מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזראלאה28/07/2011
שלום,
אני לא יודעת איך להתחיל לכתוב.אני גם לא בטוחה שאני אשלח את ההודעה הזאת...
אם למישהו יש סבלנות לקרוא את מה שאני כותבת, אולי זה יעזור לי...אני לא יודעת?
אני בת 48.נשואה בשנית עם גבר "מקסים" שלא אוהב אותי.
אני אמא לילד מדהים שעבר לגןר עם אבא שלו בצפון (אני מירושלים).כל החיים הסתובב סביבו עד שהוא עבר לגור עם אבא שלו.יש לו אחות קטנה מהאבא ומחברה של האבא.הילד שלי טוען שטוב לו שם כי לאבא שלו יש משפחה מאוד גדולה בצפון (המון דודים ובני דודים) אך איתי אין אף אחד.וזה נכון.אני מחו"ל, ואין לי משפחה בארץ....פשוט לבד..לבעל השני שלי 4 ילדים.מה שמעניין אותו זה רק הילדים שלו והגרושה שלו שבגדה בו עם צעירים בני 20 על ימין ועל שמאל.הוא פשוט כל הזמן מדבר עליה (הם כבר 4 שנים גרושים ואנחנו 3 שנים נשואים).
לפני הנישואים הוא היה נסיך.הוא לא הפסיק להגיד שלאשתו הוא מוכן להכל, שמוסד הנישואים עבורו זה "שיא".שאשתו לפני כולם ש.....ובאמת כך הוא היה עם גרושתו, אבל לא איתי.
איתי הוא חסר סבלנות, הוא לא מבין שקשה לי כי אין לי אף אחד.היחיד שהיה לי זה הבן שלי שעבר לאבא שלו.
יש לי עוד המון מה לספר, אבל אני לא רוצה סתם.
למרות שכתבתי שאולי אני לא אשלח את ההודעה הזאת, אני כן מצפה לתגובה כי אני זקוקה לזה.
אם מישהו מוכן לקרוא ולחזור אלי, אני אשמח.זה רק יעשה לי טוב.
אני פשוט לא יודעת לאן להמשיך?
זו פעם הראשונה שאני מעיזה לכתוב משהו באינטרנט...
בבקשה על תתעלמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה היקרה
אליאור29/07/2011החלק הראשון: את. החלק השני: הילד. החלק השלישי: הבעל. והחלק הרביעי: התוצאה שלך.
את: ראשית כל את בודאי נמצאת בשלב לא קל בכלל
(ואין לך מושג איך אני שונא את המשפט המעצבן הזה... את/ה נמצא בשלב כזה או אחר - נו באמת את יודעת שאת נמצא בשלב כזה אז מה הבילבול מוח הזה... אבל בכל אופן, נראה לי שקשה לשמוע את זה כי קשה לכל אחד לצאת מהבוץ בו הוא טבוע, כל אחד מעוניין שיוציאו אותו ולא רק יוציאו אותו - אלא יוציאו אותו בכח בעל כורחו עם זר פרחים עם מתנות ממש כמו ילד - והמשפט הזה... במידה מסויימת מספר את האמת... שאת ואני והוא נמצאים כל החיים בשלב מסויים שיעבור לו איך שהוא במידה מסויימת או שנתרגל אליו באופן סביר)
הילד: ילד, זה ילד, הוא מחפש את הכיף שלו, העכשווי, אין לו דעה צלולה לעתיד, לניתוק קשרים, לאמא, לאבא, הגישה שלו מצומצמת לחלוטין,
אנו כהורים, קשה לנו לעכל זאת לסבול זאת להבין זאת באותה המידה שהילד מבין,
ילד הוא גם בעל נטיה חלשה מאד להתגברות על יצריו הטבעיים הוא צועק בוכה רוקע רוטן בקול, בברוטליות, בעקשנות, אין לו את הכח להבליג ולספק לאמא שלו, את הצרכים הנפשיים שלה.
(האמת שזה לא תפקידו בכלל - אלא התפקיד של ההורים לספק לו את צרכיו הנפשיים) לכל הורה זה מעיק מידי פעם ברמות שונות, לך זה בשיא כל הרמות.
הבעל, א. נכון שזה לא נכון שהוא ידבר עליה בפניך. פשוט מאד אפשר לחלחל לו בעדינות שלכן היום היא לא פה כי היא לא היית שווה שישאר איתה. (למה את היית הרבנית ברבנות שגירשה אותה?)
הבעיה אצלו נובעת בדרך כלל מתוך זה שהיא "ברחה" לו אז נשאר אצלו סוג של משקע נפשי כאילו הוא הפסיד- זה דומה לילד שבא מישהו לידו עם תנועה מדומה שכאילו חטפו ממנו משהו למרות שיסבירו לו שלא לקחו כלום זה לא יעזור מספיק כי הוא הפנים לעצמו "פעולת חסר" . קשה מאד להתנטרל מזה... זאת לא אשמתו האישית. זו המציאות שהוחטבה לו.
הוא חסר סבלנות כלפיך? אני מאמין לזה. זאת לא אשמה שלך ולא אשמה שלו.
את לא שלווה מספיק. זה עובר באוויר ומשרה עליו אווירת לחץ.
הוא לא רגוע ומקבל מתח שלילי באוויר וזה חוזר אליך כבומרנג.
התוצאה שלך: למצוא לעצמך את הפינה האישית שלך בתוך חייך, להשלים לעצמך את החסר לך בכל מה שנוגע ליכולות הקשורות וטמונות בך, הבעל, מיועד לשעות הפנאי ובסופ"ש כל השאר הוא אמור לעבוד ו/או להיות עסוק במשהו.
גם את אמורה להיות עסוקה ומחוברת לתכנים חיוביים שימלאו לך את השעות בתוכן עם סיפוק, אם תצליחי למצוא לארגן לך את זה איך שהוא
את תהיי שלווה - בעלך יהיה לך כתוספת בחיים ולא כהגורם הראשון שאמרו לפתור לך את החסכים . בעלך יפנים לליבו אשה רגועה סימפטית מלאה בסיפוק עצמי + חיוכון אישי וזה לבד ירגיע אותו די מספיק בשביל שגם את תרגישי את ההבדלים בין היום ליום העתידי
בברכה
מאור
טעיתי / שגיתי ? אל תתביישי לכתוב זאת גלוי. אני מעוניין לשמוע ולראות זאת ללא כחל ושרק. - - בהצל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
סיגלית גלאי02/08/2011לאה שלום,
כואב לשמוע את הבדידות שאת חשה גם במערכת היחסים הזוגית שאת נמצאת בה וגם בסביבה שבה את חיה. לא ברור לי מהן הסיבות שאת בכל זאת בוחרת להישאר איתו? האם את עדין מרגישה שאת אוהבת אותו? מדוע הוא נישא לך אם את מציינת שהוא אינו אוהב אותך?מה גורם לו להיות חסר סבלנות כלפייך?
חשבי על השאלות ששאלתי כדי לראות האם יש ביניכם משהו משותף שממנו אפשר להצמיח את הזוגיות שלכם, אין ספק שאת צריכה לדבר איתו על כך, ואולי כדאי שתלכו לייעוץ זוגי. בנוסף לכך, חפשי דרכים למלא את חייך בדברים נוספים שיעשו לך טוב, לכי לחוגים, תגדילי את המעגל החברתי שלך וכד'.
בהצלחה וכל-טוב
סיגלית גלאי יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמורת על הילדיםגבר פגוע28/07/2011
האם מישהוא יודע/ ת אם גבר יכול לדרוש משמורת מלאה על הילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמורת על הילדים - תגובה
סיגלית גלאי28/07/2011ממליצה לך להתייעץ משפטית בנושא, כי צריך לדעת יותר פרטים ויש לנושא זה היבטים נוספים.
אך צריך להיות ברור לך שבית המשפט יבדוק מהי טובת הילדים, ברוב המקרים טובת הילדים היא משמורת משותפת (אם אין בעיות חריגות של אחד הצדדים).
ולכן למרות שכרגע אתה פגוע וכועס כדאי שתחשוב מה באמת יהיה טוב עבור הילדים שלך. כי לא מדובר בעניין זמני שיחלוף, אלא בסידור קבוע לכל החיים. האם אתה באמת מסוגל לקחת בלעדית את כל האחריות?
האם ניסיתם לשקם את הקשר?
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח שכן
גבר פגוע01/08/2011אני בטוח שיש באפשרותי לגדל אותם במשמורת מלאה אצלי.
לפני שנתיים ניסינו טיפול זוגי והוא החזיק רק כמה חודשים ואז שוב פעם היא חזרה לבקשה שלה להתגרש.
אציין שהעבודה שלה לא סדירה לחלוטין והיא לא מחזיקה מעמד יותר מחצי שנה בכל מקום עבודה הולכת אליו.
עדיין אני המפרנס העיקרי+ בבית וזה שנושא את רוב העול בבית.
כך שגם אם אגדל אותם לבד אני לא ארגיש בשינוי.
נ.ב:
יש לה בעיה (פסיכולוגית / פסיכיאטרית) שהיא מודעת אליה והיא לא מטפלת בה כבר המון זמן, והעניין הזה הוא הגורם הראשי לכל מה שקורה ביננו. (זה עלה גם בטיפול הזוגי והמטפלת אמרה לה שהיא צריכה לטפל בעצמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה!!!מירב28/07/2011
אני בגדתי בבעלי אחרי 22 שנים אני אמא ל-3 ילדים.בעלי תפס אותי והחליט לסלוח לי(איזו גדולה).אני מאוד מתגעגעת למאהב שלי גם הוא נשוי עם ילדים(אין איתו עתיד)היה לי נורא כיף איתו ואם הוא לא היה תופס הייתי ממשיכה !!!כל יום זו מלחמה עם עצמי כדי לא להתקשר אליו.בעלי מאוד סובל בקושי חי ואנחנו החלטנו ללכת לייעוץ.אני לא יודעת מה קורה לי מאוד מבולבלת יש המון דברים שחסרים לי עם בעלי אני אפילו לא מתנשקת איתו כבר שנים הסקס איתו רק בשבילו.מה קרה לי?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יחלוף
mosha03/08/2011לאחר כל כך הרבה שנות נשואים יש שחיקה צריך לרענן את החיים ...כל אחד בדרקו שלו ..וגם את תהני תפנקי את עצמך......מסעדה/ שיחות נפש עם חברה / לצאת לטייל לבד הליכה בערב / תתלבשי יפה / זה כבר יזיז לו ויחזר אחרייך........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמירב28/07/2011
גם אני בגדתי בבעלי אחרי 20 שנה ביחד עם 3 ילדים ובעלי תפס אותי והחליט לסלוח לי אך כל יום זה מלחמה בפני עצמה מאוד קשה לו עם זה ואנחנו החלטנו ללכת לייעוץ.גם לי מאוד קשה אני מאוד מתגעגעת למאהב ואין לי אפילו קשר טלפוני איתו.היה לי כיף מאוד חסר לי את זה בבית!!!! אני מאוד מבולבלת וקשה לי עם זה אך אני חושבת שעדיף להישאר בבית.חושבת שעדיף לא????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב - תגובה
סיגלית גלאי28/07/2011שלום מירב,
אני מבינה שהלב חצוי וזה מאוד מתסכל. כדי ליצור שינוי אמיתי, תחשבי על דרכים למלא את החסר לך בבית עם בעלך. החלטת בשלב זה שעדיף לך להישאר בבית, אך אם לא תתקנו את הדורש תיקון יש סיכון שלא תצליחו לאורך זמן וחבל!!טוב שהחלטתם ללכת לייעוץ זוגי, זה יסייע לכם להגדיר מחדש את מערכת הצרכים שלכם בשלב זה של חייכם וגם במציאת הדרך לממש את זה.
כל-טוב ובהצלחה
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בדיסקרטיות
mosha08/08/2011תנסי להנות בדרך מיסתורית יש הרבה זוגות שחיים כך תנסי לפנק ולפצות את עצמך.יהיה טוב יותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב
דני15/08/2011מניסיון ,לצערי אני חייב לומר לך כי מי שטעם/ טעמה את הטעם האסור,התשוקה,הריגוש,האדרנלין שזורם בדם, אינו יכול להשתחרר מהגעגוע לאותם רגעים גנובים וקסומים וסביר מאוד שיחזור בשלב כזה או אחר לאותה נקודה או לאותו צימר,או לאותו מגע חפוז ברכב...עצוב,מצער ואכזרי אבל אלא החיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבגדתי - לא יאומןלי ברלית-מדי27/07/2011
שלום,
מישהו שלא הייתי מוגדרת איתו יצא עם אחרות בזמן שאנחנו לא היינו ביחד.
אני חושבת שלא צריך להיות גאון כדי להבין שזה לא בסדר שהוא יוצא עם אחרות כשאנחנו לא הגדרנו מה אנחנו וכשאני עוד הבהרתי שאני לא רוצה חבר.
איך סולחים על דבר כזה ומצליחים להחזיר את האמון ?
תודה,
לי ברלית-מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחים
אני27/07/2011לא הבנתי באיזה קשר הייתם.
אבל אני יכולה לומר לך על עצמי
קשר מדהים של שנתיים,נפרדנו ,מבחנתי הוא בגד בי נפשית
וכשחזרנו לא סלחתי לו על זה... ונפרדנו בטעם ממש רע ועם מטענים שלי כלפיו
לא יודעת מה הסיפור אבל ...עם מרגישים רע עם הקשר
עדיף ללכת כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדתי - המשך
לי ברלית-מדי28/07/2011מה אנחנו? וואי אין לי מושג אני אצטרך לשאול אותו ולחזור אליך.
בכל אופן, בתור הנבגדת אני רוצה לתת בו אמון, להרגיש שוב כמו פעם. אבל איך עושים את זה ? איך אני מוודא שבפעם הבאה שאנחנו לא ביחד הוא לא מסתכל על בנות אחרות?
איך אני מוודא שבפעם הבאה שאני מבהירה לו שאנחנו לא במערכת יחסים ושהוא יכול לצאת עם אחרות, הוא לא יוצא עם אחרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדתי - לא יאומן - תגובה
סיגלית גלאי28/07/2011שלום לך,
אני לא ממש מבינה את הבעיה, היה ביניכם קשר לא מוגדר, את היא זאת ששמת את הגבול באמירה "אני לא רוצה חבר" מה ציפית שהוא יבין מזה??
אם הבנת עכשיו שאת מעונינת בבחור, זה הזמן להגדיר מחדש את הקשר ואת גבולותיו. אם תהיה הסכמה ביניכם עלייך להאמין בו, הצהירו על עצמכם כזוג קבוע שלא מתרועע עם אחרים עד שתחליטו למסד את הקשר או שתחליטו להיפרד.
ונקודה למחשבה! אם מכריזים על ליברליות היא פועלת בדרך כלל בשני הכיוונים, ובהחלט זה לא נעים כשמבינים שמתירנות יתר עשויה גם לפגוע בנו. אך צריך לזכור שחופש הבחירה תמיד קיים גם כשמדובר בשינוי השקפת עולם.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט לא יאומן
לי31/07/2011אני לא מבינה איך זה הגיוני שיש לי רגשות. הוא אמר לי בודאות שהוא נבדק ואנחנו היינו ככ זהירים! מה אנשים יגידו? ואיך אני אמורה לספר למשפחה שלי ?
אני רוצה חוות דעת שניה. אני מסרבת להאמין שנדבקתי ברגשות. אני נראה לי על כל אמצעי מניעה שקיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה
לי ברלית-מדי07/08/2011סיגליייייייית אני והבחור החלטנו להיפרד אתמול. הבנו שאנחנו לא מסתדרים אחרי הכל.
הכי עצוב זה שאפילו לא היה לנו breakup dry sex. זה יהיה לי הכי חסר. היה לנו סקס יבש מטורף.
היינו מקפידים להתחרמן לפחות 3 פעמים בשבוע. ככ עצוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהseason finale
לי - ברליזם26/09/2011עם כל השטויות בצד אני חייבת להגיד שיצא לי להכיר בנאדם באמת מושלם. למרות שהתחלתי להבין שאף אחד לא מושלם. וגם לא צריך להיות. (אבל לפרוטוקול, אני עדין רוצה להיות).
בכל אופן, נפגשנו אתמול וזה היה כאילו כל הקשר נבנה לרגע הזה - הרגשתי כאילו ראיתי אותו.
אני אסכם כאן ואומר שכמה שהקשר היה לא קונבנציונלי, ושלהיות איתי זה פשוט סיוט - לא הייתי משנה דבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולחים
mosha04/08/2011אתם לא הייתמ ממש חברים זה משניקרא בתחילת הדרך.הוא בחן אותך ואת אותו..וכנראה החליט להיות עם אחרת.....זכותו לדעתי...המזל יאיר לך פנים בבוא העת בטוח ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתגע ...נתי26/07/2011
חברה אני חודש + אחרי הגט והרבה לא זז אצלי ..
יש לי סוג של שגרה אבל אני ממש תקוע בעבר , אני הולך
לטיפול וכו אבל אני רק מבין עד כמה אני מסובך עם זה .
אני עדין קורא לה "אישתי" וכשאני חושב על האפשרות שהבעיה המינית שלה - שבגללה התגרשנו - תעבור והיא תתחתן עם מישהו אחר אני פשוט אוכל את עצמי !!
יש מצב שגרוש כמוני צריך לחזור להיות בקשר איתה ולומר לה שאני רוצה תקשר איתה ?
אני מתגעגע לכל פיפס זיכרון שיש לי ממנה ,
כשאנשים מדברים איתי על להכיר אחרות אני מצד אחד מאוד רוצה להיות עם מישהי אבל אז אני תופס שזה לא יהיה איתה ואני מתחרפן מעצבים .
בקיצר עזרה חברה , מי היה בכזו סיטואציה שגרושתו לא יוצאת לו מהראש ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי-
בני26/07/2011כמעט ואין יום שבי"ד לא דן בבעיה הזו, אכן רבים מהגרושים והגרושות תופסים את עצמם לאחר מעשה ומבינים שעשו טעות גדולה,
אתה הלכת בעקבות אשתך דרך ארוכה בתקווה שכך יהיה לה טוב, וכפי שהבנתי מהודעות קודמות שלך, היא זו שבחרה להפרד, אולי כי לא רצתה להשלות אותך ולגזור עליך חיים ללא יחסי אישות, צר לי על מה שהיא ואתה עברתם, וכואב לי באופן אישי על כך שנפרדתם סופית, כנראה שהיא לא קיבלה מספיק את התמיכה הנכונה כדי לדעת שאי אפשר להתחמק מניסיונות שה' שולח לנו,
אולם מאחר והחלטתם להפרד ולהתגרש כדת וכדין, עליך לכבד את רצונה ולהתגבר על הרצון שלך לחזור אליה, אלא אם אתה מעוניין לקיים מצוות "מחזיר גרושתו", והיא מסכימה שוב להכנס איתך לחופה והפעם בידיעה שיש לה בעיה שתצטרכו להתגבר עליה,
שב והתאבל על החיים היפים שהיו לכם, וכעבור יום יומיים קום מהשבעה, וצא לחפש לך אשה חדשה שתוכל להפיק מהקשר איתה את כל הדברים הטובים שהיו לך ובכפל כפליים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק אבל קרוב-לנתי
שונה26/07/2011מצב קצת דומה,מקווה לעזור ולו במעט...
הייתי פרודה חצי שנה, פרידה מוחלטת, הוא דיבר רק עם הילדים...
לא היה לי אוויר! כל צעד ושעל זה היה איתו, כל דבר הזכיר לי אותו, הרגשתי שאני אמות אם יעזוב אותי סופית וביקשתי שיחזור ולא יוותר עלינו....הוא חזר ומאז אני בסיוט,מה עשיתי לעצמי,מה חשבתי לעצמי? במקרה שלך זו בעיה מינית (לא ראיתי הודעות קודמות שלך כך שאין לי מושג במה מדובר) במקרה שלי זו בגידה עלובה, לא חשוב,היסוד נפגע,אתה לא יכול להמשיך לבנות כלום עם יסודות פגומים, כמו בתאונה, הלך השסי,הרכב לא יהיה אותו הדבר....
אני בטוחה שאתה אוהב אותה, רגשות לא נעלמים ככ מהר, ואם אין משוב ממנה, אל תוותר על עצמך, קח תרגשות, תקפל,שים במגירה ואל תיגע...מנסיון,הזמן עושה את שלו
צא החוצה,תנשום אוויר צח ולא חנוק,תכיר מישהי שתהיה לך משב רוח רענן, אל תסתכל אחורה, כל יום שעובר לא חוזר, מהעבר ניתן רק ללמוד קדימה ולא ניתן לחזור אליו
תקום בבוקר ותגיד לעצמך, "היום אני לא משתגע ממנה או מכלום,היא לא מנהלת אותי, אני הולך להשתגע על החיים, להנות ולמצוא את החצי השני שלי", יאללה שיהיה שבוע טוב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתגע ... - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011נתי שלום,
חודש הוא זמן קצר יחסית אחרי גירושים כואבים וידיעה שיש ביניכם קושי שהפתרון שלו גם הוא ארוך טווח. אני מציעה לך לא למהר ולהסיק מסקנות.
מצויין שאתה בטיפול, קח לך את הזמן כמו שצריך, אתה תבין בטיפול דברים נוספים מעבר לכך "שהמצב מסובך" וכשתרגיש שיותר בהיר לך בנשמה, תוכל לקחת החלטה נכונה ואמיתית לך. וזה יהיה בסדר גמור גם אם ההחלטה תהיה לחזור אליה שוב ולהתמודד, כי אז זה יהיה ממקום אחר חזק ובשל יותר.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבענין הנ"ל
נתי31/07/2011איך אפשר להסביר דבר כמו מה שאני עובר בחודשיים האחרונים :
אחרי זוגיות קשה בה למרות הרבה דברים טובים ה"חצי כוס הריקה" מאוד הפריע לי כיון שזה היה דבר מהותי וכמו שכתבתי כאן - לא קיימנו יחסי אישות בגלל טראומה של אישתי - ובכל זאת עכשיו כשאני גרוש אני לא מוצא שום נחמה לאותה חצי כוס מלאה !! אני משתגע מהעובדה שהיתה לי אישה שאהבתי , בחורה יפה וחכמה ואיך שהיא צחקה איתי וכ"ו גם מצב כלכלי טובמאוד ומעמד וסתם חיי יומיום , למה אז כשהיה לי את הדברים האלו הייתי כ"כ שקוע בצרה הזו ולא התנחמתי במה שיש ואילו עכשיו אני עצוב כל היום וכל הלילה . התחושות שיש לי עכשיו שהיתי מוכן לחזור לחיות איתה עם כל הבעיות נכונות ? באמת משהו השתנה אצלי ? או שזו אשליה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול?אקסית של רופא25/07/2011
אני צעירה בשנות ה20 אחרי קשר של שנתיים וחצי
5 חודשים אחרי
רוב הסיכויים שעם ההתנהגות של האקס אגואיסט מניאק, לא הייתי
כ"כ נלחמת על האהבה אם זו לא הייתה האהבה הראשונה
הייתה חזרה באמצע וראינו שלא טוב לנו ביחד בלשון המעטה בגלל ההתנהגויות
משום מה הדביל רצה שנישאר ידידים לא ברור לי איך אפשר...
הוצאתי עליו את התסכול והזעם של כל הקשר הזה,שאולי היו דברים שלא אמרתי לו
כי כ"כ הבנתי אותו כל הזמן....
אני מנסה לחיות את חיי מנסה להכיר...
אבל עדין מלאה בהרגשה חלוקה בקשר לאקס...
והאידיוט גם רצה להיות רופא אז אמצעי התקשורת מצד אחד מוכיחים
לי איזה מזל שאני לא איתו יותר,אבל מצד שני לא נותנים לי לשכוח אותו...
מה אני יכולה לעשות?
והאם כדי ללכת לטיפול ומה הפרטים הרלוונטים ...
זה 5 חודשים ואני עדין במחשבות...
היו פעמים שהתקשרתי אליו להוציא את העצבים כי הוא אחראי והגורם להם...
והוא מבחינתו אדיש ,האפס הזה שבכה נהר של דמעות אין ספור פעמים...
אמר בשיא הפשטות "לא הסתדרנו בגלל זה נפרדים" ...
נפרדנו כי לא סבלתי את ההתנהגויות שלו יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי הכל בפורפורציות המתאימות
זהו26/07/2011יקירתי , את מצטיירת כבחורה אטלגנטית שלא ממש חסר לה משהו,
גם אם מדובר ברופא , ואני עובדת עם רופאים , הם לא תמיד מציאה , כי בסוף היום הם רק אנשים רגילים , עם צרכים רגילים ואופי...לרוב בעייתי, וזאת מעצם תפקידם (לא כולם!!!).
מה שחשוב זה , שתקחי הכל בפורפורציות , תשאלי את עצמך :
האם סוף העולם הגיע ?
האם אני כל כך גרועה שאני לא אמצא משהו יותר טוב?
האם אני באמת מסכנה , או אולי ,לא ממש חרב עולמי ואף אחד לא מת (לא ילד , לא הורה ...) , אף אחד לא חולה מחלה סופנית ... וכדומה .
אני מציעה , תבכי , תתאבלי , אבל בסוף השבוע תקומי , תלכי למספרה , לקוסמטיקאית, פרגני לעצמך בבגד חדש , ארוחה טובה במסעדה עם חברה... וצאי לדרך חדשה.
אם הוא המזל שלך ...הוא שלך! ואם לא אז לא וטוב שכך...!!!!
יש לך מה להציע , אז אל תפלי למרה שחורה ...פשוט תציעי למישהו ששווה את זה .
נ.ב. אם יש לו אופי בעייתי כפי שציינת , אז למה לך לסחוב שק תפו"א רקוב על גבך...ועוד לכל החיים????
תחיי , החיים קצרים ואף אחד לא יודע מה קורה אחריהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול? - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011לאקסית
התחילי לומר שהוא האקס שלך, זה בוודאי ישפר לך את ההרגשה. זכרי שלא רצית אותו כי את לא אוהבת את התנהגויות שלו. נראה שאת ממש משוכנעת בכך שאתם לא מתאימים, חשבי איזה טוב זה שהבנת את זה בזמן, השקיעי את החיפוש והאנרגיות שלך במחשבות חיוביות ובחיפוש אחר האדם המתאים לך. אני משוכנעת שברגע שתתאהבי שוב ויהיה לך פרטנר מתאים ומפרגן תשכחי ממנו. אבל קודם עלייך להאמין בכך שמגיע לך מישהו טוב ממנו, וזה יבוא.
ובינתיים, נתקי ממנו מגע בלי טלפונים, העסיקי את עצמך בתחומים נוספים, אולי הגיע הזמן לחדש קשרים עם חברים וכד'.
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוףף!!אחת25/07/2011
שלום!
אני שמחה שסוף סוף מצאתי מקום שאני יכולה לשתף בו את מה שעברתי, ואשמח עוד יותר אם אקבל גם יעוץ.
יש לי אחות שהולכת להתחתן בקרוב בפעם השנייה בחייה, והחבר שאתו היא הולכת להתחתן התחיל לאחרונה לגעת בי בצורה יותר מדי חברותית (דבר שלא מקובל אצלנו, אני דתיה). בהתחלה זה התחיל רק עם חיבוקים, שזה היה בסדר מבחינתי, אבל אתמול זה הגיע לכך שהוא נצמד אלי וכזה לקק לי את השפתיים. אני לא ידעתי מה לעשות באותו רגע, אני רק הזזתי לו את הראש ואמרתי לו לילה טוב. אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות! האם אני צריכה לספר את זה לאחותי? או שאני רק צרכיה לדבר איתו (ואולי אפילו לאיים עליו שאני אספר לה..) אני ממש מדוכדכת מכל העסק הזה, אשמח לקבל יעוץ!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה
שמוליק25/07/2011אחת . את לא צריכה עזרה אם ינסה בשנית העמידי אותו במקומו בצורה הקשה ביותר
ותודיעי לו שאת מספרת למיועדת שלו { אולי בשביל להרתיע אותו }* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק- תודה רבה רבה!!!!!!!!
אחת25/07/2011עזרת לי מאודדד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות אחת-
בני25/07/2011דתייה או לא דתייה, בחיים יש חוקים וגבולות שמי שפורץ אותם צריך לעבור טיפול, המשודך של אחותך מתנהג בגסות רוח ותחילתו של קשר זה מעידה על סופו,
לפני שאת שואלת אם לספר לה, תשאלי את עצמך מה את מרגישה כלפיו,,,כי אם זה נעשה בכפייה זו כבר הטרדה מינית,
-
אם את בגיל המתאים וזה נעשה בהסכמה אפי' חלקית שלך, אז את צריכה לשים לו גבולות, ולומר לו מפורשות חד וחלק, אני לא מעוניינת שתיגע בי, אסור לך לגעת בי, בפעם הבאה אני פונה למשטרה, את יכולה גם להזהיר אותו שתספרי לה,
בשלב הזה לעניות דעתי חבל לערב את אחותך זה לא יועיל ורק יזיק לקשר שלהם,
-
שמרי נפשך והיי חזקה לא נוגעים במה שלא שייך לנו. נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אחת25/07/2011קודם כל תודה רבה שהקדשת מזמנך וענית לי!
מה שהוא עשה לא נעשה בכוח, אני פשוט לא הגבתי, אבל אני אף פעם לא זאת שעשתה את הצעד כדי שזה יקרה (להתקרב,ללכת לצד שאף אחד לא יראה..).
הפעם אני לא אספר לאחותי, אבל אם זה יקרה שוב אז אני אפעל בהתאם.
עכשיו מתעוררת לי השאלה- לך תדע אם הוא עושה את זה עם עוד בחורות??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות אחת-
בני25/07/2011בת כמה את?
הטרדה כשמה כן הוא, מישהו גורם לי לאי נעימות, מטריד את גופי או את נשמתי...
ולכן אני שואל בזהירות האם את חפצה בחיבוקים שלו? האם את מרגישה טוב עם מה שהוא עושה לך?
כי זו לא חכמה להיות צדיקה על חשבונו, ולהרוס לאחותך את הקשר שהם הולכים לבנות,
את לא אחראית על אחותך!
את אחראית על הגוף שלך בלבד!
אם את רוצה להיטיב עם כל הצדדים באמת, ואת באה ממקום נקי לגמרי, תודיעי לו חד משמעית שאת לא מעוניינת בחיזורים ובחיבוקים שלו, זה פוגע בך, ובמשפחתך,
-
ייתכן ויהיה צורך לערב צד ג' כדי להעביר לו את המסר, כך שלא תצטרכו לעמוד שוב בסיטואציה מביכה ומסוכנת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אחת25/07/2011אני בת 18. בהתחלה לא היה לי בעיה עם החיבוקים שלו כי אני באמת אוהבת אותו, אבל אוהבת אותו בתור זה שהוא גיסי לעתיד (וזה טבעי שאני יאהב אותו) אבל לא אוהבת אותו בקטע של חבר. אבל מתי שזה התחיל להיות יותר בסתר ויותר קרוב אז זה כן הפריע לי ומתי שאמרתי לו "די" אז הוא אמר "מה? אני עושה משו לא בסדר?.."
אני מקווה שיהיה לי את הכוחות לעמוד נגדו ולהעמיד אותו על מקומו.
בקשר לצד ג' אני מאוד חוששת לספר את זה לעוד מישו שיכול לעזור כי אני חוששת שזה יעשה בלגן ואולי אף לביטול החתונה ואני יודעת שאחותי אוהבת אותו המון!!
ושוב תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחות אחת-
בני25/07/2011אני בת 18. בהתחלה לא היה לי בעיה עם החיבוקים שלו כי אני באמת אוהבת אותו, אבל אוהבת אותו בתור זה שהוא גיסי לעתיד (וזה טבעי שאני יאהב אותו) אבל לא אוהבת אותו בקטע של חבר. אבל מתי שזה התחיל להיות יותר בסתר ויותר קרוב אז זה כן הפריע לי ומתי שאמרתי לו "די" אז הוא אמר "מה? אני עושה משו לא בסדר?.."
אני מקווה שיהיה לי את הכוחות לעמוד נגדו ולהעמיד אותו על מקומו.
בקשר לצד ג' אני מאוד חוששת לספר את זה לעוד מישו שיכול לעזור כי אני חוששת שזה יעשה בלגן ואולי אף לביטול החתונה ואני יודעת שאחותי אוהבת אותו המון!!
ושוב תודה לך!
לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה, אל תפלי למלכודת דבש שתגרום לך לתיסכולים מיותרים, כל הכבוד לך על הרגישות שאת מפגינה כלפיו וכלפי אחותך, אבל אל תוותרי על הכבוד האישי שלך, את ראויה לאדם שיאהב ויכבד אותך בגלל מה שאת ולא בגלל שאת אחות של,,,
כל הסיטואציה הזו מסכנת את מעמדך כרווקה פנויה וטהורה, תעיפי אותו לפני שהוא מלכלך את שמך הטוב והורס לכם את היחסים במשפחה,
טבעי שיהיה לך מאהב אחד ויחיד שהקשר שלכם יהיה בנוי על הערכה וכבוד הדדי,
טבעי שהוא לא יסתובב בביתכם כלל עד החתונה,
טבעי שתאהבי אותו בתור גיס אבל מרחוק ללא שום מגע!
טבעי ובריא מאוד לומר לו עד כאן!
-
אני מקווה מאוד בשבילך ובשביל אחותך שלא מדובר באדם בעייתי במובן הקל של המילה... אני עדיין סבור שאת צריכה לחפש אדם קרוב רחוק או דמות רבנית כלשהיא כדי שייעשה עבורך את העבודה, זה גדול עלייך, וכנראה גם עליו והוא זקוק לעזרה מקצועית ויפה שעה אחת קודם,
את לא חייבת לספר את כל הפרטים מספיק שתאמרי שהוא מנסה להתחיל איתך ואת חוששת לשלום אחותך,
בהצלחה
אם את רוצה הכוונה נוספת ומפורטת תשלחי לי מייל ל- [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספר מיד
דני25/07/2011את חייבת להציל את אחותך ולספר לה מייד אחרת חיי הנישואין האומללים שלה יהיו על מצפונך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא חושב שאני צריכה קודם לדבר
אחת25/07/2011אתה לא חושב שאני צריכה קודם לדבר אתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני בני
דורון25/07/2011משהו פה מוזר שאתה נותן לכולן את המיל שלך.........הכוונות שלך לא כאלו טהורות !! אני ממליץ לכולן להישמר ממך !!
כי הרי מה אתה יכול לכתוב במיל שפה לא תוכל לרשום ?!?!
חומר למחשבה הא ?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה דחוףף!! - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011שלום לך,
אין ספק שהבחור מתנהג באופן לא ראוי ולא מכבד כלפייך וגם כלפי אחותך, אדם שמעז להתנהג כך רגע לפני חתונה עם בחירת ליבו, סביר להניח שלא ישתנה רגע אחרי החתונה. אני מציעה לך לשתף את הורייך (או אחד מהם) ולהתייעץ איתם. (לדעתי, גם אחותך צריכה לדעת מהעניין, למרות הכאב הכרוך בכך. קחי בחשבון שהיא עשויה להפנות כלפייך את הכעס). אין לי ספק שהבחור מנצל את תמימותך וגילך הצעיר, ולכן כדאי שתתרחקי ממנו לחלוטין.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברת הטרדה מינית. למשטרה דחוף!
רשיד28/07/2011את חייבת מייד לדוות על זה אחרת תהי אחראית על קורבנות אחרות של המנייק הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושב בשונה מכולכם. חוו דעתכם.
אליאור29/07/2011צר לי על כל המילים הברוטליות חסרות ההבנה המינימאלית בענייני חברה ותרבות (לדעתי כמובן) דתי לא דתי זה נושא אחד. נושא שני הוא שאת אמרת שבהתחלה זה היה בסדר מבחינתך. וזה מה שהכי חשוב כאן את ואתם שומעים. מבחינתך זה היה טוב, כלומר קיבלת את זה בחיוביות, בנעימות, גם לך היה נעים ונחמד, מה פתאום שתיזרקי עליו אבנים משטרה אזיקים - אלא אם כן את באמת חסרת שפיות, ולא נראה לי שזה המצב. פתאום התחלת לקלוט בואנה.. הבחור מתקדם בשפת הגוף.... נשיקות ועניינים וזה פתאום נתן לך הבזק שמשהו פה לא בסדר.... ואז את שואלת את הפורום....... לגיטימי טוב - מה הוא אשם שאת נתת לו להבין שזה בסדר? הוא נכנס איתך למערכת של תיקשורת עקיפה, ולא אאריך כאן הרבה. אם את מבינה כבר שצריך לעצור, פשוט. תצמצמי את הקשר איתך אליו פחות דיבורים פחות מבטים (אני לא מאמין שיהיה לך קל - אבל אם זאת המטרה הרצויה לך זאת חובתך) פחות רונדלות מסביבו.... וגם במידה והוא מתקרב קצת - קחי פורט נוסף של מרחק, הוא יתחיל להבין את הכיוון שלך - רק אם תהיי החלטית בזה לאחר תקופה קצרה מאד את תראי שהוא גם ייקח פורט ממך - במידה מסויימת - אם נראה לך שהוא לא מתקשר בשלבי ההתנתקות משחק אותה אדיש, כאילו לא קולט, (בתנאי שלך אין נפילות) אזי באמת משהו אצלו לא בסדר.... ואז כל מה שאמרו לך יכול להיות הגיוני מאד.... אליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
אליאור29/07/2011כנראה דילגתי על קטע מסויים שאמרת לו די והוא שאל אם הוא עושה משהו לא בסדר..... כאן זו מציאות שונה במידה מסויימת ממה שהבנתי בהתחלה לכן אני מבקש לבטל את תגובתי בכללותה שכן פרטי המקרה מורכבים עבורי לשיקלול מוסרי ערכי עצה כללית - תמצאי נוסחה משולבת מכל מה שאמרו לך כאן כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
חיים29/07/2011ראי את מעשיהו כלא תקין אך עם זאת אין מקום לטרגדייה .
כמדומני הבעייה ניתנת לפתרון והיא יכולה להיות ממך ,כלומר דרך התנהגותך תחווי סדר בכל הנעשה בחייך ובחיי אחותך הבכירה.
שימי לב לאורך השרשרת התגובות מה עשה לך טוב בסיפור.
ןמה בדיוק זה גרם לך להרגיש .
זיכרי : "תמיד חצי כוס המלאה"
חיים סלומון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה דחוףף!! - תגובה
דליה שוורץ30/07/2011שלום לך אחת,
כמובן שמה שאת מתארת אינו ראוי בין אם את דתיה ובין אם את חילונית.
אני מציעה לך לדבר איתו ואם תראי שאינו משתף פעולה או שתחשבי שהוא לא באמת מתייחס ברצינות אולי את כן צריכה לקיים שיחה עם אחותך..
מה שבטוח הוא שהתעלמות מהעניין אינה רלוונטית.
רק הערה קטנה, קיימי את השיחות האלה רק אם משוכנעת לחלוטין זה באמת קרה ולא רק נדמה לך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לך שאני סתם ממציאה שטויות?
תמי31/07/2011זה נשמע כאילו את לא מאמינה למה שאני רשמתי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שתספרי לאחותך!
כרמי01/08/2011לא הייתי רוצה להתחתן עם גבר שמלקק את השפתיים של אחותי הקטנה
זה גועל נפש.
את חייבת לספר לה, והיא כבר תחליט איך היא פועלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרודה מיואשתלימור24/07/2011
אני נשואה עוד מעט 4 שנים, לבעלי ולי יש ילד אחד מקסים ונהדר כבן 10 חודשים. כרגע אני ובעלי פרודים, אם ניתן לקרוא לזה כך. הכוונה שאני נמצאת עם בני בבית הורי ואני מגיעה לקיבוץ שם הבית שלי ובו בעלי יום יומיים בשבוע, כדי לנסות ולשקם את הזוגיות. אך לצערי כחודש וחצי אחרי הפרידה דבר לא השתנה, למרות כל מאמציי בעלי עדיין נמצא בדעה שלו ולא מוכן לנסות להתפשר או לבוא לקראתי (למרות שבעלי אומר שהוא מעוניין במשפחה ולא מעוניין בגירושין, כל מעשיו מראים בדיוק ההפך).
הבעיה שלנו היא מורכבת וכבר נגררת זמן ארוך, לפי דעתי עוד לפני הנישואין. המשפחה של בעלי (במיוחד אמו ואחותו) לא אוהבות אותי ועושות ככל יכולתן לסכסך בנינו. הסיפור הוא מורכב וארוך, אך הבעיה המרכזית שבעלי תומך בהם ללא עוררין, גם כשהן טועות והוא יודע שהן טועות, הוא תומך בהן עד כדי כך שלפני חודש וחצי אחותו הגיע אלינו הביתה וקיללה אותי וכמעט הרביצה לי. אך הדבר הקשה הוא שבעלי למרות שלא הצדיק את מעשיה טען שהיא צודקת ותמך בה. זה היה הקו ששבר את הגמל מבחינתי ועזבתי את הבית עם בני.
ומאז אני מנסה ככל יכולתי להושיב אותו על ספה ולדבר ולראות לאן מועדות פנינו לגירושין או לטיפול זוגי שבו כל אחד משנינו יצטרך לעשות מאמץ כדי לשקם את הזוגיות.
אך לצערי בעלי מעוניין פשוט לקבור את הכל בחול ופשוט לטאטא את הבעיה מעל פני השטח, ועד היום הוא לא מוכן להתעמת עם אחותו ולאלץ אותה להתנצל, או אפילו דורש ממני שאני אנהל איתה שיחה.
אני יודעת שזה נשמע הזוי, אך אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני לא מוכנה לוותר על עקרונותיי ועל כבודי אך מצד שני לא מעונינת עדיין להתגרש.
לעיתים נראה לי שלבעלי טוב כל הפרידה הזו, הוא לא ניסה פעם אחת לבוא ולדבר איתי בבית הוריי אלא מצפה שאני אחזור לקיבוץ ואתנהג כרגיל.
אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות, אני מיואשת מהמצב הקיים ומרגישה תקועה בין שתי עולמות.
מה לעשות? איך אני מצליחה לנער אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרודה מיואשת - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011לימור היקרה,
ראשית חזרי הביתה ותתמודדו יחד, קשה לפתור קונפליקטים מרחוק ולצפות לתוצאות.
שנית, שימו את האגו בצד ותתנהלו מתוך כוונה אמיתית לשמור על הזוגיות והמשפחה.
אל תשקיעו את האנרגיה בגורמים חיצוניים לכם, גם אם מדובר במשפחה, אפשר לשמור על קשר קונקרטי מכבד, לפחות בשלב זה.
אני מציעה לכם ללכת לייעוץ זוגי כדי שתלמדו לתקשר טוב יותר ותפתרו את הקשיים ביניכם שנמשכים כבר זמן רב, שניכם מצהירים על כך שאתם לא מעוניינים להתגרש וזאת כבר התחלה טובה. כי אין בעיה שלא ניתנת לפתרון אם שני הצדדים מעוניינים בכך.
בהצלחה וכל-טוב
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרודה מיואשת
mosha08/08/2011אני מבין שבעלך מעונין לחיות ב 2 עולמות להיות נשוי לך ולהיתנהג כרוק.....זה טוב לו בנתיים..כנראה עסוק במישהיא אחרת (סתם השארה) וחוזר אלייך שמתגעגע..אמא שלו לא תחליט בשבילו הוא המחליט על עתידו...תני זמן תראי לאן נושבת האהבה ונסי לשכנע אותו לבחור בטוב....כמובן בך...בהצלחה.....ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושים וחתונהאני24/07/2011
שלום, הוריי התגרשו לפני מס' חודשים, אחרי 35 שנות נישואין,ההחלטה היתה של אבא, אמא בחיים לא הייתה מתגרשת למרות שחיו את חייהם לא כמו שרצתה, כבר לא היתה שם הערכה וכבוד כבר לא היה דבר. אנחנו הילדים נוכחנו לדעת שאבא מנהל רומן, אמרנו לאמא ואבא הכחיש, וזהו הם נשארו יחד עוד הרבה שנים אחרי. כעת כשאבא החליט להתגרש ידענו שמשהו יקרה, אבל הוא עוד נתן לאמא לגור אצלו 5 חודשים עד שהתפנתה הדירה שאמא קנתה, אבל חודש אחרי הוא טס לחול והתחתן, הוא לא דיבר איתנו הילדים כלל אבל אנחנו יודים, אח"כ כבר אמרנו לו מה אנחנו מרגישים לגביו, אבל מי אמור לספר עכשו לאמא שהוא התחתן עם האישה שלפני 9 שנים אמרנו לה שיש לו רומן איתה? אנחנו?הוא? הרי זו לא אישה "חדשה" אז מן הסתם הוא כן אמור לספר לאמא על כך?לא? לא הייתי רוצה להיות זו שתספר, ואיך מתמודדים עם זה, אני חוששת לאמא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים וחתונה - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011
אמא שלך כבר עשתה מספר החלטות משמעותיות לגבי הקשר עם אביך, היא התגרשה ועברה לדירה משלה, היא חיה באופן עצמאי. כלומר, אמך מבינה שהחיים איתו באו לקיצם והיא מתמודדת עם זה בדרכה.
לכן אני משוכנעת שהיא תתגבר גם על הידיעה הזאת שאביך התחתן שוב עם המאהבת. אני מציעה שתלכו כל האחים לאמך (אני משערת שאתם מספיק בוגרים), שבו איתה יחד, ספרו לה את האמת, הביעו תמיכה ואהבה כלפיה. אני משוכנעת שזה יחזק אותה ויעזור לה להתגבר. אולי הידיעה הזאת תעזור גם לה לשקם את עצמה ומי יודע אולי זאת תהיה הזדמנות גם עבורה ליצירת קשר חדש.
נכון, שהיה ראוי יותר שאביך יעשה זאת לאחר 35 שנות נישואין, אך עובדה שהוא לא עושה זאת וסיבותיו עימו. ולכן עשו את זה אתם ברגישות ואהבה,גלו אתם נאמנות כלפיה, הרי ברור שבשלב מסויים היא תשמע על כך.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגירושין וחתונה
אני26/07/2011שלום סיגלית ותודה על תשובתך, אנחנו 3 אחים מאד מגובשים ובקשר טוב עם אמא, לאבא היה יותר קל שאני אספר לה מאשר הוא, אך אמרתי לו שלדעתי הוא זה שצריך להתמודד עם זה הפעם ולספר לה ואני אהיה שם כמובן אחרי כדי לתמוך, הוא אמר שיעשה זאת, בנתיים יש בניהם עדיין כמה דברים לא סגורים ואחי הציע שרק אחרי שיסימו בינהם הכל שאבי יאמר לה. בנתיים אנחנו פוגשים את אמא ולא אומרים דבר ואני מרגישה כמו שקרנית מסתירה ממה משהו, אך בגלל שבעבר אמרנו לאמא והיא לא רצתה להאמין חשבתי שהם צריכים לסגור זאת ביניהם ולי לא מתחשק לומר לה זאת ולהרוס את ההרגשה החיובית יחסית שהיא נמצאת בה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגירושין וחתונה - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011שלום לך,
זה בסדר להשאיר את האחריות בידיים של אביך,הוא מספיק גדול כדי להתמודד עם הבחירות שלו. אבל נראה שגם לו נוח לדחות את זה (מעניין למה?).
קחי בחשבון שככל שיעבור הזמן יהיה לכם עוד פחות נוח. כי אם את מרגישה לא נוח עם ההסתרה עכשיו, מה אמך תרגיש כשתדע שכולכם ידעתם ורק היא לא!?
כדאי שתחשבו מה באמת ימזער את הפגיעה על פי הבנתכם והכרותכם את אמכם וקבלו החלטה בהתאם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשכוחספיר23/07/2011
שלום.אחרי קשר של כמה שנים טובות ואח"כ פרידה של כמה שנים(עם נסיונות לחזור לקשר באמצע הפרידה מצד שנינו).גיליתי לאחרונה שבן זוגי לשעבר עומד להתחתן.
אני מאוהבת בו כמו שהיתי כשהיינו ביחד ואפילו כמו בכול השנים האחרונות שבהם היינו פרודים.
במהלך שנות הפרידה תמיד היתה לי תקווה שנחזור להיות ביחד ,עכשיו אני מנסה להכריח את עצמי להבין שזה כבר לא יקרה ושאני חייבת להמשיך הלאה.
הבעיה שאני לא יודעת איך.
במהלך השנים האחרונות מאז שנפרדנו, ניסיתי לצאת עם כמה גברים אבל זה לא הלך-לא הצלחתי לשכוח אותו ולהתאהב באף אחד.
האם להמשיך לנסות ולצאת לדייטים?הבעיה היא שלפעמים הגברים מתחילים להרגיש כלפי רגשות ואני לא רוצה לפגוע בהם ואז "חותכת".
אולי כדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי?מה לעשות?
אני לא מעכלת שלא נחזור להיות ביחד.בססתי את כול החיים שלי על הקשר הזה ואני לא יודעת איך למצוא את עצמי עכשיו.אני מנסה להעסיק את עצמי ולמצוא מטרות אבל שום דבר לא מענין אותי אם אני יודעת שהוא לא יהיה איתי בסוף.
אני ייצין שהוא היה החבר היחיד שלי ושרק איתו היתי האינטמיות.לפעמים אני חושבת שאם אני יכריח את עצמי להיות באינטמיות עם אחר זה ישכיח ממני אותוץמה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשכוח
ספיר26/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשכוח - תגובה
סיגלית גלאי26/07/2011שלום ספיר
חשבי על כך שהצלחתם להיפרד למספר שנים, כנראה שהיו לכם את הסיבות הטובות לכך. תכתבי לעצמך את הסיבות לחוסר ההתאמה ביניכם ועזרי לעצמך לזכור לא רק את רגעי הנוסטלגיה הטובים אלא גם את החלקים הפחות נעימים.
אני מבינה את הקושי הגדול של תחושת ההחמצה, אני לא בטוחה שאת מאוהבת יצרת בו תלות, חשוב לברר מאילו סיבות את מתקשה לפרק תלות זאת.
בכל אופן, במצב הנוכחי את חייבת להמשיך הלאה כי הבחור עשה את הבחירה שלו. אולי דווקא עכשיו שזה חד משמעי, זה יעזור גם לך להבין שאת צריכה להתמודד באופן שונה מהעבר, ובאמת להמשיך הלאה בלי להביט לאחור.
כדאי שתשקלי עזרה מספר מפגשים אצל פסיכולוג יכולים לעזור לך להבין מדוע את מתקשה ליצור קשר אינטימי עם גבר אחר. התשובה "אני מאוהבת באקס שלי" סביר להניח שאינה התשובה הבלעדית.
בהצלחה וכל-טוב
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז איך מתחילים להחזיר את האמון?קיטי23/07/2011
לפני שבוע גיליתי שלבעלי היה עד לפני שנתיים רומן עם חברה טובה שלי.
עבר עלינו שבוע קשה, הוא כואב את הפגיעה, אני נעה בין תחושות של עצב, כעס, הלם. אנחנו לא רוצים לפרק את החבילה. הוא התוודה על הכל, אחרי הבגידה החד פעמית לדבריו, הם הפסיקו את הקשר הפיזי, אבל נשארו ידידים קרובים שחלקו המון ביחד. היא נשארה חברה שלי עד שגיליתי.
אני מרגישה שנבגדתי פעמיים. על ידו ועל ידה.
איך אני ממשיכה הלאה? איך אני מתנתקת מהכעס? מהמחשבות? איך אני מתחילה לבטוח בו שוב? ואיך לכל הרוחות אני אמורה לתפקד תוך כדי כל זה כעובדת, כאם, כרעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז איך מתחילים להחזיר את האמון? - תגובה
דליה שוורץ23/07/2011קיטי שלום,
חווית בגידה. בגידה מאוד לא פשוטה, חברה שהפרה אמון ובעל שעשה זאת. את צודקת זה קשה! אבל בתוך כל הקושי הזה את היא זו שצריכה לקבל החלטות. החלטות שיקבעו עבורך את העתיד.
ההחטות שאת צריכה לקבל הן לגבי החברה שלך ולגבי בעלך.
את צריכה להחליט האם את מוכנה להמשיך לחיות איתו אחרי העניין הזה או לא.
אם התשובה היא לא אז תתחילי לבצע את כל מה שצריך כדי לסיים את הנישואים האלה עם כמה שפחות כאב לכולם. אבל אם ההחלטה היא שכן את מוכנה להמשיך לחיות איתו את תצטרכי לעשות עבודה מאוד גדולה עם עצמך מאחר ואמון נותנים ולא מקבלים.
את צריכה להחליט שאת נותנת בו, למרות הכל, אמון וממשיכה הלאה כי בלי לתת בו אמון הבגידה הזו תעמוד בינכם כל הזמן ואי אפשר לנהל חיים נורמלים כשכל הזמן רבים על בגידה ישנה ושאי אפשר לסלוח על זה.
ההחלטה להשאר יחד היא הרבה יותר מסובכת כי היא דורשת לשים בצד ולהתקדם הלאה אבל לעיתים קרובות היא ההחלטה הנכונה יותר.
שימי לב, אני לא אומרת שאת צריכה להיות עוורת ותמימה אבל את צריכה לתת אמון ולאפשר לחיים לחזור לשיגרה הרגילה שלכם אבל הוא צריך לדעת שאין יותר הזדמנויות ואם יפר שוב את האמון שניתן בו המחיר יהיה כבד.
בנוסף אני מציעה לך לבחון איתו מדוע זה קרה. על איזה צורך הבגידה הזו ענתה. אולי יש דברים שהוא לא אומר לך וכדאי שיגיד כדי שאפשר יהיה לקדם את הזוגיות שלכם למקום טוב יותר.
אני ממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי כדי לקבל הכוונה בתהליך הלא פשוט הזה.
בהצלחה,
דליה שוורץ , יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבת מבעלימאוכזבת22/07/2011
אני נשואה כ 15 שנה יש לנו 2 בנות מסודרים לדעתי אוהבים אבל לבעלי יש בעיה בגידה שה לא שהוא כל יום בוגד בי עם מישהי אחרת יש אחת זונה נשואה שלפני כ 7 שנים שיגעה לו את השכל כמובן שגיליתי התמוטטתי נעלבתי כמעט הרסנו את הביית ולאחר כל זה מידי פעם אני אני יודעת שהם בקשר לפעמים כי אני מחטטת לו בטלפון וקצת עוקבת בכל מיני דברים לא נכנסת לזה עמוק מידי כדי לא לכאוב כי בסוםו של עניין כרגע אני לא חושבת על גירושין הדובדבן שבקפת[ הוא שבעלה עזב אותה היא נשארה לבד עם 2 ילדים בעלי לדעתי בקשר צולע מאוד איתה ופתהום היא החליטה בשעה 2 בלילה להתכל ולספר לי שהם בקשר ועוד כאלה אני עניתי בשיא האדישות שזה לא מעניין אותי שמגיע לה מה שקרה לה שהגלגל מסתובב ואת מה שהיא בישלה שתוכל מה דעתכם על התגובה שלי האים הייתי צריכה להגיב אחרת כרגע אני לא מדברת עם בעלי מאותו היום שהיא התקשרה זה לא חשוב כרגע רטצה לקבל תגובות מה הייתם עונים במקומי האים לדעתכם עניתי כמו שצירך בשיא האדישות מאוד מעונית לקבל תגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה !!
דורון22/07/2011את חייבת טיפול !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת מבעלי - תגובה
דליה שוורץ23/07/2011מאוכזבת,
כדי לדעת אם התשובה שלך היתה טובה או לא תבחני את מבחן התוצאה. האם השגת את מה שרצית בתגובה שלך? קרה משהו טוב יותר בחיים שלך מאז? זה קידם את הזוגיות שלך. אם התשובה היא כן אז התשובה היתה מצויינת אבל יש לי הרגשה לפי מה שאת מספרת שלא רק שזה לא קידם אותך לשום מקום גם מאותו רגע זה התדרדר. אז כנראה שהתשובה לא היתה כ"כ מוצלחת.
את עסוקה בלנקום בה ולשמח שקורים לה דברים רעים אבל זה חסר טעם וחוץ מיצר הנקמה זה לא עונה על שום דבר ולכן זה כנראה מיותר.
שימי לב, אתם צריכים טיפול זוגי וכמה שיותר מהר יותר טוב. יש לי הרגשה שאתם לא יודעים לנווט את הזוגיות שלכם לחוף מבטחים ללא עזרה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת
mosha21/08/2011יקירתי עשית חכם שלא נכנסת איתה לדיאלוג זה יוצר כעסים ומגיע למילים שקשה לשמוע אותם..תתעלמי ממנה תחזקי את הקשר עם בעלך.....ויחד אים זה תתפנקי גם את בכל דרך שתבחרי....פשוט זה יעבור מאליו .לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי רוצה להפרדדורית20/07/2011
לבעלי ולי אין זוגיות טובה מזה כשנה, למרות נסיונות מצידי הוא מפגין קרירות וחוסר רצון לשיתוף. יזמתי עמו שיחה שבה אמרתי לו שנמאס לי ומה יהיה והוא ביקש שנפרד להפסקה והוא יעזוב הבית לפסק זמן כי הוא לא מרגיש אליי כלום ואולי זה יחזור לו. יש לציין כי הוא נראה במשבר גיל ה40 ומעבר לזה עבר בשנה האחרונה כשלונות רבים הפסקת עבודה אבטלה ועכשיו עובד בעבודה שמשעממת אותו. בעיות כלכליות וחובות אין סוף. כמה שניסיתי לתמוך הוא בקרירותו.
יש לי חשדות קטנות שיש לו מישהי למרות שמכחיש. הוא מעוניין להפרד להפסקה של חודשיים שלוש ולא להתגרש, לבקשתי הוא מוכן ללכת לייעוץ זוגי למרות שבין השורות הוא עושה את זה רק כי ביקשתי ולמען 20 שנות נישואין משותפים.
אני אובדת עצות- אין לנו כרגע בית ואנו אמורים למכור מגרש ולקנות בית במשותף כדי שלי ולילדיי תהיה קורת גגמשלנו.
מה לעשות אני מבולבלת.
מצד אחד הוא רוצה פרידה, מצד שני הוא אומר שכבר שנה אין לי איתו עיניין, מצד שלישי י רוצה ייעוץ זוגי ויתכן ויחליט כי רוצה להתגרש אחרי חודשיים ואנו קונים בית משותף ביחד ועם משכנתא שתכסה את כל החובות שהצטברו.
מה המלצתך לפי תמונת המצב? האם לתת צ'אנס לפרידה קלה או להתגרש ומה עם הסכם פרידה מה דינו הכלכלי אשמח אם תבהירו לי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית היקרה
t20/07/2011אני מחזקת אותך ומבינה. רוצה שתחשבי עלייך ועל הילדים.ומה שברור הוא כבר איננו איתכם לצערי עלייך לדאוג שצרכייך יתמלאו כולל קורת גג לילדיי ורמת מחייה ברמה שכעת ואני מקווה שטוב .המגרש של שניכם ואל תוותרי אם הוא יעשה בעיות כי הוא זה שנפל ללא שיתוף .אם באמת הכוונה שלו לעלות את הזוגיות למעלה ולהתחיל מחדש ואת אוהבת אותי אז אני מאחלת בהצלחה כי המצב לא יהי ה קל אנחנו שנה אחרי וישנם ימים כמו ביום הראשון הלב לעולם לא יחזור להיות שלם ואנחנו אחרי המון טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ זוגי - בגידהמבולבל לגמרי19/07/2011
שלום ,
אני נשוי מעל 15 שנים ובעקבות קשיים בזוגיות התחלנו בהליך של ייעוץ זוגי מתוך כוונה לשפר את הזוגיות ולשמור על המשפחה.
בת זוגתי מצפה שאתוודה אודות בגידה שהיתה כחלק מהתהליך ואני אובד עצות.
מה עושים?
האם להתוודות או שמה עליי להמשיך ולהכחיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לספר לבת הזוג על בגידה?
מבולבל לגמרי19/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - לספר או לא לספר - תגובה
סיגלית גלאי19/07/2011שלום לך,
כששוקלים אם לספר ולהתוודות על בגידה, כדאי לבדוק אם המטרות והתועלת שאנו מקווים להפיק מהווידוי אכן ראויים וכדאיים, לעומת המחיר שגילוי הבגידה ייגבה.
יש לקחת בחשבון את עומקו של הקשר וחוסנו, את מערכת הערכים והאמונות שלך ושל בת הזוג, את היכולת שלך להכיל את הסוד המעיק ולחיות איתו או האם אתה חש צורך נפשי לוחץ לשחרר את הסוד.
אין כאן המלצה חד משמעית, לעיתים שיקולי אושר אישי וזוגי חשובים יותר מהאמת הצרופה. ולעיתים, ללא כנות ואמת לא נשאר בסיס לזוגיות.
אם הגעתם לייעוץ מתוך כוונה לשמור על הזוגיות והמשפחה אני מאמינה שתמצאו את הדרך לסלוח ולהתגבר.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבל לגמרי
t20/07/2011שלום לך מעשייך כמובן דוחים בעיניי אני ניבגדתי. בעלי מצטער ולי קשה .עצתי לך אם אתה מתחרט באמת ורוצה לשמור עליכם אל תספר כי לא חשוב מה היא תאמר או תסלח
זה לעולם לא באמת ישכח מהלב ואותי זה ריסק ועדיין לרסיסים. הייתי מעדיפה לא לדעת
.פשוט כך את שניכם ותתחיל כאילו התאהבת בה מחדש ותראה לה כמה היא חשובה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)