פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאבקי שליטה על רקע ניתוק מההורים
    מאי
    07/09/2009

בעלי ואני ביחד כשנתיים וחצי מתוכם שנה וחצי נשואים ולפני כשלושה חודשים נולד בננו הבכור. מאז הלידה בעלי מנסה לצמצם את הקשר שלי ובעיקר של בננו עם הוריי. בתחילה זה היה בטענה ש-40 יום לא מוציאים תינוק מהבית (באותה תקופה הוריי באו לבקר, למרות אי הנוחות כי אנחנו מתגוררים אצל חמי וחמותי). הוא החליט להפסיק לנסוע בשבת (הוא דבר על הרצון לפני, אבל ההחלטה הגיעה עם הולדת הילד בעוד אנו גרים אצל הוריו) וכך בעוד שבעבר נהגנו לבקר את בני משפחותנו לסירוגין בשישי או שבת אחת לשבוע, הרי שכעת אנו סועדים רק אצל הוריו. הוא ניסה לטעון שעכשיו שהילד נולד דברים השתנו, אך נהפוך הוא דווקא עכשיו אני מרגישה יותר צורך בקשר עם ההורים. בהמשך הטענה היתה שהנסיעה להורי רחוקה (המרחק כחצי שעת נסיעה בכבישים בין עירוניים) זאת אחרי שנסענו עם הבן עד לצפון הארץ. ברור לי שהוא לא ממש אוהב את הוריי והאופן שבו הם מתנהלים (על אף שהם לא מתערבים בחיינו או משהו דומה). הצעתי לו שאלך לבד עם הילד בשעות שהוא עובד, אך הוא מסרב. הטענה היא שהוא לא רוצה שאסע לבד עם הילד באוטו, אבל הוא לא מסכים גם שאבי יבוא לקחת אותנו או לחילופין שאנהג כשאבי או אימי מאחור. בקיצור הוא מטיל וטו (במילים שלו) שאלך עם הילד להוריי ו"מסכים" שאלך לבד או שהם יבואו לבקר (אצל הוריו!!!). לפעמים הוא "נחמד" ומצפה להכרת תודה כשאנחנו מבקרים שלושתנו את הוריי. חשוב להוסיף שגם כשאנחנו הולכים להוריי יש לו תנאים: אסור לי להודיע לאף אחד שאני שם (אני בקשר טוב עם דדותי שמבקשת לראות את הילד) ואם דודי נוכח (הוא לא אוהב אותו) הוא מצפה שנקום ונלך. היום כבר עברו שבועיים ולא ראיתי את הוריי. הוא בסירובו ועל אף שהילד הוא גם שלי וגם לי יש זכות החלטה עדיין לא לקחתי אותו איתי להוריי לבד. אני חושבת לעשות זאת, כי המצב הפך בלתי נסבל עבורי הן מבחינת כעסיי כלפי בעלי והניתוק שמתרחש והן מבחינת הגעגוע והבדידות, אבל אם אלך הוא אומר שמבחינתו בכך בחרתי לסיים את הנישואים, כלומר הוא מטיל עליי את האחריות. וכך אני במצב בלתי אפשרי: אני רוצה לראות את הוריי ולא הולכת וכתוצאה מכך אני נעולה בבית ימים ארוכים בודדה ואומללה מצד שני אם אלך הוא מטיל עליי אחריות לפירוק הנישואים, משהו שגם אם מניפולטיבי מעורר אצלי רגשות אשם בעיקר בגלל הילד. כך או כך האפשרויות הן קשות ולא חשוב מה אעשה רע לי. חשוב לציין שניסיתי לדבר איתו לספר לו מה אני מרגישה ולהראות לו שהוא לא יכול למנוע את הקשר עם הוריי, אבל זה לא עוזר ואנחנו הולכים ומתרחקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאבקי שליטה על רקע ניתוק מההורים

מיכל פאטל
    07/09/2009

שלום לך מאי,
    הסיטואציה בה את נמצאת איננה פשוטה, והתיסכול שלך מובן בהחלט.ניכר כי נוכחותה של משפחתך בעייתית עבור בעלך. יחד עם זאת,הצעדים שהוא נוקט אינם מובנים ומקשים על כל הנוגעים בדבר.
    לדעתי, עלייך לברר עמו בצורה גלויה מה הסיבה שבעטייה הוא מצמצם את נוכחותכם (ואת קרבתך בעיקר )עם הורייך ושאר בני מישפחה ומקשה על הקשר שהוא לא רק לגיטימי ,אלא אף נחוץ לך בתקופה שלאחר הלידה כאם צעירה.יתכן כי יש סיבה אמיתית-לה צריך יהיה למצוא פיתרון, ועמה אולי להתעמת כעת.במידה ואין סיבה מהותית,ןהתנהגותו נובעת מגחמה אישית או דפוסים ואמונות שמביא עימו ממשפחת המוצא- יש להיוועץ באיש מיקצוע בתחום הזוגיות ולברר את הסיבות והגורמים ולקבל כלים להתמודדות עם קונפליקטים ואי הסכמות.
    באופן כללי נראה כי תהלכי התקשורת ביניכם צריכים להיות מבוססים על פתיחות, כנות ומודעות אחד לצרכי האחר-לכן יש לשפרם למענכם.
    בהצלחה לך,
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.050-5475155.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאי

אסף
    07/09/2009

תראי. אנחנו עוד לא שמענו את הצד שלו לכן אני אגיב לפי מה שאת מתארת.
    לדעתי את נשואה לחתיכת מפגר אנטיפט ויותר מכל פחדן. אני לא יודע מה ההורים שלך עשו לו אבל ממה שאני קורא הוא נראה לי פרימיטיבי דפוק בראש. מצטער אם אני בוטה אבל זה מה יש.
    מה שאני מציע לך אל תדפקי לו חשבון ואל תשאלי אותו בכלל. קחי את הילד ולכי לבקר את ההורים שלך ושהוא ייחנק. אם הוא יצעק תצעקי עליו חזרה. יש כאלה שהם גיבורים גדולים על אלה שמכבדים אותם ומתחשבים בהם. אל תעשי לו יותר מדי חשבון. הוא פחדן. הוא כנראה מפחד שההורים שלך ודודתך יסיטו אותך נגדו. אז שיפחד. את אל תפחדי. יצעק? תצעקי חזרה. יעליב? תעליבי חזרה. ירים יד( חלילה)? אל תהססי לשניה ותתקשרי ישר למשטרה. יש כאלה שרק כוח מכירים.
    את יודעת? יש כלבים שנובחים הרבה. אלה הם הכלבים הכי פחדנים. את שמה להם צעקה והם מתקפלים ביילות פחד ואימה. בעלך נשמע לי אחד כזה.
    בהצלחה חמודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה - האם יש פה מי שצודק?

אריק
    14/09/2009

בסופו של דבר אחרי לבטים רבים וחששות, הבנתי שאי אפשר להמשיך כך. לא יתכן שימנעו ממני דברים שאני רוצה וזקוקה להם ללא כל סיבה (ןגם אם היתה סיבה מניעה היא לא הפתרון). תחושת אובדן החופש והבחירה היתה קשה מאוד ולא יכולתי לשאת אותה. אז נסעתי להוריי וחזרתי. כשחזרתי חיכה לי אדם כועס שלדבריו לא יכול לסלוח לי, ושלא הבין מה אני עושה בבית אחרי שעשיתי משהו שהוא לא הסכים לו. הסבריי שעשיתי דבר לגיטימי: ביקרתי את הורי וחזרתי לא ממש הועילו ונאלצתי לקחת את דבריי וללכת, אבל אז הוא התחרט ונשארתי בבית. למחרת בבוקר ניסיתי להסביר לו שכך אי אפשר עם המניעה עם ההתחשבנויות ושאם אלו יהיו חיינו איני מוכנה להמשיך כך יותר, הוא היה בשלו ואני נסעתי להוריי. נשארתי שם לילה אחד כשביום השני בעלי ביקש שאשוב ונדבר .עדיין הוא מטיל עליי את האחריות, לדברייו הייתי קיצונית מדי ולא משנה מה לא הייתי צריכה לעזוב (הוא גם בכלל לא חשב שאעזוב וגם אם כן ציפה שאחזור בערב - על אף שדיבר על עזיבה ופרידה). אני חשה שלא היתה לי ברירה ושאי אפשר לנהוג אחרת במקרה בו אין לך חופש בחירה, לאחר שחודשים אנחנו מדברים והמצב נמשך ללא פתרון. אני לא חושבת שתגובתי היתה קיצונית בעיקר נוכח העובדה שהוא כל הזמן דיבר על כך שלא יסלח לי ושאנחנו לא נוכל לפתור את המשבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות
    sharon
    06/09/2009

שמי רון פרוד כבר שנה סיכסוך גירושים שלא נגמר אישתי ואימא שלה עשו לי המון בעיות לאחרונה גילתי שהיא נעלה רומן עם דוד שלה גרוש +3 בן 50 והיא היתה בהריון מימנו ועשתה הפלה והכול בשושו לי ולאישתי יש לי ילד קטן הוא החיים שלי הפרשה הזות נפצה לי את הלב והכי קשה שאני עדין אוהב אותה אני מיתגרש מימנה אני מאוד רוצה מישמורת על הילד שלי אני לא יודע מה לעשות מאוד קשה לקבל מישמורת כולם לטובת האישה ולא משנה עם היא בגדה או זונה או לא יודע מה הגבר לא נחשב אין שוויון בין גבר לאישה במדינה הזות אני צריך שתעזרו לי מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    בגידות

הוספת תגובה

• בגידות

דליה שוורץ
    12/09/2009

רון שלום,
    אם מערכת היחסים שלכם כבר גמורה אני מציעה שתפנה למגשר שהוא גם עורך דין כדי לנסות לסיים את מערכת היחסים הזו בצורה טובה. (אשמח להפנות אתך לאיש מקצוע מצויין בעניין הזה.)
    אם אתם רק מדברים על גירושין אבל עדיין לא התחלתם את התהליך אתם מוזמנים להגיע לייעוץ זוגי כדי לפתור את הבעיות בצורה נעימה.

אשמח לעזור יותר
    דליה שוורץ - 054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי, הכל בסדר??לאן נעלמת לי????
    בשלי
    05/09/2009

הוספת תגובה

• יש לי בעיה עם האי מייל

שירלי
    05/09/2009

את יכולה לרשום לי את האי מייל או שאפתח חדש ואעדכן אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלי.....

בשלי
    05/09/2009
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מבולבל
    אורה
    04/09/2009

אנ י עם בן הזוג שלי מעל שנה,ובחודשיים האחרונים אנחנו גרים אצל ההורים שלו בקומה העליונה.
    מאז שעברנו אני חשופה יותר מלביקורת מצד המשפחה שלו,שלא מאחרת להגיע,ואני חוששת שזה משפיע לרעה על היחסים ביננו,מכיוון שעברנו לעיר חדשה,נאלצתי להתפטר מעבודתי ואני כבר חודש לא עובדת וקשה מאוד למצוא עבודה,זה מדכא.

מה עוד,ששמתי לב שהוא נוגע בי פחות ופחות מיוזמתו,לא לדבר על הסקס...הידים שלו בכל מקום חוץ מאשר עלי.

ניסיתי לדבר איתו,אבל הוא טוען שזו רק עייפות מעבודה ואין לזה קשר לזוגיות שלנו,ושהוא לא רואה איך המשפחה שלו יכולה להכנס ביננו.

אני לא יודעת מה לעשות,אני יודעת שהוא אוהב אותי,אבל אני חוששת

איך אני משכנעת אותו לגשת לטיפול זוגי,אפילו שרק אני רואה צרות באופק ושמבחינתו הכל בסדר?

איך אני מטפלת בבעיה בהנחה שהוא לא ירצה לגשת לייעוץ?...

לקביעת תור
    סגירה
    מצב מבולבל

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    05/09/2009

אורה שלום,
    ייעוץ זוגי לא חייבים לעבור ביחד. יכול להיות שכדאי לך לפנות לייעוץ אישי כדי לקבל את הכלים להוביל את החיים שלך למסלול שאת תבחרי ולא למסלול שמוכתב לך ע"י מישהו אחר.
    אם לא טוב לך בבית של ההורים שלו מדוע את לא יוזמת מעבר לבית אחר? יכול להיות שהחששות הם שלך ולא קשורות להתנהגות שלו ויכול להיות שכן קשורות אבל בכל מקרה אם את מרגישה שאת במצב של בלבול והוא לא מעוניין לגשת לייעוץ זוגי פני לייעוץ אישי ותוכלי להוביל את הזוגיות שלך למקום שגם לך יהיה בה טוב.
    אשמח לעזור יותר,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבתי
    משי
    04/09/2009

שלום, זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום ואני מחפשת מישהו שייעץ לי.אני בת 33 נשואה 10 שנים + 3. לפני כ - 3 חודשים התחלתי מערכת יחסים עם גבר נשוי עם 3 ילדים. היתה לנו תקופה מדהימה ביחד, הוא גבר הכי מדהים שפגשתי מיימי, הוא הוציא אותי מתהומות חיי, הרים אותי מנקודת שפל מאוד נמוכה שההיתי בה (סחרחורת של מסיכות בגידות ושקרים מול בעלי ועבר מלא בסודות). הוא לימד אותי מה זו אהבה, איך אמורים להתייחס לאישה והפתיע אותי כל פעם מחדש.הראה לי שהדרך שבחרתי לנהל את חיי הייתה שגויה לא נכונה ואסורה. היום אחרי שאישתו חשדה בו החלטנו שנינו החלטה להיפרד (יש לציין כי אישתו רק חשדה בו ולא גילתה כלום). אני יודעת שאני לראשונה בחיי הרגשתי אהבה מה היא. לראשונה בחיי התאהבתי ולמדתי לאהוב אותו בחזרה. תמיד ידעתי שמבחינתו זו לא אופציה לפרק את המשפחה שלו. אני יודעת היום שאני שוקלת את האפשרות הזו ולא רק בגללו אלה על מנת להעניק לעצמי רק שקט נפשי, אני לא עושה היום החלטה חד משמעית רק בגלל הילדים שלי. אני יודעת שאני שבורה שאני מרוסקת היום בגגל אהבתי אליו שאני צריכה לוותר עליה, אבל גם יודעת שאני צריכה להרים את עצמי ולמצוא את הדרך הנכונה שלי. ואתם בטח שואלים איפוא בעלי? בעלי לא יודע כלום ולא מרגיש כלום אני יודעת שהוא דואג לי ומעריך אותי אבל אני איתו מההתחלה כי הוא היה נקודת בריחה שלי, ברחתי מהוריי מהבית ומכול מה שעברתי לפני שהכרתי אותו. כך שאני לא יודעת אם הוא היום הוא אוהב אותי או רגיל אלי. וכן אני יודעת שאחרי תקופה מסויימת של חיים משותפים נעלמים הפרפרים ונעלמת ההתרגשת אבל האהבה אמורה להיות שם לא?
    אז ככה שאלותיי אליכם הם: איך מתגברים על הכאב? איך מוצאים את הדרך הנכונה? מהי הדרך הנכונה? איך מחפשים את האהבה מחדש אחרי שהיא התנתקה ממני?

לקביעת תור
    סגירה
    התאהבתי

הוספת תגובה

• אשה מאוהבת

האישה הנבגדת
    04/09/2009

ברוכה הבאה, אין הרבה עיצות לתת לך מלבד שעלייך לבחון היטב את יחסייך, רגשותייך. ברגע שהבנת שהקשר בחוץ נגמר עלייך לנסות ולרפא עצמך, להרים אצמך מתהומות הנשייה שהיית ולצמוח עם זה הלאה. כל כיוון שתבחרי הינו ראוי בהנחה שזה מה שאת רוצה. עלייך לדאוג לשינוי בעצמך. אין מה לדאוג לאהבה, תמיד היא תהיה שם...תלווה אותך ותציף אותך. השתמשי בה לחיזוק הבית, הנשמה...הגורל יכתיב לך את שעלייך לעשות...ומה שיהיה תלוי רק בך...מקווה שעזרתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משי
    04/09/2009

אני יודעת שאהבה תמיד תהיה שם אני תמיד אזכור אותה. עזרתה לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשה מאוהבת

אחד שמבין
    04/09/2009

תזכרי...תמיד תזכרי מה ואיפה, למה ואיך דברים קרו ואז אולי, אולי תצליחי לעשות סדר, לשים דברים במקום. הגבר הנ"ל, אין רבים כמוהו לדעתי ואני גבר בעצמי..לפחות כך אני חושב. תיראי איך את כן יכולה להציל את שניתן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבר שמבין

משי
    04/09/2009

אתה צודק גבר שמבין. אין גברים כמו הגבר הזה. הוא היה וישאר האחד של חיי. אני כואבת אבל יודעת שככה זה היה צריך להיעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשה מאוהבת

גבר שמבין
    04/09/2009

משי יקרה, מקריאה בפעם המי יודע כמה של דברייך עולה תמונה שלכאורה בעיניי נראית ורודה. ז"א, העתיד. קיבלתם החלטה ביחד, בצורה מושכלת, לא הרסתם את המשפחות, את למדת מה זו אהבה, נשמע לי כאילו נדלק לך נר בחדר חשוך..משי יקרה, קחי את המתנה הזו, תאמצי אותה אל לוח ליבך, הזכרון יהווה חלק מחייך, השתמשי במתנה בתבונה. הכוח לשנות נמצא רק אצלנו, איפה שלא טוב, הולכים או מנסים לשפר, בכל מקרה, אנחנו אחראיים לגורלנו. תכאבי, זה בסדר גמור, הזמן ידאג שהכאב יקהה. לדעתי, תעשי RESET על כל מה שהיה ותסתכלי על מה שיהיה, יד עוד גברים טובים בחוץ במידה ותחליטי לסיים את הזוגיות, יש עוד גברים שיודעים כיצד לכבד אשה וכיצד לאהוב אשה. הגבר הזה אינו יחיד סגולה. לקראת שבת, אני נוהג לשלוח ברכות. אני שולח לך ברכת שבת שלום של אהבה, התחדשות והצלחה. ותזכרי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואי לאן נעלמת..?

שני
    04/09/2009

היי רואי אני בדיכי לאחרונה

מנסה לשכנע את עצמי שהתגברתי אבל ...

בשבועות האחרונים אני מתה מגעגועים ולצערי הדמעות שוב זולגות מצד אני מנסה לשכנע את עצמי שטוב שזה נגמר וכו' וכו'....

איך יוצאים מזה? שנה ושלושה חודשים אחרי ואין יום שאני לא חושבת עליו
    מנסה להבין מה עובר עליו אם הוא מתגעג או שאני כבר עבר עבורו

לאחרונה יצא לי לראות אותו ואנחנו מתעלמים אחד מהשני כאילו לא רואים..... אני מתה מזה
    איך יכול להיות שאחרי כל מה שעברנו אני כאילו אוויר

קשה לי מאד ........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני שלום,

גבר שמבין
    06/09/2009

לא רשמת את דעתך בנידון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין את הכאב

רואי
    06/09/2009

שני היקרה לא נעלמתי אלא חשתי שלא היה לי מה לתרום לדיונים שנערכו פה. מבין את כאבך מזדהה איתו, חש אותו בעצמי, לא עובר יום בו אני לא חושב נזכר וכואב את הפרידה. אבל אני נלחם בשד הנורא הזה סוגר אותו עמוק בפנים ולא נותן לעצמי להיכנס לזה, מציף את עצמי בכעס, לטוב ולרע זאת הדרך שלי להתמודד עם הכאב והאכזבה ומצפה ליום בו אוכל לנשום לרווחה ולומר "זהו אני אחרי"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואי

גבר שמבין
    06/09/2009

כיוון שהינך מסתמן ככותב מדופלם, שאלתי אליך כדלקמן: מה דעתך על הנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי?

רואי
    06/09/2009

דעתי על מה? דעתי אינה חשובה. חשוב לנחם, להזדהות לתת ליטוף וירטואלי לכואבים. יותר מידי אנשים מביעים את דעתם כאילו שיש איזושהי חשיבות לעניין. לתפישתי אין לכך מקום בפורום הזה. יש הרבה מקומות שכן אבל אין אפשרות ואין רצון למנוע מאנשים להביע את דעתם. והדבר היחיד המעניין אותי תמיד הוא מה לאלו "הצדיקים בסדום" אשר אינם בוגדים ומתעבים ומזלזלים באלו "שסרחו" לחפש במקום הנורא הזה, אליו הם מתייחסים כאל ביב שופכין אנושי, אשר במקרה נקרא "פורום בגידות". פרט לכך אני מבין לליבם וליבן של הנזרקים/קות נעזבים ונעזבות נבגדים ונבגדות. בגדתי ונבגדתי, סוג של צדק פואטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

שני
    07/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

אסף
    06/09/2009

את באמת אוהבת אותו. נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני, רואי ומשי יקרים

גבר שמבין
    07/09/2009

אני די חדש פה, גבר כבר יחסית מבוגר. אתם התאהבתם במאהב/ת. גם אני. כבוד המשפחה, שלמותה, הרצון להשאיר את המסגרת לאחר כל כך הרבה שנים, כפו עלינו פרידה. הבנו, שנינו, כי זה המצב ואם רוצים להציל משהו זה הזמן. אני, כמוכם, די שבור מהנושא, לא מבין מה מתרחש סביבי אבל צלול לגבי המטרה. המשפחה באה קודם. אני לא מכיר כמובן את הסיפור האישי של כל אחד ואחת מכם, אבל מה עושים לא יודע. מה יש לכם לתרום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

רואי
    07/09/2009

מה היית רוצה לשמוע? את החלטתך כבר הוצאת אל הפועל ונפרדת מאהבתך. התשובות לשאלות נמצאות אצלך. אתה החלטת לסיים את מערכת היחסים שלך וסיבותיך ככל הנראה ברורות לך. אבל האם ברור לך למה נכנסת למערכת הזאת? והאם הבעיה במערכת יחסים שלך עם בת זוגך אשר הביאה אותך להחלטה או למצב בו אתה יכולת לתת את ליבך לאחרת נעלמה או נפתרה.
    בעיניים שלי שלמות המשפחה ואו כל המינוחים הדומים והנלווים, אינם יכולים לפתור את הבעיה של חוסר סיפוק ואושר במערכת יחסים זוגית ובמידה ועל זה לא תיתן את הדעת ותמצא את הפיתרון, תמצא את עצמך שוב באותם מקומות. חבל עליך ועל האנשים הקרובים לך. פיתרון הבעיות בינך ובין אם ילדיך,יהיה אשר יהיה, יביאו לך בסופו של תהליך סיפוק רב יותר, לחיות במערכת יחסים שיקרית, יקצר לך את החיים. אנחנו חיים אותם פעם אחת ונראה לי שכדאי לחיות אותם טוב ככל האפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואי

גבר שמבין
    07/09/2009

ראשית, תודה על התייחסותך. מה הביא אותי למערכת יחסים הזו, לא ברור כרגע. התרגשות ממשהו חדש ושונה, לא ברור. מה כן ברור? ברור שחייבים לשקם את המשפחתיות והזוגיות כולל להחיות את מה שנשכח, או קיבל אבק. לחיות במערכת יחסים כפולה לא אפשרי, זה גומר לי על הכוחות שממילא בגילי כבר לא מי יודע מה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך

רואי
    07/09/2009

מה שנותר הוא לאחל לך הרבה הצלחה וכמו שכתוב בשיר של שלום חנוך...

שתהיה תמיד שמח
    שלעולם תפסיק לשיר
    שתמיד תמשיך לגדול
    ושתמיד תישאר צעיר
    שתמיד תלך קדימה
    ושלא תאבד תקווה
    שתדע שלום וטוב
    ושתמצא את האהבה

שיהיה לך טוב
    שתספיק לאהוב
    עוד בגילגול הזה
    כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

שני
    07/09/2009

אני שבורת לב היום . קשה לי לדבר במונחים של אהבה. השכל אומר שטוב שזה נגמר , הוא לא מתאים לי הוא יבגוד גם בך וכו' וכו' אבל לצערי הלב לא מפסיק להתגעגע אליו נוסיף את העובדה שמידי פעם אני רואה אותו וזה מאד מאד קשה. קשה לי הניתוק הזה קשה לי שאנחנו פתאם שני זרים למרות שזו הדרך היחידה להתאושש מהפרידה שיחות בטח לא יעזרו.... משתדלת לעבוד על עצמי אבל יש את הנפילות כל פעם וזה מאד מתסכל. אין בי חרטה על הבחירה במצב כיום לא היינו מסתדרים ..... ואז פתאם יש דיכי בגלל הבעל ושוב הכל מציף אותי מחדש אולי טעיתי , הוא היה מבין אותי, הוא לא היה מתנהג כך.

המצב מאד קשה עבורי. אני יודעת, שבטח לך, מאד קשה להבין אותי בגלל הנסיבות שלך
    אבל בכנות אני חושבת שאני "סובלת" לא פחות ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתפלאי אבל

אסף
    07/09/2009

אני מאד מבין אותך. וכן אפשר לדבר במונחים של אהבה. זה שאת יודעת שלא הייתם מסתדרים בתור זוג זה לא אומר שאין לך רגשות אליו. זה טבעי. הוא הגיע פתאום משום מקום לתוך חייך ומילא לך את אותם המאגרים הרגשיים שהתרוקנו במשך השנים כתוצאה של שחיקה בשיגרת הנישואין. איתו חווית רגעים שלא תחווי עם בעלך( ולא בגלל שבעלך רע. הוא פשוט הפסיק לעשות לך את זה כמו שכל הבעלים בשלב כזה או אחר מפסיקים לרגש את האישה ולא משנה מי הם. טבע יקירתי.טבע). והוא תמיד יישאר לך בזיכרון כמציל. כאביר החלומות. גם אם בהמשך זה קצת דעך. הגעגועים לאותם רגעי אושר מציפים אותך בריקנות מסויימת כאילו זה לא זה בלעדיו.
    מה להגיד לך שני יקירתי. יש כאן בעיה לא קלה. אם לא היית פוגשת אותו לעיתים קרובות והוא היה נעלם מחייך אז יכולת במשך הזמן לארגן את חייך מחדש והיית מוצאת את הכוחות לעבור הלאה וגם היית מוצאת את הטוב בבעלך( שאני די בטוח, גם אם תכחישי, שאת לא רואה את זה כרגע בגלל הרגשות שיש לך למאהב) ובחיי משפחה והוא היה נשאר כזיכרון מתוק ותו לא. אבל לצערי את רואה אותו כל יום(או משהו כזה). קשה מאד להתנתק מאדם יקר בצורה כזו. זה לא ייתן לך מנוח ואני מאמין שביום מן הימים תיפלי שוב בזרועותיו. לא כדי לבנות זוגיות אלא כדי להרגיש שוב נשית ונחשקת. רצויה ומרגשת.
    כמו שאני רואה את זה את חייבת להחליט( אני יודע. החלטת כבר. אבל...).אם את רוצה להתנתק ממנו ולחזור לחיים תקינים את חייבת להתרחק ממנו. וזה אומר אפילו לעבור לעבודה אחרת אם יש צורך. אחרת זה פשוט לא ילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

שני
    07/09/2009

ק יקירי אני חייבת לציין שהפעם הפתעת אותי ..... תודה על התגובה הרגועה :-)

ועכשיו ברצינות, לצערי הרב הילדים לומדים באותו בית ספר כך שזה לא ריאלי להעביר אותם- הם בטח לא אשמים.......

אכן קשה, אך אני חייבת להתגבר עליו במסגרת האילוצים שיש.........

הוא בניגוד אלי עושה רושם שהמשיך הלאה אומר חצי שלום וממשיך הלאה כאילו אני עוד מכרה מבית הספר.

לחזור אליו לא נראה לי שזה יקרה.

בבעלי יש המון המון דברים טובים אבל כרגע אני חיה מתה לא מצליחה להרגיש אותם (מאד משתדלת לא תמיד מצליחה). אני לא רוצה לפגוע בו וגם לא בי לכן אני לא פוסלת לקבל עזרה מבחוץ חשבתי אולי לפנות לפסיכולוג אבלאז אני אומרת לעצמי שהוא יגיד כל מה שאני יודעת שצריך לעשות .....
    כמו ששמת לב אני קצת מתוסבכת עם עצמי בקטע הזה כרגע רואה כמו רואי בכתיבה כאן סוג של נחמה(פסיכולוגים בחינם...).

מה קורה איתך? עדין נתק בבית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

אסף
    08/09/2009

אני לא בטוח שפסיכולוג לא יכול לעזור. יש לו את הכלים שלנו אין. לא מזיק לנסות אם יש לך את הכסף. זה סיפור לא זול אבל אם את רוצה לחזור ולחיות את חייבת לעשות משהו עם זה.
    לא יודע למה אבל חשבתי שאתם נפגשים בעבודה. את צודקת. זה לא יהיה טוב לילדים להרחיק אותם לבית ספר אחר.
    אצלי הכל אותו דבר. אמנם השגרה די חזרה לחיים שלנו אבל יש נתק רגשי. בעיקר מצדי. לא שאני רוצה בזה אבל אני פשוט לא מצליח להוציא את הענין הזה מהראש. כל פעם שהיא מתקרבת אליי אני מתכנס בתוכי. קופא. לא יכול לגעת בה באותו רגש שנגעתי בה פעם. כשהיא נוגעת בי זה מעביר בי תחושה של בחילה ואני עושה מאמצים לא להראות את זה. הכל מכני כל כך.הכל כל כך כואב. רק לפעמים כשאני מסתגר עם מישהי בחדר אני מצליח לשכוח לכמה שעות את הכאב.
    מה להגיד לך שני. זה לא קל.אבל אין ברירה. אני חייב להמשיך.האושר האמיתי נמצא בבית.הילדים. אני יודע שלא אוכל לחיות יום אחד בלעדיהם.
    יום מקסים לך יקירתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוהבת במישהו אחר

דליה שוורץ
    05/09/2009

משי שלום,
    אני מבינה מדברייך שלא מספיק טוב לך בנישואים שלך ואת מבררת כיום עם עצמך מדוע התחתנת עם הגבר הזה. מצאת לך פתרון למצב בכך שנכנסת לתוך מערכת יחסים עם גבר נשוי וכך את עונה על כל העולמות, מצד אחד את מקבלת את האהבה שאת רוצה ומצד שני לא מפרקת את המשפחה שלך. את צריכה לשאול את עצמך האם את רוצה את הזוגיות עם בעלך או לא בלי שום קשר לגבר נשוי אחר. במקום לקבל החלטה ולעשות מה שטוב לך את מחפשת לקבל כח ממישהו אחר וכשזה לא נמצא שם עבורך את נעשית אובדת עיצות. נצלי את ההזדמנות של הפרידה הזו וקבלי עם עצמך החלטה, האם את מעוניינת להשאר עם בעלך או לא. אם התשובה היא לא אז עשי זאת וכך תעשי טוב יותר לכולם. אם התשובה היא כן אז תני לו הזדמנות. דברי איתו על הדברים שחסרים לך ועל הריגושים שהיית רוצה שיהיו בחיי הנישואים שלכם. תגשו לאימון זוגי או תפני לאימון אישי כדי שיכולו לעזור לכם למקד את הדרך בחזרה לזוגיות שיש בה אהבה וכבוד הדדי ובעיקר רצון להיות ביחד.

אשמח לסייע יותר,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות מטופשת וחסרת תכלית

האישה הנבגדת
    08/09/2009

משי או שני אך שתקראי לעצמך
    בניגוד אליך אנחנו המשכנו ואפילו לא הפסקנו כי האהבה שלנו היא אהבה אלוהית ברמות על, יש לנו זוגיות מדהימה שאין אצל רבים כמוה ולכן אנחנו גם נתגבר על הריגוש המטופש שקרה בינכם שזו דרך הגב גם דעתו של אישי. אומנם כתבת שהאישה רק חשדה ולא יודעת אכן מה היה, אז יש לי חדשות עבורך אני יודעת הכל מהכל. אישי ישב וסיפר לי בפרוטרוט וגם ראיתי במו עיני את מה שנכתב בינכם אחד לאחד. שלא יהיו לך אשליות זוגיות ארוכת שנים שהיא תוצר של אהבה ולא התאהבות אפלטונית מטופשת או אך שתקראי לזה כמו שאת מרגישה קשה לפרק, זוגיות וחברות והלך חיים מאד מורכב שעברנו יחד גם קשה לפרק. את חמודה שלי יצאת מתוך הבועה הזאת ואין לך דרך כניסה יותר. אנא התרחקי מהתא הזה ותטפלי בבית שלך, ילדייך ובעליך, העבר, ההווה והעתיד שלך ותעזבי אותנו בבקשה בשקט. אני לא מאיימת אבל תסיקי מסקנות מהשיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי....

משני
    08/09/2009

סדר בדברים יש משי ויש שני
    אני שני ובטח אנחנו לא מכירות...
    (ואם כן שיהיה בהצלחה מחר בלשכת גיוס עם הבן :-)))

בלי קשר אני מאד גאה בך שבחרת לשקם את הנישואים שלך למרות המעידה של בעלך
    אני חושבת כמוך שהתא המשפחתי עומד מעל לכל
    שיהיה בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין

רואי
    08/09/2009

לא ברור אם את טיפשה או עיוורת. אהבה אלוהית?? אני מקווה שלא שניהם כי אז זה באמת כואב. וואו מעניין איפה היה אלוהים כשאישך היקר תינה אהבה אלוהית עם המאהבת שלו, (משי או שני מה זה חשוב השמות כי בטח היו עוד כמה אלוהיות אחרות) אולי אלוהים ישן שנ"צ או יצא לדיי יוז.
    בבקשה אל תגמרי פה חשבונות, את זה תעשי בבית עם הבנ"ז (בן זוג או מה שתרצי) האלוהי שלך או בטלפון עם המתחרה שלך, תביני פשוט קצת נמאס לו מימך אז הוא גיוון ובדרך שבר למישהי את הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משי
    08/09/2009

לאשה הנבגדת שלום, לא ברור לי למה את סבורה שאנו מכירות, לפי מה שאת כותבת אני מבינה שאת פגועה ומקווה שתוכלי באמת להמשיך בחייך. מאחלת לך הצלחה. לכול שאר הכותבים, תודה על התגובות, שני אני מבינה אותך נראה לי שאת ואני נמצאות באותו המצב, כואבות ויודעת שמה שעשינו היה מעשה נכון, גם לי יש ימים קשים, בעבר לא ידעתי מה נכון ומה לא נכון ואילו היום אני נמצאת במצב של פרשת דרכים אם לפרק את הזוגיות או להמשיך איתה הלאה, אני יודעת שהדבר הכי חשוב שצריך לעשות זה לשמור על המשפחה ועל הילדים, והדברים האלו מתנגשים התנגשות חזיתית בין הרצונות שלי כך שזה כואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קנאי או עיוור?
    דור
    03/09/2009

בעיה שמטרידה אותי ב5 שנות הנישואין:
    היא אנרגטית ומגיבה מהר למגע גופני, מהירת מחשבה וביצוע לעומתי שאני עמוק ואיטי יותר
    קשה לגרור אותה למיטה התנוחות מקובעות והיא "גומרת" יפה
    אין בכלל אפשרות לדבר אתה על מין. רצונות ומה חסר, היא טוענת שהיא לא חושבת על זה אף פעם אלא כששוכבים ??
    בחברה היא תמיד תופסת אובייקט גבר ובוהה בו ובמפשעתו ארוכות ולפעמים בטעות שמה יד על עצמה, אם אעיר לה זה בודאות ייגמר בהכחשה מוחלטת עם סיכוי טוב לריב
    יוצאת הרבה מהמשרד לצורך עבודה.
    היא מוחקת הודעות כרונית.
    היא מטפחת את חוג חברותיה באופן שלא אוכל להתקרב
    אולי אני סתם קנאי אבל,
    ברור לי שסך האנרגיה המינית שלה גדול ממה שאני רואה, ואני חושש שדימוי "האישה החסודה" גורם או יגרום לה למלא את עצמה במישהו אחר במקום להתפתח איתי.
    ברור שאין לי נחת עם השאלות האלה.
    אז נשמע שבוגדת?
    איך משפרים תקשורת ? (וזה מעבר לייעוץ זוגי שלא פתח כלום)

לקביעת תור
    סגירה
    אני קנאי או עיוור?

הוספת תגובה

• קנאי או עוור

דליה שוורץ
    05/09/2009

דור שלום,
    אתה שואל איך מפתחים תקשורת אבלל במקום לנהל שיחה איתה אתה פונה לפורום. כך בוודאי לא תתפתח התקשורת בינכם. אם אתה חושב שהיא בוגדת או חושב שיש קצר בהעברת הצרכים הפיזיים והרגשיים כדאי שתשב איתה לשיחה. תגיד לה שאתה רוצה לדבר איתה על נושא שקשה לך איתו ושהשיחה לא קלה לך אבל אתה רוצה לדבר על מה שמפריע. אם לא תעשה זאת שום ייעוץ לא יעזור. ייעוץ מיועד לאנשים שרוצים לשפר את הזוגיות ורוצים לעשות מה שהם לא רגילים לעשות, אם לא תעז לדבר איתה המצב לא יוכל להשתפר.

054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים
    אבי
    02/09/2009

שלום
    לפני חודש נולד לנו ילד ומאז אני ואישתי רק רבים כל הזמן בגלל דברים שקשורים לילד
    אני ממש אובד עיצות ולא יודע מה לעשות .מצד אחד רוצה שדברים הסתדרו ומצד שני אישתי מאוד עקשנית וזה נראה שכאילו עכשיו אחרי שנולד הילד אני כבר פחות מעניין אותה
    חשבתי על גרושים אבל לא סגור על זה,
    אשמח לעזרה בעניין
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    גירושים

הוספת תגובה

• גירושים

מיכל פאטל
    02/09/2009

שלום אבי,
    לפי פנייתך נראה כי אתם הורים טריים, וככאלה יש לכם ודאי הרבה התלבטויות ואי -ודאות.הורות טובה , מבוססת על זוגיות בוגרת ובשלה.יתכן כי התפקיד החדש שלכם כהורים מציף בעיות, אי- הסכמות ותיסכולים שלא פתרתם עוד טרם נולד הילד.אני מבינה שיש לך תחושה כאיו אתה לא מעניין את אשתך יותר, אך זו תחושה שקיימת בקרב גברים רבים ביחס לנשותיהם לאחר הולדת הילד הראשון (בעיקר)- ואין זה בהכרח נכון.יתכן כי הדבר נובע מכך שאשתך עייפה, מותשת מהטיפול האנטנסיבי בו, וזקוקה אולי למנוחה .לא צריך להבהל ולחשוב על גירושין כבר עם המשבר ההורי הראשון,יש לדעתי לנסות לדבר וללבן ביניכם את אי ההבנות, ובמידה ואינכם מסוגלים להתמודד לבד
    -וזה יתכן כי הרי אף ילד לא בא לעולם עם דף הפעלה-חשוב שתיגשו לקבל הדרכה הורית וייעוץ.
    בהצלחה לכם!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב הבגידה
    לב פצוע
    02/09/2009

אני נשואה 11 שנים מתוכם 5 בשקר מוחלט, גיליתי שבעלי חי גם עם מישהי אחרת , מכיר את הוריה,חבריה ואף חתום איתה על החוזה בדירה, מזה זמן מה היו לי חשדות אולם הוא הצליח ל"סובב אותי".ואני רק הייתי צריכה הוכחה לתחושות שלי וזה אכן לא אחר לבוא, בעלי נתן למאהבת להשתמש בפלאפון השני שלו ואני לתומי צלצלתי וענתה לי לא אחרת מאשר המאהבת , דיברנו כחצי שעה בכנות, מסתבר שהוא אמר לה שהוא גרוש ורוצה להתחתן איתה,נשבעה לי שלא ידעה שהוא נשוי ואמרה שתפרד ממנו,בינתיים אני זרקתי אותו מהבית והיא אכן קיימה את הבטחתה וגם זרקה אותי, אני ברוב טיפשותי באותו רגע סיפרתי לבני בן ה-11 שלאבא יש חברה ואנו נפרדים,הוא הגיב קשה מאוד, מה לעשות עכשיו איך לתקן את הטעות? ואיך להתגבר על הכאב הצורב הזה שלא מרפה ביום ובלילה? איך להמשיך את חיי? איך?אני מרגישה שאני שוקעת ולא מצליחה לאסוף את השברים, כל הזמן משחזרת שקרים שלו ושקרים ושוב שקרים מה לעשות? רוצה לצאת מהמעגל הזה הצילו,,,

לקביעת תור
    סגירה
    כאב הבגידה

הוספת תגובה

• לא ברור איפה הטעות?

איל
    02/09/2009

הילד מקבל את זה קשה, אבל זה יעבור לו, בכל מקרה הוא לא ינהל לך את החיים, נגמרו הסיפורים האלה שנשארים בנישואים דפוקים בגלל הילדים.
    בעלך לא רק בוגדני, הוא גם טיפש, מי שנותן את הפלאפון שלו למאהבת לשימוש, הוא כל כך אהבל, שזו לבד סיבה להעיף אותו לכל הרוחות, שלא לדבר על רומן של חמש שנים.
    אל תכנסי ללחץ, ייתכן שהיית צריכה לבשר אחרת, אבל גם את בן אדם בשר ודם, ולא תמיד אפשר לפעול מהראש, בקיצור, אל תהססי ואל תחזרי בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב פצוע

מיכל פאטל
    02/09/2009

שלום לך,

אכן, קשה מאד לגלות שקר עצום שכזה, ואני לגמרי מבינה את כאב הלב שאת חווה.עם זאת,אני שואלת אותך:האם 5 שנים לא ראית /חשת בכלום או שמא העדפת שלא לראות לראות? השאלה חשובה-כיוון שלעיתים אנו עוצמים עיניים ומעדיפים שלא להתעמת ולא לריב, אבל פתאום מתפוצץ לנו בפנים, ואנו משלמים מחיר כבד מאד.....
    המערכת הזו של הזוגיות הגיע לסיומה, אך כדאי ללמוד מהטעויות שנעשו כדי שלא תחזורנה במערכת היחסים הבאה.ואם מעדיפים שלא להפיק לקחים-הטעויות חוזרות גם במערכת הבאה.
    באשר לך כעת-עלייך להמשיך בחייך,לתת לילד שלך תחושה שגם אם אתם נפרדים, אתם לעולם נישארים ההורים שלו,יתכן שתצטרכו לקבל הדרכה הורית כיצד לגרום למינימום נזק לילדים וכיצד לעבור תקופה משברית ולא פשוטה זו בשלום.
    בהצלחה רבה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדי היקרים
    מיואשת
    01/09/2009

שלום רב,
    לפני כשנתיים התחלתי הליך גרושין לא פשוט.... יש לי שלושי ילדים שתי בנות בוגרות (24 ו-23) וילד בן 12 וחצי. בהסכם הגירושין סוכם שהמשמורת על הילד תהיה עלי. מכיוון שאני החלטתי לעזוב את הבית כי בעלי לא רצה לצאת ממנו וסוכם בהסכם שאני יוצא מהבית, הודעתי לילדי... עד שזה קרה לקח שלושה חודשים ובינתיים לא דיברנו על הנושא. הבת הגדולה החליטה לא לדבר איתי.... הבעל דאג להסיט את הילדים נגדי כי הוא מבחינתו לא רוצה להתגרש ולא רוצה לתת לי גט.... וכל הזמן דאג להצהיר שאני אצא מהבית בלי כלום ובלי הילדים. ביום שעזבתי את הבית, עברתי לדירה שכורה ללא כלום. הייתי צריכה לקחת הלוואה ע"מ לקנות ריהוט חלקי. לא לחצתי על הילד שיעבור איתי מיד כי העדפתי קודם לסדר לו חדר שיהיה ראוי עבורו וקיויתי שאחר כך הוא יעבור איתי. כל המהלך היה בתקופת החופש הגדול. אני בינתיים הכנתי לו את החדר, דאגתי לרשום אותו לחטיבה, דאגתי לתלבושת בית ספר וגם ספרים, כאשר בכל התקופה מיום שעברתי לדירה, הוא היה אצלי אולי 4 פעמים ללא לינה. עד היום הוא לא מוכן לבוא לגור איתי בטענה שהוא רוצה לגור בבית שלו. כמובן שהבית צריך להימכר. אבל אני לא רוצה ללחוץ עליו יותר מידי למרות שהוא הבטיח לי ששלושה ימים הוא יגור אצלי ושלושה ימים עם אבא שלו.... ספרי הלימוד שקניתי לו נמצאים אצלי, אמרתי לו שאם הוא רוצה אותם הוא צריך לבוא לישון אצלי. האם אני נוהגת נכון? מה עלי לעשות? אני מרגישה פגועה ממנו שמצד אחד דאגתי לו להכל והוא בוחר לגור עם אבא שלו. אשמח לקבל תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    ילדי היקרים

הוספת תגובה

• ילדי היקרים

תמי אורן
    01/09/2009

שלום לך,
    מדברייך לא ברור האם ההסכם הוא בתוקף בי"מ כי לא ברור האם יצאת מהבית כחלק מההסכם ואם כן מדוע יצאת ללא כל. בכל אופן בעניינים האלו חשוב להוועץ בעו"ד. בעניין הילדים , פעמים רבות ילדים מזדהים עם הקורבן ונראה שבעלך תופס עצמו כקורבן כי את כנראה יזמת את הגירושים . וכך הוא מציג את עצמו בפני הילדים והילדים מתוך כך כועסים עלייך. בעניין הילדים הבוגרים מאחר ואנו תופסים אותם ככאלו אנו נוטים לערב אותם באופן שאינו נכון להם. הם בשלב של תכנון החיים שלהם ומתקשים להתעסק בשלב זה בחיי הוריהם. לכן חשוב לערב אותם באופן פחות ככל שניתן. ולהמשיך לחזר אחריהן כדי לחדש את הקשר. בעניין הבן ניתן להבין את קונפליקט הנאמנות בו הוא מצוי ומנגד סירובו לעשות שינוי במקום המגורים לכן עם ההבנה הזאת אני מקווה שתצליחי להכיל את הפגיעה ולהמשיך לחזר אחריו בכל דרך אפשרית ולאט לאט לפתוח בפניו את הבית החדש. זה יקח זמן וחשוב לתת לו את הזמן. צריך לעשות זאת ברגישות כדי למנוע ניכור הורי.
    מאחלת לך הצלחה והרבה כוח
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חינוך ילדים
    עמית
    31/08/2009

מה ניתן לעשות במקרה של בני זוג פרודים, ולאישה יש משמורת זמנית על הילד, והאישה רושמת את הילד לגן על דעת עצמה ללא הודעה או התייעצות עם האיש?
    למי יש זכות החלטה על רישום ילד לגן, במקרה של הורים פרודים, כאשר לאשה יש משמרות זמנית על הילד?
    האם לאישה מנדט להחליט לרשום את הילד לגן על דעת עצמה?
    היכן ניתן למצוא נהלים ותקנות לגבי רישום לגני ילדים במקרה של הורים פרודים או גרושים?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    חינוך ילדים

הוספת תגובה

• חינוך ילדים

תמי אורן
    01/09/2009

עמית שלום,
    מאחר והעלת כאן שאלה משפטית ממליצה לך לפנות לעו"ד שלך או לחילופין אם אין לך עו"ד לפנות לנעמ"ת או ויצ"ו לקבל ייעוץ משפטי בנושא.מאחר ויש כאן גם שאלה של דקויות האם חינוך חילוני דתי האם חל שינוי בחינוך הילדים , חינוך פרטי או ציבורי בעניין העלויות שעליהם מחוייב גם האב. לכן רכזי השאלות וכאמור תפני לעו"ד שייעץ לך בנידון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בגלל ההורים
    אבי
    30/08/2009

שלום
    יש לי בעיה עם ההורים של אישתי אני מרגיש שהם צבועים
    אוהבים להתערב בכל דבר ודבר וזה משפיע על היחסים עם אישתי
    אני מרגיש עצבני בגלל העניין ולא יודע מה לעשות
    אשמח לעזרה בנושא
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בגלל ההורים

הוספת תגובה

• בעיות זוגיות בגלל ההורים

דליה שוורץ
    30/08/2009

אבי שלום,
    הדבר הראשון הבסיסי ביותר שעליך לעשות הוא לדבר על הנושא עם אשתך ולהסביר לה כמה זה לא נעים לך. תסביר לה מה התחושות שלך בנושא ותסביר איך את היית רוצה שהיא תנהג במקרים שההורים שלה מתערבים.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אבי
    30/08/2009

תודה על התשובה הזריזה אבל כבר דיברתי איתה והיא אומרת שלא אתייחס אל אני בן אדם שכל דבר לוקח ללב וברצינות וזה מתסכל ופוגע בזוגיות שלנו
    מה עוד אפשר לעשות בנדון במידה ושיחה לא עוזרת?
    תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו אהבה או אובססיה?
    לורן
    29/08/2009

יצאנו 5 שנים נפרדנו בגלל הרבה מאוד סיבות חלקמהם המון שקרים ובגידות עברו 2 ואנחנו עדיין אוהבים ויוצרים קשר לחזור אנחנו לא יכולים בחיים.הוא יוצא אם בחורות כרגיל אני מנסה ולא הולך לי הראש שלי חושב עליו בתקווה שאולי נחזור.?ראיתי אותו אתמול אם מישהי וזה הרס אותי מה לעשות?!?!?!? עברו כבר שנתיים וזה עדיין רק הוא בראש אני יועדת שהוא אוהב אותי אבל לא יכול להיות איתי בחיים .מה לעשות אני רוצה כבר להשתחררר

לקביעת תור
    סגירה
    האם זו אהבה או אובססיה?

הוספת תגובה

• האם זו אהבה?

דליה שוורץ
    30/08/2009

היי לורן.
    האם את באמת רוצה לחזור למישהו שהיו לך איתו חוויות של בגידות ושקרים?
    אני חושבת שאת פשוט לא מוכנה לוותר עליו למרות שברור לך שלא תוכלו לחזור להיות ביחד.
    יכול להיות שאת צריכה להתאמץ יותר ולמצוא לך את הגבר שמתאים לך וכך תוכלי לוותר עליו.
    נסי להבין מה בדיוק את צריכה לעשות כדי שתוכלי לקדם את הדייטים שלך ולהתחיל מערכת יחסים חדשה. פנייה לאימון אישי תוכל בהחלט לעזור לך להתמקד.

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברים תענו לי,מדוע אינכם מתגרשים?
    שירי
    29/08/2009

אני חייבת את דעתכם בנושא. גם נשים!!
    היה לי קשר עם גבר נשוי. אהבה מאוד גדולה. אני התגרשתי.הוא לא.
    האמת שבלב האמנתי לפני שהתגרשתי שהוא לא מוותר עלי , אבל הוא לא היה מוכן לעזוב את אישתו גם במחיר שאני והוא נפרד ואני מציינת שוב היה לנו קשר מעולה 4 שנים חברות טיולים היינו ישנים יחד אצלי בדירה (אחרי שהתגרשתי). היום הקשר ביננו הולך ומתרופף בגלל שאני מנסה לחיות חיים אמיתיים אני כבר לא מתלהבת ממנו כמו פעם .לעומת זאת הוא מאוד סובל קשה לו מאוד (שמעתי מחברים משותפים שהוא בקושי ישן בלילות) בגלל הפחד שלו מלהתגרש הוא נראה לי פחות באישיותו נאמר כמו אחד שחי חיי שקר שלא מסוגל לעמוד מול האמת של עצמו בקיצור מסתכל כל יום במראה ומשקר לעצמו.
    קראתי הרבה מאמרים בנושא והבנתי שגברים בדרכ לא עוזבים מיוזמתם. שהם יכולים לחיות ככה שנים. איך אפשר לחוות את כאב הפרידה ממאהבת לטובת אישה שלא אוהבים? בבקשה דעתכם בנושא

הוספת תגובה

• ומנ

שירי
    29/08/2009

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברים

דליה שוורץ
    30/08/2009

אתל שלום,
    יש גברים שמתגרשים ויש גברים שמפחדים, יש גברים שלא מסוגלים להחליט ויש גברים שאוהבים את שתי הנשים שאיתן. השאלה היא מדוע את בוחרת להיות עם מישהו שלא מוכן להתגרש בשבילך.
    במקום להשקיע את המאמץ בלאבחן את הגברים, במקום להשקיע את האנרגיות שלך בגבר נשוי שלא עושה סימני פרדה השקיעי מאמצים בחיפוש בן זוג פנוי שירצה אותך ויהיה מוכן לחיות איתך ורק איתך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות.

איל
    30/08/2009

גם את לא התגרשת.
    פשוט בעלך, גילה את הרומן והחליט להתגרש ממך.
    אם הוא לא היה מגלה, גם את לא היית מתגרשת. אף פעם.
    בקיצור זה נורא פשוט, מבוגרים כמו ילדים, רוצים את כל הצעצועים לעצמם, ולא לוותר על כלום..
    מי שיכול לשמור על הנישואים ולבגוד, עושה זאת.
    אם הבגידה לא מתגלית היא יכולה להמשך חיים שלמים, ללא גירושים, אם היא מתגלית שתי אופציות.
    מי שבן או בת הזוג סולחים לו/לה ,חוזר עם הזנב בין הרגליים,
    מי שבן/בת הזוג בועט בישבנו/ה , מתגרש.
    מעט מאוד מהבוגדים, באמת מתייצבים מול בני הזוג החוקיים לפני הגילוי, מבקשים להתגרש,
    ואז מתאחדים ופוצחים בפרק ב', שגם הוא אגב, לא נגמר תמיד באידיליה.
    הרוב בוגדים שנים, עד שמתגלים, לרוב האשה הנבגדת מוכנה לתהליך שיקום, ואילן הגבר הנבגד זורק את האשה מכל המדרגות.
    למה? כי בעיני רוב הגברים הרומן, הוא בעיקר סקס חופשי ופראי ,לכן הם שמחים על מה שקיבלו, וחוזרים אל הקן החם והנעים, ואילו הנשים המטומטמות, שבטוחות שהאהבה תמיד תנצח, נשארות עם הז.... ביד, קרחות מכאן ומכאן, ולא מבינות למה הגברים לא מתגרשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל אתה מדבר לא יפה

אסתי
    30/09/2009

אין מה לעשות הגבר לרוב בוגד בלי הרבה רגשות והאישה רודפת אחרי הצומי והרגשות שלה למה לדבר לא יפה ?
    מה זה נשארת עם ה..ז ביד בעיניי זה מגעיל אתה בן אדם חכם ויש לך את זה אבל תדבר קצת יותר יפה ,גם כשזה מעצבן אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא פתחת את העיניים ?

מיקי
    30/08/2009

הוא לא עזב את אשתו כרציתם לממש את הרומן שלכם,והוא לא עזב את אשתו כשידע שאת פנויה ובעלך ברח ממך.
    וגם כעת את מאפשרת לו להמשיך ולרקוד בשתי החתונות וגם עלייך.
    חסרות סיבות למה לא לפרק את הקן המשפחתי ?
    אולי הוא לא אוהב אותך בכלל ?אולי את רק צעצוע מין בשבילו ? אולי לא שווה לו כלכלית לעזוב את אשתו וילדיו ?וכל עוד את מאפשרת לו להנות מכל העולמות,איזו סיבה יש לו לעזוב את ביתו החמים והנעים ?
    גם המאהב של אשתי לא עמד בהבטחות הכוזבות שלו אליה,וגם כאשר נפנפתי אותה מעל פניי כשגיליתי את מה שגיליתי,והדרך הייתה פתוחה בפניו,הוא העדיף להישאר עם אשתו,שהסכימה לקבלו חזרה.
    אותה לפחות הפסיקו לנצל,אותך עדיין ממשיכים.....
    כנראה שיש מחיר שעליכן הבוגדות לשלם.
    וזה מחיר אפסי לעומת מה שהצד השני שלכן משלם,פיזית,רגשית,נפשית,ומורלית.
    לסיכום-אני לא מרחם עליכן ועל המצב בו אתן נמצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

מיקי
    30/08/2009

הוא לא עזב את אשתו כרציתם לממש את הרומן שלכם,והוא לא עזב את אשתו כשידע שאת פנויה ובעלך ברח ממך.
    אולי הוא לא אוהב אותך בכלל ?אולי את רק צעצוע מין בשבילו ? אולי לא שווה לו כלכלית לעזוב את אשתו וילדיו ?וכל עוד את מאפשרת לו להנות מכל העולמות,איזו סיבה יש לו לעזוב את ביתו החמים והנעים ?
    גם המאהב של אשתי לא עמד בהבטחות הכוזבות שלו אליה,וגם כאשר נפנפתי אותה מעל פניי כשגיליתי את מה שגיליתי,והדרך הייתה פתוחה בפניו,הוא העדיף להישאר עם אשתו,שהסכימה לקבלו חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

מיקי
    30/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לגדל את הילדים?
    אובדת עצות
    27/08/2009

אני ממש אבל ממש אובדת עצות, אני גרושה עם שלושה ילדים, עד לגירושין לאקס לא היה כל מעורבות או עניין בגידול הילדים כעת יש לנו משמורת משותפת, והוא נכנס לעניינים השאלה היא מה ניתן לעשות וכיצד אפשר לחנך את הילדים כאשר צד אחד מנסה למחוק את הצד השני. דהיינו אם צד אחד מבקש מהילדים לא להתלבש בצורה מסויימת והצד השני אומר "אצלי בבית ניתן לעשות אחרת". האם המסרים הכפולים הנ"ל לא גורמים לבילבול בילדים? האם לא כדאי לנהוג בצורה אחידה בשני הבתים? ומה עושים כאשר אין שיתוף פעולה מהצד השני?

לגמרי מיואשת ואשמח לרעיונות...

לקביעת תור
    סגירה
    כיצד לגדל את הילדים?

הוספת תגובה

• כיצד לגדל הילדים?

תמי אורן
    27/08/2009

שלום לך,
    ראשית מפתיע אותי שאיפשרו לכם במצבכם לקיים הורות משותפת. אחד התנאים המשמעותיים הוא לקיים תקשורת ודיאלוג ולדברייך לא כך הוא ביניכם אלא נהפוך הוא . במצב זה לא נותר אלא ללמד את הילדים שיש חוקים, דפוסים שמתקיימים אצלך ואולי אצל האבא לא וההפך. אין ספק שהיה נכון יותר אם היתה דרך אחידה אבל אם לא כך צריך להבהיר זאת לילדים כמו שיש שני בתים וכל בית נראה אחרת כך גם התכנים בבית. ואכן תצטרכי להשקיע יותר מאמץ לשמור על הסמכות ההורית שלך ומעמדך כאם כשיש מנגד אב מבטל.בנוסף ממליצה לך מאוד לפנות לפקידת הסעד שטיפלה בעניינכם ולהביא לידיעתה את המצב כדי שתמליץ באמצעות או שלא באמצעות בי"המ על מתאם הורי שיעזור לכם לנהל דיאלוג ולבנות הורות משותפת ולהוציא את הילדים מעין הסערה.
    מאחלת לך הצלחה והרבה כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק.
    גילי
    27/08/2009

הראיה שלך השתנתה.פעם אמרת שדעותי מיושנות.היום אתה יודע שאין טובות יותר מהדעות הקונסרבטיביות שלנו

לקביעת תור
    סגירה
    לק.

הוספת תגובה

• מי את?

אסף
    27/08/2009

רחלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק.

גילי
    27/08/2009

אני בעצמי כבר לא זוכרת אבל יתכן כי זה שפ שהשתמשתי בו לפעמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר

אסף
    27/08/2009

הראיה שלי לא השתנתה. אני פשוט לא זוכר אותך. תנסי להזכיר לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה