מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתגרש !טל23/07/2014
שלום! אני נשואה כ6 שנים ויש לי תינוקת בת שנה ועכשיו אני בהריון בחודש 5, אני אומללה מבעלי כבר המון זמן הוא צועק כול הזמן מעשן סמים ואין בנינו כמעט יחסים , אני סובלת כבר הרבה זמן ואני חושבת שזה ישתנה וישתפר אך המצב כבר מחמיר, הסיבה היחידה שלא עזבתי אותו זה בגלל הכסף שאני לא אשאר חסרת כול כי אני כמעט שנה לא עובדת, יש לו דירה על שמו ועוד בית שרכשנו ביחד והוא אמור להיות בנוי עוד שנה וחצי ( לקחנו על זה משכנתא), מה לעשות?! על מנת שנתגרש ועדיין אוכל לחיות בכבוד,אני כבר לא יכולה להמשיך ככה חשבתי שאולי אני אתאפק אחרי הלידה אבל הוא מסכן את בריאותי , נא עזרתכם הדחופה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בגידה וגירושיןלין13/07/2014
היי,גיליתי שבעלי איתו אני נשואה כ18 שנה בוגד בי כבר 10 שנים.
לאחר שיחות רבות בעלי הודה בבגידה.
אני רוצה להגיש בקשה לגירושין .רציתי לשואל אם אני חייבת לחפש ,לאסוף ולהציג הוכחות הבגידתו
או מספיק רק עובדה שהוא בגד והודה בזה ?
אם בגלל הבגידה בית הדין יתן גט יותר מהר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרה בבקשהליאת10/07/2014
שלום לכולם
אני נמצאת במצב מאוד לא פשוט ומבקשת עזרה ממכם, כבעלי נסיון בתחום מה עליי לעשות.
אני רוצה להתגרש. כבר 7 שנים שאני רוצה להתגרש. אני אומללה, בדיכאון ובודדה. בת 31 עם נפש של בת 70. יש לי 2 ילדים, בעלי איש קבע. תמיד היה חוזר רק בסופי שבוע, אך גם כשחוזר הביתה אני לבד.
פשוט לא אוהבת אותו.
נו- אז רוצה להתגרש. מה עושים עכשיו? אמרתי לבעלי כמה פעמים שאני רוצה להתגרש (פעם אחת אחרי שגיליתי שהתחיל עם בנות בפייסבוק), והייתי רצינית. אז הוא בוכה אומר לא, מה פתאום מה עם הילדים? חלילה שלא יאמר שאוהב אותי. חושב רק על עצמו, מה יגידו המשפחה והסובבים כשיגלו שלא הכל ורוד אצלו. ואני מתעקשת- רוצה להתגרש. הוא לא נכנע, שולח הודעות מתחננות, מדבר עם חברות שלי. אני מבקשת שוב ושוב- די, אתה מקשה עליי. גם ככה קשה לי. תפסיק. החלטתי וזהו. והוא בשלו. הוא פשוט מבטל לגמרי את הסבל שלי. דורך לי על הנשמה. לא מוכנה שייגע בי יותר. כועסת כל כך. בלילה בימים שהוא בבית אני הולכת למיטה ראשונה ונרדמת. כשהוא בא הוא תמיד שם עליי יד. אני שונאת את זה. בא לי לשרוף את החלק שהוא נגע בי. אני מתוך שינה מזיזה לו את היד באגרסיביות. הוא מחזיר את היד. אין לי כח להאבק מתוך שינה. נרדמת. מה אפשר לעשות?
אני לא רוצה "להעיף" אותו מהבית. אני לא רוצה לרסק את הקשר בינינו. יש לנו 2 ילדים ביחד. אני רוצה סיום בריא למערכת היחסים. מה עושים במצב שזה לא הדדי? אי אפשר, אי אפשר לדבר איתו. הוא בטוח שכשהוא חוזר לצבא אני והילדים נעלמים, מתאפסים וכשהוא חוזר הכל מתחיל מאפס.
מה לעזאזל הצעד הבא? פתיחת תיק? מה??
אשמח לעזרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
יששכר רוטרי10/07/2014היי ליאת,
הואיל שאיני רואה כל אפשרות שטיפול כזה או אחר יעזור לכם (תקני אותי אם אני טועה), אז מה שנותר הוא לפתוח תיק בבית המשפט לענייני משפחה, לקחת עורך דין (עדיף מגשר שהוא גם עורך דין) ומשם קדימה.
ניתן גם לבוא אלי לפגישה ואם אשתכנע, אני אנסה לשכנע את בן זוגך שהיפרדות היא הדרך הנכונה עבורכם.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים !!
איש אחד קטן11/07/2014קראתי את שכתבת אולי חמש פעמים ולא ידעתי אם מציאות אומרק דמיון.
כתבת אותי רק מנקודת ראיה של אישה רק שאני בן 33 עם צמד בנים ונפשצשמתחילה אט אט להירקב לה
אז אשתי איננה אשת צבא... אך היא מכורה לקריירה שלה.
המיקוד אצלה הוא רק בעבודה וילדים כאשר נמצאת בבית.
הזוגיות מבחינתה מצויינת אך בפועל הכל מת ורקוב ואין לי מושג באיזה עולם היא חיה.
לפני כשנה תפסתי אותה מתכתבת בצט כלשהו של נשואים ונשואות וכאשר התעמתתי איתה לא הפסיקה לבכות ולייבב שזה היה סתאם רגע של חולשה.
בכל פעם אני מבקש לחתוך והיא איכשהו מצליחה ליישב את העניינים.
אשמח לשוחח איתך בצורה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משברמישהי07/07/2014
גיליתי שבן זוגי בגד בי זה קרה שבוע לפני החתונה .
חלטתי להתחתן כי לא רציתי לעבור משבר נוסף בחיים אחרי רצף של משברים.
מאז הוא מראה לי כל הזמן כמה שהוא מצטער. אני כל הזמן מחפשת אחרי סימנים. את הפייסבוק והכל הוא משאיר פתוח.
אני רבה ומתפוצצת על דברים שקרו. על סיטואציות שהוא העמיד אותי בהן ועל שקרים.
הלכתי לטיפול בכל החודשים שהוא בגד כי חשבתי שיש לי בעיית אמון בגלל המשפחה שלי וכשגיליתי על הבגידה זאת הייתה פשוט סטירה כי כל מה שחשדתי בו קרה.
זה הדהים אותי איך מישהו שכל כך אוהב אותך מסוגל לבגוד בך ולנתק את זה לגמרי מהקשר שלכם.
קלטתי היום בחיפושים שלו בפייסבוק שהוא כבר כמה ימים מסתכל על הפרופיל של האקסית שלו.
זאת בעיטה בבטן.
אחרי כל מה שעברנו ...
זה לא נורא ?
להסתכל על פרופילים של נשים אחרות ואקסיות בפייסבוק ?
לפוצץ את הסיפור איתו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר - תגובה
יששכר רוטרי07/07/2014שלום לך מישהי,
לצערי את חיה את העבר במקום שתתמקדי בהווה, את כועסת, ומתפוצצת על אירועי העבר ואת מזניחה את האפשרויות של העתיד...שהרי הדרך הטובה ביותר לנבא את העתיד היא ליצור אותו.
אני כמטפל זוגי ומטפל מיני יכול לומר לך כי מוותק של מעל ל30 שנים של ניסיון, כי אפילו זה שאוהב אותך יכול במצבים מסוימים לבגוד בך (כולל את...), בגידה זה לא רק האקט המיני (לידיעתך ניתן לבגוד גם ללא האקט המיני).
יתכן שהוא מסתכל על הפרופיל של האקסית שלו, כי את בתסכולך הפכת להיות לקשה ביותר עבורו....אינני בא להצדיק אותו, כי אינני מכיר אותו, חשוב לי להרגיע אותך ולומר לך את הדברים הבאים:
" אל תפוצצי את הסיפור איתו, כל עוד לא הייתם בטיפול זוגי.
לאחר מספר פגישות אני אדע מה סיכוייכם לזוגיות סבירה ומתוגמלת"
אני אומר לך שני משפטים שאולי ירגיעו אותך במידת מה:
* "אין זוגיות לא מוצלחת, יש זוגיות לא מודרכת".
* " השנים הכי יפות בחיים, הן אלו שעדיין לא חיינו אותן".
רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקלות השלווה תחזור לחייך היפים
נועה07/07/2014הוא לא התנהג כראוי בעבר כשבגד, אבל הוא מראה חרטה, ולא בוגד עכשיו, וגם אם כרגע מדי פעם הוא לא מתנהג כראוי. אין כאן שום סיבה אמיתית שאת לוקחת כל כך ללב.
לא חבל על הבריאות והרוגע והשלווה שלך?.
תלבני איתו את הדברים הכואבים לך ברוגע!, ואז יכול להיות שהכל יחזור על מקומו בשלום, והשלווה שמגיעה לך תחזור לחייך.
ובטח אין סיבה אמיתית כרגע לא שתתפוצצי ולא שתפוצצי.
עשי ככל שביכולתך להרגיע את עצמך ולהרגע, והשלווה תחזור לחייך היפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לך כן לפוצץ
אני08/07/2014לא פרטת כמה זמן עבר מאז ארוע הבגידה והחתונה לאחריה, אבל נוצר בניכם משבר אמון חמור ומוצדק לכל הדיעות.
תראי הארוע שעברת לא קל, שוב לא פרטת על איזה סוג בגידה מדובר, האם סטוץ ח"פ, נערת ליווי או רומן אמיתי ומתמשך. אבל בגידה בשלב הזה של חייכם (לפני החתונה) היא ארוע לא פשוט, לא מקובל ולא מאוד נפוץ. לקחת החלטה להתחתן איתו למרות הכל ואני מכבד אותך על החלטתך.
את אומרת שהוא מצטער, צער כנה צריך להתבטא לא רק במילים אלא גם במעשים. מי אמר שהוא צריך להחזיק לדוגמא חשבון פייסבוק?
מי שרוצה באמת ובכנות להחזיר את האמון של בן זוגו אחרי ארוע חמור כל כך צריך לגזור על עצמו "תענית" הכוונה שלי שעליו להתנהג באופן של יותר צדיק מהרב הראשי או האפיפיור שזה אומר שאין יציאות עם החברה בלעדייך, אין חשבונות כאלו ואחרים ברשתות חברתיות, ססמאות של חשבונות מייל חשופים לפנייך שקיפות מלאה בלאן הלך מה עשה ומתי חוזר, זמין בנייד בכל זמן וכהנה וכהנה.
רק לאחר שיגזור על עצמו תענית כזאת לאחר די הרבה זמן יהיה ניתן איך שהוא לחזור ליחסי אמון סבירים בניכם, יחד עם זאת לעולם זה לא יהיה 100% אלא רק 99.9%, תמיד תישאר בליבך הנימה של הספק. הפצע בליבך יפסיק לדמם אבל הצלקת לעולם תישאר על אף הריפוי.
חסרים פרטים בסיפור כדי לגבש עמדה אמיתית על מעשיו של בעלך, אבל מאחר ואת אומרת שהפייס שלו תמיד פתוח ואת אולי יודעת גם את סיסמת הכניסה הוא צריך להניח שאת מסתכלת בזה לפעמים ולכן אני כן מציע לפוצץ את העניין איתו (בהתחלה באופן לא מתלהם ולא מאשים) רק על מנת לבחון את תגובתו לדברים (ברור שהוא יגיד שזה סתם ולא חשוב ומתוך סקרנות בלבד), אבל אם את מכירה אותו טוב ניתן יהיה להתרשם מאופן תגובתו האם יש פה מקום לחשד.
אגב תגובה כועסת ומתלהמת מצידו היא תגובה שצריכה לעורר אצלך חשד שאולי יש משהוא, תגובה נינוחה המבינה מדוע חיפשת לו בפייס יכולה להעיד דווקא על כך שאין בזה משהוא חריג או חשוד אבל מומלץ היה לאור ההיסטוריה בניכם להימנע גם ממנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מישהי08/07/2014לבעלי אין חברים כאלה שהוא יוצא איתם בלעדיי הוא שם את הפלאפון תמיד מולי משהו שבעבר לא היה קורה. הפייסבוק תמיד פתוח. אין לו ידידות או שום דבר בסיגנון.
פעם בזמן הבגידות היו גם אקסיות מעורבות היום. כלום.
אחרי מה שקרה והסיפור התפוצץ. בגידה שהתפתחה כשלא הייתי בבית במשך שבועיים כל הזמן התנהגות לא בסדר שלו וניצול הזדמנות שלה למצב. אחרי הפיצוף הוא חטף כאפה וכמעט איבד אותי . הוא בהחלט שונה יותר. משתדל המון ואני לא מצליחה להירגע.
על הבוקר שהגבתי על מה שראיתי הוא לא ישר עצר אותי או חסם לי את הפה שפעם הוא כן היה עושה את זה ובמשך כל היום אמר שהוא מצטער שהוא פגע בי ושהוא יודע שזה מפריע ובגלל זה הוא נורא מצטער במיוחד אחרי כל מה שעברנו. לא כעס לא התגונן לא כלום. הפייסבוק עדיין היה פתוח מולי .
מאוד עיצבן אותי שהוא מסתכל בפרופילים של אחרות במקום להתעסק בי.
היום אני כבר בבית ולא חוזרת פעם בשבועיים ואנחנו מתחילים טיפולים זוגיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיק לכם אצבעות ומאחל לכם הצלחה!
אני08/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטוני07/07/2014
האם כדאי למסור הודעת גירושין לילדים בני 9-11 עכשיו בתחילת חופשת קיץ או לקראת שנת לימודים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
סיגלית גלאי13/07/2014שלום לשואל,
אם זוהי החלטתכם הסופית, כדאי שתדברו עם הילדים ותתנו להם להסתגל במהלך החופשה, כדי שיוכלו להתחיל את שנת הלימודים רגועים יותר ובטוחים שלמרות שהוריהם התגרשו, הם לא איבדו את הקשר החשוב עם שניכם.
אני לא מכירה את הילדים ואת המערכת המשפחתית שלכם ולכן, אני ממליצה שתתייעצו עם פסיכולוג ביה"ס תשתפו את המחנכת בשינוי ותיצרו רשת תמיכה חשובה לילדים בתהליך השינוי.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה:)29/06/2014
היי אני בת 28 התגרשתי לאחרונה לאחר נישואים של 3 שנים ללא ילדים פשוט כי לא הסתדרנו וחיינו היו גיהנום וסבל מתמשך. נלחמתי עד שהבנתי שחבל על הזמן וכדאי לשים לזה סוף או שאגמור חולה ממנו. בכל אופן לאור המצב הביטחון שלי בתחתית על אף שכל הזמן מפרגנים ואומרים לי כמה שאני נראית טוב זה נורא קשה לי להיות רווקה בחיים לא הייתי ופתאום לראשונה בחיי אני מכירה גברים והם לא רציניים הם לא מחזרים הם מחפשים אותי בלילה וזה דברים שלא הכרתי לעולם. זה בעיה אצלי? משהו שאני משדרת או שככה זה היום? אני רק מתגעגעת למגע ולחום חיבוק אוהב משהו חם ואמיתי אני כמהה לזה!!! לא סטוץ אני לא בחורה כזאת ולא מסוגלת לבצע או להנות סקס ללא חום ורגשות ... איך מכירים איך מתנהגים איך אדע אם זה אני או הם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה עושים?אלמונית28/06/2014
כולם אומרים תמשיכי הלאה , תצאי, תתחילי חיים חדשים.
התגרשתי אחרי 14 שנים כתוצאה מבגידה. הוא המשיך בחייו וחי איתה, עברה שנה הילדים התרגלו. ואני עוד כואבת איך...
כ"כ קל להגיד תמשיכי הלאה יש חיים. להתחיל את החיים בגיל 45 זה ממש לא קל!! אין לי מושג מה עושים. כל חיי עבודה ומשפחה.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בעצם יודעת את התשובה.
Dona29/06/2014וכן, אני יודעת כמה שזה קל להגיד וקשה לבצע. במיוחד לאישה שהשקיעה את כל כולה במשפחה. במיוחד שהחצי השני מצא לו חצי שני אחר. זה קשה וכואב.
אבל תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה: אדם שמסוגל להכאיב לך כך לא ראוי לאהבתך אז עדיף לך בלעדיו. ואת חופשיה, לא חייבת לו ולאף אחד אחר כלום, יש לך ילדים אהובים ואוהבים (וזה נהדר. כי האימהות איננה שיקול בקשר/ים העתידי/ם שלך, ואת לא צריכה להיות לחוצה). וכן, גיל 45 זה גיל נהדר לפרוח, ולהתאהב, למצוא עניין חדש בחיים, להנות מכל רגע.
אבל יודעת שלמרות כל הדברים האלה לא קל לך. הבגידה והפרידה הם מכה קשה לאגו ולנשיות. ולך לא קל להתאושש. אבל כדאי להתאמץ. כי שם בחוץ מחכה לך עולם שכדאי להכיר. תתחילי בצעדים קטנים. את יכולה להתחיל בזה שתקחי קורס של העצמה נשית למשל. גם קורסים אחרים בהתאם למה שמעניין אותך באים בחשבון. ובילוים. בקטנה. קפה עם חברות, סרט, טיול/בילוי עם הילדים (יש גם מסגרות של משפחות חד הוריות שמתארגנות).
ונכון, כל התחלה קשה. אבל תעשי מאמץ ותתחילי. ואם אינך מסוגלת לבד, עשי זאת עם עזרה מחברים/משפחה שסומכת עליהם או עם עזרה מקצועית. אל תמשכי זמן, תתחילי. כי חבל לבזבז את השנים הכי יפות בכאב ודמעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחילי למלא את עצמך
:)29/06/2014תתחילי לאהוב את עצמך ולמלא את עצמך... זה נשמע קלישאתי אבל אין לך מושג כמה זה עוזר תעשי כל מה שעושה לך טוב מה שיגרום לך להרגיש טוב אם זה ספורט אם לבוש טיפוח בילויים חברויות וברגע שתהיי מלאה ושמחה ותרגישי טוב עם עצמך משם כבר הכל יקרה לבד גם אם בהתחלה זה יהיה קצת בכוח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואבת מאודא27/06/2014
שלום ,
לא יודעת מאיפה להתחיל נשואה 12+3 בעבודה קודמת שלי התאהבתי בגבר אחר נשוי עם ילדים גדולים שעבדתי שם מעולם לא ניפגשנו מחוץ לעבודה הוא מאות פעמים הצהיר בפניי שהוא אוהב פוטרתי מהעבודה לפניי שנתיים לא שכחתי אותו אני אף פעם לא שוכחת.חודשית איתו נסח פנו ללופ של פגישות היה מגע לא מגע מלא אני רציתי מעבר הוא לא היה מסוגל רציתי לסיים וזהו הוא לא איפשר לי להתקרב אליו עוד עברתי משבר כואב המשכתי בחיי הבאתי עוד ילד בחיים לא חשבתי שאדבר איתו ילדתי ואז אחריי כמה חודשים חידשתי איתו הוא טען שהצטער שסיימנו שתמיד חושב עליי וש יכולנו להישאר כך רצה שניפגש לא רציתי אמרתי לו שכאב לי אז נכנסנו ללופ של חודש שלא הפסקנו לדבר ולהסתמס וגם דברנו על סקס וכמה אנו רוצים להיות יחד הוא רצה שניפגש אפילו ויתר על יחסים מלאים העיקר שיהיה משהו בנינו ואני כמובן התפוצצתי עליו איזה ערב אמרתי לו שלא ניראה לי שגבר אוהב אישה הוא ישכב עם עוד אישה ואז זה הפך.ליום שלם של מריבה ואז הוא אמר שהוא לא עונה לי יותר
הוא תמיד מנתק איתי ככה ולי מאוד כאב וגם בלילה שלחתי לו הודעה סימן כזה והיום אחריי יום שלם שלא דיברנו הוא טען שאישתו. ראתה את הסימן ושאלה ושהוא מחק את הטלפון שלי ושלא אשלח לא הודעות רשמתי לו מייל כזה נוקב שאינך הוא מעיז ושהוא רצה את הקשר שלנו ממש כאב לי לא האמנתי מה לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואבת המשך
א27/06/2014חשוב לציין זה סיפור של חמש שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטרס
דני29/06/2014ומה חשבת? שהוא יעזוב את הבית בשבילך?! מילאת לו בסך הכל חסך מסויים וברגע שאישתו עלתה על משהו זה נגמר מבחינתו. ככה זה עובד אם לא הבנת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואבת מאוד - תגובה
יששכר רוטרי29/06/2014שלום לך א',
ידוע זה מכבר שלהיות מאוהב זה להיות קצת מטורף, אנחנו מאבדים את שפיותנו כי ההתאהבות הוא רגש חזק מאוד שמאפיל על כל הרגשות האחרים ובעיקר על הרציונליות.
חייב לציין שאני מבדיל בין אהבה לבין התאהבות, (בהתאהבות קיימת אי השפיות).
אין לי כל ספק שאתם מאוהבים או שלפחות הייתם.....
מה שמכרסם בך כעת (אם זו לא התאהבות), אז זה בוודאי זיכרונות ההתאהבות, ורובנו מתבלבלים בין אלו להללו.
איני מתעלם מהתסכול העמוק שאת חווה כרגע.
ש לי אליך שתי שאלות.
השאלה הראשונה היא: "מה בעצם את רוצה ממנו? "
והשאלה השנייה: "מה את רוצה בהקשר לעצמך במערכת היחסים הזו"?
אם תעני לי על שתי השאלות הללו, אוכל להנחות אותך לגבי ההמשך.
כך אוכל להקטין את כאבך, ואלי אתן לך כיוון חדש שלא חשבת עליו.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיע לך
:)29/06/2014צר לי להגיד לך מה חשבת לעצמך??? אין טיפה ערך וכבוד לנישואין ולמשפחה??? י שמתעסקת עם גבר נשוי והורסת משפחות לא תוכל להנות מזה כי אין פירות לחטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה תודה מראש לעונים לעניין.בדוי25/06/2014
גרושתי לעתיד שתחייה, העבירה לי כתב תביעה מעורך דינה ובכך בעצם החלה בהליך הגירושין.
ברצוני לדעת בבקשה, ברגע שיש ספקות בנוגע לזהות האב הביולוגי של בנותינו (יש לנו 2 בנות בהפרש של שנה).
האם קיימת אפשרות של ביצוע בדיקת אבהות בהסכמה מלאה של שני הצדדים??
והאם קיימת האפשרות הנ"ל באי הסכמת אחד מהצדדים??
בקצרה אשביע את כל הסקרנים בכך שאספר לכם שהיינו בקשר רומנטי.. נפרדנו.. לאחר כשנה נפגשנו שוב.. לשני מפגשים לוהטים.. שהיא יזמה.. במפתיע.. לאחר שנה של נתק.. כעבור שבועיים הגיעה החסידה כשבשורה בפיה ;)
אשמח לקבל תשובות וייעוץ תודה. בבר שם בדוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם...
Dona26/06/2014אם גרושתך כבר החלה את התהליך (של הגירושין), כדאי גם לך להתייעץ בעו״ד. הוא יוכל ליעץ גם לגבי הסוגיה ששאלת (בדיקת אבהות לבנותיך). כי לבדיקה כזאת יכולות להיות השלכות על מעמדן הדתי והאזרחי. (ככל הידוע לי יש מקרים שבית המשפט נמנע מבדיקה כזאת כדי לא לממזר ילדים). אבל צריכים לבחון טוב טוב כל מקרה ומקרה כדי לדעת. על תסמוך על יעוץ חפיפי כי מדובר בדיני נפשות. לפני שעושה כל צעד בכוון הזה תתייעץ בעו״ד שמכיר טוב מאוד את הדין העברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרוא זה מדהים. ולהפנים!נועה25/06/2014
היא כל כך יפה, כל כך סקסית, מצחיקה, אינטילגנטית, כריזמתית. ואני גבר כל כך חלש וכל כך קל לפיתוי. והיא התאמצה. נתנה את כל מה שיש לה. ויש לה הרבה.
בחיים לא חיזרו אחרי ככה. לא חיזרו אחרי בכלל. אף אחת חוץ ממך לא התעניינה בי בכלל. ממך וממנה. וגם היא , אני מבין היום, התעניינה בי רק בגללך. היא רק רצתה לקחת ממך את הקצת שיש לך, אותי. שעשע אותה לגנוב ממי שהיא חשבה כנחותה ממנה בהרבה את בן הזוג.
שעשע אותה, ואחר כך עיצבן אותה. הרגיז אותה שהיא לא מצליחה. שאת מנצחת אותה. בלי לדעת שאת נלחמת אפילו, ניצחת. כל יום היא העמידה בפני בחירה וכל יום בחרתי אותך מחדש.
כל יום מחדש היא נלחמה בך על ליבי, במשך שלוש שנים. וכל יום מחדש ניצחת. ואת אפילו לא ידעת שאת מנצחת.
היא השתמשה בכל ארסנל היופי והפיתוי הנשי שנתן לה הטבע ואת שאף פעם לא חשבת שאת יפה, ניצחת אותה כל יום. היא עם כל האיפור, הבושם , העקבים והמחשופים. ואת במבט דהוי ושיער מבולגן של מי שהרגע התעוררה משינה. בלי להתאמץ אפילו ניצחת. והיא כל כך יפה. אלוהים יודע כמה שהיא יפה. יפה שזה כואב להסתכל. אבל את בדרכך שלך כל כך הרבה יותר יפה. לא רק יותר יפה בעצם, פשוט יותר. יותר הכל. ואני בחרתי אותך בכל פעם מחדש. .
והיא כעסה , אני יודע שהיא כעסה , עלי ועליך ועל העולם. וכמה שהיא כעסה יותר ככה היא ניסתה יותר חזק. ורק אלוהים יודע כמה זה היה קשה להגיד לה לא. ורק המחשבה עליך עזרה לי להתמודד עם הפיתוי. גם כשרבנו, גם כשכעסת גם כשהכעסת אותי גם כשהייתי מתוסכל ועצוב. העדפתי אותך..
ואת לא חשדת בכלום. גם כשהייתי עושה הליכות כעוסות כל לילה במשך שעתיים שלוש. גם כשלא שכבנו כמעט חצי שנה. האמון שלך בי היה מלא. ואני הייתי כל כך קרוב לשבור אותו. ובסוף תמיד בחרתי אותך. רק אותך. תמיד אותך.
ובפעם האחרונה שהיא ניסתה, אז כשויתרתי על נסיעת העבודה כי ידעתי מה יקרה אם אסע רק איתה, שילמתי גם מחיר בקריירה על הבחירה. הבוס שלי כל כך התרגז כשויתרתי על ההזדמנות. והיא התפוצצה מבפנים. ואת פשוט שמחת כשאמרתי לך שבחרתי לוותר בגללך. חשבת שזה חמוד שקשה לי להפרד ממך להרבה זמן. ולא ידעת למה זה באמת היה בגללך.
ואז יום אחד היא פשוט קיפלה את הזנב והלכה לחפש טרף חדש. ואני איבדתי עניין.
ונשארתי רק שלך. בלי תחרות. בלי פיתויים.
אני זוכר את הפעם הראשונה שהבטתי בה וראיתי רק בחורה מתבגרת מתוסכלת ופלרטטנית והיא לא עשתה לי כלום יותר. לא רציתי אותה. רק אותך.
הבאתי לך פרחים באותו יום ואמרתי לך שצריך לחגוג ואת לא הבנת למה.
והיא בינתיים התחתנה ועושה לבעלה את המוות. בוגדת, מתעללת. ורק בזכותך זה הוא ולא אני. ואת אפילו לא יודעת.את פשוט כל כך יותר טובה שאת יכולה לגרום גם לגבר הכי חלש לעמוד בכל פיתוי.
וחבל שאת לא יודעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכותב גבר חכם, העתקתי לטובת כולם
נועה25/06/2014את הודעתי הקודמת העתקתי ממה שמצאתי שכתב גבר אמיתי חכם ופיקח, העתקתי את דבריו לפורום האיכותי שלנו לטובת כולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכותב גבר חכם, העתקתי לטובת כולם - תגובה
סיגלית גלאי13/07/2014מקסים ומלמד, עד כמה אנחנו אנושיים יש בנו חולשות של יצר ותאווה אך יש בנו גם תבונה והיגיון. ואכן בזוגיות יש בחירה מתמדת בכל פעם מחדש, מה שעוזר בבחירה הזאת היא לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים, חשוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרושתי לעתיד שתחייה,
בדוי25/06/2014העבירה לי כתב תביעה מעורך דינה ובכך בעצם החלה בהליך הגירושין.
ברצוני לדעת בבקשה, ברגע שיש ספקות בנוגע לזהות האב הביולוגי של בנותינו (יש לנו 2 בנות בהפרש של שנה).
האם קיימת אפשרות של ביצוע בדיקת אבהות בהסכמה מלאה של שני הצדדים??
והאם קיימת האפשרות הנ"ל באי הסכמת אחד מהצדדים??
בקצרה אשביע את כל הסקרנים בכך שאספר לכם שהיינו בקשר רומנטי.. נפרדנו.. לאחר כשנה נפגשנו שוב.. לשני מפגשים לוהטים.. שהיא יזמה.. במפתיע.. לאחר שנה של נתק.. כעבור שבועיים הגיעה החסידה כשבשורה בפיה ;)
אשמח לקבל תשובות וייעוץ תודה. בבר שם בדוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יאומןנבי24/06/2014
שלום רב אני 30 וארוסתי בת 26 ביום שישי האחרון ישבנו ביחד במסעדה ושאלתי אותה מה היא חושבת על הקשר שלנו חשוב לי לציין שהשקעתי בה עשרות אלפי שקלים באות יום היא סיפרה לי שהיא לא כול כך מרוצה מהטבעת כי היא לא ממש מושקעת והיא לא זהב או יהלום והיא מתקלפת ושהיא מצפה שאני יקנה לה שרשראות ויהלומים ועוד היא אמרה שאתה קונה לי שרשראות וכול מיני דברים אחרים אני לא מתלוננת שזה לא זהב...אבל תדע שאני בנישאוין ירצה מידי פעם תכשיטים לא כול הזמן אבל מידי פעם ....עד כאן הדברים שלה....עד עכשיו חשבתי שהיא מעריכה אותי אבל מסתבר לי שאני בכלל לא בכיוון ושהיא עד עכשיו ציפתה ליותר הסברתי לה שמעכשיו אין לא מתנות ולא כלום ועם את רוצה חפשי לך מישהוא עשיר אני חיי בצניעות לא תכשטים ולא כלום חשוב לציין שהבאתי לה הרבה מתנות ומצבי לא היה הכי טוב אפילו הלכתי עם נעליים קרועות בשביל להביא לה מתנות...הסעתי אותה הרבה פעמים לביתה שנימצא במרחק שעה נסיעה ממני ....אחרי שכעסתי עליה על מה שהיא אמרה היא אמרה שהיא לא התווכנה וזה לא היא [היא שמה לב שאני בא להיפרד ממנה]ואז היא אמרה אני מוכנה לחיות בצניעות לא רוצה כלום לא יהלומים ולא תכשטים רק אותך ....איך אוכל להמשיך בקשר העם להאמין לה מה את מייעצת לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יאומן - תגובה
יששכר רוטרי24/06/2014שלום לך,
שניכם לא יודעים להתנהל בזוגיות שלכם.....אם במצב זה אתם תהפכו אותה לקבועה שניכם תסבלו מאוד, אתה במיוחד......
האור היחידי הוא שיש מה לעשות בייעוץ זוגי, כך שתבינו טוב יותר זה את זה...
וכך ימנעו מכם התסכולים, והקשר יהיה קשר מתגמל הדדית.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה כנראה לעשות תיקוןשירי23/06/2014
אני בת 31. לפני כשנה סיימתי מערכת יחסים ארוכה ומאז אני לבד.
לאחרונה, ידיד טוב שהוא נשוי היום (מישהו שיש לי היסטוריה מינית איתו) התחיל לחזר אחרי. הוא סיפר שהזוגיות שלו במשבר והוא זוכר את התקופה שהיינו ביחד ומתגעגע וזקוק לריגושים. 8 חודשים (8 חודשים!!) סירבתי לבקשות שלו... אבל בסוף נעתרתי לבקשות שלו ושכבנו בימים שאשתו היתה בחו"ל עם חברות.
כמה ימים אחרי כן התקשרתי אליו וביקשתי ממנו שלא יתקשר אלי יותר ומאז לא שמעתי ממנו (כמה שבועות).
מאז אני פשוט בהתפרקות גמורה, הגוף כואב לי, אני בקושי מתפקדת וחוששת שאולי אני אפילו בהריון.
הבנתי הערב שאני מקבלת את העונש על הטעות שעשיתי ועל הנזק שגרמתי לו לזוגיות שלו. התיישבתי לקרוא כאן את ההודעות שכתבו נשים וגברים שחוו בגידה של בן הזוג וליבי נשבר לרסיסים. כשאני הייתי בזוגיות הייתי עם בן זוג שמעולם לא הרגשתי אפילו טיפה של חשדנות כלפיו. חשבתי על זה שאת הכאב שלכן אני ממש ממש לא מכירה....
לא יודעת למה, אבל הרגשתי צורך לכתוב כאן ולבקש סליחה על מה שעשיתי... (אולי כי אין לי מקום אחר לעשות את זה בו...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה כנראה לעשות תיקון - תגובה
יששכר רוטרי23/06/2014שלום לך שירי,
אני חושב שאת אחת הנשים המצפוניות ביותר שאני מכיר( דרך כתיבתך),
אז תרשי לי לשאול אותך מספר שאלות :
* "האם ההתפרקות שלך וכאבי הגוף שאת מזכירה, נובעים אך ורק מנקיפות המצפון שלך בלבד"?
* האם אינך מתגעגעת אליו?
* האם החשש מהריון לא מתוכנן (שאולי אינו רצוי), אינם מוסיפים את שלהם לכל מדוויך?
* הכיצד את יודעת שגרמת נזק לנישואיו? בהנחה שלא דיברתם מאז?
* העובדה שלא חשת "טיפה של חשדנות" כלפי בן זוגך לשעבר, מה זה אומר לך על הזוגיות שהייתה לך ?
* ממי את מבקשת סליחה על מעשיך? ממך? ממנו? מעצמך? מאשתו שלא יודעת (אני מניח)?
דברי איתי אני יכול להוציא אותך מהמרה השחורה ששקעת בה.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום תיקון ושום מחילה
:)29/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מרגישה שצריכה תיקון? אז תתקני
טל11/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רציניתאופטימית?21/06/2014
אף פעם לא כתבתי בפומבי את מה שעובר עליי.
גם עכשיו, בזמן כתיבת שורות אלה, אני לא מאמינה שאני כותבת או נמצאת במצב הזה.
אז כן, בעלי מהמר.
לא סתם מהמר, מהמר כפייתי.
אוי אלוהים כמה שזה גרוע. למי שלא מבין מהצד, זה מאוד מאוד גרוע.
לי לא היה מושג כמה שזה רע עד שהתחלנו לעבור את הגיהנום,ועדיין עוברים עד עכשיו.
אני ובעלי יחד עבר שש שנים ונשואים ארבע וחצי.
אני אוהבת אותו יותר משאפשר להסביר במילים. מטורפת על הריח שלו, הנשיקות שלו-פשוט מאוהבת קשות.
גם הוא אוהב אותי, אין לי ספק בכלל. זו בכלל לא הבעיה או התלבטות.
ההימורים פשוט פוגעים בכל דבר טוב שהיה לנו בקשר.
בהתחלה זה היה קטן יותר, או אולי זה רק מה שידעתי. אבל לאט לאטזה תפח וגדל ובכל פעם שרבנו בגלל זה ודרשתי שיפסיק היה לו תירוץ למה זה לא התמכרות ואיך שהוא שולט בזה לגמרי. החובות לא איחרו לבוא.. אף פעם לא התקדמנו בחיים כי תמיד הוא הפסיד כסף. כל פעם אחרי מריבה ארוכה ובכי מיצידי הוא מבטיח שזה נגמר. אבל ברור שזה לא. פעם הייתי אופטימית, ואפילו הלכנו לטיפול.. במהלך הטיפול הוא כבר הימר שוב. כל פעם הצלחתי לסגור את החובות שלנו ופתחנו דף חדש... אבל זה לא החזיק מעמד. האמון בנינו הרוס... ובלי אמון איזה מין מערכת יחסים זו נכון?
היום כבר איבדתי תקווה שהוא יצא מזה.
הוא כל כך חכם ואני אוהבת אותו כל כך... ואני יודעת שהוא לא רוצה להיות שקוע בבעיה השטנית הזאת... אבל מצד שני אני מרגישה שהוא לא נותן מאה אחוז ובינתיים החיים שלנו, שלי, תקועים.
גירושים עברו לי בראש מספר פעמים, אני מודה, ואולי זה באמת הדבר הנכון לעשות...
כשהייתי אצל מישהו לייעוץ זוגי, הוא אמר שאני צריכה לעזוב אותו... וחשבתי לעשות את זה..אבל איך נוטשים את האהבה של החיים שלך? ולדעת שהוא יהיה לבד עם הבעיה הזו? ושלא יהיה לי אותו יותר...? זה קשה מנשוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אהבה מהעבריוסי14/06/2014
שלום,
אני נשוי מזה 10 שנים, לאחרונה נודע לי שאשתי הייתה בקשר משמעותי מאוד לפני שהתחתנתי איתה, מערכת יחסים שנמשכה 3 שנים.
כשהיא מספרת עליו יש לה רק תמיד מילים טובות להגיד עליו, שהוא נתן לה ביטחון, חשף בפניה את העולם הגדול, בילויים משגעים וגם סקס טוב.
כאשר אני שואל אותה אם היא אוהבת אותו? היא עונה שלא אבל לא מכחישה שהיא אהבה אתו בעבר, וכי במהלך הנישואין שלנו הם נוהגים לדבר 2/3 פעמים בשנה.
למרות זאת היא טוענת שהיא אוהבת אותי מאוד ושאני הגבר שלה.
אבל מהדיבר שלה ואיך היא מספרת אני חושד כי עדיין היא "תקועה" בקשר ההוא, למשל היא אומרת :"יש לי תלות בהרגשה הטובה שהייתה שם", הוא אף פעם לא אמר לי רעה או העליב אותי, תמיד התייחס אליי בג'נטלמניות, אהבה, הערכה ונתן לי הרבה כבוד.
השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם היא באמת התנתקה ממנו רגשית ושהיא אוהבת אותי יותר ממנו- גם אחרי 10 שנים!!!!
אני לא רוצה להיות במערכת יחסים שמאופיינת בשקר וזיוף, וכי היא חייה איתי כי נוח לה ולא יצא לה להתחתן עם X.
אנחנו אוהבים אחד את השני בסך הכל אבל יש לי התחושה שאיתה זה סוג של הצגה שהיא לא באמת איתי ב100%.
מה אני צריך לשאול אותה, איך אני יכול לדעת אם היא אומרת את האמת או לא?
אני לא אכעס, אני אפרק את החבילה בצורה טובה, אבל אני צריך לעת את האמת.
אשמח לשמוע את עצתכם
תודה
יוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת שאם היא...
אורלי14/06/2014כל כך אהבה אותו בזמנו יכלה להתחתן איתו.. תנסה לברר מהי הסיבה האמיתית לכך שניפרדו..האם מרצונם או צד ג {משפחה}.
ולדעתי הלא מקצועית תחיו את חייכם בהנאה גדולה. העיניין הזה לא אמור להוריד לך את הביטחון מולה..מה גם שאולי מנסה לגרום לך לקנא או שאלי שמא אנך מתאמץ בקשר בפאן הרומנטי..
שיהיה בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה מהעבר - תגובה
יששכר רוטרי15/06/2014שלום יוסי,
אני בהחלט מבין את ההרגשה שלך, ואני יודע מה מציק לך ומדוע,
מאידך אם לא הצלחת עד היום לברר את האמת שאתה רוצה לדעת אז לפי חוקי הפיזיקה והפסיכולוגיה לא תוכל לדעת....
תשאיר את העבודה הזאת לבעלי המקצוע שבכך מיומנותם, לברר את האמת מבלי לפגוע באומר אותה.....
רוטרי יששכר מומחה לאהבה, לזוגיות, ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהX מיתולוגי
אני16/06/2014לכל גבר או אישה יש אקס מיתולוגי, שזה אומר בהגדרה קשר טוב שנותק ושלא בשל לידי נישואין ככל הנראה לא ביוזמת נשוא העניין.
היא יכולה להתרפק על העבר בנוסטלגיה במחשבות האישיות שלה אבל לא ברור מדוע היא טורחת לשתף אותך בזה, בין אם אין לה אינטלגנציה רגשית מספיקה או כמו שכתבו לך כבר היא מנסה לשדר לך משהוא.
בשורה התחתונה אם הקשר שלכם טוב ואתם אוהבים אז זה נורמלי אבל אתה יכול להבהיר לה שהדיבורים הללו. לא תורמים למערכת היחסים בניכם ועדיף שלא יוזכרו.
לא חייבים בכל נושא לרוץ לייעוץ מקצועי ניתן עם רצון טוב של שני הצדדים לפתור זאת בניכם. 7156* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקס מיתולוגי
דני19/06/2014שלום רב,
לכל אחד/ת מאיתנו קיים ונישאר בלב או בראש האקס המיתולוגי שלנו,, זה לא אומר שאיתו אנחנו רוצים לחיות או להקים משפחה.
רק תוודא שהקשר שם לא צפוף מדי...שווה תמיד להיות עם עין אחת פקוחה.
מעבר לזה הנח לאישתך, היא אוהבת אותך וחיה את חייה איתך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתתתאורלי11/06/2014
היי, אני בת 28 נמצאת בתהליך גירושין {ז"א יש הסכם מבית משפט, נשאר לסגור ברבנות וזה קצת מתעכב..} בחודש האחרון נוצר חיבור עם מישהו ממקום עבודתי . הוא קטן ממני ב5 שנים הוא בן 22. יש בננו דיבור ונראה שהוא בעיניין שלי לגמרי..
אפשר להגיד שגם לי יש רגשות כלפיו. מפריע לי מס' דברים: גילו ,וזה שאני עדיין לא גרושה כדת וכדין... מה עליי לעשות??בבקשה ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלום
אני12/06/2014הפרש של 6 שנים בזמנים אלו הוא נורמלי לחלוטין. יחד עם זאת לאן מועדות פנייך לחתונה שנייה? כי אם כן אז יש מצב שבחור בן 22 שרק סיים צבא לא בדיוק רוצה כבר להתמסד.
זה תלוי מה את מצפה מהיחסים והאם זה תואם למה שהוא מצפה.
לנושא הרבנות אם את לא דתייה זה קשקוש מקושקש אתם הרי כבר גרושים דה פקטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין
דני19/06/2014שלום לך,
בניגוד גמור למה שיכתבו לך כאן אולי אחרים אני בעד! תזרמי תשתחררי הרי הליך גירושין מוריד את הביטחון, מערער את היציבות, מדכא, זה הזמן שלך להנות עם מי שמעוניין בך בהנחה שתדעי שמבחינתו זה אך ורק למען מטרה מסויימת.. אז אם תקחי את זה למקום טוב מבחינתך ולא להתאהב אז יאאלה..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדני..
אורלי19/06/2014היי, מהי המטרה עליה אתה מתכוון..? עם הבחור לא היה לי רגעים אינטימיים..
הסברתי לו שאני צריכה ממנו סבלנות והוא מצידו מסכים ומבין.
לגבי לא להתאהב, אני בן אדם שיש לו רגשות.. לשלוט ברגשות זה לא דבר פשוט בפרט שאתה פוגש כל יום את אותו הבחור.
בקיצור מבלבל ומתסכל..!...??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנתיים תזהרי לא להתאהב בו
נועה20/06/2014מכיון שהוא לא בגילך ורק בן 22, הסיכוי אפסי שהוא ימסד איתך קשר יציב, הקשר מצידו כרגע כנראה סתם כי כייף לו להנות.... ואם תתמסרי עם רגשותייך אליו בסוף יהיה לך מפח נפש גדול.
ובכלל מבנו רבות שמעתי שלטובתה של הגרושה כדאי לך לקחת פסק זמן קצר לפני הקשר הבא, אז זה לא מתאים הקשר איתו.
וכן כל זמן שאת נשואה כדת וכדין אומרים שיש אנרגיה שללית לקשר עם אחר, וגם שקשר מיני לא עם בעלך לפני גירושין שמעתי שיכול לסבך אותך ברבנות מבחינה כלכלית ועוד.
אז מכל הסיבות שבעולם אולי כדאי לך להמתין בקשר עם הבחור הצעיר עד הגירושין.
אם כי לדעתי גם אחרי הגירושין הקשר איתו לא יחזיק מעמד הרבה זמן וסופו יש סיכון שיהיה לך משבר. לא חבל? אז אל תכנסי לזה כרגע מכל הסיבות שבעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות..
אורלי20/06/2014נועה, ממה שכתבת לי, אני הכי מזדהה איתך...
נראה שהבנת אותי לגמרי.. כמו שכבר אמרתי אין ביננו שום קטע אינטימי או קשר טלפוני {למרות שביקש כמה פעמים..}
כרגע אני פשוט אזרום עם הרגשתי במצב הנתון ואקווה לסיים את עניין הגירושים כמה שיותר מהר {בלי קשר לבחור}.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)