פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמורת זמנית
    שאלה
    08/10/2009

האם במצב של פרידה מומלץ לאם בכל מקרה לבקש משמורת זמנית עד אישור הסכם על ידי בית משפט?
    מדוע עורך דין מייעץ על צעד כזה?
    מה היתרונות?
    האם יש גם חסרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמורת זמנית

הוספת תגובה

• משמורת זמנית

תמי אורן
    08/10/2009

שלום לך,
    אני ממליצה לך לפנות לעו"ד או לפורום העוסק בדיני משפחה ע"מ לקבל תשובה לשאלותייך. הן מתחום המשפט ולא היחסים .
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמורת זמנית

חגית
    10/10/2009

לדעתי לא בכל מקרה צריך לבקש משמורת זמנית. זה תלוי מאוד מה מערכת היחסים עם הבעל או הפרוד וכיצד אתם עורכים את ההסכם. יש אכן יתרונות וחסרונות לכל פעולה שכזו . ילדים וגירושין זה נושא מורכב וצריך לבדוק בדיוק מה המצב אצלכם. תוכלי לשלוח אלי מייל ואוכל לפרט
    חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

מיכל פאטל
    10/10/2009

היי רינת,
    אני מבינה שמאוד קשה לך לקבל החלטה ולהפסיק את המערכת הזוגית אותה את מנהלת כבר שנתיים עם הגבר הנשוי.אני מתרשמת שאת בחורה אינטיליגנטית ושבסך הכל את מבינה מה את צריכה לעשות, ואפילו הגדלת לעשות והלכת להתייעץ עם אנשי מקצוע כגון:פסיכולוגית ויועץ נישואין אשר גרמו לך להבין כי: עלייך לסיים את הקשר עם הגבר הנשוי, ובכל זאת את עדיין שם.
    חבל לדעתי שבמקום לחפש עוד מאמר ליקרוא ,אינך ממשיכה בטיפול פרטני אשר יאפשר לך לבדוק לעומק עם עצמך ,מדוע כל כך קשה לך להיפרד מהבחור? מדוע את ממשיכה לשלם מחירים ובכל זאת נשארת במערכת היחסים הזו? מה זה משרת אצלך? על איזה צורך מערכת זו עונה ועל איזה לא? מה ניתן לעשות כדי שתוכלי להיות יותר שלמה ומאושרת במערכת זוגית ההולמת אותך?וכו' וכו'
    את בחורה צעירה , כל העתיד לפנייך-מדוע את בוחרת (ואת בפירוש בוחרת!)להחזיק במערכת שאינה מתגמלת,פעמים רבות מתסכלת ואף אינה מוסרית ולחפש לכך 'חיזוקים' בכוח.
    תני לבחור להתמודד בחיי הנישואין שלו עם קשייו ועם בת זוגו ואם בתו,ואת-מצאי את אושרך עם בן זוג פנוי ותבני את מערכת היחסים שלכם על בסיס בריא ומהנה הרבה יותר.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להפסיק רומן
    נעמה
    07/10/2009

אני נשואה 10 שנים עם 2 ילדים, כשהיו מדברים איתי על בגידה ואומרים שכל אחד בשלב כלשהו בוגד, הייתי שוללת בתוקף. ואז... גבר נשוי שהכרתי תקופה ממושכת התחיל לחזר אחרי והבהרתי לו שדברים לא יכולים להתפתח מעבר לקשר אפלטוני. כעבור מס' שבועות היה לי משבר רציני עם בעלי, בתקופת המשבר לא היה בינינו מגע פיזי והיינו מאוד מרוחקים מכל הבחינות. הרגשתי בודדה והיה לי נעים להיות מחוזרת ונפגשתי עם אותו גבר מספר פעמים, אליו התחלתי לפתח רגשות חזקים, ושכבתי איתו פעם אחת.
    כיום אני ובעלי עברנו את המשבר ויחסינו חזרו לתיקנם אך אני עדיין בקשר עם אותו גבר ואינני מצליחה להתנתק ממנו, אני מתגעגעת אליו ויש לי צורך לפגוש אותו. אני לא מצליחה להתגבר על הגעגוע, אני חושבת עליו הרבה במשך היום, גם כשאני עם בעלי.
    לציין שאני אוהבת את בעלי מאוד ואינני מתכוונת להיפרד ממנו.
    איך מתמודדים??????

לקביעת תור
    סגירה
    קושי להפסיק רומן

הוספת תגובה

• אלמוני

אלמוני
    07/10/2009

אם אין בכוונתך שום רצון להיפרד מבעלך תחתכי כמה שיותר מהר את הרומן. הנזק יכול להיות מאד מאד קשה ולא שווה את זה... ממילא הוא יזרוק אותך כאשתו תדע...לנשים יש נטייה להאמין לכל חרטה רומנטית שיוצאת מפיו של גבר. תיזהרי את כרגע מתלהבת מההתאהבות , מהפרפרים . חבל על הילדים שבתמונה....... בסוף תשארי קרחת משני הכיוונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להפסיק רומן

תמי אורן
    08/10/2009

נעמה שלום,
    בחיי נישואים הקושי הגדול הוא לשרוד תקופות בהן היחסים עולים על שרטון וחשים רגשות שליליים קשים אבל כאמור זה חלק ממערכת יחסים. מאחר ומערכת יחסים עם בעלך טובה ואינך רוצה להפרד ממנו אין מקום לצלע שלישית.כדי להצליח לעשות זאת להערכתי חשוב שתפני לטיפול לבחון את הקושי שלך להכיל קשיים, בדידות , עוגמת נפש וכו' שהם חלק בלתי נפרד מיחסים ושהובילו אותך לרומן.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הביצה והתרנגול.

איל
    12/10/2009

לי דווקא נראה, שהמשבר והריחוק הפיזי והרגשי בינך לבעלך חל בעקבות כניסת המאהב לחייך, ולא להיפך, כלומר לא המשבר סלל את הדרך לרומן, אלא הרומן סלל את הדרך למשבר.
    מה לעשות? יש בדיוק שתי אפשרויות.
    או שאת תפסיקי את הרומן, או שהוא יתגלה במוקדם או במאוחר.
    תחשבי על כל ההשלכות, וקבלי החלטה, האם את דוחקת את הנישואים אל הקצה, או מנסה לחזור למסלול , יש גם אופציה לפירוד ואיחוד עם המאהב כמובן, בתנאי שהוא פנוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום בגידה וחזרה לבן הזוג
    ליאורה
    05/10/2009

יש לי חברה שבגדה בבעלה במשך שנה (רומן בעבודה), ועכשיו החליטה לסיים את הרומן.

היא אומרת שיש לה אהבה גדולה לגבר שאיתו היא בוגדת, אבל אינה מסוגלת להגיע להחלטה לעזוב את הבית, ומתישהו צריכה להמשיך את החיים ונמאס לה לחיות בשני העולמות.

חשוב לציין שבעלה לא יודע ולא גילה על הרומן, ולה אין כוונה לקחת אותו לטיפול זוגי כזה או אחר.

אני אמרתי לה שלדעתי כדאי שתפנה לטיפול זוגי, ושללא טיפול חזרה לשגרה תהיה קשה מאד.

השאלה היא מה הסיכוי לחזור "לחיים נורמליים" / שגרה לאחר בגידה בת שנה ללא טיפול ובדיקה רצינית של היחסים עם בן הזוג בבית ?

לקביעת תור
    סגירה
    סיום בגידה וחזרה לבן הזוג

הוספת תגובה

• משני

משני
    05/10/2009

זה תלוי בהמון גורמים...... אם הפרידה מיוזמתה, אם זה נגמר בפיצוץ, מה היא חשה כלפי המאהב וכלפי בעלה. אני מתארת לעצמי שגם לפני שהמאהב נכנס לתמונה היא חיה בעולם אחר העולם שכאילו הכל בו טוב אבל מבפנים הכל רקוב. נשארים ביחד לעתים כי התא המשפחתי חשוב, שיקוליים כספיים, נוחות וכו'.... הזמן יעשה את שלו - אין בררה .יתכן שהיא תחזור לנהל חיים שלכאורה הם בסדר או שתחזור למאהב עוד כמה זמן או שתמצא לעצמה מישהו אחר...... בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה.

אגב, גם אני כמו "חברתך" החלטתי לנתק קשר עם המאהב ולחזור הביתה. אני חיה , נושמת ומתפקדת והכל לכאורה תקין אבל בפנים אני מתה..... גם היום בלי המאהב אני כאילו חיה בשני עולמות. העולם של הבית שעל פניו הכל מעולה ועולם הגעגועים והפנטזיות אל מה שהיה והכאב הזה שמלווה אותי יום יום בגלל הפרידה...............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני וליאורה

אסף
    05/10/2009

מי שחווה אהבה אסורה אחרי שנים של תסכול ושחיקה לעולם לא יוכל לחזור לשגרת חיים נורמלית. הכאב תמיד יהיה שם ופשוט לומדים לחיות איתו. זה כמו נכות מסוימת שברור שהיא לא תתרפא. לוקח קצת זמן אבל בסוף לומדים לתפקד למרות הכות.
    מה שבטוח שה"חברה" שלך לא תוכל יותר לראות בבעלה מושא לתשוקה ואהבה. הוא כבר איבד את מעמדו כמאהב שלה. אין שום סיכוי שהיא תראה בו גבר ותחשוק בו כמאהב. הוא לכל היותר ידיד טוב וטיפש שמביא את משכורתו הביתה בסוף החודש ועוזר לטפל בילדים ובשאר מטלות הבית.
    אני יודע שזה קצת תאור קיצוני אבל תסתכלי על זה לעומק ותראי שבסופו של דבר אני צודק.
    תגידי לחברה שלך שחבל לה על הכסף. שום טיפול זוגי לא יוכל להדליק את האש שכבתה. אם האש היתה בשלב הדעיכה מילא אבל אם היא כבתה חבל על הזמן. שתלמד לחיות עם מה שיש. אני בטוח שבשלב כזה או אחר היא תבגוד שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

לק משני
    06/10/2009

ק יקירי, אני שמחה ששוב אנחנו בדיאלוג.....:-))

להזכירך גם אתה בחרת להיות ה"טיפש"..... לחיות בבית עם ילדיך ולהיות שותף מלא בחינוכם ובגידולם לא נחשב בעיני כטיפשות...... אבל כבר הגענו למסקנה שהתפיסות שלנו קצת שונות......

בכל מקרה מה שלומך? איך עברו החגים ביחד? חל שיפור כלשהו במצבכם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שונונה

אסף
    06/10/2009

מה קורה כפרה? גם אני שמח לשמוע אותך וכו'. הרבה זמן לא דיברנו. הגיע הזמן להתווכח קצת. אהה? מה את אומרת? (-:
    תראי. אני בבית מתוך בחירה. אבל תשאלי כל אדם ,גבר או אישה, שגילה/תה שבן/בת הזוג בגדו בו/בה איך ההרגשה ותראי שכולם יענו לך שהם מרגישים טיפשים. לדעתי לחזור אחרי בגידה לחיקו של אדם שלא אוהבים זה ניצול ציני של בן הזוג. הרי לא חוזרים לשם מתוך בחירה אלא מתוך אינטרס. תודי שאין מה לחזור לאדם שלא אוהבים ושלא נמשכים אליו אלא בגלל אינטרס כזה או אחר. מה שמוציא את בן/בת הזוג הנבגד סופר טיפש.
    ואני לא מתכוון אלייך אלא כללית. המילים שלי לא הכי יפות אבל תודי שמאחוריהן יש לא מעט אמת.
    אצלי הכל כרגיל. די סטנדרטי כזה. האמת מאד נהניתי בחג. הודעתי לכל החברים שלנו שאני מארגן טיול קמפינג לכינרת ותוך יום הצטרפו אלינו עוד 6 זוגות עם הגמלים והטף וככה נסענו חבורה של 34 איש לטיול אוהלים במקום נחמד בכינרת והיה מאד כיף. היית צריכה לראות את הילדים. איך שהם נהנו.
    אבל זהו חזרנו הביתה לעבודה ושאר המטלות. חוצמזה אין הרבה חדש. הכאב שם ואני חיי איתו. מידי פעם לוקח " אקמול" וממשיך.
    איך אצלך? איך היה בחז. ספרי קצת איך את מרגישה.

לילה טוב נשמה.
    נשיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

שני
    07/10/2009

היי יקירי

אצלי הכל אותו הדבר ממשיכים לחיות אין בררה אחרת. בחג טיילנו ברחבי הארץ והיה מאד כיף. עדין מבלים בעלי בחופש .....

בנוגע לזוגיות, אני מסכימה איתך (לא תמיד עם צורת ההתנסחות אבל עם הרעיון המרכזי...). בגדול כולנו חזרנו/נישארנו מתוך אינטרס כזה או אחר. ניפגש בעוד 20 שנה ונראה מה יהיה....

בבית אצלי לכאורה הכל בסדר אני מאד משתדלת וגם הוא אבל.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזרים?

רואי
    08/10/2009

חוזרים לתת עצות? אתם מכה כל אחד בנפרד אבוי למקבלי עצות....
    שני מה שלומך כבר קראתי, ק המסיונר ממשיך את מסע הצלב או הג'יהד שלו בבוגדות והבוגדים, אבל יופי שאתה פה אולי תלמד משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוףףףף. אולי תסתום כבר.

אסף
    08/10/2009

אף אחד לא דיבר אליך. מה אתה נדחף לכל חור. חלאס. אין לך איזו משפחה להרוס? לך כבר. יאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שמתי לב אליך עכשיו

רואי
    09/10/2009

סליחה שהפרעתי לך בשיחה עם החבר'ה, אין לך איזה אישה לנקום בה או איזה מישהי להשכיב.
    אתה פתטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאלה יאלה. לך הביתה. אוייי שכחתי...

אסף
    09/10/2009

אין לך בית לחזור אליו.... לא אישתך ובטח ובטח ובטח לא למאהבת שלך.שתיהן התגברו על עלוב נפש כמוך וחיות חיים נעימים ומלאים ב ל ע ד י ך..חחח.. איפה אתה גר בכלל? במלון? או שכבר הספקת לשכור איזה חור של עכבר ? אני בטוח שבמקרר(אם יש לך כבר) יש חצי קופסה של שעועית משימורים ,גבינת קוטג' עם עובש ואיזה משולש של פיצה מלפני שבוע. הממממ יאמי!!!!!!!! אולי תמצא איזו מישהי ותזמין אותה לארוחת ערב חגיגית אצלך? עם מה שיש לך להציע אני בטוח שהיא תתאהב בך. במיוחד כשתגיש לה את הפיצה. חבל על הזמן אחרי הפיצה היא בטוח תשכב איתך... אתה רק צריך לודא שהיא מספיק מטומטמת בשביל להסכים להזמנה שלך ועוד יותר מטומטמת כדי להישאר דקה אחת אחר כך.
    ואם לא תמצא אחת כזו אז מה שיישאר לך זה לשכב במיטה בלילה, לבד, ולדמיין את המאהבת שלך עושה סקס פרוע עם בעלה ולא סופרת אותך ומילימטר .
    מקווה ששיפרתי לך את מצב הרוח. כי היום זה ערב חג ואתה בטח הולך להעביר אותו לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן אדם

רואי
    11/10/2009

אתה חולה בראש, קראת שוב את מה שכתבת? אותי אתה לא מכיר ותראה כמה כעס הוצאת עלי, אני לא רוצה לחשוב מה אתה עלול לעשות למי שאתה כן מכיר. אתה נשמע לי סוציופט ואם הייתי אשתך הייתי מפחד לישון אתך.
    בן אדם נשמע לי שאיבדת את הדרך, ולא נראה לי שהפורום הזה מתאים לך, אולי תחפש פורום יותר מקצועי שיוכלו להפנות אותך הלאה לטיפול בכעסים או משהו, אתה מגיב לא רציונלי. אני לא מתכוון לפנות אליך שוב בפורום הזה ואני מבקש שלא תפנה אלי, אתה פשוט מופרע. שלום ולא להתראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמוד.אתה התחלת

אסף
    11/10/2009

תקרא שוב את מה שכתבת בהודעה הראשונה שלך עליי ועל שני. אני לא צריך להכיר אותך כדי לדעת במי מדובר. תלמד איך לפנות לאנשים. שום גם לך ובודאי שלא להתראות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אסף
    11/10/2009

אם אתה לא יכול להתמודד עם עקיצות אל תעקוץ אחרים. אל תתעסק עם מישהו שאתה לא יכול לעמוד מולו.אתה קצת קטן עליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ק
    11/10/2009

עכשיו שקיצצנו למישהו את הזנב יש לי כמה דברים לכתוב לך. אני מרגיש איזהשהו שינוי אבל אני לא יכול לכתוב עכשיו אכתוב לך מחר.
    לילה טוב וזה וזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק ולרואי

שני
    14/10/2009

מה קורה לשניכם... תתביישו לכם.
    אי אפשר נהל שיחה הולמת בלי כל העקיצות והירידות הנ"ל?????

ק יקירי חרגת קצת מגבולות הטעם הטוב ...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי את צודקת אבל

ק
    16/10/2009

הוא התחיל. מה? מישהו פנה אליו בכלל? מישהו דיבר איתו? מישהו אמר לו משהו? הבן אדם נעלם לתקופה וכשהוא חוזר איך הוא מתחיל את השיחה? שמת לב? אז שיהיה בריא ושילמד שכשמתחילים עם עקיצות אז צריכים להיות מוכנים להיעקץ חזרה. ונכון. את מכירה אותי. אני לא ממש בוחל במילים. עקץ .קיבל עקיצה כואבת ,וכל כך נכונה עובדתית ,חזרה וברח. הוא עוד אומר לי שלא אפנה אליו. מי בכלל פנה אליו? יש לו פה גדול אז כנראה שהייתי צריך לסתום לו אותו. גם ככה אני חושב שהוא סתם זבל אז מה זה משנה. ןעוד בהודעה הראשונה שלו ניסיתי להיות תומך. אבל אחרי כמה שרשורים הבנתי במי מדובר. הוא קורא לנו נותני עיצות. מי נתן עצה בכלל? לא אני . לא את. בסך הכל הבענו דעה. וזה לא היה קשר אליו בכלל. הוא נכנס לפורום וזה השלום שלו? אם כן אז באמת שלום שלום ולא להתראות

שבת שלום לך יקירתי.
    אני יודע שאמרתי לך שאצלי( אישית) השתנה משהו לטובה. רציתי לשתף אותך .אולי זה גם יועיל לך.
    מה שבטוח אנחנו חייבים לעשות משהו עם החיים שלנו אבל אני לא מוצא זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

משני לק'
    18/10/2009

בלי גנון נתקדם הלאה........

חוץ מזה מה שלומך? שמחתי לקרוא שמשהו התקדם... מחכה לשמוע בתקווה שגם אני אוכל להיעזר בכך (למרות שהנסיבות שלנו "קצת" שונות...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום בגידה וחזרה לבן הזוג

תמי אורן
    08/10/2009

ליאורה שלום,
    אני חושבת שהמלצתך לחברתך מאוד נכונה אבל צריך להיות מוכן לתהליך של טיפול זוגי וכנראה חברתך עדיין לא פנוייה לכך או חוששת שמא יתגלה הסוד. קשה להגיד מה הסיכויים של הזוגיות אחרי בגידה אם לא מטפלים בכך. לכל אחד שלדים בארון וכ"א פותח בהתאם ליכולתו או לחילופין כ"א בונה את יחסיו עם הבן זוג באופן שנכון לו ולנו מהצד הדברים תמוהים. חברתך תחזור הביתה ותבחן את היחסים בדרכה ובוודאי תדע להשתמש בעצתך בזמנה ועלייך יהיה לכבד את החלטתה גם אם הנך חושבת אחרת.
    בהצלחה לכולכן
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרי הסיבות שגרמו לבגידה הראשונה

איל
    11/10/2009

לא נעלמו, ולכן הסיכוי לבגידה חוזרת היא גבוהה, במיוחד כשהראשונה לא התגלתה.
    רצוי מאוד להגיע לטיפול זוגי, בלי קשר לבגידה , להגיע לטיפול כדי לבדוק איך ניתן להחיות את הנישואים ולשדרג אותם, אם בכלל.
    כי הבגידה השנייה, עלולה להתגלות, ואולי השלישית, ואפילו אם זה עם אותו גבר, בגידות מתגלות , ולכן או לתקן את מה שיש, או להפרד.
    קל מאוד להתמכר לריגושים של הבגידה, ויש לי תחושה שחברתך, בקלות רבה תחזור לדרכה הרעה, והעניין יכול להגיע לפיצוץ, כמובן אם היא תטאטא מתחת לשטיח את מה שקרה.
    אם היא ובעלה יתמודדו באומץ ובנחישות, יש מצב שיקום ותיקון, התעלמות פירושה בגידה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוונות נסתרות?
    בעל
    05/10/2009

גבר שגר לא הרחק מביתי, ברחוב- תוך כדי הליכתו מביט בי כ-10 שניות וממשיך לדרכו, לעיתים קורא לי ברחוב מבלי שראיתיו "יפיופה, מה נשמע"? וזה דפוס שחוזר על עצמו. האם נוהג כך רק סתם בשביל לעשות לי טוב? האם להראות שהוא נחמס? האם בעקיפין מנסה לחזר?? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    כוונות נסתרות?

הוספת תגובה

• כוונות נסתרות

מיכל פאטל
    05/10/2009

לשואלת שלום,
    אין לדעת בודאות מה כוונתו של אותו גבר, אך ניראה כי כל האפשרויות שהעלית סבירות.
    על מנת לדעת בוודאות -תיצטרכי לברר זאת אישית עימו.
    יום טוב וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה

אסף
    05/10/2009

נראה לי שהוא פשוט בודק אותך ואת הגבול איתך. אני מאמין ששניכם נשואים וזה קצת מקשה עליו לגשת אלייך ישירות והוא מנסה לראות עד איפה הוא יכול להתקדם. הכל תלוי עכשיו בתגובה שלך אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים תעזרו לי
    ילדה...
    05/10/2009

אני יתחיל בכך, שאני וחבר שלי סביבות השנתיים וחצי יחד,
    יש בינינו יחסית הרבה ריבים, אבל אנחנו ממש אוהבים..אני מסוגלת להתאבד עם אני יעבד אותו..
    והנה הגיע התקופה שהוא הלך לצבא, אני סהכ בת 16..וכשניהינו חברים בגדתי בו.
    וכאשר הוא הלך לצבא, בגדתי בו שוב.(הבגידה היתה ליפני שבועים ככה)
    הכרתי בחור והחלפנו פלאפונים, יצאנו החוצה וזה, ודיברנו רגיל.
    כל הרעיון שרק יצאנו איתו זוהי כבר הבגידה, לאחרמכן אותו בחור התחיל לנשק אותי אך לא נתתי לו,
    ניסיתי כיביכול "להלחם" בו, אבל תאכלס אפשר להגיד נהנתי מהניסיונות הכושלים שלו.
    אם לא היתי רוצה ליבגוד בחבר שלי היתי הולכת ולא נישארת.
    על הבגידה הראשונה סיפרתי לו, והבטחתי שלא אבגוד והכל, והנה שוב, אלוהים אני לא יכולה לישון בלילות ורגשות האשמה הורגות אותי. איני יודעת מה לעשות. ואני יודעת שאם אספר לו אני לא יהיה איתו יותר בעולם. הוא בחור עדין ורגיש. ואני ככ מפחדת לעבד אותו בבקשה תעזרו לי
    אני אציין שאני החברה הראשונה שלו...והכל הראשון שלו.
    והוא הראשון שלי...
    אני לא רוצה לאבד אותו אלוהים

לקביעת תור
    סגירה
    אלוהים תעזרו לי

הוספת תגובה

• אלוהים תעזרו לי

מיכל פאטל
    05/10/2009

שלום לך ילדה,
    האינטואיציה הפנימית שלך,התחושה של אשמה ושמשהו כאן טעון בדיקה -נכונות.יש פער מאד גדול בין מה שאת מתארת שאת מרגישה כלפי החבר שלך, לבין מה שקורה לך בפועל.כשאת מוצאת עצמך מחליפה מספרי פלאפון ויוצאת עם בחור אחר וכו' וכו'- מתעוררות שאלות שאת צריכה לשאול עצמך בכנות:
    האם אני באמת אוהבת את החבר שלי עדיין? עד כמה הוא ומערכת היחסים איתו חשובה לי? האם אני כבר אולי לא אוהבת אך מאד מעריכה ומחבבת והייתי רוצה להיות ידידה שלו אך לא חברה?וכו'.
    את צריכה להבהיר לעצמך:אם את מעוניינת בו כחבר-את צריכה להפסיק את הפלירטוטים ולהתמקד במערכת הזוגית שלכם.אם את מחבבת אותו אך לא מעוניינת במערכת זוגית מחייבת- עדיף שתיפרדי ממנו בצורה מכובדת ותימנעי מעצמך רגשות אשם והתנהגויות הרסניות למערכת זוגית אחראית ובוגרת.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים תעזרו לי

ילדה...
    05/10/2009

אני אוהבת אותו בכל ליבי, אבל איני יודעת מודע אני עושה את השטויות האלה.
    והשאלה היא אם לספר או לא לספר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלא תעזי

אסף
    05/10/2009

את רוצה להעביר אליו את הכאב העיקר שהמצפון שלך יהיה נקי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגידי לי ילדה

אסף
    05/10/2009

אם את כל כך לא רוצה לאבד אותו למה בגדת בו פעמיים? למה בכלל החלפת פלאפונים עם הבחור?
    יקירתי אין לך מושג כמה שאת צודקת שעצם היציאה שלך עם הבחור זאת בגידה מכוערת בחבר שלך.
    אז תחליטי .או שאת בחורה נורמלית שאוהבת את החבר שלה( מה שנראה לי בספק). או שאת בחורה נורמלית שלא אוהבת את החבר שלה. או שאת פשוט בוגדנית מטבעך( מה שנראה לי מאד סביר). אם את בוגדנית אז תשמעי לי ותיפרדי מהחבר שלך ותתחילי להתפרע כאילו אין מחר אבל לא על חשבונו.
    ותעשי לי טובה אל תמכרי לי סיפורים על מעידה. איבדת את הזכות להשתמש במילה הזו בבגידה השניה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש לבגידה לאחר מעידה בעבר..
    סו
    04/10/2009

שלום
    יש לי חבר 5 שנים ,אנחנו אוהבים אחד את השני והמערכת יחסים בסדר ללא כל ריבים יוצאי דופן.
    לפני כ3 שנים גיליתי בפלאפון שלו הודעות ששלח למישהי באותו ערב שהוא רוצה לבוא אליה בלילה ולהיות איתה.. אך היא סירבה בגלל שיש לה חבר וזה לא יצא לפועל בסופו של דבר.
    אז בפועל לא התרחשה בגידה אבל מבחינתו הייתה אמורה להיות.
    התעמתתי איתו ורבנו ולאחר שהצטער מאוד החלטתי לתת הזדמנות נוספת.
    הבעיה היא שבכל ה5 שנים שאני איתו, גם לפני וגם אחרי גילוי ההודעות, הוא לוקח את הפלאפון לכל מקום ולא מוכן שאני יגע בו. כל פעם שאני לוקחת את הפלאפון להסתכל הוא אומר שזה מעצבן אותו ואני חודרת לו לפרטיות ורוצה לדעת כל דבר וזה מציק לו. אז חשבתי שאולי אני באמת מעיקה והחלטתי לא להסתכל בפלאפון יותר. חשוב לציין שחוץ מהדבר הזה הכל בסדר ואין לי שום חשדות לבגידה מצידו. אני כמעט כל הזמן יודעת איפה הוא ואין לו שום אירועים מיוחדים שיכולים לעורר חשד.
    חשבתי להיפרד בגלל שאני כל כך חסרת ביטחון לגביו בגלל עניין הפלאפון שהוא לוקח לכל מקום...
    אבל אני מפחדת שאני עושה טעות כי בכל זאת אנחנו אוהבים אחד את השני ואם הוא בכלל לא בוגד זאת תהיה טעות גדולה וחבל מאוד
    מה דעתכם??

הוספת תגובה

• בגידה מהעבר

דליה שוורץ
    04/10/2009

שלום לך,
    את מתארת מקרה שאירע לפני 3 שנים ובכל זאת רודף אותך ולא מניח לך לנהל מערכת יחסים שלווה.
    את אומרת שהחלטת לתת לו הזדמנות נוספת אך האם כך הדבר? יש הבדל רב בין לתת הזדמנות לבין להחליט לא להפרד. את בחרת לא להפרד ממנו אך כנראה שאת לא באמת נותנת לו את הההזדמנות. כדי לנהל מערכת יחסים שבה תוכלי באמת לבטוח בו עלייך להאמין בו שהוא לא ימעד
    שוב. אם את לא נותנת בו את האמון הזה אז למה בעצם את נשארת איתו.
    אני ממליצה לך בחום לפנות לאימון אישי כדי שתוכלי להפרד מחוסר האמון ולעלות על דרך חדשה שבה תוכלי לנהל מערכת יחסים ללא חשש שרודף אותך שנים....

אשמח לסייע יותר,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמעי לי

אסף
    05/10/2009

יש לי פלאפון כבר 15 שנים ואני הולך איתו אפילו לשרותים. אני נשבע לך שזו האמת. זה הפך להיות עוד איבר מגופי. אם את לא חושדת בו בגלל סיבה אחרת אז תירגעי עם הענין הזה. אין מאחורי זה כלום.
    לא מזמן נפגשתי עם החברים ממילאוים ותאמיני או לא דיברנו על הנושא הזה בדיוק. מסתבר שאני והחבר שלך לא היחידים. כל החבר'ה אמרו שהם עושים אותו דבר עם הנייד שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיי הרגעת אותי

סו
    07/10/2009

ממש עזרת לי עם זה.. תמיד רציתי לדעת אם יש מאחורי זה משהו או שזה סתם הרגל נוראי שלכם..
    ממש תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה כפרה. (-:

אסף
    07/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע מקצועי בהליכי גירושין
    yonit
    03/10/2009

האם מישהו יכל לתת לי מידע והכוונה לפורום בו אוכל לקבל מידע מקצועי בהליכי גירושין.
    המדובר הוא בזוג עם ילדים מתבגרים, לא קטנים, לאורך השנים היתה מערכת של ניצול מצד הגבר, האישה היא המפרנסת היחידה וכעת הגבר טוען לחלוקת רכוש.
    אשמח לקבל גם תגובות למייל.

הוספת תגובה

• הליך גרושין

דליה שוורץ
    03/10/2009

yonit שלום,
    אני מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי אצל עו"ד שמתמחה בתחום
    ואולי כזה שעוסק גם בגישור.
    אם תרצי אוכל להפנות אותך לאיש מקצוע.
    פני אלי דרך המייל באתר ואוכל להפנותך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתגברת
    אלמונית
    26/09/2009

אני גרושה+2.אחרי קשר בין 6 שנים עם בן זוגי הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה.האמת שנפרדתי ממנו לפני שנתיים כשגיליתי שקרים רבים שקשורים לנשים,לא תפסתי אותו בוגד על חם.מאז הוא ניסה לחזור בטענה שהוא אוהב ורוצה לתקן.היו פעמים שקיבלתי אותו מתוך חולשה(לא הפסקתי לאהוב אותו לרגע).אבל תמיד אמרתי שאני לא רוצה לחזור לקשר אמיתי.מה שכואב,כשהוא נעלם ידעתי שזה בגלל אישה אחרת,הרי כל הזמן הזה הוא לא הרפה ממני לא משנה כמה ביקשתי.ברגע שהכיר מישהי אחרת שעשתה לו את זה הוא נעלם ולא היה מוכן להודות בפניי שהמשיך הלאה.ביקשתי ממנו לדעת את האמת,לא רציתי לחיות באי ודאות.באיזשהו שלב הוא הודה ולא היה מוכן לפרט ולסיים את זה יפה.כבר 3 חודשים הוא לא יוצר קשר כאילו שאני וילדיי לא היינו קיימים לעולם עבורו.אני מבינה את הצורך שלו להמשיך הלאה.רק מה העניין להשאיר אותי באי ודאות הזו,הרי היינו כמו בעל ואישה?לא מצליחה להבין.זה משגע אותי.בשנתיים שהיינו פרודים,לא יכולתי לפתח קשר אחר,לא הייתי פנויה רגשית משום שהוא שיגע אותי כל כך.כיום אין לי זוגיות וקשה לי מאד עם הפגיעה הזו.הייתי טובה אליו מאד כל השנים.הוא יודע זאת.מדוע הוא מתנהג באכזריות ובחוסר רגישות?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מתגברת

הוספת תגובה

• את תתגברי

דליה שוורץ
    27/09/2009

אלמונית יקרה,
    הגבר בחר להעלם ולהתנתק. ואת עצרת את חייך ונמצאת "בhold". האם כך את רוצה להתנהל עד שהוא יחליט אם הוא חוזר או לא? נכון ההתנהגות שלו לא רגישה ואולי גם אכזרית אך עלייך לאסוף את עצמך ולהמשיך את חייך. הבחירה לתת למישהו אחר לקבוע איך את תמשיכי בחייך לא תגרום לך לתחושה טובה. להתקע עם השאלה מדוע הוא מתנהג באכזריות היא לא רלוונטית - כך הוא בחר להתנהג ולכן את צריכה לשאול את עצמך האם זה האיש שאת רוצה? איש שכך מתנהג למי שהייתה בת זוגו כ"כ הרבה זמן?
    בשלב ראשון הפסיקי לקרוא לעצמך לא מתגברת ותתיחסי אל עצמך כאחת שיכולה להתגבר על כל דבר אם רק תחליטי.
    קחי אחריות על חייך ותביני שאת היא זו שצריכה לנהל את הדרך בה את חייה ולא מי שבחר להעלם.
    אני מציעה לך בחום לפנות לאימון אישי כדי למצוא את הדרך הנכונה למטרות שלך.

בהצלחה,
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה ייעוץ ועזרה בדחיפות
    נשואה טרייה
    26/09/2009

שלום לכולם,
    אנחנו נשואים טריים משהו כמו 10 חוד' מיד אחרי החתונה עברנו להתגורר ביחידת מגורים אצל הוריו (עם כניסה נפרדת) אני ומשפחתו הסתדרנו מצויין חסכנו כסף כמו כל זוג צעיר במטרה לקנות דירה משלנו. השבוע סוף סוף מצאנו דירה שאהבנו אבל אז אמו ביקשה שאחתום על חוזה שבו אם נתגרש הוא יקבל את הכסף שאיתו הגיע לפני החתונה (משהו כמו 150 אלף), רתחתי מזעם כי הרי לא הגיוני
    זה לא איזה סכום של מיליונים ואנחנו מנהלים חשבון משותף מלא (סכום הכסף הנ"ל נמצא בחשבון אחר שלו כי פשוט לא רצינו להעביר אותו אחריי החתונה) וגם לא נראה לי הגיוני לחתום עכשיו על חוזה אם היה לו כל כך חשוב אז היה מחתים אותי עוד לפני החתונה מאמש אנחנו פרודים בשל אותו ריב איתו ועם אימו הוא כבר טרח להחליף סיסמא לחשבון המשותף שלנו כדי שלא תהיה לי האפשרות להכנס אליו ואני כולי מבולבלת מה עושים עכשיו ??
    אחרי אתמול הבנתי שכנראה הוא לא אוהב אותי אם הוא אמר ועשה מה שעשה..
    מבקשת א עצתכם מה לעשות מכאן אני כולי מבולבלת לא מפיקה לבכות מאתמול הוא שבר את ליבי לרסיסים בהיתנהגות שלו הודה לתגובותיכם..
    תודה רבה
    אני

הוספת תגובה

• הסכם שלאחר הנישואין

דליה שוורץ
    26/09/2009

נשואה טרייה שלום,

את מתארת מערכת יחסים רגילה ונינוחה שלפתע עניין של כסף הפך את המצב ונפרדתם. קשה לי על סמך מה שכתבת להבין מה עומד מאחורי הבקשה של הוריו ומדוע הוא כ"כ דבק בהצעתם במקום בנישואים שלכם. אני מציעה לך לפנות אליו כדי לנהל שיחה מסודרת שבה תנסי להבין מדוע הוא חושש לכסף שלו, מדוע הוריו חוששים לכסף שלו ומדוע זה מגיע בעוצמה כזאת שהוא מוכן להפרד.
    מאוד יכול להיות שהחששות שלו מבוססים על משהו שאינך יודעת ולכן כדי להקשיב לו.
    אני מאוד ממליצה לפנות לייעוץ זוגי כדי שתוכלו לפיק משיחה כזאת את המירב ותוכלו להגיע לפתרון של הבעיה.

אשמח לסייע באופן אישי,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות ונישואין טריים
    נשוי טרי
    26/09/2009

אנחנו נשואים טריים לאחר מערכת יחסים ארוכה של כ8 שנים.

אני מאד אוהב את אשתי ולמרות שידעתי כי היו לה מאהבים מהצד הצעתי לה נישואין.
    לאחרונה גיליתי כי היא ממשיכה עם חלקן והתעמתתי מולה, החלטנו שתלך לפסיכולוג.

האם מערכת נישואין שמתחילה כך דינה להיגמר באסון? האם עלי להתחיל הליכי גירושין?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידות ונישואין טריים

הוספת תגובה

• תגיד לי אתה השתגעת?

אסף
    26/09/2009

למרות שידעת שהיא בוגדת בך הצעת לה נישואין? שהיא תלך לפסיכולוג בגלל שהיא בוגדת?
    חמודי אני מצטער אבל מי שזקוק לפסיכולוג זאת לא היא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחתי שאלה קשרים של התעניינות

נשוי טרי
    26/09/2009

אני הייתי הראשון שלה וחשבתי שאולי זה בריא שתגיע לחתונה אחרי שהיתה עם עוד אנשים.

אולי באמת אני הוא זה שצריך את העזרה המקצועית

גם עכשיו האקט המיני פחות מפריע לי, יש בינינו אהבה רגשית מאד חזקה, אני דואג לה ואני חושב שהסיבות שבגללן היא עושה את זה נובעות מבעייה נפשית שלה. אני לא רוצה לעזוב אותה כשהיא חלשה. אני רוצה לעזור לה ולהמשיך הלאה.

אבל עם כל זה מדאיג אותי הבטחון האישי שלי - לדעת שאני עובד ומנסה להצליח בחיים ובסוף היא לא תנצל אותי, לעזור לה ושהכל יתפוצץ לי בפרצוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה בנישואים טריים

דליה שוורץ
    26/09/2009

נשוי טרי שלום,
    מערכת יחסים שמתחילה כך לא בהכרח מסתיימת באסון. מערכת יחסים שממשיכה כך סביר להניח שתסתיים בפרידה.
    תחליט האם אתה מוכן לחיות עם אישה שמנהלת מערכות יחסים נוספות במקביל. אם התשובה היא כן נסה להבין מדוע אתה מסכים לזה. האם שליחת לפסיכולוג מבחינתך זה סיום הבעיה? או שאתה רוצה שהיא תפסיק את הקשרים האלה.
    אני מציעה לכם לפנות לייעוץ כדי להבין מה בדיוק קורה במערכת היחסים שלכם.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    גילה
    25/09/2009

היי
    אני בת 51 ,נשואה 28 שנה
    לפני כשנה גילתי אצל בעלי הודעות בפלא שבה רשום שהוא אוהב ומשוגע על אותה בחורה
    הוא כמובן הכחיש וטען שזאת ידדה ותיקה
    רשמתי את אותו מספר טלפון והשארתי לי אותן
    כמובן התחלתי כל הזמן לבדוק היכן הוא

לאחר כמה זמן נסענו לחול ושוב ראיתי אימלים לאותה בחורה שהוא מאוהב בה ומתגעגע איליה בטירוף
    ויתרתי שוב
    יש לציין שבערבים הוא לא יוצא מהבית
    לפני כמה ימים ראיתי בפלא פון שלו שיחה שלא נענתה מאותה בחורה
    הוא אמר לי את רואהלא עניתי לה .
    אני ביאוש מה לעשות ??
    יש לציין שהינו כבר בטיפול זוגי לאחר הפעם הראשונה שתפסתי את ההודעות

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• בעל בוגד

דליה שוורץ
    26/09/2009

גילה שלום,
    לפנות לייעוץ זוגי זה לא מספיק, צריך מהיעוץ לקחת את הכלים שמקבלים וליישם אותם. האם עשיתםזאת? האם הבנת מדוע הוא בוגד, מה חסר לו במערכת היחסים שהוא מחפש במקום אחר?
    האם עשית משהו ממשי לאחר שזה קרה בפעם הראשונה ולאחר הייעוץ?
    נסי לייצר שיחה עם בעלך ונסי להבין מה הוא צריך ממך שאינו מקבל. הסבירי מה את צריכה שאינך מקבלת ממנו. כדי שתוכלו להבין זה את צרכיו של זו עלייך לנהל איתו שיחה כנה ופתוחה, כך יש סיכוי שתוכלו לשפר את המצב.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית - 054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה וגירושין
    דמעה שחורה
    23/09/2009

אני ובעלי נשואים כ - 4 שנים והורים לשני קטנטנים 3.5 ושנה וחודשיים.
    עברנו המון המון וויכוחים וריבים היו יותר תקופות לא טובות מתקופות טובות.
    ברוב הריבים הועלה הנושא של להתגרש ושאנחנו לא מתאימים.
    בעלי החליט שהוא עוזב את הבית וכרגע אנו פרודים כחודש.
    הוא לא מוכן לשמוע שום דבר מאף אחד.
    הוא טוען שחשב על הפרידה הרבה זמן ושזהו נגמר לו שהוא לא אוהב יותר.
    ומשום שהוא לא מרגיש דבר הוא לא מוכן לעשות דבר בשביל לשנות את המצב.
    אני מאוד מאוד לא רוצה לפרק את המשפחה שלי!!!!!
    מאוד מיואשת ומתוסכלת ואינני יודעת מה לעשות.
    כואב לי המחשבה על שהילדים שלי יחיו בלי דמות אבהית בבית.

מה עליי לעשות?????????

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה וגירושין

הוספת תגובה

• ממיכל

מיכל
    23/09/2009

תני לו את הזמן שלו...... אל תבכי ואל תרדפי. תנסי להציע יועץ נישואין ואם לא יסכים תנחי לו לנפשו

אולי אחרי ניתוק ממך ומהילדים הוא יבין שהוא טיפס על עץ גבוה מידי ויחזור.

אני מכירה באופן אישי זוג כזה - גם שם היה הבעל מאד החלטי ברצון להיפרד , עזב את הבית ואחרי תקופה של חודש חזר וכעת הם מנסים לשקם את הקשר ביניהם. מצד שני אני מכירה גם זוגות שהחליטו לפרק את החבילה וכל אחד מחפש פרק ב' בחיים.

לדעתי, אין מקום לתחנונים - את באמת רוצה לחיות עם גבר שלא אוהב ולא רוצה אותך יותר....?

תני לזמן לעשות את שלו - אל תשפילי את עצמך לדעתי , זה רק ירחיק אותו ממך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמות אבהית?

איל
    24/09/2009

את מספרת על נישואים קצרצרים, רצופי ויכוחים ותקופות לא טובות, ויכוחים ומריבות שלא הפריעו להביא לעולם שני ילדים קטנים, ועכשיו את שואלת מה יהיה איתם מבחינה אבהית?
    נדמה לי שהוא לא מתכוון לוותר על ילדיו, ולא מתכוון להתגרש מהם, אלא ממך.
    הוא מחוייב להם כלכלית ונפשית לכל חייהם, גם עפ"י חוק.
    גם לגדול בבית שיש בו עויינות, מריבות וצעקות, זה לא פיקניק לילדים שחשים היטב מה קורה בבית.
    תפנימי, את לא יכולה לבזבז את חייך בנישואים אומללים, ללא חיבה וחום.
    בעלך לא מעוניין בך, למה שתרצי להשאר איתו?
    איזה ערך יש לנישואים כאלו?
    קחי את עצמך בידיים, ותפרקי את החבילה, שממילא כבר מפורקת, תמצאי לך גבר אוהב ויהיה טוב לכולכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעה שחורה

תמי אורן
    24/09/2009

שלום לך,
    מדברייך אני מבינה שכיום המצב הוא שבעלך אינו מוכן לעשות דבר כדי לנסות לשפר את המצב. במצב זה לא נותר אלא לחכות .יתכן שכרגע נמצא בסערת רגשות ובמצב זה נאמרים דברים קשים שבוודאי מקשים להתחבר לרגשות חיוביים.כמו כן יתכן שאינו מבין עד הסוף את ההשלכות של הגירושים והפרידה מהווה זמן לחשיבה והתארגנות מחודשת . לכן יתכן שבחלוף הזמן ישנה את דעתו . בכל מקרה אני ממליצה בחום על טיפול זוגי ממליצה להציע גם כעת או בהמשך במידה וישנה דעתו.
    ובמידה וכל אלו לא יקרו ועדיין תחושי אבודה ממליצה להתמך ולהתלוות בטיפול כדי לעבור את התקופה הקשה .לא קל לקבל החלטה מנוגדת לשך בעיקר כשנוגעת גם לחייך ולחיי ילדייך.
    מקווה בשבילך.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעה שחורה

תות
    27/09/2009

קחי את הזמן לעצמך תמצאי את הדרך להתחזק לא שווה לחיות עם גבר שלא אוהבהחיים יפים זה עכשיו נראה סוף העולם אבל זו יכולה להיות התחלה חדשה עבורך אף אחד לאנשאר במקום ללא אהבהוילדים צריכים לגדול ליד הורים מאושרים ללא מריבות מדברת מנסיון אל תרדפי אחריו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחשבנות חברתית
    בעל
    21/09/2009

אני ובעלי נפגענו באירוע של חברים מאחר והתעלמו מאיתנו לחלוטין באירוע שלהם. חיכיתי להזדמנות לפגוע אחד מהם ולהוכיחם. אגב, בעבר הרחוק הגבר נהג לפלרטט איתי ולא יותר מיזה... .
    הבהרתי לו שנפגענו, ומה היתה תגובתו? "אני יודע שאת מתה עלי"!!, הייתי בשוק, מה קשור לתוכחה שלי כלפיו, מדוע הגיב כפי שהגיב?? ואחר הוא התנצל על חוסר תשומת הלב וטען שהיה בעננים. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    התחשבנות חברתית

הוספת תגובה

• התחשבנות חברתית

מיכל פאטל
    21/09/2009

שלום לך פלונית,
    צר לי מאד על החוויה הלא נעימה שאת ובעלך חויתם באותו אירוע חברתי, אך נפלה בידייך טעות.
    פורום זה מטפל בבעיות העןסקות בפרידות,גירושין ובגידות, ולא בבעיות והתלבטויות מהסוג שאת העלית. אנא הקפידי להבא לפנות לפורום הרלוונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלונית יקרה

אסף
    22/09/2009

אני חושב שאין לך הרבה מושג מה זאת חברות.
    כשיש אירוע רב משתתפים בעלי האירוע טרודים בלחייך ולחבק ולרצות את כולם,דווקא אז אתם בתור חברים טובים הייתם צריכים לגלות יותר בגרות והבנה ולדעת שהחברים שלכם עסוקים עד מעל הראש בלקבל את האורחים וסומכים עליכם שתבינו אותם שבערב כזה אין להם הרבה זמן בשבילכם.ומה אתם עשיתם? נעלבתם כמו ילדים קטנים וגרוע מזה. את חיפשת לנקום. צר לי יקירתי אבל יש לי הרגשה שאת אוהבת להיות המוקד ולא מענין אותך אם יש לאנשים זמן בשבילך או לא.
    חוץ מזה. לא הבנתי מה הקשר של כל הסיפור לזה שהוא פלירטט איתך בעבר הרחוק. מה את רוצה להגיד בזה? שבגלל שהוא פלירטט איתך אז זה מחייב אותו למשהו כלפייך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשתלט על הדמיון ומחשבות
    אני
    21/09/2009

שלום!!!אנחנו נשואים.לפני 3 שנים הייתה לנו פרידה קצרה(תקופה שעוד לא היינו נשואים) והוא היה עם מישהי(פעם אחד) שאני מכירה.גיליתי את זה אחרי תקופה של שנה וחצי.דיברנו על והמשכנו הלאה.עכשיו זה עולה בי וחוזר כל הזמן.זה לא נותן לי מנוחה.אני יודעת את כל הפרטים והדמיון שלי פשוט עובד נגדי.אני לא מצליחה להתגבר על זה.לפעמים אני לא מסוגלת לחבק אותו מרוב הגועל שאני מרגישה שלא לדבר על לקיים יחסים.אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי.אני מרגישה את זה ויודעת את זה.אבל המחשבה על איך זה היה פשוט הורסת ושוברת אותי.אני מאוד רוצה לשכוח את זה,זה לא יהרוס לנו חיים.תעזרו לי,איך אני משתלטת על זה,לא לחשוב ולא לדמיין.אין לי עם מי להתייעץ,אני מפחדת שאנשין ישפטו אותי ויגידו שאני לא שפויה.
    יש לנו אהבה חזקה ויחסים נהדרים ואני לא רוצה לאבד את זה.

לקביעת תור
    סגירה
    להשתלט על הדמיון ומחשבות

הוספת תגובה

• להשתלט על הדמיון ומחשבות

מיכל פאטל
    21/09/2009

שלום לך,
    אני מבינה מדברייך, כי קשים לך המחשבות והדמיון אודות ה'הרפתקאה' החד פעמית של בעלך עם אותה בחורה שהכרת.אני מבינה אותך, אך חושבת שאת מייחסת לאותו אירוע פרשנות שגויה וזה מחבל במערכת היחסים הנוכחית ללא צורך.חבל את יוצרת בעיה היכן שהיא פשוט איננה.אני אסביר:
    בזמן שהוא היה עם אותה הבחורה אתם לא הייתם:א. נשואים וב. לא הייתם אפילו לא חברים.
    כלומר , הוא היה אז אדם ללא מחוייבות כלפייך בשום צורה.כך, מבחינה מוסרית, אתית ואפילו חוקית
    מותר היה לו להיות עם כל אחת.הוא לא עבר שום איסור.לכן את לדעתי מייסרת עצמך לחינם.
    יתר על כן, את מספרת שאת יודעת את כל הפרטים- כלומר הוא היה כן אתך וסיפר לך הכל בפרוטרוט.אם יש כנות ביניכם, יש פתיחות ותקשורת פתוחה ואין משבר אמון, אז על מה המהומה?
    יתכן כי יש לך קושי עם מחשבות שחוזרות שוב ושוב על עצמן.תוכלי להיעזר בטיפול קוגניטיבי -התנהגותי, אשר יאפשר לך להפטר ממחשבות מגבילות ולסגל לעצמך מחשבות בונות,מקדמות ומציאותיות.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לומר לילד כשהאבא מתנתק?
    שרון
    18/09/2009

אני נשואה מזה 10 שנים.פרודה מזה חצי שנה.
    בעלי החליט שלא מתאימה לו הזוגיות שלנו יותר והחליט לסיים את היחסים איתי.
    גרנו ב10 השנים האחרונות בארה"ב.
    ניסיתי להגיע איתו להבנות באשר לביצוע הפרידה אך הוא לא ממש הסכים לעשות איזה צעד בנושא היה לו נוח להמשיך במצב הנוכחי .(הכל עומד על מקומו והוא עושה כראות עיניו)
    יש לנו ילד בן 3.5 שנים.
    לאחר החלטה קשה החלטתי בביקור בארץ להתחיל בהליכים.
    פתחתי בהליכים ועוד באותו לילה הוא ברח לארה"ב.
    הוא אינו בקשר! הילד שלי לעיתים מבקש לשוחח איתו ואני מתקשרת אליו עלמנת שידברו.
    לשאלתי, האם עלי לקיים את הקשר למרות שהוא אינו נראה מעוניין בכך? מה לומר לילד?(למרות שהילד לא שואל למה אבא לא מתקשר).
    חשוב לי לציין שהאבא היה מאוד אקטיבי כשהיינו ביחד והבן מאוד מאוד קשור לאביו מעריץ אותו ממש.
    חשובה לי בריאות נפשו של בני ולא משנה מה זה ישא בחובו.

הוספת תגובה

• אבא מתנתק

דליה שוורץ
    20/09/2009

שרון שלום,
    בעלך החליט לסיים את הקשר איתך ולא לגמרי ברור מה עמדתו בנושא הילד. לא ברור לי לגמרי מדברייך אם היתה לכם שיחה מסודרת בנושא ואם הגעתם להבנות מסויימות.
    אני חושבת שהדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא למצוא את הדרך לנהל איתו שיחת הבנות שבה תוכלי לשמוע מה עמדתו ואיך הוא רואה את הקשר עם הילד. רק לאחר שתדעי איך הוא רואה את עצמו משתלב תוכלי להחליט מה את אומרת. אני מליצה למצוא את הדרך לנהל את השיחה הזו במהירות האפשרית מאחר וככל שיעבור הזמן הילד ישאר עם השאלה "איפה אבא" גם אם הוא לא שואל אותה בקול.
    נסי ליצור את הקשר הארשוני באמצעות מייל או בדרך שבה תבהירי את מטרת השיחה.
    לאחר שתקבלי את תגובתו אני ממליצה להעזר באיש מקצוע שמתמחמה בעבודה עם ילדים כדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יואצת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה שוורץ

שרון
    26/09/2009

תודה רבה על תשובתך, אני מחפשת מזה זמן מה יועצת טיפולית שתוכל לעזור לי בנושא יש לך אולי משהיא שאת יכולה להמליץ עבורי ועבור בני בן ה3.5 שנים?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    ושוב תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא מתנתק

דליה שוורץ
    27/09/2009

שרון שלום,
    כדי שאוכל להפנות אותך לאיש מקצוע אני צריכה לדעת באיזה אזור בארץ את מתגוררת.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזור מגורים

שרון
    27/09/2009

פתח תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה