פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שנתיים, גיליתי שהוא בוגד...
    אלמונית23
    10/09/2008

היי אני בחורה צעירה מהמרכז וכל החיים לפני, 23 רק, לומדת ועובדת, לפני כשנתיים בזמן המלחמה בלבנון הוא גר בצפון ולכן הוא עבר למרכז למשך המלחמה, היכרנו בפאב והתאהבנו אחד בשני עד כדי טירוף, כאשר הגיעה הפסקת האש וכולם חזרו לצפון החלטנו שאנחנו נשארים ביחד אף על פי המרחק, אפילו שחששתי מזה התאהבתי ולא יכלתי להרפות...הסקס היה מדהים...הוא היה טוב אליי בהמון מובנים...אבל תמיד שהיינו במיטה הוא רצה שאני אהיה המלכה שלו והוא העבד שלי...הסכמתי לא הייתה לי בעיה, אבל לא הסכמתי להשפיל אותו כמו בסדו מזו אמיתי, לא חשבתי שהוא באמת להוט אחרי כל זה...לפני כשבוע הרגשתי שמשהו לא מסתדר לי איתו, הייתה לי אינטואיציה נשית כזאתי שאני אפילו לא יכולה להסביר, ומתברר שצדקתי, הצלחתי לפרוץ לו לתיבת הדואר, אני יודעת שזה חטטנות ולא מוסרי, אבל הייתי חייבת, וכאשר נכנסתי חשכו עיניי, הגבר שאני הכי אוהבת וסומכת עליו ורוצה שהוא יהיה אחד...רשום לאתר שקוראים לו הכלוב, אתר סדו מזו של עבדים ומלכות, ויש תמונה שלו של החבר שלי, והכי גרוע זה ההודעות, הודעות שבמשך שנתיים הוא התכתב עם בנות על יחסי עבד ומלכה, הוא ביקש טלפונים של בחורות, ואף היום פגישות עתידיות שהוא קבע איתם...עברתי הודעה הודעה ולא האמנתי...לא האמנתי שזה הגבר שלי, באותו רגע התקשרתי ונפרדתי ממנו, וכמובן שהוא הכחיש את כל הסיפור, הזהרתי אותו לא ליצור איתי קשר... אני מרגישה שרמסו ליאת הכבוד, השפילו אותי ויותר מזה שאני לא מספיק טובה במיטה והוא הלך וחיפש ריגושים אחרים, והכי עצוב שאני אוהבת אותו...ולא יודעת איך להתמודד הוא היה החבר הכי טוב שלי, אני לא מבינה איך בחור יכול להגיד לבחורה שהוא אוהב אותה והיא הדבר הכי חשוב שיש לו בחיים, ולנסוע אליה מרחקים של שעתיים מהצפון למרכז, ובסוף לעשות מעשה כזה...אין לי מושג איך להתמודד עם זה אני מרגישה מתה מבפנים, שביזבזתי שנתיים עם בחור שהוא אפס...שהקרבתי כלכך הרבה, וזה היה שקר הכל. עכשיו לא מספיק הכאב שהוא גרם לי, עוד בלי בושה הוא שולח לי הודעה שהוא רוצה להודות לי על שנתיים מדהימות...איך איך אנשים מגיעים למצב הזה את זה אני לא מבינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלמונית 23

סוזי
    10/09/2008

.אלמונית יקרה את צריכה להודות לאלוהים שפקח את עיניך.את לא רואה שהוא אדם חולה.תברחי ממנו כל עוד את לא קשורה אתו עם ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אלמונית23

עידית הוניגמן
    12/09/2008

שלום לך

אפשר להבין את הפגיעה והכאב בגילוי ובאובדן , חשוב שלא תצאי מהקשר הזה בהרגשה שלא היית מספיק מספקת וטובה במין הבעיה היא שלו הוא זה שחי בשתי עולמות וכנראה הבין שאם הוא יחבר בניהם זה לא יעבוד זו בחירה שלו לחיות כפי שחי את כנראה ברגישות שלךראית וטוב שכך וכרגע את צריכה להמשיך הלאה ולהתאושש מהפגיעה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחופה!!!
    לילי
    09/09/2008

אני עובדת במקום עבודה כבר למעלה מ15 שנה,אני והבוס שלי גדלנו יחד בתוך העסק וחברים מאוד טובים גם בתוך המשפחה,הוא כל הזמן מכחיש שמועות על כל מיני רומנים שהיו לו ובחודשים האחרונים מתמם לגבי יחסים מאוד קרובים שיש לו עם הסמנכלית החדשה בחברה,תמיד הוא מתנדב לספר לי כל מיני דברים אישיים,מתייעץ איתי וחולק עימי את לבטיו,בימים האחרונים הוא סיפר לי על איזה נסיעה לחו"ל שנפלה בחיקו כמתנה מאביו לו ולאחיו הצעיר.הוא משתף אותי בהתלהבות לקראת הנסיעה,שסוף סוף הוא יוצא לחופש לבד"בלי האשה והילדים"ושהוא לא לוקח טלפון ורוצה להתנתק מכולם ושאני היחידה שיודעת על הנסיעה הזו,עוד אוסיף שהוא אדם דתי וחובש כיפה. הבוקר גיליתי-וזה בוודאות של 100 אחוז-שהוא נמצא בחו"ל עם אותה סמנכלית,שהם מנהלים רומן כבר הרבה זמן.ושניהם ספרו למשפחה שהם נוסעים בענייני עבודה.אני בשוק!בקושי מתפקדת!לא רק ממה שהוא עושה בחייו הפרטיים אלא בעיקר ממסכת השקרים שהוא מחלק לי בהתנדבות,זכותו לא לספר לי מה שהוא עושה,אבל למה לשתף אותי-שתמיד חשבתי שיש בנינו אמון מלא-בכל מיני סיפורים מצוצים מהאצבע על אבא שלו ואחיו למשל. מה לעשות?אני לא מסוגלת להסתכל לו בעיניים.לתת לו להמשיך לחשוב שאני לא יודעת כלום?

לקביעת תור
    סגירה
    עצה דחופה!!!

הוספת תגובה

• הודעה של: לילי

עידית הוניגמן
    09/09/2008

שלום לילי

אני מבינה את הסערה שאת נמצאת , ואת ההרגשה של הבגידה בחברות שלכם ,
    אני לא בטוחה שנכון לך לפתוח איתו את מה שאת יודעת ולעמת אותו עם השקרים שלו כי אז אולי תמצאי את עצמך שותפה לסוד ובמילכוד חדש כך שנראה לי שתצטרכי להכיל לבדך אן עם משהו שאת סומכת עליו את תחושותיך ולהבין שמהמקום שהבוס שלך נמצא הוא לא יכול להיות נאמן לחברות שלכם
    עידת הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אומרים לילדים
    עמית
    07/09/2008

היי, אני גרוש מזה תקופה, "אקסתי" ואני מאוד קורקטיים ביחסנו, הכאב והפצע עדיין טריים, (אני זה שעזבתי..), לאחר תקופה של מספר חודשים שהייתי לבדי, הכרתי אישה מקסימה, גרושה, טוב לנו ביחד, אנחנו רואים עתיד ליחסנו, אני מכיר מזה זמן את ילדיה, היא אינה מכירה את ילדי, ילדי (3= בני נוער וקטנצ'יק..), אינם מודעים לקיומה של אישה זו בחיי, אולי חושדים במשהו.. הם מאוד מרוחקים ממני כעת, הרבה יותר קרובים לאימם..אני מנסה לנהל איתם שיחות על הגירושין בכלל ולהביא לפניהם את קיומה של בת זוגי, אבל שניים מהם מסרבים בכלל לדבר על כך, השלישית, שמעה את האינפו' ומאז מסרבת לדבר עימי מטוב ועד רע.. איך אני מביא את החשיפה לפיתחם? אני מאוד לא רוצה לטלטל אותם, מה עוד והם "מאשימים" אותי יותר מאשר את אימם בפירוק החבילה ולא בצדק, אך הם אינם חשופים לכל מה שהביא לגירושין אלו. איך בכלל"מחזירים אהבות ישנות", איך אני מצליח להחזיר את ילדי אלי? אגב, אימם/אקסתי יודעת על חברתי כיום.. אנא.......

לקביעת תור
    סגירה
    איך אומרים לילדים

הוספת תגובה

• ילדים בגירושין

סוזי
    07/09/2008

אני לא הולכת לעשות לך את החיים קלים.דע לך שילדים שלא משלימים עם הגירושין ניזוקים מהם קשות.ויש לי הוכחה מאד מוחשית במשפחה עם שלושה ילדים.עצתי לך .אל תקפוץ על המציאה שמצאת.שום אישה לא שווה ערעור נפשם של .ילדיך.עצתי לך-קח פסק זמן.הסבר זאת לחברתך ואם היא ראויה להיות חברתך הרי שהיא תבין זאת.גש לאנשים מיקצועיים והעזר בהם.הניסיון שלהם בבעיות הללו עשוי לעזור לך ותאמין לי ששוה .להוצי כסף עכשיו מאשר להוציא הרבה כספים אחר כך על םסיכולוגים לילדים.סלח לי .אם אני קשה אבל המציאות היא כזאת ואי אפשר לחפף .......ותאמין לי שילדים זה אוצר שאסור לשחק בהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: עמית

עידית הוניגמן
    09/09/2008

שלום עמית
    כנראה הפצע של הילדים שלך עוד טרי והם עדיין לא פנויים להיות שותפים לשמחתך אתה צריך להיות רגיש לקצב שלהם ולהשקיע בשלב הזה בקשר איתם ולגבי זה אנימציעה לך ללכת ליעוץ על מנת לא לעשות טעויות זה נושא טעון רגשות שלך ושלהם וצריך לעזור לך להיות במקום ההורי הנכון להם

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושין וילדים

רלי
    17/09/2008

אכן בעת גירושין הילדים גם נפגעים וגם בחלק מהמקרים כמו אצל חברה שלי הם ניהלו מאבק על גבי הילדים ופשוט שכחו להתייחס אליהם וזו טעות.
    אלפי תוגות לגנים עורך דין גירושין
    אשר ליווה אותנו ושם דגש על ההיבט מבחינת הילדים.
    אפשר להתגרש בכבוד.
    תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אומרים לילדים

תמי אורן
    17/09/2008

שלום עמית, לא ברור לי מדברך מה היא התקופה שעברה מאז גירושך. יתכן שבעבור ילדך התקופה קצרה לעכל את פירוק החבילה ואתה רוצה לשתף אותם בשמחתך שיש לך חברה ולנפץ להם פנטזיה נוספת שאולי יש סיכוי לחזרה. האט את הקצב . הילדים שלך רומזים ואף אומרים או לחילופין מתנהגים את הקושי שלהם לשמוח בשמחתך. אתה רוצה לעבור הלאה והם עדיין לא. יש משמעות לעובדה שאתה יזמת. הם מזדהים עם האמא שנתפסת כקורבן בצדק או שלא זה לא רלוונטי. לכן חשוב ביותר מבחינתך לשרוד את התקופה הקשה גם אם הם מרוחקים, לחזר , להתעניין לגלות הרבה אהבה גם אם כרגע אין פידבק מצידם. עד יעבור הזעם ויהיו כתמול שלשום.
    הרבה סבלנות ואין מקום לציפייה שישמחו בשמחתך .
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות..
    liat
    03/09/2008

אני נשואה ויש לי שלושה בנים מקסימים.חייה חיים דיי טובים בית ילדים עבודה בן זוג מקסים וכו'. בשנה האחרונה נרשמתי לאתר של של הכריות ושם יצא לי לפגוש גברים נשואים המערכות יחסים נמשכו בממוצע כחודשיים כל אחד. ומסיבות שונות בחרתי לסיים את הקשר . האחרון שפגשתי היה גבר מקסים שהתחברנו בצורה טוטאלית.הייתי מחכה לטלפונים מפגשים וסמסים הייתה משיכה מטורפת מצד שניננו אבל כבחורה כנראה שציפיתי ורציתי יותר וכאשר הגעתי למצב הזה לא התאים לי והחלטתי לומר לו שאני לא רוצה את הקשר הזה אני סובלת וזה לוקח לי אנגיות .שכאשר הייתי איתו בקשר לא ראיתי את המגרעות אלא חשבתי רק איך תמיד להמשיך להיות נחשקת ונאהבת בזרועיו. מצד אחדהחלטתי שאני לא רוצה להכיר עוד אף גבר נוסף מהאתר.כי נמאס לי לסבול משום שאני כזו רגשנית והגעתי למסקנה שמערכות כאלו לא מתאימות לי. מאידך אני מאוד מתגעגעת לבחור ולתחושות בכלל האסורות האלו. אני נלחמת כדי לא להיכנס לאתר למצוא לי ריגושים חדשים,ומנסה להתמקד בחיים שלי בבית ובילדים. אשמח לתגובתכם ועזרתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לבגידות..

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות

עידית הוניגמן
    09/09/2008

שלום ליאת
    אני ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת לברר לעצמך את הצורך , ואת הבחירה לספק אותו בדרך הזו ואיךכלזה אולי קשור לנישואים, אני מאמינה שהבירור יביא אותך לבחור בדרך הכי נכונה לך שתוכלי לשלם בה את המחירים כרגע את לא יכולה עם ולא יכולה בלי וזה באמת מצב בלתי נסבל.
    בהצלחה
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה גם מכירה

ל.
    30/09/2008

שלום הצורך הבלתי נשלט הזה בריגושים מאוד קרוב אלי מה זה קרוב עד כדי צפיפות מעיבה .קראתי את מה שכתבת וקראתי גם את התגובה אז ראשית אין לי הסמכה אבל יש לי ים של נסיון ולכן אני מרשה לעצמי לומר לך עשי כל אבל כל מה שגורם לך הנאה ובלבד שאף אחד לא יידע מזה .אל תתני לסביבה משפחה חברים להבין ולו ברמז שמשהו קורה.(מה שלא יודעים לא פוגע!!!) תמצאי את הזמן לספק לעצמך את היצרים אבל תפעלי בצורה שכלתנית .אין ספק בכלל שיש מעורבות רגשית שקשה מאוד להסוות אותה , הריגוש הזה מהחיזור מההרגשה שאת נחשקת ,הסמסומים המסוגננים באופן שגורם לפעימות הלב להאיץ זו הרגשה שאין דומה לה מצד שני אלמלא היתה מעורבות כזו, ההנאה מעצם העניין לא היתה הנאה כלל. אין לי מושג כללי וודאי אבל מנסיוני אין כזה "טיפול" שיכול לגרום לאותם צרכים להעלם או אפילו לדעוך,אצלי זה קורה רק כשאני ישנה .בכל אופן גם לאחר מה שעברתי ובצלילות לא חושבת שיש מקרה שבו דחף כזה הוביל לאסון כמו אצלי לדרמה מה דרמה לטרגדיה איומה ,למרות זאת המסקנה שלי היא לא זו המתבקשת בדיוק ההיפך בתנאי אחד שהכלל של דיסקרטיות מוחלטת נשמר ואף על פי ולמרות הכל לא לאבד בשום אופן את הראש אפשר להנות מכל העולמות . שכל ישר לא הזיק לאף אחד לעולם. אני מאחלת לך שפע של ריגושים והנאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות

liat
    02/10/2008

היי, יש כמה דברים לא ברורים לי עם מה שכתבת. למה את כתבת צפיפות מעיבה?אם הכל כל כך טוב האם הבגידה גרמה לך לאסון? ובכל זאת את ממשיכה לתת לדחף הבלתי נשלט לשלוט בך? לא ברור לי .אם את לא רוצה לכתוב בפורום רישמי לי למיל. יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ל.
    02/10/2008

תיארתי לעצמי שזה לא יתחבר אבל פשוט צפיפות מעיבה זה מפני שלי קשה היה לשלוט בדחף לא יכולתי להפנים רגשות שהובילו אותי לעשייה מאוד פוגעת.אבל זה בלשון עבר חוויות מהסוג שעברתי העבירו אותי שיעור מאלף(אפשר גם בע) אבל אני עדיין עומדת מאחורי הדברים שאמרתי אפשר לחלוטין לממש ריגושים אני לא יודעת את כתובת הדואר שלך ואם הצעת לשלוח לשם אז כנראה שיש כאן דרך להשיג וגם אותה אני לא מכירה .אם את מעוניינת להשאיר לי אותה אני אוכל לעניין אותך בסיפור המרתק שלי יום נעים גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לבגידות

liat
    02/10/2008
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל בת כמה את?

דין
    05/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסתבר

ל.
    05/10/2008

שהגיל לא קובע אני מספיק גדולה כדי לא לעשות שטויות אבל הטבע או מי שאחראי לו לא עשה עבודה טובה הפעם אני בת 45

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך סוגרים פרק של רומן?
    רון
    01/09/2008

אנו נשואים כ-10 שנים, הורים לילד. בעת האחרונה גיליתי כי אשתי מנהלת רומן. אחר שהשגתי את כל ההוכחות המשפטיות הנדרשות הודעתי לה כי אני יודע הכל, יש לי הוכחות והברירה היא הפסקה מיידית של הרומן, ניתוק מלא מהגבר איתו היא ניהלה רומן, ובדיקת טיב הקשר ביננו או לחלופין פירוק החבילה. נתקלתי בהכחשה שהלכה ודעכה אחר שאשתי הבינה כי אני יודע דברים שלא האמינה כי יגיעו אלי. בחרנו לתת צאנס ולכן פנינו לדרך הראשונה- בדיקת טיב הקשר, בניית אמון וכדומה. במשך תקופה מסויימת היה נתק בין אשתי לבין הגבר שאיתו ניהלה רומן ולפתע אשתי אמרה כי חשוב לה להפגש עם הגבר איתו היא ניהלה רומן. היא לא הסכימה להסביר מדוע פגישה זו חשובה לה אך היא הדגישה כי בלי הסכמתי היא לא תפגש איתו. התנגדתי נמרצות לעצם הרעיון להפגש עם הגבר שאיתו ניהלה רומן. הסכמנו כי פגישה לא תהיה אלא אם כן אסכים שפגישה כזו תהיה. האם לאפשר הפגישה? האם הסכמה היא תחילה של בניית אמון? האם להתעקש על הניתוק המוחלט? האם הסכמה יכולה ליצור נזק בהמשך הנסיון לתיקונו (שאינני יודע מה יהיו תוצאות הניסיון הזה)? מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    איך סוגרים פרק של רומן?

הוספת תגובה

• איך סוגרים פרק של רומן?

תמי אורן
    01/09/2008

שלום לך,
    ההחלטה של אשתך היא מאוד קשה בין לבחור בך או בגבר איתו ניהלה רומן . אבל ההחלטה היא שלה .השאלה מדוע אתה לוקח אחריות על המשך הקשר , המפגשים? באופן שאתה מתנהל אומנם יש יתרון אחד יש לך שליטה אבל היא מדומה . ובנוסף אתה משחרר בכך את אשתך מלקיחת מאחריות וקבלת החלטות. ממליצה לבדוק את הנושא בטיפול כי יש כאן דפוס בעייתי שצריך לבחון אותו ולהבין את מהות היחסים ביניכם ולנצל את המשבר כדי לגדול ממנו.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת האחריות

רון
    02/09/2008

גישתך לעניין אומרת להבנתי , למה שאני אקח את האחריות. הרי היא מתלבטת. עובדה היא שמעצמה היא לא נפגשת עם הבחור אלא ממתינה לכך שאומר לה כי אני מסכים לפגישה הזו. עצם ההמתנה להסכמה שלי תמוהה בעיני שהרי בשנה האחרונה אשר בה היא ניהלה רומן, היא לא שאלה אותי כלום ופתאום היא שואלת. לא ברור לי מה הסיבה לשאלה. ועוד יותר לא ברור לי מה היא תעשה כשאומר לה: תעשי מה שאת רוצה, מה שאת מבינה, קחי אחריות. כמו כן, אם תהיה פגישה כזו, מה יקרה הלאה, עוד פגישות? אם כי הגישה של העברת האחריות מאוד מעניינת ופותחת פתח למחשבה בכיוון אחר שאלתי האם העברת האחריות היא הדבר הנכון בסיטואציה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

תמי אורן
    02/09/2008

רון שלום, אשתךמבקשת לחדש את הקשר יש בכך אמירה .האם היא מבינה את המשמעות של חידוש הקשר ? האם אתה מבין את משמעות חידוש הקשר?לכל החלטה יש השלכה על הזוגיות וכ"א מכם יאלץ לקחת אחריות ע"כ מבלי לצפות שהאחר יעשה את ההחלטות עבורו.עדיין ממליצה מאוד על טיפול זוגי. תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחתן עם מישהו ולא לדעת כלום
    גילה
    31/08/2008

שלום רב! אני נמצאת כרגע בתהליכי גירושים אני נשואה שנתיים וחצי. חודש אחרי שהתחתנתי גיליתי שבעלי חייב כספים כל פעם זה היה בחלקים זה התחיל בחוב של 20000 ש"ח ואחכ חובות של 4000 ו 6000 ושוב 4000 ועוד כל מיני חובות קטנים של מאות שקלים תמיד ששאלתי על מה החוב התשובה שלו הייתה שזה חובות ישנים עוד לפני שהכרנו. בגלל שאהבתי אותו אז רציתי להאמין שמה שהוא אומר לי זה באמת נכון. כל תקופת הנישואים שלי תמיד חשדתי בו הראש שלי לא מפסיק לחשוב. המשפחה שלי מאוד אהבה אותו. לפני כמעט חודש תפסתי אותו מסניף בבית וגיסו סיפר לי שלפני שנה מצאו סימנים של סמים אצל אימא שלו בשירותים ולא סיפרו לי על זה. וגם לפני שנה הוא טען שהוא בדיכאון ואני טיפלתי בו בעזרת פסיכיאטרים ופסיכולוגים ורופאת משפחה שהחליטו שהוא צריך כדורים רסיטל חששתי מהכדורים כי אני מפחדת מהתמכרותהיו לו תופעות של סמים ואני חשבתי שזה מהכדורים דיברתי עם הפסיכיאטר והוא אמר לי שצריך סבלנות הרבה חיבוקים ונשיקות. ובסוף מסתבר שהוא לוקח סמים. אני יודעת שהוא לא בשבילי אני פועלת מהראש ולא מהלב שזה מאוד קשה לי אני צוחקת בוכה יודעת שהוא לא בשבילי אבל מתגעגעת ושונאת וכועסת האם זה נורמלי ומה אני צריכה לעשות?!

הוספת תגובה

• להתחתן עם משהו ולא לדעת כלום

תמי אורן
    31/08/2008

שלום לך,
    בהחלט קשה לגלות אחרי החתונה שאין תוכו כברו. נכון שהתקופה קשה ביותר ומעוררת סערה ורגשות קשים וסותרים כי בו זמנית את אוהבת ומתגעגעת ומנגד שונאת על התרמית אבל במצבך כשאת עדיין ללא ילדים ההחלטה קלה קצת יותר . המצב של פרודך אינו מעורר תקווה בעצם הסתיר ממך דברים מאוד משמעותיים האם תוכלי אי פעם לסמוך עליו האם זה אדם שיוכל להיות מחוייב לך, למשפחה? השאלות קשות והתשובות אינן קלות אבל עדיף שעה אחת קודם.בהצלחה בדרכך החדשה.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחתן ולא לדעת עם מי

גילה
    11/10/2008

קשה לי להתמודד עם המצב הזה אני מתגעגעת ושונאת אותו הלב אומר לי להיות איתו אבל השכל אומר לי לא . מה אני יכולה לעשות על מנת לשכוח אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחתן עם משהו ולא לדעת כלום

תמי אורן
    11/10/2008

גילה שלום, אין ספק שתקופת הפרידה הנה קשה ביותר. עלייך להפרד מכל הפנטזיות שהקשר הבטיח לך . עלייך בתקופה הזו למצוא מקורות תמיכה , למצוא לעצמך עיסוקים שעושים לך רק טוב. ובמידה והכאב בלתי נסבל ואינך יכולה להעזר בפתיחות בסביבתך לפנות לגורם טיפול שיחזק אותך ואת החלטתך. מאחלת לך כל טוב ובהצלחה תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרישות
    אני
    31/08/2008

לבעלי ולי 2 ילדים קטנים. לפני יותר משנה בגדתי בו. אני חושבת על להתגרש כי המצב בבית על הפנים והוא לא מוכן ללכת לייעוץ או להתגמש לקראתי. בזמן שדיברתי איתו על זה (בטלפון כי לא הייתי בבית והוא התחיל שיחה דומה) הוא נשמע לי קצת שיכור כאילו שתה (כמנהגו) אלכוהול טיפה יותר מידי. במהלך השיחה הוא אמר שהוא רוצה לעשות בדיקת דם לאבהות. אני רוצה לדעת מה הסבירות שדבר כזה יאושר ואיך מונעים דבר כזה אם ניתן בכלל.? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דרישות

הוספת תגובה

• דרישות

תמי אורן
    31/08/2008

שלום לך,
    מידיעה שיש כמובן לאושש אותה בהתייעצות עם עו"ד המתמחה בדיני אישות, כל עוד אתם נשואים לא ימהרו לעשות בדיקת רקמות. כי לא ימהרו לממזר ילדים לכן ביה"מ יראה במצב זה את טובת הילדים ולא את טובת ההורים.
    בכל מקרה ממליצה לך להתייעץ כאמור עם עו"ד.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רמי
    28/08/2008

שלום רב, אני נשוי שנתיים ולאחרונה התחלתי להסתכל על נשים רבות. אני מת להתחיל עם נשים אחרות ויודע שאני יכול להשיג בקלות נשים רבות (אני נאה). מה עלי לעשות? איך להרגיש שלם עם אישתי? אני אוהב אותה ולא רוצה לבגוד, אבל המחשבות על אחרות משגעות אותי. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: רמי

עידית הוניגמן
    28/08/2008

שלום רמי
    לפני שאתה עושה מעשה חשוב שתברר לעצמךמה הצורך ומדוע הוא התעורר לאחרונה , מה חסר בקשר עם אשתך ולא עונה על כל הצרכים שלך , יתכן וחשוב לנסות להתמודד עם הדברים בתוך הקשר.
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לספר לאשתי שאני רוצה להתגרש
    רון
    28/08/2008

אחרי 15 שנות נישואין נראה לי שלא נותר דבר ביננו אני לא יכול להסתכל עליה ובטח שלא לגעת בה הדבר היחיד שאני רוצה זה לצאת לחופשי, אבל יש לי בעיה קשה אנחנו שותפים בעסק ועובדים יחד, חשבון הבנק של העסק מעורב עם החשבון פרטי כך שאין לי משכורת או כרטיס אשראי שלי כדי להיפרד נצטרך להפריד חשבונות ולנסות לנהל את העסק יחד כגרושים כי אין לנו פרנסה אחרת ואם משהו יקרה לעסק שנינו נהיה ברחוב השאלה שלי היא איך לספר לה, איך לגרום לה לשתף פעולה מרצון ולא להיכנס למלחמת עולם איך להשאר לעבוד יחד ביום שאחרי?

הוספת תגובה

• איך לספר לאשתי שאני רוצה להתגרש

עידית הוניגמן
    28/08/2008

רון שלום

אם אתה רוצה שזה יהיה בהסכמה אתה צריך להתקדם בקצב שלה להתחיל ליצור איתה דיאלוג לגבי הרצון שלך להפרד מאד חשוב איך אתה מציג לה את הסיבה כמה אתה לא שם עליה אשמה , לגבי הסיבה לפרידה . אני חושבת שחשוב שתתיעץ ותלווה את התהליך הזה בחשיבה עם איש מקצוע
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתמודדים עם זה בלי לשבור כלים?
    חנה
    25/08/2008

שלום רב, אני בת 36. נשואה +2. אנו נשואים 10 שנים ויצאנו לפני עוד שנים רבות. יש בנינו הפרש גילאים גדול מאוד וגם הפרשים מנטאלים גדולים מאוד. בעבר הייתה בנינו אהבה גדולה והיינו חברים טובים. בשנים האחרונות אנחנו הולכים ומתרחקים והגעתי למצב שאיני מרגישה חופשיה לדבר איתו. מאז ומעולם היו לי/ לנו בעיות בתחום הסקס, אך הבעיה הולכת ומחריפה ואנו שוכבים רק אחת לכמה חודשים (אני לא חשה בצורך בסקס וחשובים לי דברים אחרים לפני..) ככל שאנו שוכבים פחות הוא נהיה אגרסיבי יותר ויותר. הכעסים שלו מתחילים לצאת גם על הילדים והוא מדבר אליהם בתוקפנות ובזלזול והמעגל ממשיך כי ככל שהוא מתנהג כך יותר כך אני מתרחקת ממנו חשוב לי לציין כי הוא אבא טוב ובעל טוב, הוא שותף מלא בגידול וחינוך הילדים והילדים אוהבים אותו מאוד ( אם כי בהזדמנויות שונות הם מציינים שהם מפחדים ממנו ). בסה"כ אנו עושים הרבה דברים יחד כמשפחה והילדים שלנו מאוד מטופלים ומטופחים. ויש לנו הרבה רגעים של עושר (ליד רגעים לא מעטים של כעסים ומריבות) אני לא יכולה להרשות לעצמי לגדל כך את ילדי וגם לא מצליחה לדבר איתו על זה בלי להביא לתגובות קיצוניות גם אם ניפרד הוא ימשיך לראות את הילדים (ואני אעודד את זה בכל צורה שהיא) ואז לא תהיה לי שליטה על זה השבוע נשברתי לרסיסים ו"העזתי" לדבר איתו על זה וביקשתי ממנו שינסה לטפל במצבי הרוח שלו וימצא דרך לשלוט בכעסים הוא מצידו כמובן מתנגד לעזרה מכל גורם שהוא. האם להמשיך ולנסות להיאבק על זה, או להרים ידיים ולפרק את החבילה? מה יהיה עם הילדים - האם הוא לא יהיה מתוסכל יותר כשנפרד? איך עושים את זה ונשארים חברים? תודה

הוספת תגובה

• האם ניסית טיפול משפחתי?אפשרי גם לבד

יפית
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: חנה

עידית הוניגמן
    25/08/2008

שלום חנה
    הבעיה העמוקה היא היחסים בינכם נראה ששניכם מתוסכלים השאלה היא אם הצעת לו ללכת לטיפול זוגי, או רק לטפל בעצמו,אני מציעה לך אם הוא לא יהיה מוכן גם לזה תלכי את ותבררי לעצמך מה את רוצה , ואז איך מגיעים אליו הכי נכון .
    בהצלחה
    עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנה

סוזי
    25/08/2008

קראתי בעיון רב מה שכתבת.אני חושבת שאת מנסה לטשטש בין עיקר לטפל.גבר זקוק ליחסי מין עם אשתו גם כי זה טבעו וגם כדי להירגע.הבנתי שלך זה לא חשוב.אולי תנסי לעבוד על עצמך בנושא הזה ולבדוק עד כמה את מוכנה לשםר אפילו לטובת שלום הבית והשקט לילדים.מובן שאם את תעשי זאת מתוך כפיה וחוסר רצון הרי שאולי מוטב להיפרד ובמיוחד בשבילו כדי שיוכל למצוא אשה שאתה יוכל לחיות כגבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את לא נותנת לו

לוקולוס
    26/08/2008

הבעייה שלך וכדאי שתפנימי זאת לכי לטיפול משפחתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצובה
    נועה
    24/08/2008

לפני יותר משנה וחצי נפרדנו אני וה- ex שלי בנסיבות שלא מרצונינו. פערי דת הפרידו בניינו. (אני יהודיה והוא לא) הכרתי אותו בצבא, התאהבנו והייתה לנו אהבה שאין לי לתאר אותה במילים כמה הייתה יפה ועצומה והתחושה שנשארה בי לאחר הפרידה היא- אהבה כזו זה פעם אחת בחיים.(היינו יחד קצת יותר משנה וחצי) מאז הפרידה יצאתי למספר דייטים ואף הייתי קצת בקשרים ( לא יותר משבועיים שלושה) וזהו, אינני מוצאת את עצמי. אף אחד לא מגיע לרמה שלו בעייניי. אני מנסה לתת צ´אנסים אך ללא צלחה. אני פוחדת שלעולם לא אמצא משהו ברמה שחוויתי. אני בוכה כמעט כל יום , הוא בא לי הרבה בחלומות, אני רואה אותו בדמיוני המון . חוששת שזה משגע אותי. אני נלחמת בזה יום יום לא לתת לזה לשגע אותי. אך עדיין פוחדת.

לקביעת תור
    סגירה
    עצובה

הוספת תגובה

• לנועה

סוזי
    24/08/2008

נועה יקירה כל יום שאת .קמה בבקר תגידי תודה לאלוקים.על שנפרדת מאדם שהיה יכול רק להקשות על חייך וחיי ילדיך.היי ריאלית -זו היתה אהבה בלתי אפשרית ולכן כל כך קסומה.תתמקדי בהווה כאן ועכשיו .ומצאי מישהו שתוכלי להיות מאושרת אתו על באמת ולא על םאנטזיות.סמכי עלי.עברתי את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: נועה

עידית הוניגמן
    25/08/2008

הי נועה

אני חושבת שכדאי שתפני לעזרה על מנת לעבד את הפרידה , בקשר הזה היו דברים טובים וגם בעיתיים, נפרדת בגלל הדברים הבעיתיים ואת כרגע רואה רק את הטוב שאיבדת .כדי שתוכלי להפרד באמת מהקשר את צריכה וראות את התמונה כולה ולכן חשוב שתפני לעזרה

עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת תקווה
    שרון
    21/08/2008

שלום! אני נשואה 7 שנים,ואני אמא ל- 2ילדים קטנים.אני לא אוהבת את בעלי ,עם יכולתי הייתי ניפרדת ממנו.בעלי בן אדם מאוד אגרסיבי, ב 7 שנים האלו הספקתי ליברוח ממנו לרחוב עם ילד בן שנה כשהוא נתן לי מכה .היום אמנם הוא לא מרביץ, אך אני חוטפת ממנו השפלות מילוליות ,בעצם לידו אני חסרת ערך. אני לא יכולה להיתגרש מסיבות כלכליות.אני עובדת כפקידה ומרוויחה משכורת מינימום, ומכיוון שבעלי גם ניכשל בעסק שהיה לו, הוא גם היום מרוויח שכר מינימום, שזה אומר שהוא יצתרך לשלם לי מזונות בסכום מינימלי שאיתו אני לא אוכל לכלכל את הילדים שלי.אני כותבת לכם מתוך דמעות ,כאב ועצב.לא כך ציפיתי לחיות את חיי ,והכי עצוב, שאני לא מוצאת דרך לשינוי בחיי!

לקביעת תור
    סגירה
    חסרת תקווה

הוספת תגובה

• חסרת תקווה

תמי אורן
    21/08/2008

שלום לך, קשה היה לי לכתוב את הכותרת כי קשה לי להסכים איתה כי בה כבר הדרך בה את חוסמת את האפשרות לבחור בחייך. אין קשר בין משכורת מינימום לתשלום מזונות יש תשלום מזונות מינימלי שמתחת לו אין סיכוי שבית המשפט יתן הסכמתו. אני לא ממליצה לך לכבול את חייך לאדם שלא מעריך אותך ומילולית משפיל אותך. עלייך לבצע מספר צעדים. לשתף את משפחתך ע"מ לקבל תמיכה, לפנות לעו"ד מטעם ויצ"ו או נעמ"תע"מ להכיר לעומק את זכויותייך , לפנות לרשויות הרווחה במקום מגורייך או ליתר דיוק לתחנה לייעוץ נישואין ע"מ לקבל טיפול תמיכתי ומעצים ע"מ שתצליחי לעצב את חייך כפי שאת רוצה ולא כפי שנכפה עלייך.
    זיכרי אנחנו האדריכלים של חיינו. כל הסיבות הן דרך לברוח מאחריות.
    מאחלת הצלחה רבה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף להשאר לבד מאשר ביחד ובמסכנות!!

יפית
    25/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה

ע
    10/09/2008

היי שרון אני כמעט באותו המצב. באלך לדבר איתי בטל'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטויות
    שגיא
    19/08/2008

אנחנו יחד כבר למעלה מעשרים שנה, ילדים, משפחה והכל. הקשר שלי עם המשפחה שלו היה נהדר. משפחה לא קטנה (בלשון המעטה), אחים/יות, גיסים/ות, אחיינים ואחייניות שחלקם אפילו לא רחוקים מגילי, נשואים עם ילדים. בקיצור - הבנתם את העסק. מאז שהכל התפוצץ בינינו והחלטנו להיפרד - אף אחד, ממש אף אחד לא טרח להרים אלי טלפון ולשאול מה קורה, אם אני זקוקה למשהו, סתם לברר מה קרה פתאום. זה לא שזה היה ברקע, זה די הפתיע את כולם. ואני מוצאת את עצמי מאוד פגועה ומופתעת מהיחס. שוב, זו משפחה שכל שבת נפגשים אצל החמות, אוכלים צהריים, מגובשים וקשורים אחד לשני. אז מה קרה, קיבינימאט? ככה אני לא מעניינת אף אחד? אז מה אם הם "מהצד שלו". זה אומר שאני מחוקה? זהו? מה דעתכם

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטויות

הוספת תגובה

• התלבטויות

תמי אורן
    20/08/2008

נכון שהכאב מאוד גדול כי נפרדים לא רק מהבעל אלא גם מהמשפחה. משפחה בד"כ תופסת צד לעיתים יש שבוחרים אחרת קרי כן להמשיך בקשר עם הצד השני זה תלוי בהרבה מאוד גורמים. במקרה שלך נראה על פי תגובתם שכרגע תאלצי עם כל הכאב ללמוד להתמודד עם הנטישה של כל המשפחה המזדהה בגלוי עם פרודך ויתכן בסמוי אחרת אבל מסוכן כנראה לבטא זאת כרגע.
    מאחלת לך פחות צער וכאב ומצאי לעצמך מערכת תמיכה אוהבת וחמה.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון לאיחוי ובניית קשר אחר בגידה
    מרון
    16/08/2008

גיליתי כי אשתי ניהלה רומן עם בחור איתו היא נוהגת ללכת לריקודי עם. היא מעולם לא הודתה בכך אך העובדות מדברות בעד עצמן. לאחר שיחות נוקבות ביננו החלטנו כי למרות הכל ננסה להיבנות מחדש תוך ידיעה כי הדבר דורש מאמץ רב. הריקוד המשותף בינהם כנראה פסק אך לאחר תקופה קצרה ביקשה אשתי לחזור ולרקוד עם הבחור איתו היא ניהלה רומן. לכך אינני מסכים בצורה חד משמעית. מבקש את עצתכם שכן עמדתי בעניין גורמת לאשתי כעס רב, הכניסה מחדש מתחים בחיינו ותורמת בצורה שלילית לאווירה אותה אנו מנסים לבנות.

הוספת תגובה

• ניסיון אחרון לאיחוי הקשר

תמי אורן
    17/08/2008

מרון שלום,
    להערכתי לאור מה שהעלת נכון לפנות לטיפול זוגי. אחרי בגידה האמון נשבר ויש מקום לבנות אמון מחדש כנראה אשתך כדי למנוע שבר נענתה לבקשתך .לדברך לא הודתה שהיתה בגידה והסכימה לתנאים שהכתבת עד יחלוף הזעם לכן אך טבעי בעבורה לחזור לריקודי עם בחלוף השבר הראשוני.לכן השאלה האם הדרך הנכונה לבנות אמון מחדש משמע לכלוא את אשתך ולמנוע ממנה את הנאת חייה.אולי היא תיהיה בטוחה לך אבל תאבד את שמחת חייה. יש הרבה שאלות שיש להעלותם בטיפול ע"מ להחזיר את השקט והאמון לביתכם.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמי

נילי
    22/08/2008

רון דבר על כך שאשתו רוצה לחזור לרקוד עם אותו בן זוג עימו בגדה ברון. לא חושבת שרון התכוון לכלא אותה, אלא שלא תחזור לזרועות אותו גבר איתו בגדה. לדעתי זה צעד בסיסי בבניית האמון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

נילי
    22/08/2008

עברתי חוויה דומה. בן הזוג הפסיק את הרומן אך סרב להפסיק לרקוד עם בת הזוג. אני לא הייתי מוכנה בשום אופן לקבל את העובדה שימשיכו לרקוד ביחד. לא היתה לי שום בעיה שימשיך לרקוד עם בת זוג אחרת. חושבת, שכאשר מנסים לשקם את הקשר יש לנקוט בצעדים בוני אמון והראשון בהם - ניתוק הקשר עם השותף/ה לבגידה. אני הצבתי אולטימטום והפסדתי. אנחנו נפרדנו על רקע זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת השאלות
    רובי
    13/08/2008

היכרתי מישהי - היה בינינו חיבור מעולה, לא הפסקנו לדבר לדקה בדייט הראשון. אולם אני חושב שאני רוצה בחורה יותר יפה ממנה! השאלה הענקית שלי היא: האם כדאי להתפשר על מראה בבן זוג? האם זה לא יפריע לי כל החיים אם אצא איתה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלת השאלות

הוספת תגובה

• הודעה לרובי

אילה אריאלי
    14/08/2008

נראה שמוקדם מדי להסיק מסקנות מפגישה ראשונה.
    אתה המציין שהיה חיבור מעולה, האם היתה כאן גם משיכה? הייתה מציעה לתת עוד הזדמנות לפני שאתה מסיק מסקנות. במידה ולא מתפתחת משיכה יש בעיתיות בקשר. משיכה מינית יכולה להתפתח לא רק בגין מראה חיצוני , אלא גם מסיבות אחרות.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה