מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא עיזרו לי...מיקי18/05/2011
כתבתי לפני כמה ימים ואני מחכה לתגובתכם... בקצרה אספר שוב גרושה עם ילד בן שנתיים,הגרוש כרגע הבין שהוא אוהב ועשה טעות שנתן לי גט אני לא מעוניינת בשום קשר עימו מלבד היותו אבי בני הבכור והיחיד והוא יודע זאת.הכרתי אדם נחמד שאוהב אותי ומוכן לעשות למעני{אגב הוא רווק} ולא אכפת לו מורכבות העניין למרות זאת אני מוצאת את עצמי בכל פגישה איתו מציעה לו רק התקרבות מינית למרות שהוא מתוק אמיתי ומחמיא לי ומנסה לתמוך. מצד שני אני קולטת אצלו דברים שמזכירים לי את הגרוש שלי שזה מלחיץ מפני שעליי לראות או לזהות את הדברים הרעים שחוויתי עוד בהיותם בהתחלה. אז כך: האם זה שאני נפגשת איתו לקיום יחסי מין בלבד יכול לפגוע בי למרות שהוא יודע את הסיבה שלישמה באתי במפורש? האם עלי לומר לו שלא ניפגש יותר כדי לא לפגוע ברגשותיו שכן אני יודעת את שעל ליבו? ועוד דבר אחד אני בוכה המון גם בפגישות שלי איתו ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות אם זה.....{אני כשמונה חודשים ללא הגרוש} מחכה לתגובתכם.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי-
בני18/05/2011טבעי שאלו יהיו הרגשות שלך בעת הזו, בפרט שזה ממש טרי, אני מציע לך בחום לגשת לטיפול/ייעוץ, כדי לחזק ולהרוויח שתי דברים, 1. לאסוף את עצמך, להתגבר על המשבר, בכל זאת פרידה היא חוויה לא מרנינה במיחוד והראיה שאת בוכה בלי קשר , וגם זה טבעי, אבל דרוש הכוונה ועזרה,
2. להתארגן מחדש ולראות מה ניתן לתקן כדי שלא תחזרי על אותם טעויות, ולא בגלל שכתבת את זה, אלא כי אנו בוחרים כמעט תמיד את אותם טיפוסים שהיו לנו קודם, בקיצור אם את לא רוצה למצוא את עצמך עם אותה גברת רק בשינוי אדרת... אז תנצלי את הזמן שיש לך לצאת למסע טיפולי, שיחזק אותך אישית וייתן לך כלים להמשך,
-
אם היחסים עם הרווק נותנים לך רגעים של שפיות בתוך המערבולת הריגשית שאת נמצאת, ובתנאי שהרווק יודע שזה מה שאת מחפשת, תעשי איתו תיאום ציפיות ברורה שיבין בדיוק איפה את נצמאת, אז לדעתי האישית את יכולה להמשיך בקשר הזה, כי עדיין יש תקווה שאולי זה יתפוס תאוצה ויתפתח לקשר מחייב, אז למה לא ?
בהצלחה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עיזרו לי... - תגובה
מיכל פאטל18/05/2011שלום לך מיקי,
הדילמה שאת מעלה מאוד מאפיינת פרודים שלא עשו שיעורי בית לאחד פרידתם מבן הזוג.למה אני מתכוונת? בכל מערכת זוגית שמגיעה לסיומה ישנם שני אנשים ,ואני מדגישה שניים שאחראים לפרידה. לכל אחד החלק שלו הוא אחראי.לאחר הפרידה , חשוב מאוד לקחת זמן לעצמינו ,ולזהות את החלקים שלי בפרידה.מה היה חלקי בכך שבסופו של דבר ה'חבילה התפרקה'? כשאני מכירה את החלק שלי ,אני מגיעה מוכנה יותר לזוגיות הבאה, יותר מודעת -בהנחה שעשיתי עבודה פנימית עמוקה. תשימי לב, אם לא עשית זאת, את עלולה בלי משים למצוא עצמך במערכת יחסים בא את תתקלי באמת באותם המיכשולים שהיו בזוגיות א' אם לא טופלו....
דבר נוסף,אני מתרשמת שהתקשורת שלך לא מפותחת במיוחד, במקום להחליט עבורו אם תיפגשו אם לאו - לא יותר פשוט לדבר אתו, לומר לו מה את חשה? מה הצרכים שלך. ולבדוק מה שלו? ואז בהחלטה משותפת להגיעה להבנה?
בהצלחה1
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובתך
מיקי19/05/2011תודה על התגובה, ברצוני רק לציין שהוא מודע לזה שאיני יכולה לקיים איתו זוגיות כמו שהוא היה רוצה אלא רק יחסי מין. והוא מסכים מלבד זה השאלה שלי הייתה אם יש בצורת הקשר שבנוייה רק על יחסי מין דרך לפגוע בי גם כאשר אני היא ה"מושכת בחוטים"? ולגבי הבכי הבלתי פוסק במיוחד כשאני איתו מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה!נדב18/05/2011
שלום,
אני בן 30 הכרתי בחורה בת 24 במקום עבודתי ואני חושב שהתאהבתי בה!!!
העניין הוא כזה לאותה בחורה יש חבר כ 3 חודשים ואנחנו מדברים בצאט בייפסבוק כבר שבוע.
יש ביננו קליק מטורף מדברים המון עד השעות הקטנות של הלילה השיחה ממש זורמת היא וממש כיף לנו יחד,יש לציין שעבודתי היא בשטח והיא כל הזמן שואלת מתי אני בא?מתי אני בא?אני אכין לך עוגיות...עד פה הכל בסדר.
ניסיתי כמה פעמים להתקדם איתה וזה פשוט נתקע,הצעתי לה להיפגש אז היא כל הזמן מתחמקת ומעבירה נושא למתי אתה בא?אני מבקש ממנה את מספר הטלפון היא מעבירה נושא.
עכשיו היא נותת את כל הסימנים שהיא כן רוצה בקשר היא נורא נהנת מזה שאני מחמיא לה ומלטף לה את האגו אבל כל הזמן זה נגמר רק בזה!!
אמרתי לה דיי אם זה סוג הקשר אז לא כל כך מתאים לי,היא מצידה נורא מתעקשת ונורא חשוב לה שנמשיך בקשר הזה...אני מבולבללל
האם אני ממהר מידי?האם צריך לתת לה את הזמן אולי לבנות אמון?נורא קשה לי המצב הזה. שוב אנחנו מדברים רק שבוע..
איך אני אמור להתנהג איתה על מנת למשוך אותה לקדם את הקשר?!?!
אני לא יודע איך להתנהג איתה ולמשוך אותה מהצד שלה לקדם את הקשר...
מה לעשות????להפסיק לחזר אחרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא רוצה לתת עצה????
נדב19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוק
אלמוני26/05/2011יש לה חבר עזוב אותה אל תהיה חרא תחפש במקום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף לה
יולי26/05/2011היא נהינית מהחיזור וזה בהחלט מלטף לה את האגו, מנסיון, לא כדאי לפתח קשר רומנטי במקום עבודה,לרוב זה לא נגמר טוב... אם אתה בכל זאת ממש אבל ממש מעונין בה, אז תוריד פרופיל, תשחק אותה קשה להשגה אולי תצא עם בחורות אחרות, אבל תדאג שהיא תדע מזה. אז היא בעצמה תרוץ אליך, אבל אל תהיי פראייר, קבל אותה רק אם היא נפרדת מהחבר. אי אפשר לרקוד על שתי חתונות. אם לא עושה את זה וממשיכה בשלה, אז היא לא שווה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי צודקת
קטיה מניס26/05/2011כבחורה, אני יכולה להעיד שאנחנו הבנות מאוד אוהבות חיזורים וליטוף באגו, זה מעלה לנו דימוי עצמי ומצב רוח. ניראה לי זה בדיוק מה שקורה עם הבחורה הזאת. היא לא רוצה איתך משהו יותר מזה. בנוסף, יש לה חבר. בנוסף, אתם גם עובדים ביחד.
עזוב אותה, יש הרבה דגים בים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב עזרה! - תגובה
דליה שוורץ28/05/2011נדב שלום,
אתה בקשר עם אותה בחורה רק שבוע ולה יש חבר רק 3 חודשים..
היא כנראה בודקת את מצבה מולך ואת ההפסד שיהיה לה אם תפרד כבר מאותו חבר..
אתה יכול להמשיך לחזר עוד מעט זמן ולראות לאן זה מוביל ואתה יכול לעזוב ולראות אם היא מחפשת את קירבתך.
ואתה יכול גם להגיד לה שאתה רוצה קשר אחר איתה ולא קשר של ידידים ולשמוע ממנה מדוע היא לא מתקדמת עם זה..
זו נראית לי הדרך הטובה ביותר והקצרה ביותר... לא?
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוות קטןאני17/05/2011
אני כמה חודשים אחרי פרידה מאוד כואבת עבורי
אני מלאה בכעס וטינה
אני יודעת שאין דרך או סיבה לחזור ליחסים ההם
וחבל לי שזה מה שנשאר לי מהבחור הזה שהיה אהבתי הגדולה.
אני מנסה בקושי עצום לחיות את חיי ,אני די מחוזרת אבל אין מה לדבר על
לנסות באמת להכיר מישהו,כי אני כלואה בין לבין אני בהרבה תסכול מהמערכת יחסים הקודמת שלצערי השאירה טעם נוראי ...
מישהו יודע מה עושים? אני כן מתלהבת מבחורים אבל לא רוצה להכיר לא רוצה להקשר ולהפגע יותר ...
ובדרך אני מוציאה רעל על האקס ..אם לי כואב והוא אומרים לו שהוא נראה יותר טוב בלי הקשר שידע כמה הוא הרס לי ....
איך יוצאים מזה? כמה זמן זה אמור לקחת? יודעת שזב אינדיבדואלי ,אבל עדין
נמאס לי גם כשהייתי בקשר קיטרתי והתלוננתי הרבה ,אז הייתם מצפים שעכיו יהיה לי טוב
אבל זה לא בדיוק ככה..מה עושים?
בייינתים אני מתנהלת בחיי היום יום חושת על דברים לעתיד הקרוב ...
אבל גמורה מבפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוות קטן - תגובה
סיגלית גלאי17/05/2011שלום לך
כעס וטינה הם כמו "בומרנג" זה חוזר אלינו וגורם לנו להרגיש רע, למעשה זה תוקע אותנו בעבר ולא מאפשר לנו לחיות את ההווה. אני מציעה לך להניח את המשקעים של העבר ממילא את מתארת אותם כיחסים מתסכלים וחסרי טעם, אז למה את משקיעה בהם כל כך הרבה אנרגיה שלילית? זה גוזל ממך את הכוחות לחיות את ההווה ולחשוב על העתיד באופן חיובי יותר. (ייעוץ / טיפול / אימון אישי בהחלט יכולים לעזור לך להתגבר). אם את מרגישה שאת עדיין לא מוכנה לקשר הבא זה בסדר גמור, לכל אדם יש את הקצב שלו.
בהצלחה
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני18/05/2011כי פעם היה מדהים הייתה לנו אהבה עצומה עם המון דברים חיוביים
ומאוד כואב איך הכל נשאר בטעם מר
וזה גורם לפחד מאיך שאני אתפוס קשר אחר והפחד להכיר כי גם עם הבא יכול לההרס
ראינו אותנו חיים ביחד... זה מאוד מוזר וקשב לחשוב שהדברים האלה לא יקרו..
וגם איך שהקשר נגמר המון דברים רעים שיש לי ממנו זה מתסכל וכואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלכך לא רציתי להגיע למצב הזה...אנונימית17/05/2011
מה עושים כשחבר שלי אחרי 4 וחצי שנים אומר שהוא לא יודע אם הוא רוצה לחיות איתי??
אני בת 24 ומוכנה להתחתן, מבינה את זה שאולי זה עדיין מוקדם לו כי הוא בגילי, יחסית גיל צעיר לגברים להתחתן אבל מצפה לפחות ממנו שהוא ידע שהוא מתכוון להתחתן איתי בעתיד ושהוא רוצה לחיות איתי... אני יודעת שהוא אוהב אותי, זאת לא שאלה בכלל מבחינתו, אבל אהבה בשבילו ממש לא מספיקה לכלום... הוא טוען שאני לא מספיק נותנת בקשר יחסית אליו, שהוא משקיע ונותן הרבה יותר, והוא לא יודע לשים בדיוק את האצבע על מה מפריע לו אבל בתקופה האחרונה הוא לא מרגיש שכלכך טוב לו, מה שאני ממש לא הרגשתי ממנו.. לדעתי אין מה לעשות, בקשר ארוך תמיד יש ירידות ועליות ולא הכל ורוד תמיד וטוב, וזה עניין של תקופות אבל כל עוד מדברים על מה שמפריע ומנסים לפתור ולהבין אחד את השני אז זה כיוון טוב... אני הראשונה שלו והוא הראשון שלי, לפעמים אני חושבת שזו הבעייה, שקשה לו עם זה והוא צריך להתנסות עוד בשביל להיות בטוח... אני כבר לא יודעת מה לעשות... לא יכולה לנשום רק מהמחשבה שניפרד, לא יכולה להעלות את זה על הלשון כשאני מדברת איתו, לא רואה את החיים שלי בלעדיו... כרגע אנחנו מנסים לעבוד על הדברים ואני באמת משתדלת לתת יותר מעצמי ועושה לו הפתעה אחרת כל שבוע וחושבת רק על איך לעשות לו טוב ולרצות אותו, אבל ענן הפרידה מרחף מעלי כל הזמן, לא מצליחה להוציא את זה מהראש... אשמח לעזרה ועצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
אני17/05/2011היי אני צעירה ממך בשנתיים, ובדיוק באותם השלבים שלך בזוגיות
אצלי כמה שזה אבסורד שנינו ראינו את עצמנו חיים ביחד,אבל לא ראינו את החים ביחד
כטובים ...בסופ של דבר אחרי המון קשיים.
אני לא חושבת שאם הוא איתך 4 וחצי שנים ופתאום הוא נזכר שמפחיד אותו ליות עם אותה אישה כל החיים ,כמה שזה בעייתי תני לו ללכת, אם אחרי הזמן הזה הוא לא יודע שאת היחידה ..כן ברור שקשר ארוך זה תהליך ולעבוד על זה ...אבל מה עדיף שיתחיל להיות רע ותמשיכו עוד שנה או יותר ואז תהיי לבד...
אני יכולה לומר לך שלי מאוד רע בגלל שלא חתכנו מזמן מזמן...
עדיף לסיים דברים בטוב ,ואת עוד צעירה ,עדיף לך להכיר בחור אחר שידע שהוא רוצה להיות איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכך לא רציתי להגיע למצב הזה... - תגובה
סיגלית גלאי17/05/2011שלום לך,
אני מבינה את אכזבתך, הגיוני שאחרי 4 שנים יש ציפייה שהקשר יתקדם למחוייבות גבוהה יותר. יחד עם זאת הפעלת לחץ ובקשתך שיתחייב לך לעתיד, אינן מקדמות את מטרתך, להיפך סביר להניח שהן מרחיקות אותו מסיבות שונות שגם את ציינת (גיל, פעם ראשונה, חוסר וודאות וכד'). למעשה, גם אם הוא יצהיר שהוא מתכוון להתחתן איתך בעתיד, האם את חושבת שיש לזה "שטר ביטחון"??
הבחירה היא בידייך, להמשיך את הקשר ולקחת בחשבון את הסיכוי או הסיכון.
לעת עתה, נראה שאתם צריכים לבדוק יותר לעומק, מהי השקעה בזוגיות בעיני כל אחד מכם? ומה אתם מוכנים לעשות אחד עבור השני מתוך כוונה שהקשר יימשך ויצליח?
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית18/05/2011תודה רבה על התגובות והעצות! הייתי צריכה את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושין עקב בעיה מיניתנתנאל17/05/2011
שלום רב ,
אני ואישתי נשואים כמעט שנה ועומדים בפני בעיה רצינית .
אנחנו זוג דתי ולפני החתונה לא היתה ביננו קרבה אינטימית , מהחתונה אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין מלאים . אישתי נגעלת הן מפעולת החדירה והן מהאיבר הגברי .
זאת בעקבות טראומה שחוותה בילדות משך תקופה לא קצרה שקרוב משפחה הטריד אותה . אשתי נמצאת בטיפול אבל ההתקדמות מאוד מאוד איטית . כרגע אנחנו באותו מצב והתסכול גדול . יש בינינו קשר טוב אבל המצב מתוח וכל מריבה מדליקה הרבה אש וכעס . לאחרונה אישתי מאוד גלויה איתי ואומרת שהיא באמת לא התפתחה נכון בתחום המיני ויקח לה לדעתה שנתיים לפחות להשלים את הפער . השאלה אם במצב כזה שאנחנו נשואים ואישתי מרגישה סוג של אשמה שהיא לא מספקת את בעלה - גם עם כל התמיכה ממני -אם יש טעם להמשיך ? אני אוהב ונמשך לאישתי אבל זה מרגיש ככ מוזר שאין לנו חיבור איטימי בקשר ואין מצידה דחף מיני . האם יש טעם להמשיך בקשר הזה או שלטובת שנינו לפנות איש לדרכו ? אני ממש אובד עצות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין עקב בעיה מינית - תגובה
סיגלית גלאי18/05/2011שלום נתנאל,
הסיטואציה שאתה מתאר אכן מורכבת, והקושי שאתה מבטא ברור.
לצערי אין תשובה חד משמעית לסיטואציה שבה אתה נתון, מכיוון שרק אתה יכול לדעת כמה סבלנות ואהבה אתה יכול להעניק עד שאשתך תחלים.
אני ממליצה שתבדוק האם יש אפשרות שתלכו לטיפול יחד (לפחות מספר פגישות) כדי שתתמודדו עם השאלות שאתה מעלה כאן. באמצעות תהליך משותף אני מאמינה שתצליח למצוא את התשובה המתאימה לך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנאל-
בני20/05/2011אנטימיות היא הדבק המקשר הטוב ביותר בין בני זוג לאורך כל השנים ולאוו דווקא בתחילת החיים, למרות הקושי הרב אני מבחין שיש לך כוחות נפש ורצון עז לעזור לה ולתמוך בה, היא מאוד מעריכה את זה אבל מרחמת עליך כי אתה נכנסת לזה שלא ברצונך כביכול,,, ובעצם היא בוחנת אותך ורוצה לשמוע עד כמה אתה מוכן ללכת לקראתה...
אבל אתה מעיד על עצמך שאתה דתי, יודע שהכל מלמעלה ואלוקים בחר בך להוביל איתה את המערכה הזו בייחד, וכנראה שיש לו תוכניות טובות עבורכם ייתכן וזה הניסיון שלך לראות כיצד אתה מתייחס לבריה של הקב"ה האם אתה מוכן להקריב מעצמך ולהעניק לשני,
אז ידידי היקר אני שמח שלקחת על עצמך את המשימה בשמחה, ובעזרת השם עם סבלנות ועקביות אתם תנצחו ותראו ישועות בקרוב !
הדרך לנצחון עוברת בשיתוף הדדי ובתחושה שהבעיה היא של שניכם, קחו את עצתה של סיגלית גלאי היא יודעת על מה היא מדברת,
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושין עקב בעיה מינית - תגובה
דליה שוורץ22/05/2011נתנאל שלום,
אתה שואל שאלה שרק אתה יכול לתת עליה את השובה. מי יכול להגיד לך כמה אתה אוהב וכמה אתה מוכן להיות סבלני ולחכות?
לאישתך יש בעיה שדורשת טיפול ומדבריך אני מבינה שהיא נמצאת בטיפול כזה.
אולי עליכם לגשת לטיפול משותף או שאולי גם אתה צריך לקבל הדרכה איך להתנהג..
בכל מקרה אם אתה מעוניין להמתין או שאתה רוצה להמשיך הלאה זו תיהיה החלטה שלך בלבד.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ...
נתי25/05/2011אני מודה לכם מאוד על תגובתכם בענין .
ניתן להבחין שאתם מבינים את המקום בו אני נמצא .
רציתי לשתף יותר בענין :
אני כבחור צעיר התחתנתי עם אשתי באמת מתוך רגש ואהבה
אך עם זאת כחלק מהמנגנון הדתי הצפי היה שככל שנתקרב מינית כך האהבה והביטחון שזו האחת יגדלו !
ופה המשבר הגדול שלי ! אני פשוט מרגיש מאורס כבר שנה , אין לי את הביטחון לחיים הלאה כמה זמן זה יקח ואם אי פעם היא תהיה מינית באופן נורמלי !
המחשבות האלו משגעות אותי , ואני רואה שאני לא מחזיק מעמד גם אם אני רוצה אני פשוט תלוש מחיי היום יום .
יש מצב להחזיק ככה ? במיוחד כשהיא אומרת לי גם כן שהיא הרבה מאחורי מבחינת הבשלות לחיים ויקח לה לדעתה הרבה זמן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך-נתנאל-
בני26/05/2011אתה מיטיב לתאר את תחושותיך בטוב טעם ודעת, ונראה שהינך בחור איטלגנטי מעל הממוצע, אשתך זכתה לבעל אוהב שרוצה בטובתה ומוכן להשקיע ולהקריב את עצמו עבורה, מותר לך גם להביע את התיסכול שבו אתה נמצא, לדבר על זה ולהתייעץ עם אנשים נוספים הנמצאים באותה סירה כשלך,
אתה מדבר על בטחון בקשר שכתוצאה ממה שאתם עוברים, הבטחון הזה נפגם, מצד אחד אתה צודק יש לך צורך בביטחון ואתה מחפש אותו כל הזמן, מצד שני למי יש ביטחון שהקשר שלו יחזיק מעמד לטווח ארוך ? במה זה תלוי ?
החיים מלאים בהפתעות ולכל זוג אתגרים מיוחדים שנתפרו במיוחד עבורם, ואין איש יודע מה יקרה איתו מחר,
-
תעשו רשימה מפורטת מה כן יש לכם בקשר הזה, אלו דברים אתה והיא כל אחד לחוד ושניכם ביחד מקבלים בקיום הזוגיות שלכם, תחפש את היתרונות באתגר שקיבלת, למשל החיבור הרגשי הגדול שבא במקום החיבור הפיזי, אמנם זה נעשה באילוץ ומחוסר ברירה, אבל עדיין יש לו ערך מוסף שאין לכל חבריך שקרוב לוודאי שלא יגיעו לחיבור רגשי כזה רק בעוד כמה שנים אם בכלל !
ישנם זוגות שמנסים שנים ארוכות להכנס להריון ולא מצליחים, ומדווחים שזה מה שחיבר בניהם וגרם להם לאהוב ולהרגיש קירבה גדולה וחזקה, מאשר היה נולד להם ילד על ההתחלה והם היו שוקעים בשיגרה רגילה של בית עבודה ילדים וכו',
תחפש, תרשום, ותשתף אותנו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול רגשי ומניפולציהתומר16/05/2011
לפני 3 שנים יצאתי עם בחורה בת 28 בזמן שחייתי בפולין.כשחזרתי לארץ, היא ביקשה לבוא איתי אך לא יכולתי לקחת אותה כיוון שלא הייתי בטוח אם תוכל להשתלב,למרות שאהבנו אחד את השני ולא היו לנו בעיות.
אחרי כשנה היא הודיעה לי שהיא עומדת להתחתן, עם בחור זר ע"מ איתו יצאה ע"מ שיוכל להישאר במדינה,כי היה לא חוקי. הגעתי לפולין, היינו ביחד שבועיים לפני חתונתה ושוב ביקשה לבוא איתי אך ביקשתי ממנה לא להתחתן ונחשוב מה לעשות והיא אמרה שהיא חייבת אם אני לא בטוח..
גם אחרי שהתחתנה, המשיכה לכתוב לי שהיא חולמת עליי, אוהבת אותי ואני גבר חייה. אחרי תקופה הבנתי שאני לא יכול בלעדיה והזמנתי אותה לבקר בארץ (בעלה היה בחו"ל). היא הגיעה לשבועיים,היה מדהים והחלטנו שנהיה ביחד..לעולם. הבעייה היחידה היתה שהיא אמרה שהיא לא יכולה לעזוב אותו לפני שיקבל אישור שהייה קבוע, החלטנו להמתין חודש וקצת.
היא הודיעה לו שהיא עוזבת אותו ועד אז יגורו ביחד כידידים . אז החל הלחץ ממנו ומהמשפחה שלה (בעיקר האם איתה הוא דיבר). היא דיברה לידי עם אמא שלה והיא אמרה שלא תסכים שהיא תעזוב אותו, שהוא בחור טוב וכו'. בינתיים הוא גילה עליי והחל לכתוב לי ולעשות לה מניפולציות.
לבסוף היא חזרה בה ביום שהיתה אמורה לעזוב (מצאנו לה דירה ביחד ע"מ שתעבור). היא היתה קפואה וחזרה על זה שהיא אישה רעה ושהיא לא יכולה לעשות את זה...
אמרתי לה שאני אוהב אותה מה שלא יהיה ועזבתי, כי לא יכולתי לראות עד כמה היא סבלה..הייתי חייב לתת לה מרחב.
אחרי כעוד חודש היא אמרה שהוא אמור לקבל את הכרטיס שלו עוד מעט והיא רוצה לבוא אליי ושהפעם היא תעשה הכל בדרך שלה והכל יהיה בסדר. הוא קיבל את הכרטיס, היא החלה בהכנות שלה..עשתה חיסונים עבור הנסיעה, החלה לברר לגבי הויזה וכו'
אחרי חג הפסחא (נסעו ביחד למשפחתה) הודיעה לי שוב שהיא לא יכולה לעשות את זה. הגעתי אליה בהפתעה ע"מ לראות מה קורה שוב, היא היתה די בהלם אבל ראיתי שהיא מאוד שמחה,לא הפסיקה לחייך. התנשקנו, דיברנו, בכינו ביחד...והיא תמיד אומרת לי שלנו יהיה יותר קל לקבל את זה, יהיה בסדר, שאני חייב למצוא מישהי אחרת וכו'.
אמרתי לה שהיא אשת חיי ואם ילדיי מבחינתי ולא אוותר עליה ושתהיה חזקה,שנפנה לייעוץ ביחד.
אבל שוב היא "נעולה" וחוזרת על אותם דברים מבלי להסביר או להבין למה. היא גם מצתחקקת באמצע שיחה חשובה ובורחת מתשובות..
בסוף הערב היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי, שאישאר בליבה לנצח ושום דבר לא יכול לשנות את זה ושהיא מבקשת סליחה על מה שהיא עשתה לי, אבל היא חייבת ככה.
מאוחר יותר כתבה לי הודעה וביקשה שלא אצור איתה קשר.
מבקש שתייעצו לי קודם מה יכול לגרום לשינויים כאלה ולכזאת הקרבה עצמית מצידה וגם מה עליי לעשות?
אני באמת אוהב אותה ויודע שהיא אותי...הייתי אפילו מוכן לוותר אילו ידעתי שיהיה לה טוב איפה שהיא נמצאת.
תודה מראש,
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול רגשי ומניפולציה - תגובה
מיכל פאטל17/05/2011שלום לך תומר,
לא ברור לי למה אתה קורא אהבה, אבל איןלי ספק שאתה מבלבל אותה עם מושגים שונים כמו- ידידות ,אינטימיות, משיכה וכו'.
אם אהבתה בחורה זו , הסתדרתם ללא ריבים ןכו' -מדוע חששת למחוייבות? מדוע לא הבאת אותה ארצה? אתה לא אמור להיות אופטימי אם אתה באמת מאוהב? מה זו המחשבה שאתה לא ידעת כיצד תשתלב ולכן לא הבאת אותה...נו באמת...אתה לא יכול לנחש ולדעת, צריך לנסות ולהעיז תומר כשרוצים ואוהבים באמת זה מה שעושים.בוקים, מבררים, מדברים.תבדוק עם עצמך האם אתה חושש מלהיקשר ?חושש ממחוייבות?זה מאיים עליך? מדוע?
כעת, היא נשואה ואני ממליצה להניח לה כפי שביקשה , לכבד את הסטטוס שלה כאישה נשואה ולא ליצור עימה קשר.במידה והיא באמת תרצה בך ותעשה צעדים אופרטיביים לשם כך בעתיד תגיב לכך בהתאם למה שנכון לך אז.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות למצב כיום
תומר17/05/2011תודה על התגובה,
אני לא יכול לפרט כאן את כל הסיבות למה לא יכלה לבוא איתי אז אך בואי נגיד שזה קשור לסיווג ולמסלול מקצועי בכללי..היא מודעת לזה והבהרנו את העניין איתה.
האם את יכולה להתייחס לשינויים הקיצטניים שהיא עוברת כםי שתיארתי? מה יכולה להיות הסיבה לכך שאחרי החגים בפעם השנייה כך היא מתבלבלת..?
תודה,
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא אוהבת אותך ומאוהבת בו .
עומר30/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא אוהבת אותך ומאוהבת בו .
עומר30/05/2011אני מציע לך לחפש אהבה אחרת
אל תסמוך על מה שהיה ,
נוח לה , אוהבת אותך אבל התאהבה בו
אתה תמיד תעלה בזיכרונה כשיהיה לה עצוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי לחץ מהמשפחה
יולי31/05/2011לחץ מהמשפחה גם יכול להיות סיבה, בטח אומרים לה, מה תעשי שם? מה עם שפה? מה עם חברים? תהיי לבד שם, אם תריבו מה תעשי, לאן תלכי??? מי יעזסור לך וכו' וכו' וכו'. זה באיזשהו שלב וויתור על עצמיך למען אהבה. תחשוב כמה קשה לה להתהפך כך ולוותר על חייה המוכרים למען משהו לא בטוח, הרי כבר פעם אחת לא היית בטוח ברגשות שלך כלפיה, מי אמר שזה לא יקרה שוב? אולי אתה פתאום רוצה אותה כי אתה יודע שאסור??? וברגע שתשיג שוב יהיו לך ספקות? הרי מטבעינו אנחנו רוצים משהו שלא שייך לנו, או שהיה שלנו ופתאום לא. דוגמה הכי פשוטה זה ילדים בגן, יש צעצוע שאף אחד לא רוצה, פתאום מישהו משחק בו ואז כולם רוצים... תתרחק ממנה תבחן את הרגשות שלך, האם אתה באמת רוצה אותה, תחשוב איך תחיו אם היא תעבור לפה, האם אתה מוכן לכל השינויים האלה ולהתמודד עם הקשיים שלה בנוסף. אני פשוט יודעת מנסיון אישי, כשמישהו אוהב מישהי באמת אז אין שום ספקות. ברגע שבחור אמר לי לא בטוח, רוצה לחשוב, עזבתי אותו. בחורים שכן רצו אותי באמת,בחיים לא היו עם ספקות והיו מוכנים לעשות הכל בכדי להיות איתי...
יכול להיות שהיא גם פתאום הבחינה שבעלה לא כזה גרוע, אפשר להיתרגל וללמוד לאהוב ולהסתדקר איתו.
בקיצור,שיהיה בהצלחה בכל אשר תחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר בנישואיםרועי15/05/2011
אני ואישתי בני 35 ויש לנו שלושה ילדים. אנחנו נשואים 9 שנים והכרנו שהיינן בני 19.
אישתי אישה מקסימה ומבינה ואוהבת היא גם אמא טובה מאוד.. עד לפני שנתים בערך היתה לנו זוגיות טובה מאוד.. מצבנו הכלכלי מצוין אנחנו מאוד דומים ויש ביננו הבנה והסכמה על רוב הדברים כולל גידול הילדים וכו.בשנתים האחרונות מסיבה שאני לאיודע הכל נגמר. בעיקר מבחינתי.אני מרגיש שאני לא אוהב אותה יותר,לא נמשך אליה כמעט בכלל, לא חשוב לי יותר לספר לה דברים שעוברים עלי וגם לא לשמוע ממנה על דברים שעוברים עליה.והיא מבחינתה לא מנסה ממש לבדוק ולברר למה אני מתנהג ככה... הכל מתדרדר לאט ובהדרגתיות אבל זה נראה לי כמו משהו שאי אפשר לעצור אותו. לפעמים אני חושב אולי גם היא לא אוהבת אותי יותר ופשוט נוח לה ככה.היא מכחישה...
אני כבר לא יודע מה לעשות. אני לא רוצה להתגרש רק בגלל הילדים... אבל לחיות ככב גםלא נראה לי משהו שאני רוצה להישאר בו.
תעזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי היקר
c15/05/2011יש לי שאלה בשבילך כדי שתשאל את עצמך.האם אתה נימצא בשבילה עוזר עם הילדים מקשיב לה?ואם כן אז באמת אתה צריך לשאול מדוע לא אכפת לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי15/05/2011אני נמצא בשביל הילדים ובצורה מסורה מאוד.. אני קשור אליהם בצורה חזקה מאוד ובגלל זה יש לי קושי נורא לחשוב על גירושים. עבורה אני לא נמצא וזאת האמת... קשה לי לזייף התענינות ואכפתיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופר...
רועי15/05/2011סליחה על החפירות...אבל יכול להיות שהציפיות שלי מאיך שמערכת יחסים אחרי הרבה שנים הם גדולות מידי? יכול להיותשככה זה אמור להרגיש ואני פשוט לא מקבל את זה? לעשות את עצמך מתענין ושואל.... לעשות סקס פעם בחודש וגם לא בהנאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאונים...
רועי15/05/2011כנראה שהגעתי למקום הלא נכון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכעס אחי.
גדי15/05/2011תודה שגם אתה היית חושב אותו דבר אם היית קורא את ההודעה שלך ואחר כך של שירלי.
אני לא חושב שפספסת. זה כן המקום הנכון לפרוק את אשר על לבך. נכון. יכולות להיות ביקורות. לא כולם יסכימו איתך אבל אפשר לשאוב הרבה עצות מאנשים במצבך או במצב דומה.
כולנו כאן כי אין לנו ממש למי לספר. הרי במי אפשר לבטוח היום? בחברים?
תישאר אחי. לא כולנו רעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי כמה שאפשר לתקן
גדי15/05/2011השאלה היא אתה רוצה לתקן את המצב?
כי נראה שהרמת ידיים ואין בך שום רצון לתקן את המצב. אל תשכח שיש לך סיבה טובה להילחם. יש לך 3 ילדים. אז תנסה למצות את כל האפשרויות לפני לשאתה מזכיר גירושין.אתה לא היחיד שעובר משבר מהסוג הזה. כמעט כולם עוברים את זה. יש כאלה שנלחמים ומתגברים על זה, יש כאלה שמרימים ידיים ומפרקים החבילה( אלה האנוכיים בעיניי) ויש כאלה שמוצאים את הפיתרון הקל והנבזי מחוץ לנישואין. לאיזו קבוצה אתה שייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח לא יאומן... אישתך כתבה פוסט למט
חח מזל15/05/2011חחח זה לא הגיוני...
חח אבל זה קרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל זאת לא אישתו
גדי15/05/2011האמת? גם אני חשבתי שזו היא. שניהם בני 35 עם 3 ילדים. אבל נדמה לי שבמקרה של רועי הם מנותקים זה מזו ואין ביניהם תקשורת ובמקרה השני רבים כל הזמן ולא מסכימים על שום דבר.
ואלה זה יהיה קטע אם זו בכל זאת היא.חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצון עזc15/05/2011
אני כל כך רוצה לומר למאהבת שהייתה לבעלי שהיא היתה מאד זולה בעבור בושם זול היא גנחה בקולי קולות בטלפון והיא יכולה להשיג כסף טוב אם תרשם לאתר בו היא יכולה להראות את כישרונותיה הטיפשה.ויש לי עוד הרבה רוע בתוכי כלפי שניהם ובמיוחד אליה כי היא ידעה שהוא נשוי אך בגלל היותה גרושה +ילדה רצתה תומך אך לא הספיקה כי תפסתי אותם כמה את מסכנה הוי הוי.רציתי לשאול לדעתכם האם אני בסדר ואיך אני יכולה לעבור הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חח
רון15/05/2011את בסדר את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
c15/05/2011תודה את האמת כשקראתי את שכתבתי צחקתי בקול כי אני לא מאמינה באיזה אבסורד אני חייה לאחרונה.אני תמיד נהנת לקרא את תגובותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני במצוקה נפשיתאני14/05/2011
3 חודשים מאז הפרידה
ואני באולי אובססיה עליו
אבל לא בגעגוע או צער על זה שנפרדנו
אלא באיבה איומה ומחשבות נוראיות עליו
אני מתעבת אותו שהוא יצר איתי קשר אחרי הפרידה הראשונה
ואז התגלגל ככה שחזרנו,עכשיו הוא שלם מבחינתו
יותר טוב לו כי הוא מבין שאנחנו לא יכולים להיות ביחד
והוא חי את חייו וטוב לו
ואני בשנאה אליו, לפחות בפרידה הראשונה
נדתי בין געגוע לאהבה לכעס ,על ה4 חודים שהיה לנו רע ובלאגן ביחד
אבל נלחמנו על האהבה
ב4 חודשים שחזרנו רק נטרתי לו עוד ועוד טינה על דברים שהוא עשה שגיליתי
אחרי ובעקבות החזרה .
אני יודעת שאין טעם ליצור איתו קשר עוד פעם מה שעשיתי לפני כמה שבועות
להוציא עליו את העצבים ...
אבל פשוט כ"כ כועסת עליו כ"כ שונאת אותו
עברו 3 חודשים ואני רק חושבת אם הוא לא היה יוצר קשר
החיים שלי היו הרבה יותר טובים היום ,הייתי כבר 10 חודשים בלעדיו בחיי
איך שוכחים את עצם קיומו ,אני רוב הזמן הייתי רוצה בכלל לא להכיר אותו
וזה מאוד חבל כי כן היו לנו דברים מדהימים והוא גרם להכל להיות רע בקשר אליו
אני ממש ברצון עוד הפעם לשלוח לו הודעה ...למרות שאני יודעת שזה חסר טעם
ואני רוצה לפגוע בו ,אני לא מאמינה לאילו רמות שנאה הבחור הזה שפעם כ"כ הייתי מאוהבת בו הביא אותי ...
עזרה דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות יקירתי
גדי15/05/2011את נשואה?
למה את כל כך שונאת אותו?
למה את רוצה ליצור איתו קשר?
מה יעזור לך להוציא עליו את העצבים?
אולי כתבת כאן מקודם ואני לא קראתי את כל הסיפור. אם כך אני מתנצל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אני19/05/2011חס וחלילה נשואה ,היינו אהבה ראשונה בני 20+
מזל שלא המשכנו לצאת יצאנו שנתיים וחצי וחשבנו שנינו על חיים ביחד ...
אבל מזל שלא
ואני שונאת אותו כי הוא מניאק אגואיסט בעקבות החזרה ראיתי התנהגויות שלו
איך הוא כל פעם בקשר הזה בעצם רק חשב מה טוב עבורו ולא עשה כלום למען הקשר
כשהןא כבר ידע כמה אני כועסת עליו ,וחלק מהדברים זה דברים מהותיים שאני לא יכולה לסלוח עליהם.
הוא רצה שנהיה ידידים ואפילו כעס עלי שאני לא רוצה, בהתחלה לא רציתי כי מה פתאום להיות ידידים הרי אתה אהבת חיי ,ועכשיו מה פץאום להיות ידידים אני כ"כ שונאת אותך
ועשית דברים כ"כ מגעילים מה פתאום להיות בקשר
ומיטל, שלום לך ,אני שמחה בשבילך שיותר טוב לך ,דיברנו לפני חודשיים בערך
וכן כנראה שהזמן עושה את שלו, לי קשה כי בגלל החזרה כמו שכתבתי גיליתי דברים שאני עם שנאה אליו בגללם...וכי אם לא היינו חוזרים היה הרבה יותר טוב הפרידה הייתה יותר טובה.
וכתבתי את ההודעה בשבת בערב מאז הספקתי להוציא עליו את זעמי... ומגיע לו
מהבן-אדם הכי קרוב אלי הוא הפך להיות מתועב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-אני
מיטל15/05/2011אני חושבת שכתבתי לך פה בפורום לא פעם אחת על הפרידה שלך
אני רוצה לומר לך שאני פרודה היום כבר כ 7 חודשים מגבר שהייתי אמורה להתחתן איתו וחשבתי שהוא גבר חיי. גם אני חזרתי אליו לא פעם ולא פעמיים בגלל שהיית מאוהבת ועיוורת כאחד
אני רוצה לומר לך ששתי התרופות הכי טובות הן זמן ועבודה שכלית
1 - הזמן יעשה את שלו - תרצי או לא תרצי
2 - עבדי עם עצמך ממש כמו דמיון מודרך , אמרי לעצמך שזו הייתה תקופה בחייך בה היו תקופות יפות וחלקן לא אך משם את צומחת - משם את לומדת להבא
החיים הם מסכת של מקרים שאנחנו עוברים כל יום - אנחנו אוהבים , שונאים , ננטשים , בוגדים , נבגדים , מאבדים את היקירים שלנו , אנחנו צוחקים ושמחים - הכל יחד
למדי לקחת את החיים בקלות - תיראי בכל דבר בחייך שאת עוברת כמבחן
אני יודעת שזה מאודד קשה להתגבר על הפרידה - אני חוותי זאת ואני עדיין חווה זאת לפעמים , אך מה שאני חווה כרגע זה רק מחשבות שבסופן יש חיוך וגעגוע קטן וזהו .
אין יותר בכי ודמעות ודכאון
הרי כמה זמן את יכולה לשבת ולמרר בבכי כמה?? לא חבל עלייך מתוקה?
הגדולה בחיים היא לדעת להרים את הראש ( גם בכוח לפעמים ובעזרת הסובבים אותך)ולדעת להסתכל קדימה ולומר בלב שהכל בסדר וזה לא סוף העולם !
אני מקווה שעזרתי לך מתוקה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להחזיר את האנטימיותבת 4014/05/2011
בת ארבעים ואחת והוא ארבעים ושתיים . אנחנו נשואים 17 שנה.
מכירים מהצבא. לשנינו היו מערכות יחסים קודמות.
יש לנו שני ילדים, אוהבים ומכבדים אחד את השני ,תומכים, מפרגנים, מאפשרים את המרחב אחד לשני וגם מקפידים לצאת לבלות יחד (כולל נסיעה אחת לחול בכל שנה ללא הילדים) . לכל אחד קרייירה מצליחה וסיפוק מהעבודה ויחד עם זאת זמן חופשי להתעמל, להיפגש עם חברים וכו'..
בשנה שנתיים האחרונות כמעט ולא מקיימים יחסי מין. (תדירת של אחת לארבע חודשים וגם זה ביוזמתי). אני מרגישה שהוא מתחמק, מעדיף להיכנס למיטה מאוחר אחרי שאני כבר ישנה. גם כשאני יוזמת טוען שהוא עייף. כשזה כבר קורה, אני מרגישה שהוא ממלא את חובתו ולא משקיע. בהרבה מקרים אני יוזמת מין אורלי - הוא גומר, הולך להתקלח ולא חושב לגרום גם לי הנאה.
לעומת זאת יש ביננו הרבה מגע , חיבוקים, ליטופים וחיבה אך אין סקס. !
שאלתי אותו בשיחה גלוייה האם הוא אוהב, האם הוא מרגיש סיפוק מהזוגיות, מהמשפחה, מהעבודה.. הוא השיב שכן ולא רצה להרחיב בשיחה. שאלתי אותה אם הסקס לא חסר לו או שאולי יש איזו בעייה פיסית הוא שלל אפשרות כזו והשיב תשובה סתמית "פשוט לא יוצא" (אף פעם לא היה דברן במיוחד). לא חושבת שהוא בוגד.
מה קרה לו? איך אפשר להחזיר את היחסים האנטימים ?
לי זה חסר, לא רוצה להשלים עם זה ולראות את המשך חיי ללא יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להחזיר את האנטימיות - תגובה
דליה שוורץ14/05/2011שלום לך בת 40.
את מתארת מערכת יחסים שכלפי חוץ נראית טובה ובסדר גמור אך אם מפנים את המבט פנימה יש בעיה במערכת היחסים.
את צודקת כשאת אומרת שאת לא מוכנה להשלים עם זוגיות ללא חיי מין, סקס זה חלק מזוגיות. זוגיות ללא סקס צריכה להיות בהסכמה של שני הצדדים וברגע שצד אחד אינו מעוניין בזה יותר אז יש בעיה במערכת היחסים.
יכולות להיות סיבות רבות לכך שאינו מעוניין בסקס, סיבה פיזית, משיכה שאיננה עוד, סקס עם אישה אחרת, סוג של דיכאון קל ועוד סיבות רבות נוספות. אין לי דרך לדעת במדיה הזו מה הסיבה לכך שבן הזוג שלך אינו מעוניין בסקס אבל אני מציעה לכם לפנות במהרה לייעוץ זוגי כדי שתוכלו למצוא את הסיבה לכך ולטפל בה בהקדם האפשרי.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 40
גדי15/05/2011יש לי שאלה אלייך. אתם מתאימים מינית? יש לו איזו פנטזיה כמוסה שידועה לך? הוא ניסה בעבר לעשות משהו איתך ואת התנגדת? איך את במיטה? שמרנית? פתוחה? סוערת ופרועה? יוזמת או סתם שוכבת כמו בובה במיטה? אני יודע שכרגע הוא כזה אבל תנסי לראות את עצמך מהצד. איך היית במשך השנים?
אני לא מנסה כאן להתחיל איתך. חחח. אבל רק שתדעי. ישנם המון גברים שיחסי המין עם האישה בשבילם היו והינם פשרה אחת גדולה. הם מתפשרים ומתפשרים כדי לרצות את בת הזוג, מתוך אהבה גדולה, למרות שהם היו רוצים התנהגות אחרת במיטה.אבל בלי לשים לב המשיכה מצידם הולכת ודועכת. בהתחלה יש המון רגשות אשם על זה שהם לא יוזמים סקס אבל לאט לאט רגשות האשמה מפנים את מקומם לאדישות וזה בערך מה שקורה לבעלך. זה שאתם אוהבים ויש בינכם המון קירבה רק מחדד את מה שאני אומר.זה לא שחסרה לכם אהבה. אבל אני די בטוח שהוא היה רוצה אותך שונה במיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חי בשקר..נדב14/05/2011
שלום לכולם..
אני נשוי מזה 3 שנים ויש לי בן מקסים כבן שנתיים.
תקופה ארוכה שאני מרגיש שכבר אין לי משיכה לאישתי ותקופה ארוכה של שנה שאנחנו כבר לא מקיימים יחסי מין,ואני פשוט מרגיש רע מאוד אם זה כי אשתי נורא רוצה ונורא קשה לי להתקרב אליה.
יש לציין שאשתי אמא מקסימה,מפרגנת,מעניקה נותנת הכל לזוגיות רק שאני מרגיש מאוד עצור ולא שלם כלל עם הזוגיות.
היו לנו המון מעידות בזוגיות עד מצב שעזבתי את הבית וממש חשבנו על גרושין אך שוב פעם חוזרים.אני פשוט חושב שהמעידות האלו הרחיקו אותי מאשתי גם מבחינה רגשית וגם פיזית.
אני נורא פוחד להתגרש,ולעזוב את בני שאני מאוד אוהב.
אני נמצא במצב שאני לא יודע מה לעשות!!!!
מה שעוד יותר גרוע ועוד יותר מעצים את המשבר שאני חי בו הוא שלפני כחודש הגיעה עובדת חדשה לעבודתי ופשוט אני לא מפסיק לחשוב עליה...לפני כשבוע התחלנו לדבר בצאט ויש ביננו כמיה ואני פשוט חושב שהיא מושלמת עד למצב שהתחננתי לאלוהים שיהיה ביננו סוג של קשר הוא שמע את בקשתי וגרם לכך.והיא יודעת שאני נשוי אך לא באושר.
הדבר האחרון שאני רוצה הוא לבגוד או לעשות דברים מהסוג הזה אני נמצא במין נקודה מאוד קשה ריגשית כי אני מאוד רוצה להתקרב ולהיות עם אותה בחורה החדשה שהכרתי.
אין לי מושג מה לעשות אני נורא מפחד מהמצב הקיים מצד 1 לעזוב ולפרק הכל ומצד שני להתאהב באותה אישה.
בבקשה חייב עצה מה לעשות..?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חי בשקר.. - תגובה
דליה שוורץ14/05/2011נדב שלום,
אתה נמצא בסיטואציה לא פשוטה, אך הדרך לצאת ממנה היא לבחור בדרך שאתה חושב שבה תיהיה מאושר, לבחור בדרך שנראה לך שתסב לך את האושר אותו אתה רוצה ומחפש.
כדי לקבל החלטה עליך להבין את כל האוצפציות העומדות בפניך:
יש לך אפשרות להמשיך בדרך בה בחרת עד עכשיו והיא להשאר בבית ולנהל סוג של רומן מחוץ לנישואים..
אפשרות שניה היא לגשת לייעוץ זוגי עם אישתך ולנסות לתת סיכוי לזוגיות הזו.
אפשרות שלישית היא לפרק את הזוגיות ולמצוא לך את האישה שתסב לך אושר.
ההחלטה אינה פשוטה אך רק אתה יכול להחליט ולהבין איזה בחירה תגרום לאושר שלך .
סוד האושר הוא להיות שלם עם עצמך, ואם תעשה את הבחירה שלך ממקום שלום ותגדיר את האושר שלך כמטרה אז תוכל להתקדם לכוון הנכון.
חשוב לי לציין שהבחירה צריכה להעשות בלי שום קשר לאותה בחורה עליה כתבת כי התרגשות והתלהבות יכולים להיות מתאימים לרגע ואותה בחורה היא לא בהכרח הבחירה נכונה שלך להמשך החיים ולכן נטרל אותה בקבלת ההחלטה, ותבדוק את המקום בו אתה נמצא בלי שום קשר אליה.
תבחן כמה אתה רוצה לשקם את הזוגיות שלך, ואם זה באמת שווה לך את המאמץ, נסה לחשוב על עצמך חי בלי אישתך, ושים על כף המאזניים את מה טוב לך עם אשתך ובלעדיה. לאחר מכן תוכל לקבל החלטה והסיכוי שהבחירה תיהיה נכונה יגדל.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
נדב14/05/2011תודה דליה,
חשוב לי לציין שמאוד רציתי להגיע להחלטה אם לפרק או לא את הנשואים בזמן שאנחנו בסדר ולא שאנו כועסים אחד על השני.
אשתי נורא חשובה לי ואני רוצה שיהיה לה טוב,אנחנו בתקופה האחרונה יחסית מסתדרים מעולה רק שזה מגיע לאינטמיות אני פשוט נעול!...והאינטמיות אישית חסרה לי רק לא איתה!
ולדעתי זו שורש הבעיה שאני לא נמשך אליה למרות שהיא נראת פשוט מעולה!
רומן מהצד המצפון שלי יהרוס אותי,ובנוסף אני נורא פוחד להתקרב ולהתאהב באותה 1 שהכרתי מהפחד שזה יהרוס אותי.
נורא קשה לי דליה,ככה ששוב אני חוזר ואומר אותה בחורה חדשה לא משפיעה כלל על מצבי. אותו מצב נמשך כבר המון זמן ובמעידה האחרונה הייתי מאוד שלם עם הגרושין פשוט אנשים התערבו מהצד והשפיעו עליי בצורה מסויימת.
אני נורא מבולבל ופוחד לאבד הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, - תגובה
דליה שוורץ22/05/2011נדב שלום,
הדרך שלך לאושר שלך צריכה להיות שלך בלבד. זה נכון שתמיד לקרובים יש מה להגיד והם באמת ובתמים רוצים בטובתך אבל רק אתה יכול באמת לדעת מה אתה מרגיש וכמה מה שאתה מרגיש חזק ועוצמתי ולכן, הקשב לסובבים אותך בחן את דבריהם אבל בסופו של דבר תחליט אתה מה טוב לך ומהו המסלול שלך לאושר.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים הקסומים עם המים הגנובים!!!
עומר18/05/2011למה אתה מרמה את עצמך. הרי כולנו מבינים שאף אחד לא עושה את מה שהוא באמת לא רוצה
הכל עיניין של החלטה יתרונות מול החסרונות
הכייף שבאיסור והריגושים כנראה מובילים אותך להתקשר ולרצות את מה שלא הייתה מוכן שיעשו לך !
לפי מה שאתה כותב אתה בחור שיוזם התקשרויות , תמיד בודק את מצבך בשטח
האם אתה עדיין מושך ורצוי, אגו אתה יודע!?
אתה כנראה בחור נאה שנשים אוהבות להיות בקרבתו ...
אם אתה מצליח להתגבר על יסורי המצפון סחתיין עליך ואם אין לך יסורי מצפון?!
כנראה ומאוד סביר שמלבד הנוחיות בבית שיש מי שתסדר תנקה תגיש ותנעים את זמנך אין לך דבר עם האישה בבית.
אז למה שלא תדחף אותה לזרועותיו הפתוחות של גבר שיתן לה יותר ממה שאתה מסוגל להעניק לה?
אם לא כל כך איכפת לה יתכן והיא כבר שם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדב
דני22/05/2011אל תפרק את המשפחה אתה תיכנס לדפוס קבוע,אחרי שנה שנתיים יימאס לך גם מאישתך השניה ואז מה? השלישית? הרביעית.? תשקם את הזוגיות שחשובה לך עם אם בינך הקטן.אין לכך תחליף בטח ובטח כפי שאתה מתאר זוגיות ואישה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזונותנירה12/05/2011
שלום.רוצה להיתגרש ואשמח לקבל יעוץ בהקשר לזה.אני מקבלת 4.500 נטו,בעלי בהערך 8000-9000.יש לנו תאומים.לבד בארץ.רוצים להפריד בין הילדים,הם בגיל 10.ילד אחד נישאר אצלי וילד השני רוצה להישאר עם אבא.סה"כ מזונות אקבל ואם בכלל אקבל?גרים בשכירות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזונות - תגובה
דליה שוורץ14/05/2011נירה שלום,
ייעוץ בנושא גירושין תוכלי לקבל מעורכי דין שמתמחים בתחום, פורום זה אינו הכתובת הרלוונטית, אבל, אני רוצה להתייחס לרצון שלכם להפריד בין הילדים.
ילדתם שני ילדים, תאומים, שנמצאים יחד טרם לידתם, אתם החלטתם להפרד וזה בסדר אבל למה להפריד בינהם? האם חשבתם על הנזק שתעשו לילדים ברגע שתיקחו מהם אחד את השני? חשבתם על ההשלכות של פרדה בין שני אחים בגלל פרידה של ההורים?
קשר של אחים בכלל ותאומים בפרט, הוא קשר שאין דומה לו, ואתם בגלל שלא טוב לכם יחד בוחרים לקחת מהם את הזכות לגדול יחד ולהיות אחים שקשורים ומחוברים אחד לשני..
אל תערבבו את הפרדה שלכם עם פרדות נוספות שאינן רלוונטיות להם.
תחשבו רגע אחד על טובתם לפני שאתם בוחרים להפריד בינהם.. להתמודד עם פרדה של הורים זו משימה לא קלה, וההתמודדות של האחים יחד יכולה רק לעזור ולהקל על התהליך ובעיקר להקנות לכל אחד מהם את הזכות להיות אח / תאום של השני.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתגרש בקצת פחות כאברון12/05/2011
לא מזמן התגרשתי, בהליך מורכב ולא פשוט. רציתי לשתף אתכם בדבר שהתברר כחשוב מאד בתהליך - עורך הדין שאליו פניתי. אני קיבלתי הרבה תמיכה ועידוד וגם איזון ממי שפניתי אליו ואני מציעה לכל מי שמתחיל הליך גירושין לפנות לעורך דין שיש לכם כימיה איתו ואתם סומכים עליו וקיבלתם המלצות.
בהצלחה
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתגרש בקצת פחות כאב - תגובה
דליה שוורץ14/05/2011רון שלום,
הדברים שכתבת נכונים ומתאימים לכל בחירה שלנו באנשים שיהיו שותפים שלנו. בין אם זה אנשי מיקצוע אותם אנו בוחרים ובין אם זה חברים ואנשים אותם אנחנו רוצים קרוב אלינו.
בבחירת מטפל זוגי, עורך דין או בבחירת החבר/ה אותם אנו משתפים אנו צריכים תמיד להקפיד שיהיה זה אדם איתו יש לנו "כימיה" ועליו אנו מרגישים שאפשר לסמוך באמת.
בהצלחה,
בכל הבחירות בחיים
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולת אהבהאני12/05/2011
3 חודשים מהפרידה, אני מבינה את המקום שהייתי בו לפני קצת יותר מחצי שנה
כשהחלטנו לחזור, על-אף כל הידיעה שכבר חצי שנה לפני הפרידה הראשונה
היינו רבים הרבה, והסגנון חיים שלו תיסכל אותי ומכך הוא היה מתוסכל
חזרנו כי מבחנתי הייתה את הרגשת הלבד הזו,את ההרגשה שאני לא מצליחה להתחבר
לאף אחד אחר כמו אליו ,שהכל זה שטויות ושאנחנו כן צריכים להיות ביחד ואיך יכול להיות שלא, לצערי יכול להיות שאם עכשיו היינו בפרידה הראשונה הייתי נשברת שוב וחוזרת אליו.
הסיבה שכעת יש לי כ"כ הרבה טינה וכעס אליו,זה שבמשך חצי שנה של סוף הזוגיות הראשונה הקשר הדרדר מאהבה עצומה אז מילא אם היה נגמר אז ,אחרי שבדיעבד היה צריך להגמר כמה וכמה וכמה פעמים כבר,אבל ניסינו ונשארנו כי היינו האהבה הראשונה ורצינו שזה יהיה לנצח, אבל כבר אז כתבתי דברים שראיתי שהוא לא בשבילי שהחיים שלו בעייתים לי ההתנהגות שלו ,וחזרנו 4 חודשים ,וגיליתי דרים שגרמו לי לטינה כלפיו ,דברים שרק בגללם גם אם הוא היה רוצה לחזור ,מה שהוא אומר שהוא לא רוצה ,לא הייתי חוזרת כי הוא שבר אמון ,אבל כל הכעס והשנאה שיש בי עליו זה הרבה כי חזרנו
כי בזבזנו את האנרגיות בקשר הדפוק הזה כשכבר מזמן היה ידוע שאנחנו לא מתאימים.
והוא גרם לי לפחד שאיך פעם כ"כ הבנו והיינו כ"כ קרובים הוא מבינתו היה רוצה להיות ידידים ,אני לא מסוגלת שונאת אותו .כואב לי שזה מה שיש לי אל אהבתי הראשונה
הוא פשוט גרם לי לשנוא אותו ,אני חושבת עליו המון וכועסת על עצמי על הקשר הזה
ומפחדת מאיך קשר אחר יהיה ,מה גם שאולי פספסתי למרות הכל ,כי מי יבין אותי כמוהו אל מי אני אתחבר כמו שאליו,והרי אצל כל בן-אדם יהיו דברים שיהיו בעייתים ,לא ברמה הקיצונית כמוהו, והוא היה אומר שהוא ישנה אבל לא באמת עשה...
אני כנראה מפחדת ואובססיבית בקשר לזה, כי ראבאק לפני 3 חודשים נגמר היו המון דברים רעים ,תגידי תודה ותחיי את חייך.
אני מתגעגעת לביחד אבל מפחדת מההרס שלו ,וממי בכלל יוכל להתחבר אליי...
אני יודעת שאולי הצורך שלי בביחד או הביקורת שהעברתי על האקס
באה גם ממקום של חסך בי ,למרות שבדיעבד אני מבינה שלא הייתי יכולה לחיות עם החיים שלו ..כל מיני דברים קטנים וגדולים שמוכיחים לי את זה, ואני מקווה שכן עד שהיינו מגיעים לגשרים הנורא מפחידים בחיים שלנו ,עוד 3-4 שנים שהיו נמשכים כמעט 10 שנים
אני בת 22, בכל ה15 שנים הקרובות שכ"כ הפחיד אותי אילו חיים יהיו לי עם הבן-אדם הזה,אני אהיה בזוגיות מאושרת וטובה הרבה יותר ,אבל הכאב והפחד הזה עכשיו על איך אהבה כ"כ גדולה פשוט נהרסה... והרג אותי שהוא חשב שנהיה ידידים....
אני צריכה להיות עסוקה יותר ..אני לומדת אולי גם כדי לעבוד רק כדי להיות עסוקה יותר
להשקיע בלימודים,נגיד עכשיו במקום לשבת לכתוב כ"כ הרבה לחשוב כ"כ הרבה ללמוד, כן להתעסק בדברים שלי ,כן לנסות ולהפגש עם החברים שאני כן אוהבת
אולי גם לצאת לבלות להנות ולהכיר בחורים , למרות שהאובדן הוא גם הצורת חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אני12/05/2011חלק מהכאב של הפרידה וא גם החיים המשותפים שהיו לנו
הרבה תחביבים ביחד ,ודברים שעכשיו אני מתאמצת ומנסה
לראות אילו אנשים אחרים יש לי לאותם הדבריפ,
וגם אני מחפשת ושופטת בחורים אחרים ביחס אליו ,שאני "צריכה"
שהבחור גם יאהב את זה וזה וזה...
במקום להבין שכל אחד שונה,ומה שחשוב זה החיבור
וההבנה ודרך החיים שהפעם כן תהייה מתחשבת וטובה ,
ולקחת מעצמי את הביטחון שלי, של ללכת להצגה עם חברה, ולהופעה עם ידיד
ולטיול עם משפחה ..וכו'... למצוא עם עצמי את הביטחון ולא להבהל אם הבחור כן מתאים לי ויש כמה דברים שקצת שונים זה בסדר...
ולהבין שאני צריכה לומר תודה לאל שהקשר הזה,שנשאר במשך שנה קשה מאוד
זה כבר היה רק בגלל הבסיס הטוב שהיה נכון ללפני שנה,וכבר לא היה נכון
כי יותר מדי דברים באו בינינו ,ובעיקר הצורת חיים שלו והחוסר ביטחון שראיתי בעתיד איתו
ואולי להבין שכן ניסינו וכן רצינו ,ושזה לא היה נכון, זה לא קשור בו ולא קשור בי
וזה לא אומר שכל קשר יהרס ככה ,אלא זה היה קשור בהתנהגות שלו ושלי ובאיך שראינו את החיים ... שכל הרצון שלנו לא היה מבוסס על המציאות אלא על פנטזיות,שאני לא באמת יכולתי לראות את עצמי לבד במשך שבועיים מחכה לבחור שלי בגיל 27...
אלא שמה שמתאים לי זה בגיל 27 כנראה לגור עם מישהו ולישון איתו
ושבגיל 33 לא מתאים לי שבעלי לא ישן איתי כל לילה ויהיה נוכח כמה שיותר ,כן תוך התחשבןת בחיים, אבל שהילדים והמשפחה כן יהיו הדברים היותר חשובים בחייו
ולא כל שבוע אוי ואבוי אם הוא לא ראה חבר ... הוא פשוט לא הצליח לתת לי ביטחון ...
כבר מזמן בשיחה הזויה בשנה וחודשיים בפאריז דיברנו ככה על "איך חיים" ...
החיים שלו לא מתאמיםי לי ...
אבל הפחד מזה שמי בעצם כן מתאים לי ...אם זוגיות של שנתיים וחצי ,אומנם בגיל מאוד צעיר , נהרסה...
ואיתו כן היה אפשר לדבר...ואיפה יש בחורים טובים עוד...
ודווקא מחשבות על אקסים קצרים אחרים ,שאולי בעצם כן ראיתי בהם גם דברים טובים
אבל זה כבר בעבר ...
ועדין הפחד והכאב מעורבב ביחד ... כבר 3 חודשים
ואני מבינה למה הייתי רוצה לחזור ..ואני כועסת עליו על זה שבפעם הקודמת הוא כן נתן לנו לחזור וגרם לי לעוד יותר כעסים עליו.... ולחוסר אמון....
כמה כתבתי.. וכמה שכתבתי וגם מה שכתבתי לו מכתב שנאה כדי שלא יעז לחשוב אפילו שיש לנו מה לדבר אי פעם כי הוא יצא אגוטיסט ומניאק ...עדין כל הפחדים והתחושות הרעות שהקשר הזה השאיר בי לא עוזובות, אני כן יודעת שהיו דברים נהדרים ושזכינו לאהוב ברמות
אבל ההרגשה הסופית שהוא השאיר אותי עם מועקה גדולה ....
ומיטל איפה את? אחרי כמה זמן זה עובר ומבינים שהיה טוב היה רע אבל תודה שנגמר
כי מחכים דברים חדשים והרבה יותר מתאימים... וגם כל הברים שכתבתי פה בחודשים שחזרנו שהיה לי רע וכעסים ובלאגן ...אז למה אני עדין משקיעה כ"כ הרבה מחשבה עליו...
וחברים כבר לא ממש רוצים לשמוע עליו כשאני בוכה להם ..ושוב נגמר המקום פה... עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושין ואח"כ מלחמהשלי09/05/2011
שלום
פתחתי תיק בבית דין האזרחי 6.10 ורק ב 7.11 יהיה לנו דיון ראשון (אנחנו כבר לא חיים ביחד )מכיון שהחיים שלי בהמתנה כבר שנה רציתי לדעת האם ניתן קודם להתגרש ואח"כ להילחם על המזונות חלוקת רכוש וכו?
ואם כן איך אפשר לעשות זאת?(ניסתי לדבר אם הפרוד שלי ולהגיד לו שנסיים את כל הסגה הזאת וקודם נתגרש כדי שאני יוכל להתחיל לחות את החיים שלי ויותר לציין שהוא סירב_ מה שכן הוא את החיים שלו לא עוצר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין ואח"כ מלחמה - תגובה
דליה שוורץ14/05/2011שלי שלום,
שאלתך אינה מתאימה לפורום הזה. פני לפורום בו הייועצים הם עורכי דין שמתחים בגירושין.
אם את רוצה לסיים את התהליך כמה שיותר מהר אני ממליצה לך לפנות לתהליך גישור.
קחי בחשבון שלא כל זוג מתאים לתהליך גישור ויש לבחור מגשר שהוא גם עורך דין שמכיר את החקים הקשורים בגירושין ושיוכל להציע לכם את הדרך שמתאימה בדיוק לכם.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
יפית נהרי16/05/2011האם ניתן קודם להתגרש ואח"כ להילחם על המזונות חלוקת רכוש וכו
ניתן
רצוי לקבל יעוץ עו"ד
יפית נהרי עו"ד 0546825784* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)