מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבגוד?י. שחר10/08/2008
שלום רב. אני בחורה נשואה 6 שנים ושתי ילדים. אני לא מרגישה שאני כבר אוהבת את בעלי ונמשכת אליו כמו פעם. קשה לי להאמין שפעם הוא היה בעניי הכי מושלם והיום כבר לא. מרוב ריבים ומשברים ,הוא קר אליי והוא מתנהג אליי לא כמו אישתו. הבעיה שבחודשים האחרונים הכרתי שני גברים שגם הם נשואים ויש להם ילדים . אנחנו ידידים ממש טובים ובקשר טלפוני יומיומי. הם לא יודעים אחד על קיומו של זה וכמובן שבעלי לא יודע מזה. חסרה לי אהבה והם יודעים זאת, אחד מהם הציעה לי אהבה וטוען שהוא ממש אוהב אותי ואני מרגישה שזה לא מתאים לי הקטע הזה של אהבה מהצד ואמרתי לו את זה .הוא אמר שיעשה בשבילי הכל ואם אזדקק לו הוא תמיד פה. והשני טוען שגם הוא אוהב אותי ומוכן לעשות בשבילי הכל אבל רוצה סקס (לא שכבתי איתם,אני נגד זה) אבל תמיד שאני בודדה (תמיד בודדה) אני חושבת למה בעצם אני לא אקבל אהבה ממישהו שרוצה אותי ? ושוב אני מרגישה לא טוב עם זה ,וככה זה נמשך כמעט שנה. אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה שאני מאוד צמאה לאהבה ששנים אני לא מקבלת. אנא עזרתכם בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: י. שחר
עידית הוניגמן10/08/2008שלום לך
ראשית כדאי שתקראי הודעות קודמות בפורום ,יש הרבה אנשים במצב דומה.
בענין שלך אני חושבת שכדי שתטפלו בבעיות בזוגיות אין ספק שהחסר גדול והוא מוביל אותך למקומות שמתוך מצוקה תמצאי את עצמך במקומות וביחסים לא בהכרח טובים לך , תשתמשי במה שקורה לך בפעמון הזהרה ....ותעבדי על הדבר האמיתי תנסי למצות את ההתמודדות עם הקשיים הזוגיים בטיפול ואז תחליטי מה את עושה עם הזוגיות הזו נראה שהקשרים שיצרת הם אולי משככי כאבים אבל יש לזה מחיר
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נשמע הגיוני?מאיה05/08/2008
הכרנו לפני כחודשיים באקראי, החלפנו טלפונים והיינו מדברים שיחות עמוקות בטל' ולא נפגשים, הוא צעיר ממני ואני נשואה + 1 והוא רווק, מס' פעמים יזמנו ניתוק קשר, פעם מצידי ופעם מצידו אך תמיד איכשהו (והרבה ביוזמתי) חזרנו לשיחות טלפוניות אז בשבוע שעבר (יום חמישי) הבחור הצעיר אמר לי שאם אנחנו לא נפגשים אז הוא מבקש שננתק את הקשר כי מאוד קשה לו כך... אני אמרתי שאני צריכה לחשוב על זה ולא יצרתי קשר כול הסופ"ש, ביום ראשון שלח לי sms ורשם שיהיה שבוע טוב, אני התקשרתי אליו והוא אמר שהוא רק רצה לאחל לי שבוע טוב, שוחחנו מעט והוא רמז על פגישה, אני לא נתתי תשובה חד משמעית אך היה אפשר להבין שאני מעוניינת... לאחר השיחה שלחתי לו הודעה שאני מבקשת שלא ידבר על סקס בהקשר לפגישה שלנו, שזה לא מכבד אותי ולא צריך להצהיר הצהרות כאלה במיוחד לא בפגישה הראשונה, הוא התקשר מיד ואמר שהוא מאוד מעריך אותי והכול בצחוק, הסברתי לו שאם אני נשואה זה לא אומר שאני זונה (סליחה על הביטוי) וכמו שהוא לא מדבר על סקס עם סתם בחורה שהכיר בפגישה הראשונה אני מבקשת שינהג כך גם אלי, הוא אמר שהוא מתנצל והוא מאוד מעריך אותי וכו'... בערב הוא התקשר מחסום ואמר שאנחנו פשוט חייבים לדבר, פשוט חייבים! שהוא מת עלי, והמשאלה הכי גדולה שלו היא לפגוש אותי ולהיות איתי, לנשק ולחבק אותי, שאני מושלמת בעיניו, אבל העיניים של הבן שלי לא יוצאות לו מהראש, שהוא לא מסוגל לעשות לו דבר כזה, שהוא נקשר לבן שלי קשר עצום והוא לא מוכן ומסוגל לחשוב שהוא עלול להרוס לו את החיים, הוא אומר שהוא מלאך, ילד חכם מלא שמחת חיים והוא פשוט לא מסוגל לעשות לו את זה... הוא אמר שאם לא היה לי ילדים אז זה היה שונה לגמרי וגם אמר שהבן שלי הוא לא סתם ילד, הוא משהוא משמעותי עבורו! (הוא ראה אותו מס' פעמים איתי באקראי) אני אמרתי לו שכנראה הוא מציל אותי, אז הוא אמר שהוא מציל אותי וגם מציל את עצמו, שאלתי למה? אז הוא אמר ככה.. ולא רצה לפרט יותר... איחלנו בהצלחה אחד לשני ואח"כ שלחתי לו הודעה שאני ממש מעריכה את מה שהוא עשה, שקשה מאוד אבל יש לי הקלה... הוא שלח לי בחזרה, שיש דברים נסתרים ושהוא לא יודע אם אני יבין אותו או לא אבל אני חלק מהתיקון שלו בעולם הזה! מה אתם אומרים על הצעד הזה שלו? הרי הוא ביקש להיפגש איתי והזה היה התנאי להמשך הקשר עבורו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למהורהרת
שונית06/08/2008אני קוראת את השורות שאת .כותבת ולא מאמינה.ככה כותבת אשה רצינית אם לילד? איפה האחריות שלך לילד שלך לחחיים שלך ולבית שבנית עם בעלך.מצטערת אבל את לא מסוגלת להעריך את מה שיש לך ומכאן ההידרדרות שלך קרובה.תפסי את עצמך..כרגע זה הבחור הזה .מחר את יכולה להשתוקק לגבר צעיר אחר.ותדעי לך שהגברים תמיד מוכנים לסטוצים.השאלה מה את רוצה כי התנהגותך היא מתכון להרס משפחתך ןבידך הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אישה נשואה הולכת עם גבר
שני06/08/2008ועוד צעיר ממנה? את לא מבינה שהוא יגיד לך הכל על מנת להשכיב אותך? הוא יודע שזה מחמיא לך. קחי עצמך בידיים ותתנתקי ממנו. הוא רוצה להכניס לרזומה שלו זיון עם אישה נשואה זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נשמע הגיוני
אילה אריאלי09/08/2008האם שאלת את עצמך מה הביא אותך ליצירת הקשר עם הבחור הצעיר? את חייבת לבדוק את הקשר הזוגי שלך ולנסות להשקיע ולשפר אותו.בסיפור שלך החשוב הוא מה את מחליטה, מה את עושה, ואיזה מחיר את מוכנה לשלם עבור יצירת קשר עם בחור צעיר ממך אשר כוונותיו לקשר רציני מוטלות בספק. יתכן והבחור עשה לך טובה גדולה בכך שחתך את הקשר , כאשר את לא מסוגלת לכך. את צריכה להיות חזקה ולהיות מודעת שזהו משחק באש. עדיף שתחזיקי מעמד ותנסי להשקיע בזוגיות שלך.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמהורהרת
לוקולוס26/08/2008כדאי שתלכי להצגה ''הגיל הנכון לאהבה'' בתיאטרון הקאמרי ואז תחכימי הצעיר לא רוצה ממך כלום הוא רק רוצה לשכב אתך ולרוץ לספר לחברה. המפסידה העיקרית תהיה את אל תגרמי לעצמך לבכות לדורות ותכלכלי את מעשייך בשכל ובהגיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללורישונית04/08/2008
לורי יקרה .לא סתם כתוב בתורה שמי ששוכבת עם שני גברים בעת ובעונה אחת אסורה על שניהם.דעתי היא שכל עוד את בלי ילדים תברחי מהמצב הזה כמו מאש.את בעלך נראה לי שכבר אינך אוהבת ולהישאר בגלל רחמים זה מתכון להרס עצמי.את החבר כדאי לך מאד לעזוב כי למרות כל ההצהרות שלך כמו שבגד אתך יבגוד בעתיד גם בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשונית...
לורי כהן04/08/2008היי שונית,חשוב לי לציין כי הוא גבר גרוש ללא מערכת יחסים כך שהוא לא בגד... אינני יודעת מה לעשות את צודקת במה שאת אומרת ולעולם לא הייתי במצב כזה... בעלי כל כך רוצה לפתוח דף חדש שכואב לי. והבחור ההוא-רק אני חושבת עליו כואב לי בלב יש לי פרפרים אני מעופפת לגמרי רק מעצם המחשבה עליו....מה אעשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה ממש דחוף.לורי כהן04/08/2008
היי אני בת 27 חיה עם בעלי כ 5 שנים ונשואים כשנתיים. בשנתיים האחרונות היה חסר לי חום ואהבה ממנו הרגשתי שלקחו אותי כמובן מאליו,והסקס היה ממש גרוע. כשהייתי מדברת איתו על כך והמון פעמים הוא היה מתרגז,ולא היה נותן לי תשובות .יש לציין ששהוא היה גולש באתריי סקס מידי יום. עם הזמן משהו קצת כבה בי והכרתי מישהו גבר גרוש בן 30 שסיפרתי לו מה עובר עלי ולאחר זמן קצר הסיפור ביננו תפס תאוצה והתחלתח לפתח רגשות עמוקים כלפיו. עם כל הבושה אני שכבתי איתו והיה לי הכי מדהים בעולם,וגם אחרי כן הקשר נמשך כפי שהיה לפני כן כלומר רגשותיו אליי אכן אמיתיים אם כי לעולם לא ביקש ממני לעזוב הכל בשבילו תמיד הוא אומר שאני צריכה לחשוב על עצמי ולהחליט לבד. אתמול דיברתי עם בעלי על כל מה שמפריע לי ולאחר שיחה של 3 שעות הצעתי שניקח שבוע פסק זמן והוא הגיב בבכי וצרור הבטחות שהוא אוהב אותי ושהוא נותן לי את מילתו שהמצב ישתפר אפילו עשינו רשימה של הדברים וחתמנו... כששכבתי איתו לאחר מכן לא הרגשתי כלום לא משיכה ולא רגש התכוונתי לנתק עם הבחור ההוא קשר על מנת לנסות ולשקם את הנישואין לפני שזורקים הכל לפח אך אינני מצליחה להוציא אותו מהראש אני לא מפסיקה לבכות לא אוכלת ולא ישנה כל הזמן חושבת עליו... אני חושבת שהחלטתי לתת לבעלי צאנס כי לא יכלתי לראות אותו במצב כה שבור. אני צריכה עצה וממש דחוף,אינני יודעת מה לעשות אפילו ביקשתי מהבחור שניפגש שוב כי אני רוצה...ולא בשביל סקס רק לראות אותו ולדבר איתו,אני לא מצליחה לנתק אותו ממני..ואני ממש מתןסכלת...תעזרו לי בקשה...מחכה לתשובה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה...
לורי כהן04/08/2008יש לציין שאין לנו ילדים והוא כמובן לא יודע שתחלתי משהו עם גבר אחר ולעולם לא אספר לו... אני מרגישה שאין לי עניין איתו אין פרפרים אין ריגוש וזה חסר לי המון מה אעשה? אפילו אני לא רוצה ללכת לטיפול,רוצה את הבחור השני שכמובן אני יודעת שעצם הקשר איתו מפריע לשיקול הדעת שלי אבל אינני יכולה לנתק אותו ממני מה אעשה.......?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: לורי כהן
עידית הוניגמן04/08/2008לורי יקרה
אני מרגישה את המצוקה שלך ואת הסבך הריגשי שאת נמצאת בו כרגע אל תעשי ,את חייבת לפנות לטיפול וקודם להבין מה קורה מה את צריכה ,למה את נמצאת במצב הזה ...ולמה למרות התחושה שהבעל שלך לא מספק אותך את עדיין מאד דואגת ורגישה לו ועוד ועוד
את כל זה תוכלי לברר בטיפול ולמצוא את הפיתרון המתאים לך
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהענת01/08/2008
שלום, חדשה כאן. גיליתי, שבן הזוג בוגד בי. הגבתי קשה מאד. נכנסתי לדיכאון די ממושך (לפני כן לא היתה לי שום נטיה בכיוון). נפרדתי ממנו אבל עשיתי משהו די נורא. מרב כעס ספרתי לבעלה של האשה על מה שגיליתי. עכשיו אני מרגישה נורא. חושבת שלא הייתי צריכה לפגוע בו. מסכן. קרוב לודאי שלא היה מגלה לעולם. אני ממש כועסת על עצמי ולא ישנה בלילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתכוונת....
שני03/08/2008לבעל של האישה שאיתה החבר שלך בגד? אל תצטערי. אולי בעצם עשית מעשה טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שני
ענת03/08/2008כן, ממש התקשרתי לבעלה וספרתי לו. אני חושבת שזה היה מיותר לגמרי. למה לגרום גם לו את הצער והכאב שאני עברתי? כשלא יודעים לא כואב. אני אישית מעדיפה תמיד לדעת את האמת, אבל יש הרבה אנשים, שמעדיפים לא לדעת וצריך לכבד את רצונם. לכן, יש לי נקיפות מצפון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת - מה שעשית...
שני04/08/2008מה שעשית - זה טוב מאוד! קודם כל הרצון להתנקם הוא תחושה מובנת ולגיטימית לחלוטין. ולעצם העניין: טוב מאוד שהודעת לבעלה על אשתו. גם כדי שידע עם מי הוא חי וגם - והכי חשוב - פגעת בצורה מסויימת בבן הזוג שלך שלא יוכל להיפגש איתה יותר. כך אני חושבת ואל תרגישי לרגע לא טוב עם זה. אם היא בוגדת בבעלה ומזדיינת עם מישהו שיש לו חברה - אז מגיע לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
ענת05/08/2008תודה שני על ההבנה והתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
אילה אריאלי03/08/2008המעשה שלך אינו יוצא דופן. בזמן בגידה עולים רגשות שלא הכרנו קודם: קנאה, שנאה ונקמה. אלו רגשות שקיימים בעצמה גבוהה ביותר, והם טבעיים למצב הפגיעה. עלייך לסלוח לעצמך על המעשה הזה. פעלת תחת עצמה רגשית חזקה, מצד שני רגשות האשם חזקים על כך שפגעת באדם אחר.
תלמדי לסלח לעצמך .
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
ענת05/08/2008תודה לך אילה. קשה להשלים עם עם התעוררות הרגשות הללו, עם תחושת חוסר השליטה. וכמה קשה לסלוח לעצמנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמי מזונותמגי31/07/2008
יקירי, אני חושבת על גירושין, אך יש לי כנראה בעיההההה רצינית. במהלך נישואינו כמעט ולא עבדתי מחוץ למשק ביתנו. שאלתי היא, האם אני זכאית לדמי מזונות גם אם ילדנו בוגרים ועזבו את הבית. אודה לכל מי שיש תשובה מלומדה בנושא. בתודה וברכה מגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי מזונות
אילה אריאלי03/08/2008זוהי שאלה מתחום משפטי, אני מציעה לך להתיעץ עם גורם משפטי. יכול להיות יעוץ משפטי בנעמת או בויצו. למיטב ידיעתי מזונות מגיעים רק לאשה כל עוד אתם נשואים, וכמובן במידה ויש ילדים קטינים , גם להם עד גיל 18. בכל אופן כדאי לקבל יעוץ משפטי.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להיפרד?טובה30/07/2008
אני ובעלי נשואים 8 שנים ונמצאים ביחד כבר 14 שנה, לפני שבע חודשים בעלי אמר שהוא לא אוהב אותי יותר ואפשר להבין אותו הינו במשבר רציני ביותר בנינו לפני ארבע חודשים בזמן שאנחנו מנסים לשקם את עצמנו הוא בא וסיפר שהוא מאוהב במישהי שעובדת איתו, בנתיים הוא טוען שהוא כבר לא אוהב אותה יותר אבל גם לא אוהב אותי אני לא מצליחה להתגבר על הזילזול שאני חשה ואני רוצה להתגרש יש לנו שני ילדים קטנים ובסך הכל לפני הגילוי שלו הרגשתי אהבה כלפיו והיתי מוכנה לעשות הכל למען נצליח היום אני מרגישה שהוא לא עושה כלום בשביל לבסס איזה שהיא אהבה ביננו ולא רוצה לסלוח וגם לא יודעת איך לסלוח על מה שהוא עדין עושה, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטובה
שונית30/07/2008טובה יקירתי אני הולכת להציע לך משהו שהוא בטח קשה אבל שווה. תתעלמי מכל מה שבעלך אומר.תני לך את הכבוד הראוי לך בתור אם מסורה לילדיך ועוד תכונות טובות שיש לך.היי בטוחה בעצמך.שדרי אופטימיות.חייכי.התלבשי יפה דברי בנועם ובצחוק עם ילדיך.תראי לבעלך באופן עקיף שאת מלאה חיים.דבר שבטח כבר שכחת ממנו.נראה לי שאם יש ניצוץ אבהבה כלשהו עדיין אצל בעחלך ואני כמעט בטוחה שעדיין יש הוא עשוי להתלקח ולגדול בדרך העקיפה הזו.שדרי בטחון והרעיפי חיוכים לסביבה . כאילו שאת לפחות נסיכה ואני מאמינה שזה יעשה את השפעתו.גבר אוהב להיות במחיצת אנשים עליזים ושמחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי קל להפרד ואז?
ציון מהמרכז02/08/2008צריך ללכת לספרייה לקרוא ספרים על זוגיות , אהבה , ערכי משפחה . למדתי שם רבות , הבנתי מדוע התא המשפחתי שכה האהבתי התנפץ לי בפנים לאחר 17 שנות נישואין . כיום אני חי עם אישה נאה , באמת אישה שכייף להיות איתה , שרוצה אותי, יש בינינו הערכה , כבוד , הכל . אך ליבי עם האישה הראשונה אם 2 ילדי . אני מאמין שהטבע משאיר לנו הגברים אהבה חזקה עם האישה שאיתה הבאנו ילדים מתוך האהבה . לכן ממליץ לך להעיר את בעלך מחלומות מחוץ לבית , שידע שהטוב נמצא לידו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להפרד
אילה אריאלי03/08/2008זוגות רבים מצליחים לשרוד משבר של בגידה, אם לבד או בסיוע טיפול מקצועי.
משבר הבגידה מורה שכנראה קיימות בעיות ביחסים ביניכם, בגידה היא סימפטום לבעיות אשר צריך לפתור במימד הזוגי. אל תמהרי לזרוק את הזוגיות. הגבורה האמיתית היא לבסס ולשקם את הזוגיות.מתוך המשבר יכולה לצמוח זוגיות טובה ובריאה יותר, באם תלמדו לתקן את שגיאות העבר.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החרדהרביד27/07/2008
שלום רב! לפני חודש נפרדתי מהחבר שלי לאחר 6 שנות חברות וחוויתי לראשונה בחיי התקף חרדה . לאחר ההתקף הראשון חוויתי עוד מספר התקפים שבאחד מהם הגעתי לחדר מיון לאחר סדרת בדיקות נמצאתי בריאה לחלוטין מבחינה גופנית והתחלטתי ליטול וואבן ביום ובלילה . שאלתי היא האם יש קשר ישיר בין הפרידה שעברתי לבין התקפי החרדה?ומה אני יכולה לעשות להפסקת ההתקפים האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
שונית28/07/2008אינני רופאה בל הרגשתי אמפטיה למה שכתבת ואני יכולה להבטיח לך שאם החרדות באו לך כתוצאה מן הפרידה הרי שתהיי בטוחה שכעבור זמן סבער .עם לקיחת .אחריות על המשך חייך לטובה ואושר החרדה תיעלם כפי שבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: רביד
עידית הוניגמן30/07/2008רביד שלום
סביר להניח שיש קשר בן ההתקפים והפרידה
פרידה וביחוד מקשר כל כך ארוך הוא מצב רגשי לא פשוט ואני לא בטוחה שאת נותנת לו מספיק ביטוי מילולי ולכן הגוף מדבר זה לא מספיק טיפול תרופתי חשוב גם שיחות על מנת שההתקפים לא יחזרו במצבי סטרס אחרים
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להימנע מבגידהמ26/07/2008
אני נשואה כעשר שנים ועוד 5 שנים לפני כן עם בעלי , יש לנו שני בנים, לאחרונה התחלתי לחשוק בגבר מסוים אני נמשכת אליו, חשוב לציין שבעלי נאמן, אבא טוב, בעל נהדר עוזר בעבודות הבית מבשל , אני מצד אחד מפחדת מעצמי... ומצד שני איך אפשר להיות כל כך הרבה זמן רק עם אדם אחד , בא לי שמישהו אחר יגע בי... ומצד שני אני יודעת שאם אני אאבד את בעלי לעולם לא אמצא מישהו כזה השאלה איך נמנעים מזה ומדחיקים את זה? האם זה קורה לכולם......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תעשי את זה
שיר27/07/2008הייתי במצב שלך , הרגשתי בדיוק כמוך וחציתי את הקווים. עכשיו אני מצטערת על כל רגע ורגע. הריחוק שנוצר מבעלי לא שווה, כאשר בוגדים נוצר מתח בין בני זוג גם אם הבן זוג לא יודע מזה. בבית המצב שהיה טוב הופך להיות קשה. בעיקר מכיוון שרגשות האשמה הם קשות מאוד. הילדים מרגישים במתח בין בני הזוג ונוצרת תלות איומה ולא בריאה באדם שאנו בוגדות עימו (בעיקר כשאנו נשים שפועלו גם ע"פ רגשות). הסקס מרגש יותר ואז הסקס עם הבעל שהיה סביר ויותר מכך נראה פתאום משעמם. אםאת מעוניינת להישאר עם בעלך תתרחקי מאותו גבר - זה המצב הכי אידיאלי. היום אני מנותקת מאותו גבר שהייתי איתו אך זה קשה מנשוא וזה לא שווה את המשפחה והאהבה בין בני הזוג החוקיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר, קראתי את התגובה שלך ואני נמצאת
מאיה05/08/2008אמרת דברים שזעזעו אותי (מהכיוון הטוב), גם לי היתה תחילת רומן שלא המשיך קדימה, זאת אומרת הכרנו, החלפנו טלפונים דיברנו בטלפון ולא הסכמתי להיפגש, ברגע שחשבתי להיפגש ואף הסכמתי הבחור (שהוא צעיר ממני בעשור) אמר שלא מסוגל לעשות זאת... זה קשה מאוד, אך אני חושבת שניצלתי!!! ולפי מה שתארת, ואת ההרגשה אחרי והיחסים בבית ביום שלאחרי, אני בטוחה שניצלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להימנע מבגידה
עידית הוניגמן30/07/2008שלום לך
אכן ההמצאות בתוך זוגיות יש בה רווחים והפסדים ,ומצריך ויתורים ופשרות ואני מבינה שאת נמצאת במקום שאת מודעת ונמצאת בנקודת בחירה , כמו שאמרה לך הבחורה שענתה לך גם בבגידה יש מלבד סיפוק צרכים יש מחירים וכאבים ואת צריכה לעשות את החשבון שלך של מה הכי חשוב לך ואיזה מחיר את מוכנה לשלם
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון24/07/2008
אני כל הזמן חושבת שבעלי בוגד בי למרות שאין שם בסיס. לכן אני מודעת שזה בעיה בי. הייתי באיבחון פסיכיאטרי והרופא אמר שאני סובלת הקנאה פתלוגית והוא נתן לי כדורים ציפרלקס. האם זה יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה לשרון
אילה אריאלי25/07/2008נראה שהבעיה שאת סובלת ממנה היא :מחשבות אובססיביות. הטיפול התרופתי בהחלט יכול לעזור להוריד את עצמת המחשבות, רצוי גם להעזר בטיפול פרטני.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
שרון25/07/2008אני רוצה לציין שבעבר עברתי טיפול פסיכולוגי פרטני אבל הוא ממש לא עזר לי. יש סיכוי שהכדורים לא ישפיעו בלי שיחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!!!!אבי..שם בדוי22/07/2008
אני ואישתי פרודים מזה כחודש.יש לנו שני ילדים קטנים שכרגע אצל אמם. היא מתלוננת עלי במשטרה שאני מכה אותה ,מאיים עליה ולאחרונה הוסיפה ניסיון לאונס ועוד שקרים ועלילות שמעולם לא היו ולא נבראו.היה לנו דיון בבית דין הרבני וסוכם על משמורת על הילדים, אך היא משתמשת בילדים כנשק ואינה מניחה לי לראותם, כרגע יש לנו צו הרחקה אחד מהשני. המצב אינו נסבל.אני כמעט כול יום בחקירות במשטרה על מה שלעולם לא עשיתי, הוזהרתי במקום עבודתי שאם אינני פותר את בעיותי בהקדם אני אפוטר,לכל הגורמים שאני פונה (משטרה, עובדת סוציאלית אני לא מקבל מענה הולם לבעיתי).אשתי מנצלת באופן מחפיר את היותה אשה ומעלילה עלי עלילות שווא ובנוסף מנצלת את סבלן של נשים שאכן עוברות התעללות אמיתית ולכן זוכה היא לסמפטיה מהגורמים המקצועים. מה עלי לעשות אני לא מצליח למצוא מנוח מאחר ואני דואג לשלום ילדי... דחוף עזרה!! יש לציין שאני מיוצג ע"י עורכת דין אך אני מאוכזב מטיפולה בתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי עבר אותה סיטואציה קשה מנשוא
מלאכית23/07/2008בעלי הכיר אותי שהיה פרוד מאשתו הראשונה, ולהם יש ילד משותף שהיה אז כבן שנה וחצי בעלי עבר את אותם סיפורים והמצאות שהמציאה עליו גרושתו. בעלי היה חכם ונאבק בבתי משפט במשך שנים ארוכות ולבסוף זכה במשמורת מלאה על הילד. היום הילד חי איתנו והצלנו נפש אחת בישראל. אל תוותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה מאמין בצדקתך...אל תוותר
שני23/07/2008תלך איתה עד הסוף. אז מה אם היא אישה. בסוף הצדק ינצח. בגלל נשים כמוה - כל השאר סובלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאשה מעלילה עלילות שווא
אילה אריאלי23/07/2008אבי, באם ילדיך חשובים לך, אל תוותר, תנסה להוכיח את צדקתך דרך בתי משפט.היא אינה יכולה למנע את הילדים ממך. אתה זכאי לראות את ילדיך. במידה ולא מאפשרת ,יש לך הזכות להתלונן במשטרה שהיא מפרה צו בית משפט.במקרה זה משטרה מפעילה פקידת סעד. אכן יש נשים שמעלילות ומשתמשות בטענות שווא. במידה ואתה מאמין בצדקתך ולא פגעת פגיעה של אלימות תמשיך לתבוע את זכותך לראות את ילדיך, זו גם זכותם הבסיסית של הילדים שיהיו בקשר עם שני ההורים.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים???
אבי..שם בדוי24/07/2008עכשיו היא לקחה את ילדי אשר היו עמה באזור הצפון בדירה מושכרת וברחה איתם לאזור הדרום ואמרה לעובדת סוצילאית שתומר לי שאם אני רוצה לראות את ילדי שהבוא לדרום. מה עושים??קשה לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
אילה אריאלי25/07/2008נראה שבמצבך הבעיה ניתנת לפתרון רק ע"י בית משפט. עליך לקבל יעוץ משפטי ולפנות התרבות בית משפט.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אגודות שעוזרות לגברים בחינם
שני27/07/2008כמו "זכויות הגבר המשפחה" וכולי. תבדוק באינטרנט. תפנה אליהם ואל תוותר לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה דחופה
תמי אורן28/07/2008אבי שלום, אכן עסק ביש . עלילות שווא הנן מוכרות בתחום ותאורך תואם את תאור גברים רבים הנמצאים בסיטואציה דומה . ממליצה לך לאור העובדה שאינך מיצג לשביעות רצונך לשקול אפשרות של החלפת עו"ד . כמו כן לחבור לפורומים של גברים שעוברים או עברו חוויה דומה ע"מ ללמוד מניסיונם. מאחלת לך הצלחה תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה באמוןמאוכזבת20/07/2008
אני חיה עים מישהו שנה הכל היה טוב ויפה זוגיות טובה לפני כמה ימים היתקשרתי לפלאפון שלו וענתה לי בחורה ואמרה שהיא חברה שלו אמרה לי לא להיתקשר אליו יותר ושהם ביחד כמה שבועות הוא אומר שהוא לו יודע על מה אני מדברת ואני כמובן לא מאמינה אני שבורה ומאוד כעוסה חלק בי רוצה לסלוח והחלק השני שונא אותו שנאה עזה אני מאוד מבולבלת וכועסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה באמון
אילה אריאלי21/07/2008תבררי עד הסוף את העובדות. גבר אשר בוגד בתחלת קשר, יש כאן בעיה. הבעיה היא בעיקר השקר וחוסר אמינות. נראה לי שהוא רוצה לאחוז בחבל בשני קצותיו, האם זה הקשר שאת רוצה להיות בו? האם אלו יחסים שאת רוצה להמשיך איתם? אולי זה דפוס שחוזר על עצמו.את לא חייבת להזאר בקשר בכל מחיר.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושין-תחילת התהליךיערה18/07/2008
שלום, אני ובעלי התחלנו תהליך גירושין- פתחנו תיק ברבנות, לא הגענו לדיון כי שכחנו- זה היה כעבור ארבעה חודשים והאמת שדי הסתדרנו- עכשיו ביקשנו שוב להחיות את התיק אך בית הדין בפגרה. בכל אופן, יש לנו ילד ואני בהריון שבוע 6- התחלה שגם בנוגע להריון אני אובדת עצות ולא יודעת אם להמשיכו או שלא. מה עליי לעשות כדי שהוא לא יתקרב לבית? אני לא רוצה למנוע ממנו לראות את הילד אבל איני רוצה שיבוא כשאני שם. מה עליי לעשות בנוגע להון שיש לנו? יש לנו גם רכב- איך מסתדרים איתו? עד שנמכור אותו- בינתיים אני חייבת רכב כי אני מסיעה את הילד למטפלת ונוסעת לעבודה- הוא יכול להסתדר בדרכים חלופיות, מה גם שהוא גר אצל הוריו כעת. אני לא רוצה שהוא יתקרב אליי מתי שבא לו כי הוא צועק ליד הילד ורב איתי לידו גם כשאני מבקשת שיפסיק- וזה לא בריא לילד , אני רואה איך הוא נבהל. בנוסף, הוא הרים עליי יד בעבר ואני לא רוצה שזה יחזור על עצמו, אך איני רוצה בשום אופן שזה יגיע למשטרה או שיהיה לו תיק פלילי- השאלה שלי היא האם יש מה לעשות בינתיים שלא בדרך הפלילית? מה הזכויות שלי כרגע? ומה אעשה עד יגיע הדיון? תודה, אובדת עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליערה
ניבה18/07/2008דבר ראשון אם את בטוחה ברצונך להתגרש,תבצעי הפלה. גרושה עם כמה שפחות ילדים ,יותר טוב. גשי לקבלת ייעוץ ראשוני אצל כל עורך דין (עלות של בערך 500 ש"ח),במידה ואין באפשרותך לעמוד בסכום זה יש מקומות של נעמ"ת שמסייעים לנשים במצבך. תברחי כמה שיותר מהר,גם אם זה נראה קשה. אני חיכיתי יותר מדי במקום לברוח בילד הראשון,היום עם 4 ילדים זה הרבה יותר קשה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרושים, תחילת תהליך
אילה אריאלי21/07/2008תהיי מודעת לכך שאינך יכולה למנע מהאב לראות את הילד. לטובת הילד, לבריאותו הנפשית חייב להיות קשר בין הילד לאב. אולי בגלל שאת מונעת ממנו לראות את הילד, האב כועס ומבטא את כעסו כלפייך. תנסי לראות את חלקך בעניין, אולי את מגרה את התוקפנות שלו. אולי את יכולה להציע שתביא את הילד למקום נייטרלי, שם יפפגש עם הילד.
נראה לי שאת זקוקה לליווי והדרכה בתהליך הזה לא רק משפטי, אלא גם פסיכולוגי אשר ידריך אותך ויעזור לך להתמודד עם הנושא.
את יכולה לפנות לתחנה ליעוץ נישואין הקרובה למקום מגורייך, או למטפל באופן פרטי.
לגבי הרכוש והנושאים הכספיים רצוי שתגיעו לגישור ותפתרו את הבעיות ביניכם בהסמה.
אריאלי אילה
מטפלת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנעמהרחלי18/07/2008
נעמה את ציכה להיות מספיק בטוחה בעצמך ולבקש ממנו שבכל יום בשעה שהקטנים נרדמים את רוצה לשבת איתו וללבן את היום שעבר. הוא יספר לך מה עבר עליו במשך היום ואת תספרי לו.נראה לי שמעל לכל אין ביניכם תקשורת ובלי תקשורת טובה אין נישואים יכולים להתקיים.יכול להיות שבהתחלה הוא יתנגד ואולי זה ייראה לו מגוחך.אבל אני מצפה ממך שבשעה היעודה תתקלחי.תתלבשי יפה למען אלוף נעוריך,תשימי כוס שתי ה וחתיכת עוגה לך ולו ותשבי ליד השולחן. אם הוא לא יתיישב לידך ההפסד יהיה כולו שלו.ככה תמשיכי באופן עקבי כל יום במשך השבוע באותה השעה ובסוף הוא יישבר ויצטרף.מחכה שתספרי לי על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי מניבה
ניבה18/07/2008רחלי מקריאת תשובותייך בהחלט נראה כי יש היגיון רב בדברייך ,למרות שהינך מעידה על חוסר מקצועיות בנושא. אשמח לשמוע את דעתך על המקרה שלי ניבה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שתדע
אני18/07/2008יש לך אפשרות לקבל משמרת בעזרת החוק החדש שיצא שכול מקרה נשפט לגפו. כלומר פקידת סעד מלשכתץ הרווחה צריכה לדעת על התלונות של הילדים. לדעתי: תעד את דברי הילדים. את הזמנים שהם נשארים אצלך, לילות שהןם אצלךץ איתם אין שום טעם לדבר רעה על אימם עם כול מה שהיא עושה כבודה במקומהץ התיעוד לדעתי תקף בבית המשפט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להציל את הילדים!ישראל17/07/2008
שלום. אני ואישתי נפרדנו לפני חודש וחצי ונמצאים לפני דיון בבית דין רבני. בנתיים, כאשר הילדים אצלה (בגילאי - 9-6-4) היא מרביצה להם ומקללת כך הם טוענים בכל אופן ואני לא יודע מה לעשות! בשלושה שבועות האחרונים היא עברה להתגורר בעיר אחרת בלי להגיד לאף אחד ומשאירה אצלי את הילדים ימים שלמים כולל לילות, באה מתי שרוצה ולוקחת אותם ונצד אחד אני מרגיש מנוצל אך מצד שני כואב לי על הילדים כי שהם לא נשארים איתי הם מסתובבים כל היום ברחוב או לבד בבית. האם אב יכול להגיש בקשה, אפילו זמנית למשמורת? אני מדווח על כל המקרים למחלקת הרווחה אך לא נראה שהם עושים עם זה משהו! האם מומלץ לקחת את הילדים להתלונן נגד אימם במשטרה ואז לנסות להוציא לה צו הרחקה/הגנה? אני מרגיש חוסר אונים ואשמח אם תענו לי בהקדם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת
רחלי18/07/2008אב יקר אני אינני בעלת מקצוע ואין לי ידע בנושא.בוודאי מחר יענו לך תשובה יותר מקצועית אבל אני בתור אמא שגידלה את ילדיה .אני מציעה לך לברך על כל יום שהיא משאירה אותם אצלך.נצל את ההזדמנות שהם אצלך ושחק איתם וצן להם הרגשה שלפחות אבא טוב יש להם.וזה המון.אל תדבר איתם שום דבר רע על אימם כי זה יעשה להם צלקת לכל היחיים ובסופו של דבר בבגרותם יינטרו לך על כך.כשהם באיןם אליך תן להם חוויות טובות שאותם לא ישכחו .ומצד שני אולי אימם צריכה קצת חופש כדי להירגע וזה יהיה לטובת כולכם ובעיקר לטובת הילדים.אשמח לשמוע ממך אם נעזרת בדברי.לילה טוב רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי...
ישראל18/07/2008רחלי, ראשית תודה על התייחסותך. שנית, כמובן שאני מאוד שמח שהילדים אצלי ואהיה עוד יותר מאושר אם זה יהיה על בסיס קבוע. העניין הוא שאישתי צעירה ממני ב9 שנים והפרידה נגרמה עקב כך שהיא "פתחה" את העיניים וזה אחרי שהתחתנה בגיל צעיר ולצערי או שלא לצערי תפסתי אותה על חם. כעת מה שמעניין אותה זה לצאת לבלות, להתפרפר כדבריה והילדים ממש לא בראש מעייניה. אני חושש שהחופש הגדול יגיע לקיצו והילדים יהיו במסגרת עד אחה"צ היא תתעורר ותרצה חזרה את הילדים. היא יודעת שהילדים הם עול בשבילה אך כדי להראות בסדר ולפגוע בי היא תנצל את היתרון שיש לה ותדרוש את אחזקתם. כשהם אצלה, הם רוב הזמן לבד בבית או מסתובבים בחוץ. כשהם מבקשים סיפור לפני השינה היא "מחפפת" אותם בהבטחה שמחר יהיה סיפור, הילדים לא אוכלים כמו שצריך ועוד.... בקיצור היא לא ראוייה להיות אמא לפחות לא בשלב זה של חייה, ואני לא יודע מה לעשות. כי במדינתנו לצערי הנטייה היא לטובת האמא וזה בסדר ברוב המקרים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלישראל
רחלי18/07/2008ישראל אני עומדת מאחורי מה שאמרתי לך.תעשה את המיטב כאשר הם אצלך.אל תבזבז את האנרגיות הטובות שלך במחשבות איך להציק לאשתך.דע לך שככל שיהיה לה טוב יותר היא תהיה רגועה יותר ואמא טובה יותר.וכמובן ההיפך יגרום לילדים סבל שזה מה שאתה לא רוצה.תאמין לי שאיניני משוחדת .אני פשוט אמא שיודעת מה וכמה אהבה זקוקים ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)