פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה
    שרון
    17/06/2008

יש לי בעיה. אני נשואה כבר 4 שנים ויש לי בעל נפלא! אוהב אותי ומפרגן . אבל לי יש בעיה מאוד חמורה אשר התחילה כבר לתסכל אותי. הבעיה היא שאני כל הזמן חושבת שהוא בוגד בי למרות שאני יודעת שלא!!!!!!!!!!!!! אני חיה בחרדות כל הזמן. אני חייבת לציין שהייתי בטיפול פסיכולוגי וזה עזר לתקופה קצרה ושוב חזר. רציתי לדעת אם אני צריכה פסיכיאטר? עוד נקודה חשובה והיא:שגדלתי בבית שאבא בגד ועוד הרבה אנשים שמסביבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

• הודעה של: שרון

עידית הוניגמן
    17/06/2008

שלום שרון

אני מבינה שאת מודעת לבעיה ויכולה להבין את התיסכול שדבר לא משתנה . אני ממליצה לךלחזור לטיפול כי כנראה יש עוד עבודה ואני מבינה שהניסיון בטיפול היה טוב ואני ממליצה שתתיעצי עם המטפלת שלך לגבי טיפול תרופתי.

בהצלחה
    עידיתהוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לשקם לאחר בגידה?
    s.g
    17/06/2008

האם אפשר להתגבר על בגידה? האם אפשר לשקם לעבור טיפול , במקרה הזה אני האשמה אני זו שלא יכלוה להיות נאמנה, כי רע בבית, ולא בגלל אלימות או הימורים פשוט הקשר הגיעו לסופו כבר אין עיניין אין תקשורת קשה לי להיכנס למיטה עם הבעל , לא בא לי לבלות איתו , אני שם כי פשוט התחתנו יש לנו ילדה בת 4.5 נשואים שש שנים, מצב כלכלי טוב, וכ"ו. בחוץ אני יודעת שאין משהו שמחכה וגם אם כן, כל קשר בסופו של דבר מגיע לשיגרה, להרגל, לנוחות מסויימת, האם בעזרת טיפול אפשר להשתנות כמובן שיש בי את הרצון לשנות לנסות ולתקן, מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    האם אפשר לשקם לאחר בגידה?

הוספת תגובה

• הודעה של: s.g

עידית הוניגמן
    17/06/2008

שלום לך
    אין ספק שאפשר וחשוב לעבור טיפול,ואפשר מהמשבר להצמיח את הזוגיות למקום יותר טוב עבור שנכם ,התהליך הזה דורש להתמודד עם הקשיים, עם האין דבר שכנראה לא יכולת לעשות ונכנעת לשיגרה .העבודה היא קשה ואפשרית כשיש רצון לשמור על הקשר ולהמשיך להיות ביחד.
    בהצלחה

עידיתהוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-gs

שרונית
    18/06/2008

אני שואלת אותך האם תפוח שהרכיב יכול להיות טרי וטעים.אשה שבגדה בבעלה לעולם לא תצליח לשקם את נישואיה ומוטב לך לצאת מהם ולמצוא את אושרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת עצה דחופה
    מישהי1088
    14/06/2008

הייתי בזוגיות כ-3 שנים. אהבה גדולה, הראשונה האמיתית שלו, לדבריו. והוא כבן 50. הוא התגורר בחו"ל והיה מגיע כל חודש רק כדי להיות איתי. במשך הזמן עבר לגור איתי ועם ילדיי והיה מדהים איתם. הסקס ביננו והמשיכה היו מושלמים: ים אירוטיקה ותשוקה. היו פרידות, חזרות, כי אהבנו מאד. הוא אמר לי לא מזמן שהוא פיתח כלפי אובססיה. היו לו תמיד ידידות שהיה עמן בקשר, כולן גרו בחו"ל. לא אהבתי את הקשרים כי הם נראו לי אינטימיים מידי, אז ביקשתי שיוריד אותם לרמה מכובדת. הריבים הגדולים שלנו נסובו גם על מיהות הקשרים שהחזיק. הוא טען בתוקף כל הזמן, שגם לפני שהכיר אותי אף אחת לא עניינה אותו יותר ואני רציתי להאמין. למעט אשה אחת, לא פגשתי אף אחת מהן אף פעם. אחת במחיוד שהיתה לפני שנים חברה שלו, ביקשתי להכיר אותה, הסיבה שלא פגשתי אותה היתה כי לא היה לה זמן. הבנתי שזה תירוץ, שהיא לא יכולה להתמודד איתי.לפני כשבועים, לאחר בירור קטן שלי, גיליתי שהוא משוטט באתר אינטרנט שכל המהות שלו זה מפגש לצורך סקס. הוא קבע להיפגש עם 2 נשיםף אחת מהן הייתה אני. הרגשתי שאני מתה. באותו הרגע הודעתי לו שיעוף לי מהחיים ושלא ייצור עימי קשר אף פעם. באותו יום הוא ניסה להשיג אותי בטלפון, ומשלא עניתי שלח לי מייל שבמהותו הוא האשים אותי שהוא נפל בפח שאני טמנתי לו, שהוא לא מתנצל, שאין לו תירוץ למה שקרה ושהוא תמיד היה כנה איתי. ביום ההולדת של ביתי הוא צלצל, לא עניתי, הוא רצה לומר לה מזל טוב וציין שהיא לא קשורה אלינו.אח"כ שלח גם הודעה שנוסח הזה ומתנה. לא הגבתי גם להודעה. לפני יומיים נודע לי שהוא טס עם אותה חברה שלא פגשתי ל-3 ימים לבית מלון. אני מרגישה הכי מושפלת בעולם. אני לא מבינה למה הוא לא מתנצל?? איך אפשר להיות כ"כ קר?
    "

לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עצה דחופה

הוספת תגובה

• הוא יצא זבל חבל על הזמן

שני
    17/06/2008

כמו כל הגברים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: מישהי1088

עידית הוניגמן
    17/06/2008

שלום לך

ממה שאני מבינה מהכתוב התמודדתעם המשבר הגדול הזה ע"י ניתוק מה שמשאיר אותך עם פגיעות גדולה ועם שאלות ןבלי האפשרות שיהיה מקום והתיחסות והבנה שלו את הכאב שלך

אנחנו יכולות להעלות השערות רבות,למה הוא היה צריך את זה על איזה צורך זה ענה לו ולמה הוא לא מצליח לראות מה לא בסדר יתכן שמאותם קשיים הוא מאשים אותך ולא מצליח לתת לך את מה שאת מצפה ממנו אני מבינה שהקשר הזה נשאר לך לא סגור וברורוכדאי שתבררי את זה עם איש מקצוע .

בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהיא 1088

שרונית
    18/06/2008

כאשה בעלת נסיון אני מבקשת ממך שתעזבי אותו. מעבר לתקריות בהקשר לסקס הוא מצטייר מאד לא .אמין ושום כנות שהיא הבסיס לקשר זוגי לא היתה שם. הפרידה כואבת אפילו מאד אבל לדעתי אין שום מקום לבדיקה או להסברים.תני לשכל הישר לקחת פיקוד על הרגש ולומר-מגיע לי יותר.גבר אמין יותר בהרבה וזוגיות טובה יותר ותאמיני לי מנסיון שאם תחתכי תמצאי מישהו שמגיע לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסדרה דוקומנטרית חדשה מחפשים
    טלי תחקירנית
    13/06/2008

לסדרה דוקומנטרית חדשה שתשודר בערוץ yes דוקו בשנה הבאה
    אנחנו מחפשים גברים ונשים שמתמודדים /התמודדו עם פרוק התא המשפחתי שלהם ובעקבות זה עוברים/עברו חוויה משמעותית ואולי אפילו פתחו פרק חדש בחיים שלהם .

במיוחד מחפשים גברים/נשים שהתגרשו בגיל מאוחר או זוגות שנפרדו וחזרו לחיות ביחד.

נשמח לכל פניה

טלי- תחקירנית
    052-4519517
    talis

הוספת תגובה

• סרט דוקומטרי

טלי
    21/06/2008

תאמינו לי, אני הדמות האידאלית לסרט הזה, אבל אני ממש לא אוהבת חשיפה. הסיפורים שלי מצמררים, אבל יש לי בעיה עם החשיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מפתיעה
    אורית
    11/06/2008

אני בת 32 ולפני כ-4 חודשים היכרתי בחור מקסים, בגילי, דרך האינטרנט. התחלנו לצאת ומההתחלה הכל הרגיש נורא טבעי ונכון לשנינו. הרגשנו כאילו אנחנו מכירים אחד את השניה שנתיים ולא כמה שבועות. בערך אחרי חודש אפילו דיברנו על לעבור לגור ביחד, אבל אח"כ הבנו שזה יהיה עוד מוקדם לשנינו. מההתחלה גם שנינו אמרנו שאנחנו מחפשים קשר רציני, שיוביל בסוף לחתונה. שנינו לא שיחקנו משחקים והיינו כנים אחד עם השני לגמרי. בערך לפני חודש, חבר שלי (לשעבר) קיבל קידום רציני בעבודה לתפקיד מאד תובעני. כתוצאה מכך יצא לנו פחות להיפגש ולדבר אך עדיין הקשר נראה חזק וקרוב. לפני כ-3 שבועות הוא לקח אותי להכיר את משפחתו. היינו במשך סופ"ש אצלם והכרתי את כל המשפחה הקרובה. אח"כ הוא סיפר לי שהם התלהבו ממני. המשכנו לדבר והכל נראה כרגילעד ששבוע לאחר אותו סופ"ש, כשאני ציינתי כמה מפריע לי שאנחנו לא יכולים להיפגש יותר ולדבר יותר- חבר שלי אמר שהוא חייב זמן לעצמו כי הוא מרגיש שהוא נמצא בלחץ וציפיות מכל מיני כיוונים. לאחר כמה ימים, הוא חזר אלי ואמר שהוא לא רוצה להחזיק אותי באוויר ושהוא רוצה שניקח שני צעדים אחורה, נהיה רק ידידים ונדבר בטלפון מדי פעם. ואולי בעתיד נחזור להיות ביחד. אני מבחינתי אמרתי לו שלא אוכל להיות רק ידידה שלו ובזה אנחנו נפרדים. הוא ביקש שאני אתן לו זמן לחשוב ולהחליט מה הוא רוצה ושאם הוא ירצה לחזור, הוא יחזור בלב שלם ותין את הכל... מאז עברו שבועיים ולא שמעתי ממנו. אני לא מבינה. הכל היה כ"כ טוב ולא היו לנו בעיות או קשיים מיוחדים. הכל נראה אמיתי. אז מה קרה ככה פתאום? מה דעתכן? האם זה רק רגליים קרות? האם הרגליים מתחממות או שזה מקרה אבוד? בכאב לב...

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מפתיעה

הוספת תגובה

• פרידה מפתיעה

תמי אורן
    15/06/2008

אורית שלום,
    אכן פרידה מפתיעה. נפלאות הן דרכי האדם. יתכן מסיבות שונות שהקשר בעודו באיבו נותק.קשה בוודאי להשאר עם החוויה הזו בעיקר כשנראה עתיד משותף ורוד.מאחר ומדובר בזמן כ"כ קצר של קשר אני לא ממליצה להכנס לאינטרפטציות אישיות מיותרות אלא להמשיך הלאה. במידה וקשה לך ממליצה על טיפול.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדה והתגרשה
    דזירה
    11/06/2008

שלום
    אולי תוכלו ליעץ לי איך להתגבר על הגרוש שלי אבי ילדי .היינו נשואים 25 שנה בגד בי עם אישה נשואה פלוס ילד גילתי ניסתי לשקם התגרשנו ללא רצוני אבל ענינים כספים אילצו אותי להתגרש .מזונות הוריו משלמים חצי דירה קבלתי מהוריו (גרנו איתם לפני כן ואפשר לומר בסדר )
    אבל בסוף התגרשנו .הוא עדין איתה נפרדו ולחזרו.
    ולי קשה מאד להתגבר .הייתי במהלך בנית ההסכם שאותו גם שילמו הוריו ובתהליך גירושים בטיפול
    אצל מטפלת המשכתי הוא לא רצה .
    וקשה לי להתמודד ,קשה לי שהוריו פתחו את דלתם לאישה הזו (שיש נגדה צו הרחקה ממני ומילדי )
    הוא הלך ואני עדין תקועה .
    איך מתגברים ?..
    אשמח לשמוע דעתכם .
    ולא לא שאני טיפשה ....

לקביעת תור
    סגירה
    נבגדה והתגרשה

הוספת תגובה

• נבגדה והתגרשה

תמי אורן
    11/06/2008

שלום לך ,
    לא ציינת כמה זמן עבר מאז התהליך של הפרידה והגירושים. התהליך כואב מאוד בפרט לנוכח פגיעה אישית כ"כ קשה של בגידה מצד בעלך וההורים שלו. לא ברורה לי הסיבה לטריקת הדלת מצד הוריו גם כלפי הילדים. בכל מקרה התהליך של הריפוי מהפגיעה האישית עשוי לקחת שנים השאלה איזה משמעות תתני לגירושים והאם תחליטי להתרפק ולהתפרק על העבר או תתבונני לעתידך ולעתיד ילדייך. את היכולת לשנות את המציאות אין לך כי ההחלטה אינה רק בידייך אבל ביכולתך לבחור איך להתמודד עם המציאות . ממליצה לך להמשיך בטיפול לחפש קבוצת תמיכה
    מאחלת לך דרך צלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד שבעלי בוגד
    ori
    09/06/2008

שלום, מזה זמן שאני מרגישה שינוי בבעלי. ממציא תירוצים, לדעתי, כדי שלא נשכב, צמוד לסלולרי, כל מיני שיחות נכנסות ארוכות. יש לציין שבדיקת פירוט שיחות יוצאות לא מצאתי משהו יוצא דופן. לאחרונה שמעתי הודעה במשיבון מעת אשה שבוכה בהיסטריה על שעזב אותה. הוא כמובן הכחיש וטען שהיא אובססית אליו. מן סיפור שנשמע ההזוי. האם להאמין. איך אדע אם זה דמיון או אכן בוגד? כמו כן נראה לי שמוחק שיחות. אני מיואשת.

לקביעת תור
    סגירה
    חשד שבעלי בוגד

הוספת תגובה

• ORI

תמי אורן
    11/06/2008

ORI שלום,
    כנראה את לא סתם חושדת את מכירה את בעלך ורואה שינוי בהתנהגותו. יש פעמים שעימות מוציא את האמת לאור אבל לרוב זה לא כך. יש נשים שבוחרות במצב זה להפעיל בלש ודרכו מקבלות הוכחות . את צריכה להיות כנה עם עצמך ולשאול את עצמך האם את באמת מעוניינת לדעת את האמת כי יתכן שאת באיזה שהוא אופן משתפת פעולה ולא יותר מידיי לוחצת.האמת לא תמיד פשוטה הספק גם כן לא.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איומים מבן הזוג
    חייבת עזרה
    06/06/2008

שלום, אני בת 26 וסיימתי לפני כחודש קשר של שנתיים עם גבר בן 29. אני מוכנה להמשיך הלאה, אבל הוא לא מוכן לוותר עלינו, לא משנה כמה אני מדברת איתו ומסבירה לו שאני לא אוהבת אותו יותר ורוצה שישחרר אותי. זה נהפך כבר ממש לאובססיה והוא לא מפסיק להתקשר ולבוא אלי הביתה בלי הזמנה. הסברתי לו בצורה יפה שזה מפריע ומציק לי, ומאוחר יותר בצורה תקיפה ונוקבת, והכל ללא הועיל.
    לאחרונה הוא איים עלי שאם אני לא אחזור אליו הוא יפגע בי ויהרוס לי את החיים "כמו שאני הרסתי לו והכאבתי לו". אני הזהרתי אותו שאפנה למשטרה להגיש תלונה ובוקר שלמחרת הוא בא להתנצל עם פרחים וחזר להציק בטלפונים ולהופיע לי בפתח הבית.
    אין לי ספק שכשהוא יבין שאני לא חוזרת אליו הוא יאיים עלי שוב, וזה רק עניין של זמן מתי זה יקרה.
    אני כבר ממש מיואשת. זה לוקח ממני את כל כך הרבה אנרגיה ואני מוצאת את עצמי סחוטה רגשית.
    ניסיתי כבר הכל כדי לסיים את הקשר בצורה יפה, כי אני לא רוצה לפתוח לו תיק במשטרה ולהרוס לו את החיים, אחרי הכל זה בן אדם שהייתי איתו שנתיים ועדיין יש לי רגשות אליו.
    אני חייבת עזרה. בבקשה, מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    איומים מבן הזוג

הוספת תגובה

• איומים מבן הזוג

תמי אורן
    11/06/2008

שלום לך ,
    להערכתי את מידיי מתחשבת בו. את צריכה לגייס חברים , משפחה שיסבירו לו שהקשר נגמר ובמקרה וכל זה לא עוזר הוא לא מותיר לך ברירה אלא לפנות למשטרה.
    תשמרי על עצמך
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איומים

טלי
    21/06/2008

לדעתי דבר ראשון להקליט אותו מאיים עלייך.
    דבר שני להיות מאד אסרטיבית ונחושה ולהבהיר לו שאין לו מקום יותר בחייך, וכל תלונה הכי קטנה היום במשטרה - הוא עשוי להיאסר. היום מאד מקפידים של העניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים איזה פחד...

שני
    22/06/2008

גשי למשטרה לפני שהוא יעשה לך משהו.

או שתישלחי את אחד האחים שלך ש"יבהירו" לו שפה נגמר המשחק הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להתגרש
    ש
    05/06/2008

שלום לכולם
    החלטתי להתגרש מבעלי בעקבות חוסר תקשורת ביננו זו בעצם הייתה הסיבה המקורית

אך בשלושה החודשים האחרונים ממש במקרה התגלו לי דברים חדשים שלא ידעתי והאמנתי עליו.
    האדון משוחח עם המון נשים בנייד במהלך כל היום וכולן אצלו במסנג'ר כמובן.
    איך גליתי את זה? פשוט חשבון הנייד הפסיק להגיע הביתה אך כשביקשתי לבדוק מה קורה הסתבר לי שיש חיוב לא הגיוני . ביקשתי פרוט שיחות והפלא ופלא המון שיחות וSMS לכל מיני נשים.
    עשיתי הצלבה ובינגו - כולם במסנג'ר שלו.

יתרה מזאת הבנתי שהוא מנהל שיחות סקס סוערות שולח סירטונים ומנהל ממש חיים שלמים וירטואלים מתחת לאפי.

אינני חושבת שהוא מיישם את זה אך עצם ההתעסקות עם המון נשים ורק על סקס במהלך כל היממה אפילו מהעבודה גורמת לי להרגיש שהייתי עיוורת.

לא הבנתי למה הוא עייף ולמה אין לו כוח וזמן בשבילי .
    עכשיו אני מבינה. איך אפשר להיות ערני שאתה חצי לילה מבלה במחשב וגם בעבודה.

בקיצור עוד לא פתחתי תיק גרושין והשאלה שלי האם החומר שיש בידי יכול לעזור לי לקבל גט במקרה והוא יתעקש שלא?

אשמח לתשובה
    ש

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתגרש

הוספת תגובה

• הודעה של ש

תמי אורן
    11/06/2008

ש שלום,
    לאור שאלתך שהנה יותר משפטית ממליצה לך לפנות לעו"ד העוסק בדיני אישות.
    בברכה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה
    שירית
    02/06/2008

האם גבר רווק עם חברה שמדבר עם בחורות אחרות בטלפון זה נחשב לבגידה?
    ועוד שאלה שמסקרנת אותי האם יש קשר בין בגידה לאהבה?

פשוט כואב לי שחבר שלי מדבר עם בחורות אחרות בטלפון ומצד אחד אני מתפוצצת ומצד שני אני לא רוצה לעזוב אותו והוא מתנהג אליי בחמימות וחיבוקים ואני שואלת את עצמי אם אין לו יסורי מצפון על שהוא מדבר עם אחרות והכי מצחיק שהוא לא מוחק מהנייד שלו את הטל' או את ההודעות שהוא מקבל.
    אשמח לתגובות
    יום טוב!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• הודעה של: שירית

עידית הוניגמן
    02/06/2008

שירית שלום
    לא ברור אם הדבר דובר בניכם והאם הוא מסביר את משמעות הקשרים האלה בשבילו והאם הוא יודע כמה הדבר מפריע לך ,
    אני מבינה שאת מאד נפגעת מזה ובשבילך החויה היא שהוא לא מתחשב בך, אני חושבת שחשוב שהדבר ילובן בניכם את תבדקי אם עצמך האם את רגישה מידי לקשרים שהם לא משמעותיים או שהוא מתנהל בקשרים אחרים באופן לא מותאםלהיותו בזוגיות , נשאלת גם השאלה כמה הוא מוכן להתאים את עצמו לצרכים והרגישיות שלך ולותר בשביל להיות איתך בכלל ,לא ברור כמה זמן אתם בקשר ואיך הוא תופס קשר ואת משמעות הקשר בניכם,ואת שאלת המחויבות בקשר.

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירית...קראי את מה שאני כתבתי

מישהי1088
    14/06/2008

אולי תהיה לך תשובה שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה

תמי אורן
    11/06/2008

שירית שלום ,
    זו שאלה מורכבת שצריך לדעת להעלות אותה לדיאלוג בזוגיות שנבנית. אם לך זה מפריע והוא זקוק לזה חשוב להבין את המשמעות של זה אצל כל אחד מהצדדים. חלק מהזוגיות היא לבנות חברות יש מקום לבדוק איזו השפעה יש לעיסוק בבחורות אחרות על הקשר שלכם. האם מפריע לאינטימיות והכי חשוב שלכל אחד תיהיה אמירה וביחד תמצאו פתרון. מהכתוב אני מתרשמת שהוא מכתיב ואת נענית ויש לו גם צורך להתרברב. במידה ולא תצליחו לגשר על הפערים ממליצה על טיפול זוגי.
    דיאלוג הנו חשוב ביותר
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד להישאר לבד
    אסנת
    01/06/2008

מרו ב שאני מפחדת להישאר לבד (בת 33) כל החיים, אני כבר מנסה להרגיל את עצמי לרעיון וחוששת שאף פעם לא אמצא מישהו לאהוב שאוכל לחיותל איתו. זה מאוד מפריע לי אך יחד עם זאת אני לא עושה כלום לטובת העניין

לקביעת תור
    סגירה
    פחד להישאר לבד

הוספת תגובה

• פחד להישאר לבד

עידית הוניגמן
    02/06/2008

שלום אוסנת

הפחד להשאר לבד והפחד שלא תמצאי משהו לאהוב ,אין ספק שמשפיעים עלההתנהלות שלך ביום בכל הנושא של בנית קשר זוגי , אני ממליצה לך ללכת לטיפול ,כדי להבין מה קורה לך איפה הפחדים משתקים אותך ולהשתחרר מכל המחסומים הקיימים בחייך ותלויים בך.

בהצלחה

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שירית
    28/05/2008

שלום רב!
    אני בת 29 רווקה עם חבר אומנם אני לא נשואה כמו כולם פה אבל יש לי בעיה ואני מודעת אליה רק שלצערי אני לא מצליחה להתמודד איתה.
    אני שנתיים איתו ואני כל היום בסרטים שהוא בוגד בי. אני יודעת בוודאות שהוא מדבר עם בחורות בטלפון אך מעולם לא תפסתי אותו על חם או משהו כזה.
    זה מאוד הורס את הקשר החשדות לי, נהיה מתח, אני מתנהגת בקרירות אליו רק ע"פ חשדות
    אני ממש בסרטים מהפחד שהוא הולך עם בחורות אחרות.
    רק עליי לציין שאני לא מחסירה לו כלום ממין ועד פינוקים ומתנות, כי קראתי את ההודעה של הבחור שאומר כמה שיותר לספק ואת זה אני עושה הרבה.
    אני מתחחננת לעצה טובה או לקסם .
    הוא מצידו כבר נמאס לו מהחשדות .
    מה עליי לעשות?
    אשמח לתשובות
    תודה ויום נפלא לכל הפורום!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה לשירי

אילה אריאלי
    29/05/2008

בבעיה שלך יש שתי אפשרויות: ראשונה שיש לך בעית אובססיה,את צריכה לעבוד ולהתגבר על החשדות שלך, יכולה להעזר בטיפול אינדיבידואלי. אפשרות שניה היא שאת בחרת מראש בחור לא נאמן המפלרטט עם בחורות אחרות. השאלה היא מדוע את בקשר עם בחור שאין לך אמון בו, מדוע את בקשר כזה, האם הוא משחזר משהו מהעבר שלך? חשדות ואי אמון הורסים קשר. אכן את משקיעה בקשר, אבל מצד שני ההטרדות שלך והשאלות שלך לא עוזרות. דרך "נדנוד" את לא יכולה לתרום לקשר שלכם או לשלוט על כך באם הוא יבגוד או לא.

אילה אריאלי
    מטפלת זוגית ואינדיבידואלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

שירית
    30/05/2008

תודה אקח לתשומת ליבי את תגובתך.
    המון תודה ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בגדה?
    אדם
    23/05/2008

פני 22 שנה אשתי בגדה בי עם גבר אותו הכירה במקום העבודה. הדבר נודע לי רק לאחר שבעה חודשים ומיד התגרשנו. אשתי עברה להתגורר עימו ולאחר 6 חודשים הם נפרדו. מאחר והיה לנו ילד בן שנתיים וחצי אותו רציתי לגדל יחד עם אשתי, חזרנו לחיות ביחד ונשאנו בשנית. לדבריה, בגדה בי מאחר וכבר לא היו לה פרפרים בבטן, החיים נראו לה שגרתיים מדי וכיו"ב.
    לפני מספר חודשים בקרתי בסלקום לברור בנושא החשבון ונודע לי כי ממספר הטלפון שלי (לאשתי אין קו נפרד אלא 2 מכשירים על אותו מספר) נוצר קשר למספר טלפון מסויים אשר אינו מוכר לי וכי סך השיחות איליו היה הגבוה ביותר - שעה ורבע בחודש האחרון בלבד. בנוסף, התקשרה איליו גם מהטלפונים של הבנים וגם מקו בזק וכן, ממקום עבודתה. מדובר באדם הקשור בקשרי מסחר עם מקום העבודה של אשתי המנהל עסק פרטי והרוכש ממקום עבודתה מוצרים. הוא נמצא במרחק של כ 70 ק"מ ממקום מגורינו, צעיר בעשר שנים מאשתי, בעל משפחה, ילדים משלו וכן, הוא ואשתו מאמצים ילדים ממשפחות הרוסות. אדם זה, עסוק בעבודתו מבוקר עד ערב ואשתו עובדת עימו בעסק המשותף. בנוסף, הינו מקדיש זמן גם לגידול הילדים. מיד בקשתי מסלקום ומבזק להוציא פלט שיחות של השנה האחרונה. התברר לי כי בחודשים האחרונים אשתי חייגה אליו כמעט מדי יום מספר פעמים (לעיתים 7-8 פעמים) משך השיחות היה בין 12 שניות (כנראה שלא היה יכול לדבר עקב עומס בעבודה או בגלל קרבה לאשתו) ולעיתים משך השיחה היה מספר דקות. אשתי אינה עובדת בימי שישי ואני עובד עד שעת שעת ערב מאוחרת. רוב השיחות היו בימי שישי או בימים בהם הייתי בקורס בתל אביב. בנוסף, גיליתי מספרי טלפון של 2 צימרים אשר משך השיחות אליהם היה מספר שניות (די בכדי לברר האם קיים חדר פנוי) ראוי לציין שאין לי מידע לגבי שיחות אשר בצעה ממקום עבודתה. אחד הצימרים נמצא במרחק 5 דקות נסיעה ממקום העבודה של אשתי ואילו השני במרחק 15 דקות. השיחות בוצעו בימים בהם הייתי בתל אביב או בימי שישי בזמן היותי בעבודה. כי אשתי הייתה ממש אובססיבית לדבר עימו והדבר מעיד כי חשבה עליו רוב שעות היום. לפני הגילוי, אמרה לי אשתי כי חיי הנישואין שלנו שגרתיים מאוד וכי הייתה רוצה לחיות בנפרד. לאחר מכן, התחרטה ואמרה כי שום דבר טוב לא מחכה שם בחוץ. לאור חשדותיי, התקשרתי לבחור אותו הנני מכיר אישית ושאלתיו מה קורה בינו ובין אשתי. הוא טען כי מדובר ב"פלירט טלפוני בלבד - דבר אותו עושים כולם" אמרתי לו: אל תתן לי לחיות עם אישה בוגדנית. הוא מיד הציע להפגש עימי, עשה מרחק של 70 ק"מ כדי לשוחח עימי. הוא נדהם מפלט השיחות ואמר כי הוא ממש לא האדם המתאים לניהול רומן וכי בסך הכל היה מדובר בשיחות על הבעיות שלו וכן על שיחות בענייני חולין ותו לא. שניהם מכחישים כל קשר רומנטי ולשניהם אין הסבר מתקבל על הדעת לגבי השיחות לצימרים. אשתי מכחישה כי התקשרה אליהם

לקביעת תור
    סגירה
    האם בגדה?

הוספת תגובה

• האם בגדה?

תמי אורן
    25/05/2008

אדם שלום,
    השאלה מורכבת מאוד מאחר ונשאלת השאלה האם קשר טלפוני בין גבר ואשה , קרי חברות, הנה בגידה. יש שיגידו שכן מאחר ובני זוג רוצים לשמור לעצמם את הקשר החברי ולא לחלוק אותו עם אחרים. ואחרים יאמרו שללא סקס לא מדובר בבגידה.
    אני ממליצה לכם לפנות לטיפול זוגי לבדוק מה חסר במערכת היחסים שבגללה החיפוש הוא מחוץ למערכת הנישואין.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש רק בעייה אחת

אדם
    26/05/2008

מה שמשגע אותי הם הטלפונים לצימרים. על כך אין לא לאשתי ולא לבחור תשובות. בפגישה עימו ראה את פלט השיחות ואמר" "זה נראה חמור ביותר!" במשך 5 חודשים היו 5 שיחות קצרות בנות מספר שניות לצימרים. אשתי טוענת כי לא היא התקשרה! הרי הטלפון נמצא אצלה! הבחור עומד על כך כי לא נפגשו למרות שידוע לו כי באפשרותי לפנות לאשתו לשם מעקב אחר משיכת כספים וכן הוצאת פלט שיחות. לצערי, איני מאמין לשניהם ועל פניו נראה כי כן נפגשו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב מפרידה
    אסנת
    22/05/2008

בן זוגי ואני נפרנו לאחר שנתיים, אני מרגישה שאיני פנויה לאהוב מחדש, אני מעדיפה לא להכיר בני זוג אחרים כבר מספר חודשים ואני בעיקר חושבת עליו ועל מה שפספסתי, איני יכולה להפסיק להאחז בעבר ובמה שהיה, אני זוכרת את הטוב ומתמקדת בו ומנסה לחזור לאותו בן זוג, אך הוא כבר נמצא במערכת יחסים אחרת. אני לא יודעת איך להשתחרר מכך

לקביעת תור
    סגירה
    כאב מפרידה

הוספת תגובה

• כאב מפרידה

תמי אורן
    25/05/2008

שלום אוסנת,
    פרידה ללא ספק היא חוויה כואבת. אני נוטה להאמין שחשבת היטב לפני שהחלטת להפרד בפרט אחרי מערכת יחסים שנמשכה שנתיים. קיימת נטייה אחרי תקופה לעשות אידאליזציה של היחסים ולשכוח את הסיבות שבגללן נפרדת ממנו.יש שבמצבים אלו חוזרים למערכת היחסים ע"מ לבחון אותם שוב מקרוב אבל לנוכח המציאות, שהנו במערכת יחסים חדשה, אין באפשרותך לבדוק זאת בפועל ויתכן שגם כיום לאור היותו במערכת יחסים חדשה הפך בעבורך אטרקטיבי. אני ממליצה לך לפנות לטיפול ולהבין מה שכרגע את מסרבת לראות ולו רק כדי שתפרדי גם רגשית ותוכלי להפנות את האנרגיות למערכת יחסים חדשה. אין ספק שבמצב הרגשי הנוכחי אינך פנוייה לקשר.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב
    רוני
    19/05/2008

אני מתראה עם הבחור חצי שנה. הוא אמר לי מהתחלה שהוא לא רוצה קשר מחייב. אני התאהבתי בו ואני רוצה אותו לכל החיים. גם עכשיו הוא עדיין לא רוצה קשר מחייב, למרות שרואים שהוא אוהב אותי. לדוגמה, הוא מתקשר כל יום פעמיים.

אפשר לקבל טיפים לגרום לו לרצות קשר מחייב איתי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• הודעה של: רוני

עידית הוניגמן
    19/05/2008

שלום רוני

אני לא יודעת בת כמה את וכמה את יכולה לתת לקשר הזה ולבן זוגך את המרחב והזמן אולי הוא יבחר במחויבות לקשר אם הוא עם קושי הלחץ שלך רק יעשה ההפך ,
    תאפשרי לקשרלהתפתח בהתאם גם לצרכים שלו אם שום דבר לא ישתנה תאלצי להסיק מסקנות ולהרפות לגמרי.

בהצלחה

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה