מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וואו בגידהשריק06/05/2011
בת 40 נשואה כ15 שנה+2 בנות. לפני כשבוע גיליתי שבעלי בוגד. במקרה הפייסבוק שלו היה פתוח הוא לא היה בבית וקיבל הודעה/הזמנה מבחורה בצאט לבוא אליה. עניתי לה בשמו וניהלנו שיחה קצקצרה. למחרת בדקתי בפירוט שיחות הנייד שלו וגיליתי שיחות עקביות יומיות בשעות שלא הייתי בבית לטלפון שעל שמה של הבחורה מהצאט. ההפתעה שלי כמובן הייתה עצומה סטירה מצלצלת וכואבת.. לא שיתפתי אותו אך הוא הבין או ידע כנראה ממנה וגם ראה אותי עצובה ו בוכה בכי עצור וניסה לדובב ולברר לכאורה מה קרה לי . אני שתקתי ואמרתי שאני אהיה בסדר, פחדתי להתמודד. לבסוף אחרי 3 ימים יזמתי שיחה סיפרתי על הצאט וההלם על כך ששנינו התרחקנו לאחרונה אמרתי ששזו הזדמנות מבחינתי לפתוח ולדבר בכנות על הכל ולראות איך מתמודדים. הוא שאל אם אני חושבת שהוא בוגד? עניתי שכן. ולהפתעתי מיד הכחיש הכחשה מלאה. הסביר שזו חברה של חבר ושאין לו כמעט קשר איתה או עם כל אחת אחרת. כמה שרציתי להאמין לו אך פירוט השיחות שבידי "קצת" מקשה.
מאז התפייסנו ברמת היחסים שהתרחקו הוא אומר שרוצה להזדקן איתי שלא בגד ואני משתפת פעולה אבל גם כואבת ומשתגעת!!! מצד אחד פוחדת להתמודד ולספר מה אני יודעת ולא מפסיקה לחשוב בכל דקה שהוא לא איתי אם הוא נפגש איתה מדבר איתה ונלחמת בדחף עצום לחקור ומצד שני מבינה שלדעת כרגע לא יעזור לי וכנראה רק יכאיב לי יותר ושעליי לקבל החלטה מה אני רוצה, להמשיך לחיות בשקר כאילו דבר לא קרה או קורה?. או להתמודד ולהיפרד?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשריק
מיי06/05/2011תראי,כל גבר מחפש התרגשות בחוץ...אל תקחי קשה ללב...ואם תפרדי,האם תמצאי משהו יותר טוב בחוץ?לא בטוח בכלל..אז דיבר איתה,אבל החשוב הוא אם מי הוא נשאר!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד לא תתעמתי איתו...
רועי06/05/2011התחושות שלך והפרנויה רק יתעצמו ולא יתנו לך מנוח.
את צריכה להתחזק ולפעול בצורה מתוכננת.
תקראי קצת באתר "צומת גירושין" על הסיטואציה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויששש
רון07/05/2011למה את אישה חלשה ?!?!?!?
הרי את יודעת שהוא בגד !!!!! (פעם בגד תמיד בוגד) ודרך אגב....זו לא הפעם הראשונה שהוא רעה בשדות זרים
גאאאד כמה שאנשים חוששים מהסיטואציה להיות ללא הצד השני !
חלשה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון גולני הדפר המתיימר
.a08/05/2011אתה מדבר על אשה עלובה? אימפוטנט מחורבן שכמוך.חזור לבית המשוגעים , ממנו ברחת. מטומטם ברמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו בגידה - תגובה
סיגלית גלאי08/05/2011שלום לך,
ההוכחות שבידייך רומזות לך שעלייך להיות יותר עירנית לקשר שלכם, אם תתעלמי לא ישתנה ביניכם דבר. לכן, מומלץ שתשתפי אותו ברגשות שלך, את יכולה בהחלט לספר לו שאת יודעת על שיחות הטלפון, שזה גורם לך להרגיש לא בטוחה, עצובה ופגועה. למרות זאת, אין הדבר אומר שעלייך להיפרד ממנו. חשוב שתלמדו מהמקרה הזה, מדוע התרחקתם? מה יעזור לכם להתקרב שוב אחד לשני? להתרגש, לחזר, לפרגן ולאהוב שוב.
בהצלחה וכל-טוב
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשחרררוית06/05/2011
נשואים זמן קצר מאוד, תינוק קטן מאוד, הכל קרה כל כך מהר, אחרי שהעזתי ברגע של כעסלאמר את המילה הנוראית "גירושים". כדור השלג התחיל להתגלגל, עשיתי כל טעות אפשרית.
הבן אדם עזב את הבית לפני שבוע ,יומיים אחרי הגיש תביעה לבית הדין הרבני ואני....אני בטוחה שכל רגע הוא חוזר.
עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!, איך לשחרר?
כל פעם שהוא בא לראות את הילד או לקחת משהו שהשאיר בבית, אני מצפה שהפעם הוא נשאר, כל פעם אני מתאכזבת מחדש וחווה את נטישה הזו.
כל עצה תתקבל בברכה, איך להמשיך הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלית, בני- איפה אתם?
רוית07/05/2011הייתי שמחה לתגובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית-
בני08/05/2011לתשומת ליבך, סיגלית היא אחת ממנהלות הפורום העושות כאן עבודת קודש, אני תורם מניסיוני על תקן של עזרה ראשונה בלבד !
ובכן, המקרה שלך מלמד שמילה לא במקום יכולה לגרור אחריה אסון טבע בשרשרת,,,
וע"פ אימרתו של ר' נחמן מאומן, "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל תאמין שאפשר לתקן !" אני מזמין אותך למצוא את המילה שתאמרי לבעלך ואפי' ע"י שליח כדי שיסכים לשבת ולדון מחדש על הזוגיות שבניתם בייחד,
חייב להיות בן משפחה שקרוב אליו ויכול להשפיע ולפשר בניכם, גם אם זה הולך ח"ו לפרידה סופית, עדיין יש דרכים איך לעשות זאת מבלי להחריב את הדברים הטובים שהיו בניכם ועוד יהיו,,, ולו רק בשביל גידול הילד בעתיד,
לגביי בית הדין וכו', לא מובן לי כ"כ איך הגעתם לשם, האם זה אגו חזק ? האם היו שם דברים נוספים שכעת יצאו החוצה ?
כי אם הייתה לכם זוגיות טובה ויציבה ואתם לא ילדים קטנים,,, אז כאילו על מה הרעש,,,
תנסי למשוך אותו לייעוץ זוגי, אולי במסווה של מגשר לצורך פרידה, ושם תוכלי להבין מה מציק לו, וכך תוכלו ללמוד איך לבנות מחדש את היסודות לבניין הנישואין שלכם,
-
ובמילים אחרות, זאת לא בושה לבקש סליחה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לשחרר - תגובה
סיגלית גלאי08/05/2011רווית,
קצת מוזר שהוא כל כך מהר "תפס אותך במילתך" אלא אם כן, הצלחת לשכנע אותו שאכן זה מה שאת מאוד רוצה?! או שגם הוא רצב בזה, וחיכה להזדמנות הראשונה?!
ולכן, הדרך היחידה היא להיות אמיתית וכנה, לבקש ממנו שיבוא לשיחה איתך. הבהירי לו שטעית , הסבירי לו באומץ לב איפה הטעויות שלך ומה בכוונתך לעשות איתן. הסבירי בפשטות ובכנות שחשוב לך לשקם את הקשר, לנסות שוב, אם לא למען עצמכם לפחות מתוך אחריות לילדכם המשותף. בעצם, הבנת שכל מה שרצית זאת התייחסות מצידו, אבל...טעית בדרך.
במידה ויסרב, שכנעי אותו להסביר למה? מה הוא מרגיש? למה הוא קם והולך מבלי להתעקש? האם יש דרך שהוא רוצה להציע כדי לנסות שוב?
הציעי לו ללכת לייעוץ זוגי, לאדם שלישי נייטראלי שיעזור לכם להתגבר על המשבר.
כל דרך כשרה למען המטרה - שלום בית. והעיקר, לשים את האגו בצד ולהיות כנה.
בהצלחה וכל-טוב
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי הכל
רוית18/05/2011סיגלית,
תודה על התגובה. כנראה שבאמת הצלחתי לשכנע אותי שזה מה ש"אני רוצה". כל התחנונים והשבועות לא עזרו לי להסביר שאני לא רוצה להתגרש- הוא בשלו. אני מרגישה כרגע שאין עם מי לדבר, הוא מכוון מטרה וזה להגיע לגט.
אני אפילו לא יודעת איך להתמודד עם זה. אני לא ילדה, ובכל זאת הכל נראה לי אבוד ושחור.
איך משחררים?אין ספק שזה מה שאני חייבת לעשות , אחרת אני אמצא את עצמי מצפה שהוא יחזור גם כשתהיה לו כבר משפחה חדשה (אני מסוגלת!).
אני אשמח לכמה עצות איך להתמודד עם האובדן של המשפחה, האהבה, הביחד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית-
בני18/05/2011אם לא קשה לך תעשי לי סדר בדברים,
כמה זמן אתם ביחד ?
כמה זמן לאחר היכרותכם התחתנתם ?
בני כמה אתם ?
מה הוא תובע בבית הדין ?
מה כתוב בתביעה, מהי העילה לגירושין ?
-
האם ניסת לשלוח לו מסר דרך צד ג' ?
יש לכם משפחה בכלל ?
-
ככל שתרצי אותו ותתחנני אליו כך הוא יקשיח את עמדתו, ניסת ולא הלך אז יאללה בואי ננסה משהו אחר,
תגישי תשובה לבית הדין שאת רוצה שלום בית, ואז הוא יהיה חייב לגשת לשיחה שתיים עם בעל מקצוע, אי אפשר לגרש אותך בכוח, הגט לא תופס,
ומצד שני את לא רוצה להחזיק גבר שלא רוצה את הזוגיות הזו בכוח, אז צריך למצוא פתרון,
בשלב ראשון תפסיקי להתחנן, ותשדרי שאת משלימה עם המצב וחושבת כבר קדימה,
תאמרי לכל מי שמכיר אותך שקיבלת החלטה ותדאגי שזה יגיע אליו, אבל תתכונני שזה יכול להיות פתאום רציני ! אולי הוא באמת במקום אחר, צריך לבדוק, וכשלא תראי סימני שבירה תוכלי לדעת יותר טוב לאן פניו מועדות,
קחי בחשבון שזה רק תרגיל אבל תרגיל טוב למדיי, תתייחסי לזה בהתאם,
תעני על התשובות כדי שנוכל גם אנחנו להבין איך קורה כאלו דברים,
בהצלחה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לשחרר
רוית19/05/2011קשה לי למסור אינפורמציה מפורטת בערוץ הזה, אבל אנחנו בתחילת שנות הארבעים, יש לנו תינוק קטן משותף, היינו יחד מס' שנים לפני הנישואים, לגבי הטענות בבית משפט קשה לי לפרט אבל בגדול הוא מצא עשרות סיבות שמסתכמות לכך שאני חרא של אישה והוא בסך הכל קדוש מעונה.
אני לא יכולה להגיד לך שהקשר שלנו היה נפלא כל השנים, הוא ידע עליות וירידות במהלך השנים, עם התנהגויות שצצו בתקופות שונות של הקשר, אני מעריכה שהיינו מאוד אובססיבים אחד לשני ובגלל זה תמיד הייתה לנו תחושה שאנחנו מחוברים מאוד רגשית.
עד לפני הנישואים הוא עשה לי כמה פעמים פניות פרסה חדות, אבל בכולן הוא ביקש לחזור או שהצלחתי להחזיר אותו חזרה.
הפעם, זה נראה שונה מאוד. אלו מהלכים שכנראה לא תהיה דרך חזרה מהם.
מה גם שהוא אמר לי חד משמעית שאין מצב, לא רוצה, לא סובל אותך, כועס עליך מאוד ובחיים לא אסלח לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית-
בני19/05/2011מצער לשמוע, אולם כעת את מבינה שהוספת פרטים רבים ששופכים אור אחר על הפרשה, אני מבין שאת לא רוצה לשתף וזה בסדר, ולכן אני ממליץ לך ללכת לאיש מקצוע שינסה לראות האם יש מוצא מהפרשייה האחרונה שגרמה לו להתנהג בצורה חריפה כ"כ,
זה לא אבוד, כל זמן שאת חושבת שאתם יכולים להסתדר למרות הכל, ועדיין נשארו רגשות חיוביים, אז חבל לא לנסות להגיע ממקום של סליחה ורצון לתקן ולעבוד ביחד על הזוגיות,
מצד שני אסור שתחיי באשליה ותהיי תלויה רק ברצון שלו לחזור אלייך, ולכן שוב תבדקי גם החלק שלך בסיפור, עד כמה את חושבת שכדאי לכם להמשיך ביחד ? מה הזוגיות הזו נותנת לך כבן אדם ולא רק כאמא,
אני מסכים שניתן לנגן לו על המצפון עם התינוק הקטן, אבל לא בטוח שזה מה שישפיע בסופו של דבר, כי משהו בהתנהלות הזוגית שלכם לא עובד, ועל זה הייתי מנסה לעבוד,
-
ציינת שיש לכם תינוק משותף כאילו רמזת שלך או לו יש ילדים נוספים ממערכת זוגית אחרת ? זה גם פרט שאמור לשנות את ההחלטה שלו,
אין מנוס מללכת ואפי' לבדך לייעוץ עם אנשי מקצוע, זה יעזור לך להיות שלמה בהחלטות שלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה-
בני20/05/2011נכון מאוד, אבל העולם מתקדם וקצב החלפת החומרים השתנה כדי להכין אותנו למשהו גדול יותר, ולכן לא ניתן לעצור תהליך טבעי שקורה לכדור הארץ בכלל ולאנושות בפרט, צריך להסתכל על התמונה הכוללת ויש בה המון דברים טובים, כפי שגם פעם היו המון דברים לא טובים, החכמה היא לקחת מכל דבר את הדבר הטוב שבו, ולזרוק את הפחות טוב, כמו הקליפה של הפרי, וכבר נאמר במקורות, "כי האדם עץ השדה",
איפה היינו ?
אה - העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת למי שמתאהב באמצע החיים במשהו אחר או במישהו אחרת, זה לקחת את כל האנרגיות ולתעל אותם לתוך הבית פנימה, זה קשה ואפי' מגוחך אבל רק בהתחלה, מהר מאוד מבינים שזו פעולת הצלה של החיים האישיים יותר מהחיים הזוגיים, כי הנזק לבן אדן שמתאהב הוא לפעמים יותר גדול מההוא שנשאר בבית, עם אותה האהבה וההרגלים הישנים,
הכלל החשוב זה לדעת לקבל את החסרונות שלך עצמך, להכיל אותם, לדבר איתם , ולהבין שאתה בן אנוש עם רצונות ושאיפות, ומתי שהוא זה יתפוס אותך, כל זמן שאתה בריא וטרי זה יכול לקרות, ומי שזה לא קרה לו שיילך לעשות בדיקות דם עכשיו !
השלב השני, זה לחשוב בהגיון ולעשות רשימה של הפסדים מול רווחים, בדרך כלל ההפסד גדול מהרווח, ומי שלא יודע לדחות סיפוקים שיילך לגמילה\ כי אולי שם טמון התמנון !
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אילנה21/05/2011כמה שאתה צודק אבל האסימון צריך ליפול בנקודה מסוימת השאלה ה יא מתי הוא יפול, והאם הזמן יעשה את שלו מה שלא עושה השכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותשירלי06/05/2011
אני עוקבת בפורום כבר חודשיים בערך, קוראת, שואבת מידע ונהניית מאוד אך רק עכשיו קיבלתי את האומץ לרשום את הדברים הבאים. אתחיל דווקא בכך שאני אדם מאוד מאוד מוסרי,עוזרת לכולם ולרוב רואה את עצמי אחרונה (אם בכלל). אני יודעת שזה סותר ונוגד את הדברים הבאים שארשום אך בכל זאת זה קרה לי ובגדתי בבעלי עם מישהו נשוי מהעבודה. אני בת 35 נשואה כבר 9 שנים ויש לי שלושה ילדים בגילאי גן ובית ספר. יש לי בעל מקסים ואיש טוב אך הקשר ביננו כבר הרוס לגמרי. אנחנו כל הזמן רבים ולא מסכימים על כלום. היינו בייעוץ זוגי שבעקבותיו החלטנו לעשות הפסקה אך זה לא קרה. הבגידה היתה לי מאוד קשה מצד אחד בכלל שזה לא אני ולא באופי שלי ומצד שני הרגשתי שאני בתהליך ריפוי. הרגשתי אחרת, חופשייה, רצוייה, אהובה ומשוחררת. הקשר נמשך כשלושה חודשיים בהם נפגשנו בעבודה,התכתבנו בטלפון ונפגשנו מספר פעמים בודדות שהם לא שכבנו.
בעבר, ברגע ששמעתי על בגידות הייתי נחרדת ופתאום אני יכולה להבין איך מגיעים למצב הזה למרות שאיני מצדיקה את מעשיי.
כרגע הקשר נותק ואני משתדלת לא להיתקל בו בעבודה אך אני מרגישה שכאילו זרקתי את הרופא שלי את תהליך הריפוי העצמי שלי. בנוסף, בגלל שאני מאוד מוסרית קשה לי להמשיך לחיות בבית בידיעה שעשיתי את זה לבעלי. אני ממש אובדת עצות...... אשמח לשמוע את דיעותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי-
בני06/05/2011מצער לשמוע שבסוף נפלת לבור שכל חייך ברחת ממנו, אבל אלו הם חיינו בזמן האחרון, עצם ההתעסקות בבגידה של אחרים וקריאה על הנושא יכולה לגרום את מה שקרה לך, עד כמה שזה נשמע הזוי, אין לי מושג מה קדם למה, הבגידה או העיסוק ו"הסלידה כביכול" של מעשה הבגידה,
הפיתויים היום יותר זמינים ממש קטסטרופה ומגפה עולמית, כך שאין טעם שתאשימי רק את עצמך, למרות ההקדמה....כל זה לא נותן לך גושפנקא להמשיך ולרצות או לחשוב על הבגידה כסוג של ריפוי, להיפך כעת את חולה במצב יותר מסובך שזקוק לתרופה ולשיקום ארוך ודורש,
אל תספרי לבעלך, לפני שאת הולכת לאיש מקצוע שיעזור לך להבין את המיניעים האמתיים שעומדים מאחוריי המעידה הזו, רק לאחר שתעשי סדר בראש שלך, תוכלי להחליט לאן פנייך מועדות,
מניסיוני - את יכולה לרתום את האירוע הזה למנוע של צמיחה אישית וזוגית,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון07/05/2011הלבטים שאת מצוייה בהם "והיסורים" בהם את שרויה הופכים אותך במעט יש לומר לאנושית.
אני בדעה כזו: או שאת משתפת א תבעלך במעשה הנבזי הזה או שאת משתפת את בעלך במעשה הנבזי הזה !!
אם את מתיימרת להיות כזאת אנושית "ואימא" לדוגמא ספרי לו ותתמודדי עם המעשה האווילי שעשית
זה שציינת שלא שכבתם לא הופך אותך לקדושה מעונה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון עלוב נפש
.a08/05/2011אידיוט מטונף שכמוך . אתה מנוול שמנסה לפגוע בפורום.תמשיך לאונן ועזוב אותנו , חולה רוח שכמוך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון איש קטן ועלוב נפש
עומר18/05/2011רון שמתי לב שאתה מוציא את תיסכולך על כל אישה שמתוודה
ורוצה איזשהו תיקון ,
אתה אדם קטן קטן , עם קטן קטן.
צא מזה תתבגר תלמד לפרגן והנשים בחייך תפסקנה לבגוד בך.
כנראה שגם בחייך אתה מתנהג כמו שאתה מצטייר בכתיבתך.
עלוב נפש חסר עמוד שידרה ,מדיף ריח רע מהגוף .
יאללה צא מהשטויות ותן תשובות עינייניות. חכמות ולא פוגעניות
90% מהנשים שהגיעו למערכת שנייה ''אסורה'' זה בגלל גברים כמוך שזורקים את הנשים שלהן
לזרועות פתוחות של חברים עלובים כמו שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה קשקשן
נתי14/05/2011אתה ממש אלים בהגדרה {מעשה נבזי} מה כל כך ניבזי ברצון להרגיש קיימת נאהבת נחשקת , דברים קורים בחיים.... לעולם אל תחשפי בפני בעלך את הסיפור האמיתי אין צורך לפגוע בו או להרוס את המשפחה תשקמי במקביל את הקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן 2
אביבית07/05/2011הי,
בהחלט יכולה להבין אותך. אל תספרי, זה לא יוביל לשום מקום. אל תתעני במחשבות. קורה... את לא עלובה בעיני. את בשר ודם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדת עצות - תגובה
סיגלית גלאי08/05/2011שירלי שלום,
אני מנסה להבין מדברייך מה יותר קשה לך, הניתוק מהרומן או ייסורי המצפון כלפי בעלך? כדאי שתהרהרי בכך, ותביני ש"מים גנובים יימתקו" במיוחד במצבי משבר. אך המציאות היא, שהאיש נשוי בעצמו, ולכן סביר להניח שאין סיכוי שיהיה לזה המשך טוב. אני מציעה לך לא לייסר את עצמך לגבי ניתוק הקשר, אלא להבין ולשכנע את עצמך שלא זאת דרך הריפוי לקשר שלך עם בעלך, לפעמים זאת הדרך הבטוחה למשבר ופרידה.
את מציינת שבעלך איש טוב ומקסים, מכאן שדרך הריפוי לקשר שלכם הוא, להתרכז בו ובשניכם בלבד. להמשיך ולהיזכר מה אהבת בו, מה חיבר אתכם בעבר ולעורר את זה שוב. אם זה מספיק חשוב לך, מצאי את הדרך ליצור איתו מו"מ שיוביל לפתרון שמקובל על שניכם. במקום לריב ולהתעקש מכיוון שבמצב הנוכחי שניכם מפסידים, לא חבל??
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך קצר...
יעל09/05/2011תודה לכולם על התגובות.
אני די מזדהה עם רוב הדברים שכתבו לי כאן.
אני חושבת שבני צודק שעכשיו אני חולה במחלה יותר קשה אפילו שאני מרגישה שזה סוג של ריפוי. לשאלה מה קדם למה? דווקא הבגידה קדמה ומכאן הגעתי לפורום.
לרון - לאחר קריאה של חלק מהודעותיך אני יכולה לומר שדווקא זכיתי למחמאה ממך היות ולא "קטלת" אותי יותר מידי כפי שציפיתי שתעשה.
לסיגלית - העלת בפני שאלה מאוד נכונה. אני באמת מתלבטת על מה אני יותר מצטערת. כרגע נראה לי שעל ניתוק הקשר. ואני מבינה את המשמעויות של זה...
מישהי כתבה שאני בשר ודם. תודה, זה מעודד.
הקשר עם בעלי היה הרוס גם לפני כל הבגידה. אני חושבת שהקשר מהצד רק "האיר" לי את הדרך החוצה וגרם לי להבין מה אני באמת צריכה לעשות. לא בטוחה שזה עדיין יקרה. ימים יגידו... שוב תודה על התגובות.
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי-
בני09/05/2011טוב שחזרת,
אני רוצה להמליץ לך רגע לפני שאת מחליטה לכאן או לשם,,, שתעבדי עם עצמך על משהו שייתכן והוא זה שגרם לך בסופו של דבר לניגוד בתפיסת החיים שהייתה לך עד הבגידה,
כתבת שאת > "עוזרת לכולם ולרוב רואה את עצמי אחרונה (אם בכלל)".
תפרגני יותר לעצמך, שימי את ההנאות הקטנות של מהחיים לפני כל דבר אחר, תלמדי לאהוב את מה שאת, תעריכי את התכונות שרק לך יש אותם, המקום הזה בזגויות ייתן לך המון כוח ויכולת נתינה בצורה אחרת ממה שהורגלת עד היום, ואז כשלא תרגישי שאת נותנת את עצמך,,, ולא מקבלת בהתאם,,, שהנתינה שלך לא בא על חשבוך,,, אלא מתוך אהבה ללא תנאי, מתוך התחשבות בצרכים וברצונות של בן זוגך, מבלי לפגוע ולהמעיט מהרצונות/והצרכים שלך !
יהיה לך יותר קל לקום ולעבוד כדי לשקם את שאר המרכיבים בזוגיות שלכם שהשתבשו (במשך השנים מן הסתם,,,).
שתפי אותנו זה ישתלם לך
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
יעל10/05/2011בני, חג שמח!
לפני כמה זמן מישהי כתבה שהיא מעריצה שלך. אתה יכול להוסיף אותי לרשימת המעריצות. אתה קורא את ההודעות מתוך התעניינות אמיתית ורצון לעזור וזה לא מובן מאליו. אז תודה!
לעינייננו, אני מקווה שהבנתי את הדברים שלך אבל... האמת שאני כל כך שלמה עם עצמי. יש לי עבודה נהדרת שבה אני תורמת לקהילה, אני מלאת סיפוק מהעבודה מהילדים ומעצמי. יש לי הערכה עצמית גבוהה, אני חברותי ויש לי הרבה חברים. אני תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה ותמיד מחייכת. הנתינה היא חלק מהותי ממני ולכן כל כך קשה לי שבכל מקום אני מצליחה ואהובה ודווקא בבית לא רואים את הצדדים האלו. ברור לי שהכל דעך עם השנים וגם לי יש חלק גדול בזה. אני באמת לא יודעת מה יקרה. ניסינו כבר ייעוץ זוגי אצל מישהי מצויינת אבל זה לא עזר.
הקשר מהצד "האיר" לי את הדרך וגרם לי להבין מה אני רוצה אך ברור לי שיש מציאות ובמציאות אני צריכה להתחשב בילדים ובבעל ולא רק בעצמי. אני חושבת שקיבלתי "סטירת מציאות" ואני צריכה ללמוד להתפשר. ימים יגידו...
תודה, שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי-
בני11/05/2011היי
אני מאושר בשבילך שיש לך כ"כ הרבה דברים טובים באישיות שלך, ואת מצליחה למלאות את חייך ועוד להספיק לתרום לקהילה, יש לך סגנון חיים חיובי שעוזר לך לעבור ולהחזיק את הזוגיות ואת כל מה שעובר עלייך בעת הזו,
אני רוצה להתייחס לכמה נקודות שציינת בהודעה האחרונה,
1. מדוע בבית לא רואים את הצדדים האלו ? מדוע בעלך או הילדים לא יודעים להעריך את הנתינה שלך ?
2. אף אחד לא יודע מה באמת יקרה איתו, לשם כך צריך לעבוד ולהשקות את הזוגיות כל הזמן, מתי הפסקתם ? מה קרה שזה דעך ? מהו החלק שלך בסיפור ?
3. ייעוץ הכי טוב לא יכול למנוע או לפתור משבר שבא כתוצאה מאירוע חדש, ייעוץ אמור ללמד אתכם לדעת להתמודד עם משברים נוספים, אני מניח שקיבלתם כלים כיצד לנהל דיונים ולתקשר בשפה שתגרום לכם להבין אחד את השני, האם אתם משתמשים בכל מה שלמדתם ?
ולעצם העניין, אם הולכים לרופא שלא מצליח לרפאות את המחלה עד הסוף, הרי ברור לכולנו שמנסים רופא אחר ולא מתייאשים...
4. הקשר מהצד האיר לך את כל הדברים שאת צריכה כעת לעבוד אליהם ולהשיג אותם אצלך בבית, אני רואה כאן הזדמנות לקחת את השיעורים הללו וליצוק אותם לתוך הזוגיות שלך, זה אתגר שאת מסוגלת בהחלט לקחת על עצמך,,,
5. השאלה הכי גדולה, מה את רוצה ?
6. "סטירת מציאות" יפה שאת מתחשבת ורגישה לצרכים של אחרים, אבל המציאות מוכיחה שאת לא עושה את זה נכון, ותסלחי לי על כך שאני חוזר על המנטרה הזו, למרות מה שכתבת שיש בך נתינה וכו', כאן בשורה האחרונה מסתבר לפחות שבבית את כנראה לא עושה את זה נכון,
7. לפעמים מה שעובד בחוץ לא עובד בבית ולהיפך, ישנם אנשים שבעבודה ועם חברים הם מאוד נחמדים, ובבית הם נשמעים אחרת, עד שא"א לזהות ממש שני אנשים שונים, אולי כי בבית לא מעריכים מספיק, אולי בבית הם כבר התרגלו למחמאות, אין אדם שלא מחפש הכרה מהחברה ומהסביבה, בבית זה מובן מאיליו שאת נותנת ועושה, כי לשם כך הרי התחתנת לא ?
המובן מאיליו מפיל הרבה חללים, ולכן דבר ראשון צריך להפריך את הסטטוס הזה, ולגרום לכל דיירי הבית ולהכניס להם לראש ששום דבר כאן לא מובן מאיליו ! הכל נעשה מתוך אהבה, ודורש כוחות ואנרגיות שאת בוחרת לתת אותם כאן ולא במקום אחר,
8. בכל יום ויום את בוחרת מחדש בבן זוגך ורוצה להעניק לו את מה שאת יודעת להעניק, במקום לקחת רק לעצמך, את מחלקת גם לאחרים, וכל זה נעשה מתוך אהבה, מתוך בחירה, וכמובן מתוך התחשבות לא רק ברצונות ובצרכים שלך, אלא גם בצרכים של בעלך ושל ילדייך,
אבל, בשום פנים ואופן לא על חשבונך הפרטי, אל תוותרי, ואל תתפשרי על ההנאות ועל הדברים שגורמים לך להיות מאושרת, אפשר וצריך לתמרן ולעשות סדריי עדיפויות כך שהם לא יתנגשו זה בזה,
אני מאחל לך הצלחה בכל מה שתעשי
ותודה על המשוב שמאוד חיזק אותי וגורם לי להמשיך לעזור לך ולאחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני...שוב
יעל14/05/2011קראתי את ההודעה כבר לפני כבר ימים אך לא הצלחתי לענות לך... סליחה.
כתבת כל כך הרבה דברים וכולם נכונים.אני לא ממש יודעת מאיפה להחיל בשביל לעשות סדר בדברים...
זה נכון שהיינו בייעוץ זוגי שנשמך כמעט שנה. הבעיה ששנינו כבר אדישים זה לזה ולא באמת מאמינים שמשהו ישתנה אז סוחבים את הנישואים בשביל הילדים. לשנינו אין מוטיבציה להשקיע בזוגיות . האמת שאנחנו מדברים על זה המון. בעלי טוען שכל הזוגות חיים חרא אז הוא מתנחם. ברור שזה לא מנחם אבל המצב נמשך ככה. בייעוץ הגענו להחלטה שכדאי שניקח פסק זמן בשביל לבחון את המשך דרכנו המשותפת אבל זה לא קורה.... והזוגיות ממשיכה לעוד ועוד ריבים ואי הבנות. אני שוב רוצה לציין שהוא אבא מקסים ואיש נהדר וטוב, אבל משהו ביחסים ביננו כבר לא עובד. כמו שכתבת בייעוץ קיבלנו כלים איך לתקשר טוב יותר אבל לא ממש יישמנו את זה.
לפעמים אני אומרת לעצמי - זהו אפתח דף חדש אשקיע בזוגיות אבל אחרי הריב הראשון אני אומרת בשביל מה??????? גם הוא לא מאמין שמשהו ישתפר והוא אומר את זה. הוא אפילו לא יודע לענות לעצמו על השאלה אם הוא עדין אוהב אותי והיום גם אני לא ממש יודעת לענות לעצמי על השאלה הזאת. כל זה משאיר את כל הנתינה שיש בי ובו במקום אחר - בעבודה, בילדים, בחברים, בעצמנו אבל לא אחד בשני.
זהו בערך.... אני באמת חושבת שהזמן הקרוב הוא זמן קריטי מבחינת החלטות משמעותיות להמשך.
שוב תודה על הכל. מבטיחה לעדכן
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי-
בני14/05/2011היי
שבוע טוב !
בעלך מתנחם בצרותיהם של אחרים, ומתחמק מעבודה זוגית בטענה שכל הזוגות חיים כמוהו, יש צדק בדבריו, אבל הוא לא לקי בחשבון שאת לא מוכנה להיות כמו כולם !
ולכן, את שכן אכפת לך מהזוגיות שלכם, חייבת למשוך את העגלה החוצה מהבוץ,
אם את רוצה הכוונה בנושא את מוזמנת לרשום כאן את המייל שלך, ואני אנסה לכוון אותך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח ליצן אתה בני
רון15/05/2011אולי גם אני ארשום את המייל שלי ותעזור לי להבין את מה שאתה מנסה להבין ליצן ?!
לאישה ..... - כולי תקווה כי לא תבגדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אילנה20/05/2011קראתי את תשובתך לשירלי, ואני מסכימה אם הרבה מהדברים שאתה מתייחס אליהם. נראה שלכולנו יש אישיות מפוצלת, ואנחנו לא מתנהגים בכל המקומות באותה צורה, התנאים שונים בעבודה מאשר בבית. הציפיות שלנו מבני זוגינו גבוהות יותר מאשר מחוץ לבית. אין קורס שמכין אותנו לזוגיות ולכן הרבה מאיתנו נכשלים בקטע הזה. בימינו חושבים שדברים שונים או שאולי אנשים מנסים לשכנע את עצמם כי אנחנו גרים בעולם אחר, העולם בעיקרון לא משתנה ,אבל כל הדברים שסובבים אותנו כביכול לוחשים לנו כן תשברו את הכלים ,אי אפשר יותר, משל למוצרי חשמל שהיו מתקנים פעם והיום זורקים וקונים חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
גדי15/05/2011מה שקרה לך יכול לקרות לכל אחת. פעם הייתי מסכים עם רון שזה מעשה נבזי. אבל לא היום.כמו שאומרים החכמתי מניסיון. פעם כל בוגדת היתה נחשבת בעיניי סתם שרמוטה אבל מסתבר שזה קורה לנשים מקסימום מן הישוב שלא העלו בדעתן להגיע לזה. זה שלא שכבתם אמנם לא ממש מפחית מכל העניין אבל כן מעיד על זה שאת לא חיפשת ריגוש מיני או הרפתקאת אהבים זולה. יש בך איזה חסך רגשי ובעלך לא ממש ממלא אותו.
אני יודע שכשהקשר עם המאהב מתנתק נותר חלל והחיים די מאבדים מצבעם. יש הרגשת ריקנות כזו. אבל אני מבטיח לך שזו תיעלם עם הזמן.
בכל מקרה מה שלא יהיה אל תגלי לבעלך את הסיפור. זו תהיה אנוכיות מצידך להכאיב לו כדי להקל על עצמך. תעזבי את זה. תני לזה לעבור. זה קשה. זה כואב. אבל בסוף זה יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לשפוך את המים מהכוס?
עומר18/05/2011עד שכבר מצאת משהו שהרווה את צימאונך ונתן להרגיש כמו שאישה היתה רוצה
הנחת את הכוס והלכת.
אם לא שכבת איתו .
מה רע בזה ידיד אמת אפשר ועוד איך אפשר להציב גבולות ולא להגיע למקומות שאינך מעוניינת, ולהחיות את הנפש
מה רע בלהרגיש מחוזרת ונשית???
הייתם ביעוץ ניסית לשפר לא כל כך הלך אז למה להניח למי שעושה לך טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לשפוך את המים מהכוס?
עומר18/05/2011עד שכבר מצאת משהו שהרווה את צימאונך ונתן להרגיש כמו שאישה היתה רוצה
הנחת את הכוס והלכת.
אם לא שכבת איתו .
מה רע בזה ידיד אמת אפשר ועוד איך אפשר להציב גבולות ולא להגיע למקומות שאינך מעוניינת, ולהחיות את הנפש
מה רע בלהרגיש מחוזרת ונשית???
הייתם ביעוץ ניסית לשפר לא כל כך הלך אז למה להניח למי שעושה לך טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפור כואב ! על פרידהניר06/05/2011
לפני שנה נפרדנו .
היינו שלוש שנים יחד .חשבנו על חתונה עדיין לא הציע לי .
אך דיברנו על תאריך.
היה לנו קשר נפלא אך בכול קשר יש דברים טובים ודברים רעים.
בגלל התאריך שלא ידענו מתי אז רבנו ונפרדנו .
כבר שנה שאני לא מוצאת גבר ראוי כמו שהוא
החלטתי להתקשר אליו לשוחח אולי לחזור
ואז אמרתי לו בשיחה
בא לך לצאת לשתות משהו לשוחח
והוא אמר לי את אני מתחתן עוד 4 שעות
בשניה התעלפתי
והבנתי שעשיתי את הטעות של החיים שלי שעזבתי אותו לפני שנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור כואב ! על פרידה - תגובה
סיגלית גלאי08/05/2011היי סיוון,
מה שלא קרה, כנראה לא היה צריך לקרות!
דוד אבידן כתב שיר מקסים, שולחת לך את השורות הראשונות בתקווה שתתעודדי ותמשיכי הלאה, המיועד לך יגיע בבוא העת.
"דחוף מאוד לתת לעצמי עכשיו הזדמנויות נוספות,
לצאת מתוך ההזדמנויות הקודמות, שכבר מומשו,
לעבר אפשרויות חדשות-חדישות, אפשרויות פתוחות".
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישו יודע אולליי???חסוי05/05/2011
מישו יודע איפה אני יכול להשיג נערות ליווי (או כל דבר אחר) אלי הביתה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד תכיר בחורה !
ניר05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתבכתי עם שני גבריםאנונימית05/05/2011
אנסה לעשות זאת כמה שיותר קצר. יש לי חבר מקסים מזה כארבע שנים, אין לי מילה אחת רעה לומר עליו. אלא שעם הזמן הבחירות שעשינו בחיינו היו מעט שונות ומצאנו את עצמנו לאחר כארבע שנים במקומות שונים מעט מבחינת שאיפות, אבל סה"כ אנחנו משדרים על אותו הגל ומאוד קשובים ואיכפתיים אחד לשניה. במהלך השנה וחצי האחרונות התחלתי לחוש התרחקות רגשית כלשהיא ממנו מפני שהכיוון בחייו שבחר לנקוט בו (מבחינת עבודה, רצונות הישגיים וכו') לא תאם כל כך את הכיוון שלי, ונפתחו בינינו פערים שונים, אם בשיחות שנעשו, ברמות ההבנה של דברים. פשוט הרגשתי שכל אלה מרחיקים אותי ממנו גם ברמה הפיזית והשפיעו על המשיכה שלי אליו. במהלך השנה וחצי האלה הכרתי בחור בעבודה, ההכרות החלה כידידות, אך במהרה הרגשתי שאני מפתחת אליו המון רגשות שעצרתי במשך שנה ויותר. לא דיברתי עליהם ולא עשיתי כלום עם העניין. הוא רצה אותי, אך הכל היה מודחק מאוד והשתדלתי לא להעלות כלום על פני השטח בנוגע לרגשותיי, שכן הייתי במערכת יחסים וכן ניסיתי להתכחש לעניין הזה, לא האמנתי שזה קורה לי .לפני מספר חודשים,לאחר שחשבתי שאני הולכת לאבד אותו לטובת מישהי אחרת,זרקתי איזו מילה לגבי הגעגוע שלי אליו בתור בן אדם שחשוב לי, ומשם קרה תהליך מאוד מהיר ולא מתוכנן, וכל הקלפים פשוט נזרקו יום אחרי יום על השולחן מצד שנינו. תוך שבוע הגענו בסיכומו של עניין לזה ששנינו מאוהבים אחד בשני כבר המון זמן. רק שאני הייתי זו שעצרתי את זה. עברו חודשיים מאז... אני לא מצליחה להיפרד מהחבר שלי, בכל פעם שאני מנסה לעשות זאת אני בורחת מיד אחורה כי אני לא מאמינה שאני באמת הולכת לעשות את זה. זה נראה לי כאילו זה לא לעולם לא יקרה. כלומר- יש לי סיבה מספיק טובה והיא הרגשות האלה לבחור האחר שאותו אני מכירה כבר הרבה זמן ובטוחה ברגשותיו כלפיי ושהוכיח את עצמו המון פעמים. הוא אוהב אותי באמת ובתמים. אך מצד שני אני גם מרגישה שאין לי סיבה מספיק טובה לפרק את זה - כלומר, מה עשה החבר המקסים שלי פרט ללהיות מקסים ואוהב? אבל אני מרגישה עם כל זה שזה לא מספיק לי. אין לי את אותה אהבה אליו שיש לי לבחור השני. אני אוכלת את עצמי, לא מצליחה לעשות כלום, לא מצליחה לעזוב אותו.... בוכה כל פעם שאני חושבת על זה. אך בכל פעם שאני מרגישה שאני מאבדת את הבחור השני- אני על סף קריסה. אני מניחה שהקושי שלי נובע גם מהרגל. אני פשוט לא רואה את עצמי מתחתנת איתו... אבל גם מרגישה רע מהמחשבה שאני עוזבת אותו בשביל מישהו אחר. הבחור השני עזב מישהי בשבילי.... למה אני לא מצליחה לעשות זאת בחזרה?... אני מרגישה שאני פחדנית ושקרנית....ואני פשוט לא מסוגלת לתפקד יותר... אבל אני לא מצליחה לקחת החלטה... אני יודעת שאוכל להיות מאושרת עם שניהם, אך לא מרגישה שיש לי את המוטיבציה להעניק לחבר שלי את מה שאני מסוגלת להעניק לבחור השני, שאיתו זה בא לי טבעי מאוד. אני לא מבינה מה קורה לי.... אני במשבר גדול...
אשמח לעצה ועזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסוף את תגידי הייתי צריכה לבחור
ניר06/05/2011בראשון ...
ואם לא ילך ...
הייתי צריכה בשני .
הבעיה היא אצלך בלבד ! אולי תתחתני בגיל מבוגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתבכתי עם שני גברים - תגובה
סיגלית גלאי08/05/2011לאנונימית שלום,
לא בטוח שאקל עלייך עם תשובתי, אך אני רוצה להציע לך כיוון חשיבה נוסף. קירבה ביטחון ויציבות בקשר לעיתים מרחיקים מאיתנו את הלהט והתשוקה וגורמים להתרחקות רגשית (בהחלט סוג של פארדוקס). נסי לדמיין שהחבר שלך היה מודיע לך שהוא קם ועוזב, האם היית מוותרת עליו בקלות? או שהיית מרגישה שאסור לך לאבד אותו? אם יש לך תשובה לשאלה, היא בוודאי תעזור לך להחליט.
נראה שאת מתלבטת בשאלות של בחירה בין התאהבות או אהבה? בין מחויבות או התרגשות? בין אחריות להרפתקנות?
האתגר העומד בפני זוגות רבים בימינו, טמון ביכולת לשלב בין הצורך במה שבטוח וצפוי ובין השאיפה לחפש את המסעיר והמסתורי. אולי כל מה שאת זקוקה בקשר הנוכחי הוא למצוא את הדרך להתחבר אליו שוב באופן רגשי.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבותאני05/05/2011
הייתי בזוגיות טובה ורעה במשך שנתיים וחצי
כן היו בה דברים נהדרים,אבל גם הרבה בעיות שבדיעבד נלחמנו בהן
רק בגלל המחשבה שנחיה את החיים ביחד, עוברת עליי תקופה מוזרה
והתקשרתי אליו, נראה לי שלקראת סוף הקשר או אפילו בשנה האחרונה לא ממש אהבתי אותו ,אלא רק את הפנטזיה של האהבה כי היו המון דברים שהפריעו לי שלא השתנו והמון חששות לגבי העתיד.
התקשרתי אליו לספר לו על הבעיה שלי, אני יודעת שלהיות איתו רק יעכב את שנינו ולא יהיה טוב ושלא היה לנו טוב ביחד ושזה יצור רבה מתח לפחות ב10 שנים הקרובות
אבל מוזר ועצוב לי לחשוב על כל החלומות שלנו ושהוא יחיה אותם עם מישהי אחרת
איך אני מתנתקת מהמחשבות האלו...
הוא רצה להיות בקשר אני לא ,לא רואה שום סיבה לדעת מה קורה בחיים שלו מ"מרחק ידידות" .
עצוב לי החוסר יכולת שלנו להיות ביחד...וגם הרגשה שהקשר דעך ונגמר בצורה רעה למדי
אני חיה את חיי ,למרות שיש פעמים שכואב ומוזר לחשוב עליו
אני עמוסה בלימודים ומנסה לגשש אחר עבודה
מנסה לסדר קצת את חיי ולשלב בין הכל לראות מה חשוב לי
זורקת קצת חצים לכמה בחורים כי מאוד חסרה לי הנוכחות של הבן-אדם הכ"כ קרוב
הזה ובחור בחיי ..על -אף שיש מגננות ודברים שאני לא מוכנה לסבול בקשר הבא..
איך מתנתקים מהמחשבות על "איך פספסנו..."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזה 10 שנים ! אולי את צריכה לשוחח
ניר05/05/2011איתו . בחיים לומדים מנסיון של אחרים .
את רושמת דברים חסרים , אך את רושמת שהוא נמצא בזיכרון שלך
והשאיפות והחלומות שלכם יחד לעתיד את מפחדת שהם יהיו עם משהי אחרת .
נראה שאת צריכה לא לאבד את הקיים.
תדברי איתו תתקשרי אליו תספרי לו מה עובר עלייך, מה מפריע לך ,
האם הוא מוכן למצוא פתרונות לבעיות
רק אחרי שאת מרגישה שהוא מוותר עלייך ולא מוכן לתת לך מענה לצרות שלכם
אז את תוכלי
וגם ליבך יוכל לשכוח.
אם תעזבי הכול הזיכרון ישאר לנצח.
בשביל לתת לך עוד טיפ..
מה לפני כמה זמן הייתה הפרידה ?
אמרת פרידה קשה ? איך בדיוק נערכה הפרידה
אמרת שלום ? נתת סיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני08/05/2011הפרידה הייתה לפני 3 חודשים
היא הייתה מצידו ,אני לא הבנתי מה לא בסדר
למרות שהמון דברים מהותיים כבר לא היו בסדר
הסוג חיים לא מתאים לי
ומה שהחזיק אותי זה כן הוא בתור בן-אדפ והפנטזיות
אבל במציאות היה לנו רע ולא באמת יכולתי להיות איתו
ועצוב לפספס את הדברים הטובים שאני זוכרת ממנו כחבר
אבל זה כבר לא היה זה ...שנינו נתקענו בריבים שלנו במשך שנה
ולא באנו לביחד, וגם כנראה שטוב שלא הצלחנו כי זה אומר על משהו
כי כן ניסינו במשך שנה מהמקום הזה של לא יכול להיות שלא נהיה ביחד
אבך אם עכשיו היה רע ומרוחק ובעייתי ..אז למה
והמון חששות שלי מהעתיד שלו ,שדווקא היום ,אני נזכרת בשנה שעברה
ונרגעת סוג של איזה יופי שאני לא אצתרך לדאוג לו כל הזמן
ואני אחיה את חיי ובתקווה בגיל שהוא היה אמור להיות בצבא 25-30 תהייה לי אהבה גדולה .דלא לדבר על המשך החיים שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב לך החוסר יכולת שלנו להיות ביחד
ניר05/05/2011חמודה בת כמה את ? שאלה חשובה לדעת ?
האם את ילדה
כי נראה שאת מוותרת על אהבה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה של אישה
ניר05/05/2011רשמת איך פספסנו. למה ? וותרת
אני חושבת שאת צריכה כמו שרשומים כאן לא לוותר
תדברי איתו במציאות
יתכן שזה האהבה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בעיות היו לכם?
נעמה06/05/2011אם את חושבת עליו! ואת מרגישה פספוס אז תדברי איתו כי חבל שזה יהיה מאוחר ותקבלי תשובה אני מתחתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רושמת דברים קשים מי עוצר אותכם ?
ניר06/05/2011כמו עצוב לי החוסר יכולת שלנו להיות ביחד...וגם הרגשה שהקשר דעך ונגמר בצורה רעה למדי .
ומצד אחד אני לא אוהבת אותו .
איך זה הולך יחד ?
אם עצוב לך החוסר היכולת שלכם להיות יחד משהו עוצר אותכם ?
להיות יחד ?
נ.ב
בת כמה את ? מעל 18?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה להרגיש במקומך ואני חושבת ש
שלומית08/05/2011שאם הייתי עם גבר והיתי מרגישה פספוס הייתי מנסה לראות מה קורה איתו .
אני מנסה לחשוב במקומך ואני מרגישה שאת מאוהבת בו
אם היה לכם חלומות ואת מרגישה צער שאתם לא יחד
תנסי מתוקה אל תוותרי
אולי עם הפרידה שעבר הזמן תלמדו להעריך אחד את השניה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות - תגובה
סיגלית גלאי08/05/2011שלום לך,
נראה לי מדברייך ששכלית את מבינה שזה נגמר, הפסקת לאהוב, את לא מוצאת סיבה להישאר איתו, הקשר דעך ונגמר רע.. אבל ברגש עדיין נשארת בפנטזיה. החלום שלך לא חייב להיעלם, הוא יכול להתגשם עם האדם המתאים ואז תחושת הפיספוס תיעלם. כדאי שתפסיקי לחשוב על העבר, וחשבי קדימה אל העתיד, מה את רוצה להכניס אל תוך חייך. הרשי לעצמך לקחת פסק זמן, להיות עם עצמך, לברר לעצמך מה את רוצה בקשר זוגי, לחבק גם את העצב והלבד (זה חלק מהחיים, מעצמנו), לפני שאת ממשיכה אל הקשר הבא.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני08/05/2011סיגלית הכי התקרבה לדברים שעוברים עליי
אבל המון תודה לכולכן
אני בת 22, היינו שנתיים וחצי
לאורך כל הקשר היו דברים שלא אהבתי את צורת החיים שלו
אבל לא ממש דיברתי איתו אלא זה יצר תסכול וטינה
וכשכן דיברתי זה יצא בכעס
מהשנה וחצי הבנתי שהוא לא בשבילי גם בגלל שהעתיד שלו מסובך להפליא
ואולי תודה לאל שאני לא אהיה איתו..
נפרדנו בשנתיים וחזרנו מתוך געגוע ,ואולי חבל שכך
ועם המכה שנפלה עליי הרגשתי שהוא חסר לי, אבל לשמחתי
הוא לא רוצה לחזור כי באלא טוב לנו ואנחנו לא מתאימים
אז אין שום סיבה להיות ביח יותר
מה שהשאיר אותנו ביחד היו כל הקשר המדהים והאהבה הראשונה והדברים הטובים בסכ"ה שהיו בביחד שלנו בתור אנשים
לכן אני מבינה למה הוא רוצה להישאר חברים -ידידים ,אבל מבחנתי לא צריכה סתם להיות ידידה שלו ,אם בביחד הזוגי לא הסתדרנו...לא צריכה את זה.
אני יודעת שהיה כבר מאוד רע גם עכשיו וגם מקודם וטוב שאני לא אצתרך להתמודד איתו כי הוא לא שווה את כל ההשקעה ,הוא לא נתן לי מספיק ממה שראוי לי נוכח החיים הצפויים שלו, וא לא נתן לי ביטחון
וכל הפנטזיות שהוא אהבת חיי על זה קשה לוותר ,אולי גם כי לא הכרתי מישהו אחר
וגם בגלל החשש איך זה יהיה עם בחור אחר ,והפחד להפגע
מקווה שעניתי לכן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומללהאמא04/05/2011
אני חושבת שזו המילה הטובה ביותר לתאר את מה שאני חווה בתקופה האחרונה. כתבתי פה לפני כמה שבועות על הפרידה שאני חווה, ניסיתי ליישם את העצות שקיבלתי. יש ימים טובים יותר, ויש ימים שבהם אני אומללה, מנחשת מה איתו, אפילו מקנאת למחשבות אם הוא הכיר מישהי אחרת, וזה עוצר אותי מלחשוב על עצמי, מלהתרכז במטרות של עצמי, מלעזור לעצמי להרפא מהכאב. אני לפעמים מרגישה שאני לא מצליחה לראות את העתיד שלי. שהחיים שלי נפסקו, מה שמבהיר לי את התלות הגדולה שהייתה בקשר ועשתה בדיעבד לא טוב לשנינו. אני לא רוצה לדבר איתו, כי זה מקשה עליי יותר ומבלבל אותי כשאנחנו מדברים או מתראים. אני בעיקר מחפשת דרך לא להרגיש עצובה כל כך. לקום עם התחושות האלו בבוקר, להתאמץ לקום מהמיטה ולהתחיל יום חדש, ובלילה, לחשוב זמן ממושך עד שאני מצליחה להרדם בלילה.
אני משתדלת ליישם את מה שכתבה סיגלית, על הריכוז בעצמי, לחשוב קדימה, הלאה, והמחשבות האלו מלוות בו. מה לא יכול להיות בעתיד שלי עכשיו אחרי הפרידה, הקושי הגדול בלחשוב קדימה על עצמי כשלם ולא כחלק ממשהו,מהזוגיות איתו, וזה מקשה עליי ביותר.
אני אשמח לקבל תמיכה, אולי אפילו כדאי לי לפנות לעזרה מעבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומללה - תגובה
סיגלית גלאי05/05/2011שלום לך,
זוגיות בריאה היא קודם כל שני אנשים נפרדים שיחד הם יוצרים את השלם מבלי לאבד את עצמם, התלות הגדולה שיצרת בבן זוגך מעצימה את תחושת הריקנות והקושי שלך להתמודד עם הלבד. למרות שקשה לך להאמין שניתן לצאת מזה, האמיני לי שזה יקרה עם חלוף הזמן וכשתרגישי שאת מוכנה לתת הזדמנות לזוגיות חדשה ואחרת.
אם את מרגישה שהדיבור או המפגש איתו מעציב או מבלבל אותך עוד יותר, אז בהחלט כדאי שתימנעי מזה.
נסי לראות בפרידה ממנו שיעור חשוב לחיים שהרווחת, ואפילו חסכת לעצמך כאב גדול יותר שעשוי היה להתרחש בעתיד. התחילי לאהוב את עצמך קודם כל יותר מכל אדם אחר, קבלי את עצמך (קבלה שיש בה הבנה שמותר לטעות),חשבי מה יעזור לך להנות מהחיים והרשי לעצמך לשמוח מתוך ידיעה שאת שווה את זה, מגיע לך לחיות חיים מלאים ומאושרים. אם את מחפשת סיוע, נראה לי שאימון אישי עשוי לעזור.
בהצלחה וכל-טוב
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת גירושיןלילי04/05/2011
אני בת 51 שוקלת להתגרש אין הסכמה מצד בעלי הוא אננו מעוניין להתגרש כדי לא להתחלק ברכוש .איני יודעת כיצד להתחיל כיצד לפעול
יש לי 2 ילדים גדולים בבית בני 20,25 הדירה על שם שנינו
הורי בעלי סייעו לנו רבות בקנית הדירה ,ולפני חצי שנה חמותי שהתאלמנה סגרה
לנו את המשכנתא בסכום 100.000 שקל. זה לא היה מיועד לחשבון רק של בעלי אלא למשכנתה שלנו יחד. שאלתי האם אני חייבת להחזיר את כל הסכום לחמותי או הוא מתחלק חצי חצי ביני לבין בעלי .אם אנו מתגרשים האם אני צריכה לתת לבעלי חצי מהפנסיה שלי?אני עובדת 30 שנה במקום קבוע ולעומת זאת הוא אין לו פנסיה גדולה כמו שלי ויש לו גם עזרה מאמו והמשכורת שלו גדולה יותר משלי. כיצד מתחילים צעד לגירושין???המון תודה.
האם אפשר לקבל המלצה לעורך דין באזור רמת גן קרית אונו?שוב הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
יפית נהרי04/05/2011שלום לך,
שמי עו"ד יפית נהרי,
אנסה לסייע:)
1. האם את ובעלך חיים ביחד או בנפרד?
2. לעניין הגט- מה הסיבה שברצונך להתגרש?בבית דין רבני כופים גט על הבעל ,בעיקר כשקצו כל הקיצים ואין אפשרות להגיע לשלום בית
2. לענין הרכוש- כשבני זוג מתגרשים מתבצת חלוקה שוויונית של הרכוש שצברו במאמץ משותף מיום הנישואין ועד ליום הקרע- יום הפרידה.
לענין חמותך- אם היא נתנה לכם מתנה הריי שלא תצטרכי להחזיר לה אבל אם היא נתנה לכם הלוואה- בעלך יבקש את הסכום בחזרה במסגרת החלוקה.
3. בגדול שמתגרשים מתבצעת כאמור חלוקה שוויונית של כל הרכוש לרבות הכספים והדירות ואז- ממנים "אקטואר" שמחלק את הכספים קופות הגמל והפנסיה שווה בשווה.
אני סבורה שצריך להדריך אותך בבנייית אסטרטגייה לגירושין,למשל- להקליט את החמה שמדובר במתנה ולא בהלוואה, וכן לנסות להגיע עם הגרוש להסכמות.
יפית נהרי עו"ד ומקימת איישה למען זכויות האישה במשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתב תביעה שיקרירוית03/05/2011
בעלי הגיש מאחורי גבי תביעה בבית הדין הרבני, למרות שקבענו ללכת לגישור.
כתב התביעה שיקרי לחלוטין כולל דיווח הכנסות כוזב . יש לי הוכחות כתובות לכמה מטענות השיקריות ובכלל הוכחות כי הכנסתו גבוהה ממה שדיווח בתביעה. בנוסף הוא פעל בעורמה להעביר כספים מהחשבון.
האם עובדות אלו פועלות לטובתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה מטעם עו"ד יפית נהרי
חבל שהוא בחר לנהוג כך
עלייך להגיב בתוך 30 יום לכתב ההגנה ולציין שהוא בא לבית משפט כשידיו אינן נקיות והסכומים בתביעתו שגויים ומופרכים, וכן שהוא מטעה את בית משפט במכוון והגיש את כתב התביעה במחטף מאחורי גבך.עלייך כמובן לצרף הוכחות לכל הטענות.בהצלחה:)
נשמח לסייע בהרחבה יפית נהרי, עו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתב תביעה שיקרי
רוית06/05/2011לא ברור מדוע בכלל הגיש את התביעה הזו:
אין לנו רכוש, אני לא מבקשת כתובה, הוא לא מבקש משמורת על הילד- הבנתי כי מזונות ילד נדונים בבית משפט לענייני משפחה. הוא מבקש גישור - בכל זאת אני צריכה להגיש כתב הגנה?
סיכמנו שנלך לגישור והוא יעצור את התביעה, אם לא יעשה זאת עלול להגרם לי נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפשי את העורך דין שלוחש על אזנו..
רועי06/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב רוית מענה מאת עו"ד נהרי
יפית נהרי07/05/2011נראה כי בעלך מכלכל צעדיו,נכון שמזונות ילדים נקבעים בביהמ"ש אבל, סכום המזונות הינו בהתאם לגיל הילדים+ בהתאם להכנסות ורמת המחייה שלכם.
שנית- ישנה חלוקת רכוש, אם בעלך מעביר כספים,ככל הנראה ישנה סיבה גם לעניין זה.
עצתי לך- הגישי לרבני- בקשה למתן אורכה בהגשת כתב הגנה של כ- 60 יום מאחר ואת ובעלך הולכים ליעוץ גישור, החתימי את בעלך על כך שהוא מסכים לאורכה.
שנית- שמרי כל חומר רלבנטי שיש לך לרבות מסמכים המעידים על מצבו הכספי של בעלך.
שלישית- החתימי את בעלך שבאם לא יצלח הגישור תחליטו ביחד לאיזו ערכאה שיפוטית לפנות לרבני או לביהמ"ש לענייני משפחה.
בהצלחה רבה:)
יפית נהרי,עו"ד לענייני משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואש מהיאוש זקוק לעצה פרידהריזו03/05/2011
חברים וחברות אשמח לשעה ומי שיש לו עצה בונה או תובנה יתקבל בברכה
החברה ניפרדה...היינו חצי שנה ביחד לא ארוך אבל היה אינטנסיבי....הראשונה שגרתי איתי ביחד
הייתה ביננו אהבה גדולה...אבל הקשר ניגמר שנינו הרגשנו שאנחנו לא ממצים את הזוגיות כמו בהתחלה ולמרות זאת אני מצידי מרגיש שיש מה לעשות ויודע גם שלדברים מסויימים לא נתתי את כל תשומת הלב
העניין הוא כזה בת הזוג לשעבר די מיואשת וכל מה שהצעתי לה נתקל בסירוב ובטענה שאנחנו לא מתאימים
די קשה לי לקבל את זה כי אני מאמין שאפשר לעבוד על כל דבר והזוגיות היא לא קלה מטיבעה ברוב המקרים
בנוסף לזה אני מודע לטעויות שעשיתי (לא בגדתי) ודיברנו עליהם ..אני בדעה של לעבוד ולתקן ושהרצון להיפרד הוא סטירה מצלצלת בשבילי ואני רוצה לעלות שוב על הגל ושהכימיה והקשר ביננו יחזור להיות איכותי ומהנה
הבת זוג משומה מיואשת לגמרי ולא מוכנה לשמוע יותר...ואני מרגיש שזה מוביל לכביש ללא מוצא שרק אני מנסה לשקם ולדחוף קדימה
מה עושים????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריזו-
בני03/05/2011רד לשוליים לכמה ימים ותבחן את המשל דרכך, כשאתה בכביש ללא מוצא אתה נלחם נגד עצמך, עם המון רעשים ברקע, דבר שלא נותן לך לחשוב ביעילות,
עצה קטנה להתחלה >
אם אתה אוהב מישהו תן לו ללכת,
אם הוא חוזר הוא שלך לתמיד
אם לא, ממילא הוא לא היה שלך לתמיד,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?דנה02/05/2011
שלום, שמי דנה.
אני נמצאת במערכת יחסים של 6 שנים מתוכם אני חיה עם הבחור כבר מעל שנתיים. צברנו נכסים משותפים ביחד ואימצנו שני כלבים. עד לפני יומיים לא היה לי ספק כי זה הבחור איתו ארצה לבלות את שארית חיי.
להפתעתי גיליתי לאחרונה כי יש לו אוסף מאוד גדול של תמונות של בחורות עם פרטיהן האישיים.
לטענתו- לא בגד בי מעולם. אך אינו יכול להסביר את כמות התמונות והעובדה שהן רגילות לגמריי ואת זה שניתן ליצור איתן קשר ללא כל קושי. מסתבר שאת האוסף הזה הוא מנהל מאז שהכרנו. והוא עושה בו שימוש מיני- לפי טענתו חד צדדי.
עבורי זה מרגיש ממש כמו בגידה או אלפי בגידות לצורך העניין. מלבד העובדה שזה חולני אני לא יכולה שלא להרגיש שאיני מספקת אותו. אני לא יודעת אם מישהי תוכל.
כששאלתי אם זו הבעיה טען שאוהב אותי ונמשך אלי ואינו מעוניין להיפרד.
דווקא אני הייתי הצד ההרפתקן יותר מינית ביחסים ותמיד חשבתי שהוא יותר שמרן. עכשיו אני מרגישה שזה פשוט אף פעם לא היה העניין שלו.
מה לעשות? הוא אינו מעוניין לסיים את הקשר.
אני לא יודעת איך אוכל להמשיך כך, אך מפחדת ממה שעלול לקרות. אין לי לאן ללכת. ויש בי דאגה גדולה לגורל הכלבים כיוון שאף אחד מאיתנו לא יוכל להחזיק אותם בזמן הקרוב אם נפרק את החבילה...
אני ממש אבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
מיכל פאטל04/05/2011שלום לך דנה,
אני מבינה שאת צוייה הסערת רגשות גדולה ובצדק, אך לא צריך למהר כל כך ולחשוב מיידית על פירוק.ראשית, אם הוא הבחור שאתו רצית לבלות את שארית חייך עד לפני יומיים והוא גם מצידו לא רוצה להיפרד ממך , שווה לכם לעצור ולבדוק מה קרה כאן.
האם אתם מסוגלים לדבר בפתיחות ובכנות האחד עם השני? גם על נושאים רגישים/כאובים? האם אתם יודעים להתמודד עם שוני בדיעותיכם ולנהל קונפליקטים בצורה בונה? האם אתם יודעים להקשיב קודם כל אחד לצרכי השני?האם אתם מודעים לצרכים האחד של השני ומספקים אותם בדרך כלל ? וכו' וכו'
אין ספק שמעשיהו של בן זוגך מהווה פגיעה בדימוי הנשי שלך ,וניתן להבין את תחושת הנבגדות שלך.חשוב להבין ממנו מדוע היה זקוק לאוסף מרשים כזה, ומדוע לא שיתף אותך בכך? מה מנע אותו? מה שם חסם?משהו בתקשורת ביניכם לא עובד טוב.
נסי לברר זאת עימו לבד, במידה ןלא תצליחו כדאי שתיפנו לעזרה מיקצועית לסיוע.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רוצה להתגרשאודליה30/04/2011
אני ובעלי נשואים כשמונה חודשים לפני 3 חודשים נולד לנו ילד התחתנו בעקבות ההריון אך גם בעקבות האהבה.
בעלי התגייס למשטרה חודשיים אחר נישואינו מה שחייב אותו לעבור קורס שיטור בבית הספר לשוטרים בחיפה, מה שדרש ממנו לישון שם ולהגיע לסופי שבוע לבית ולפעמים אפילו לסגור שם שבתות.
את כל ההריון עברתי לבד בלי שום תמיכה או עזרה מצידו.
במהלך הקורס בעלי הכיר מישהי שם הם התיידדו ואף ניהלו רומן ביניהם הוכחת הודעות טלפונים לחץ לישון עם הפלאפון ואבוי אם אגע לו בו מחיקת שיחות הודעות והכי גרוע שלא היה מתקרב אליי..
כל זמן ההריון הייתי במצב נפשי גרוע ולא היה אכפת לו ממני.
היום הוא דרש ממני לעזוב את הדירה שכן היתה יחידת דיור מתחת להורים שלו ובבעלותם, עזבתי אותה וכרגע אני אצל אימי לא אכפת לו ממני ולא מהילד.
הוא נחוש בדעתו להתגרש ומכחיש את הבגידה.
אני כואבת ופגועה מאוכזבת ומרגישה נבגדת הוא טוען שהוא כבר לא אוהב אותי ונחוש להתגרש.
אני לא רוצה להתגרש אני אוהבת אותו ולמרות הפגיעה אני מרגישה שאם נלך לטיפול נוכל להחזיר את עצמנו למוטב אך הוא אינו רוצה מה עליי לעשות... אני מתוסכלת ונואשת לעזרה שכן הוא לא מוכן לעזור לי כלכלית ואיני עובדת בשל היותי עם תינוק ולד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאודליה
JJ30/04/2011באמת סיפור מזעזע...אם תרצי תמיכה,אז אשמח בכיף,וגם אולי לעזור עם דברים לתינוק...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים
דני01/05/2011זה מצב אבוד מבחינתך כפי שזה נראה כרגע,איספי את השברים ותשקמי את חייך,אם אחרי שלושה חודשי נישואים הוא מנהל רומן ולא רואה אותך ממטר סימן שהוא שם עמוק עמוק בבוץ. סורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה משפטי- עו"ד יפית נהרי
עלייך להכין תשתית ולאסוף ראיות לגבי הבגידה,מכייון שאם מדובר ב"בעל מורד",שמבקש להתגרש ללא כל סיבה מוצדקת ועוד בוגד ולא מקיים איתך יחסי אישות הריי שתוכלי לתבוע מזונות אישה ובמקרים מסויימים גם את כתובתך.
במצב הנוכחי- בעלך אמור לתת לך סכום מזונות לאוכל וכלכלה בעבור הילד, בגיל כזה של תינוק הסכום מינימום הינו 2000 ש"ח בחודש. מלבד סכום זה, מגיע לך 30% השתתפות בשכירות הדירה שאתם גרים בה.
וכן מחצית מהרכוש המשותף.
אני מבינה שאת לא רוצה להתגרש, שולחת לך חיבוק ומציעה לך להציע לו יעוץ וגישור , אבל במקביל עלייך לדרוש שישלם מזונות בעבור הילד השתתפות בדיור וכן לאסוף ראיות כנגדו.
יפית נהרי עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמורת משותפת והסדרי ראיהלין30/04/2011
שלום,
רציתי לשאול מה ההבדל בין משמורת להסדרי ראיה.
במידה והילדים אצלי רב הזמן, אצל האבא הם ישנו פעמיים בשבוע וכל סוף שבוע שני
האם זה אומר שהמשמורת היא שלי? או משותפת?
מה היתרונות והחסרונות של בעל המשמורת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת משותפת
דני01/05/2011היי,אני גרוש והילדים במשמורת משותפת,בעקרון יומיים בשבוע אצלי כולל לינה וכל שבוע שני.אמנם מבחינה חוקית הם בחזקת אימם.הרעיון הוא בכל מקרה טובת הילדים ולא מלחמות מיותרות.ברגע שהילדים נימצאים בראש סדר העדיפויות הנזק מינימלי אצל כולם בעיקר אצל הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמורת משוטפת באותו הביתא28/04/2011
לצערי הרב, לאחר 15 שנות נישואין , החלטנו אישתי ואני שלא ניתן להמשיך כך ולהפרד
אנחנו ממש בתחילת התהליך ועדיין לא עשינו כלום ולא הודענו לילדים.
החלטנו ללכת לכיוון של משמורת משותפת, ומכיוון שיש לנו 4 ילדים , כאשר אנו חושבים על שכירות של 2 בתים, גדולים ומזונות, אנחנו מבינים שזה לא יהיה אפשרי מבחינה כלכלית
רציתי לשאול והייתי שמח לשמוע את דעת המומחים על הרעיון שהילדים ישארו באותו הבית וההורים הם אלו שיתחלפו, לפי הימים,
אני מודע לזה שזה יכול לגרום למתחים ובעיות בנינו , אבל אפשר לפתור חלק מהבעיות ע"י סיכום על כללים
הייתי שמח לשמוע מה ההשפעה שתהיה על הילדים ומה ההמלצה המקצועית בנושא זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת משותפת באותו הבית - תגובה
סיגלית גלאי30/04/2011א' שלום
כל זמן שלילדים תהיה מסגרת ברורה ומקום בטוח הם לא ייפגעו, זה נשמע סידור הגיוני וטוב לאור המצב, לפחות בשלב הראשון. השאלה המרכזית היא, אם אתם ההורים תצליחו לעמוד בהסכם הזה? ולכן כדאי שתעלו את כל הקשיים שסידור כזה עשוי לעורר, ותבדקו אם יש לכם פתרונות ששניכם מסכימים עליהם מבעוד מועד. חשוב שהילדים לא יהיו עדים לוויכוחים ולמתחים ביניכם.
לדוגמא שאלה שחשוב שתדונו בה, בטווח הרחוק, מה יקרה אם לאחד מכם יהיה בן/בת זוג, האם הסידור הזה יהיה אפשרי מבחינתכם??
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)