מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה לא באושרדנית16/05/2008
שלום אנא היו סבלנים ..
אני נשואה מעל 20 שנים ..שלושה ילדים מקסימים..
כבר המון זמן נגמר לי ..לא רואה את עצמי מאותגרת איתו, מעניין לי או אוהבת ..
אני יודעת ששני הצדדים תרמו למצב ..
בשנתיים האחרונים ..היו לי שני רומנים ..שאני לא גאה בהם..וחתכתי סופית..היה לי את הכוח להבין שזה שניהלתי רומנים ..רק מדחיק את הבעייה ולא נותן לי להתמודד..
הלכנו ליעוץ..למרות שהוא מצהיר שהוא לא רוצה לאבד אותי וכו וכו..ההתנהגות שלו היא אחרת ..
אגב ביעוץ היועץ הגיע למסקנה שיש כנראה תהליך בלתי הפיך
לי זה נגמר ..הילדים מרגישים ובעיקר הילדה הקטנה שהיא חכמה..
אני ממש לא מאושרת ..וכל פעם דוחה את ההתחלה של הפרידה ..יותר מהפחד איך אסתדר..למרות שאני עובדת וכו'..
אשמח לשמוע אנשים הנמצאים או שהיו במצבי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני במצבך
אנונימית17/05/2008אבל אני נשואה 10 שנים- בגדתי פעמיים- רק השבוע חתכתי רומן בן שנה - קשר קשה ובעייתי.. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה לא באושר
אילה אריאלי17/05/2008את טוענת שגם יודעת כיצד תרמת למצבך. האם הטיפול הזוגי עזר לך להבין את חלקך? האם את ניסית לעשות שינויים בעצמך, בתגובותיך? תנסי לעשות שינוי בעצמך ותראי כיצד הוא משפיע על מערכת הנישואין שלך. את יכולה לעשות זאת בעצמך או בעזרת יעוץ.
הסיבה שאינך רוצה להתגרש מובנת והרבה זוגות נשארים ביחד מהחשש להתמודד לבד ולשרוד כלכלית. האופציה להתגרש תמיד קיימת, גם במידה ותחליטי שתעשי זאת לא בזמן הקרוב.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בתהליך של בדיקה קרוב לשנתיים
דנית18/05/2008אני בתהליך כבר קרוב לשנתיים..הייתי גם אצל פסיכולוג..גם הוא היה ..היינו לחוד..וגם אחר כך יעוץ מקצועי.. בגדול יש הבנה שיש פער גדול..
לאט לאט המרחק גדל ..והשקט בבית הולך וגדל.. גם העצבות..
יש ילד בצבא ..לוחם ..והדילמה מה לעשות..
יש רגעים שאני ממש משתגעת ..רוצה לעוף ...זה לא שעכשיו הוא מציק לי או משהו כזה.. פשוט עצב גדול בבית..
היעוץ חידד לי כמו דברים אחרים ..שדברים נגמרו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רומן מחוץ לנישואיןאנונימית14/05/2008
שלום- ניהלתי רומן מחוץ לנישואין כשנה = מישהו שמכיר את בעלי והייה בינינו קשר מקצועי - הקשר מההתחלה היה בעייתי -טיפוס שאי אפשר לסמוך עליו- סבלתי רבות במהלך הקשר בינינו- אני כבר חצי שנה מנסה לסיים את הקשר - השבוע אזרתי אומץ וחתכתי - ואני אדם מאוד חזק מטבעי- אני מנהלת בכירה בגוף מאוד גדול, יש לי המון חברים ומכרים - כל מי שידע על הרומן לא מבין איך החזקתי מעמד...עכשיו כשהוא הסתיים אני מרגישה מחד הקלה ומצד שני - קשה לי שלא לחשוב עליו- לתהות אם לא הייתי צריכה להשאר שם ולו רק בשביל ה"סטוץ" איך שורדים את הימים הבאים מבלי להתחרפן????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן מחוץ לנישואין
אילה אריאלי14/05/2008העובדה שסיימת מערכת יחסים שלא התאימה לך מעידה על תעוזה. נוסף לכך אינך יודעת לאן הקשר הזה עלול היה לקחת אותך. מצד שני את חושבת רק על עמצך ולא על ההשלכות על מערכת היחסים שלך. לרומן יש השלכות רציניות על היחסים הזוגיים. טוב שהחלטת לסיים את הרומן, תנסי להשקיע את האנרגיות ביחסים הזוגיים במקום ברומן.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שוכחים
אנונימית15/05/2008איך שוכחים ממנו- ולא חושבים עליו הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילווואריק11/05/2008
שלום רב,
סיפורי הוא כזה: הכרתי מישהי מהאינטרנט , יצאנו שבועיים, בהתחלה חשבתי עליה בקטע רציני,, שכבנו פעם אחת, ואז גמרתי איתה. אמרתי לה שזה לא זה לטווח הארוך.
הבחורה נגנבה.
היא שלושה ימים מתקשרת אלי ללא הפסקה שולחת לי קללות נוראיות בטלפון, אומרת שרק רציתי להשכיב אותה, שאני נצלן, שהיא שוקלת להגיש תלונה על אונס (למרות שכמובן זה היה בהסכמה מלאה).
שאלותי הן:
1. איך להפטר מהמשוגעת?
2. האם תמיד כשגבר שוכב עם בחורה, והיא רוצה אותו, ואח"כ הוא גומר איתה, היא חושבת שהוא רק ניצל אותה??? להימנע מזה בעתיד???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אריק
עידית הוניגמן12/05/2008אריק שלום
אני מבינה שהיא פגועה מהקשר איתך,מעבר לניסיון להיות אמפטי לאכזבה ולפגיעות שלה אין לך מה לעשות אלא לחכות ולקוות היא תרגע.
מה שאתה יכול ללמוד מזה ש בריקוד הזה יש שניים ואתה צריך להיות קשוב גם לבת הזוג שלך ולא כל מה שנראה מתאיםלך ונראה הגיוני מתאים לאחר בקיצור לראות עם מי אתה נכנס למיטה כדי לא להסתבך.ובעיקר לדבר על הדברים
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מנישואיןאורית06/05/2008
שלום,
בן זוגי רומז לי מזה זמן מה על כך שברצונו למסד את הקשר, אני מאד חוששת מכך כיוון שאין לי אף זוגיות שאני יכולה להביט בה וללמוד ממנה, כל הנשואים שהכרתי חיו בכעס, חוסר אמת וחוס אהבה, אני מפחדת שזה יקרה לי ולכן לא מצליחה להנות מהרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הבעיה
איתן07/05/2008אם בן זוגך רציני , אז מה הבעיה ? מערכות יחסים סביבך לא תקינות , אינן מחייבות שבמערכת יחסי או נשואין שלך יהיו כאלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לבד ליעוץ
אילה אריאלי07/05/2008לשאלתך, עדיפות ראשונה בעיני הנה ללכת ליעוץ ביחד. אפשרי גם ללכת לבד, אולם רצוי שתשתפי את בן הזוג שלך בכך. בהמנעך לספר לו את בעצם יוצרת סוד בינך ובינו. עדיף שתשתפי אותו בהחלטה שלך ללכת ליעוץ, אין בכך משהו שלילי, ורצוי להמנע מסודות בינך לבינו.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפחדת מנישואין
אילה אריאלי07/05/2008ברור שיש לך חששות כאשר את חווה מסביבך מערכות יחסים לא טובות. זה לא בהכרח חייב להיות הסיפור שלך. אולי את מצפה שיהיה במערכת נישואין משהו מושלם ולא יהיו כעסים, ואין בכך ציפיה ריאלית. בכל מערכת זוגית יש כעסים וחייבים לדעת להתמודד אתם, ואפשר לשרוד איתם. במדה ואת ממשיכה להתלבט אולי יש עוד דברים שמפריעים לך, ועל כך עצתי לברר סוגיות אלו ביעוץ.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סך הכל בת 17 אבל...
ספיר01/06/2008אולי אוכל לעזור...
אני חושבת שאם את מפחדת מקשר לא בריא זה אומר שאת לא אוהבת את בת זוגך ב100% כי אם היית בטוחה בו,באהבה שלכם ובאמונה שלכם אחד כלפי השני לא היית אומרת דבר כזה..
מה שקרה לך זה למידת חיקוי-לפי מה שלמדתי בבית ספר במגמה..
אני חושבת שבגלל שראית רק זוגות שלא טוב להם אחד עם השני את כאילו מצפה שזה יקרה גם לך
אל את צריכה להאמין שהקשר הזה הוא בשבילך..ולא להתייחס לזוגות שלא טוב להם לא שאוף לזה כי אם זה מה שתחשבי ככה יהיה...
מקווה שעזרתיי...
המשך יום נעים
=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובססיביות המשךמורין03/05/2008
אני מנסה כל הזמן לעבוד על עצמי, אני מודעת לכך שאנחנו לבד אנחנו מסתדרים מצויין, השאלה היא , אם ניסיתי לעבוד על עצמי, וזה לא הולך לי, האם עליי לפנות ליעוץ מקצועי? מאחר ואני מודעת לבעיית האובססיביות שלי אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיות
תמי אורן04/05/2008שלום מורין,
בהמשך להמלצתה של איילה לעבוד על הקשיים שלך בנושא קרבה וריחוק ולאור הקשיים שהעלת בפנייתך , אני ממליצה לפנות לייעוץ מקצועי כי מודעות אינה מספיקה להתמודדות עם אובססיות ועבודה עצמית הנה חשובה אבל צריך להיות ערים גם למגבלותיה.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרק ג' (אובסיסיביות)
מורין06/05/2008מאז תחילת הקשר ידעתי שאני אובססיביות אליו, לא מזמן רציתי להעלות את סיפורי האישי, אבל נמנעתי.
בקצרה הזוגיות הזו היא פרק ג' עבור שנינו, הוא עם משקעים, ואני במצב יותר גרוע משלו, למרות תפקידי הבכיר, ומעמדי, בגלל עצם העובדה שזה פרק ג' גרמה לי לאבד אימון בכל מה שזז, ואצלו הבעיה קשה אף יותר, תמיד ברמיזה, אומר שאין אמונה בנשים, ושהוא לא יתאהב לעולם, למרות הכל אנחנו כמעט 24 שעות יחד, מתלהבים מכל שניה (יחד עם קצת קשיים לא משמעותיים), ואז כשאנחנו יוצאים לטיולים, לארועים חברתיים ובכלל, קורה שרק אחת לעשר אני מרגישה בטוחה, אני מענה את עצמי בזה שאנני נותנת מנוח לנישמתי , עוקבת אחריו בעיניי וסובלת, למרות רצונותיי העזים להיגמל מכל זה ולהנות מהשאר בכייף, לנצל את חצי הכוס המלאה, אני מרגישה בחוץ כאילו אני לא נמצאת, לא קיימת, סתם לציון אף פעם הוא לא ניסה לשנות משהו בו. תמיד אני זו שניסיתי להשתנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובססיביותמורין01/05/2008
שלום . היתגרשתי לפני שש שנים, היה לי קשר עם שלושה גברים. רציניים, שעם השלישי אני נמצאת היום\ הסיפור שלי מורכב , הוא לא עובד אני מפרנסת יחידה . יש לו בית אבל הוא גר איתי בגלל ילדיי. אני בקשר מצויין עם משפחתו, וכל השבוע אנחנו יחד , בבית ועם חברים קרובים היחסים מקסימים, אך בכל פעם שאנחנו יוצאים לסופ"ש עם חברים, אני מרגישה כאילו הוא מדבר רק איתם, וממש באילוץ הוא מדבר איתי , אני מרגישה ריחוק, זה גורם לי בכל טיול להיות עצובה ומרירה, אני מרגישה את אותה הרגשה קשה, ובעיקר בדידות נוראית. דיברנו עשרות פעמים ניסיתי להסביר, ובכל פעם הוא טוען שהוא לא יודע מה לעשות. אני מרגישה מתוסכלת מצד אחד אני אוהבת את הגבר שנימצא איתי בבית, אבל מצד שני , כשאנחנו בטיולים עם חברים , הוא בקושי פונה אליי, למרות הישתדלותי החוזרת ונשנת.... אודה ואשמח לפתרון ללא יעוץ מקצועי, מסיבות כלכליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיביות
אילה אריאלי02/05/2008נראה לי שבקשר שלכם לא הצלחתם ליצור איזון בין מרחק וקרבה. לא נראה לי שהבעיה היא בלבד הגבר שאת חיה איתו, אלא תחושותיך. את יכולה לעבוד על עצמך ולא לראות בתשומת הלב שהוא נותן לאחרים איום עליך. להיות בקשר זה גם לאפשר לבן הזוג קצת מרחק. נראה לי שיש לך בעיה עם זה ואת חשה מאוימת כאשר הוא עסוק עם חברים ולא רק איתך.תעבדי בעיקר על התפיסה ועל הרגשות שלך.
אריאלי אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד מחוץ לנישואיןשלי29/04/2008
שלום, לפני שנתיים גיליתי שלבעלי יש ילד מחוץ לנישואין, הוא בדיוק בגיל של הבן הקטן שלנו, רק עכשיו אני מסוגלת לכתוב על זה, עברתי שנתיים של קשיים, טיפולים וניסיון לבנות את האמון מחדש, הוא התנצל, יש/ לנו 3 ילדים ולא כזה פשוט לפרק את החבילה, אבל אני לא מצליחה לסמוך עליו, אני חוששת מעוד הפתעה לא נעימה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מחוץ לנישואין
אילה אריאלי30/04/2008גילוי העובדה של ילד מחוץ לנישואין הוא נושא מאד קשה. החשש שלך הינו מאד הגיוני אך את טוענת שעברתם טיפול ויש ניסיון לבנות מחדש את האמון. כמובן שאין בטחון שדבררים לא יכולים לחזור שוב. אולם האמון והבטחון יבאו מתוך מה שקורה במערכת היחסים ביניכם. כאשר תהיה פתיחות ויכולת לאינטימיות רגשית, זה יעזור לך לבנות את האמון.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישואיןקרין27/04/2008
היי
יש לי בעיה גדולה מאוד, אני בת 29 ויש לי בן זוג מדהים שאני מאוד מאושרת ממנו, הבעיה היא איך לעשות את החתונה, כבר דיברנו על משהו קטן וצנוע הבעיה היא שהוא לא מתפשר על נישואין אזרחיים ולי האמת גם לא מפריע כי אני מאושרת איתו ואני יודעת שזה החבר והבעל והאבא של הילדים שלי בעתיד, הבעיה היא המשפחה שלי הם לא מוכנים לקבל את העובדה שאתחתן באזרחי, והם אומרים שהוא לא מספיק מכבד ולא מספיק אוהב אם הוא רוצה לעשות חתונה אזרחית ולא רבנית. הוא לא מרמין בזה ולי לא מפריע שזה יהיה אזרחי, דיברתי איתם ואמרתי שהם לא חייבים לקבל את זה אבל לפחות לכבד את הבקשה הזו, הם לא מעוניינים לשמוע בכלל, ואם אלך לעשות חתונה אזרחית הם יימחקו כל קשר איתנו.
זה מאוד מפריע לי להיות בניתוק מהמשפחה, והם לא מבינים שגם לי זה לא מפריע, אבל בן זוג שלי ענה להם ואמר שהוא מכבד את כולם, והוא מבקש שיכבדו גם אותו בדעה שלו.
אני בבעיה גדולה, כי אנחנו מאוד מאוד מאושרים ביחד וכן רוצים לבנות משפחה ביחד.
מה אני עושה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואין
עידית הוניגמן28/04/2008הי קרין
אני יכולה להבין את המצוקה בה את נמצאת ההורים שלך שמים אןתך במציאות בלתי אפשרית לבחור בניהם ובין בן זוגך יתכן שבאופן שאת הצגת להם את זה הם תופסים אותך כחלשה ונלחמים את המלחמה שלדעתם את לא נלחמת ויתכן שיש כאן דפוס משפחתי מוכר לך......
זו לא בחירה בן בעל וההורים זו הבחירה הזוגית שלכם איך לחיות ולנהל את חייכם וההוריים צטרכו ללמוד לקבל ולכבד למרות חוסר ההסכמה . אל תבהלי מהתהליך עם ההורים שלך תמשיכי את הדיאלוג איתם זהו דיאלוג עקרוני על כמה הם מכבדים את הבחירות וההחלטות שלכם כזוג זהו דיאלוג שלך איתם.
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אימון ?צביה26/04/2008
שלום .
אני ואשתי נמצאים ביעוץ זוגי מספר חודשים ושם העלתה אשתי נושא שמפרע לה ובשיחת היעוץ שהייתה קשה לשנינו הנושא נסגר והובהר איך כל אחד מתנהג , נושא סגירת הנושא וההתנהגות לא היה מקובל על אשתי כנראה והיא החליטה על דעת עצמה להפסיק ללכת ליעוץ ולא דברה איתי על הנושא שמפריע לה ושאין לה כוונה להמשיך ללכת ליעוץ כאשר היא ידעה שאני ממשיך ללכת ליעוץ לבד .
להפתעתי נודע לי לאחר כחודשיים לגמרה במקרה שאשתי הלכה ליעוץ נוסף לבחון את אמיתות ההסכמות וההתנהגות של אותה בעייה שהפריעה לה ולא סיפרה לי ושיתפה אותי במשך חודשיים על אותה פגישה ועל מסקנות אותו יעוץ קצר שעברה שהיה מנוגד ליעוץ הקודם.
אשתי החליטה לספר לי על אותו יעוץ רק לאחר שאני העלתי את נושא המשך היחסים בינינו .
אני מרגיש מרומה , חוסר האימון באשתי נפגע כתוצאה מהתנהגות זו , התחושה היא שהיא פעלה מאחורי גבי לגבי נושא שקשור לשנינו שמבחינתי היה סגור ונסגר במהלך היעוץ ונפתח מחדש עלידה .
כששוחחנו על כך וטענתי בפניה כי היה עליה לספר לי על כך טענה כי היא רצתה לבדוק עם יעוץ נוסף את ההסכם וההתנהגות של אותו נושא.
מה דעתכם מה שאני מרגיש הוא נכון ?
האם היה עליה לשתף אותי ולספר לי שהיא הולכת ליעוץ ועל המסקנות באותו יעוץ ? הרי הנושא קשור גם אלי לא?
אני מרגיש כאילו היא בגדה בי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית אימון
עידית הוניגמן26/04/2008צבי שלום,
אתה מתמקד בשאלה אם היתה פה בגידה,ומרגיש פגוע ,להתרשמותי אתה מתאר קושי רב שלכם כזוג להתמודד בתוך הזוגיות עם תסכול ,חוסר הסכמה ,כעס וכו ומה שכל אחד עושה זה להתמודד עם הקשיים שלו לבד ולא בתוךהזוגיות נשאלת השאלה למה קשה להתמודד ביחד,למה אי אפשר להביע מגוון של רגשות בתוך הזוגיות לה כל אחד צריך לבדוק את הבסדריות שלו מחוץ לקשר,
אני מציאה לכם לחזור לטיפול זוגי במהרה .יש לכם עבודה לעשות
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יזמתי פרידה לפני חצי שנה ...סמדר25/04/2008
כי לא אהבתי ,לא נמשכתי ולא הערכתי את בעלי .הוא היה מובטל רוב חייו ואני זאת שפירנסתי. היינו ביעוץ זוגי 3 שנים שבסיומו החלטתי שאין סיכוי לשינוי . צברנו חובות גדולים ,כולל איבוד דירה . אני התפתחתי בחיים , עברתי שינויים ,למדתי להעריך את עצמי ,והוא נשאר חסר ביטחון והערכה עצמיים . הפך להיות אדם עצבני ומתוסכל , תלותי רגשית אשר גרם לאווירה קשה בבית . יש לנו שני ילדים והמצב השפיע במיוחד על הילדה בת ה- 10 שהפכה לילדה עצבנית עם בעיות לימודיות וחברתיות.
כשנפרדנו הרגשתי חזקה ושאני מסוגלת להתמודד עם הכל. התחלתי לכסות חובות , דאגתי לטיפול לילדה , התחלתי ללמוד באוניברסיטה וחילקתי את זמני בין העבודה לילדים. אך מאז לא נשאר לי זמן לעצמי או לקשרים חברתיים.
אתמול נודע לי שיש לו משהי והא נסע אליה לסופ"ש. זה כ"כ מתסכל אותי ומרגיז .נראה שהוא נהנה מכל העולמות ,אני לא אוהבת אותו או רוצה לחזור אליו כי הוא עשה לי רק רע בחיי אבל מצד אחד הוא לא רוצה להתגרש ומצד שני הוא עושה מה שהוא רוצה ואני נשארת עם האחריות לילדים , לחובות וללא יכולת להיות עם בן זוג בגלל היותי נשואה עדיין.
הוא עושה בעיות בכל מה שקשור למזונות ילדים היות והמשפט יהיה רק ביולי ומשלם כראות עיניו . גם לגבי הילדים , הוא לוקח אותם רק כשנוח לו.
אני זקוקה לעצתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יזמתי פרידה לפני חצי שנה ...
עידית הוניגמן26/04/2008שלום סמדר
ההצלחה שלך היא מתוך שלקחת אחריות עלעצמך ועל החיים שלך,זה לא קל כי זו התמודדות בלתי נפסקת .בואי ותבדילי בין הקושי מתוך זה שתהליך הגירושים תקוע,ובין זה שבעלך כפי שאת מתארת בוחר בחיים שאולי אין בהם התמודדות, אלא חיים קלים ונוחים בעוד את בחרת בדרך אחרת,ובין הרצון שלך אולי היום יותר להנות ולעשות לעצמך,אם זה מה שחסר לך היום כנראה שאת יותר פנויה לזה, אז תתחילי לעשות ... בלי קשר אליו ולאיך הוא מתנהל.
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי בגדה בי - מה לעשות?ציון23/04/2008
לאחרונה נודע לי כי אשתי קיימה מערכת יחסים אינטימית עם החלבן.
האם להכות אותה עד זוב דם?
האם למחול לה בתנאי שתבטיח שזו מעידה חד-פעמית?
האם להעלים עין ולבגוד גם כן?
האם לפנות לטיפול לאחת מכן ולשלם ממון רב?
אנא, סייעו לי, חיי אינם חיים, הבגידה צורבת בבשרי ומדירה שנה מעיניי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בגדה בי
תמי אורן24/04/2008ציון שלום,
אפשר להבין את הסערה בה אתה נתון ואת הצורך לנקום או לחילופין להתעלם.בכל מצב שלא תבחר זו תיהיה שוב הדרך לברוח ולא להתמודד עם הבעיה הזוגית. לדעתי זו הזדמנות לבחון את היחסים מחדש ולהבין מה עומד מאחורי הבגידה.ולתת ביטוי לנושאים לא מדוברים בינכם. עם כל הכאב והקושי כנראה לא יהיה מנוס.
ממליצה מאוד לפנות לטיפול זוגי .
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבגידות הכואבות - מבוי סתוםציון22/04/2008
אני מנהל רומן אפלטוני עם שרון סטון מזה 21 שנה. יחסינו ידעו עליות ומורדות, בעיקר מורדות, וכאשר נודע לאשתי על הרומן היא עזבה את הבית - וירטואלית - עם ריצ'רד ניקסון. מי שנפגעו מסיפורי הבגידה שלנו הם הילדים שנמסרו למשפחות אומנות על הנייר.
ושאלתי הינה: מה עושים? כיצד משקמים את יחסי עם גברת סטון בלי שאשתי תדע ובלי שגברת סטון תחשוד?
האם לספר להוריי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבגידות כואבות
תמי אורן22/04/2008אנונימי שלום,
מדובר בפורום רציני נשמח להענות לכל שאלה ממשית ולא וירטואלית . בכל מצב לפנטז תמיד טוב אך לממש עם בת הזוג .
שיהיה לך חג שמח וכשר
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בהכרות גבריםטלי21/04/2008
שלום רב, אני מאד מעוניינת להכיר בן זוג אך כשיש לי הזדמנות לעשות זאת אני נרתעת והולכת כמה צעדיןם אחרוה. אני מתלבטת אם מטפל יוכל לעזור לי, כי נראה לי שאני זקוקה למטפל דינמי שיפעיל אותי ויגיד לי מה לא בסדר ולא כזה שיקשיב ויהנהן ויתן לי להחליט לבד מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהכרות גברים
תמי אורן21/04/2008היי טלי,
בהחלט מטפל יכול לעזור לך בנושא ,יש מקום לפנות למטפל, כפי שציינת מתאים יותר לצרכים שלך,
וכנראה אחד הצרכים שיהיה מטפל התנהגותי ומובנה .יש גישות טיפול שונות שבחלקן מתמקדות בבעייה ובאמצעים התנהגותיים מטפלים בה ויש גישות המטפלות בשורש הבעייה .ניתן כרגע כדי להענות לצורך המיידי שלך לטפל בנושא ואפשר שתיבדק לעומק שורש הבעייה אך נראה שכרגע אינך פנוייה לכך וצריכה מלווה שידע מחד לחדד את הצרכים שלך ומנגד שיהווה גורם מניע , משימתי.
בהצלחה רבה כבר עשית צעד ענק כשהגדרת איזה מטפל את צריכה.
חג שמח
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוא ממשיך לגלוש באתר ההכרויות...לירי16/04/2008
אני בקשר יפה עם גבר שהכרתי באתר הכרויות לפני 3 חודשים.הוא מביע אהבה יפה..אבל לא מתנתק מאתר ההכרויות!!
בהתחלה שדיברנו על כך אמר שאני צודקת ויצא..אח"כ אמר שזה סתם משחק.. אחרי כל שיחה בנושא הוא מתנתק משם ליום.. ומיד חוזר.
מה לעשות עם האובססיה הזו?? האם לנתק הקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתנתק מאתר הכרויות
אילה אריאלי18/04/2008נראה שהגבר עימו יש לך קשר לא ממש מרגיש מחויב לקשר עימך. האו לא מוכן עדיין לוותר על ההזדמנויות האחרות שהאתר מציע. קשר זקוק לבסיס של מחויבות, וללא מחויבות כמעט בלתי אפשרי לנהל קשר רציני שאת מתכוונת. עליך להחליט באם את מוכנה לנהל קשר בנסיבות אלו.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתנתקי ממנו את - הוא לא מסוגל למונו
גבר גבר23/04/2008חנטריש קטן
שלושה חדשים וזקוק לחיזוקים כמו ילדון חסר בטחון
אם הקשר שלכם טוב ואני מדגיש גם את נושא המספק
כלומר אם הוא מסופק מכל הבחינות על ידך
שזה התנאי להחזיק את הזכרים
אז אל תאבדי איתו שניה
אבל, ואני עוזר לך כאן מהצד שלנו
אם את לא מספקת אותו, פשוט מאוד, הוא לא יהיה
רגוע ויחפש את הסיפוק במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צער מהפרידה והשלכותיהנטע15/04/2008
שלום רב, נפרדתי לא מזמן מבן הזוג ועכשיו לראת החג אני מרגישה מאד בודדה בלעדיו וגם מאד מתגעגעת למשפחתו, חשבתי להרים טלפון אבל אני מפחדת שזה יקשה עלי ועליהם, האם עדיף להתעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צער מהפרידה והשלכותיה
תמי אורן15/04/2008שלום לך נטע,
פרידה היא חוויה לא פשוטה ובוודאי בחגים קשה יותר. כפי שציינת בכותרת לפרידה השלכות ואחת מהן געגועים . לא ברור מהכתוב מי נפרד ממי והאם הרצון ליצור קשר עם החבר לשעבר ו/משפחתו זה ניסיון לחדש הקשר במידה ולא יהיה עלייך להתמודד עם השלכות הפרידה מהחבר וממשפחתו ולהקיף את עצמך במשפחה וחברים כדי לעבור את תקופת החג.
מאחלת לך חג שמח
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)