פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בודד
    דולפין
    15/07/2008

אני בן 80 ואשתי חולת אלצמייר היא בת 77 הולכת למועדון כמעט כול יום .החלטתי לכתוב מכוון שאני מרגיש מאוד לבד מכוון שהיא אינה מתפקדת כלל אני עושה הכול כולל מקלחות בשבילה.מצבי הבריאותי ברוך השם מצויין {שום כדור} אך אני לבד ולא לבד. אני מחפש בת זוג לפתח קשרים לדבר ולהמשיך לחיות. בהכריות לא הצלחתי למצוא .מה אני צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודד

הוספת תגובה

• שיחת בני אנוש

לבנדר
    15/07/2008

מאוחר בלילה ואני יכולה להבין את מצבך סתם נכנסתי לאתר וזה בגלל שאני לבד אני לא רוצה לאכזב אותך אין לי שום כוונות רצניות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דולפין
    19/07/2008

למה את לבד?אני לא מתחיל סתם מתעניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדולפין

לבנדר
    23/07/2008

סתם נכנסתי שוב לאתר ונתקלתי בשאלה שלך פשוטה התאלמנתי לפני 8 חודשים וזה מצב חדש וקשה קבל דום לב פתאומי אני יודעת מה זה מחלת האלצימר וכמובן שהלבד מקום לא טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דולפין לא בשטח

לבנדר
    24/07/2008

כנראה שאתה עסוק סתם כתבתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה ייעוץ דחוף
    ניבה
    14/07/2008

אני נשואה 17 שנים ,סה"כ 20 שנים בזוגיות עם אותו אדם כולל נישואין +4 ילדים.גיליתי כי בעלי מנהל מערכת יחסים עם אשה נשואה שגם הספיקה להתגרש בגללו.לאחר מס' הבטחות מצדו לחזור למוטב ואי קיומן של הבטחות אלו ,התחלנו בהליך של גישור עמ"נ להתגרש יפה.בין היתר גיליתי כי בעלי רכש דירה נוספת על שם אימו..מיותר לציין את עוגמת הנפש והשבר הנפשי שגרם לי גילוי הבגידה,זה אינו סטוץ חד פעמי.בימים אלו הפסקתי ביוזמתי את תהליך הגעשור מאחר ובעלי סוחב אותי עם ניירת שהוא צריך להגיש למגשר. עם כל ההתמודדות עם הבגידה של בעלי חידשתי קשר ישן מאוד עם אדם מעברי (22 שנים)נכה,שבזמנו הייתי מאוהבת בו טוטאלית,אבל הייתי ילדה בעיניו.הוא נשוי.לאחר שנה של התכתבויות בנייד,נפגשנו ולאחר 3 פגישות הגענו למיטה-כאילו לא נפרדנו כלל. הוא מוקסם מתשומת הלב שלי ואני מרגישה מאוד טוב שהנה אני מחזירה לבעלי ,יש לי כוחות להתמודד עם הכל בזכות הגבר מהעבר.אני מאוהבת בו. היום דיבר איתי הגבר מעברי ואמר לי שיש לו נקיפות מצפון בשל מערכת היחסים שאנו מנהלים והוא רוצה להאט את הקצב.תדירות המפגשים שלנו הינה נמוכה מאוד מאחר ושהה שנה בחו"ל עם גיחות לארץ,הוא יודע עליי הכל ואני יודעת רק שהוא נשוי +ילדה.הוא אומר לי שהוא מת עליי וכייף לו עם הנוכחות שלי בחייו.אני פגועה מאוד .ולא יודעת מה לעשות.לחכות שהוא ייצור קשר ?לנתק,למרות הקושי?אין לי בעיה עם הנכות שלו.לתפוס מרחק ושוב לחדש? אודה על התייחסותכם

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה ייעוץ דחוף

הוספת תגובה

• בבקשה ייעוץ דחוף

תמי אורן
    14/07/2008

היי ניבה,
    נקמה היא אחת הדרכים להתמודד עם הפגיעות בשל הבגידה של בעלך רק שפגיעות מזמינה פגיעות ועלייך לבדוק האם ההתאהבות היא דרך שלא לכאוב את הבגידה והפרידה של בעלך . אני ממליצה לך על טיפול כדי לבחון את מעשייך. הכאב הוא גדול והדרך של בגידה שמזמינה פגיעות מבלי לעבד את הפגיעות הראשונה היא נראית לכאורה הכי נכונה כרגע אך יש לבדוק מקרוב ולעומק את דרכך להתמודד איתה.
    בהצלחה בדרכך ותרשי לעצמך לכאוב ולהתאבל על האובדן מכאן תוכלי לעשות בחירות נכונות.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ דחוף

ניבה
    15/07/2008

אני נמצאת אחרי תהליך האבל על גילוי הבגידה מצד בעלי.נכנסתי למיטה עם הגבר מעברי הרחוק לא מתוך נקמה בבעלי,זה פרט שולי,אלא בעיקר מתוך אהבה וכמיהה לגבר האחר. כרגע אני מרגישה שאני צריכה להתמודד עם הדרישה מצדו שנאט את הקצב.זה פשוט לא מסתדר לי עם אמירות אחרות שלו ביחס אלי" אני מת עליך " את מביאה כייף לחיים שלי" "אני אוהב את ההודעות שלך." .הוא יודע בבירור מה רגשותיי וציפיותיי ממנו.(אני לא מצפה שיפרק את משפחתו). אז מה לעשות? להיעלם לו? לתפוס מרחק לפרק זמן מסויים? אני חושבת עליו כל הזמן ,אבל לא רוצה שיעשה משהו שאינו שלם איתו. העובדה שהוא על כסא גלגלים אינה מטרידה אותי כלל.הוא הכי גבר בעיניי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לניבה

רחלי
    18/07/2008

ניבה יקירתי נראה לי מבחוץ שאת שקועה בבוץ שעליך לצאת ממנו מה שיותר מהר.תשמעי מבעלת נסיון.השליטי את ההגיון הבריא שלך על הרגש וקבלי את העובדה ששני הגברים הללו לא שווים שתבזבזי יום אחד נוסף אתם. תיפטרי משניהם בצורה המהירה ביותר. עם החבר מן העבר נראה לי שזו לא בעיה כלל.רק ריגשית וסלחי לי לא אחראית.פלסי לך דרך נקיה וחדשה לגבר שראוי לך שידע לכבד רק אותך ויהיה מחויב לך בלבד.תאמיני לי שכאשר תהיי פנויה נפשית וגם על הנייר תוכלי לקבל את אהבת חייך.הגבר שראוי לאהבתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי תודה מניבה

ניבה
    18/07/2008

תודה על התגובה. לצערי אני נוטה להסכים איתך ,רק שהדרך לשם היא קשה. מצד אחד יש את בעלי שלא משתף פעולה בכל סיפור הגירושין ומצד שני יש את הגבר מהעבר,אם כי אני כבר מתחילה להתעשת לגבי רגשותיי כלפיו. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מיקי
    13/07/2008

אני בת 29 עם ילדה בת שנתיים מגדירה את עצמי מאז ומעולם כמתוסבכת בכל מה שקשור לגברים ומאד לא מנוסה. עם אבא של ביתי אני בקשר חמש שנים שמאד משקפים את המתוסבכות שלי. אנחנו נפרדים וחוזרים כל הזמן, הפעם שוב נפרדנו ושוב אני מחליטה שזו הפעם האחרונה הבעיה שאני חצויה. כשאני איתו לא טוב לי אני כל הזמן מנסה לברוח וכשאני הולכת אני בדכאון כל הזמן חושבת שאולי טעיתי וכך זה נמשך ונמשך. חשוב לציין שהוא הקשר הראשון והמין הראשון שלי . אני מקנאה לו מאד מאד ולא רוצה אותו מצד שני , חושבת שאני לא אוהבת אותו ויום אחרי חושבת שכן וכל המצב הזה של חוסר וודאות ביני לבין עצמי מוריד לי את הערך והאמון שלי בעצמי נורא אני מרגישה שאני לא באמת חיה

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

תמי אורן
    13/07/2008

היי לין,
    נשמע שמחד את מגדירה את עצמך מראש כמתוסבכת בקשרייך עם גברים, למרות שאני גם מבינה שלא היה לך ניסיון רב איתם כי לא היית במערכות יחסים רבות ומנגד מההגדרה הזו את לא משאירה מקום גם לאחריות של בן זוגך למצב.
    ע"מ לבדוק את הנושא ממליצה מאוד על טיפול זוגי או לחילופין אם אין לך פרטנר לזה אני ממליצה בחום על טיפול פרטני כדי להבין את תפיסותייך לגבי עצמך ולגבי מערכת היחסים כפי שאת רואה אותה.חבל להיות במצב זה של תקיעות ובוודאי חבל יותר לפתח ערך עצמי ודימוי עצמי נמוך. יש מצבים שזה לא הולך ולטנגו צריך שניים.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות
    אפרסק
    09/07/2008

שלום אני נשואה כבר כמעט שנתיים לגבר שגרתי איתו כ4 שנים ויצאתי איתו 6 סך הכול. הוא היה החבר הראשון הרציני שלי. בערך שנה לפני החתונה התחלתי רומן עם גבר נשוי ולו 3 ילדים. אחרי חודשיים של הכרות עם הגבר השני עשיתי ממנו ילד. ובעלי הסכים לקבל אותי עם ההריון הזה, רק רוצה לומר שאני סיפרתי לו שהילד לא שלו וגם עזבתי את הבית בו גרנו אז. הוא בא והחזיר אותי, על פניו נראה שהוא אוהב אותי ורוצה להישאר איתי למרות הכול. בקיצור המשכתי את הרומן זה היה ממכר וכול כך שונה ממה שהרגשתי עם בעלי באותה תקופה. שבאותו הזמן רוב הזמן היה בעבודה וכן גם אני עבדתי אבל כבר שם איבדנו אחד את השניה לא יצאנו לשום מקום בקושי דיברנו אחד עם השניה. כשהייתי אומרת משהו הוא היה מגיב בכעס ועצבים ושהוא משלם שכירות ולכן בגללי אין לו משכורות לצאת לבילוי ומה פתאום אני מציעה לו עזרה בתשלומים הוא לא מקרה סעד. ההרגשה הייתה זוועה. בקיצור אני עדיין בתוך הרומן וכן עדיין נשואה ואם ל2 ילדים קטנים מאוד. לאחרונה פרצו ביננו המון ויכוחים נוראיים. ואני די סגורה על זה שאני רוצה לעזוב, בלי קשר לגבר איתו אני נפגשת. יותר כדי לקבל את השקט עבורי ועבור הילדים. אני לא יודעת איך להעלות את הנושא בפניו, פעם אחרונה הוא הציע פרידה בתנאי שילדי ישארו איתו, ואין שום סיכוי בעולם שאתן לזה לקרות. אנחנו לא יוצאים עדיין לשום מקום, הוא מסרב גם להגיע לביקור בבית הורי. הוא לא מסכים ללצאת איתי ועם הילדים. ואני מרגישה שאני מגדלת 3 ילדים. אנא עזרו לי לצאת מזה

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• הודעה לאפרסק

אילה אריאלי
    11/07/2008

את מתארת מצב מאד מסובך. את מנהלת מערכת יחסים בו זמנית עם שני גברים. ברור שאינך יכולה לפתח מערכת יחסים תקינה ואינטימיות עם בעלך כל עוד יש לך רומן ואת לא מוותרת עליו. התגובות של בעלך, התנהגותו, והכעסים שלו עליך נובעים כנראה מהתחושות שאת לא ממש איתו.הוא כנראה מרגישה שאת בוגדת בו גם אם הדברים לא נאמרו בפירוש.
    עליך באמת להחליט במי את בוחרת. נראה שהחלטת לעזוב את הנישואין. במידה ואת נחושה לעזוב מערכת זו, עליך לעלות את הנושא בפניו בצורה חד משמעית . נושא אחזקת הילדים צריך להפתר מבחינת טובת הילדים. את יכולה לקבל יעוץ משפטי חינם בויצו או בנעמת ולברר מה הן זכויותיך.
    הייתי גם מציעה לך במקביל לפנות לטיפול אישי, מאחר והבעיה שתארת מצביעה על בעיתיות, אשר את עלולה למשוך אותה בחייך במידה ולא תביני לעומק את הדרך בה את מתנהלת במערכות יחסים.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

אני
    12/07/2008

לאיזה בעיתיות את מתכוונת? נפשית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    13/07/2008

רק רציתי להבהיר שהקשר שיש לי, לפחות כרגע אין בו כול קשר למין, אני ו"מאהבי" יותר בקשר טלפוני, מדברים, מקשקשים, יש ביני לבינו תקשורת מדהימה. גם כשאנו נפגשים זה יותר דיבורים, כבר הבהרנו לנו שלא נמשיך קשר מיני עד שנפתור את העיניין של נשואי ונישואיו. בנתיים אנחנו החברים הכי טובים שיכולים להיות. אני מקבלת את הכבוד שלו ומבינה מהיחס הזה שהוא אוהב אותי גם. בקשר לבעלי, אין לו שום סיבה לחשוד בי, את כול כולי אני משקיעה בלנסות להבין מה הוא רוצה. קמה בבוקר מוקדם להכין לו אוכל לעבודה כשחוזר הוא מגיע לבית נקי והאוכל על השולחן. הבעיה היא שאי אפשר לדבר איתו כי אצלו זה או מה שהוא אומר או עצבים וצעקות ובלאגן. אני אוהבת את בעלי מאוד רק ברמה שונה. פעם הוא היה שונה לגמרי והישתנה מאוד עם הזמן. לו היה מתגמש טיפה יכול להיות שהייתי שוקלת שוב את כול העיניין. אבל הוא אפילו להורים שלי לא מוכן ללכת שלא נדבר על לדבר איתי על קשיי היומיום עם הילדים+עבודה. יום חופש הוא לא מוכן לקחת כדי לעזור, שלא נדבר על לצאת יחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים ?
    דנה
    07/07/2008

שלום, יש לי בן זוג כ - 5 שנים, הוא גרוש כבן 50 +3 , אני רווקה, הוא מבוגר ממני בכ - 10 שנים. הזוגיות ידעה עליות וירידות, בעיקר ירידות, הרבה מריבות...חוסר אמון...(כמובן שהיו גם זמנים טובים) . שוקלת פרידה, רוצה משהו אחר, אך לעיתים זה נראה מפחיד ,...להתחיל הכל מחדש...בקיצור לא יודעת מה לעשות ? ברור לי שבסופו של דבר אני זו שצריכה להחליט, אבל אשמח לשמוע תגובות. הקושי הוא החשש מהבלתי ידוע, מה יהיה, איך אסתדר, האם אמצא מישהו טוב יותר ? וכו' לי אין ילדים וגם זו שאלה מבחינתי, כן רוצה, לא רוצה ?? אין לי את הכוח לפעול, לעשות ולא רק לדבר.

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים ?

הוספת תגובה

• הודעה של: דנה

עידית הוניגמן
    07/07/2008

שלום דנה

אני ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת לברר לעצמך למה את כל כך הרבה זמן בקשר שאת אומרת שהוא לא טוב לך למה את נשארת איתו מה כן את מקבלת בקשר וממה קשה לך להפרד ,אין ספק שהמקום המתלבט והתקוע הוא מאד מעייף וטיפול יכול לפתוח הבנות נוספות ומתוך זה גם בחירות

בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמה, את בת 40 למה את מחכה?

שני
    08/07/2008

הוא כבר עשה את שלו. יש לו 3 ילדים. את עדיין רווקה בלי ילדים. למה את מחכה? תציבי לו אולטימטום או שהוא מסכים לילד (אפילו בלי חתונה) או שאת עוזבת. את רוצה למצוא את עצמך חסרת כל בת 45...? תתעוררי ואל תחששי ממנו. רוצה - סבאבה. לא רוצה - שיקפוץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אני שמתלבטת

דנה
    08/07/2008

תודה על התגובות. זו אני שמתלבטת כל הזמן הזה, הוא דווקא כן רצה ילד. אני לא יודעת מה אני רוצה. האם אני רוצה ילד, האם אני רוצה להביא איתו ילד ?? אולי אני רוצה ילד, אבל לא איתו ?? עידית, כשאת אומרת לפנות לטיפול למי את מתכוונת? פסיכולוגית ? ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי בוגד בי?
    מישהי
    06/07/2008

יש לי בעל נהדר, אנחנו נשואים טוב, מצפים לילד ראשון, אבל מה? לאחרונה הוא יותר מדי ידידותי לשכנה שלנו (שהיא אגב, בחורה נהדרת) ויש כל מיני סימנים - לפעמים כשאני מגיעה הביתה מהעבודה הוא אצלה בדירה, הם מתקשרים מאוד טוב ועוד כל מיני דברים קטנים... אני חוששת, אבל לא יודעת אם לשאול אותו כי אם הוא לא בוגד בי, אז זה סתם יצור ריב - הוא קצת חמום מוח. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    בעלי בוגד בי?

הוספת תגובה

• תנסי להפתיע אותו...

שני
    07/07/2008

ולהגיע הביתה בשעות שהוא לא מצפה לך. אם תחושת הבטן שלך מאותתת לך על קשר מסויים ביניהם - סימן שיש דברים בגו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מישהי

עידית הוניגמן
    07/07/2008

שלום לך

את חייבת להתמודד עם הבעיה אפילו אם אין כלום מספיק אם זה מפריע לך , אני לא בטוחה גם אם יש משהו שהוא יאשר , אבל כדאי לבדוק וליצור דיאלוג בינכם על הצרכים שלך(לדוגמא הקשר שנראה לך לא מתאים) וגם לשמןע אם יש משהו שמפריע לו .הפחד לריב יכול ליצור מערכת יחסים שתתפתח שם בגידה, במידה ותרגישי שאתם במבוי סתום אני ממליצה לפנות לטיפול.
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות
    לו
    02/07/2008

טוב, יש לי שאלה,בקשר למותר או אסור מבחינה משפטית ,חוקית. אני נשואה ויש לי תינוק בן שנה, אני רבה עם בעלי כל הזמן בגלל אמא שלו, אני רוצה לעבור בית כי היא גרה אתנו באותה קומה, היא מפריעה לפרטיות שלי, אבל השאלה היא כזאת כאני אומרת לבעלי שאני רוצה להתגרש , או לעבור דירה כי לא טוב לי ככה , אז הוא אומר שהוא יקח את התינוק שלי, והוא אומר שיש חוק חדש שהתינוק הולך עם אבא או משהו כזה...מה הזכויות שלי? אני יודעת שהתינוק הולך עם אמא..אז אמרתי לו שאני יקרא למשטרה ...תעזרי לי תכתבי לי מה מגיעה לי אם אתגרש....בבקשה

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• חזקת ילדים

אילה אריאלי
    05/07/2008

אחזקת ילדים היא לא משהו אוטומאטי. פקידת סעד ממונה מטעם בית משפט נותנת המלצה לגבי האחזקה מבחינת טובת הילד. יש להניח שבגיל כזה טובת הילד דורשת שיהיה עם האם.
    אני מציעה לך לפנות לקבלת יעוץ משפטי דרך ויצו או נעמת הקרובים למקום מגורייך. את יכולה לקבל שם יעוץ משפטי בתשלום סימלי.

אריאלי אילה
    מטפלת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את מוחקת תגובות של גולשים?

שני
    06/07/2008

מה? רק את יודעת הכל? כל כך אופייני לעובדות סוציאליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות...!!!!!!!!!
    אורית
    28/06/2008

שלום.. שמי אורית ואני נשואה 15 שנה. יש לי 3 נסיכות מדהימות. לא יודעת אייך להתחיל..... בעלי פלרטטן.. לאורך כל שנות נשואי הוא בגד בי זו פעם הרביעית. כל בגידותיו התחילו בשיחות טלפון.... לפני כ 5 שנים תפסתי אותו. בקשתי להתגרש והוא לא היה מוכן. הוא בקש טיפול זוגי, התנצלות והסכם שיעזור לו לא לבגוד. ערכנו הסכם, שבהסכם כתוב שבמידה ובעלי יבגוד שוב הכל יהיה שייך לי.. דירה,בית,קופות גמל שלו מחציתם.עשיתי הסכם זה כדי להבטיח כלכלית אותי ואת בנותי. ההסכם עבר חותמת של בית משפט . לפני שבוע.. קרה שוב אותו מקרה... גם הפעם בקשתי גרושים, בעלי בכה שוב ואינו מוכן להתגרש. אני יודעת שבעלי בוגד לא כי הוא לא אוהב.. הוא פשוט חסר גבולות..חייב להיות מחוזר . הוא קבע לו פגישה ' פסיכולוגית מטעם העבודה. איני יודעת מה לעשות... מצד אחד זו דרך הפעם לממש את ההסכם,ולהתגרש. כואב לי על בנותיי, הוא שוב מוכן לעשות כל מה שיתבקש.. רק לא לעזוב. איני יודעת אם יש לי את הכוח לקום ולהתגרש.. אך אני גם לא מוכנה לחיות כאשה מוכה... מה לעשות???

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות...!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• עצתי אליך

הילה
    28/06/2008

ממי, וואנס א צ'יטר אולוויז א צ'יטר.....פעם בגד תמיד יבגוד...... אם הייתי במצבך ( אני מתה לתפוס אותו ולא מצליחה) כבר למחרת ההיתי ברבנות - בעצם קודם אצל עו"ד.... למה לך לחיות חיים כאלה, מה לא בסדר בך???? מי יודע באילו מחלות הוא מדביק אותך -ואת הבנות- שכל מילה שלו הופכת להיות שקר וכל מהלך מרגיש כאילו שהוא משקר וצוחק לך ברצוף בימינו יש הרבה גופים שיכולים לעזור ולתת תמיכה נפשית... אני לא מכירה אותך אבל לא מגיעה לאף אישה לחיות ככה.... בעלי בגד בי למרות כל מה שקיבל ממני לפני 4 שנים ואז נתפס...והתחנן.....ואני נתתי עוד צ'אנס , בימים אלו אני "מריחה" משהו חשוד אבל לא מצליחה להתלבש עליו.....ביום שאני יצליח אני יהיה בחוץ.. ואני אהיה כל כך מאושרת...והיא...היא כבר סיפור אחר.... אם רק הייתי תופסת את הבן זונה הזה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי להחליט...!!!

אורית
    28/06/2008

הילה.. יודעת שאת צודקת.. חשוב לי לציין שכל הקשרים שבעלי היה היו שיחות טלפון.. לא היה מגע מיני ... בזה אני בטוחה...!! מחר אני נפגשת אצל עו"ד לקבל מעט משמעויות שהסכם שנחתם לפני 5 שנים... כולי תקוה שאהיה חכמה!! וחזקה!!! לעשות משהו.....!!!! בכל זאת... משהו שמע על אימון אישי??? האם זה עוזר לקבל החלטות ולהיות חזקים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנם קבוצות תמיכה לנשים לגברים
    נעמה
    25/06/2008

אלמנים \ אלמנות מטעם ביטוח לאומי וגם מראשי עריות מדוע אין קבוצות כאלו גם לגבי נשים גרושות???

הוספת תגובה

• ישנם קבוצות תמיכה לנשים לגברים - תגובה

סיגלית גלאי
    06/08/2011

שלום נעמה,
    ניתן ליזום כל קבוצה, הכל עניין של היצע וביקוש. צריך לפנות לרווחה למנהלת המחלקה או לעו"ס שאת מכירה ולהציע, אני משערת שבמידה ויהיו מאותו אזור מספיק נשים אפשר יהיה להקים קבוצה.
    אפשרות שנייה היא פשוט להקים קבוצה כזו באופן עצמאי, ליצור קשר עם מנחה/ת קבוצות, לבדוק את הפרטים הדרושים לפרסם בקרב החברות ולצאת לדרך..

