מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה - מה עושים דחוףדריה13/04/2008
שלום
גיליתי שבעלי בגד בי היו 2-3 פגישות ועוד עשרות טלפונים הוא טוען שאני לא מתיחסת אליו הוא מרגיש זנוח ומושפל הוא הכיר משהיא בהתחלה זה היה שיחות לשפוך את הלב ואחר כך היה פעמיים מגע שגיליתי הוא לא הכחיש הוא מצטער מאוד ואומר שזה מעידה חד פעמית שהוא אוהב אותי והכול כמובן בגללי אמרתי לו שאני הולכת והוא מבקש חודש מה עושים הרי אני כועסת לא מאמינה ולא יכולה לחשוב שהוא יגע בי מצד שני יש לנו שלושה ילדים מה עושים בבבקשה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
עידית הוניגמן13/04/2008שלום לך דריה
אני מבינה את הסערה , הכעס והבילבול שאת נמצאת זה אומנם פגיעה קשה אבל זו גם הזדמנות אחרי שנותנים מקום לכעס ולפגיעות לבדיקה מחודשת של היחסים ולניסיון להבין מה במערכת היחסים יצר סוג של פיתרון כזה..... כמובן אין פה אשמה של מישהו . מניסיוני יש במשבר הזה פוטנציאל לצמיחה זוגית אני ממליצה מאד לפנות כבר בשלב הזה לטיפול זוגי.
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את מצפה?
לינדה15/04/2008אני לא מצדיקה שהוא בגד בך אך מבינה לליבו אם את מזניחה אותו רגשית או מינית ........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללולה
דריה16/04/2008אני ממש לא מבינה את התגובה שלך אם לא התיחסתי ריגשית או מינית לבעלי אין זה אומר שמותר לו לבגוד אלא לשקם את היחסים איתי לנסות להבין למה אני מתנהגת ככה זה תגובה של משהיא או שבגדה בעצמה או שבוגדת עם גבר נשוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, לנשים שטרם הבינו את האלף בית
גבר גבר23/04/2008רבים מהגברים שבוגדים עושים זאת כי אינם מסופקים
הכל בידייך
אם אינך ממלאת תפקידך כרעיה, הוא ימצא סיפוקים במקום אחר
שתבינו, גברים מתחתנים כי נדמה להם שיהיה להם בין השאר
שגרה נוחה ומספקת
וכשזה לא קורה הם מרגישים הפריאיירים של העולם וטפשים שנפלו בפח
לסיכום
איך שומרים על הגבר? מרוקנים אותו בקביעות ואז אין לו חשק אפילו להביט הצידה
סליחה על הרמה הנמוכה אבל מנסה להבהיר זאת לכולן כולל כולן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחקת אותי כאשה
boni00717/05/2008מה זאת אומרת ,אם הוא לא מסופק מכל בחינה שהיא הוא פשוט הולך ובוגד? אוי לאותו גבר שבמקום להתמודד עם מצבים לנסות ללבן ולתקן את הטעון תיקון עם אשתו בוחר בדרך הקלה והמעוותת שום מצב לא יצדיק לא התנהגות דומה של גבר או של אשה לדעתי, אם כלו כל הקיצין וזה לא הולך לא מחזיקים בקרנות המזבח ,זה כבר לא תופס בגלל הילדים , איש לדרכו ילך , המפתחות בפנים סעו לשלום. אני אישית אם גבר במקום לשוחח על הנושא להעלות את הבעיות ולא לטאטא אותן מתחת לשטיח , ולא שלום על ישראל. אם כך הוא פותר את בעיותיו מה יהיה אם יצטרך להתמודד עם דברים יותר קשים חלילה? מבחינתי הדלת פתוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכן על אתרי הכרויות?מירב09/04/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת מה אתן חושבות על אתרי הכרויות? האם זו דרך טובה להכיר בן זוג, או שיש לדרך זו הרבה חסרונות.
אשמח לשמוע את דעתכן בנוגע לחסרונות/יתרונות של השיטה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתרי הכרויות
אילה אריאלי11/04/2008אתרי הכרויות הנן דרך טובה מאד להכרויות. גם בתחום הזה צריך לרכוש נסיון על מנת לדעת להבחין בין תפל ועיקר, בין אלו שמתאימים לך ובאמת מעונינים בקשר, לבין האחרים אשר המטרות שלהם שונות. כיום זהו כלי טוב, אבל תמיד יש גם "תפוחים רקובים" אשר עושים שם רע לרציניים.
אילה אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד פרופורציותאורטל06/04/2008
שלום רב,
בעלי נוהג לגלוש באינטשנט ולהוריד סרטי פורנו ולאחרונה הוא איבד כל פרופורציה, הוא מבלה את כל זמנו הפנוי מול המחשב והתחילה אצלנו נסיגה בקיום יחסי המין. איני יודעת אם זו פשוט תקופה כזו או שזה קשור לתחביבים החדשים שלו , אך אני חודששת לאבד אותו. מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד פרופורציות
תמי אורן06/04/2008אורטל שלום,
העיסוק הבלתי מוגבל באינטרנט , הירידה ביחסי מין הינם סממנים לבעייתיות במערכת יחסים באופן לא מדובר , יתכן שבעלך בדרך התנהלותו אומר את שלא ניתן להגיד באופן ישיר ופתוח ביחסים.
המלצתי לפנות לטיפול זוגי ע"מ לעזור לכם להפוך את הלא מדובר מדובר .
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול עצבניהמבולבל02/04/2008
שלום רב !
אני בן 31 וחברתי בת 27 אנו חברים כמעט 5 שנים ולפני כשבוע היא החליטה פתאום שהיא רוצה להפרד. לטענתה היא מאוד אוהבת ואין לה מישהו אחר והיא פשוט טוענת שלא טוב לה .
יום למחרת דיברנו והיא שינתה את ההחלטה הסופית ואמרה שהיא מבולבלת ולא בטוחה והיא צריכה זמן לעצמה כי קשה לה מאוד.
שאלתי היא מה לעשות כי אני כבר לא יודע מה לחשוב . האם היא בוגדת או סתם מבולבלת ?
האם להתקשר או לתת לה להתבשל עם עצמה ?
מה יכול להביא בן אדם למצב כזה של בלבול . ואיך מתמודדים עם חוסר הוודאות .
לציין רק שאני מאוד רציני לגבייה ואוהב איתה כאשר המטרה של חתונה ברורה .
לי בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול עצבני
אילה אריאלי03/04/2008אתה טוען שחברתך "פתאום" הודיעה שלא טוב לה. אולי אותתה לך לפני כן על אי שביעות רצונה ולא רצית לראות?האם התכחשת לדברים שניסתה להעביר לך? נראה שההחלטה להפרד התבשלה אצלה כבא זמן מה, אולי לא שיתפה אותך באופן גלוי בהתלבטויותיה. אין זה סימן טוב למערכת יחסים בה שומרים דברים בבטן, ואין דיאלוג אמיתי.
במצב הנוכחי אני מציעה לך לא ללחוץ, לתת לה את הזמן להחליט. תנסה לא להפעיל לחצים רגשיים.אם מערכת היחסים תסתיים , תראה זאת כסימן שלא היתה צריכה להתממש.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר בנישואיןליזי01/04/2008
שלום
ידיד קרוב מבקש מכם עצה, הוא בן 58 אשתו 63, כבר מספר שנים שאין ביניהם שןם דבר משותף רק הבית ו מיטה, היא שולטת בו טוטלית ו הוא נמצא במתח תמידי עד כדי כך שהוא סובל מכאבי בטן, הוא ממש פוחד ממנה,מה עליו לעשןת כדי להוריד את המתח שהוא נמצא בו?
הוא טיפוס שקט ומסוגר,
ליזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר בנישואין
אילה אריאלי03/04/2008לדעתי הידיד שלך אינו יודע כיצד להתעמת עם אשתו, יש לו בעיה עם קונפליקטים, וכתוצאה מכך יש ביטויים פסיכוסומטיים. עליו לפנות לטיפול, או זוגי או אינדיבידואלי, אשר יעזור לו ויחזק אותו ביחסים מול אשתו. אני מניחה שזה קשר ארוך שנים, וקשה לשנות דפוסים , לפיכך לדעתי עליו לפנות לטיפול.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאהבתמיקי29/03/2008
אני כבר שנה וחצי מנהלת קשר עם גבר נשוי, אני יודעת והוא יודע שהקשר לא צריך להוביל לקשר מחייב ומגיע שלב שאנחנו רוצים לנתק את הקשר, אבל אני לא מסוגלת לגרום לזה לקרות, תוך מס' ימים אנחנו חוזרים לקשר שנית. אני לא יודעת מה יגרום לי לנתק איתו את הקשר, ניסיתי להכיר גברים אחרים אבל לא הצלחתי לממש קשר ואני גם מרגישה תלות בצורך הרגשי בקשר, מה אפשר לעשות?אני לא הייתי רוצה אותו לעצמי היות וברור לי שלי לא היה לי אמון בו ואיני רוצה גבר כמותו בקשר מחייב, לכל אורך הדרך אני רואה בו שקרן איתי ועם הסביבה. עם זאת אני רואה בו צד שמחבר אותי אליו הצד הריגשי ותחושת בדידות שכמובן אצלו מגיעה ממקומות אחרים.אני מיושת מהתמודדות ורוצה עם זאת להיות בקשר אמיתי מחייב ורציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת מזה ומהר - שבוע שבועיים וזה
אנונימית14/05/2008יגמר , כלל שתהיי שם יותר כך יהיה לך קשה יותר לצאת - גם אני הייתי במצב כזה - אבל אני גם נשואה...+2 ----------------לא שווה - צאי מזה ומהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי החמודה
דורון11/08/2008היי מיקי קראתי והתרשמתי מה דעתך ליצירת קשר מבחור נחמד? אפשר לנסות .(אני אחרי פרידה לאחר תקופה ארוכה)אשמח ותרימי את הכפפה. ביייי(0524320558 )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדינה27/03/2008
יש לי חבר כבר שנתיים, בזמן האחרון שאני כל הזמן חושבת האם הוא באמת מה שאני רוצה. הבעיה שלי היא שאני חושבת שהוא לא מספיק נאה עבורי. בשאר הנושאים בזוגיות הוא מושלם.
מה עלי לעשות? לעזוב אותו בגלל הסיבה הזו?
תודה רבה על הטיפים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא לא מספיק. תשובה לדינה
אילה אריאלי29/03/2008בכל מערכת יחסים יש מגרעות של בן זוג שאנו משלימים איתם. אם את מחפשת שלמות, ברור שלא תמצאי אותה. גם בך יש חסרונות שבן הזוג שלך משלים איתם. במידה והמראה החיצוני של בן זוגך מפריע לתשוקה ולמשיכה המינית שלך, כאן יש באמת בעיה. במידה וזה לא כך הייתי מציעה לך ללמוד להשלים עם החסרון הזה .
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם אחת בגדתי... ומאז אני מתגעגעתזוהרה23/03/2008
אני בת 43,נשואהּ+ ילדים,
נשואה למעלה מעשרים שנה, לבעל שאוהב אותי, אפילו מאוד.
אבל לצערי, סקס לא עושה לו דבר..... , הוא לא אוהב סקס, ולא צריך סקס אנחנו שותפים למיטה בלבד.
ולא... הוא לא עושה סקס מחוץ לבית... מאז שנישאנו לפני 23 שנה הוא אף פעם לא התלהב לעשות סקס. אני לעומת זאת אש ותמרות עשן..... מעבר לנושא הסקס הוא בעל נהדר אוהב ומפרגן ואבא נפלא, מעולם לא חשבתי לעזוב אותו ולפרק את המשפחה, התא המשפחתי מאוד חשוב לי, הכי חשוב לי בעולם..... וכך הקרבתי את כל צרכיי המיניים למען מסגרת משפחתית חמה ואוהבת לילדיי.
כשהייתי בת 37 זה קרה... בגדתי בבעלי.... (זו היתה הפעם הראשונה וגם האחרונה) ומבחינתי נפלו השמיים, הייתי מאוהבת כמו שאף פעם לא.... אפילו בגיל 16 המיתולוגי לא זוכרת שנסחפתי כל כך לתוך אהבה. זה היה סוחף, וגורף, העסיק אותי יומם ולילה, מבחינתי כלום כבר לא היה חשוב מעבר לשעה 20:30 השעה שבה היינו נפגשים כל ערב (באמתלה שאני הולכת ל"הליכה"), הוא היה יפה תואר, ואהב אותי כפי שאף גבר מעולם לא אהב.... העניינים התחממו, התקדמנו מהר מאוד, לאחר כשלושה חודשים הוא הציע שנפרק את הבתים שלנו ונעבור לגור ביחד, כמובן שהוחמאתי מאוד, השתעשעתי במחשבה על להתעורר לצידו.... אבל קיבלתי רגלים קרות. הוא במקביל היה כל כך מלא בי, שהפסיק לעשות סקס עם אשתו....היא התחילה לחשוד, בעלי אפילו לא העלה על דעתו.....
וכך משכנו 8 חודשים מדהימים, כואבים, שמחים, עצובים, כועסים, מוטרפים....
הלחץ של אשתו הלך וגבר... היא עקבה אחריו, ריחרחה אותו כמו כלבה.... חיפשה כל תירוץ לצאת איתו להליכה, והכל הפך להיות גיהינום, בהתאמה הלחץ שלו עלי לעזוב את הבית לך וגבר .... לא ידעתי מה לעשות... אוהבת אותו כל כך, ולא מסוגלת לפרק את הבית מצד שני.
הוא, כמו שאומרים "לא עמד בפרץ", הבין שלא אפרק את משפחתי, אך לא ניסה להבין את המילכוד שאני נתונה בו, וכך כל מפגש שלנו הפך להיות אהבה/שנאה/קנאה/וסקס סקס סקס שלא הצליח למחוק את הרגשות הקשים.
הוא כמובן תלה בי את האשם.... לא הבין מה הבעייה לעזוב את הבית "את ממילא אוהבת רק אותי ולא אותו...." איך להסביר לו שאם כל האהבה הענקית שאני אוהבת אותו, שאני לא מסוגלת לגרום צער לילדים.... לפרק את התא הבטוח שלהם..... הוא הסכים שנרד במינון הפגישות כך שאשתו היקרה תפסיק להציק לו אך המצב הלך והחריף, יותר רבנו משאהבנו... לאחר שמונה חודשים הודעתי לו שאני לא מסוגלת יותר..... נפרדנו..... רציתי שהוא ייתחנן שלאאא, ושהוא מוכן להישאר עם המצב הסטאטי הקיים, אך לא כנראה שגם הוא הגיע לקצה שלו....
ומאז... עברו חמש שנים, לא הפסקתי לאהוב אותו, אפילו לא לשנייה
היתה תקופה קשה מאוד, הגעגועים פצעו אותי, עברה שנה, ועוד שנה,
ואני עדיין...
רואה אותו מידי פעם.... רק מסתכלים אחד על השני ולא יותר.
תוהה אם אי פעם אפסיק לאהוב אותו/לחשוב עליו/לרצות אותו????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם אחת בגדתי... ומאז אני מתגעגעת - תגובה
דליה שוורץ11/02/2013זוהרה שלום,
את מתארת אהבה מאוד חזקה מצד אחד ומצד שני צורך עז לא לפרק את התא המשפחתי המוכר כל כך.
השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא מדוע את בעצם נותנת חשיבות גדולה יותר לצער שיגרם לאחרים מאשר הויתור שאת עושה עם עצמך.
את מוותרת על אהבה גדולה ותשוקה גדולה כי הפחד שאחרים יפגעו גדול יותר בעינייך.
אין ספק שאת צריכה להבין מדוע את עושה את הויתור הזה ואם זה באמת הויתור הנכון לך.
אולי חייך וחיי ילדייך יהיו טובים יותר כשאת תיהיי מאושרת.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ביבי23/03/2008אולי רק עוד הרבה שנים. עם כל המילים, תילי-תילים של הסברים בסופו של דבר אהבות כאלו נחרתות עמוק ולא עוזבות באמת. מה שכן, לומדים לחיות עם זה... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בגדתי
תמי אורן23/03/2008זוהרה שלום,
לפי התאור הפכת בעייה זוגית של העדר מין לבעייה אישית שפתרת אותה באמצעות בגידה עם התייסרות רבה . בוודאי שיהיה לך קשה להפרד רגשית מהבחור שחשק בך הפקדת אצלו את כל התשוקה שלך שחסרה עם בעלך. קשה להפרד מהפקדה כזו ולכן ברמה הרגשית קשה להפרד. ממליצה על טיפול פרטני כדי לבחון מדוע את מוכנה לשלם מחיר אישי כזה וטיפול זוגי כדי להבין את העדר התשוקה וההשלכות של זה עלייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב העזיבה
miri11/02/2013עברתי סיפור מאוד דומה
עברה שנה אני לא רואה אותו ולא ראיתי מאז
אבל הלב מדמם המחשבות רצות להם כול הזמן עליו
מה איתו? העם עדין זוכר אותי? וכו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
new24/02/2013נפרדתי בחודש האחרון מהחברה שלי (לא אישתי, שאיתה אני גר אבל לא חי....) ואני פשוט אבוד וגמור.
המחשבות כל הזמן נודדות וממש קשה לי.
אשמח אם תרצי לדבר, אני זמין ב סקייפ - new.or או כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
miri24/02/2013תיצור קשר במיל איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה להחזיר לי את אשתידרור23/03/2008
ביום חמישי ספרה לי אשתי שהיא אוהבת גבר בעבודה שלה. הוא נשוי עם ילד ואומר שהוא יעזוב את אשתו בשבילה. הם נפגשים זמן ארוך - כארבעה חודשים. הם לא שכבו אבל כן התנשקו לפני כשבועיים, כך היא אומרת ואני, אולי תמים, מאמין לה. היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו. אני חשדתי שקורה שם משהו ולכן הרשיתי לעצמי לראשונה מזה שנים לבדוק הודעת טקסט שהתקבלה במכשיר שלה. חרב עלי עולמי והתעמתתי איתה. היא בקושי הצליחה לאמר לי שהיא התכוונה להמשיך איתו כשהמשמעות של זה היא שאני נשאר בחוץ. יש לנו שני ילדים קטנים ביחד. עליה. היא אמרה לי שהיא עדיין אוהבת אותי אבל כנראה שלא מספיק. היא איבדה אמונה ביכולת שלנו להיות יחד.
אני כעסתי מאד, נדהמתי, אני עדיין בשוק מוחלט. אבל לאחר שלא ישנתי כל הלילה קמתי ביום שישי בבוקר עם ההחלטה לא לוותר. אם היא עדיין קצת אוהבת אותי אז יש לי סיכוי.
השנה האחרונה שלנו היתה מאד קשה. נולד לנו בן שני, קנינו ושיפצנו בית, והחיים שלנו נכנסו לרוטינה של עבודה-שינה-ילדים. אני עזבתי מקום עבודה וכרגע מנסה להרים עסק עצמאי. והייתי מרוכז בעצמי.
לפתע הבנתי שחיי מתרסקים. הבנתי שוב שאני אוהב אותה מאד. קבלתי פטיש בראש. אני צריך אותה כמו אויר לנשימה. החלטתי לא לוותר. אמרתי לה שאני אוהב. שאני מת. שהיא חייבת לתת לנו צ'אנס. לא לוותר. לא להרוס את המשפחה שלנו. השתדלתי לא לנפנף בענין של הילדים אבל לא יכולתי לשלוט בעצמי. אני לא מדמיין לרגע שאוכל לא לגור איתם באותו בית, לראות אותם כל יום גדלים ומתפתחים ושגבר זר יחליף אותי ויהיה אבא שלהם.
אני הייתי איתה כל סוף השבוע וניסיתי לעשות לנו כמה שיותר כיף וטוב. היה דווקא די נחמד. היום היא חזרה לעבודה ואני מקווה שהשפעתי במשהו. אני לא יודע. אתמול בלילה היא שוב היתה סקפטית מאד לגבינו. ביקשתי ממנה לחשוב טוב על מה שהיא עושה. שהיא חייבת לי, לנו ולעצמה את הצ'אנס הזה. היא נשמעת לא ברורה. כלואה בתוך החלטה שלה ובתוך התאהבות מלפני כמה ימים. אני לא יודע אם יש לה את הכוחות לצאת מזה, לראות את הענין מגבוה ולהבין מה היא מפסידה.
היא חזרה היום לעבודה ואני לא יודע מה היא עושה שם. מה היא אומרת לו. מה קורה שם. איך היא תחזור הבייתה. כל הלילה הכנתי לה פתקים שאני אוהב אותה ושמתי לה בכל מקום אפשרי.
אני מיואש ובמתח. מקוה להחלטה הגיונית שלה. מחכה שהיא תתפכח.
כל כך אוהב וכל כך שבור.
לא יודע מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה גבר...
יעקב23/03/2008דרור, כל הכבוד לך שככה אתה לא מוותר. הלוואי שהגבר שלי היה כזה. אצלי זה בדיוק ההפך. אני חושבת שיש לו מישהי אחרת ויש לנו ילדה משותפת ולא איכפת לו לוותר עליה.
לאישתך יש מזל שיש לה גבר כזה. כל הכבוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כופים אהבה
לבנדר28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להחזיר את אשתי
תמי אורן23/03/2008אבי שלום,
כנראה הייתם כ,כ עסוקים בביסוס אישי והרחבת המשפחה ששכחתם לתחזק את הזוגיות שלכם.
ממליצה על טיפול זוגי ע,מ להבין מה קרה לזוגיות שלכם. בינתיים תמשיך להחזיק בעבורך ובעבור אשתך את הזוגיות ואת העתיד המשותף בכל דרך אפשרית . מאחלת לכם הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיפול
דרור02/04/2008תודה תמי,
עברנו שבועיים קשים מאד רגשית לשנינו. הצלחתי לשכנע אותה ללכת לטיפול זוגי ועכשיו עושה גם הרושם שהיא מוכנה לשקול "גישה חיובית" כלומר לבדוק דרך הטיפול אופציה לחזור. עדיין ברור לי שיש לה רגשות ("אהבה") כלפי הגבר מהעבודה, שאותו היא עדיין רואה כל יום בעבודה. לא ברור לי אם זה יעלם אי פעם, אם יחזור להיות קשר של אהבה ביננו או אם אני אוכל לסלוח באמת. אני מקוה לברר כל זה בטיפול.
אבל הטיפול קורה 50 דקות בשבוע ובקושי מכסה את מגוון הבעיות. איך מעבר לטיפול, בחיי היום יום, אוכל להראות לה שכדאי לה לשמר את התא המשפחתי על פני בריחה להרפתקאה שנראית לה טוב אבל אין שום הבטחה שתצליח? איך אוכל להזכיר לה את האהבה שלה אלי? איך אוכל להתחרות בהתאהבות חדשה וטריה שמבלבלת לה את החושים?
שאלה נוספת - אני סיפרתי כבר לחברים רבים אבל נמענתי מלספר למשפחה שלי או לחברים שאנחנו פוגשים בתכיפות מהסיבה שאם נצליח להתגבר אז לא ארצה שהם ינטרו לה. האם זה משנה בכלל? אני מרגיש שהמשפחה תוכל לעזור לי אבל אני חושש שהתגובה שלהם תקלקל.
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לדרור, טיפול
אילה אריאלי03/04/2008דרורר , עליך להתאזר בסבלנות רבה. עליך להבין שגם אשתך עוברת תהלכים רגשיים קשים עם עצמה. תסמוך על הטיפול. אל תבדוק ואל תהיה אובססיבי כלפיה, אל תנסה לבדוק כל הזמן מה הם רגשותיה כלפיך. אתה חייב לא להיות "מנדנד" אלא סבלני. אולי כך תצליחו לשרוד את המשבר הזה, שהנו קשה ביותר.
אריאלי אילה מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה דומה
אנונימית14/05/2008דרור- גם אני במצב שלך- אבל מהצד שלה - ניהלתי עד אתמול רומן בן שנה עם גבר נשוי פחות או יותר במצב שלך...!!!אפילו השם דומה....4 חודשים זה לא רומן (אני ניהלתי רומן ארוך יותר - וככל שהוא התארך כך היה לי יותר קשה לצאת ממנו- עד השבוע - החלטתי לחתוך!!סוף סוף - חשוב שאישתך תבין- גברים לא עוזבים בית!!אני לא מאמינה שהוא יעזוב את הבית בשבילה - ולכן חבל שהיא תפרק את הבית שלכם בשביל פנטזיה - שכשמממשים אותה - הופכת לסיוט (מה שקרה לי) ....תן לה את הזמן שלה ואל תלחץ - היא תצא מזה ותבין שאין כמו הבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה העתקת את סיפור חיי?
נעמה03/04/2008הוי דרור. המצב שלך זה בדיוק מה שקורה אצלנו בבית. גם לנו שני ילדים קטנים. גם אצלנו התינוק אפילו לא בן שנה. גם אנחנו עסוקים בלקנות בית ולשפץ ולהרים עסק עצמאי. ממש נראה לי תסריט מהחיים שלי.
אבל. הבעיה היה שבכל כל הבלגן הזה שכחנו אחד מהשני. יש הרגשה שאנחנו עדיין ביחד רק בשביל הילדים. ואם לא הם..זה מזמן היה נגמר..
לי בעיקר יש הרבה כעסים על בעלי. על זה שהוא לא מכבד אותי. שהוא מדבר איתי בזלול. מחפש כל הזמן על מה להעיר לי. מאשים אותי בכל דבר שקורה. כשהוא מתעצבן הוא מתקיף אותי בקללות. בקריאת שמות גנאי והשפלות כל זה ליד הילדים כמובן. בזמן האחרון הוא גם החל לצעוק עלי ליד אנשים זרים. מה שכמובן משפיל אותי מאוד.
גם אני חושבת לעזוב. אני לא אבגוד. אבל יותר ויותר אני חושבת שהקשר שלנו נודע לכשלון. הוא אף פעם לא ישתנה. אני אף פעם לא אשלים ואקבל את זה שהוא מזלזל בי ומשפיל אותי וכו
קיצר כל הזמן חושבת על דרכים לצאת בלי להרוס את חייו וחיי הילדים.
אני גם אוהבת אותו כמובן ואכפת לי ממנו . אבל לא טוב לי איתו. ואין טעם שאסבול כל החיים בגללו. אני עוד צעירה והחיים לפני. גם כל פעם שהוא מקלל אותי כך וקורה לי בשמות גנאי. עוד משהו באהבה שלי אליו נכבה. עוד משהו מתעמעם. עוד משהו מעכיר את האסוסיאציות שלי עליו
כל מה שרציתי זה לתת נקודת מבט של אישה על סיפור מאוד דומה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעזוב אותו מייד
רבקה14/05/2008לנעמה אל תהססי תיפרדי ממנו מייד - כי אם עכשין הוא מקלל ומשפיל ומאשים, כך זה יהיה תמיד. את שק החבטות שלו . תמיד תהיהי האשמה בכל כישלון שלו ותתחילי גם להאמין שהוא צודק - אל תבזבזי אף רגע אחד מיותר - תיבני את החיים שלך עם מי שמכבד אותך ולא עם מי שלא יודע לקחת אחריות על עצמו ומבקש אשמים- מלבדו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוחה שאם היית משקיע בה בעבר מה
boni00717/05/2008שאתה משקיע ממש בימים אלה ,אולי היא לא ה יתה פוזלת לצדדים ,סליחה שזו דעתי, מתוך נסיון מר ונמהר אני מדברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בגדתי - שנה!!
אנונימית17/05/2008ואין לכך בהכרך הסבר הגיוני...פשוט קרה..בגידות קורות גם מבלי שמתכננים אותן...שחיקה בנישואין, שעמום וכד'... אי אפשר לשפוט - ואת זה אני אומרת מנסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל את עצמך שאלות
לבנדר28/06/2008אלמנה היתי נשואה 34 שנה ואף פעם לא בגדנו לא אני ולא הוא מתוך אמונה ובטחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי...יעקב20/03/2008
שלום!
אני בת 23 נשואה עוד מעט שנתיים. יש לי ילדה בת 8 חודשים. ובכן העיניין הוא כזה: לפני כשלושה שבועות היה לי סכסוך מאוד רציני עם בעלי. זה הגיע אפילו למכות ביני לבינו ועד להתערבות המשטרה. הוא הורחק מהבית ליומיים ואחר כך כבר לא חזר (כבר 3 שבועות, אני בינתיים אצל ההורים).
הוא אפילו לא היה מוכן לראות את הילדה כשהיה לה חום 39...
בקיצור, הבן אדם דורש ממני לבקש סליחה ממנו ומההורים שלו כי פגעתי בהם ורק אחר כך הוא יחשוב אם בכלל בא לו לחזור או לא.
האמת שאני לא מתה לחזור אליו אבל יש לי גם בעיה להתגרש כי אני ממש נגד זה שהילדה תגדל בלי אבא שלה. כי לפי מה שהוא אמר הוא לא יראה אותה בחיים ביום שנתגרש וממש כואב לי עליה, מה היא אשמה?
במידה ואני כן יחליט להתגרש רציתי לשאול מאיפה להתחיל? עם מי לדבר? (אני ללא הכנסה).
אשמח לקבל פרטים ועצות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי
תמי אורן23/03/2008אלה שלום,
להתגרש תמיד אפשר אבל בוודאי לא בשלב שעדיין לא בחנתם את מצבכם ובשלב כ"כ ראשוני . כרגע אתם נסערים מאוד ובשלב הזה בוודאי לא נכון לקחת החלטות. ממליצה לפנות לתחנה לייעוץ נישואין באזור מגורכם. העלויות אינן גבוהות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלילות שוואאבי20/03/2008
אני נשוי 17 שנה יש לי 3 ילדים,אשתי לפני שנה וחצי לאחר שהבחנתי אצלה בשינוי היתנהגותי הודת לי כי היא מאוהבת בבחור בן 17,אנחנו בני 40,הבנתי שיש כאן משהו לא בסדר,לא היה בינהם שום קשר והבחור לא יודע מזה,זה רק פנטזיה שלה,אבל לאור זאת יחסי המין ביננו פחתו ואנחנו כבר שנה ללא יחסי מין כי היא לא רוצה בעוד אני מנסה ללא הרף.
הגשתי תביעה לגירושין וביקשתי להכריזה כאישה מורדת,היא אומרת לי שבדיון היא תגיד שיש לי בעיה גברית ולכן לא קיימנו יחסי מין למעלה משנה,רק אני והיא יודעים את האמת ואני לא יודע מה לעשות.
אפשר קצת עזרה? בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה לאבי
אילה אריאלי20/03/2008אבי, אני מבינה שאתה במצוקה, אולם העצה שאתה מבקש היא מתחום המשפט. הפורום עוסק בתחום פסיכולוגי ומתמחה ביחסים. אין בסמכותי במקצועית ליעץ לך בתחום המשפטי, כיצד לנהוג בבית הדין.
בשלב בו בני הזוג הולכם למאבק משפטי, כל אחד שולף את חרבו ומשתמש בכל הנשק הנראה לו. זהו תהליך פוגע ובסופו של דבר כולם משלמים מחיר כבד. אני הייתי מציעה ללכת לתהליך של גישור אשר עושה את הפרידה פחות הרסנית, וכמובן גם פוגע פחות בילדים.
ניתן להפרד גם ללא מאבק משפטי. זה דורש בגרות והתעלות על הפגיעה שאתה מרגיש.
אריאלי אילה מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיפרדשחר16/03/2008
שלום, רציתי לשאול אתכן, איך יודעים אם להיפרד? מתי הבעות לא יתפרו ומתי מדובר במשסבר זמני איך עושים את ההםרדה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה לשחר
אילה אריאלי16/03/2008תנסי לפרט יותר את שאלתך, היא כללית מדי ולא ניתן להתיחס אליה מקצועית.
אילה אריאלי
מטפלת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...נטלי13/03/2008
יש לי שאלה אנשים אומרים לי כשאני שאולת אותה שכל בן אדם שונה וזה תלוי באדם עצמו אבל בכל זאת החלטתי שוב לשאול....
היה לי חבר 5 שנים, יש לנו ילד משותף, בגלל שלא הסתדרנו ולא היתה כבר אהבה נפרדנו ויש לציין ששנתיים אחרונים נשארנו ביחד רק בגלל הילד ניסינו להחזיר את מה שנגמר כנראה וגם בגלל ההרגל אבל זה לא הלך כל הזמן רבנו ולא הינו מאושרים...
השאלה היא, היום אחרי 4 חודשים שאנחנו לא ביחד טוב בשבילי להתחיל להכיר גברים אחרים? יצאה לי כבר להכיר אבל הם לא היו הטעם שלי הקרובים שלי אומרים שאני פזיזה מדי וממהרת, האם זה נכון? הרי אין לי שום רגשות לחבר הקודם... רק הרגל של מס' שנים, האם צריך עוד לחכות שגם ההרגל הזה כלפיו יעבור אבל יכול להיות שזה גם לא יעבור אם אני לא יתחיל להכיר... ומה זה ההרגל הזה הרי ביום יום אני לא חושבת עליו ולא נזכרת בו כלום... לא יודעת מה לעשות.... האם תוכלו לעזור לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכיר גברים אחרים
אילה אריאלי13/03/2008אלונה, כפי שאת מתארת את המצב נראה שנפרדת רגשית מבן זוגך הקודם ואין כל מניעה שתתחילי לחפש מערכת יחסים אחרות. את מציינת שהגברים אשר יצאת איתם לא מצאו חן בעיניך. זה טבעי, אולי היום את בררנית יותר ועם ציפיות גבוהות יותר לגבי הפרטנר שאת מחפשת. תמשיכי לחפש ואני מקווה שתפגשי את בן הזוג אליו את מייחלת.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחדת מבעליאלינור11/03/2008
אני נשואה למעלה מ13 שנה+שני ילדים בגילאי 11 ו-7
בעלי סובל מ"פתיל קצר"כל דבר מעצבן אותו
וכל החיים פחדתי ממנו סבלתי מאלימות פיזית מילולית ונפשית
ולא סיפרתי לאף אחד ,עד שלפני חצי שנה אחותי נכנסה לבית כשהוא בדיוק תפס אותי בצוואר וניסה לחנוק אותי.
ואז ההורים שלי ושלו נכנסו לתמונה וניהלו איתו שיחות אזהרה ואיומים ע"מ שלא יעשה את זה יותר .
ובאמת מאז שקטטטטטטטטטטט בבית ,
אבל אני פוחדת להמשיך לחיות עם הבן אדם הזה,נכנס בי פחד
ואני כל הזמן דרוכה וממתינה ל"מעידה" הבאה
אני רוצה להביא עוד ילד אך פוחדת ובאמת שאני לא יכולה להמשיך כאילו שלא קרה כלום
ניסיתי לעזוב אותו מס' פעמים -אך הוא ניסה לסחוט אותי רגשית
וניסה להתאבד
בקיצור איך יוצאים מהפלונטר הזה
בשביל להיות בטוחה שהוא באמת השתנה אני צריכה הוכחה של 15 שנה
לפחות,ולא חבל על הזמן שלי ?????????????
האם לא הגיע הזמן להמשיך הלאה ולהפסיק לתת צאנס אחרי צאנס
האם לא מספיק נתתי מעצמי וניסיתי לעזור לו להשתנות למעני ,למען הילדים
ובעיקר למען עצמו -כי מי שהולך להפסיד את המשפחה שלו זה הוא
שכל כך אוהב אותי ואותם .
כל מי שמכיר אותנו יודע כמה שהוא בעל מסור ואוהב שלא מחסיר מאיתנו כלום וכמה שהוא אבא טוב וקשוב לילדיו,
אך יש לו בעיה רצינית שהוא לא מודע לה
הוא "מתהפך" בשניה ואף פעם לא ניתן לחזות זאת מראש
באותו רגע מפחיד להיות לידו ,
הילדים מודעים לבעיה שלו ,וגם דיברתי איתם על האפשרות שאולי ניפרד
כמובן שהם לא מתלהבים במיוחד ,ומבקשים שאני ייתן לו עוד צאנס
למרות שגם הם פוחדים ממנו ומעדיפים שהוא לא יהיה בבית
אז מה לעשות לתת לו שוב צאנס או שבאמת על סמך "ההיסטוריה " ההתנהגותית שלו עלי לקום וללכת?
ואם כן אז איך עושים את זה הוא מאוד אובססיבי ואני חוששת לחיי
איך עוזבים בן אדם כזה -ולא בארון מתים?????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוחדת מהבעל
אילה אריאלי11/03/2008אין מקום שאת תחיי בתחושת פחד מבעלך. את צריכה לשכנע אותו ללכת לטיפול. במידה והוא לא מוכן ,במקרה וקורה ארוע של אלימות את חייבת להודיע למשטרה. ההודעה למשטרה מהווה אמצעי ארתעה, כמו כן הם יכולים לחייב אותו ללכת לטיפול. ישנן בארץ כמעט בכל עיריה תחנות למניעת אללימות במשפחה. תחנות אלו נותנות טיפול הן לגברים בעזרה לשלוט על הכעסים שלהם, והן לנשים מוכות. במקביל את יכולה לפנות לבד לתחנה למניעת אלימות במקום מגורייך ולהתיעץ באופן קונקרטי.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצה דחופהמיכל09/03/2008
שלום, לפני כשבועיים חברי החליט לסיים את הקשר בניינו שנמשך כשנתיים. הוא בן 32 ואני 28 זה קשר שהתחיל והתנהל מהתחלה כקשר רציני עם שאיפות לנישואין משותפים והקמת משפחה.אך לדעתי עקב כך נתנו חשיבות גבוהה יותר לדברים קטנים שהפריעו לנו באופי של השני. הקשר היה אינטנסיבי אך עם המון קשיים. בנוסף לא היה לנו הרבה ניסיון במערכת זוגית ארוכה.אני חייבת לציין שהוא אדם מקסים,כנה,נאמן,מתחשב וטוב לב והשקיע בי הרבה למרות שבדיעבד אולי לא הערכתי זאת מספיק וחיפשתי במה הוא לא טוב.כך שעשינו הרבה טעויות ורבנו המון בעיקר על אותם דברים. יש לו המון חברים וכולם חברים טובים שהחיסרון בכך הוא שתמיד הרגיש שאנחנו לא נמצאים איתם מספיק וכל זמן פנוי שהיה לנו הוא העדיף שניפגש עם החברים.ואם הוא היה ניפגש איתם בלעדיי ואני נפגשתי עם חברות שלי הוא היה אומר שזה לא נחשב כי אני לא הייתי איתם וחשוב לו שהם יהיו גם חברים שלי. הוא באמת חבר מאוד טוב שלהם ומוכן לעשות בשבילם הכל גם אם זה על חשבוני. בקלילות הוא גרם לי לאכזבות ולא ריצה אותי רק בכדי לספק את חבריו והיה טוען שאם אני אוהבת אותו אני צריכה להנות מכך שהוא נהנה מזה ולא לחשוב על צרכיי.חיסרון נוסף הוא שכל פעם שכעס היה נוזף בי ופוגע בי בצורה לא יפה.בשנה הראשונה לקשר שברתי הרבה את הכלים והוא לא וויתר ולאחרונה התהפך הגלגל וכל פעם שרבנו הוא התייאש ואמר כנראה שהאהבה לא מנצחת ואנחנו פשוט לא מתאימים.הצעתי לו שנלך לייעוץ זוגי אך הוא טען שאנחנו לא צריכים בכוח לנסות להיות בקשר וחשוב לפעמים לדעת לעצור. אני יודעת שהוא אוהב אותי וגם לו קשה עכשיו שאנו לא מדברים וניפרדנו.עדיין יש לי חפצים אצלו ולו יש אצלי. כתבתי לו הודעה שאלתי לשלומו והוא לא ענה. אני מאוד אוהבת אותו ואני לא רוצה שזה יגמר למרות שיש אצלו תכונות שמפריעות לי אבל אני יודעת שאף אחד לא מושלם. אבל ככל שהוא מבין שאני רוצה אותו יותר הוא נרתע. אני חוששת שהוא נחוש בדעתו ואני רוצה לשנות את זה ולתת עוד הזדמנות. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחופה
אילה אריאלי09/03/2008את צודקת בנוגע לטיפול זוגי. מא מומלץ להגיע לטיפול זוגי.היחסים ביניכם מאופיינים במאבקי כח, חוסר אמפאטיה של האחד לצרכי השני, והבנה שבמערכת זוגית חייבים לעשות וויתורים.
תציעי לו שוב ללכת לטיפול, הדרך הטובה ביותר היא להיות כנה ואמיתית , להודות ברגשות האהבה שיש לך כלפיו ולהודות גם בטעויות שלך.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)