הלידה ( חויתי דיכאון לידה עקב ההתעמרות שלו בי בהיריון ) אני רוצה להתגרש ואני מתה מפחד איל\ך אני אסתדר עם ילדה בלי בית בלי ריהוט ובלי עבודה ,עזבתי את העיר ואת הבית ,ואיך הגעתי לפה בכלל ? זה לא מה שרציתי בשבילי
    והכי כואב לי עלהילדה שלי שלא תחיה במסגרת נורמטיבית של אבא ואמא ( בת שנה) אני "כ מקנאה כשאני רואה זוגות עם עגלה , איך ממשיכים ולאן ? לחזור אליו בשביל הילדה או לנסות לזקוף ראש והיזכר מי אני בלי חרב פיפיות מעל ראשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• אובדת עצות

דליה שוורץ
    26/08/2009

יעל שלום,
    נסי לקרוא שוב את מה שאת כתבת ואני חושבת שתמצאי שם את התשובה בעצמך. האם את בטוחה שאת אובדת עיצות? יש לי תחושה שאת יודעת בדיוק מה את צריכה לעשות את רק מפחדת להעז.
    השורה הראשונה שכתבת מסבירה בבירור מה את מרגישה. ולכן אני רוצה שתנסי להגדיר לעצמך ממה את מפחדת. לאחר שתגדירי את זה תבחני מה יותר מפחיד המצב שאת נמצאת בו היום או הפחד אם תעזבי. לאחר שתעני לעצמך על אלה תוכלי לקבל החלטה.
    נסי לפנות לאימון אישי כדי למצוא את הכוחות ללכת בדרך שאת רוצה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר עם גבר נשוי
    שירי
    25/08/2009

אני בת 33 הייתי נשואה 10 שנים ולי שני ילדים בגדתי בבעלי עם גבר נשוי. שלוש שנים היינו יחד עד שהכל התגלה. בעלי גילה סיפר לאישתו אני גם דיברתי איתה(אמרתי לה שרק שוחחנו והיא האמינה).
    אני התגרשתי לפני חצי שנה והוא נשאר כמובן נשוי. הבעיה היא שאנחנו עדיין בקשר, יש ביננו קשר טוב ואהבה גדולה סקס וכו'. אישתו יודעת ומעדיפה לשתוק מה שמאפשר לבחור לעשות מה שהוא רוצה ואכן הוא מנעים את זמני כמובן עד כניסת השבת ... כך ששום דבר לא משתנה הוא יכול להמשיך ככה שנים הבעיה שאני רוצה זוגיות אמיתית אני מרגישה פראיירית שאני עוזרת לו לשרוד את חיי הנישואין המשעמיים שלו. אני חושבת שאני בדיכאון כי יש ימים בהם אני לא ישנה לא אוכלת לא חברים לא עבודה בקיצור לא מתפקדת זה אצלי שבוע שבוע . שבוע גן עדן שבוע גהנום.
    ניסיתי להפרד ממנו אך שקעתי בדיכאון עמוק. אם משהו עובר או עבר חויה דומה אשמח לקבל תגובתו.
    האן יש כדורים שיכולים לעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם גבר נשוי

הוספת תגובה

• את מרגישה פראיירית?

אסף
    25/08/2009

איך את יכולה להגיד באותה נשימה שהוא מנעים את זמנך ומצד שני שאת בעצם פראירית שמנעימה את זמנו? את ממשיכה את הקשר איתו תוך שאת מצפצפת על זה שאישתו יודעת וכואב לה. מילא אם זה בסוד. אומרים שמה שלא יודעים לא פוגע. אבל אישתו כן יןדעת. זה שהיא שותקת לא אומר שטוב לה. את מכאיבה לה וזה לא מזיז לך. את מנצלת אותו להנעמת זמנך אבל שהוא יהנה מזה? ח ס וח ל י ל ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פתאום ? רק לך מותר להנות.
    מכל זה ,יקירתי, אני מסיק שאת אישה נצלנית, אנוכית, שקועה בעצמה ולא רואה ולא סופרת אף אחד ממטר.
    למצב שלך יש סוג אחד של כדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה!!! אני גרושה הוא נשוי

שירי
    25/08/2009

אני פריארית כי איתה הוא הולך לישון בסוף היום.אני גרושה בלי סיכוי למצוא זוגיות.לו יש את הכל מכל גם משפחה וגם אהבה בקיצור אוכל את העוגה והיא נשארת שלמה.זה משפיל ומעצבן.אני את הבחירה שלי עשיתי. הוא זה שיאמלל את אישתו (הרי שנפרד הוא ימצא מאהבת חדשה לא?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בחירה שלך

אסף
    25/08/2009

זה מה שמפריע לך? החוסר שוויון? זה שאת התגרשת והוא לא?את בחרת בזה לא?
    מה לעשות את בחרת להתגרש והוא בחר להשאר עם אישתו. הבחירה עדיין בידייך. זה יהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי אבל את חייבת לשים לזה סוף. במיוחד שאת שותפה מלאה לחגיגות שלו. זה שאישתו מעדיפה לשתוק לא אומר שהיא מרוצה מהמצב. אז תפסיקי עם זה. אל תאמללי אותה ואת עצמך. כל עוד את ממשיכה לפגוע בה דעה שלי עלייך לא תשתנה.
    אני גם נדהם באיזו קלות אנשים משתמשים במילה אהבה. איך את יודעת שהוא אוהב אותך? בגלל שהוא אמר לך? חחח..
    ישנם תרופות הרגעה לא כל כך חזקות וגם לא ממכרות. חצי מדינה משתמשת בהם. תגשי לרופא ודברי איתו. זה יעזור לך לעבור את התקופה הקשה . את חייבת אם את רוצה זוגיות אמיתית ולא חגיגה על גבה של אישתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק.

שירי
    25/08/2009

יכול להיות שאת אשה שבגדו בה ולכן את כל כך מזדהה עם אישתו?
    מי שמעדיפה לטמון ראשה בחול לא לשמוע ולא לראות בעיה שלה שתהיה מושפלת.
    מחר הוא יבגוד בה עם משהי אחרת.
    בגיל 50 הם יתגרשו ממילא כי הילדים יעזבו את הבית.ואז הוא לא יוכל לסבול להיות איתה לבד בסלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גבר.

אסף
    26/08/2009

ואת צודקת. נבגדתי. אבל זה כבר לא משנה.
    בעיה שלה?
    כמה חבל וכמה צפוי שאת חושבת ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין לך סיכוי למצוא זוגיות אחרת?

איל
    26/08/2009

אתל,
    למה את מעוניינת בגבר שאת בעצמך אומרת שמחר הוא עלול לבגוד שוב?
    מאיפה הביטחון שלך, שבך הוא לא יבגוד, כי הוא סיפר לך שאת אהבת חייו?פחחח..
    מתי תבינו שבמבחן המילים מול מעשים ,המעשים הם שקובעים, והגבר ההוא בחר להשאר עם אשתו "המשעממת" ,כשאת בחרת להתגרש ולהיות האשה השנייה, זאת שמלקטת פירורים משולחנה של האשה החוקית?
    כנראה שאפילו הוא הבין מי עדיפה לו, כלומר ,מי שבגדה בעבר עלולה לבגוד בעתיד, ומי שמשקרת היום תשקר בעתיד, כמו שסיפרת לאשתו שהיו רק שיחות, והיא האמינה, אם היית לפחות אמיצה וישרה היית מספרת את האמת, ומאפשרת לה לבחור את הבחירה שלה, אבל בשביל אנשים כמוך באמת יש סוג אחד של כדורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מרגישה פראיירית?

אסף
    25/08/2009

איך את יכולה להגיד באותה נשימה שהוא מנעים את זמנך ומצד שני שאת בעצם פראירית שמנעימה את זמנו? את ממשיכה את הקשר איתו תוך שאת מצפצפת על זה שאישתו יודעת וכואב לה. מילא אם זה בסוד. אומרים שמה שלא יודעים לא פוגע. אבל אישתו כן יןדעת. זה שהיא שותקת לא אומר שטוב לה. את מכאיבה לה וזה לא מזיז לך. את מנצלת אותו להנעמת זמנך אבל שהוא יהנה מזה? ח ס וח ל י ל ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פתאום ? רק לך מותר להנות.
    מכל זה ,יקירתי, אני מסיק שאת אישה נצלנית, אנוכית, שקועה בעצמה ולא רואה ולא סופרת אף אחד ממטר.
    למצב שלך יש סוג אחד של כדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משני

שני
    26/08/2009

כדורים...? השתגעת בגלל גבר..... אף גבר לא שווה את זה - תשנני את זה כל בוקר

אם את רוצה אותו כבעלך תדברי איתו על כך (תחשבי אם זה האדם שיסב לך באמת אושר)....

לא מתאים תתחילי לחיות את חייך ולחפש את האחד בשבילך

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך...

מיכאלה
    26/08/2009

צר לי, אך אינני יכולה להיות אוהדת ומבינה. לאורך כל השתלשלות העניינים עולה מסיפורך שאין לך שום ערכים, לנגד עינייך עומדת טובתך שלך בלבד. חיפשתי ולא מצאתי בין מילותיך אפילו מילת חרטה אחת על שעוללת למשפחתך ולילדיך ועל שניסית ולא צלחת לעולל למשפחתו של מאהבך. הרשי לי להבטיח לך שאם אהבתו אליך היתה אמיתית מזמן הייתם ביחד. הרי את פנוייה להובלה. אז ככה יקירתי, נראה שנותרת קרחת מכאן ומשם.. אבדת בן זוג ואב ביולוגי אוהב לילדיך ואת מספקת היום שעשוע וגיוון בשעות הפנאי לזה שמעדיף לשמור על משפחתו והחליט תוך מעשה שאת לא שווה את הויתור על בת זוגו החוקית. מאחלת לך התפקחות מהירה, ואולי תמצאי את הדרך לגלות מחדש ואולי לראשונה מהם נאמנות, ויתור, חמלה, יושר ואמת, שיביאו איתם בעתיד גם אהבה מותרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה ככה יורדים עלי? מה עם אהבה?

שירי
    26/08/2009

מאוד עצוב לי שאתם ככה שופטים אותי. ואיפה מקומו של המאהב שתרם להרס משפחתי ונשאר נשוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צריכה לענות,

איל
    26/08/2009

איך את ממשיכה להפגש ולשכב עם האיש ש"תרם להרס משפחתך ונשאר נשוי לאחרת" ?
    היית מאהבת מבחינתו, ונשארת מאהבת גם אחרי גירושייך, וכל עוד את מסתפקת בתפקיד הזה למה שיהיה שינוי?
    לכל הרוחות, נגמרו הגברים הפנויים במדינה?
    הוא ניצל אותך ועבד עלייך בעיניים עם סיפורים כמה שרע לו בבית, וכמה הוא מת עלייך, את "אכלת" הכל, וגם כאשר ברור לך שלעולם לא תהיי יותר ממאהבת/פילגש את ממשיכה להרוס לעצמך את החיים, ורוצה להרוס לאחרים.
    תפסיקי גם להגיד "אהבה" בכל משפט שני, כי אין פה שום אהבה ושום נעליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתל

גילי
    26/08/2009

א5תל יקירתי מה שמפליא הוא שמהמצב הקשה שנקלעת אליו את לא לומדת כלום.את לא לוקחת אחריות וחבל.עליך ללמוד ממה שקרה לך ולהבין איפה החלק שלך ומה גודלו.הוא אפילו גדול יותר מחלקו של המאהב שידע איזה סיכון מחושב הוא לוקח.את לא בדקת לעצמך.כעת תתבגרי.קחי אחריות ולימדי מכל הטעויות שאת בהתנהלותך הבלתי אחראית עשית.והלוואי ותצמחי מזה. לא זוכרת אם יש לך ילדים אבל אם כן זה הזמן לעזוב הכל והיות שם בשבילם כדי שלא ישלמו ביוקר על מעשי החוסר אחריות של אימם.איני כועסת עליך.רוצה שתפתחי עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואלה את מדהימה

אסף
    26/08/2009

המשפט האחרון שלך השאיר אותי פעור פה. אין לי מילים. מה מקומו של המאהב? תשמעי את משהו.
    הוא תרם להרס משפחתך? מה הוא עמד לך עם אקדח על הרקה ואנס אותך?
    ואת עוד מתפלאה למה כולם יורדים עלייך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק.

גילי
    26/08/2009

בזמנו לא כל כך תמכתי ברעיונותיך אבל בחצי שנה האחרונה אני מתחברת לכל רעיון שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חמודה.

אסף
    27/08/2009

אבל ספרי לי מה נשתנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שני

שני
    26/08/2009

"כשנתפסת" , האם ביקשת את סליחתו של בעלך או שהחלטת שזה הזמן להתגרש???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אוהב

רואי
    26/08/2009

את איך כולכם כל מבקרי המטפלים הזוגיים מדקלמים את המנטרה של "את במקום שאפשר לצמוח ממנו" או "תצמחי מזה" די כבר להיות תוכונים קטנים וטפשיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטערתי שפגעתי בבעלי בילדים במשפחתי

שירי
    27/08/2009

בהתחלה הייתי בקטע של "מגיע לך" הבאת אותי לזה לא ידעתי איך להתמודד איתך לא היתה דרך אחרת.אחכ שעיקלתי הצטערתי מאוד גם כי ניסיתי לחזור אליו ולא הצלחתי.לא אהבתי אותו כבר ולא יכולתי שיגע בי.
    כאב לי שהכל נגמר ככה.בעלי כבר היה מוכן להשתנות להשקיע מה שלא עשה קודם. אבל הלב שלי היה מת.והרגשתי איתו כמו בבית קברות. אחרי הכל בכיתי המון והצטערתי שבגדתי במקום לבוא ולשים הכל על השולחן בחרתי לברוח ולא להתמודד עם הקשיים שהיו לנו. זו לא גבורה זו שפנות!
    אני רוצה להגיד לכל הבוגדים. אי אפשר לדעת איך זה יגמר שלוש שנים הרגשתי באוויר , עכשיו אני בריצפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא היית נתפסת ...

אסף
    27/08/2009

לא היית מצטערת לרגע על זה שאת פוגעת בהם. אז בבקשה די.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברת אתל

מיקי
    28/08/2009

את באמת שואלת למה יורדים עלייך ?
    את מפגרת או עושה את עצמך ?
    גרמת יחד עם המאהב הבוגדני שלך להרס בית בישראל,את מבינה מה המשמעות של זה ?
    לא מעניינות אותי מה הסיבות או התירוצים של שניכם,אתם ושכמותכם מחליאים אותי.
    והכל על מה?על משהו שהתחיל כגחמה שלך או שלו?סקס מזדמן ?עזרתם אחד לשני להבין כמה רע לכם בגירושין ?
    מגיע לך להיות גלגל שלישי בסיפור הזה !את מנצלת אותו לצרכייך והוא מנצל אותך (ניחוש אחד למה...)
    אני מחכה עד שיגיע הרגע שיזרוק אותך או יבגוד גם בך ואז הסיפור יקבל טוויסט נחמד...
    מה שאת זורעת זה מה שאת קוצרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה אהבה? זיוני

אלמוני
    01/09/2009

לא ידעתי שזיונים בלבד זה אהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר עם גבר נשוי

דליה שוורץ
    26/08/2009

אתל שלום,
    את מתארת מערכת יחסים שמשמרת אתהמצב הקיים. אכן כמו שאת אומרת הוא ישרוד את המערכת הזוגית שלו בעזרתך ואת כנראה תשארי עם בן זוג שנשוי לאחרת.
    אם את רוצה שזה ישתנה את צריכה לקחת על עצמך את האחריות לעשות את השינוי. כל זמן שתמשיכי להסכים להיות שם זה ישאר בדיוק כמו שזה היום. את כנראה מצפה שהוא יחליט יום אחד שהוא רוצה להתגרש ולהיות איתך אבל בעצם מערכת היחסים שלכם כמו שבנויה היום לא מחייבת אותו לסיים את נישואיו כדי להיות איתך. האם את מנסה להכיר גברים פנויים? האם את רוצה להפסיק את הקשר איתו גם אם אין לך מישהו אחר? תבחני מה את עושה כדי ליצור לעצמך זוגיות ומשם תוכלי לקבל החלטות. תוכלי להעזר באימון אישי כדי למצוא את הדרך שלך לזוגיות

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע לפני, במצב דומה

מפלצת
    29/08/2009

הי, יכולה להזדהות איתך ב 100% . אני נמצאת במצב דומה אך שונה. אני נשואה וגם הוא כיף לנו יחד. הוא הבגידה הראשונה שלי. מכירה את רגשת הניצול. אין מה לעשות נשים נותנות יותר. מכירה את הרגשת חוסר התיפקוד כשמנסים להתנתק.
    הוא לא יעזוב אותה בחיים. חבל על החיים שלך. מגיע לך הרבה הרבה יותר. התנתקות היא כמו הגמלות . את חייבת להיות בטוחה שאת רוצה לעשות את זה. זה יכאב. אבל עוד חודש שוב יחזור האושר.
    אני לא מצליחה להתנתק.
    מחפשת תחליף טוב יותר. קשה לי במערכת היחסים בבית.
    גם אני חולה באותה המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת ניק מוצלחת ביותר

מיקי
    30/08/2009

לא יכול להגדיר אותכן יותר טוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתל

אלמוני
    01/09/2009

כל אדם ישן במיטה אותה הציע היית צריכה לחשוב היטב בטרם ההורמונים גרמו לך לרעות בשדות זרים .תלמדי ,הרוב המכריע של הגברים הבוגדים רוצים לזיין וכמה שיותר הם לא מעונינים לפרק משפחות .
    שום משעמם לו ושום בטיח אל תאמיני לו לכלום הוא לא יתגרש יספר לך אין ספור תירוצים ואת....
    תגיעי מהר לימי הבלות ערירית ללא משפחה מסכנה עלובה ואז תביני ותצטערי על מה שגרם לך החלק האהוב ביותר על הגברים.
    קחי את עצמך בידיים ותנסי לשקם את עצמך תעיפי את השמגג עדיין זה לא מאוחר.

נ.ב
    אל תתעסקי יותר עם גברים נשואים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתל

אלמוני
    01/09/2009

כל אדם ישן במיטה אותה הציע היית צריכה לחשוב היטב בטרם ההורמונים גרמו לך לרעות בשדות זרים .תלמדי ,הרוב המכריע של הגברים הבוגדים רוצים לזיין וכמה שיותר הם לא מעונינים לפרק משפחות .
    שום משעמם לו ושום בטיח אל תאמיני לו לכלום הוא לא יתגרש יספר לך אין ספור תירוצים ואת....
    תגיעי מהר לימי הבלות ערירית ללא משפחה מסכנה עלובה ואז תביני ותצטערי על מה שגרם לך החלק האהוב ביותר על הגברים.

נ.ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתל

אלמוני
    01/09/2009

נ.ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

sharon
    06/09/2009

אישה בוגדת לא מגיעה לה שתהיה מאושרת לא חשבת על בעלך על הילדים רק הסיפוק המיני עניין אותך מגעיל אין לי מה לומר אלוהים ישלם לכול הנשים שבוגדות אפשר לגדל ילדים גם בלי חתונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לך פה?

רואי
    07/09/2009

את אחת משומרי הצדק והמוסר בעולם? או שסתם באת לראות מה עושים בגיהנום? מגעיל אותך? מצויין לכי לשירותים להקיא, זוהי המחלקה האונקולוגית של הנפש. כאן לא מספרים על גבורה אלא על כאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבר שאני אוהבת, והגבר שרוצה לאהוב
    מיכלי
    24/08/2009

היי. אני פונה אליכם מכיוון שאני נמצאת במצב קשה נורא.
    כל חיי נרתעתי מכל ענייני הבגידות, סלדתי מכך, וכל גבר שהייתי איתו היה אדם שהאמנתי בו במאה אחוז. אצלי אף פעם לא היו פשרות בתחום הזה.
    לפני מס' חודשים נפרדתי מאהבת חיי. נפרדנו עקב לחץ של הוריי. אני יודעת שזה נשמע נורא, ואיני רוצה להיכנס לזה, אך מצבי לא איפשר לי להמשיך להיות בקשר עם אהובי.
    לאחר חודש של בכי ומרור, ניסיתי לצאת עם מישהו חדש. הבחור מקסים, התלהב ממני נורא, והוא בדיוק מה שאני צריכה עכשיו- קשר רגוע, בריא ויציב.
    אך בשבועות האחרונים אהובי חזר לתמונה. הוא רוצה לחזור. מנסה ליזום פגישות, יודע שגם אני רוצה אותו יותר מכל דבר אחר. אין לי לב לומר לו שאני יוצאת עם מישהו אחר. אני מרגישה בוגדנית משני הצדדים. כאילו אני בוגדת בשניהם.
    הצילו.

הוספת תגובה

• סתם סקרנות

אסף
    24/08/2009

בת כמה את?
    הדעה שלי תהיה מושפעת במידה רבה מהגיל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 22

מיכלי
    25/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב

אסף
    25/08/2009

אם היית בת 16-17 הייתי מבין אבל את כבר אישה בוגרת. למה את נותנת להורים שלך לאהוב מישהו במקומך? אני לא ממש מבין. את יוצאת עם מי שההורים אוהבים או עם מישהו שאת אוהבת? את כבר מספיק בוגרת כדי לדעת שאם בעתיד תבני זוגיות עם מישהו אז ההורים צריכים להיות מחוץ לתמונה. הם אולי יכולים ליעץ לך אבל לא יכולים להחליט במקומך.זה מוטל עלייך ועלייך בלבד.
    מה שאת עושה, לא באשמתך, זה לא הוגן כלפי שני הבחורים.
    אני לא מכיר את הבחורים. יכול להיות ששניהם נהדרים ויכול להיות שבכל זאת יש סיבה לזה שההורים לא אוהבים את הבחור שאת בעצם אוהבת. אני סומך עלייך שתדעי לבחור, בעין מפוקחת ובדעה צלולה, אם הבחור שאת אוהבת הוא באמת האחד.
    מה שאני ליכול לייעץ לך בכל מקרה אם הברירה היא בין בחירת הלב לבחירת הנוחות לכי עם הלב. מעטים מאד חווים אהבת אמת. את זה לא תמצאי אצל הבחור שאת יוצאת איתו עכשיו. את פשוט לא אוהבת אותו. אחרת לא היית מתלבטת לשניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כזה פשוט

מיכלי
    26/08/2009

הסיפור עם הבחור שאני אוהבת מסובך יותר מזה..
    אתה צריך להבין שלמרות שאני בת 22 ומבוגרת, אני סטודנטית עתודאית, ואני מתגייסת בעוד חצי שנה. אין לי כלום. אני תליה לחלוטין בהוריי. כל זמן שהייתי עם אהובי, לא דיברו איתי בבית, נידו לחלוטין מהמשפחה, ולבסוף איימו בלגרש אותי מהבית. האקס שלי הציע שאני אבוא לגור איתו, אבל אני לא יכולה לתת לו לתמוך בי. אני פשוט לא יכולה. לא הייתה לי ברירה. אני לא אפול עליו ועל המשפחה שלו. זה נכון שלא הרבה אנשים חווים אהבה כזאת. ואני די בטוחה שעוד נהיה יחד, אני והוא. אבל עכשיו זה לא הזמן. צריך לחכות כמה שנים, שאני אעמוד על הרגליים ואוכל לתמוך בעצמי ולצאת מהבית. ואז כמו שאתה אומר, אוכל לעשות את ההחלטה הזו ללא התחשבות בהורים שלי, ואני אהיה זו שאציב אולטימטומים. עכשיו זה פשוט לא הזמן, וצריך להמשיך הלאה. רק שזה קשה. לי ולו.
    בתקופה אחרי הפרידה, הוא נורא כעס עליי (בצדק) ולא דיברנו המון זמן. אז התחלתי לצאת עם הבחור החדש. ועכשיו שניהם בסיפור. אני לא יודעת מה לעשות. חבל לי לוותר על החדש- הוא בדיוק מה שאני צריכה ומחפשת. והבחור השני כל כך טוב בשבילי, אבל זה פשוט לא מתאפשר כרגע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להסתכל אחרת על כל העניין.

איל
    26/08/2009

ראשית את עדיין בחורה צעירה מאוד, ואני מניח שלא התנסית במערכות יחסים משמעותיות עדיין, פרט לזאת הבעייתית.
    לכן הייתי מציע לך ,לתת לעצמך הזדמנות להעמיד את האהבה שלך במבחן המציאות.
    תאפשרי לעצמך להתנסות בקשרים אחרים, קחי פסק זמן שממילא נכפה עליכם, ואם האהבה שלכם היא כל כך עזה, הוא יחכה לך ואת תחזרי אליו.
    מהניסיון שלי בחיים למדתי, שלעתים ההורים רואים דברים שבלהט האהבה לא רואים, או לא רוצים לראות, ולעתים (קרובות) הם צודקים, אבל לא תמיד.
    קחי את הזמן, אל תרקדי על שתי חתונות, תני הזדמנות לבחור החדש, את בעצמך רואה שללא קושי מצאת מישהו "שווה" אחר, ובעתיד הקרוב כשתהיי יותר עצמאית ויותר בוגרת תרתי משמע, תוכלי לעשות את הבחירות שלך ממקום יותר בשל ויותר מנוסה בחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבר שאת אוהבת

דליה שוורץ
    26/08/2009

מיכלי יקרה,
    את מתארת מערכת יחסים מאוד תלותית בהורייך וקשה לי לתת לך תשובה או עיצה מעשית מאחר ואני לא יודעת מהן הסיבות שאת כ"כ תלויה בהם ומהם הסיבות שהם כ"כ לא רוצים את בן הזוג שלך.
    האם ניסית לדבר איתם ולהבין מדוע הם נגדו? האם ניהלת איתם שיחה בוגרת בעניין שבה נתת את דעתך והסברת עד כמה את אוהבת? יכול להיות שהורייך רואים משהו שאת אינך רואה כרגע ושיחה בינכם תבהיר לך כמה מדעותיהם.
    בכל מקרה כרגע את עומדת מול לחציו לחזור אליו אבל לפני שאת עשה זאת תשאלי את עצמך אם יש בכך טעם לפני שאת מלבנת את העניין עם הורייך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבות לשנאה

מיכלי
    27/08/2009

נובעות בעיקר מצרות אופקים לדעתי. גדלתי בבית מאוד מאוד קפדני ושמרני. משפחה אשכנזיה מלומדת ואמידה. הוא לעומת זאת, מגיע ממשפחה הרוסה, משכונת עוני/פשע, ואין לו את הנימוסים וההליכות וההתנהגות שמקובלת אצלנו במשפחה. אבל עדיין הבחור מסיים עכשיו תואר. אני רואה בו דברים שאף אחד אחר לא רואה....ואני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי מעולם.
    המשפחה שלי בגישה שמגיע לי הרבה יותר ממנו, ושהם יעשו הכל כדי למנוע מאיתנו להיות יחד, בטענה שאני הורסת לעצמי את החיים והם מצילים אותי מלעשות טעות
    לבסוף כמובן שנפרדנו, אבל הפרידה הייתה ככ לא טבעית, כי שנינו רוצים אחד את השניה ושנינו אוהבים מאוד, והוא עדיין מתכנן שנהיה יחד, אבל מבין שעכשיו זה לא אפשרי, ומקווה שבעתיד הכל יסתדר...
    ואין לי לב להגיד לו שאני עם מישהו אחר עכשיו, ואני מרגישה שאני פוגעת גם בבחור החדש כי הלב שלי כאילו שייך למישהו אחר...
    אפשרי לאהוב שני אנשים במקביל בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורייך צודקים במיליון אחוז.

איל
    27/08/2009

כל עוד אתם צעירים וחברים, אתם לא רואים אף אחד ממטר, אבל אין שום עתיד לקשר בין שני אנשים שבאים ממנטליות ועולם תרבותי מנוגדים.
    האדם הוא תבנית נוף ילדותו, ואם שניכם תנשאו, ההבדלים חיש מהר יצוצו, אבל את ילדה שחיה בטלנובלה, ברומן הרומנטי, לא מכירה את העולם האמיתי.
    אני הייתי נוהג בדיוק כמו הורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הורייך צודקים ואולי לא.

אסף
    27/08/2009

אני ראיתי את מלחמת המעמדות מול העיניים שלי . יש לאישתי חברה .בחורה מקסימה לדעת כולם. אנטלגנטית. חכמה. מצחיקה. טובת לב. הבעיה היחידה שלה היתה שהיא ממעמד יותר נמוך משל הורים של חברה לשעבר. הם העשירים בעלי דם כחול והיא ? סתם מרוקאית חסרת תואר בעיניהם. היתה מלחמה ובסוף הגזע העליון הצליח להפריד ביניהם. עכשיו היא נשואה באושר. עובדת בעבודה מדהימה ומרויחה יותר מעשרים אלף שקל בחודש. והוא? בסוף מרד בהורים והתחתן עם בחורה תימניה ונעלמו עקבותיו. בפעם האחרונה שראיתי אותו היה לבוש בגדי שיפוצניק ועבד כמו חמור
    מה שאני מנסה להגיד שגם במשפחות הרוסות (כהגדרתך) ישנם אנשים בעלי לב רחב שיודעים לאהוב. לא צריך לפסול אותם על הסף.
    אני לא יודע מי הבחור. אולי הוא סתם ברברי( סליחה) חסר נימוס שסובב לך את הראש ואולי הוא בחור נחמד ומקסים שלרוע מזלו נולד להורים לא מוצלחים.את יודעת יותר טוב.
    הורייך אולי צודקים ואולי לא אבל משום מה יש לי הרגשה שהם קצת פראנואידים שחושבים שהוא איתך בשביל הכסף או מתוך אינטרס כלשהו. את יודעת.הפחד הזה בא עם הכסף.
    אחחח.... מה שכסף מסוגל לעשות לאנשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה
    מיכלי
    24/08/2009

שלום,
    מעולם לא כתבתי בפורום, אך אני אובדת עצות... אני נשואה מזה 3 שנים. יש לי ילדה בת שנה וחצי. בעלי בגד בי מרגע שנכנסתי להרין ועד לפני חודשיים(כך הוא טוען). הוא בגד בי עם אלמנה וילדה בגיל של הילדה שלי, כך שכל תקופת ההריון, לידה וגידול הילדה היתה מלווה בבגידה שלו. תמיד ידעתי , אך רק שהילדה היתה בת חצי שנה פוצצתי את הנושא, הוא הבטיח להשתנות ולהפסיק איתה את הקשר, אך כל פעם מצא דרך חזרה לזרועתיה, וכל פעם שנתפס נתתי לו עוד הזדמנות, היינו גם בטיפול ביחד. אני מאוד רוצה לשקם את הזוגיות, ולהרגיש כבר שזה מאחורי, לסלוח ולשכוח. אבל אני לא מצליחה, מצד אחד לא רוצה להתגרש, ומצד שני בעלי מכור לריגושים ומאוהב במישהי אחרת.... מה לעשות? ללמודולהבין שתמיד אני אהיה במקום השני? להתגרש?האם לתת לזוגיות הזו הזדמנות?? הלב שלי שבור ופצוע כלום לא מרפא...

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• מיכלי

אסף
    24/08/2009

איך את יודעת שהוא מאוהב בה? הוא אמר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

אסף
    25/08/2009

את נשואה לטיפוס בוגדני. אני לא חושב שהוא ישתנה. זה אחד הטיפוסים שלא יכולים בלי הריגוש הזה. יש גברים כאלה וגם נשים כאלה. חיי נישואין עם כל הטוב שבהם פשוט שגרתיים מדי עבורם. אני יכול להבטיח לך שהוא לא מאוהב בה. הוא משתמש במילים האלה כדי להרגיש שוב גבר וגם לקבל קצת דבש.
    עכשיו זה תלוי בך. או שאת מקבלת אותו כמו שהוא( ותאמיני לי יש המון נשים שמודעות לבוגדנות של בעליהן ומוותרות כי הן יודעות שזה הטיפוס. הוא לא ניתן לשינוי. הוא יזיין ואחר כך יתחנן שיסלחו לו וזמן קצר אחר כך הוא ישוב לסורו ולא יעזור דבר) או שאת מפרקת את הזוגיות ומחפשת לך מישהו שיהיה רק שלך. האמת? אני לא מאמין שתמצאי אחד כזה. אבל ...אולי בכל זאת ישנם גברים נאמנים? או נשים נאמנות?
    בכל מקרה מריבות לא יעזרו לך כאן. גם אם הוא יבטיח לך הרים וגבעות אני די בטוח שמהר מאד הוא יבטיח למישהי אחרת אבנים מהירח.
    בשלב כלשהו תצטרכי לקבל החלטה.
    תצליחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכנסת לרחוב ללא מוצא.

איל
    25/08/2009

ברגע שאת משדרת ואומרת שאת לא רוצה להתגרש, ולכן את נותנת לו עוד הזדמנות ועוד הזדמנות ועוד הזדמנות, וכאשר יש לך בעל שמכור לריגושים ולא סופר אותך ממטר, כי הוא הוא יודע שתמיד תקבלי אותו ותסלחי לו, אז תגידי לי את איזו סיבה יש לו להשתנות ולהיות נאמן?
    גם אני במקומו הייתי נוהג כך, וממשיך להנות מכל העולמות.
    כל זה בנישואים קצרים של שלוש שנים, שברובם בעלך בוגד בך, אז איך את רוצה בכלל להמשיך לחיות איתו?
    איזה עתיד את יכולה לתכנן עם גבר שמעל באימון שלך פעם אחר פעם, תקופה קצרה אחרי הנישואים כשאתם עוד בתקופת האופוריה וירח הדבש?
    אילו חיים יהיו לך, כשתכנסו לשגרה ,ותתמודדו עם בעיות כלכליות, משפחתיות וכו'?
    עצתי היחידה לך, קחי את הרגליים ועופי משם, לפני שיהיו עוד ילדים, ולפני שתחטפי ען בוקסים לפנים.
    את פוחדת מגירושים, אבל אין לך על מה, כי כבר היום את גרושה, למרות שבתעודת הזהות שלך את נשואה, כשתתגרשי ותכירי גבר אחר נאמן ואוהב, לא תביני מה בכלל עשית עם האפס הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

מיכלי
    25/08/2009

תודה רבה על תגובתך הכנה,
    כולם אומרים לי את זה, אך אני עדיין פוחדת לעשות את הצעד הרישמי ....
    אבל אתה צודק אני באמת גרושה... הלוואי והמצב היה אחרת כי בעלי באמת אדם טוב, אבא טוב,
    והיה יכול להיות בעל טוב.... אבל כנראה שהתבדתי ולא כך המצב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל בוגד

דליה שוורץ
    26/08/2009

מיכלי,
    האם את רוצה ללמוד להבין שאת תיהיי תמיד במקום השני? אם את מוכנה להיות במקום השני אז כבר יש לך את זה ולכן כל שנותר לך הוא להפסיק להרהר מה את צריכה לעשות. אני מנחשת שאת לא מעוניינת בזה ולכן השאלה שלך היא האם לתת לזוגיות הזו עוד הזדמנות. כדי לענות על השאלה הזו את צריכה לפתוח את הנושא לשיחה עם בעלך ולנסות להבין מדוע הוא בוגד, מהם הריגושים שהוא מקבל במקום אחר שאת לא מצליחה לספק לו. אם את רוצה לתת עוד הזדמנות זה תלוי בך אבל כדי לעשות זאת נכון כדאי מאוד לפנות לייעוץ זוגי.

בהצלחה,
    054-220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טראומת פרידה?
    ניץ
    24/08/2009

לפני קצת פחות מחודשיים עברתי פרידה מאוד קשה. היה לנו קשה שנמשך למעלה משנתיים ובשבילי הכל היה זוהר עד הרגע שהוא רצה להיפרד. הפרידה הייתה מזעזעת וקשה אך הצלחתי להתמודד עם תקופה האבלות בצורה דיי מפתיעה- לא שקעתי יותר מדיי, הצלחתי לתת לעצמי להינות מאנשים שתמכו בי ולא נגררתי לחזרה לקשר איתו.
    דבר אחד מפריע לי ואיני יודעת אם זה הזמן שיעשה את שלו- הכרתי מישהו חדש ומקסים שמשבח ומעצים אותי ואני מרגישה חזקה לידו, אך כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי והוא נוגע בי ואני נהפכת לעיתים לקרה וקשה לי להנות באמת כי אני רק חושבת על המגע של האקס.
    אני לא סתם חושבת על המגע, אני פשוט מרגישה שזה לא אותו הדבר, וששום דבר לא יוכל להשתוות למגע שלו. הוא ידע בדיוק איך ובאיזו עוצמה להתנהג איתי וכמובן שהעובדה שאותו אהבתי כלכך- משנה. אבל קשה לי. מאוד.
    מה גם, שלפעמים במודע ולפעמים לא, אני מחפשת את אותם דפוסים שהיו אצלי בקשר הקודם ומנסה להשריש אותם גם כאן. ואני שונאת את זה, כי אלה דפוסים שהייתי רוצה להתרחק מהם ולשנות.. בקשר הקודם הוא היה כל עולמי, מאוד טוטאלי ומסוכן.
    כן אני יודעת, זמן. אך האם יש עוד משהו שאני מפספסת?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    טראומת פרידה?

הוספת תגובה

• פרדה

דליה שוורץ
    26/08/2009

ניץ שלום,
    ראשית, יכול להיות שדווקא ההתמודדות היפה שלך עם הפרדה מנעה ממך באמת את תקופת האבל ואת לא לגמרי נפרדת מבן הזוג הקודם שלך. זה כמובן מקשה על מערכת יחסים חדשה גם אם היא טובה יותר מהקודמת...
    חוצמזה - את מספרת על גבר שעושה לך הרבה טוב ומחזק אותך בדיוק במקומות שאת רוצה את החיזוק אז למה שלא תנסי לעזור לו להסביר לו ומה ואיך יהפוך את הסקס שלכם לטוב יותר?

אני חושבת שכדאי שתפני לייעוץ אישי כדי להתגבר על הפרדה וכדי לדעת לקבל אהבה מגבר אחר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להתגרש ומחפשת יעוץ
    רוצה להתגרש
    24/08/2009

שלום
    אני נשואה + 3 ורוצה להתגרש
    מחפשת מגשר ולא רוצה לפתוח במלחמות בבתי משפט.

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתגרש ומחפשת יעוץ

הוספת תגובה

• תפני לרואי....

שני
    26/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון

רואי
    26/08/2009

מזמן הבנתי שאת אישה חכמה, אם נניח היא היתה כותבת שהיא מעוניינת לדפוק לעצמה את החיים אני משער שהיה לך מה לתרום לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגשר

דליה שוורץ
    26/08/2009

שלום לך,
    את בהחלט נוקטת בצעד שימנע מלחמות בבית משפט, בעזרת גישור תוכלו להגיע להסדר שייטיב עם שניכם. כדאי שתפני למכונים גדולים המתמחים בגישור תוכלי למצוא אותם בכל מנוע חיפוש.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית.
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין
    רמי
    23/08/2009

אשתי מאוד רוצה להתגרש והגישה נגדי תביעה בבית המשפט לעניני משפחה
    אני רוצה לתקן והיא אומרת שההחלטה סופית
    מה עושים

לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• גירושין

דליה שוורץ
    26/08/2009

רמי שלום,
    אם ההחלטה שלה היא סופית אז כנראה שאין לך מה לעשות.
    בכל מקרה כדאי שתנסה לברר האם זה באמת סופי ואם כן תנסה להבין למה.
    לפעמים כשמנסים להסביר למה זה סופי מבינים שאולי יש בכל זאת מקום לנסות.
    נסה להציע לה ייעוץ זוגי אולי היא תסכים...

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים מהירים
    מנדי אזולאי
    23/08/2009

שלום ,

אני אם לשתי בנות המעונינת לבצע את הליך הגירושים מבעלי במהירות האפשרית ובמינימום פגיעה בבנותיי . כיצד ניתן לעשות זאת בצורה הכי טובה ?
    אשמח לעזרתכן

לקביעת תור
    סגירה
    גירושים מהירים

הוספת תגובה

• גרושים מהירים

דליה שוורץ
    26/08/2009

שלום לך מנדי,
    מציעה לך לפנות לגישור ולקבל שם את התשובות איך עושים את זה מהר עם מינימום פגיעה.

בהצלחה,
    0544-220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל בוגד-הצילו
    שירלי
    23/08/2009

שלום,אני נשואה עם ילדים.יש לי מערכת יחסים טובה עם בעלי ואפשר להגיד שגם חיים המין טובים...ככה לפחות חשבתי.
    בכל מקרה,היה מקרה שבו נחשפתי לסטוץ שהיה לו,הוא הודה,הצטער.היה קצת שתוי,נמשך מינית ביקש סליחה והמשכנו הלאה.
    לאחרונה גיליתי כי יש מישהי שהוא...אני לא יודעת אם זה רומן,לדעתי זה רק על בסיס מיני,לפי התרשמותי מהבחורה הזאת.
    אני אובדת עצות וממש לא יודעת מה לעשות,מעבר לפגיעה בכבוד אני מרגישה מרומה ושהגבר שאני איתו זה לא הגבר שחשבתי.מה אני עושה?הריי הוא הודה רק בסטוץ אחד שהיה לו,המשכתי הלאה.ועכשיו זה מה שאני מגלה.אני לא רוצה להתעמת ולומר לו,מצד שני איך אני יכולה להמשיך לחיות איתו?
    זה ממש קשה,אני לא יודעת מה לעשות.אני לא רוצה להגיד איך אני יודעת וחושבת שחבל על הזמן שלי,אולי אני צריכה להמשיך לשבת בשקט ולבדוק את העניינים...ואז לעשות איזשהו צעד.
    מה עושים במקרה כזה???

לקביעת תור
    סגירה
    בעל בוגד-הצילו

הוספת תגובה

• יפית

אסף
    23/08/2009

תראי. אני לא מומחה גדול. אבל הטעות שלך היתה בזה שסלחת לו אולי מהר מדי? כתבתי פה לא מזמן על זה אבל אכתוב לך שוב.
    ישנם המון מקרים של סטוץ. יכול להיות שמה שקרה עם הראשונה היה באמת סטוץ. הבעיה היא שכשסולחים מהר מדי ומנסים לתקן את הזוגיות ומגלים יותר מדי הבנה, מתוך רצון לתרום לחיזוק הזוגיות, הצד שבגד אולי מעריך את זה בהתחלה. הוא אפילו נאמן מאד ומשקיע מכל הלב. אבל די מהר חוזרים לשגרה והוא שוב מתחיל לפזול. רק מה? הפעם הוא כבר חווה את הגילוי. ובגלל שסלחת לו מהר הוא הסיק שהשד לא כל כך נורא. אם ייתפס הוא שוב יתחנן שתסלחי לו והוא באמת מאמין שאת תסלחי לו כמו הפעם הקודמת. אז לא ממש נורא. הוא יזיין מהצד ויחגוג בכיף. אם לא נתפס ואלה סבבה. אם נתפס אז לא נורא.
    עצתי לך. קודם כל תהיי בטוחה במאה אחוז שהוא בוגד. כולל הוכחות. ואז תמררי לו את החיים ככה שהוא ילמד לקח לעוד 5 גולגולי חיים קדימה. כי לא מגיע לך שיבגדו בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפרט

שירלי
    23/08/2009

היי לך.
    למה אתה מתכוון הוכחות?
    תפרט קצת...זאת הסיבה שאני עדיין לא באה ואומרת ומחכה לעוד קצת...
    ומה לעשות הלאה?????????
    שכבר יהיו לי את ההוכחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוכחות

אסף
    23/08/2009

הכוונה להוכחות שהוא בוגד. בואי תפרטי את קצת. איך את יודעת שהוא... את הבחורה הזו? את בטוחה או שאת מתארת לעצמך? אם את יודעת בוודאות אז תתאמתי איתו. אני לא מבין למה את לא רוצה להתאמת איתו? אם לא תעשי את זה הוא ימשיך. פשוט וקל. מה רע? הוא מזיין,את שותקת ,חיים שלו טובים.
    מה לעשות הלאה? אני לא יודע איך זה ביניכם אבל לכל אחד יש נקודה רגישה . תפגעי בו שם ובכל הכוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירלי
    24/08/2009

היי
    אני יודעת כי הצלחתי להיכנס לאי מייל שלו ושם ראיתי התכתבות שלהם שלא משאירה הרבה ספקו(קובעים ויש תזכורת לכך שהיה משהו,אם אתה מבין...).
    השאלה היא האם לחכות,כדי לראות אם זה ממשיך ואולי יש עוד דברים שאוכל לגלות.או שפשוט לעשות משהו עכשיו.הריי זה ברור שהוא לא יודה.ואני אצטרך למצוא את עצמי שולפת הוכחות,אם הודה שנכנסתי לאי מייל,הוא הריי יחליף את הסיסמה ופה יש איזשהו הפסד.
    אז מה?
    מצד שני קשה נורא לדעת ולא להגיד כלום.
    אחרי הכל מסתבר שהאשה לא כזאת מטומטמת ואי אפשר לעבוד עליה כל כך בקלות.
    כשאתה אומר לפגוע בנקודה רגישה,למה אתה מתכוון?
    צריך לחשוב טוב טוב איך עושים את זה בצורה הכי טובה ונכונה.
    יום טוב,מחכה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית

אסף
    24/08/2009

האמת? אני במקומך הייתי עושה לו כזאת סצנה שלא ישכח לעולם. ואחריה הייתי מפגין אדישות מוחלטת . אדישות לכל דברי הסליחה. אדישות לכל התחינות וייללות. אדישות למתנות וחיזורים שלו. אבל זה רק אני. אני נוהג כמו שאני נוהג ומעטים מאד כאן הסכימו לדרכי. כולם חושבים שאני משחק אותה קורבן וממרר לאישתי את החיים. הדרך שלי היא אדישות לכל הנסיונות לעורר בי קנאה. אבל זה רק אני .אני לא משחק אותה תאמיני לי. זה בא לי מבפנים. אני לא בטוח אם את רוצה בכלל להגיע לזה. לפי מה שאת כותבת את די בהתלבטות. יקירתי דעי לך דבר אחד. אם לא תגיבי זה יימשך. וגם אם זה ייגמר תמיד תבוא אחת אחרת. הרי לא חסר. צריך לשים לזה סוף. אני לא יודע מי את ואיך את בזוגיות. אבל אם רע לו אז שיעזוב. אני לא חושב שרע לו. הוא פשוט מחפש ערך מוסף לחיים. מעין פלפל.
    תראי מה את יכולה לעשות. יום אחד כשתחליטי להגיב תיכנסי למייל שלו ותשאירי את המחשב פתוח. אני מאמין שהוא יבין את הרמז. אם לא בפעם הראשונה אז בפעם השניה. מצד שני תפגיני אדישות כלפיו. אל תשאלי אותו לאן הוא יוצא. אל תשאלי אותו למה הוא איחר. אל תתעניני במה שעבר עליו במשך היום. בקיצור התעלמות מוחלטת. אם הוא אוהב אותך, תאמיני לי שהוא יזדעזע.אם הוא לא אוהב אותך אז הוא ימשיך ותצטרכי להתעמת איתו ולהטיח לו בפרצוף את כל מה שאת יודעת.תנסי להשיג עוד הוכחות. תנסי אצל החבר הכי טוב שלו. זה עובד .תאמיני לי.
    סתם עצה. תחשבי טוב אם היא מתאימה לך ואם הוא הטיפוס שזה ישפיע עליו.
    לילה טוב. (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה

שירלי
    25/08/2009

היי,טוב,הקשבתי עם נשמינה עמוקה לדברייך ויש בהחלט משהו מעניין בדבריך.אני רוצה שתדע שמה ש"התגלה" לי הפעם התגלה ממש במקרה,אם הוא יידע שהצלחתי להיכנס הוא בטוח ישנה את הסיסמה וכל זה ואז כבר לא תהיה בידי האפשרות "להציץ" מה קורה.מעבר לקטע שאני בטוחה שהיה פה מקרים של פגישות לצורכי מין יש פה את ההסתרה של איזשהו קשר,בוא נקרה לו לרגע ידידותי שאני לא יודעת עליו.אז יש פה את האלמנט של ההסתרה ממני בכל מקרה,גם אם אני טועה ומטומטמת,בוא נגיד...ובעצם לא היה פה שום דבר מיני.אבל אני לא טועה,וולא מטומטמת.
    לגבי המערכת יחסים שלנו אז היא טובה מאוד,אפשר להגיד.אני עד עכשיו לא התלוננתי.אפשר להגיד שהדברים בסדר ולא חסר כלום ואני מתכוונת גם למין.אבל כנראה שמשהו קורה פה כי אחרי הכל איך יכול להיות שהוא בוגד?אני מגלה שהגבר שאני חיה איתו זה לא הגבר שחשבתי?
    אמרתי בכל מקרה גם אם היא סתם ידידה שלו,אז למה אני לא יודעת על הקשר ביניהם?
    אז מה אתה אומר?אני חייבת להיות חכמה הפעם ולחשוב טוב כי בפעם הקודמת,הוא שיחק כל הזמן את המשחק שאני סתם מדמיינת וחשדנית(כמו כל הגברים) והייתי צריכה למצוא את עצמי עומדת למשפט בשביל להוכיח לו על הבגידה שלו.אז מה הפעם?ומה עושים הלאה?חותכים?????????
    איך ממשיכים?
    אלוהים שיעזור לי,מה זה הדבר הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תחכי

אסף
    25/08/2009

אם את לא בטוחה שהמידע שיש לך מספיק כדי להאשים אותו בבגידה אזל תחכי ואל תגלי לו כלום. תמשיכי להציץ למייל עד שכבר לאיהיה לך ספק.
    הוא לא מה שחשבת? יקירתי יש כל כך הרבה אנשים שמתברר להם שבני הזוג שלהם לא לא מה שחשבו עליהם ....
    יש לי הרגשה שיש לך בעל כמו למישהי שקוראת לעצמה "מיכלי". יש פה שתי "מיכלי". אני מתכוון לזו הנשואה. תקראי מה שכתבתי לה. ואז תגידי לי אם זה המקרה שדומה למצב שלך.
    נדבר מחר. אני הולך לחוג פינג פונג.
    לילה טוב וזה וזה וזה.(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב,מה עכשיו?

שירלי
    26/08/2009

אז ככה,זה לא כל כך פשוט להיכנס למייל שלו.
    בכל מקרה גם אותה בגידה "חד פעמית" שהייתה אז בדיעבד גיליתי שזה היה רומן שנמשך שנה והא לא אמר לי על זה.
    ומה עושים הלאה?
    יושבים ומחכים?
    ממשיכים לחיות יחד????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אמיתית?

רואי
    26/08/2009

את אמיתית או שאת סתם??? בעלך בטוח שהוא הגבר הכי בר מזל בעולם ואני בטוח שהוא צודק
    אני מקווה שגם את יודעת למה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושים?

שירלי
    26/08/2009

אני אמיתית,אני פשוט לא יודעת מה לעשות.
    מצד אחד אין לי כוח לחכות לעוד פרטים וכבר עכשיו להטיח לו את כל מה שאני יודעת בפרצוף ומצד שני אולי עדיף שיהיו לי עוד פרטים...?????????
    אחרי הכל הוא יכחיש אולי כל מה שהוא עושה זה משחק,ונשאר איתי רק בגלל הילדים?
    הוא מחזר ומפרגן וקונה,ועושה הכל כדי שאהיה מאושרת.עליי לציין שעוד לא ממש עברתי הלאה ועדיין לא התאוששתי מהבגידה ההיא שכביכול זה היה סטוץ,אבל לא מזמן התברר לי זה בכלל לא היה סטוץ אלא רומן של שנה ששם הובטח למאהבת הרים וגבהות.כל מה שיש לו להגיד שבסוף הוא נשאר איתי וזה מה שהכי חשוב.הוא לא יודע שאני יודעת הרבה מעבר ויודעת את כל מה שהיה.עוד לא הספקתי להתאושש וקיבלתי סטירת לחי נוספת כשראיתי התכתבות עם מישהי ושהוא קובע איתה ויש תזכורת שמשהו קרה ביניהם.
    אלוהים,יש לי ילדים.מה אני עושה?משחקת איתו את המשחק שלו?מפרקת את הכל?
    הילדים קטנים.
    זה פשוט לא ייאמן.
    איך אני יכולה להביא אותו למצב כזה שיידע שאני יודעת את הכל,פשוט הכל.הוא הריי לא מדבר וגם אם אני אפתח בזה,הוא לא יודה ולא ירצה לחזור לעבר כי כל מה שחשוב זה להמשיך הלאה...אז מה עושים?מישהו יכול לייעץ לי?אני לא מסוגלת לספר ולדבר עם זה עם אף אחד?מה לעשות?????
    איך אני ממשיכה הלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל בוגד

דליה שוורץ
    26/08/2009

יפית שלום.
    לא לגמרי ברור לי אם את רוצה להוכיח לו שאת יודעת או שאת רוצה לפתור את הבעיה.
    אם רוצה להוכיח שאת יודעת שהוא בוגד אז תמתיני עד שתיהיה לך הוכחה, השאלה מה ייצא לך מזה.
    אם את מעוניינת לפתור את הבעיה אני מציעה שתשבי איתו לשיחה ותגידי כל מה שאת יודעת. נסי לברר מה חסר לו בחיי הנישואין שלכם. בתהליך של בגידה יש הרבה מאוד עלבון ואכזבה אבל אפשר לחזור ולהאמין בבן הזוג הבוגד. הדרך לאמון נמצאת בדו שיח שצריך להתקיים בינכם ומבוסס על הקשבה, פתיחות והרבה רצון להחזיר את הזוגיות למקום טוב יותר.
    ייעוץ זוגי יכול לעזור במקרה כזה בו תוכלו לקבל הכוונה לדרך הנכונה לפתור את המשבר.

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה עושים

שירלי
    27/08/2009

היי דליה,תודה רבה על תשובתך.אני מרגישה ממש אבודה.אני יודעת שאני צריכה לבוא ולהטיח בפניו את כל מה שאני יודעת,לגרום לו להבין שלא הלך לו חלק כמו שהוא חשב לעצמו.אני יודעת שלא יהיה לו תשובה בשבילי,כמו שעל אותה "בגידה חד פעמית" לא היתה לו תשובה בשבילי והסבר למה זה קרה,פשוט קרה.אבל הוא התחייב שזה לא יקרה יותר והוא בטוח בעצמו שזה לא יקרה שוב...והנה לא עבר זמן רב ואני מגלה עוד משהו קטן.
    עליי לציין שלא חסר לו כלום במערכת הנישואין שלנו,אז מה?
    אפשר להמשיך הלאה שאתה יודע שכל הזמן מרמים ומשקרים עליך?
    מאותו רגע שהוא ידע שאני יודעת בוודאות על אותה בגידה אחת שהייתה,זה מה שהוא חושב לעצמו.הוא התחיל לעבוד קשה כדי שארגיש טוב,כדי שיהיה לנו טוב.אבל מה כל זה שווה בעצם?אני יכולה לחזור להיות מאושרת ולחזור להאמין בו אי פעם?
    פעם בוגד,תמיד בוגד...ופה זה היה רומן מתמשך ומורכב.
    אז בסדר,יש אהבה מצידי,נכון.אבל מצד שני יש כזאת פגיעה במי שאני שאני לא יודעת פשוט מה כבר יכול לעזור באמת.
    אני אבודה,לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
    לא יודעת אם אפשר להמשיך לחיות ביחד כך ומה עושים?
    כרגע הוא נהנה מהעובדה שהוא חושב שהלך לו ואנחנו ביחד והכל בסדר,אבל זה לא ככה ואני מבפנים מתפוצצת ולא יודעת מה לעשות.
    אני רוצה לבחון אותו ולראות אם הוא מסוגל לספר את כל האמת.
    מה הלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?

דליה שוורץ
    29/08/2009

יפית,
    תנסי לבחון את הצעדים שלך במדד של "מה יוצא לי מזה". האם הרצון שלך לבחון אותו ולבדוק אם הוא מספר את האמת יקדם אותך? הרי את רואה בעצמך שהוא לא מספר את האמת אז מה נשאר לבחון כאן? האם השתיקה שלך בעניין הזה מובילה אותך למטרה שלך? כנראה שלא כי את מתפוצצת. לכן אני מציעה לך להחליט מה את רוצה לשים לך כמטרה בנושא הזה וללכת לעבר המטרה. דברי איתו תפתחי את מה שאת יודעת ותראי לאן זה יוביל.

אני ממליצה מאוד לפנות לייעוץ ( אישי שלך או זוגי) כדי שתוכלילהשיג את מה שאת רוצה בזוגיות...

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

שירלי
    31/08/2009

אבל אם הוא לא מספר את האמת יש לי בכלל בשביל מה להישאר איתו?
    איזה סיכוי יש לזה?
    הריי כל הזמן יהיו שם שקרים,לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליה,בבקשה עצתך.

שירלי
    03/09/2009

היי,דליה.
    חשבתי רבות על מה שכתבת לי ואכן המטרה היא להמשיך הלאה ולהסתכל קדימה.הסיבה שהוא לא רוצה לדבר על מה שהיה זה כי הוא לא רוצה להיזכר באותה תקופה,אני יודעת מה הסיבה שגרמה לכך ולמה זה קרה,אבל אני לא מצדיקה את זה.הוא מבחינתו לא מוכן לתת לי את כל המידע שאני רוצה,לפחות לא עכשיו,אלא כשהוא יהיה מוכן לזה ולי נורא קשה עם זה כי יש לי מלא שאלות.אני לא יודעת מה לעשות האם זה נכון להמשיך הלאה כך?אמנם יש אהבה ויש רצון אבל גם יש משהו באמצע שנורא נורא מפריע לי.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפית

אלמוני
    01/09/2009

תנסי לחשוב אם יש מניעים לבגידה את אומרת שהמין ביניכם טוב.אבל אולי לא מספיק אולי בעלך רוצה לזיין יותר תנסי לדבר איתו ולהבין אולי יעוץ יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה לא ליפית לאתל

אלמוני
    01/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה טובה

אסתי
    30/09/2009

יפית נשמה את יודעת שאנחנו הבחורות מאוד חכמות הרבה יותר מהגברים זה ברור וכל מה שקורה לנו אומרים קורה לרוב באשמתנו עצוב וגם מצחיק נכון?
    אבל עד כמה שאני מבינה את החיים אני יודעת שאסור היום להזניח גבר ואין מה לעשות הגברים היום חסופים לנו כמו דבש גם הנשים היום הכל פרוץ חמודה האינטרנט בעבודה ובכל הכל נעשה מגעיל,
    אמא ...אמרה לי פעם משהו חכם אם את רוצה את בעליך בבית תעשי לו טוב.
    שזה אומר המון צומי , אוכל טוב, וסקס מגוון,
    מה שיותר סקס עד שיצעק הצילוווווו ואז הוא יוצא ופשוט נגעל מהנשים בחוץ אלה אם כן יש לו סטיה זאת כבר בעיה אחרת שמצריכה טיפול,
    אני יודעת שאסור להזניח גבר ברור שגם להפך,
    אז אם יש לך כוחות או שתעשי כוחות ותראי לעצמך כמה את יכולה לנצח את כולם אם הוא בחר בך אז יש בך המון תחשבי על זה תהיי סקסית תתלבשי בבית כמו שהוא אוהב אותם בחוץ ותשגעי אותו.
    אני מקווה שתצלחי בזה זה עובד תתקרצצי סביבו הם רוצים אותך ילדה וגם אישה גברים מה לעשות.
    ושתהיי לך שנה טובה.
    והלואי ועזרתי לך ולו במעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוס נשוי
    מטומטמת
    23/08/2009

אני לא יודעת מה לעשות... לפני כשנה היחסים ביני לבין הבוס שלי שמבוגר בעשור או שניים החלו להתקרב..אנחנו חברים מאוד טובים לאחרונה היחסים בנינו הפכו לקרובים מאוד ואף בכמה מקרים קרובים פיזית..למרות שלא שכבנו...הוא טוען שהוא אוהב אותי ושאני האישה המושלמת, יכול להיות אם היתי שומעת את זה על מישהי אחרת היתי פולטת הערה צינית זו או אחרת...אך משום מה כשזה נוגע אלי אני מאמינה לו..אני מצידי לא מרגישה אליו שום רגשות רומנטיים, או רק משיכה חייתית שקשה להסביר..הוא נשוי, אבא, לי יש חבר, אנחנו גרים ביחד....התמונה הכי מכוערת שאפשר לתאר..וכמובן שאף אחד מהצדדים לא יודע כלום...אנחנו שנינו מבינים שסוג קשר זה לא יכול להוביל לשום מקום, וכל פעם מבטיחים להפסיק, אבל אחרי כל פעם מגיע הפעם הבאה...אחרי כל פעם שתקרבנו קצת יותר מדי הרגשתי רע, אך הפעם הבאה כבר היתה יותר נעימה טיבעית..זרמתי...בלי לחשוב, חזרתי הביתה ופשוט התנתקתי..אבל אתמול פתאום הבנתי שאני לא מסוגלת להמשיך ככה...הבנתי שאני לא מסוגלת לחיות בשקר הנורא הזה, אני חייבת לסיים את זה לפני שזה יהיה מאוחר מדי, הבעיה שאני באמת לא יודעת מהלעשות...חשבתי להתפטר מהעבודה שאני כל כך אוהבת...חשבתי לספר לחבר שלי בתקווה שיסלח לי וזה יוריד את האבן שפתאום נפלה על ליבי....אני לא מאמינה שהכנסתי את עצמי למצב הזה...אני מרגישה שהחיים שלי פשוט נהרסים...

לקביעת תור
    סגירה
    בוס נשוי

הוספת תגובה

• אני זקוקה לעזרה...מישהו?

מטומטמת
    27/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי

אסף
    27/08/2009

קודם כל את לא מטומטמת. אני גם לא מתכוון להיות ציני. מה שקורה לך יכול לקרות לכל אחד.
    תראי. את לא תוכלי לעשות דבר כל עוד לא החלטת חד משמעית להפסיק את הקשר הזה. את מספרת כמה שרע לך אבל מתחת לפני השטח את בעצם מספרת כמה שטוב לך איתו. את חייבת להחליט בלב שלם שמה שהיה היה. והיה טוב אבל זהו זה. ואחרי שתהיי שלמה עם עצמך תוכלי לגשת לבוס/מאהב שלך ולתפוס איתו שיחה אינטימית וגלוי. אני מבין שכבר דיברתם על פרידה אבל אני מבטיח לך שגם אם לא רצית, שידרת לו שאת לא ממש מתכוונת לזה. מה העיניים משדרות הוא הקובע. לא המילים. והוא בטח קלט את זה. כשתהיי שלמה עם עצמך לגבי הפרידה העיניים שלך ישדרו את זה ורק אז הוא יבין שאת מתכוונת לזה. ואז תחליטו ביחד אם את צריכה להמשיך עם מקום העבודה הזה או לא. לדעתי את לא צריכה לעזוב את העבודה. זה אומנם יקשה עליכם מאד אבל כמו שאני אומר תמיד זה יהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי.
    ולגבי הרעיון שלספר לחבר שלך. תראי מישהי כאן בשם שני בגדה בבעלה ולבסוף חזרה הביתה. הצעתי לה לספר לבעלה את כל סיפור הבגידה אבל עכשיו אני מבין כמה שזה לא היה נכון לעשות את זה. וזה גם לגבייך. מה זה יתן לך? את בסך הכל תעבירי את האבן שיושבת לך על הלב אליו. לך אולי יפסיק לכאוב אבל הכאב יעבור אליו. את רוצה שהוא יסבול? לעשות את זה כדי לנקות את המצפון זו אנוכיות. זה כבר קרה.את כבר בוגדת בו. אז למה להכאיב לו? אמרתי מקודם שמה שלא יודעים לא פוגע. עדיף לו שלא יידע. אני גיליתי ואין לך איזה גיהנום עברתי בגלל זה.
    אז בבקשה. תרדי מהרעיון לספר לו. תעזבי אותו בשקט. הוא לא הרע בסיפור הזה. תסכימי איתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק

מטומטמת
    29/08/2009

אני מסכימה עם כל מילה..אבל משום מה כשאני ניצבת מולו ושנינו מסכימים על כך שהקשר בנינו הוא לא בריא לשני הצדדים...אנחנו עדיין מוצאים את עצמינו במצבים אינטימיים..כל יום מתחיל מזה שאני אומרתלעצמי שזה חייב להפסק...אבלזה לא...אני נמשכת אליו וכשהוא מתחיל לגעת בי זה הופך לבלתי אפשרי להתנגד לו..ניהלנו שיחות רבות..בעצם בכל יום יש שיחה המסכמת שבמהלכה אנחנו שוב ושוב מגיעים לאותה מסכנה..שזה מסוכן..שזה לא בסדר וזה חייב להפסק..מצד שני הוא אומר שהוא מרגיש שהוא רוצהלהיות איתי ושהוא פוחד שיגיע היום שאני אחליט שאני רוצה להיות איתו והוא לא יוכל להגיד לי לא,למרות שיש לו משפחה שהוא כל כך אוהב...הוא אומר שהוא חושב עלי כל הזמן וכשאנחנו לא מתראים הוא מתגעגע...באיזשהו מקום אני מרגישה שאני מנהלת חיים כפולים...השאלה כמה זמן זה יכול להמשך..אני צעירה, אני רוצה להתחתן, להביא ילדים אני פוחדת שהקשר הזה יהרוס לי אתהחיים אם אני הולכתלהתחתן עם בן זוגי הענן בשחור הזה תמיד יהיה מעלינו...אני לא יודעת איך אפשר לחיות ככה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוס נשוי

דליה שוורץ
    29/08/2009

כותבת יקרה,
    ראשית, אם תמשיכי לכנות את עצמך מטומטמת אז כנראה שגם תמשיכי להרגיש כך, ולכן המלצתי הראשונה היא להחליף את ההתיחסות שלך לעצמך.
    יכול להיות שעשית טעות ושנכנסת למערכת יחסים מהסיבות הלא נכונות אבל עדיין זה לא הופך אותך אותך למטומטמת.....
    ועכשיו לעניין עצמו.. את כותבת שאת לא מאוהבת בו, ושהמצב הזה רק מעיק עלייך ולכן התשובה מה את צריכה לעשות כבר נמצאת אצלך.... פשוט תפסיקי את הקשר. שימי לזה סוף, תגידי לו שאת לא מעוניינת יותר בקשר הזה. במידה ותמשיכי להסחף לשם אז כנראה שבכל זאת יש משהו שעושה לך טוב איתו. נסי להסביר לעצמך מה הוא נותן לך שאת לא מקבלת מבן הזוג שלך. לאחר שתביני איזה צורך הוא ממלא אצלך יהיה לך קל יותר לבקש מבן זוגך את מה שכ"כ חסר לך.

תוכלי לפנות לייעוץ זוגי או אישי כדי לעזור לך לכוון את הדרך שלך לכוון המטרה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת מה חסר לי

מטומטמת
    29/08/2009

אני יודעת בדיוק מה חסר לי...תשומת לב....לכן אני מצאתי "השלמת הכנסה" . השאלה מה עלי לעשות..האם הבעיה היא בי או בקשר שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשומת לב

דליה שוורץ
    30/08/2009

אם חסרה לך תשומת לב דברי עם בן הזוג שלך והציפי את הבעיה. הסבירי שאת מרגישה שהוא לא מתייחס מספיק, הסבירי לו באיזה אופן את רוצה לקבל את תשומת הלב הזו.
    כמו שאת רואה הדרך שלך לקבל תשומת לב מביאה אותך לתיסכולים אחרים ולכן אולי זו לא הדרך הנכונה. מה שבטוח זה שלא תוכלי לקבל מבן הזוג שלך את תשומת הלב שאת רוצה עד שלא תבהירי לו כמה המצב לא טוב לך.

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי את זה-לא עוזר

לא מטומטמת
    30/08/2009

שיחות מהסוג הזה מתנהלות בנינו על בסיס קבוע..על זה שאני רוצה קירבה, רוצה תשומת לב..הריב הכי גדול בנינו הוא בעיקר על העובדה שאני רוצה לקיים יחסי מין כל יום ובשבילו בלשון מעטה בתדירות הזו גבוהה מאוד..לא פעם אחרי ניסיון כושל לגרום לו לשכב איתי אני מטיחה בו שהתנהגות מסוג זה תוביל לבגידה וזו תהיה רק אשמתו..אני יודעת שאני לא בסדר..אבל מפחיד אותי מה יהיה כשנתחתן אם עכשיו זה המצב!? אבל זה פשוט לא עוזר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן מטומטמת, שימי לב.

איל
    30/08/2009

אם יש בינך לבין חברך חוסר התאמה מינית, קחי את הרגלים וחפשי קשר אחר.
    פערים בצרכים מיניים מובילים לבגידות סתמיות, כפי שטעמת על קצה המזלג ונוכחת, אז אם חברך ואת לא רואים עין בעין את עניין הסקס, ואין נכונות לשינוי ושיפור מצידו, ואין עתיד ליחסים שלכם, אז הפתרון הוא למצוא בן זוג אחר, ולא סטוץ מגעיל עם בוס מבוגר ונשוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס עם הבוס

דליה שוורץ
    30/08/2009

לא מטוממת יקרה,
    אמרת שהסיבה היא תשומת לב אבל עכשיו את כותבת שהסיבה היא חוסר התאמה בצורך בסקס,
    אני מציעה שתחליטי מה את מחפשת מחוץ למערכת הזוגית שלך. אם אתם לא מתאימים אחד לשני גם מבחינת הסקס וגם כי את לא מקבלת את תשומת הלב שאת רוצה אז אולי את צריכה לחפש מישהו אחר. לא חובה להשאר בקשר אם הוא לא טוב לך. אם את משועממת, מה שדי נראה לי כרגע, נסי להכניס מעט אקשן לזוגיות שלך .

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת יקרה

מרטה
    30/08/2009

אני מסכימה עם הכותבים למעלה שרצוי לבדוק עם עצמך מה יש לך ומה אין לך בקשר הנוכחי....
    יתכן שתחליטי שהזוגיות הזו לא בשבילך ואת רוצה ללכת...החלטה לגיטימית בהחלט!

יחד עם זאת אני מזמינה אותך לעשות את הבחירה הזו ללא קשר עם הבוס שלך.
    שאלי את עצמך:
    מה הקשר עם הבוס שלי נותן לי - מלבד מגע מזדמן....?
    האם יש לו עתיד?
    האם אני יכולה לבנות שם זוגיות?
    מה אני מרוויחה מהקשר?
    איזה מחיר אני משלמת על הקשר?
    איזה עוד מחירים אני עלולה לשלם בעתיד?

בחירות לא פשוטות כאלה רצוי לעשות ממקום של בהירות ושלמות.

מאחלת לך הצלחה מכל הלב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ממשיכים בחיי המשפחה...?
    sk
    18/08/2009

שלום, אני נשואה כ-8 שנים עם שני ילדים קטנים ונראה לי שהגעתי לצומת חשובה בחיי. לא ברור לי כיצד אפשר לשמור על משפחה בריאה בלי לוותר על אישיות, צורך בסיסי בהבנה, חום ואהבה, רצונות פנימיות, חברים וכו'. העניין הוא שכל הדברים האלה לא כל כך "הולכים ביחד" עם האופי של בעלי כי הוא בן אדם שמבין, מעריץ ומכבד רק את עצמו ואף פעם לא חושב לנכון לשבת, לדבר, להבין בן אדם אחר, לשאול או לדאוג באמת... לכאורה הכל בסדר במשפחה אך זה באמת לכאורה, כי אני כבר משתגעת מחוסר הבנה, אהבה וחום בבית והוא בטוח שהכל מצויין. מה עושים? פשוט לא טוב לי איתו... בנוסף לכל, הוא בקושי נמצא בבית כי עובד המון שעות. הרבה זמן אני רציתי שהוא יהיה יותר זמן בבית ובעיקר עם הילדים כמובן אבל עכשיו זה פשוט הפוך. לא טוב לי כשהוא בבית, לא רוצה לדבר איתו, "לשרת" אותו ולהעמיד פנים שהכל בסדר. כן, אפשר לוותר ולהמשיך ולא יקרה שום אסון אל בשביל מה? לא עדיך לחתוך ובאמת להיות "אני"?...

הוספת תגובה

• איך ממשיכים בחיי משפחה

תמי אורן
    18/08/2009

sk שלום,
    נשמע מדברייך שאת הולכת לאיבוד בתוך הקשר. יש מי שאינו קשוב , אינו מבין אלא אף חושב שהכל נפלא ולא מגלה רגישות כלפייך . מצב כזה יכול לשגע כי הפער כ"כ גדול.אני ממליצה לך כדי להתחבר לרגשות האמיתיים שלך הנמצאים כאמור בסתירה מרגשותיו של בעלך לפנות לטיפול ובטיפול לבחון את רגשותייך , לתת להם מקום ותוקף כדי לקחת החלטות אמיצות ממקום בטוח.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית מוסמכת 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל rashel
    ק
    18/08/2009

היי ראשל
    קראתי בעיון את הסיפור שלך. אולי לא שמת לב אבל הסיפור הזה חוזר על עצמו פעם אחרי פעם בפורום הזה. כמו שאמר רואי רוב מערכות יחסים כאלה סופם להתרסק. במקרה הטוב הן דועכות אבל לרוב זה נדיר.
    לך ושכמותך יש טעות בסיסית אחת. כולכם, נשים וגברים, מספרים על אהבה גדולה ויחסים מדהימים עם מאהב/ת מדהים/ה בלי לעצור לרגע ולחשוב האם זאת באמת אהבה או שמא פריקת עול עקב תסכול ושחיקה בחיי הנישואין.
    את התאהבת במאהב שלך והיית בטוחה שהוא מרגיש אותו דבר. אני די בטוח שגם הוא היה בטוח שהוא מאוהב בך. אבל כשהגיע הפיצוץ הגדול שניכם הבנתם שמה שהרגשתם לא היתה אהבה עזה. זאת היתה יציאה מהשעמום. פתאום מתברר לך שהוא לא האדם הכי מדהים בעולם. פתאום את מגלה שבעצם הוא מעדיף את אישתו והילדים שלו על פנייך. שאת הפכת למשנית בעיניו. תהיי בטוחה שהוא מרגיש אותו דבר. מה שמעיד על דבר אחת כואב. יקירתי הוא מעולם לא אהב אותך .גם אם הוא אמר את זה מליון פעם. היה כיף. היו פרפרים בבטן. היה להט. היה סקס נפלא אבל אהבה אמיתית לא היתה שם. אף לא לרגע אחד. אני בספק אם את היית מדהימה בעיניו כל כך. הוא פשוט היה משועמם ואת היית שם ברגע הנכון ואז הוא אמר לך את כל המילים היפות שאת היית זקוקה להן. הכל היה כל כך יפה עד שהכיעור התגלה ברגע הגילוי.
    אז תגידי לי את. מה את מצפה ממנו? שיתמוך בך? שיתקשר ויבדוק איך את מרגישה? לא גרמת מספיק נזק למשפחתו? ניסית להחריב את ביתו מתוך אנוכיות מוחלטת ואת עוד מצפה לכתף לבכות עליו? אל תצחיקי אותי. הוא בר מזל שאישתו רוצה לשקם את מה שנשאר. את לא.את עוד מצפה שיקח את הסיכון להתקשר אלייך ולתמוך בך ברגעייך הקשים. מי את בשבילו בכלל? הוא יש לו את הצרות שלו בבית. הוא צריך לשקם את מה שהרסתם יחד. תאמיני לי שיש לו מספיק צרות משלו.
    את מתפלאה שבעלך לא מוכן לסלוח על הבגידה? איך? מה ? מי? למה שיסלח?
    בעלך אדם נחמד אם הוא מוותר לך ככה בקלות ומשחרר אותך לחופשי כדי שתמצאי לך מישהו בפרק ב'. אני לא סלחן כל כך. גם אם הגרושין מכוערים זה עדיין פתח החוצה. תגידי תודה ושבי בשקט.
    תראי. רואי נשמע מאד תומך כי הוא עבר בדיוק מה שאת עוברת עכשיו. הוא יכול להזדהות עם כל מילה שלך . הוא חווה את הכאב שאת עוברת עכשיו. לא מקנא בשניכם. לשניכם היו ציפיות מרגשות שהיו ,כך נדמה, אהבה גדולה והתברר לכם שבעצם הייתם לא יותר מכלי להפגת השעמום בידי המאהבים שלכם. גם הוא כועס עליה ואני לא ממש מבין על מה.
    אמרתי בזמנו לשני וכנראה שאני צודק, שהרגשות העזים, הלהט ,הסקס הנפלא הם לא בגלל המאהב אלא תוצר של סיטואציה. לעמים נדמה לנו שהמאהב הוא אדם מדהים. יכול להיות שזה נכון אבל לרוב הוא מתגלה ,במקרה הטוב, כאדם מן השורה. כזה שלא שווה בשבילו לשבור כלים. מתברר שהוא לא כזה מדהים במיטה. את היית זקוקה לשינוי והוא היה שם. שונה מבעלך. לא שגרתי. מזיין כמו בן 17. ממש אל רומי. עד שבסוף הבנת ,בדרך הכי קשה, שהוא לא היה אלוהים. את פשוט היית משועממת.

לקביעת תור
    סגירה
    ל rashel

הוספת תגובה

• ק

רואי
    19/08/2009

תראה... ראשית כל אחד כותב מהיכן שכואב לו והתוצאות של הרומן הן כפי שאתה מציין נכונות, הכעסים קיימים ואך טבעי שהם יצוצו גם אם לכאורה אין על מה שיהיו שם. אבל שים לב, החיים אינם שחור לבן, כמו שנראה לי שאתה נוטה להתתייחס אליהם. מעבר לכך כאשר אתה מנסה לפרק את מה שאירע לרחל לגורמים, אתה כותב כאילו היית שם, הבנת, ראית, סופר לך ע"י מאהבה על רגשותיו או אי קיומם, מהיכן אתה חושב שאתה יודע, בן אדם אתה ממש הדוגמא ללמה נשים בוגדות בגברים שלהם, אתה מרוכז בעצמך בטוח בדעותיך, לא מתפשר לא מוכן להבין לשמוע לחוות, להרגיש ובטוח שאתה מתקן את העולם. וואו איך אשתך סובלת אותך. איך היא סבלה אותך עד היום? בטח בגלל הרכב והמנוי לקאונטרי קלאב, במבחן התוצאה היא נשארה אבל בלב היא זרקה אותך אנהי חושב שאני יודע למה, אתה חוטא בחטא היהירות וזה פוגע בך, למרות שאתה מרגיש חזק, גבר מזיין נשים על ימין ושמאל, תביט לאמצע תהיה מרוכז במה שקורה סביבך ותפסיק לספר את סיפורי הגבורה שלך, לא נראה לי שאתה צובר הערכה רבה יותר. אתה בסה"כ הצד המכוער השני של אותה מטבע שאתה כה מטיף נגד השימוש בו. אנחנו בגדנו, אהבנו, ציפינו, ננטשנו, ואנחנו כועסים כי זה חלק מתהליך, אנחנו כואבים כי זה התהליך, קיווינו כי אהבנו, היה לנו סקס טוב כי אהבנו, אהבנו כי אהבנו. ומה אתה? כועס ומזיין בחוץ, כועס ופוגע, כועס ומטיף מוסר, כמו פוליטיקאי טוב, מחוקק חוקים נגד גניבות וגונב בעצמו ובמקרה שלך אתה מנסה לגנוב את דעתם של אחרים, כועס ומצדיק את עצמך בטוענות שילדיך הקטנים לא היו משתמשים בהם, סובב לרגע את הראש לאחור אני בטוח שתראה את הדבשת הכי גדולה בסביבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . אבל...

אסף
    19/08/2009

לא אני באתי בטענות היסטריות כלפי המאהבת שבחרה בבעלה ולא בך. לא אני השמצתי ואיימתי על בעלה שלא משנה מה שתגיד עליו , ששנינו יודעים, הוא הקורבן שלך ועובר גיהנום בגללך. לא אני איימתי לזרוק נעל על הפנים של שני. לא אני זעקתי בקולי קולות כמה שהמאהבת שלך מנוולת שהוליכה אותך שולל וברגע האמת בחרה בו ולא בך.
    אז בבקשה אם אתה מחפש מישהו שמרוכז בעצמו תסתכל בראי. אתה מושיט יד מנחמת לכל נואפת שנתפסה על ידי בעלה או ננטשה עלידי המאהב. דעותיך בעיקר מרוכזות בכאלה שעברו את מה שאתה עברת. הרי לא ענין אותך כלום . לא הילדים שלך. לא הילדים שלה .לא בעלה ובודאי ובודאי לא אישתך. רק מה שאתה רצית.אם זאת לא אנוכיות אז אני לא יודע מה כן. וכשהגיע הרגע להחליט היא בחרה לחזור לבעלה. זוכר ששלחת אותי לאהוב את אישתי למען הילדים? להזכיר לך? הדבר החשוב ביותר שגבר יכול לעשות למען ילדיו הוא לאהוב את אמא שלהם. נזכר? אלו מילותיך. ומה אתה? למה לא אהבת את אמא של ילדיך למענם? לא למענך . לא למענה. אלא למענם.
    אל תשחק לי את הרומנטיקן הפגוע. מילותיך אולי ירשימו כאן את כל נפגעי הבגידה שננטשו על ידי המאהבים/ות.אבל דעתי עליך לא השתנתה במאום. מדהים לראות כי היד שהיתה מושטת לקרב אגרופים וסטירות לחי וזריקות נעליים עכשיו מלטפת ברוך את האגו הפגוע של נשים במצבך. אתה יכול להזדהות עם האגואיסטים והאנוכיים שמופיעים כאן עם זעקות שבר על מר גורלם ועל רוע הלב שהפרטנרים שלהם שנטשו אותם ברגע האמת והותירו אותם מדממים בלב כשרגע לפני הגילוי צפצפו,בדיוק כמוך, בקולי קולות על כל אהוביהם ,ילדיהם וכל העולם למען זיון סוער שהידמה להם אהבה מזויפת שאתה ורחל חשתם. אתה חושב שהמאהבת שלך אהבה אותך? שלא היית סתם הרפתקה בשבילה? הצחקת אותי ואותו.
    אני לא יודע אבל לפי השינוי בגישה שלך אני חושש שהפכת להיות דייג ואתה בעצם מחכה כאן עם חכה ופתיון ואולי יתמזל מזלך ותמצא לך עוד אחת כדי להרוס עוד משפחה בציון.
    לא רציתי לכתוב את מה שכתבתי וגם לא ממש פניתי אליך אבל אם כבר הגבת אז מצאתי לנכון להעמיד כמה דברים על דיוקם. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושיט יד

רואי
    20/08/2009

אני מושיט יש לעזרה למי שנזקק לעזרה. אתה מדבר עלי שאני לא רואה ולא ראיתי אף אחד ממטר.
    זה נכון, ואיני מסתתר מאחורי מילים יפות. לתפישתי מערכת יחסים שאינה מושטתת על אמון ואהבה ולא כולנו יודעים לזהות את העניין בזמן אמת, דינה להיכחד ואין טעם לנסות ולשמרה כפי שאתה עושה תוך שאתה חי בכעס ושקרים. זה נכון שכאשר אתה מאוהב אתה לא רואה ימינה ושמאלה, זו טיבה של אהבה לטוב ולרע. נכון הוא שבכל מערכת יחסים יש אחד שהרגש הזה משפיע עליו יותר ואחד המושפע פחות ולכן נגרם שבר כאשר אחד מבני הזוג המאוהבים מחליט שאינו מספיק חזק כדי לשבור את הקיים וללכת אחר ליבו, זהו מהלך מאד קשה בחברה המקדשת לכאורה את הנישואין והנאמנות. כל זאת אינו אומר שלא היתה אהבה שלא היה נעים שלא היו כוונות, אבל מה לא כל אחד כריש במים האלו. הבנתי שנתת תמיכה לרחל ואני שמח שנרגעת קצת עם הביקורת המטורפת ושעורי המוסר. וכן אני נותן תמיכה כי אני יודע כמה קשה ורע להיות במקום הז.ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין

אסף
    21/08/2009

אבל נדמה שאתה עושה סלקציה בהושטת יד לעזרה לאנשים. יש כאן מישהו שמזדהה תחת שם "גבר בבעיה". הוא מספר סיפור על שהוא נגרר לרומן עם מישהי והוא לא יודע איך לצאת מזה ומאיזה כיוון. אמנם בעיניי זו היתממות. לדעתי אפשר לאהוב רק אישה אחת בזמן נתון. לבוא ולספר שהוא אוהב את שתיהן ולא יודע מה לעשות זו קצת היתממות. אבל דווקא ממך הוא לא היה צריך לשמוע שהוא מזבל את השכל. מילא ממני. אבל ממך? אתה שתומך פה בנשים שבגדו ונתפסו? שמת לב שאף אחת מהן לא מצטערת לרגע שהיא בגדה? הדבר היחידי שהן מצטערות עליו זה שהן נתפסו או ננטשו. אני בהחלט מבין ובאמת באמת מעריך את זה שאתה מנסה לנחם ולתמוך( מה שאני לצערי לאממש מצליח לעשות) אבל....
    הייתי שמח מאד אם היית מגלה קצת יותר הבנה כלפיו וכלפי אנשים דומים לו. היה נחמד אם היית מושיט לו יד לעזרה גם לכאלה שהם קצת בבעיה שונה משלך.
    דבר שני. אתה קורא למה שכתבתי הטפת מוסר. חחח. הצחקת אותי. מה? אם אני לא מזדהה איתך זו הטפת מוסר? שמת לב מתי דבריך הכעיסו אותי? חוצמזה אם לא שמת לב כל מה שאמרתי היה בתגובה לאנשים שהביעו ביקורת ואולי גם תרעומת על התנהגותי בבית והייתי חייב להעמיד דברים על דיוקם.
    האמת? הייתי מציע הפסקת אש אבל אינני יכול. אם תגיד משהו שירגיז אותי שוב סביר להניח שאענה לך. אמרתי לך .אני חסר טקט. וחוצמזה יהיה משעמם בפורום בלי המריבות הקטנות האלה.
    אז אם בא לך לירות אז בזמנך החופשי...אש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת לא

רואי
    21/08/2009

לא ממש בא לי לי, כי אני באופן טבעי לא ממש תוקפני, גם הסיפור עם הנעל הי מטאפורי לחלוטין והתייחס להבעת עמדה רגשית, דבר שני הבחור באמת בלבל את המוח והיה נראה לא אמין לחלוטין בסיפורו, אם שמת לב תגובתה של אחת המטפלות ממנהלות הפורום בסה"כ היתה די דומה לתגובתי אך באה ממקום יותר טיפולי ומלומד. בנוגע למוסר, אני חושב בפירוש שאתה משתמש במוסר כפול אבל זה עניינך ואלו הם חייך. בנוגע לטקט שלך, זוהי החלטה כיצד לנהוג ולהגיב שו אינה תכונת אופי, כך שגם פה אין לי עניין להתנצח אתך. שוב אני אומר ידי מתוך המקום של הכאב ומכיוון שהייתי שם אני מבין שאין לי ממש את הזכות לשפוט אדם כלשהו על מעשיו כאשר הוא נמצא בכאבו. גם אותך לא ממש שפטתי בהתחלה, כי גם אני מאמין שגם אתה נמצא במקום כואב מאד וצר לי עליך, כמו שצר לי על בעלה של אהובתי לשעבר, אין זה אומר שאני מעריך אותו יותר או פחות אבל צר לי עליו ועל הכאב שנגרם לו, דרא"ג במצב כזה כל אחד תופס אחריות על הצד שלו כלומר היא אחראית על הפגיע בבעלה ואני אחראי על הפגיעה בלשעברית שלי. ואקנח בסיפור מצחיק. האקסית שלי מנהלת היום רומן סוער עם גבר נשוי למהדרין. איך שעולם מסתובב לו.... שיהיה לך שבת שלום ובאמת רק אהבה חבל על כל יום שעובר בלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבנו דומה

rachel
    19/08/2009

רואי הי,
    רק עכשיו דפדפתי בהיסטוריה של הפורום. מצאתי קווי דימיון רבים בין הסיפורים שלנו. מיכאלה למשל בקלות יכולה להיות אשתו של המאהב שלי לשעבר, על אף קויים מאוד שונים. אני מניחה שהיא מייצגת את מה שמרגישה אשתו של המאהב שהיה. מעט מאד אנשים, בוודאי לא כאילו שלא חוו חוויה כזו, יכולים להבין את מכלול הרגשות המלוות את הסיטואציה הבלתי אפשרית. כל כך הרבה כעס על מי שנאהב על ידינו ובחר להשאר עם המוכר והידוע תוך שימוש ב"עילת" הילדים, על פני אהבה ורצון ליחסים אמיתיים וטהורים. גם אני התאכזבתי שהוא בחר להישאר עם אשתו והילדים ובאמת ובתמים מאמינה שזו בחירה אשר תהיה בעוכרו לנצח. אני אישית לא יכולה לחזור לחיי נישואין קודמים כאשר יודעת היום שיש אופציה של אהבה אחרת. שעל אף הגיל, עדיין ניתן להתאהב ולאהוב באמת ובתמים. למדתי בעיקר שיעור חשוב ושהוא שעל אהבה אסור להתפשר. ילדים אשר גדלים בתוך משפחה שקיימת בה מרירות, ואין ספק שלאחר גילוי בגידה, מרירות תהיה מנת חלקם לנצח, לא יגדלו להיות ילדים בעלי יכולת אמיתית לנהל מערכת יחסים משלהם בבוא הימים. ההישארות בשביל הילדים תוך ויתור על אהבה הינה הקרבת קורבן שווא. לילדים לא תצמח שום תועלת מזה. גם אני מרגישה שהבגידה היתה סימפטום של מערכת יחסים גרועה ולא הסיבה לפירוק הקשר. ניסיונות לשקם אחרי בגידה? אני בספק שניתן. אשרי המאמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמח לשמוע

אסף
    19/08/2009

שאת מספיק כנה כדי להבין איזה נזק גורם גילוי הבגידה. מרירות היא לא רק מנת חלקם של הילדים. אבל ברוב המקרים ברגע האמת מתברר אם היתה שם אהבה אמיתית או שמא הבחירה הטבעית היא לחזור למשפחה המוכרת במקום להתחיל מערכת יחסים שמראש ידוע שלא מדובר בבן זוג מונוגמי. כזה שברגע שהוא מרגיש שרע לו קם ועוזב ולא מחפש פתרונות יצירתיים כמו לקפוץ למערכת יחסים מחוץ לנישואין. כשרע עוזבים. לא למען המאהב. אלא למען החיים עצמם. והם לא נמצאים בזרועות של מאהב.
    אני מסכים איתך במאה אחוז שאהבה אמיתית קיימת במציאות אבל היא לעולם לא תוכל להיות מושטטת על שקר. ותסכימי איתי שמערכת יחסים מחוץ לנישואין היא שקר אחד גדול. אני מאמין שנוכחת לדעת זאת.
    את תתגברי על המשבר עם הזמן ותצאי לעולם. האהבה האמיתית נמצאת אי שם ומחכה לך. תאמיני בזה ותראי. רק לעולם אל תתפתי להאמין לגבר נשוי כשהוא אומר לך שהוא אוהב אותך. לרוב אלה סתם מילים יפות כדי לקבל קצת תשומת לב וגם ...
    תקראי בפורום ותראי שאין אף אחד מאושר מבגידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ק

rachel
    19/08/2009

אני לא מאחלת לאף אחד להיות היכן שאני היום. ואם נראה לך שבעלי כה נחמד, אז טעות בידך. הגירושים הינם גירושים מכוערים על כל המשתמע. הטחת אשמות בפני הילדים, חלוקת רכוש לא שיוויונית וגרוע מכל, הפצת הסיפור בפני כל חברינו, משפחתינו וכיוצ"ב. עם כל זאת, הוא רואה טעם ללכת ליעוץ ולנסות לשקם. ואני? אני מרגישה שעליי לשלם את המחיר של מה שעשיתי. שאכן נהגתי שלא ביושר, שמערכת היחסים שלנו היתה מקולקלת עוד קודם, והישארות במערכת כזו תגזור סבל על כולם. אינני צדיקת הדור, אך מאמינה כי על טעויות צריך לשלם. ואני אכן משלמת. הטעות שלי היתה שלא עזבתי את הבית מבעוד מועד. זה היה צריך להיעשות מזמן. בזה טעיתי. מאוד קל לבקר התנהלות של אחרים במקום בו הם הכי פגיעים, ואתה עושה זאת בצורה מופלאה. מאד קשה לעשות את הדבר הנכון והראוי, ולראיה, המאהב, לכאורה, חזר לחיק אשתו. הוא להבדיל, תוך טוענה של טובת הילדים, מפנה עורף לרגשותיו , שעל אף דעתך כי הן תאוות בשרים וריגוש, אני כעובדה יודעת שהיה שם הרבה מעבר לזה. ריגוש ומשיכה פיזית עוברים מהר מאוד, בעיקר לאחר שהשגת אותם. אהבה, מחזיקה מעמד הרבה יותר זמן והתאמה בין אנשים, עוד יותר. אני עדיין מאמינה, על אף ההתנהלות שלו, שהמערכת יחסים אותה ניהלנו, היה בה הרבה יותר מזה. ואולי אני טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ק

rachel
    19/08/2009

אני לא מאחלת לאף אחד להיות היכן שאני היום. ואם נראה לך שבעלי כה נחמד, אז טעות בידך. הגירושים הינם גירושים מכוערים על כל המשתמע. הטחת אשמות בפני הילדים, חלוקת רכוש לא שיוויונית וגרוע מכל, הפצת הסיפור בפני כל חברינו, משפחתינו וכיוצ"ב. עם כל זאת, הוא רואה טעם ללכת ליעוץ ולנסות לשקם. ואני? אני מרגישה שעליי לשלם את המחיר של מה שעשיתי. שאכן נהגתי שלא ביושר, שמערכת היחסים שלנו היתה מקולקלת עוד קודם, והישארות במערכת כזו תגזור סבל על כולם. אינני צדיקת הדור, אך מאמינה כי על טעויות צריך לשלם. ואני אכן משלמת. הטעות שלי היתה שלא עזבתי את הבית מבעוד מועד. זה היה צריך להיעשות מזמן. בזה טעיתי. מאוד קל לבקר התנהלות של אחרים במקום בו הם הכי פגיעים, ואתה עושה זאת בצורה מופלאה. מאד קשה לעשות את הדבר הנכון והראוי, ולראיה, המאהב, לכאורה, חזר לחיק אשתו. הוא להבדיל, תוך טוענה של טובת הילדים, מפנה עורף לרגשותיו , שעל אף דעתך כי הן תאוות בשרים וריגוש, אני כעובדה יודעת שהיה שם הרבה מעבר לזה. ריגוש ומשיכה פיזית עוברים מהר מאוד, בעיקר לאחר שהשגת אותם. אהבה, מחזיקה מעמד הרבה יותר זמן והתאמה בין אנשים, עוד יותר. אני עדיין מאמינה, על אף ההתנהלות שלו, שהמערכת יחסים אותה ניהלנו, היה בה הרבה יותר מזה. ואולי אני טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהים

אסף
    19/08/2009

שנינו כתבנו בדיוק באותו זמן. חחח
    תראי אני מצטער אם דבריי פגעו בך. אמרתי לך אני מאמין לך שבאמת ובתמים אהבת אותו. אני דברתי על הצד שלו. גם רואי אהב את המאהבת שלו ובזה אין לי כל ספק. אני רק מאד בספק אם הם אהבו אתכם. תקראי טוב ותראי שעל זה דיברתי.
    חוצמז איפה קראת שהיללתי ושיבחתי את בעלך? אני מבין את מה שהוא עושה לך. מצטער אבל אני מבין את גודל הפגיעה שלו. אל תכעסי עליי בגלל זה. אני הייתי באותו מקום כמוהו. אז אל תכעסי עליי שאני קצת ביקורתי. לפעמים צריך גם לקבל ביקורת.
    את כל השאר תקראי בתגובה שכתבתי לך לפני 5 דקות.
    לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ק

rachel
    19/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ק

rachel
    19/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר כפרה הבנתי. לא צריך 4 פעמים.

אסף
    19/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג למה ההודעות הכפילו עצמן

rachel
    20/08/2009

צר לי עם הכבדתי עליך. אחלה יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג למה ההודעות הכפילו עצמן

rachel
    20/08/2009

צר לי עם הכבדתי עליך. אחלה יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מצחיקה (-:

אסף
    21/08/2009

הכבדת עליי? אחרי יום מתיש שעברתי אתמול ,תאמיני לי, אין לך סיכוי להכביד עליי. (-:
    לילה טוב וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

לק משני
    23/08/2009

לשם שינוי אני מסכימה איתך.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמח כפרה. רק תגידי לי במה?(-:

אסף
    23/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

שני
    26/08/2009

כתבת למישהי תשובה שבסופו של דבר עם המאהב לא חווים אהבה אמיתית בסה"כ מתרגשים מהשינוי ושהמאהב לא יהיה הבעל האידיאלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נפרדים?
    עינב
    18/08/2009

הי, אני רווקה, בקשר מזה שנתיים עם המנהל שלי, גבר נשוי . הרגשות קיימים אך אנו מציאותיים. הוא ביחסים לא טובים עם אשתו וחושב על גירושין. אמר שבמידה וזה יקרה- הוא רוצה להיות איתי. אני, מבחינתי, לא מעוניינת להיות עם גבר גרוש + 2 ילדים עם כל האהבה שלי אליו. ואני בהחלט מאוהבת בו. ניסיתי מספר פעמים להיפרד ממנו. הסברתי שאני אוהבת אבל צריכה להמשיך בחיי, שהזמן בורח לי. הוא אומר שהוא מבין אבל אחרי מס' ימים, בדרכו שלו חוזר לתקשר איתי ואני כמובן נמסה. מה גם שאנו עובדים בצמוד אחד לשני . אני מפחדת "להיתקע" בחיי ולפספס את הרכבת... השאלה- מה עושים? איך אני נפרדת ממנו מבלי שהוא ימשיך? מה יכול לעזור לי לסיים את זה אחת ולתמיד? איך אני גורמת לו להרפות? לעזוב את העבודה זו לא אופציה כרגע. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איך נפרדים?

הוספת תגובה

• עינב

רואי
    18/08/2009

מבקשים יפה לקבל פיצויים ועוזבים למקום אחר. האמת אין אופציה אחרת. אני משער שאתגם יודעת את זה. כך שאם את באמת רוצה להמשיך את חייך, אבל באמת ובתמים, זאת הדרך היחידה.
    בהצלחה רבה, זה לא קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נפרדים

תמי אורן
    18/08/2009

עינב שלום,
    אין ספק שלהפרד בתנאים הנוכחיים שלכם קשה יותר. העבודה המשותפת שלכם מקשה על הפרידה ותדרוש ממך יותר מאמץ. אם ברור לך שאינך מעוניינת במיסוד היחסים איתו אחרי גירושיו עלייך להיות חזקה ולעיתים נכון להעזר בתמיכה חברית, משפחתית או טיפולית. במידה ואינך מצליחה ועל אף אי הנוחות ואני מבינה שהיום קשה מאוד למצוא עבודה חלופית לעיתים אין ברירה אלא לעזוב את מקום העבודה. כפי שאמרת ,לך יש הרבה מה להפסיד. מניסיוני המקצועי זה מזמין להתקע ביחסים מהסוג הזה ולמצוא את עצמך מתבגרת ושעון הזמן פועל לרעתך. להזכירך לו אין מה להפסיד נהפוך הוא.
    חיזקי ואמצי
    תמי אורן פסיכותרפיסטית ומטפלת זוגית מוסמכת 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא טוב לי עם אישתי
    נשוי לא מאושר
    17/08/2009

שלום
    אני נשוי שנתיים לאישה שהייתה חברה טובה שלי 3 שנים אני התאהבתי בה וחיזרתי אחריה עד שהיתה שלי לאחר חצי שנה של חברות זוגית התחתנו ולפני 10 חודשים נולד לי ילד.
    חודשיים לפני שנולד בני התחילו מריבות וחילוקי דעות שנמשכות עד היום אין לי רגע של שקט נפשי כל הזמן מתווכחים וממש נמאס לי מזה אני רוצה להתגרש ופוחד לעשות זאת בגלל שאני רוצה להיות קרוב אליו מה עלי לעשות?‏ת‏?‏

לקביעת תור
    סגירה
    לא טוב לי עם אישתי

הוספת תגובה

• נשוי לא מאושר

תמי אורן
    18/08/2009

שלום לך,
    ראשית לא כ"כ מהר מתגרשים בוודאי כשיש ילד כ"כ קטן. חילוקי דיעות הם חלק מתהליך הגדילה שלכם כזוג. יתכן שאתם עדיין צריכים ללמוד איך לריב ואיך להותיר מקום גם להתפייסות ולדאוג לחלקת אלוהים קטנה של הזוגיות. בנוסף המעבר מזוגיות להורות הנו משברי ולא קל. לכן ממליצה בחום לפנות לטיפול זוגי . תשתף את אשתך ברגשותיך ותציע לה טיפול.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי בכל דרך לשכנעה ללכת ליעוץ

נשוי לא מאושר
    18/08/2009

שלום לך תמי
    פנינו בעבר לייעוץ זוגי וזה עזר נקודתית והיום כאשר אני מציע זאת היא פוסלת על הסף את הרעיון ללכת שוב לייעוץ
    אינני יודע עוד באלו כלים להתמודד עם כל המריבות והמתחים הללו
    אני לא יודע אם אני אלך לבד לייעוץ האם זה יעזור יש לך אולי איזה רעיון?‏ן‏?‏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי לא מאושר

תמי אורן
    18/08/2009

שלום לך,
    בהחלט כן ניתן לעבור טיפול פרטני באוריינטציה זוגית. הטיפול המערכתי מאמין שאם חלק אחד בפזל משתנה התמונה כולה משתנה. לכן ממליצה בחום על טיפול פרטני כדי לקבל תובנות, כלים להתמודד/ לחילופין לקבל החלטות ממקום מעובד.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן פסיכותרפיסטית ומטפלת זוגית מוסמכת 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נשוי לא מאושר
    18/08/2009

אקח זאת לצומת ליבי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות ואהבות
    גבר בבעיה
    15/08/2009

שלום לפורום, אני גבר בן 35+ נשוי + 3. מעולם לא בגדתי, מאוהב באשתי עד מעל לראש. לפני מספר חודשים, התחילה איתי בחורה בת 35+ במעין מסכת של מיילים המעידים ללא כחל ושרק על כוונותיה. הסברתי לה כי האהבה מהווה אצלי תנאי לקיום מערכת יחסים. כל מערכת יחסים וכי מגע מיני אינו יכול לבוא בצורה סתמית וללא מעורבות הרגש. החלה ביננו מסכת של מיילים בה הוכחתי את טענתי. היא בשלה, בוגדת מזה מספר שנים טוענת את טענותיה. חשפתי אצלה סוד אפל מאוד מהעבר ולאט לאט קילפתי אותה מכל מסכותיה. בקיצור, האשה, שמאוד נשית וסקסית, למדה כיצד להתאהב, מהי אהבה, איך צריך להתייחס לאשה, כיצד אוהבים אשה. שלחתי לה שירים, התאהבתי בה מעל לראש וכשאני אוהב מישהיא זה עד הסוף. זה לא רק לשם הסקס. תקופה ארוכה מאוד סירבתי לשכב איתה ורק התגפפנו. כיוון שאני רק בן אדם (לא מחפש צידוקים) שכבתי איתה וזה היה הסקס בכי טוב שהיה לי בחיים. מאז אנחנו במערכת יחסים שנייה ובזוגיות מדהימה בה היא למדה ונאהבת על ידי. לעצם העניין, יש לי המון נקיפות מצפון כלפי אשתי וילדיי אותם אני אוהב יותר מכל. מצד אחד, אני לא רוצה לעזוב את המאהבת בשדה הקרב לבד במיוחד לאור מה שהיא למדה וקיבלה ממני ומצד שני, חיי עוברים טלטלות, יחסין המין עם רעייתי לא מי יודע מה, אני מוצא את עצמי חושב על המאהבת בכל רגע נתון שבו אני ער וחולם עליה כשאני ישן. היציבות שלי נפגמה.
    ברור לי מה צריך לעשות, השאלה איך עושים זאת? אני לא אפקיר את אהובתי בחיים לבד, אני אוהב אשתי. מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידות ואהבות

הוספת תגובה

• דעתי הי

רואי
    17/08/2009

שאתה פחות או יותר מקשקש ללא תוחלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משי
    04/09/2009

רואי אני לא מסכימה איתך, לפעמים יש גם גברים אחרים, גברים טהורים, שיודעים להתייחס לאישה כמו שצריך, שיודעים לאהוב אותה לפרגן ולדאוג לה. ואתה, גבר בבעיה, אתה אכן בבעיה רצינית נשמע שקשה לך ושאתה קרוע. מקווה שתוכל למצוא את השלווה שאתה מחפש. תזכור.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזכור?

רואי
    06/09/2009

מה עלי לזכור ומהיכן שאבת את את התאוריה בנוגע אלי ומה זה קשור לכך שלטענתי הבחור מקשקש
    "והתזכור" הזה.... את מה????? 32007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדי פעמוני

רואי
    06/09/2009

מעניין איך הצלחת להשכיח מעצמך את הזיכרון ולחיות עם נדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה והתאהבות

דליה שוורץ
    05/09/2009

גבר בבעיה,
    אם ברור לך מה אתה צריך לעשות אז יש רק פתרון אחד: עשה זאת! אם רת יודע מה צריך לעשות מדוע חשובה לך דעתם של הגולשים בפורום? הפתרון הטוב ביותר עבורך נמצא אצלך אתה רק צריך להגיע אליו באמצעות ההבנה מהי הדרך בה אתה צועד לעבר המטרה שלך.

אשמח לסייע יותר,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה חבר

ש
    06/11/2009

שמע על תסתכל על זה בתור בעיה.
    הכנסת את הראש שלך למיטה חולה על תדביק את כולם.
    אתה רוצה להבריא תחזור לאישתך וספר לה,
    לא קיבלה ועושה בלאגן מגיע לך ,לך למאהבת ,תרצה אותך חצי נחמה לא תרצה אכלת אותה.
    זה הבעיה בגבר שבוגד פעם אחד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור מה צריך לעשות

טל
    06/11/2009

כתבת שברור מה צריך לעשות. נו? מה צריך לעשות? אני עדיין סקרן.
    חוץ מזה, אני לא חושב שאתה באמת יודע מה אתה מרגיש. כתבת על אשתך שאתה מאוהב בה מעל הראש (זמן הווה) אבל כתבת גם שהתאהבת במאהבת שלך עד מעל לראש (זמן עבר). אתה כותב שאתה מאוד אוהב את אשתך ומשפחתך אבל גם מאוד אוהב את המאהבת שלך.
    אז מה הסיפור שלך בעצם?
    למי אתה משקר, לנו או לעצמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

נו מה....
    06/11/2009

הבחור לא יודע מה לעשות כי אם כן הוא לא היה משתף פה ,כוונתו מבחינת החברה כולנו היינו "יודעים "מה לעשות במצב כזה-"לזרוק את המאהבת ולחזור לאישה" אבל... אני מבין אותו הוא נמצא במצב של שיגרה עם אחת שהוא אוהב לעומת ריגוש עם חדשה.
    ובקשר למה שהוא רשם בהמשך אין פה שום סתירה-מצד אחד יש לו את הדבר הקבוע בחייו שזו אשתו והוא אוהב אותה בתור אם ילדיו,החבר הכי טוב שלו, זו שהוא בנה איתה בית וכו'-
    מצד שני יש את זו שגורמת לו להרגיש שוב את האהבה של גיל 17 שבה אין מעצורים ובה הוא משוחרר וחופשי ללא דאגות ,שמרטיטה אותו כל פעם שהוא חושב עליה ולא רק מהבחינה המינית אלא גם מהחינה של תקשורת והבנה ,אשת שיחה וכו'.
    אז כן -קשה לו לוותר על זו שהוא בנה איתה בית וכן קשה לוגם לוותר על זו שהוא מרגיש איתה חי וכן זו החלטה לא פשוטה והשנייה היא לא סתם מאהבת אלא בחורה שהוא מצא בה נקודת אחיזה חדשה מבחינת חייו.
    אדם יכול לאהוב יותר מאישה אחת בו בזמן במיוחד כשזו אהבה כמו בין שני ידידים טובים או אחים (שזה בעצם מה שקורה הרבה פעמים אצל נשואים) וזו אהבה שמסעירה ך את החושים שלוקחת אותך למקומות חדשים.
    אני לא אומר פה מה הוא צריך לעשות ואני לא יודע מה הולך אצלו בראש אני רק נותן פרספקטיבה שונה על המצב-אז במקום לתקוף וסרס אותו ישר עם-"אל תעשנ את זה ואת זה" או דברים כמו-"נו מה -אתה יודע מה אתה צריך לעשות" אז כן היא באמת לא יודע מה לעשוצת הוא נמצא בלבטים קשים וכן היה נחמד אם מישהו באמת היה עוזר לו להגיע לנקודה שבה הוא יכול לחשוב ולהגיע להחלטה האמיתית.
    אגב אני לא מנסה להשתלח בטל אני רק מבקש שתחשוב איך אפשר לעזור לו במקום לשפוט אותו(כמו שאותך אף אחד לא שפט)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי

טל
    06/11/2009

אני מקבל את הביקורת. אכן לא ראיתי את הדברים מהפרספקטיבה הזו. נכון לעכשיו אני עדיין רואה את הדברים מהזווית של אשתו (כלומר הצד הנבגד) ולכן קשה לי לגלות אמפתיה. אבל הדברים הם הגיוניים ולכן אני חוזר בי ממה שאמרתי קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

נו מה....
    07/11/2009

מצטער על שגיאות הכתיב פשוט כתבתי את זה בלהט הרגע. ושוב אני לא מאשים אגב מצטער אם פגעתי במה שאמרתי ומקוה שאתה מרגיש טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגיש טוב יותר

טל
    08/11/2009

הי, תודה על ההתעניינות. אני באמת מרגיש קצת יותר טוב, אם כי יש לי נפילות מדי פעם (לפחות פעם ביום). ממש לא נפגעתי, להפך. הפרספקטיבה שהצגת היא חשובה ואמנם קשה לי לראות את הדברים מהזווית הזו, אבל אני מנסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות ואהבות

מון
    10/11/2009

שלום...

אני מרחמת עליך איש בוגד אישה שבוגדת בבעלה יכולה גם לבגוד בך למה מי אתה בכלל אפילו שלמדת אותה להיות נאהבת ומאוהבת זה לא אומר שום דבר תיזהר שכל זה לא יתגלה לאישתך ואז אתה תצטער על היום שנולדת בו .
    תחשוב על אישתך והילדים שלך חבל להרוס הכל כי משפחה זה דבר קדוש
    אם זה היה הפוך היתה סולח לאישתך לא נראה לי תחשוב ........ טוב......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה