פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ משפטי
    יעל
    03/06/2011

שלום רב,
    בעלי מאשים אותי בבגידה, אין לו כל הוכחה לכך,וגם לא תהיה.
    מאז הוא ממרר את חיי, ולמרות נסיונותי לשקם את מערכת יחסים, הוא משנה את דעתו כל העת - פעם רוצה לעזוב את הבית, פעם מבקש אותי לעזוב את הבית, פעם רוצה להמשיך לחיות ביחד וחוזר חלילה.
    עכשיו מבקש שנלך לבית הדין רבני להתגרש.
    יש לנו ילדים כשהקטן בן 18 והשאר מעל 21.
    אני עובדת אך מבחינה כלכלית הוא המפרנס העיקרי.
    יש לנו רכוש סטנדרטי - בית, מכונית וחובות סטנדרטים (הלוואות בבנק).
    אני מוכנה לחיות איתו אך מוכנה גם להתגרש ובתנאי שהגירושין הסתיימו במינימום נזק כלכלי מבחינתי.
    איך אני יכולה לעשות זאת?
    אני צריכה ייעוץ משפטי שיכוון אותי לעשות את המעשה הנכון ביותר למזעור הנזק הן כלכלית והן מבחינת סיום מערכת היחסים באופן שתפגע במינימום בכל הצדדים: בי, בו ובעיקר בילדים?
    אודה להתייחסותך,

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ משפטי

הוספת תגובה

• ובגדת ?

רון
    03/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה רלוונטי?

יעל
    03/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלוטין

רון
    03/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלוטין רלוונטי

רון
    03/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ משפטי - תגובה

דליה שוורץ
    05/06/2011

יעל שלום,
    שאלתך צריכה להיות מופנת לפורום שיש בו יעוץ משפטי. זהו אינו הפורום המתאים.

אבל אולי כדאי לך להציע לו לפנות לייעוץ זוגי כדי לנסות לפתור את העניין הזה.
    הזיגזוג בין הרצון להפרד לבין הרצון להמשיך יכול להעיד על כך שהוא אינו יודע איך להתמודד עם זה, הוא לא יודע איך להתמודד עם הכעס העלבון וכל מה שמרגישים כשבן הזוג בוגד (או חושבים שבוגד).
    ייעוץ זוגי יוכל לעזור לכם להתמודד עם הכעסים לפני קבלת ההחלטה אם מתגרשים או לא.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא בוגד
    ...
    02/06/2011

היי,
    מקווה שאוכל לקבל כאן קצת עזרה...
    לפני 5 שנים גיליתי שאבי בוגד באימי. מסתבר שזה קרה עוד הרבה לפני.... בערך מתקופה שנולדתי (25 שנה)...
    באותה תקופה שגיליתי זה היה לאחר פיצוץ של הורי ושמעתי על זה. הוא כמובן יודע שאני יודעת.
    לאחר הריב הוא עזב את הבית למס' ימים, חזר והתחנן (גם בפני אישית) שאני ואימי נקבל אותו בחזרה והוא מבטיח להשתנות... הייתי תמימה. האמנתי לו.
    מאז ועד היום, גיליתי מס' פעמים שהוא עדיין בוגד, אך החלטתי לא ספר לאימי.
    אני יודעת שאימי יודעת על מה שהוא עושה... אבל היא בגישה שלא מפרקים משפחה..
    העניין הוא שמצבה של אימי הולך ומדרדר... היא הפכה להיות אישה דכאונית, חסרת חיים וממורמרת.
    הורי לא מדברים כבר חודשיים בגלל מריבה מטופשת (לא זכור לי מתי לא דיברו כל כך הרבה זמן).
    אני כרגע סטודנטית וגרה לצערי בבית (אין לי אפשרות כלכלית לצאת מבית).
    אני פשוט לא יכולה לראות ככה את אימי. גם את אבי אני לא יכולה לראות כבר (משנאה)
    היום שוב גיליתי (יותר גרוע - גילו לי אנשים מבחוץ) ששוב הוא בוגד....
    מבחינתי -שיתגרשו...... אבל אני מצד אחד לא יכולה לספר לאימי (למרות שהיא יודעת שהוא כזה ומעדיפה להתעלם) ומצד שני כמה כבר אפשר לשתוק????
    אני ממש סובלת ודואגת לאימי.... ושלא נדבר על זה שהאמון שלי בגברים לא קיים....
    אבל הכי חשוב זה מה אני אמורה לעשות איתם???
    תודה ומצטערת על החפירה...

לקביעת תור
    סגירה
    אבא בוגד

הוספת תגובה

• אבא בוגד - תגובה

דליה שוורץ
    05/06/2011

....

אבא שלך בוגד באמא שלך, ואת בוחרת צד... את בוחרת להיות לצידה של אמך שאת רואה שמצבה הולך ומתדרדר ומטבע הדברים את דואגת לה..
    את שותקת אך מצד שני אין לך שום תגלית שאמך אינה יודעת. את אומרת בעצמך שהיא יודעת שהוא כזה אך החליטה לא לפרק את המפשחה.. זו ההחלטה שלה ולכן אני מציעה לך לא להתערב ולא להביע את דעתך.
    תעזרי לה בכל מה שאת יכולה, אך עדיין זכרי תמיד שאמך קיבלה את ההחלטה שלה כי זה מה שהיא רצתה (גם אם לדעתך היא טועה). את אומרת שאת שונאת את אבא אך זכרי שאת לא באמת יודעת מה היה במערכת היחסים שלו עם אמך, את יודעת רק את מה שיצא החוצה ואת מה שקורה וקרה בינהם בדלתיים סגורות את לא מכירה ולכן אני מציעה לך לא לבחור צד כ"כ מהר. את תצטערי על כך בהמשך הדרך. את יכולה לדבר איתו להסביר כמה הוא פוגע בה וכמה נזק הוא מייצר אך תזהרי מלהתערב במערכת יחסים שהיא לא שלך.

לגבי האמון שלך בגברים, אבא שלך הוא לא כל הגברים, הוא אחד שהתנהל בדרך מסויימת שאינה קשורה לגברים אחרים ואינה קשורה למערכת יחסים שאת תיהיה מעורבת בה. אמון זה משהו שאת צריכה לתת במי שתבחרי להיות איתו ואם לא תתני אז לא יהיה שם אמון..
    נסי לפנות לעזרה מקצועית עבור עצמך כדי שלא תבססי את מערכות היחסים שלך על מה שראית בבית, את זכאית להתחיל את חיי הזוגיות שלך עם אמון, אהבה, והרבה תקווה לטוב.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה
    מיק
    01/06/2011

בחודשים האחרונים אני יוצאת עם גבר גרוש+2, הוא גבר מקסים, חם ומפרגן. הסיבה לגרושיו היא בגידה מתמשכת של גרושתו, עם אחד מחבריהם המשותפים.
    ככל שהקשר מתחזק (מצידו) הוא מוצא סיבות שוליות לותר עליו. אבל ממש שוליות. אפשר להעביר שבועות נפלאים, ואז קורא איזה תהליך מעצים קשר (בהתחלה ביטוי אהבה, ובהמשך רצון למעבר משותף) וזמן קצר לאחר מכן יום-יומיים, הוא יתפס לאיזה משהו כ"כ לא מהותי שיערער לו את הביטחון ויבלבל אותו ברמה של האם להפסיק או להמשיך את הקשר.
    בבסיסו הקשר הוא מצויין, יש אהבה גדולה ופתיחות.. ישנם גם אתגרים, לגיטימים כמו בכל מערכת יחסים.. אבל השמיטה הזו קשה לי עד שהחלטתי לשים לזה סוף.. למרות שבפועל אני יודעת שמדובר בזוגיות שעשויה להיות מאוד טובה, אך מוחמצת.
    דעה/עצה תתקבל בברכה!

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לתגובה

הוספת תגובה

• גורם חיצוני

קטיה מניס
    01/06/2011

מה שאני חשבתי שיכול כאן להיות, זה אולי גורם חיצוני, כמו הורים, חברים וכו' שמנסים לפרק את הזוגיות שלכם מסיבה כלשהי. אז יום אחד טוב לו איתך והוא אוהב, למחרת, אחרי שידבר עם הורים או חברים- משנה דעה או מתחילים לו הספקות בעקבות השיחה איתם, ואז, מכיוון שאין לו סיבות משמעותיות מעצמו, מחפש תירוצים ממש טיפשיים.
    תבדקי את הנושא.
    בנוסף, אם הוא במקרה מזל מאזניים- אז זה מאוד, אבל מאוד, אופייני לגברים של המזל הזה. יום אחד הם כך ויום אחר- מתהפכים על עצמם.

בהצלחה וחיים מאושרים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטיה צודקת, אבל...

יולי
    02/06/2011

את טוענת שהוא גרוש +2? אז תחשבי טוב, אדם כזה שכביכול הו כבר התממש מבחינת ילדים וזוגיות שהיתה, לא ימהר להיכנס לקשר זוגי מחייב. ילדים כבר יש לו, קשר מחייב כבר היה לו, עכשיו הוא רוצה חופש... ופתאום מופיעה את והוא אולי מתחיל להתאהב ועם ההגיון הוא מבין שאת בחורה צעירה (לפי מה שאני מבינה) וכל החיים לפנייך,את רוצה חתונה, ילדים והוא כבר היה בסרט הזה, למה לו? אז אולי זה הרגשות המעורבים שלו, מצד אחד אהבה אלייך ומצד שני זה לא פייר לגבייך כי הוא כבר היה בסרט הזה ולא ימהר לחזור לשם. במיוחד אם את אומרת שאישתו לשעבר בגדה בו, אז אולי הוא גם לא סומך על נשים, מפחד שוב להיכווה ושוב ברגשות מעורבים, מצד אחד מת עלייך ומצד שני מחפש תרוצים למה לא...
    תחשבי טוב מה את רוצה מהקשר הזה.
    תעדכני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשתיכן

מיק
    02/06/2011

הוא דווקא מזל סרטן קטיה :)

בכל אופן, הוא כבר עבר שני קשרים אחרי הגירושים.. ונראה שהוא מאוד מעוניין בקשר יציב ובבית. במידה מסויימת נראה לי שהוא מעוניין לחזור יחסית די מהר לפורמט של קן משפחתי.
    מצד שני אני כמובן מודעת לבעייתיות.. זה לא אומר שאני לא מאוכזבת..גם ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהרי מגרוש להתחתן עם גבנת!!

מעיין
    02/06/2011

גרוש עם ילדים זו צרה צרורה, לא מאמינה לסיפורים על האשה הבוגדת
    בדרך כלל הם הבוגדים אך משחקיןם את המסכנים.
    תקחי בחשבון שכבר מהתחלה יש לך 2 ילדים שהם לא שלך אך הם אצלך
    עם כל המתמע, קחי את זה בחשבון, אם את לא נואשת מבוגרת נגיד לא חתיכה מ י ל א...
    אך אם את "במצב טוב" כמו שאומרים "שווה" תברחי מזה כמו מאש......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה - תגובה

סיגלית גלאי
    02/06/2011

שלום מיק,
    נראה שלבן זוגך, אכן יש חשש גדול מזוגיות בגלל ניסיון העבר שלו ואולי מסיבות נוספות.
    לא ברור לי האם שיתפת אותו בתחושה שלך, אם לא עשית זאת כדאי.
    ומה לגבייך? האם את בטוחה שהוא המיועד לך?
    הייתי ממליצה לכם ללכת לייעוץ זוגי כדי לבדוק את מהות הקשר. לכל אחד מכם יש סיבות טובות לעשות זאת. אם זה יוביל לקשר משותף, נהדר! וגם אם לא זה יחסוך לשניכם הרבה כאב לב ותסכול.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרפה
    אני
    01/06/2011

אני יודעת שכבר אני מעייפת ,אבל ..זה המקום שיש לי לכתוב את זה
    כי חברים כבר אמרו את שלהם,עוד אדם יקר אמר .

3 וחצי חודשים לפרידה הסופית. משום מה ,כשדיברנו לפני חודש וחצי
    הדפוק עדין רצה שנהיה ידידים ,הסברתי לו שזה לא יכול להיות.
    בחודשים האחרונים היו פעמים שיצאתי מאוד לא בסדר כלפיו, ועכשיו אין ספק שהרעיון האידוטי נמחק לו מהראש.
    ובשבועות האחרונים אין בינינו קשר בכלל.
    אבל אני חושבת עליו לפעמים בגעגוע לפעמים בכעס ,
    כבר היה ברור וכנראה מזמן שאיך שהוא חי ומה שהוא חושב על החיים
    רק יגרום לי לסבל, וכך גם היה ,ולמרות שהוא בתור בן אדם היה ביינו חיבור מדהים
    ואהבה ראשונה שלא מהעולם, ממש לא הסתדרנו וטוב שנגמר כבר,רוב השנה האחרונה לקשר הייתה ריבים
    פשוט שעות של ריבים .
    אז למה הוא עדין מפריע לי במחשבותיי,וגם הוצאת העצבים שהייתה לי אליו,כדי שיבין עד כמה הוא היה לא בסדר ושלא תעבור לו המחשבה להיות איתי בקשר אפילו,וכדי לוהציא את המרמור .

אני יוצאת לבלות,אני מדברת ומרחיבה את המעגלים החברתיים שלי, אני לומדת ברצינות
    אני עובדת ,בחורים מתחילים איתי יצאתי לכמה דייטים, אני מאוד עמוסה לפחות במחשבה של הדברים שאני רוצה לעשות,ואני גם בכיף יושבת מול תוכנית טובה או ספר טוב
    וכמובן שגם המשפחה דורשת תשומת לב

אני בת 22 , איך באמת אפשר להפסיק עם הכעסים והבלאגן,ולחיות את חיי
    להודות על הדברים הטובים שהיו ולשמוח על זה שהיה ולברך על זה שנגמר
    שלא אצתרך להתמודד ולחיות את כל הבלאגן ואת כל הרגשות הרעים שכבר היו בינינו.

לקביעת תור
    סגירה
    לא מרפה

הוספת תגובה

• נורא

אני
    01/06/2011

זה ממש נוראי
    אני חצי שעה לא מצליחה להתרכז
    כי אני מתנצחת איתו בראשי על דברים שהוא עשה
    ועל כמה לא בסדר הוא היה

וכבר הוצאתי את העצבים בזה ששלחתי לו הודעות שאחת מהן נראה לי הוא כבר חסם אותי
    אז לא קרה אותה ...איך אני עוברת את זה?
    כפי שכתבתי יש לי את החיים שלי ,למה הוא עדין מפריע לי?

בין אם זה שלפעמים אני חושבת שהפסדנו לבין הראש והכעס שיודעים
    שהוא התנהג ממש לא הבסדר וזה נכנס לי לראש ומפריע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגמר

אני
    01/06/2011

עברה עוד חצי שעה...
    אני בלו"ז עמוס ולחוץ שלא מרגישה שיש לי זמן לכל מיני דברים
    כי יש לי לימודים ועבודה ...
    אבל מה הראש בורח ולא נותן להתרכז... בגלל כעסין מהעבר על האקס
    וכמו שאמרתי ..כבר דיברנו ובטוב וברע
    וממש מרגישה את הכעס פועם בי ואם הייתה דרך,יש שהיא רק לגמרי תהייה
    מפגרת ,ולגמרי תראה כמה אני מוזרה,לא שזה לא היה עד עכשיו בחודשיים האחרונים...
    הייתי מוציאה עליו עוד מהעצבים

ממש מתחשבנת איתו על כל דבר שהיה בקשר הזהץץ
    ובעיקר הדברים שהיו ושגיליתי כשחזרנו ...

איך מפסיקים...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה נסגר ילדה ?

רון
    01/06/2011

תתבגרי ותמשיכי הלאה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף שלא תגיב טוב?!

אני
    01/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בעצם כל כך נפגעת???

יולי
    02/06/2011

למה את גל כך פגועה? מה הוא עשה? בגד? התייחס לא יפה? שיקר? למה את לא מרפה? חבל לך על הזמן האבוד איתו? אולי לא מיציתם את היחסים?
    3.5 חודשים הם לא מספיק זמן להיתגבר אם היתה אהבה גדולה וראשונה. תנתקי איתו קשר, כל קשר. רחוק מהעין, רחוק מהלב.אולי תפני לייעוץ פסיכולוגי באוניברסיטה, ככה תוכלי להיתגבר יותר מהר? אולי לא ממש התאבלת על הפרידה מפאת חוסר זמן, אולי לא בכית מספיק וכל האבל עדיין עצור בך ומתפרץ טיפה טיפה וממרמר לך את החיים?
    תחשבי על מה שכתבתי...
    תני לדעת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרפה - תגובה

סיגלית גלאי
    02/06/2011

שלום לך,
    לא לגמרי ברור לי על מי או על מה את כועסת?
    בכל אופן, כדאי לך להשקיע מחשבה על הכעס שאת מתארת, כדי לבדוק את מה הוא בעצם משרת?
    נראה שיש לך מספיק דברים טובים להודות עליהם, כתבי רשימה, שימי על המקרר וקראי אותה כל יום כדי להישאר אופטימית, המשיכי את חייך עם הסתכלות קדימה, חשבי מה את רוצה לזמן לעצמך בזוגיות ובחיים בכלל. היצמדות לעבר לא תיצור את השינוי שאת מייחלת לו.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי - גלישה באינטרנט
    אסתר
    01/06/2011

אני נשואה 13 שנים, לפני מספר שנים תפסתי את בעלי בוגד בי, החזרנו למסלול.

לאחרונה בעלי גולש שעות , גם בשעות שאינני בבית או כשאני ישנה.
    אדגיש שבעלי אוהב נשים מושבע.
    בטוח שהוא גולש באתרי היכרויות וכדומה.

ניסיתי לומר לו - אולם היא מכחיש וטוען שזה לצורך קריאת חדשות כלכלה וכו'.
    באופן כללי הוא בערבים לא יוצא ונשאר בבית - אולם יש לו אפשרות לצאת בבקרים.

באם אגביל אותו יגלוש בעבודה או בסתר .

מה עושים במקרה כזה שאין שליטה על זאת?

ניסיתי להיות אדישה , אולם זה קשה .

לקביעת תור
    סגירה
    נשוי - גלישה באינטרנט

הוספת תגובה

• זה פשוט

רון
    01/06/2011

או שתתגרשו, או שתלכי לפסיכיאטר שייתן לך את הכדורים הכי חזקים שיש לו.

לא יאומן כמה שאת חלשת אופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנאה
    קטיה מניס
    30/05/2011

שלום,

עקב משבר עמוק וכואב בזוגיות, אני בוחנת את ההתנהגות שלי כלפי הבן זוג ואני מבינה שחלק כבד מהמשבר נובע מקנאה הרסנית שאני מרגישה אליו. פשוט הרסנית ולא מוצדקת. זה יצר המון ריבים ובכי בשנה שאנחנו יחד, ולא הוא ולא אני לא רוצים לחיות כך יותר. יותר מכל דבר בעולם, אני רוצה להפטר מההרגשה הזאת ולחיות את החיים בשלמות. בנוסף, עוד כמה ימים אנחנו מתחילים טיפול זוגי בתקווה שנוכל להגיע לצמיחה ואושר ביחד.
    אנשים יקרים, אם מישהו פה חווה את זה, מכיר מישהו שחווה את זה או שיש לכם טיפ מעשי או מילת חיזוק, בבקשה, זה מה שאני ממש חייבת עכשיו.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

• כשיש קנאה משהו גרם לכך להתעורר

עומר
    30/05/2011

כשיש קינאה משהו בהתנהגות של אחד מכם גרם לכך להתעורר .
    מעשה שלך או שלו שעורר את קינאתך
    דבר נוסף וחשוב הוא הקינאה יכולה להרוס לך את הכל .למה לך
    ממה את חוששת שיעזוב אותך? שילך עם אחרת.
    איש חכם אחד אמ כי '' אם אתה אוהב הנח לנשוא אהבתך ואפשר לו את החופש
    אם הוא אוהב/ת ת/יחזור ואטם לא חזר מה יש לך לעשות עם משהו שלא אוהב אותך?
    השקיעי יותר מחשבה באיך לאהוב ולהנות מכל רגע במחיצתו או בגעגוע אליו
    יותר בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עומר

קטיה מניס
    30/05/2011

תודה רבה לך. הייתי זקוקה למילה טובה ועצה טובה. אשקיע יותר בלאהוב ולשמוח במחיצתו, הרי אם נואהב ונשמח ביחד- מי ירצה לעזוב?
    תודה רבה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף בא לי עליו והוא תפוס...
    likook.co.il
    29/05/2011

התאהבתי בבחור שלומד איתי אבל הבעיה שהוא תפוס ויש לו חברה רצינית... אני ממש לא רוצה להרוס להם אבל קשה לי להתעלם מזה כל פעם שאני רואה אותו יש לי פרפרים בבטן ואנחנו נפגשים ללמוד ביחד ויש ביננו המון מתח.. מה לעשות? האם להגיד לו על מה שאני מרגישה או להתעלם ולהסתיר את זה?

לקביעת תור
    סגירה
    אוף בא לי עליו והוא תפוס...

הוספת תגובה

• זה פשוט

רון
    29/05/2011

תתעלמי מזה !! תני לו להמשיך את הזוגיות שלו !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפרים בבטן

דני
    15/06/2011

אם היית רוצה שמישהי תעשה עיניים או תתחיל עם חברך/בעלך לעתיד ותעמיד אותו במבחן שברור כי הוא לא יעמוד בו אז תעשי עיניים ל[בחור.אם את חושבת שזה לא לעניין להתחיל עם גבר תפוס אז תצאי לו מהזווית של העיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף בא לי עליו והוא תפוס... - תגובה

סיגלית גלאי
    16/06/2011

היי,

זה טבעו של היצר, לרצות דבר שלא שייך לנו. אבל, זאת הסיבה שאנחנו בני אדם כי יש לנו את היכולת להתגבר..
    תחשבי על זה מנקודת מבט אחרת: האם את חושבת שהוא יעריך אותך על זה שאת מתחילה איתו כשאת יודעת שהוא תפוס? ובעצם, למה מלכתחילה לנסות להיכנס ב"אין כניסה"?

מאחלת לך שתמצאי את אהבתך
    סיגלית גלאי - יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשתף
    מיטל
    28/05/2011

לפני כשנה וחצי עם לידת ביתי גיליתי שבעלי בגד בי-היה בקשר עם אשה נשואה במשך 10 חודשים-אולי חלקכם זוכרים את הסיפור שלי?הייתיכאן בפורום ימים כלילות והרגעתם ודיברתם ונתתם לי עצות מועילות.

אז,גיליתי שבעלי נפגש עימה פעם אחת בלבד ברחוב,והיתה לי הוכחה לכך.הוא נשבע שלא היה איתה כלום למרות הקשר הטלפוני ההדוק{פרוט שיחות}.
    לפני פסח מצאתי בבית כרטיס חדר של בית מלון שלא ביקרתי בו מעולם.ושאלתי אותו והוא כמובן היתמם ונשבע....האמנתי??חצי חצי.
    הוא גם הבטיח שלעולם לא ידבר איתה.
    ויום אחד היה לו טלכרט בארנק.
    ושוב הוא היתמם ונשבע.
    וזהו מאז למרות הכאב הקושי וחוסר האמון שמלווה אותי יום יום אנו חיים עם 2 ילדים בעושר ולא באושר,אני עצובה תמיד,מנסה לסלוח ולא מצליחה.
    לפני יומיים הקטנה שלי חייגה לזונה בטעות וזו אחרי יומיים חזרה אלי,אז אמרתי לה שאני לא סולחת לה שהיא הרסה לי את החיים וכו וכו....היא ממש רצתה שאסלח לה אז אמרתי בתנאי שתעני לי בכנות על שאלותי וכך היה....
    שאלתי אותה כמה פעמים נפגשתם והיא אמרה שלוש{חידוש}איפה?ליד בית מלון כזה וכזה...
    התקשרתי אליה ליד בעלי ושוב היא ענתה לי איפה הם נפגשו.
    ושוב חרב עלי עולמי.
    הוא לא מסכים ללכת איתי לפוליגרף-כי אני צריכה להאמין בו.הפעם הראתי לו שאני סולחת כי אני רוצה לנסות חיים חדשים אני ינסה אותו-להיות גרושה ללא שקל זה קשה.
    אז היום אני סובלת.שותקת.ובונה לעצמי חומה ביני ובינו,בונה את עצמי כלכלית.חשבתי גם שבשביל לדקור מישהו צריך לחבק אותו חזק ככה זה נכנס עמוק-ובגב.כמו שהוא עשה לי.
    שיהיו לכם חיים יפים.

לקביעת תור
    סגירה
    חייבת לשתף

הוספת תגובה

• כולם כאלה

mosha
    03/08/2011

חשוב אם הוא מכבד אותך.. שומר על המשפחה. כלכלית. וחינוך לילדים .תומך בכל דרך אפשרית...אל תפרקי משפחה תהני גם את בכל דרך שתבחרי (לא חיב סקס) תתקדמי בכיף שלך ......אין מה לעשות כל הגברים כאלה.....
    ציצו [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה המסר

mosha
    11/08/2011

תפרדו וזהוא למה לגרום סבל אחד לשני זה גם מתסכל את הילדים...חבל
    אבל מאחל לך הצלחה בכל שתבחרי...אני מבין לליבך הרגשה נוראה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשתף - תגובה

דליה שוורץ
    13/08/2011

מיטל יקרה,
    אני קוראת את דברייך ויש בהם המון המון כאב אבל מה שיש שם יותר זה כעס ורצון לנקום. אני מציעה לך להפנות את כל האנרגיות והכוחות שלך דווקא למקום של בנייה שלך עצמך, במקום להתעסק בלמצוא את העובדות ולסבולל יום יום תחליטי מה את רוצה שיקרה. אם את רוצה להמשיך לחיות איתו אז את מוכרחה להניח לזה ולהתחיל איתו דרך חדשה שיש בה מידה מסויימת של אמון ואין בה יותר כעס. אם את לא מוכנה להמשיך לחיות כך אני מציעה לך בחום פשוט לבדוק את מתנתקת ממנו ויוצאת לחיים חדשים בלעדיו. האם שווה לך להמשיך לחיות כך? מאבקים על פוליגרף, שיחות עם אישה שאת קוראת לה זונה, חיים מלאים בכעס? למה זה כדאי לך? האם לא עדיף לצאת לחיים שכייף בהם לקום בבוקר ולהנות מהם?
    מה יעזור לך פולגרף? הרי את כבר יודעת את האמת אז למה את מתעקשת על משהו שברור לך כל כך. קחי את כל הכוחות האלה ותחליטי אם את רוצה אותו בחייך או לא. ופעלי בהתאם לחלטתך. כך זה בטח לא יכול להמשיך.
    עזרה מיועצת זוגית בהחלט יכולה לעזור לכם להגיע להחלטות שמתאימות לכם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי

דני
    16/08/2011

אהבתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

מיטל
    29/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל-

בני
    29/05/2011

זוכרים אותך ודואגים לשלומך,
    משבר אמון לא נפתר לבד, חייבים לעבוד על האימון מחדש, אתם צריכים לגשת לאנשי מקצוע הכי טובים ולדבר שם על הכל, השיטה שלי ידועה והיא > "בלב ליבו של הקושי שוכנת ההזדמנות !"
    עם כל הצער והתסכול שאת מרגישה, ובצדק... תנסי להתעלות ממתחושת הכאב ולנסות באמת לסלוח לו בלב שלם, ולא בגלל שלהיות גרושה בלי שקל,,, ולא בגלל הילדים,,, אלא כי בן אדם ולא משנה מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך, יכול למעוד ולעשות מעשים שפוגעים בו עצמו בלי להתכווין כלל, אני כן הייתי מצפה שהוא ייקח אחריות ויתקרב אלייך בכל הכוח וייראה נכונות לעבוד על הזוגיות שלפחות מעתה ואילך היא תהייה פתוחה וכנה בלי להסתיר מאומה,
    -
    עוד טיפ קטן > ככל שתחששי והוא ירגיש שאת לא בוטחת בו,,, כך הוא ירשה לעצמו להרפות ולהזניח את הזוגיות, ובהמשך זה יכול לגרום לו למעוד שוב, כי אם את את בלאוו הכי לא מאמינה בו, אז מה הטעם להשקיע, זה יוצר לופ כזה שקשה לצאת ממנו,
    לכן תעבדו על החזרת האמון, תנצלו את מה שקרה לטובתכם, תשקיעו בקשר הנפשי והפיזי כדי להתקרב ולהיות קשובים זה לצרכים של זו,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואב הלב

קטיה מניס
    29/05/2011

כאב לי הלב כשקראתי את מה שכתבת. האם אני יכולה להגיד שאני מבינה מה את מרגישה? מכיוון שאני בעצמי כרגע חווה בזוגיות שלי משבר על רקע בגידה באמון (לא בגידה פיזית- וזה לפחות משהו שלא ידוע לי עליו, האם אני תמימה?), אני יכולה להבין ממש קצת. זו מין תחושה כזאת של חוסר אונים טוטאלי, המון שאלות "למה?" ובעיקר, איך ממשיכים הלאה.
    אני יכולה לתת לך אולי עצה קטנה: אם את מחליטה להמשיך לחיות לצידו- אז אולי תנסו יעוץ זוגי? כמובן, שניכם צריכים להסכים לתקן את הזוגיות- את להיות מוכנה לסלוח והוא להיות מוכן להיות נאמן. אם לא זה, אז תלכי לטיפול פסיכולוגי לבד. לשפר את מצב הרוח, להחזיר את הדימוי העצמי, להתחזק....
    מחבקת אותך
    שיהיה בהצלחה
    ותמיד תזכרי, שאחרי פס שחור בחיים תמיד בא הפס הלבן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולכםצודקים,

מיטל
    29/05/2011

אבל אני לא יהיה רגועה עד שלא אדע בפרוט מה היה שם.גיליתי בשנה האחרונה הרבה הפתעות שהיו בינהם....למשל שהוא אהב אותה ואמר לה את זה....ועכשיו אני מגלה שאולי הם גם שכבו.....
    אז הלב שלי נשבר,והיום הוא נשבר שוב-כי הוספתי להיות תמימה!!!והאמנתי לו שהוא יותר לא יתקשר אליה-והנה הוא כן!!!!
    שהוא נפגש איתה רק פעם אחת-והנה שנה אח"כ אני מגלה שזה 3 פעמים!!!
    נשים-תפסיקו להיות תמימות-אופי של גבר זה חרא{אלא אם כן הוא עבד על זה...}
    ואין מה לעשות-אני שבורה אבל מראה לו שהכל בסדר-לא סובלת אותו-אבל מראה לו שיש אהבה....
    ככה זה!!ואין לי ברירה!!!לגבי יעוץ אני רוצה רק מישהו\י טובים עם המון נסיון אין לי כוח לחירטוטים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה כואב!!!

מיטל
    30/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיי
    29/05/2011

לדעתי אין הרבה מה לעשות.אם תגידי לו,הוא יפסיק?או לא יבגוד?ברור שכן!ככה גברים בנוים,הם הרי ציידים.חוץ מזה,יש גברים שיכולים לאהוב כמה נשים,ומה רע בזה?
    בגידה-זה מושג שהומצא ע"י בן אדם...וגם נישואין...ככה שאין לזה הרבה משמעות.
    לכן-יש להנות מהחיים ולעזוב שטויות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי נכון בהחלט...

mosha
    16/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניעת בגידות - הצעה מעשית
    מייקל
    25/05/2011

אם אתם רוצים שאהובכם/אהובתכם/בן זוגך/בת זוגך לא יבגדו התרופה היא לעשות סקס והרבה, ואפילו לשדרג עם קאמה סוטרא. תנסו מבטיח הצלחה. מייקל.

לקביעת תור
    סגירה
    מניעת בגידות - הצעה מעשית

הוספת תגובה

• אתה חי בסרט

קטיה מניס
    26/05/2011

מצטערת לאכזב אותך, אבל אתה חי בסרט. מדוגמא אישית בלבד, עשיתי סקס עם ארוסי פעמיים ביום כל יום עם כל הגיוונים האפשריים והיום אנחנו עומדים במשבר של בגידה, אמנם, לא פיזית, אבל קשה וכואבת.
    יש לך המלצה גם לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל...

מאיה
    21/11/2011

מייקל,
    אם זה מה שימנע ממך מלבגוד בזוגתך, אז אתה לא באמת מחפש זוגיות לשמה ובטח שלא אהבה, וחבל....

קטיה...אני לא יודעת אם את מדברת על בגידה קונקרטית שתפסת אותו בוגד בך (אם זה ברשת או בצורה אחרת) או חשש שמא הוא באמת בוגד בך.

בכל מקרה לדעתי את צריכה לדבר איתו, ולומר לו שאת אוהבת אותו, אבל יחד עם זאת יש דברים שהם בל יעבור אצלך ואת לא מוכנה להתפשר עליהם. ואם הוא באמת אוהב אותך, הוא יכבד את הבקשה שלך ויעשה הכל כדי לשמר את הזוגיות שלכם.

במידה ומדובר בחשש....זה מעגל אינסופי של מחשבות שקשה לצאת משם, בכל פעם שהוא יחייך כשהוא לא מסתכל עלייך, את תחשבי שהוא מחייך לאחרת או אם הוא מסובב את הראש וכו'....וזה לא בהכרח נכון. אם טוב לך איתו, ואת אוהבת אותו, ומדובר רק בחשש ולא משהו מעשי, אל תתני לזה להשתלט עלייך.

מאחלת לך המון הצלחה וזוגיות מושלמת,
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נושא בגידות

מירל
    11/07/2013

בגידה לא קשורה לכמה שיותר מגע וסקס. ואז אנחנו מחוסנות מפני בגידה רוב הגברים בוגדים. מחוסר של צרכים רגשיים ואינטימיים וכשפורשים מישהי. שמציע לו את מה שאין לו וחסר לו כך נדלק. וזורם למגע מיני של ליילה לפעמים גם לרומן ארוך מאוד. ובכדי לדעת. מה חסר לו. מה אוהב מה רוצה. תצטרכי לנהל שיחה מקרבת. שתעזור למנוע בגידות. כמובן שזו השקעה לשמר על הזוגיות. ישנם סימנים בולטים שמראים כי הזוגיות מתרחקת ממך. ויש סדק שמוביל לבגידה ויש גם סימנים בולטים. שתדעי כי הוא בוגד ואף מנהל רומן. בברכה. מירל. מרצה ומגשרת. ״זוגיות חדשה עם אותו הבעל ״

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי !!!
    אלין חביב 33
    25/05/2011

שלום,
    אני בת 33 אני ובעלי נשואים 3 שנים וסהכ' ביחד 7 שנים
    אני פונה אליכם שתעזרו לי ותייעצו לי ....
    אני קנאית מטבעי ולא יכולה לחשוב בהגיון לכן אני פונה לעזרתכם
    בעלי לא טיפוס בוגדני אבל יש מישהי מהעבודה שלו שמלא פעמים אני תופסת שהיא מתקשרת אליו כשיש אירועים היא מבקשת שיאסוף אותה (לא תמיד אני מצטרפת לאירועים בעבודה מאחר ולרוב הם מגיעים ללא בני זוג ומן הסתם כשהולכים לבד בלי בני זוג היא מבקשת ממנו שיאסוף אותה וזה די מפריע לי אני מרגישה שהיא פונה רק אליו) .היא כרגע בחופשת לידה ואני רואה בנייד מידי פעם שיחה ממנה,תפסתי אותו משקר לי בזמן שהיה בעבודה דיברו שניהם בממתינה וגיליתי באותו רגע שהם מדברים חשדתי התקשרתי לשניהם והיו בממתינה שאלתי אותו והוא אמר שלא דיבר איתה,התקשרתי אליה מיד סתם לשאול איך היא מסתדרת כי רק ילדה והיא סיפרה לי לבד שהיא דיברה עם בעלי כרגע ושאלה אותו משהו (הגעתי למצב שבעלי מסתיר ממני שהיא מתקשרת כי הוא טוען שאני מחטטת לו וכל הזמן עושה מזה סיפור וחושדת שיש בינהם משהו והוא כועס עלי שאני לא בוטחת בו וזה מפריע לו ואמר שאם זה ימשך ככה פשוט יאלץ לסיים את הנשואין
    האמת שאני חושדת די הרבה זמן שיש משהו אבל אין לי הוכחות (איני יודעת אם זה נכון או שבגלל שאני קנאית זה נראה לי)ורציתי לדעת אילו סימנים עלי להבחין אם באמת יש משהו?הרי מסיפורים שאני שומעת כשהם בוגדים הם לא מודים....
    תודהבבקשה עזרו לי !!!

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי !!!

הוספת תגובה

• כל כך מבינה אותך...

יולי
    25/05/2011

היי,
    הבחורה נשואה אני מבינה??? תראי, זה שהוא שיקר לך,זה כדי לא לעצבן אותך וכדי לא לעורר את הרוחות שוב, הרי הוא לא אשם שהיא מתקשרת. אם היה משהו, הרי אז הם היו יותר דיסקרטיים ולא היו ככה בפתוח מדברים ומתקשרים מולך.
    אולי יש לה משהו אליו והוא פשוט טיפוס נחמד, בערך כמו בעלי... וקשה לו לסרב ולהיות לא נחמד כשמישהו מתייחס אליו בנחמדות, תשימי את עצמך במקומו. יתכן גם שאת עם כל הפחדים, הפרנויות, החשדנויות והאשמות והתאמויות מועוררת בו את החשק אליה, שהוא אפילו לא חשב על האופציה הזאת בעצמו... ואז את בעיניו יוצאת מפלצת וזה דוחה אותו. תנסי להירגע, עד שלא תפסת אותו על חם אין מה לעשות, אל תדחי אותו מעצמיך על ידי הקנאה הזאת, כי זה לא נותן לך לחיות בשקט וגם לו.
    יש לכם ילדים?
    אם את ממש רוצה לתפוס אותו או לבדוק את כל העניין, תחטטי לו בפלאפון, במיילים וכו'...תראי אם יש משהו מחשיד.
    הייתי גם מציעה לך להיתחבר איתה, תהיי חכמה, תחזיקי את האויבים שלך קרוב.
    אני גם לפעמים עושה דווקא, פתאום איזה ידיד או מישהו מעבודה או מלימודים מתקשרים וקובעים משהו ואז בעלי מקנא ואני אומרת לו, מה אבל לא נורא, זה כמו הקשר שלך עם זאת שאני מקנא לה...
    תעדכני לגבי ההמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי !!! - תגובה

מיכל פאטל
    25/05/2011

שלום לך אלין,
    כשאני קוראת את דברייך אני חוששת שהציפייה שלך לבגידה תגשים עצמה .את חושבת רגשית ,יש לך תחושות ואת מאמינה בהן מבלי שיש לך הוכחות וחבל, את מכבידה על בעלך בשאלותייך וחשדנותך החודרנית וגורמת לכך שיווצר ביניכם מרחק.הוא כבר מסתיר ממך את האמת וחבל,בהתנהגותך את גורמת לכך.
    לפי תאורך לא ניתן להבין שיש כרגע מערכת בין בעלך לבחורה מהעבודה שלו, היא מספרת לך גלויות על שיחותיה ואיננה מסתירה מידע.
    מה שעלייך לעשות הוא ליזום עם בעלך שיחה שבה תציגי את רגשותייך ועמדותייך לגבי הקשר /אופי הקשר שבינו לבין ובחורה ותזמיני אותו למשא ומתן על פיתרון שיהיה מקובל על שניכם.הפיתרון יתייחס למידת ואופן קיום שיחות הטלפון עימה, הזמינות שלו לקחת אותה טרמפים וכד'

בהצלחה !!!
    מיכל פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרי לי-המשך למיכל

אלין חביב
    26/05/2011

היי מיכל
    תודה הקלת עלי שלפי דעתך אין בגידה
    אך זו תופעה שחוזרת על עצמה הקנאה הזאת שלי וכל פעם מחדש אני מעלה את הנושא
    האם יש טיפול לקנאה? אני איבדתי כל אימון בקשרים רציתי לקבל עזרה.
    אני חיה חיים לא בריאים וכל הזמן חושדת שבוגדים בי יש לי חרדת נטישה מבן זוג מאחר ועברתי בגידה בעבר (לא עם בעלי אלא עם מערכת יחסים שהיתה לפניו)וזה רודף אותי כל החיים.....
    בבקשה תעזרי לי,אני רוצה לטפל בבעיה שלי
    לעזרתך אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את זקוקה להוכחה חותכת...

רועי
    26/05/2011

אם בעלך בוגד בך עם האשה הזו או לא.
    עד שתהייה לך הוכחה כזו את תוכלי לספר לעצמך סיפורים או ללכת לטיפולים יקרים אבל את לא באמת תאמיני שהוא לא בוגד בך ולא באמת תוכלי לטפל אחת ולתמיד בחרדת הנטישה\בגידה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

S
    26/05/2011

לא חשוב לאן הגבר הולך,חשוב לאן הוא חוזר!!!!תפנימו כבר!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור לי

יולי
    26/05/2011

זה פסיכולוגיה של סבתות, יש בזה משהו... פחות יודעים, יותר טוב ישנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לחלוטין לא מסכימה עם זה שמה

שחף
    26/05/2011

שחשוב שהוא חוזר הביתה,לחיות בשקר גם אם עוד לא גילינו מעיב על הנשמה,ואז יש מרמור ,עצבות,חוסר ברק בעיניים ,תסכול וכעס הנשמה יודעת הכל...לכן כתוב "מדבר שקר תרחק.."רק רע יוצא מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווב תגובה

S
    27/05/2011

ברור שגברים שמחפשים בחוץ יש להם חסך מסוים-פיזי או ריגשי...אבל גם יכול להיות בעיות שלא פתר בילדותו....אין מה לעשות,ככה זה..אף פעם לא נדע סיבה אמיתית...
    כנראה נסיון של סבתות צריך לאמץ,כי לא כל ישן זה גרוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי !!! - תגובה

דליה שוורץ
    28/05/2011

שלום אלין.
    את מתארת מערכת יחסים חברית שמתקיימת בין בעלך לבין חברה מהעבודה. וכמובן יכול להיות שזו מערכת יחסים חברית ותמימה וגם יכול להיות אחרת.
    בעלך אמר לך שאת כל הזמן מחטטת וזה לא נעים לו אך את ממשיכה ולא ממש מקשיבה מה מפריע לבעל שלך.
    יש דרכים לוודא בגידה, אפשר לקחת חוקר פרטי ואפשר לחטט בטלפון בלי הפסקה ואפשר להתגנב מאחורי גבו כשהו מול המחשב אבל אפשר גם לנסות ולבטוח בו.
    לא לחטט, לא לשאול אחרי כל טלפון מי זה היה ולמה דיברתם כ"כ הרבה.
    הרי השאלות האלה, החיטוט וחוסר האמון לא ישנו את העובודת. אם הוא בוגד אז זה קורה עם ובלי החשדנות ואם הוא לא בוגד אז זה לא קורה עם או בלי החשדנות.
    ולכן אני מציעה לך להניח לזה בשלב הזה ולתת בו אמון ואם הוא בוגד בך את תגלי את זה רק שתגרמי לו לחשוב שאת לא חושדת בכלום כי אז הוא יהיה פחות עירני.
    אבל יחד עם זאת חשוב לי להדגיש שהקינאה לא מובילה לשום מקום טוב אלא יוצרת אך ורק רע בזוגיות.

בהצלחה -

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה באמון
    קטיה מניס
    25/05/2011

שלום. אספר בקצרה. לבן זוגי, ארוסי כבר, לצערי, הבן 32 היו חיים פרועים לפניי. בנוסף, כל החברים הקרובים שסובבים אותו מנהלים חיי זוגיות (נישואין) ללא גבולות עם בגידות. בעבר, עקב התנהגות לא הולמת שלו היו לנו ממש הרבה שיחות אבל שום דבר לא עוזר לו להבין מה מותר בזוגיות ומה אסור, מה ניתן להעבור לחווה ומה חובה להשאיר בעבר. היה לנו כבר משבר על רקע אימון בעבר וזה חוזר על עצמו כל הזמן. אמנם, אין לי הוכחה שהייתה כאן בגידה פיזית, אבל יש לי הוכחות לניהול רומנים וירטואליים דרך האינטרנט, נגיעות יתר במקומות אינטימיים מצד נשים אחרות, שקרים וכו. הוא חושב שבגידה היא רק פעולה פיזית וכל השאר- אין לזה חשיבות. אני פגועה ואין לי אמון בו כרגע, לא יודעת איך אוכל להחזיר את האמון שוב. חשבתי ללכת ליעוץ זוגי. הוא לא מסרב. האם זה יעזור לי? לנו? האם ניתן להחזיר את האמון בעזרת טיפולים אלו? ואם אתם מכירים- אשמח להמלצה למטפל זוגי באזור חיפה והקריות. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה באמון

הוספת תגובה

• את לא לבד

דליה
    28/09/2012

היי, לצערי אני נמצאת במצב דומה. יותר מזה אני יודעת בוודעות על בגידה של בעלי, ככל הנראה הבגידה הזו גם לא יחידה. עברנו משבר קשה בזוגיות, חיינו חיים נפרדים במשך כמה חודשים ואחר כך חזרנו לחיי משפחה "רגילים". כמו שאומרים, פתחנו דף חדש.
    לצערי, המצב לא דומה למה שהיה לפני הבגידה. חשדות וחוסר אימון בבעלי לא נותנים לי להשתחרר וממררים לי את החיים. אין לי אימון בבעלי והוא מרגיש את זה. האם יש דרך לחזור לחיים נורמליים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי

חן
    30/09/2012

לא נראה לי שאפשר לחיות חיים נורמלים אחרי בגידה. לי אישית אין חיים!!!!!!!!!!! אני חיה בפחדים בחששות זה לא חיים.אם אין אימון 100% אין טעם לחיות ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה באמון - תגובה

מיכל פאטל
    25/05/2011

שלום לך קטיה מניס,

ניתן להתרשם מדברייך כי את מלאת חששות, חסרת אמון,ופגועה מארוסך - וכל זה עוד בטרם נישאתם.האם כך נראה לך שנכון להתחיל חיי זוגיות?
    עלייך לברר לעצמך מדוע את חושבת שהוא הבן זוג שמתאים לך? מדוע את מוכנה להתנהגות כזו ועוד טרם התחתנת?
    את צודקת בהחלט ,בגידה אינה חייבת להיות פיזית-היא יכולה אכן להיות באמצעות האינטרנט-ואם הבחור שלך חושב/מבין שכך מנהלים חיי זוגיות אז יש פה בעיה.
    בנוסף ת מדברת על כך שישנם שקרים, והשיחות ששוחחת עימו לא עזרו וכו - אני מציעה לך לחשוב פעמיים לפני שאת קושרת את גורלך בגורלו של בחור זה שאולי חושש ממחוייבות, או שטרם התבגר ואינו בשל למערכת מחייבת ובוגרת, או שערכיו המוסריים בעייתיים, או שאינו יודע לשים גבולות לדחפיו.
    אינני חושבת שיש טעם ללכת לטיפול זוגי אם זוהי התייחסותו, אני ממליצה לך ללכת לטיפול פרטני שבו תטפלי בעצמך ובדימוי העצמי שלך ותביני שאת ראויה לבן זוג בוגר ואחראי.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה באמון- תגובה למיכל פאטל

קטיה מניס
    26/05/2011

מיכל, תודה רבה לך על התשובה המהירה.
    כרגע ההחלטה שלי נוטה יותר לכיוון כן לנסות טיפול זוגי, למען התקופה בה הייתי יחסית מאושרת איתו וכי אני מבחינה בכנות מסויימת כאשר הוא אומר שרוצה להקים איתי משפחה אמיתית ואוהבת הבנוי על ערכים מוסריים מקובלים וכן הוא מאוד מאוד רוצה להשתנות וכן הוא אוהב אותי מאוד ורק אותי.
    קבעתי לו כמה כללים מאוד ברורים שהוא צריך לקיים, כמובן בתמורה פירטתי לו מה יקבל ממני בתמורה ורק לאחר שיוכיח במעשים, ולא במילים והבטחות, שהוא כן אוהב אותי ומתחייב לנהל זוגיות מוסרית, ניגש לטיפול זוגי.
    אני מקווה שאני לא טועה כאן וזה יוביל אותנו להחלטה נכונה. בכל מקרה, לחתוך איתו אני תמיד יכולה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיון ראשון
    מחכה 26
    25/05/2011

שלום אני בהליכי גירושים
    נשואה כשנתיים יש הסכמה משני הצדדים להתגרש
    יש לנו דיון ראשון בעוד כמה ימים
    א. מה צריך להיות / להביא לדיון ראשון?
    ב.אין לנו רכוש ולא ילדים שום דבר לא מחבר בינינו
    ג. אשמח לדעת כמה זמן יכול לקחת התהליך עד לקבלת הגט? כשיש הסכמה מלאה + מכתב הסכמה שנינו רוצים לסיים את זה מהר.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    דיון ראשון

הוספת תגובה

• דיון ראשון - תגובה

מיכל פאטל
    25/05/2011

שלום לך,

הפנייה שלך איננה מתאימה למדור זה.
    עלייך לפנות לקבלת ייעוץ מישפטי בפורום שעוסק בדיני אישות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב אני...
    מיקי
    24/05/2011

אני חייבת עזרה, קשה לי אני גם לא יודעת להגיד מה בדיוק או יותר קשה לי . אני בוכה הרבה, גם בעבודה אני מנגבת את הדמעות ומנסה להשתיק את עצמי {גם עכשיו אני כותבת מהעבודה} נעשיתי עצבנית מאז הגירושים, אני לא מוצאת את עצמי, כל מעשה שאני עושה אני מנתחת למיליון חלקים. אני פוגעת בבחור שאיתו אני יוצאת והעצוב הוא שאני יודעת שאני עושה את זה אני יודעת שהוא אוהב אותי ולמרות זאת מתנהגת בגסות ואומרת מילים שעדיף שלא אומר אותן.אני בטוחה שאני צריכה להיפגש עם פסיכולוג עברתי לא מעט בדרך לגירושים אבל האמת שאין לי די כסף בכדי לטפל בעצמי. נרשמתי ללימודים דבר שאני מקווה שימלא לי את הראש רק במחשבות על לימודים ולא על הבעיות והעבר שלי.אני רוצה להיות יותר שלווה ורגועה לא חסרת סבלנות, עצבנית, תוקפנית,חסרת ביטחון כמו שאני עכשיו. לפעמים אני מרגישה שאני כל כך שבירה שאני מנסה לעבוד על עצמי ומוצאת את עצמי עושה מעשים הפוכים לגמרי אבל בצורה קיצונית. מחכה לתגובה....

לקביעת תור
    סגירה
    ושוב אני...

הוספת תגובה

• מה שרואים מכאן לא רואים משם...

רועי
    24/05/2011

קראתי את מה שכתבת, גם בפעמים הקודמות, והדבר הראשון שאני רוצה להגיד לך הוא שמה שעובר עליך הוא בתחום הנורמלי לחלוטין. מתי זה לא נורמלי? כשאדם מתפרק ומפסיק לתפקד ולא נראה לי שאת בכלל קרובה למצב הזה.

למעשה את נראית כמו אשה שנמצאת בעמדת זינוק מצוינת לקראת חיים חדשים ויש לך את כל מה שצריך: את צעירה, יש לך ילד מדהים, עבודה, בריאות, את מתחילה ללמוד (אם כי מהסיבה הלא נכונה) … ומה עוד את צריכה? לחזור להיות שמחה כפי שאת מעידה על עצמך שהיית בעבר.

זה אומר שאין לך בעיה קלינית אלא שהגירושין והאירועים הלא נעימים סביבם יצרו אצלך דפוס חשיבה שעושה לך רע, מצליח לפלוש גם להקשרים הטובים של חייך, ובעיקר לא מאפשר לך לראות את האופק בצורה ברורה ומעוררת תקווה שתגרום למוח שלך לשלווה ולהתמקדות בעתיד. אגב, כשמגיעים למצב הזה גם העבר נראה פתאום לא כל כך נורא.

חפשי בגוגל "חיים חדשים לאחר גירושין או פרידה - התארגנות מחדש ומעבר ממשבר לצמיחה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

מיקי
    24/05/2011

רועי, תודה רבה לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב אני... - תגובה

סיגלית גלאי
    25/05/2011

מיקי שלום,
    נראה שהבחור שלך משמש כרגע כ"שק אגרוף" למצבי הרוח שלך, חבל! קחי בחשבון (אם הוא חשוב לך)שאת עשויה להפסיד אותו.
    אין ספק שעדיין לא עיבדת את הגירושים והפרידה, את מציינת את הגירושים כנקודת שינוי ביחס למה שהיית קודם לכן, מדוע? האם את בחרת בגירושים? האם את שלמה עם הגירושים? האם היית נותנת לאקס שלך הזדמנות נוספת? מה גורם לך להרגיש חסרת ביטחון, ומדוע? חשוב שתעשי עם עצמך ברור מעמיק להבנת הסיבות שגורמות לך למצבי הרוח להתקפי הבכי והעצבנות. בהחלט כדאי שתעזרי באיש מקצוע להבנה ולמציאת דרכים חלופיות להתמודדות עם הקשיים. את יכולה לבדוק אפשרות דרך קופ"ח או הרווחה באזור מגורייך.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסיגל

מיקי
    25/05/2011

ראשית תודה על התגובה, ושנית אני בחרתי בגרושים וזאת כי הגרוש שלי התייחס אליי כאדם הכי לא מעניין, הכי לא חשוב, ונראה לי שהבנת את המסר. אני גם כך לא טיפוס שיכול להגדיר את עצמו כבעלת ביטחון עצמי מי יודע מה, אך במהלך חיי הנישואין הושפלתי רבות הן בציבור והן בבית. תמיד הוא {הגרוש} אמר ונתן לי את ההרגשה שאני לא מלומדת מספיק אין לי חיי חברה כשלו, אני לא יודעת איך להתנהג כאמא, ודוגמאות כאלו ואחרות שרק הוסיפו להרגשה הלא נעימה.אני חייבת לציין שאני שמחה מעצם הבחירה שלי זה הדבר הטוב ביותר שעשיתי בחיים. כהגרוש שלי הלך ירדה לי אבן מהלב אך כנראה שבמקום בו האבן הייתה מונחת הקרקע השתנתה ולכן הכאב שלי הוא גדול.בכל מקרה שוב תודה ומדי פעם אני כנראה אשוב לכאן לחיזוקים מכם....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק סקס
    מיקי
    22/05/2011

יש לי שאלה הכרתי מישהו ממש רציני לגביי ואני כל הזמן רק חושבת מתי לשכב איתו ואיך לשכב איתו{יש לציין שכבר קיימנו יחסי מין} בקיצור כל היום אני חושבת על סקס. לא הייתי ככה לפני הגירושים, האם זה בעיה כל הזמן לרצות סקס???

לקביעת תור
    סגירה
    רק סקס

הוספת תגובה

• רק סקס - תגובה

דליה שוורץ
    22/05/2011

מיקי שלום,
    לרצות סקס זה טבעי לחולטין. אם זו בעיה או לא יגדיר בן הזוג איתו את רוצה לעשות סקס. אם הרצון הזה הוא הדדי והקצב והתדירות מתאימים לשניכם אז זו לא בעיה.
    אם התדירות מתאימה רק לאחד מכם אז כמובן שזה הופך את זה לבעייתי.
    ועוד מילה אחת, הגדירי לעצמך מה את רוצה מאותו בחור, האם הוא קשר לסקס בלבד או שאת רואה בו גם מעבר לזה. אבל בכל אחד מהמיקרים הסקס אינו מהווה בעיה כל זמן שזה הדדי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנדב
    אחת שיודעת
    19/05/2011

אני חושבת שבחורה שיש לה חבר ויחד עם זאת מפלרטטת איתך היא לא יותר ממחפשת חיזוקים מבחוץ אל תתפתה כל כך מהר לפתח רגשות במיוחד שאתה אומר שבסה"כ עבר רק שבוע, מנסיוני אתן לך עצה: תן לה קצת זמן אבל כל עוד יש לה חבר תחשוב כך את מה שהיא עושה עכשיו איתך היא יכולה לעשות בעתיד לך.

לקביעת תור
    סגירה
    לנדב

הוספת תגובה

• מיועד ל"אחת שיודעת"...

נדב
    19/05/2011

שאת אומרת ללת לה זמן מה להפסיק ללטף לה את האגו?כי היא מתה על זה!
    איך מתנהגים עם בחורה מהסוג הזה???
    אני נורא רוצה להעביר את הכדור אליי איך לעשות את זה??,כרגע היא רגילה רק לחיזורים מהצד שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנדב

אחת שיודעת
    20/05/2011

תן לה לחפש את החיזורים שלך,שהיא תתקשר אליך מדי פעם תוריד פרופיל אל תיתן לה להבין שאתה פה בכל מחיר. רק אל תשכח שיש לה חבר-תיזהר שלא תיפגע בסוף!!! מקווה שאני עוזרת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה