פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רומן עם גבר נשוי, בבקשה עזרו לי!
    עדי
    08/11/2008

שלום. אני הילה, בת 22. אני מתביישת להודות אבל אני מנהלת כבר 10 חודשים רומן גם גבר נשוי + 2. יש בינינו פתיחות מינית שלא הצלחתי להגיע עם אף גבר בחיי. (הוא הגבר הרביעי ששכבתי איתו). אנחנו גם חברים טובים, מדברים על הכל...שעות ארוכות בטלפון ובפגישות. לאחרונה באחת השיחות שלנו הוא העליב אותי וגרם לי לחוש מושפלת.... ועוד צחק לי בפנים, לא הפסקתי להציק לו ביומיים האחרונים בטלפונים ובהודעות והוא מתעלם ממני....אני מרגישה פתאום שאני מתחרטת על הכל, שבא לי לנקום בו, בא לי להתקשר לאשתו ולספר לה הכל (אני מכירה אותה ואנחנו מדברות לפעמים), אני כל היומיים האחרונים לא הפסקתי לבכות, לא אכלתי כלום, לא הלכתי ביום חמישי לעבודה, ההורים שלי מוטרדים ממני, הם לא מבינים למה אני במצב כזה.... אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה שבוע הבא...אני מתה מפחד שאני אהיה עדיין בדיכאון ולא אצליח להשקיע את כל מרצי בלימודים. חשוב לי לציין שאפילו הגעתי למחשבות של בריחה מהבית, רצון למות, רצון להרוס אותו.... מה אני צריכה לעשות? איך לצאת מהמצב הזה שהכנסתי את עצמי אליו? אני לא מסוגלת להחזיק את עצמי ולא להתקשר אליו, לא לשלוח לו הודעות שאני שונאת אותו ואיך הוא מסוגל להתייחס אליי כל כך באדישות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להילה

.סוזי
    08/11/2008

הילה יקירה אין חדש תחת השמש.הגברים רובם ויסלחו לי אלה שלא ,יקפצו לקשר קל ומזדמן.מי שצריכה .להיות ערנית ולהיזהר זו האשה.לא חידשת לי כלום.תיברחי ממנו ולהבא תהיי כבר בעלת ניסיון אני מקווה שתלמדי את הלקח וחבל שבדרך הקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה...בישלת דייסה תאכלי אותה.....

דין
    08/11/2008

זה המחיר על רומן עם גבר נשוי מה חסרים גברים בעולם?איך את יכולה להסתכל בפנים של אותה אשה ואגב....שלא תחשבי שאני בחורה או משהו כזה...אני גבר ובתור אחד שכזה לעולם לא חשבתי לנגוע בנשואה אישית אני מאמין שמי שעושה זאת סובל בחייו עוד לא נתקלתי באחד או אחת שבגדה ולא קיבלה בראש בצורה זו או אחרת מה את לא מרגישה שפגעת באשתו מספיק את רוצה ללכת לספר לה גם?תפסיקי לחשוב על עצמך ועל הפגיעה שנפגעת ותחשבי מה זה יעשה לאותה אשה מסכנה ששכבת עם בעלה ברגע שתגלי לה...את בת 22 כל חייך לפנייך את מתחילה ללמוד ואת בטח תכירי איזה גבר או שניים תמשיכי קדימה!!ותעשי טובה לעצמך תקברי את הזיכרון הזה עמוק עמוק באדמה כי לא הייתי רוצה לדעת שחברה שלי עשתה דבר כזה מצטער על התגובה החריפה אבל נמאס לי לשמוע כבר על כל אותן צעירות שמחפשות להם צרות עם גבר נשוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדין...

הילה
    09/11/2008

ראשית, תודה שפקחת לי את העיניים... שנית, למרות שירדת עליי קצת וגרמת לי להתבייש עוד יותר, החלטתי באמת לא לספר לאף אחד כלום. אני חייבת לשכוח הכל, ולהתחיל את התקופה החדשה שלי באופטימיות ולא כשאני במשבר. איך אני עושה את זה? אני מתחננת כל יום לאלוהים שייתן לי כח להתגבר על זה....עכשיו הוא התחיל להתחנף אליי ואסור לי לסלוח לו ולהמשיך כאילו שלא היה כלום.!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה....

דין
    09/11/2008

אני שמח שקיבלת את התגובה שלי כמו שהיית צריכה לקבל ולא התייחסת לחריפות שבה שנועדה בראש ובראשונה להעיר אותך....יש לי עוד המון דברים לאמר לך שיעזרו לך ואני פחות או יותר בגילך....אם תרצי אני מוכן בכיף לעזור אם את רוצה את המייל שלי אתן לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: הילה

עידית הוניגמן
    10/11/2008

הילה
    את צריכה לשאול את עצמך הרבה שאלות, למה בחירה בגבר נשוי שלא מחוייב אליך באופן מלא מה החלק העיוור שלך שלא ראה את חוסר הנאמנות הטוטלית שלו ומה התלות שאת יצרת בקשרןמה קורה לך שמגלים לפתע בעיות בקשר, איך את מתמודדת איתם ,אין ספק שזה קשר לא בריא ושאת לא מתמודדת שם נכון אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול על מנת להתנתק מהקשר וללמוד איך לבנות קשר בריא

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת אם זאת הדרך האטית לעשות
    לילך
    05/11/2008

זאת, אך לא מצאתי דרך אחרת כבר שבוע ויומיים שאני לא עונה לטלפונים (לבחור הצעיר), הוא מתקשר כול יומיים, ושולח הודעות sms. ההודעות לא מוצאות חן בעיני ובעקבות זאת מצאתי לנכון להתעלם מפניותיו והודעותיו. הוא שולח לי הודעות בסגנון: "מאמוש שיהיה לך יום נעים... או/ "אחותי היפה... וכו' הוא בטח לא מבין מה קרה לי? היינו רגילים לדבר מידי יום, הוא היה אצלי בבית עם חברתו ופתאום אני מתעלמת, אך אני יודעת שאם אתחיל לפתח איתו שיחה, להסביר לו את עמדתי הוא יתחיל "לסבן" אותי ולגרום לי לרחם עליו ולהמשיך את הקשר הזה, והקשר הזה לא בריא לי!!! למרות שהוא לכאורה מבוסס על קשרי "אח ואחות" אך בפועל זה לא כך לפי ההודעות שהוא שולח לי. אחרי שבוע שלא הגבתי לו הוא צלצל ביום ראשון ושלחתי לו הודעה שאני עסוקה מאוד עם מלא ישיבות!!! הוא שלח לי בתגובה הודעה : ד"ש, אוהב אותך!!!! זה גרם לי עוד יותר להבין שלא כדאי לדבר איתו ולהסביר לו שהקשר הזה לא בריא לי, ועדיף להתנתק... אבקש את דעתך בנושא? האם אני פועלת נכון? היתה לי כוונה לפני כמס' ימים ללכת לעבודתו ולדבר איתו ב- 4 עיניים, להסביר לו ולבקש ממנו שאני לא רוצה קשר איתו, אך בעקבות ההודעה אני פתאום חושבת אחרת... מה לעשות?

הוספת תגובה

• אגב, סיפרתי לבעלי הכול, הראתי לו את

לילך
    05/11/2008

ההודעות וגם הוא בדיעה שאני צריכה להתנתק ממנו, רק לא ברור לי למה הוא כותב את ההודעות האלה? איך מרשה לעצמו לקרוא לי מאמוש ולהגיד אוהב אותך, הוא מכיר את בעלי? היה אצלנו בבית, הוא לא מתבייש? לא פוחד שבעלי יראה את ההודעות האלה? הרי הכרנו בסופר לפני כחמישה חודשים, לא איזה ידידות עמוקה של שנים.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנויה

.סוזי
    06/11/2008

צןחה יקירה כמה פעמים הסבירו לך להתעלם ממנו ואת כאילו לא מבינה.את משחקת באש ולא מבינה שהיחידה שעלולה להישרף זנ את.תיתעלמי ממנו כאילו שהוא חס וחלילה מת-לטובצך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עוד אפשר לעשות? מיואשת ממנו
    ווניסה
    04/11/2008

אני בת 25 בעלי בן 40.עד כה היו לו 3 חברות שנפרדו ממנו. אנו נשואים שנה יש לציין שאני תמיד הולכת לבקר את משפחתו אחיותיו ונותנת להןם יחס חם למרות שהם לא מאוד דומים לי באופי. למרות זאת הוא נמנע מלבקר את משפחתי בקושי פעם בחצי שנה וגם אז לזמן קצר מאוד לשעה שעתיים לא יותר.(כשדיברתי איתו על כך הוא אמר שהוריי לא מכובדים וממש פגע בי) הוריי נותנים לו יחס יפה אין להם תלונות עליו ועוזרים לנו כספית. יש לציין שאימא שלו תמיד מדברת ככה אנחנו משפחה מכובדת ומשפחה זו וזו לאמכובדת ואלה לא משהו.....ואנחנו יפים נראים טוב מכובדים(למרות שהם נראים סביר לא יותר!!) כנ"ל בחגים למשל (יש לנו 2 חגים בשנה) אני והוא הולכים לבקר את משפחתו ואחרי זה שאנחנו צריכים לבקר את המשפחה שלי הוא ישר מתחיל להתלונן על כאבי בטן חזקים ובחילות(כואבת לו הבטן בדרכ אך הוא אף פעם לא נמנע מלבקר את משפחתו או חבריו) כנ"ל יש הרבה אנשים שהוא לא סובל כמו בעל בת דודה שלי בן דוד שלי בעל של דודה שלי וזה בגלל דברים פעוטים שקרו). לעומת זאת יש לו המון ביקורת כלפיי שאני לא מספיק חברותית יותר מדי בישנית והוא אומר לי שזה נראה מגעיל. האם בעלי סובל מחרדה חברתית? כנל אני לא נמצאת רוב ימי השבוע בבית והוא לא מתייחס אליי כשאני חוזרת הוא מאוד קר ולא נוגע אפפילו בציפורן וגם בזה הוא מאשים אותי למשל אומר שאני לא מטפחת עצמי או אני קונה דברים בחנות שלא צריך.....וגם כשאנימטפחת עצמי מתאפרת ומתבשמת ומתלבשת יפה לא מתייחס אומר לילה טוב והולך לישון.גם לא מוכן שאדבר על כך עם אף אחד לא טיפול זוגי גם לא מוכן שאלך לבד....ותמיד כשאני משתפרת מממציא תירוצים חדשים למה לא לשכב איתי.......אני מיואשת.......

הוספת תגובה

• מה עוד אפשר לעשות

תמי אורן
    04/11/2008

מיואשת שלום,
    נשמע שאין לך פרטנר לטיפול אבל בואי תבדקי עם עצמך למה את נמנעת מטיפול פרטני . טיפול פרטני הוא זכותך והדרך להציל את נישואייך או להציל אותך מנישואים אלה. ממליצה לך מאוד לצאת מהמלכוד ולבדוק היטב מה ממלכד אותך ברצונות שלו ולא לתת מקום לרצונותייך, לרגשותייך וכו'.הסבל שלך והיאוש שלך אומרים רבות וכדאי שתהיי קשובה להם .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע אם זה מתאים לפורום הנל אבל
    דין
    03/11/2008

אני בן 33 וחצי נראה מצוין פלוס לכל הדעות שומר על עצמי כהוגן מתאמן בחדר כושר לא חסר לי כלום(לצערי המראה החיצוני שלי מטעה המון בחורות שחושבות שאני מנייאק עם בנות ואני ממש לאאא!) בקיצור עד גיל 33 די חששתי מנשואין עברתי 2 מערכות יחסים ארוכות של 4 שנים כל אחת בתוך תוכי תמיד הרגשתי שלא בא לי להתחתן אך זה לא מנע ממני להעניק ולאהוב מאד את בנות הזוג שלי שניהן נפרדו ממני אגב בסופו של דבר ולקחתי את זה קשה אפשר להגיד בקיצור היה לי קשר לא מזמן של שלושה חודשים וגם הוא נגמר...הצלחתי לאהוב אותה (אני חושב...)לא פחות מהקשרים הארוכים שלי אבל עדיין מרגיש שאני "נופל"על טיפוסים שזהים לי ומזכירים לי את עצמי מה שגורם ללא מעט חיכוכים עם בנות הזוג שלי ובסופו של דבר לפרידות בזמן האחרון אני מרגיש לחץ מסוים מסתכל סביבי כולם נשואים ואני עדיין רווק...אני יודע שהוריי רוצים סוף סוף שאני אתחתן אבל מצד שני אני גם חושש שהלחץ הזה יגרום לי לעשות צעד עם מישהי מהתפשרות וזה לא הרצון שלי.......אולי אני דורש יותר מדי?בקיצור אם תשמעו על מישהי שנראית טובב ומחפשת אביר שיפנק אותה מהבוקר עד הערב תודיעו לי חחח סתם סתם אבל הייתי רוצה לשמוע תגובות מאנשים שהרגישו את אותה ההרגשה אגב אמנם את הפרידה הן יזמו אך יוצא שכל אחת מהן מתייחסת אליי כאובייקט מיני ולא יותר עד עצם היום הזה משהו שהחלטתי להפסיק השבוע!

הוספת תגובה

• דיו

תמי אורן
    04/11/2008

דין שלום,
    לדבריך נשמע שיש פער בין התפיסה שלך את עצמך ואת התפיסה של בנות המין השני אותך. כמו כן ציינת שהיו חיכוכים בינך לבין בנות הזוג המשמעותיות מה שגרם לפרידה ממך אני ממליצה בחום על סדנת יחסים שבה תלמד להכיר את עצמך מזוית נוספת של חברי קבוצה או לחילופין טיפול פרטני.
    בהצלחה
    תמי אורן
    ולגבי הלחץ החברתי משפחתי עדיף לחכות ולבחור נכון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדר המלצה

יעלי
    05/11/2008

הייתי אצל מתקשרת מעולה שפתחה לי וניבאה לי והכל פשוט קרה ממליצה בחום שמה רונית 050-5918253 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם ראשונה פה!!!!!!!!!
    סופסוף
    02/11/2008

שלום רב! אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני התחתנתי לא מזמן בערך חצי שנה,בעלי התחתן בשנית איתי,ולו שני ילדים 5 ו 6 קשה לי מכל הבחינות,מהדרך שהוא מחנך אותם, מהגרושה שמוצצת לו את הדם,ומכל הבחינות , אני ממש מתלבטת אם להביא עימו ילדים או לחתוך את זה עכשיו,?

לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה פה!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• סופסוף

תמי אורן
    02/11/2008

סופסוף שלום,
    להערכתי לחתוך עכשיו זה מוקדם עלייך לבחון לא רק מתוך ההתנהלות שלו כיום עם הילדים ועם אם ילדיו אלא רצוי שביחד תתוו ערכים , אידאולוגיה חינוכית תחלקו מחשבות במידה ותראי שאי אפשר לנהל איתו דיאלוג הייתי ממליצה לפנות לטיפול לפני כל החלטה.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מתקשרת ומרפאה שחבל"ז
    מיכלי
    02/11/2008

בנות ובנים הייתי אצל מתקשרת שהיא סוף הדרך אין דבר שאינה יודעת היא גם מרפאה אם בריאות אם חיילי הלם קרב פרנסה וכו שמה הולך לפניה תנסו ממליצה בחום קוראים לה רונית והיא מרחובות אני מהוד השרון נסעתי אליה ולא הצטערתי הטלפון שלה הוא 050-5918253 ותימסרו שמיכלי מאיזור השרון שלחה בהמלצה חמה ושהיא גדולה

הוספת תגובה

• לבן אדם כמוך קוראים מלאךךךך

אור
    02/11/2008

מלאך,מכיוון שאת רוצה לעזור לאנשים אחרים, בלי לישפוט את היתנהגותם, אהבתי, ייש כוח אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להיפרד
    מירב
    02/11/2008

בעלי לצערי צעיר ממני ב- 5 שנים וכך גם הפערים. יש ביננו חילוקי דעות לגבי כל דבר שזז. הוא מחובר להוריו באופן טוטאלי. הכל נראה לו מובן מאליו. וגם עם מעירים לו והוא מסכים אז זה חוזר על עצמו. לא מרגיש בצרכיי או בצרכיי הילדה. אני אישית כבר לא מאמינה במערכת הרבה דברים לו מסתדרים לי איתו כמו הגעתי למיון הוא הבין מהרופא שאין לי אפנדציט אז הוא הלך לקח את הילדה להוריו והלך למקום שלא היה צריך להיות בו כלל. והוא תמיד בסדר. הסיפור שיש לי ילדה בת 3 . ואני כרגע עובדת איתו בעסק. כשאעזוב סביר להניח שאשאיר את העסק בידיו ואצטרך לחפש עבודה. אני חוששת מתהליך הגירושין כי לא נראה לי שהוא יעשה לי חיים קלים. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להיפרד

הוספת תגובה

• רוצה להפרד

תמי אורן
    02/11/2008

מירב יקרה,
    לפני כל צעד רצוי לפנות לטיפול זוגי ע"מ לנסות באמצעות גורם מקצועי להפנות את תשומת ליבו של בעלך למצוקתך ולעזור לו לעבור תהליך של נפרדות מהוריו. יש לכם ילדה משותפת , עסק משותף. כפי שציינת בעלך צעיר ממך ומחובר להוריו כנראה צריך לעבור תהליך של נפרדות מהוריו אבל לא יצליח לעבור אותו מבלי שיהיה בטוח ביחסים איתך.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעתי

יעלי
    05/11/2008

רשמתי טלפון של מתקשרת שעזרה לי בכך שפתחה לי חבל על הזמן קחי את הטלפון ותאמיני לא תצטער זה רשום למטה בכניסה שלי לפנייך בהצלחה תאמיני לי את תודי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבנות האומללות שבוגדות
    .סוזי
    01/11/2008

אני מייעצת לכל הבנות שמהססות אם לבגיד בבעל או לא,אם ללכת בעיניים עצומות אחרי גברים תחמנים ושקרנים שמחפשים ריגושים ואחר כך מתעלמיפ,שתקראנה את הכתבות של הבנןת המסכנות שהסתבכו,הפסידו את .הזוגיות שלהן.חיבלו בתפקידן כאם וכעת שקועות .עמוק בתסבוכת כמעט בלי מוצא=ותלמדנה.בתחילה החיזור נראה תמים .ואוהב וכאילו לא תפסדנה כלום אבל .בסןף יותיר אתכן קרחות מכאן ומכאן ואל תשכחו שבעוד שנים יבואו הילדים שלכם וישאלו למה.תעיינו .בכתבות של ה-1.11.2008 ותפקחו את עיניכן ותלמדו

לקביעת תור
    סגירה
    לבנות האומללות שבוגדות

הוספת תגובה

• אל תישפטי לעולם מישהו כל עוד את לא

אור
    02/11/2008

אל תישפטי מישהי כל עוד את לא בימקומה, אומלל הוא מי ששופט אנשים, ואת ריגשותיהם ולא מנסה להבין אותם. דרך אגב, דפוס היתנהגות קבוע או הרגל, קשה להפסיק רק ביגלל פחד, הפחד משתק אך הוא לא מונע את הרגש והרצון הקיים לעשות את המעשה. הפחד הוא פקק,לרצונות ולצרכים שלנו. אשה שיש לה חסך ריגשי במערת היחסים מחפשת לספק את הצורך הנפשי הזה בחוץ. לתשומת ליבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאור

אנונימית
    10/11/2008

אור שלום , ראשית דעי כי אומלל הוא מי שלא יודע לשלוט בדחפים שלו את יודעת למה ? כי אדם כזה הוא אדם חלש וכן אין פה מה להבין, אין מה להבין איך בן אדם יכול להיות כל כך אגואיסט רק בגלל שלא טוב לו ו"מתאים לו " לקום ולבגוד בבן הזוג שלו זה שפל וזה נמוך צריך לחשוב על כל התמונה על הבעל על הילדים על הכל ואם לא מתאים אז או ללכת לטיפול או פשוט להתגרש זה עדיף מלשקר ואני אומרת את דעתי בכדי להציל את כל הגברים והנשים כאחד זה פלונטר שלא שווה את זה ואני לא שופטת כאן אף אחד יש לכל אחד ואחת זכות להביע את דעתו שלו וזה מה שאני עושה אין לי שום דבר אישית נגדך אני לא יודעת מי את אבל אני מציעה לך באמת עם יד על הלב לחשוב על הדברים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    רוני
    01/11/2008

אני נשואה במהלך לימודים הכרתי בחור נשוי נוצר בנינו כימיה שנהפך מהר מאוד לרגש ומשיכה מינית חזקה מאוד פחדתי ממה שאני מרגישה והחלטתי להיות בקשר אם משפחתו אשתו וילדיו וכמו כן הוא אם משפחתי על מנת למנוע יחסים וכמובן בגידה, הצלחנו להחזיק את עצמנו שנה וחצי בלי מגע טלפונים ובילויים משותפים יחד עם המשפחות אך שהדבר הגרוע מכל הגיע הרגש גבר המשיכה אהבה הצורך להיות ביחד וקיימנו יחסים הקשר נמשך כך במשך חמש שנים עד שאשתו הרגישה והוא החליט לחזור אחורה לנסות לנתק את הקשר ולעשות שלום בית. התייסרתי מאוד מההתרחקות והתעוררו שאלות רבות האם הוא לא אהב אותי? איך זה שהיה מוכן לוותר אלי? הרי מס' פעמיים אמר שהוא אוהב אותי יותר מאשתו? האם הכל היה אינטרס? שהעלתי את השאלות הוא אמר שהכל לטובתי הוא לא רוצה שהיא תדע שזאת אני והיא תפגע בי הנתינה לשלו לבית עצומה לא מחסיר דבר לבית ולמשפחה קונה, עוזר לא שוכח יום נישואין ימי הולדת ולי קשה לו לקנות פרח ליום ההולדת והסיבה שאני לא הקשר אליו יותר מידי שאני מבקשת להתראות איתו זה מסוכן (בבית לא רגוע) אבל שהוא רוצה הכל בסדר אני מנסה למנוע את המפגשים כשהוא רוצה אבל זה קורה פעם בשבוע לחמש עשר דקות ואני מרגישה צורך מאוד חזק לראות אותו אני לא יודעת מה לחשוב האם הוא אוהב אותי הוא טוען שמאוד שאין לו שום אינטרס ואפילו הוא מסכן את עצמו ובא לראות אותי האם להאמין לו? אני מרגישה מרוסקת,פגועה הזוגיות שלי בבית נהרסה לא מרגישה כייף ומשיכה אם בעלי איך שאצלו הכל ורוד יוצאים מבלים נהנים יחד כאילו לא בגד ולא פתח רגש כלפי אף אחת

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• מה שאינו ניראה לעיין לא אומר שהוא ל

אור
    01/11/2008

"מה שאינו ניראה לעיין , לא אומר שהוא לא קיים" חישבי על זה אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

תמי אורן
    02/11/2008

רוני שלום,
    כנראה שהבחור עשה בחירה גם אם אינה מתאימה להצהרות שלו כלפייך ואולי כפי שאמר כדי להגן עלייך וסביר גם עליו. אני ממליצה שתתרכזי ביחסייך עם בעלך ותבחני אותם באמצעות טיפול פרטני או זוגי. ותמצאי דרך לקבל את המציאות החדשה ולא התסכול והקנאה לירח הדבש שמתקיים בביתו לא יתן לך מנוח.
    הניתוק לא קל בשלב הזה אבל מתבקש לאור דברייך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת בבעלי עם גבר נשוי
    מירב
    31/10/2008

שלום רב,

אני נשואה 6 שנים ולא מי יודע מה באושר. הזוגיות שלנו הגיעה למצב של יחסים פושרים מאד.
    זאת לאחר אינספור וויכוחים ומחשבות על גירושים. יש לנו ילדה מקסימה בת 5. כעת אנו אפילו מעוניינים בילד נוסף.
    יחד עם זאת אני מפעם לפעם בוגדת בבעלי עם גבר נשוי התחושה שלי עם הגבר השני היא שאני מתחברת שוב לנשיות ולמיניות שבי דבר שמזמן הפסקתי להרגיש עם בעלי וזאת למרות אינספור נסיונות להחיות את הזוגיות שלנו.
    האם בגידה מסוג זה יכולה להיות דבר טוב?

לקביעת תור
    סגירה
    בוגדת בבעלי עם גבר נשוי

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך במאה אחוז

אור
    01/11/2008

גם אני ניסיתי אלפי פעם לשוחח עם בעלי, מכיוון שכל שיחה ניגמרה בוויכוח סוער, החלטתי לישתוק יש לנו ילדה בת 5, ואני גם בוגדת בו מידיי פעם עם בחור רווק , לפתע הוא רואה שניהייתי נשית וסקסית והוא רוצה אותי יותר, ויש פחות ופחות ויכוחים בבית. הבעיה היחידה שעכשיו קשה לי לנתק את הקשר עם הגבר שאיתו בגדתי, כי אני מפחדת שיחסיי עם בעלי שוב יעלו על שירטון ולא יהייה לי מוצא אחר. בהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב כמו כן

אור
    01/11/2008

הפגידה שלי בבעלי נבעה גם מחוסר אונים שלי כלפיי עצמי וכלפיי היחס המגעיל שהייתי זוכה לו מימנו. אני לא חושבת שצריך מערכת נישואין ביגלל בגידה. מכיוון שמדובר סהכ על מיפגש למטרת מין ולא על קשר ארוך טווח. כמו כן עקב יחסו של בעלי אליי, יחס משפיל וללא רחם בהיתנהגותו אלייף, החלטתי שאני רוצה לינקום בו על יחסו אליי, ובכל זאת מאיידך גיסה להמשיך להיות האשה הטובה והשקטה, על מנת לא לעורר ויכוחים במישפחתו, ולכן הבגידה נבעה אצלי משני סיבות עיקריות: א)להרגיש נשית ,סקסית ויפה. ב)נקמה שקטה בבעלי על מהיתנהגותו הלא מוצדקת אליי. יש לציין גם שאני בחורה מאוד שקולה בדרך כלל, אני אקדמאית בעלת תואר /שני, אך בעיניין הזה הירגשתי שאני חייבת ליבגוד , כדיי שיהייה לי בשביל מה לחיות ובשביל מה להרגיש מאושרת, וחייה. והריי הדבר הכי הכי חשוב זה כוח החיים, והחיים הלא כן???????? שבוע מבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור- בגידה

מירב
    02/11/2008

היי אור, כן אני גם הרגשתי מעיין צורך לבגוד בו כסוג של נקמה בו על היחס המחפיר והמשפיל. הגעתי איתו למצב שאני ממש לא נהנתי ממין. דבר שבחיים לא הייתי מאמינה על עצמי. אולם היחס שלו כלפי היה משפיע על רמת המשיכה שלי אליו וכלל שהיחס המגעיל שלו כלפי המשיך כך גם המשיכה שלי אליו הלכה וירדה. הגעתי למצב שחשבתי שכבר לא אוכל יותר להנות מסקס או ממגע של גבר. אך הנה הכרתי משיהו שנמשכתי אליו והקשר נטול כל וויכוחים מיותרים וכו' כך שהמשיכה נשמרת. אחרי הפעם הראשונה שהייתי איתו לא הרגשתי שום רגשות אשם שהיו יכולים לתקוף אותי באם היה מדובר בבגידה במישהו שמתייחס אלי כראוי. לדעתי חוסר רגשות האשם יותר מהבגידה עצמה מעידות על החסך העצום שחשתי. שיהיה לך שבוע נפלא והמשך הנאות מתוקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מאוד ,יתרה מזאת

אור
    02/11/2008

הייתי במעיין דילמה, בהתחלה עשיתי רעש וצילצולים מכיוון שהיתנהגותו אליי לא הייתה מוצדקת, ניסיתי לערב את אמא שלו,חשבתי שתיתמוך בי,אך למרבה הצער היא רק כעסה עליי על כך שאני מפנה את תשומת ליבה להיתנהגות השלילית של בנה האהוב. בפעם השנייה ניסיתי לעשות בלאגן בבית,לערב אנשים אחרים-ואפילו להעניש אותו בכך שאיני באה איתו במגע. אך שום דבר לא עזר,יחסו אליי החל להחמיר גם כסוג של לעשות לי דווקא. לאחר שראיתי שברעש וצילצולים, איני מסיגה דבר, הבגידה באה כמשהו טיבעי ונכון. פיתאום ניהייתי רגועה, בעיקבות כך בעלי ראה שאני רגועה ,מתחיל להתייחס אליי יותר, וכך גם מישפחתו שיפרו יחסם אליי, עצם המחשבה שמחכה לי גבר, זה כמו מתנה שאני נותנת לעצמי בסוף יום עבודה או בסוף יום מענה ומחייב עם מישפחתו של בעלי. גם לך יום ניפלא ומקסים, ומלא אושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור

מירב
    03/11/2008

שלום לך אני נדהמת מכך שהפרובוקציות שעשית כל כך דומות לאלו אותן אני גם עשיתי - אך ללא הועיל. שום דבר לא עזר לי. ניסיתי גם לערב אנשים משפחתו - משפחתי - חברים, זאת לאחר שהגעתי איתו למבוי סתום. לצערי דבר לא עזר וגם אם עזר אז לא להרבה זמן. החלטתי לקחת את אושרי בידיי ולעשות דברים שיעשו רק לי טוב. תגידי אור עם מערכת יחסים כמו שיש לך עם בעלך - את חושבת על ילד נוסף. אני הייתי בהתלבטות ארוכה ועמוקה בהתחלה חשבתי על המערכת היחסים העכורה שלנו ועל כך שאיני רוצה להכניס ילד נוסף לתוך יחסים שכאלה. אולם כעת לאחר שבתי גדלה החשיבה מנותבת אליה ועל מה שיעשה לה טוב. מה אצלך? האם גם קיימות אצלך דילמות מעין אלו? המשך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב יקרה.........

אור
    12/11/2008

קראתי את הודעתך, גם אני כמוך מתחילה לחשוב על הילדה שרוצה אח נוסף. זה מאוד כואב לי,ויש לי דילמה קשה, מצד אחד אין אני רוצה בעוד ילד, מכיוון שיהייה לי נטל בנוסף לנטל הנפשי ולמצוקות עם בעלי, ומצד שני, הילדה רוצה......... אני מיתלבטת מירב,אני אגיד לך את האמת,מבולבלת, ורוצה ליסחוב כמה שיותר זמן כדיי להרהר בזה עוד ועוד....... פיתאום שכנים מתחילים לישאול שאלות ולהיתעניין, מתי נביא עוד ילד......... מביך העיניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגדת

תמי אורן
    02/11/2008

מירב יקרה, אין פה שאלה עם טוב או רע. זה סמפטום לבעיה בזוגיות ואת מודה הזוגיות בעייתית ומצאת דרך כדי לתחזק אותה באמצעות צלע שלישית. אני ממליצה לפנות לטיפול ע"מ לבחון מה משאיר אותך בזוגיות שאינך חשה בה נשית וכנראה גם מתוסכלת. אולי השאלה האם להביא לעולם ילד נוסף תוביל אותך לשאול שאלות ולתת לעצמך תשובות כנות ואמיצות.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למירב

אנונימית
    10/11/2008

מירב שלום לך ! ראשית ברצוני לומר לך שכל מה שאומר עכשיו לא בא כדי לחנך אותך אלא כדי להציל אותך איך את יכולה לקרוא לזה דבר טוב ? אני ממש לא בעד בגידה אבל לפחות אם הגבר הזה לא היה נשוי את לא חושבת על מה שאת עושה לאישה שלו ? הית רוצה להיות במקומה ? ושנית הרומן המתגנב הזה לא שווה שתהרסי את היחסים שלך עם בעלך תחשבי על הילדה שלך ברור שאת לא צריכה לנסות לתקן את חיי נישואיך רק בגלל הילדה אבל גם אין זאת עילה לקפוץ לרומן עם גבר נשוי זה נמוך מאוד . אני רק רוצה שתדעי שאני רוצה באמת בטובתך חברתי הטובה ביותר התגרשה לאחר שגילתה שבעלה בוגד בה ומאז יש לי חולשה מאוד גדולה לדבר אין כוונתי חלילה לפגוע בך אני באמת אומרת לך את הדברים מתוך מקום אמיתי אין זה מאוחר עדיין לתקן את המעשה הזה אין כמו אב ילדיך . העצה שלי אליך מכל הלב היא שתחזרי לבעלך ותקבלי על עצמך שאת לא נפגשת עם הגבר הזה ואם באמת משהו מפריע לך ביחסים אל תברחי מזה ע"י בגידה זו חולשה , תדברי איתו על זה ותציעי לו ללכת לטיפול אני בטוחה שהוא יעריך את זה בברכה , מישהי שאוהבת לעזור אם תרצי לדבר על זה אשמח לעזור אשלח לך את המייל שלי בשימחה בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבולבלת וצריכה הכוונה ויעוץ
    לילך
    26/10/2008

הוא התקשר אלי היום ורצה לשתף אותי בבעיות שלו עם חברתו, הוא אמר שהיא לא לוקחת את הקשר שלהם ברצינות כמוהו, שהיא לא מחזירה לו את אותה האהבה שהוא מעניק, הוא אמר שנמאס לו וכו'... הייתי שוב מבולבלת, פתאום הבנתי שהוא בעצם מאוהב בבחורה ההיא, ואולי באמת רואה בי כאחות? אולי אצלי הבעיה? למרות שקשה לי מאוד מצד אחד לראות בחור שצעיר ממני בעשור, שאין לנו את אותם תחומי עניין, אותם חברים, אותו שגרה, נקשר אלי בכזאת צורה, מספר לי, מתייעץ איתי וכו'.... רציתי לנתק איתו את הקשר, כפי שייעצתם לי כאן, אך השיחה הזאת בילבלה אותי ואני שוב מרחמת עליו מה אעשה?

הוספת תגובה

• לנויה

רחל
    26/10/2008

נויה יקירה את ממש כאילו מכריחה אותי להגיב.את מרחמת עליו.מה את מעדיפה -שתצטרכי לרחם על עצמך אולי.ואיפה בתמונה הבת של ובעלך.האם ביתך עדה לביקורים שלו כי אם כן זה ודאי פוגע ומבלבל אותה ללא עוול בכפה.ומה עם בעלך-איפה הכנות ההדית.האם היית מסכימה שיהיה לו סיפור שכזה מאחורי גבך.ואל תהיי נאיבית נויה יקירתי הרי בסוף הוא ידע ואולי הוא כבר יודע על נהתנהגותך.איך תוכלי להסביר לו את ההתנהדגות הילדותית חסרת האחריות וחסרת הכנות כלפיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל שלום

מאיה
    26/10/2008

בעלי וביתי נוכחו בזמן ביקוריהם (הוא וחברתו), בעלי יודע 90% מכול הסיפור, הוא ידע איך הכרנו, הוא ידע שביקשתי ממנו לנתק את הקשר לפני כמס' חודשים, הוא פשוט קטן מאיתנו בעשור ובעלי מבין את הצורך שלי להיות איתו בקשר (היה לי אח בגילו שנפטר לפני חמש שנים) והיו תקופות שהוא מילא לי איזה שהוא חלק, בעלי גם יודע שאני לעולם לא אבגוד בו ולכן לא חושב בכיוון בכלל, למרות שלא נראה לי שהוא מחבב אותו במיוחד, אולי מרגיש שיש לו משהו? אני מחבבת אותו אך לא ברורה לי התנהגותו, לפני כמס' חודשים לא יכולתי לנתק איתו את הקשר כי היו לי רגשות אליו, היום כבר ממש לו, אני לא רואה את חיי ללא בעלי, אך מרחמת על הילדון שכול כך רוצה שאהיה בחייו, הוא מתקשר כול יומיים לשאול לשלומנו, מספר לי הכול... אבל הוא לא ברור לי ולא מובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .לנויה

רחל
    27/10/2008

נויה יקירתי אם את עדין יכולה להתנתק ממנו תברחי מהקשר הז ה כמו מאש.ברגע שכבר לא תוכלי להתנתק זה יהיה מפנה לרעה בחיי המשפחה שלך.אל תחשבי עליו.תחשבי על הילדה שלך ועל האמהות שלך.אל תהיי כל כך נאיבית.כרגע הוא צריך את העצות שלך. ברגע שלא יצטרך הוא יזרוק אותך.ואז מצבך יהיה קשה.אני בכוונה בוחרת מלים קשות כי את כרגע עיוורת ולא רואה.אל תשלי את עצמך שזוהי אהבה.זה רק הפאנטזיה בראש שלך.במקום זה תקדישי יותר זמן לאימהות ולזוגיות שלך ואל תעיזי לדבר אתו יותר כי את משחקת באש ועלולה להיכווה קשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבולבלת וצריכה הכוונה ויעוץ

עידית הוניגמן
    26/10/2008

נויה שלום

אני מבינה מאד את המצוקה ואיך את מתמלכדת בקשר איתו מתוך היותך רגישה למצוקותיו , אני מציעה לך לפנות לעזרה נראה לי שאת מתקשה לתמודד עם הקשר לבד

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה את מיתממת

אסף
    28/10/2008

קראתי את כל ההודעה שלך וקצת קשה לי לקבל שאת בקשר עם הבחור כי את מרחמת עליו. בואי תסבירי מה עושה אישה נשואה +1 עם גבר מחוץ לנישואין? את לא רצית לפגוש אותו כי לא רצית לבגוד בבעלך? יש לי חדשות בשבילך יקירתי. את כבר בוגדת בבעלך. אל תשכחי שבגידה זה לא רק סקס. אני לא יודע איך בעלך מסכים עם זה שאת בקשר עם הבחור. דבר שני . אי אפשר לעבור ממצב של חיזור למצב של "אחות". אני לא מאמין לבחור שהוא מתייחס אלייך כאל אחות. זה בולשיט. ואני לא מאמין שאת שומרת איתו על קשר כי את מרחמת עליו. יש אולי קצת קנאה מצידך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק שלום

לילך
    28/10/2008

נפגשנו לפני חצי שנה באקראי עם בעלי, הילדה שלי חייכה אליו, הוא הצחיק אותה, שאל מאיפה אני מוכרת לו, דיברנו איזה 10 דקות ואז נפרדנו לשלום, אחרי כשבועיים פגשתי אותו שוב אבל הייתי עם ביתי ללא בעלי, הוא שוב שאל מאיפה אנחנו מכירים, הוא שאל האם דרך בחור בשם X אולי בעלי מכיר? הציע שאקח את הטל' שלו ושאגיע הביתה אשאל את בעלי ואצלצל אליו, כך בדיוק זה היה, צלצלתי בנוכחות בעלי, דיברנו איזה 5 דקות וניתקנו... אחרי יומיים הוא צלצל אלי שוב, וכך המשכנו לדבר לסירוגין, לא פעם ביקשתי שננתק את הקשר, אך איכשהו חזרנו אליו, לפני מס' חודשים הוא ביקש לנתק כי אמר שלא מסוגל להמשיך כך יותר, הקשר נותק לגמרי, בעלי ידע שאני רוצה לנתק איתו את הקשר, אמרתי לו שהוא מתייחס יפה לילדה והוא בחור צעיר (10 שנים קטן מאיתנו) ונחמד אך הקשר הזה מוזר לי, בעלי הסכים וכך היה.. לפני כחודש וחצי הוא צלצל ואמר שלא מסוגל בלעדי, שיש לו אהבה חדשה, עבודה חדשה אך הוא לא מאושר בלי להיות איתי בקשר... אחרי שבועיים הוא רצה שנכיר את חברתו והם הגיעו אלינו ביום שישי בערב, נראה לי שבעלי לא מת עליו במיוחד, אך בגלל גילו הצעיר ובגלל שיודע שאני לא מסוגלת לבגוד בו, ואני באמת לא מסוגלת, אז הוא שקט, אתמול בערב אמרתי לבעלי שאני חייבת איכשהו לנתק איתו את הקשר כי הוא מצלצל אלי הרבה ויותר מידי, אתמול החלטתי שאנסה לדבר איתו פחות, הוא צלצל איזה 5 פעמים ולא עניתי ובפעם השישית נשברתי ועניתי, דיברנו רגיל וקצר... האמת, גם אני מאוד מאוד מבולבלת, מצד אחד מספר על חברתו, אומר כמה הוא אוהב אותה, קנה לה שרשרת ועגילים והראה לי כשבאו אלינו, משקיע בה וכו', ומצד שני לא ברור לי למה הוא בעצם צריך אותי? אני גדולה ממנו בעשור, נשואה עם ילד, אין לנו חברים משותפים, יש לו חברה, הוא אוהב אותה, מה הוא צריך אותי בחייו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק. שאלה נוספת לי אליך, איך כדאי

לילך
    28/10/2008

ומה הדרך הכי נכונה להתנתק ממנו? האם להתעלם מטלפונים והוא יבין לבד או לקיים עימו שיחה? תאמת לא נעים לי כי עכשיו גם חברתו מעורבת בכול הקשר שלנו, היא אוהבת אותי מאוד ורוצה להגיע אלינו לביקורים אני מסובכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיים שיחה לא יעזור..

אסף
    28/10/2008

פשוט תתנתקי ממנו. אל תעני לטלפון ואל תחזירי sms. תשתחררי ממנו אם הזוגיות שלך חשובה לך.לא יקח עוד הרבה זמן עד שבעלך יתחיל למרר לך את החיים. וחברה שלו? עם כל הכבוד היא לא חברה שלך. את צריכה להתרחק משניהם. בלי פשרות ובלי רחמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי את לא מיתממת.את תמימה

אסף
    28/10/2008

למה את חושבת שהיה כל כך חשוב לבחור לדעת מאיפה אתם מכירים? עד כדי כך שהיית צריכה לחזור הביתה,לשאול את בעלך ולהתקשר אליו כדי לדווח לו מי ומתי? נו באמת. נויה. אני מתפלא עלייך. כל הענין הזה ואיך שהוא התחיל נראה לי הזוי. בעלך לא מת עליו? זה אומר שהוא שפוי. אני אישית לא מכיר אף גבר שהיה שמח שאישתוו תביא הביתה איזה בחור שהכירה בחוץ. הוא משחק איתך משחק כפול. מצד אחד קורא לך אחותו ומצד שני יוצא בהצהרות אהבה. נראה לי שהוא הביא את החברה שלו אלייך כדי לעורר בך קנאה. זה עובד? אני לא יכול להגיד לך מה לעשות לפני שאני אדע מה את באמת רוצה לעשות. ואל תגידי לי שאת מרחמת עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק. היי,

מאיה
    01/11/2008

אמרתי לך קודם, בהתחלה היו לי רגשות עזים כלפיו, ולו כלפי, לאחר הניתוק האחרון שהיה לפני כחודשיים כבר התחלתי להתרפא ממנו, תפקדתי טוב יותר, לא חשבתי עליו בתדירות שחשבתי קודם, לא היו טלפונים, לא sms היתה איזה שהיא הקלה, לפני כחודש שצלצל ואמר שהוא לא יכול בלעדי ושאני אחותו ושרוצה שאכיר את חברתו וכו', כבר כול הגישה שלי השתנתה, היו רגעים שחיכיתי לטלפונים ממנו וכשהוא התקשר הרגשות היו מתהפכים ופתאום באמת לקחתי את האחות הגדולה, דיברנו על הבת שלי, היה שואל לשלומה, מספר על חברתו וכו', אך תמיד איכשהו היה מכניס איזה מילה שמעוררת, בסוף שיחה אני אוהב אותך, בהודעות sms אחותי היפה, או מאמוש וזה כבר נראה לי מוגזם. לעצם העניין, ביום שני דיברנו פעם אחרונה, כמה דקות וניתקנו, ביום רביעי צלצל שוב ולא עניתי, כי הייתי עסוקה בעבודה, אח"כ צלצל שוב ואני הייתי בישיבה וגם לא עניתי, לאחר מכן שלח הודעה: "מאמוש שיהיה לך יום מקסים, נשיקות ל... (הבת שלי) ולא הגבתי, ביום שני בערב שוחחתי עם בעלי, הראתי לו את ההודעה ואת זה שקורא לי מאמוש, שאלתי מה הוא חושב? הוא אמר שהוא לא יודע איך הראש שלו עובד, ואני אמרתי לו שאני רוצה לנתק איתו את הקשר אך לא יודעת איך לעשות זאת? לא נעים לי ממנו, מחברתו, הרי היו אצלינו בבית... הוא אמר שאגיד שבעלי ראה את ההודעה וביקש שאנתק ממנו.... אתמול הוא צלצל שוב, שוב לא עניתי ואז הוא שלח הודעה: אחותי היפה, מה שלומך? הכול טוב? שתהיה שבת מבורכת, ד"ש ל... (בעלי) ואלף נשיקות לנסיכה (הבת שלי), אוהב אתכם... וזהו!!! לא עניתי, לא הגבתי, אך אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות? לא נעים לי להתנהג כך, מצד שני רוצה לשמור על עצמי ועל משפחתי ולדאוג שלא אתפתה באחד מן הימים ולכן רוצה ניתוק!!! אני באמת מרחמת עליו (בשבוע האחרון) הוא בטח לא מבין מה קרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידית, אנא התייחסי לתגובתי בהודעה
    מאיה
    25/10/2008

המקורית. תודה

הוספת תגובה

• הודעה של: נויה

עידית הוניגמן
    26/10/2008

נויה

את אולי מרגישה שמורה ולאמעורבת ריגשית אבל אין לך שליטה על הצד השני וממה שאת מתארת הוא נותן משמעות ריגשית בלי פרופורציה הגיונית לקשר שנוצר , במקרה הזה את צריכה לשמור על עצמך ועל הזוגיות שלך אין מקום ללא נעים לי ולזה שאת פוגעת בו את צריכה לראות איך את שומרת על עצמך ולא מסתבכת ןחשוב לשים גבולות שישמרו עליך

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה
    מאיה
    25/10/2008

אני נשואה +1 לפני כחצי שנה הכרתי בחור רווק שצעיר ממני בעשור, היינו רק בקשר טלפוני ולא נפגשנו מעולם ביחדיות, שנינו נמשכנו אחד לשני אך לא רציתי לבגוד בבעלי, בהתחלה הוא שכנע אותי ורצה מאוד שנפגש, אך אני לא הסכמתי לבגוד בבעלי, נתקנו לא פעם את הקשר, אם ביוזמתי ואם ביוזמתו, אך בסופו של דבר חזרנו לקשר טלפוני כול פעם מחדש. לפני כחודשיים אני רציתי שנפגש, רציתי לשוחח איתו ולסגור את כול הסיפור בינינו והוא לא רצה, הוא אמר שהוא לא מסוגל לעשות זאת לביתי.בעקבות כך שלחתי לו הודעה שאני מבקשת שלא יתקשר אלי יותר, למחרת בבוקר הוא שלח לי הודעה, הוא היה נסער והוא לא הבין למה אני כועסת, אני בקשתי שוב שיכבד את בקשתי ולא יתקשר יותר. נפגשנו לא פעם באקראי ואני לא דיברתי איתו, מבחינתי העניין היה סגור, אך לפני כחודש נסעתי עם ביתי באוטו והוא ראה אותי, אחרי 10 דקות הוא התקשר מטל' חסוי ואני עניתי, הוא אמר שהוא רוצה לבקש סליחה, הוא אמר שיש לו אהבה חדשה, יש לו עבודה חדשה, החל ללמוד, הכול לכאורה טוב, אך לא טוב לו בלעדי, הוא אמר שהוא אוהב אותי והוא לא מסוגל שאצא לו מהחיים, הוא אמר שאלוהים רצה שנפגש וכך זה צריך להיות, שאני משלימה לו חלק בחיים והוא משלים לי...הוא אמר שכול פעם שהוא רואה אותי ליבו דופק חזק.. הוא ביקש לבוא אלינו לקפה הביתה עם חברתו החדשה הוא שאל איך היחסים שלי עם בעלי? האם הם השתפרו? אני אמרתי שהכול בסדר והוא אמר שהוא שמח על כך ושעכשיו נוכל להיות כמו אח ואחות. שבוע שעבר הוא וחברתו הגיעו אלינו הביתה, אני החמאתי לו על החברה המקסימה (היא באמת מקסימה), צחקנו, דיברנו, שיחקו עם ביתי והכול היה בסדר.. הוא מתקשר אלי כול יומיים בערך ואומר לי כמה הוא אוהב אותי, קורא לי אחותי, באחת השיחות הוא אמר לי: זהו, את ואני זה לנצח, אני מאוהב בך.. לא הבנתי למה הוא התכוון כי הרי אנחנו אח ואחות.. מה עושים במצב כזה? האם זה הגיוני כול הקשר הזה? אני קצת מבולבלת, מצד אחד די מרחמת עליו כי הוא ממש רוצה להיות איתי בקשר וחברתו התאהבה בי ומתקשרת אלי, ולא נעים לי לאכזב אותו, מצד שני נראה לי שהוא משחק איזה משחק כדי להיות איתי בקשר, או שאני טועה? מבקשת את דעתכם בעניין... .

לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• הודעה של: נויה

עידית הוניגמן
    25/10/2008

שלום נויה
    לא ברורלי ואני לא בטוחה שברור לך מה את רוצה מהקשר הזה מה הוא בשבילך ועל איזה צורך זה עונה לך , כמה את יכולה להתיחס אליו כידיד בלי רגש וכמה המגע האינטנסיבי איתו טוב לך ולא פוגע בזוגיות שלך תבדקי את עצמך אם את לא משחקת באש אני בכלל לא בטוחה לפי התיאור שלך שקשר עם עוצמות רגשיות כמו שאת מתארת גם מצידו יכול להיות פתאום מנוטרל מרגשות את צריכה לבדוק מה הקשר של כל זה לזוגיות ...
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידית תודה רבה

מאיה
    25/10/2008

לעיתים אני מרגישה שאין לי כלל רגשות אליו, לדוגמא שהגיע עם חברתו אלינו הביתה, לא הרגשתי שום רגש וקנאה, חברתו נערה נחמדה מאוד וחביבה, שוחחנו, דיברנו, צחקנו, החמאתי לה בנוכחותו ולאחר מכן בשיחה טל' אישית עימו אמרתי לו שהיא מקסימה וכו', הוא אמר שהוא הבהיר לה כמה אני חשובה לו ואמר שאנחנו אחים ובאותה הנשימה אמר: " אין, אני מאוהב בך" אני קצת מבולבלת, מעולם לא נקלעתי לסיטואציה כזאת, באופן עקרוני אנחנו לא ממש מכירים, אומנם מכירים כחצי שנה, אך כול זה כלל שיחות טלפונים והרבה ניתוקים באמצע, לא מבינה איך הוא מרגיש כול כך קשור אלי שלא מסוגל לנתק את הקשר וממש מתחנן שנהיה בקשר? אני קצת חוששת כי ברגע שהוא לא מתקשר יום אחד זה קצת מפריע לי למרות שכשאנחנו מדברים אני לא מרגישה כפי שהרגשתי בעבר, מצד שני אני מאוד מרחמת עליו ולא מסוגלת להגיד לו שננתק את הקשר כי כשחברה שלו מגיעה אליו לשבת הם באים אלינו, גם היא מאוד אוהבת אותי.. לכן כול זה מסובך לי כול כך... אתמול חברתו היתה בדרך אליו והוא צלצל לשאול לשלומי ואמר שרק רצה לראות אם הכול בסדר ולהגיד לי שהוא אוהב אותי... אני לא ממש מבינה מה קורה כאן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנויה

רחל
    25/10/2008

נויה יקירה נראה לי שאת נמצאת בתוך המצב המוזר הזה ולא רואה מה קורה.אם היית קצת יוצאת מעצמך ומסתכלת מהצד היית מבינה שיש פה משחק של בחור שאין לו מה להפסיד.הוא הרי מנהל את חייו ומשאיר אותך בסטנד ביי.ובכלל זה לא משנה.יש לך משפחה -תשמרי עליה ואל תתני לכל ארחי פרחי חתיך ותחמן ככל שיהיה לפרק מה שבנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנויה תגובה המשך

רחל
    25/10/2008

נויה כואב לי עליך.את כל כך תמימה.תברחי מהקשר כמו מאש.היי בוגרת ותחתכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת הלא מרוצה
    דני
    23/10/2008

שלום רב, יש לי בעיה: עם כל הבחורות שהייתי, לא הייתי מרוצה. תמיד רציתי, יותר תשוקה, בחורה יותר יפה וכו. גם עכשיו אני כך עם הבחורה הנוכחית. מה עלי לעשות? מה הטיפול

לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת הלא מרוצה

הוספת תגובה

• הודעה של: דני

עידית הוניגמן
    23/10/2008

שלום דני
    מהמעט שאתה מביא קשה מאד לענותלך , מה שחשוב שאתה מבין שזו בעיהאם אתה קורה לזה תסמונת ואתה מזהה דפוס אתה מעלה שאלות שחשוב שתברר לעצמך בטיפול, בשיחות מהו אותו החלק שבך שאולי מהמקום הלא מרוצה גם לא יוצר יחסים מחיבים, תעשה נכון אם תפנה לטיפול ותברר לעצמך שאלות אלו

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטתי להתגרש וקשה לי
    אנה
    20/10/2008

קשה לי להתמודד עם הרגשות הסותרים שלי (סותרים זה עם ט או ת?) - שנאה, רחמים עצמיים ורחמים על הילדים וגם על בן הזוג (למרות שהוא אידיוט), חרטה, עצב גדול וכעס

לקביעת תור
    סגירה
    החלטתי להתגרש וקשה לי

הוספת תגובה

• אם זה קשה לך...

אסף
    21/10/2008

סימן שהוא לא גמרי אידיוט כי אם כן היית מחכה לזה בקוצר רוח. חוצמזה את עומדת לעבור לסגנון חיים חדש וכמובן שיש המון חששות. איך הילדים יקבלו את זה. איך זה יהיה לחיות לבד. איך מסתדרים כלכלית. יש המון שאלות שאת לא מצליחה לענות עליהן. זה תהליך שכולם עוברים בשלב שלפני הגירושין .( חוץ מאלה שחיו עם בן/בת זוג מפלצתי ממש). יקירתי יש לי חדשות בשבילך. כולם בסוף מסתדרים אחרי הגירושין. אבל תגידי לי. באמת ניסיתם הכל כדי לא להתגרש? הייתם בייעוץ? בני כמה אתם? כמה זמן אתם נשואים? את בטוחה שהוא אידיוט? אולי אתם פשוט לא משדרים על אותו גל? כי לפעמים פשוט צריך לכוון את התחנה אצל שניכם. ואז הדברים ייראו אחרת. את זה יכול לעשות יועץ טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אנה

עידית הוניגמן
    21/10/2008

שלום אנה

התאור של מה שאת מרגישה הוא לגמרי טיבעי זו החלטה קשה וכמו בכל דבר בחיים יש רווחים והפסדים תהליך פרידה מלווה בכל ההרגשות שתארת את נפרדת מהטוב ומהרע ותהליך נכון ואמיתי שמסתכל על כל התמונה הוא תהליך של צעד קדימה וצעד אחורה , אל תבהלי מעצמך את בסוף תהיי יותר ברורה לעצמך אבל אכן זהו תהליך ארוך

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה