מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה רגשיתבת 2917/10/2008
אני זקוקה לעצתכם בנושא הבא: אני גרושה 3 חודשי ופרודה כבר כמעט שנה. יש לי שני ילדים בני 5 ו 7. ואני יזמתי את הפרידה.הבעיה שלי היא שקשה לי לראות את האקס לי עם מישהי אחרת. אני יודעת שיש לו כבר תוכניות להתחתן בשנית, אני רוצה שהוא יהיה מאושר ויתחיל בחיים חדשים עם מישהי אחרת אבל אני מרגישה שהוא עדיין אוהב אותי ושהוא רוצה להתחיל קשר חדש רק כדי לעורר את הקנאה שלי. איך משתחררים מרגשות האשמה שנמשכות כבר כמעט שנה? הוא יקר לי מאוד אך אני בטוחה שהוא לא הגבר הנכון בשבילי... בכל פעם שאני שומעת את הקול שלו( אנחנו משתפים פעולה בכל מה שקשור לילדים) אני מרחמת עליו ומרגישה צורך ענק לטפל בו ולהרגיע אותו.. הפרידה הפיזית ממנו היתה קלה עבורי, אך הפרידה הרגשית יותר קשה. וכשהפרידה נראית סופית בהינתן זה שהוא חושב להתחתן בשנית...זה מכניס ללחץ..במיוחד אחרי שרמז לי שהוא משאיר לי פתח לחזרה. אני רוצה להיות בטוחה אחת ולתמיד שהבחירה שלי להתגרש היתה נכונה ושאני צריכה להיות נאמנה לבחירה זו. או לחילופין לחזור ולהיות איתו. לא רוצה להתלבט יותר. אנא עיזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה רגשית
תמי אורן17/10/2008בת 29 שלום,
ראשית אני חייבת לציין שלעיתים מדברייך התבלבלתי . לא ידעתי מתי את מדברת עליו ומתי עליך.
לידיעה פרידה רגשית אורכת לעתים עד 4 שנים. לכן כל מה שאת עוברת הנו נורמטיבי בפרט שבעלך לשעבר דואג להעצים את הקושי. מדברייך עולה שמחד את בטוחה שנהגת נכון ומנגד מתעוררת קנאה כלפי הקשר החדש.השאלה האם הקנאה היא כלפי האשה החדשה שתזכה לחיים נפלאים עם בעלך לשעבר מה שאת לא חווית איתו או לחלופין הקנאה היא פועל יוצא של העובדה שהנו במערכת יחסים ואת עדיין לא. בנוסף נשמע שמערכת היחסים היתה מאופיינת בכך שאת היית המטפלת שלו ובמקומות בהם הוא מעורר שוב את המטפלת שבתוכך את מתייגסת. קשר זוגי אינו צריך להיות מושתת על הפונקציה הזו בלבד. תבדקי בינך לבין עצמך, האם הקשר היה שוויוני, הדדי האם גם הוא טיפל ? תמך? ורגשות אשמה על מה ולמה ? על כך שהחלטת שהקשר לא מזין אותך לא נותן לך ומאפשר לך מה שכנראה הגעת למסקנה שמגיע לך? אני נוטה להאמין שלא לקחת החלטה פזיזה בפרט לנוכח העובדה שהנך מטופלת בשני ילדים קטנטנים.בת 29 יקרה אם עדיין יש לך ספקות הנך מוזמנת לפנות לייעוץ ע"מ לבחון מחדש את הלבטים.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 29 יקרה
אסף19/10/2008מה שאת עוברת זה שלב הכי טבעי בפרידה. נראה לי שאת נזכרת בימים שהיה לכם טוב יחד ושנשכחו בתקופה הפחות יפה שלכם. זה טבעי. וזה די מדכא. כשאתם לא ביחד אז הקשר שהיה לכם לא נראה כל כך נורא ומכאן הספקות. אני מבטיח לך דבר אחד. מה שאת עוברת הוא עובר לא פחות. אל תחשבי שגבר שמתגרש מתחיל לחגוג ולהתפרע. זה לא ככה. נכון שאנחנו הגברים מאד אוהבים לספר לחבר'ה על הזיונים שיש לנו ולהשוויץ בפני כולם עם מי יצאנו ואיזו חתיכה השכבנו. בפועל המצב לא בדיוק ככה. גם הוא בתקופה לא הכי קלה. גם אם הוא לא מספר לך. מה שלדעתי את צריכה לעשות זה לשבת ולהיזכר לא בדברים הטובים אלא בכל אותן הסיבות והנסיבות שהביאו אותך להחלטה לשים קץ לנישואין האלה. ולמה החלטת שהוא לא הגבר שאיתו את רוצה לחיות. אני מאמין שזה יקל עלייך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בת 2920/10/2008תודה רבה על התגובות, אני מרגישה הרבה יותר טוב היום והילדים שלי מרגישים מצויין. טוב היה לדעת שמה שאני עוברת הוא שלב נורמלי..וכנראה שהכאב של הילדים אחרי השיחה שעשינו על הגירושין, הקרין עלי. אבל הם בסדר עכשיו ואנחנו עוברים לבית חדש וגדול בקרוב וזה מרגש אותנו... העולם נראה נפלא. המון תודה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחל. יוצא לך לקרוא את העצות שאת..ק14/10/2008
נותנת לנשים פה? פשוט לא להאמין. מה שמשתמע מכל דברי הפיגולים שכתבת לנשים כמו 'מלאך' ואחרות משתמע דבר אחד:" תשתקו . תסתמו את הפה. תהיו כנועות וצייתניות. כי הגבר תמיד צודק. גם כשהוא מתנהג כמו חרא עדיין הוא ההראש ואתן הזנב." . את שומעת את עצמך חושבת? אם גבר משאיר את אישתו והילדים ויוצא לבלות תוך הזנחה של כולם הוא הגבר בעינייך. אם הגבר יושב בבית ,יוצר כלוב מזהב לו ולאישתו ובוהה כל הערב בטלויזיה גם אז הוא הגבר בעינייך. תגידי לי. יש גבר שפסול בעינייך? אולי זה שמזיין את אשת בנו? או זה שממכה באישתו? האמת? אני בטוח שתתני את אותן העצות גם לנשים של הגברים האלה. שבו .תסתמו. תחטפו. דרך אגב. אני גבר בן 43 . דוגל בפמיניזם. שונא "פמיניסטיות". אבל גם לא מסמפט במיוחד נשים שוביניסטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ק
רחל16/10/2008מה ההתלהמות הזו עלי.לפי דבריך אני מסיקה מספר מסקנות-.א.תרבות שיחה ודיבור כלל אין לך.ב. נסיון חיים ממך והלאה.הייתי שמחה אם היית נותן לי את ההזדמנות לשןחח עם אשתך כי אולי אז היה מתגלה לי איזה סוג מיוחד של עב"ם.עד כאן התייחסותי לעליהום מצדך. וכעת לעיקרם של דברים.מתוך נסיון אישי רב שלי .ושל אחרים אני עדיין מאמינה בחיזוק הקן.אני מאמינה שאבא ביולוגי הוא טוב באלף מונים מאב חורג.שצריך להשקיע .הרבה בזוגיות שיש,לפחות כמן בזוגיות חדשה שלא יודעים עליה כלום.לטנגו צריך שניים.ובדרך כלל האשמה איננה רק בצד האחד.זהו להיום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שרון16/10/2008אני מסכימה עם ק' לחלוטין. התשובות שלך מתאימות למאה שעברה. חוץ מזה, אני לא חושבת שאת בר סמכא, השאירי את עבודת הייעוץ למקצועניות שמנהלות את הפורום, ואם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שלא תגידי כלום. ואגב, לי יש ניסיון חיים, עברתי גירושים, אני נשואה פעם שנייה באושר רב, ואני יכולה להגיד לך שבמקרה שלי אב חורג טוב פי אלף מונים מאב ביולוגי, שבכלל לא בקשר עם הבן שלי. אז במקום לצאת כאן באמירות גורפות שמתאימות לימי הביניים, ולתהות מדוע התגובה של ק' לדעותייך היא כל כך מתלהמת (כשבעצם את זו שמתלהמת בתשובתך), עדיף שלא תאמרי דבר. תודה, מקרב לב, שרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב. אז ככה
אסף17/10/2008אל תדברי איתי על תרבות שיחה. ה"עצות" החכמות שלך מרתיחות את הדם. שמת לב במקרה שהנשים שאת יעצת להן מדברות מתוך ייאוש ולא מתוך כעס? כשיש כעס זה אומר שלפחות יש רגש. המצב חמור כשהרגש נעלם ונותרת רק חוסר תקוה. אולי את לא יודעת אבל כשבן הזוג ממרר את החיים לאישתו הילדים מרגישים את זה .רע להם. הבעלים האלה שמים זין על הנשים והילדים שלהם כאחד. ומה את מציעה.? שהן תהיינה הכלבלבות. הצייתניות. הכנועות. לזה את קוראת חכמת חיים? עכשיו בואי ותסבירי ברוב חכמתך למה הכוונה" לטנגו צריך שניים"? מה את מנסה להגיד? שהן אשמות במצב? האמת ? עם דעות כאלה עדיף להיות חייזר כמוני מאשר אישה חסרת מצפון ופרימיטיבית כמוך. לי אין חכמת חיים? טוב. אז למי יש? לך? חחחחחח חחחחח חחחחחח. בחיי שלא ייאמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להתגרש?ערן11/10/2008
אני נמצא במצוקה נוראית - אנא עזרתכם. אני נשוי לאשתי כ-3 שנים והיינו חברים הרבה שנים. הקשר נמשך עד כה בעיקר כי אני אוהב אותה וחשוב לי שיהיה לה טוב. אבל מה, אני לא טוב לי. ממש לא טוב לי איתה. אני כועס עליה על מליון דברים שונים: היא עצלנית במידות מטורפות - היא לא בישלה אפילו פעם אחת בכל הקשר שלנו ולמרות שאנחנו באים מעדה שהנשים מבשלות. אני ממש צריך לבקש שהיא תשים לחם בטוסטר, ככה שכמעט תמיד אני שם לשנינו את הלחם בערב. אני יודע שזה נשמע שובניסטי - אבל לעזעזאל עם השובניסטיות. שום פעילות ספורטיבית אני לא מצליח לגרום לה לעשות. היא מסרבת ללכת לטפח את עצמה - לקוסמטיקאית לא הלכה בחיים, אפילו שלחצתי עליה. היא לא אוהבת לצאת. אני צריך בכוח לגרום לה לצאת. מבחינת הופעות שאני אוהב או מוסיקה אנחנו לא באותו הכיוון. היא לא אוהבת לקרוא ספרים - משהו שאני מאוד אוהב. לצערי, אין שום פעילות שאני חושב שהיא מוכנה לעשות למעט ללכת לשיאצו ולמסז' - שזה עכשיו התחביב היחיד שלה. אני רואה בני זוג אחרים, מתקדמים בחיים, נהנים. אני ארגנתי טיול לחול, היא לא גילתה עניין במסלול כהוא זה. ממש לא עניין אותה. אני יודע שתגידו לי להתאמץ אולי ולמצוא דברים שהיא כן אוהבת. אבל לצערי אני מנסה ולא מצליח. אני אוהב אותה מאוד ולא רוצה להיפרד. אבל אני סובל ואני בטוח שאני אתחרט על זה במיוחד כשיהיו לי ילדים. בעיקר זה שורף לי כשאני רואה בני זוג אחרים, ואני משווה את זוגתי אליהם. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
תמי אורן12/10/2008ערן שלום,
ראשית אני ממליצה לפני לקיחת החלטות לפנות לייעוץ זוגי. כרגע אתה רואה רק את הרע וכנראה שוכח גם את הטוב. מה שאופייני במצב כזה. בכל אופן זה בוודאי לא נכון לקחת החלטות ממקום כזה.במידה ואשתך תסרב לשתף פעולה בטיפול זוגי רצוי שתפנה לטיפול פרטני יעזור לך לראות את הדברים בבהירות ויעזור עם ההחלטות.
בהצלחה רבה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
רחל12/10/2008ראשית אינני מקצועית וכל מה שאומר לך זה רק מנסיון חיים.אז ככה-א.נראה לי שאשתך נמצאת במצוקה כלשהי אבל אם כן ואם לא מה שיכול לעזור למצבך זה פשוט להחמיא לה ולהיות שם בשבילה.תאמין לי שבסופו של יום זה ישתלם לך ותקבל אשה שמחה ובריאה יותר.החמא לה על הדברים שהיא טובה בהם.נסה למצוא ענין בלהיות בבית ואולי ליצור דברים אפילו לבשל דברי גורמה.-אל תציק לה-תחשוב שזו בתך ויש לה בעיה. שמח אותה עודד אותה.הרי התחתנת איתה בגלל מעלות שראית בה.השתדל להעצים תכונות אלה.אני סומכת על החוש הששי שלך שאם תפעיל אותו תצא נשכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל נכון שאת אישה חרדית?
אסף14/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
אסף14/10/2008אני מקווה שהיא לא היתה כזו לפני הנישואין כי אם כן אני מתפלא עליך. אם היא היתה כזו מה גרם לך לחשוב שהיא תשתנה אחרי? תראה. יש מקרים שבתחילת הנישואין אנשים מגיבים לחיי הנישואין בצורות שונות ומשונות. זה מוציא מהם את החשק לעשות כל דבר כי כאילו אין טעם. הרי הטיפוח בעיניהם זה בכלל לאחרים. לעשות כושר ולהיראות טוב זה מיותר כי בעצם אין כבר את מי להרשים. ועכשיו לקטע האכזרי שאני רוצה להגיד לך. תבדוק למה היא כל כך זקוקה לשיאצו ומסאז'ם. ואם אין סיבה מיוחדת אז כדאי שתבדוק איך קוראים לאדון שיאצו ומר מסאז'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת על גירושיןדליה10/10/2008
שלום אני זקוקה לעצה אני בת 31 עם שני ילדים קטנים - במשך מספר חודשים היחסים ביני לבין בעלי עלו על שירטון יכול להיות מעצם העובדה כי נולד לנו תינוק אחרריות נוספת וכל המשתמע מכך בכל אופן בעלי החליט להתחיל לצאת באופן קבוע, בהתחלה זה היה פעם בכמה זמן אח"כ זה הפך לכל יום שישי וגם לפעמים באמצע השבוע וחוזר בשעות הקטנות של הלילה ומשאיר אותי לבד עם הילדים- אמרתי לו שזה מפריע לי מאוד- מה גם אני רוצה את השותפות שלו בכל ה"עסק" הזה שנקרא משפחה- הוא מבחינתו רוצה רק לצאת לא רוצה לשמור על הילדים ולא לעזור בבית בקיצור אחריות ממנו והלאה כמו כן הוא כל הזמן ישן בגלל כל הבילויים שלו ולא מתיחס לילדים לי ולבית. מה לעשות ניסיתי לדבר איתו זה לא עוזר-הוא גם עוד "כועס" שאני לא יושבת איתו כלומר אני רצה כל היום סביב הילדים והבית ולבסוף היום נופלת שדודה - ועוד יש לו טענות אחרי שישין שעות הוא פתאום מרגיש עירני ורוצה לצאת . אני רוצה לסיים את הפרק הזה - האם יש עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
רחל10/10/2008דליה היקרה אל תחשבי שבחוץ בעולם הגרושות המצב כל כך טוב.בעלך הוא אבא לילדיך וזה דבר שלא תמצאי בגבר אחר.אני מייעצת לך ללכת לבד לייעוץ ולספר את בעיתך.אולי יציעו לכם טיפול זוגי ואולי הוא לא יסכים אז תלכי לבד ותלמדי ותקבלי כלים איך לעשות את החיים טובים יותר לך לילדיך ולבעלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל
אסף14/10/2008אני לא ממש מבין איפה את רואה שהוא בעלה, אב לילדיה וכו'. ממה שקראתי הוא לא זה ולא זה. הוא לא עוזר בבית. הוא יוצא לבלות בלעדיה והכי גרוע הוא לא מתייחס לילדים. תאמיני לי . מאחד כזה תמיד אפשר למצוא יותר טוב. אני יודע ומסכים איתך שבחוץ לא מחכים לה חיים קלים. יש לי ידידה קרובה שהיא גרושה עם שני ילדים ובסה"כ בת 29. וכל פעם שהיא יוצאת עם מישהו מסתבר לה שהבנאדם בנה על זיון וזהו. כבר הפסקתי לספור את מספר הפעמים שהיא חזרה הביתה בוכה. עם היצע של צעירות שיש היום בחוץ מעטים הגברים שרוצים להתחתן ולגדל ילדים שלא שלהם. אכזרי? נכון. צודק? אתן תשפוטנה. אבל במצב שהיא מתארת עושה רושם שעדיף לחיות לבד מאשר עם עציץ. וזאת אם אין שיקולים כלכליים.( לא קל להסתדר לבד עם שני ילדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת על גירושים
תמי אורן10/10/2008דליה שלום, אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ זוגי. זו הזדמנות לשמוע בנוכחות אדם שלישי את בן הזוג כשם שזו תיהיה הזדמנות לשמוע אותך .במידה ובן הזוג שלך לא משתף פעולה עם טיפול זוגי ממליצה לפנות לטיפול פרטני. אל תקחי החלטה מבלי להבין לעומק את המשמעויות של פרידה ואולי תלמדי דברים חדשים על עצמך שבעלך מנסה להעביר לך ולא מצליח כמו גם תלמדי כיצד להגיע אליו ע"מ לגייסו כפרטנר. מאחלת הצלחה תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אחרי גילוי בגידהצבעוני09/10/2008
לפני מספר שבועות גיליתי שבעלי בגד בי במשך שנים , החלטתי ואני שלמה עם ההחלטה לנסות לתקן את השברים ולהמשיך הלאה. (זמן רב מהרומן שלו היה מלווה באיומים של הבחורה עליו שאם הוא יגלה היא תגרום לכך שהוא יאבד אותי את הילדים ואת מקום העבודה, לא תירוץ ללמה הרומן המשיך רק הסבר לזה שהוא טוען שהוא רצה לצאת מזה הרבה פעמים רק פחד ושהוא תמיד אהב אותי). לפני גילוי הרומן הוא תמיד רצה יותר סקס ממני והיום לאחר הגילוי , הוא פתאום לא ממש מעוניין בסקס, הוא טוען שהוא נמשך אליי אך אין לו אנרגיות לסקס ואני פתאום זקוקה ליותר סקס ממה שהיתי זקוקה לפני הגילוי. שאלתי היא , האם זה הגיוני שהוא פתאום זקוק לזמן ואנרגיות או שזה סממן נוסף לזה שלא טוב לו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעוני
תמי אורן09/10/2008צבעוני שלום,
קשה להגדיר האם זה סממן או לא אבל תמוהה בעיניי ,אלא אם כן לא הבנתי נכון ,שבחרתם להמשיך הלאה מבלי לבחון את הסיבות לבגידה להבין את שורש הבעיה בזוגיות שבעטייה צריך היה להכניס צלע שלישית. אני ממליצה בחום לגשת לייעוץ זוגי לבחון האם קיים סנדרום של "הקדושה והקדשה". מצב בו הגבר שומר את האשה מסיבות אישיות פסיכולוגיות כדבר מכובד , נקי ועם האשה איתה בוגדים ממשים את כל הפנטזיות "המלוכלכות"( כביכול כמובן). יש לכם הזדמנות נצלו אותה אולי באופן הזה תעשירו את חיי הזוגיות והמין .
בברכת גמר חתימה טובה והצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בטיפול זוגי ואישי כבר מהערב
צבעוני10/10/2008בו הוא התוודה, אנחנו עובדים על זה מאוד קשה גם הוא וגם אני. יש רצון ונכונות של שניינו לשפר ולבדוק איפה טעינו. כך שבעניין הזה אני רגועה, רק עניין הסקס מטריד אותי מעט, כששאלתי אותו הוא טען שהוא נמשך אלי אבל האנרגיות שלו אפסיות . לפי הסיפורים שלו וחקרתי , הסקס בניהים לא היה קינקי ולא כל כך מימוש פנטזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעוני
תמי אורן10/10/2008צבעוני שלום, נפלא שיש לכם מקום להעלות את כל הקשיים. חשוב לדבר על הדברים בפתיחות כמו לעלות את השאלה שהפנית לפורום. אולי המטפלת הזוגית תוכל לבדוק , לנתב, לחדד היכן שלך/כם קשה. מאחלת לכם הצלחה והרבה סובלנות מדובר בתהליך. תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
טלי07/11/2008הי! אני נמצאת במצב דומה לשלך. גם אני גיליתי שבן זוגי בגד בי, והחלטתי שלא אפרק את הזוגיות שלנו בגלל זה. תגובתו מאוד דומה לזו של בעלך. הוא טוען שנמשך אלי, אך לא יוזם שום התקרבות מינית, בטענה שרגשות האשמה עדיין עוצרים בעדו. שיש לו מן מחסום. דברים כאלה. בניגוד לשלך הוא מסרב ללכת לטיפול. בכל אופן, כנראה שזה לא כל כך מוזר - התגובה הזאת ,. רק שעלינו זה מקשה עוד יותר את תהליך ה"ריפו" של הפצעים. כי לא מספיק שפגעו בנו כל כך גם לא רוצים אותנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה דחוף....עדי07/10/2008
שלום! אני בת 22 מנהלת רומן עם גבר נשוי כבר חצי שנה. אני יודעת שההתנהגות שלי לא מוסרית, לא ראויה, ושמערכת היחסים בינינו לא יכולה להוביל אותנו לשום מקום אמיתי. אך עדיין קשה לי מאוד להתנתק ממנו, אני מאוהבת בו, וחושבת עליו כל הזמן. מצד אחד אני יודעת שאני צריכה להתנתק ממנו כמה שיותר מהר, אבל מצד שני הוא מביא אותי לריגושים שאף פעם לא חוויתי עם אף אחד. כל פעם שאני מחליטה עם עצמי לא להגיע איתו שוב למקומות האלה- אני נסחפת אחריו ולא מצליחה לעצור את עצמי. אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה חודש הבא ומפחדת שהמחשבות עליו והצורך להיות איתו יפריעו לי בלימודים. בשבועיים האחרונים לא עשינו כלום והשיחות בינינו היו קרירות ואדישות. אבל קשה לי בטירוף..... מה עליי לעשות??? בבקשה עזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה דחופה
תמי אורן07/10/2008שלום לך ילדה,
אין כאן שאלה של מוסריות השאלה היותר משמעותית מה הסיבה לכבול את חייך לאדם נשוי שלא מבטיח לך כלום למעט ריגושים? באופן הזה אינך פנוייה לחפש ריגושים אחרים שבוודאי קיימים . מאחר והגמילה קשה ממליצה לך להעזר בטיפול ע"מ להבין יותר לעומק לדוגמה האם הקשר הזה עונה על צורך להשמר מאינטימיות ולכן הפתרון של גבר נשוי הוא פתרון לא מודע . למדי על עצמך כמה שיותר מהר כדי לא לבזבז שנים יקרות.
בהצלחה וחג שמח
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תמי, שנה טובה וחג שמח!
עדי07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה22
פנינה15/10/2008תתנתקי ממנו במהירות האפשרית שום טוב לא יצא לך מזה בגלל הורמונים משתוללים לא כדאי לך להרגיש שפיספסת את הדבר היפה ביותר בחיים ולמצוא אהבה אמיתית עם מחוייבות והכוונה לטבעת וחיים משותפים ולא להיות פרח קיר לחיות לפי השעות הנוחות לאדון.... הנצלן את צעירה מדיי בכדי להיכנס לכזאת הרפתקאה הסוף של זה תמיד לא טוב תתפכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה- 22
יונתי16/10/2008חג שמח לך, את צעירה, החיים לפנייך עם כל האפשרויות, הרבה בחורים צעירים וחמודים ישנם, את הולכת ללמוד באוניברסיטה, תתרכזי בלימודים שלך, במקצוע שתהיי זקוקה לו, והמיועד האמיתי יגיע קשר עם גבר נשוי יטלטל אותך, את כבר מרגישה לא טוב עם זה (לא מבחינה מוסרית), את לא שלמה עם עצמך, מדוע את צריכה מערכת שלא טובה לך? ובלי שתרגישי, הזמן עובר ואת עדיין תלויה ב- "זמנים שלו...", האם כך את רוצה לנהל את חייך? קשה להתנתק, מסכימה איתך, אך דרכי החיים לא תמיד קלות... בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבת ה 22
ליטל16/10/2008אני ממש מבינה מה את מרגישה כי אני הייתי באותו מצב כמו שלך לפני הרבה שנים את מרגישה שכמה שאת רוצה לצאת מזה את לא יכולה אולי גם כי את לא כ"כ רוצה אבל הפתרון היחיד שיכול לעזור לך הוא להכיר מישהו ומהר כי זה הדבר היחיד שיכול להוציא אותך ממנו ומהמחשבות הרבות שמעסיקות אותך כל כך. היום אני נשואה עם ילדים וזה בזכות בעלי שהכרתי אותו מיד לאחר שהפסקתי את הקשר איתו. אני יכולה להגיד לך שאותו הגבר הנשוי גם כיום הוא עדיין נשוי ובוגד ומנהל רומנים עם נשים אחרות. גם אם הוא היה מתגרש בשביל להיות איתך הוא בסוף היה בוגד גם בך וזאת הרגשה בהרבה יותר גרועה ממה שאת מרגישה עכשיו. לכן תעשי לזה סוף עכשיו ותצאי מזה מורווחת כי אחר כך תבכי על זה ומזל שאין לך ילדים ממנו כי אז לא תוכלי להפרד ממנו אף פעם. קומי תגידי שלום ותחפשי לך גבר שיאהב אותך באמת והרגשות שתחווי יהיו אמיתיים עם עתיד טוב ובטוח. שיהיה לך בהצלחה את עדיין צעירה יש לך הרבה מה לתת אבל לגבר אחר אל תבזבזי את האנרגיות שלך ואת הטוב שלך על גבר שבוגד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשואה בסה"כ 7 חודשיםיפית06/10/2008
היי, אני נשואה מזה כ7 חודשים אין עדין ילדים בתקופה אני ובעלי רבים המון על כל מיני שטויות אני מרגישה שהוא לא התבגר והוא מרגיש שאני שוטרת הוא עדין בקטע של לצאת לבלות לשתות וגם לי אין בעיה עם זה רק שלפעמים בעלי מגזים הוא רוצה לצאת כל שבוע רוב המריבות שלנו זה על זה הוא רואה שתיה וחברים וזהו נגמר הסיפור הוא טוען שאני יותר מידי קשה ורוצה לשלוט עליו אבל זה לא נכון בנוסף הוא לא עובד כבר כמה חודשים ואני מתוסכלת מזה כי ברגע שהוא נכנס לעבודה הוא עובד חודש חודשיים ואז מתייאש לא תמיד זה באשמתו אבל לרוב אנחנו גרים אצל ההורים שלי ביחידת דיור ונראה לי שהוא מנצל קצת את המצב וההורים שלי מאוד פרימיטיבים אז זה בכלל לא ניראה להם לעין כל הסיפור אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים והוא כבר הבטיח אבל זה כל פעם חוזר על עצמו בסה"כ הוא בן אדם מדהים הוא בעל טוב ואני מאוד אוהבת אותו אבל בבקשה תעזרו לי אני כבר חושבת על פרידה כי אני לא יכולה להמשיך ככה אני לא בנויה לזה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
תמי אורן06/10/2008שלום יפית,
נראה על פניו שבעלך מתקשה לקחת אחריות ומחוייבות ורוצה עדיין להמשיך את חיי ההוללות . אין בכך רע אלא שבנוסף אינו מתמיד בעבודה. אני חושבת שמה שמוריד את האחריות זו העובדה שהנכם עדיין תחת חסותם של ההורים וגרים בקרבתם. הייתי ממליצה להעלות את האפשרות לעזוב ולהתחיל להתחייב יתכן שדברים ישתנו . כמו כן יהיה עלייך ללמוד להרפות ע"מ לעזור לו לקחת אחריות. את פשוט מושכת אש ומנהלת איתו קונפליקט חיצוני במקום שינהל את הקונפליקט בינו לבין עצמו בכל הקשור לתהליך הגדילה שלו. לכן את נשארת השוטרת והוא יכול רק להשאר בתפקיד הפורע חוק קרי את כללי הנישואין המחוייבות וכו'. במידה ולא יעזור או קשה ליישם ממליצה לפנות לייעוץ זוגי. זכרי לא סתם נישאת לו ואת מציינת שיש לו תכונות נפלאות.
בהצלחה וחג שמח
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושדת בעלי בוגד בי
יפית27/10/2008תמי שלום בהמשך למה שכתבתי אז ככה בעלי התחיל לעבוד באופן מסודר ואני קצת התחלתי לרדת ממנו פחות להציק לו אבל אתמול קרה משהו מוזר בעלי קיבל מהעבודה משאית ואתמול כשחזר מהעבודה הוא אמר לי שחבר שלו ביקש ממנו לעזור לו להוביל איזה משהו אמרתי לו בסדר אז הוא נכנס להתקלח והלך קבענו שבשמונה וחצי הוא יחזור כי היינו אמורים לנסוע לאיזשהו מקום בשעה שמונה התקשרתי הוא לא ענה לי רק אחרי חצי שעה הוא חזר אליי דיברתי איתו ושאתי אותו למה הוא לא ענה הוא אמר הוא אמר שהוא לא שמע את הצלצול שאלתי אותו אם הוא עם מישהי והוא אמר שלא והתחלנו להתווכח ואז רציתי לדבר עם חבר שלו והוא אמר שהוא ירד משכנו להתווכח ובסוף הוא ניתק ועשה את הפלאפון לא זמין הוא חזר אליי אחרי חצי שעה ודיברנו והוא טוען בכל תוקף שהוא היה אצל חבר אני לא יודעת מה לעשות בקשה תעזרו לי אני חושדת שהוא בוגד בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית יקירה אין זוג ללא בגידות לא קי
אור27/10/2008תיראי יפית אני עוסקת בתחום החינוך בעלת תואר שני, וניפגשת ומשוחחת עם חברות. אין דבר כזה זוג ללא בגידות,זה לא קיים. מהיותנו בני אדם,אנו שוגים גם בזה. קיימת אהבה אחת בין בני הזוג , אך זוג ללא התנסויות מחוץ לנישואין זה מאוד נדיר. לכן אני מציעה לך תיהייה רגועה. כי גבר שבוגד בדרך כלל לא רוצה לעזןב את אשת חיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור -זה מדהים איך שאת..
אסף28/10/2008מצדיקה בגידות. שהיא תהיה רגועה כי הוא סתם מזיין בחוץ? אני מסכים איתך שאין נישואין ללא בגידות. לצערי הפסקתי להאמין במונוגמיות. אבל לגלות בגידה ולהגיד לא נורא כי בן הזוג חוזר הביתה בסוף זה קצת שחרור הרסן .לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב שיש בגידות ק?
אור28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי ואורי את עיניי. מעניין ...
אסף14/12/2008לדעתך אדם בוגד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפית
רחל27/10/2008יפית יקרה עברו כבר 3 שבועות מאז שספרת על חששותיך שבעלך בוגד בך.מדוע עדיין לא הלכתם לייעוץ..לדעתי את צריכה לשים את הקלפים על השולחן ולהסביר לבעלך שבצורה כזו אינך יכולה לחיות אתו.אם הוא רוצה אשה ומשחה הוא צריך לשתף אותך ולתת לך הרגשה שיש על מי לסמוך כי לדעתי מאחר שאין לכם ילדים עדיין ואם אינכם הולכים לייעוץ אז חבל שתחיי חיים כאלה של חוסר אמון ובטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושדת שבעלי בוגד בי
תמי אורן27/10/2008יפית יקרה, נראה על פניו שמחד הדברים החלו להשתפר ,להערכתך כי הרפת והוא לקח אחריות והחל לעבוד אבל מנגד עדיין נותרו החשדות וחוסר האמון . להערכתי צריך לטפל בנושא באופן יותר רציני . אני ממליצה על טיפול זוגי כדי שתבהירו נושאים לא פתורים. להתחיל חיי נישואים ממקום של חוסר בטחון ואמון עלול להכניס את חיי הנישואים לסחרחרה שהיא לכל הדיעות הרסנית לחיי הנישואין.נצלו את המומנטום, אתם בתחילת הדרך.מצב הזה הוא בלתי נסבל לכל הצדדים את חיה באי וודאות ובחוסר אמון בסיסי והוא יתכן בחוויית רודפנות. מאחלת לכם הצלחה תמי אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
אסף28/10/2008החשדות שלך טבעיות אבל לא תמיד מה שאת מדמיינת זה מה שקורה. אני לא יודע בני כמה אתם אבל בשלבים הראשונים של הנישואין לנו הגברים יש דחף להמשיך ולהתהולל ולא בהכרח הכוונה לסקס. המעבר מחיי רווקות לחיי נישואין קשה לנו . אל תדאגי זה עובר מעצמו. לפעמים זה לוקח קצת יותר מ 7 חודשים. סיפרת שהוא התחיל לעבוד באופן מסודר וזה טוב. תני לו קצת מרחב. הלחץ מצידך לא יעזור ורק יגרום לו לספר לך סיפורי סבתא וזה רק ילחיץ אותך יותר. דבר אחרון. כל עוד אין לך הוכחות חותכות לבגידה אל תבואי אליו בהאשמות. הוא פשוט יכחיש ואת תצאי מטומטמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות אם בכלל?דין03/10/2008
לפני שבוע נפרדתי מקשר של שלושה חודשים אני בן 33 והיא בת 25 שנינו רווקים בחודש הראשון היינו באופוריה ממש ההכרות בינינו היתה הזויה(באוטובוס)וזה היה נראה כאילו ....יש מה לספר לילדים ראוי לציין שזאת הבחורה היחידה שראיתי אותה באמת כאשה לעתיד אבל אז הגיעו חודשיים של סבל הדדי זה היה נראה כאילו אנחנו לא מסכימים על כלום היא הילדה הקטנה בבית וזה נראה שהיא די מורדת אחת ש"יודעת הכל"ומעדיפה לעשות הכל בעצמה בנוסף היא סיפרה לי שבעברה היה לה קשר של חצי שנה עם בחורה מה שבתחילה לא גרם לי למחשבות מיוחדות אך היום זה חלק מהדברים שגורמים לי לחשוב פעמיים בקשר אליה (הסיכון שבקשר רציני יותר תחליט פשוט לנטוש עם בחורה)היא טוענת שזה היה סקרנות אך סקרנות לא נמשכת חצי שנה בקיצור לאחר אין סוף שיחות שבוע שעבר יומיים לפני החג היא אמרה שאנחנו צריכים לדבר בשיחה אמרה שכל הריבים התישו אותה והקשר לא נראה לה הסכמתי איתה ונפרדנו אך בערב החג ויומיים לאחר שלא דיברנו הרגשתי שאולי לא עשינו מספיק וזה קשר של שלושה חודשים רק אז התקשרתי וניסיתי להחזירה אך היא היתה ממש החלטית בינתיים עבר שבוע והאמת שלקחתי את זה די קשה והיו לי קשרים ארוכים לפני זה של 4 שנים כל אחד השאלה אם לתת לכאב הפרידה לחלוף ולהרים ידיים או לעשות משהו אחר אני מאד אוהב אותה ומאד מבולבל מהמצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
תמי אורן05/10/2008דין שלום,
מדובר רק בקשר של שלושה חודשים ודי מהר נפרדתם מתקופת הירח דבש. נראה לי שכרגע אתה נאבק ברצון לשחזר את התקופה הראשונה אבל כאמור היתה כלא היתה.שמתה עליה כנראה הרבה פנטזיות והן התנפצו כעבור חודש ואתה מסרב להכיר בזה.
תרפה כנראה שזה מה שנכון.
בהצלחה תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תמי
דין06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההנאות של החיים - דחוףמלאך26/09/2008
אני בת 33 נשואה 10 שנים +2 בעלי הפך להיות אדם שאוהב לשבת בבית הוא חוזר מהעבודה רואה טלויזיה נמצא במחשב והולך לישון זה כבר 6 שנים נמשך. הוא אינו מעוניין לצאת לבלות הוא ממציא תרוצים למה לא ללכת , אינו רוצה לנסוע לחול , ללכת לספא,סופי שבוע לבד , הצגות, סרטים בקיצור כל דבר שמוציא אותו מהבית הוא לא מעוניין בו . במיוחד כאשר הפעילות היא כספית שלא נדבר שרוב הבילויים עולים כסף. כאשר אני דורשת לצאת הוא אומר לי לכי עם חברות או עם המשפחה שלך ועזבי אותי בשקט בבית. ביקשתי ממנו שיילך איתי ליועץ זוגי אך הוא אינו מוכן בטענה שטוב לו כך ואם אני לא מרוצה אז שאני אקום ואלך. הסברתי לו שחלק מהחיים בין העבודה לבית זה הבילויים אך הוא ממשיך בשלו. אני עובדת עצות אנא עזרו לי מה לעשות האם אני צריכה לחיות חיים רדומים ולהשלים עם המצב ?או לקום וללכת כפי שהוא ייעץ לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלאך - חשוב
שלי פסטרנק05/10/2008נכנסתי לפורום הזה בטעות ונתקלתי בך למרות שאני שייכת לפורום אחר.. לא יכולתי להתעלם מהמצוקה שאת מתארת, מה גם שאני מכירה נשים רבות שנמצאות באותה תחושה. אני מניחה שאם הוא היה נשאר איתך בבית אבל במקום להתהפנט מול הטלויזיה הוא היה מבלה איתך באינטימיות, היה לך נעים ומרגש כך שמן הסתם הצורך שלך לצאת היה הולך ופוחת (למרות שאני מאד בעד לצאת מהבית..אפילו לטיול על החוף, עניין שלא מצריך הוצאה כספית מיותרת) נסי ליזום משהו קטן כמו ערב של גבינות ויין לשניכם, אחרי שהילדים נרדמים שלחי לו SMS ובו תציעי לו לכבות את הטלויזיה למען ארוחה רומנטית עם קינוח מפנק... (את כמובן) את יכולה לבוא אליו לסלון ולקשור לו מטפחת סביב לעיניים ולהוביל אותו לשולחן..שם תחכה לו פיתקית על הצלחת ובה משפט נחמד.. משהו כמו "התגעגעתי למבט בעיניים שלך.." או כל דבר שיכול להתאים... לפעמים אנחנו צריכים להיות יצירתיים ויוזמים כדי ליצור עניין שיוביל להתנהגות כזו או אחרת... לפעמים כוסית אחת של יין עוזרת להשתחרר מהרגלים ישנים. אולי בן הזוג שלך מוטרד מעבודה ועניינים אחרים, ייתכן והוא במצוקה בעצמו אך לא יודע איך לשתף אותך, ובמקום זאת מוצא מפלט בלבהות בחיים של (זה הלא מה שמספקת הטלויזיה) אם גם זה לא עובד ונראה לך שהוא מזלזל בנסיונותייך ליצור איתו מגע אינטימי וחברי, הייתי ממליצה בחום על ייעוץ אישי. גם אם הוא לר יבוא איתך, איש מקצוע טוב יוכל לשמש לך אוזן קשבת ולתת לך טיפים מתאימים שאולי יתרמו לשינוי האווירה בבית או יגרמו לבן הזוג שלך להבין שכדאי לו להצטרף אליך לפני שישאר לבד.. עם הטלויזיה. מקווה שהצלחתי לעזור ולו במעט, שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההנאות שבחיים
תמי אורן05/10/2008שלום לך,
אני ממליצה לך לפנות לטיפול ע"מ לבחון את שתי האלטרנטיבות האחת להשלים עם המצב ולראות את הדברים הטובים שיש בו או לחילופין לפרק את החבילה., השאלה המרכזית היא האם הוא רגיש כלפייך בנושאים אחרים ורק בנושא הבילויים הנו אטום לצרכייך.תצטרכי לבחון היטב באמצעות גורם מקצועי מה יש בקשר שבכל זאת משאיר אותך בו.
בהצלחה
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילדה לא רוצה לבואקובי21/09/2008
יש לי 2 בנות, אני גרוש כבר למעלה משנתיים, יש לי בת בת 11 ובת בת 4, הבת הגדולה לא מוכנה בשום אופן לבוא אליי, הקנה מחכה לסופ"ש איתי ואפילו קשה לה להיפרד ממני אבל הגדולה מוכנה לפגוש אותי רק כשנוכחות אימה ברקע ובשום אופן לא מוכנה להגיע לביתי, ידוע לי שהאם מסיתה אותה נגדי ומספרת לה כל מיני עלילות לגביי. מה עליי לעשות בכדי לגרום לבתי להתחיל ולבקר אצלי. עליי לציין שבתי מתקשרת אליי כמעט כל יום, אנחנו משוחחים זמן רב בטלפון ועושה רושם שהכל בסדר ביחסים ביננו והיא כמובן מבקשת שאקנה לה דברים וברגע שאני מעלה את העיניין שתגיע אליי היא דוחה זאת על הסף, אינני מבין מה קורה כאן ומה לעשות? נא עזרתכם, החגים קרבים ואני מאוד רוצה שגם היא תבוא אליי ולא רק הקטנה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: קובי
עידית הוניגמן22/09/2008שלום קובי
כנראה הילדה שלך נקרעת בן הנאמנות שלה אליך ואל אמא נראה שאין בעיה בקשר בניכם אבל היא לא יכולה ללכת עם הקשר הזה עד הסוף מה שאתה מתאר זה שהיא מוצאת דרך להיות איתך בקשר ויופי שאתה מאפשר זאת לא לוחץ עליה ומקבל אותה כמו שהיא ומתחשב בקשיים שלה עם כל הקשי שהדבר מעורר בך. נראה שמה שיעזור לה שאתם כהורים תסתדרו יותר טוב בניכם
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשותנעמה21/09/2008
הי, אני בת 28, רווקה , בחודשיים האחרונים מנהלת קשר מאוד אינטנסיבי עם גבר נשוי. מאוד לא רציתי להגרר לזה, עקרונית בחיים לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות לי.. בעיקר כי לא רציתי להיות קלישאה מהלכת.. אני מתה עליו וכיף לי איתו, מצד שני כבד לי כל העניין של השקרים, שבסופו של דבר גם אם הוא אוהב אותי אני לא יכולה לצפות ממנו לכלום. אני רוצה להפסיק אבל קשה לי .. לא יודעת איך לעשות את זה, ופוחדת שזה יגרר עוד ועוד ובסופו של דבר יבוא על חשבוני בהכרות שלי עם גברים אחרים וגם שככל שיעבור הזמן אני אתחיל לסבול מהפשרות. יש עצות? חשוב לי לציין שאנחנו בסביבה שאנחנו רואים אחד את השני בכל מקרה, ולכן זה עוד יותר קשר להפסיק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
קובי21/09/2008את שאלת וענית לבד, חמודה, קשר כזה רק יהרוס אותך וחבל, הייתי בסרט הזה, תברחי ומהר, כמה שזה יכאב וכמה שזה ישבור לך את הלב, זה עדיף מאשר להיות בקשר שהסוף שלו כבר ידוע מראש, כי הרי בכל מקרה את תיפגעי בסופו של דבר וחבל. תמשיכי הלאה בחייך ותכירי לך גבר פנוי שיהיה רק שלך ולא תצטרכי לחלוק אותו עם אף אחת. בהצלחה חמודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: נעמה
עידית הוניגמן22/09/2008שלום לך נעמה
אי אפשר לעזוב קשר כזה מבלי שיהיה מלווה בקושי רב כי כרגע יש רק הנאה והבעיתיות היא רק בהבנה של מה יכול להיות י...
מהניסיון שלי יותר קל לעשות תהליך כזה כשאתה מלווה בתהליך טיפולי ,כי זה תהליך לא פשוט של קונפליקט בין הרגש והראש
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמה - פקחי את עיניך
יונתי22/09/2008קשר עם גבר נשוי ישאיר אותך תמיד כאישה שניה, את מוכנה לזה? מפנייתך אני מבינה שלא. גבר נשוי לא יהיה איתך בערב שבת וחג, ואת תמתיני לבד, והזמן רץ... עצתי לך, שנני זאת לעצמך: "אני לא מוכנה להיות אישה שניה אצל גבר, אני יכולה לבנות את חיי, את משפחתי ואת ביתי עם גבר פנוי כלבבי..." תאמיני לי שיש הרבה גברים צעירים, פנויים ונחמדים. אולי יקח זמן עד שיגיע האדם הנכון עבורך, היי גם סבלנית... תהליך ניתוק הקשר לא קל, קחי את זה בחשבון, והיי מוכנה לכך... שנה טובה לך, בהצלחה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושיןנ20/09/2008
אני נשואה 4 שנים יש לי ילד בן 3 ואני בחודש תשיעי, מההתחלה הנישואים היו לא מאושרים ולא מוצלחים. אני עוברת התעללות מילולית,חוסר כבוד,זילזול,צעקות ובעיקר בעיית קמצנות קשה שמאוד מקשה על החיים יחד. הבית מלא עצבים ומתח. הגענו למסקנה שאנחנו כבר לא אוהבים אחד את השני ולא מסוגלים לגשר על כל הבעיות והמשברים שהיו וקיימים. אתמול לאחר שהוא אמר שכשיהיו לי צירים אני לא אתקשר אליו כי הוא לא יבוא, נסעתי עם הילד להורים שלי(בהסכמתו).כמובן שהיום בבוקר כבר היו רגשי חרטה מצידו והבטחות שכבר שמעתי בעבר. אני רוצה להתגרש! מה עליי לעשות ?אייך להתחיל?שכחתי לציין שאני עובדת אך מרוויחה משכורת מינימלית שלא יכולה להחזיק דירה ושני ילדים קטנים(כי לא אוכל להשאר עוד הרבה זמן אצל הוריי). תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נ
עידית הוניגמן22/09/2008שלום לך
אני חושבת שכדאי להמשיך איתו את הדיאלוג לגבי גירושים חשוב שתהיי נחושה אאני מציעה לך להתיעץ עם עורך דין לגבי הגשת תביעה ולברר את זכויותיך.
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין
רחל25/09/2008נראה לי שאת מאד לא רגועה וזה מקרין על הבית ועל הכל.תנסי להיות רגועה.לחייך.דעי לך שבחוץ אף אחד לא מחכה לך ולא יכול להיות אבא טוב לילדים כמו אביהם האמיתי.קצת סבלנות.תראי לו שאםשר גם אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה.וכעת הריגשית.ניפרדת17/09/2008
ממש זקוקה לעצה טובה! אני אשה. הייתי בקשר זוגי עם אשה כ-3 שנים. במהלך הזוגיות,נולד לתוך הקשר ילד. אני יודעת שאולי חשוב לספר מדוע החלטנו על פרידה,אך אינני רוצה לחשוף פרטים ,במידה וגם היא מסתובבת כאן.אך מדובר בקשר לא פשוט שסחט אותי .הסיר את החיוך שעל פניי,שחשבתי שהוא נצחי... על כל פנים,אחרי כ-3 שנים נפלה ההחלטה להיפרד. פרידה קשה ,מלווה בריבים ומריבות כואבות. אני,כאדם,כדי להיפרד,זקוקה לנתק.רק נתק. אלא מה? הקשר נמשך והיה מתוך הרצון להישאר הורה של הילד שנולד. מכאן,אמנם היתה פרידה פיזית,אך לא ריגשית,שהיא אולי-אולי הפרידה הקשה.אותה אני חווה רק היום. היום,בת הזוג שלי בקשר חדש. אני מסתובבת שם,פוגשת את הילד,לוקחת אותו ומבלה עימו בקביעות. הוא שואל אותי אל האשה החדשה בחיי אימו.אני שומעת את שיחות הטלפון שלה עם האשה החדשה.אני יודעת תמיד מתי הן יוצאות,מתי הן ניפגשות...וכל זה גדול עלי. הסבל החותך בבשרי,קשה מנשוא.נפשי שסועה ומדממת.. הדמעות,אין להן כוונה להתייבש. העלבון,שאני שם והיא,בחוסר התחשבות,יכולה לשוחח עם בת הזוג החדשה שלה,ליידי... הקינאה.. אני מרגישה שאינני יכולה לשאת זאת יותר יותר.. אני חייבת נתק.אני יודעת שזה מה שאני זקוקה לו.אך איך אוכל להתנתק,? יש ילד,הוא קטן,עדיין לא בן 3... בבקשה.אין קסמים.אין תרופות פלא..אבל משהו..בבקשה.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואל אותי על האשה ולא אל האשה,כמובן
ניפרדת17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה רגשית
תמי אורן17/09/2008נפרדת שלום,
אכן הצדק עימך פרידה רגשית היא הקשה ביותר. לקחת החלטה אמיצה ביותר קשה לנו לצאת מקשר גם בידיעה שאינו עושה לנו טוב. כדי להצליח להפרד תנסי להזכר בסיבות לפרידה. תנסי לנתק את עצמך רגשית ולא פיזית בגלל הילד ותנסי למצוא דרכים להגן על עצמך בקרבתה ובעיקר כשהנה מנהלת שיחות עם חברתה החדשה. הכוח בידייך לצקת משמעות אחרת למצבים השונים. תבדקי מדוע את נותנת בידיה כ"כ הרבה כוח שבעטיו את כ"כ מתערבלת וסובלת. זיכרי הכוח בידייך ולך היכולת לתת משמעות אחרת לסיטואציות הקשות ובכך לצאת ממעגל הפגיעות.
בהצלחה רבה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי בוגדתדני14/09/2008
אני בן 47 לאחר 23 שנה של נישואים שנראו מאושרים תפסתי את אישתי בוגדת בי עם חבר לעבודה בן אדם בלי שניים נראה כמו הצרות שלי איך אפשר להסביר דבר כזה בן אדם דלפון כלי אגורה בתחת מוזנח ותת רמה. ביום שתפסתי אותה זה היה לאחר שהזמנתי לה צמיד 3 קרט יהלומים בתור מתנה לחג זה קרה לפני 4 ימים יש לנו 3 ילדים מקסימים שלא יודעים כלום אני במצוקה נוראית איך עוברים משבר כזה אם אפשר לנסות לשקם אח חיי הנישואין למען הילדים האשה הייתה האהבה של החיים שלי ופתאום אני לא מרגיש שום רגש אליה היא מנסה ליגוע בי ובה לי להקיא את הנשמה מה עושים איך לא פוגעים בילדים כרגע אין לי בעיה ריגשית להיפרד ממנה אי מאיימת עלי שתפגע בעצמה ותזניח את הילדים את סוד הבגידה אני אשמור בליבי גם אם נגיע לגרושין ואהני לא השתמש בו בשום דרך בהליך הגירושין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בוגדת
תמי אורן14/09/2008דני שלום,
המלצה ראשונה לי אליך לא לקחת החלטה בסערה . תן לעצמך עוד זמן. והכי חשוב לפנות לטיפול גם אם ההחלטה היא להפרד. כנראה מה שאתה ראית , חשבת על הנישואים לא נראו כך בעיני אשתך.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתוך ומהר- יש המון אחרות,היא לא תי
ניב02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בן אדם מדהים
אנונימית10/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי
ניבה14/11/2008לדעתי ברח מהר מאשתך ואל תנסה אפילו לשקם. מאחת שבגדו בה ועשתה כמה נסיונות לשקם.האמן לי זה לא עובד. רוצה עזרה כתוב לי למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים במשברע10/09/2008
טוב אני בת 24 נשואה שנתיים וחצי ויש לנו ילדה בת שנה. כבר מתחילת הנישואין הכל הלך לנו נורא קשה . אני חייבת לציין שאנחנו נורא דומים באופיינו שנינו עקשניים גאוותניים ואוהבי כבוד. באמת שאני מנסה לוותר המון איפה שרק יכולה אבל מרגישה שלא משנה כמה אני אשתדל ויעשה זה כבר לא עוזר , הוא לא מעריך את זה בכלל. הבעיה הכי גדולה שמפה נובעים המון סכסוכים בינינו זה מה שנקרא המשפחות שלנו. בעלי אף פעם לא סבל את המשפחה שלי אם זה האחים , דודים , וההורים. לפני כחצי שנה היה לנו משבר ביחסים ופשוט לקחתי את הילדה ועזבתי לבית של ההורים לחודש. לאחר מכן החלטתי לחזור לבקש סליחה (הוא מת על זה) להתחנן אליו . לבסוף חזרנו עם תנאים כמובן מצידו: מבחינתו כל המשפחה שלי מתה הוא לא רוצה לראות אותם, לשמוע אותם לא אירועים לא חגים כלום!!! אם בא לי לראות אותם שיבואו ויקחו אותי . אני הסכמתי, בתקווה שאולי בעתיד המצב קצת יירגע ונעשה סולחה. עברו כבר 7 חודשים והוא עדיין לא מדבר עם אף אחד מבני משפחתי מה שנורא מציק לי. דרך אגב כל השנאה הזו מצידו נבעה מכך שהוא טוען שבגלל שאף אחד לא ניסה לגשר בינינו אז הוא לא רוצה להיות בקשר עם אנשים כאלו, כביכול הם תמכו בזה שעזבתי את הבית לחודש. בקיצור, אני כבר לא יודעת מה יהיה מה לעשות כל יום אנחנו רבים אם זה על המשפחות ,עם זה על חינוך הילדה, אם אני מנסה ללמד את הילדה להגיד שם של האחיינית שלי שהיא בעצם בת דודתה אז הוא מתחיל לכעוס עליי ולריב איתי , אם אני אומרת מילים שאמא שלי אומרת אז הוא כועס. קיצר אין לי חופשיות הכל כמו באיזה גטו. אוי ואבוי לי אם אני אגיד מילה לא במקום. מצד שני ללכת להורים שלו לאכול בימי שישי ושבת זה חובה. ואם לא אלך אז יש לי טרור בבית. אני ממש שבורה , חשבתי כבר כמה פעמים לפרק את זה כי הילדה כבר נורא פוחדת מכל הריבים שלנו ומתחילה לפתח שגרה של צעקות וקללות. אנחנו קמים בבוקר והמילה הראשונה שלי/שלו זה : תמותי, תזדייני (סליחה על הביטוי), שאמא שלך תמות, שאבא שלך ימות וכו'.... פעם הייתי מספרת שאמא שלי הכללל שזו כמובן טעות מצידי היום למדתי שכביסה מלוכלכת משאירים בבית , מה שגורם לי להתפוצצות פנימית. אני מבקשת שאם יש למישהו עצה טובה או פתרון למצב הזה אנא עזרו לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-ע
סוזי10/09/2008אשמח אם תגיבי למה שאני אומרת לך- א.הדברים החשובים ביותר לגבר הם-1. את בטח יודעת.......2.זה הכבוד. כך בנוי כל גבר נורמלי .לא כן אשה לכן אל תתעקשע איפה שלא צריך.תני לו הרגשה שגם הוא יודע משהו ואת סומכת עליו.כי נראה לי שאת אוהבת אותו אך לא סומכת עליו בכלל ולא על שיקול דעתו ברב המקרים.תבדקי זאת בבקשה. 2.אני מבינה מאד את הכעס שלו למשפחתך.אצלנו תמיד היו אומרים יש לך ריב .עם בעלך אל תעיזי לבוא אלינו הוריך.הדלת תהיה נעולה.תשתדלי להסתדר אתו ולא לרוץ אלינו הוריך,כי לא נקבלך ולא .נפתור לך את בעיתך בלי בעלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוזי
ע10/09/2008סוזי קודם תודה שהתייחסת להודעה שלי. שנית, נכון גבר בלי כבוד מן הסתם לא ייתפס כגבר אלא לסמרטוט אבל אצלנו זה מגיע לרמות של לעשות ממני אפס והוא תמיד צריך להרגיש למעלה כלומר: אין בינינו שיוויון מבחינתו המילה האחרונה תהיה תמיד שלו , וזה כבר נמאס... הכי מרגיז שכשהיינו רבים עוד בזמנו כשהוא כן היה מדבר עם המשפחה שלי כל ריב קטן היה מערב את ההורים שלי כדי לראות איך הם יכולים לעזור. וכשהם לא מתערבים גם לא טוב. לא יודעת מה הוא רוצה מהחיים שלהם . כל דבר שיעשו לכבודו או בשבילו לא יהיה טוב. והוא היחיד שלא מסתדר איתם. עם גיסי וגיסתי הענינים משגשגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ע
עידית הוניגמן12/09/2008שלום לך
נשמע שאת חיה באוירה של טרור שבו אין מקום בכלל לצרכים שלך ואת נמחקת שם, זה לא מקום טוב להיות בו ואת צריכה לעשות עם זה משהו, הכי נכון הוא ללכת לטיפול להתחזק ומהמקום הזה יהיה לך יותר מרחב בחירה , לא לתת לך להיות בקשר עם הוריך זה לא לראות אותך ואת הצרכים שלך....הויתור שלך לא מביא לשיפור אלא לעוד הגבלות וטרור , אני לא בטוחה במקרה שלך שלא נכון לערב אנשים במצב זה יכול לעזור לך להבין שאת בסדר ולראות טאת המציאות בעניים הנכונות
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין הטרור נמשך
ע18/09/2008עידית תודה על התייחסותך. לצערי לפנות לייעוץ זה בעייתי מבחינתי מפני שמבחינה כלכלית זה בלתי אפשרית. בעלי וצה ללכת אבל דורש שאני ישלם מכספי וממש אין לי כסף לזה. רציתי לשאול אותך, איך מתמודדים עם חיים שכאלו? איך מחזיקים מעמד? מה עליי לעשות? לפעמים בא לי להתאבד מרוב שאני כבר לא סוחבת את כל העול הזה.... נורא קשה לי.... בבקשה עזרי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין הטרור נמשך
עידית הוניגמן22/09/2008שלום לך
יש מרכזים ציבוריים לטיפול במצבי אלימות את יכולה לברר במחלקה לשירותים חברתיים במקום מגוריך והשירות ללא תשלום מאד חשוב שלא תשארי לבד!
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)