בהצלחה
    גלאי סיגלית-יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות תמיכה לנשים גרושות

אילה אריאלי
    26/06/2008

קיימות קבוצות תמיכה לנשים גרושות או בתהליכי גרושין. אני עצמי הנחיתי קבוצה כזו בשנה האחרונה. תפני לתחנה ליעוץ נישואין הקרובה למקום מגורייך ותתעניני באם מקימים בשנה הקרובה.

בברכה
    אריאלי אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה

איריס מזרחי
    05/08/2011

הייתי מעוניינת לההצטרף לקבוצת תמיכה לנשים גרושות. אני גרושה עבר 8 שנים , בוגרת 2 מערכות יחסים הכי כושלות בעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להיתחבר לגרושות

mosha
    07/08/2011

נסי לשקם את עצמך תיתחברי לאנשים .דברי על הכל תני לרגש לצאת טטילי תכייפי.לפחות יהיה לך שמחת חיים. לדעתי אם תפגשי עם נשים במצוקה זה יקשה יותר...תעברי לדברים היפים שבחיים...ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפתחת קבוצת תמיכה לנשים בגירושין

דורית הורוביץ
    14/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלוקת מהותית בקשר נישואין
    אל
    24/06/2008

אני ואשתי נשואים 10 שנים ויש לנו ילד בן 7, נכנסנו לויכוח רציני בקשר לילד נוסף, אני ממש לא רוצה עוד ילד והיא ממש ההיפך ממני, רוצה בכל מאודה, שנינו בקצוות של הסקאלה, האם אפשר לגשר פער כזה כאשר אף אחד לא מעוניין ל"וותר" והאם זאת עילה לגירושין?

הוספת תגובה

• אל

תמי אורן
    24/06/2008

אל שלום,
    ממליצה מאוד לפני כל החלטה ללכת לייעוץ זוגי ולבדוק את הצרכים המנוגדים , את הקושי ללכת האחד לקראת השני .אולי הנושא הזה פתח קשיים לא מדוברים שעד כה הצלחתם לשרוד אותםולא הובילו למשבר כגון זה.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר מסובך
    אביעד
    24/06/2008

אני בן 24 ונמצא במערכת יחסים ממושכת כשנתיים עם בחורה מחו"ל, כרגע היא נסעה לחופשה ואני בהתלבטות אם להמשיך בקשר.
    מצד אחד יש בינינו יחסים מדהימים של אהבה, חברות, שיתוף, תחומי עניין משותפים ומשיכה.
    מצד שני קיימים קשיים רבים בדרכם של בני זוג ממדינות שונות ובנוסף לכך אני מרגיש קושי להתחייב לקשר רציני מאוד בגילי. (היא מבוגרת ממני ב3 שנים).
    אשמח אם תוכלו לעזור לי לפשט את הסוגיה.

לקביעת תור
    סגירה
    קשר מסובך

הוספת תגובה

• אביעד

תמי אורן
    24/06/2008

אביעד שלום,
    מהמתואר בדבריך קיימים שלושה פרמטרים שצריך לתת עליהם את הדעת הגיל והפער בגילאים, המרחק והיחסים המדהימים. נראה על פניו שהמשמעותי מכולם זה נושא הגיל ונראה שיתכן שבחורה בת 27 תרצה להבדיל ממך להתחייב יותר לקשר . ממליצה לדבר בפתיחות על פערי הגיל וההשלכות של זה לגבי היכולת שלך לקחת מחוייבות בשלב זה בחייך ובמידה והיא תיהיה קשובה לצרכים שלך ,על המרחק תתגברו כי נשמע מדבריך שמדובר ביחסים מלאים וממלאים.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה לגברים
    חגי
    23/06/2008

שלום, ברצוני להצטרף לקבוצת תמיכה לגברים גרושים המגדלים את הילדים בעצמם - האם יש מסגרת כזו?

לקביעת תור
    סגירה
    קבוצת תמיכה לגברים

הוספת תגובה

• הודעה של: חגי

עידית הוניגמן
    23/06/2008

שלום חגי
    אני לא מכירה קבוצה ספציפית אני מציעה לך לברר בשירותי הרווחה באיזור מגוריך, או בערים הקרובות .רוב הקבוצות הם קבוצות מעורבות .

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אישתי....
    אלמוני
    19/06/2008

נראה לי שאישתי בוגדת ואני מעוניין "לתפוס אותה על חם", מה האמצעים שעומדים לרשותי, הבנתי שמעקב עולה המון מה שאיני יכול להרשות לעצמי, אפילו רק פגישת יעוץ עולה המון, האם למישהוא יש עצה עבורי?
    האם ניתן להצמיד מצלמה זעירה למקום מסויים ( שלדעתי שם מתבצע) איפה מבררים או רוכשים פריטים כאלו...אני נשוי כבר 12 שנה, בעל נאמן ועוזר עם 4 הילדים....זה לא מגיע לי...אנא עצתכם בהקדם האפשרי..תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זו אישתי....

הוספת תגובה

• הרצון "לתפוס על חם"

אילה אריאלי
    19/06/2008

אנחנו לא מומחים בתחום הבילוש והמעקב, כך שאיננו יכולים לתת לך מענה על כך.
    הפורום שלנו עוסק בנושאי יחסים.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא עולה יקר כפי שאתה חושב...

שני
    22/06/2008

אני מכירה את התחום ויום אחד של מעקב עולה בסביבות 800 ש"ח. אם זה חשוב לך - לך על זה ותשים לזה סוף.

אם אין לך תקציב - לך אחריה אתה ותצלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס
    שרון
    18/06/2008

יש לי שאלה. בעבר כתבתי את בעיתי. שאלתי היא אני סובלת מחרדה מתמדת שבעלי בוגד בי או שהוא יבגוד. זה משהו שאני מתמודדת איתו 24 שעות ביממה. אין לי חיים. האם ציפרלקס טיפול תרופתי יכול לעזור לי? כמובן אחרי שיחה אם פסיכאטר. השאלה אם זה עוזר?

לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס, האם עוזר

אילה אריאלי
    18/06/2008

טיפול תרופתי בהחלט יעיל לבעיות של אובססיה וחרדה שאת סובלת ממנה. כדאי תהתיעץ עם פסיכיאטר על מנת שימליץ לך מה הטיפול המתאים לך.

בהצלחה
    אילה אריאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה
    דנה
    18/06/2008

שלום רב! יש לי חבר ואני מאוד רוצה לדעת משהו ולוודא אם זה נכון מה שכולם אומרים או שהכל סתם.
    כשאנו שוכבים הוא לא גומר מהר ז"א לוקח לה הרבה זמן. ממה ששמעתי וממה שאומרים שמי שגומר מהר זה אומר שהוא חרמן והרבה זמן לא שכב וממי שלא גומר מהר סימן שהוא לא חרמן והוא כנראה שכב בימים האחרונים ובגלל זה הוא לא גומר מהר.
    רציתי לדעת מהמומחים יותר אם יש משהו נכון בתאוריה הזאת? או מה התיאוריה הנכונה אומרת?
    אשמח לתשובה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

אילה אריאלי
    18/06/2008

האינפורמציה שאת נותנת לא מספקת על מנת לקבע שהחבר שלך "גומר לאט".
    במידה וזה נכון יתכן שהוא סובל מבעיה הקרויה "שפיכה מעוכבת" . זוהי בעיה הניתנת לטיפול ע"י מטפל מיני. במיסה והדבר מפריע ליחסים ביניכם, כדאי לפנות לטיפול מיני.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

דנה
    19/06/2008

תודה על התשובה אבל יותר מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין שפיכה מהירה - שהוא חרמן ולא שכב הרבה ואם השפיכה מעוכבת האם זה קשור לזה שהוא שכב בימים האחרונים ולכן הוא גומר לאט.
    אשמח לתשובה יותר ברורה.
    תודה ויום טוב לכולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לדנה

אילה אריאלי
    19/06/2008

ההנחה שלך אינה נכונה, נראה שאת לא מאמינה בבן זוגך ואת מנסה לבדוק אותו ע"י סימני דרך שונים. אם כך יש לך בעית אמון ביחסים ולא בעיה ביחסי המין.

אילה אריאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה