מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהקרן18/07/2011
שלום אני נשואה 3 שנים שבמהלך הנישואים שלי בעלי היה מרביץ לי מאיים אלי מיתעלל בי נפשית וכלכלית את כל הקיצבה נכות שלי היה לוקח לי היום הוא עצור על כל מה שעשה לי אני תבעתי אותו לגירושין השאלה שלי האם אני יכולה לידרוש את הכתובה שלי ,,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה גחופה - תגובה
סיגלית גלאי19/07/2011קרן שלום
מומלץ שתפני לפורום של ייעוץ משפטי
או לפגישה חד פעמית עם עו"ד כדי לקבל ייעוץ מקצועי לגבי זכויותייך
בהצלחה
גלאי סיגלית יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוש טרינתי18/07/2011
שלום כולם , עברתי תשלב הכואב של גירושין לפני 3 שבועות אחרי חודשיים של פרידה .
היינו נשואים 10 חודשים והתמודדנו עם בעיה קשה שאישתי לא יכלה לקיים יחסי מין בגלל
אונס שעברה בתור ילדה קטנה - אנחנו דתיים ולא התנסינו ביחסי מין לפני כן , בקיצר לא אאריך רק אומר שהיא רצתה תגירושים יותר ממני כנראה נמאס לה מכל הספור הזה כי באמת היו הרבה מריבות ומשקעים רבים .
כרגע למרות השנה הקשה אני ממש שבור אני מנסה לקיים סוג של שגרה אבל הכל חוזר לי .
אני מתגעגע לככ הרבה סיטואציות יפות שהיו לנו , למרות שהיתה לי תקופה קשה אני כל הזמן חושב עליה ואם קשה לה ואם יש מי שדואג לה כמוני .
ואני מרגיש שעוד רגע אני רץ אליה הביתה ... איך מתמודדים ?
איך אני חוזר להיות נורמלי זה פשוט לא הולך לי כרגע ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוש טרי - תגובה
סיגלית גלאי19/07/2011נתי שלום,
מרגש לקרוא עד כמה אתה אכפתי ורגיש כלפי גרושתך, אני מבינה שהגירושים נבעו מכורח הבעיה ולא מחוסר אהבתך אליה, ולכן הפרידה קשה עוד יותר.
אם היא אינה מעוניינת בקשר, אני מציעה לך להתמקד ולטפל בעצמך. גם אתה עברת חוויה לא פשוטה. היצמדות לשיגרה בהחלט עשוייה לסייע לך, אבל לא די בכך, מומלץ שתפנה לטיפול פסיכולוגי שיסייע לך להתגבר.
אם תחליטו על חידוש הקשר זה מחייב טיפול אישי וזוגי, גרושתך תצטרך לפנות לטיפול בטראומה וחרדה כדי להתגבר, לעיתים מדובר בטיפול ממושך אך בהחלט מסייע.
מאחלת לך כל-טוב
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ג'קל ומיסטר היידדנה18/07/2011
שלום,
שמי לא באמת חשוב אז היום אהיה דנה.
אני בת 37 אמא לשני אוצרות וגרושה.עובדת במשרה מלאה בתחום השיווק.
התגרשתי לפני שנתיים אחרי 12 שנים של קשר שלא היה לי טוב בו. ובעיקר לא היה לי פרטנר לתקן איתו.
חצי שנה אחרי הגירושין הכרתי אותו.
איש שובה ושנון.רגיש. אבא לשתיים.משמורן.
סוף סוף איש של מילים. ואיזה מילים.....
אחרי חודשיים הוא רוצה לעבור לגור יחד.ולי זה מהיר.
אחרי שלושה חודשים נשמעה הקללה הראשונה.אני שהייתי המומה מהנוק אאוט שתקתי. ופה טעיתי. מפה אפשרתי לו לקלל על בסיס חודשי.שבועי.יומי..
השפלות בלתי פוסקות,כינויי גנאי,קללות,נסיון בלתי פוסק להצר את מרחב המחיה שלי,פריצה למחשב ולדוא"ל שלי,התקפי קנאה בלתי מוסברים,ביקורות בלתי פוסקות על המראה שלי,המשפחה שלי,מקום העבודה שלי, האימהות שלי ומה לא.
לעתים ליד הילדים.בלי סיבה אמיתית. ככה. פתאום.
הוא בטוח שאני שוכבת עם כל העולם.כל היום עסוק בלהכניע אותי.בלשלוט בי.
בתחילת הקשר היה מדבר בהערצה על האישה שאני. עצמאית.לוחמת.אשת קריירה. ופתאום אני כלום.אפס.אשפה.שוכבת עם כולם בחברה.
ד"ר ג'קל ומיסטר הייד.
הוא נע בין מאהב מושלם ושנון.מאסטר בנבכי הנשמה.כשטוב איתו זה הכי טוב בעולם.
לבין איש אכזר.שהמטרה שלו מקדשת את כל האמצעים.כשרע איתו זה הכי רע בעולם.
בלילה אני הכי יפה בעולם. ובבוקר בגלל שבעיניו אני הכי יפה בעולם אין מצב שלא מתחילים איתי.אין מצב שאני עובדת בעולם של גברים ולא נכנסת עם הבוס שלי לחדר ישיבות כל שעה.שטיפות מח בלתי פוסקות.
והוא תמיד צודק.ואני תמיד אשמה בתגובות הקיצוניות שלו כי אם לא הייתי כל כך יהירה זה לא היה קורה.אני אחראית לתגובות שלו.
מלחמה אבודה.
ואני נשארת.נצמדת בכל הכח.
אני רוצה לצאת מזה. שנה וחצי הספיקו לי. שנה וחצי יותר מידי.
לא מבינה איך מי שטוען לאהבה עושה בה שימוש כל כך אכזרי. ויותר מהכל אני לא מבינה למה אני, אישה עצמאית,חזקה,נשארת בקשר מרעיל שכזה.
קשר שבכל יום נוגס בעוד חלק ממני.
מתביישת לספר למעגל הקרוב. אחותי יודעת מעט. אבל לא את המילים האכזריות,ההשפלות וההודעות שצילקו אותי לנצח.
איך אסביר להם שאני,זאת שיכולה הכל מושפלת כל יום ע"י מי שנשבע לאהוב.
רוצה לסיים את זה.חייבת. וזה כל כך קשה.אשמח לשמוע מנשים שחוו את מה שאני חווה...התעללות נפשית גלויה וסמויה. ובכלל מכל אחד.
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברת בדיוק את מה שאת
דנה19/07/2011נמצאת בקשר כזה כבר 7 חודשים, איבדתי את כולם, חברות בני משפחה ממעטים להתראות איתי, גם אני גרושה +1 מקסים שלא מגיע לו לראות את אמא שלו דועכת והוא,החבר רווק בגילי (30) ואני יפה ומושכת ויחד עם זה לא מסוגלת לשחרר אותו למרות כל הסבל, ואני סובלת, השפלות על בסיס יומיומי, זלזול , אני כל כך מפחדת לאבד עשתונות עקב פרידה, להיות בודדה לגמרי לבד, בלי אוזן קשבת, ולהיכנס לדיכאון, מאיפה נחתה עליי חרדת הנטישה הזו. הקשר הזה והפחדים גומרים אותי , לא יכולה ככה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות בקשר זוגי - תגובה
סיגלית גלאי19/07/2011דנה שלום
אני רוצה להעביר לך מסר חד משמע - אין לאלימות מקום בזוגיות.
האלימות שבן זוגך מפעיל עלייך באמצעות כוחנות והשפלה היא סוג של טרור שנועדה לייצר אצלך חוסר בטחון, תחושת ערך עצמי ירוד, שיבוש כושר החשיבה ועוד.. כל אלה למעשה מייצרים את השעבוד והתלות שלך בו, על ידי מניפולציות רגשיות ויצירת חוסר ביטחון בקשר הזוגי. כשלמעשה הצד האלים הוא הצד המאויים והפעלת הכוח מעניקה לו אשליה של חוזק ועוצמה.
אם את חושבת שהוא מאוד חשוב לך ויש לו ייתרונות רבים כבן זוג, אם את לא רוצה לאבד אותו, כדאי שהוא ילך לטיפול אישי או קבוצתי. אם את לא מוצאת מספיק סיבות טובות להישאר איתו ולתמוך בו עד שישתקם, עזבי אותו והמשיכי הלאה בחייך. חשבי על עצמך ועל ילדייך, האם זה מודל החיקוי שאת רוצה עבורם?
יהיה לך קשה בהתחלה, אבל חשבי האם יכול להיות לך יותר גרוע ממה שאת חווה עכשיו? כדי להתגבר אפשרי למשפחה, לחברים לתמוך בך ולסייע לך להיות מספיק חזקה. אל תסתירי מהם, כי לך אין ממה להתבייש.
מאחלת לך כל-טוב
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבהילנה17/07/2011
ברצוני לקבל ייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה - תגובה
סיגלית גלאי19/07/2011שלום ילנה,
במידה ואת רוצה ייעוץ מחברי הפורום את מוזמנת לכתוב את שאלתך ותעני בהקדם.
במידה ואת רוצה ייעוץ אישי, את מוזמנת ליצור קשר טלפוני עם מנהלות הפורום
הפרטים מצויינים למעלה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מובן
mosha07/08/2011יש ים של אתרים באינטרנט שיתנו מענה רק תצייני באיזה מובן. גם באתר יש אנשים טובים שיעזרו ביי ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת עצהשירלי17/07/2011
שלום, אני בת 54 בזוגיות שניה לאחר התאלמנות לפני 11 שנה. בזוגיות השניה אנחנו כבר 6 שנים. אנו ידועים בציבור וחיים כזוג נשוי לכל דבר. הבעיה היא בן זוגי , הוא אוהב להתבודד קשה לו לקבל את העובדה שהילדים שלי מגיעים עם הנכדים. אמנם כעת זאת תקופה יותר קשה כיוון שאחד הילדים שלי עובר דירה והם נמצאים כאן דיי הרבה פעמים בסופי שבוע. אין רעש והמולה יתר על המידה אך לבן זוגי זה מפריע. גם לצאת עם חברים או סתם לטייל זה קורה לעיתים רחוקות ורק מתי ש"מתחשק" לו ולא מתי שאני מעוניינת בכך. השיחות שאני מנסה לקיים לא עוזרות כיוון שהוא אומר שאני מדמיינת את המצב וזה ממש לא כך. קשה לי להיות במצב כזה כיוון שאני אדם אוהב חברה וכמובן את הילדים והנכדים. אינני יודעת כיצד להתנהג ומה לעשות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת עצה - תגובה
דליה שוורץ17/07/2011שירלי שלום,
בזוגיות שניה נאלצים בני הזוג להתמודד עם דילמות ספציפיות כמו הילדים / נכדים של בן / בת הזוג. וכך גם אצלך. את בעצמך אומרת שכרגע התקופה עם הילדים מעט יותר קשה כי הם נמצאים אצלכם יותר. יכול להיות שזה באמת מקשה על בן זוגך והבית הומה יותר ממה שהוא אוהב אך מצד אחד עליו להבין שזה המצב ועלייך להיות יותר רגישה לזה שזה מפריע לו. הילדים שלך והנכדים שלך ימישכו לבוא כמו שאת רוצה אבל היי רגישה ואל תלחצי עליו או תעירי לו שהוא לא מספיק חברותי. אם הוא אינו בא בטענות ואינו מבקש ממך להגביל את נוכחותם של בני משפחתך עלייך לקבל בהבנה שהוא פחות אוהב את זה מבלי להעיר לו.
לגבי שאר הדברים שציינת שאת אוהבת לצאת עם חברים ולטייל והוא לא זה כבר נושא אחר. נסי להבין את מה הוא לא אוהב בטיולים.. אולי הליכה מרובה קשה לו או שאולי החברה אינה אהובה עליו ואולי סתם אינו אוהב לטייל. נסי לברר מה אתם כן יכולים לעשות יחד ששניכם אוהבים שגם את וגם הוא תפיקו הנאה מהזמן שלכם יחד.
בהצלחה,
דליה שרווץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דליה
שירלי18/07/2011תודה על המענה המהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות שלידנה12/07/2011
אני נשואה 7 שנים לגבר מדהים, אחד ויחיד שאין לו תחליף, יש לי שני ילדים מהממים.
עד לפני 4 חודשים לא ראיתי מצב בו אני בוגדת בבעלי בשום מקרה, ידעתי שאנחנו פתוחים מספרים אחד לשניה הכל ושאין לי שום צורך במשהו אחר, הקשר שלנו נדיר עם פתיחות שלא ניתן למצוא, הסקס מעולה ולכן לא ראיתי כל סיבה להסתכל לצדדים.
אבל החיים מכינים לנו הפתעות, הכרתי בעבודה בחור מהמם, גם הוא נשוי באושר עם ילדים והתחלנו לפתח רגשות מוטרפים וחזקים אחד לשניה, עם הזמן התחלנו להתנשק ו"לגנוב" זמן איכות יחד תוך סיפורי שקרים לבני הזוג.
כל זה קרה עם המון עליות וירידיות במשך 4 חודשים. לא שכבנו אבל היו לנו המון רגעים אינטימיים חזקים שהשאירו עלי חותם מאוד חזק.
אני אדם שאוהב לאהוב,אני מאוד אוהבת את בעלי ואין לי כל כוונה לפרק את המשפחה שלי אבל מאוד טוב לי עם הבחור המקסים מהעבודה, אני מרגישה כמו בת 16, הולכת על עננים... לפני 3 שבועות החלטנו יחד לשים לזה סוף, ששנינו אוהבים את מה שישי לנו בבית ואנחנו לא רוצים למצוא את עצמינו עוד 5 שנים במערכת יחסים מלאת תיסכול שיכולה לגרום נזק בלתי הפיך בבתים שלנו. מאז אנחנו בקשר בעיקר במיילים וב SMS, לשנינו מאוד קשה, נפגשנו פעם פה ופעם שם אנחנו רוצים- לא רוצים.
אני ממש אבודה. בא לי להגיד לו שאני רוצה לשבור את הכלים ולחזור אבל קשה לי כי אני יודעת שאני פוגעת מאוד בבעלי המדהים, אני מאוד עצובה כל הזמן ופשוט לא יודעת איך לגמור את זה.
אגב אני בשלב מסויים עדכנתי את בעלי שהיה ביננו מגע פיזי אבל גם אמרתי לו שזה נגמר, כי באמת חשבתי שזה כך...
חייבת עזרה, עצה.. מה עושים? איך מתמודדים עם הסיפור הזה? איך עושים לו סוף בלי להרגיש שאני חצי מתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7 שנים נשואים ?
דורון12/07/2011וכבר בוגדת ? את חייבת טיפול תרופתי מטורף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בגידה
רחל13/07/2011דנה יקרה, אני ממש מתחברת לרגשות ולקשיים שלך. במצבך - כמו גם במצבי -הלב והמוח מתנגשים אחד בשני. הרצון להיות בסדר והפחד לפרק את מה שנבנה בעמל רב מתנגשים עם מה שמתחולל בתוך הלב.החלטתם ביחד לחתוך ואת עכשיו מרגישה שבא לך לשבור את הכלים ולחזור בך מהחלטתך וזה מובן- אהבה לא חותכים בסכין!!! וגם אם החלטתם זה לא אומר שמחר בבוקר תקומי והאהבה תעלם.זו מלחמה יומיומית וקשה ביותר. אך אם בזה בחרת תנסי להיות חזקה זה מה שלפחות אני עושה כל יום וכל שעה מחדש-מנסה.
מנסיוני אני יכולה לאמר לך שיהיו לך ימים קשים והרבה. ימים בהם תסתובבי עצובה(אצלי ממש רואים את זה בעיניים)ימים בהם תרגישי שאין לך אוויר.ימים בהם תחליטי שלא איכפת לך יותר מכלום ואת רק רוצה להרגיש ולחוות שוב את שחווית איתו.להגיד לך שזה יצליח אני לא יכולה כי אני בעצמי נמצאת בתוך התהליך. כל שאני יכולה הוא להחזיק לך אצבעות, שיהיה לך טוב בכל החלטה שתקחי לבסוף-לכאן או לכאן ולאחל לך- בהצלחה- וגם לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה + רחל
שמוליק14/07/2011לדנה ורחל המוח האנושי לא שולט באהבה אולי ינסה לדחוק אותה אבל לא יוכל לקבור אותה
הבנתי שלשנכן זוהי אהבת אמת . נכון יש ילדים, בסדר אנו נשואים המון שנים, ועוד כמה דברים יפים, אבל מה עם אהבתכן ??? אתן לא נושמות אין לכם אוויר ,
רחל ודנה אהבה זה לחיות ביחד א ה ב ה זה להרגיש שאת ח י ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
רחל15/07/2011הלוואי שזה היה כל כך פשוט.רוב הזמן זה מרגיש כמו חלומות באספמיה. מי יודע- אולי בגלגול הבא זה יהיה קל יותר. אני בטחחחח מקווה שכך יהיה בכל אופן תודה על העצה- לא בטוח שהיא מעשית אך מחממת את הלב- זה בטוחחח! .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות שלי - תגובה
סיגלית גלאי14/07/2011שלום דנה,
לא סתם נאמר "מים גנובים יימתקו" כי זה מאוד מפרגן להרגיש נחשקת, מתרגשת, מאוהבת כמו בת 16... אבל כדאי להזכיר שזה רק השלב הראשון של מערכת היחסים, אח"כ באים דברים נוספים שלא תמיד אנחנו אוהבים באותה מידה. נראה שכרגע אתם מתעלמים מההשלכות שעשויות לקשר שלכם על אנשים נוספים מלבדכם (בני הזוג, ילדים, חברים, משפחה)
ואת מציינת שיש לך קשר טוב עם בעלך מבחינות רבות וידיעה שאת לא רוצה לפרק את משפחתך. ולכן הצעתי, הצמדי להחלטתך לא ליצור קשר מחודש עם המאהב, באופן מוחלט. דמייני שהוא אינו מעוניין בקשר ואין לך מה לעשות בנדון. למרות הקושי זה זמני וזה יחלוף אם תשקיעי את האנרגיות והמחשבות בזוגיות הממשית שלך. אחרת את עשויה להפסיד את כל מה שיקר לך באמת. אולי כדאי שתשקלי לקחת סיוע זמני להבין את עצמך (למה זה קרה למרות הכל?)לפרוק את הרגשות ולנהל אותם למטרתך המוצהרת.
מאחלת בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצאת באותו המקום
דורין20/07/2011כמו שאת,אין לי מילים לנחם אותך,יש לי בעל+2 ילדים ובכל זאת בגדתי ואני רואה את הבחור כל יום כל היום....ובשבילו אני לא קיימת בכלל,וזה כלכך עצוב ומתסכל,עכשיו חזרתי מהצהריים איתו ואפילו מילה 1 לא אמרנו אחת לשני,לא מבינה למה נגררתי לכאב הזה,לאובדן חושים.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דורון20/07/2011נו מה את מצפה נאלחת אחת ? נמאס לו מהרוטינה הזו איתך הוא ימשיך לבאה בתור!! כמה שאת פטאתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם הנאלח
a28/07/2011מדבר על נאלחים? חתיכת טינופת נאלחת שכמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
שמוליק24/07/2011חשבת פעם שאולי זאת אהבה ? תפסיקו !!!!. אהבה זה דבר עמוק . אהבה זה אויר לנשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוחות טבעיים
mosha07/08/2011זה טבעו של אדם להיות נערץ ומוערץ יש אנרגיות של אש בעניים ...וזה עושה כיף....להנות ולהיזהר לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך דיסקרטיות
mosha07/08/2011כל כך הרבה זוגות בוגדים....כולם זהירים עד שניתפסים.......זה כוחו של הטבע גברים בוגדים יותר...מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רגשות
mosha08/08/2011לכל אדם עם לב .יש רגשות כלפי האחר ,כל אדם מביע רגש בצורה אחרת...זה קשה אבל את חיה חיים כפיים וממצא את הדברים היפים שבחיים. ולא לותר על המשפחה. שזה חשוב כשלעצמו.....ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לכתוב לך
אני20/07/2011שאני מבינה אותך, למרות כשאני בגדתי לפני כמה שנים, לא הייתי נשואה באושר ועם ילדים. בגדתי בבן זוג, שגרתי איתו ודיברנו על חתונה. אהבתי אותו מאוד למרות שבדיעבד כנראה לא הייתי מאוד מאושר איתו.
ההתאהבות הפתיעה אותי וסחפה, הייתי בעננים ונקרעתי מכאב. זה נמשך יותר משנה. לבסוף עזבתי את הבן זוג שלי למען אהבה גדולה. הפרידה הייתה קשה מנשוא, כאב לב נוראי, בכי בלי פוסק, המון התלבטויות, גהנום אמיתי. עשיתי את זה למען מישהו שהייתי בטוחה שהוא אהבת חיי ונוכל להיות מאושרים ביחד.
הפרידה נמשכה חודשים ארוכים ובאיזשהו רגע הקשר עם בן זוגי הצליח להתנתק. את כאב הפרידה ליווה אותי המון זמן.
כמובן וכמובן שהקשר עם הבחור שבגדתי אותו, לא החזיק. הוא פשוט הפסיק להיות כזה מדהים באיזשהו שלב ופתאום כבר לא היה בטוח שיכול להתחייב. פתאום התגלו תכונות שלא ראיתי קודם... בסוף הוא זרק אותי....
הייתי כ"כ שבורה. זאת הייתה התקופה הכי נוראית וחשוכה בחיי. היא הייתה כ"כ נוראית שאני פשוט יודעת שלעולם לא אגיע למצב שבו אבגוד שוב אי פעם, כי רק המילה בגידה מחזירה אותי לסיוט שעברתי.
עכשיו אני נשואה באושר ואפילו כאשר הגיע בחור חדש רווק מהמם לעבודה, שכל הנשים נמשכו אליו מיד וקלטתי אותו מסתכל עליי לפעמים, גרם לי איכשהו לתחושות כ"כ שליליות וכ"כ להתרחק מכל מצב סכנה, שאין סיכוי שאי פעם אתקרב למישהו אחר, כי מיד אני יודעת למה זה יכול להוביל.
אולי זה יוכל לעזור לך. תעצמי עיניים ותדמייני לאיזה גהנום הקשר הזה יכול להביא אותך. תרגישי את כאב הפגיעה, הפרידה ואח"כ להיות עזובה ונבגדת ע"י אותו מאהב. אף אחד לא ירחם עלייך, כי את עשית את זה, את הבאת את זה על עצמך, למה ציפית ? חלום בלהות... ? לא ממש.... את קרובה אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה עבורך
מרים21/07/2011הי,
הייתי אומרת שאחד משניכם יעזוב את מקום העבודה המשותף.
הקירבה רק תקשה, לדעתי רק ריחוק פיזי יכול לעזור.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני בדיסקרטיות
mosha03/08/2011אין מה לעשות הפרפרים שבראש גוברים על השכל הממוקד שבנו.....תהני בדיסקרטיות שמרי על שני העולמות והקשר עם המאהב יתמוסס בבוא היום ........ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו התגובה הכי
לייק03/08/2011זו התגוב הכי אמיתית בעיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מזכירה לי את עצמי לגמרי
ב11/08/2011גם אני נשואה 10שנים+ 2 אני אוהבת את המישפחה שלי לא חושבת שאני אהיה מסוגלת לפרק מכל הסיבות האפשריות ואני הבחורה הכי שמרנית והכי הגיונית בעולם הגעתי למצב שהתאהבתי בגבר אחר נכון לא שכבתי איתו וכבר 3 שנים אני מנסה לצאת מיזה ולא מצליחה ולדעתי משהו בתוכי גורם לי להתנהג ככה אין לי ספק שמשהו בזוגיות מאכזב שאני מוצאת את זה אצל הגבר האחר אבל אין מוצא הגבר איתו הייתי בקשר נכון לכרגע זה התפוצץ שוב לא יתגרש הוא במפורש אומר זאת .
ואני לא מצליחה להשתחרר מינו אני יותר חלשה מינו אין לי ספק ברור לי שרק אם הוא יעזוב או אני נישתחרר אין מוצא אחר בנתיים אני לא יכולה לעשות זאת ואני מקווה שהוא ילך כי אני צריכה את העבודה עם כל האהבה הגדולה שלי אליו אני מעדיפה שהוא ילך כי אין דרך אחרת זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושיםלי10/07/2011
בוקרבוקר.היום אני ובעלי החלתנו לפרק את החבילה 20 שנות נישואים.תפסתי . שמאזאותו בוגד בי במשך כמעת15שנה שמזה נודע לי ליפני שנתיים שמאז אני כמו משוגעת אני מרגישה מתה מיותרת מרגישה שהוא ניצל אותי כול השנים.החלטה להיתגרש באה אחרי מריבה חזקה שאמרתי זהו וגם הוא אותו דבר רק הוא עיָם/?????שהוא לא באמת רוצה אני מפחדה צד אחר אני לא יוכלה ליראות את הפרצוף שלו אני מרגישה שינאה עמוקה אלו כיאלו האבה ניגמר כלא היתה שם .אני נימצאת על כדורים נגד דיכאון ושנינו בטיפטל זוגי הילדים בפחד נוראי שקשה לי ליראות אותם על החלטה שלנו מה עושים תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים - תגובה
דליה שוורץ10/07/2011לי שלום,
את כותבת שאתם בטיפול זוגי ושאת לוקחת כדורים נגד דיכאון ולכן נשמע לי שאתם מטופלים כזוג ואת גם באופן אישי.
את מספרת על עצמך שאת מלאה בשינאה ולא יכולה לראות אותו יותר.
אני לא ידועת אצל מי אתם מטופלים ועל מה אתם עובדים בטיפול אבל אני ממש מציעה לך לפנות לקבלת עזרה אישית עבורך כדי שתוכלי לפרוק את השנאה ואת ההרגשה הרעה שאת נמצאת בה. במצבים כאלה כדאי להסתמך על איש מקצוע שנפגשים איתו והוא יכול לעקוב אחרי המצב באופן שוטף.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל בוגדאסתר10/07/2011
אנו נשואים 13 שנים לפני כ 3 שנים תפסתי את בעלי בוגד בי , הוא הודה ואנו חזרנו,
מאז אני לא שקטה כי הוא פרלטטן ושמתי לב שהוא כל הזמן באינטרנט, לוקח את הנייד איתו לכל מקום ועוד סימנים - אבל בתכלס לא ראיתי כלום.
לפני כחודש שוב ראיתי הודעות SMS מבחורה והבנתי ששוב בוגד.
הוא התנצל ואמר שזה חד פעמי .
אני אוהבת אותו לא רוצה להפרד .
רוצה את עצתכם - כנראה שאני עשיתי לו בפעם הקודמת חיים קלים, מה עליי לעשות הפעם כדי שמקרה זה לא יחזור??
אין לי שליטה על זה.
אני כרגע מסתייגת ממנו וברוגז - לא מדברת איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרקי אותו
דורון10/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
דני10/07/2011מיכלי,ליבי ליבי איתך,ברגע שהראת לו אחרי הבגידה הראשונה שתפסת אותו שהתגובה שלך רפויה ורופסת הפסדת את המערכה כולה.היית חייבת לנצל את המקרה בכדי לתעל את הדברים לטובתך תוך כדי כך שהיית מעבירה מסר חד משמעי וחריף לבעלך שבפעם הבאה שזה קורה הוא מוצא את עצמו מחוץ לבית עם זוג גרביים.מאחר וזה לא קרה והמצב חזר לשיגרה מהר מדי את הפסדת את המערכה מכיוון שמדובר בבעל בוגדני שברור כי לא משנה מה תעשי הוא ימשיך לבגוד.או שאת זורקת אותו לאלף עזעזאל או שאת מקבלת באהבה את בגידותיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד - תגובה
דליה שוורץ10/07/2011שלום לך מיכל,
לפי מה שאת מתארת בעלך פלרטטן ואפילו הגיע למצב של בגידה. בגידה יכולה להיות מכמה סיבות, מצורך בריגוש מתמיד, חוסר שביעות רצון ממערכת היחסים בבית ויכולה להיות מתוך התאהבות אמיתית באישה אחרת.
את טוענת שבפעם הקודמת עשית לו חיים קלים מידי אך את צריכה להבין שאין לזה קשר. אם היית עושה חיים קשים הוא היה מפסיק? כנראה שלא כי כל אחת מהסיבות שציינתי קודם תגרום לו להמשיך ולעשות זאת רק בזהירות יתרה. גם הברוגז שאת עושה כרגע לא יקדם אותך לשום מקום, כשאת ברוגז איתו יהיה לו קל הרבה יותר ללכת למקום אחר ששם מקבלים אותו בזרועות פתוחות.
לכן אני מציעה לך לפתוח בשיחה ולנסות להבין מה הסיבות האמיתיות לפלרטוטים ולבגידה. יכול להיות שתגלי ששינוי קל בהתנהלות שלך מולו יכולה לעצור את זה ויכול להיות שתגלי שלא חשוב מה תעשי הוא ימשיך בשלו ולכן אני מציעה
בכל מקרה אני מאוד על ייעוץ זוגי כדי לפתור את העניין הזה ולקבל את התשובות המדוייקות יותר מדוע הוא עשה זאת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם כאלה
mosha03/08/2011אישה יפה 75 אחוז בוגדים זה מפתה זה מושך וקשה בלי.....כחי אויר תדלגי...תחיי לצידו כאילו הכל בסדר ותחיי את חייך כטוב בענייך( לא מחייב סקס) חברות טיולים ספורט שיחות עם כל מיני אנשים תתלבשי יפה תהני מעצמך והשאר יסתדר מעמ הזמן דעתי בלבד ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שרק ל 3 שנים
mosha03/08/2011כולם בוגדים....החשוב מכל אם את מוערכת מימנו וחשוב הילדים והמשפחה תתקדמי זה יעבור לו........ואת תדאגי לעצמח פינוקים קניות מסעדות חברות וכל הדברים הכיפים....כך תפצי את עצמך...לדעתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעות, חטטנות .ה'10/07/2011
אני נמצאת בזוגיות ראשונה שלי מזה כחצי שנה, אני חייבת לציין שאני בת 19 והוא בן 28.
בתחילת הקשר היה לו המון שאלות לגבי הגיל שלי אם זה כן בסדר או לא בסדר ובסוף החלטנו להשאר ביחד.
יש לי המון חרדות ופחדים כי אני מודעת לכמות האנשים שבוגדים גם ממבט מבחוץ על אח שלי הגדול שהייתה לו חברה במשך 5 שנים שאותה הוא אהב עד אין סוף אך בגד בה המון.
אז לפני כמה ימים החלטתי לחטט בהודעות של חבר שלי בפייסבוק וגיליתי הודעה מחוקה שהייתה חודשיים לאחר שהחלטנו להיות ביחד, וגם כמה ימים לאחר ריב ענקי שכמעט פירקנו את הקשר ביננו.
בהודעה היה רשום דברים כמו כמה שהוא מתגעגע וכמה שהיא יפה וכמה שהיה לה טוב אם היא הייתה מחליטה להיות איתו... כל אלו לא הזיזו לי ברמה כמו ההודעה שראיתי שהוא כתב לה " כל פעם שאני מנשק בחורה אני חושב עלייך" עכשיו חבר שלי לא אוהב להתנשק , הוא ציין את זה בפני כמה וכמה פעמים...
ניסיתי לדבר איתו על זה וסיפרתי לו בכאילו מצב דומה שהיה לחברה שלי והוצאתי אותה חטטנית וכל מיני דברים כאלה והוא אמר לי שאין ל"חברה" מה להתייחס מפני שגברים עושים זאת לפעמים פלירטוטים וכדומה רק כדי לראות שעדיין יש להם את הכוח להשיג בחורות.
אני חייבת לציין שהוא לא בגד בי ב-100 אחוז, מא שאנחנו ביחד אנחנו כמעט כל היום ביחד ואם לא אנחנו מדברים כל שעה עגולה בערך.... זה נשמע המון אבל ככה זה האהבה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעות, חטטנות . - תגובה
סיגלית גלאי14/07/2011שלום לך,
אתם זוג צעיר בתחילת דרכו וכבר בונים את הקשר שלכם על חוסר כנות ואמון, חבל!!
זה לא ישתפר מעצמו, ההיפך זה רק עשוי להחמיר עם הזמן. ולכן, כדאי שתדברי איתו בכנות וכך תוכלי לראות את תגובתו האמיתית לעניין. אם אהבתכם מספיק חזקה, הוא בוודאי לא צריך לבחון את כוחו שוב ושוב עם נשים אחרות.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה מהחברהאלמוני10/07/2011
אלו היו ה 8 חודשים הכי מדהימים שהיו לי בחיים עברתי לא מעט קשרים עד שהכרתי את האחת וכשחשבתי שהיא אחת נדהמתי לגלות שהכל היה שקר מה לא עשינו ביחד שבתות חגים ישנו אחד אצל השני נשבענו אחד לשני שניתחתן אפילו היינו רבים כמה ילדים יהיו לנו חחחח זה היה סיפור אהבה מהסרטים פשוט טלנובלה אחת כל כך הייתי טוב אלייה ואנשים סביבה היו רעים היו קנאים שידעו איפה ומתי לעקוץ שצריך שלא תטעו הפרידה שלי לא נגמרה בבגידה פשוט מסיבה לא ידועה "קשר לא בריא" "קשה לי להיתמודד עם הריבים אהלה" "לא טוב לי" אתה יותר מדי דואג לי " תיהיה יותר כיפי" משפטים שנכנסו ללב לי כמו חץ משפטים שידעתי שהגיעו מגורם אחר מהשפעה אחת ידעתי מהרגע הראשון שהכל נגמר מה לא עשיתי בישבילה מה לא נתתי לה היו ריבים נכון אבל מהניסיון שצברתי מהקשרים האחרונים שלי לקחתי את המושכות לקחתי את האישה והיינו יושבים ומדברים והיינו מתמודדים ונלחמים (אני מרגיש שרק אני נלחמתי) הפרידה כל כך כואבת אחח כמה דאגתי לה אחח כמה אהבתי אותה כמה נתתי מעצמי בישבילה רק אם היו אנשים שהיו באים ומעידים כך אולי הכל היה משתנה אבל מה לעשות שיש אנשים שלא יודעים להעריך גברים מספיק להעריך אהבה אני היום למדתי דבר חשוב בחיים שלא משנה מה קורה במערכת יחסים עם כל הריבים צריך לדעת להיתמודד צריך לדעת לקבל תמיכה אחד מהשני צריך לדעת לאהוב אבל הכי חשוב צריך לדעת ללמוד בנאדם שלא טועה לא לומד אני לא אשקר לכם לא עברו 4 שבועות ואני עדיין בוכה . בוכה כי אני יודע שהייתי יכול להיות בישבילה גם אמא גם אבא גם אח גם אחות. בוכה כי אני יודע שאיתי היא תיהיה יותר מוגנת יותר בטוחה איתי כי אני יודע שאני יכול להראות לה את הדרך הנכונה במטרות בכיוונים ובכל דבר אחר בחיים היום אני יודע מי היו הגורמים לפרידה וזה החברות . החברות שידעתי שיהיה לי קשה לסמוך עליהן מהתחלה אבל העלמתי העין כי ידעתי שהן חברות שלה ולא רציתי לגרום לשום כאב מצד או שום הפרדה בין החברות לאקסית. חחחח אתם יודעים מה הכי מצחיק אותי כשהיא הייתה איתי במשך 8 חודשים לא עיכלתי שיש לי חברה כל כך מדהימה וכל כך יפה וכל כך מיוחדת והיום אני לא מעכל שאחנו לא ביחד לפעמים אני שמח שיש מכשולים בחיים אני חושב שככל שבנאדם עובר יותר מכשולים בנאדם יותר מתחזק בנאדם שיודע לעבור מכשולים. הזמן ירפא את הכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני השבור
אליה10/07/2011אתה נשמע כמו בחור צעיר וטוב לב שפשוט נפגע מאהבה ראשונה ובוסרית, אתה בחור טוב ואתה תמצא מישהי שתדע להעריך את מה שיש לך לתת. הזמן ירפא את הכאב ואתה תראה שתבוא לך אהבה יותר גדולה ויותר אמיתית ... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה מהחברה - תגובה
סיגלית גלאי14/07/2011לאלמוני
נראה שאהבתך הייתה גדולה מאוד, אולי גדולה מידי עבור אותה בחורה.
לפעמים אנחנו מגלים בזוגיות שעוצמת הרגשות והרצונות שלנו שונים ואין ביכולתנו לכפות את עצמנו על אדם שאינו מעוניין. וזה הרגע שבו מבינים שצריך ללכת הלאה אני בטוחה שבעתיד תמצא את האחת שתחזיר לך אהבה, שתקבל אותך כפי שאתה ותרצה להכיל את כל מה שאתה רוצה להעניק לה.
אהבות נכזבות או משמחות, הכל הם חלק מההתנסות ומהלמידה שלנו את עצמנו ואת החיים, קבל גם את זה באהבה ותמשיך הלאה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדתי בבעליאליה08/07/2011
אני נשואה כעשר שנים ואם לשלושה ילדים, הנושא של בגידה תמיד היה נושא רגיש אצלי וידעתי שאם בעלי יבגוד בי פעם לא תהיה דרך חזרה כי אני לא אוכל להכיל את זה.... היה לי ברור שאם מישהו יבגוד פעם זה הוא ולא אני. במסגרת עבודתי נפגשתי עם מועמד לתפקיד בכיר, אין איך לתאר את הפגישה, בשניה שהוא הגיע למקום המפגש ליבי החסיר פעימה, ישבתי מולו והרגשתי כמו ילדה בגיל 15, שוחחנו דיברנו עסקית הפגישה הסתיימה הוא הלך לדרכו ואני לדרכי לא לפני שהחלפנו כרטיסי ביקור. כל היום חשבתי עליו, איך נתתי לו ללכת ועם זה, כעסתי על עצמי - את נורמלית מה קורה לך? מה זה הרגשות האלה? זו רק משיכה מינית וכו... הגעתי הביתה בעלי עבד עד מאוחר באותו ערב ואני לאחר טיפול שגרתי בילדים, מצאתי את עצמי יושבת על הספה בלי יכולת לזוז פשוט חולמת... ישבתי כך בערך שעה וחצי כשלפתע צלצל הטלפון, הוא היה על הקו, הוא התנצל מראש על הדברים שהוא הולך לאמר לי, הוא אמר שכל היום הוא חשב עלי שהוא לא רצה ללכת אחרי הפגישה שהוא הרגיש חיבור מיידי שהוא נמשך אליי בטירוף, הייתי בהלם שגם הוא מרגיש כך, השיחה התגלגלה... במהלך השיחה כבר הבנתי שזהו נפלתי, אני הולכת להפוך לחלק מסטטיסטיקה של זוגות בוגדים עם התחושות הקשות נפגשתי יתו למחרת, הפגישה היתה מדהימה, הסקס היה מטורף, זיקוקים עפו... אח"כ הרגשתי רע... ובכל זאת המשכתי להיפגש איתו, במשך חודש חייתי כמו בתוך חלום כמו נערה שגילתה בפעם הראשונה בחיים שלה את הסוד של ההתאהבות...
הרומן נגמר - הוא חזר למשפחתו אני למשפחתי, אני חייבת להגיד שאני לא מרגישה כמו אשה שבגדה, זה היה שלנו זה היה פרטי זה היה אישי זה לא היה כנגד בעלי שאגב אני מאוד אוהבת ומעריכה, זה פשוט היה צורך טבעי שלי כאדם כאשה להרגיש נאהבת ויפה שוב, להרגיש צעירה ומהממת, הוא היה שם באותו רגע ונתן את זה, כל המחשבה שלי לגבי בגידה השתנתה בעקבות מה שעברתי, הבנתי שלפעמים זה באמת לא קשור לבגידה זה פשוט צורך, אנושי וטבעי כבני אדם... אני מאמינה שמי שקורא את זה עכשיו, אומר שאני כלבה, אבל אני באמת לא, רגשי האשם כלפי בעלי הורגים אותי, זה לא הוגן כלפיו, ובכל זאת לא הייתי משנה דבר ממה שקרה, אני בייסורי מצפון קשים לא יודעת מה לעשות, אם אני אספר לו הוא יבין? או שהוא יעזוב? מבולבלת נורא, לא יודעת מה המטרה בכתיבה של השורות האלה, אולי פשוט לרוקן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש פשוט
דורון09/07/2011ספרי לו שבגדת וקחי את ההימור הזה אישה עלובה חלשה ומסכנה שכמוך.
איך את יכולה לקרוא לעצמך "אימא" לשלוש בכזאת גאווה !?!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם הצדקן עלוב הנפש
a09/07/2011ברור שאתה נבלה סרוחה , שבמקום לשמור על עצמך שומר על המוסר של האחרים . בשביל מה אתה שורץ באתר נון סטופ ? כדאי שתשמור על הפה המטונף שלך סגור. אידיוט פאתטי ועלוב נפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם ה"מפרגן"
אליה10/07/2011אני בטוחה שאתה לא נשוי ואם כן אתה בטח כ"כ מכוער מפנים ומבחוץ ודברים טובים לא יקרו לך אף פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם הפסיכופט
a10/07/2011אתה מוסר פה לנשים הדוויות את הדוא"ל שלך, בתקווה לצוד מישהי מאתר הבגידות , ולכן ברור שאתה סוטה וחולה מין , וייתכן גם פדופיל .מדוע אתה שורץ כל הזמן בפורום הזה, חולה רוח שכמוך?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם הפסיכופט
a10/07/2011אתה מוסר פה לנשים הדוויות את הדוא"ל שלך, בתקווה לצוד מישהי מאתר הבגידות , ולכן ברור שאתה סוטה וחולה מין , וייתכן גם פדופיל .מדוע אתה שורץ כל הזמן בפורום הזה, חולה רוח שכמוך?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבך
יולי10/07/2011היי, אני ממש מבינה אותך, יש אנשים שיחשבו שזה רע מאוד ולא מוסרי... וזה באמת כך כנראה... אבל את בן אדם, יש לך צרכים. עשיתם את זה באופן מאוד מושכל ובוגר, אף אחד לא נפגע, לא שעזבתם את משפחתכם וזנחתם את האחריות המוטלת עליכם. תתיחסי לזה כאילו יצאת לחופשה של חודש וחזרת עם כוחות מחודשים והערכה עצמית. את חיה פעם אחת ומותר לך לחוות ניצוצות ופרפרים בבטן כמו שקרה לך, חיית לרגע באגדה בשביל עצמיך, אז מה יש, מותר לך! הרי 10 שנים את חיה בשביל המשפחה ואת ממשיכה לחיות בשבילם.לפי דעתי, אם זה באמת נגמר ואין לך שום כוונות לעזוב את בעליך בשביל הבחור הזה, אין מה לספר לבעליך כי זה עלול לפרק את המשפחה. אני בטוחה שאם בעליך היה באותה סיטואציה הוא גם היה הולך על זה... לגבי רגשות אשם, פשוט תתני את כולך ותשקיעי במשפחה, זה יעבור עם הזמן... תאמיני לי,כולם בוגדים, תלוי רק אם פגשו את האדם הנכון לעשות זאת איתו...לפעמים מבגידה שכזו יכול לצאת דבר טוב, את מבינה כמה המשפחה שלך חשובה לך ואת מתחילה להשקיעה ולעשות דברים שזנחת,גם את לומדת דברים חדשים על עצמיך שמשנים את השקפת העולם שלך... בחיי המשפחה השגרה הורגת את התשוקה והניצוצות לצערי. בקיצור אל תחמירי עם עצמיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
moosh10/07/2011את מעוררת בי בחילה וגועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
דני10/07/2011את הנעשה אין להשיב,שלא תעשי את טעות חייך ותספרי לבעלך. אכן כן,בגידה נובעת מתוך צורך ואין מדובר באופי.אם הבנת והפנמת שמדובר במעשה שכולו טעות אז תמשיכי הלאה ותיזכרי מדי פעם ברגעים המדהימים שברור כי לא יחזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי בבעלי - תגובה
דליה שוורץ10/07/2011אליה,
את נשואה ואמא לשלושה ונשמע מדברייך שסך הכל טוב לך ושאין לך שום כוונות לפרק את משפחתך.
קורה שבני אדם פוגשים במהלך החיים אנשים שגורמים להם ריגוש וזה לא תמיד כי לא טוב להם בבית. לעיתים זהו צורך לשבור את השיגרה וכמו שאמרת להרגיש שוב נאהבת.
החוויה הזו שעברת היא שלך ואף אחד לא יקח לך את הזיכרון שיש לך מהחוויה הזו, אך יחד עם זאת אני מציעה לך לנסות להבין מה היה שם ומדוע התפתית לזה תוך כדי לקיחת סיכון. האם הרגשת הנאהבת לא קיימת יותר? לעיתים הצורך שלנו הוא משהו שאנחנו יכולים לגרום לו לקרות ולכן כדאי לנסות להבין מהו.
את כותבת על רגשות אשמה, בחרת לעשות משהו מתוך צורך אז קבלי את זה בהבנה כלפי עצמך. ריגשות אשמה לא ישנו את הבחירה שלך ולא ישנו את מה שקרה. בכל פעם שאנחנו בוחרים לעשות משהו יש לזה מחיר והמחיר הוא סוג של פגיעה באדם יקר וזה היה הסיכון שלקחת. לא נתפסת - מצויין אבל שחררי את האשמה היא לא תוביל אותך לשום מקום.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותaia05/07/2011
היי, יש לי התלבטות ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי איזושהי עצה!
יש לי חבר כבר מעל שלוש שנים ואנחנו גרים יחד כבר שנה. בזמן האחרון התרחקנו קצת ועלתה בי מין תחושת בטן שהוא לא לגמרי נאמן לי, שהוא מסתיר דברים (למרות שאין לי איזה שהם סימנים מחשידים ברורים...).
אז התחלתי לגשש קצת בהיסטוריית הגלישה במחשב שלו וראיתי המון כניסות לאתרי פורנו שזה כשלעצמו לא נורא, אבל ראיתי גם כניסות לצ'טים שהכניסה אליהם בתשלום ולאתרים של היכרויות סקס כאלה ואחרות. שמתי לב שהוא גם פתח תיבת דואר שנייה (לזו שאני מכירה הוא נתן לי את ססמת הכניסה)
אני מאוד מבולבלת ולא יודעת איך לפרש את זה, מצד אחד פורנו לא באמת נחשב כבגידה (אם כי אני מרגישה פגועה..) ומצד שני לשלם על צ'ט עם בחורה אחרת ופתיחת תיבת דואר נפרדת הן לא בדיוק פעולות המעידות על צורך תמים בגירויי מזדמן...
איך אני אמורה להתייחס לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות - תגובה
סיגלית גלאי05/07/2011שלום לך,
אני מציעה לך לנהל איתו שיחה פתוחה, לשתף אותו ברגשות שלך ולשאול אותו את השאלות המציקות לך. ואח"כ להבין מהי עמדתך כלפי זה.
נראה שישנם נושאים נוספים שמעיבים על הקשר שלכם ואולי זאת ההזדמנות לברר אותם כמו מה גרם לכם להתרחק, והאם זאת הדרך לפתרון הבעיות ביניכם? מהם גבולות הזוגיות שאתם מוכנים להתחייב ולהסכים עליהם?
אני מאמינה ששיחה כנה מסוג זה, עשויה לפוגג את תחושת הבילבול שלך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כל כך פשוט...
aia06/07/2011תודה על התייחסותך סיגל,
אין ספק ששיחה טובה הייתה יכולה להיות במקום. העניין הוא שבזה שחיטטתי במחשב שלו עברתי גם אני על איזשהו קוד ואני לא יודעת עד כמה הוא יקבל את זה בהבנה.
זו גם הסיבה שלא פתחתי את זה אתו בצורה ישירה בינתיים. ניסיתי לגלוש לשיחות כלליות בנושא אבל הוא נמנע מלהיכנס לנושאים האלו...
באיזו דרך ניתן לפתוח את זה מבלי "להסגיר" את עצמי? ואם כבר להסגיר את העובדה שבדקתי לו את הגלישות האם זו נחשבת לפעולה לגיטימית כאשר מרגישים לא בטוחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעלמי
mosha03/08/2011כל הגברים בוגדים מי יותר מי פחות.....תני לא ספייס זה יעבור לו עם הגיל...החשוב מכל שדואג לביית לילדים אבא אוהב השאר יעלם עם הזמן/ ואת תדאגי לעצמך לחיים יפים ומהנים (לא חייב סקס) חברות שיחה עם גברים ונשים תראי לו שיש לך חברותה גדולה...ואז הוא יתקרב אלייך.....דעתי ציצו 0542318550
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות
שומשום15/07/2011חבר שלך אוהב סקס כל מה שנעשה לא קשור אלייך
הוא לא מחפש בחורות בחוץ. סקס בלי רגשות אשמה כלפייך
ובכל זאת דברי איתו על הכל זו סטיה ואפשר לתקן עם עזרה מצידך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לי... תעזרו ליבל04/07/2011
אני לא יודעת מה לעשות כבר.
תעזרו לי בבקשה... אני משתגעת.
אני בת 21, יוצאת עם גבר בן 37... כבר שנתיים.
לפני שבוע גיליתי בפייסבוק שלו הודעות שהוא התכתב עם בחורות אחרות שלא משאירות יותר מידי מקום לדמיון.
אני רוצה לסיים את זה...אבל כ"כ קשה לי. איך עושים את זה? אני יודעת שהוא לא טוב בשבילי אבל אני משתגעת... אני מושפלת בטירוף ורע לי... אני בקושי מצליחה לאכול אני בוכה מלא... חרא לי.
אני בחורה מאוד בוגרת, רצינית...אני נראית ממש טוב וממש לא חסרות לי הצעות.
והוא.... סתם אדיוט. הוא גרוש + ילד, לא יודע מה זה מחויבות... שקרן.... בקיצור טמבל.
בבקשה...
אני לא מסוגלת לדבר על זה עם אף אחד כי שמרתי את הקשר הזה בסוד עד עכשיו.
אני מרגישה כ"כ בודדה...
:-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אני04/07/2011היי
תעזבי אותו
חד וחלק
אני לא יודעת את הסיפור,אבל להיות בקשר עם אדם שכ"כ בהרבה מבוגר ממך
זה לא נשמע טוב ,לא בגיל הזה....
ועוד את אומרת שהוא בוגד בך....
אם את רוצה לדבר יותר ,תכתבי את המייל שלך
אני בת 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בל04/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לי... תעזרו לי - תגובה
מיכל פאטל06/07/2011שלום לך בל,
לגלות שאת נבגדת, מושפלת ושנהגו בך שלא בכבוד ואף שיקרו אותך- אכן יוצר תחושות מאוד קשות.נישמע שאת בוגרת וגם נבונה ומזהה מה טוב/לא טוב עבורך.כלומר מה לעשות את כנראה יודעת בתוך תוכך,אךלהוציא זאת לפועעל זה לא פשוט בעיקר אם יש לך רגשות כלפיו.
בל, את צריכה ליזום שיחה פתוחה עימו ולומר באופן אסרטיבי מהו רצונך ומהן תחושותייך.בדרך שאת מציגה את הסיטואציה יש מקום להמליץ לך ,לפתוח דף חדש עם בן זוג אחר,מישהו שידע לכבד אותך ואת הקשר שלכם,וגם אם יש בעיות ואי שביעות רצון- הוא ידבר על כך עימך ולא ינסה ךמצוא 'פיתרונות ' לא ראויים מחוץ למערכת שלכם.
מגיע לך יותר מזה...
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו
שמוליק27/07/2011שלום במיקרה שלי התאהבה בי הרבה לפני אבל התוודענו אחד לשניה ביחד אנחנו אהבנו
ואוהבים ביחד וחלילה לא להכניס אשה נשואה לסרט הסתבכנו ביחד אבל יש זוג בטנגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
רחל28/07/2011בני -באחת ההודעות שלך כתבת שאני לא מתייחסת כלל למה שאתה כותב-אולי לא הגבתי אך קראתי כל מילה ויותר מפעם אחת.גם אם נחליף תפקידים לא נוכל להבין באמת מה עובר על הצד השני. אישי לא פגע בי אף פעם- להיפך, אז כיצד אוכל לחוש את כאבו? ואילו הוא מעולם לא חווה את מה שאני חוויתי (עד כמה שאני יודעת והוא גם דואג לומר לי זאת בכל הזדמנות) אז כיצד יוכל להתחבר ולהבין את מה שאני עוברת.נכון- הוא עשה ויתורים ענקיים כשהחליט להשאר איתי למרות הבגידה-(כבוד , אמון , אהבה )ואת זה אני דווקא מבינה ומעריכה מאוד.אך גם אני עשיתי ויתורים עצומים בהחלטות שלי
ההבדל בין שנינו הוא שהבחירות שלו באו מתוך חוזק- הוא ידע בדיוק מה הוא רוצה ממש מהרגע הראשון שגילה את "מעללי"- להשאר ביחד ולהתגבר והוא גם תמיד יהיה הבסדר כי הרי לא הוא זה שבגד - לעומתו - מה שהניע אותי בבחירות שלי זהו פחד , פחד גדול מ ה כ ל ובגלל זה- למרות שאני מנסה כל הזמן לדבוק בהחלטה שלי - אני מתנדנת , מרגישה שהחיים שלי בסחרור נוראי ממש כמו נסיעה ברכבת הרים וכל יום הוא התמודדות מחדש לא עם בעלי ולא עם שותפי לבגידה אלא התמודדות שלי עם עצמי- עם המחשבות שלי , עם הרגשות שלי , עם הגעגועים שלי ועם השדים שלי שכל אחד מהם מושך לכיוון אחר .הבדל נוסף ביננו זה שהוא יכול לומר לי את כל שעולה על רוחו בלי לברור מילים ולספר לי כל מה שמרגיש לעומתו אני לא יכולה לשתף אף אחד במה שעובר עלי - זה סוד ולכן אני שותקת המון. היחיד שאותו יכולתי לשתף במה שעובר עלי והוא בטוחחח היה מבין אותי כי חוץ מאוהבים היינו גם חברים מאוד טובים- אסור עלי -ולכן הכל קבור אצלי עמוק בתקווה שלא יתפוצץ.ולכן אני דבקה בדעתי - כפי שכתבתי לשונה- שצרין לשים את זה בצד ולהפסיק לבחוש בזה כל הזמן- לא משחקי תפקידים ולא שיחות נפש אל תוך הלילה זה לא מוביל לשום מקום אלא רק מציף את הכל שוב וזה מיותר. בחיים האישיים שלי ביני לבין בעלי אני מרגישה שהוא מפנים ומקבל את דעתי בעניין- בזמן האחרון הוא מזכיר את זה פחות ופחות והחיים מתחילים לחזור למסלולם ושנינו מרגישים יותר טוב אחד עם השני - לדעתי זו הדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל-
בני28/07/2011אוקיי לפחות לא כתבתי לעצמי...חחח
בדמיון מודרך אפשר לשחרר דברים שלא תאמיני, אחת מהשיטות שעושים שם, זה להחליף תפקידים בין הדמויות, את יכולה לעשות זאת לבדך אם רק תרצי, תבחרי לך חברה קרובה או כמו שהצעתי את שונה שהיא ממש מתאימה כי היא מגלמת את התפקיד של בעלך ויכולה להוציא את כל ההרס שלה על בעלה, עלייך, תתכתבו במייל באופן אנונימי או בטלפון, אני מבטיח לך שתרגישי הרבה יותר טוב אח"כ זה ממש יעיף ממך את השדים כמו שציינת, כמובן את יכולה להיעזר באיש מקצוע תחפשי מטפל בשיטת דמיון מודרך, שם גם תוכלי לפרוק ולדבר על מה שיש לך על הלב כלפיי מה שהיה,
-
בעוד את רואה את הוויתורים שעשית כצעד ענק למען הזוגיות שלכם, הוא רואה את זה כמחוייבות טבעית ובעיניים שלו את פשוט חזרת לשפיות, את מבינה את ההבדל ? לעולם לא תוכלו לגשר על הפערים המהותיים הללו, ולכן טוב שאת לא נכנסת איתו לשיחות נפש לתוך הלילה, אני מוכרח לציין שאת מטפלת בעצמך כמו גדולה,
בעלך עם כל האמפטיה אלייך והרצון לשכוח לא יוכל להגיע להבנה עמוקה של הרגשות שלך,
זה גם לא פייר לבקש ממנו להגיע למקום הזה, הזמן אמור לרפאות או יותר נכון לדלג על הפער הזה
-
כלל לא בטוח שהבחירות שלו באו מתוך חוזק, בוודאי לא בהתחלה, התגובה הראשונה זה שוק והלם טוטאלי, לכל אדם יש קולות של פחד, אשרייך שהוא הצליח להתגבר על הפחדים שלו זה רק מראה עם מי יש לך עסק,
-
"דאגה בלב איש ישיחנה" את חייבת חייבת להוציא ולשתף את כל מה שעובר עלייך, אם אין לך חברה טובה שאת סומכת עליה, תפני לאנשי מקצוע, סתם בשביל לדבר ולהוציא, אם את רוצה את יכולה לשפוך הכל במייל שלי, אני לא מכיר אותך ולא יכיר אותך, הדרך הטובה והיעילה ביותר זה לשפוך הכל על הכתב, תמלאי דפים שלימים, בלי רחמים, ואז תשרפי אותם, גילוי נאות כך אני עושה, בכלל כל ההצעות שלי באות מניסיון נטו, שלי ושל אחרים,,,
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק יקר-
בני27/07/2011לו עברת על כל ההודעות שרשמתי במשך כמה שנים טובות, בפורום הזה ובפורומים נוספים,{כן ! 90% ניסיון + 10% שעמום...} אז הייתה מגלה שדעתי כדעתך, כלומר אם הילדים זו הסיבה היחידה, אז חבל על המאמץ, וגם מזיק לילדים, כי הם צריכים אבא ואמא במשרה מלאה וכמאמר הפתגם "הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות עבור ילדיך, זה לאהוב את אמא שלהם!"
-
אתה צודק שצריך רומנטיקה בשביל להרגיש שאתה חי, ולהרגיש חי זה בדיוק כמו שאתה מתאר בנשמה, באוויר, בריח, אבל לא תמיד ניתן להפיק את הכול מהכול, יש פער בין הרצוי למצוי, השגרה מכריחה אותנו לעשות דברים שלא קשורים לרומנטיקה, השאלה מה יש יותר, ומה מחפה על מה,
-
מעניין לדעת כמה זמן אתה נשוי אבל בטח עברת תקופות ומשברים ואיך התמודדת אז ? האם כשבן הזוג חולה ח"ו, גם אז אתה מחפש רומנטיקה וניצוצות ?
הרי ממה נפשך, אם את ההתאהבות המטורפת שנמשכה כמה חודשים פחות או יותר, אי אפשר לשכוח, אז לאן נעלמו כל השנים היפות והטובות שלכם יחד ? איך אפשר למחוק במחי יד קשר אמיתי ואינטנסיבי עם אדם שקשרת עימו את גורלך לטוב ולרע ?
-
נכון, כשאין אהבה בכלל או שישנה אלימות אפי' רק מילולית ברור שחייבים לחתוך כי הסבל יותר גדול מההנאה, ולהישאר אז רק בשביל הילדים זו טעות והקרבה אישית גדולה,
אבל ממה שהבנתי מרחל (למרות שהוא לא מתייחסת להודעות שלי כלל.) שיש לה על מה להלחם, כי הקשר בבסיסו היה טוב רק שהחיים הזמינו לה פיתוי שהיא לא יכלה לעמוד בו, ולכן הדבר הראשון שהיא עשתה זה לנסות להציל את עצמה, את הזוגיות שלה, ועל הדרך לא לפגוע בילדים ולהיות להם מודל ראוי, מה רע בזה ?
אני חושב שהיא ראויה להערצה, וזקוקה לתמיכה בצעד הענק והקשה גם מאנשים שלא מסכימים כ"כ עם השיקולים שהיא עושה, להזכירך > להבין את השני זה לא אומר שאתה בהחלט מסכים איתו,
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר בגידהרחל04/07/2011
רוצה לעדכן-מה קורה איתי מאז שכתבתי בפעם האחרונה וזאת כדי שמי שנמצא במצב שבו הייתי אז -אולי קצת יתעודד-התהליך לא קל , כמו שכתבו לי כאן בפורום -לבעלי ממש קשה לעשות deleet והאמת שגם לי -אבל שנינו מאוד משתדלים וזה מה שחשוב.אנחנו מדברים המון ומלבנים ביננו את כל מה שצריך ללבן יש ימים טובים וטובים פחות.לאט לאט אני מבינה שאני אוהבת באמת באמת את בעלי שהוא בן אדם מדהים ונדיר(גם לפני כן חשבתי כך אך כנראה שבמרוץ החיים התחלתי קצת לשכוח-וחבל)אשקר אם אגיד שלא חושבת ומתגעגעת לשני אך ככל שהזמן עובר זה מתערפל והרגשות לבעלי מתחזקים וזה מעודד את שנינו.חשוב לי לציין שלדעתי תהליך כזה יכול להצליח רק אם שני בני הזוג באמת באמת רוצים בזה וממש ממש מוכנים להקריב את עצמם-זה כל כך קשה אולי אפילו יותר קל פשוט לקום ולברוח- אני שמחה שאנו לא בחרנו בדרך הזאת.בבחירה שלנו הצלנו את הבית שלנו - לילדים זה היה ממש חשוב- למרות שהם גדולים הם התחננו אלינו שננסה להתגבר על הכל ולא נפרק את המשפחה -וגם זה מדרבן אותנו מאוד להצליח בתהליך.כתבו פה שמי שבגדה פעם אחת תבגוד שוב-במקרה שלי אני לא מסכימה עם זה-זה לא משהו שביקשתי או חיפשתי, ישמע קצת מוזר אך זה התחיל פתאום ונשאבתי לתוך זה-החיזורים,הריגושים,ההתרגשות וההנאה גרמו לי לאבד את הראש ולדחות את הסוף של זה עוד קצת ועוד קצת ורק עוד קצצצצת עד שהכל התפוצץ ובצורה הכי מכוערת שיש. מה שבטוח הוא שלא אחזור על זה בשנית
ל ע ו ל ם.ממליצה למי שנמצא בתוך בגידה לברוח-עכשיו.ולמי שזה התפוצץ ובכל זאת יש סיכוי להציל-אז לנסות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל-
בני04/07/2011שמח בשמחתכם
בשביל אנשים כמוכם אני טורח להקדיש מזמני ולכתוב שוב ושוב
"בלב ליבו של הקושי שוכנת ההזדמנות!"
כשיש רצון משני הצדדים אז כל משבר הופך לאתגר, שמתורגם לצמיחה אישית וזוגית!
שלא יהיו לך אשליות, הדרך לא תמיד סוגה בשושנים, אבל זה תלוי בבחירה האישית של כל אחד מכם, ומי שיודע לבחור נכון, מנצח!
בהצלחה ותודה על הבשורות הטובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בגידה - תגובה
סיגלית גלאי06/07/2011שלום רחל,
האתגר האמיתי בזוגיות היא לבחור אחד בשניה שוב ושוב, כל יום מחדש.
נראה שלמרות דרך החתחתים שעברתם, מצאתם את הדרך שוב..
וכן,אני מסכימה איתך שהדרך לא קלה אך בטוח אפשרית ומשתלמת!
מאחלת לכם כל-טוב גם בהמשך ותודה שחלקת איתנו גם את רגעי הפיוס.
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן את נמצאת אחרי המקרה ?
זהו21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לרחל-דחוף
שונה24/07/2011אני הנבגדת, המשכנו הלאה למרות השבר,מאוד רוצה לתת בו אמון,מאוד רוצה להרגיש שוב כמו פעם, השאלה שלי היא מה את עושה בשביל שיחזור להאמין בך? לי מאוד קשה שהוא ביקורתי כלפי,אני מרגישה שהוא לא אוהב רק מתלונן,למרות שהוא טוען שתמיד היה כך,אני מרגישה שעכשיו אני ברגישות ככ גבוהה שכל ביקורת שלו או משפט לא במקום אני מרגישה פחות טובה ולא רצויה למרות שאני אישה חזקה מבפנים הרבה פעמים מתרסקת
בעלי שבגד בי,אף פעם רומנטיקה לא הייתה הצד החזק שלו,אבל הוא הבטיח לעשות הכל כדי שאני ארגיש נאהבת שוב,לאחרונה אני שרויה במצב רוח ירוד מאוד שמורכב מהמון סיבות,הוא לא מגלה רגישות ומתרחק,האם זה אומר שאין לו רגשות כלפי? מאז הריב האחרון אני בקושי מדברת איתו,לא מתקרבת,לא נוגעת והוא במקום להתקרב מתרחק גם,ששאלתי למה הוא לא מנסה להתקרב,הוא ענה "ניסיתי,ראיתי שאת לא רוצה", למה הוא לא נלחם? זה לא מה שהוא אמור לעשות? שואלת אותך בתור אחת מהצד השני.....האם הציפיות שלי גבוהות מידי? אולי אני היום צריכה דברים שלא היו בו אך היום נחוצים לי ביותר?
לא יודעת כבר מה לעשות.....אשמח לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רחל24/07/2011אחד הדברים שהכי קשה לי בהם מצד בעלי- הצד הנבגד- זה שהוא לא מניח לזה .כל כמה ימים זה עולה לו או משהו בי או בהתנהגות שלי מזכיר לו את זה ואז הוא מתפרץ עלי כמו שלא התפרץ עלי מעולם.מה זה עושה לי?- זה גורם לי להתרחק ממנו ,גורם למצב רוח על הפנים ולרצון לברוח ממנו כמה שיותר רחוק.אם מחליטים שרוצים להמשיך ביחד-לדעתי צריך להניח את זה בצד.להפסיק לבחוש בזה כל הזמן.לנסות להתנהג כרגיל ולהבין שאם הוא עשה מה שעשה -גם לך יש חלק בזה ואם תפשפשי ותבדקי עמוק בתוך מערכת היחסים שהיתה לכם במשך השנים תגלי את זה.אם את באמת רוצה להמשיך איתו-תזכרי כי ככל שתהיי קשה איתו ותהיי במצבי רוח ,תריבי איתו, לא תדברי איתו ותתרחקי ממנו כך תתני לו סיבה לברוח ולעזוב ועוד בסוף,אחרי כל מה
ש ה ו א עשה לך - הוא יהיה הצודק כי "הפכת" את חייו לבלתי נסבלים(למרות שבעצם את ממש צודקת בכעס שלך)ולעומת זאת-בחוץ-מחכה לו "גן עדן" -מישהי שרוצה אותו, מבינה אותו, מפנקת אותו ומקבלת אותו בדיוק כמו שהוא ואת - מה את עושה? שולחת אותו לאט לאט בדיוק לשם וחבל!!!.
אל תצפי ממנו כרגע שיעניק לך חום ותשומי הרבה יותר ממה שהעניק לך לפני הבגידה-הוא כרגע ממש לא מסוגל לזה.תנסי למצוא את החרטה שלו על מה שעשה ואת הרצון האמיתי שלו להשאר איתך(כי הרי זה מה שהוא בחר) בדברים הקטנים שהוא עושה. תנסי לקבל את מה שעשה כעובדה- אין מה לעשות- הוא עשה ואת צריכה להשלים עם זה כי זו הבחירה שלך- יכולת גם לקום וללכת ואז היית מתמודדת עם דברים אחרים- קשים לא פחות.אני מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שונה24/07/2011תודה על תשובתך המהירה והסבלנית, מאוד סיקרן אותי איך הוא מרגיש מהצד שלו כי הוא לא טיפוס דברן ככ ולא אחד שמרעיף פרגונים
את צודקת שזה עולה פתאום בכל תנועה או משפט,זה אכן קשה להמנע כשהפצע עדיין פתוח
אני יודעת שזה יכול להבריח אותו בדיוק כמו שזה יכול להבריח אותי, לא הוגן ככ שהוא יבגוד,ישקר וינצל את אמוני ומסירותי ואז יחזור כאילו לא קרה דבר,גם אם חלילה קרתה לך תאונה קשה (ולא משנה מי אשם) לא תוכלי לחזור לסדר היום כאילו לא היה כלום,יש תהליך של שיקום וצריך ששני הצדדים יתנו מעצמם, נכון הוא עשה מה שעשה, אני מודעת,זכותי לא לקבל ולהשלים עם הקו האדום שהוא חצה אבל עם זאת לבחור להניח לכאב וליסורים בצד ולהמשיך,כמו להוריד משא כבד מהגב,להניח אותו בצד ולבחור לא לסחוב אותו
אי אפשר לצפות מאחד שנפגע בדרך זו או אחרת,פשוט לדלג,הנה,נפגעת עכשיו תשלוט בעצמך זה מה יש. כל מקרה הוא סיפור שונה לגמרי, אני פשפשתי תאמיני לי בלי סוף,לא מצאתי כלום והוא גם אמר שלא קרה כלום, אני טוענת שבעקבות ההשמנה שלי מההריון,הוא לא נמשך אליי במיוחד כשהייתי עם עודף משקל,אבל מה לעשות,לא משילים 35 ק"ג ביום,עדיין זו עילה פטתית לבגידה,לא היה חסר לו דבר בבית והוא תמיד אומר שלא קרה כלום,אני לא משתחצנת להיפך,אבל הוא תמיד טען ועדיין טוען שאני האישה,חברה,בת-זוג מושלמת,הוא יודע שאם הוא ילך עד הסוף עם הפנטזיות שלו הכל יתפוצץ לו בפנים,הוא יודע שהוא לא ימצא את מה שכבר יש לו ולכן נחת מהחללית שלו וחזר למציאות
אבל כעת שהמציאות קצת שונה הוא חייב להתנהג בהתאם,איך לי לדעת שהמעשה לא יחזור על עצמו? (כשיש כבר ניסיון בשקרים והסתרות) למה אני זאת שצריכה להיזהר שלא להבריח אותו,הרי לא עשיתי דבר כדי לפגוע בו? הטעות היחידה שלי אולי היא שאהבתי אותו יותר מאשר את עצמי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשונה
רחל25/07/2011הנקודה העיקרית בסיפור הזה היא-מה המטרה? לאן רוצים להגיע? ברור שהוא האשם וברור שאת לא צריכה להתקפל או להתרפס בפניו וברור שהוא אוהב ומעריך אותך-אחרת לא היה נשאר. הוא נקלע למצב שבו פיתח רגשות לאדם נוסף- כן!!! אפשר לאהוב שניים בו זמנית ואני מדברת מניסיון-אני אוהבת שניים- באחד אני מאוהבת בטירוף ואת השני אני אוהבת מכל הלב ומעריכה ומוקירה ברמות גבוהות מאוד.למרות שזה הכי קשה בעולם אני מנסה בכל יום מחדש לדבוק במטרה שלי והיא-לשמור על אחדות משפחתי הקטנה ולא לפגוע שוב ביקירי זו מלחמה יומיומית כי הרי מדובר ברגשות-ובשני אהבותי הרגשות אמיתיים.
אני כבר שמונה חודשים אחרי גילוי הבגידה ו - עדיין בכל יום נלחמת מחדש להמשיך ולדבוק בבחירה שבחרתי.אני חושבת שאם בעלי היה יודע על מה ויתרתי בבחירה שלי (מבחינתי) כדי להשאר איתו היה לו יותר קל לקבל אותי חזרה אך אני כמומן לא אספר לו כדי לא לפגוע בו שוב.ועצתי לך-לא להתחשבן איתו יותר מידי (אתה עשית! אתה מעדת! אתה פגעת! אתה אשם!)תאמיני לי-הוא יודע את זה טוב מאוד.הוא זוכר את זה איך שפוקח עיניים בבוקר ועל זה הוא חושב לפני שהוא נרדם.גם אם נדמה לך שלא. והוא מצטער-הו הו כמה שהוא מצטער על שפגע בך-אולי הוא לא יודע להביע את זה במילים-הרי את אומרת שאף פעם לא ידע.מה שבטוח לא תדעי ממנו זה את העובדה שהוא לא מצטער על הרגשות שחווה ועד כמה היו עוצמתיות ועל החוויה הטובה שעבר-זו עובדה ואת לא תוכלי לשנות אותה- זה ילווה אתכם תמיד ותמיד יעמוד בניכם כמו קיר-צריך ללמוד לחיות עם זה אם רוצים להמשיך הלאה-הזמן מקהה דברים- תני לזמן לעשות את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפה הנקודה-רחל
שונה26/07/2011לקום בבוקר,יוםיום ולדעת שיש מישהי שהוא מאוהב בה ויש אותי,עדיפות שנייה,שהוא אוהב כבנאדם ומעריך, זו ההרגשה הכי גרועה שיש בזוגיות,לדעת שלא מאוהבים בך בטירוף וזה לעולם לא יקרה...לפעמים אני חושבת שלמרות הקושי והילדים וכל המסביב,גם לי מגיע שמישהו יסחוף אותי ויהיה מאוהב בי כמו שמגיע לי ולא פחות, זה מה שילווה אותי,שהוא הפסיק לאהוב אותי כמושא אהבתו,אני פשוט הרגל טוב,בריא ונוח
זו הסיבה שיחסים כאלה לא מחזיקים מעמד,שאין הדדיות,כנות וכבוד זה בדרך לעלות על שרטון. בקטע המשפחתי אני מאמינה שמתחתנים עם מי שאתה רוצה להזדקן איתו,לא נוטשים את המערכה באמצע...זו דעתי. אני לא יכולתי לראות את עצמי לעולם מפסיקה לאהוב אותו והוא אותי,חשבתי שעשיתי את הבחירה הכי נכונה בחיים שלי שבחרתי בו וברגע שהוא וויתר על הכל הוא ירד אצלי ב200 דרגות. תמיד קיבלתי אותו כמו שהוא ולהפך, היום,אחרי הפגיעה הקשה אני מבקשת משהו שמגיע לי,תשומת לב ורגישות אולי אפילו הרומנטיקה נחוצה מה שפעם לא, אבל אי אפשר לבוא ולומר לי,אני לא אהיה מה שאני לא, סליחה??? בוגדני ושקרן זה כן אתה? למה לא אמרת ל"אהובתך החדשה",אני מצטער,אני לא אהיה מה שאני לא,אני לא אבוגד ואשקר ויסתיר,זה לא אני....
שורה תחתונה, אני מאחלת לשתינו הצלחה וכמובן בריאות ומאוד מאוד חשוב זה להיות מאושרות עם חיוך תמידי על הפנים ואת האומללות להעיף לקיבינימט,שם מקומה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל שונה-
בני26/07/2011אם יורשה לי...
למרות שהבוגד יכול להבין את הפגיעה בנבגד,הנבגד לעולם לא יירצה להבין את הבוגד!
ולכן כל הניסיונות להמשיך ולנהל את הזוגיות כאילו כלום לא קרה, לא יצלח ותחושות התיסכול והמירמור יצוצו בכל פעם מחדש, ובסופו של דבר יגרום לייאוש בצד המשקיע,
כי אף פעם זה לא יספק את הפגוע, ותמיד נצטרך לרצות אותו ולהתרפס בפניו,
אני מציע לכל אחת מכם להחליף תפקידים עם הבעל ולנהל את השיחה מהמקום שלו, ציחצוח החרבות שיבוצע מתוך רצון לנקות את כל המשקעים ויתנהל בצורה מכובדת עם הקשבה והכלה כדי לרדת לעומקם של דברים, וכדי לנסות להתחבר להבנה ריגשית, של מה את/אתה עברת בכל התקופה ההיא,
אם לא הבנתם אז הנבגדת תדבר בשם הנבגד ותייצג אותו, מה היו המניעים, מה היה חסר לו, מה הוא חיפש, מה הוא מצא שם, וכו'
והבוגד ידבר בשמה של הנבגדת, וינסה לייצג את הצד שלה עד כמה שביכולתו להבין את הפגיעה שהוא בעצמו אחראי לה,
היות וזו מלאכה קצת קשה, רצוי שבשלב הראשון תנהלו אתן רחל ושונה את הקרב הזה בינכם ותראו עד כמה הוא משפיע על הרגשות שלכם, כשתהיו מוכנים תבצעו את השיחה הזו בבית,
ככל שזה יישמע הזוי, הרי גם הבוגד עבר קשיים בתוך זמן הבגידה, הצורך להסתיר, הצורך בלשקר ולהעמיד פנים, ייסורי המצפון הנוראיים, הבילבול, > לא מגיע לו פרס על זה חלילה, אבל גם הוא סבל, וייתכן מאוד (לא בכל המקרים,) שהוא נזרק למקום הזה מחוסר הקשבה והכלה בבית, ולכן שוב, הקשיים הללו צריכים לבוא בחשבון כדי לנקות שולחן ולהתחיל דרך חדשה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק26/07/2011רחל היקרה הבנתי מכל דברייך שאת נשואה המון שנים ויש לך ילדים גדולים ואת מאוהבת באחר בטרוף. את כותבת שתמיד יהיה קיר בינכם למה !!! לכי עם ליבך ילדייך יודעים לדאוג לעצמם חשבת שאהבתך לבעלך זו לא אהבה ? אולי הרגל ? לדעתי אהבתך הראשונה היא הרגל . אנחנו יכולים לאהוב א ח ד ורק אחד. חישבי טוב אם את רוצה לחיות מתה או ל ח י ו ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
רחל26/07/2011מדבריך ניתן להבין שגם אתה היית באותה סיטואציה.אולי תספר את הסיפור שלך כדי שנבין עד כמה זה יכול להיות קל ופשוט!!! אתה הלכת אחרי ליבך? אתה היית מוכן לנטוש הכל באמצע החיים? משפחתך קיבלה את המכה בקלות ועכשיו אתה חי בהרמוניה משפחתית מורחבת?המקרה שלי הרבה יותר מסובך- גם במקרה שלי וגם במקרה של אהובי המשפחות לא יקבלו את זה- שנינו נישאר בעצם רק אחד עם השני.גם בסביבתו וגם בסביבתי ינדו אותנו .לדעתי-ישנאו את שנינו ונשאר לבד וזה יהיה כל כך קשה ואנו לא נוכל לעמוד בזה - זה יפרק את שנינו לגורמים ובסוף יפרק גם את הזוגיות שלנו .אני לא מסוגלת לעמוד בזה ואני יודעת שגם אהובי לא יעמוד בזה גם אם הוא חושב שכן. קיבלתי את ההחלטה שקיבלתי בגלל הילדים-וזה ממש לא משנה שהם גדולים -יום אחד של נתק איתם, יום אחד של דמעה מעניהם ואני מ ת ה - אני אומנם התאהבתי בטירוף- אבל את ילדי אני אוהבת יותר- אין חזקה כאהבת אם לילדיה ועם זה אני בטוחה שגם אתה תסכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק26/07/2011לרחל היקרה אכן גם אני נמצא במצבך אבל את אמא כדאי שתפתחי שיחה עם ילדייך והסברי להם (כן גם זה מה שאני עושה ) שאת מאוהבת באחר ואהבתך לאביהם "נגמרה" ואת נמצאת בבית בגללם והפחד שינדו אותך את צריכה לאזור אומץ את מפחדת לא מהילדים אלא מאביהם( לפי דברייך) שלא תוכלי להיות אפילו בחתונתם אישך צריך להבין שהיו לכם שנים נהדרות אבל הם הסתימו ואת מאוהבת באחר שאלת את אהובך אם יעזוב את ביתו ויבוא לחיות לצידך (ברמות האהבה שלכם יענה לך כן) לכי עם ליבך שתוכלי לחיות ולא חיה מתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
שמוליק26/07/2011לרחל היקרה אכן גם אני נמצא במצבך אבל את אמא כדאי שתפתחי שיחה עם ילדייך והסברי להם (כן גם זה מה שאני עושה ) שאת מאוהבת באחר ואהבתך לאביהם "נגמרה" ואת נמצאת בבית בגללם והפחד שינדו אותך את צריכה לאזור אומץ את מפחדת לא מהילדים אלא מאביהם( לפי דברייך) שלא תוכלי להיות אפילו בחתונתם אישך צריך להבין שהיו לכם שנים נהדרות אבל הם הסתימו ואת מאוהבת באחר שאלת את אהובך אם יעזוב את ביתו ויבוא לחיות לצידך (ברמות האהבה שלכם יענה לך כן) לכי עם ליבך שתוכלי לחיות ולא חיה מתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק-
בני27/07/2011אני מבין שבחרת להתנהג אחרת מרחל ושונה, כל אחד בוחר את הבחירות שלו, וזה בסדר, אני מניח גם שאתה מחפש חיזוקים ושותפים לדרך, וגם זה בסדר, אולם אתה חייב להתחשב ברגשות שלהן, מכיוון שהם בלאוו הכי מתמודדות עם הקשיים מידיי יום, אז אין צורך להכביד עליהן עוד,
רחל כותבת שיש לה קשר מיוחד לילדים שלה, זה חשוב לה ואל תשכח שהיא המודל לחיים שלהם, היא המודל שעל פיו יגדלו ויתנהגו ילדיה מכאן ואילך בכל קשר שיהיה להם, היא משדרת להם > לא בורחים מאחריות, > לא מזניחים קשר טוב גם אם הוא קצת נפגם,
בל נשכח שילדים להורים גרושים סובלים הכי הרבה מחרדות ודיכאונות ושאר מרעין בישין, ועל פי הסטטיסטיקה הם מתגרשים בעצמם וחוזר חלילה, וכי למה לגרום להם עוול ?
-
מה זאת אהבה עם לא התמודדות במצבים קשים ?
בבחירה שלה מחדש בבעלה, בידיעה שהיא הולכת לשקם את הקשר שהיה להם, היא בעצם מכריזה לעצמה ולמשפחתה שאהבה מנצחת,,,
רק משום שהם בנו את עצמם ביחד כל השנים יש לה את הכוח להתגבר עם מה שהיא עוברת, לאדם אחר היא לא הייתה מקריבה קרבן כזה גדול... כנראה שהוא שווה את זה,
-
תשוקה ורגשות אפשר לפתח לאדם אחר, זה טבעי ומראה שאנחנו בריאים בנפשנו, אבל אהבה חזקה שיודעת להתמודד עם מצבים לא שגרתיים מפתחים בד בבד עם השנים, וזה כנראה יש לה עם בעלה והרבה, בסופו של יום לא הולכים לישון עם תשוקה ורגשות, כי זה נגמר ומתמוסס,
כללו של דבר > אם יש בסיס איתן לקשר אז כל משבר יכול לשדרג את הקשר לגבהים חדשים, ועדיף לעשות זאת בבית, בסביבה המוכרת בלי לפגוע באף אחד אחר,
תחשוב כמה אנרגיות צריך לבזבז בלהקים את כל המערכת מתחילה, הצורך בלשמר את הקשר עם הילדים מנישואין שלה מחד, ומתן תשומת לב לילדים שלו מאידך, תשאל קצת אנשים שעוברים את זה,,,
מה גם שהזיקוקים שהיו בזמן הסתרת הקשר בבחינת "מים גנובים ימתקו" נהפכים לפיצוצים בימי שיגרה,,, והאויב הכי גדול שנגס בזוגיות הראשונה הנקרא "המובן מאיליו" חודר מהר מאוד לזוגיות הנוכחית, ואז מחפשים את העונג הבא כפי שמקונן ברי סחרוף,
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
שמוליק27/07/2011בני אם היית קורא את כל ההודעות של רחל מההתחלה היית מבין שלרחל ילדים גדולים כשהקטן בן 18 ואהבתה לבעלה "נגמרה" והיא מאוהבת {בטירוף לדבריה} באחר
ונשארת בבית בגלל הילדים ואני שואל אותך {אני לא יודע אם אתה עובר את המשברים או שמשעמם לך ואתה רק בא ליעץ} אלו חיים לחיות בבית בלי רומנטיקה בפחד שהעבר יצוץ בהתפרצות זעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני "המיעץ"
שמוליק27/07/2011בני אתה כותב שבעצם חיינו נגמרו ברגע שהופיעו הילדים
רוצה לומר לך אדוני שהנני נמצא באותה סיטואציה ממש כמו רחל {אתה לא} ינכנסתי לפורום לקרוא להבין מה לעשות {לא רוצה מייעץ כמוך} אני רוצה לחיות גם בלב גם בנשמה גם באויר גם בריח ולא לחיות מת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
זהו27/07/2011האם באמת גברים מתאהבים באשה אחרת ... ולא רק נותנים הרגשה כזו , רק בשביל לגרור נשים נשואות להרפתקאות מפוקפקות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדתיאני04/07/2011
אני קצת בשוק מעצמי..
התחלתי לצאת עם מישהו - ואני בטוחה שהוא מגדיר אותנו כבר כבני זוג, אתמול זה בהחלט הרגיש ככה - עוד לא שכבתי איתו אבל..
אבל מקודם מהאקס היה כאן-שזה כבר רע, אבל הייתי חייבת לראות אותו בפעם האחרונה כי היום ממש הציק לי משהו, דיברנו והתחלנו להתמזמז, אני כל העת הרחקתי אותו ממני והרגשתי גועל אבל משהו בי רצה את זה - אז התחלנו בזה..אבל הפסקתי אותו באמצע, לא הייתי מסוגלת פשוט זה עשה לי רע.
אני לא יודעת מה לעשות עכשיו - אני לא רוצה לספר לחבר, אבל אולי להיפרד ממנו יהיה הצעד הנכון? כלומר משהו שאני לא רוצה שיקרה אבל זה הדבר המוסרי לעשות? אני ממש מצטערת אבל על מה שקרה או כמעט קרה, יש לציין שאת האקס אני לא רוצה בכלל - הוא פשוט כל הזמן חוזר בטענה שהוא אוהב אותי ושהוא מצטער..
ואין לי למי לספר אני ממש מתביישת לספר לחברות, הן לא יבינו אותי.. הן יחשבו שבגדתי והן שונאות את האקס - אין לי מישהו אובייקטיבי שיכול להגיד לי את האמת מהצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות...
יולי04/07/2011היי לך,
תשכחי פשוט מכל העניין.
פשוט היית צריכה לסגור מעגל ולהוכיח לעצמיך שאין לך שום דבר לאקס...והוכחת, עובדה שלא שאת מרגישה לא בסדר ועצרת את זה לפני שלב הסקס...
עם הבחור החדש את לא יוצאת הרבה זמן ועוד לא שכבתם, ככה שזה לא ממש בגידה מה שעשית. אין צורך לספר לו על העניין מכיוון שזה ישפיע על האמון שלו אלייך, אם מערכת היחסים שלכם תהיה רצינית הוא תמיד יזכר "בבגידה" הזאת ולא יסמוך עלייך ויהיה פרנואיד וזה מאוד יקשה עלייך,הייתי בסרט הזה...
תני צ'אנס לבחור החדש תשכחי את מה שעשית עם האקס,בחנת את הרגשות שלך כלפיו וראית כי אין כלום...רק אל תעשי שוב שטויות
שיהיה בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה זה ממש הרגיע אותי,
אני04/07/2011חוץ מעצמי ומהאקס לא קיבלתי נקודת מבט שונה לנושא הזה. האקס אומר "מגבר לגבר לא מגיע לו ואני אספר לו" ואני מרגישה רע.. אפילו שעכשיו הוא אמר שהוא לא יפריע לנו.
אה ו.. למען האמת התחלנו את הסקס, אני עצרתי באמצע כי הבנתי מה קורה.. וכל הזמן חשבתי על החדש, ומה היה קורה אם זה היה הוא. כאילו הייתי יותר חרמנית מאשר כל דבר אחר..
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדתי - תגובה
סיגלית גלאי06/07/2011שלום לך,
נראה לי שאת עדיין מבולבלת לגבי הקשר הקודם שלך, כדאי תשקיעי עוד רגע של מחשבה, תערכי רשימה של ייתרונות וחסרונות ותגבשי החלטה אם את רוצה להיפרד סופית מהאקס או לתת לקשר הזדמנות נוספת? האם להקשיב לליבך או לחברותייך?
רק לאחר שתקבלי החלטה ברורה לגביו, תשאלי את עצמך האם את מוותרת על הקשר הנוכחי או שחשוב לך למצוא את הדרך לשמור על הקשר החדש, והאם קשר זה באמת משמעותי? אם כן, פרידה היא בריחה ולא בהכרח פתרון.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)